akesson-korankravaller-83763-feat
Inrikes

Åkesson: Mångkulturalismen har splittrat Sverige

Publicerad 6/6/2023
Annons

I en serie debattartiklar har Jimmie Åkesson (SD) beskrivit det mångkulturella övergreppet på Sverige och svenska folket samt dess konsekvenser. Svar och mothugg har kommit från Muharrem Demirok (C) och Per Bolund (MP) samt Märta Stenevi (MP).

Åkesson började med att konstatera att Sverige en gång var känt som det lugna, trygga, lilla landet i norr – något som i dag har förbytts till ett skenande förfall och skräckexempel för resten av västvärlden.

LÄS ÄVEN: Rapport visar: Invandringen kostar 130 miljarder om året

Han understryker att detta inte skett av en slump utan är ett resultat av politiska beslut – ett decennier långt enträget politiskt övergrepp på det svenska samhället och svenska folket.

Politikernas dröm om ett mångkulturellt Sverige har prioriterats framför allt annat, och har i dag blivit till folkets mardröm. 

SD-ledaren påpekar också att man skjutit budbäraren och smutskastat dem som varnat för utvecklingen med fula ord. När den skadliga utvecklingen nu gått så långt att den inte längre kan sopas under mattan har även andra partier med kniven mot strupen tvingats svänga i frågan om invandringspolitiken.

Sverige måste nu göra upp med det mångkulturella experimentet.

Smutskastning från C och MP

I ett svar några dagar senare skriver C-ledaren Muharrem Demirok att ”integrationen i Sverige har i många år varit alltför dålig” och ägnar resten av texten åt att smutskasta Sverigedemokraterna utan några svar på hur förfallet ska hanteras.

LÄS ÄVEN: 52 kriminella nätverk aktiva i Stockholm

Ytterligare några dagar senare ger sig även Miljöpartiets båda språkrör in i debatten på ungefär samma tema som Demirok.

Det homogena, vita samhälle som Åkesson och hans högerextrema vänner i hela Europa strävar efter är ett auktoritärt samhälle där rasism och homofobi frodas och medborgare ställs emot varandra. 

[…]

Mångkulturen är våra grannar, våra vänner, våra kollegor och våra barn. Och Sverigedemokraternas rasism och homofobi är ett övergrepp på dem alla, och på vår svenska folksjäl.

Demokratur

På nationaldagen ger Jimmie Åkesson sin slutreplik och konstaterar att politikernas enträgna arbete under de senaste decennierna för att på olika sätt omforma Sverige till en mångkultur dessutom varit högst tvivelaktigt ur ett demokratiskt perspektiv då en majoritet av svenska folket i undersökningar konsekvent varit emot ett fortsatt stort mottagande.

SD-ledaren menar att det man i praktiken ägnat sig åt är demokratur.

Han slår även fast att mångkultur regelmässigt leder till ökat våld, kriminalitet, otrygghet, splittring och påtaglig sänkning av nationell solidaritet och skattemoral.

Jag och Sverigedemokraterna nöjer oss dock inte förrän Sverige är helt igen och gemenskapen har återfunnit sig i hela vårt samhälle, där alla flickor, kvinnor, pojkar och män känner trygghet i samhällets alla delar.

LÄS ÄVEN: Rikspolischefen varnar för klanerna

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1192”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons