Jacka

Faksimil: Facebook. Detta är den ena tröjan som offret blev bestulen på.

Inrikes

18-åring rånad och misshandlad i Borås

Publicerad 2/2/2020
Annons

Efter att hennes son rånats och misshandlats vädjar mamman till allmänheten om tips för att få fast gärningsmännen.

I ett inlägg på Facebook, som i skrivande stund delats över 2000 gånger, skriver en kvinna att hennes 18-årige son misshandlats och rånats på två tröjor och sin nya mobiltelefon. Allmänheten uppmanas att dela inlägget, som kan nås här.

Överfallet skedde vid lunchtid i lördags, i viadukten mellan Bodaskolan och Hässleholmen i Borås. I hopp om att få fast förövarna lämnas signalement i inlägget.

”Säkert inte första gången”

Den ene gärningsmannen uppges ha arabiskt utseende, vara 170-175 cm lång och vid brottstillfället klädd i svarta skor och byxor från Adidas samt en mörkblå dunjacka. Den andre gärningsmannen beskrivs som mörkare i hyn och bar vid tillfället smutsiga Nike Air-skor, blå jeans och en svart dunjacka. Båda ska ha varit maskerade med bandana över ansiktet.

Sonen mår mycket dåligt efter händelsen, berättar mamman och tillägger att det säkert inte var första gången som de här gärningsmännen rånade någon.

Bland kommentarerna till Facebook-inlägget blandas uppmuntrande ord med kritik mot statsmakten, samt några som vänder sig mot att signalement på förövarna lämnas ut.

Almgren
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
587Studie: Covidvaccin kopplas till ökad dödlighet
Annons