87-åriga Astrid. Foto: Faksimil Facebook

87-åriga Astrid rånmisshandlades blå i sitt hem

5.2K Shares

En äldre kvinna i Södermanland väcktes mitt i natten av en man som tagit sig in i hennes hem. Rånaren misshandlade kvinnan blå samtidigt som han tillgrep sig smycken.

LÄS ÄVEN: Gäng bröt sig in och rånade 85-åring i hemmet – stal även trygghetslarm till hemtjänsten

Det var den 24 mars i år som 87-åriga Astrid utsattes för brottet i landsbygdsområdet Djupvik beläget utanför Strängnäs. Kvinnan vittnar om hur rånaren både ströp och slog henne när han ryckte av hennes smycken från halsen.

– Han slog till jag var nästan borta berättar Astrid för TV:s program Efterlyst.

ASTRID MISSHANDLADES

🚨OKÄND MAN GICK TILL ATTACK MOT ASTRID – I HENNES SÄNG🚨87-åriga “Astrid” blev blåslagen i sin egen säng när hon mitt i natten väcktes av en man man som rånade henne på hennes ärvda smycken. Brottet inträffade den 24 mars i Djupvik, ett fritidsområde utanför Strängnäs.I kvällens Efterlyst – 20.00 på TV3 och Viafree – går polisen ut med bilder på en man man gärna vill komma i kontakt med.

Posted by Efterlyst on Thursday, April 2, 2020

Tipsa

Polisen kommer i kvällens avsnitt av programmet gå ut med bild på en man som de vill komma i kontakt med. Om du har gjort iakttagelser den 24 mars omkring Djupvik kontakta polisen på 114 114 alternativt TV3 Efterlyst på 08-702 00 90 eller via e-post på [email protected]

Försvarade sig mot inkräktare – anhölls för grov misshandel

I slutet av förra året uppmärksammade Samhällsnytt hur en 40-årig man utsattes för rån i sin bostad i Blekinge. Han svarade då med att attackera rånarna vilket resulterade i att han anhölls för grov misshandel.

LÄS ÄVEN: 40-åring rånades i hemmet och svarade med att slå tillbaka – anhålls för grov misshandel

authorimage

5.2K Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.