Video: Unga tjejer kastar sten på SD:are och somaliska killar pratar om att misshandla honom

Delningar

En SD:are filmade ett övergrepp mot honom i Göteborg. Det hela började med att tjejgänget störde SD:s valstuga där polisen bad dem avlägsna sig.

I den andra filmen kom ett gäng somaliska killar och pratade på somaliska om att slå honom. När han går därifrån springer tjejerna efter och kastar sten.

Uppdatering:

Bawan Said, som hörs tala i klippen och som fick stenar kastade mot sig, kommenterade händelsen:

Dom tjejerna störde vår arbete när vi försökte prata med våra väljare. Dom skrek ”Allaho akbar” och sedan gick dom på personliga påhopp. Vi bad dom ungefär 10 gånger att vara snälla och lämna platsen eftersom dom försvårar vårat arbete. Men då skrek dom bara högre. Till slut kom polisen och bad dom att försvinna men dom kom tillbaka efter 20 minuter. Dom följde sedan efter mig för att jag skulle ta bort första videon som du hittar på min profil.

Video 1:

"Hijabslynglar" stör SD-medarbetare och visar förakt mot demokrati och yttrandefrihet. Polis borde ta i med hårdhandskarna när valarbetare eller andra störs, hotas, trakasseras eller misshandlas?

Posted by Ulf Göran Möller on Wednesday, August 22, 2018

 

Video 2:

Är detta demokrati?Somaliska killar "sluta filma" (ska vi slå han på somaliska)Tjejerna spottar, kastar sten, kallar mig för "bög" "HORUNGE" "husblatte"… Jag är så j*vla trött på detta….

Posted by Bawan Avraham Said on Wednesday, August 22, 2018

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

384 KOMMENTARER

  • Sosse-polisen får order att vara slappa. Men inte mot nationalister och medborgargarden. Då är slappheten totalt bortblåst.

   • du menar när man jagar kommentarer på FB som skulle kunna kränka, Där åklagare mot praxis skall åtala även om man inte räknar med fällande dommar för att skrämma osv osv.

   • oj-oj om sossarnas valstuga/personal trakasserats på detta sätt .
    Tänk att någon med minsta koppling till nationella gjort något sådant.
    Polisen hade ingripit stenhårt. Anhållan , häktning , misstanke om 5-6 olika punkter , högmålsbrott , störande av sammankomst osv..

 1. Vi måste organisera oss, vi måste hålla ihop. Låt inte Sverigeförrädarna komma undan med trakasserierna. Vår tid är här. Kämpa för vårat Sverige!

  • Ju mer sånt jag ser desto mer sugen jag blir att rösta på AfS, trots att det finns många saker jag ogillar med deras politik eller de själva.

   AfS i Riksdagen skulle ge en rejäl kalldusch till grönsakskommunister med deras dumma idéer. Och andra IQ-befriade politiker i vårt land.

   Nu när AfS visat att de är omkring 4% så överväger jag en stödröst.
   Detta trots att jag ogillar dem och deras politik. Ett parti runt 4% kommer ej åstadkomma någonting, men kallduschen till andra behövs som aldrig förr.

   • Hur röstar man på AfS från ambassader och konsulat?
    Om jag inte beställer valsedlar hem, vilka möjligheter har jag?

   • Yup, har precis röstat på AfS. SD var bra för 4-5 år sedan, men nu måste vi verkligen ha en påtvingad återvandring för att kunna lösa problemet. SD pratar ju enbart om frivillig återvandring, vem tror på riktigt att muslimtjejerna som trakaserar SD-killen i videon kommer återvända frivilligt? Polisen SKA arrestera dem och med tvång sätta dem på nästa plan tillbaka till skithålan de kommer ifrån!

   • Varför i hela friden röstar du för politik du inte håller med om?
    Är det inte just den här typen av korkade fasoner som gör att sjuklöver-partier får fäste hos folket trots att folket känner annorlunda?

    • @disqus_PkYLS6gqqj:disqus
     Jag vill att invandringsdebatten normaliseras. Tror att AfS i Riksdagen kan åstadkomma detta genom att flytta ”rasiststämpel” från SD till AfS.

     Men AfS politik är ej bra. Punkt.

     • Invandringsdebatten har normaliserats tack vare SDs 20 år långa arbete.

      Du svarade inte på frågan. Varför röstar på för partier vars politik du inte gillar? Är inte det själva definitionen av idioti?

     • Tycker du att invandringsdebatten är i normalt skick i detta jävla land?
      Sätt det på tunnelbana och prata högt och kritiskt om invandring. Skyddshjälm rekommenderas!

      Ett annat test: lägg upp en mycket välskriven och välargumenterad, men invandringskritisk test på Facebook. Polisanmälan med några påhittade HMF (hets mot folkgrupp) kommer om 3…2…1…

      Jag skulle rösta på AfS för att normalisera invandringsdebatten. Som tyvärr inte är i något normalt skick.

     • Apropå välskrivet och välargumenterat, varför svarar du inte på frågan? Varför röstar du på ett parti som du inte håller med politiskt? Är du en idiot? Att kalla AfS rasister istället för SD, är det att göra invandringsdebatten normal? Är du en idiot?

     • Hade 2.0 på högskoleprovet för x antal år sen. Det är inte sannolikt att jag är en idiot, men denna diskussion leder ingenstans.

     • Eftersom du resonerar som en idiot och sen vägrar svara på frågorna när du konstaterar att diskussionen inte leder någonstans utan att kunna göra den logiska kopplingen att det inte leder någonstans eftersom du inte svarar, så är du förmodligen en.

 2. sjukt beteende,usch vad har dom för föräldrar,likadana eller,och polisen bojja dessa å förhör dom sluta fjanta

 3. Men helsike återvandringen kommer ta tid, lär er att försvara er, detta är PATETISKT.

  Jag får aldrig några som hotar mig. Men jag har kevlar skydd under Jackan som syns och är inte några spä hen heller.

  • Skolan, kultursektorn, media är alla marxistiska megafoner som hetsar människor med låg intelligens mot människor med hög intelligens.

 4. Det är ju som så att landet är invaderat.
  Och fiender lämnar såklart inte frivilligt så länge de kan knapra på tillgångarna i det tagna territoriet och de har det bättre än om de åker hem.

  Den som inte inser detta skulle jag rekommendera en djupgående mental undersökning.

  Det är alltså vi mot dem.
  Det märker man t.o.m. när man pratar med sk välintegrerade utlänningar, ofta är de vänsterorienterade, och/eller så tar de direkt parti för andra utländska människor.
  Det är ett DIREKT vi och dem, och valet har de gjort.
  De anser SAMTLIGA att all världens folk har rätt att vara här och ta för sig, utan krav på motprestation.

  Jag, tycker HELT annurlunda. PRECIS tvärtemot.

  ÅK. HEM.
  NEJ. UT.

 5. Jag gillar inte 7k. Och inte fan så kastar jag sten på dom,var och en röstar fan vad dom vill på i en demokrati har folk problem med det så talar snart näven.

 6. Låt då även dessa islamsälskande och SD hatande tjejerna få sin beskärda del och kastas ut tillsammans med MENA. Europas och Nordens vänner har absolut inget för varken antidemokratiska tjejer eller islamister. Vi får börja om med grunderna med sammanhållning och familjen. 2018 är den definitiva starten för denna kontinents kamp, och skall öka för varje år som går till det blir enligt vår vilja och härstamning.

 7. Vem tror allvarligt att det Inte blir krig av detta? Vad händer när folk tröttnar på att ta denna skit hela dagarna och slår tillbaka? Det kommer hända, sen är det igång

  • Tyskarna tröttnade efter att Marshall hjälpens pengar togs tillbaka vid stundande börskrasch i USA. Dom svalt och flertalet (av tyskarna) hade det för djävligt. Då handlade det i mångt och mycket om ekonomi, hos oss handlar det om ekonomi OCH överlevnad, om dessa parametrar inte är en grogrund för inbördeskrig, då vete faan… undrar bara när det startar

  • Vi får se. Sojvet kunde ju deintegreras fredligt, globalismen kanske kan det också. Jag tror det blir helt avgörande hurvida etablisemanget kommer acceptera att folk röstar in nationalistiska partier i Europa. Accepteras det och givet att de får reellt inflytande så tror jag det går att lösa fredligt.

   Om etablisemanget däremot ändrar reglerna och gör det omöjligt för folket att byta ut dem tror jag på ett storskaligt raskrig i Europa. Tyvärr kommer det även (till viss del i alla fall) drabba killar som han i videon, trots att han är en typisk invandrare som jag gärna har kvar i landet.

 8. Hela vårt land är fyllt av idioter, dom inser inte vad som håller på att hända.

  Sverige blir Europas Wenezuela ,ett land i enormt förfall.
  Normala Svenskar tvingas fly från Sverige.

   • Men det är ju de låga världsmarknadspriserna på olja som har försatt landet ur spel!Oooonda och väldigt viiiita män spökar….ropar vänstern unisont.

  • Klart att landet är fullt av idioter, imbillar sig att politikerna kan påverka klimatet, kan inte skilja på de och dem, inte heller var och vart, går omkring som levande graffittipelare, vet inte att det finns två kön, börjar kalla vagina för fronthål, välkomnar jihadisterna ungefär som kvinnor i vissa europeiska länder välkomnade nazisternas intåg i deras länder.
   Ett mycket sjukt folk som dessuotm tror sig bättre än alla andra och inbillar sig att de kan påverka något väsentligt i sina arma liv som slavar.

 9. Det behövs definitivt valobservatörer i Sverige. När valstugor vandaliseras och brinner, när valarbetare utsätts för hot, stenkastning och misshandel, ja då behövs det valobservatörer från ulandet som kan rapportera hur det står till med Sverige för svensk media kommer inte att göra det.

 10. NLP är väldigt effektivt i att omvandla människor till… nej, inte till djur utan till mobb – en form av pseudoliv som styrs med en ”röd lampa” som Pavlovs hundar.

 11. När människan känner blodvittring kan det bli farligt. Polis, politiker och nyktra föräldrar bör nu känna sitt ansvar. Ta det innan det är försent…

  • .
   PLIKT , ‼️

   Det är – DIN – förbannade plikt att stoppa ISLAMISERINGEN .

   Våra BarnBarn ska inte offras till att bli Koranens Slavar . Eller ,,?
   .

 12. Då finns det numer också barnsoldater i Sverige. Hjärntvättade till att skapa kaos och splittring. Att dom själva bara är kanonmat förstår dom givetvis inte ännu.

 13. Att kasta en sten på någon är väl bara ett sätt att uttrycka en åsikt. Vanligt i vissa kulturer. Och tydligen numera även hos oss. Åtminstone på Kungsportsavenyn i Göteborg.
  Hej och hå, mot valbåsen vi gå…

  • Hudiksvall verkar ha behållit sina gamla trähus.
   Lyckostar.
   I många andra småstäder rev sossarna och ersatte med Domus och annat skit.

 14. synd att poliserna inte agerar ,ta med dessa snorungar till häktet och föräldrarna får hämta ut dom,så garanterat lugnar dom ner sig

 15. Tjafsa,skrika och kasta sten mot SD verkar vara på modet i valtider.
  Idén lär inte ha uppstått i deras egna huvuden, hjärntvätten är nog snarare ett resultat av yttre påverkan.

 16. Om dessa barn hade utbildning i exempelvis:

  Beslutsfattande
  Statsvetenskap med Islam
  Svensk och Internationell politik
  Kulturgeografi med regional utveckling
  Psykologi med examen i politiska konflikter mellan Islam och Väst… osv…

  Så skulle barnen och omogna vuxna, förmodligen Inte hata Svenskar?

  Inte hata att Svenska Folket kämpar för Svenska Folkets överlevnad och Landet Sverige!

  Jag har själv massor av sådan utbildning från Landet Sveriges universitet, och mycket annat.

  Kämpar med glöd och glädje för att försvara Svenska Folket och Landet Sverige.

  Om återvandring skulle ske, till hemländerna, så skulle kanske även Svenskar få vara med och berika Sverige?

  Sverige har gått sönder och ingen kan ”hjälpas” från andra länder, om Sverige är trasigt.

  Den sociala oron som sprider sig på olika sätt, kommer inte att gynna de Svenska ekonomer inom Moderaterna… som har skapat EU-regionen Sverige för att tjäna pengar!

  Den liberala paradoxen…

  M, C, KD är färska exempel på att man tar sig in i partier för att gynna sig själv?

 17. Detta är mer illa än vad vi tror och ett tecken på att våra fina Svenska ungdomar utsättts för en hjärntvättsliknande propaganda och indoktrinering i skolorna!

  • Tänk på toppen av isberget!

   När isarna smälter av olika orsaker, så stiger vattenytan.

   Havet höjer sig vid kusterna och ökar i volym pga av värme.

   Fler Naturvetare behöver förklara världen för alla ”sociologer”?

   85% av ”Befolkningen” bor i städerna, men cirka 70% i resten av världen.

   Hur roliga börjar de Svenska städerna bli?

   Förorterna, de tidigare svenska gröna ABC-områdena… där stiger värmen just nu?

 18. Sverige går mot en ytterst trevlig och ljus framtid när det blir dags för att dessa ytterst kompotenta ungdomar ska styra landet. Oj vad jag längtar!

 19. Med andra ord en helt vanlig dag för dessa ”människorna”, njut av vårt land så länge ni kan för snar åker ni ut och tillbaka till de shitholeländer där ni hör hemma!

 20. I Sundbyberg blev SDs representanter misshandlade. De fick stänga valstugan. Skulle det varit socialdemokrater skulle det stå i kvällspressen.
  Kjell Bergqvist fick däremot hetsa vidare att SDs rötter är nazistiska. Så sossarna har inte nazistiska rötter Kjell?. Trots att varenda parti förutom MP och VP som har kommunistiska rötter.
  Inte undra på att folk anfaller SD.
  Kjell säger också att filmbranschen är rädda för sin finansiering med SD i regeringsställning. Vilket säger mig att de röstar för de partier som vill ge dem pengar. Ha ha. Är det konstnärlig frihet? Får vi bara filmer med socialistisk propaganda då?
  För mig är det helt uppenbart att VP och Socialdemokrater köpt kulturen. Det är därför artister är så hatiska. Det har inget med politik att göra utan födkrokar för misslyckade kulturarbetare som kallar sig konstnärer. Vilka skulle behöva ta ett vanligt jobb. Bara för att känna på hur det är att föda andra.
  Kjell Bergqvist och hans kompisar i filmbranschen vill inte riskera sina feta kontrakt därför röstar de på sossarna. Snacka om total egoism.

  • Idag hade inte Kjell och andra kunnat bli skådisar, eftersom andra har snabbspår till allt.

   Han hade dessutom förmodligen blivit bedömd som ”Svensk vit man”.

  • Filmbranschen skall var rädda för sin finansiering. Om inte deras kunder vill betala för deras verk så skall inte staten heller göra det. Så sjukt trött på alla socialistiska bidrag.

   • Jag tycker de ska vara lite försiktiga. Att skita på de som köper produkterna är inte en särskilt bra idé. Speciellt om de kommer i regeringsställning.

  • .

   De där SmåFittornas hjärnor är inte mogna att inse , att deras barn

   blir tvungna leva under Koranens ok . Hela livet , ShariaLagar . Kul ,,,,,,,,,,

   .
   .

   • Ja det krävs väl att man är efterbliven för att rösta på S. Dessutom, kalla inte Löfven för svetsare, jag känner många svetsare och de är en kompetent och stolt yrkesgrupp. Löfven klarade inte ens grundutbildningen till svetsare pga för hög ogiltig frånvaro. Det säger allt som behöver vetas om Löfven

   • Polisen har rätt att sätta dem i arresten i upp till ett dygn utan att ens motivera varför. Så varför gör inte poliserna det? Feg jävla poliskår vi har…

   • Ursäkta rättelsen, men lösnaglar är det och botoxläppar á la Hollywood style. I övrigt är jag helt överens med dig.

    Så sent som-60-70-80-talet hade vi uppfostringsanstalter. Svenska barn och unga som vågade visade dylika utåtagerande blev omedelbart omhändertagna av sociala och placerade för att lära sig hyfs och fason. I väntan på transport till dessa institutioner var det vanligt att de placerades i polishusens häktesförvar.

    Men att behandla ”nysvenskarna” på detta sätt vore ju så klart rasistiskt.
    Man undrar ju också varför folk som bevittnade detta inte visade civilkurage, genom att sätta dem på plats.

  • Det enda rätta vore om polisen arresterat dem. Varför gör inte polisen det? Det enda som händer med detta agerande från polisen är att de vänsterkriminella förlorar respekten för polisen, även vi normala människor förlorar respekten för polisen. Poliser ska definitivt INTE ha höjd lön, de sköter inte sitt jobb.

  • En sten i luften så ska polisen svinga batongen , sen ska böset ligga på backen med handfängsel…. Sen ett dygn i buren….

 21. I dag står det i Expressen att ”högerextrema” partier som till exempel SD får inte använda svenska låtskrivares musik utan tillstånd och så har en massa musiker skrivit under.
  Vad fan är det för rappakalja!

 22. Troligtvis var småtjejerna inspirerade av Rebeccas och Fionas ”kupp” om F!ck SD. Småtjejerna kunde väl ta Stenafärjan med somalikillarna istället för att obstruera på stan.

 23. Av vänstern utskickade fjortisar.
  Den där lilltösen som såg ut att vara svensk skulle ju kunna tala om för sina islamistkompisar vad som gäller i Sverige, istället för att ta efter DERAS intelligenslåga människo- och demokratisyn.

  • Hon lär nog snart bli gruppvåldtagen eller såld som sexslav så att rättvisa skipas ungefär som det amerikanska par som reste till ett muslimskt land för att göra ett reportage om att islam inte var så farligt ändå och det slutade med att de halshöggs. Vilka dårar

 24. Tyvärr är det många ungdomar idag som är vänstervridna/hjärntvättade.
  Gick förresten nyss in på valkompassen och ska tydligen rösta på SD..

  • Tacka förskolan och skolan för det, uppfostringsanstalter som vi betalar med skattemedel. För 15 år sedan kostade EN förskoleplats 10 000 kr i skattemedel i månaden! Lägg ner förskolan och låt oss själva uppfostra våra barn och välja vad vi vill lägga våra pengar på!

   • Helt klart, en bra start är att skicka hem all kriminella invandrare, direkt de gör ett brott ska de hem, då är vi av med många tusentals kriminella direkt!

    Vi har länge tillåtit de kriminella gängen att växa okontrollerat, det är dags att slå tillbaka mot de kriminella.

    • Kan vi hyra in spetsnaz (Специальное назначение) från Putin då? Själva tycks vi bara ha ett försvar som engagerar sig i regnbågs och genusfrågor

 25. Man får passa sig så att man inte åker dit för HMF när man vill skriva vad man tänker om dessa somaliska gossar…

  • Man får inte skriva att man anser att gruppen x är dåliga , man kan skriva att kritiken är en samlad bedömning av (angivna) källor man läst !

   Källorna kan gärna vara från artiklar i media , polisen och andra officiella sidor som samlats på en plats !

   Då bör det vara svårt att bli fälld för HMF om man kan hävda att allt bara är en summerad bedömning och INTE en åsikt !

   Fungerar det tror ni ?

 26. Så här går det när idioter få ta över och styra…
  Vi finner dessa svaga människor i alla skikt i samhället. Från toppen till botten.
  Sjuk politik och feminism har lett oss fram till ett samhälle där kvinnor och invandrande män är fria att uppföra sig hur som helst utan några som helst konsekvenser eller reaktioner från politiker eller media. Var är polisen? MSM?
  Vem sätter gränser för kriminella handlingar idag? Ingen?

  SVT hade nyss ett inslag om att 70% av alla självmord är män.
  Vad beror det på vill ingen tala om men jag vet en del av svaret.
  Att låta kvinnors känslor styra politiska beslut har lett fram till att män inte längre behövs i samhället i samma utsträckning, samtidigt som det helt öppet talas om att vita män är orsaken till allt ont i världen… Vita män är bra att ha som skatteslavar, uppfinnare och utvecklare, annars hade nog kvinnorna avslutat det kapitlet också…

  Politiker och media har skapat en tid där en stor grupp vita män anklagas för att vara det stora problemet när det egentligen är tvärt om. Vita män har gett kvinnorna i Europa makten och nu ser vi resultatet…
  Vi lever i en tid där människor styrs av internet (som för övrigt skapats av vita män) med mycket liten verklighet och fysisk kontakt till livet.
  Vi står inför mycket svåra och allvarliga problem i framtiden tack vare dåliga beslut.

  Och nej, jag tycker varken illa om kvinnor eller invandrare men ser och analyserar.

   • Inför AfS nolltolerans mot rasism och antisemitism så har de min röst direkt. Som det är nu måste jag hålla på det minst dåliga alternativet SD. SD är det enda partiet som inte tillåter rasism.

     • Det är sant. Men AfS måste bredda sin politik, tex genom att ta tillbaka erkännandet av palestina som en stat. Tyvärr så har Kasselstrand uttalat att han är pro palestina, där förlorade de min röst. Jag tror även att deras intolerans mot Israel var en av grundorsakerna till att SDU uteslöts från SD.

     • skitsnack. SD har tagits över av fru bieler. nu är det fortsatt folkutbyte som gäller. överallt utom i israel.

     • då kan du börja med att förklara begreppet öppen svenskhet för mig. med tanke på att miljoner och åter miljoner individer med ursprung i mellanöstern och afrika kommer att söka sig till sverige så är det bra att veta hur denna metamorfos skall gå till. hur går det till då dessa individer blir svenskar? trolleri?

     • Det är pga av människor som dig som AfS inte får min röst. Jag måste först se ett ställningstagande från ledningen av AfS.

     • Det är just kommentarer som den som gör att jag vill se att AfS inför nolltolerans mot rasism och antisemitism innan de får min röst.

 27. Patetiska dårar… Bra att han höll sig kall och filmade utan att slå tillbaka…
  Perfekt återspegling av verkligheten utan censur från globalisterna!
  Misstänker dock att sossarna nu massivt lobbar för censur av denna video på alla plattformar…

 28. Varenda en som beter sig skrupelfritt och som polisen kan konstatera gör det ska dokumenteras med namn och bild. Kan man inte identifiera sig åker man in på stationen för att göra det. Kör man 5 km för fort med bilen vid en hastighetskamera så blir man också dokumenterad och till och med kännbart bötfälld. Även om en sådan gärning är liten jämfört med vad dessa filmer visar.

    • I början av 70-talet var jag i Bagdad. Strosade omkring och på torget stod en lastbil med en gallerbur på flaket. Där satt några män på huk i den stekande solen. Senare frågade jag en taxichaufför vad detta var för människor. Han ryckte på axlarna och menade,att det nog var tjuvar eller liknande!

 29. Kan någon vara så god att publicera namnen på de på videon om ni känner till vilka de är och länka till deras konton på fb, twitter,ig osv?

 30. Detta grundar i ett dilemma .
  Vi som är demokratiskt lagda låter gärna andra få komma till tals och vi tillåter andra få styra bara saker sköts bra och folk i allmänhet kan vara nöjda och må bra !

  Idioter däremot förbjuder andra komma till tals och kräver all makt själva så att de själva blir nöjda , även på andras bekostnad !

 31. Maken till hjärndöda fiskmåsar har jag nog aldrig sett vad jag kan minnas.
  Skränar och låter illa. Det enda som fattas är avföringen men å andra sidan tycks ju den komma ur foderluckan i de här fallen.

 32. Döm nu inte dessa fina invandrarbarn så hårt…tänk ”allas lika värde”…så,nu känns det genast bättre.

 33. Vad är det man ser.Visst det är sinnessvaga vita döttrar som hjärntvättats och påverkats av sina mödrar och skolan,men i vanlig ordning också hudingar som gapar och skriker.#UtMedPacket

 34. Verkar som om denna sida inte kan delas på Facebook.

  Har försökt flera gånger, men då jag uppdaterar min sida så är inlägget borta !

 35. Vad man än gör mot sådana här slynglar så kommer de ändå fortsätta med att utmana. De är felprogrammerade från början. De är få tack och lov och i slutänden hamnar de för eller senare på en institution. De kan inte koppla orsak och verkan i ett sammanhang.

 36. Berättade för en på jobbet igår att jag kommer rösta på SD i valet. Hon sa att SD är lika dumma i huvudet som Donald Trump och att alla i SD är kriminella.

  Vart får folk den här infon ifrån!?

 37. SD´s bästa valreklam är iofs dessa hjärndöda fiskmåsar. De som ser detta har minst en hjärncell intakt kan ju inte undgå att se och inse problematiken.
  Aktioner som dessa kan vara droppen som får bägaren att rinna över för den som ligger på gränsen och väljer mellan SD eller något ännu mera PKifierat parti.

  • Ryssarna skapade under kalla kriget uttrycket ”nyttiga idioter” om folk som stödde dem utan att vara medvetna om det.

   De här tjejjerna är nyttiga idioter för den muslimska erövringen av västvärlden.

 38. Dom somaliska killarna skulle få sig en omgång med basebollträn. Tyvärr har ung vänster ett starkt fäste här i Göteborg ,där dom hyllar kommunismen och Lenin ,Stalin med flera stora ”ledare” Hade dom gjort så i ett av sina kommunistiska drömländer hade dom fängslats direkt med hårda straff som följd. Men det begriper inte dom vilseledda barnrumporna. Satans ligister !!!

 39. Dessa araber tror att det är de som skall sätta agendan, något vi skall ta ur dem, det är bara att rösta rätt i riksdagsvalet!!!

 40. Lite OT kanske men hände en underbar sak igår på mitt jobb!

  Jag jobbar inom en livsmedelsbutik och som på många andra arbetsplatser runtom i vårt land, så finns det alltid ett antal rabiata feminister och PK-människor. Därför var det extra skönt när jag och en civilväktare grep en flykting som snattat nästan 30 burkar Red Bull. Personen gjorde även våldsamt motstånd plus att han skrek något obegripligt på sitt språk. ALLT detta hände framför näsan på den största PK-krigaren på mitt jobb! Skönt att hon äntligen fick se baksidan på hennes ”nya Sverige”.

 41. Flumlandet Sverige där demokratins ställs i skamvrån. Småglin kan kasta sten utan åtgärd. Polis säger snällt ifrån men gör inget….Måste vi starta en terroriströrelse med hagelgevär för att rädda kvar demokratin i Sverige?

  • Många tjejer kan mycket lätt ta till gråt och bete sig manipulativt. Därmed självklart menar jag inte att många killar är bättre, men den manipulativa delen är tjejerna som har onda avsikter betydligt skickligare på.

   Dom många svenska män som skaffat thaifru har gjort det för dom vill ha lugnt och tjafsfritt familjeliv. Feminismen har förstört många tjejer i Sverige.

   • Rent genetiskt kan du inte vinna en diskussion med en tjej (kvinna) visst ngt med kromosomerna att göra…….

     • Nej, dom (female) har ngt övertag i generna som gör att deras ”talcentra” funkar snabbare och ”bättre” än hos oss MÄN.. tyvärr sant och bevisat vetenskapligt! därmed inte sagt att det som kommer ut är BÄTTRE…;-))

 42. Ännu en gång ser vi konsekvenserna av att Socialdemokraterna inte stoppade vänsterpöbeln 1968, nu är det deras avkomma som förstör det demokratiska samhället.

 43. Dumma svenska tjejer som bor i förorten, blir systrar med muslimska tjejer och madrasser åt kriminella invandrare som sen skiter i dom och gifter sig med muslimska tjejer.
  Dom vet oftast ingenting om SD’s politik och har IQ noll.

 44. Man undrar vad dessa tjejer har inhämtat sin information om SD och kunskap om vad svensk yttrandefrihet innebär?

  Kasta sten,skrika och vräka ur sig okvädningsord.

  Är det den generationen som ska för den svenska nationen vidare?

  PK-media och Löfvéns anhang visar här upp resultatet av sin smutskastningskampanj av SD.

  Rösta nu rätt i valet!

  Annars försvinner yttrandefriheten helt.

 45. Såg detta på hans Facebook igår, det är ju Bawan Said, SD-killen som är så bra som var med i det extrainsatta Opinion Live förra veckan när det handlade om bilbränderna. Bawan är helt suverän, så engagerad och duktig! Han har en stor trogen skara som följer honom på Facebook.

  • Inte tillåtet med sådant som kan användas som gatustridsvapen. Däremot är det helt ok om du varit och handlat o råkar ha en sprayburk med tex ugnsrengöring i kassen. Eller för den delen några konservburkar i en nylon eller bomullskasse.

 46. Ja, intellektuell lågbegåvning, i kombination med utagerande beteende och låg impulskontroll, är definitivt ett hot mot demokratin.

 47. Man skulle kunna tro att klippet var från ett muslimskt land.

  Islamiseringen går vidare i Sverige.

  Stäng nu gränsen för musliminvasionen.

  Så vi slipper se dessa idioter springa på gatorna och vara nyttiga idioter åt Koranläsarna.

  • Men på fredagarna kan du njuta av deras fiiiina böneutrop i en del städer i det kristna landet Sverige.

 48. Dessa tjejer kommer snart att få det samfund de förtjänar! Andelen muslimer stiger snabbt i Sverige så snart kan dessa svenska (och muslimska) tjejer som hatar Europeiska män förbereda sig på att följa Sharia eller piskas.

 49. Ett odemokratiskt land angriper andra som inte har den åsikten eller tankar som andra partier har. Våld mot politiska organisationer eller våld mot andra partimedlemmar eller partier. I ett demokratiskt samhälle skall alla få vara med i vilket parti man vill och Kina framföra sitt partis åsikter.

  Sverige är inte ett demokratiskt land så länge våld förekommer mot politiska organisationer eller politiska arbetare.

 50. Dessa svenska fjortisar får väl passa på att kasta sten.Inom kort kommer de att få smaka på samma medicin om de inte ikläder sig ett styck fjälltält med myggnätsöppningen för ansiktet………

  • Men allra först en riktig omgång offentligt med blottad ända och några hundra rapp med saltat, blötat äkta Svenskt björkris. Sedan inlåsning till de skall utforslas ur riket.

 51. Var och förtidsröstade på antistenkastarpartiet AfS.
  AfS till riksdag, SD till kommun och landsting eftersom AfS inte finns representerade där än.

 52. Om inte poliser eller politiker får kontroll över dessa sabotörer, så kan det komma att leda till en motreaktion som kan vara svår att överblicka.

 53. haha vilken action i Göteborg! 🙂 Jag måste nog resa till min favorit stad i helgen!
  Och den svenska polisen visar sig feg som vanligt.När jag( en gång för många år sedan) var på krogen med kompisar, var berusad och lite skrek på min rysk brytning, då polisen tvivlade inte en ENDA sekund att häkta mig, misshandla mig och kasta i cellen till slut.Då var de snabba och modiga som fan!De t o m anmälde och åtalade MIG för ”ofredande” så jag fick betala böter och ”skadestånd” till! en ”stackars” polis!Fast allt var tvärtom.
  Men HÄääääR! Vi ser ju fina mörkhyade tjejer. Dessa uniformade ”viking” killar vågar inte göra nånting! Inte ett skit! De är total handikappade.Så jag bara skrattar :)))
  Jävla fegisar och hycklare!

 54. Kling och klang står handfallna. Varför då? De har order att inte ingripa på övergrepp mot Sverigedemokrater. Det framgår klart och tydligt av den tama insatsen i filmen. Om något annat parti drabbats på samma sätt så att dessa muselman”demokrater” suttit på polisstationen snabbare än kvickt.

 55. Man vill inte bli filmad men vill använda våld .. samhällets mörkaste element tål inte en kamera och spridning på nätet.

 56. Jag vill ge en ros till Bawan Said, SD-killen som filmar! Tack för att man får se hur de sliskiga muslimdamerna uppför sig. De kommer att få igen, var så säkra. Det är alltid någon som känner någon som känner dessa damer – då blir det inte roligt för dom, de är i Sverige enbart pga av svensk godhet – den kommer SD sätta stopp på efter 9/9!! 17 dagar till valdagen idag.

  • Fick även en lust att gå runt på stan och filma vid valstugor. Sjukt att så många verkligen verkar tro att man inte får filma fritt på allmän plats.

 57. Det är emperiskt bevisat att människan har 2 sidor, god och mindre god och att valet kan påverkas av närvaron av något hot eller belöning.
  I religionen hade vi Gud som höll ögonen på dom troende och var man inte skötsam så kunde man hamna i helvetet.
  I familjen fanns det även föräldrar som hade koll på barn/ungdomar.
  Efter att vänsterfolket dödat religionen och kärnfamiljen så skulle Staten ha koll på folket, men det gick ju helt åt skogen.
  En del ungdomar kommer från diktaturer eller religiösa länder där straffen har varit hårda. Nu kommer dom till ett landet Sverige med frihet, ingen som har koll på dom,
  man kan välja det goda eller det onda, det är fritt val enligt mänskliga rättigheter, så vi kan troligtvis redan nu ana hur det kommer att sluta om vi inte vänder tiden tillbaka 10 år.

  • Fall inte för vänsterns totala ordmakt. Den håller oss svenskar i schack nämligen. ”Rasist”, ”hat”, ”troll” och andra epitet är bara bullshit! Skit i det.

 58. Kan inte de (äkta) detektiverna på Flashback ta hand om identifieringen av hysterikorna och deras ev. Facebook-konton?

 59. Kasta sten på demokratiska politiker är tydligen ok för dem… Men en teckning på en expansionskåt krigsherre från 600-talet? Näääää fyyyyy så får ni inte göra era kafir!

  Dessa ocivilicerade och odemokratiska människor har absolut ingenting i vårt samhälle att göra, och de landsförädare som står med dem och gormar kan gärna flytta med dem hem till Somalia, och känna på riktigt spännande kultur.

  #reclaimSweden.

 60. Kudos! Bawan Said.
  du är inte ensam om att vara förbannad på läget i sverige!
  alla som försöker gra sverige till en bättre plats har nog fått sin beskärda del av skit.

  jag gjorde misstaget på krogen för 10år sen att försöka föra ett civiliserat samtal med 3 brudar (liknande den blonda i filmen) sluta med att ja fick hennes cider i nyllet.

 61. När man ser sånt här blir man påmind om att rösträtten måste vara villkorad!
  Det fungerar inte att ha känslostyrda människor, som varken kan eller vill förstå hur man bygger ett fungerande samhälle, får vara med och bestämma.
  Nu vet jag inte om tjejerna i filmen är tillräckligt gamla för att rösta, men det finns många fler som dem som röstar och påverkar utgången av valet. Det är absurt att deras röst är värd lika mycket som en som är insatt i hur världen är beskaffad.

  Nyss kom rapporten om ytterligare ett terrordåd i Frankrike. Ett dåd som indirekt orsakats av människor med samma verklighetsfrånvända verklighetsuppfattning som de här tjejerna.

 62. De här tjejerna vågar uppträda på detta vis därför att de tror att opinionen gillar det. MSM underblåser och legitimerar beteendet !

 63. Det gäller att påminna sig om att de antagligen är Sds bästa valarbetare. När medelsvensson ser den här typen av scener framstår vänstern som ”galna” och Sd som stabila. Sedan gäller det att påminna sig om att våld alltid måste vara det sissta alternativet när det gäller att freda sig själv, sin familj eller sitt land och bara kan komma i fråga när alla andra alternativ är uttömda, t.e.x. när man blir överfallen, hotad till livet, när normala lagar och regler inte gäller, när polisen inte agerar eller när demokratin i landet är satt ur spel och samhällskontraktet brutet…….repetera tills pulsen är normal…..

 64. Varför gnäller inte SD när NMR blir attackerade? Då är det istället NMR som ska förbjudas…
  Skillnaden är bara att NMR försvarar sig. På så sätt kan de numera hyffsat ostört dela ut sina flygblad. Men då blir det ett jävla liv i lögnpressen.. och även från SD-håll. Inte like kul nu när det drabbar dem själva kanske?

  • Mycket bra poäng. Antar att SD är lite hycklare och rädda om makten de fått.

   Deras ideologiska värdegrund om en ”öppen Svenskhet” är SD’s mer subtila valfläsk riktad mot invandrare istället för att som Centern (med flera) trycka upp valaffisher och foldrar på Somaliska och Arabiska.

   Det verkar fungera bra, här har vi en MENA invandrare (inget ont om honom, han är säkert en bra kille) som jobbar för SD och ger dem sin röst. Han är en del av problemet huruvida detta går över hans huvud (kan vara så då han upprepar samma sak 20 gånger vilket antyder att man projicerar sin egen oförmåga att förstå saker på första försöket) eller ifall han är medveten om det är svårt att bevisa men egentligen orelevant.

  • I en riktig demokrati som fungerar fullt ut, ska inte något parti bli attackerad med politiskt våld, inte något parti alls.
   I Sverige har vi inte längre en demokrati, som är värd sitt namn.

 65. och dom tjejerna ska vara svenska usch ut med dom också allså feminist skit allså ..precis allså detta är VÅRAT SVERIGE INTE ERAT #UtMedPacket

 66. Att de somaliska småbrudarna, uppgödda på socialbidag, är rädda för att deras analfabetiska barnalstrande mödrar ska bli av med bidragen, det kan man nånstans ”förstå”.. men att de svenska småludren ska motarbeta dem som vill ge dem en lika fri uppväxt som dom hade, det är svårare att greppa!

  Framtid för dessa småluder som motarbetar sd : Behöva skaffa barn med den värsta killen från ghettot, för att bli fredad från alla andra vardagsgangsters i området. (dem som sd ville ha ut) Sen resten av sitt liv behöva gömma sig och ungen på ett kvinnohem (om de ens kommer finnas kvar) för att gangsterledaren löpt ammok över nån småsak./ alt skaffa sig en ännu farligare kille så man kan gå ut o köpa mjölk utan att bli hunsad med .
  Watch me få rätt

  • Med tanke på hur misslyckade deras föräldrar måste vara så är väl chansen rätt stor att dessa inte heller drar in en krona till statskassan och med all säkerhet är diktarurromantiserande kommunister, som alla andra vänsterblivna.

 67. Bristen på respekt och kunskap om demokrati och lagar uppvisas tydligt av de här småtjejerna.
  Många tycks också tro att man inte får filma eller fotografera på allmän plats.

 68. Ett litet urval av alla icke anställningsbara motborgare som kostar oss medborgare pengar. Fästingar har heller ingen funktion i kretsloppet, dom är bara till för att jävlas.

 69. Han är modig som konfronterar dem, dessa patetiska fegisar som inte vågar stå för vad de gör utan att försöka dölja sina ansikten. Löjliga figurer!

 70. Dom stenkastande flickorna är tydligen inte medvetna om att dom själva snart kan bli utsatta för det, när nu invällarna bara blir fler och fler, som kvinnorna i invällarnas länder blir. Nämligen att bli stenade till döds i gatlopp. Flickorna finns ju också nu på bild och kanske måste de titta sig bakåt i resten av sina liv för att kunna ducka för stenar som nog kan komma flygande.

 71. Ni som förkommer på filmerna ni läser säkert det här, och tycker det är roligt. MEN, ni uppför er som snorungar som inte vet hur man uppför sig i ett ”civiliserat” samhälle. Hur skall ni kunna åtnjuta respekt från andra människor?? Vill ni att andra behandlar er som ni behandlar andra? Väx upp o bete er inte som skrikande bebisar.
  Gå hem o byt blöjor o kom ut som vuxna o va inte så fega att ni
  döljer ansiktet, det gör bara dom som inte vågar stå för sina åsikter.
  Hoppas att detta sved lite.

 72. Jävligt trist att valarbetare ska behöva genomlida trakasserier av olika slag. Det finns ingen respekt för folk eller folks egendom i samhället längre.

 73. Inte undra på att det ser ut som det gör. Dumheten i beteendet är astronomisk och kommer enbart att gå dem själva emot inom kort tid. När det sker så fattar de nog ändå inte sambandet – så jävla korkade verkade dom vara. Jösses vilka spån.

 74. Så wt flickorna har redan lärt sig att diskutera på islamskt vis ( att kasta sten). Sorgligt, men de kommer nog att få jobb på nått hvb hem eller så får de en position på ssu…

  Den dan de sitter där misshandlade under sin nya fina niqab så lär ingen bry sig, undra om de sen är lyckliga när mannen bestämmer att barnen skall stympas i deras hemland eller tvingas gå koranskola istället för att få en vettig utbildning, Avkomman kommer att bli stenkastare och kvinnoirna evigt förtryckta…

 75. Varför är ett antal av tjejerna i videoklippen iklädda någon sorts huvudduk?

  Är det på grund av att de fryser?

 76. Så kastade gud ut Eva och Adam ur ”Eden” (paradiset), och i omskrivning så kan det bli ”så kastade demokraterna ut kommunister, feminister och vänsterliberaler” ut ur demokratin. Vart kan man fråga sig, vart skall de kastas ut! De får så klart följa med islam på islams återvandring tillbaka hem. Islam kommer att översköljas av så mycket sanning, så att de förtvinar och räddhågade gör allt för att undfly sanningen om dem. Men de skall få ett tröstoffer i alla fall med sig som plåster på såret och som kommer att göra så att de med en liten heder i behåll kan komma tillbaks hem och påtala, ”se vad vi erövrade!”. Ja, de får mycket gärna skryta om att de roffat åt sig kommunister, feminister och vänsterliberaler. Den så kallade feministiska mannen (Adam) han åker så klart med på samma tåg som islam åker ut med. Vad som sedan händer med dem, rör mig inte ryggen, för man skall inte lägga sig i två parters kärlek och dit ”de” därmed utvandrade med muslimerna och den frivilliga kärleken mellan dem. Och därmed så stänger demokratin dörren mot det totalitära islam, för att någon gång långt bort i framtiden om möjligt på islams önskan om riktig fred därmed försöka med försoning mellan varandra, den dagen den sorgen.

  Det finns säkerligen åtskilliga tjejer och kvinnor som önskar lämna allt vad islam står för och leva här med svenskar, nordbor eller européer. Så det betyder att en skadlig generation kastas ut och får ses som förlorade för denna kontinent. Men de lär inte gå förlorade i islams värld, och får därmed lära sig skillnaden mellan demokrati och totalitärt islamskt samhälle.

 77. Intressant att se att dom anförs av den där mulliga saken i grått som synbart är Svenska, utan henne skulle dom övriga troligen inte bildat någon hatmobb

 78. Appor är appor.. Och kan aldrig lära sig hur vanliga människor uppför sig.
  Enda raka vore att stoppa dom i burar och sheppa dom tillbaka till djungeln.

 79. Tonåringars Hormonrubbningar långt upp i hjärnbalken. Troligen skit jobbiga mot sina föräldrar också eller är det föräldrarnas uppfostran som har orsakat deras hjärnskada.

  • Man förstår ju när man ser deras agerande, varför dessa folk var så hårt hållna i sina forna hemländer!

   Både kristna och muslimska irakier har berättat för mig att när Saddam Hussein styrde landet, då var det ordning och reda!

   Nu bor de i Sverige och utnyttjar den svenska blåögdheten, vekheten och fegheten och lever ut det de aldrig kunde leva ut i sina forna hemländer!

   Ge dem lillfingret och de tar hela handen!

 80. Det politiska våldet fortsätter och regeringen gör inget ting, utan stödjer våldet genom att stämpla medborgare och politiska motståndare som nazister och fascister. Att man stämplar sina politiska motståndare inne i svenska riksdagen som nazister, är öppen mobbing, som mindre vetande ungdomar tar som allligat för att utöva våld mot de som tycker annorlunda ute på stan. Den svenska polisen står och tittar på och blir då en anhängare av att politiskt våld är tillåtet. Om detta får fortsätta går det åt helvete med Sverige.

  • Det har redan gått åt helvete med Sverige. Vi måste tillsammans vrida klockan tillbaka rejält från mardrömmarnas natt till hoppets gryning den 9/9 2018.

 81. De antidemokratiska tjejerna med hijab ser ut att vara från Somalia eller Eritrea. Deras manliga motsvarigheter går runt med huva och stenar i händerna. De borde inte befinna sig i Sverige överhuvudtaget.

 82. Roooooofl!…!!!
  Moderatorena på denna sajt tar bort meddelanden som korrigerar dålig svenska. WOW…! Fan värre betéende än på extremvänsterns Reddit. (#ScreenshotYourComment)

LÄMNA ETT SVAR