Vill du diskutera feminism och jämställdhet med Annika Strandhäll medan du klappar på katter? Då har du chansen nu. S-profilen auktionerar nämligen ut en träff på ett kattcafé tillsammans med henne.

”Du som följt Annika Strandhäll vet att hon är en riktig kattälskare, och hennes vita perser Frans poserar ofta i Annikas sociala medier. Nu har du chansen att fika med Annika Strandhäll och besöka Sveriges första kattcafé i Stockholm”, lyder beskrivningen av auktionen.

Dejten auktioneras ut på sajten Tradera och är en del av en kampanj från Musikhjälpen. Pengarna från auktionen går till en insamling med temat: ”För en tryggare barndom på flykt från krig”.

Träffa Glenn Hysén

Mer än tusen liknande Musikhjälpen-auktioner pågår samtidigt på Tradera, där den som vill kan buda på olika prylar, upplevelser, eller träffar med kändisar.

Varför inte en Allsvensk matchdag tillsammans med Glenn Hysén, grilla med Liberalernas partiledare Johan Pehrson, eller få vara med bakom kulisserna vid inspelningen av ”Håkan Bråkan”?

Den i särsklass mest eftertraktade varan är en ”exklusiv inspirationsföreläsning” tillsammans med norske miljardären Petter Stordalen. Det ledande budet är på över hundratusen kronor.

Bland de mer udda ting som auktioneras ut finns ett ”Nato-paket” framtaget av Liberala ungdomsförbundet, med en docka föreställandes Rysslands president Vladimir Putin som en djävul inspärrad i en bur. I skrivande stund har ingen lagt något bud på paketet.