Skärmdump från den falska profilen av centerpartisten/Jan-Olov Nygren. Faksimil Twitter/Facebook

AVSLÖJAR: Före detta journalist på Mittmedia bakom påverkanskampanj på Twitter med falska avsändare

Delningar

Förra veckan kunde opinionsbildaren Rebecca W Uvell avslöja att Twitter-profilen Johan Landström (”Telejampa”) som räknades av Sifo som en av de mest inflytelserika i svensk politik i själva verket är falsk. För att bygga en trovärdig historia användes beskurna bilder från bildbanker i syfte att försvåra identifieringen samt ett antal andra falska profiler som bekräftade Telejampas existens. På Twitter mobiliserades vänstern snabbt med anklagelser mot Uvell om att mannen bakom kontot har skyddad identitet och därför inte finns i offentliga databaser. Idag kan Samhällsnytt visa att detta inte stämmer och avslöja vem som egentligen ligger bakom kontot.

En 55-årig man från Haffsta nära Örnsköldsvik har drivit en framgångsrik påverkanskampanj på Twitter genom ett flertal falska profiler som enligt vissa uppskattningar påverkat svensk politik i vänsterriktning. Twitter-kontot Telejampa, som numera är skyddat, föreställde en framgångsrik centerpartisk bonde från Sollefteå, en av Centerpartiets kärnväljare, en hyfsad och normal person med plötsligt vänsterextremistiska åsikter. Hans inlägg på Twitter genomsyrades av hatet mot SD, näthat mot företrädare av partiet och andra borgerliga politiker samt en aggressiv opinionsbildning för ett närmande till Socialdemokraterna.

LÄS MER: Centerpartistisk opinionsbildare avslöjad som fejkkonto – kablade ut vänsteråsikter

För att skapa en trovärdig profil med personlig historia som på en relativt kort tid fått över sex tusen följare och blev re-tweetad av flera ledande politiker, postade mannen biografiska detaljer och en del bilder. Rebecca W Uvell kunde avslöja att flera av bilderna egentligen var från bildbanker och beskars för att försvåra identifieringen genom exempelvis bildsök-funktionen på Google. Men långt ifrån alla bilder var falska.

Jan-Olov Nygren, 55, kan knytas till kontot på flera olika sätt. Själva namnet på kontot är en kombination av Nygrens smeknamn – Jampa – och det folkliga namnet på elgitarrvarumärke Fender Telecaster – Tele.  Jan Nygren är nämligen fritidsmusiker som spelar just på en elgitarr:

Ett av de fejkkonton som Telejampa använt för att ge mer trovärdighet till sin profil var hans påhittade bror Lars Landström. Vid en kontroll via Twitters återställningsfunktion visar det sig att det telefonnummer som står registrerat på profilen slutar på samma siffror som Jan Nygrens nummer:

Det visar sig även att det finns flera konton på Twitter registrerade på samma telefonnummer:

I detta ingår även Jan Nygrens eget riktiga konto på Twitter Stormuftin som märkligt nog togs bort när uppmärksamheten riktades mot Telejampa. Tidigare interagerade Jan-Olov Nygren med sig själv med hjälp av sina olika konton för att skapa trovärdighet:

Samhällsnytt har provat Twitters lösenordsåterställningsfunktion även på Telejampas konto. Det har visat sig att kontot förmodligen är registrerat på samma mejladress som hans ”bror” Lars Landström:

I flera av de fall när Jan Nygren lade upp riktiga bilder på kontot Telejampa finns det klara kopplingar till bilder på hans personliga Facebook-konto. Här har bordsduken ett liknande mönster som samtidigt är långt ifrån vanligt. En skärmdump från Telejampa till vänster och en bild från Jan Nygrens Facebook-profil till höger:

Här besöker de båda profilerna samma konsert i Umeå:

Och här delar de fäbless till samma – och ganska speciella – mat:

Det finns flera exempel på hur de här två profilerna ständigt korsar varandra. En genomgång av Jan-Olov Nygrens profil på Facebook visar att hans personliga åsikter är ungefär samma som han gav uttryck för när han utgav sig för att vara centerpartist som Telejampa: han hatar Sverigedemokraterna och är med i flera grupper som uttryckligen vill stoppa SD. Han gillar Socialdemokraterna och LO, men är även medlem i trollfabriken på Facebook Panikfakta som Samhällsnytt uppmärksammat tidigare:

Han följer även flera centerpartistiska politiker i Västernorrland. Samtidigt som han ägnar sig åt avancerad valpåverkan och trasar sönder det politiska samtalet i Sverige tittar han även på vart han ska flytta på ålderns höst: han följer Portugalmäklaren – en mäklarbyrå som specialiserar sig på att sälja fastigheter i Portugal till svenskar med förmånlig beskattning av pensionen som flytten till Portugal medför.

LÄS MER: En trollfabrik med starka band till #jagärhär och rödgröna riksdagspolitiker

I nuläget arbetar Jan-Olov Nygren som musikhandlare och säljer bland annat elgitarrer i Örnsköldsvik, men tidigare var han journalist på Örnsköldsvik Allehanda som ingår i koncernen Mittmedia. I en insändare från november 2017 klagade Nygren på att koncernen kommer att senarelägga distributionen av papperstidningen och jämförde den med ett heroinmissbruk och en surfplatta – med metadon som inte räcker. Han presenterade sig då som före detta medarbetare på Örnsköldsvik Allehanda och fick ett artigt svar från chefredaktören.

Samhällsnytt har kontaktat tidningen för att få klarhet i om Nygren fortsätter att vara kopplad till Mittmedia på något sätt. Tidningens löneadministration har dock vägrat att besvara frågan med hänsyn till de anställdas integritet.

Tidigare kunde Samhällsnytt avslöja att en annan anställd på Mittmedia, nämligen ledarskribenten Patrik Oksanen, ägnat sig åt avancerade påverkans- och desinformationskampanjer inom en hemlig lobbygrupp.

LÄS MER: Hemlig påverkansgrupp arbetade med att sammankoppla ryska hotet och högern

Kontot Telejampa verkar även ha kopplingar till vänsterextremister på Twitter, däribland den vänsterextremistiska profilen kopplad till ökända Researchgruppen Loan Sundman:

Det var nämligen Sundman som var först med att föra fram versionen om att den påhittade personen ”Johan Landström” bakom kontot Telejampa har skyddad identitet och därför inte kan hittas i offentliga register:

Samhällsnytt har försökt att komma i kontakt med Jan-Olov Nygren vid flera olika tillfällen under dagen. Efter de första två telefonsamtalen som inte besvarades ringde han tillbaka till oss från ett skyddat nummer och vägrade att presentera sig. Han ville dock veta vart han hamnade, men vägrade att bekräfta att det var just Jan-Olov Nygren som ringer.

Samhällsnytt har skickat flera sms till hans nummer där vi informerar honom om att det finns allvarliga uppgifter om honom och hans verksamhet som han behöver bemöta inför vår publicering. Inget av de meddelandena har besvarats av Nygren.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

265 KOMMENTARER

 1. Som i vanlig ordning när det gäller vänstern. Gapar dom om hot och hat, trollkonton, påverkansoperationer med mera, med mera, så är det tamejfan alltid dom själva som är världsmästare i just det dom anklagar andra för. Som man känner sig själv känner man andra. HYCKLARVÄNSTERN!

  • Tja, vad kan man säga. På sig själv känner man andra. Med tanke på hur ofta alla falska nyheter, konton och påverkanskampanjer avslöjas som socialister så tro fan att de anser att den konservativa högern också måste hålla på med det.

  • Huspriserna lär stiga både i Sölvesborg och Hörby nu, många vill gärna bo i en kommun med kloka kommunpolitiker.

 2. samhällsnytt borde utbilda msm journalister, men jag tror msm journalister är för indoktrinerade för det kanske rent av för korkade. Och vart är robert skräpberg med trolljägarna?

 3. Du är Sveriges bäste jornalist Egor. Tack för ditt obeveklga grävande. I en frisk värld hade du ägt Guldspadegalan, men vi lever inte i en frisk värld.

 4. I ett normalt samhälle hade någon bett han fara åt helvete. Men nu är det Sverige där varenda idiot ska accepteras. Och det slutar med att idioterna får makten i samhället. För 150 år sedan hade man rullat honom o tjära o fjädrar och skickat honom mot gränsen.

 5. En galen sosse, vem är förvånad? Viktigt nu att alla lämnar ett litet bidrag till Samhällsnytt så de kan betala för liknande gräv och avslöjanden i framtiden.

 6. Fy fan vad mycket skit som göms och spec av sossarna
  Tydligen en svetsare från Ö-vik om man läser hans CV rätt under Introt
  Kompis med den andra svetsare från Ö-vik

  BRA JOBBAT EGOR PUTILOV

 7. Någon som har koll på lagen? Det här är väl exakt vad vissa påstår att ryssarna gjorde i t.ex. USA, och som t.ex. tokstollarna i Tyskland anser ska komma med hårda straff (tyskarna är som bekant inte så mycket för åsiktsrättigheter).

  Min gissning är att detta är lagligt, och jag anser att det borde vara det, men samtidigt så vore det skoj om det inte var det!

 8. Denna Telejampa verkar inte vara den vassaste pennan i penalen. Det är ju trots allt inte så himla klyftigt att trolla på olika konton med samma innehåll.

  Nåväl, orsaken till att han lyckats är väl ändå att han är ganska ointressant för alla än sin egen föresamling, alltså radikalvänstern. Om en större publik följt honom skulle han nog ha synats i sömmarna tidigare.

  Facit av detta gräv är ändå att vänsterns snack om valpåverkan och ryska troll börjar klinga allt ihåligare.

  Det heter ju att ”den som säger han är”. Att just vänstern beskyller högern för att försöka påverka opinionen via trollande tyder alltså på att det är en verksamhet de själva sysslar med.

  En till spik i vänsterfascisternas kista alltså.

  • Visar snarare på hur enkelt det är att skapa relativt trovärdiga identiteter på nätet som kan få stor påverkan. Har man då en nationell eller annan ekonomiskt stark sponsors resurser bakom sig som kan finansiera ett flertal avlönade individer kan det få stort genomslag

 9. ”Sitter mitt i smeten” och han har inte lärt sig att det kostar bara 50 kronor för en ickesvensk att reparera sina tänder, bara att byta namn Mohammed duger bra eller om det inte passar så , Ali eller annat utländskt !

 10. Denna fjolla är lika misslyckad journalist som musiker. 🙂
  Förr i tiden kallade vi en sådan här dåre för femfemma. Vilken pajas 🙂

 11. Bara det att beblanda sig med vänsterxtremister o högerextrema bondeförbundare är en stor varningssignal.
  Att han ”arbetat” på mittmedia är ingen merit. Läste ett nummer av Ångermanland nyligen och mer bedrövlig hantering av nyheterna får man söka i bytidningar i Afrika. Urusel journalistik med ursuselt språk och falska, vinklade nyheter. Om man får sin dagliga dos av nyheter från den typen av tabloider. Då förstår jag att man läser Tele-fjanta!

  Vet vilken butik det är, får väl gå dit och kolla om han är strokedrabbad, när jag åker förbi!

 12. Vilka människor det finns. Vi normala ser honom som en sinnessjuk samtidigt som han säkert tycker han agerat som en hjälte. Hur når man fram till såna som han för att få dåren att begripa att det här var liiiiite konstigt gjort?

 13. OT: På tal om vänsterns orena spel, nu har man hittat bomber hos Soros, Clinton och Obama. Det är passande inför mellanårsvalet att hitta på, och låtsas som dom är utsatta från högerkrafter.
  Demokraterna placerar ut bomber, det är ju ofarligt eftersom dom har full koll.

  Vem startar och driver marschen från Sydamerika, och vem försörjer alla dessa människor med mat mm. och som grädde på moset skall dom vara framme samma dag som mellanårsvalet, det är ett fantastiskt politisk drag av demokraterna, som kommer att ge Trump verkligt huvudbry alldeles innan valet, och det kvittar nästan vad han gör så blir det fel i mångas ögon.
  Nu skall dom goda visa hur goda man är, och det är lätt att få med tveksamma väljare när fokus läggs på dessa ”stackare”.

  • Ja så där tänkte faktiskt jag också. Bra att vara kritisk. Speciellt om vänstermedia i USA, gör en stor sak av detta.

  • Kan det vara False Flag?

   Absolut inte omöjligt,
   Shadow Government skakar i grundvalarna!

   Hoppas att Republikanerna skapar en RED TSUNAMI…

 14. Ironisk att kommunist kärringen pratar om att få ha olika åsikter, medan sliddjuret följer en ideologi som förföljer de som inte tycker lika som henne. Dels vill jaga dem med lag och på driver registrering av oliktänkande….

   • Ah… Estonia kunde omöjligt sjunka så fort endast genom att bogvisiret gick sönder. Och svenska regeringen ljög aggressivt om saken. Kolla länken. Då fattar man också hur det kommer sig att det är så lätt att hitta folk som gör vad som helst för makt och pengar. TIllräckligt många för att sänka ett land också.

    • Atomvapen är en ledtråd 😉 Inte första gången sverige försökte smuggla in till sverige, en gång på 60talet via finlands norra gräns vilket orakade några dödsoffer. Att stjäla uranium syns inte på papperna där av kan de va skenheliga.

  • Tack för tipset – fantastiskt reportage som väcker en mycket stor mängd obehagliga frågor. Svensk politik och svenska myndigheter är värre än jag föreställt mig och förefaller ha varit så länge.

 15. Ett tips till dig.
  Erkänn allt.
  Gå vidare med livet.
  Säg att det var en dum grej, som sen spårade ut.
  Och att du bara fortsatte.
  Ibland spårar folk.
  Erkänn och gå vidare med livet.
  Släpp kontot och gör något annat.

 16. Det var inte så smart att lägga upp samma bilder på FB som på Twitter.
  Och när Telejampa fick ljuset mot sig, så borde du inte stängt ner ditt riktiga konto.

 17. Måste erkänna att jag blivit lurad av profilen telejampa på Twitter .Trodde han var en riktig person, nog många som blivit lurade av honom. Tack för granskning .

 18. Wow vad härligt när trollen dras fram i ljuset och spricker med en knall som borde ge utslag på Richterskalan även i de skyddade verkstäderna hos msm.

 19. En märklig värld vi lever i. Man går in i sin gamla kära musikaffär (Östmans i Ö-vik har funnits så länge jag kan minnas) och blir betjänad av personal som i hemlighet är politisk aktivist med samhällsomstörtande avsikter!

  • Ja – det är förjävligt för en gammal gitarrist som mig att denna äckliga politruck ibland håller i nåt så heligt som en telecaster. En smutsig vänsterfigur som bidrar till att hålla Sverige fullt av korruption. Såg nyss filmen om Estonia på swebbtv – svensk politik är för djävlig. Det är inte konstigt att vi har det som vi har det.Fy fan för dessa korrupta myndigheter och dess psykopatiska tjänstemän och chefer – understödda av en svans av telejampas.Det är äcklande.

 20. Det är alltså därför vänsterblivna är så rabiata angående troll och fakekonton. Genom sig själv känner man andra.

 21. Alla metoder är bra utom de dåliga, och om pappa super så är det bra, men om grannen super då är det åt helvete.

 22. Han säger att han älskar när folk underskattar hans intellekt. Det är ju lite härligt ändå att han i så fall går runt och bara-massivt-älskar sin omvärld.

 23. Snyggt gräv Egor!
  Gissar att diverse s.k ”journalister” nu är gröna av avund!
  Vi behöver fler journalister som dig Egor!

 24. Putilov, jag skiter i vad kvällspressen och DN skriver om dig. Du är den ojämbart bästa journalisten inom altmedia och så fort jag slutar skänka pengar till någon annan altmedia går pengarna hit istället så länge du är kvar här.

  Jag skiter i om du har betalat pengar du fått från Putin himself för att ha sex med en dvärg hög på kokain, om du regelbundet besöker prostituerade, om har lurat tre ryssar på 250.000 kronor och är eftersökt av rysk maffia, om du har använt kontakter med SD för att få tillgång till saker, om du har fuskat till dig examensbevis eller har lurat svenska journalister till höger och vänster (Det sista är ju bara ett plus).

  Kom ihåg det här alla andra, om det kommer fram att Putilov besökt prostituerade regelbundet eller vad fan som helst, tänk på vad vänstern skulle göra! De skulle sluta leden och försvara sin man och det måste högern också börja göra, undantagslöst om alla som verkligen bidrar till kampen, om vi ska ha en chans att vinna.

  Putilov, du är den bästa grävande journalisten inom altmedia, punkt.

  Och snart har ni mitt stöd om Putilov är kvar.

  • Anser inte man ska försvara allt en person gör eller gjort. Men jag förstår din poäng.
   Tror också på att vänstern hittar på mkt om folk för att förfula dem.
   Man ska aldrig tro på allt folk säger.
   Man ska vara lite kritisk överlag.
   Men jag håller med dig om att Egor gjort ett bra jobb. Går ej att säga annat.

 25. Handen på hjärtat. Är det inte självaste Putin som ligger bakom alltihop? Eller möjligtvis Donald Trump i kompanjonskap med Putin? Får kolla med Dagens Nyheter!

 26. Så j-a bra jobbat, Egor!!
  Som jag sagt tidigare, du ska ha Stora Grävmaskinspriset.

  Man kan bara applådera och tacka för att du och resten av personalen på Samhällsnytt finns och orkar att dagligen kämpa för ett bättre Sverige.

  Ett stort TACK!

 27. Det konstiga med fd svetsare är att de bänder isär fogar mellan människor istället för att svetsa ihop till hållbarhet…

 28. Vänstern gillar att anklaga andra för trollkonton men man känner andra som man känner sig själv: I verkligheten är det just vänstern som driver trollkonton och trollfabrikern. Det visar sig om och om igen

 29. Tack Egor för att du orkar gräva även om du vet att du inte får någon guldspade eller annat prestigefyllt pris av det malliga, överskattade journalistskrået.

  Jag undrar bara vem eller vilka som bekostar den falske profilens skriverier på sociala medier? Tror inte han trollar gratis. Tillhör han samma trollfabrik som Samnytt tidigare skrivit om? Kanske kommer det fler avslöjanden.

 30. Det räcker att titta på första bilden i inledningen, ser han frisk ut tycker ni?
  Men det är klart, är man vänsterextremist måste man ha någon form av sinnessjukdom.

 31. OT: Den saudiske (så kallade) journalisten Khashoggi’s kvarlevor har återfunnits i konsulns trädgård. Men källor inom åklagarmyndigheten förnekar detta. Har man satt press på Erdogan att inte avslöja fler makabra detaljer?

  ”Khashoggi’s body was found in the garden of the Saudi consul general’s home, according to Sky News ■ CNN reports say investigators found two suitcases with Khashoggi’s personal belonging”

  https://www.haaretz.com/middle-east-news/remains-of-khashoggi-found-in-garden-of-saudi-counsel-s-home-sky-news-reports-1.6589232

 32. Tänk om Sifo var lika noggranna innan de skrev att ett uppenbart trollkonto och det värsta av det värsta numera alltså Fake news var ett av Sverige största opinionsbildare. Hoppas de faktiskt skäms. Även om det är för mycket att hoppas på. Detta är trollpåverkan utan dess like.

 33. Men hur dum är han inte med bilderna?? Pastej ??? Som ej går att köpa i Sverige? Upp med bild på FB och kontot du trollar med? Ville du bli tagen?

  • för 10år sedan kunde man kommentera så har som vi gör nu på dom stora tidningarna…
   jag förstår inte varför det togs bort:)

   • Hur skulle du känna dig som t ex DN-journalist om du och din artikel blev sågad i 100-tals kommentarer? Detta sker gång på gång. Inse att du befinner dig i en konform arbetsmiljö där alla tänker som redaktören. Du kanske inte ens inser att din uppgift är att vara folkuppfostrare, du tittar inte utanför din ankdamm.
    Förstår du?

 34. Det fanns en tid när journalister kunde vara ett allvarligt hot mot korrupta makthavare. Verkar som att Egor är från den tiden. Som tur är. Det är en fröjd att läsa om när han klär av dessa vidriga typer, istället för som msm media granskar folket åt dom korrupta makthavarna. All heder åt Egor och Samhällsnytt för att dom gräver fram sanningen.

  • Vi är ganska många nu som blir illamående av sådant , han är inte ensam i pelikanflocken , finns en på ”lo” skall kanske stavas ”loo” ! ?

  • Det tog några sekunder innan jag förstod att den vita fläcken på hakan var något slags fånigt getskägg.

   Först trodde jag det var nåt helt annat och då höll jag verkligen på att kräkas.

   #skullegåttillspecsavers

 35. All hat-info får han från Researchgruppen/ Expo-nätverket och ActaPublica. Yea! Äntligen avslöjas denna vidiga organisation som registrerar och kartlägger oss.
  Steg två – Follow the Money.

 36. Det känns som att han byggt upp en egen liten Mållgan-värld. Där han pratar med sig själv, och skapar fiktiva händelser i livet. Och skapar egna diskussioner på en ytterst banal nivå.

  Sedan har den där Herr Telefjanta även snott bilder på nätet, och känt sig särskilt duktig eftersom att han själv beskurit bilderna, i tron att aldrig någon skulle upptäcka tramset.

  Extra kul är den här historien, eftersom att just vänsterextremisterna är så måna om att man ska stå för sina åsikter och visa vem man är. Något Herr Telefjanta helt misslyckats med.

 37. OT: har svensk media skrivit om detta !??!

  Media mörkar de största raskravallerna i brittisk skolhistoria

  I vad som har kallats de största raskravallerna i brittisk skolhistoria deltog 150 elever i ett väpnat upplopp förra månaden. Mainstream media har varit tystlåtna om det uppenbara misslyckandet med ”mångkultur”.

  Crazy school riot at Fir Vale School, Sheffield
  VIDEO-1: https://www.youtube.com/watch?v=OgrKoB3HkPQ
  VIDEO-2: https://www.youtube.com/watch?v=wDqAh-1-T6Y

 38. Om jag nu vore Jan så hade jag gått fram.
  Berätta sanningen om varför du gjorde detta.
  Förklara för dina ”vänner” du hade på twitter.
  För det är främst dina vänner du lurat här.
  Och sen lägger du det bakom dig.
  Du gjorde helt klart fel här.
  Lär dig något från detta. Att man inte ska lura folk. Speciellt inte vänner. För du hade många vänner på nätet.

 39. Man storknar över alla dessa korkade/okunniga människor? Hur blev det så? Svenska skolan stod före 1970 högt i kurs i Pisareslultat över hela den utvecklade Västvärlen? Vad hände?

    • Sant. Socialism/Kommunism/Socialdemokrati/Nazism/Fascism, under vilken etikett det än må vara som den grundläggande ideologin framträder har alla variationerna ett grundläggande problem, dom saknar helt möjlighet till utveckling och förändring. Per definition etablerar man en centraliserad autokratisk stark maktapparat med en elit som styr och härskar. En intensiv propaganda ser till att folk indoktrineras till lojalitet. Dissidenter tystas. En folkstyrd distribuerad styrning fungerar inte. Det var därför Sovjet föll sönder, likaså Mao kommunismen, och nu faller Sverige i bitar med. Till och med framlidne Fidel Castro sa att detta fungerar inte.

 40. Hela historien visar om inte annat att man måste vara mycket kritisk över det vi läser idag. Trollen är överallt. USA lär ha miljoner troll anställda i sin påverkan propaganda. Bonniers är deras relästation i Sverige. Det gäller alltså att läsa information från flera håll. MSM ger bara ena sidan.

 41. Bra att det uppdagas, så att folk blir påminda om att vara vaksamma och kritiska. Otroligt mycket bedrägligt material där ute.

 42. OT
  Skottlossning i Göteborg! Skönt för jag var lite orolig igår när det inte sköts i Sverige men nu har skräpet kommit igång igen. Tyvärr så tog skotten bara i benen denna gång men man kan ju inte få allt här i världen.

 43. Det är väl en sak att vilja vara anonym men en helt annan att fejka och hitta på en falsk identitet.
  Normalt bryr jag inte mig men sysslar han med näthatande hoppas jag verkligen att ni kan nita honom
  Hur kan vi hjälpa till?

 44. Ja, i de fulaste vatten….. HEJA CENTERPARTIET! Ni e fan inte kloka! Det samlas mer å mer skit där, islamister, grova brottslingar, företagare utan etik, nämndemän med Sharia lagar som styrmedel, OCH BLONDINBELLA! Hahahaha Åsså Federley förstås, som lämnade Sverige med mycket öppenhet, men som har slutit sig som en mussla i Bryssel, då man vill se var hans 50 TSEK extra pengar PER MÅNAD går till….. jo, fint folk, eller hur…. för att inte tala om ärkehönan själv….EGOR! På dom igen! Kanonjobb!

 45. Galningens bild är tagen när han lyckades smita ifrån det mentalsjukhus av de vakter som har försökt fånga in honom. Men nu vet de var de ska få tag i honom!

 46. Ytterst obehagligt att individer med dylika diagnoser rör sig fritt bland vanligt folk.Men där fick centern något att lägga till sin moderna bruna historia.

  • Du menar att detta är ett svar? :
   ”Jag har blivit instruerad av mitt juridiska ombud att hänvisa till att jag är en enskild privatperson utan någon politisk agenda eller andra intressen, förutom att på Twitter utöva min grundlagsskyddade rätt till åsikts- och yttrandefrihet samt att detta gjorts utan skada för någon annan.

   Utöver detta har jag inga kommentarer och vill inte uttala mig vidare med hänsyn till min och min familjs integritet”.

 47. OT: Özz Nüjen ska komma till Ängelholm för att göra ett framträdande för ungdomar 13-17 år. Ämnet är okänt. Denne vidriga sverigehatare med dokumenterad koppling till terroristen Akilov, ska alltså få påverka ungdomar mot säkert riklig betalning från skattebetalarna.
  Protestera hos Ängelholms kommun!

   • Det är på kvällstid med fritidsförvaltningen som arrangör. Fritidsledaren där hade inte ”en aning om detta” (hans koppling till Akilov).
    Gratis inträde. MUCF betalar, så ”det kostar inga skattepengar”, sa fritidsledarens chef…!
    Och de ”ser inga hinder att låta honom” framträda!

    • själva faktum att idag NÄSTAN ..alla vet vem denna pajasen är, och fritidsledaren i synerhet som hans plikt bor vara, … veta vad är det som händer i KULTUR världen. ???? , ..terrorister hör inte där

  • Nej då . Först nu vågar han säga vad han tycker . Nu när det blivit okey att tycka så..

   Körberg är en syltrygg precis som alla andra kändisar som tar bladet från munnen nu när vinden har vänt.

 48. Varning för folk med svagt hjärta: Annie Lööf gästar Skvalan på SVT i morgon.
  SVT krattar vägen för Annie till statsministerposten.

  • SVT försöker att manipulera den demokratiska processen. SVT är en juridisk person som inte har rösträtt. Annie Lööf (valresultat 8, 61%) blir INTE statsminister. Finns inget väljarstöd . Det vore en kupp värdig en dysfunktionell statsbildning. Där är Sverige inte. Ännu.

  • Japp. Tillsammans med Bilderbergarna och Trilaterala kommissionen. Samt liberal media. Att sedan svenskarn får en statsminister från ett litet parti som de inte röstade på. Är ovidkommande. Makten ska utgå från folket är ett skämt.

 49. Så många svenskar är så jävla dumma!
  Hur kan man som ett får, bara börja följa, dela, och gilla en person man aldrig sett göra ett endaste framträdande, eller hört talas om, annat än på ett internetforum?
  Är det för att den personen sagt sånt som bekräftar ens snedvridna världsbild, lockar med sånt som är bekvämt att höra?
  Drar fram lockpipan och lurar fram kreaturen framför kornet.
  Påminner om den där pojken med flöjten som spelar ut alla råttorna ur staden.

  Jag som högerextrem är ju betydligt mer skeptisk om det poppar upp någon jag tycker säger tillfredställande saker, den personen får nog gärna bekräfta att den finns, och vart den verkligen står i kärnfrågorna.
  Men det är väl för att man tillhör den skaran som tänker själv, och inte är en NPC.
  Vi har ju en poser t.ex. Chang Frick, den ska ni inte lita på.

 50. Vem är personen på bilden till kontot? Den sk Johan Landström Någon som frivilligt gått med på att visas upp eller en bild tagen från nätet på en person som inte vet om att han visualiseras på ett fejkkonto?

 51. Intressant att Loan Sunkman genast rycker ut till det S-märkta trollets försvar. Här finns det nog kopplingar att grotta vidare i.

 52. Aldrig hört talas om denna person .Jag använder inte Twitter. Intressant artikel om vänstertroll och desperation över den politiska oppositionens existens.

 53. OT; Kriget mot svensken och speciellt den svenske mannen har gått in i en ny fas, Malou i soffan börjar gå helt bananas, det är hemskt egentligen; svensken ska helt knäckas verkar det som.

 54. Hur tänker man i SD-toppen, om man nu överhuvudtaget tänker?

  SD står bakom pajasen Patrick Reslow som har låtit skattebetalarna stå för en lyxsvit i Singapore åt hans familj för 32 000 kronor.

  SD hotar med uteslutning av den mycket omtyckte ”arbetshästen” Thoralf Alfsson för att han verbalt svarade med samma mynt mot en riktigt otrevlig och uppkäftig vänsterglobalist.

  Vilka signaler sänder detta trams att svälja kameler och sila mygg? Det stärker absolut inte förtroendet för SD-ledningen och skvätter samtidigt skit på hela partiet.

  Gör om, gör rätt, omedelbart!!

 55. Bara för ni har svårt att inte ha en syndabock att ge er på.

  Skäms över att folk tar detta rysk agenten på allvar och sedan hur en privatperson har utsatts för en hatkampanj är ju hur vi får ta saker i Sverige idag.

 56. Är han släkt med Herman Göring? Rasist med nazistiska rötter eller var det nazist med rasistiska rötter, kommer inte ihåg vad CP kallar sig.

 57. För 15 min. sedan gick Kristensson ut med att han vill bilda regering med mp !!
  SAMMA MEGA MISSTAG SOM RUINFELT GJORDE SOM DELADE SVERIGE OCH LÄMNATS VIND FÖR VÅG TILL OIGENKÄNNLIGHET.
  M ÄR KOMMUNISTER !!!!!!

 58. Journalisternas egna lögnaktiga internet-trolling är inte olaglig, de internettrollar numera både anonymt och öppet, men kul att ni sätter ljuset på ett särdeles klandervärt och Sverigehatande internettroll och exakt var det här internettrollet befinner sig. Nu kan någon i som bor i det området ev. ”oskadliggöra” den här smutsiga attacken mot Sverige. Jag uppmanar ingen till brottslighet. De troll som nämns är folkets fiender, enligt Soldathandboken. Oskadliggör dem inom lagens ramar! Berätta sanningen om dem och deras metoder till alla människor som vill veta sanningen. Gör narr av dem! Lycka till!

 59. Bortgjord och avslöjad lite här och var nu…
  Ja du så kan det gå när inte haspen är på.
  PS
  Varför säger vi fortfarande ”avslöja” är inte det kränkande?

LÄMNA ETT SVAR