Foto: Youtube/Alternativ för Sverige

Alternativ för Sverige censurerade på Youtube – Google hotar radera kontot

Delningar

Partiet anklagas för hets mot folkgrupp. ”Jag ser YouTubes censur och anklagelser om ’hets mot folkgrupp’ som en ren kvalitetsstämpel av mitt budskap”, säger partiledaren.

På måndagen publicerade partiledare Gustav Kasselstrand ett videoklipp på sajten i vilket han enligt Fria Tider talade om det senaste islamistiska terrordådet i Paris där en tjetjensk 20-åring mördade en person och skadade fyra.

I videon sade Kasselstrand bland annat att han ville utvisa de uppskattningsvis 2 000 islamister som enligt Säpo finns i Sverige.

Videon togs bort med hänvisning till hets mot folkgrupp och man ska även ha hotat med att ta bort partiets konto helt och hållet.

– Jag ser YouTubes censur och anklagelser om ”hets mot folkgrupp” som en ren kvalitetsstämpel av mitt budskap. Det är ändå problematiskt att jag som partiledare för ett snabbt växande parti i Sverige inte tillåts föra ut mina åsikter på sociala medier, säger Kasselstrand.

Exakt vad som skulle vara ”hets mot folkgrupp” är dock oklart.

Kasselstrand menar att lagen om hets mot folkgrupp utgör ett tankebrott och bör avskaffas omedelbart.

I skrivande stund finns videon fortfarande kvar på Twitter.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

616 KOMMENTARER

 1. Så om man kritiserar folk som vill införa stening till döds av en våldtagen kvinna så ägnar man sig åt ’hets mot folkgrupp’.

  Vansinnets tidevarv, jag säger bara vansinnets tidevarv är det vi lever i.

  Jag väntar på vändningen, sanningens era, som måste komma efter.

   • Hoppas de lyckas pressa normalt folk till gränsen för vad som kan accepteras.
    Blir intressant att se utgången!
    Jag har på känn att den inte blir som våldtäktsvänstern och liberaler hoppas på 😉

   • Svenskarna är inte konflikträdda men när man har regeringen/domstolar på ”fiendens” sida då är det inte lätt att flagga för konflikt.

  • Någon vändning kommer inte ske utan det onormala kommer göras till det normala. Se bara vad som sker med böneutrop månggifte bärande av religiösa symboler i offentlig miljö. Nej ingen vändning kommer ske snarare tvärt om.

  • Håller med. Begreppet skrämmer folk till total tystnad. Fruktansvärt allvarligt att folk inte kan tala i klartext utan att riskera allvarliga följder.

  • Den har dock haft effekten att versera nationalister och tränga bort folk med Tourettes som hade gjort stor skada utan den här lagen.

 2. OT men ’det nya Sverige’:

  ’Johnny Rindebrant, 46, är arbetsmiljöansvarig på fackförbundet Byggnads, region Stockholm-Gotland, och vittnar om att branschen blir allt mer otrygg. Han menar att vissa byggarbetsplatser är mer eller mindre utsatta, och att stenkastning från allmänheten helt klart sker.

  – Vi har haft några incidenter. Slussen har varit ett stort problembygge. Folk har stått och slängt ned stenar och burkar mot de som jobbar på bygget, säger han och hänvisar till den stora ombyggnationen av knutpunkten Slussen i Stockholm.

  – Det har hänt att folk att inte vill att det ska byggas så då går de på gubbarna. Sen har vi även kvarteren där det finns kriminella verksamheter’

  • Facket verkar hålla de kriminella om ryggen eftersom de röstar på sossarna och ser till att arbetare som protesterar får sparken.

   Sossarna är inte något arbetarparti.

 3. Man tycker att då Youtube, Facebook med flera, har sina huvudsäten i USA, borde USA kämpa mer för yttrandefriheten än vad dessa bolag gör… Sorgligt att de viker ned sig så lätt.

  • Vänsterns organiserade massanmälningar ställer till det. Tino Sanandaji blev avstängd från Facebook efter en liknande kupp. Det brukar ordna sig efter diskussioner med företaget.

 4. Fantastiskt YouTube, ni blir den verkliga röstmagneten/röstsamlaren till AfS och SD!
  Fortsätt gärna att förödmjuka och håna de svenska väljarna!

 5. Vill utvisa blott 2.000 islamister som Säpo bedömer vara potentiella terrorister = hets mot folkgrupp? Folkgruppen terrorister?
  Tragiskt att Google tilläts köpa Youtube. De samarbetar med ADL på sajten.

 6. Jag håller med Gustav Kasselstrand i detta med att avvisa terrorister och övriga importerade kriminella Dessa personer har inget att göra i landet Sverige

  Håll Sverige rent

 7. Det skulle inte alls förvåna om ny-vänstern någon solig eftermiddag meddelar att de vill införa lagar mot tankebrott (där tolkning av misstänktas miner & ansikts-uttryck spelar stor roll i polisutredningarna)..

 8. Det här tilltaget kommer att bli kontraproduktivt – också. Folk är inte så dumma som globalist-etablissemanget hoppas på.

 9. Ifrågasätt aldrig Moderaterna och Socialdemokraternas islamistiska gullgrisar, då inträder censurregler. Regeringen har utövat utpressning mot bland annat Youtube, här är resultatet. PK-etablissemanget är livrädda för att Alternativ för Sverige ska växa sig starka, så de gör allt för att tysta oss och hindra oss från att nå ut med våra budskap. Vi kommer fortsätta jaga etablissemanget med blåslampa, oss tystar de aldrig. På ett eller annat sätt kommer vi nå ut med våra budskap!

 10. Förr i tiden när man inte var överens så argumenterade man, nu när man inte är överens så klarar pk-etablissemanget inte av en argumentation utan tystar meningsmotståndaren med fascistisk diktatur, yttrandefriheten måste tolereras och försvaras.

 11. Det är djupt olustigt att i ”den humanistiska stormakten” Sverige skriks det mer och mer på inskränkningar i yttrandefriheten och censur. De enda gångerna man ser svetsministern i EU gapar han alltid om att ”alla måste ta ansvar” och följa Sveriges skräckexempel av massinvandring.
  I Sverige har demokraturstadiet passerats där den mesta av politiska oppositionen också frivilligt nedlagts.

 12. Att stigmatisera och rasist-stämpla Sverigevänner som inte vill ha en Islamist Stat – Det är Hets Mot Folkgrupp!

 13. ”Hets mot folkgrupp lagen” är en lag som ar stiftad med samma avsikt som den gamla ryska kommunist lagen om ”Antisovjetisk propaganda”. D.v.s en lag som godtyckligt kan användas av det härskande etablissemanget för att tysta oliktänkande och personer som höjer rösten och framför åsikter som inte är godkända av förtryckar-regimen. I detta fall en protest mot den accelererande islamiseringen och folkutbytet. Mera passande namn för HMF- lagen är ”Censurlagen” eller lagen om ”Anti-islamsk verksamhet”.

 14. Terrorister är exakt den folkgrupp som Youtube gillar. Inte konstigt att dom är för åsiktsförtryck.

 15. I en saga ville en groda medla. En bäver undrade om han inte borde ta itu med lite enklare saker, typ att försöka byta en lampa eller dammsuga under ett bord..

  • En annan groda som också försökte byta en lampa blev nästan vansinnig. Konstruktionen där uppe i taket sa bara hela tiden: Nej, nej det här klarar du aldrig.

 16. Det är ju rätt komiskt att islamister som står på SÄPO:s lista skulle vara en skyddsvärd ”folkgrupp”. De som sitter på Youtube och gallrar är förstås helt inkompetenta. Rekryterade bland PK också förstås. Iofs samma sak.

 17. Pk-nomentaklaturen förnekar sig inte, de blir mer och mer desperata i sina försök att tysta oppositionen.

  • Desperata var ordet. De slår knut på sig själva.

   Om de förlorar makten kommer all tidigare korruption upp på bordet….

   Inte värt att ta risken.

   • Nej, dessutom finns det många som inte glömmer och jag förstår att de verkligen inte ser fram mot den dag då ansvar ska utkrävas….

 18. Bra talat islamister är ingen folkgrupp de är odjur i människoskepnad och ska
  ut härifrån och helst igår.

 19. Afs hittepå —- visa oss texten där det står att videon blivit bortplockad … då tror jag på det.

  • Dom säger ju att den fanns kvar. Det var väl något fall av att dom nästan straffades. Detta görs för att dom aldrig ska känna sig trygga i att få säga vad dom tycker och snaran dras alltid åt ytterligare.

 20. OT. SD vill höja kraven på lärarutbildningen. Bra tänkt, men dåligt tajmat. Lärarbristen är stor i hela landet.
  Lösningen? Ingen aning, många invandrartäta skolor är i kaos, och inga Svenska lärare vill jobba där.

   • Problemen finns inte bara i förorterna. Fria skolvalet gör att Svenska föräldrar flyr till Svenska enklaver.
    ”Lugna” skolor är redan i minoritet i många orter.
    En spiral som pekar neråt.

 21. Sedan när blev en fullt befogad kritik av islamism ”hets mot folkgrupp”? Sveriges hädelselagar är dessutom avskaffade sedan år 1970, men det är uppenbart att HMF i praktiken fungerar som en de facto hädelselag och då enbart när det handlar om den oreformerade religionen islam ifrån Mellanöstern.

 22. Bra att AfS utmanar yttrandefriheten genom att visa hur ihålig den är.
  Jag kan tänka mig att formuleringen ”köra ut dem” var det som gav Youtube möjligheten att ta bort videon.

 23. Hur många VåldVänster sidor har youtube stängt ner?

  Löfvensk ärlig demokrati, bara de utvaldas åsikter räknas, allt enl SveaVägens direktiv.

  Redan nu skall de som älskar sitt land Sverige och inte skäms för att säga det se sig om efter andra medium dit inte sossarnas censur inte når in.

 24. Jag fattar inte varför de flesta Sverigevänliga siter använder inloggning via Facebook, Google eller Twitter konton.
  Det ger ju motståndarna tillgång till persondata från användarna och deras databaser är antagligen vidöppna för överheten…
  Själv finns jag inte på någon av ovanstående ”sociala” media och klarar förhoppningsvis mig.

  • Dom borde definitivt komplettera med ryska vk.com …så folk kan välja ett ocensurerat alternativ.

   • He, he det hjälper föga om Store Bror verkligen vill få tag i dig. Då ska du inte använda digitala tjänster eller vara mantalsskriven, inte vara känd av skatteverket, bara använda kontanter etc. Helst inte tänka högt precis som de albanska knarkbaronerna.

  • Helt otroligt. Det verkar mer och mer uppenbart att man skickar fram dessa terrorister för att få igång folkomflyttningen.

  • Det är globalisternas gullgrisar, då måste de skyddas också. Bättre att ge dem körkort enligt Sjuklövern.

   • Ja, det är inget nytt Sverige har sedan många decenier varit ett konvalescens center för allehanda folkmördare. Fri, sjukvård, bostad och bidrag. Regeringar har kommit och gått, inget har hänt. Kopplingar mellan terror i övriga Europa och Sverige har varit tydliga. Är det en medveten politik?

  • Det är ju ingen annan än du som påstår det. Lagen nämner ”religiös övertygelse” och om du för ett ögonblick vore kapabel att lägga bort enögdheten så ser du att Kasselstrand försöker kleta terrordådet på alla muslimer.

   • Till skillnad från dig beaktar jag endast det som faktiskt sägs, inte det jag tycker mig höra i huvet.

   • Han säger ”islamister” som Säpo har identifierat. Ingenstans i klippet antyds något om att kleta dådet på alla muslimer. Kan du stödja ditt påstående, citera i så fall och/eller ange tiden i klippet. Annars är det nog du som får anses vara enögd.

 25. Den dag då den svenska regeringen upphör med att understödja terroristerna i Palestina så kommer striderna att upphöra.

 26. I kommunist Sverige är sanningen en lögn och lögnen en sanning.
  AFS har samlat in 1 945 874 kronor just nu.

 27. SD och AfS är Sveriges räddning. Inget annat. Vi är alla Sverigevänner och måste samverka mot de onda krafterna. De som vill tysta och förgöra oss. Vi måste vara starka.

  • Det blir nog svårt att få SD till att samarbeta med AFS. SD har ju kastat ut AFS:arna ur Sverigedemokratiska partiet.

   Som före detta SDare (blev utslängd p,g.a. att jag åberopade stadgarna, blir det jobbigt att rösta på SD, även om det kanske vore det bästa i det här läget. Kanske det blir AFS som jag röstar på i stället.

 28. Nu har det väl blivit en bakvänd rättsordning. Man måste väl åtminstone i domstol vara fälld för ”hets mot folkgrupp” för att Youtube och Google skall kunna agera. De skall väl inte göra egna bedömningar.

 29. Detta är väl resultatet av regeringens krav på Youtube och Google att censurera invandringskritiska röster. Sverige börjar fan mer och mer likna en kommunistdiktatur.

  • Det är exakt så det är, vi har länge legat på gränsen till vad som är demokrati, men att kalla Sverige en fullvärdig demokrati idag är en överdrift. Snarare demokratur.

  • Fast det är en globalistdiktatur med kommunistiska inslag men det är storföretagen och globalisterna som driver censur och andra integritetskränkande frågor. Avskaffandet av nationalstater och öppna upp gränser är ett av deras mål.

 30. När åsiktsdiktaturen är viktigare än det fria ordet vet man att man inte längre lever i en demokrati. Jag trodde mig vara befriad från dessa vansinnigheter sedan murens fall men Sverige trampar i exakt samma inskränkta och manipulativa hjulspår som dess antidemokratiska föregångare.
  Sverige har ingen framtid om kursen inte drastiskt ändras. Sverige är inte längre en demokrati.

 31. Hur många fler länder i Europa ska våga ta efter Ungern, det är det enda raka när vår kontinent förvandlas till laglösa zoner.
  På nyheterna avhandlas polisbristen dagligen men inte vad som är orsak till den d v s att vi dag och natt importerar brottslighet i aldrig sinande mängd som ingen poliskår i världen klarar av att stävja.

  • dom länder som dom kommer ifrån klarade inte heller av dom trots att dom var mycket hårdare hur fan skall då den svenska polisen kunna klara det då

 32. Youtube skall inte agera domstol, rätten att fritt uttrycka åsikter är grundlagsskyddad i Sverige. Youtube i Sverige har förmodligen en representation som består av samma
  mediokrati som resten av Sverige, lagom, korkade outbildade personer. Men rätten att fritt uttrycka åsikter står kvar.

 33. Brottet hets mot folkgrupp omfattar inte hets mot svenskar. Brottet ger bara skydd åt folk som anses mindervärdiga och därför behöver särskilt lagskydd. Är det så det är tänkt? Verkar lite mysko.

  • HMF är en lag, skapad av globalister o kulturmarxister, enbart för att tysta kritik mot mångkultur.

   Gissar att 60-70% av befolkningen, mellan skål o vägg, inte ens ser det som ett brott öht.

 34. Överallt i Europa monteras nu yttrandefriheten ner bit för bit
  Det hela sker i maklig takt så protesterna inte ska bli för påtagliga men det är ingen tvekan om att vi går en totalitär och mörk tid till mötes

 35. Tino Sanandaji nobbar SVT Aktuellt och låter sig intervjuas av Joakim Lamotte istället. Alltfler får nog av SVTs ljugande.

 36. Det borde inte vara att han sagt att han ville utvisa de uppskattningsvis 2 000 islamister som enligt Säpo finns i Sverige som utgör hets mot folkgrupp. Det vore ju helt vansinnigt i såna fall. Finns det möjligen nånting annat som kanske var lite mer olämpligt på något sätt?

   • Utvisa 2 000 islamister har ju egentligen inget med nationalism att göra. Det handlar ju bara om att avvärja ett hot.

    • Men terrorister,illegala är här för att rasera nationen Sverige annars hade de varit utvisade.

 37. Jeff Ahl och Gutav Kasselstrand är mina nya favoriter. Lysande stjärnor på den Sverigevänliga stjärnhimlen.

 38. Är islamister en folkgrupp ? Dom som tycker att islamister ska få stanna kvar i Sverige bör SÄPO ta en koll på .

 39. Att tex ogilla muslimer ses som HMF, men att hata Sverige och svenskar och vilja se dom utrotade från planetens yta är inte HMF!
  Lika för alla! Hälsar Kristersson

 40. Yttrandefrihet?
  Jag har bott i Kina och de HAR större yttrandefrihet än vad svenskar har.
  Islamister får hata, hota och sprida vilken förbannad dynga som helst utan åtgärder. Patetiskt är ordet!

 41. Bra att Kasselstrand inte backar, pudlar och ber om ursäkt, det vinner man aldrig någonting på. Ber man om ursäkt (när man inte felat) ses man som svag, fienderna vädrar då blod och kommer att hugga och tjuta än vildare.

 42. Sök på ”ISIS beheading” på Youtube och ni får upp en del videos på fenomenet. Däremot att kritisera denna och andra terrorrelaterade företeelser får man inte.

 43. Eh….det är alltså inte tillåtet att kalla terrorister för just terrorister ?…snyggt jobbat Löfven…hur är det med LAS i sammanhanget?

 44. Det nya Sovjet. Censuren kommer frodas. Och Sverige är det nya Rumänien, Europas sopstation. Och Lill Ceausescu spyr galla över Åkesson och klarar inte av att ta en sakdabatt och prata politik. Att tänka på Sveriges bästa och inser inte att vi lever i en demokrati, fortfarande…..

 45. Nu har terrorister blivit en egen folkgrupp, det är väl sossepartiet som införde gummilagen HMF och gömmer sig bakom den för de tror dom viner valet på det.

 46. AfS är ett intressant alternativ. Man kan tänka kortsiktigt eller strategiskt när man bestämmer sig vad man skall rösta på. Man kan resonera på lite olika sätt, exempelvis spelar det någon roll om SD får 22- eller 25%? Spelar det någon roll om SD får konkurrens från höger av en kraft som kan hålla SD i schack så att de inte riskerar långsam korruption. Och är det i så fall viktigt att redan nu bereda vägen för ett riksdagsinträde 2022? Eller är en röst på AfS en röst för splittring?

  Nu är det överspelat. Samtliga resonemang är överflödiga. Vår regering har fått Google att strypa reklamen till alternativ media och nu HOTAR de att stänga ner AfS… Demokratin är hotad och det är på riktigt! VAKNA SVERIGEVÄNNER!

  Exakt HÄR bestämde jag mig för vad jag skall rösta på. Det finns just nu ingenting som kan hindra mig från att göra motstånd. Förlåt alla SD- vänner, men motståndet stavas A L T E R N A T I V F Ö R S V E R I G E !

  • Eftersom landet redan är ”kört”,
   räcker det inte med
   halvmessyrer,
   det behövs ett ”tvärstopp”….!

  • Framförallt är riksdagsarbete meningslöst, de lagar som stiftas efterlevs ändå inte. Opinionsbildning är mycket viktigare. Och där är AFS viktigare än SD och namn hjälpa SD att hejda sin liberalisering. En röst på AFS är en röst för ett konservativare SD. Det är nog nu!

 47. Islamister är värda mer i Sverige än svenskar som värnar sitt land. Det är fan krig nu! Kampen har börjat och VI ska vinna!

 48. Kan det bli mer löjligt ,” hets mot folkgrupp”
  Va fan är det för en grupp ?
  Importerade kriminella idioter som skall
  sparkas ut ur Sverige OMG.

 49. I Sverige: ”Obekväma” åsikter = Hets mot folkgrupp.

  I DDR: ”Obekväma” åsikter = Stämplad som folkfiende.

  Det är alltså inte tillåtet att ”hetsa” mot folkgruppen islamister.

 50. Kan inte SVT lägga av nu. Söker man konfrontation då får man svar på tal. Alla vet att SVT är ett bihang till den socialdemokratiska regeringen. Så går det när man understödjer en terrorverksamhet. Den svenska regering får nog ta på sig en stor del av det om hänt det senaste dygnet. Så oskickligt agerat att man häpnar. Dags att kicka Wallström, hon har gjort sitt nu. Hon kan ju leva gott på bara den pension om en miljon som hon får från EU, utan att lyfta ett finger Hycklarna måste bort från politiken.

 51. Sossarna talar hellre med islamister än med sverigedemokrater, glöm inte det. Den ena gruppen får du inte hetsa emot, men väl mot den andra. Den andra får du dessutom klä som en halmgubbe, påstå med vad som helst. Sossarna ska väck.

 52. Dom kan censurera om dom vill, folket vinner ändå till sist och fallet blir hårdare för folkets fiender.

 53. Att vilja föra en politik för att rädda sitt fosterland från främmande makt och folk är alltså enligt dem inte tillåtet…. hmmm

  Ser detta som ett tydligt bevis på det växande vansinnet och desperation från rena ’dårar’ till politiker och media…

  Låt er inte tystas för det är precis vad de vill…

  • Då kan man fråga sig varför vi har ett försvar. Är det vilka som ska överta landet som avgör. Tänk om det var ryssar som kommit i 100-tusetal och börjat ställa alla dessa krav. Då hade Löfven och gänget agerat. Men nu sitter han still i båten och vet att han efter denna mandatperiod kan fly landet.

 54. Idag hade både Swish och Nordea pajat samman. Det här landet fungerar snart bara på en enda premiss och det är att göra det så bra vi kan för alla invällare. Vi vanliga svenskar kan inte ens sköta våra mest elementära sysslor längre. Tågen står stilla, paketen kommer inte fram, men det väller in folk i landet som inte ska vara här. Invällningen fungerar klockrent, allt för muslimerna.

  • Ja precis, själv har jag väntat ett par veckor på ett paket från USA. När jag följde paketets väg på nätet så tog det bara några dagar från USA till Sverige, men nu har det legat hos Postnord i över en vecka. När man ringer Postnord är telefonkön över en timme. De kör utnötningstaktiken. Folk ger upp och får ingen information överhuvudtaget. Så förbannat uselt! Dessutom måste jag betala en ockeravgift till den misskötta statskassan på 75 kr för en 200 kronors-försändelse som jag redan betalat frakt för. Det vanskötta Sverige!

 55. Eftersom det inte finns något svar på VAD som är hets mot folkgrupp så råder fri tolkning av lagen.

  • Man kan peka på vissa egenskaper eller allmänna attribut, t.ex. ”alla som inte ska vara här”, ”idioter”, ”bedragare” etc. Väldigt få människor kallar sig själva idiot eller anser sig tillhöra gruppen idioter. HMF kan då knappast gälla. Resonemanget kan upprepas för andra negativa egenskaper och attribut.

 56. Vem blir den förste att skriva en kokbok om vad man kan göra med morötter, socker och vetemjöl. Det är ju de enda grödor som vi är självförsörjande på. Kanske Dan Eliasson på MSB och hans lilla röda kan rädda oss.

  • Det där brådskar inte. Det kommer förmodligen att ske förr eller senare, exv inom 20-30 år (araberna lär ändå inte få tillbaka östra Jerusalem sålänge dom envisas med terrordåd).

   Men denna ökenkonflikt är inte direkt en svensk fråga, som bör blandas in i svensk debatt under ett valår.

 57. Den ”röda” tråden från vänsterregeringen genom SVT och ut i försök att slå lögner i svenska folket att acceptera att fattigpensionärerna ska känna att bidragsinvällarna alltid är viktigare än de som jobbat och slitit för att få en trygg ålderdom med en vård efter behov!!

 58. Allt är trasigt i Sverige, utom HMF!!!!!! Och vi svenskar ryker för minsta lilla, rättsväsendet tar hellre hand om HMF än en ”ynka” våldtäkt!!!! Helt sjukt!!!!!!!

  • Ryggraden är en mycket viktig kroppsdel hos en politiker värd namnet. Alltför många politiker är bara politruker.

   • politiker peter i detaljer. trasslar in sig i ordval och ser inte helheten.
    och dom är rädda för media.
    det jag beundrar dom för är att dom står pall för trycket. själv skulle jag gå under som människa.

  • Det blir ett svårt val i höst skall man rösta Sd eller Afs det finns inga andra alternativ på kartan.

 59. Det är sanningen som är hets. Med intresse kan vi notera att islamister betraktas som en folkgrupp.

 60. Unga vettiga personer ska ta över. SD var början. Nu kommer fortsättningen.
  Stollen Löfven kan hälsa hem. Själv är jag en gubbe på över 60 år men har sinnet i behåll. Fåntratten med bihang måste bort.

 61. Google (with YouTube), Facebook och Twitter är nu så censurerade att de är nästan oanvändbara för andra än vänster och liberaler.
  Alternativ finns, som t.ex. Gab.ai.

 62. Och SVT meddelar sina tittare att det finns ännu tveksamheter ifall USA och DPR Korea kommer att träffas i Singapore. Nu får de lägga av denna pajasverksamhet. Har Wallström varit på besök eller vad har de drabbats av för sjukdom.

 63. Att förespråka utvisning av islamister som föraktar vårt sätt att leva och som avvisar demokratiska, västerländska värderingar är alltså ”hets mot folkgrupp”? Alltså, är detta ett jävla skämt!? Det måste bli ett slut på all denna självutplånande vänsteridioti!

 64. Mv lehti,, i finland är nedsläckt, kanske för gott. Det blir mer censur och hårdare tag mot oliktänkande i hela Västeuropa.

  • Vi lär bli många som sitter på EU-anpassade fängelser för oliktänkande. För mig spelar det ingen roll, jag är ändå pensionär. Kommer säkert känna mig säkrare där inne än ute i det här tjyvsamhället.

  • Ja fast det är också intressant och se vad som kommer ut av det. Vänstern används uppenbarligen av EU makten som fotsoldater. Det här kan göra att fler radikaliseras. Återigen så får beslutsfattarna ta ansvaret för det

 65. Hej Jeff eller andra företrädare för AfS! Kommer ni att göra någon turné runt om i Sverige? Jag tror att en sådan skulle bli bra reklam för partiet, eftersom just nu flera svenskar knappt känner till partiets existens (eller har förträngt den). Jag hörde en gång Gustav Kasselstrand tala (om än inför en ganska liten publik) och han var en mycket bra retoriker. Utnyttja det i valrörelsen!

 66. Håller med, åsiktslagar som HMF passar inte i ett samhälle som har yttrandefrihet. Själva poängen med yttrandefrihet är att alla ska ha rätt att säga vad som helst om vem som helst.
  Demokrati kräver lite tjockare hud och mindre lättkränkthet.
  Klarar du inte av det, flytta till en diktatur eller mohammedan land – vilket ironiskt nog brukar vara samma sak.

 67. I samma sekund du lämnar över kontrollen till folk som godtyckligt skall sortera åsikter så har du åsiktsförtryck. Om Sveriges fantastiska politiker fattar det eller rakt av vill ha det så lämnar jag öppet.
  Oavsett är det diktatur.

  • Ja det är ett skrattretande fjant. Man kan istället i så fall stämma varandra för ärekränkning men då utan statlig inblandning

 68. Vänsterregeringen ska efter höstens val känna att svenska folket inte har något behov av en regering som inte företräder dem och förpassa dem till utanförskapsområdena de själva har orsakat!!

  • Jo men det är faktiskt färre som bestämmer i varje parti än vad kanske många tror. Så nu är det Annie Lööfs parti. Tänk så få det är som styr Sverige. Så när man skrattar åt Sverige så hoppas jag att man skiljer på folk och beslutsfattare

   • hon fick ju vind i seglet när AKB försökte uppvisa demokrati då blev ANNI LÖÖV inbjuden till bilderbergarna dom trodde att hon skulle bli nästa statsminister men jag tror det sket sig

 69. Vi har i praktiken inte full yttrandefrihet i stora delar av världen. Till och med tankebrott talas det om.

 70. Även om jag inte röstar på Kasselstrand så har han rätt. Vi kan inte ha folk som går runt och är ett hot mot rikets säkerhet och folks liv. Det finns inget rasistiskt i detta. Inte ens islamofobi. Folk som anser sig ha rätt att döda för sin religion ska ut.

   • Åkesson får övriga i regeringen att framstå som ”obsbarn”

    Kasselstrand får Åkesson att framstå som medioker politiker utan handlingskraft.

    • Åkesson är en slitvarg som har lyckats få in SD i riksdagen och få S och M att dansa efter SD:s migrationspolitiska pipa.
     SD närmar sig stabilt 20-procentsstrecket i höstens riksdagsval.

     Kasselstrand är ett oprövat kort och AfS kommer av opinionsmätningarna att döma inte att nå upp till fyra procent – ja inte ens till tre. De här rösterna är bortkastade röster – om man inte vill att S och övriga 7-klöverpartier ska få rösterna.

     SD 2018!

    • Åkesson är en bra retoriker men saknar handlingskraften som sagt och viker sig när pk-trycket blir för stort. Han saknar glöden.

    • Ja men det en tråkig sak som man har sett genom åren och det är att missnöjet inte har kunnat samsas på en bra sätt. Man har tidigare splittrat upp sig i en massa falanger. Nu är Afs radikalare när man står utanför men det var också SD en gång i tiden. Nu har vi en chans att påverka något överhuvudtaget. Inget hindrar alla andra att gå på som vanligt utanför riksdag och regering

  • Invällarna ”flyr” från krig och elände enligt skattehöjarpartiet sosseregeringen. Om invällarna är beredda att döda för sin religion/tro efter de kommit till Sverige, då har de inte flytt, utan enbart till bidragen som de rånar svenska folket på och skickar till sina hemländers terrorister, så att krigen de ”flytt” ifrån kan fortsätta med fattigpensionärernas och andras stora svenska behov av underhåll av pensioner, sjukvård, järnvägar, vägar, bostäder, försvaret, polisen m.f.

   • Det vore ironiskt om ultra-centralisterna i NMR bara växer i lokala församlingar men aldrig i centrala (riksdagen). Politik är bra konstigt.

  • Rasistiskt ha ha och Islamofobi är bara ett påhittat uttryck av de som lider av fobi från islamofobi. Kul va

 71. Mördare, våldtäktsmän, ISIS-terrorister och andra kriminella som har rötter i andra länder ska självklart utvisas på livstid.

   • ja och jag tycker att vi ska då detta pågår installera en sanningskommission som går igenom alla svinaktiga skandaler som har pågått i landet under mer än 40 år och försöka döma de som har varit inblandade, men också till alla Svenskar bekräfta detta otroliga övergrepp pålandets befolkning som har skett och inte låta detta glömmas bort

  • Precis, man skall nog ta upp detta när de står och kastar ut nya vallöften, typ att de kanske skall uppfylla de gamla löftena först…

   ps. Tror ygggeman har problem med bokningen av flyg via internet då han inte har nån vana av sånt, och de har inte tillgång till regeringsplanet som enbart kör hit asylanter… Svår sits för ministern.

  • Såg i T-banan att det nu är många valaffischer för S med stora ansiktsfoton av Ygeman. Han blev ju avsatt som inrikesminister pga IT-skandalen på Transportstyrelsen och har ändå mage att ställa upp som ett av sossarnas affischnamn. Ful fisk det där!

   SD 2018!

 72. Ja AfS-racet visar upp sig. Svårt när man skall köra eget.
  Motkrafterna är oftast övermäktiga.
  Men så är det ofta i politiken, kampen om högsta positionerna i partierna skapar problem i alla.

  Otaktiskt att slå på ”stora trumman” strax före årets val.
  Minimal utdelning.
  För väljarna finns bara SD som realistiskt parti för politisk förändring.

  I kvällens SVT/Agenda visades 180 graders-svängarna som både ”M & S” gjort i ”invällande-frågan”.

  En intressant kavalkad.
  Helt otroligt!

  Har dessa två partier svarat för svensk politik under mer än ett decennium?
  Inte konstigt att Sverige ser ut som det gör.

  Och ”Svenne & Amanda” verkar fortfarande sova sött.
  ”Hitte-på-pengar” som flitigt spenderas gör tydligen jobbet.

  Men Stora Braket står på lut.
  ”Bubblorna” brister och Moder Svea står naken på botten av
  DET STORA SVARTA HÅLET.

  Därnere kommer det att bli ett oherrans liv.

  • Ja SD är det realistiska valet. Ingen anledning för andra att sluta med vad de nu håller på med. Men med SD i någon form av regeringssamarbete kommer vi att få se en hel del intressanta beslut. Lilla MP fick ju med moderatledningen på att ha helt öppna gränser. Så vi får se

  • Javisst jag såg en gång en debatt på dansk tv som skulle vara så förbjuden i Svensk TV. En dansk akademiker påstod där att Muslimer skulle dra ner den danska intelligenskvoten. Ha ha och han togs på allvar. OK Danmark har yttrandefrihet tydligen tänkte jag. Vad bra att Danmark finns så nära oss

  • Det kanske är taktiskt riktigt för att ha en chans att regera. I Sverige räcker det ju inte att vara största parti. I ett läge när S och M kanske är beredda att absurt nog bilda regering måste SD kohandla lite.

   • Att skapa allians med förrädarna M lär knappast öka antalet röster. Risken för att kärnväljarna ser SD som ett Judasparti där man försöker köpa röster för 30 silvermynt. SD är och förblir ett vågmästarparti och inget kommer att ändra detta.

    • Då tar vi det här en gång till …;
     Om man är en förrädare om man bildar en allians med något annat parti, så undrar man ju hur AfS ska kunna påverka ens en millimeter av den politiken som drivs i Sverige ?

     Oavsett vad man tycker om AfS så är det nämligen inte så värst mycket som talar för att dom kommer att få 50,1 % om 4 månader..

     • Är det några som måste bevisa sin trovärdighet så är det AfS. De har varit bra på att yttra s k ”populistiska” åsikter just när vinden redan vänt åt det hållet. Vem vet om inte de i själva verket är skapta för att minska SD:s stöd? Lutar åt att en röst på AfS i detta val är bortkastad.

    • Så om några röster tas från SD och flyttas till ett annat parti, vilket blir det? Inte blir det 7K. Kanske AfS, i värsta fall blanka röster. Om några överger SD för att partiet försöker få mer inflytande är det de som är svikarna, inte SD.

    • Förresten, om SD får 25% eller mer i valet så tvivlar jag på att svenska folket accepterar att de blir utfrysta. Ett vågmästarparti av den storleken? Om då också MP, KD och möjligtvis L hamnar under spärren blir spelplanen en annan.

     • De 13 % som röstade på SD har ju köpt att SD blivit utfrysta. Så utfrysningen fortsätter vilket sjuklövern visat tydligt fram till idag.

      Jag har mycket svårt att se att SD skulle bli större efter de senaste veckornas turbulens än de var innan då de låg på runt 23%. Självklart blir spelplanen annorlunda NÄR MP, KD och L åker ur, men det påverkar nog inte SD nämnvärt. Snarare att om någon överger någon av de 4%:s partierna så kommer dessa rösta på C och dom som ledsnat på SD lägger rösterna på AfS.

   • Mattias Karlsson / SD hade varit både förrädare och Judas om dom hade sagt ”Vi vill samarbeta med Centerpartiet” .
    Nu säger dom ”Vi vill samarbeta med Moderaterna OM Centerpartiet inte får något inflytande över invandringspolitiken” .

    Jag förstår faktiskt inte förräderiet i det…

   • Ja jag tycker att man ska göra en hel del för att till slut efter så många år få en chans att påverka utvecklingen. Utanför riksdagen kan alla de andra organisationerna fortsätta med att göra viktig opinionsbildning

  • Ja det är förståeligt. Han lever i en annan verklighet och vad vet man vad han får utstå varje dag.Pressen är nog ganska stark på att anpassa in sig i fållan

 73. Gustav, du behövs, för du kan ge SD den spark dom så väl behöver i rätt riktning.
  Jag hoppas att ni kommer in, själv vet jag ej med vem av er två som ska få min röst.

  • Ja vi får nog debattera detta intensivt då vi är nära valdagen. SD kommer nog våga vara radikalare om man blir mycket större än nu

   • Så kan det komma att bli om man bara bygger på orsaken till det växande missnöjet. Allt ansvar vilar då på de som har haft ledande politiskt inflytande. Inte på de som reagerar normalt på ett förtryck

    • Jag inte är jag då beredd att betala för att en hucklekärring sitter med en ny mobil och babblar på utan att göra ett dyft för att lyfta bidrag på bidrag som säkerligen är högre än min pension. Älskade detta land tidigare men nu skiter jag i vilket. De här sossepatrasket kan dra dit solen aldrig skiner.

  • Säpos siffror, det är såklart många fler islamister/jihadister men de räknas inte då de inte tar upp vapnen själva utan fungerar som stödförband med logistik, pengar, mat, husrum etc. De bor mitt i samhället och lever på våra skattepengar.

   • Javisst och det är sånt här som nu fler och fler patriotiska Svenskar nu börjar få totalt nog av. Så missnöjet kommer bara göra att fler ansluter sig till organisationer och partier som inte gillar läget

 74. Skattebetalarna står ju för detta …..
  Kän er stolta..!
  Rösta på 8 klövern eller ta ett steg framåt.

  • Rösta AfS. SD tilltänkta samarbetspartner M släppte sin multikulturella valfilm. Stackars SD väljare att gå på samma fint igen.

   • Ja jag tycker att Afs har en mycket bättre bild av läget och vad som måste göras. Om jag väljer Sd så är det för att jag nära valdagen inte ser att Afs kan komma in i riksdagen, men då fortsätta att växa och var en påtryckare grupp till nästa val. Om inget görs så kommer nog alla olika grupper växa; Sverigepartiet, Afs, Nordisk ungdom och så vidare

 75. Spooky…mannen blinkar inte när han talar. En halvblink efter 54 sek.
  normalt blinkar man mellan 6 – 10 ggr/min.
  Någon som är bra på psykologi som vet?

  • Det är möjligt att han blinkar mer när han inte läser från en prompter/skärm, som han verkar göra här. Det är känt att man blinkar mindre när man tittar på en skärm än annars, men det kanske bara gällde analoga skärmar som uppdaterade bilden 30ggr/sek?

    • Intressant, faktiskt. Även om det inte behöver betyda mer än att han är jättekoncentrerad på texten. Jag får ont efter 20 sek utan blink.

    • Nä men det är bra att vara uppmärksam. Han kanske brinner för sina idéer så starkt att han låser sin blick så intensivt att han därför blinkar mer sällan

  • Omänskligt :/
   Jag tittade på hela videon och förlorade blink-tävlingen mot Kasselstrand med 1-5 .
   Och då försökte jag verkligen låta bli att blinka.
   Antingen har han något fel på ögonen. Eller också är det jag som har det :/

    • Tack, det känns ju bra att veta 🙂

     Blev så fascinerad av bristen på blinkningar i videon så att jag googlade lite – och fann att avsaknad av blinkande är ett symptom på Parkinsons .
     Vilket jag hoppas inte ska vara fallet med Kasselstrand 🙁

     • Den som ljuger brukar blinka onormalt mycket. Men är man medveten om det fenomenet överdriver man åt andra hållet för att verka trovärdig.
      Menar därmed att det inte behöver vara så med Kasselstrand.

     • Han är medial nykomling på banan så det återstår att se av vilket skrot och korn han är. Ser rätt bra ut så här långt, men knappast en statsminister i sin linda.

     • Jag är ingen optiker, men jag tror att det har med tårkanalerna att göra .
      Kasselstrands ögon fuktas helt enkelt naturligt så pass mycket att han inte behöver blinka lika mycket som en…”normal” människa.

     • Det är även en medveten metod att dra till sig uppmärksamhet. Folk lyssnar mer på en person som blinkar sällan.

  • Om du tittar noga på videon kommer du att se att den består av minst fyra delar efter varandra. Så det var kanske en blink eller flera mellan dessa delar.

 76. Islamister ska sättas i karantän. Hur mycket har den där Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism presterat. Det enda minne jag har av den verksamheten är en fiffelkärring som det kliade extra i trosan på. Sossepatrasket har verkligen ställt till det i det land som en gång var Sverige, men som idag är rena rama pajasverket.

 77. Ok, så ”islamister” är numera en ”folkgrupp” ?
  Då borde väl även ”nazister” vare det , så att negativt talande om dom också faller under HMF-lagen ?

  Man undrar när det ska gå upp för dom att folk inte lägger ner sina åsikter bara för att man censurerar youtube…? :/

  • Nä det här försvinner inte. Det handlar nämligen om överlevnad så det kommer fortsätta även om hela internet blir censurerat. Man får då ta in de som var med förr som konsulter. Vill man stoppa det växande missnöjet så måste man börja lyssna på kraven.

   • Det är ju dock både fascinerande och underhållande att exakt samma journalister och mediebolag som har ägnat 10 år åt att klaga på att ”Kina censurerar google” nu kräver att google ska censureras… :/

 78. Centern sitter på rötter som är mer rasistiska än vad SD ens kommer i närheten utav. Annie verkar ha hoppat över historialektionerna, men ändå tagit sig långt upp i samhällshierarkin. Men pappa kanske hjälpte till.

 79. Ansvariga för all denna polarisering och radikalisering som sker nu i Europa är den politiska etablerade ledningen där då bl.a Sverige och inte minst EU centralt bör var de som ska få ta all kritik för läget.

 80. Vore väl kul om youtube kunde förklara vad som kännetecknar folkgruppen. Är det förresten inte Säpo som pekar ut dom.

  • Om jag förstått det rätt innebär islamism att vara beredd att använda våld i islams namn. Dvs om en grupp individer klassas som folkgrupp får man inte föreslå utvisning även om den består av enbart kriminella?

   • Kanske det men minsta gemensamma nämnaren eller orsaken till utvisningen beror på brottet och inte på folkgruppen. Om nu inte islamister har blivit en egen folkgrupp förstås. Uttryckandet av
    islamism är olagligt.

   • Islamist är bra ett påhittat uttryck som är designat för västerländska ledare så de kan ska kunna lura sitt eget folk med att det inte handlar om personer som faktiskt gör såsom Muhammad bad dem göra via koranen.

    Alla hemska dåd som ISIS har gjort finns att hämta i koranen. Att slänga ned homosexuella från hustak är enligt sharialag som säger att homosexuella ska slängas från den högsta byggnaden eller punkten i en stad.

  • Det kan vara att han i början på videon säger att det var en muslim som begick dådet. Det ska man inte säga utan använda något annat ord såsom islamist.

 81. Efterlyser, återigen, en debatt om var vi ska dra gränserna när det gäller censur/begränsningar vs yttrandefrihet.

 82. Kasselstrand är Sveriges svar på Orban, Le Pen och några till.
  Ryggrad av svenskt stål. En perfekt blivande statsminister helt i min smak.
  Resan att ta tillbaka vårat land har startat.

 83. Det är inte långt kvar tills euroska folket säger ifrån detta vansinne!! Kan vara allt från 3 månader till ett och halft år.

 84. Kasselstrand levererar godis varje dag och Jeff Ahl jagar politiker i riksdagen med en energi som aldrig tidigare skådats i sovsalen. De båda gör ett hästjobb för oss Sverigevänner och vi ska uppmuntra dem nu i september så de får mer att säga till om.

  • Kommer Alternativ för Sverige in i riksdagen kommer det förändra spelplanen för svensk politik radikalt. Det krävs om vi ska ha minsta möjlighet att reversera den negativa utvecklingen.

 85. Så länge nationer som Somalia och Etiopen håller ”svenskar” som fångar låter regeringen (Wallström) betala ut hundratals miljoner i stöd till dessa nationer. Denna Wallström måste vara fullständigt IQ-befriad.

 86. Så som lagen om hets mot folkgrupp är utformad, så är det i princip bara etniskt svenska män som kan bli fällda för brottet.

  Därför bör lagen skrivas om, alternativt skrotas.

 87. Youtube och Google mfl går från klarhet till klarhet när det gäller ren dumhet!
  Förr debatterades filmcensuren, nu 30 år senare så har man infört nyhetscensur i vårt land!
  JÄVLA IDIOTER!

 88. På aktuellt i kväll intervjuades två kvinnor som sökt sig till Sverige från Bosnien. Orsaken:”i Bosnien kommer ingenting att under en oöverskådlig tid framöver att fås till att fungera på grund av Bosniens lapptäcke av olika religioner såsom islam, katoliker,övriga kristna m.m.” Därför hade kvinnorna sökt sig till Sverige. Men ser dom inte att det är vad som är på väg att ske här. Ett lapptäcke av religioner, många helt oresonliga, är nu vad Sverige förvandlas mycket snabbt till nu.

 89. Helt obegripligt vad som kan klassas som hets mot folkgrupp i denna video. Helt uppenbart att den som har censurerat videon är en person med typ kommunistsympatier eller så är det en invandrare helt enkelt.

  Det lustiga, är att om denna video skulle läggas upp som en amerikanskt video skull den aldrig bli censurerad. Helt klart en specialdesignad censurering bara för Sverige.

  • Löfven har ju hotat Google om de inte censurerar Svenska uppladdningar av sanningar. För honom är lögnen ledstjärnan.

 90. Nog är det väl märkligt att man flyr sitt land pga av religionen och sedan upprättar man samma religion i det land man kommer till och dessutom ställer krav på att få utföra den. Hade det inte varit bättre att de blivit kvar i sitt land från början. Det är något som inte stämmer, den saken är dock klar. Kanske de insett att bara de anför sin övertygelse för Islam så öppnar sig alla vägar in i bidrags-Sverige. Då finns inga hinder, inga prövningar om hur länge du kan få bidrag. Och kommer du hit i en ålder av 64 år så får du efter ett är en högre pension än den som jobbat i 45 år i landet. Fy fan vad jag hatar detta var dag.

  • De flesta flydde inte FRÅN religionen. De flydde för att kunna SPRIDA religionen. Dock finns det undantag, finns de som verkligen flydde för att slippa religionen och de är mer än välkomna tycker jag.

    • De finns men de varken syns eller hörs. De sköter sitt och är glada att slippa be fem gånger om dagen. Många av dem röstar på SD.

     • Ja jag har ett par arbetskamrater som är från Mellanöstern men ändå SD`are. De är ruskigt rädda för vad som håller på att hända här i Sverige. Även om de säger sig vara muslimer så lever de som vilken svensk som helst och kallar sig egentligen bara muslimer för att de föddes in i indoktrineringen. De är livrädda för att islamiseringen av Sverige ska fortsätta. Sedan känner jag en man från Iran som är kristen, han är ännu räddare…

   • Möjligen någon enstaka. Många muslimer jag talat med som inte vill riskera att skickas tillbaka säger att de konverterat till kristendomen
    fast de inte gjort det. Smart.

 91. Saxat från AfS’s hemsida i samband med detta och för de som missat det…


  – Alternativ för Sverige är idag det enda parti som ser
  den tilltagande censuren som ett mycket stort problem och som föreslår
  konkreta lösningar. I en tid när samtliga riksdagspartier öppnar upp för
  censur och förbud krävs ett frihetligt alternativ. Hets mot
  folkgrupp-lagstiftningen är inget annat än tankebrott och bör avskaffas
  omedelbart. De sociala mediejättarnas monopol ger privata företag
  kontrollen över yttrandefriheten i sociala medier, en plattform som är
  så viktig att den kan ses som vår tids motsvarighet till det antika
  forumet.

  – Förvägras man rätten att synas på sociala medier finns inte heller
  några jämförbara alternativ – det existerar ett naturligt monopol. Vi
  anser därför att YouTube och andra sociala mediejättar med
  monopolställning ska betraktas som allmännyttiga företag och regleras på
  det sättet. Vi behöver en yttrandefrihetslag på internet där de stora
  sociala medieföretagen förhindras från att stänga ned användarkonton på
  grund av deras åsikter. Vänsterextremisternas hot och påtryckningar mot
  sociala medieföretag skulle i en handvändning bli helt uddlösa.

  Allmännyttiga företag är privata eller offentliga företag som utför
  funktioner centrala för vårt samhälle. De är i regel naturliga monopol
  och har inte rätt att neka någon sina tjänster. Exempelvis kan vatten-
  och elbolag inte neka dig deras tjänster bara för att de inte uppskattar
  dina åsikter.

  – Detta är precis detta som andra från primärt USA sagt under ett tag nu och den enda lösningen på den censuren som internet-jättarna håller på med.
  Nu har de även börjat med att släcka ner hemsidor.

  Även ifall inte AfS haft någonting annat att komma med (vilket de har) så anser jag detta ovan vara så viktigt att det mycket väl kunnat förtjäna min röst. Det är ett signum från en person med mycket stark ryggrad, moral, etik och som är mycket vaken på vad som är rötan i våra samhällen.

  Inget annat parti i Sverige vågar ens hosta om detta problemet.

 92. Helt klart är att vi behöver 10 000 ytterligare poliser som kan spåra upp dissidenter och sätta dom i karantän.

  • 10 000 civila polisanställda, pratar de om. Politiska kommissarier, du kan ju tänka dig vilka de kommer att rekrytera för att i detalj styra polisens arbete och filtrera resultaten. Journalist anses vara en strålande merit, de får alla automatiskt polisbefogenhet och var sitt detachement poliser att kommendera till arresteringar.

 93. Muslimer har röd matta in i finrummet. Att uttala något negativt om islam kan rendera i fängelse. Har någon hört liknande om när det gäller kristna. Sossar och liknande är de mest sjuka man kan tänka sig.

 94. Självklart ska Sveriges ca 2000 islamister utvisas. Inget snack om det! Och med tanke på hur många imamer står och hetsar skäggen mot oss otrogna, skulle jag helst se att Sverige har som mål att bli fritt från islam och muslimer. Det står ju svart på vitt i Koranen att de vill döda oss så varför tillåter vi dem här?

  • Sverige ska vara islamistfri innan årsskiftet 2019.Vi behöver inte såna i detta land, de tillför inte annat än träck. Och Löfven har ju själv sagt att det man inte själv kan producera i landet behöver man inte importera.

 95. Hat mot folkgrupp är vad palestinierna visade i går när de härjade vilt med bl.a. stenslungor. Tror f-n att israelerna reagerade.

  • WW3 närmar sig med stormsteg och konflikten kommer inte bara stanna mellan israeler o palestinier utan det sägs att Hizbollah förbereder en överraskning för Israel en blixt attack eftersom Iran har smugglat tiotusentals missiler till Hizbollah. förr eller senare smäller det riktigt ordentligt i Mellanöstern och då kommer konflikten att sprida sig över hela världen.
   den Shia-muslimska axeln Libanon-Syrien-Irak-Iran tolererar inte Israel o Sionism och de ger sig inte förrän ett total krig har startats mot Israel.
   det kommer hända mycket nu framöver i Mellanöstern och det stannar som sagt inte mellan israeler o palestinier utan det kommer sprida sig.
   Turkiet också som mer o mer distanserar sig från Nato o har närmat sig mer o mer Iran o Ryssland och igår kallade israel tillbaka sin ambassadör från Turkiet. det är bäddat för stora konflikter med Israel.

  • Under WWll WWl sänktes fartyg som fraktade förnödenheter till fienden. Man behöver inte gilla Israel i alla lägen men i detta fall måste man bara.

 96. OT
  Joakim Lamotte intervjuade Tino Sanandaji live ikväll.
  Tino tackade nej till SVT och lät sig intervjuas av Lamotte istället.
  Ljudet är lite burkigt och bilden är kass i början, först stillbild och sedan störningar (funkar efter 8 min.).
  Intervjun handlar om bibliotek Public Service och deras lögner, och om brottsligheten och Sveriges mörkande trots att fakta finns.
  https://sv-se.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1766310203463563/

  Imorgon åker Lamotte till Växjö för att intervjua människor där om de kommande böneutropen..

 97. Ni måste rapportera om hur de kriminella skilsmässodomstolarna mördar män genom att driva män till självmord!!!

  • Mitt ex har/hade en bror med familj i Strömsnäsbruk , jag får fråga om dom bor kvar där !

  • Jo sannerligen en skrämmande läsning o denna ort är inte den enda orten för det sker på många andra mindre bruksorter som byter ut befolkningen i rasande takt.

 98. Jag ser Kasselstrand som en enastående framtida ledare. Han säger exakt det vi vill höra. Troligen ha vi i honom en politiker som kommer att ta stor plats i svensk framtida politik
  Presumtiva mördare skall inte finnas i Sverige, ej heller skall de ha svenskt medborgarskap.

    • Valet 2022 kommer du att säga samma sak. Det går bara att rösta SD.

     2006 hade du sagt att man måste rösta FP för att få igenom deras språktest, vilket senare visade sig vara lögner. Boomers kommer vara boomers.

     • Jag går inte händelserna i förväg utan man måste se hur saker utvecklas innan . Har AfS mellan 18-22 blivit ett trovärdigt stabilt parti får dom kanske även min röst men till dess blir det SD.

   • Hur menar du att Kasselstrand ska komma någonstans utan röster?
    En röst på AFS är en tydligare signal till vår demoraliserade och odugliga överhet, än vad en röst på SD är.
    Framtiden kommer att bli våldsam under alla omständigheter, eftersom svenskarna inte kan försörja det onödiga påhäng, som väller in i landet.
    När vi vägrar att hålla dom med mat och husrum, så kommer konfrontationen.

   • Läs det senaste uttalandet från Mattias Karlsson på DI så förstår du att SD kommer inte göra någonting för att förändra situationen i vårat land.

 99. AfS avvecklar sig själv vilket gör sverige en stor tjänst. Finns inte utrymme för flumpartier nu när det är viktigt att föra en sverigevänlig politik. SD är vägen till tryggheten framöver finns inget annat.

  • Alternativ för Sverige är det enda nationalistiska alternativet som aldrig kommer vika sig i återvandringsfrågan. Du röstar hellre på SD som igår (på DI) återigen visar hur de ska lägga sig platt för borgerligheten och fortsätta tillåta invandring. NÄSTAN rädda Sverige är fel inställning, men vill du rösta mellanmjölk och nästan rädda Sverige är det ditt val. Lycka till!

   • Hade AFS väntat till efter valet med sin lansering hade partiet fått ett bättre mottagande. De flesta känner nu att det är en bortkastad röst då det känns i det närmaste omöjligt att komma över 4% i september.

    • Det sa du säkert 2010 också. ”Att rösta på SD är en bortkastad röst, dom kommer ändå aldrig in”. Tur att vi var tillräckligt många som inte tänkte som dig.

     • Skillnaden är att Då hade SD i valet 2006 fått flera procent av rösterna. AFS börjar från ”noll”.

    • Det beror på om väljarna vill rädda Sverige eller ej.
     Jag tror det blir bättre siffror än 4%. Det är en partiledare som Gustav Kasselstrand vi behöver, han står för vad många svenskar tycker, han är ärlig och står för de löften som utlovas och vågar alltid säga sanningen. Dessutom en mycket bra talare.

     • Lär få svårt att komma fram i mediabruset?
      Tigs ihjäl, mer eller mindre!
      Stefan lär inte nämna partiet,
      SD är hotet avs fortsatt maktinnehav!

    • Det gäller att gripa efter halmstrån nu för att kunna rädda Sverige från total undergång. Klart att AfS klarar 4%

   • SD är det smarta partiet som smarta människor röstar på. Man behöver inte vara arg på sociala medier för att ha bra politik. Att vara arg på sociala medier har oftare effekten av att du förlorar i opinionen och förlorar förmåga att navigera politiskt.

    Du behöver inte oroa dig. SD har kvar samma kärnvärden som de alltid haft även om de inte är lika arga på sociala medier längre.

     • Jo det skulle jag tro. Var menar du, att SD inte ska samarbeta med något annat parti? Hur tror du effektivast SD får igenom sin politik?

   • ”Rösta mellanmjölk” är inget retoriskt grepp som går särskilt väl hem i ”landet lagom”, och ger ett lätt extremistiskt intryck. Ingen särskilt begåvad retorik!

    Dessutom, vilka ska egentligen återvandra? Mina assimilerade muslimska grannar som jag är beredd att försvara till varje pris, min utlandsfödda fru som identifierar sig mer med sitt ursprungsland än med Sverige men som hon är 100 % lojal med, min mamma som är invandrare från Finland, mina barn som har bruna ögon efter sin mamma, kriminella utlänningar, eller kanske samtliga som inte är partimedlemmar i afs? Tror att ett parti måste förhålla sig åtminstone någorlunda pragmatiskt till den verklighet man försöker verka i. SD 2018!

    • De som är lojala mot Sverige och assimilerat sig kommer vi inte skicka hem, läs på innan du far ut i anklagelser. Den där typen av vänsterretorik du använder mot oss med påståenden utan grund tycker jag är sorglig att läsa här bland nationalister.

     • Och vem ska bedöma vilka som är lojala mot Sverige och tillräckligt assimilerade? Hur ska dessa bedömningsgrunder konkret se ut? Länka gärna! Du och afs drömmer, och vi har haft tillräckligt med drömmare och ”visionärer” i svensk politik de senaste decennierna. Vad som nu behövs är människor med förankring i verkligheten och förslag som är möjliga att genomföra i verkligheten. SD 2018.

  • Skrattretande resonemang. Du menar alltså att det är flummigt att vilja rensa Sverige från 2000 Jihadister och samtidigt pratar du om trygghet
   och Sverigevänlig politik. Du måste ha hål i huvudet.

   • Kontrar med att AfS är hål i huvudet för ni har hamnat i ett storhetsvansinne o lever i en fantasivärld. Päron brukar mogna i september så du har tiden med dig någon månad till. SD är moget idag o fullt njutbart.

    • Som Front national sa till mig under valrörelsen 2014 ”om ni inte mycket snabbt blir tuffare i er retorik är Sverige förlorat för alltid”. Då måste AfS lägga i högsta växeln.
     För övrigt är jag vare sig företrädare eller medlem i AfS.

     • Din sista mening gör att det ser hoppfullt ut för dig o jag hoppas du inte röstar AfS i detta valet.

  • Välkänt faktum att majoriteten av de som jobbar på Google, Facebook och Twitter är socialister.
   Det är en effekt av deras unga, outvecklade, livserfarenhet. De må vara bra på IT och programmering men faktisk bildning inom historia, religion och samhällsfrågor är inte deras starka gebit, därför reagerar de infantilt i dessa typer av frågor.

   Som det gamla politiska talesättet går; den som inte är socialist i tjugoårsåldern har inget hjärta, den som inte är konservativ i trettioårsåldern har ingen hjärna.

 100. Sverige befinner sig i krig. Världen befinner sig i krig.
  Jihadisterna ska slitas i stycken. Jihadisterna ska inte utvisas utan de ska avrättas.

 101. Valet 2018 kommer inte att ha full legitimitet eftersom vissa partier förhindras att verka ekonomiskt och/eller bortcensureras av statsinfluerade medier och vissa företag. Det är fråga om valfusk, även i vallokaler fifflas det på olika sätt med valsedlar, som inte fylls på eller läggs åt sidan.

 102. När det gäller Regeringens antisemitism har Wallström och Regeringen lyckats med att dra på sig kritik för antisemitism och Wallström betraktas som icke önskvärd i Israel. Samma Regering beskyller svenska folket för att vara nazister.

  Wallström har sedan hon tillträdde ämbetet gjort sig till ”non grata”, icke önskvärd, i Israel och de enda svenska företrädarna som under mandatperioden kunnat få besöka Israel på hög nivå är talman Urban Ahlin och utrikeshandelsminister Ann Linde.

  Sverige har fått kritik för sin tidigare enögdhet för den palestinska saken, antisionistiska och uttalanden som kan tolkas som antisemitiska från utrikesministern och relationerna med Israel har aldrig tidigare varit så dåliga som under regeringen Löfvens ledarskap. Att Wallström “vilar på hanen” är ett av många tecken som vittnar om en annan utrikespolitisk kurs.
  https://ledarsidorna.se/2018/05/israel-palestina-sverige-byter-position-i-samband-med-70-arsfirandet-av-staten-israels-fodelse/

  Det bör nog klargöras att en stor del av det svenska folket inte ställer sig bakom Regeringens- och vänsterns antisemistism.

  • Sossarna har en väldig massa ”nysvenskar” som medlemmar, alltså muslimer, dessa får mer och mer inflytande i partiet, och utgör ju en väldig väljarskara, och makten och pengarna som följer med den, säger ingen sosse nej tack till.

   • Socialdemokraterna blev radikalt antisemitiska under 1970-talet när Palme och massmördaren Arafat blev bästisar i kampen mot demokratin och västvärlden.

 103. Att utvisa dem som vill oss ont; är inte det en självklarhet? tydligen inte i Sverige, landet som tagit självdestruktionen till en ny nivå.

 104. AFS är den självklara vägen framåt! Varför hör man inte SD yttra något när staten censurerar meningsmotståndare??

 105. Resultatet av Löfvens möte med Google och FB – en desperat och patetisk dödskamp för att kleta sig fast vid makten.

  OT; en annan form av censur – mobbing och exkluderingar:
  Klassens mobledare (S) bjöd in till klassfest i ’Folkskolan’ men buspojken (V) och klassens mönsterelev (SD) blev som vanligt inte inbjudna.
  Och mobledarens fjäsksvans (KD, MP, L, M och C) hade inte kurage och moral nog att tacka nej och ställa krav på att alla skulle bjudas in.
  https://www.svd.se/anslag-till-kungahuset-ska-inte-fa-skena

  Detta är vad 7-klövern kallar demokrati – att ideligen utesluta SD och V som representerar MINST 30 % av svenska väljarkåren.

 106. Är det detta Socialdemokraterna menar med ’Alla ska med’?

  Är det detta Moderaterna menar med ’Lika för alla’?

  • Nu får begreppet ”Alla ska med” en ny och sund betydelse. Minst de ca. 2000 islamisterna i Sverige och alla, som vill leva med islam och alla som inte vill konvertera till kristendom och alla utländska brottslingar och livslångt bidragsberoende ska med ut ur Sverige. ALLA SKA MED UT UR SVERIGE måste bli Sverigevännernas slogan.

 107. Av rent taktiska orsaker kommer jag att rösta på sd i år, AfS har inte någon realistisk chans i detta val, kanske nästa.

  • Jag tror situationen kan vara ännu värre nästa val. Sverige behöver fler än ett sverigevänligt parti.

   • Jag håller med, det behövs konkurrens, AfS har ett klockrent partiprogram, bättre än sd;s, men man måste nog mogna som parti innan man tar plats i riksdagen.

    • Ju förr man gör detta desto bättre tycker jag. Vinner inget på att vänta fyra år. Vi vet hur mycket elände Sjuklövern kan ställa till med på fyra år………. Ifall ett idiot-parti som MP kan sitta i regeringen så kan AfS också göra det.

    • Nog finns det tillräckligt med övermogna där redan. tom På gränsen till ruttna skulle man kunna säga.

 108. Gustav Kasselstrand har rätt men kan bli ännu mer tydlig.

  Alla muslimer måste lämna västvärlden och alla västerlänningar måste lämna den muslimska världen om vi ska få ett slut på massmördandet.

  Man kan inte ha vargar i fårhägnet. Det leder oundvikligen till ett blodbad.

  Neomarxisterna vill se ett blodbad när västvärlden och den muslimska världen bekrigar varandra. Det är därför neomarxisterna vill massmigrera muslimer till västvärlden tills kriget inte går att undvika.

  Under 1900-talet lyckades marxisterna orsaka ett världskrig och mörda 100 miljoner oskyldiga människor. Vi får inte låta dem lyckas igen.

  • Jag såg ett japanskt program om Sverige; några japanska jornalister kom hem till Japan efter stt ha varit på besök i Sverige, med förskräckelse rapporterade de i japansk tv om hur det såg ut i Sverige, dom var riktigt tagna av förfallet.

  • En informationsFilm , som alla borde se före frukost – – var dag ,!

   För att inte tappa fokus , på det absolut viktigaste : förbjud islam ,!

  • Bor i soptippen och kan bekräfta att allt stämmer. (Dock inte att 43% av stadens invånare är muslimer. Låter lite väl högt.)

 109. Vad få känner till så är Google organisationen ett stöd till Bilderbergergruppen för en ökad globalisering!
  Men officiellt låtsas de stå på folkets sida! Jag nämner bara 7-klövern det räcker.

  • Bilderberggruppens påverkan på makthavare med tillhörande medieskugga är vår tids största skandal. Det är orsaken till Europas kollaps!

   • Hitlerjugend finns i de flesta Europas länder vilket Google stödjer!
    Försök få in en alternativ media tidning på Google nyheter så hittar ni svaret på vad Google stödjer för något!

  • I cannot vote, but if I could, AfS would be my choice. The Leftists are destroying Sweden (and Europe). They use propaganda, brainwashing, censorship, and other dirty tactics to maintain power. Strong opposition is needed to counteract their methods. SD is simply too soft and is getting run over by the Leftists.

 110. Den tjatiga drömmen om S & M. Eliternas verklighetsflykt? För att slippa förhålla sig till ”Det hemska”? Så verkligheten inte behöver kommenteras?

  • Socialdemokraterna och Moderaterna för en politik för en värld som inte längre existerar. De är irrelevanta. Världen har förändrats fundamentalt.

  • Vi har kommunisterna i Sverige : S + Mp + VPK .
   Samt alla andra i 7-8 Klövern som inte vill stoppa ,ISLAMISERINGEN . Tvärtom , önskar oss shariaLagar .

   Vill du att din avkomma ska leva i fred & frid ,?! Rösta rätt .
   Förbjud islam . Tack

 111. Något mycket odemokratiskt händer i Väst, att kalla en människa för rasist, nazist, fascist skulle verkligen kräva bevis att exponera, om inte? Då förlora denna instans all trovärdighet, som Svetsarn har gjort redan. Milo anklagas för att vara rasist! Trots att han är ihop med en färgad man.
  https://youtu.be/M3eV63947Rs

    • Globalistoligarkerna vill ta över kontrollen över våra liv och göra oss till slavar. Folken hålls på mattan genom stigmatisering och rasist-stämplar. Så enkelt(men effektivt) är det.

 112. Kan tänka mig att stödrösta på afs, men då vill jag se att dom ligger över 3% i nån mätning inför valet. Hur som helst blir det kul att se minerna på vänsterfolket på valvakan när afs blir större än sverigefientliga FI 🙂

  • Kom ihåg att opinionsinstituten alltid ger många färre procent till nationalistiska partier än hur det är i verkligheten.

  • Stödrösta på ett parti som får SD att rasa tillbaka är idiotiskt, det är viktigt att SD blir största parti vid valet då kommer attityder förändras men om ett parti till är med och delar på samma väljare, så fortsätter det som förut med sossarna som största parti, sossarna har inte råd att stödrösta på miljöpartiet för då rasar dom själva.

    • Nej precis. SD vill öka invandringen mer än 7-klöver förrädarna. Lägg av nu sossetrollfabriken och gå och jobba på riktigt. Ni ombudsmän är latare än fan själv.

    • Fattar du ingenting, SD håller på att Sverige är ett kristet land och bygger på kristna grundvärderingar det innebär ett klart ställningstagande mot islam, det är ett mycket klyftigare sätt att angripa problemet, när vårat land är fyllt av grundvärderingar så ställs övriga utanför.

 113. Det folk inte ser är att AfS är mer eller mindre som SD va tidigare. Vilket innebär att AfS kommer bli som SD för eller senare. AfS kommer snabbt inse att för att få igenom politiken måste man kompromissa. Varför skjuta på problemen? Jag har inget emot AfS , faktum är att jag knappt vet något om dem. Men börja om från början igen känns som det inte finns tid till. SD är mer än dugliga. Fast det är bra med fler partier som går emot etablissemanget

 114. Det har säkert sagts hundra gånger förut, men islamister är väl för tusan ingen folkgrupp. Begreppet asyl är kraftigt uttjatat och missbrukat, var och varannan människa är numera ”rasist” och hets mot folkgrupp missbrukas till den grad att det snart tappat all sin mening.

   • Rätt så .
    Muslimen lever i en döds – / förintelseideologi som imamen
    basunerar ut var vecka . Och undersåtarna , till koranen , suger i sig , som en svamp . Och agerar / handlar därefter .

  • Alla människor är av ren instinkt främlingsfientliga och detta har inte med rasism att göra, utan är en medfödd självbevarelsedrift!
   Hotet mot människan och människorna ingår i våra liv här på vår Planet, vilket döskallar har svårt att förstå och kör det som ett tilltalsord för människor de inte gillar som en anklagan??

   • Alla tänkande människor borde vara : islamFientliga .

    Ska nästa generation leva i ett fritt land , eller ISLAMISERAT ,?!

    • att som vit kristen leva under Talmud eller koranen är ingen större skillnad.
     slav eller död.

     • Slava får vi göra från födelsen . Men ;

      risken , den överhängande , att bli HalalSlaktad står jag över .
      Med andra ord , förbjud islam ,! Tack

 115. hahaha kasselstrand får åka till polen o demonstrera som vanligt mot politiken i sverige.. .!!!!

  jag känner mig inte hotad … tror att det är få sv. som känner sig hotade.. så vad är problemet??? vi behöver annat kanal än yt o google..!!! dom är för stora.

 116. Den dagen vi blir kvitt storfinansens springpojkar som vi kallar för politiker, den dagen kan gå i uppfyllelse 2050. Tyvärr har jag inte några namn på dessa organisationer som jobbar i det tysta som självklart kartlägger makthavarnas görande och låtande.
  Tids nog får vi läsa om vad politiker sysslar med i kulisserna och till slut så kommer världen att lägga in sin vetorätt mot det kapitalistiska systemet och våldsamheter kommer att uppstå, det får vi nog tyvärr räkna med?

 117. There is no saving Sweden. There is no saving Europe. And Trump will not save America. We are past the point of saving anything. Global debt is a bubble and unsustainable, Oil is running out, and in some parts of the world (Middle East, India, China’s big cities) potable water is running out. The world is engulfed in social and political turmoil. The only dog that has not barked is financial turmoil, but it’s coming.

 118. Därför bojkottar jag och många med mig facebook…
  Förr hade vi KGB, Stasi, Securitas och andra mindre roliga åsiktsövervakare , nu har vi den digitaliserade formen av diktatur.

 119. Sweden for Swedes. Norway for Norwegians. Finland for Finns. From an American perspective, the Nordic nations functioned so well as mono-cultural societies. Most nations of the world are mono-cultural (most African nations, most Midddle Eastern nations, most Asian nations). Why did the Nordic nations adopt the fatal ideology of multiculturalism?

  • For clarification, I am not opposed to immigration. I am opposed to mass migration of people that come to a country for malicious reasons (crime, rape, murder, etc.).

 120. Inom några månader kan vi ha andra problem att tampas med.

  Glibalusternas mål har i decennier varit att invadera och förstöra Iran, stjäla oljan och tillsätta egna vasaller vid makten.
  Men innan de sätter igång med det kriget var de tvungna atr förstöra och försvaga Irans allierade dvs Irak och Syrien samt bygga militärbaser i Syrien och på gränsen till Iran

  När detta krig startas av Israel, Saudi Arabien och USA så lär EU översvämmas av tiotals miljoner flyktingar vilket i sin tur är i linje med globalisternas mål att islamisera och totalt utarma europa.
  En utarmad befolkning i kaos har fullt upp med att bara överleva vilket gör det lätt för globalisterna att smyga på befolkningarna total diktatur

  • Ja, det är uppenbart att Trump och deep state nu har träffat nån form av överenskommelse. Iran är nästa mål, ingen tvekan om det , speciellt som dom numera enbart säljer olja i andra valutor än USD. Kina lanserar också sin egen valuta som världsvaluta i år.

   USA:s främsta exportprodukt är dollarn, de måste nu ut till försvar. Vad hände med Libyen när Khadaffi skulle lansera sin egen bank med 1000 miljarder dollar i Cash? Det var väldigt bråttom att avsätta honom. Varför inte avsätta Saudi, kolla vad de gjort i Yemen t ex. Saudi är heller ingen demokrati, men de låter dollarn styra deras oljehandel, som vanligt handlar allt om att bevara den rådande världsordningen, dvs FED/BIS fortsätta behålla kontrollen över vårt finansiella system. Main stream media skriver alldeles för lite eller ingenting om de verkliga orsakerna till varför vi har konflikterna i mellanöstern.

  • Du ska vara klar över att Europa och Sverige framöver kommer att invaderas av fattiga och arbetslösa människor i Afrika. Hittills har bara en rännil kommit …
   Det förminskar naturligtvis inte faran av den arabiska och islamiska invandringen till Europa och Sverige.

   Undrar hur många svenskar som känner till att Sverige under två år lagt ner 60 miljarder på de senaste två årens migration till Sverige. Det är enbart ingångskostnaderna som staten betalar. (siffrorna hittas på Migrationsverkets hemsidor).

   60 miljarder kronor = 3 gånger den svenska försvarsbudgeten på ca 20 miljarder kronor.

 121. Avpixlat var helt klart (SD) varför kom Samnytt är samnytt (afs) för så verkar det i alla inlägg som bara har som mål att förminska SD genom splittring och förminskande sedan fortsätter det som förut, med vänstern som största parti, det hade annars varit lätt att fixa via filter.
  Om mätningar före valet visar på splittring, då lägger jag inte min röst på nationalistiskt parti, men om mätningar visar på ett starkt nationalistiskt parti SD då ser jag det meningsfullt att lägga min röst.

   • Du har inte fattat någonting, ingenting i SDs program har i grunden förändrats, målet är fortfarande detsamma, men för att kunna verka för målet så måste man både ta och ge, men jag har förstått att du har bara som mål att knäcka SD oavsett vad det kostar landet, men om SD förminskas till detta val så kommer Sverige islamiseras på grund av några ungtuppar som är dåliga på matte, för det handlar om samma väljare som ni vill dela upp på två partier, genom det så går kanske alla KDare dessutom tillbaka till KD för vi är många här som hoppats på SD.

    • Inte knäcka , men väcka den SD-are som inte inser faran med ett samarbete med SverigeHatarna . Resten av 8-klövern.

     • Under tiden skrämmer du oss FD KDare att ge upp och gå tillbaka, för SDs budskap att Sverige är ett kristet land och bygger på kristna ”grundvärdeingar” får oss att tro på SD ett sådant budskap innebär ett klart ställningstagande mot islam, så SD visar klart med det var dom står, men kanske angriper problemet på ett annat sätt än afs, som skapar splittring, vill du vinna valet så skapa först några mer vänster och högerpartier med målet mot invandringen, som inte når över 4% så dom splittras.

  • Alla som vill rädda ett fritt demokratiskt Sverige röstar naturligtvis på SD.
   Alla som vill visa att Sverige stoppar asylinvandringen vid våra gränser röstar också på SD.
   Alla som vill ha en kraftfull repatrieringspolitik – i praktiken – röstar förstås på SD.

   SD 2018!

   • Det framstår som en extremt välvillig hållning till partiet mot bakgrund av vad Mattias Karlsson precis framförde i Dagens Industri.

   • Utan massiv repatriering, även om vi stoppar invandringen helt idag, leder till att vi etniska svenskar blir en minoritet i vårt eget land.

    Detta pga nativitets skillnaderna MENA folk kontra etniska svenskar…

    Ren matematik med andra ord!

    Så ser det ut hur man än vrider och vänder på saken och detta måste varje individ inse NU!

   • Det hade varit bra om samnytt filtrerade bort afs, då hade det inte blivit så mycket propaganda här.

    • Om SN ens tänker tanken så är det dags att lämna bloggen. SN måste täcka ett bredare fält än enbart SD, annars blir den mindre intressant.

  • Kanske du kan precisera lite mer vad du menar (korrigera)? Det är lite oklart tyvärr, verkar som du skrivit direkt från din tankevärld, vilken jag inte har direkt koppling mot.

   • Det är inte lätt att förstå vad du menar, men jag kanske förtydligar längre ner, men reagerar här mot all afs reklam som innebär en försvagning av SD och i sista änden vinner vänstern.

  • Mätningar är ofta manipulerade genom egna filter vilka som skall tillfrågas. Inget att fästa sig vid.
   Välj det parti du tycker passar din verklighetsuppfattning bäst så är allt väl.
   Det är valdagen som gäller.

   • Vänstern hade inte haft makten om dom bara haft 13% dom har den för att sossarna varit största parti, nu går vi mot ett val som kunde gett SD minst 30% och rätt till statsministerposten om allt går rätt till, men då splittrar afs så SD förminskas, då jublar vänstern.

    • Största parti ger ingen rätt till statsministerposten. Du måste kunna bilda en majoritet. Sossarna var fortfarande största parti under alliansens 8 år vid makten när Reinfeldt var statsminister.

  • SD är inte trovärdigt längre…När de slängde ut Ekeroth då upphörde de att existera för mig.

   • Så har jag också känt men om man vill att Sverige skall komma på fötter igen finns bara SD att rösta på.
    Tänk om och rösta rätt.

     • Splittrarna är bästa vänner till 7-klövern och största risken för mindre inflytande från nationella krafter. Kassler o Co hade en annan och egen agenda som inte var i linje med partiet och var på goda grunder och välförtjänt avpolletterade, men inte på något vis illa behandlade.

 122. Är inte hets mot folkgrupp en kriminell handling, om nu Kasselstrand inte är anmäld, eller dömd för denna handling skall väl Youtube inte agera domstol. Vi skall väl inte ha ett samhälle där Youtube ,Facebook,Twitter sätter sig över gällande lagar.

  • Du glömmer bort att det är ingen en mänsklig rättighet att ha google konto. Amerikanska företag gör det som är bäst för dem själva, är du missnöjd skapa ett eget program.

  • Finns flygblad och missnöje i tysthet. AFS behöver inte göra ett dugg…Folk kommer att rösta på dem om de har förnuft…

   • Kanske till nästa val 2022 kan man rösta på AfS inte nu de har inte kommit in i riksdagen en röst på AfS nu är en bortkastad röst.

    • Bli inte så säkert ..SD har gjort bort sig…Läs kommentarerna hur missnöjet växer…

     • Tvärtom agerar SD förnuftigt på dom flesta sätt utan extremism och med goda skäl för sina ställningstaganden

     • Begriper du inte själv att rösta på AfS i detta valet är en bortkastad röst det kommer inte in i riksdagen det tror inte jag.

      Den 17 maj 2018 16:37 skrev Disqus :

 123. Det finns ingen yttrandefrihet i det här landet. Det råder yttrandecensur och det är en djävulsk skillnad. Nu gör den etablerade regimen vad den kan för att det indoktrinerade folket inte skall kunna rösta och ta del av den fria debatten på nätet längre. De vill strypa den enda sanna och fria medierapporteringen som finns om massinvandringen och den laglösa otrygghet som följer med den. Dessutom så åtalar man de medborare som ändå vågar uttrycka sin vrede över hur sjukt Sverige har blivit. Vågar vi ens tro att valet kommer att gå rätt till? Knappast

 124. Dock ett gigantiskt misstag att kalla ’palestinierna’ för ett folk jämförbara med judarna.

  Araberna är ett folk.

 125. Frågan är; Vilka är, enligt Kasselstrand ”dom” ? Ju vidare grupp desto slakare lina beträder Kasselstrand. Det kommer Google att utnyttja mot AfS.

 126. Facebook raderade tvåav mina konton som var full av konst och operaarior från Maria Callas….gissa varför..Jag är också i skottlinjen för samma åsikter som AFP…Jag är ungerska…detta är hets mot folkgrupp..mot ungrare …Muslimer är inte ras och inte folkgrupp…Välkommen till Gulag…

  • Jag känner ungrare sedan 1956 när de kom till Sverige två bröder som hade hyfs och stil, likadant med Janos som var min kompis, han som kunde berätta vad Sovjetisk kommunism innebär. Hans berättelse fick mig nästa gråtfärdig hur uslig del av världen att leva i, under kommunistisk lära. Men den islamska läran är ännu värre när de försöker göra mänskligheten tokiga, redan har de lyckats bra med 7-klöverns politiker med Islamsk lära och ideologi som skulle totalförbjudas!

   • Islam fick vi smaka i 165 år o Ungern efter att vi förlorade slaget vid Mohacs i år 1526 .Gud bevara Sverige från den här förstörelsen som de orsakade…Av 4 miljoner människor de sålde 3.5 miljoner som slavar…När Europa äntligen fattade faran och slog ut turkarna från Ungern landet var tomt…Jag är tyskättad för Habsburgerna hämtade folk från Tyskland Tjekien och från diverse platser…Någon ungrare finns inte längre bara ungersktalande…Tzigenare kom med turkarna som musiker eller som prostituerade…De är inte heller hemma här och har etniska problem…

 127. Finns det något som Kasselstrand har sagt, eller vad är anklagelsen? Har de godtyckligt raderat hans material bara för att det strider mot rådande konsensus?

  Vem blev kränkt av Kasselstrand, vem blev skadad och vem hotades? Jag vill ha svar!

 128. Svensk demokrati infördes, vad vi kallade för social rättvisa för ca 70 år sedan.
  Detta blev upphävd i början av 80-talet då Sverige utsattes för att vi var det mest civiliserade landet i världen av omvärlden! (vilken lögn)
  Nu skulle landets politiker visa upp vad ett civiliserat samhälle betyder och därmed ökades det på med invandringens antal, för vi skulle få visa hur civiliserade vi var??
  Men verkligheten visade på det totalt motsatta, resterna av vårt civiliserade samhälle smulades sönder av en egenmäktig vansinnes politik, som påvisar att politiker har tagit all makt i full besittning som heter demokratur och svenska folkets talan skulle tystas ner!
  Ja ni vet SD gamla historia som de sista patrioterna som stämplades som nazister m.m. av regimens dolda nazister som än idag har nazisters förtecken!

 129. Välkommen till verkligheten AfS.

  Se nu bara till att ni kommer över 4%, annars är det ju ingen idé.

 130. AfS är ett utmärkt komplement till SD.

  AfS hårdare linje är nödvändig för att dra ut debatten ur den politisk korrekta återvändsgränden och normalisera diskussionen om utvisningar och migrationsstopp.

  Någon måste uttala alla de förbjudna ord och tabubelagda teman som vänstern lyckats tysta ner. Om man inte kan diskutera hela invandringens problematik på en bred front, finns det inga chanser att rädda Sverige. Och just där har AfS en roll att spela.

 131. Google ska rätta sig efter FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19.
  ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripande hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

 132. 40% till SD och 15% till AFS. Vad sägs om det? Visst är mest ett önsketänkande, men hoppas kan man ju alltid göra. Snacka om panik i PK maffian.😁😂🤣

  • Tyvärr kommer Afs röster att vara bortkastade! Ett nytt parti skapar bara splittring!
   Men SD ca 25-30 låter inte orimligt!

   • Jag är också rädd att AFS kommer göra mer skada än nytta. I alla fall i det korta perspektivet och det är ju där vi är med ett val i höst.

 133. muslimer flirer av politikere og av diverse nettgiganter. islam har ingen ting med folkegrupp men er en totalitær fascistisk organisasjon som hater alle. fakta er at ett flertall muslimer velger bort sharia,politikken og bønneopprop og holder seg til den religiøse delen privat og går ikke i moskeer. de menneskene sverige og europa sliter med nu er egentlig uønsket i eget land fordi de gidder ikke å gjøre noe samfunnsnyttig. man kan konkludere at søppla havner i europa og de som er villig til å jobbe sitter igjen i leirer rundt omkring.

LÄMNA ETT SVAR