AVSLÖJAR: Migrationsverket feltolkar EU-dom – öppnar dörren för tusentals nya migranter till Sverige

Delningar

I april avgjorde EU-domstolen att ensamkommande med flyktingstatus som ”hunnit fylla 18” under asylprocessen ska betraktas som underåriga för familjeåterförening och därmed ska ha rätt att ta sina föräldrar och syskon till EU. Migrationsverket införlivar nu ändringarna i svensk praxis – men tillämpar dem på alla som fått någon form av skyddsstatus. Förmånen kommer även att tillämpas på dem som har ljugit om sin ålder och blivit uppskrivna under asylprocessen.

Den 13 april rapporterade Samhällsnytt som enda media i Sverige om en ny vägledande dom av EU-domstolen som öppnade dörrar till unionen för anhöriga till ”ensamkommande” migranter med flyktingstatus som hunnit fylla 18 år under asylprocessen. Domen innebär att de migranter som registrerats vid asylansökan som underåriga ska betraktas som just underåriga vid ansökan om familjeåterförening med deras föräldrar och syskon – oavsett deras faktiska ålder vid ansökningstillfället.

Idag kan vi avslöja att den nya domen redan i maj införlivades i praxis i Sverige. Detta skedde genom att Migrationsverket gjorde ändringar i sin handbok i migrationsärenden som tjänar som riktlinjer för myndighetens handläggare. Migrationsverkets rättsavdelning gör dock en tolkning som är väsentligt bredare än domen. Medan domen gäller endast de ensamkommande som fick flyktingstatus – med andra ord en relativt liten andel av alla migranter enligt statistiken – omfattar ändringen i Migrationsverkets praxis alla dem som fick någon form av skyddsstatus.

Samtidigt finns inga särskilda bestämmelser för dem som blivit uppskrivna i åldern under asylprocessen. Detta innebär i sin tur att även de kommer att kunna bjuda in sina föräldrar och syskon till Sverige eftersom de tekniskt sett registrerats som underåriga vid första asylansökan.

En uppgiftslämnare från Migrationsverket menar att detta kraftigt kommer att öka incitamenten för att ljuga om sin ålder och sammanfattar detta på följande sätt i ett mejl till Samhällsnytt:

”Det bisarra är att av vad jag kunde se när jag ögnade igenom detta i slutet av dagen när jag såg att det publicerats så har man inte skrivit något om vad som ska gälla om personen inte gjort sannolikt att denne faktiskt är underårig. Tekniskt sett är ju denne person då registrerad som barn när den söker, men ”blir” vuxen när den får beslut och åldern skrivs upp. Men ingen vet hur gammal personen är eller var vid tiden för ansökan. Det ökar således kraftigt incitamentet att dra en vals om sin ålder.”

När Samhällsnytt kontaktar Migrationsverket för en kommentar bekräftar myndighetens presstjänst via mejl ändringarna i handboken. Presstjänsten bekräftar även uppgiften om att ändringen som gjorts på grund av domen är väsentligt generösare än domen själv och omfattar alla migranter med någon form av skyddsstatus (fetstil – red.):

”Ändringarna kan sammanfattas som följer: Ett ensamkommande asylsökande barn som blivit 18 år under handläggningstiden ska bedömas vara ett barn vid en ansökan om familjeåterförening. Det gäller under förutsättning att ansökan görs inom tre månader efter att han eller hon fått uppehållstillstånd som skyddsbehövande.

När vi ställer en följdfråga om vad som händer om ”barnet” blir uppskriven i åldern under asylprocessen får vi följande svar av presstjänsten:

”Om det hypotetiskt sett skulle finnas ett fall där en person uppgivit en ålder, men under handläggningsprocessen bedömts ha en högre ålder, och ändå fått en skyddsklassning och familjen ansöker om anknytning, då får vi titta på de individuella omständigheterna i det ärendet för att bedöma utsikterna för ett eventuellt bifall på den ansökan.”

Med andra ord kommer ansökan att bifallas om det inte finns någonting som säger emot det. Eftersom det inte finns något annat regelverk som reglerar den ovan beskrivna situationen kommer sannolikt de flesta ansökningar från vuxna uppskrivna i åldern under asylprocessen att godtas. Detta i sig öppnar ett stort hål för invandring av anhöriga som annars inte skulle kunna migrera till Sverige, eftersom Sverige i praktiken saknar möjlighet för återförening av föräldrar och syskon till vuxna migranter, med undantag för fall med synnerliga skäl.

”Det är ett väldigt märkligt sätt att lägga sig på miniminivå. Verket trotsar återigen regeringens påhittade ambition att ligga på EUs miniminivå på asylområdet.” avslutar uppgiftslämnaren sin kritik mot myndigheten.

Vi har ställt frågor till Migrationsverket om hur det kommer sig att rättsavdelningen gör en ändring av praxis till följd av EU-domen med en annan tolkning än den som finns i domen. Vi har även frågat om det har gjorts någon konsekvensanalys av hur ändringen kommer att påverka antalet migranter som söker sig till Sverige. I skrivande stund har vi inte fått något svar.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

565 KOMMENTARER

  • Svenskarnas huvuden kommer att pryda någras väggar likt jakttrofeer och många kommer att bli uppstoppade och ställas ut runt om i världen.

 1. PK-sekten ger inte upp. Valboskapen skall in till varje pris.

  Det enda som kan bromsa upp missbruket av asylrätten och importen av valboskap, är att SD blir tillräckligt stora för att försvåra missbruket. Att det två största PK-partierna tappar väljare är ett tecken på att svenskarna börjar se vad som händer.

  • Det är redan förlorat bara att många inte vill inse det ännu. Det krävs drastiska åtgärder för att rädda sverige, inte ens SD är beredda att genomföra de åtgärderna. Enda ”fredliga” sättet att rädda sverige vore genom att omgående lägga ner välfördssektorn totalt för alla icke svenska medborgare…om ens det är nog.

 2. Som jag sagt tidigare vid flera tillfällen. VARFÖR görs inte en grundlig undersökning/grundligt gräv om Migverket och dess aktivitet??? VI vet att *pling* många anställda på migverket är just det, emigranter och utlänningar.

  • Bert Karlsson påtalade samma sak för Jimmie Åkesson. SD känner till problemet, som är ett av många problem som sossar och moderater orsakat.

   Förmodligen tvingas vi vänta till 2022 innan SD hamnar i Regeringsställning.

 3. Det råder inte den minsta tvekan om att Migrationsverket är den mest aktivistinfekterade av Sveriges myndigheter.
  Här har SD ett stort och smutsigt jobb att göra för att bli av med bölden.
  Den bölden orsakar oss lidande säkerhetsmässigt, ekonomiskt, socialt och på alla tänkbara sätt. Den måste opereras bort ur samhällskroppen.

 4. Hela samhället befinner sig i upplösning, med dessa politiska extremister, som håller på att slå sönder samhället fullständigt.

  • det enda positiva numera är att det fortfarande är möjligt att skriva av sig här på SN hur länge till det nu är möjligt tills googel stänger ner det

 5. Det verkar som att Migrationsverket har oinskränkt makt och ställer sig över alla lagar och förordningar när det passar deras agenda. Sjuklöverns ovilja att göra någonting är naturligtvis ett tyst medgivande åt aktivisterna att löpa amok och förstöra vårt land ytterligare.

 6. Nu när Europa och resten av västvärlden går åt höger kommer muslimerna folkvandra tillbaka frivilligt.
  Hoppas bara detta inte slutar på samma sätt som det gjorde i Tyskland fast det är muslimer istället.
  Men ett terrordåd för mycket kan lätt tända elden som sätter igång allt.

 7. Migrationsverket är en totalhavererad myndighet. Läste på text TV att en svensk man dömts till folkmord. Hur kan en folkmördare få asyl i Sverige. Och SVT som även de är en stor olycka, skriv ut att mannen är från Rwanda. Den tredje dömde i Sverige alltså noll koll.

 8. Inför Tjänstemannaansvaret omedelbart!!
  Gör det retroaktivt 10 år bakåt i tiden och åtala alla aktivister som sitter och ödslar bort våra skattepengar.

 9. Jag läste idag en artickel av någon lokalpolitiker att Göteborg måste bli mindre sekuläriserat. Hon förstår naturligtvis inte att enda sättet att det skall kunna genomföras är att skicka hem alla som kommit hit för att leva gott på våra pengar men inte har intresse av att inte leva sekulärt.

 10. Det måste ju gå att stoppa denna invasion Ungern och Orban kan ju och Polen men
  Sverige klarar inget de släpper bara in allt och alla men var ska alla bo och
  försörja sig på?

 11. Det är ingen feltolkning, det är en medveten samhällsförstörande handling migrationsverket gör för att förstöra Sverige.

 12. Det är uppenbart att Sverige inte styrs av det egna folket utan av världens skuggregering. Inte konstigt att våra förtroendevaldas förehavanden på Bilderbergmötena är höljda i dunkel och att systemmedia tiger som muren.

 13. Hur är det lagligt att ”feltolka”!!!!! Eller bara ett nytt sätt att lsa in folk som aldrig kommer att bidraga med något!!!!!

 14. Lägg ner Migrationsverket omgående. Det är infiltrerat av vänsterextrema tillika kommunister som gör allt för att öppna kranarna in i Sverige för människor från tredje världen. Till det kommer att tjänstemannen Ribbenvik är en asylaktivist som är totalt inkompetent, och denne rikspajas skall alltså styra Migrationsverket.

 15. V a r f ö r i h e l v e t e, åter dessa feltolkningar, omtolkningar, vantolkningar, övertolkningar, tjänstemän på olika nivåer som driver egna agendor? Jag har sett det själv, både i min yrkesutövning och i min hobby så finns det ett flertal, för att inte säga många exempel, där enskilda tjänstemän sitter o agerar långt utöver sina befogenheter. I bland rena påhitt som man inte på något sett har stöd för. Och det tragiska är att det är mycket svårt att komma åt detta ”trojanska hästar”.

 16. Det är aktivister som styr migrationspolitiken. Löfven håller käften och låtsas bli mer restriktiv. Det är helt sjukt. När blev migrationsverket en egen politisk stat i staten? Fy fan för dessa skitstövvlar som vill skaffa sverige mer problem, kostnader och kriminalitet. Hoppas verkligen att svenska folket kommer fatta. Att de förintar sin egen kultur och framtid. Med dysfunktionella invandrare som aldrig kommer i jobb eller kan ingå i en gemenskap.

  • Byt namn till Återvandringsverket.Den ENDA bärande lösningen på vansinnet är och förblir deporteringar i massor.Vi börjar med de 80000..

 17. I Finland rapporterade medierna om domen i våras. I en intervju med Yle sa en överinspektör på finska Migrationsverket följande.

  ”Prejudikatet gäller personer som beviljas asyl, inte unga personer som beviljas uppehållstillstånd på basen av alternativt skydd.”

  Sverige har visst gjort en annan tolkning, men så går det när man är en humanitär stormakt

 18. Väldigt många 17-åringar som kliver över gränsen. Det är så j-vla enkelt. Kan du inte med ID eller pass bevisa vem du är får du vackert söka lyckan nån annanstans.

 19. Migrationsverket gör bara vad de vet att Sveriges journalister kräver att de skall göra. De vill inte bli lynchade av media för att vara kalla fascister som inte låter de unga ”nyanlända” få vara tillsammans med sina föräldrar.

 20. Men varför är det inte bra med uppsamlingsläger för flyktingar från Nordafrika???
  SVT och rapports reporter ställer inte de rätta frågorna till de svenska EU politikerna!

 21. Tycker alla ska tala med sina grannar och familj om detta. Det kommer förändra sverige till något vi aldrig någonsin tänkt. Sjuklövern måste bort. Migrationsverket läggas ner. Aktivister styr sveriges migrationspolitik. Hjälp, det är allvar nu.

  • ..och det viktiga är att inget straff kan anses för hårt för dessa.För dömas ska Quislingarna.

 22. Hjärntvätten inom myndigheterna är enorm. Alla tjänstemän skall tvättas o torktumlas, så mycket
  det går o är möjligt.

  Dessa tjänstemän o kvinnor tvingas gå på möten efter möten för att formas i Pk-ideologin.

  En ideologi, som bygger på en teoretisk skrivbordsmodell, utan verklighetsförankring, precis som kommunismen, ett drömsamhälle o en utopisk samhällsmodell.

 23. Hur kan MV ledning tillåtas agera som en stat i staten? SD borde kräva en undersökningskommision där politiker är portförbjudna för att få klarhet i vad som hyänder inom verket

 24. Vi får hoppas att den nya tolkningen får praktisk genomslag i vård och bostadsköer strax före valet.

 25. Migrationsverket ansvarar inte för någon. De styr och gör som de vill. De styr av Guds nåde ostraffat. Löfven vill ha det så.

 26. Det kommer aldrig någonsin kunna bli ordning i Svedala,
  Tragiskt vilken drastisk förändring det har blivit och ingen vill erkänna sina misstag.

 27. Dags att eliminera MV. Vi har inte plats för fler analfabetiska kriminella.
  Vi har fått nog nu. Skicka dem till Finland eller något annat välmående land,
  som bygger hus till dem, skolor samt servar med sjukvårdsplatser etc

 28. Tack Egor igen för ett fantastiskt arbete. Man blir ledsen o arg över det som sker. Det här är ju svenska tjänstemän som gör så här. Varför och mot sina barns framtid. Få ordning på Sverige på demokratisk väg är nog kört börjar kännas så mer o mer.

 29. Fortfarande ingen som tror det är en konspiration? Medveten”feltolkning”. Jo tjena. Sveriges portar kommer inte stängas.

 30. Läser man Aftonbladet är Stefan löfven för migrationsläger i Afrika. Men Libyen säger nej dom vill inte ha läger. Nä men behåll ert folk i Afrika då. Det måste till hårdare tag från EU . Nu är det slutlekt. Slå näven i bordet.

  • Annars tvingar man Malta att ta hand om lägerverksamhet, skitlandet i medelhavet som säljer Schengen-kort.

  • Migrationsläger i Libyen innebär att hela Afrika kommer att ta sig dit, med förhoppningen att dom någon gång släpps in i EU som flödar av mjölk och honung, och där pengar växer på träd.

  • Ärligt talat så förstår jag inte varför EU ska ha migrationsläger i Afrika. Att det finns arbetslösa afrikaner i Afrika är Afrikas problem. Västvärlden har satsat miljarder och åter miljarder i Afrika och jag kan inte se att något har blivit bättre. EU har ansvar att upprätthålla gränserna till Europa och skydda det västerländska samhället. Se gärna den här filmen: https://www.youtube.com/watch?v=a_bDc7FfItk

 31. Det klar att migverket försöker vara så generösa som möjligt i sina tolkningar. Om inflödet minskar tvingas man skära i sin egen verksamhet.

 32. Den som medvetet uppger en annan ålder än sin riktiga, borde behandlas som brottsling, och utvisas.

  • Det är logiskt då de kraven gäller i de allra flesta andra fall. T o m på Systembolaget krävs de ålders ID.

 33. Palme visste vad han gjorde, när han satte högsta fart med utbyggnaden av statliga verk, hans nya väljarskara efter den borttynande arbetaren.

  Samtidigt tog han bort det s.k. Tjänstemanna-ansvaret, som tidigare ställt enskilda tjänstemän ansvariga för sina handlingar.

  Det är dags att kraftigt skära ner på antal statliga verk och anställda, samt återinföra det viktiga tjänstemannaansvaret!

  • Det var också någon som visste vad han gjorde en kväll 1986 vid korsningen Tunnelgatan och Sveavägen i Stockholm.

   • Ja, men då fanns redan en massa små-Palmes i ”rörelsen”, Margot är en och snart är också de borta, men det tog 30+ år att ta död på galenskaperna som han regisserade….

  • Tyvärr har vår svenska politiker tillåtit EU att ta över en väldigt stor del av vår svenska lagstiftning. Det var ju inte precis så som EU-projektet presenterades för svenskarna, den gången det var folkomröstning för/emot medlemsskap i EU.
   Har läst att många sk EU-vänner också är väldigt missnöjda med den utveckling som EU tagit. Vi går ju nu i rask takt mot en monster-EU-stat. Hemska tanke!

  • Nej, det är ju Knugen , drottningen och alla prinsarna och prinsessorna samt hela hovet som är regeringschefer. Löfven är ju bara en galjonsfigur och Narr.

 34. Pk-ismen hotar det svenska samhället. O bakom ideologin
  döljer sig islam, med Koranen som samhällsmodell.

  • Finns där ingen i riksdagen som har kurage att bära en tröja med Victor Orbàn skrivet på ryggen? Och en keps med MSGA.

  • Sossarna har i sin iver att försöka blidka folket gått helt vilse, dom har ingen aning om vad som är rätt och fel!

 35. Stäng ner Migrationsverket! Det är översvämmat av korrupta, nepotistiska och aktivistiska chefer och handläggare med sina egna agendor, påfallande många är muslimer och gynnar bara sina egna släktingar och klanmedlemmar…Återinför ämbets och tjänstemannaansvaret! Lägg ner hela skiten, ställ aktivistiska anställda till juridiskt ansvar och starta upp ett Återvandringsverk istället!

 36. Vilka är de som sitter högst upp på migrationsverket som bestämmer och vad har de för politisk inställning? Varför är det så tabu belagt att de inte törs träda fram på publikservice svt nyheter och förklarar för folket vilka flyktingar som Sverige ska ta emot? Det bästa vore att byta ut hela korrumperade migrationsverket, ni som får makten efter valet 2018 har chansen och få säkert minst halva av Svenska befolkning med er.

 37. EU domstolen är inte en domstol som Sverige är skyldiga att följa utan vi bestämmer själva vad vi bedömer i detta fall. Ska bara ses som en rekommendation. Tråkigt att mesiga Sverige mesar med i sin banala godhetssträvan.

 38. Det är bråttom nu, att stänga ned HELA migrationsverket Det blir en av de första uppgifterna för SD i nästa regering. Verket måste veck för att SD ska verka i en regering.

 39. Skall lögner öppna vägen för all galenskap? Se bara på Lögnhaken nr 1, Stefan Löfven som leder lögnligan sedan start.

 40. Ja det är bäst att Sverige skyndar på med utrotningen av svenskar nu när både Italien och Tyskland ska stänga sina gränser.
  Dessa 9000 plus förmodlingen mer ensamkommande kommer att ge 100 000 mer på drygt ett år.
  Man har gett sig fan på att förstöra Sverige. Detta måste regeringen stå till svars för hur i helv man vill ha det.

 41. Ja, men vi gammelsvenskar har väl i hela vårt liv bara önskat att det skall komma riktigt många analfabeter, kamelskötare och muslimer till vårt land så vi kan få lite mer berikning och ett ”kryddigare” liv…

  Vi har väl i hela vårt liv bara väntat på den stunden när vi unisont kan stå på Arlanda och hurra åt våra nya medborgare som vi skall ta om hand om och försörja så att de får det bättre än vi själva…

  Eller ???

 42. Och nu om det där hemska patriarkala kapitalistiska EU stänger sina gränser så MÅSTE ju vi i Sverige ”öppna våra hjärtan” och visa humanitet och medmänsklighet …

  Eller ?
  😉

  • 1) Gå in på regeringskansliet.

   2) Ta Stefan Løfven i kragen.

   3) Kasta honom i hamnen.

   4) Drå upp honom igen.

   5) se om han frisknar till, annars børja om från 3)

    • OK, men då får ni kalla in Mcke Persbrandt; det kræv jæckligt stora biceps att dra upp en sossepajas ingjuten i betong.

   • Gör som i Prag under 1500-,1600-och 1700-talen: Släng ut misshagliga politiker och deras rövslickare genom ett (öppet) fönster från tredje våningen!

 43. Migrationsverket har kidnappats av vänsterliberala asylaktivister. Dom behöver avskedas och nya riktlinjer införas.

 44. Ingen har funderat vad som händer när skattemedel och belåning av befolkningen inte längre går att genomföra. Inget annat land vill belåna ett land som är byggt av bidragstagare. Vi kommer får privata föröskringar för allt. Och då kommer underklassen som vi nu importerar slå ihjäl varandra. Då är dagens politiker båda pensionerade och förmodligen begravda.

  • Vi kommer att bli ett nytt Grekland, skillnaden är att i Grekland fick dom bygga upp landet själv vem som ska bygga upp Sverige vet i fan men inte blir det pensionsräddarna.

  • Äh. Idioterna tror fortfarande att vi skapar pengar med ännu större lån….
   Men sossar o intelligens har aldrig och kommer aldrig ha något gemensamt !
   7 sossepartier kan bara inte räkna.

 45. Finns det några svenskar på Migrationsverket? Jag såg en lista för några år sen på personalens namn. Knappt ett enda svenskt namn.

 46. – På vilka grunder lämnar minder- och underåriga sina föräldrar och drar ut i världen på egen hand? Hur är de kapabla till det? Hur försörjer de sig, hur vet de vart de ska och hur hanterar de alla främmande språk?

  Velkligen skumt.

  … och varför ska Miggverket alltid tolka allting till de asylsökandens fördel och strunta i det svenska folket?

  • Kände en kirgisisk utbytesstudent (Borat-land). Han sade att den äldste sonens plikt är att stanna hemma, ta över gården och ta hand om föräldrarna. Den näst äldstes (hans) roll är att skaffa egen försörjning. Så han studerade och kom hit som gäststudent i kryptologi. Fast avbröt det för att driva en halvsvart flyttfirma istället… Han hade talang för matte, men ville bara tjäna snabba pengar. Förhäxad av de höga beloppen i omlopp här. Att man kan tjäna flera hundralappar för bara en enda dags arbete!

 47. Hur kan det vara, att det ær invandrare, som Egor och Tino Sanandaji, som står upp før Sverige?

  Varfør gør ni inget før ert eget land?

  • Om vi får hit kvalitetsmänniskor som de nämnda så ska vi vara förbannat glada. Det som skiljer dem från andra är bland annat att de talar och skriver mycket bra svenska, så bra att de överträffas endast av sådana som inte bara kan svenska, utan har förmågan att läsa och kolla också.

     • Det sorgliga ær, att det inte verkar handla sig om intellekt.

      Zulu krigarna bekæmpade de Europæiska invællerna så bra det gick.

      Det handlar om integritet.

     • Modersmjölksväljare, synd om alla bidragsmigranter. Tills dom fattar att dom själva ska stå för kostnaderna via höjda skatter sänkt pension och höjd pensionsålder.

     • Så dum ær væl ingen?

      De vet væl, att det kostar.

      Det handlar sig om inte att ha modet att stå upp.

      Det handlar om att

      ’Kejseren er nøgen’.

   • Ja.

    Men ni kan væl inte sitta dær och vænta på, att konstruktiva invandrare ska rædda er från de destruktiva invandrarna PLUS de tokiga politikerna?

 48. Ljug och förbannade lögner, kombinerat med listiga vändningar,det är vad man har i stället för regler som följs till 100%.

  • Man hoppas att det vore möjligt, men i Sverige kan ingen påverka en myndighet. Svenska myndigheter kan göra precis vad de vill, och ingen har någon juridisk möjlighet att påverka dem. Inte statsministern, inte heller andra statsråd, inte högsta domstolen, inte riksdagen och inte heller folket. Ingen.

   Självklart ska vi arbeta för att förkasta stora delar av den svenska så kallade lagen och ersätta den med en konstitution.

    • Vilket de inte gör, och ingen kan påverka dem eller styra dem därefter. Sverige har helt enkelt ingen lag som fungerar vad gäller myndighetsutövning. Det är glada socialdemokratiska amatörer som skribblat ner den så kallade lagen som styr myndighetsutövande.

     • Ante mig att socialdemokraterna var inblandade i den här soppan. Ser dock i en kommentar att Ribbenvik var operativ chef under Reineldt.
      Ante mig att moderaterna också var inblandade i den här soppan.
      Morr…

 49. Det är absolut ingen feltolkning det är en tolkning som passar Mig-verket och eget tolkande.Dom skiter fullständigt hur det går med Sverige och dess framtid.

 50. Med fruar och barn var de ensamkommande ”barnen” inte ensamma. Nu får vi hit fullständigt värdelösa människor till enorm kostnad!

 51. SD hade totalstopp för några år sedan.
  Anhöriginvandringen är lika farlig och dyr som pågående vansinne.
  Inte konstigt att AfS med SD:s fd partipolitik växer ! Gustav med andra kickade politiker var är duktiga.
  Totalstopp för asyl-o anhörig-invandring
  Rätt att återkalla medborgarskap eller PUT
  Lämna EU
  Dra in presstöd
  UT med alla icke anpassningsbara eller illegala

  Avskaffa alla KORRUPTA domstolar med politiska partipiskor vilket påverkar alla utgångar . Pengar, Sharia, härkomst, status….
  Det är med förakt för Sverige jag läser i omvärldens media om hur man ser vårt fd land !

 52. Snart återstår inte något annat än inbördeskrig, kanske det blir svenskens sista hopp.
  Annars blir meningen med livet som etnisk svensk, att försörja en importerad sörja, där majoriteten har med sig kvinnoförnedrande pisskulturer, som borde totalförbjudas i vårt land. Vem tror att den förda vansinniga importen av bidragstagande sunk, gör kvinnornas situation bättre i vårt svenska Sverige. Stopp för sunkig import nu, och starta deporteringen av svåranpassat kriminellt sunk.

 53. Man borde syna gd:n Mikael Ribbenvik i sömmarna. Tidigare när han var operativ chef under Reinfeldt-regeringen införde han automatisk PUT för syrier över en dag. Inga diskussioner. Pang. Han byggde upp hela migverket som en aktiviststyrd organisation. En av våra värsta landsförstörare. Någonsin. Naturligtvis låter sjuklövern honom hållas och han ligger under justitiedepartementet, men ingen har bromsat honom.

   • Mer passande då med en ribba lagd över en vik.
    Bråviken ligger då i lämplig nära anslutning till migrationsverkets huvudkontor i Norrköping. Hans förrädareföreträdare (Judas Danielsson) blev dock av regimen, efter välförrättat värv, belönad med en landshövdingepost…(märklig uppgift på Wikipedia om att han utbildats av FBI (CIA?NSA?), – Välformad i så fall för att så småningom kunna verkställa globalisternas agenda!).

    .

 54. Den här folkvandringen från Mellanöstern o Nordafrika har pågått år efter år o ni politiker i Sveriges Riksdag, leker humanitär stormakt, genom att försätta det svenska samhället i totalt kaos.

  Vilka röster vill ni värva i höstens val ? … Dom indoktrinerade, hjärntvättade o sinnesförvirrade ?

 55. Det er nu opp til Sverige og svensker.

  Som vi ser det her fra Norge så har ni bara EN sjanse til å redde Svenske nasjonen: det gamla og det fria, og det er å bruke deres stemme ved valget i september.

  Vi er svært mange i Norge som stemte taktisk ved vårt stortingsvalg. Vi stemte annerlunde enn førut.
  Vi stemte for å redde våre barn og unges fremtid.
  Ikke for oss selv og ikke for fremmede fra andre land, men for VÅRE barn!

  • Kan inte ni norrmän skaffa dubbelt medborgarskap o rösta i valet, vi normalt fungerande behöver all hjälp vi kan få.

  • DUMSVENSKEN verkar vare sig ha barn eller föräldrar/äldre……
   därav dess korkade röster i val..år ut och in…
   Sverige ÄR förlorat för alltid !

   • Ikke gi opp. Og spre budskapet.
    I nærmiljø og på arbeidsplasser.

    Sverige kan reddes. Men….Sverige har ingen tid å tape.
    Dere MÅ få på plass innvandringskritiske partier. Uavhengig politisk standpunkt så ved dette her valget så må ni røsta for en sikker: økonomisk OG sosial framtid. For deres barns framtid.

    Migrasjonsstopp og familiegjenforeningsstop er det aller viktigste i svensk politikk just nu.

    For ti år siden var dere tryggeste nasjonen i verden og idag er ikke Sverige et trygt land lengre.

 56. Önskvärt:

  Alla invandrade efter 1990 kontrolleras i avseende på faktorer som gäller om de verkligen ska få uppehålla sig i Sverige. De som inte hör hit åker till hemländer, om vi inte önskar ge dem möjlighet att stanna.

  Invandrade ska försörja sig själva, om de får stanna här. De ska visa det under en period av minst åtta år, för att få ansöka om medborgarskap.

  Brottslighet gällande våld eller försök till våld mot annan, liksom stöld eller oärlighet i alla former, hantering av narkotika eller liknande i någon som helst form medför hinder för medborgarskap och utvisning. Uppstudsighet mot polis likaså.

 57. Migrationen har blivit en industri i Sverige. Naturligtvis måste man hålla igång verksamheten så att alla som arbetar på Migrationsverket har arbete. Att svenska skattebetalare skall stå för notan bryr sig knappast Löfvén om.

 58. Hotet mot Sverige o svenska folket är islam o inget annat !! En ideologi, som överförs via folkvandringen från dess hemländer.

  En folkvandring som pågått år efter år och som påtvingats
  svenska folket.

  En röst på ett 7-klöver parti, är en röst för fortsatt islamisering av det svenska samhället.

 59. Import VANSINNET fortsätter i Sverige. Varje arbetande Svensk måste försörja två till tre personer som importeras som bidragstagare av regeringen.

  Allt kommer att haverera ! Sverige kommer att bli ett nytt U-LAND.
  Ingen politiker kan tydligen göra något åt nuvarande dårskap.
  Vad har Svenska folket gjort för ont för att drabbas av detta helvete ?

 60. Frågan blir om mig-verket för en annan asylpolitik än vad riksdagens avser, allvarligt att det finns aktivism inom mig-verket.

 61. Har du inte barn…
  Har du inte föräldrar…
  lever du i en tvitter-bubbla…
  ÄR du feminist(läs O-kxxxad)…
  hatar du män…
  Hatar du alla….
  Föraktar du dig själv i smyg…,
  lever du på bidrag…

  Listan kan göras lång men den gemensamma nämnaren
  är att dessa år efter år lägger sin röst på sjuklövern….
  förväntar sig ett annat scenario varje val…
  Tyvärr måste jag göra er besviken,DET är kännetecken
  på total idioti !

  • …….. det förstår han inte —- han har ingen att måna om .
   Inga barn , ingen familj , inget att leva för . Struntar i framtiden ,!

 62. Först och främst. Se till att ha en giltig identitet så parasiterna kan skickas tillbaka någonstans. Sedan ev utred skyddsbehov mm

 63. jag läste precis att Indien var farligaste landet för kvinnor,

  men det är ändå lite intressant att enligt uppgift (Reuters) så anmäldes 40,000 våldtäkter år 2016. Indien har en 130 gånger större befolkning än Sverige

  vilket betyder att Sveriges 7000 anmäla våldtäkter skall multipliceras med 130, låt oss vara snälla och nöja oss mer 100, 100*7000=700,000

  https://detgodasamhallet.com/2018/06/27/hur-kan-ni-vara-sa-korkade/#comments
  Kusliga siffror, när hörde man en sjuklöverpolitiker vilja värna de svenska kvinnorna, eller ens erkänna att massinvandringen har lett till ett farligare Sverige? Skamligt!

 64. Skulle alla dessa ”experter” på MV MISSTOLKA en EU-dom? Sanningen är att man stött & blött, så att den ska passa Mig-verkets agenda och med det inhösta 60-70 MILJARDER i anslag.

  Våra skattepengar som ska gå till andra behjärtansvärda åtgärder. Herr Ribbenvik skall ställas inför felaktig myndighetsutövning. Hans lista över osund, egensinnig myndighetsutövning är lång och blytung (bl.a. som Reinfeldts och Löfvens lydiga, karriärsugna hovnarr):

  ”Tjänstemannaansvar innebär att en tjänsteman i offentlig förvaltning har ansvar för beslut i samband med myndighetsutövning, och därmed kan bli föremål för disciplinåtgärder, avsked eller rättsliga påföljder vid förseelser. Brottsbalkens 20 kapitel om tjänstefel reglerar ansvaret.” (Wikipedia)

 65. Inget nytt egentligen, svenska myndigheter bryter mot lagen hela tiden. Till och med regeringen bryter mot lagen Det svenska samhället är fördärvat. Inte ens polis och rättsväsendet lever upp till att följa svensk lag. Så för min del blir det Sverigedemokraterna den 9:e September.

  • Utrikesdepartementet är väl ett utmärkt och känt exempel på ett sossestyrt ministerium, som lever sitt eget liv och sk*ter fullständigt i lagar & förordningar. Kulturdepartementet är ett annat.

 66. bara lönerna för 6000 anställda på migverket…
  kunde försörja en hel nation från valfritt menaland….

 67. Kritiken på den påtvingade islamiseringen, har inget med rasism att göra. Det handlar om att islam som politisk o religiös sídeologi hotar demokratin, jämställdheten o den västerländska kulturen.

  Skall den bytas ut mot klankulturen, som bygger på Koranen, med ”hedersvåld” inom familjen ?

  • Kritik mot en fullständigt värdelös fotbollsspelare har inte heller något med rasism att göra.Men,i det väldigt speciella och annorlunda Sverige så kallas det för det oavsett.#Masspsykos

 68. Från djupet av mitt hjärta: Tack Egor Putilov!! <3

  OT: Våra Cecilior, som intervjuades idag i TV, gav mig sådana kväljningar och illamående att jag var nära att ta sjösjuke-piller. Vilka kusliga Soros-ragator!

 69. Finns det några som helst mänskliga rättigheter kvar för etniska svenskar?
  De har inte rätt till sitt land, sin religion och inte ens sitt kön

  Svenska folket har tydligen bara en rättighet och det är att bekosta massinvasionen- och det muslimskt övertagande av det egna landet.

  De har bara en rättighet och det är att bli åskådare till den fullständiga
  demoleringen av Sverige

 70. OT: Vad blev Annie Lööf lovad under sitt besök på Bilderbergmötet? Tala om för oss väljare vad Soros, Rothschild, Rockefeller och JP Morgan viskade i ditt öra? Bara så att vi vet var du står? Var ärlig! Dina utspel visar att NÅGOT är på gång…. Lura inte de lättlurade och gör de besvikna efter valet.

  • ”dumma,dumma sd”…
   räcker tydligen för runt 10%….för att lura dumsvensken behövs inte mer..

 71. Miggverket slösar bort miljarder och är ett gäng förädare som missbrukar Svenska skattemedel,lägg ner dyngan.

 72. För det första. I Sverige har föräldrar ansvar för barn under 18 år. Men detta gäller tydligen inte för föräldrarna andra länder. Sverige har tydligen ansvar för alla underåriga som tar sig till Sverige även om de inte har asylskäl och även om de har egna föräldrar och inte bara det. Sverige har även ansvar för att försörja barnens föräldrar och syskon

  När bestämde för övrigt EU över Sveriges asyllagen?

  Som ni förstår så är det så fruktansvärt galet i det här landet att det oundvikligt kommer att gå rakt åt helvete

  Jag tror inte ens landet går att rädda om SD får 50+%

  Jag kommer att flytta ur landet. Hoppet är ute

  • Har aldrig ångrat min egen flytt ;).
   Inte ett huckle så långt ögat når….
   ÄR fattigpensionär men här kan jag LEVA på
   den lilla pension jag har…
   tyvärr tyckte maggan att VI betalade för lite i skatt..
   höjde från 20 till 25 %…DET talas det tyst om !!

  • Ja.Hoppet är helt ute.Det är så in i helvete tvärkört för Sverige så att en flytt är ett måste.Inte ens så kallade”sverigevänner” vill göra vad som krävs.Bara lite lagom och mjukt.Men det duger inte.Inte på långa vägar.

 73. Ingen myndighet är självstyrande, alla har politiska direktiv och styrdokument. Därför borde Migrationsverket polisanmälas för att få utrett varför de misstolkar EU-direktiven. Imorgon ska jag polisanmäla!

 74. Bä, bä svenska lamm har du något gull’?
  Ja, ja kära baaarn, jag har säcken full.

  Bidrags-PUT åt far, bidrags-PUT åt mor,
  å två par iPhones åt lille, lille bror.

 75. Ibland undrar man om det är inkvoterade jubelidioter som sitter på ledande poster i det blåögda landet i norr.

   • du menar afs som knappt når upp till 1 %…??..
    övriga MINSKAR i alla undersökningar om du missat det…??..

 76. Migrationsverket är globalisternas främsta förintelsevapen mot Sverige och det svenska folket.

  • DÄR kan vi nog vara säkra på att KVINNOR kvoterats in i majoritet !
   ”allas lika värde”….bara du INTE är Svensk vill säga…
   DÅ är du inte värd mer än skattsedeln som betalar
   den lön som allt snabbare begraver Sverige…??..

 77. 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Sverige vann mot Mexico, och är nu i gott sällskap av 15 övriga nationer kvar i Världsmästerskapet i fotboll. Och vi är det främst i kraft av namn som: Grankvist, Larsson, Olsen, Augustinssson, Lindelöv, Toivonen, Lustig, Berg, klaesson, Forsberg och Ekdahl.

  😳😳…..känns lite snopet för en del kanske….?

  Heja Sverige 🇸🇪🇫🇮🇩🇰

   • Varför vi ska heja på Sverige…? Jo, det kan jag tala om för dig !
    Det är av samma anledning som att Sveriges motsåndare – Schweiz – kommer att framhejas av en satans massa Kosovoalbaner och annat multikulti…. DÄRFÖR ska vi heja på Sverige på Tisdag…!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

   • Håller delvis med. Svårt att engagera mig till 100% i ett landslag som står och skriker ”Fuck rasism”. Lite bättre argument än en rinkeby-gangster kan man väl vänta sig?
    Jag har tyvärr en stark känsla av att om det var ett gäng araber som gett sig på Berg på samma sätt och kallat honom jävla svenne så hade landslaget inte stått där och skrikit ”Nej till rasism”.

  • Nu gick tyvärr Island inte vidare men ingen kan väl säga annat än att det är stort att ett så litet land blivit så framgångsrikt- helt utan invandrare.

 78. Ribbenvik till åhörarna av hans spökskrivna föreläsning (ett idiotpåstående lät ung.): ”Alla som fått det sämre räcker upp handen?”

  Ingen räckte upp handen! Förklaring: Blyga, medlöpare, karriärister eller tvättäkta ynkryggar satt i denna unkna sal.

  Ribbenvik! Fyll den med fattig-pensionärer (som jag själv), försäkringskasseoffer eller LSS-klienter som dragit nitlott eller cancerpatienter som står i långa vårdköer. Då, herr Ribbenvik hade du fått se händer i luften, din hycklande Ärkekanalje!

    • För tredje gången, eller vad det nu var.
     Dom höjer alltså sina egna löner??
     Tala om korrumperat land!!

     • Ja vad är lika värdet, min pension ska visst höjas med 300 i månaden, alltså ca 10 kr om dagen medans Stefan får 133 kr. Ok han är statsminister men ändå.

 79. Vi får aldrig stopp på det här vansinnet så länge det finns lagvrängare och politiker som inte lyssnar till sitt eget folk.

  • Annika Strandhäll iklädd en landslagströja med Durmaz på ryggen i riksdagen.Där ligger nivån.”Bästaste smartaste tjejgänget” styr landet.Hela Durmaz-gate är icensatt propaganda mot alla invandringskritiker.#FuckSvFF

   • Vi har inget emot att Durmaz har sina rötter någon annanstans på jorden. Men han ska ge fan i att sabba för det svenska landslaget.
    Likaså för övriga som har långväga rötter. Det får vara slut med sabbandet av svensk lag och ordning.
    Integrera er och ställ er på egna ben.

 80. Migrationsverket menar alltså att skäggiga blöjbarn kan stoppa in en napp i munnen och påstå att dom är 5 år.Det är den asylsökandes version som är ”riktig” i asylprocessen. Jag är lite nyfiken.Menar alltså Migrationsverket att barn skall kunna ta körkort i Sverige. ? Migrationsverket driver en tydlig agenda. Stoppa vansinnet.
  Rösta ***SD 2018***

 81. Upplys nära, kära o dina arbetskamrater om vad islam står för.

  En röst på ett 7-klöverparti, är en röst på fortsatt islamisering, så långt från den svenska o
  västerländska kulturen man kan komma.

 82. Det är inte bara där svenskarnas skattemedel hamnar.

  I kvällens SVT/Aktuellt kunde man höra hur SIDA ”förvaltar” svenskarnas pengar.
  Sätter sprätt på 49 miljarder per år till bl.a ett avsevärt antal s.k. projekt som läggs ner eftersom de inte fungerar.
  Hur många gånger skall detta organ få missköta sig och ”dräneringen” av skattemedel få fortsätta utan åtgärder?

  Leds ju nu av ”S” förre partisekreterare ”Kajsa” Jämtin så att pengar ”rinner ut” är inte att förundra sig över.

  Den granskning som nu gjorts måste få konsekvenser.
  Vilket ”nummer av försvunna medel” som denna senaste granskningsrapport visar är svårt att veta då någon uppföljning av de s.k. projekten inte existerar eller är för bristfällig.

  Dessutom sade representanter för mottagarländerna i kvällens SVT/Nyheter att de inte var intresserade av biståndet.

  Nu borde man på allvar undersöka hur det står till inom ”Steffes fögderi”: ”ensamkommande kurirerna”, IT-skandalen med försumlighet betr rikets säkerhet, återkommande misslyckade SIDA-projekt o.s.v.

  Är inte listan över misslyckanden för lång?

  Var går gränsen för förskingring av skattemedel och utsättande av befolkningen för bestående skada som kan medför straffansvar enligt svensk lag?

  • Bra inlägg. Dock begriper jag inte och föraktar det sinnessjuka snyftordet ”ensamkommande”…

  • Sida-pengar.., miljoner miljoner, går till att vidareutbilda journalister i Ukraina. Vad tror ni att dessa sk ’Journalister’ får lära sig?..

  • Europa behöver inte fler människor överhuvud taget. Australien är en tom kontinent. Europa är fullt. Vi bör efterlikna Japan och Ungern. Långsamt minskande folk som får det allt bättre år efter år.

 83. Muslimer, fake kristna, fake HBQT, fake dissidenter, fake barn. De är extremister med rötter i förtryck, slaveri och folkmord.

 84. M.V. har inte misstolkat något, de gör detta med flit! Korruptionen är omfattande inom denna myndighet och denna business är kanske den mest lukrativa businessen av alla just nu och dessutom helt ”rostfria pengar”.

 85. Inte så konstigt mig.verket är helt nerlusat av lands-
  förrädare
  det stället skall stängas när Jimmie Å. blir statsminister

 86. Migrationsverket har uppenbarligen fria händer att göra som de vill utan att regeringen bryr sig eller förstår konsekvenserna. Trots att många beslut är direkt skadliga för samhället så är de tydligen helt befriade från ansvaret. Det är ännu en svensk myndighet som är skadlig för Sverige och som bevisar att återinförandet av Tänstemannaansvaret är en nödvändighet.

 87. I det här sinnessjuka landet bortom all räddning så är det ingen politiker som ställer sig frågan hur de ska få miljontals i arbete – varav hälften saknar grundskola.

  Med hjälp av statliga stöd har man nu fyllt varenda åldringsboende och all hemtjänst med dessa halvanalfabeter som knappt förstår svenska.

  Stackars stackars gamlingar!!!!!!!
  Med sorg i hjärtat kan jag bara säga atr jag är lättad att min pappa gick bort en kort tid efter att han helt hjälplös och dement kom in på ett sånt boende.
  Sjuk och eländig blev han sedan vårdas av dessa främlingar varav många i grunden föraktar alla svenskar och icke-muslimer

  • Regeringen? De vet inte vilket ben de ska stå på för att locka flest väljare.
   Hård eller mjuk. Vad de än gör så förlorar de förtroendet.

   • De lockar in väljare från 3:e världen. Det kan kallas för framtida investering. Se till att de får medborgarskap snabbt så de kan rösta.

 88. På mitt gamla jobb diskuterade folk vad som skulle hända om någon skulle gå till doktorn och få veta att den hade en svår cancer, eller annan dödlig sjukdom. Alla va överrens. Om man råkat ut för något obotligt och bara hade 1 år, eller några månader, kvar att leva.., så kan man lika gärna göra samhället en välgärning, och försöka ta med sig så många rötägg som möjligt in i dimman.

 89. I snabb takt och mot befolkningens vilja har man öppnat dörren för en massinvation av ett folk med en fientlig religion och fientlig attityd till västerländska värderingar

  Konsekvenserna kan bli etnisk rensning. Stora delar av Turkiet, Iran, Syrien, Egypten mm var en gång kristet dominerade länder

  Det mest sinnessjuka är att via skattsedeln så tvingar man svenskarna att betala för sin egen undergång

  Att det har kunnat ske kan inte förklaras med något annat än att det har skett med hjälp av medveten hjärntvätt som har kablats ut i media och av politiker i decennier

 90. Man vill knäcka Sveriges ekonomi och göra landet ännu mer osäkert. En sak är säker, pensionerna blir inte höga för oss som arbetat hela livet. De som inte gjort ett skvatt, troligen kostat samhället miljoner får säkert mer. Politikerna har fifflat ihop sitt eget system med höga löner livet ut.

  Måste det verkligen bli krig för att reda ut detta?

  • Ja tyvärr slutar alltid mångkultur i krig och etnisk rensning och att nya nationer med homogena folk uppstår. Sedan upprepas vansinnet med mångkultur igen osv..

 91. Vad jag fattar så kan de enligt EU direktivet få ta in sina släktingar. Vad jag fattat så krävs dock att de ska kunna försörja sig och sin familj och kan de inte det så åker de ut. I Spanien får de lite stöd i början, det växlar och diskuteras. Sedan inget. Sverige betalar väl för dem hur som helst? Italien vill bli av med dem helt klart.
  Ni som turistar och köper grejer av gatuförsäljarna, gör inte det! Italien vill göra både säljare och köpare kriminella med höga böter som följd. I Spanien gör man razzior de kallas för tygsjokförsäljare, de har varorna på en tygbit som de viker ihop och springer med när polisen kommer. Det är ligor och de-ofta svarta-lever under vidriga förhållanden då det är maffiastyrt.
  Nu får de sätta upp sitt tillstånd på ståndet på marknaden där jag bor. De svarta alltså, rasistisk blablabla men jag tror juste för de själva!
  Sverige måste tänka om! Det ser mörkt ut annars…

 92. Finns det någon som tror att det är en slump att Sverige har sämst pensionsutveckling i hela EU och att man nu aviserar höjd pensionsålder?

  Inga av de falska och lismande politikerna i 7klövern har velat berätta att detta är direkt relaterat till de stora kostnaderna för invandringen
  Ändå har vi bara sett början på de negativa konsekvenser som kommer att leda till ett oundvikligt sammanbrott

  Faktum är att jag kommer att vara förvånad im det finns några pensioner över huvud taget om 5 år

 93. Har börjat fundera mer o mer kring vad ett folkrättsbrott innebär, det är ju många dimensioner i ett sånt brott och ansvaret vilar på regeringen. Vår representativa demokrati suger verkligen när man får en regering som tror att de kan göra vad som helst under en mandatperiod. En jurist skulle behövas.

  • Kristallklart! Själva definitionen på ensamkommande var väl att de inte hade kvar några anhöriga i sina hemländer.

 94. Generaldirektören ska ha sparken på grått papper för trolöshet mot huvudman och alla handläggare ska utredas för tjänstefel i den lekstugan.

 95. Det kanske är dags att svenska folket börjar ”feltolka” några lagar.

  Svenska folket kan tolka landsförräderi och sen tillämpa livstid, där svenska folket tolkar livstidsdomen som ett mycket kort vidare liv. Sug på den karamellen alla ni korrupta myndighetspersoner som läser på denna sida. Dagen kommer då vi, det svenska folket, väger mellan att visa barmhärtighet och att statuera exempel.

 96. Migrationsverket feltolkar… De får väl anlita tolkar. Höhöhö. Eller det kanske är det de gör. Hohoho!

 97. Låt hela den Afrikanska kontinenten välla in över Sverige! Då kanske äntligen det blir tyst på alla värdegrundsivrare och mångkulturellas tjat om allas lika värden! Det kommer nämligen inte att finnas några som helst ”värden” kvar i Sverige då att tjata om!!!

 98. Islam och invandrare verkar vara mer som en drog för personalen och ledningen på migrationsverket, och de gör allt för att tillfredsställa deras egna drogartade behov med att manipulera verkligheten och skiter fullständigt likt svårt knarkande med att migrationsverkets drogande kommer att ge återverkningar på samhället. De behöver verkar det som, islam och invandrare för att må bra för stunden medans det pågår ett rus för dem, för att sedan i baksmällan beklaga sig för medborgarna med vulgärt språk mot samhället medborgare. Skall de på en myndighet i demokratisk förvaltande myndighet, verkligen ta beslut, beslut som är för stunden för att åter senare måste ha ännu mera invandrare. Abstinensen hos myndigheten får dem att kalla demokratiska nyktra medborgare med att vara fascister. Myndigheten behöver nyktra till och ställas under demokratisk fullständig riksdagskontroll. Låt det ske september 2018 i riksdagsvalet ”ut med den anti-demokratiska ordningen på migrationsverket”!

 99. vem skyddas på detta verk , verkar helt sinnesjukt de skapar egna regler utanför lagen varför vågar ingen granska detta skitverk som kan

 100. OT: Det finns två sidor på samma mynt. För att ett förenande skall komma att ske i Europa, och gamla oförrätter skall i stället bli goda förbindelser, så har nu denna tiden nu slagit in och i denna sena timma så skall det komma en enorm samhörighet med hela denna kontinents människor som delar samma öde med att onda politiker och deras tjänare inom media med berått mod har förklarat ondska mot medborgarna. Det kommer att ske en enorm anslutning av och med medborgare som fått absolut nog av denna ondskefulla politiska ideologi, och islam kommer att få inse att de är avklädda och avslöjade.

  När EU-kommissionen faller och Angela Merkel blivit avsatt, så påbörjas en ny tid på denna kontinent, vare sig kommunister, vänsterliberaler eller islam tycker annat. Då tar folket över i nation efter nation och ber vänligt men bestämt FN fara och flyga! Då är det dags att demokratierna tågar ut ur FN, och lämnar kvar ett skelett som där står som en naken kejsare inför demokraterna. Det är dags att skapa ett nytt FN, som är ett FN för demokrati, yttrandefrihet och tryckfrihet, inte som nu en kväkare som påtalar att islam är bra för demokratiska nationer.

  Då vi på allvar förstår att vi är en del av denna kontinents medborgare som med demokratins bok slår kommunismen, vänsterliberalismen och islam i huvudet med boken. Och säger, det är nog nu!!

  • Europa är vårt större kulturella och ideologiska hem. Ingen kontinent har varit mer framgångsrik i att skapa goda liv för sina medborgare. EU kommer att reformeras, men länderna inom Europa måste fortsätta att samarbeta.Vi får inte lov att ställa oss splittrade mot de ideologiska, ekonomiska, religiösa och nationella motståndare som inte vill oss väl, utan strävar efter dominans över oss.

 101. Ser fram mot den dagen när MIG-verket, deras aktivistanställda och toppskiktet får stå till svars för sitt förräderi mot Sverige! Den dagen kommer!

 102. Vad väntar de ska hända till slut om de provocerar de boende människorna sedan länge i respektive länder på detta sättet. De borde ju fatta att det finns en gräns. de borde ju inse att dessa människorna inte tål hur mycket som helst hur länge som helst. Politikerna borde också förstå att deras tid som folkvald blir begränsad och att deras parti kan tyna bort i en demokrati med val. Tror de att folk är hur urbota dumma som helst. De underskattar ju folk. Tror de att folk gillar det de själva vill gilla hela tiden om det visar sig det barkar åt helvete.

  • Vår förre statsminister och landsfördärvare SS Reichsführer Reinfeldt lär få 2 miljoner dollar om året som tack för gjorda tjänster under sin regeringstid.

   En billigt köpt människa i hög ställning, kan driva ett helt land åt helvete.

   Våra två senaste statsministrar är lysande exempel på detta.

   För några få dollar får du miljoner (skatte) slavar, som likt myror arbetar sig in i för tidig död, allt för att driva en agenda som förintar dom själva och deras eget land.

   Jisses…

 103. Nej, låt oss göra som AfS vill, dvs lägga ned migrationsverket och starta återvandringsverket istället. Storskalig återvandring är vad vi behöver om vi ska reda ut vår besvärliga situation.

 104. Varken allvaret I Sveriges invandringssituation eller den demokratiska folkviljan har tydligen ännu nått de självsvåldiga byråkraterna på Migrationsverket. Rättelse väntar dem.

 105. Verkligen imponerande så många idioter som nu verkar inom myndigheter, verk och regering.
  Helt, fullständigt sanslöst och fantastiskt otroligt!!! En bedrift utan dess like!
  (1984) i kvadrat. Minst!

 106. Sossedräggens eviga jakt på framtida röstboskap hittar ständigt nya vägar. De lockar varje framtida röst med evig betald semester, all inclusive. -Ta med hela klanen som bonus!

  • den dagen då en majoritet av befolkningen vet vad ”emotionella skalor” är för något, är kommunismen död för alltid.Då kan man sätta en siffra på tillståndet hos en person, och, att vara granne med undergång blir inte lätt.
   Kallas för sinnessjukdom i dagligt tal.

  • Kände mig som 17 när jag vakna imorse och när jag såg mig i spegeln så var hyn en aning mörkare så det får bli ett besök på M-verket för att få det bekräftat och även få ut bankomatkortet…☻☻☻

 107. Vart skall dom placeras? Sverige är fullt. Finns med put som sover på gator. För att inte tala om svensk ekonomi som är usel och nordens fattigaste pensionärer.

  • Ja, i alla andra sammanhang UTOM inom MIGRATIONSPOLITIKEN anses det vara väldigt oansvarigt att föresväva människor att något är möjligt, trots att det egentligen är omöjligt….

 108. Väldigt bra att tänkande kring juridiska frågor tas upp….
  Och, jag tycker, att det finns en generell skum föreställning i det juridiska tänkandet, och det är, att det är så viktigt att ha en hyllad advokat…. Men, varför det? Existerar lagparagrafer så existerar de oavsett om någon påtalar att de existerar eller inte!
  Man kan fråga sig om, juridiken är en slags magikerkonst?

 109. OT: vad är det som händer men börserna i USA? Sen mitten av januari har ju börsen tappat ordentligt. Men sen slutet av maj började det ljusna igen och allt kändes lungt igen. Men dom senaste 2 veckorna har det rasat igen.

  Hur tänker ni när det gäller aktieplaceringar(fonder) i Usa. Investera eller minska innehavet?

  • Normalt så brukar börsen vända vid denna tid. Förra året skedde det först i augusti, så jag avvaktar några veckor med att gå in.

 110. Det ser ut som att islamälskande kommunister i Sverige har vunnit, Sverige finns inte mer. Landet är nu officiellt västvärldens sopstation för världens allt skräp.

 111. Kulturmarxisterna förnekar sig aldrig. Vi får nu se om Löfvén tar dem i örat eller låter dessa infiltratörer styra landet som de vill, – Är Löfvén en totalt menlös fjant eller ledare?

 112. Låt försörjningkravet väga tyngst . Kan man inte försörja sina anhöriga, så kan man inte återförenas. Det är ingen rättighet att återförenas med anhöriga. Vi måste få mindre generösa villkor för flyktingar. V

  PUT skall man få först när man kan visa att man ha skattekraft att försörja sej själv. Låt varje de asylsökande betala för sin asylansökan, det är inte soldatrisk emot Svenska folket att vi skall behöva stå för dessa kostnader.

  • Vi kan ju börja med att introducera nåt som verkar behövas akut bland myndigheter och politiker: Vanligt Jävla Sunt Förnuft.

   • Politiker och myndigheter räds inte. Det vet att de kommer undan med precis vilka svinigheter som helst, eftersom tjänstemannaansvar inte tillämpas.

 113. Så går det när vi har låtit Deep State Sverige växa sig för stort.
  En sak är säker – vi behöver våran egen Trump som tar sig an hydrans huvuden , ett efter ett. Annars är vi körda. Vårt land kommer att rasers – av dom som är satta att sköta det. Det är inte folket som är problemet – det är myndigheter och politiker.
  Vi betalar skatt – Dom raserar landet.

 114. Stoppa alla dessa Migrationsverk och förbjud alla dessa myndigheter generellt som inte är av folket folkvalda!
  Fattar inte svenska folket att Sverige har blivit ett gigantiskt dagis där ungarna är med och styr i vårt land, därutav så fattar Myndigheterna mycket lite av vår verklighet, som de har varit med och sänkt mot avgrunden i avsaknad av sunt förnuft!

 115. Afrika är en hel konteinern, knöfull av rikedommar.
  Nästan så att man skulle flytta dit på gammla dar.
  Således är dom INTE flyktingar någon av dom.

 116. Hela felet är att man låter ’barn’ få separata regler vilket öppnat för förekomsten av ankarbarn. Alla migranter från den muslimska världen och Afrika måste återsändas oavsett ålder.

 117. OT: Filippinernas president Duterte är ett välkänt hatobjekt för svenska journalister, som sitter på värdegrundsmarinerade redaktioner och basunerar ut att allt han gör är fel. De lyfter aldrig blicken och redogör för vad filippinerna själva tycker. Enligt opinionsundersökningar är de tvärtom mycket nöjda, och regeringen Duterte är den populäraste någonsin.

  https://www.reuters.com/article/us-philippines-duterte/survey-shows-filipinos-more-satisfied-with-duterte-government-than-any-other-idUSKBN1F70XA

  • Det går inte att jämföra Duterte med svenska kjolpolitiker .Duterte är en handlingskraftig man.

  • Det är ju själva avsikten med massmigrationen av människor som inte är kompatibla med västvärlden till västvärlden.

   Neomarxisterna hatar inte bara västvärlden utan också den muslimska världen. Genom att tvångsgifta ihop västvärlden med den muslimska världen så hoppas man kunna provocera fram nya förintelseorgier.

   Vänstern är patologiskt ond. Dyrkar fortfarande Stalin i hemlighet.

  • Dock lyckades hovrätten fälla honom denna gång. Man skulle gärna vilja att namn och partifärg på ledamöterna i toingsrätten publicerades. Vore bra för grannar och vänner att få veta vem de umgås med, och vem som kanske jobbar med barn i det civila.

  • Funderar på att visa min penis för barn till 7-klöver politiker. Jag tror barnen är nyfikna på hur lång den kan bli. Tingsrätten i Sollentuna håller med mig. Pedofilernas nya vän;-)

 118. Enligt barnkonventionen ska barn växa upp omgiven av sin kultur, språk och familj. Det bästa sätt att lösa detta på är i barnets hemland om dess familj är där eller där dess familj är.

 119. Det märks att det är val om två månader. Fulmedia sprutar ut tycka-synd-om historier där asylsökande får komma till tals, mestadels afghanherrar så klart. En hade enligt honom själv flytt först till Ungern, men där fick ”stackarn” knappt någon mat, så han fortsatte till all inclusive landet Swerabia. De söker sig till psykvården och gnäller ut om hur dåligt de mår, när de inte vet om de får stanna i här-får-jag-vad-jag-vill-och-göra-som -jag vill-landet.

  Vet inte om alla känner till det, själv hörde jag det först idag, men vårdcentraler i hela landet har speciella avdelningar för nyadeln som kallas flyktinghälsan. Flera av dem har öppet kvällstid , så de kan komma ”akut” och gråta ut.

  Det känns gott att veta, att man tar hand om dem på bästa sätt, medan svenska åldringar som söker, OM dom får en tid, kommer in undernärda och vi andra får ställa oss i månadslånga köer. Vill vi har mer av detta? För det kommer att bli MYCKET värre! Rösta då SD så vi kan börja sanera.

  • två månader till val ??
   var är alla valkampanjer ? halva sverige har semester för tillfället..
   det är nu de har chansen att nå ut till alla semesterfirare ??

 120. Detta är Deep State och värst av allt är att regeringen låter de odemokratiska infiltratörerna hålla på.

 121. Det är väl knappast en slump att så mycket feltolkas till fördel för kalergiplanens genomförande! Vad tyst det har blivit om kalergipriset!? Kanske för att en allt större del av Svenskarna börjar känna till vad det verkligen är?!

 122. Orban lyckas ju hålla mussearme`n borta från sitt land så det går bara viljan finns
  men den verkar vara obefintlig hos mupparna som styr.

 123. Tabloiden Expressen TAR också upp saken som en nyhet
  Fattas nu bara UG för att Löfvén ska få rännskita!

 124. Vi får ändock anta att de som är tillsatta följer politikers vilja till viss del oavsett ministerstyre eller ej. Detta är också någonting som visar på att Löfven tal om stramare politik bara är tomma ord, liksom borgarnas. De vill bara i ord vara stramare, i verkligheten icke.

 125. 7-klöver rörelsen är lika sjukt fixerat på massinvandring som Hitler någonsin var på judeförföljelse. Det är bara något som ska pågå oavsett vilket….

 126. Du Steffe..

  Hur mycket vill du ha för att sluta förstöra mitt land..!?

  Jag skickar dig en blank check..

  Summan kan du själv fylla i..

   • Han har ju redan betalt. Får på två veckor vad en fattigpensionär får på ett år! Och ändå är han inte miljonär…… så han ökar sin lön då och då.

  • En bångåsna är och förblir en bångåsna.

   Han förstår helt enkelt inte vad han har gjort med Sverige.

 127. Det är fel att myndigheter i Sverige kan fatta beslut utan konsekvensanalys och hur effekterna av analysen skall finansieras. Vilka sitter egentligen på migverket och har den här makten?

  • Det är generaldirektören som uppbär myndighetens hela makt. Utsedd av regeringen så är generaldirektören en förlängd arm av vad regeringen beslutar. Myndigheter som migrationsverket kan inte krävas av att de kommer till riksdagen för att förklara sig inför riksdagsledamöter. Myndigheterna är som en stat i staten.

 128. Vi ska inte vara rädda för Putin!
  Vårt eget migrationsverk är mycket, mycket farligare.
  Men det är klart MV gör bara det som är tillåtet, med andra ord de är också en av Löfvens hundar som springer och viftar med svansen som husse befaller.

 129. Före detta, generaldirektören Dan Eliassons, ligger fortsatt kvar som en våt hand över migrationsverket fastän han nu är stationerad på Myndighet för samhällsskydd och beredskap (MSB). Av staten, Rödgrönas, utsända och muslimvänliga generaldirektören Dan Eliasson, och han såg till att undanröja alla demokrati under sin tid där på myndigheten.

  Det är som med talesättet, med sådana vänner som Rödgröna och Dan Eliasson så behöver inte folket någon fiende.

 130. Lägg ner detta f-bannade migverk. vi ska inte ha någon invandring över huvud taget de närmaste tio åren!

 131. Generaldirektören, uppbär myndighetens hela makt. Utsedd av regeringen så är generaldirektören en förlängd arm av vad regeringen beslutar. Myndigheter som migrationsverket kan inte krävas av att de kommer till riksdagen för att förklara sig inför riksdagsledamöter. Myndigheterna är som en stat i staten.

  • Och de styrande politikeridioterna tjatar om integration! Samtidigt öser man miljarder av våra skattepengar till dessa utanförskapsområden, och tror att det kommer att ske någon förändring.
   En massavvisning av dessa är det enda som har någon mätbar effekt!

  • Aftonlögnen har aktivt varit med och skapat detta . . . Och nu sitter de och gnäller över islamiseringen !

   Är det vuxet att göra så ?

  • Aftonbladet.
   Svenska folket har redan registrerat att SD och Åkesson förgäves har försökt få er att inse detta för många många år sedan. Vad gjorde ni då?
   Anklagade alla för rasism, främlingsfientlighet, religionsförtryck, fascism, ja ibland även visslarna för nazism.
   Nu går ni ut och predikar samma uppmärksamhet. Utan att skämmas det minsta. Ni är skyldiga alla dessa visslare en megastor ursäkt, och även om den kommer så återfår ni inte respekten ändå. Så illa är det, Aftonbladet.

   PS. Kom inte med några dumma ursäkter a la Löfven; ”Ingen kunde vetat detta tidigare.”

  • De vet så väl att de bara har kort tid kvar på sitt jobb och försöker hämnas genom att förstöra vårt land så mycket de kan !

   De är arga för att vi har kommit på vad de gör och precis som barn ska de hämnas för just det !

  • Det handlar om kulturmarxistiska aktiviser som infiltrerat Mig-verket i syfte att genomföra en egen hemlig agenda. Till detta kan man lägga att många handläggare, kanske t o m chefer, har invandrarbakgrund, d v s också en infiltration. Alla dessa infiltratörer samverkar förståss vid behov, men det är inte otroligt att vissa bildat aktivistceller inom Mig-verket. Det kan misstänkas att flera av infiltratörerna med invandrarbakgrund är muslimer varav några är medlem av Muslimska Brödraskapet, med den grund för korruption detta innebär! En konsekvens av detta är att invandring och uppehållstillstånd för muslimer understöds, medan sökande icke muslimer sannolikt får oftare avslag (vilket under en följd av år bekräftades av FBI i deras årsrapporteringar), däribland kristna sökanden, vilka vi vet är avsevärt mer förföljda och dödshotade i världen än muslimer (av muslimer), i synnerhet inom länder där MB leder resp inspirerar olika radikala muslimska grupperingar typ Al-Quida, IS, Al-Shabab m fl

   • Notera att kristna asylsökande, även ekonomiska migranter, i huvudsak är avsevärt lättare att integrera i land av typ Sverige, och således borde sådana invandrare prioriteras och inte ensamma MÄN eller ensamkommande ”vuxna” män.

    • Ekonomiska invällare har inget här att göra , de lockas av att få pengar och inget annat !
     De kristna som förföljs och mördas är okej att ta in !

 132. Det viktiga är att alla svenskar som dag efter dag och år efter år krökt sina ryggar fram till pensionen, stängs ute från den sociala välfärd de varit med om att bygga upp. Vi har en ny adel att värna om, inkluderat sossepolitikerna!

  • Vi får tacka alla dem som fortfarande yrar att de får något för sina skattepengar! Och väljer partier som inte har något annat program än att skinna oss!

 133. Så om en ”15-åring” visar sig vara 30 så får han ändå ta hit föräldrarna , sina fruar och 17 barn . . . Inte om jag fick bestämma ! !

 134. Vi behöver en rationell modell på plats som ett komplement till en emotionell värdegrunds modell som saknar ekonomisk bäring.
  Medborgerliga rättigheter är för medborgare som tillsammans valt att lägga en del av sin inkomst på gemensamma prioriteringar som skola, sjukvård, försvar, socialt stöd etc.

  För andra icke medborgare som saknar egenförsörjning föreslås en fond som bekostas av V+MP och andra stödgrupper som t.ex. svenska kyrkan via medlemsavgifter.
  Denna fond, fristående från skattesystemet, skall fondera enligt formeln: 74.000/person/år x 5 år.
  Misstänker att medlemsantalet kommer att närma sig 0 ganska fort.

  Med andra ord, förespråkare för att ”ta hand om alla” skall nu själva ta hand om kostnaden.
  Sannolikt kommer fonden att vara tom, för dom som skriker högst om humanitet är troligtvis dom som totalt bidragit minst via skattemedel, snarare levt på föräldrar, vänner eller andra bidrag i någon form som t.ex. CSN.

 135. Det är tydligt att mig-verket har blivit en egenmäktig bärsärk som ingen har kontroll över !

  Detta blir ett av de första sakerna som Jimmie får ta tag i när han blir statsminister 😉

 136. Det verkar sitta allför många invandrare i systemet som snedvrider måga viktiga beslut till deras egen fördel. Något som bör få prio ett för den nya regeringen.

 137. Migrationsverket är infiltrerat av mängder med ”muslim-vurmare” oftast med socialistisk grundsyn, därav blir tolkningarna därefter!!!
  De tillser genom sitt agerande att svensk välfärd blir dränerad, snart till obefintlighet!!!!

 138. Jag tror för de flesta av oss som följer alternativ media så är ju planen att ersätta svenskarna med ett slavfolk. Visserligen är vi svenskar slavar redan och betalar hutlösa skatter till det vi nu kallar för ny-adeln. Men dessa ny-adlade människor kommer i slutänden att hamna på ”bomulls-plantagerna” s.a.s. Varför dessa styrande tror att det kommer fungera förstår jag inte.. för slaveri slutar alltid med revolt i en form eller annan. Och det är aldrig ett oblodigt slut… nåja, det får stå för de styrande.. vill de ligga med huvudet på blocket så är det deras val.

 139. Få se nu 9000 afghaner x 3barn =27000
  2 miljoner invandrare X3 barn= 6 miljoner
  Totalt 6.027.000 icke Svenskar eller räknar jag galet?

  • Vi som har svensk utbildning, gångbar i yrken som bygger samhället, får inte vara med. Trots kunskaper i t.ex. dessa ämnen. Har flera gånger i livet sett besked till arbetssökande, från utländska personer på svenska myndigheter. Att den svenska har för lite med sig, för att arbeta i tjänsten, trots flera examen… lätt att säga: Hahahahahaha.

 140. ANTALET ASYLANTER 2015-2017(tusentals)
  Tyskland 1444
  Italien 335
  Frankrike 260
  SVERIGE 218
  Ungern 210
  Österrike 155
  Grekland 123
  Nederländerna 84
  Spanien 62
  Polen 30
  Malta 6
  Allt enl Frankfurter Allgemeine idag 28/6

 141. Sveriges EU ledamot Cecilia Wikström (L) är den som driver på inflödet. Med bakgrund som präst så verkar hon mer vara en representant för Guds rike än för Sveriges väljare.
  Inte heller respekterar hon andra länders demokratiska rättighet att tycka annorlunda om EU’s migrationspolitik.
  Skall Sverige och Tyskland sänkas så skall alla andra i EU också sänkas, det verkar vara hennes syn på rättvisa.
  Kan inte förstå hur regeringen eller L låter denna representant jobba mot EU ländernas överlevnad.

  • De arbetar inte för Gud och kyrkan, utan för NWO dessa religiösa hycklare, och hon har gott sällskap av Påven!

  • Det är den ryktbara Cecilia som ständigt bräker ang. zigenare ”Vi måste hjälpa dem!”, men aldrig åker ner till Centraleuropa (ex. Tjeckien, Slovakien) för att snacka med de som har hundraåriga erfarenheter med folkslaget och deras ovilja att integreras, skicka barn till skolan och arbeta. Det är mycket givande att se hur de bor och lever ex.vis i Kosice, Slovakien.

 142. Vilket(a) medborgarskap har de som ”feltolkar”? Det är en viktig fråga, eftersom Löfven säger att det ska vara ”Ordning&Reda”.

  Det är svårt att hjälpa, utan att veta vad som ska rättas till?

  • Jag antar att Expo har gått ut till den autonoma vänsterpöbeln och fixat in dom som miggor , Expo är ju med lite överallt och hjälper till med förintelsen av Sverige !

 143. Uppdraget från högre makter än regeringen är solklart. Det gäller att släppa in så många trojaner som möjligt för att sänka det gamla Sverige.

 144. Sverige skall inte ha något Statlig myndighet som införlivar utlänningar i Sverige.
  Lägg ned skiten !

 145. 9 av 10 svenskar anser att flyktingar med skyddsbehov skall tas emot i Sverige på tillfälliga uppehållstillstånd och dessa flyktingar skall återvända hem när skyddet inte längre behövs.

  Migranter till skillnad från flyktingar skall direktavvisas vid gränsen.

  Så länge detta enkla faktum inte inses i 7-Klövern kommer SD att öka tills det får egen majoritet.

 146. Härligt!
  Det Sverige alltid saknat dom senaste 200 åren är just fejk-flyktingar och bidragssugna invandrare. Vad skulle Sverige gjort utan dom som kommit dom senaste 40 åren?
  Förmodligen ha pengar till ett riktigt försvar, tagit bort vårdköer, haft en effektiv polis, haft en bättre fungerande skola, absolut mindre bostadskris, högre pension till Sveriges 360.000 fattigpensionärer.

 147. Migrationsverket syns strunta i suna egna tabbar och borde definitivt lāggas ner och om detta s, k. Verrk ska låtas fortsātta BYT UT SAMTLI GA och tillsātt personer som
  KLARAR AV UPPGIFTEN!

  • Släng ut alla invällare som sitter och beslutar på migrationsverket samt Mikael Ribbenvik som är generaldirektör fin titel eller hur?

 148. En milslång kö med krävande bankomat-turister är på väg hit för att bli matade
  som gökungar,hemsk syn.

 149. Ajdå, feltolkning. Måste bero på ’den mänskliga faktorn’.
  Det här får vi ’titta på’, men givetvis inte förrän det är för sent.

 150. Allt som är dåligt för Sverige och Svenskarna ”misstolkas” , skitsnack det handlar om korruption och politiskt mygel…

  Sverige är ett av västvärldens mest misskötta och korrumperade länder vill jag påstå.

 151. Migrationsverket är som en stat i staten. Den svenska regeringen har inget inflytande alls. Migrationsverket lyder istället under EU:s lagar och direktiv. Landet Sverige råder inte över sina egna lagar…Det är EU och FN som styr Sverige…och Migrationsverket.
  Stoppa denna process…rösta på SD som ser allvaret med överstatlighet.

  • Alldeles riktigt. Det är skrämmande att se och höra hur detta folkutbytes verk agerar just som en stat i staten. Det kan vara på sin plats att påminna om hur detta verk 2013 på eget bevåg införde permanenta uppehålls tillstånd för alla så kallade flyktingar från Syrien. Med katastrofala följder för vårt land.
   Därför måste det vara prio ett för en nationell/ högerregering att ta itu med detta verk och lära alla dess välavlönade vänsteraktivister att sitta vackert.
   Annars sparken på grått papper!! I övrigt bör detta verk bantas ned i takt med att asylrätten tas bort.

 152. Agendan hos politikerna är att skapa ett tryck för bantat välfärd. Det skapar samtidigt tillgång till billig arbetskraft.
  Vanliga svenssons får det sämre, medan rika får det bättre.
  Därför har Reinfeldt och kompani öppnat dörrarna för fri invandring.

 153. Beteckningen ”ensamkommande flyktingbarn” på alla dessa 16-, 17-, 18-åringar som kommer till Sverige och söker asyl för att få ett bekvämt bidragsliv här, passar ju inte alls, och ensamkommande är de ju inte heller. Många helt vanliga ungdomar i den åldern tågluffar ju genom hela Europa själva. Och inte tycker man att dessa är barn! För att få köpa ett InterRail-kort (som man tågluffar med), skall man vara över 12 år gammal – dvs att den som är under 12 år anses vara barn, och då får man inte tågluffa. Annars anses man vara ungdom eller vuxen. Beteckningen ”Ensamkommande flyktingbarn måste vara något som asylaktivisterna hittat på. De flesta vanliga människor tänker direkt på de finländska krigsbarnen som kom till Sverige under 2:a världskriget med en adresslapp i ett snöre om halsen, och inte på de afghanska s.k. ”flyktingbarnen” som sittstrejkar i Stockholm.

 154. Regeringen vill ge svenska medborgare en bild av att massinvandringen stagnerat, t.o.m. minskat, men bakom kulisserna är det sånt här som mygel som pågår!

  Tror en merpart av svenska befolkningen inte vill att deras skatter ska slösas bort på såna här bidragsturister som ljuger om sin ålder!

  I andra delar av världen, t.ex australien, skulle det bli stopp på direkten och en returbiljett de själva får bekosta till ursprungslandet!

 155. – Vad ligger det för drivkrafter bakom som gör att man från så många håll gärna ha i oidentifierade människor med totalt okänd bakgrund?
  Var finns konekvems och riskanalysen?

 156. Vad Ni väljare inte vet så mycket om ifall Ni röstar på 7-klövern. En dokumentär i USA om detta.
  https://www.snagfilms.com/films/title/islam_what_the_west_needs_to_know
  Ni visste väl inte heller om den massiva demonstration som varit idag den 18/8 i Åbo mot invandringen.
  https://mvlehti.net/
  Sedan att judarna ska också marschera på Åbos gator som en demonstration mot det enorma judehat som blossat upp i Finland. Det kommer också att visas på https://mvlehti.net/

 157. EU- domen misstolkades med stor sannolikhet av Migrationsverket.
  Man styr både juridik och politik så det passar islam som hand i handske.
  Rösta på SD – då motarbetar ni den här otrevliga utvecklingen, som varje dag för oss allt närmare sharialagarna.

 158. Och värre blir det. “If Europe thinks they have a problem with migration today … wait 20 years,” said retired US military corps brigadier general Stephen Cheney. “See what happens when climate change drives people out of Africa – the Sahel [sub-Saharan area] especially – and we’re talking now not just one or two million, but 10 or 20 [million]. They are not going to south Africa, they are going across the Mediterranean.”

 159. Sverige är ett rikt land! Sverige har aldrig varit säkrare! Upprepa dessa två satser 1.000 gånger och du tror på dem.

 160. Feltolka?? Dom kommer ju ända! Dessa välfärdsparsiter struntar totalt i sådana dommar.

  MENA-invandrarna, dom eviga unga barnen.. Tydligen kan dom bryta mot naturlagen och alltid var underåriga och icke straffmyndiga.. Det är så man får invandrare i jobb, fråga Annie Lööf!

 161. När man ser Migrationsverket i aktion vet man att det är den svenska regeringen man ser i aktion. Migrationsverket är regeringens verktyg ända ut i fingertopparna. Migrationsverket är regeringen ! Stefan Löfven håller i svets munstycket ! Och regeringen är i sin tur EU:s verktyg för att förstöra vårt land…att splittra det är ett led i globalisternas agenda. Ut spädningen av vår kultur och religion, med andra kulturer på kort tid, får konsekvenser. Samhälls problemen vi ser nu är den förda politikens ansvar. Ändå lovar man mer av samma sak. Mera utmaningar att vänta ?

LÄMNA ETT SVAR