Foto: News Oresund.

Annie Lööf varnar Moderaterna – får inte samarbeta med S på egen hand

Delningar

Eventuella blocköverskridande samarbeten ska enligt Lööf göras som en enig Allians. ”Moderaterna kan inte köra ett eget race”. Själv valde dock Lööf nyligen att utanför Alliansen samarbeta med S om amnesti för ”ensamkommande”.

Efter Annie Lööfs och Centerpartiets ja till regeringens proposition om att låta 9 000 afghanska unga män utan asylskäl stanna, har alliansen dödförklarats av många och sprickan blir allt tydligare desto närmare valet i september kommer.

I en intervju med Sydsvenskan gör Lööf klart att hon gärna ser blocköverskridande överenskommelser – under förutsättning att det sker via en alliansregering.

Lööf varnar också Ulf Kristersson och Moderaterna för att föra egna samtal med Socialdemokraterna om migrationsfrågan.

– I Alliansen formar vi politiken tillsammans och tar därefter initiativ till blocköverskridande samtal med S, säger hon och tillägger:

– Moderaterna kan inte köra ett eget race. I så fall lämnar man den alliansregering man varit med och bildat.

Efter att ha sagt ja till det kontroversiella förslaget om afghanerna säger sig Lööf nu vilja ha en förutsägbar och långsiktig migrationspolitik samt att det efter detta får vara slut på tillfälliga lagar på migrationsområdet.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

504 KOMMENTARER

 1. Annie Lööf och Ulf Kristersson kan tävla med varandra i falskhet.
  De har ju båda två lyckats sänka alliansens trovärdighet innan valrörelsen ens börjat. Då har inte ens DÖ räknats in.

 2. Om nu S & M ska stänga ute SD genom ett sammarbete så vore det ju lämpligt att även också utelämna Extremistern Annie Lööf och hennes galna parti..

  Börjar hon blir spak den röda lilla hönan??

 3. Tack Annie Lööf ! Så fort Du öppnar munnen får Sverigedemokraterna hundratals nya väljare. Hur många gånger ska vi behöva upprepa, att barnen med skägg och basröst inte kommer från Afghanistan ! Snyfthistorier, att ingen möter dem. Nej, för klanen befinner sig i Pakistan eller Iran. Syftet är att de ska skicka hem pengar och sen ta hit resten. Flickorna behåller man. De är en handelsvara för klanen. Vad kommer hända i Sverige när vi har två miljoner i mansöverskott ?? Har Annie Lööf tänkt på det ? Thorbjörn Fälldin och Gunnar Hedlund vänder sig i sina gravar.

 4. Ursäkta, men är det inte lika bra att den så kallade ”alliansen” och de rödgrönrosa slår ihop sig till ett parti så slipper man detta eviga hyckleri? Allt går ju ändå bara ut på att inte ge SD och dess väljare inflytande, om så landet ska gå under i kaos och lågor på kuppen.

  • Du ska se att det händer efter valet pga att nu går Sverige så oerhört dåligt så en samlingsregering måste till.

   • Icke samlingsregering, tack. Ju fler kockar ju sämre soppa. Det här ordspråket har kommit till p.g.a. en anledning.

 5. Först spräcker hon Alliansen med sin mp-politik sedan varnar hon för följderna.
  Logik är inte Annies styrka – heller.

  • Har någon kvinnlig partiledare eller minister visat på något innehav av logik? Jag hittar ingen

   • Det märkliga är att trots dessa något märkliga åsikter och beslut som såna här politiker tar så får de de flesta rösterna. Folk vill med andra ord bli lurade hur konstigt det än låter. Över hela världen har kommunismen bara åstadkommit ekonomiska katastrofer och ändå tar inte vanligt folk lärdom. Det sägs ju att vi lever i upplysningens tidsepok, men tydligen är det en missuppfattning. Folk avslöjar istället hur ointelligenta de är.

 6. ”SD byter åsikt lika ofta som andra tvättar håret”, sa Lööf. F-n vad hennes hår måste vara skitigt!

 7. AL tror jag inser att hon är på väg att bli totalt sidsteppad, därför denna härdsmälta. Några frågor. vilken ”alliansregering”? – de har spenderat 4 år med att bryta ryggen av sig för att slippa ta ansvar. De 9000: om AL aktivt stöttar S så bryter hon ju själv en allians? Hur står det till egentligen hos Centern? Fälldin roterar på maxvarv i sin grav nu.

 8. I vanlig ordning, minoritetspartier kidnappar hela Sverige, MP på ena sidan och C på andra. Ett odemokratiskt system där 4% kan bestämma över 96%

 9. Så ska HON nu försöka sätta spelreglerna, hon som själv bryter mot dem? Hur arrogant är man inte då? Vad jag skulle bli överlycklig om C åker ner under spärren. De tillför ändå inget. De ljuger värre än några andra, och de försöker efterlikna MP när det gäller att toppstyra.

  Nej, bort med C. De har spelat ut sin roll.

 10. Det är härligt att fyrklövern träter, sprickan börjar bli avgrundsdjup nu och att de fyra ibland samlas och smilar ikapp framför kamerorna tror jag inte lurar så många längre. Vi vet att ni fyra inte alls är kompisar längre.

 11. Kvinnan är ju psykopat på riktigt!
  Det är bra att alla, oavsett hur dumma och sjuka, alliansväljare får se vad deras så kallade allians står för.

  • Finns det någon undersökning som visar vilka som röstar på C. Den kan inte vara den gamla stammen av bönder. Vad jag vet så har heller inte böndernas boskap fått rösträtt även om man kunde tro det.

   • Det kan mycket väl vara bönder som röstar på C, de kan ha en vettig lokal förmåga och sedan röstar de samma i kommunen som till Riksdagen. Och sedan tycker de att Fälldin var så bra, ränderna går inte ur.

  • Hennes pappa är kommunpamp och snutchef som drömmer om att vara NKVD-boss. Om några månader bildar Centralpartiet regering tillsammans med VPK och sossarna.

  • Nåt sånt önskar jag inte den livsfarliga alliansen, dom ska skämmas och jagas för att dom öppnade portarna.

 12. Om M går ihop med S är enstatspartiet även en formell verklighet. Jag tror inte att någon alliansväljare vill ha Löfven som statsminister.

 13. Annie Lööf och C har nu verkligen blivit vänster. Signumet för en sådan är ju: ”En uppsättning regler för andra, och inga för mig.”

 14. Huka er i riksdagsbänkarna sossar o moderater för nu laddar henet Annie om….😂😂😂😂😂

 15. Lööf körde sitt eget race när det gällde 9000 ”barnen” så det borde vara svårt att komma med pekpinnar.

 16. Centerpartiet och Annie lööf vill tydligen förgöra svenska folket med import av bidragsturister som ska leva på välfärden som andra har byggt upp men inte få ta del av.

 17. Annie vill ”ha en förutsägbar och långsiktig migrationspolitik”- med undantag för 9000 afghanska män, torftigt maskerade som barn.

  Vem kan lita på vad den kvinnan säger?

  Kan det vara så att hon vill ha Löfven för sig själv utan inblandning från Nya socialmoderaterna? När ska Annie tillreda sin sko då? Är middagen tänkt för två i Rosenbad kanske…

 18. Befarar att det kan bli en regering efter valet bestående av Socialdemokraterna,Centern,liberalerna och miljöpartiet,med Annie Lööf som statsminister.Gud hjälpe oss !

  • Statsministerposten har Steffe svetsat sig fast vid. Annie får nog nöja sig med vice statsminister. Tills vidare. En mer makthungrig politiker får man leta efter.

 19. Vad tant Annie menar är att hon får stödja S (vilket hon ju redan gjort) och då ska M ställa in sig i ledet.

 20. Hahahaha hon ser sitt parti som världens centrum.
  Annie tar inte i beräkningen att centern kan åka ur riksdagen om fyra månader.
  Mp väljarna som flytt till henne kanske
  återgår till frigoliten.

 21. Alliansen har börjat äta sina egna. Den håller knappt samman utåt. Efter valet spricker den totalt och Annie och Krister slåss om Löfvens gunst…

 22. Är det något demokratiskt fel i att olika partier bildar olika majoriteter i Riksdagen för att få igenom de frågor som de själva tycker är viktiga? Centerpartiet har själva varit med i olika sorters konstellationer genom åren för att få igenom sin politik, tex besluten om att avveckla kärnkraften, skatteuppgörelsen ”den underbara natten” och nu senast afghanuppgörelsen.
  Det finns ingenting som säger att den majoritet i Riksdagen som möjliggör (inte röstar nej till) en viss regering i alla frågor måste samarbeta med varandra. I den gamla tidens riksdag med fem partier samarbetade den sk ”betongalliansen” s + m i många frågor (ibland outtalat) för att förhindra rena stollebeslut från andra, mindre partier. Tex höll man invandringen hyfsat i schack och förhindrade beslut som skulle ha skadat näringslivet, även om de skulle ha upplevts som ”rättvisa” av dåtidens vpk eller ”miljövänliga” av vpk + c.
  I praktiken har också skärpningen av migrationspolitiken efter 2015 gått till på detta sätt. Alla vet att s + m (och om inte annat också sd) har en solid majoritet av Riksdagens ledamöter. De har då åtminstone kunnat lägga migrationen på nuvarande nivå.
  Snarare måste man väl säga att det är odemokratiskt när små partier håller hela Sverige som gisslan för att få igenom sina särkrav mot prestationen att stödja en viss regering. Det har ju flera gånger gynnat v och mp, men även L och kd.

 23. Det är uppenbart en öppen maktkamp i alliansen om vem som bestämmer.
  Jag har svårt att tro att moderaterna finner sig i att bli hunsade av Annie Lööf.
  Onekligen spännande men samtidigt otäckt om Donnan skulle vinna över den galet orerande tönten Ulf, som framstår mer och mer som en mycket svag ledare.

 24. Ähumm… vad är det då Annie gör?

  *Annie Lööf varnar Moderaterna – får inte samarbeta med S själva”.

  Vad är det för fel på henne?
  Kan det vara hennes statsminsteransträngning som är hotat?

 25. Haha rödluvan säger att M inte kan köra sitt eget race och sen gör hon det själv med att hjälpa 9000 välfärds immigranter, vilken uppblåst nolla.

 26. Annie Lööf pratar om en hållbar migrationspolitik.
  Hon fattar alltså inte, att inflyttningen från Afrika och Mellanöstern redan har resulterat i en total katastrof för landet.
  Om Sverige ska räddas, så måste politiken handla om, i vilken takt migranterna ska repatrieras.

 27. 6k alliansen positionerar sig inför en unik samarbetsregering. vilket skämt vår demokrati är.

 28. Varse God sossar ni kan ta över Annie till erat såll till båt. Med henne ombord så går ni garanterat till botten.

 29. Men själv får Lööf samarbeta med S, gällande amnesti åt Hazarerna.

  Lööf kan kjypa under sin sten.

 30. Vad ser vi här ? Musen som röt ? Vad pratar hon om ,alliansen finns inte mer,(KD) ser ut att försvinna och (L) hänger på repen. Och kristerssons stjärna är i dalande…..

 31. Jag har insett att Alliansen formar sin invandringspolitik tillsammans.

  Det har knappast undgått någon även om Alliansen av och till tycks lida av personlighetsklyvning, då mest för att lura väljare.

  Jag är inte helt övertygad om att det finns någon Allians kvar att tala om efter valdagen.

 32. Hur mycket gav Sverige till UNHCR 2017? 600 MSEK? Pengar som går till de mest utsatta kvinnor och barnen, som kanske får 20SEK om dagen att leva för. De mest utsatta flykringlägrena där vatten och avlopp är begränsade. För att inte tala om skola och utbildning. 600 MSEK är ca 10% av det som de Afghanska vuxna männen kommer att få….. Och totala kostnaden på ca 80 MILJARDER SEK om året…. Det går bra för Sverige……

 33. Annie Lööf har ett självförtroende och en självsäkerhet och en översittarattityd som nästan ingen annan svensk kan slå. Hon ser ner på människor som har andra åsikter. Hon är inte dömjuk för fem öre. Och Annie Lööf har ett beklämmande lågt förstånd som kan jämföras med en myras. Hon förstår inte konsekvenserna av sina egna beslut. Annie Lööf är därför en extremt farlig människa, Hon tror sig veta bäst är så extremt, nästan kusligt, självgod. Nej, Annie Lööf du är en fara för vår demokrati, vår yttrandefrihet och för Sveriges välfärd. Den som röstar på C måste vara skvatt galen, helt okunnig eller fanatisk islamist. För Cs politik gynnar islamimen. Och Cs politik hotar infödda svenskar o Sveriges välfärd. Jag röstar på SD. Hoppas att du också gör det. Ja, det går väl inte att rösta på något annat parti för den som har normal IQ. Bara exremt obegåvade röstar väl på C.
  /CC

  • Den här typen av beskrivning gäller för alltför många personer i det här landet. Hon är psykopat med en mer kortfattad beskrivning.

  • Anders Forss:

   Jag har länge funderat på varför Centerpartiet gått så långt
   till höger inom politiken i oerhört många frågor och på varför
   Centerpartiets Annie Lööf blivit så uttalat aggressiv och arrogant
   gentemot vanliga löntagare i sitt sätt att argumentera.

   Främst av allt har jag funderat på vad anledningen är till att Annie
   Lööf och Centerpartiet numera ser ner på och önskar stampa på
   folkflertalet och på merparten av alla vanliga löntagare.

   Nu tror jag mig ha funnit svaret på den frågan –
   Svaret på att det blivit så stavas så vitt jag kunnat finna Malin
   Dohlwitz-Strindlund – Den kvinna som fungerar som Annie Lööfs personliga
   ledarskapscoach.

   • Glöm inte Fadern göran johansson Högsta Hönset på Gödselstacken i Värnamo !!!!!! Storhetsvansinne kan Visa sig Vara Ärftligt !!!!

   • ”Sedan 11 år tillbaka har jag en fantastisk ledarskapscoach (Malin Dohlwitz-Strindlund), som coachat mig med målsättningar och att man måste brinna för att kunna leda, man måste hitta sitt engagemang och sin passion!”
    Annie Lööf, Partiledare Centerpartiet

  • var det inte bilderbergarna som hoppades att hon skulle bli nästa statsminister efter löven det var väl därför hon blev inbjuden

 34. Men låta illegala stanna tycker hon att hon själv kan bestämma även om de andra i Alliansen har en annan uppfattning.
  J-a hecklerska.

 35. ”Moderaterna kan inte köra ett eget race. I så fall lämnar man den alliansregering man varit med och bildat.”. Hahaha.

 36. 10% i opinionen och ”bruden” får storhetsvansinne med en gång, Stureplanscentern är bara för mycket.

 37. Vilket stolpskott c har valt till ledare,
  Och dom som röstar på detta undergång behöver informeras betydligt bättre.

 38. Kan nästa höra damen hota samtliga partier med ”gör som jag säger, annars sätter jag onda ögat på er”……östrogenfylla?…..

 39. Nu slåss alltså de Borgerliga om att få samarbeta med Sossarna! Alliansen är död, oppositionen är död och Bilderberg har bestämt att Annie Lööf ska bli nästa statsminister! Härligt scenario eller hur!

 40. ”Tuffa” Uffe ligger hemma i fosterställning med vetskapen om att det är nu han ska kliva fram och visa vem som är kapten på skutan.

 41. Musen ryter och Ulf lyder. Han vet ju, att det är hon som hoppar över skaklarna när det passar henne.

 42. Annie har ett stort hjärta för eliterna. då eliterna gunst är inte dumt att ha. Eftersom eliterna vill se islamiseringspolitik så har bl.a. Annie varit duktig för det. Hade eliterna haft en annan agenda istället för islamiseringsagenda så hade Annie varit duktig för det.

 43. Annie Lööf är med all säkerhet en Jättetrevlig och bra kvinna. Tyvärr är hon en kommunist som förespråkar att Vem Som Helst ifrån Hela Världen , har rätt att komma och bo i Sverige.. våldta våra barn och Kvinnor… Erbjudas boende, mat och fick pengar under tiden… Om förövare döms.., så blir det låga straff och sällan utvisning.

  Varför dessa människor befinner sig i Sverige överhuvudtaget befattar hon sig inte med.
  Vad hände med alla araber/persier? som blev utvisade ifrån Finland och reste till Sverige över Haparanda?

  Nä.. Jag tror att det är bättre att Annie Lööf flyttar till Philipinerna och blir politiker där. Hon kan göra mer nytta och slåss mot att Skolflickor kidnappas och säljs som sexslavar, än hon kan göra här i Sverige.
  Eller gillar hon att en småbarnsmamma i Kalmar attackeras på sin cykel och våldtas av 2 utlänningar? Är det en del av hennes politik inom centern som inte står med i vallöftena?

   • Hon kunde göra underverk i Philipinerna. En kompis körde bil i huvudstaden.., hamnade i fel fil där dom skulle ta av… Råkade preja bilen bredvid lite grann….. Den Dyra Bilen bredvid med tonade rutor hissade ner bakrutan och visade ett automatvapen….

    Jag tror att Annie skulle passa bra där…

 44. Jag har också hört det där om en ”förutsägbar och långsiktig migrationspolitik”. Ja vad betyder det? Det är ju bara snack. Det går vi inte på!

  President de Gaulle sa i ett tal till fransmännen i Algeriet ”Jag har förstått er” (”Je vous ai compris”). Folkmassan jublade och såg det som ett löfte om franskt skydd. Strax därefter övergav han fransmännen i Algeriet.

  http://www.ina.fr/video/I00012428

 45. Lööf kan inte diktera vad andra partier skall göra.Vad tror hon att hon är?Envåldshärskare??
  Dags att stoppa Centerns framfart och ta ner Lööf på jorden igen.

 46. Annie Lööf är blind. Eller falsk. Hon ser inte eller vill inte se vad massinvandringen ställer till det för oss i Sverige. Hon vet inte eller blundar för att svenska kvinnor i rekordfart nu får sin trygghet och säkerhet bortryckta under sina fötter. Men Annie Lööf har inte tid att tänka på Sveriges egentligen bästa. Hon har fullt upp med att tänka på makten och karriären. Precis som sina förrädarkollegor i 7klövern. Men vår tid kommer och din tid tar slut. Så är det lilla rödtopp Annie. Tiden tickar, tick tack..

 47. Dårarnas dåre……..hon vill inte gå miste om det Bilderbergs lovat henne och då måste hon göra det hon lovat dom. Om korruptionen har ett ansikte , förutom Reinfeldt , Borg , Schlingman , ja då sitter det på denna nuna.

 48. OT: Första frågan till Janne Andersson på presskonferansen om landslagsuttagningen till VM kom från en ”reporter” från SR P1.Den gällde den etiska mångfalden i laget. (Han ville ha en förklaring på varför det fanns så många vita i laget.)

 49. Annie har panik nu. Hon har redan i huvudet börjat fördela ministerposterna, så ser hon att M är på väg att överge henne. Klart hon får panikångest!

 50. Här måste vi nog ge Annie Lööf rätt, för en gång skull
  Är det en allians som regerar – så måste de bli enade i avgörande frågor.

  Det gäller bara för väljarna, att se upp för allianspartierna samt socialdemokratin med påhäng…Partier, som vill Sverige så illa…
  Ja, så jäv.. illa är det.

 51. Hahaha! Jag kan inte annat än skratta åt att svenskarna fått de politiker de förtjänar. De ljuger ikapp på det mest iögonfallande sätt. Björklund drar sitt ”språktest” för trettonde gången, Lööf med sin överenskommelse med Löfvén och afghanerna, som helt sinnessjukt hotar moderaterna från att följa hennes exempel. Kristersson som ljuger så han slår knut på sig själv och då har man inte ens kommit fram till dårpartierna Mp och F!.
  Man kan skatta sig lycklig som kan vända blicken från pk-cirkusen och veta vad man får när man stoppar ned valsedeln med SD2018!
  Vem vill ha ett politikernas ”Pang i bygget”?

  • Pang i Bygget när en ur gångna gravar uppstånden borgare plötsligt upptäcker att alla dörrar har murats igen av hans inkompetenta dyngbaggar till efterföljare. (De flesta svenskar tycker dock bara att han är en otäck våldtäktsman eftersom han inte följer LAS). Vart ska han ta vägen nu? Frågar sig Göran Persson igen, drygt efterklokt även om Kristersson. ”-What have you done to my welfare state!?”
   https://www.youtube.com/watch?v=BKaQLYPf5hM

 52. Kanske 6-7 procent av väljarna varnar resten av befolkningen.Tydligen så är det bara hon som får samarbeta med S över blockgränserna. Om Annie Lööf framstår som lite galen så kan det möjligen bero på att hon faktiskt är det.

 53. Tror det är mycket spel för gallerierna, varför skulle partiledarna inom alliansen föra debatt via media?
  Om dom inte ens kan samtala sinsemellan så måste dom väl fatta att deras trovärdighet skadas!
  Nä, jag tror dom planerar allautspel.
  Centern fick ta på sig rollen som det flyktig vänliga partiet för att stjäla röster från MP och Moderaterna för en stramare migrationspolitik för att vinna tillbaka röster från SD.
  Lita aldrig på politiker från sjuklövern, det är dom som har orsakat alla samhällsproblem vi har idag.

 54. Ska vi fira nationaldagen som norrmän firar 17:e maj? Debatt med bland andra Göran Greider och Richard Jomshof (SD).
  Kan våldspiralen på Gazaremsan stoppas? Dessutom debatt om den nya antirasismen med Adam Cwejman, ledarskribent Göteborgs-Posten, och Teysir Subhi (Fi)

  Opinion live SVT i kväll 22.00

 55. Jag läspar lite och så ringer jag George Soros så får jag som jag vill. Jag bestämmer i Sverige. För jag heter Annie och är med i pojkklubben Bilderberg. Jag är bäst..

 56. Nu har det väl ändå ”lilla Annie” fått en total ”hjärnkaka”!
  Vad är det för naiva och inkrökta individer som röstar på C nu för tiden?
  Sedan ”kärringarna” tagit över C så har det mest blivit käbbel och korkade beslut.
  Undrar vad Hedlund och Thorbjörn skulle säga om de fortfarande varit vid liv?
  ”Saliga äro de korkade ty de skola icke drunkna!”

 57. ”Hon ser gärna blocköverskridande överenskommelser – under förutsättning att det sker via en alliansregering.”
  Säger hon när hon precis har gjort upp med S på egen hand och begått harakiri på Alliansen. Är hon för dum för att förstå det eller har hon ingen skam i kroppen?

 58. Annie, get your Ulf!

  Och avväpna det svenska folket.

  Väpna det muslimska folket. De vet hur vi skall hunsas.

 59. Hon är precis lika korkad som stjärnan själv, Löfven, så vad hon gurglar om är inget att ta på allvar….

  • Man kan inte begära mer av en som inte är torr bakom öronen och utan livserfarenhet än att kasta upp en sån groda som om skon. Nästa gång får hon damma till med en sjöstövel…..

    • Snacka kan hon men det är också det enda. Det märks på långt håll att hon är på Löfvens nivå när det gäller iq. Det är bara käften som maler på….

     • Käften går.
      Dumheten består.
      Vi är 7.
      Det vet du ju.
      Rösta då på oss för fan.
      Annars någon annan kan.
      SD är bäst för Sverige.
      Vi är bäst på att rimma illa med folkviljan.

     • Tack!
      Bugar och bockar.
      Hon ger mig inspiration, då hon ljuger bättre än en häst travar… ☺

 60. Ser ni hur Annie är maktkåt?
  Det är fascinerande på något sätt.
  Hoppas hon kan hålla masken hela valrörelsen.
  Vi vill inte se deperata och suktande politiker.
  Mer sakfrågor, tack.

 61. Nu ligger Alliansen i ”krig” om vem som får/ska få leka med Löfven c/o!!!!!!! Ni hör ju själva hur jävla illa det låter!!!!!!!

 62. Varför ska vi ha politiker som inte ens vill Sveriges bästa ,?
  Rösta för ett islamFörbud ,! Tack

 63. C ökar i Yougov, efter 9000 afghanskandalen.
  Vad säger man…? Finns det verkligen så många Sverigehatare?

  • Oja! De allra flesta nu levande svenskar har hela sina liv röstat för internationalism, alltså globalism. Bara titta på 1:a maj-paraderna!

   Det är först nu som konsekvenserna av Tage Erlander-generationens livslånga landsförräderi börjar bli uppenbart obekväma för dem, denna nomenklatura. Så först nu blir deras livslånga landsförräderi uppenbart även för dem. Därför kommer de alla snabbt att avlivas. För de röstade fel en gång, och demokratin är folket totalitära makt. Finns ingen andra chans. Att rösta är att diktera totalitär makt mot alla sina medmänniskors vilja. Ibland slår den psykopatin tillbaka och då dödas man. Röstar man fram världshistoriens allra värsta massmördarsamhälle, då har man bara sig själv att skylla.

   • När Göteborgskravallerna drabbade stan var det en vänster manifestation mot globalismen.
    Nu talar man tyst om globalismen.

    • Jaa, statsfinansierade dödspatruller som på gatorna krossade skyltfönster för småföretagare. Det som ni sosseäckel står för. Tillsammans för Dan Eliasson som dömdes för exakt det brottet under sin ”kamp mot världskapitalismen” när han krossade skyltfönstret för nån stackars lokal småföretagare som drev en färgbutik. förstörelse och massmord är det enda som ni sossar någonsin har åstadkommit. ”Stolt men inte nöjd”. Fruktansvärt! Och ni socialister=globalister (Internationalen) ljuger att ni är anti-internationaler, alltså anti-sossar??? Hur dumma i huvet är de som ni lyckas lura med era groteska och uppenbara lögner? Som sorkar? Lika korkade som de tiotusen miljonårsavlönade PK-byråkrater som ni PK har anlitat genom att stjäla arbetarnas pengar?

 64. Det är den lilla flickan Annie Lööf, som handplockats av Bilderberggruppen till svensk statsminister, för att slå sönder svensk välfärd o låta migranterna konsumera upp skattemedel avsatta till skola, sjukvård , infrastruktur etcetara o istället låta dessa skatter fylla globalisternas privata bankkonto.

  Med epitet som ”humanitär stormakt”, har man även fått
  med sig kommunister, o anarkister i svensk media ..

  • Ja, kan man tänka sig; Kommunister, socialister, anarkister, globalister samt bolagshögern står enande om västlandets förfall.

 65. Hade Hedlund och Fälldin hört den här broilern pipa hade de vänt sej i graven. Annie Lööf är bara ett irritationsmoment, det är allt.

 66. Partierna i alliansen kivas om vem som ska få samarbeta med Socialdemokraterna. Det hela känns overkligt, Sverige pajas landet.

 67. Bravo Annie, fortsätt att gräva din egna grop. Glöm inte att täcka över med stenen innan du kryper ner.

 68. Borde inte Annie Lööf enbart hålla truten? Hon har ju själv sneglat åt sossehållet. Den kvinnan kommer att bli borgerlighetens undergång.

 69. We are witnessing the end of the welfare state in Sweden. The healthcare system will become a ”pay-as-you-go” system within the next decade. Despite that, Swedes (i.e., the working class primarily) will still be forced to pay high taxes in order to finance the migrant budget. If the state were to stop providing free housing and a free monthly allowance, anarchy would follow quickly thereafter as the migrants would riot and set the country on fire. Many think that the current status quo will continue indefinitely. It will not, and it is about to change dramatically.

 70. Varna din familj!
  Vi har bjudit in islam.
  Vi kan inte som Israel skjuta för att freda oss som land.
  De skär av din hals. Snarare än du anar.

 71. Lööf är en farlig kvinna. Helt i händerna på globalisterna gör hon ALLT för makt och framgång och Sveriges undergång.

 72. Det måste sägas: Lööf är för ung för att vara toppolitiker. Eller rättare sagt för omogen. Hon har en flickas drag kvar , vilket är charmigt, men olämpligt i den roll hon axlar. Det är visserligen bra att hon avslöjar sin naivitet i uppförande (t ex att hon i retoriskt syfte använder mimik i debatt mot Åkesson) och i omdöme. Man får hoppas att senaste utspelet om afghanerna verkar som en väckarklocka för folk. Hon är helt enkelt för söt (särskilt när hon är arg och ställer krav) och hör snarare hemma i ett ungdomsförbund med den naiva mentalitet hon avslöjar.

  • Löfven: ”Vi har varit naiva”.

   Nej, de har sålt ut Sverige. Om folket bara visste att vi var under mullornas makt skulle de försmäkta/bli desperata.

   SD är en liten chans 2018.

   • SD kommer att få mer än 20 % i valet. Kanske 22 eller 23 %.

    Att man ofta ser andra siffror nämnas beror till betydande del på att de, som visar sammanställningar av den typ som SVT TEXT gör, helt enkelt inte räknar andra mätningar än de fyra lägsta för SD.

    En annan orsak är, att de som beräknar medelvärde av alla mätningar gör det på ett sätt som inte är riktigt.

    Ytterligare ett fel vid praktiskt taget alla mätningar är att man inte redovisar resultat som påverkas av att andra partier har fått under 4 %.

    Med andra ord, tidningarna m fl saknar intresse av att bedöma resultat av VALET, och redovisar i stället någon form av ofta felaktiga sammanställningar eller beräkningar.

    Mest felaktigt av alla är SVT TEXT, som säger sig redovisa en sammanvägning av ”vissa” mätningar, vilket i klartext är ”de för SD minst gynnsamma”.

   • Ja nu blev han ju tydligen inte ens svetsare. Vad jag förstår om det stämmer så gick han aldrig färdigt utbildningen 🙂
    Antar att den var för utmanande.

   • Mycket viktigt hon har aldrig haft ett jobb..

    Men har en position i samhället som gör att hon kan påverka arbetarnas förhållanden
    Swe2.0.

  • Tror knappast att hon skulle få några kunder men vem vet någon desperat stackare kanske skulle kliva på.

  • Är det:
   1) Politiker
   2) Glädjeflicka
   3) Sierska med ”övernaturliga gåvor” (hon säger vad du vill bara du betalar)…

   Nej, jag ger upp. Hon är ju alla 3! 😵

  • Efter —- 9/9 , blir hon tvungen att sadla om . Varför inte öppna
   statliga lustHus och bli bordellMamma . Skulle glädja många ,
   inte minst ’ skatteindrivaren ’ .

 73. Hur obegåvad är Annie Lööf egentligen?
  ”– Moderaterna kan inte köra ett eget race. I så fall lämnar man den alliansregering man varit med och bildat.”

  Vilket ”race” kör ”HEN” som leder centerpartiet egentligen?
  Annie Lööf är inget annat än en ren katastrof för Sverige och resterna av Sveriges så kallade välfärd.

 74. ”Jag är en pladddermaja och pladdrar mest hela dagarna om saker jag ej förstår.Nu vill jag ta bort plastbestick så att de i Asien skärper till sig”.
  Rösta pä Pladdermajan!👠

 75. Hon pratar om alliansen men om alliansen ska få någon betydelse efter valet måste de få stöd från SD och stödet från SD kan de bara få om Annie Lööf utesluts från alliansen..

  • Och KD kanske åker ut efter valet, även L ligger dåligt till. Så det är inte så mycket allians kvar.

  • Så sant som det är sagt !! ”Hen” Annie Lööfs dagar som en del av de politiker som vill Sverige väl bör vara räknade.

   • Hon röstade först för de 9000 och hoppades på att få blida regering med S men fick antagligen nobben. Stefan Löfven satsar nog på en egen minoritetsregering och tänker göra upp med M och eventuellt SD i olika frågor så en tokig Annie Lööf var inte av intresse.
    Nu är det alliansen igen men det går ju inte utan SDs stöd.

 76. Riksdagen är en hönsgård. SD var räven som släpptes in.
  Nu är det full panik, hönorna skenar okontrollerat.

 77. Centerpartiet har tagit över stafettpinnen från MP
  och mitt enda hopp nu är att dom även kopierar
  deras opinionssiffror.

  • Var så säker på att ingen som vill Sverige väl lägger sin röst på hen Annie och centerpartiet i nästa val. Förhoppningsvis är väljarna så pass kloka att de låter C och MP få avsluta sin tid i riksdagen efter valet.

 78. Kan tilläggas att Bert Karlsson har en kanal på Youtube.
  Där visas centerpartiets valmanifest fråm40talet ett direkt utdrag från Hitlers önskan om utrotning.
  Sug på den alla centerpartister .

  • Det är klart att hen Annie är stressad. Efter nästa väl har hen förmodligen tappat allt förtroende av de som vill Sverige väl.

   • Nej hon är trogen och drar på sig hucklet när hon stämmer möte med mullorna i Bangkoks glädjekvarter.

    Jag har för mig att hon var där 2015 och fick reda ut centerns fråga om månggifte när hon kom hem. Sverige är inte berett än sa Atathollan då.

    Nu, 2018, är tiden inne för hennes frigörelse. I form av att härska och söndra…

 79. Det finns bara en allians: SD, M, AfS och MS. Varenda en med lite förstånd skulle förpassa Annie Lööf till historieböckerna. I bästa fall skulle hon kunna belönas med en ambassadörspost på Antarktis.

 80. Du, Annie ….! Efter vad du har gjort tycker jag inte att du ska sätta dig på höga hästar och diktera villkor. Du utgör ytterligare och antagligen även fortsättningsvis ett exempel på den genuina ohederlighet som representeras i den svenska politiska ankdammen.

 81. Ojdå, det börjar brännas under fötterna på Lööfskan. Det var ju hon som skulle gå över till sossarna, inte moderaterna! Så kan det gå!

 82. Centern kommer INTE lämna alliansen! Kan någon se hur c och s kan komma överens om arbetsrätt och en lång rad andra frågor. Centern är numera ett extremistparti och kommer inte vara en attraktiv partner för så många andra partier. Till och med M får hålla tillbaka centerns jobbpolitik.

  • Globalismen Rules. Annie ser fram emot ekonomiskt saftiga fejktjänster efter avslutat politikervärv…..däjföj gällej det att jobba på lite i gjuvan medans jänjet äj vajmt…

 83. Lilla fröken Lööfskan … åk hem och ta hand om dina barn, dom behöver dig … behöver inte din man lite kvällsmat … han och barnen är hungriga ….

 84. Alliansen finns inte längre. Tack och lov. De kommer inte att ha mandat att skapa en regering efter valet. För övrigt har Annie redan bränt sin sko, när hon godkänner de 9000 parasiterna uppehållstillstånd utan alliansens samtycke. DåÅt ena hållet går det bra, men inte åt de andra. Flytta hem till Majamåla och gjäv nej dej undej en sten och ät skoj.

 85. Psykopat !!!!

  Moderatledaren Ulf Kristersson säger sig nu förespråka en restriktiv invandringspolitik. Men som ung MUF-ordförande lät han helt annorlunda.

  * * * Tillbakablick: Ulf Kristersson förespråkar öppna gränser

  Ulf Kristersson, när han var MUF-ordförande, beskriver sin politiska vision om ett land vars gränser ”är så öppna som överhuvudtaget möjligt”.

  YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ONjvUve7lGE&feature=youtu.be

  FriaTider: http://www.friatider.se/kristersson-som-muf-ordf-rande-sverige-ska-ha-ppna-gr-nser

 86. Tänk att ett parti kan gå bort sig så fundamentalt.
  Undrar om Olof Johansson röstar på den här vänsterliberalen med migrationsvansinne?

  Men vad då varna, vill hon gå över till sossarna och miljödårarna så gör det för sjutton. Det är ju bara positivt. Samla gärna dårarna på en kant.

  • Olof Johansson var en annan galning från samma parti.Han avgick med gråten i halsen när man skulle bygga Öresundsbron.Han fick för sig att vattnet skulle inte kunna komma in i Östersjön om man byggde bron.

 87. Annie spräckte alliansen för mindre än tio dagar sen…när hon s¨lde sig för tio silverpenningar till Löfven….brr vilket par!

 88. Annie Lööf börjar bli nervös, då hennes möjlighet att spela politiskt spel blir allt mindre. Chansen att C skulle kunna bilda majoritetsregering tillsammans med vänsterpartierna måste ses som osannolika och än mindre lär möjligheterna bli att bilda en Alliansregering med egen majoritet.

  Om det blir en minoritetsregering med enbart S, då skulle de kunna göra upp med M i vissa frågor och om det gäller restriktioner av migrationspolitiken, då lär SD lägga ner rösterna. C möjligheter att påverka blir då små. Vad skall man med ett 8% parti till? Det gör ju i alla fall ingen skillnad.

  • Fast nu är det väl bara på Samhällsnytt som folk tror att invandring är den enda fråga som existerar. Det finns gott om andra där Lööf kan påverka oavsett vilken regering det blir efter valet.

   Hur invandringspolitiken kommer att bli är faktiskt redan klart. Den kommer att bli som nu eller något stramare. SD:s solo-race ute på åkern har ingen större betydelse längre.

   • Du har delvist rätt men…. Samhällsnytt är enbart en WEB-tidning och frågan om invandringen är med all säkerhet frågan som berör de svenska folket mest just nu. Naturligtvis kan man få andra svar, beroende på metodik men oavsett metodik hamnar alltid invandringen inom topp 3.

    Att SD kommer få någon politisk makt efter valer ser jag som relativt uteslutet trots om de får runt 25% (troligt).

    Kommer en blocköverskridande regering eller en ”DÖ-regering al lá 2014” överleva hela regeringsperioden? Det kommer med 80-90% säkerhet bli en lågkonjunktur inom en snar framtid. Mindre skatteintäkter p.g.a. lägre sysselsättning. Vad händer då? Mitt tips är tt det kommer att bli nyval eller regeringsombildning. Då är tiden för ”Åkern” kommen!

 89. Vet ni va likheten är mellan att bli a…gen av a lööv och gå på lina på hög höjd ….inte….man tittar inte ner.

 90. Lööf har fått hybris, hon siktar på att bli Löfvens efterträdare och importera ännu fler pensionsräddare från Afghanistan.

 91. Annie är skiträdd.
  1) Hennes ”plan” att satsa på bägge blocken håller på att gå upp för de andra partierna OCH väljarna.
  2) Hon vet att efter valet så hamnar talmannen i den (förmodat prekära) situationen att han kommer be Jimmie Åkesson att bilda regering. Och här har C inget att hämta.

  Annie håller på att loosa nrubbet.

 92. Libertarianska Lööf vill inte förlora de 3,5 procentenheter vänsterliberala medelklassväljare i storstad, mest kvinnor, som partiet framför allt annat satsar på. Det är Centerpartiets skillnad mellan 5,5% och nuvarande 8,5%. Om (C) sätter sig i en regering som för en verkligt stram migrationspolitik så går det som för (MP)! Av samma skäl var (C) tvingat att svara upp mot (MP):s utpressning mot (S) i fallet med de 9000 afghanerna utan asylskäl. Det gällde att behålla den här skvalpgruppen. Enda lösningen för en politik ”Sverige först” är att isolera tokpartierna (C) och (MP) från makten.

 93. C partiet kommer att växa oavbrutet fram till valet. Annie Lööfs fårhage, har blivit ett avträde och samlingsplats för alla faktaresistenta fårskallar som lämnar MP, S och M, när partierna på papperet stramar upp invandringspolitiken. Tackan själv, Annie har fått hybris och börjar redan med att planera en regering med sig själv som statsminister.
  Vem hon skall regera med har hon inte funderat på, men det är väl för mycket begärt av henne.

  • Precis! Nånstans ska ju alla hjärntvättade mångkultursvurmare ta vägen och i C har dom hittat sitt nya hem. Det finns ju rättså många efter xx antal år av hjärntvätt från tex svt. Så ja C har nog ganska så bra potential att bli stora…däremot att samarbeta med nån annan kan nog bli värre…

 94. Hycklar hon nu också?! Då är det ett säkert tecken på att transformeringen till vänsterparti nu är genomförd!

 95. – I Alliansen formar vi politiken tillsammans och tar därefter initiativ till blocköverskridande samtal med S.

  Låter ungefär som vanligt Lööf dynga. ”I Sverige är det förbjudet att vara kriminell”.

 96. Har Annie Bilderberg egen majoritet?I annat fall ska hon nog hålla födointaget stängt.Och om det finns någon vilsen bonde som fortfarande tänker rösta på henne.Tänk om!

 97. Annie sitter bakom ratten i bilen och får höra en varning på bilradion om att det är en bil som kör mot körriktningen. En tänker Annie, det är ju tusentals.

 98. Den otäcka ”Rödluvan” är farligare en vargen i sagan !
  Arrogansen och karriärlystnaden hos denna lilla streber är sällsynt otäck. Finns det inte längre något heder och sunt förnuft i Centern, någon eller några som kan hiva ut denna beräknande iskalla lilla ”Rödluvan” i kylan. Man kan knappast kalla henne för en vän av Sverige, då sunkig import ges företräde före dom etniska svenskarna.
  UT I KYLAN MED ”RÖDLUVAN”

 99. Oavsett vad man tycker om C och Lööf så gränsar det här inlägget faktiskt till Fake news.
  C röstade för ett förslag som lades fram av regeringen, MP och S.
  man kan ha åsikter om både förslaget och om deras val att rösta för det, men är det rätt att kalla det för ett samarbete?
  Nej, naturligtvis inte.
  Att rösta på någon annans förslag är inte att samarbeta.
  SD har röstat på både alliansens och regeringens förslag ett antal gånger, men menar ni då att SD samarbetar med dessa partier?
  Om V lägger en motion och SD röstar för denna, innebär det då att SD samarbetar med V?
  Naturligtvis inte.

  Däremot,
  om partier gemensamt sätter sig i överläggningar och lägger fram ett
  förslag, vilket M har pratat om, kan man använda ordet samarbete.

  Den
  typ av retorik som används i ovanstående artikel bidrar kraftigt till
  att minska Samnytts förtroende, även om många här tycks svälja det hela
  med hull och hår.

  • Grundpelaren för sammarbete måste ju ändå vara att dra åt samma håll. Lööf röstade igenom att afghaner ska få stanna på vaga grunder, eller ömmande skjäl för att det dragit ut på tiden.

   • Så om SD röstar för en motion som läggs fram av V så så samarbetar de?
    Samarbetspartier?
    Man ska vara noga med språket och begreppen!

    • Jag tror att C tog de andra lite på sängen. Deras röstning var inte förankrat i de övriga partierna. Å de vill gärna ge sken i att de tillsammans är Alliansen

     • Så kan det mycket väl vara, och att det finns splittringar inom alliansen är ju ingen hemlighet, men det försvarar inte hur Samnytt blandar ihop saker och ting.

     • Någon som minns diskussionen då socialdemokratins huvudmotståndare
      brukade kallas för borgarna?

     • Nej inte alls för övrigt brukar man skämtsamt kalla filosofi som en vetenskap om ord för ordbrukare av ordbrukare. Andra som är bra på ord brukar vara advokater och slutligen politiker varav de flesta har någon form av utbildning själv intresserad av språk men inte någon språk- eller åsiktspolis

  • Eftersom det just gäller invandringspolitiken. C vill inte att M skall komma överens om en mer restriktiv migrationspolitik med S men röstar ensamma för en mer generös politik trots att övriga alliansen var emot. Så sett till den specifika frågan och kontexten så har du fel. Jag är säker på att moderaterna också ser det så.

   • Nej, man ska inte blanda ihop begreppen oavsett vilken fråga det gäller – då är man snabbt ute på hal is.
    En spade är en spade och ska inte kallas för en sekatör!

  • Även om det inte är bevisat så är det heller inte uteslutet att S och C kom överens via samtal före röstningen. Vi kan inte bevisa ett faktiskt samarbete så kanske Samnytt spekulerar lite för mycket i rapporteringen. Men det är också upp till läsarna att spekulera om S och C:s samstämmighet är frukten av ett samarbete bakom lyckta dörrar eller inte, och att läsa artikeln kritiskt. Givetvis bra att du läste den kritiskt och kommenterade.
   Jag misstänker dock att det finns ett samarbete.

   • Det samarbetet är nog mellan C och MP. S ville inte att lagen skulle gå igenom, det var för MPs skull. Därför gjorde S lagen så dålig de kunde så att Alliansen skulle rösta ned det men de hade missat hur nära C och MP ligger varandra ideologiskt numera.

   • Samarbete sker under en längre tid och är svårt att bevisa resp motbevisa för den som sitter på läktaren.

  • Att samarbeta innebär att man för samtal före omröstning i riksdagen exempelvis i utskotten. Kommer man överens där har man samarbetat. Om inte något av partierna för samtal med SD så kan man inte tala om samarbete oavsett hur sedan SD röstar.

  • Du har rätt även om jag så gärna skulle vilja trycka till Annie Lööf och kalla det samarbete…vilket det naturligtvis inte är så länge vi inte har bevis på motsatsen.

 100. Blocköverskridande? Det är väl samma svek-partier hela gänget.
  Demokratin försvann för länge sedan, nu gäller det att behålla så många landssvikare som möjligt i bedrägeriet, samt att hålla ute SD. Politikerna av idag är helt bortkopplade från folket, och bryr sig bara om sin egna rika framtid, gäller bara att gå bankernas och näringslivets ärenden, så väntar belöningen inom kort.

 101. Annie Lööf, å ena sidan o andra sidan, städa framför din dörr innan du öppnar munnen med motsägelsefulla kommentarer. Bilderbergsgruppens spring flicka/ Du är inte trovärdig någonstans!

  • hon har aldrig varit trovärdig inte MÅD heller samma falskhet där man får gå tillbaka till 50-60-talet för att hitta en riktig centerledare

 102. Var dag tvingas nu passagerare att fly från tågen. Är det här landet på väg att kollapsa. Men vi skjuter till medel och bygger höghastighetståg så löser det sig nog.

  • I praktiken håller stora delar av järnvägsnätet på att upplösas i sina beståndsdelar på grund av bristande underhåll. Att vara en humanitär stormakt kostar pengar, och då får sånt som pensionärer, skolor och järnvägar stå tillbaka.

  • – Höghastighetståg kommer att hålla passagerna kvar inne i vagnarna, eller får de lika många stopp? Vari består höghastighet?

   Om man inte kan få dagens spårtrafik att fungera, hur ska man då lyckas med framtidens?

   • Ett höghastighetståg är per definition enligt MP, ett färdmedel som tar en från Arlanda till Bromma på kortare tid än om man skulle ta flyget mellan dessa två punkter.

 103. Den där gläfsande mopsen börjar gå mig på nerverna nu.

  Och hur i hela friden kan hon och hennes parti tilltala 10% av väljarkåren? Jag begriper det inte!

 104. Att se denna nuna är horribelt!!!! Att hon ens vågar uttala sig om något, är absurt. Ät en sko och adoptera en afghan sen håll käft!!!!!!

 105. Jag har hört att silver och rött guld funkar numera = kan ingen använda lite silvertejp runt hela hennes huvud (och speciellt runt hennes mun…) och se till att hon håller tyst… så fort hon öppnar kak-hålet så kommer det saker som får en verkligen att tro att hon är (oooops nu kommer det politiker-hat)… dum i hela jävla huvudet!!!

 106. Tyckte det var nog när hon ett par dagar efter meddelandet om stödet för afghanerna gick ut med att hon minsann krävde att få vara med i överenskommelser angående migration, vadå ”kräva?”

 107. Annie gillar pensionsräddare!
  Annie gör det eftersom hon vet att de kommer rädda den svenska pensionären från en dålig pension! Han får ingen alls är Annies plan!

 108. ”Moderaterna får inte köra ett eget race”

  Öhm.. 9000 med icke asyl… Annie..?

  Sten – möt glashus.

 109. En regering som består av S+M är fullt möjlig.Det finns mer som är lika än olika.Frågan är om dom hatar SD tillräckligt för att våga ta det steget.Sannolikheten är är låg för det scenariot.*** SD 2018 ***

  • Poängen där är att vid en sådan regering blir SD det dominerande oppositionspartiet, och det är de fullt medvetna om.

  • Ungefär lika troligt som att palestinierna och israelerna skulle börja krama varandra. S+C däremot inte helt otänkbart. Beroende på val resultatet.

 110. Annie Lööf om du läser detta :

  Hela Sverige skrattar åt din bångstyriga naivitet.

  Du är helt enkelt dum.

 111. Säpo bör ta en titt på Lööf. Hon utgör en extrem fara för det svenska samhället.

  Om Annie Lööf fick bestämma skulle vi ha öppna gränser.

 112. Jag tror att Annie och Löfven har en plan som sätts i verket efter valet. För att stoppa SD och moderaterna. Centern är det nya dårpartiet dit fd miljöpartister och islamister söker sig. För att öppna svenska gränser. Nu blir Annie sur för att Kristersson har en annan agenda. Alliansen är spräckt.

 113. Varför fattar inte Annie vad Orban säger?

  ”– Vi är en kristen nation. Vi vet vad plikt och hjälp innebär, men vi tror på principen att hjälp ska ges på plats, istället för att ta hit problemen. Vi kan inte hjälpa någon om vi förstör våra egna länder.

  Därför har Ungern startat ett projekt kallat ”Ungern hjälper” som man bedriver i samarbete med lokala grupper i Mellanöstern. Projektet bygger byar, kyrkor och skolor. Enligt Viktor Orbán flyttar många invandrare i Europa tillbaka till sina hemländer tack vare programmet.”

  Hur tjockhud måste man ha på skallen för att inte fatta det?

 114. säger sig Lööf nu vilja ha en förutsägbar och långsiktig migrationspolitik

  Förutsägbart och långsiktigt ta emot 30 miljoner nya migranter? Vilket hon uttryckte att hon ville för inte så länge sedan.

 115. Om nu Annie Lööf har ett gränslöst hjärta så är det otroligt fegt att bara våga släppa in 30 miljoner stackare till vårt gränslöst rika land. Varför inte dra till med 3 miljarder migranter, ja varför ens sätta upp ett tak.?

  ”Alla människors lika värde”….ja men ta hit då alla handikappade, ebolosjuka, aidssjuka, och riktigt urfattiga människor till Sverige, annars förtjänar ni inte era ”humanistiska godhetsglorior”, som ni tror er ha!

  Ta hit alla flyktingar som inte har råd att ta sig till bidragssamhället Sverige, annars så ställer ni er inte bakom alla människors lika värde!

  Jag tror att Annie kör med en falsk bluffpoker!

 116. Centerpartiet ger jag inte ett nickel för och har aldrig gjort. Det går nog inte att hitta människor som är mer opålitliga än centerpartistiska politiker.

 117. Om Annie Lööf vill leka Margret Thatcher till varje pris så förstår jag Annie Lööf.

   • Fick faktiskt googla på ordet du nämnde för att jag själv brukar kalla det storhetsvansinne och det räcker för mig. För övjigt haj du helt jätt vad gällej denna clown som äj ledaje för C i nuläget.

   • Hon var dessutom ganska nationalistisk och var mån om försvar, natinonens suveränitet osv.

    Annie Lööf och hennes gelikar ger snarast intryck av att förakta landets befolkning. Det enda viktiga är att de får realisera sin libertarianska dröm.

 118. Hm, moderaterna får inte samarbeta med S utan att fråga Tant Bjun men själv får hon göra precis hur hon vill utan att bry sig om allianskollegerna. Nånting är uppenbarligen fel hos människan.

 119. Annie tar till ”brösttoner” med det stöd ”Stureplans-Centern” fått från avhoppade ”Muppar”. Dessa som nappat på signalerna om fri invandring.

  Men det är nog bara att konstatera att Alliansen är död.
  Inom denna råder lika stor ”Hönsgård” som i ”Sandlådan” om inte värre.

  Ja, inte vet jag om gamla ”Bondeförbundet” blivit bättre av att flytta till städerna och kalla sig ”Centerpartiet”.

  Landsbygdens folk borde känna sig övergivna.

 120. Hon jobbar verkligen hårt för att marginalisera Centerpartiet och hon kommer att lyckas. Max en riksdagsperiod till, sen är de borta.

  • Var inte så säker på det ;
   Det finns ca 1,5 miljoner galningar i det här landet och dagsformen avgör vilket av extremistpartierna V , MP och C som dom går till.
   Det negativa i detta är att vi aldrig blir av med alla tre.
   Det positiva är att de tre extremistpartierna kannibaliserar på varandra.

 121. I den senaste opinionsmätningen som jag såg hade ”alliansen” 32,6 % .
  Och om L bara förlorar ytterligare 20.000 väljare fram till valet så landar ”alliansen” på 28,4 % .
  Kanske dags för Annie att inse att alliansen är historia- och första spiken i allianskistan slogs in i December 2014.

  Sedan är det kanske dags för Annie att begripa att det går alldeles utmärkt för Moderaterna att göra överenskommelser med sossarna eftersom Annie själv gör det.

  Framför allt är det dags för Annie att äta upp sin sko.

 122. Får intrycket att C är en segt parti, ingen ifrågasätter partiledaren, inte ens media.
  Hade C varit ett fotbollslag så har dom behållit sina supporters även fast dom sparkat in 2000 mål bakom sin egna målvakt. Lojaliteten är viktigare än det sunda förnuftet.

  • Tror faktiskt de medvetet skapat de sprickorna.
   Halal-alliansen 8 år o nu alluh akhbabar sossarna samma.
   DÖ 2.0

 123. Annie Lööf har hybris som få! Annie ser sig själv som Sveriges första kvinnliga statsminister! Men, Annie, tror du att månggifte ger biljetten till paradiset?!?

 124. varför sitter hon då i knät på socialdemokraterna, ?
  väntar fortfarande på att hon skall äta upp sin högra sko

  • Hon sitter inte i knät på sossarna utan utför sitt uppdrag hon har från Bilderbergsgruppen. Tror hon har planer framöver att få välbetalda uppdrag genom dem i likhet med Reinfeldt. Att man inte har tillgång till protokoll från deras möte när en svensk politiker deltar är både skandallöst och inte minst skrämmande.

   • Det är väl en av deras grejer att de inte har protokoll eller minnesanteckningar från deras möten…

    Men vi bör lyfta fram alla tillfällen svenska politiker varit med på deras möten.

 125. Lilla Annie har gjort bort sig för all framtid inom politiken. Finns det någon överhuvudtaget som vill liera sig med stackars Annie?

 126. Att denna dilletant som ser ut att ha rymt från mello får ett sådant stort väljarstöd är vämjeligt. Faktiskt så man föredrar F! , deras ”värdegrund” är åtminstone en genuin övertygelse .

 127. Annie Lööf verkar så klok o förståndig på alla sätt och vis. Men ack vad skenet bedrar…

  • Det närmaste kändis hon kan bli är väl stjärna i mästerkock -programmet hur man bäst tillagar och smaksätter en doja.

   • Köp billig entrecote och stek eller grilla den. Använd sedan en skarpslipad kniv vid middagsbordet.
    Sedan kan du göra likadant med dina gamla skor.

  • Tror nog hon mer vill bli utrikesminister så hon lättare kan fara runt och göra PR för sin 30miljoners vison…😲😲😲

    • Japp..annars kan hon ta hjälp av frigoliten då han förhoppningsvis är arbetslös 10/9…😎😎😎

     • Hjälp av den fjånen ? Han har väl aldrig lyckats med någonting i hela sitt liv utan bara snackat gallimattias om sina barnaögon. Han är en äkta kraftidiot.

     • När skulle han vara lärare ? Han är 35 år gammal och har hållit på med sin skitpolitik i över 15 år, med det sägs/ljugs att han skulle vara någon sorts lärare för idioter och gamla tosingar eller förståndshandikappade som de kallas för nu.
      Allt detta sägs ske i Vittsjö utanför Hässleholm, men när skulle detta ske, när han är något sorts rör och sidder i riksdagen för miljöparasiterna ? Han är lika mycket lärare som Löfven är svetsare dvs inget alls. Löfven klarade inte introduktionskursen i bågsvetsning . Allt är bara FEJK.

   • Kan vara ett bra förslag till valplakat, att ha de andra partiernas värsta citat så man friskar upp minnet för folket på valdagen.

   • Hon kan sitta vid sin grilltunna i Maramö med sina korvar. Där passar hon bäst och gör minst skada.

 128. Alliansen är död och kommer inte att uppstå. Kommer moderaterna att alliera sig med centern efter valet, så kommer man att gå på en riktig mina, samtidigt som man kommer bli idiotförklarade utav många av sina egna väljare. Smekmånaden är över för Kristersson

 129. Risken är stor att efter valet kommer stefan&ulf göra allt för att få sitta i annies knä…kanske har hon plats för båda…😂😂😂

 130. Frågan är vad Annie Lööf gör hos Bilderberg och vad gör hon som ny medlem i Rockefeller styrda Trilateral Commission? Har hon blivit utvald som nästa statsminister?

   • Tror knappast någon av dagens politiker vet vad en konsekvensanalys är för något. Istället ser de till att ha bra pensioner och kontakter ofta utomlands de kan ta sig till om eller när det går åt pipsvängen för Moder Svea som man en gång i tiden kallade landet.

 131. En person som säger att andra inte får eller skall göra men själv gör på det viset med exempel de 9 000 afghanska bluffmakarna har fel i huvudet enligt mig. Om en kvinna ställer till hus i helvete för att hennes gubbe varit otrogen samtidigt som hon själv varit dito har hon också fel i huvudet. Stackars Annie Lööfs man/(hund) tycker jag.

  • Jag nästan väntar på brev från SD där jag varnas för att rösta på AfS…fast de är nog klokare än så.

 132. Hon är så enormt borta ifrån den reella verkligheten så hon är en politisk fara för samhället och borde uteslutas ur sitt parti?
  Men nu är detta Centern ett parti som vill gå över alla gränser och famnar i mörkret för att finna ljuset, likt vad vi benämner, att akta oss för att hamna i helvetet!

 133. Annie lööf och centern borde visa mer intresse för svenska folket som har jobbat för välfärden som är urholkad, p.g.a alla bidragsinvällare, kriminella!! Men det är väl för mycket begärt att fattigpensionärerna får äta sig mätta, för det är tydligen viktigare att importera kriminalitet!!!??

 134. Hon verkar precis lika förvirrad som man misstänkt. Om alliansen ska hålla ihop borde det ju gälla även henne!

  • För Annie Lööv stadgas särskilt enligt henne själv, med det är vi som röstar vilket hon nog inte insett. Hon spelar i samma division som V och MP, men på deras villkor.

 135. Att röda lööv vill skapa en allians mellan S,V,MP och aliens dödar ju dem själva för vem vill släppa sina val av styrning av landet till ett grått diktatorisk parti vars syfte endast är att stoppa ett annat parti och skapa ett läge där man som väljare oavsett tillhörighet och val får en gråstyrning som bestäms av politikerna själva.

  Med ett dåligt samarbete i det ”borgerliga blocket” få vi förkorta dem till ett litet a, sålunda kommer det nya partiet med en gråpolitik att benämnas som SVaMP, detta är jag helt övertygad om.

 136. Googla på ” stefannie lööfven” och få dagens skratt på de bilder som finns där. Rekommenderas varmt he, he ,he !

 137. Min teori stärks ytterligare.
  Dokumentär om psykopater:
  ”Politiker och våldsamma psykopater grenar från samma stam.
  Båda finner tillfredsställelse i att utöva makt över andra människor.”
  https://www.svtplay.se/video/17998243/hur-skapas-en-psykopat

  Säger det igen alla kan bli chefer men få kan bli ledare.

  SD har alltid haft sin tro och inte vikt ner sig, mer än att de förstå att de måste kompromissa för att lyckas rädda Sverige, de har inte brytt sig om det är någon som tror på dem, de har trott på sig själva.

  Medan Löfven och Kristersson gör allt i sin makt för att försöka få folket att följa dem.

 138. Annie Lööf har inte förstått demokrati! Ett litet parti på ynka 7% ska inte alls ha något att säga till om! Det är de partierna med flest röster som ska sätta agendan!

 139. Vem tror hon att hon är????
  Hon gör själv upp med sossarna, så 9000 illegala invandrare får stannA i Sverige, till en officiell kostnad av 2,9 MILJARDER (I verkligheten 4 miljarder)!!!!
  Pengar som hade kunnat ge våra ”fattigpensionärer” 1000:- mer/ månad!!!

 140. M fåj inte ensamma pjata och rejeja med S!!….föj det sa Bildejbejs på lektionen kommej du inte ihåg det Ulfj?…ha ha na…ha ha na…pjuttilutt!!

 141. Anarkin inom alliansen, likväl som på vänstersidan, gläder mig mycket. Vi kommer med ett starkt SD att få en helt ny politisk verklighet i Sverige efter valet i september.

 142. Lööf är mentalt störd! CENTERN vill snarast få hit 30 MILJONER oftast analfabetiska muslimska ofta våldtäktsbenägna bidragsinvandrare och alla deras 100-tals sjukliga=DYRA, släktingar! C ut ur Riksdagen, NU !

  • Jag hoppas att Säpo har koll på Lööf. Hon utgör den absolut högsta säkerhetsrisken mot vårat land. Fick hon fria tyglar så skulle vi andra behöva fly landet inom 24 månader .

 143. Stureplanscenter har som vanligt höga tankar om sig själva..
  Det gamla bondeförbundet hade säker varit jättestolta över att C blev Liberala Globaliserings-kapitalister.. Vad kan gå fel med den ideologin?

  Svar, En massa invandrare som kommer till Sverige och tar över ditt jobb då dom jobbar billigare.

 144. Lööf till sin lekkompis vid sandlådan när hon var liten;
  Aja-baja, du får inte pinka i sanden. Jag däremot får både pinka och bajsa…

LÄMNA ETT SVAR