Antisemitisk demonstration i Malmö: ”Vi ska skjuta judarna”

Delningar

➤ ”Hur många fler städer ska bli obeboeliga innan vi sätter stopp”, frågar sig Per Gudmundson.

Efter att den amerikanske presidenten Donald Trump erkänt Jerusalem som den israeliska huvudstaden utbröt våldsamheter på olika håll i världen med löften om attacker på judar och Israel.

I Palestina utlystes ”tre dagars vrede”.

I Malmö gick en grupp vad som förefaller vara palestinier med supportrar ut och skanderade antisemitiska slagord på Möllevångstorget.

”Vi ska skjuta judarna” och ”vi har utlyst intifada från Malmö” hette det bland annat.

En som uppmärksammat videoklippet, i en version som dock sedermera försvunnit, är journalisten Per Gudmundson.

Malmö igår kväll. Antisemitiska slagord i tillståndslös demonstration. Ingen polis, inga politiska protester. Ingenting i Sydsvenskan, ingenting i Skånska Dagbladet.

Vem är förvånad över att judarna flyttar? Hur många fler städer ska bli obeboeliga innan vi sätter stopp?

Peter Sintéus är polismästare i Malmö:


Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1844 KOMMENTARER

 1. Bra kommentar av Gudmundson.
  En av få journalister som vågat vara kritisk till massinvandringens konsekvenser, även när det var ”förbjudet” pga Reinfeldts vanstyre,

 2. ”I Malmö gick en grupp vad som förefaller vara palestinier med supportrar ut och skanderade antisemitiska slagord.”
  Varför är Stefan Löfvens rödgröna- och feministiska regering så tyst nu?
  Men lek lite med tanken att det hade varit medlemmar ur Nordiska Motstånds- rörelsen som hade skanderat antisemitiska slagord……………………………..

   • PK samhället hävdar att:
    En Nazist som hatar judar ska förföljas och elimineras.
    En Palistinier som hatar judar ska erkännas och hyllas.

    PK = BrainDrain och ologisk idioti.

   • OK de har idag 27 %. Utan dessa hade de haft 24 % – ingen markant skillnad eftersom det är tillräckligt med boskap utan palestinier o supportrar.

  • Det togs upp i TV4-morgonnyheterna men det sades inte ord om var, vilken grupp eller etnicitet det rörde sig om. Inte heller visades några bilder eller filmklipp. Med denna obligatoriska mörkläggning så vet vi därmed att det rör sig om våldsamt manifesterat medfött judehat från araber och/eller palestinier.

  • Jag anmälde programmet (Rapport 18) till Granskningsnämnden för Nazikorset de visar så tydligt i det första reportaget från området där de stenkastande palestinierna är.

  • Den som tiger, samtycker.
   Löfven med anhang är överlyckliga när importen skriker sig hesa.
   Judarna skall skjutas idag. Kristna skall skjutas i morgon.
   Vad är det för sk.it som Löfven importerar i hundratusentals ?

   Dom borde ta seden dit dom kommer och hålla käft.

  • ”Varför är Stefan Löfvens rödgröna- och feministiska regering så tyst nu?”
   – Därför att Stefan Löfvens rödgröna- och feministiska regering stödjer varje ”ord”
   som ”sades” av muslimska paket.

   ”Varför är statliga Public service så tyst nu?”
   – Därför att statliga Public service stödjer varje ”ord”
   som ”sades” av muslimska paket.

  • Ja du vi vet vart vindarna blåser! MEN jag är övertygad om att NU vänder hela alltet! Västvärlden börjar få nog!!!

  • Hakkorset har två sidor, fickmarknaden i Gaza visades hakkorsets goda sida upp i SVT. I Göteborg där NMR demonstrerade visades bilden av hakkorsets onda sida upp även om avsaknaden av ett hakkors alltså man fick skapa sig bilden av ett hakkors själv.
   Nej visar man inte opp bilden av hakkorset med samma ögon då blir det väl lite märkligt.
   Detta synsätt är skrämmande.

 3. Det kan kanske synas betydelselöst för många men det faktum att vare sig den lokala polisen eller media bryr sig om en demonstration med rasistiska inslag gör att man nu har passerat en gräns där judehat är accepterat och understött av de styrande i samhället. Så här började det i Tyskland i början 1930-talet och vi känner alla till hur det slutade. Med judiska rötter i familjen är det dags att ge sig av för att aldrig återvända.

 4. Något för Morgan Johansson att bita i, det islamistiska judehatet som man infört i landet.

  Beslutet att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad ”Vilket den varit i typ 3000 år” togs för flera år sedan av Obama med enighet mellan demokraterna och republikanerna, men nu när Trump sätter spaden i jorden då jäklar blir det liv i luckan.
  Och som vanligt så svara Muslimer med det enda kortet de har – Våld och åter våld!!

 5. Där har ni deras rätta ansikte! När ska ni skicka ut dessa tillbaka till hemlandet, vad har de här att göra! Bort med dem! Vad har Palestinerna gjort för något bra i denna värld????? Inget eller hur!

 6. Kasta bara UT invällarna ur Landet(!), för de och deras så kallade ”reigion” passar bara inte in här hos oss !!!

 7. Men VI är nazister enligt Löfven. Dags att jävlar ta tillbaka landet och få ordning och reda på riktigt!

 8. Var bor Stefan Löfven? Jag tvivlar på att det är i en av de många islamistiska helveteshålorna som växer fram i det ”Nya Spännande Sverige”.

 9. Per Gudmundson, en av väldigt väldigt få med integritet som vågar gå mot den bräkande flocken i det förtappade landet Sverige.

  • Polisen har inte ”haft patruller på plats” vid någon av två på varandra följande demonstrationer med ca 200 deltagare som skriker okvädingsord. När NMR genomför laglig och sansad demonstration står däremot polisen där med armbågs lucka.

 10. Ska bli intressant att se om Asylsvenskan o RadioFlyktinghus nämner detta med ett ord i morgondagens utgåvor. Hjältemodet på dessa redaktioner brukar sträcka sig till att fördöma infödda Svenskar i allmänhet och SD i synnerhet.

 11. Det komiska är att även araber, tillika cirka en tredjedel av världens befolkning, är semiter, rent släktmässigt.

 12. varför är inte dessa palestinier hemma och kämpar för sitt
  jo
  socialbidrag och att det är bekvämt att vifta med flaggor i malmö.
  j…a desertörer

 13. Eftersom Sverige har erkänt Palestina och fortsätter att skicka en och en halv miljard kronor till ledarna är det väl bara för de här överaktiva strulputtarna att packa sina väskor och flytta hem.

 14. Vi vet ju alla hur det fungerar. Gillar man inte någras åsikter då är dom rasister. Gillar man däremot deras åsikter då är dom inte rasister. Enkelt och bekvämt.

 15. De är väl för smarta för att skriva om någonting som skulle slå tillbaka mot dem. Den fria pressen lyser med sin frånvaro.

 16. Vidrigt vidrigt vidrigt, men vad som är ännu vidrigare är att socialdemokraterna svälter pensionärer med 5000:-/månad i pension samtidigt som nyanlända pensionärer får 14000:-/månad skattefritt.

  • ”JA”.., att man önskar de ansvariga för detta svineri åt ”hel..” för ett sådant svek(!), det är ju sannerligen icke att förundra sig över! Må PK-trollen få brinna uti den eld som de själva har skapat !!!

  • Bra om den informationen skulle nå våra ”Gamla”
   socialdemokrater , dom som bara har tillgång till SVT
   och aftonblaskan, skulle kanske sänka Löfvens väljar-
   underlag avsevärt.

   • Precis, man ska inte tro att folk vet så mycket..även om det låter märkligt är många människor förvånansvärt okunniga om sakernas tillstånd i det ”nya mer spännande Sverige”. Har sagt rent ut till ledande företrädare för SD, ansikte mot ansikte, att partiet borde satsa stora resurser på att informera det svenska folket om hur det ligger till med alla bidrag och det bidragsrättigheter som invandrare och utlänningar i Sverige får men som svenskar inte har rätt till (I praktiken..ÄFS gäller officiellt även svenskar..men eftersom det räcker med att ha arbetat vitt en enda dag i Sverige så har du endast rätt till den betydligt mindre förmånliga skattepliktiga garantipensionen. Så ,återigen är ÄFS i praktiken en ytterst förmånlig rättighet som endast invandrare får ta del av. Det är en skriande och fullkomligt orimlig orättvisa!!)

  • 5000 SEK / Månad ??nja.. läs vad Pensionmyndigheten skriver:
   https://www.pensionsmyndigheten.se/forsta-din-pension/sa-fungerar-pensionen/garantipension-om-du-har-lag-pension

   Utöver detta kan man få:
   ———————–
   Bostadsbidrag
   gratis tandvård,
   kanske få en 2-veckor semester betald av socialen,
   glasögonbidrag
   Äldreförsörjningsstöd

   .. har jag missat något?

   Problemet är att många gamla inte kan fylla i blanketterna, de är för senila.

  • Ja det är oerhört stötande att regeringen prioriterar de inkommande pensionärerna förmer än de som kämpat ett helt liv och får mindre än de nyanlända som inte bidragit med en enda krona! Detta är så oerhört sjukt!

  • Plus Allt Annat Fritt : Hemtjänst, Fotvård, Tandvård, Medicin,Sjukvård, Allt en pensionär kan önska sig Gratis Ty Nyanlända Har Äldreförsörjningsstöd och Det Räknas Inte Som Inkomst !!!! Pension Räknas Som Inkomst och Då Får Man Betala Allt !!!

 17. NMR får inte demonstrera, men dessa judehatare får göra det. Detta land är på väg rakt ner i avgrunden. Dessutom låter svenska staten och sosseregeringen det ske. Sverigebilden blir allt tydligare.

 18. Det kommer i längden bara finns ett sätt att sätta stop för utvecklingen. Det förstår nog Per också, om hans intresse varit att vara intellektuellt hederlig, istället för att bara signalera upprörd indignation.

   • Jo, men när det väl kommer till kritan sjunger han väl multikulturalismens lov som alla andra..? Eller? Har inte följt honom så noga. Men han skriver ju för SVD..

 19. OT Expressen:
  Cyklande man åker runt och slår folk i huvudet i Örebro

  Minat 5 personer har blivit attackerade av en cyklande man i Örebro på kort tid på fredagskvällen.

  Två personer har förts i ambulans till sjukhuset och flera är skadade.

  – Han cyklar i fatt och slår i bakhuvudet med ett tillhygge, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl vid polisen.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJRPw0/cyklande-man-aker-runt-och-slar-folk-i-huvudet-i-orebro

  • Mörka kläder är det ett nytt kodord för mörkhyad?
   Eller har de mörkhyade ofta mörka kläder?
   Har sett den texten väldigt ofta och då även när bildmaterial funnits men ej publicerats.

 20. Tage Erlander (S) sa i Hylands hörna, huka er i bänkarna. Vad han då inte visste var, att han borde sagt att socialdemokraterna kommer huka sej för terroristerna.

 21. Nu har palestinierna blivit förargade, säger PK-media. Med det menas att det är USA:s fel att mena-männen har blivit livsfarliga….. Men tänk efter – de där männen är väldigt ofta, mycket ursinniga. Och gärna skär de huvudet av folk, eller skjuter vilt om kring sig, exempelvis när någon tecknar något som inte faller dem på läppen. …

  De följer sin profet Muhammeds exempel som uttryckte: I terror är jag framgångsrik.

  Man tycks tro, att tassa på tå är det naturliga, för att inte reta upp våldsverkarna.

 22. Var fanns polisen igår när muslimerna skanderade antisemitiska slagord i en tillståndslös demonstration på allmän plats i Malmö?
  Varför höll sig Polisen sig borta då och inte ingrep?
  Svar måste avkrävas av Polisen i Skåne och av rikspolischef Dan Eliasson!

 23. Sydsvenskan hade på 80-talet en upplaga på ca. 140000 ex. då var Malmös homogena befolkning ca. 200000 invånare. Nu när Malmös befolkning uppgår till drygt 300000 invånare så har Sydsvenskan en upplaga på ca. 60000 ex. Sydsvenskan har i sin girighet trott att bara de skriver politiskt korrekt så kommer nyanlända köpa deras värdelösa blaska, vad de inte förstår är att nyanlända struntar i deras blaska och svenskarna säger upp abonnemangen för att de avskyr vad de skriver.

   • För att kunna läsa en svensk tidning krävs: AAA. att ahmed inte är analfabet, BBB. att muhammed har lärt sig vårt alfabet, CCC, att mustafa lärt sig basic svenska.
    Inte många muhammedaner som uppfyller kraven med all den tid de dagligen spenderar på vrida röven från Mekka.

 24. Varför inga rapporter i PK media ? Inga motdemonstranter. Varje gång SD anordnar ett offentligt möte blir det ett j*vla liv. Varför denna dubbla standard ?

 25. Det tog hundra år för sverigevännerna att befria sig från kyrkans ok. Det har tagit tre år för regeringen att åter lägga detta ok över sverigevännerna.

 26. En annan fråga man kan ställa sig är hur länge Per Gudmundsson får fortsätta skriva i SvD innan han hamnar ute i kylan?

 27. Ja du” Margot Wallström Hoppas du tycker att du står upp för lika rätt i Sverige för alla folkgrupper.
  I mina ögon är du en stor idiot. <en skam för ditt land som försörjer dig och din familj.
  Du och dina gelikar skapar kaos och våldtar vårat Sverige så att människor ska känna rädsla och hopplöshet.
  Jag skäms hur ni som styr Sverige är så ryggradslösa.
  Polisen vad tog ni vägen?

 28. Judarna intog Jerusalem är 990 FÖRE Jesu födelse. Terroristen och pedofilen Muhammed föddes på 600 talet EFTER Jesu födelse.
  Vad är problemet??

  • Civilisationen som förhindrar att man som erövrare inte länge slutför jobbet ordentligt och då kvarstår problemen.

  • Problemet är att muhammedaner varken kan tänka i kronologisk tidsföljd eller logiskt konsekvent.
   Tron på att pedoprofeten i sin hallucination flög på en häst en natt ifrån Mekka till Jerusalem räcker för den obildade muhammedanen att bilda sin världsbild på.

    • Knappast. En muhammedan sniffar helst en annan manlig muhammedan i röven, – minst fem gånger om dagen. Att flyga bakom röven på en kvastburen kärring torde nog vara haram för muhammed. Dock, innan något bestämt kan fastslås bör saken prövas av imamen i högsta minareten.

  • Att svenska politiker klampar in i en tusenårig konflikt dom inte begriper ett skit av. Problemet är att en egyptisk el ingenjör fick för sig att han var palestinier och Palme och S efter den dagen trott på deras lögner. Varenda arablandhar slängt ut dom. Vi importerar dom. Arma Sverige .

 29. Wallström jublar.
  Palestinierna agerar gestapo med svensk tillåtelse.
  Häpnadsväckande och ilfart mot träskdemokrati.

 30. Gudmundson ställer en mycket bra fråga. Och det är inte maktens fantasifiender NMR som är problemet. Utan islamisterna. Och man kan inte göra som polisen nu gjort i decennium, föra dialog och käka halalkorv. Det krävs vapenmakt och hårda tag utan polisattrapper.

 31. Videon: Det är detta berikningen kommer att syssla med, den palestinska inteligentsian, raketingenjörer, doktorer …

 32. Malmö eller Gazaremsan? Det är faktiskt svårt att säga enbart när man tittar på bilderna.

  ps. Missa inte den fascinerande historien om bröderna Staffan och Eric Erfors, två politiskt korrekta vänsterliberaler i ledande ställningar hos Metro och Expressen.
  http://www.friatider.se/metros-chefredakt-r-l-mnar-efter-uppgifter-om-v-ldt-kt
  http://www.friatider.se/expressens-eric-erfors-d-ms-till-f-ngelse-f-r-rasistattack-trakasserade-flyktingar-och-hotade-h-nga

 33. Jag hade velat sett kravallstyrkan Eliasson hade skickat, om svenskarna hade gjort denna demonstration. Då hade vi haft resurser vi inte trodde var möjligt. (Ta Gotland som exempel)

 34. Verkar som lögnmedia inte ger detta något större intresse. Ingen anmälde sig frivillig att skriva om det, eller så stämplade man ut lite tidigare idag. Eller så vet vi ju alla att barn kan bli sjuk med kort varsel.

 35. För en tid sedan demonstrerade ett 50-tal så kallade palestinier mot Israel, i själva verket mot judarna. En imam jämförde judarna med avkommor från apor och grisar. Vad hände? Inget! DO-anmälan!? Sverige är sedan länge ett antisemitiskt land….. Bara att inse! UGs granskning av judehatet i Malmö är ett annat bra exempel på svenskt hyckleri och vad svenska politiker har för värdegrunder! Om de har några!

 36. Men detta är väl ingen nyhet, att muslimerna hatar allt som inte går dess väg. Av hat och åter hat kan man inte bygga något hållbart samhälle vilket historien kan bevisa.
  Är det därför många av deras uppbyggda samhällen numera ligger i ruiner, och vi via skattsedeln skall försöka finansiera dess återuppbyggnad ?

   • Det är ett stort problem att dessa infödda inte tar seden dit man komner! Förmodligen kommer denna påverkan från hemmet?

    • Du.

     De ær inavlade.

     De føljar en antidemokratisk, antikultutell religion.

     Varfør snackar du om att ta seden?

     De kommer ALLDRIG bli svenska!

     • Jag ger upp!
      Har sett alltför många avskräckande exempel på missanpassning av våra nya vinstmaskiner och dess avkommor så, vad är nästa kapitel i våra framtida historieböcker ????

 37. Detta är förfärligt. Malmös judar ska inte behöva höra detta från stadens arabiska befolkning.
  Våra judar tillhör det bästa folket, first class people.

 38. Vad tror ni oddset är på att någon blir lagförd för hets mot folkgrupp. Varför rereagerar ingen på att dessa grupper tydligen inte hört Löfvens ältande om allas lika värde.

 39. Det måste ha varit nån som gått förbi under demonstrationen i Malmö med mobil och filma? Anmäl hos polisen för ’Hets Mot Folk Grupp!’

   • Vad gör en ickesvensk i ett svenskt kommentarsfält och lägger sig i svensk politik? Om du är dansk så undrar jag varför ni inte stoppade asylanterna vid er gräns? Eller chartrade ni tåg raka vägen till Lernacken? Sopa rent på er egen dörrmatta innan ni gnäller!

    • Ja, det kan man undra, vad.

     Freedom of speech ær vældigt irriterande.

     Nu har jag inte sett dig kommentera någonting jag har skrivit førut, så jag antar, du inte vet, jag bodda i Malmø under flera år och fortranrande har vænner dær.

     Varfør ska Danmark stoppa de anylanterna Ni så gærna vill ha?

     Skulde vi rædda de svenska politikerna som håller på att førstøra hela Europa?

     Tror du också på tomten?

     • Hej på dig dansken! Nej jag undrar bara varför inte Danmark stängde gränsen tidigare, så slapp svenskarna ta hand om dem vid Lernacken!
      Något du kan svara på? Eller du kanske bara gillar att kasta skit?

     • Ræsonnemanget gick såhær:

      Om vi stoppar dem vid grænsen kommer de søka asyl i Danmark.

      Men vi vill inte ha dem.

      Det ær Sverige som vill ha dem hit, och som kallar dem hit.

      Det ær svenska politikerna som vill førstøra inte bara Sverige men Norden och Europa.

      Men de kommer inte lyckas førstøra Danmark.

      Så ligger landet.

 40. Det här bekräftar Palestiniers användande av nazistiska hakkors.
  Och det bekräftar Socialdemokraters rasistiska ynkedom.

 41. Men alla pk-idioterna påstår ju att sverigedemokraterna är nazister som hatar judar och inte muslimerna eller kan det vara så att det är muslimerna som är nazisterna=judehatare!!!!!!!!!! Nu får verklighetsförnekarna problem igen.

 42. Malmös judar har funnits i staden sedan urminnes tider, och varit högt respekterade
  och värdesatta medborgare.
  Så kommer det en massa mindre civiliserade araber till staden och börjar skandera.
  Ut med araberna.

 43. Det var ju tur att den hedniska julgranen som stod i bakgrunden fick stå i fred för dessa kärlekens och fredens apostlar.

  • visar bara hur INTE integrerade dom är….vissa har säkert levt här i evigheter utan att veta varför vi firar jul… 😉
   iq fiskmås…

 44. Nästan lika hård polisbevakning av dessa som när NMR gör flash demonstrationer, eller kan det vara så att olika folkgrupper som demonstrerar behandlas / bevakas olika av polisen???
  OBS! Ironi.

   • Helt sant!
    Frågan man osökt ställer sig är när sådana här grupper skanderar om att göra detta mot svenskar, kan det ta 5, 10 eller 15 år?
    För en sak är helt säker, det kommer!

  • Bryr mig mer om mitt EGET land/vårt Sverige än dessa barbarer. De kan flytta tillbaks där de hör hemma, till medeltiden.

  • Sossarnas islamistkramar kan bli deras fall 2018.. Står man fortsatt upp för terrorgruppen Hamas nästa vecka så måste väl folk ändå börja fundera lite..
   Att Sossarna erkänt palistina som stat och Hamas som bröder kan inte få gå obemärkt förbi..

  • Islam kan inte sägas vara en fredens religion, eftersom Koranen säger att en muslim som inte utkämpar jihad {heligt krig} eller åtminstone uttrycker kampvilja är en hycklare. Ett tydligt exempel på detta är en diskussion om krig i sura 2:216-218 som kulminerar i att Allah uttrycker sitt gillande över dem som företar jihad: ”Det är en plikt för er att strida {även om} detta är förhatligt för er…De som har blivit troende och ha övergett ondskans rike och som strävar och kämpar för Guds sak ht skäl att hoppas på Guds barmhärtighet.”

 45. nu vill man höra från styrande att man skall ta tag i detta och granska denna videon för att se om man kan sätta ditt någon för hets mot folkgruppp … eller har jag fel

 46. Khaybar, som det talas om i klippet, var ett judiskt fäste som intogs av Muhammed och som hålls i åminnelse av radikala muslimer idag. Sedan det judiska fästet kapitulerat halshöggs mellan 700 och 1 000 män på en dag.

 47. Kommer att bli kul att se hur muslimerna har dukat upp för att festa runt på
  Nobelfesten.
  Måste dom bära frack eller får dom komma i pyjamas? Vet dom om att man inte
  får ha fyrverkeri i Stadshusvåningen, inte störa dom som håller tal och inte äta
  med händerna? Vet dom att man får inte ta med egna bestick? Skulle någon
  tafsa på nån kvinna så blir man anmäld av #metoo – och då ligger man risigt till.
  Har Sara Gunnerud fixat ett bord till Ibn Rushd?
  Skönt att veta att Jimmie Åkesson inte utsätter sig för nåt slags Stockholmskt
  elände. Tack Nobelstiftelsen för att ni håller honom utanför denna riskzon.

 48. Fyfan. UT med dessa från Sverige. Dessa aggressiva/mördare/medeltida individer. VAD har DE att göra i ett modernt land som Sverige. Rösta SD 2018.

 49. Den som inte på allvar protesterar mot dessa antijudiska demonstranter tillhör de verkligt bruna. Ska vi nu räkna in de politiker och tjänstemän i Malmö som inte agerar? Ska vi räkna in de media som tiger? Är det bara vi sverigevänner som reagerar, är det bara vi?

 50. Om vi reder ut begreppen lite mer…
  Sverige har i alla tider sedan arrafat´s tid stöttat dessa palestiner..
  Sverige har som enda?? land erkänt palestina som egen stat….
  Sverige ger årligen bort 1,5 MILJARDER direkt till palestina…kallas stöd…

  Sveriges domstolar dömer MYCKET milt mot VISSA grupper…
  Sverige dömer stenhårt mot tecknad satir,riktad mot….VISSA grupper….
  Sverige BLUNDAR totalt vad VISSA grupper gör….,

  Sveriges judar har mer eller mindre lämnats

  vind för våg….
  Gemensam nämnare vilka som hatar Sveriges judar…??…
  socialdemokrater är ett svar det andra är……????????????????

 51. Detta kommer polisen inte att lägga ner någon möda att stävja, för då kommer någon PK politiker att ta dom i örat

 52. Jag har skrivit här många ggr om judehatet i Malmö! Har berättat om Ilmar Reepalu som ”satt i knät” på araberna! Nu är de ju ännu fler, de ökar snabbare än vinden!

 53. Hade det varit nazister som demonstrerat så hade TV och tidningar slagit på stort och Lofven hade kallat in militären. Alla demonstranter hade burats in. Men nu var det muslimer och då tillåts allt. Löfven helt tyst.

  • Dan Eliasson låter dom vara ifred,dom ska få skandera och dödshota ifred.och inga poliser får närvara det är en order från DE

  • Helt rätt. PK medierna och 7-klöverns politiker gör allt de kan för att tysta ner och dölja sanningen när det handlar om muslimer.

   /CC

 54. Vänster retar inte gallfeber på antisemitism. ’AFA’ vänster aktivister brukar gå till attack med stenkastning och upplopp mot högern demonstrationer och polis.

 55. Så förljugna Svenska media? Har någon mer skrivit om detta t.ex Expressen/AB/DN/SVD/SVT? Troligen inte, eller så i förljugna ord för att lugna ”massan”

  • är väl mer fake news…när verkligheten inte passar dom…
   o.b.s bara dessa fakta som kommer ut är fake news..undrar
   vad och hur den riktiga stora säcken av skit.jag är övertygad om..när den spricker…

  • (((Bonniers))) med (((DN/Wolodarski))), och deras TV4, verkar vilja göra Sverige så obeboeligt för judar, att de blir tvungna att flytta till det förlovade landet om de vill överleva.

 56. Landsförstörarna i Riksdagen borde tvingas ut på gatorna i Malmö och ta hand om vad dom importerat.

  Då är det nog inte lika roligt för dom idioterna.

 57. Polisen i Malmö är fullt upptagen med att Gendercertifera kåren.

  Det har dom varit sen den nya organisationen infördes

  Försök ha förståelse för det.

 58. Varför polisanmäler inte Juridikfronten dessa araber för Hets mot folkgrupp? Martin Tunström och Robert Enander är ju så kvicka på att anmäla svenskar.

 59. HUR ska dom dölja detta när det kommer ut i utländsk media…??…
  ” i sverige dödshotar palestiner judar,ska döda dom,skjuta dom och polisen bara ser på”…
  tur att msm har något skit om Donald Trump att gnälla på….

 60. Aftonlögnen kommer säkert med att det ät Trumps fel att araberna demonstrerar och då är det ju INTE hets mot folkgrupp. Idioti….

 61. 7-klöverns politiker kommer inte stoppa dessa fanatiska muslimer. Hatet och hoten mot judar (och även mot kristna) kommer att öka och öka och öka ända tills det blir fullskaliga lokala inbördeskrig .. som kommer att rasera hela vårt landsortiment välfärd. Om vi inte byter ut 7-klöverns politik mot SD:s så kommer Sverige att trasas sönder. Och om bara 2-3 generationer blir muslimerna fler än oss vanliga svenskar .. och då införs sharialagar….. Då blir islam vår statsreligion. Då gäller det att överleva.. att försvara oss själva. För staten och polisen är då Islams långa armar. Då är det kört för oss och för Sverige.
  /CC

  • Sverige snart delat i två läger. Föreslår att det rätta/kloka lägret (Svenskar) slutar betala skatter till dessa. Då reser dom förmodligen vidare

  • När muslimerna blir tillräckligt många i Sverige, så kommer Dina tankegångar att blir realiserat.
   Någon gång i slutet av 2040 – talet, början 2050.
   Ja, vad säger man? 7 – klöverns intentioner med Sverige, och ingenting annat.

   En majoritet av muslimer, som även vissa befolkningsexperter har varnat för.

 62. återigen…VARFÖR ger regeringen bort 1,5 MILJARDER till palestina…??…
  som i sin tur belönar ALLA som strider mot judar och Israel…??…
  Indirekt betalar Svenska skattebetalare TVÅ gånger…först dit och sedan föder
  dom som kommer hit…FY FAN !

  • Svenska skattemedel (våra inbetalda skatter) används till att rikligt belöna palestinier som mördar judar. Detta är 7-klöverns politik. Fy f-n för 7-klöverns politiker. Om SD får makt att påverka och bestämma så kommer det inte betalas ut några mer svenska pengar till fanatiska hatande muslimer.
   /CC

   • Sverige ger pengar till Polisario i Marocko och stöder dem på deras möten med ditskickade representanter. Pengarna går till att kriga i Alger, de är daesh. Flyktingar från Alger dyker nu upp i Europa. Grattis svenska regeringen. Det går inget bra att skicka tillbaka de marockanska ”gatubarnen”. De är vuxna män som använder småpojkar då de drar runt i Europa och stjäl med mera. De åker till Barcelona, drar till London. Fatta!

 63. Som lök på laxen så är nu fler svenskar än någonsin positivt inställda till EU. Inse att svenskar är ett så gravt efterblivet folk att inget kommer att ändra det faktum att Sverige som nation kommer att gå under.

  • Vara det SCB som även genomförde denna opinion, att det var blott 52 procent av 100 som svarade. Det där mes statistiskt säkerställt verkar ha blivit en klyscha.

  • Det konstiga är ingen jag känner har blivit mer EU vänliga? På samma sätt som att var tredje kvinna blir#metooad men ingen som jag känner.
   Dom flesta gifta män jag känner har mestofflorna på’. Så det måste vara ni andra som ändrat er.

 64. ”Bidragstagarna demonstrerar, bidragstagarna har fått nog, bidragstagarna vill ha sharia, här i sin egen stad…”

  (Fritt efter ”Älgarna demonstrerar”/James & Karin).

 65. När det gäller Margot Wallström och Kim Jong-Uns förhållande till president Donald Trump så är det mer som förenar än skiljer dem åt.

  • Någonting är fel i alla fall och vad värre är att både politiker och polis verkar än mer störda. De står bredvid och bara tittar på. Hycklerikavalleriet.

 66. Israel slår till mot Gaza – en död, minst 10 skadade

  Donald Trumps beslut under onsdagen att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad, samt flytta ambassaden från Tel Aviv har väckt ramaskri runtom i världen.
  Nya våldsamheter har brutit ut på Gaza-remsan och Västbanken under fredagen – den andra ”dagen av vrede”.
  Nu uppges minst en palestinier ha dödats, och tio skadats, efter att den israeliska armén slagit till mot olika mål i Gaza, skriver nyhetsbyrån AFP.

  • gjorde dom helt rätt i !.
   Har sett nyheterna här nere och här visas hur alla galna palestiner
   anfaller med stenar,skjuter vilt o.s.v….och det är inte några små
   skaror som anfaller.

   • Det påminner om en fru som är gift med en alkoholist som misshandlar henne. Hon tassar runt för att inte reta upp mannen. Hon ger pengar, hon svassar runt. Det är som med Nordkorea som bedriver utpressning. Lever på bidrag för att inte börja kriga. Så drar USA in bidragen och då börjar fetknoppen gapa och spränga.
    Palestina lever på bidrag av enorma mått. Arafats änka drog till Paris med miljarder, palestinierna krävde i veckan att Israel ska betala elen och dra upp fisken åt dem. Trump drar åt bromsen med bidrag och lämnar olika bidragsorgan. Han erkänner Jerusalem som Israels huvudstad. Då rusar de ut och skjuter i luften, kulorna ramlar ner, tyngdlagen. De dör. Då skriver svenska medierna att det är Trumps fel att de dör-ska vi slå vad? Wallström lägger ut en tweet där hon fördömer Trump som tvingar ut dem att skjuta i luften. Det dör mer palestinier i att skjuta i luften än i andra. sammanhang Många dör på arabiska begravningar då alla plötsligt börjar skjuta. Jag har svårt att seriöst titta på när de är ute och vrålar nu, det är något djuriskt över det hela. Roligt om det inte vore så tragiskt.

   • Ja, heja Israel som tycker det är ok att de är etnisk rena och betalar/reperatirerar hem alla de inte vill ha samtidigt som de är tysta då andra Judar och organisationer runt om i världen gör allt de kan för att driva globalism och mångkultur samtidigt som de skicligt gömmer sig bakom skuggridåer och olika etiketter så de alltid kan ha ’trovärdigt förnekande eg ”det var inte vi som sa det, det var X som sa det” – heja Israel.

 67. SD:s opinionssiffror borde stiga som en raket, men istället faller de. Jag är bekymrad över hur lätt väljare överger sitt parti.

    • Det är för stort bortfall för att klassas som seriösa undersökningar. Det är över 50% som inte svarar eller svarar vet ej

     • Det går att räkna ut . Hos vilka partier ligger bortfallet och de osäkra? De som röstar på de 7 partierna, inget stort bortfall och inte så många osäkra för de vågar säga vad de röstar på. Det stora bortfallet och de osäkra-majoriteten är SD. så var det i Tyskland. Där kämpar de på med en sosse som bryter vallöftet och ska regera med Merkel. Det gör de för de vet att blir det omval vinner AFD mycket röster. Desperat. Sverige kommer ha stora problem, det beror på om de kan skyla över detta så att det framkommer först efter valet eller ej. De kämpar nu en kamp emot klockan. Hålla skeppet flytande till efter valet. Alla partierna är räddhågsna och väljarna verkar vara får som leds till slaktbänken

  • Om du utgår från de mätningar som SCB gör så kan du slappna av. SCB är sämst av alla på att sammanställa opinionssiffror. Slaskmedia gör bara en stor sak av deras mätningar för att SDare ska tappa sugen. Gör inte det!

 68. Mossad är på väg till Malmö för att kväsa intifadan och skydda den Judiska diasporan. Något som den islamapologetiska svenska ”polisen”är helt oförmögen till. Vilket äckligt och sinnessjukt land Sverige har blivit.

 69. Jag har sett SVT nyheter, de har visat litet oroligheter i mellanöstern, i Israel kring det här. Men när jag sett nyheter från Italien, Tysktalande och Spanien så har de sagt att muslimer världen över protesterar. Flaggbränningar av Amerikas Förenta Staters flagga och mycket annat. Det är klart att SVT som erkänt palestina, måste visa det som småskalig oro för sitt eget land, ingenting kring att detta är en global religiös kampanj inriktad emot de stackars få judiska som råkar bo i just Jerusalem och Israel av hela världen.

 70. “We do not know whether the Social Democrats is going to found a new Islam. They are already on the way; they are like Mohammad. The emotion in Sweden is Islamic; warlike and Islamic. They are all drunk with wild god. That can be the historic future.”

 71. Motbjudande. Välgödda, gapiga bidragstagare som vrålar värre än Vrålapor om Palestina.

  Åk hem till Palestina då.

  Sverige behöver er inte. Det är dags för Massrepatrieringar.

 72. När jag växte upp på 80-talet såg man galenskapen i Mellanöstern varenda dag på TV. Nu är galenskapen här, i våra egna kvarter… tack vare en handfull landssvikande och smutskastande politiker…

  • Det gemensamma mellan dessa landssvikande och smutskastande politiker är att de alla blivit programmerade av Bilderberggruppen, bakom stängda dörrar och utan att systemmedia ställt en enda fråga till dem.

 73. Varför de människor som fått sina landområden regelrätt stulna i strid med FN:s regler, inte gör processen kort med Rotschild-sionisterna, är för mig otroligt förvånande. De är märkligt. Jag riktigt konstigt faktiskt. Det är något som inte stämmer här.

 74. Som jude blir man illa berörd, Sverige var förskonat från antisemitism till palestinierna började välla in.

  • Hur ser du på en person som Wolodarski, som propagerar för att göra landet obeboeligt för sitt eget folkslag? Eller på hans ”ägare”, Bonnier-familjen, för den delen?

    • En hel del dessutom ! Finns en mängd av dessa dårar i Sverige som förespråkar en invasion av såväl Sverige som Europa.
     Inte förrän det drabbar dom själva kommer dom att vakna.

     Vad det gäller Wolodarski så skulle han behöva en rejäl kulturberikning.

     • Jag skulle kalla honom för en jaevla idiot. Han skulle jag vilja sparka ut över kajkanten i Trelleborg. Men det finns fler som skulle behöva sig ett dopp.

     • Antingen det, eller en mycket utstuderad person som håller på med en sorts ”tvångssionism” genom att göra landet obeboeligt för judar. Var annars än till Israel ska ni kunna fly, när Sverige blir ett muslimskt skithål och Belgien, Frankrike, Nederländerna, UK, Tyskland etc etc också är förstörda.

     • Wolodarski är långtifrån ensam. Det finns ett stort sionistiskt nätverk som han tillhör. Hans arbetsgivare Bonniers tillhör samma nätverk. Det finns en anledning till att Bonniers har anställt Wolodarski. Hans uppdrag är att leda DN:s hjärntvätt av den svenska befolkningen.

     • ”den svenska befolkningen” är redan hjärntvättat.
      ”den svenska befolkningen” servil och krypande.

     • Wolodarski är en extremt farlig person för Sverige. Var det hans komministiske farfar eller farfarsfar som avrättades i Ryssland? Det verkar som denna information nu är bortplockad från nätet.

    • George Soros är ju också jude..märkligt vad många hos ”er” som är för ett alltmer muslimskt Europa via massinvandring men inte i Israel..

  • Det var alltid ett tjat om att det var svenskar som ofredade judar, vi visste vilken grupp det var men det var största möjliga tystnad från massmedia.

   • Just det, men många vill utmåla folk som judehatare om de tar upp problematiken med Rotschilds, Monsanto, Hollywood och all världens dagspress. Alltihopa ägs av judiska globalister (varav inga är semiter, utan ashkenazi) men det betyder förstås inte att vanliga ashkenazi med vanliga jobb bär på någon överförd skuld.

  • Jag skiter i historian i det här fallet. Jag ser en svag ljusning i ett starkt Israel som sträcker sig så långt som möjligt in i detta muslimvälde.

   • Läs lite ur (((Haaretz))) vetja. Israelisk press propagerar hårt för multikultur i Europa men vill inte själv ha någon på hemmaplan. Israel är inte vår vän.

    Exempel: https://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.613921
    ”But multiculturalism hasn’t failed. Despite its many enemies and its learn-as-you-go approach, it has been generally a roaring success. Only two or three generations ago, western European countries were largely homogenous. Today, they are a cultural kaleidoscope of diversity in which disparate groups manage to live together in peace and relative harmony.”

    Israel vill pracka MENA-folk på oss européer.

  • De passar bra in i sossemallen mao. Mobbarkulturen inom de s-styrda facken förnekar sig inte. Idag har den flyttat in i akademin också.

   Kollektivismen i s liksom inom islamismen är Sveriges olycka.
   Så länge vi hade en akademi oanfrätt av detta otyg gick det att leva med. Nu har vi bara några enstaka universitetsutbildningar som står fria från sossepropagandan.

 75. ”Den tysta samtycker”

  ”Man får sova i den säng man bäddar”

  lägg gärna till fler talesätt som handlar om hyckleri och kognitiv dissonans som vissa Judar verkar lida av.

  • Vi vet ju att det är många av så kallad judisk börd som har förespråkat hög invandring inte bara till Sverige men hela Europa.
   Nu har de fått hit den kultur de så gärna ville ha hit.

   Jag vill ha svensk kultur i Sverige och inte en massa trams ifrån länderna där sandpappret är kartan.

 76. Dvs då är kommunist västern ute med dem, åter igen kommer de väl säga nationalister om någon vecka som de gjort innan.

  • Sossarna är skolade i SSU att avsky Israel. Sten Andersson hette ministern, googla gärna honom. Den baksgrundsinformationen är skrämmande. OS i Munchen, det var PLO och sedan åkte man och kramade Arafat. Inget nytt detta! Kolla på bilderna och Arafat fick fredspriset. Guillou är en annan Israelhatare. Hela byket säger att de inte hatar judar men sionister, jag mår illa och föraktar dem.

 77. Kom precis hem från Malmö.
  Bostadsområden omringade av höga staket, galler i fönster, och polisbilar.
  Tragiskt.

 78. Det var väl USA som erkände Jerusalem som Israels huvudstad, eller. Starta krig mot USA istället era fegisar. Tala om för mig hur sådana människor kan bli en del av Sverige?

  • Vænstern i Malmø har flera gångar arrangerat møten dær araberna har skanderat emot Israel.

   Jag bevittnade det sjælva nær jag bodde i Malmø.

   Det officiella Malmøs S-repræsentant stod och høll tal tillsammans med araberna som skanderade emot Israel.

   Detta kan bara pågå om etablissemanget aktivt stødjar muslimerna.

   Och det gør de.

   Margott Wallstrøm, Sveriges utrikesminister, ær ett utmærkt exempel på detta.

 79. Löfvens sossar och övriga är skiträdda för islam, därför svär de nog ve och förbannelse över Israel och inte minst Donald Trump?
  Denna rädsla som min sossegranne har erkänt, vi i Sverige lever farligt om vi går emot Islam, ska man tolka det som att massor av politiker vill visa sin vänskap med islamisterna i landet? SD har nog också drabbats av denna rädsla, kritiken mot muslimerna har blivit till en tystnad?
  Vår polischef är lika rädd han och just därför är polisen handlingsförlamade och de kriminella muslimerna får hållas, ingen klappjakt på dem minsann.
  Det här är bara ett av flera exempel på hur korrupt Sverige är!

  • S-människor kan bara tänka i grupp. Samma med islamister.
   Redan på 70-talet konverterade Jan ”Gubbsjuk” Guillou till islam.
   V är ännu värre. De har kollektivismen inbränd i hjärnan. I Sverige infördes grupparbete som styrande princip på 70-talet. Många vanliga icke-socialistiska människor är också hjärntvättade. Senast idag pladdrade en sådan person i Kulturprogrammet i P1 och ondgjorde sig över att inte alla som jobbat i närheten av en Nobelpristagare får något pris.

   Varför står allting alltmer still i Sverige liksom det alltid gjort i arabvärlden?

 80. International & National Socialister har alltid varit allierade med araberna i kampen mot judarna. Det gäller både Sovjet och Nazityskland.

  • Ja nu var det ju iofs judarna som satte igång Oktober revolutionen 1917 och de skapade den kommunismen de var Bolsjevik judar.
   Just kommunismen har varit väldigt judisk influerad.

 81. Sossetakterna sitter i sedan 30 och 40 talen Judarna är lovligt byte, Nazisterna då muslimerna nu, Socialdemokraterna väljer sina samarbetspartners med knivskarp precision.

 82. Inbördeskrig innan årskiftet?
  Nyårsraketer mot synagogor?
  Går vi mot en socialisttiskt bidrags-finansierad intifada i Sverige?

 83. Kom igen era djävla Islamister, vi har fått nog, ni har inget existensberättigande, snart kreverar vi svenskar,då djävlar plockas ni bort , vi avskyr er ert djävla sekunda islamitiska avskrap, ta er förbannade gud och hoppa åt helvete.

  • Precis, Befarar att Sverige närmar sig inbördeskrig? Ska Sverige bli delat vill jag faen inte bo nära storstäderna, speciellt malmö/göteborg/stockholm.

   • Så blir det med all sannolikhet, utrensning av det Islamistiska avskrapet är en absolut nödvändighet, om Sverige ska kunna återställas, vi kan ju börja med att fråga våra gruppvåldtagna kvinnor, Sattyget med koranen ska bara returneras till den skitiga sandhåla dom hör hemma i.

    • Ge dem 1 timme max att lämna landet eller ta hand om dem som Vlad Tepes gorde på 1400-talet: ”Dracula blev med tiden ökänd för grymma bestraffningsmetoder; hans favoritstraff var att spetsa folk på pålar varför han kom att kallas Vlad Topaz, eller på turkiska Kazıklı Voyvoda (uttalas [kazɯkˈɫɯ]) – Vlad Pålspetsare. Sedan Vlad Dracula år 1462 gjort motstånd mot osmanerna, segrade han i flera slag. För att bestraffa honom skickade sultan Mehmed II ut en armé två gånger större än furstens. Vlad slog till reträtt, brände byarna efter sig och förgiftade brunnarna så att den osmanska armén inte fann något att äta eller dricka. När sultanen äntligen nådde huvudstaden möttes han av 20 000 pålspetsade osmanska fångar, en syn som sultanens officerare tog starkt intryck av, varvid den trötta och hungriga armén slog till reträtt. ” That’s the way you do it… 😉

     • Ha ha ha ja den gamle Vlad ja. Som när turkarna hade skickat
      över sändebud till honom och de vägrade att följa hans seder och bruk i hans hem.
      Eftersom dessa turkar vägrade att ta av sig sina hattar när de gick inomhus så lät han spika fast hattarna i deras huvuden.
      Ord och inga visor var det när Vlad bestämde och bestämde gjorde han.

  • Det är deras support och finansiär du ska rikta din vrede emot i första hand.
   Dvs denna och den förra regeringen ➕ alla mentalt förlamade svenskar som bäddat för detta inferno.

   • Visserligen är dom ansvariga för den sekunda importen av sandhålornas avskrap, men det är det Islamistiska avskrapet som plågar svensken, och det är dom som ska få en fot i arslet och ut ur vårt svenska Sverige. Sedan får vi ta i tu med våra egna landsförädare.

 84. Nu blir det fackeltåg, Fridolin gör handhjärtan, kärleksbombning, motdemonstrationer, stora uppslag på Aftonbladet och extra nyhetssändningar på svt.
  Eller inte.

 85. Det är ju solklart hets mot folkgrupp, men vi vet ju att muslimer behandlas som barn i Sverige. Dom visste inte bättre.

 86. Och Vänstern är likt 30-talets Nazi-Tyskland upptaget med sitt Vänstervåld som likt 30-talets Nazi-Tyskland samarbetade med Islam mot allt och alla som inte ville ingå i Vänstervåldet som drabbade hela världen .

 87. Och vart är Poliserna, Vänsterfeministerna och andra godhetsknarkare? Hade det varit NMR som delar ut flygblad så hade det funnits 300 poliser och gapvänstern. Men när det är muslimer…då får man inte kränka dem

 88. Jag tittade på videosnutten, och jag har ett förslag, varför kan vi inte tillsammans åka ner ett par tusen man, och ta varsin radar insektsspray med oss och spruta ner dessa islamistiska spyflugor, gör vi det riktigt ordentligt så kanske vi blir av med insektsplågan, för inte faan är detta människor.

  • Dessa vidriga judehatare ska bekämpas precis som den nazistiska ohyran bekämpades av bla. mina släktingar och andra modiga män i den amerikanska armén: Med bomber, eld, gevär och kulor.

  • .
   ????????

   ‼️ Nej , nej —– NEJ ;

   Det är en muslimsk invasionsarmé , som är insläppt i Sverige för

   att förinta > DIG < och de dina i Vår civilisation .

   ‼️ Förbjud —– ISLAM —— kasta ut alla imamer och deras

   hjärntvättade fotfolk .

   BSS . Tack , å kommande generationers vägnar . ????????
   .

 89. Alltså, tystnaden inom socialdemokrater,vänstern samt MP och sjuklövern i samband med sådana här händelser, talar för sig självt gällande vem har antisemitiska,nazistiska dragningar.

 90. Det som muslimerna skriker på Malmös gator är detta:

   ”Khaybar, Khaybar, Ya Yahud! Jaish Muhammad Sawfa Ya’ud!” 

  ”Khaybar, Khaybar, O Jews! The Army of Muhammad Will Return!”.

  Vad det handlar om är en massaker på helt oskyldiga judiska dadelodlare i Khaybar norr om Medina år 628.

  Detta är alltså i sig ett hot att mörda alla judar och solklart Hets mot Folkgrupp.

  Polisen är tveklöst skyldig att ingripa mot denna uppmaning till folkmord på judar. Men dom gör inte det. VARFÖR??

 91. Om hitler gick segrande ww2. Enligt mig hade nog Göring vart den som tagit hand om det viktiga.Många problem skulle snabbt löst sig????Känns som …vi kanske missade det som va frihet ordning och välmående.

 92. Jag flyttade från Möllevången 1999, det var för mycket Islam redan då med Irakinvasionen. Därefter har invasionen ökat till en storm och Malmö är numera en förlorad stad.

 93. Såvitt jag kunnat se tiger regimmedia. Propagandisterna på svt, sr etc hycklar gärna om att de bryr sig om judarna, när de egentligen bara vill kleta brunsmörja på alla kritiker av regimen. När nu femtekolonnarna blir aktiva, tiger Goebbels-journalisterna om vad deras muslimska gunstlingar tar sig för. Inget äcklar mig mer än agitatorerna inom regimmedia.

 94. Som de flesta muslimska fanatiker , till exempel ISIS fotfolk, är muslimerna som skriker på Malmös gator uppenbarligen mycket okunniga om vad som egentligen står i Koranen/Haditerna.

  Om de visste det skulle de nämligen inte gapa om Khaybar, utan i stället försöka prata så lite om detta som möjligt.

  Lyssna på vad den eminente dr David Wood har att säga i frågan.

  https://youtu.be/6iU5CAzMGVA

 95. Kan någon vänlig individ upplysa mig om vad muslimer i allmänhet och araber i synnerhet gjort för något positivt för mänskligheten.
  Jag kan inte hitta något. Och nämn inte siffrorna som kallas arabiska, de kommer från Indien från början.

 96. Jag noterar att det är araberna som utlyst tre dagar av vrede och startat våldsamheterna.
  Judarnas motreaktion kan närmast liknas vid nödvärn.

  • Judarna som folk borde vara innerligt trött på att andra folkslag försöker utrota dem och kommer att svara med tydliga medel om någon försöker.

   • Till saken hör att många judar har slunkit undan ur historieböckerna.
    Faktum är att judarna själva om man nu skall kalla dom judar har faktiskt genomfört omfattande folkmord.
    Gulag lägren i Sovjet och folkmordet i Ukraina Holodomor1932-33 som exempel.
    Varför fick vi inte lära oss om detta i skolan ?

    • Min kunskap säger inte att judarna intar en framträdande plats i allmänhet när det gäller att starta krig och annat elände.

     • Det kunde inte skada att studera historia lite djupare och närmare i sömmarna om du har intresse i frågan.

     • Jasså,
      Vad är det som Bonnier o Wallenbergarna håller på med mitt framför näsan på oss då??? Bortsett ifrån att vi blir rånade då alltså.

     • Jo,men du kan hålla isär staten Israel och den globalistiska jude-eliten där sådana som Bonniers ingår.Ursprunget är detsamma men inte agendan.

    • Din historierevisionism är skrattretande. Socialistiska Sovjet var rysk socialism och inget annat. Gulag och Holdomor resultat av socialismens diktatur och hänsynslöshet mot allt som inte följde dess PK värdegrund.

     • Tänk att du ploppar upp som en svamp ur jorden så fort något som helst har en Rysk koppling ! I det här fallet en Sovjetisk koppling. Det är ingen total hemlighet annat än för de som inte vill se. De som skapade Boljevikerna har du helt klart inte en susning om vilka de var och vart de kom ifrån, tragiskt.
      Men jag antar att du heller inget vill veta.
      Du föredrar att leva i din lilla russofoba bubbla.
      Du kan ju börja med att efterforska hur det såg ut inom tjeka polisen tex. Det som är skrattretande är din egen russofobi.
      Din okunskap kan jag förstå eftersom du aldrig studerat annat än det du blev lärd i grundskolan.

      Dags att vakna någon gång ? Läs Nobelpristagaren Aleksandr Isayevich Solzhenitsyn´s böcker till exempel.

     • Du fortsätter vara skrattretande från början till slut och du har har absolut och uppenbart inte kompetensen att bedöma någons bildningsnivå.

      Däremot är det en intressant trend på dom här sidorna med en ökning av signaturer som är uppenbart historierevisionistiska, antidemokratiska, Putin hyllande, rasistiska och NMR förespråkande.

 97. Jag upplever att det måste vara något fel i samhället ÄR EN FLOSKEL som såssarna brukar köra med – men tyvärr den passar inte in här !!!

 98. Religioner förtär mänskligheten.

  Det är inte en ursäkt att använda relgiioner, de menar vad de säger. Religion ÄR ett problem.

  • Är absolut ingen anhängare av Karl Marx men en sak han sa var i alla fall 100% rätt; ”Religion är opium för folket!”

 99. OT: Men har någon fler än jag reflekterat över vilken sliten man Jean Claude Juncker ser ut att vara nu? Kan tänka mig han har det tufft haha. Tittat på nyheter, träffat Britterna. Han ser trött ut.

   • Augusti: Möte med Soros. Tar emot Soros. Lovar. Sedan mitt i all hets, har Spanjorerna i svallvågorna av Brexit gjort honom till hedersdoktor, för universitet i Spanien. Kungen där läxade upp om spanska konstitutionen, för det här med Katalonien, vars anhängare för frihet tydligen Soros-finansierade tankesmedjor och annat funnits. Sedan skall han samverka med Britterna, i Brexit, och Spanien tar kontakt och har haft statsbesök. Sedan sitter respektive Britter och Spanjorer och ringer till andra sidan Atlanten och förhandlar.

    ”EU” Britter och Spanjorer går inte att räkna med för de har så mycket annat de kan kontakta och göra affärer med. Jag tror inte sedan Italien har klappat igen nu med att ta emot, och inte vill ha, att Spanien ska ta emot migranter.

    Till slut hamnar ändå allt till syvende och sist på soptippen: Sverige.

    EU är ett sophanteringssystem idag.

    • Intressant information Elisabet, ja då förstår man ju att han är stressad och sliten av allt ränksmidande. Och för varje representant han möter (oavsett var) tas det ju säkerligen någon uppfriskning till / under / efter, troligtvis något fint årgångsvin eller ”bara” en Cognac, kanske en svart Renault eller två::))

    • Vad jag har förstått så tillhör både Soros och Juncker samma stam det vill säga den trettonde stammen.
     Lika barn leka bäst och det är vi som får dras med skiten de hittar på.

     • Min tolkning är att färre och färre är förtjusta i vare sig Soros eller Juncker. För det börjar spricka ganska mycket efter Brexit. Migrationskrisen sliter isär. Visegradländerna. Komplext. Det är inte Jucker som sitter med de bra spelkorten. Han har varit tvungen att kompromissa för mycket åt alla håll.

     • Både Soros och Juncker vill blanda sönder Europas etniska befolkning. Jag ser båda dessa herrar som en orsak till symptomen vi ser i vårat samhälle idag.

      Vi hade inte haft horder av mena folk här om individer som dessa inte hade styrt och ställt i Europa.
      Dessa män och fler av samma sort är ett verkligt hot för Europa och Sverige.

    • Det är ju synd att Storbrittanien som tar täten med att gå ur Eu får ta en så stor nota, de länder som säkert kommer följa efter kommer säkert ge Eu fingret.

 100. Nu är det viktigt att vi höjer skatten så att de inte skjuter judarna. Jag är säker på att sossarna håller med.

 101. Ah fredens religion förklarar en Malmö intifada. Bara sorts ursäkt måste vi avlägsna alla hjärndöda. Ta med det på första inbördeskriget i Malmö, jag är sjuk och trött på att se landet lida denna våg av zombier.

 102. Denna jakt på Israelerna måste få ett slut.Så kan vi inte ha det i Sverige.Israelerna fick skydd här i Sverige efter andra världskriget.
  Hela Sveriges folk inklusive Malmöborna måste sätta ner foten och visa vem som bestämmer i det här landet.
  Inflyttade palestinier och muslimer,bestämmer ingenting,dom skall vara mycket försiktiga med sina hotelser mot Israeler,för det kommer att slå tillbaka mot dom själv.

 103. Kan ingen kärnvapenstat rikta sina vapen mot menaländerna och afrika och jämna denna kontinent med marken? Nu senast gick islamisterna i Kongo till attack emot FN styrkorna där., minst 14 personer dödades. Dessa sjuka människor vill och kommer aldrig skipa freden en rättvisa.

  • FN har varit i Kongo sedan 60-talet. Har det blivit bättre?
   Antalet barnsoldater och slavar som oftast också är barn har aldrig varit större. De illegala guldgruvorna plundras och skickas via Uganda till Dubai och Schweiz där de blir rena och fina guldtackor som investeringar för globalisterna.
   De kan nu lugnt dra sig tillbaka och vänta tills dollarn kraschar och förstör världsekonomin. George Soros och hans kumpaner gnuggar händerna.

 104. .
  ???????? ???????? ????????

  Fy faaaan ;

  DU vet , och många av dina nära och kära vet , hur illa ställt det är

  med islamiseringen i Vårt Fantastiska Sverige .

  Men , ’ 87%’ har inte en ’susning ’ om. att vi är under ockupation av en

  muslimsk invasionsarmé , som har till uppgift att förgöra Sverige ~~~ DIG .

  .

     • Tyvärr så är ju nordens folk så hjärntvättade och trygga i sig själva att det är för sent, även om du och jag som patrioter aldrig skulle acceptera detta.

     • Kommer inte hænda hær i Danmark.

      Regeringen har återigen – nu hær i kvæll – åtstramat asylpolitiken.

      Repatrieringen skal snabbas på.

     • Tillmed oppositionen/S bryr sig, tillmed Socialistisk Folkeparti har øppet uttalat, att de har haft fel i migrationspolitiken och stuckit huvudet i sandet under 25 år.

     • Fantastiskt, tänk om Sveriges regering kunde erkänna sina fel och brister. En stor eloge till Danmark!

     • Det ær før att debattkulturen ær vældig øppet hær.

      Då spara man tid/får diskuterat sakarna igenom snabbare.

      Och før att vi minns att vi har blivit invaderade av Tyskland under 2:a værldskriget och førlorat kriget emot Tyskland i 1864.

      Då værnar man om sitt land och står tillsammans emot fienden.

     • Jag förstår dig, men Danmark har ju också väldigt tufft med invandringen. Jag var i somras i Billlund på badhuset där och det kryllade av muslimer och deras kärringar som tog upp bassänger och bubbelpooler med kläderna på vilket var mycket ohygieniskt för vår del.

     • Ja. Det ær sånne incidenter som æven har øppnet øgonen på vænstern hær.

      Vi har tagit 3000 asylsøkare i år, och kommer inte ta fler kvotflyktingar.

      Och nu vill de dra in uppehållstillstånd från de som kommer från sækra områden, och också folk som har fått flyktingstatus men som åker hem på semester.

     • Tack sjælv før diskussionen,

      Jag hoppas svenskarna snart går på gatan och børjar demonstrera emot den vansinniga regeringen.

     • Det hoppas jag med, men det är svårt att få folk att slita sig ifrån den mobila världen och tryggheten i soffan.

     • Jeg har bott i Nørrbro. Inte så roligt faktiskt men under tiden i Danmark, så såg jag en beslöjad köra bil. Vad händer när hon blir fotad för fortkörning ?

   • …… som kommunist ,( vpK + sK + mpK ) tror / litar man på att

    Partiet vet , och vill dig det allra bästa . Men > DU < är totalt

    förd bakom ljuset ~~~ ‼️ grundlurad ..

    Älska dina barn , rösta för en SHARIA-fri framtid . Tack ????????

    .

  • När vi gör det så kommer polisen att med våld skingra och fängsla oss.
   När muslimanerna gör det så har de fritt spelutrymme att göra vd de vill.

   Kola bara till exempel hur poliserna emellanåt går på NMR när de har lagliga demonstrationer som är som en Söndagsskola i jämförelse med den kalabalik som andra folkgrupper ställer till med gällande störande av ordning och hot budskap.

   Svensk polis är politisk. Bättre att inte ha någon polis än att ha en av politik korrumperad polis.

 105. Vad som våra makthavare bortser ifrån är att islam är mera ett samhällsystem och politik än religion.De skapar oreda och hetsar mot oliktänkande,läran är i grunden ondskefull!

 106. Det går alltså utmärkt bra att spontant anordna tillståndslösa demonstrationer som dessutom är våldsbejakande utan att polis visar sig eller ingriper. Om man är muslimer, vill säga. För svenskar, däremot, som anordnar fredliga tillståndsgivna demonstrationer, krävs polisbevakning och avspärrningar och dess deltagare kallas därefter för fascister av Mona Sahlin…

  • Syns tydligt att du hatar muslimer i allmänhet. Är det så bra i din position som moderator att uppvigla mindre vetande att späda på hatet?

   • Personangrepp och falska anklagelser är ionte tillåtet på Samhällsnytt. Adjö med dig, lycka till nån annanstans.

  • Ja så är det om svenskar demonstrerar helt lagligt och lugnt så kommer de med stora sopkvasten. Svenskar göre sig icke besvär däremot får importen göra som de själva behagar no limits !

 107. Att skanderade med sådana ord spelar ingen roll men att säga något negativt om muslimer är islamofobi! Jag ser en skock rasister gapar och skriker var har dom bulorna att sätta sig på ett flyg till Israel och gapa så där på plats! Jävla pussys!

 108. Skulle vilja ha en förklaring av någon sosse gällande vissa saker. Ni anklagar alltså oss som röstar på SD för att vara nazister. Alltså att vi skulle ha något agg mot judar så därför låtsas ni som om vi inte finns. Men när muslimer springer runt och mordhotar judar, vilket jag aldrig hört någon SD-väljare göra, så låter ni detta fortgå och är inte alls bekymrade. Ni måste ha en skruv lös, som man sa förr.

 109. Jag ogillar starkt islam, deras profet, och deras bok och perifera skrifter. Den här sortens muslimska yttringar ska inte få förekomma i Sverige. De tar sina strider med sig hit och får landet att rämna. Vi vill att Sverige ska bli en del av mellanöstern. Men helt klart är att Trump sitter i den judiska lobbyns knä, och att samma lobby nu också vill krossa Nordkorea och inte bryr sig om den oskyldiga befolkningen. Trump är numera en marionett.

 110. Detta stakars folk som har ockuperat Palestina och fördrivit folket hur kan den svenska regeringen vara tillfreds med det. Är det acceptabelt, är det fel att en ursprungsbefolkning vill sin rätt.
  JERUSALEM ÄR ISRAELS HUVUDSTAD

 111. Det är alltså okej att hota judar med våld men vill man kasta ut muslimer som inte kan hålla sig på mattan och integreras i ett svenskt liv då är man islamofob?…..Ett tips kasta ut alla salafister för de stöttar en terrorregim i sina hemländer. Minska moskeerna till fåtal en i enbart stora städer och kontrollera så de inte sprider salafist dynga i deras ”läror”. Annars kan vi snart alla packa och dra om vi vill att våra barn växer upp i ett lugnt fredligt land. Norge, Island eller Polen är bättre har jag hört.

  • Om du kallas islamofob skall du vara mycket stolt över det anser jag.
   Det visar nämligen att du har ett skarpt huvud. Vad gäller länder att flytta till är de flesta länder i Europa bättre att bo i än Sverige då det numera är en kloak.
   Ungern skulle jag föredra om jag inte valt Thailand för 11 år sedan. Stortrivs tillsammans med min sambo (självklart en kvinna) sedan nästan lika länge.
   Vi hjälpte ju Ungern år 1956 när kommunistpacket levde rövare hos dem så förhoppningsvis hjälper de er när dito lever rövare i Svedala.

 112. Här vore det på sin plats att pk-media gick ut och rapporterade om detta men då skulle förstås svenska folket få reda på vilka det är som är rasister/nazister, judehatare och vem som pryder husväggar med hakkors.

  Det var väldigt viktigt för msm att skrika ut hur rädda judarna var när NMR demonstrerade i Göteborg där de skulle passera två kvarter från synagogan.

  Svensk media är en svenskhatande, förbannat sjuk sekt!

 113. Polisen i Malmö måste sätta upp övervakningskameror så att de har koll
  i realtid vad som händer i staden. Man måste ha insatsgrupper som kan
  rycka ut och slå ned olagliga demonstrationer.
  Så här blir det när man låter en viss grupp demonstrea i månader.
  Muslimer har sin bok som talar om vad som dom ska göra med omgivningen
  så kära styrande tro inget annat.
  Man kan även se över alla bidrag, att det ska vara så svårt i Sverige att
  få styrande att förstå faran.

  • Tyvärr sitter våra ”folkvalda” (ca 80%) på en annan planet…..vi.övriga som ser orsak och verkan kommer att nedsablas tills bubblan spricker, är det för sent då? får framtiden utvisa……

  • Gäller bara en typ av grupp

   Den andra flyter förbi som
   ingenting.
   Fy fan när skall folk ta tag i helvetet innan det eskalerar totalt.

  • Det är fan inte lätt ,när sin egen regering motargumenterar allt som man verkligen strävar för att landet man älskar inte är så välkomnande längre
   Tack Sverige

  • En stor grupp utlänningar som ber till sin gud om vapen och sjunger om att mörda människor i Sverige.

   vilken härlig multikultur. Vad härligt att mina skattepengar gått till att göda sånt här. Nu har jag äntligen flyttat utomlands så jag slipper fortsätta finansiera självmordet på vårat land. När Sverige vaknat eller ni behöver min hjälp kommer jag tillbaks direkt!

 114. Övervakningskameror??? Nej in o rensa ut packet o deras anhöriga…sen depotering till gaza + återvändar förbud på livstid….????????????

 115. .
  ???????? Sanna mina ord ;

  Det kommer ALDRIG att bli fred i Mellanöstern . Aldrig .

  Sverige , däremot , kommer altid att ha fred . Men ;

  ….. kommer att ISLAMISERAS utan något som helst motstånd . Tyvärr .

  ????????????????

 116. Om det finns en konflikt i världen som jag är gränslöst trött på att höra talas om, så är det konflikten mellan araberna och judarna. Jag skiter maximalt mycket i vad dessa gör mot varandra. Jag tycker bara vi ska skicka hem dem allihopa. Ingendera av dem hör hemma i Sverige.

 117. Drar vi in bidragen för denna våldsideologi och dess utövare så har vi råd med både ett 6:e jobbskatteavdrag samt sänkt pensionsålder.
  Sug på den Pk,

 118. Antisemetism – Ett ord som betyder absolut ingenting!

  Bonus: Palestinier är semiter. Judar är semiter. Kalla palestinier för antisemiter är oxymoron!????

 119. Svenskar är rasister. Eftersom svensk inte får definieras utifrån härkomst så är det bara så. Det där med att judar ska skjutas är nytt i svenskheten. Det är väl bara att acceptera. Vi svenskar som inte tycker att judar ska skjutas är då någon form av dubbelrasister, eller hur vi nu ska definieras. Oavsett vilket så är det synd om judarna. De ska veta att alla svenskar inte är som andra svenskar – om det nu kan vara någon tröst. Det var bättre förr.

  • Låt oss analysera din text.

   Hur fan kan vi tillåta detta i Sverige?

   Svar: Sverige är Feministiskt.

   Vart är antirasisterna nu?

   Svar: Är det antirasisterna som skall upprätthålla ordnung i Sverige?

 120. Det faktum att islamister kan samlas i en stor grupp på ett stort offentligt torg i Malmö och under en längre tid stå och skandera judeutrotningssången ”Khaybar, Khaybar – ya Yahud” samt uttala direkta folkmordshot som deklarerar att de ska mörda ”judarna” samtidigt som inte en enda polis dyker upp eller något som helst initiativ eller uttalande ifrån ansvariga politiker betyder att:

  Polisen och de ansvariga politikerna legitimerar och understödjer denna manifestation, manifestationens syfte samt judeutrotning.

  Sådana poliser och sådana ansvariga politiker kommer möta problem som de inte kommer kunna hantera inom en snar framtid. De kommer dessutom ställas till svars för sitt ställningstagande.

  • Samt att videoklippen bara ”försvinner” från nätet, och media är tysta. Fattar du vart vi är på väg och vart vi befinner oss.

 121. Danmark er nød, til at indfører permanent grænsebevogtning mod BÅDE Tyrkland OG Sverigstan, for at forhindre vilde muhamedanere invaderer vort lille smørhul, og gør det utrygt!

 122. Vad säger man om detta? Vad säger feministiska regeringen om detta ? Kan inte sägas tillräckligt ofta nämligen Sverige är ett sjukt land.

 123. Inget motstånd alls…Hur många blir de nästa gång?
  När sådana här krafter känner att de har regimen i ryggen kan de bli mycket farliga.
  7-klövern leker med elden…

  • Sverige är ju känt för att låta sig ockuperas av främmande makt? Amazonkvinnorna har ju historiskt alltid lyckats försvara oss svaga

   • Kvinnor gillar styrka. Hur många franska, belgiska, holländska och norska kvinnor gifte sej inte med tyskar under okupatationen.

    • Alla gillar styrka. De som säger annat ljuger.

     Självklart kan det låta annorlunda när en starkare besegrar dig, men i det långa loppet avgudar alla Styrka = ALLA är fascister

     • Ingen dyrkar en svag. Många gillar att ta hand om svaga. Det får dem att känna sig goda/starka = fascister

     • Styrka är att ta hand om de svaga. Fascismen i Italien var en flopp utan like. Italienarna bidrog till tyskarnas nederlag genom först göra bort sej i Nordafrika och sedan på Balkan.

     • Din tolkning. Fascism är att dyrka den starke.

      Om den starke sedan väljer att skydda svaga är det i dennes fulla rätt.

     • I min hjärna, är uppfostrad så. Man sparkar inte på någon som ligger. Skiljer mej från djuren.

     • Självklart. Det har vi alla. Men står vi på ett torg och skriker ut mordhot. Jag förstår arabernas frustration över Palestina. Britterna gav bort land som rika arabiska landägare i Kairo och Bagdad sålde. Men med din retorik så är ju juden den starke, han gör som han vill med arabiska bönder tex. Samtidigt har vi i Sverige ingen skyldighet gentemot varken judar eller araber, att vi ens blandar oss i sån här skit är enastående dumt.

     • Sverige var ett starkt land till dess att vi började dyrka svaghet. Vi började förneka att Styrka var något bra. Nu sitter vi i skiten.

     • Den första vågen av Feminism var bra. Den bidrog till vårt folks styrka. Nästa våg och nästa våg osv. Då bytte hela det samhälleliga tänket spår och blev en dyrkan av Offret, dvs Svaghet. Sakta började det även glida till ett förakt för Styrka, kopplat till kön.

     • Jag håller med dej om att den farligaste av ismer är Feminismen då den påverkar befolkningen inifrån. Födslåtalet går ner och manliga självmord går upp. Kvinnors självbild störtdyker och de ska ut på arbetsplatser och göra ett intryck efter två veckor. Det bidrar till att gör alla . Män och kvinnor olyckliga. Men fascist det är jag inte.

     • Om du är obekväm med epitetet fascist så är du fullt fri att slippa. Om du gillar styrka kommer jag ändå, i min privata bok, se dig som en fascist. Jag är medveten om att det är kontroversiellt att erkänna att en gillar styrka och tror på styrka.

 124. Med partierna som tydligen fortfarande uppbär mångas förtroende så ska det vara så här. PK alliansen ser inga som helst bekymmer och Wallström och Company som innan ens regeringsbläclet torkat, tog och erkände dessa gossar hemland som stat – allt för intagande av deras röster i valet – tack det gjorde ni bra.
  Och varför är dom fortfarande här när de sedan 14 har ett eget land. Åk hem o skrik.

 125. Intifadan inleds från Malmö. Sverigebilden har sannerligen ändrats på 30 år. Man bävar för vad som komma skall.

 126. Skicka de små gossarna till herr Trump, han gillar att fixa, så kriget kommer igång i världen. Varför tillåter det amerikanska folket att dåren Trump får hållas och dirigera världsordningen? Det är inte Trumps skyldighet/ansvar att utnämna Jerusalems huvudstad !!

  • Nu snurrar du väl ändå till det mesta. Trump som är vald av det amerikanska folket vill inte se de små gossarna i landet han är president i. Det framgår ganska tydligt numera. Dessutom har inte Trump utnämnt något alls. Han vill flytta Amerikanska ambassaden till Jerusalem från Tel Aviv eftersom han och Israelerna betraktar staden som huvudstad. Jerusalem är alltså inget land.

 127. Skanderande osvensk tillståndslös demonstration långt ifrån, ”Ta seden dit du kommer”. Sveriges negativa samhällsutveckling som ansvarslöst skapats av Sverigefientliga och Sverigeförstörande 7-klöverpartierna och deras väljare syntes inte vara med på demonstrationen.

  Obegripligt att 7-klövern inte står upp för sin förda politik och tar sitt ansvar genom att skandera med sin närvaro. Även högste tuppen inom polisen, Dan ”Jag Kräks” Eliasson (S) och han underställda polispersonal syntes inte heller.

  Om 7-klöverväljarna inte sadlar om fram till höstvalet 2018 är Sverige ett förlorat land. Rädda Sverige! Rösta på Sverigedemokraterna (SD).

  • Alldeles rätt, valet 2018 är sista chansen att rädda Sverige. Vinner 7-klövern återstår bara att hitta ett nytt hemland.

 128. Islam handlar i botten bara om hur man inavlar bäst och hur man på annan tid har sex med getter och barn.

 129. De foragter Sverige, men forlanger beskyttelse. De er hykleriske, og kun stærke i store flokke, og på offentlig støtte.

 130. Havde det været svenske mænd der kom med sådanne ytringer var de blevet fængslet og PK politikkere havde stået på skuldrene af hindanden for at udnytte chancen for at fordømme og tage afstand fra svenske “nazister”.

  Men nu er det jo muslimer, så er PK politikkerne helt tavse…..

 131. Om vi räknar med att översättningen i videon är sann (för hur vet vi det, vi kan inte arabiska) så är det ett typexempel på vad ”Hets mot folkgrupp” är och vad vissa ord inte är så som n*egerboll eller för del delen kritik mot den galna svenska migrationspolitiken.

   • Om 30 år är det inte längre parallellsamhällen, för då är det ett påtvingat muslimskt samhälle, om utvecklingen i detta land får fortsätta i samma riktning som nu!!!

     • när det kommer till verkligheten så är det redan klart, det är nog redan så mycket redan insmugglade så de överstiger vår försvarsmakt men inte folkets styrka.

 132. satans änglar är ute på gatorna och skriker igen.
  när kommer den övriga massan, de röda?
  samhället närmar sig snabbare och snabbare det stadium som rådde 1939 där folk med avvikande åsikter spärrades in och en viss folkgrupp var den som bar skulden.
  jag känner rädsla ifrån andra, att uttala sig om situationen, som vi alla äldre är utsatta för, att som viril och vuxen person inte åker T-bana hem för på vägen hem väntar ungdomsgäng, denna rädsla osäkerhet är ett sätt för att överleva i ett öppet rasistiskt land som Sverige.
  när har majoriteten vaknat ”det sovande folket” ……………..

 133. Och ”sosse-adeln” håller givetvis tyst, när deras ”arab-älsklingar” beter sig som ”hitler-jugend” !!!!
  Vilka de ”svenska supportrarna” var och deras politiska hemvist är inte svårt att räkna ut!!!

 134. Enligt DN så ”väcker Trumps beslut känslor världen över”!?
  Så när nynazister demonstrerar i Sverige är det för att Löfvens beslut ”väcker känslor”?
  På vilken sida står DN när det gäller att försvara det demokratiska samhället och dess värderingar?

 135. Noterade i twitter fältet en ytterligt välbefogad undran.
  Inget demonstrations tillstånd
  Hets mot folkgrupp
  Så fart fasen är farbror blå?

 136. Alla som hatar den vita mannen. Oroa er inte. Kommer inte finnas vita vasterlandska man om nagra ar.

  Hoppas alla kvinnor och socialist,kommunist manniskor trivs da, nar de morka mannen kommer styra med jarnhand och krig.

  Vart ar multikulti nar de vita och vasterlandska kulturerna ar borta?

  Valdigt exotiskt med bara morka manniskor!

  Sorgligt hur naiva manga ar.

 137. Cyklade förbi igår. Det är svenskarna som ligger risigt till särskilt polismän. De flesta av Malmös judar har redan flyttat till rarena Södermalm. Det är inbördeskrig i luften. God jul.

 138. Det är inte bara judar som flyr Malmö, utan alla icke muslimer vänder staden ryggen och det är endast svenska skattepengar som håller Malmö flytande.

 139. Är det någon som är förvånad? Har islam kunnat samexistera med icke islam någonstans i världen? Svaret är NEJ. Islam, som är en hemsk ideologi, borde tillsammans med kommunism förbjudas i lag.

  • Håller med! De har inget här att skaffa.
   De får sitt dagliga uppehälle genom att stopp trynet rätt ner i välfärden.

 140. Den demonstrationen är troligen en effekt av USA:s beslut att flytta sin ambassad till Jerusalem. Nu stundar, till politikernas förtjusning, nya anledningar som skapar flyktingströmmar mot landet i norr. Där honung och manna, i en aldrig sinande ström, flyter rätt ner i halsarna på de nyanlända.
  Mera batong och inga bidrag.

 141. OOPS så det blev säger Löfven. Men vi gör som vanligt och skyller på den svenska mannen. Det fungerar alltid.

 142. Muslimerna i Jeruslem vänder baken åt staden när de ber till Mecka.
  Ber muslimska kvinnor mot Mecka man ser aldrig kvinnor på bild.

  • Ja, att leva i parallellsamhället och få straffrabatt och åtalseftergift av Svenska kvinnliga åklagare för att en , liksom henne är ett OFFER

  • Precis det goda hatet med allas lika värde och samma värdegrund har erkänt hittepå landet Palestina. Men Israels Gud har helt andra framtidsplaner för sin heliga stad Jerusalem och likaså landet Israel. Att Gud dessutom har satt sin egen namn stämpel på Judiska folket eviga lagfart till Israels land och Jerusalem gör kampen mot Israel till ett omöjligt projekt.

 143. Samhället eller världs staten vill ta makten och ett sätt är att destabilisera stabila samhällen som styrs enl. Orwell,s Nitton åttiofyra som Sverige nära på är identiskt i.
  Jag ser inte muslimer som det enskilda hotet men däremot snacket om globalism.
  Förbannat trött att höra icke arbetande förklara sin visdom.

   • vi människor sammanlever inom ett visst ytområde där speciella förutsättningar råder för att överleva av det skälet så sker det en samverkan i området för att alla inom…….
    Globalisten är den som inte kan se verkligheten för folket utan vill ha all makt för att styra.
    Nationalism är det bästa men ett globalt tänkande är ett klokt tänkande men det närtänkande är viktigast för var individ levande på jorden.

     • ja alla sidor har två sidor, men att värna om sitt revir område är det viktigaste för familjens stabilitet, sen är det ju styrelseskicket som vad som är bra, nuvarande är kasst i mitt land.

     • Kvaliteten på de Svenska männen har gått ned rejält. Kan inte anklaga kvinnorna för att de vill ha mer Maskulina partners.

     • Kvinnor vill ha män och män vill ha starka kvinnor.
      Om kvinnan är stark blir mannen lika stark plus styrkan i lärdomen om sina svagheter..

     • Då skall inte förstå mitt hat emot modern Feminism som att jag vill ha svaga Kvinnor. Mitt hat grundar sig på att jag ser hur de på så många olika sätt gör pojkar och män till flickor och kvinnor.

     • Ja vissa kvinnor är homofoba lever i en egen sfär synd om de pojkar och män som drabbas.
      Kvinnor dras oftast till olikheten.

     • De av hankön som inte förmår att bli man får gärna vara flickpojke, om han är man frigör han sig och blir stark.
      Statsfeministerna de lockar kön.

     • Där ser du,den starke arbetaren har dött av, grunden för det röda dog med OP som statsminister. Då började man med hittapå jobb. Det har man gjort sedans dess.

     • Feminismen ansåg att tillverkning gjorde Män alltför starka och oberoende. Därför hittade man på stenhårda lokala miljöregler och massor av andra regler som gjorde tillverkning hopplöst dyrt i Sverige.

 144. Hade det varit svenskar som demonstrerat så skulle polisen slagit ner det brutalt och lagfört demonstranterna, nu står de med händerna i fickorna när deras och politikernas favoriter kravallar och bryter mot svensk lag med antisemitiskt hat

 145. I Sverige finns en, bland ledande politiker och journalister, en stor och växande antisemitism. Eftersom ingen kan öppet visa sin uppfattning om judar, så går man ”omvägar”, med t ex sympati för palestinier, som har samma syn på judar.

 146. Fint att nya traditioner får fäste i julfirandet.
  Ett alternanativ till luciatågande.
  Vill man inte äta gris till midvinterblotdet så finns det andra ”goda djur” att
  halalslakta och mummsa på.

 147. Ingen polis på plats. Alltså ingen polis på plats? Hakkorset som syntes tydligt i SVT reportage på en marknad i Gaza passerade ”obemärkt” borde leda till åtal för att SVT sprider symbolen för förintelsen. Här är det inte svårt att dra liknelser mellan händelserna o ytterst ansvariga blir feministiska regeringen som inte agerar eller rättare sagt inte vill agera. Att anklaga SD för nazistiska rötter gör man titt som tätt men man kan nu fråga sig om inte man kan se nya rötter då från feministiska regeringens sida år 2017 alltså ”nazistiska” smyg tendenser. Hur kan feministiska regeringen sitta o titta på medan judar flyr sverige o samtidigt klappa judehatarna från MENA på huvudet. Sverige sjunker snabbt nu. Sedan kan man fråga sig om det är judarnas fel att USA vill flytta sin ambassad o erkänna Jerusalem?

 148. 90 procent av alla sk palestinier i Malmö kommer från Egypten. Bluffmakare. De är dessutom både andra och tredjegen. Pakistanier ärver flyktingstatus.Helt unikt. Dessutom så vill ingen flytta ”hem”medelåldern på torget var runt 30. Inga kvinnor. Bara Jihadisterna under falsk flagg.

 149. Inget demonstrationstillstånd. Brott, hets, hat och hot mot en hel folkgrupp.
  Polisen höll sig borta då och lät dem fortsätta att hetsa, hata och hota, hur är detta möjligt 2017???
  Svar och ansvar måste avkrävas av regionpolischefen i Polisregion Syd Carina Persson, av rikspolischef Dan Eliasson och av justitieminister Morgan Johansson!
  https://polisen.se/Press/Pressbilder/Polisregion-Syd/
  Och varför är det stora mediala trollfabrikerna så tysta och trollar bort informationen för allmänheten?

 150. Nästa gång kan de demonstrera tillsammans med Nordiska motståndsrörelsen eftersom båda har samma mål.

 151. Noterade ni belysningen på torget? Gigantiska strålkastare. Minst 8 kameror har filmat dem. Trots detta ingen polisanmälan.

  • Radio Malmöhus verkar mest vara glada. Var de med i själva demonstrationen? Deras reportrar gillar ju sånt.

 152. Kan man annat än skratta åt detta. Trumps kontroversiella uttalande om Jerusalem får Sverige att kalla FN:s säkerhetsråd till krismöte. Olof Skoog riktar skarp kritik mot Trumps agerande.

  • Inte bara numera. DESSA morbida avarter till så kallade religiösa ledare har alltid piskat på sina muslimer att agera mot väst. Ett normalt land skulle i steg 1 utvisa alla imamen samt stänga moskéer.

 153. Jag cyklade förbi igår. Runt 500 aggressiva män i trettioårsåldern. Ett halvt regemente. Vapenföra killar. – God Jul allihopa.

  • wallström trodde väl att om hon erkände palestina så skulle hon bidraga till fredsförhandlingar och därigenom bli kandidat till detta pris åså kommer TRUMP o saboterar allt stackars kvinna

 154. Så blir det med invandring av barbarfolk som inte kan skapa välfärdssamhällen utan snyltar på det snälla kristna Sverige som ska visa sig storsint mot barbarerna.

 155. Var är polisen???När NMR demonstrerar fredligt då är Aina där å slår vilt med sina batonger.Dela dela dela denna filmen så den inte försvinner.Fy fan vilket jävla land Sverige är.Varenda en som är där å hetsar ska UT UR SVERIGE.

 156. (S)verige erkänner Palestina och Wallström jublar över beslutet

  Trump slutar med att skjuta upp ett beslut om ambassadens placering som fattades under Clintonadministrationen 1995 och Wallström klagar på Trump

  Varför klagar hon inte på Clinton?

  Varför kastar hon själv bensin på lågorna?

 157. Det har varit ett sådant jävla snack om hatbrott och rasism i svensk media det här året. Om det här är inte hatbrott,rasism samt olaglig demonstration,vad är det här ? Det är väl med hatbrott som med rasism,det gäller bara mot vita män,en arab kan aldrig vara rasist samt om han är arg så gills inte att han ropar att han vill döda judar. Jag skäms över det svenska samhället.

 158. Varför tar inte SD kommandot i sådana här lägen och informerar folket samt skapar debatt om ämnet ? Jävla jubelidioter även sverigedemokraterna. Jag är besviken.

  • Heja president Trump! Bry dej inte om vad Margot W. tjatar om.
   Givetvis ska Jerusalem vara Israels huvudstad. Arabgrannarna får lära sej att bita i det sura äpplet, det är bara bra för dom.

   • Reser man runt i Israel,vilket jag har gjort,så framstår Jerusalem i huvudsak bebott av judar och enbart enstaka araber syns till och av det följer att majoritetsbefolkningen i Jerusalem är judar och staden bör betraktas som Israels huvudstad vilket den i praktiken redan är.

 159. Hörde just på TV4-nyheterna att cirka 200 personer samlats och skanderat antisemitiska slagord men ingen polis var på platsen. Om 200 personer samlas och skanderar vilket som bör polis komma till platsen. Varför inte i Malmö? Finns det en speciell anledning?

    • Åtminstone proislamister samt givetvis då apologeterna som finns i alla partierna här förutom SD. Som väl är så har centern ingen representation här, de ser numera hudfärg, kön samt etnicitet som meriter med undantag då för vit, man samt Svensk, och dessa ”meriter” övertrumfar utbildning, erfarenhet samt intelligens vida.

 160. Jaha…. och var någonstans fanns motdemonstranterna från skrikvänstern? De dyker ju upp som svampar ur jorden annars…

  • sina guldägg kan dom väl inte demonstrera emot men jävlar om det varit SDare då jävlar hade stenkastarvänstern varit där å gapat o skrikit sig hesa

 161. Jag återupprepar mitt ödmjuka förslag att överlåta skåne och Malmö till Danmark.

  Jag tror Danskarna kan hantera denna av Feminism skapade kaossituation bättre än Svenska Feministiska regeringen och skåne har bördig jordar som skulle kunna föda många grisar, plus att skåne har många utan utbildning som skulle kunna tjänstgöra som billig arbetskraft på Danska grisfarmar.

  • Danmark vill inte ha oss längre. De funderar seriöst på att stänga bron. 30 000 svenskar (skandinaviens filippinier) är redan gästarbetare i Danmark.

   • De vill inte ha den Svenska trafiken. Men om de får skåne och Malmö för säg en Dansk Krona? Jag tror de ser ett värde i bördiga jordar och billig arbetskraft.

  • vi skall väl inte ha något jordbruk här vi kan ju importera allt från EU dessutom billigare även om det är sämre kvalitet men det är väl så dom styrande vill ha det eller vilka det nu är som styr rodret verkar dom ha tappat

   • Ja precis! Låt Danmark som har bättre koll på hur integrera nyanlända och nyttja bördiga jordar göra det!

 162. Om man är beredd att ta till dödligt våld för sin sak, vad gör man då här? Kan ju omöjligt ha skyddsbehov då. Hem och ta fighten där. Stå inte här på gatorna och gorma och skrik. Blir bara patetiskt alltihop. Åk hem!

 163. Jag cyklade förbi. Minst 500 vapenföra män i trettioårsåldern. Inga kvinnor. Sannolikt andra och tredje generationens araber. (De kan svenska men vägrar och talar istället ”guds spåk”) De skrek på arabiska mitt vid julefriden vid julgranen på Möllan efter fredagsbönen. – Till Samnytt vill jag påpeka att de hatar de kristna precis lika mycket som Judar så sluta tjata om ”antisemistism”. Problemet är mer komplext och handlar om globalisering av islam. (De är Jihadister, de tål inte ens saudiarabien) – Det blir därför ganska tjatigt och okunnigt av er på samnytt i längden. Tidigare har vänsterpartiet lånat ut sin högtalaranläggning till detta gäng vapenföra män som lajvar ”palestinier” fast 90% kommer från Egypten och ”tappat passet”. På Möllevångstorget är det idag ljusare på natten än på dagen pga av att polisen har satt upp arenabelysning pga av alla att försöka få stopp på alla offentliga avrättningar som pågår där. Runt torget har kommunen vid hela Ystadgatan är det betongrisar överallt. (dessa sattes upp innan drottninggatan i Lappland)

  • Funderar på vad som skulle hända om Norrmalmstorg i Stockholm utvecklas till en likadan häxkittel. Kanske folk nöjer sig med att försjunka i Dobidoo, Idol och baginbox?

   • Sant. Inget händer i detta land om det inte sker på södermalm med omnejd. I Västerbotten finns ett talesätt – ”Det är inte vinter föränn det snöar i Stockholm”

    • Antar att ni inte bor i detta land. Om ni gjorde det vore nio precis lika skyldiga som alla andar Svenskar till att inget händer.

  • Vänstern är sedan 60-talet inriktat på väpnad strid för att införa samma diktatur som i Nordkorea. Den organisationen genomsyrar allt publicistiskt utflöde till allmänheten för närvarande.
   Därför tystas verkligheten ner så folket inte vet.

   • Vänstern kör idag sitt krig, med borgarnas goda minne. Det är enstaka röster , som ingen tar på allvar, då de politiska partierna inte kan adressera problemet till sin källa.
    Det är inga vita män.
    Dessa borgare får folkets röster, vilken enfald.

  • Onekligen är det skillnad på polisens bemötande och mediatäckningen när 500 vapenföra muslimer olagligt samlas på Möllevångstorget mitt i Malmö och på arabiska skanderar att de ska döda judar med kniven (polisen lyser med sin frånvaro och medierna, utom SvD, tiger) och när ett mindre antal medlemmar i Nordiska Motståndsrörelsen med demonstrationstillstånd demonstrerar i Göteborg mot folkutbytet (Sveriges alla poliser verkar finnas på plats för att förhindra denna demonstration och alla oligarkmedier skildrar NMR:s demonstration med krigsrubriker på förstasidorna).

 164. Underbart höra Us Fn ambassadör Nikki Haley tala klarspråk i säkerhetsrådet. I SydSvenskan denna morgon Intet Nytt

 165. Jag tycker att att den judiska minoriteten i Sverige och övriga västvärlden borde lyftas fram som ett föredömligt exempel på hur integrationen bör fungera. De ger ett enormt bidrag till de samhällen de lever i. Samtidigt som de bevarat sin särart i den privata sfären är de så assimilerade att man inte reflekterar över deras bakgrund. Jämför det med attityden hos vågen av nyanlända som framstår som kravmaskiner utan någon som helst respekt för samhället som tagit emot dem.

  • Jag reflekterar över judiska personers bakgrund och jag tycker inte de bidrar till samhällen mer än någon annan.

  • Samma gäller andra generationens invandrare från Iran där en stor del har högskoleutbildning, 70 % om jag inte minns fel.

 166. Regeringen och gammelmedia har viktigare saker att tänka på. Nu är det tal om en sockerskatt…