På onsdagsmorgonen utsattes en man i 70-årsåldern för en misshandel när han stannade för att tanka vid en bensinstation i Helsingborg. Misshandeln uppges ha begåtts av motparten i vad polisen i sin händelserapport beskriver som en ”trafikincident” strax innan.

Brottet begick vid 09-tiden på morgonen vid en bensinstation på Ängelholmsleden i Helsingborg. Den misshandlade mannen kontaktade efter händelsen polisen samtidigt som han själv tog sig till sjukhus för vård.

En polispatrull skickades till brottsplatsen men någon gärningsperson stod inte att finna. Nu söker polisen efter vittnen till händelsen som kan hjälpa polisen att identifiera och gripa gärningspersonen. Bilder från mackens övervakningskameror ska också undersökas.

– Vi vill komma i kontakt med personer som kan ha sett eller hört något, säger polisens presstalesperson Jimmy Modin till media.

Inget signalement på den eftersökte misshandlaren har offentliggjorts. Den som har uppgifter om händelsen uppmanas höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.