Soledad Pinero med sin sambo och Ung Vänsters spinndoktor Elin Morén Kruth/Inklippt: utdrag från socialtjänstens utredning. Faksimil Facebook

Antirasist har gjort karriär som kämpe för barnrättigheter – ska ha misshandlat sin treåriga son

Delningar

Soledad Piñero Misa är en profilerad antirasist och aktivist för barnens rättigheter. Hon är även sambo med afghanledaren Fatima Khawari och personen bakom Ben&Jerrys kampanj till stöd för afghanamnestin. Efter misstankar om misshandel mot sin treårige son ger Stockholms tingsrätt ett stadigvarande boende för sonen hos fadern i en ovanlig dom. ”Pojken berättar spontant att hon slog honom när han var tre, fyra eller fem år gammal”, står det att läsa i kommunens familjeutredning. Företaget Unilever som tidigare anklagades för brott mot mänskliga rättigheter på sina fabriker i Asien vägrar att svara på frågor om Pinero.

Soledad Piñero Misa har fått en del uppmärksamhet i alt-media under den senaste månaden i samband med glassvarumärket Ben&Jerry:s omtalade kampanj till stöd för amnestin för drygt 9 tusen afghanska män utan asylskäl. ”Hoppa på kärlekståget med oss” hette det i den uppmärksammade kampanjen som Pinero Misa lanserat i egenskap av chef för socialt engagemang på Ben&Jerry.

”Aktivistiskt ledarskap gör att det omöjliga blir möjligt – 9 000 nya möjligheter! Några av de som varit med och drivit frågan är Ung i Sverige och deras talesperson Fatemeh Khavari”, stod det bland annat att läsa i glassjättens pressmeddelande.

Den 5 juni blev författaren och debattören Katerina Janouch först med att avslöja att chefen Pinero Misa bakom kampanjen samtidigt är sambo med afghanledaren Fatima Khawari. Aftonbladet har uppmärksammat glassföretagets kampanj i en nyhetsartikel – men inga frågor om det tveksamma förhållandet ställs till Pinero Misa trots att hon intervjuas i artikeln. Avslöjandet som visar ett tydligt fall av vänskapskorruption och nepotism rapporteras aldrig i gammelmedier.

LÄS ÄVEN: Ensamkommande stack kniv i magen på ungdom – fick 100 timmars samhällstjänst

Tre dagar efter avslöjandet bjuder Pinero in till att fira afghanamnestin på Medborgarplatsen i ett inlägg på sin facebook. I samma inlägg klagar hon på ett hotfullt klimat ”som eskalerat mot vissa av oss de senaste dagarna” – och bjuder på gratis glass från Ben&Jerry.

När Samhällsnytt inleder en granskning av Ben&Jerrys chef för socialt engagemang börjar fler märkliga omständigheter komma fram. Genom en dom av Stockholms tingsrätt från den 3 februari 2017 (mål T8424-16) beviljas hennes son stadigvarande boende hos hennes före detta make. I ett ovanligt utslag bifaller tingsrätten mannens yrkande. Av handlingarna i målet framgår att grunderna för yrkandet har varit bland annat att Soledad Piñero Misa ska ha misshandlat sin son – när han var bara tre år gammal.

Profilerad barnrättsaktivist och antirasist

Soledad Pinero Misa är född i Västerhaninge nära Stockholm i en familj av flyktingar från Uruguay. Hon är uppvuxen i Malmös Rosengård och har sedan tidig ålder profilerat sig som antirasist, en så kallad ”social entreprenör” och aktivist för barns rättigheter.

Så här beskrivs hon till exempel av företaget Talking Minds som förmedlar talare och föreläsare:

” Soledad har en bakgrund som Kanslichef för Ungdom Mot Rasism, handläggare för Ungdomarnas Demokratikommission, Generalsekreteraren för LSU (Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer) och ordförande för Röda Korsets Flyktingcenter. Med flera av Sveriges ledande företag, kommuner och organisationer som kunder har Soledad en omvittnad vana av att hantera ett brett spektra av frågor som exempelvis barns rättigheter, hållbar affärsutveckling och framtidens arbetsmarknad.”

Med hjälp av UNICEF driver hon företaget Retoy som riktar sig mot barn och ”uppmärksammar barn på deras rättigheter genom att byta, låna, och skapa med leksaker”. Företaget ska vara verksamt i flera kommuner och ha ett samarbete med Blocket, uppges det bland annat på Pineros personliga sida på Mameluck – samma kommunikationsbyrå som även förmedlar afghanledaren Fatima Khawari som talare till Sveriges kommuner.

I slutet av april avslöjade Samhällsnytt att Kramfors kommun som befinner sig i en djup budgetkris med bland annat nedskärningar inom äldreomsorgen betalat tio tusen kronor till Mameluck för en timmes föreläsning av Khawari. Kommunens representant uppgav då att Khawari är ”en idol” för många Kramforsbor. Både uttalandet och bokningen framkallade starka reaktioner i den lilla kommunen som kände sig tvungen att anlita ett vaktbolag under det polariserande evenemanget.

”Arg som en drake”

1994 träffar den då 17-åriga Soledad sin framtida make inom ramen för den antirasistiska kampanjen ”Alla är lika”. Mannen är 17 år äldre och en väletablerad profil i samhällsdebatten. Fem år senare – 1999 – gifter de sig och flyttar ihop. Ungefär vid samma tid blir Soledad Pinero kanslichef på organisationen ”Ungdom mot rasism” – som hennes nya man varit engagerad i under en lång tid.

År 2002 när hon blev gravid kände dock Pinero att ”hon inte kunde leva ihop” med barnets far. Pinero ville först göra abort, men till slut gick hon med på att föda barnet. Året efter att barnet hade fötts ansöker dock föräldrarna om skilsmässa. De får dela på vårdnaden över sin nyfödda son.

År 2008 inkommer det en polisanmälan mot Soledad Pinero. I ett samtal med polisen informeras hon om att hennes son har förhörts av polisens utredare och berättat att modern slagit honom sedan han var tre år gammal. I brist på andra bevis läggs dock utredningen ner.

I mars 2016 bestämmer sig sonen för att bo hos sin pappa och inte komma tillbaka till Soledad Pinero. Detta ger upphov till en ny rättslig tvist där Stockholms tingsrätt ska avgöra frågan var barnet ska bo. Tingsrätten beställer en utredning hos Norrmalms stadsdelsförvaltning.

Under utredningen i september 2016 berättar den då 13-åriga sonen bland annat följande:

I utredningen framkommer även att ”mamma kan bli arg som en drake” samt att sonen är rädd för henne. Av en inlaga från faderns ombud framgår att Soledad Pinero har tagit bort sin sons säng från sin lägenhet – därför får pojken sova på en madrass:

Pinero bestrider faderns krav och menar att det ska vara en konspiration riktad mot henne från hennes före detta man – men trots detta bifaller tingsrätten yrkandet och beviljar stadigvarande boende för sonen hos mannen.

Anklagades för brott mot mänskliga rättigheter

I en vecka försöker vi att få en kommentar från Soledad Pinero. När vi når henne på telefon hänvisar hon till mejl flera gånger och avbryter samtalet. Hon svarar dock inte på våra mejl heller. Varumärket Ben&Jerry där hon är chef för socialt engagemang ägs av det brittisk-nederländska företaget Unilever. När vi når Sandhya Forselius, pressansvarig på Unilever Sverige, på telefon vill hon inte besvara våra frågor:

– Nej, jag kommer inte kommentera det. Det är huvudkontorets ansvar.

Vi mejlar våra frågor även till Unilevers huvudkontor i London. De frågor vi vill få svar på är bland annat om Uniliver ställer sig bakom den polariserande kampanjen som Pinero satt igång i Sverige. Vi vill även veta hur Unilever ser på att en av de ensamkommandes nyckelpersoner är sambo med den chef på företaget som har lanserat kampanjen. En annan fråga som vi ställer handlar om hur företaget som riktar sig bland annat till barn med sina produkter ser på anklagelser om barnmisshandel mot deras chef som har ansvar för socialt engagemang.

LÄS ÄVEN: Krisande kommun bokade afghanledaren för föreläsning – måste spara på äldreomsorg

Vi får dock inget svar från företaget. Unilever är en av världens största tillverkare av livsmedel, drycker, rengöringsmedel och hygienprodukter. Företaget äger drygt 400 varumärken runt om i världen, men de som är mest kända i Sverige är följande:

Ben&Jerry, AXE, Dove, Knorr, Lipton, Rexona, Toni & Guy, GB Glass, Milda, VIA.

Det multinationella företaget har anklagats för brott mot mänskliga rättigheter och undermåliga anställningsvillkor på sina fabriker i Asien. Fackföreningen Union to union beskriver hur tearbetare misshandlades på Unilevers fabrik i Pakistan när de försökte kräva bättre arbetsvillkor. Men trots kränkningar mot arbetare i de fattigaste länderna lyckades livsmedelsjätten att få Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt på sin sida med hjälp av den polariserande kampanjen för afghanamnestin:

Förra året gjorde Unilever en vinst på 63 miljarder kronor.

NB: Av hänsyn till pojkens integritet har vi valt att inte publicera alla handlingar i detta ärende samt utelämna flera uppseendeväckande uppgifter. Pojkens och före detta makens namn är maskade av samma anledning.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

426 KOMMENTARER

 1. Den som gapar och skriker mycket och vill bli sedd som über-god ramlar ner på jorden…
  HÅRT !

  Det normala vid föräldrars separation är delad vårdnad…
  OM inte en av föräldrarna av ett eller flera skäl anses vara oförmögen eller på annat sätt olämplig..

 2. Mångmiljardbelopp satsas på ”utsatta områden och grupper”. Därför finns det mycket att hämta för alla ideella bedragare!

  • – Finns bara ett sätt att få ordning på det, stäng alla bidrag, fondera inte pengarna, kräv personlig inställelse med legitimation för de som klagar och vill ha ut pengar. Om verkligen allt är OK skulle det kunna gå för sig, om inte ska besluten om bidrag dras in. Förm. är det då många som inte dyker upp och en stor besparing kan göras.

   Ett bidrag som måste inkomstprövas (hörs ju på namnet bidrag) och som inte ska vara en försörjningsform är barnbidraget. Likaså begränsa det till två barn, det är ingen mänsklig rättighet att skaffa hur många barn man vill och sedan belasta samhället. Max två barn räcker, d v s som balans för föräldrarna när de går bort.

  • Den ”hällörade” politikern, skulle ha gjort sig bättre, som frikyrkopastor.
   Han har redan tagen inne då han lägger sitt kålhuvud på sned ( därav kommer hällörad) och messar värre än en frikyrkopastor.

 3. Du är bara bäst Egor!
  Fantastiskt reportage som säkert får barnmisshandlaren att svettas!
  Hoppas du följer upp det med fler frågor, ställda till barnmisshandlarens chefer!

  • Han kommer nog att försöka i alla fall, men det kommer att bli som vanligt påslängda telefonlurar och hot om polisanmälningar.

 4. Ben&Jerry, AXE, Dove, Knorr, Lipton, Rexona, Toni & Guy, GB Glass, Milda, VIA.

  Ser ut som bara skit från början till slut. Aluminium deos, modifierad oljesmör och halvtaskigt överprisat te för att inte tala om glassen som är snordyr och knappast någon höjdare eller använder sig av vidare fina råvaror.

 5. Förbannat bra grävt Egor, och jag är inte ett dugg förvånad över att hon är en barnmisshandlare…inte ett dugg.
  Att inte arbetsgivare agerar och tar avstånd emot ett sånt här monster måste ses som en skandal.

   • Egor är näst intill unik, enl mig så är han en av ca tio personer som i dagens Sverige dra ner byxorna på hycklare och lögnare gång på gång, även då de är klädda i kjol!

  • Ja, så synd att han är ensam.
   Tänk hur intressant det vore om ett team grävde I hans stories och följde upp. I många fall dör historier ut eftersom gammelmedia struntar I och tiger om de historier han skriver om.

   • Ensam? Han jobbar väl på en redaktion där det dessutom finns många andra duktiga ”letare”?

    Men visst är Egor bra!

    • jo, visst jobbar han på en redaktion, men menar att det vore mycket intressant om han hade de resurser som större redaktioner har, med research, folk som kan jaga ledtrådar etc…. 🙂

   • Kloakmedian är inte intresserad
    av demokrati.
    Egor får gräva i deras gödselstackar.
    Tur för oss att jan är ung, modig och skärpt!

  • Ja, och vi förstår snabbt varför han blev utesluten av riksdagens administratörer, säkert på order av regeringen….fy, det stinker PK och antidemokrati!

 6. På sig själv känner man andra. Det är därför som barnmisshandlare blir förkämpe för barns rättigheter.

 7. Detta påminner om ”Kapten Klänning”, polischefen som var så stolt över sitt smeknamn och för sitt jämställdhetsarbete men som fick sex års fängelse för grov våldtäkt.

  Skrapa lite på ytan så…..

 8. Unilevers omslagsflicka misshandlade väl pojken för att han en dag kommer att bli en man. Det kan inte vara lätt att hata män, för det finns ju några stycken av oss.

 9. Superbt gräv igen Egor.
  Förutom det vidriga att skrämma sitt barn och misshandla det reagerade jag på det helsjuka beteendet som bestod i att hon avlägsnade sitt barns säng från hemmet.
  Det är riktigt sjukt beteende. Att neka sitt barn ett hem.

 10. Att kärlek segrar ser vi prov på i t.ex. Afghanistan, där de valt att fly landet istället för att stanna kvar och låta sin kärlek segra. ”Jag stannar till slutet” säger Fatima Khawari. Då hoppas jag att slutet är nära, säger jag!

 11. Vänstern är en kronisk tonårsrevolt. Förståeligt när man är fjortis, komiskt när man är tjugo, tragiskt vid trettio och livsfarligt vid fyrtio och uppåt.

 12. För 10-talet år sedan hade detta varit förstasidor i de flesta tidningar, idag blir det tyvärr knappt en axelryckning.

  Vilket bedrövligt förfall vi fått i Sverige.

 13. Personer som på ett extremt och överdrivet sätt säger sig värna nån eller nåt (tex miljön, flyktingar, barn, prostituerade eller sjuka) såna personer ska man alltid va lite försiktiga med.
  Ofta är det dessa personer som är de fulaste fiskarna.
  Kapten klänning.
  Åsa Romson och bottenfärgen.

 14. Börja med att bojkotta denna djävla Afghanglass och sedan skall denna Hen från Afghanistan utvisas

  Bra jobbat att gräva fram denna skit

  Vidare Jonas Sjöstedt smakade glassen gott ???
  Kanske med smak av kapitalism och Samhällslycka

  • Snacka om att köpa medhåll!
   ”-Kom och käka gratis vanligtvis svindyr glass! Visa samtidigt, som av en händelse, ert stöd för afghansk invasion!
   Alla som tar emot glassen kommer framställas i tv som sympatisörer!”

 15. Är det ens en nyhet att vänstermänniskor gör precis det de säger sig vara mot ?
  Påstår sig värna om barn,Slår barn.Påstår sig vara antirasist,Är rasist.Kallar sig antifascister,Är fascister.Tjatar om källkritik,Sprider fake News.

 16. Jonas Sjöstedt ger äcklig godhetssignalerande korrupt politiker ett ansikte!

  När det gäller Pinero – finns det nån Soros NGO där hon inte varit ordförande i ungdomssektionen?

 17. Hur kan det komma sig att det nästan alltid är fd flyktingar eller barn till fd flyktingar som ska Säga Till Sverige hur dom ska göra och kräva vilka fler dom ska släppa in?
  Var det med facit i hand Fel av Sverige att rädda dom/deras föräldrar?
  Är det inte lite otacksamt att man använder sin överlevnad på att sparka på det land som räddade en så att man ens lever och därmed ens kan ha en åsikt?

 18. Min förvåning lyser återigen med sin frånvaro, när de mest godhetssignalerande hycklarna återigen visar sig vara de vidrigaste av människor.

 19. Kärlek segrar – jojomensan speciellt när skattebetalarna står för kalaset.
  Men ordna folkomröstning i frågan och låt dom som är för – betala via höjd skatt – så får vi se hur det blir med denna ”kärlek”. Jag misstänker att kärleken kanske huxflux tar slut….

 20. Ja att inte allt stod allt stod rätt till i den människans huvud kommer inte som en överraskning direkt…

  Hon måste åtalas för barnmisshandel på en gång.

 21. Teori! Barnet hade kanske fel ”värdegrund”, barnet kanske såg igenom ”barnen” som egentligen är vuxna män, som dennes mamma tar mer hand om än sitt eget barn, kanske såg barnet Fatima som denna verkligen är och blev rädd. Barn brukar se igenom bullshit.

 22. Verkligen värt att lyssna på – Julia Caesar lika fantastisk som alltid:
  ”50 år med 68-vänstern”
  https://www.youtube.com/watch?v=_8KrGcB4_60&t=1229s

  . . . med bl a historien om den hjärtlösa Alva Myrdal och hennes ”storbarnkammare” och Grupp 8, vars grundare tyvärr är för gamla (i 80-årsåldern de få som lever) för att ställa upp som batikhäxor. Fast man vet aldrig . . med den underliga syn på sex de hade.

  Inte nog med att vänsterpatrasket saknade hjärta (som man nu ser hos Soledad Pinero Misa . . . Skulle även kunna tänka mig Fatima Khawari som drake).
  De saknar även hjärna och vad finns då kvar? Ett skränande tomt skal.

 23. Jag har döttrar och har ingen insikt i hur det är att ha söner. Det jag tänker är att om man är ”tokfeminist” så kanske man får en ……skev inställning till sin lille son? Liksom han är ju roten till allt ont? (tack gud att slumpen gav mig döttrar)

 24. Är det krig i Uruguay? Nej då kan hon återvända hem, vad gör hon här förutom snyltar på ett bättre samhälle än hennes sort nånsin kan bygga upp?Åk hem

 25. Soledad Pinero Misa kan ju flytta till Afghanistan. Det blir ju ”en möjlighet” för Afghanistan. PK människor driver en enfaldig politik som bara handlar om ”One Way Street” från muslimska och Afrikanska länder till Europa. Sådant nonsens löser givetvis ingenting.

 26. Härligt att se Jonas Sjöstedt från Kommunisterna stödja en barnmisshandlare. Det går väl i paritet med den övriga stilen. Det finns ju några arv från Stalin att ta hand om. Beklämmande att man stödjer vuxna illegala män som borde vara hemma och bygga sitt land, istället för kvinnor, barn och gamla i de lokala flyktinglägren, där det knappt finns vatten och mat. Varför visas inga reportage (som i BBC) därifrån? Ynkliga skenheliga svenskar.

 27. SPANSK INVANDRINGSPOLITIK:
  För 2 veckor sedan vägrade Italien dvs Minister Salvini från Lega Nord att ta emot skeopet Aquarius med 630 flyktingar från mörkaste Afrika.Spaniens nya socialistiske ministerpresident Sanches tog emnot båten.Men nu är det slut på vänligheten!!!Räddningsbåten Lifeline med 230 passagerare skall inte tas emot i Spanien skall inte tas emot!!! Och Spanien har haft en mycket negativ invandringspolitik sedan 2006 då man tog emot 39000 flyktingar-lycksökare(I år väntas minst så många komma!!!Men jämför detta med Sveriges 160000 som kom 2015!!!!).De flesta kom till Kanarieöarna och däör satte man in omfattande resurser bl a utbildade poliser och tulltjänstemän från olika afrikanska länder,bygggde flyktingförläggningar i Mauretanien etc etc. Och blev av med de flesta!!! Besökt själv Kanarieöarna de senaste 10 åre och skett en förvandlking av samhället! Tidigare fullt med afrikaner på gatorna idag endast enskaka försäljare!!!
  Prognos inför EU:s ministerråds sammanträde nu på Torsdag(29/6) : EU:s yttre gränser stängs.Merkel sitter kvar trots attacken från CSU.CSU:s generalsekreterare Marcus Blume säger idag i Frankfurter Allgemeine att man absolut inte vill spränga regeringen Merkel.
  Så vänta er stängda yttre gränser till EU.

 28. Kvinnor och invandrare måste fråntas all makt så att samhället kan återställas till ett fungerande.

  Ja det kan låta hårt.
  Men se då vilka negativa beslut kvinnliga makthavare har fattat, och väg dem mot de positiva beslut de tagit.
  Invandrare behöver inte ens förklaras varför de inte skall ha makt i ett för dem främmande land. Deras hjärta känner oftast mest för de sina, här eller i hemlandet.

 29. Pinero verkar inte vara någon som värnar om kärnfamiljen direkt. Vet man förresten vilken sort den där aghanledaren är? Hen har gett hen ett ansikte.

 30. Bra undersökande journalistk.
  På dem bara Putilov!!!!…..

  Dessa hycklare som ofta lever som parasiter på sk humanitär och anti-svensk verksamhet behöver hängas ut i rampljuset

  • Absolut.
   Och VI skall leva med regler och lagar!
   Bara dra åt helvete, svenska folket börjar att sannfärda samhället med sunt förnuft
   Inga jävla sharia domare, som senaste mordförsöket på Gotland
   100 timmar samhällstjänst, jag kokar

 31. Det är ofattbart att denna afghanska kvinna (?) har givits så stor makt i mitt land. Men å andra sidan backas hon ju upp av V, C, L, S, Svenska ”kyrkan” och otaliga asylvurmaraktivister.

 32. Jamen vem faen är dum nog att inbilla sig att araberna uppfostrar sina barn enligt svenska Socialstyrelsens uppenbart misslyckade kriterier? Eller kristet? För en arab är ju barn nånting man tvingats avla fram. Inte mycket bra för fredagsmys precis.

 33. Hyckleri och lögn o förb..ad dikt är deras konsept som regeringen och pk -media går på med hull o islam.

 34. Vilken skenhelighet antirasisten Soledad Pinero Misa uppvisar: kämpa för barns rättigheter och sedan misshandla sin son! Är hennes sambo, afghanledaren Fatima Khawari, en kvinna eller en man?

 35. Jag tycker bilden längst upp sammanfattar vansinnet i Sverige ganska väl.
  En barnmisshandlare som leder arbete för barnens rättigheter, en uppenbar lögnare och bedragare som man inte vet identiteten på och en kommunist som frivilligt bär slöja.
  En mänsklighetens avbytarbänk.
  Förutom det ett utmärkt gräv igen.

  • Läste just i Friatider att Fi-partiets tidigare ledare Victoria Kawesa är åtalad för misshandel av en man i tunnelbanan. De psyksjuka tycks ha tagit över ledningen av landets alla vrår.

  • Självklart dom köper hellre Märkeskläder som är Stöldgods…
   De flesta e kommande ser ju ut som Americanska Universitets Studerande med 2000kr Dojor Nyc keps Huvtröja med Monogram o dyl…

   Det säger ALLT hur Framtiden kommer se ut, för OSS som SER…!

 36. Alltid en otvättad byk hos de som ska framstå som allra godast och mest toleranta. Verkligheten brukar komma ikapp, förr eller senare.

 37. 🎶🎵🎼
  Vackra SAGOR är så korta snart så är det så, och en dag så är de borta den man trodde på, för Alltid för Evigt…🎼

 38. Vissa ska bara inte bli förälder, och denna Soledad Misa är definitivt en sådan person. Hon är inte kapabel att känna den kärlek till ett barn en normal förälder känner. Däremot har hon uppenbarligen känslor för Khawari.

  Och det får hon ha om hon vill. Det lägger jag mig inte i. Och hon får gärna följa med ner, när vi lyckas ändra lagen och skicka tillbaka alla dessa lycksökande afghaner.

 39. Hmmm ju vidrigare och omänskligare du uppför dig inom de vänsterkappade, desto humanare och mer antirasistisk anser dessa att du är.
  Vad kallar man ett sådant sjukdomstillstånd??

 40. ”Arg som en drake” och icke svensk.Det tycks finnas en aldrig sinande ström av exotiska invandrare som är ofantligt stora i käften och anser sig ha rätt att mästra oss,värdfolket.#FuckSvFF

 41. Verkar som att psykisk sjukdom mer eller mindre alltid förekommer tillsammans med vänster pk godhetsknarkande åsikter.

 42. En vanföreställning i Sverige är att det bara är män som misshandlar. Psychology today konstaterar att 40% av övergreppen mot barn är utförda av mödrar som agerar på egen hand.

  A whopping 40% of child victims were abused by their mothers acting alone, and a disturbing 17.3% were abused by both parents.
  https://www.psychologytoday.com/us/blog/somatic-psychology/201105/who-are-the-perpetrators-child-abuse

  I vanlig ordning är det journalisterna som bör stå vid skampålen, med sin politiskt vinklade journalistik.

 43. I det goda Sverige, så kan man alltså säga att ”kärlek segrar!” när barn blir misshandlade av kvinnor med personlighetssyndrom. Bara du förespråkar fri invandring, så kan du i övrigt vata hur vidrig som helst. Patologiskt beteende.

 44. Liro OT men ändå intressant.
  Apropå medias smygislamisering där de lyfter fram muslimer och sharia.
  På GP.se framsidan finns en bild på nya Brunnsparken i Göteborg, inga nakna kvinnoben men huckle på några… Såklart för att vi skall vänja oss vid sharia hucklen i samhället..

 45. Samhällsnytt går från klarhet till klarhet som Sveriges ledande avslöjande nyhetskälla.
  Med sin mer eller mindre ideella bas är detta fenomen helt unikt i svensk mediehistoria, till fasa för pk-eliten men desto större glädje för folket.

 46. OT: Donald Trump fick inatt genom sitt förbud mot muslimsk invandring till USA. Detta är en av de större segrarna för presidenten så långt in i ämbetet.

  • Exakt likadan lag borde införas i Sverige omgående.
   Vad är det för fel på min kommentar berätta det Vendela eller någon annan moderator på samhällsnytt?

    • Svar till dagsattvakna: du skriver att jag skriver samma sak flera gånger?
     Visa mig då var jag skrivit samma sak fler gånger?

     2018-06-26 17:25 GMT+02:00 Disqus :

    • Det är inte jag som skriver samma sak flera gånger,
     kommentarerna på samhällsnytt är liknande gång på gång så ska man svar så blir det enformigt.
     Är du så korrekt som du inbillar dig din lilla stackare?
     Frågan är om du är en sverigevän, moderater eller en som bara skall kritisera.

     2018-06-26 18:26 GMT+02:00 Ulimus 10 :

 47. Om nu detta stämmer så är det en kvinna som uppenbart inte mår bra i sig själv.
  Många människor har psykiska problem idag, och de hamnar i alla möjliga konstiga läger.
  En del dras ju specifikt till olika yrken eller områden.
  De kan vara duktiga i yrkeslivet men samtidigt ha problem som ingen direkt märker av.
  Sen så är inte alla kvinnor bra mammor heller.
  En del kvinnor passar inte att vara mammor, precis som att en del pappor inte passar in att just bli pappor.

 48. Sossarna var duktiga på att importera liberal-kommunister och nya femtekolonnare från länder som Chile under slutet av 70- och början av 80-talet. Idag sitter många av dessa liberala rödingar på höga politiska poster och i näringslivet genom korruption/nepotism, och gör sig rika på att sänka på Sverige.

  PS. Bra gjort Egor Putilov. Du är en pärla och vän av Sverige.

 49. Att nånting är fel på henne är klart, hennes gärningar talar för sig själv. Det är bara pga rådande pk-klimat som en sådan hyllas i media, sjukt är bara förnamnet

 50. Vänsterpack är de största hycklarna. Titta bara på Jonas Sjöstedt. Leva som man lär. Jo eller hur!

 51. ”Fattes” bok ”jag stannar till slutet” avser säkert slutet på bidrag och början på återsändandet, förhoppningsvis är därmed slutet nära nu när valet står för dörren..

 52. Still Kickin’ Egor!!!!!! Utstakad karriär redan från start!!!! ANTIRASIST och hatet mot Svensken!!!! Hon är från Uruguay och där är det ju ”krig och elände” hela tiden.???? Motbjudande människor!!!!!

 53. Klart man inte kan va frisk om man har en hen-afghan boendes hemma hos sig.
  Har sett denna kvinna många gånger, hon ser alltid sur ut och har aldrig sett henne le.
  Finns en tråd på Flashback där hennes ex Micke Alonzo anklagar henne för psykisk misshandel.
  https://www.flashback.org/t571344p6

 54. Unilever globalistiskt bolag som bara har som mål att suga ur fattiga länder. Det ligger ju i deras agenda att göra så här i Sverige. Därför dom har anställt honom. Och våra sjuklöver politiker stöttar dom.

 55. Under hela 80-talet fick man i sosse-skolan lyssna på hur dålig denna Augustu Pinochet var och synd det var om alla dessa liberala kommunister man tog in från Sydamerika, som Pinochet mfl slängde ut. Som tack för detta så ser vi hur dessa typer dag efter dag sänker Sverige. Det är väl den invandrargrupp som mest av alla använt ordet ”rasist” mot Svenne af Banan när de inte fått sin vilja fram.

  PS. Gissar på att denna Soledad från Rosengård har Che Guevara och Fidel Castro hemma på väggen tillsammans med den obligatoriska palestinasjalen.

   • När jag för decennier sedan ansökte om uppehållstillstånd i landet där jag bor fick man till och med lämna avföringsprov. I Sverige kräver MV inte ens bekräftad identitet om man tillhör ”rätt” grupp.

 56. ’Afghanledaren’… Det låter ganska butch. Hen har säkert lika mycket hår på bröstet och annorstädes, som hens skyddslingar skäggbarnen.

 57. Både Soledad och Fatima är inneboende på den aktuella adressen i Stockholm och totalt är det 5 vuxna personer som är skrivna där. Bara att söka på upplysning.se. 🙂

 58. För det första, många som vill vara framträdande när det gäller våld mot kvinnor eller barn, är ofta själva dragna åt det hållet, liksom Kapten Klänning. Går man in på länken här nedan, till flashback finns det där länkar till yuo Tube klipp av hennes ex, skrämmande åsikter, som staten sen avlönar som nån sorts samordnare av rasism. Stackars barn.

 59. Godhetsivraren Misa är alltså en notorisk barnmisshandlare. Ger sken av vara en god människa men är en simpel barnmisshandlare. Fy faan. Antagligen enbart engagerad i utsatta människor för att kunna utnyttja dem för sina egna intressen.
  Ondskan döljer sig alltid bakom ett skimmer av godhet. Det är svårt att dupera människor utan den komponenten. Detta upprepar sig gång på gång.

  Väl jobbat Putilov. Du tar död på PK-Sverige enbart genom att visa sanningen.

 60. Är någon förvånad? Alla dessa antiraster, antifascister är ju precis motsatsen. Ulv i fårakläder är allt jag kan säga.

 61. Jag antar att artikeln syftar till att visa på en dubbelmoral, men det är sannolikt svårkontrollerade psykologiska faktorer som ligger bakom hennes beteende och hur hon försöker rationalisera det. Det bör knappast jämföras med t ex korruption eller tolkas som att hon tror sig ha rätt att göra som hon gjort på ett ”objektivt” vis.

  Nu spekulerar jag bara, men hennes sociala engagemang kan mycket väl vara resultatet av skuldkänslor och en sorts försök till gottgörelse. Hon fixar det inte i sin nära relation med sonen så det förs över till lättare mer distanserade relationer.

  Det är bättre både för de inblandade och debatten att låta det här vara och fokusera på sakfrågorna istället.

 62. Det är alltid de som ger sken av att vara godhjärtade som är de äckligaste vidrigaste människorna.
  De godhjärtade människorna behöver inte framhäva sig med allehanda titlar som feminist, religiös mm. de är godhjärtade inifrån och behöver inte bevisa någonting för någon annan.

  • Själv är jag väldigt högaktande för de som hjälper andra i tysthet utan att kräva bekräftelse eller tacksamhet.

 63. Det ljusa barnet till höger i bilden ser ut som en pojke. Iförd slöja???? Det senaste inom hen-genus-islam-konceptet?

 64. Kan vara så att hon hatar män och om barnet var en tjej skulle hon inte slagit henne, har läst om kvinnor som gjort abort när de fått veta att det var en pojke

 65. Barnmisshandlare och hedersförtryckare sköter barnens rättigheter i Sverige.

  Tino Sanandaji skriver.

  Låt det sjunka in. 33 procent av invandrarflickor i Uppsala saknar medbestämmande över vem de får gifta sig med, och 40 procent är oroliga att bli bortgifta. Socialdemokraternas valde länge att blunda för problemet med hjälp av vänsteraktivistister som ljög bort problemet. Mona Sahlin utsåg Masoud Kamali till regeringens särskilde utredare, en ”expert” som förklarade:

  ”Man gör en jättestor grej av att några invandrartjejer blivit utsatta för så kallat hedersrelaterat våld. Det handlar om någon mindre procent, en liten grupp. Det är inget stort problem…Det är en myt som vittnar om djupa fördomar, kanske rasism. Att påstå att någon speciell hederskultur existerar…Det finns en hel del invandrartjejer som går till socialtjänsten och säger att de är misshandlade eller förtryckta hemma, som skyller på det för att få egna lägenheter”

  En viktig del av vänstern och medias strategi är att leta upp låtsasexpter, ge de en förhöjd position och föra fram de för att lura allmänheten om fakta.
  https://www.facebook.com/tino.sanandaji

  • Ja och där kommer den ja.”Rasism”.Så fort någon eller något fenomen med utomeuropeisk bakgrund kritiseras så är det”rasism”.Så fortsätter det och det är just därför vi befinner oss i denna polariserade kroniska ättestupa.På fotbollsplaner och i samhället i stort.

 66. Tack,Egor, för ännu ett förnämligt grävande. Du är helt suverän och borde vara ett föredöme för alla journalister.

 67. Jag blir inte förvånad.

  De som skriker om barns rättigheter för att värna om vuxna män från bland annat Afghanistan, visar sig nu vara barnmisshandlare.

  De som kallar sig feminister har avslöjats gång på gång under metoo-tramset som de värsta kvinnoförnedrarna, och de vill inte höra talas om hedersmord eller att svenska kvinnor utsätts för övergrepp från invandrare.

  I Sverige är de som kallar sig antirasister de värsta rasisterna.
  De bor i svenska områden och umgås med svenskar.
  Det enda de pratar om är människors hudfärg och de särskiljer på folk och folk just pga hudfärgen, men de vill själva bara umgås med svenskar.

  De som kallar sig humanister vill låta hundratusentals människor som INTE behöver skydd få stanna i Sverige, trots att det bevisligen går ut över de miljontals verkliga flyktingarna som finns runt om i världen.

  Media hänger ut vartenda svensk som begått ett grovt brott med namn och bild, det räcker till och med att personen är misstänkt men inte dömd.
  En invandrare som dömts för grova våldtäkter skyddas med pixlade bilder och skyddat namn.

  Politiker i 7-Partiet pratar ständigt om att ”ta ansvar”, samtidigt som de unisont gör allt de någonsin kan för att fullständigt förstöra det svenska samhället för all framtid.

 68. Undra hur mycket dom här 9000 skäggbarnen kommer belasta Svenska samhället framöver. Kriminalatien i den här gruppen verka vara extrem hög.

 69. Människor som är elaka mot djur,barn o gamla har jag inget till övers för. De borde spärras in för evigt. De har en defekt som är oerhört skadlig för samhället.

 70. Jävligt bra grävt! Fortsätt så, jaga skiten ur de vänsterextrema antidemokraterna, dra ner byxorna på Sjöstedt och tvinga Unilever att välja mellan anständighet och skamlöshet!

 71. Och räkningen SKALL skickas till respektive ambassader med max 1 månads respit .
  De är numera betalningsansvariga för sina medborgare.

 72. Egor, toppenreportage! Den tokdumma svensken röstar dessvärre ändå på avloppsråttorna och då får man precis den dynga man röstar på!
  Förr var Sverige ett toppenland men har nu förvandlats till en stinkande kloak fylld med helgalna avskum som våldför sig på allt och alla!
  Ni hjärndöda som röstar sjuklövern kan bada i skit efter valet, jag flyttar ifall idioterna vinner!

 73. Visst fan är det roligt när karma slår tillbaka mot ” kärlekståg ” och sånt djävla trams . Synd om pojken men bra att han hamnar hos sin far då .

 74. Som vanligt riktig bra gräv Egor!
  Skulle gärna se att du gräver lite i detta med Durmaz Instagram konto!
  D.v.s är det även antirasister och ev pk journalister som har skrivit rasistiska saker för att uppmärksamma det ”rasisitiska Sverige”.
  Både krönikörer i Aftonbladet och Expressen har ju skyllt på SD, med tanke på hur desperata de börjar bli detta valår så skulle det inte förvåna mig det minsta…på samma sätt att man inte blev direkt förvånad när det är Sverige som gör en ”f**k racism” manifestation i VM.

  • Som allt vänsterfolk, pedofiler, knarkare, bedragare, trollfabriker o sexförbrytare …….listan kan tydligen göras lång.

 75. Som vanligt då … vem minns inte polischefen i Stockholm som var en väldigt känd kvinnokämpe … på fritiden gangbangade och våldtog han kvinnor …. ja sån var han.

  Det verkar vara väldigt vanligt att just dom som skriker högst om jämlighet osv osv är dom som har något privat att dölja.

 76. Hur kan de se sig själva i spegeln, dessa godhetsapostlar? Återigen Sverige behöver en kraftfull förändring.

 77. När jag ser en Ben&Jerry-kyldisk så far tankarna direkt till barnmisshandel, våldsglorifiering och människosmuggling.

  Förmodligen känner många, många fler samma sak vid åsynen.

 78. Där vi oftast handlar har jag lagt märke till att Ben&Jerry-kylen alltid ser full ut, ingen som vill köpa deras afghanglass?
  Häagen-Daz är däremot alltid halvfull då det köps hela tiden.

 79. Den politiska eliten börjar fatta att man gjort något dumt; Gunnar Hökmark (M), skriver idag i Expressen att det vore taskigt att ställa honom inför rätta, därför han har ju aldrig velat någon något ont…..

 80. Ytterligare exempel på hur löfvenregeringen värnar om kriminella invällare och fråntar välfärden från svenska folket som har byggt upp den,glassen kommer jag aldrig att köpa eller äta…. Utvisa!!!!!!!!!!!!

 81. Tre stycken kvinnliga folkets och demokratins fiender. Tre stycken onda krafter bl.a. i den islamistiska barbarins tjänst.

 82. Godheten är är bara en fasad. Finns egentligen inga orättvisor att kämpa för, så man har skapat massor utav ”problem” och trams att kämpa för, allt för dessa patetiska människor ska ha något vettigt att göra. Hade dom varit riktiga rättskämpar så hade man exempelvis försökt göra något åt kvinnoförtryckande kulturer. Dessa människor ger inte ens en spänn till hjälporganisationer, men andras pengar spenderar dom friskt.

 83. Va fin hon är den starka svenska feministiska kvinnan i slöja till höger på bilden. En riktig förebild för alla kvinnor och döttrar i vårat land. Fy fan!

 84. OT
  Regeringen ser hellre flyktingar dö på Medelhavet än att några individer riskerar att inte få asylprövning på uppsamlingsplatser i Nordafrika.

 85. Är hon från Uruguay är hon säkerligen barn till några som Franco drev ut, då är hon med andra ord uppfostrad av skräpkommunister

 86. Det var många som skulle äta Ben & Jerry glass, men nu borde den fastna i halsen på Jonas Sjöstedt och många andra PK-idioter.

 87. OT:

  EXPRESSEN: Åkessons kupp mot Löfven – släpper bok i Almedalen

  SD-ledaren Jimmie Åkesson kuppar Stefan Löfven på Socialdemokraternas dag i Almedalen – och släpper sin nyskrivna bok ”Det moderna folkhemmet”.

  I den slår han bland annat fast att han kallat sig för nationalist sedan tonåren.

  – SD är den naturliga arvtagaren till den folkhemsidé som dagens socialdemokrater förkastat till förmån för splittring och segregation, hävdar han.

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/akessons-kupp-mot-lofven-slapper-bok-i-almedalen/

  NYHETERIDAG: Åkessons kupp under Almedalen: Släpper bok om det moderna folkhemmet på S-dagen.

  Under Almedalen kommer Jimmie Åkesson släppa en bok som hävdar att SD är de sanna arvtagarna till folkhemsidén. Boken kommer att släppas under Socialdemokraternas dag.

  https://nyheteridag.se/akessons-kupp-under-almedalen-slapper-bok-om-det-moderna-folkhemmet-pa-s-dagen/

  • Det är många som uppfattar SD som det som Socialdemokraterna en gång var, alltså ett parti som var nationalistiskt, brydde sig om svenskar och som hade dugliga och vettiga politiker med raka linjer i sitt tänkande.
   Raka linjer är ju det minsta S har i dag…

 88. Bra av Samhällsnytt att gräva fram sanningen bakom den friserade ytan av godhet. Godhetsapostlarna och migrationsivrarna framstår som humana, men gräver man fram sanningen är de inte bättre än någon annan, snarare stora hycklare.

 89. Vad har lyxafghaner i Sverige att göra?
  Migrationsindustrin är en smart affär för många som lever gott på svenssons dåliga samvete.

  • Bland annat svetsarns partikompis sossen Jan Emanuel har gjort sej en bra hacka på Asylindustrin. Skattemedel fy fan. Vad säger Löfven om dessa vinster INGENTING.

   • Jan E som kör omkring i sina svindyra importbilar utan regskyltar fram, parkerar var han tycker, får P-bot på femtusen då och då, småpengar tycker han,

 90. Tack Egon Putilov! Du gör ett lysande arbete. De som pratar om hat och hot visar sitt rätta anskikte tack vare dig och några till

 91. Vilken trio, Sveriges framtid va!? Nej när jag ser avarter som dessa får jag plötsligt en längtan bort, långt bort. Men jag stretar emot. Kämpar vidare med vetskapen om att dessa Sverigehatande feministslask kommer ALDRIG vinna över oss. Vi FOLKET som vill ha vårat land tillbaka.

 92. Att googla ” unilever shame ” ger intressant resultat. Som vanligt när det gäller multinationella bolag finns det fläckar.

  • Det gör det naturligtvis. Räknar man på mikroföretag av typ ”nisse på hörnet” och multiplicerar med antalet sådana mikroföretag så skulle man antagligen komma fram till att negativ miljöpåverkan, utnyttjande av arbetskraft osv blir större ”per producerad enhet” än för storföretagen.

   Storföretagen har trots allt ögonen på sig och är måltavla för alla möjliga ”aktivister” så de måste tänka på miljö och sådana saker iaf lite grand.

 93. Det blir bättre snart regeringen har lovat miljardregn över de obotliga apområdena,men det tar tid först när de inte är en regering längre,alltid sist på bollen

 94. Visst är det som många skriver, ett föredömligt och fantastiskt grävarbete Egor levererar här på Samnytt. Ändå tror jag att han hitills bara skrapat lite på ytan. I landet finns det åtskilliga journalister som borde gå hem och göra sin läxa ordentligt, och på allvar tänka efter vem de är till för!
  Egor är en klippa här!

 95. Intressant att veta att Kommunisten Jonas Sjöstedt (V) äter glass från ett gigantiskt multinationellt företag ( Unilever ). Unilever har 169 000 anställda.Unilever använder palmolja i en del av sina produkter.Regnskog i Indonesien och Malaysia huggs ner till förmån för gigantiska palmoljeplantager. En del palmolje leverantörer som Unilever anlitar har blivit anklagade för barnarbete och tvångsarbete. Fast det spelar nog ingen roll för en fashionabel kommunist som Jonas Sjöstedt.

  • Moral luktar inte. Men det här stinker både palmolja, obskyra E-ämnen (långt utanför Livsmedelsverkets listor) och barnarbete. Nästan så att man skulle skicka Sjöstedt en stor burk Nutella också, nu när vi är igång på riktigt.

  • Själv äter jag SIA glass och dricker pilsner från Halmstad. Tänk att man kan göra karriär på slikt ! Sverige , ett land anpassat för åtta miljoner. Nu tio miljoner. Mest män. Tusentals utan asylskäl. Som borde stannat hemma i sina länder och jobbat. Nu hummar sossarna i TV, när äntligen EU kommer till skott !

   • Egentligen är vi 6,9 miljoner svenskar, generöst räknat enligt SCB. Finland, Danmark och Norge klarar sina länder utmärkt med 5,5 miljoner innevånare.

 96. Ofan är hon så proffsig ! Kan tänka mig dessa tre på teparty med Trump! Som en gammal klok gumma sa till mig även bland idioter finns rötägg!

 97. ”Arg som en drake” är inte det själva definitionen på vänstervridna feministaktivister?
  No brainers som är helt känslostyrda och våldsfixerade.

 98. Bara moraliskt lågstående människor klarar av att föra en sådan mörk agenda som massinvandring av menaiter.

 99. Egor Putilov är som Fantomen… ”-När pk-vänstern och extrem-vänstern hör hans namn så isar sig blodet”

  • Fadern finns inte med på bilden och namnges inte av integritetsskäl, modern är kvinnan längst till vänster.

   Mannen på sista bilden är inte fadern, men vem vet, hahahaha

  • Rent allmänt ska man nog kunna välja själv vem som ska vara mor resp far. Genusmaffian har inrättat världen på detta begåvade sätt.

 100. Kasta ut Eva ur ”paradiset”, hennes förstånd passar bäst under en burka.

  translate. Eva som närde ormen vid sin barm, och Adam som gått och blivit en feminist. De kastades ut ur Paradiset, och ut i Verkligheten. En Eva, flera Evor här ovan på bilden, men det gör det samma det som gäller är att ändå kasta ut dem ur demokratin och ut till den muslimska diktaturens verklighet, långt bortom Sverige och Europas gränser.

 101. Det är den kvarleva av ideologin kommunism som inte ställdes inför domstolen i Haag, efter andra världskriget, och senare. Samma dag som Sovjet och DDR muren föll samman, så skulle kommunismen ställts inför domstolen i Haag, som därmed dömt denna vidriga ideologi och deras vidriga ideologi till mycket stränga straff, i likhet med vad nationalsocialismen i Nürnberg fick som dom.

  Det är klart att kommunismen i den vidrigaste form har infiltrerat och väntat tåligt på att demokratin skall bli svag och genom att demokraterna blivit allt för materiella och mätta. När de fick sin chans genom att EU, blev EU-kommunismsionen och den tidigare DDR Angela Merkel blev förbundskansler, samt att mäktiga krafter i USA såg till att starta krig som i slutändan skulle driva islamismen mot Europas gränser. Ja, då ingick kommunismen och islamismen en djävulens pakt som endast hade som syfte att krossa demokratierna och demokraterna i Europa, Norden och Sverige.

  Tro inget annat vad som gäller med ”lika värde”, att detta värde är två diktatorers lika värde, kommunismen och islamism. För vi vet vid det här laget vad de kallar demokraterna, fascister!

 102. Kapten Klänning (Goran Lindbergoz), Sören Ismaelsson, Fredrik Fittanen, Ozzy Nüjalainen, Chan Atjoo och nu även Soledad Pinero Misa. Samtliga har slagit sig för bröstet, och hävdat en högre moral än oss andra vanliga dödliga ”näthatare”.

  Men en efter en, faller de som furor. Hyckleriet, lögnerna och arrogansen kommer ikapp dem som amen i kyrkan. Skenheliga och insiktsbegränsade individer som tjänar/tjänade stora pengar på sina sociala engagemang.

  Men allt är ett spel för galleriet. Som att låta pedofiler instruera nyblivna föräldrar ute på våra barnavårdscentraler, hur man byter blöjor för första gången. Så fel det bara kan bli.

  • Men glöm inte att man måste fråga spädbarnen om lov först. Det har feministerna bestämt så då måste det vara så…

  • Ser ut som ett gäng galna terrorister.

   thetaylorrussell
   Good god look at that table full of perfect men!!! Miss u guys! Love u guys! Happy Birthday bubs! So glad you were born!

 103. Jag är så jävla trött på allt tugg om dessa sk flyktingar, ensamkommande och hela helvetet så jag snart kräks!! Radio
  ,TV medier…. Alltid samma malande om asyl hit och dit. Det är väl inte våra bekymmer att det är krig i andra världsdelar!!!

  • Och inte nog med detta. Igår skulle man försöka titta på Allsång på Skansen och därefter följande nya avsnitt av Morden i Midsomer. Men vad ser man? Ett virrvarr av feminism och mångfaldspropaganda som helt tar fokus från eventuell handling och begåvning. Helt sjukt! Återigen en gruvlig besvikelse hur man kan sabotera tidigare trevliga program.

 104. Tusen tack Egor Putilovför denna artikel.

  Slutköpt av Ben&Jerry, AXE, Dove, Knorr, Lipton, Rexona, Toni & Guy, GB Glass, Milda, VIA. Synd för de har en bra bodyspray Rexona och ”alla” köper Knorr?

 105. Invandring och integration har växt till den viktigaste frågan för väljarna. Samtidigt vill svenskarna höra politiker tala om deras egna problem för att rösta på dem. En svår nöt att knäcka för sjuklövern. Tror inte det uppskattas av väljarna att i valrörelsen höra att nya miljarder pytsas in över utsatta områden. Det är inte sånt som opinionen visar på, det är totalstopp, skicka iväg eller förvara de illegala, återvandring.

 106. Apropå feminism kommer tänka på den flicka som fick leksaker som inte hade genuskoppling och satt och vaggade en brandbil i filt. Det är ett övergrepp att uppfostra på det sättet.

  • Genusforskning visa bara en enda sak. Naturen har skapat människan och programmerat generna för homosapiens fortlevnad. Detta faktum vägrar dock dessa ”genusvetare” inse.

 107. När de blir påkomna med brott tar de alltid till att de är utsatta för patriarkatet eller rasister. Som Kawesa nu skriker rasist, rasist.

 108. En av de på bilden kan inte ta av sig slöjbeklädnaden utan att straffas. De båda andra kan välja vilket de vill och vänder sig mot de, som möjliggjort, att de slipper ha slöja av tvång.
  Alla tre kommer att tvingas ha i framtiden fall det fortsätter som de gör.

 109. Jag blir faktiskt inte förvånad att det alltid verkar vara de mest rabiata femininazistiska godhetssignalisterna( säg det snabbt fem gånger … eller inte) som avslöjas ha de sjukaste själarna.
  De måste godhetskompensera.
  Alltså har vi fått…
  Kapten Klännings lag :

  PERVERSIONEN=GODHETSSIGNALEN^2
  ”perversionen är proportionell mot godhetssignalen upphöjd till två”.

  Kapten Klänning, Soran Ismail, Oisin Cuntwell ( kunde ej låta bli) Fredrik Virtanen och många fler.

  Egentligen bara Orrenius Wolodarski Arnstad och Reinfeldt kvar

 110. Den där ”kvinnan” Soledad Pinero måste bort. B&J måste kicka henne & hon måste bort från allt vad näringsliv heter. Bojkotten av Unilever är ju total tills hon är helt borta.

 111. Väljarnas viktigaste frågor är allt- jämnt sjukvård, skola och invandring. Sistnämnda fortsätter att öka i betydelse, enligt en undersökning som opinionsföretaget Novus gjort.

  SD är det parti som väljarna anser har den bästa politiken i invandrings- och integrationspolitiken, med 36 procent av väljarnas stöd. För två månader sedan låg den siffran på 27 procent.

 112. Hycklare som Soledad Pinero Misa ger Unilever dåligt rykte. Företaget har bra produkter, men att ge ett hem åt den typ av politiska vänsteraktivister, som är djävulen själva när ingen ser på, är magstarkt.

  Soledad Pinero Misa hör hemma i samma kategori som Victoria Kawesa, F!s förre partiledare.

  Även om det är en droppe i havet, undviker vi företagets produkter så gott det går, tills dess Unilever gjort sig av med denna kvinna.

 113. Med sådana aktivister behöver inte SD göra något. Valrörelsen liksom sköter sig själv. Nu stödjer var tredje väljare SDs migrationspolitik enligt Novus.
  Socialdemokraternas pressekreterare Lena Rådström Baastad påstår att SD gynnats av den ensidiga debatten där invandringsfrågorna tagit stor plats.
  Den analysen visar att socialdemokraterna inte fattat ett smack. Alla andra frågor i samhället är avhängiga de skenande kostnaderna för migrationen. Vi får allt mindre reformutrymme. Samt att kommunerna nu har panik över bristen på bostäder, vården, skolan, socialen, polisen, bråk, våld, kulturkrockar, säkerheten, kriminaliteten etc. Allt har blivit sämre på grund av att sverige blivit översköljda av folk som inte kommer vara självgående på många år om någonsin. Sossarna vill då som medicin lägga ytterligare skattebördor på allt. Så att medelklassen kommer få det sämre. Frågan är om ett liten befolkning som svenskarna kommer att acceptera att bära världens alla fattiga på ryggen. För de flesta av de som kommer är ekonomiska flyktingar.

  • Så enkel och så självklar förklaring. Ändå kämpar de emot och gör sig löjliga i svenska folkets ögon. SD 2018!

   • Det är bara en tidsfråga innan många kommer fatta sambanden. Vi har högkonjunktur i Sverige. Varför skriker sossar, VP och MP om högre skatter?

  • Vänstervåldet och den mobbning vänsterfolk ägnar sig åt, har skrämt bort väljare från SD fram tills nu. Situationen börjar nu bli så kaotisk att vänstervåld framstår som lindrigare än den kollapsande välfärden.

   En majoritet av svenskarna inser att SD haft rätt hela tiden.

 114. All denna feminist retorik tycks mest vara en sort kvarbliven tonårsprotest. Eller kvarbliven misslyckad kärleksaffär. När en kvinna blir besviken, kan hon tydligen aldrig komma över det, utan generaliserar och dömer allt efter en kanske enda händelse. Lyssna på det generella emotionella tonläget – det är fixerat och låter lika i snart sagt alla lägen. Det finns grader i vansinnet.

  • Det finns en sjuka i detta också med att x-antal kvinnor skriver kärleksbrev till livstidsdömda mördare i fängelser. Och därmed på tal om mördare så är islam en mördar ideologi.

 115. ”Unilever är en av världens största tillverkare av livsmedel, drycker,
  rengöringsmedel och hygienprodukter. …de som är mest kända i Sverige är
  följande: Ben&Jerry, AXE, Dove, Knorr, Lipton, Rexona, Toni & Guy, GB Glass, Milda, VIA”.

  Det känns lite trist att behöva bojkotta GB, men det finns ju faktiskt bokstavligen gott om alternativ. Det är ändå obegripligt hur en Social Rättvisekrigare (SRK) som Soledad Pinero, långt ute på vänsterkanten, kan ställa sig bakom ytterst kontroversiella glassar som bland annat ”88:an” och ”Nogger”.
  (OBS, texten ovan kan innehålla vissa spår av ironi, men bojkotten av GB är allvarligt menad.)

   • Tacka herr Putilov! Jag tog bara infon från texten ovan, men att undvika Unilevers produkter i framtiden är mycket ett bra sätt att säga ifrån.

  • Det enda jag köper av dessa produkter är GB. Men det blir inte svårt att undvika deras glassar. Förresten är inte dagens glass särskilt nyttig. Massor av olika kemikalier, färgämnen, konstgjorda aromer etc. Visste ni förresten att vaniljarom görs av ruttnande granbark?
   Gör er glass själva. Tänker jag göra. Är så trött på alla kemikalier i mat.

   • Magnum Classic e Almond…

    Men om man tänker lite symboliskt,
    tappar man aptiten…

    Då är vi inte lika SUGNA…

 116. Om tillräckligt mpnga bojkottar Unilevers produkter och framför allt ben&jerry så kommer hon att få sparken.

 117. Bra att Unilevers barnmisshandlare är ihop med HBTQ Khawari. Förmodligen kan de inte få barn ihop som de senare kan misshandla.

 118. Jag är själv boende nära flera ”no go-zoner” i Stockholm och har en liknande uppfattning som skribenten. Jag tänker tex på när en av mina inflyttade grannar från Mellanöstern sa till mig att vi är så otroligt lurade i Sverige gällande migrationen, men denna migrant trodde inte på mig när jag sa att jag stått i kö i över 20 år för att få min nuvarande hyreslägenhet. Min granne behövde ju bara vänta i två månader! För honom var detta otänkbart. Han trodde benhårt på att den nyproducerade lägenheten hans familj fick var ointressant för svenskarna. Inte kan svenskarna vara så korkade att de inte ens protesterar i tider av lägenhetsbrist? Jo, det kan de. Svenskar kan vara gränslöst korkade och tigande, fram till nu när deras idealiserande bilder av sig själva och omvärlden rämnar.
  https://detgodasamhallet.com/2018/06/27/hur-kan-ni-vara-sa-korkade/

   • Och har gratis tandvård samt sjuktransport för endast 40 kr. Fattigpensionärer betalar dyr tandvård samt 120 för sjuktransport.

  • Så ser regelverket ut för närvarande för socialtjänsten, de har ingen lagstadgad rätt att hjälpa svenska medborgare till bostad vare sig du är utlandsfödd från begynnelsen eller inte.
   En tragedi utan dess like att likhet inför lagen inte längre gäller här i Sverige.

  • Ja, det är trist att vi alla svenskar dras över en kam. När man står helt utan skuld, är motståndare (och har alltid varit) till denna värdegrundsfascism, blir det bara pinsamt och jobbigt när man är utomlands eller varför inte bara hemma här i Sverige. Alla utomstående tror att ALLA vi svenskar är lallande idioter, totalt blåst och lättlurade fjollor.. En förödande majoritet är ju det, men inte alla.

 119. ”….i egenskap av chef för socialt engagemang på Ben&Jerry.”??????
  Det är ju ett bevis för att den glassen är alldeles för dyr.

 120. Bojkotta samtliga produkter från Unilever! Man vill ju inte göda sådana här drakar. Hoppas att den här arga draken blir sparkad! Sen tycker jag att Ben&Jerry borde kunna få ta kostnaden för åtminstone första året för sina 9000 afghaner utan skyddsskäl som ändå skulle få stanna.

 121. Jag känner igen mammans uppfostringsmetoder från latinamerika. Väldigt vanligt att man slår sina barn. Av de fem latinamerikanska kvinnor jag känner väl har alla slagit sina barn. Ibland med svåra konsekvenser för relationerna mellan mamma och barn.
  Det finns säker undantag där latinamerikanska mammor är förebilder. Men de jag träffat är det inte.

 122. Kan inte de rabiata feministerna finna något annat att hata. Idag är den vita medelålders mannen utsedd till huvudhatobjekt. Tänk att denne förhatlige man är någons älskade man och pappa. En familjeförsörjare och nettoskatteinbetalare, någon som gör det möjligt för feminister att leva sina bekväma skattefinansierade liv.

 123. GB ägs alltså av Unilever – och det märks på smaken. Säg inte att ni inte märkt att GB glass smakar annorlunda numera!? (Jag föredrar SIA-glass från Halland.)

  Samma gäller Marabou men vet inte vem som äger den chokladen idag. Marabou mjölkchoklad är inte densamma som för säg 10 år sedan. (Köper sällan choklad.) Men smaken är mycket sötare nuförtiden. Även i den mörka chokladen. Vräker de i det giftiga raffinerade sockret i den? Varför då??

  T ex Schweiz och Belgien håller kvaliteten … …

  • Dragit samma erfarenhet. GB-glass är socker med socker och en hel drös kemikalier. Fattar inte hur de har fått det godkänt som livsmedel! Ben & Jerry har jag testat en gång; smakade 100% socker. Den fick stifta bekantskap med sopbingen direkt, hehe.

 124. Fy fan vilken äckligt vidrig människa hon Soledad är. Att både slå sin egen son och dessutom spy godhetshat mot andra samtidigt… Ben & Jerry tar dessutom bort inlägg på sociala medier som frågar om henne. Jag ställde frågan om B&J:s värdegrund tillåter att dem har Soledad som PR-chef…

  Bojkotta B&J och samtliga Unilevers produkter! En full lista finns här: https://www.unilever.com/brands/?country=408009

 125. Underbar bild på Jonas sjöfeldt, om man kollar ögonen så ser man att lampan är tänd men det är ingen hemma. Han slipper ju iallafall brainfreez.

 126. Vet inte vad som är värst; det falska hyckleriet eller den råa barnmisshandeln….Nå, Ben & Jerry-concernen kan kanske bjuda det misshandlade barnet på lite PK-glass? Med 65 miljarder i vinst så kanske de har råd….

 127. Jag kollade på Wikipedia vilka produkter som Unilever säljer i Sverige och som jag själv använt.
  Det jag återkommande köpt hitills är GB-glass, Flora margarin och Lipton te.
  Slut med det nu.

 128. Hon fick alla 7-klöver partiledarna att vifta med en regnbågsflagga på kommando.
  Fattades bara att hon kommenderat dem att hoppa på ett ben.

 129. Helt OT förvisso: Jag vill varna för Rädda Barnens värvare på stan. Oerhört drivna och påträngande säljare,känns som man blir rånad. Kan vara svårt att ta sig ur deras grepp om man är gammal ,sjuk eller nervöst lagd.

  • Naturligtvis, det var ju en av hankön som fick ta smällarna. En befogad undran är hur män kommer att få det i ett matriarkat. Om det är OK att slå små pojkar, blir det då lika OK att slå ihjäl vuxna män?

 130. Bara att se Jonas Sjöstedt med glassbyttan är skrattretande korkat. Kommunisten sitter på sitt riksdagsrum med överprissatt lyxglass från USA på bordet. Kommunisten som inte har några problem att äta premiumglassen, om han kan ”ta ställning mot hatet”.

  Att stödja en företagskoncern som främjar anarki och hänsynslöst utnyttjande av anställda. Och som genom sin undfallenhet att svara, skyddar avskyvärda människor som använder företaget som plattform för sin antidemokrati och respektlöshet inför svensk lagstiftning.

  De här självgoda och skenheliga individerna är så genomusla i alla avseenden att man mest kan sucka åt eländet.

 131. Har hört henne prata kärlek att hon är en del av Sverige
  Det finns inget fredligt med islam det är bara förtryck
  och dom kommer till Europa när ska vi fatta det och stoppa
  flödet utvisa piska dom om det behövs för att visa att dom kan inte komma hit och bara ta det är inte deras föräldrar som byggt upp Sverige

 132. Regeringen är demoniserad, islamiserad och satan styr folk idag, därav all shhhiiiit hat, våld, killings, liars, anhängare till islam tillhör ju antichrist, enl koranen har de rätt att göra vad de vill, helt sjukt, vansinnigt att folk tror på satan och denna kultbok

 133. Hur kommer det sig att alla vänsterkappade är så in i själen, utstuderat onda?
  Egentligen skulle man ju kolla vilken politik dom föredrar innan dom får lov att skaffa barn. Nej, just det, om man gör det så är man ju sosse.

 134. Hon är inte ond, hon är utvald och höjd över allt annat genom sitt osjälviska beteende. Hon är ju för fanken en kämpa för fred, rättvisa, feminism, anti-racism, mfl – ismer. Klart att detta domslut är en konspiration, och hennes son har tagit ställning mot kvinnan. Hur kan han? Patriarkatet förtrycker igen!

 135. Hon klädd i rött och med servettring runt handleden. Var det hon som slog sin lille son? Mamman ser ju inte precis ut som en ”skolflicka”.
  Har Fatima skaffat sig ett åtta timmars dagligt arbete än ? Eller snyltar hon på arbetande svenskar ?

 136. Jag är inte förvånad, de tillhör antichrist, islam och målet är eliminera, förstöra, förgöra världen och folket som inte ingår där
  Sådana personer som henne får alltid jobb av vänsterpacket

LÄMNA ETT SVAR