AVSLÖJAR: Regeringen ville kartlägga ”hat” – #jagärhär blir samarbetspartner

Delningar

➤ Demokratiminister Alice Bah Kuhnke har träffat Mina Dennert ”vid ett antal tillfällen”. Kulturdepartementet försöker involvera Totalförsvarets forskningsinstitut och Justitiedepartementet för att bekämpa obekväma åsikter. Läs de avslöjande mejlkonversationerna!

Nätverket #jagärhär, med förgreningar inom public service, har gjort sig känt under året genom svärmattacker mot de konton på sociala medier som nätverket anser sprida ”hat och hot”. Udden riktas oftast mot journalister, opinionsbildare och debattörer på den högra politiska planhalvan. Metoden är hämtad från så kallade ryska trollfabriker där ett stort antal betalda operatörer går in och massanmäler konton på Facebook som framför åsikter obekväma för makten.

Under den senaste tiden har nätverket lyckats att tillfälligt stänga ned konton för Katerina Janouch, Ann Heberlein och andra debattörer med samma metod. Skillnaden mot de ryska trollfabrikerna är att nätverket positionerar sig själv som en oberoende gräsrotsrörelse.

Mötet med högt uppsatta tjänstemän

Idag kan Samhällsnytt avslöja att nätverkets grundare Mina Dennert sökte stöd i maktens korridorer redan i februari 2017 – och det fick hon. Inom två veckor från det första mejlet anordnas ett särskilt möte på Kulturdepartementet med flera närvarande – däribland kanslirådet på Enheten för demokrati och det civila samhället, Elisabet Modée, departementssekreterare på samma enhet, Johanna Granfors, och flera andra högt uppsatta personer.

Ämnet som ska ha diskuterats är, enligt Modée, #jagärhär:s arbete mot hot och hat på Facebook. Förutom personal på Kulturdepartementet bjöds även in tjänstemän från Justitiedepartementet – närmare bestämt från Straffrättsenheten och Kriminalpolitiska enheten:

– De jobbar ju också mot hat och hot, förklarar Modée sitt val av inbjudna i en telefonintervju för Samhällsnytt.

Hatare ska kartläggas?

Av mejlkonversationer innan mötet framgår dock att det som skulle diskuteras var bland annat en kartläggning ”av hur hatet ser ut (vem är hatare?)”. Mina Dennert skriver i sitt mejl att det var ”fint att höra” att departementet skulle vara intresserad av en sådan kartläggning ”som nästa steg”:

När Samhällsnytt ringer upp kanslirådet Modée och ber henne att definiera hatare svarar hon så här:

– Hatarna är ju dem som skriver olika typer av… attacker… hat mot… eller kallar folk olika typer av rasistiska tillmälen, använder kränkande uttryck på nätet…

Är Katerina Janouch, journalist och författare, en hatare? #jagärhär agerade ju mot henne.

– Det kan inte jag säga.

Modée dementerar att Kulturdepartementet hade för avsikt att kartlägga medborgares politiska åsikter genom att använda ett nyspråk.

Den 21 februari 2017 framför hon dock i ett mejl adresserat till paret Dennert kontaktuppgifter till en projektledare på FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut) som arbetar just med att kartlägga ”extremistiska budskap via internet och sociala medier”. I mejlet tillägger Modée följande:

”Om ni kontaktar henne – skriv då att ni fått info via oss.”

I telefonintervjun kan hon inte förklara varför det var viktigt att betona varifrån Dennert fick projektledarens kontaktuppgifter.

Märkligt uppdrag för FOI

När Samhällsnytt når projektledaren berättar hon att det inte var bara ”extremistiska budskap” som blev föremål för hennes kartläggning utan även andra typer av budskap:

– Det finns hatbrott, som till exempel het mot folkgrupp. Sedan på internet finns det olika kulturer, som trollkulturen, när någon kanske tycker att det är roligt att starta igång en diskussion genom att säga extrema saker. Eller när man skriver kränkande, nedsättande… kallar folk för kränkande och nedsättande benämningar. Det kan också vara en form av hat.

Projektledaren medger att den avslutande delen av rapporten som publiceras inom några veckor kommer att titta på vilka grupper som sprider ”hat”. Hon är dock tydlig med att det inte kommer att handla om individer, utan snarare om ”digitala miljöer”.

Tycker du inte att din forskning kan användas för politiska ändamål för att begränsa yttrandefriheten?

– Nej, det tror jag absolut inte.

På FOI:s hemsida går det att läsa följande om myndighetens roll:

”FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas ledande forskningsinstitut inom försvar och säkerhet.”

Dennert träffar Bah Kuhnke ”vid ett antal tillfällen”

Att döma av mejlkonversationer mellan Kulturdepartementet och Mina Dennert verkar ett samarbete ha etablerats. #jagärhär omnämns positivt i regeringens handlingsplan ”Till det fria ordets försvar” som författats på Kulturdepartementet och – ironiskt nog – tar upp just #jagärhär som ett exempel på hur det civila samhället kan agera i försvar av det fria ordet.

I ett mejl från departementsekreteraren erbjöds Mina Dennert att få en tryckt kopia av handlingsplanen:

”Mot bakgrund av att Jagärhär omnämns i planen och att departementet och ministern har träffar Jagärhär vid ett antal tillfällen skulle vi gärna vilja skicka den tryckta versionen till er!”

I en telefonintervju bekräftar Johanna Granfors att det var demokratiminister Alice Bah Kuhnke som åsyftades i mejlet. Hon kan dock inte svara på hur många gånger och i vilka sammanhang de här mötena anordnats. Inte heller ministerns pressekreterare vill svara på frågan, utan hänvisar till departementets registrator.

#jagärhär ville bli finansierade av staten

Tonen mellan Kulturdepartementet och Mina Dennert blir allt varmare i mejlkonversationerna. Från departementets sida kommer långa sammanställningar av vilka bidrag som föreningen kan söka med personliga tips på hur man ska lyckas med sina ansökningar.

Den 10 oktober ansökte föreningen om en halv miljon kronor hos Kulturdepartementet ”för arbete mot rasism, liknande former av fientlighet och hatbrott”:

Kanslirådet Elisabet Modée börjar så småningom att skriva under sina mejl med ”Lisa”. Den varma samtalstonen med ömsesidiga hyllningar pekar på en nästan intimt nära relation mellan regeringskansliet och nätverket. Kanslirådet går så långt som att marknadsföra organisationen för EU i Bryssel:Detta är dock något som kanslirådet själv inte ser några konstigheter med:

– Varför inte?, svarar hon på vår fråga om varför hon skriver under med sitt förkortade förnamn i kommunikation med Dennert.

Är du med i nätverket #jagärhär?

– Mm, jag gick med… Men jag gjorde ju det som privatperson…

Sedan när är du medlem där?

– Sedan de började.

Tror du inte det kan påverka din opartiskhet som tjänsteman?

– Nej, det tror jag inte.

Samhällsnytt har ringt Mina Dennert för kommentar, men hon avbröt samtalet direkt efter att vi presenterat oss som reporter för Samhällsnytt. Hennes nummer är otillgängligt för tillfället. Samhällsnytt kommer att fortsätta att söka svar på våra frågor till demokratiministern Alice Bah Kuhnke.

Alla mejlkonversationer mellan nätverket #jagärhär och Kulturdepartementet kan laddas ned i sin helhet och läsas på följande länk.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

651 KOMMENTARER

 1. Finns en genomgående tråd om denna pk rörelse på flashback, de även massanmäler för att stänga ner konton på fisbook bla. Riktiga åsikts förtryckare med kärlekens banner, riktigt falska individer som styrs av svt mm.

 2. Återigen, ett fantastiskt gräv. Tack, Egor Putilov. Åsiktskontroll som ideologi, jag är inte alltför förvånad men lätt chockerad över metoderna. Vid det här laget är troligen ABK ”varnad”, blir nog svårt att prata med henne. Men utifall det går har hon nog i vanlig ordning tlllverkat några floskler som hon har till hands.

 3. ’Kamp mot hatet’ låter som ’kamp mot kontrarevolutionärerna’, Tjekan, som Lenin instiftade för att massmörda oliktänkande.

  Vänsterns faiblesse för att massmörda människor upphör aldrig att förvåna men så handlar ju all vänsterpolitik om att förstöra det som fungerar, i synnerhet att utrota människor som fungerar.

 4. Varför är ministrarna så verklighetsfrämmande? Varför är svenska TV-program så mördande tråkiga? Svar – de är gjorda av Makteliten och ska tjäna Maktelitens syften enbart. Som i länder med tydligare diktatur.

  I stället för att ständigt klistra nazistetikett på en miljon svenskar skulle man ju kunna tänka sig en helkväll med återblickar på medias storljugande om invandringens goda ekonomi och sociala nytta. Men de S-märkta programcheferna ser effektivt till att den typen av program inte sänds i Sverige.

  Varför inte en helaftonsprogram om det intensiva HATET som flera av invandrargrupperna hyser mot hela vår kultur och vårt land. Visa hur det såg ut då ett invandrargäng nu under helgen bröt sig in i en skola i Göteborg och förstörde allt som kom i deras väg. Skador som kanske går upp till miljonbelopp.

  Polisens insats: ”Vi har upprättat en anmälan gällande grov skadegörelse”. ”Ingen person är gripen”. Rektorns insats: ”fruktansvärt tråkigt”. ”Vi har ett möte med all personal”.

  Varför har skolan inte rörelsedetektorer och kameror installerade som möjliggör tidiga larrm om inbrott? Polis som jobbar proffsigt på helger och nätter? Varför ska man tro något illa om alla de stackars ensamkommande? Varför låta den svenska verkligheten ha något att göra med verksamhet i skolorna och utformning av TV-program för svenska folket? Alltfler svenskar vill inte betala TV-avgiften – vi lägger det på skatten i stället. Miljonbelopp i skadegörelser
  i skolor och i samhället i övrigt – ingen fara, vi tar också det på skatten.
  Som kan höjas hur lätt som helst.

 5. Jag hoppas att den här ’jaga-obekväma-gruppen’ har några stycken personer som behärskar arabiska. Islam-sidor innehåller naturligtvis innehåll där svenskar och det svenska samhället beskrivs i väldigt nedlåtande termer.
  Självklart så kommer granskarna att bli granskade!

 6. Tack för en intressant och skrämmande artikel. Undra om Svenska Institutet är inblandat ? Dom har ju erfarenhet av åsiktsregistrering.Jag är lite nyfiken på dessa åsiktsregistratörers definition på ”hat och hot”.Är alla som inte gillar hjärtan på Facebook hatare ? Skall dom registreras i en databas ? Sverige blir bara mer och mer absurt.Det värsta är att det är allvar, inget skämt.

 7. Nätverket #jagärhär attackerar det mesta som har negativa inställningar till asylpolitiken, uppfostrar vad folk ska tycka om asylpolitiken, alla är onda utom Nätverket #jagärhär. För mig verkar de dumsnälla och barnsliga.

  • Enl deras tolkning, all kritik ingår. Även Jagärmupp folk som försvarade en ”flykting” som begick våldtäkt.

 8. Mycket bra artikel där faktaunderlaget är väldokumenterat. Skolexempel som jag blir glad att läsa!. Förut kallades detta för åsiktsregistrering, har den lagen tagits bort? Det var en skandal då folk på sjukhusen åsiktsregistrerades av jag tror facket. Hon ska undersöka vissa nätverk, digitala nätverk.Frågan är vilka som ska göra detta mot betalning. Expo? Researchgruppen? Ska de lägga grunden som sedan ska snickras ihop i en rapport skriven av jag är här stjärnorna?
  Hur kan man göra detta på laglig grund i en demokrati av ministrar och tjänstemän? De kan väl använda förkortningen GRU som passar in i sammanhanget. Stöder inte jag är här kriminella personer som har gjort brott och övergrepp mot kvinnor och som befinner sig i Sverige illegalt? Är det OK att bekosta dem med skattepengar?

 9. Kulturdepartementet under Alice Bah Kuhne blir ett riktigt mupp departement med en mupp minister som ska styra åsikter, man tror inte att det är sant.

 10. Samhället förändras hela tiden på gott o ont. Vill man ha ett hatiskt samhälle då är det bara att köra överbefolkningen en 2-3 gånger. Sen blir man förskräckt som styrande och börjar gå emot medborgarna och kalla dom rasister och högerextrema. Tror ni man får bort hatet på det sättet. Politikerna borde gå psykologi utbildning så man förstår hur människor reagerar. Men Bilderberg hade väl inga sådana.

  • Sverige har ju Europas sämst utbildade politiker, tror någon att en svetsarlärling skulle kunna bli kansler / premiärminister / president / statsminister i något annat land än i Sverige ?
   Och hela regeringen är befolkad med samma bottenskrap.

 11. Det är inte bara journalister och bloggare som utsätts för deras massanmälningar utan alla som inte delar deras åsikt. De agerar i stim och bombarderar en med kommentarer för att man ska bli uppretad och skriva något som går över gränsen. Sen anmäler de och man stängs av från Facebook för en tid.
  Jag har blivit avstängd för att jag skrev att det finns risk för inbördeskrig tex.

  • Pelle Husvall har delat Rättviseförmedlingens video.

   1 h

   Fantastisk glädjande nyhet!

   Nu är det klart,

   #jagärhär har bland mängder av nominerade blivit uttagna som en av tre finalister till Rättviseförmedlingens rättvisepris.

   ”Rättvisepriset går till en person, projekt, företag eller organisation
   som på ett innovativt och konkret sätt gjort en insats för jämställdhet,
   jämlikhet och samtidigt inspirerat andra att agera.”

   Vi är förstås väldigt, väldigt stolta över att vara en av de tre
   finalisterna till priset. Det visar att det vi har gjort tillsammans har
   haft betydelse och påverkan, så nu njuter vi av nomineringen och ge oss
   själva en massa cred (alla 40 000 av oss, för det är vi tillsammans som
   har bidragit till det här).

   Vem av de tre finalisterna som ska få priset avgörs nu i en röstning där
   det är viktigt att först läsa vilka som är nominerade och hur
   motiveringarna lyder. Det gör man under den här länken:

   https://rattviseformedlingen.se/ratt…-2016-har-ar…/

   Sen går man in och lägger sin röst på det initiativ som man tycker bör få Rättvisepriset. Det gör man här:

   http://bit.ly/rattvisepriset2016

   https://www.facebook.com/rattvisefor…4986471484750/

   (Rättviseförmedlingen har samarbete med kulturdepartementet)

 12. Mina Dennert med anhang har ju lärt folk hur de skall bete sig. Och när hon själv får samma behandling,(dock mycket mildare hon slipper ju få äggat hus och hot om avsked från jobb, trasserade barn och hot från skolor som hennes anhang brukar kräva) då blir det grin och tandagnisslan. Att en pajasfigur som vår ”kulturminister” ska samarbeta med dem är ju stor humor och extrem dålig insikt. Men bra för oss som vill se en annan ordning efter valet.

 13. Skål för Gustav II Adolphus!

  Firad i Tyskland för hans försvar av protestantismen mot katolska ritualer som allahelgonanatt. Han satt inte på kontoret i Rosenbad, han fäktade med värja i hand mot katolikerna och stupade tillsammans med sina drabanter.

  Jag läser att när Hannibal invaderade Rom för runt 2000 år sedan, så stupade en tredjedel av Roms senatorer med svärd i hand på slagfälten. Förr var politiker inte en beskyddad adel separerad från samhället. Förr var det de mest dådkraftiga personerna, generalerna på slagfälten, som var senatorer och stiftade lag och personligen slogs för sitt folks frihet.

 14. Att departementspersonal hjälper privata politiska organisationer med finansiering samtidigt som de själva är medlemmar i samma organisation är givetvis brottslighet.

  Att kartlägga privatfolks åsikter i syfte att kunna förfölja dem är ett mycket grovt brott. Det är förbjudet enligt svensk grundlag, Förenta Nationernas deklarationer om de mänskliga rättigheterna, också så av den Internationella Brottmåldsdomstolens praxis, samt den Europeiska Nationens lagar.

  Det handlar med andra ord om helt uppenbara brott som begåtts, med dubbelsiffrigt fängelsestraff i straffskalan.

  När leds förövarna ut ifrån sina hem av internationell polis?

  Förövarna måste ställas till svars för sina gärningar – i enlighet med lagen.

 15. Om de nu ska börja kartlägga så tycker jag de kan bugga samtligas telefoner och placera en mikrofon och kamera i allas hem. Det kan ju inte sluta vid internet tycker man. Kör fullt ut!

  Hälsn. Demokrati och yttrandefrihetsdepartementet

 16. Kulturdepartementet verkar jobba för att sprida icke demokrati. Demokrati kräver öppenhet. Demokrati kräver likabehandling. Demokrati kräver att myndigheter inte lierar sig med utomparlamentariska organisationer. Driver Kulturdepartementet det här vidare på sätt som beskrivs ovan måste det tas upp i Konstitutionsutskottet och eventuellt ansvarigt statsråd ställas till ansvar. Ingen leker med demokratin, inte ens ministrar!

 17. Snacka om STASI – metoder !!!
  Vad för sorts land vill vi ha ? Ett feministiskt alternativ med snöpta män och ingen som vågar opponera sig.
  Inte det mina släktingar önskade dåde deltog under 2:a Världskriget.
  När människor bliir tillräckligt förtryckta av övermakten ,blir revolution eller inbördeskrig överhängande. Bara fortsätt ! Det är ändå inte mycket kvar att kämpa för .
  Personligen har alla mina närmaste flera medborgarskap och är välutbildade , samt klarvakna med resten av världen att välja på.

  Så många idioter vilka utan medicin eller behandling får vara lösa ?

 18. Är det hat om jag säger att Bah Kunke inte verkar veta vad hon ska fokusera på? Vore det inte bättre om landets regering försökte lösa de problem den varit med om att skapa istället för att försöka ta död på kritiken?

 19. Å andra sidan är enda anledningen till att vänsterextremisterna i Miljöpartiet sitter i regeringen att Leif Östling och Fredrik Reinfeldt vill göra pengar i arabvärlden.

  Hade alliansen varit för en migrationspolitik som var inriktad på landets framtid istället för på snabba pengar hade man också haft regeringsmakten och då hade den vansinnigt hatiska vänstern inte haft något att säga till om.

 20. Tål man inte öppen kritik ,ska man hålla käften !!! Vilket innebär att 7 klövern för all framtid inte ska ha med politik att göra !!! Diktaturmuppar !!!

 21. Du är så bra Egor! Du tillsammans med Rebecca Uvell är på god väg att förbättra journalisternas nedsmutsade namn.

  Synliggör de fulspelande rödgröna!

 22. Som människa har jag rätt att älska vem jag vill. Detta innebär att jag också har rätt att hata vem jag vill.
  Det är alltså inget sjukt i att älska eller att hata. Det är fullt naturliga tinga. Ting som alla har rätt att göra.

  Jesus hatade orättfärdigheten men hade funnit behag i sanningen. Sen kan man ju alltid diskutera vad som är sanning och vad som är orättfärdighet. Men utgångspunkten är att individen bedömning i frågan är utslagsgivande. Alla har rätt att hata precis som alla har rätt att älska.

  Att vissa opålästa idioter sätter sig till doms över mig, och andra, om de älskar, eller hatar, ”fel person” eller har ”fel åsikt” är sjukt och bör fördömas på det skarpaste.

  Att sen en myndighet börjar sätta sig till doms över medborgarnas val av vem, eller vad, som ska älskas eller hatas bådar inget gott. Det förskräcker. För ut ur det kommer bara elände.

  • Problemet är att det är folket som lägger denna dom på dig. Att folk har olika tankar och livsstil är en sak. Men staten är våldet mot dig som tvingar dig att sluta tänka och vilja för att istället bara passivt lyda PKs order. Och alla runt omkring dig till vardags har röstat för detta! Värre än värsta skräckfilmen. Zombies among us.

  • Då terrordådet i Manchester skedde läste jag en krönika av han jag glömt namnet på-som är jurymedlem i engelska idol. Det var en arena fylld med ungdomar som skulle se en gala.
   Han skrev ungefär så här, denna kärlek, alla blommor, handhjärtan OK för er som tycker om det för det gör inte jag. Jag vill ha mitt hat ifred, jag hatar dessa förb.svinpälsar. Nu vill jag vältra mig i hat och avsky. Det var snyggt skrivet.
   Samma tänker jag då jag följt den katalonska krisen. Det är stilistiskt välskrivna inlägg med en hel del elegans.
   Idag var ett inlägg att vi har inte betslat den ekonomiska skulden som är utan kontroll.
   De här människorna framför sina åsikter på ett utarmat språk, svenskan kan vara vacker och uttrycksfull. I debatter använder statsministern en massa invektiv-plakatretorik. Det är mycket oseriöst och skämmer landets högsta politiska ledning.
   Bra inlägg med en mänsklig vinkling.

 23. Föga förvånande. Alice Bah Kunkhe är en livsfarlig person. En demokratiförstörare! Hon är den första som måste slängas ut med huvudet före från sitt kontor på regeringskansliet.

 24. Att svenska myndigheter mobiliseras mot det svenska folket utgör tecken på ett samhälle på väg utför.

  Snart nog lär polisens resurser ensidigt användas till att skydda korrupta och hatade politiker.

 25. OT: I dag är det 100 år sedan Bolsjevik judarna startade den så kallade Ryska revolutionen. Den var inte så värst rysk eftersom de som startade den kom utifrån
  och var sponsrade av ”bankmannen” Jacob Schiff.

 26. Vi ligger redan värre till än vad som tidigare varit känt. Allt till höger om Lenin är hat och högerextremism. Valet 2018 kan vara det sista fria om inte valfusk redan har beordrats av Bah Kunke & Co.

 27. ”Till det fria ordets försvar”. Nyspråket är etablerat i etablissemanget. Orwells ande svävar över eliten och ger associationer till både Djurfarmen och 1984 med ett visst inslag av svensk ankdamm.

  • Ankdammen är fylld av ett stinkande fittstim. (DISCLAIMER denna fackliga LO-term har ingenting att göra med statens varumärke STIM. Eventuella samband med fitt-delen av LO-ordet får tills vidare vara vad de är).

  • Nä, svenska män bara går hem och hoppas blint på det bästa. Inte undra på om kvinnor ser sig om för intelligenta alternativ, män som i motsats till svenskar förmår ta hand om sin familj.

  • Flera sjukhus i vårt land har stängt ner avdelningar. Sedan har detta kontrollerats och visat sig vara en felaktig åtgärd som bryter mot både lagar och regler.
   Vi kommer få särskilda avdelningar för personer som är hotade.

 28. Fantastiskt välunderbyggda artiklar från Egor – stort Tack!
  Härligt med en blåslampa på alla vänster-/feministinfiltratörer i samhällsförvaltningen. Herregud så mycket pengar det kunde sparas att röja upp där. Tillsammans med slopade av pågående folkutbyte skulle det sparka Sverige direkt upp på förstaplats i världens välfärdsliga.
  Är dock optimist – misskötsel, genustänk, kvoteringar och annat otyg peakar snart. Pendeln kommer att svänga – det är bara att studera senaste valresultat både i Europa och övriga världen 🙂

  • Det som behövs är en fysisk blåslampa som steker PKs sittfläsk. Metangasen de uttalar kanske kan hjälpa till i rättningen.

 29. Det är bara att villigt erkänna att man är en hatare av den diktatur som växer fram allt tydligare för var dag. Inget konstigt med det, tvärtom en sund inställning.

 30. Vadå kartlägga hat!?
  Regeringen hatar ju den egna befolkningen, är det ok?
  Om så inte är fallet varför raserar man då vårt land?

 31. Löfven då? Han hatar ju Jimmie Åkesson och SD!!!
  Men dom tycker väl det är ok att hata hatare som hatar dom som hatar hatare…

  • O spyan vill ju kräkas….han e ju också hatare isf….eller är det skillnad på folk o folk??? Är det inte allas lika värde som gäller??

 32. Många nämner att Mina Dennert har publicerat manualer för att göra det lättare för #jagärhär att massanmäla och tvinga bort åsikter och fakta de inte uppskattar. Utan att alls sympatisera med flera av de nedstängda sajterna så är det ändå lätt att se hur åsiktsförtrycket fungerar i praktiken, även när det gäller helt demokratiska meningsmotståndare som nätverket vill förbjuda.
  https://www.youtube.com/watch?v=h0Keg4ajWLc

  Faktum är att det kanske finns skäl till att bli mera orolig över den politiska (extremvänster-)aktivismen bland de statliga tjänstemännen än politikernas agerande och Kulturdepartementet är nog det värst infekterade.

 33. Jag såg att Charlie Hebdoredaktionen fick en fatwa igen. En imamgubbe hade sagt att våldtäkter är enligt islam typ, kvinnoförtryck och våld likaså
  Då ritade de imamgubben med en stor erektion. Kallade den för den sjätte pelaren i islam! Det är klockrent. Han är ju en rättrogen högt uppsatt korantolkare så logiken är total
  Vad skulle gänget enligt ovan kalla detta? Hat?
  Jag kallar det för satir-ska det förbjudas efter granskning?

 34. Läste på Ny Tider att en 15-årig pojke som kallar sig nationalsocialist har tvångsomhändertagits efter en dom i Förvaltningsrätten.

  Rätten menar att en åsikt i sig inte kan leda till att ett barn tas från sina föräldrar och spärras in, men hävdar att åsikterna är ”socialt nedbrytande”.

  I sociala medier har en del varnat för ett sluttande plan, där detta kan bli ett pilotfall som ger myndigheterna större befogenhet att frånta föräldrar deras barn på ideologiska grunder.

  Att en sådan tendens finns illustrerar de bland annat med att Aftonbladet nyligen publicerade en artikel där socialtjänsten uttrycker oro över att ett barn tar efter sin far, som är nationalsocialist, och ser upp till honom.

  Så långt har det alltså gått.

   • Avlutas med…

    ”Så man kan sammanfatta det så här: nej, han omhändertas inte på grund av sin politiska åsikt, men hans politiska åsikt är en grund för hans beteende?”

    ”- Det stämmer. Om han inte hade haft någon politisk uppfattning som varit känd för rätten och hans beteende hade varit så som det ser ut nu, så hade det utgjort en grund för ett omhändertagande i sig, säger
    Sven-Erik Alhem.”

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6814631

  • NMR’s medlemmar kommer fråntas sina barn snart, det är nästa naturliga steg. Eftersom de är nassar enligt de flesta så gör det inget men sen börjar de ta barnen för kristdemokrater som tror på stollen Gud och sen rullar det på.

  • Kartläggningen av folks politiska åsikter pågår för fullt i England där fotbollsklubbar kollar på sociala medier vad supportrar gör där och tycker. Många har blivit avstängda på livstid för helt harmlösa kommentarer och till och med skoj mellan två vänner i ett fall.
   Fotbollen styrs för övrigt helt av Soros som ligger bakom alla kampanjer från UEFA och FIFA.
   En klubbs supportrar förbjöds dessutom sjunga en hyllningssång till en av lagets spelare och vakter ställdes ut som hade order att kasta ut de som sjöng den. Efter den skandalen har spelaren inte gjort ett enda mål.

   Självmål med andra ord!

 35. Juholt har fullständigt rätt – Sverige är en demokratur!!!

  Definition av begreppet demokratur:
  ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram.
  Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten.
  Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.
  Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det
  faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

  — Vilhelm Moberg

    • Det faktum att Vilhelm Moberg formulerar sig som han gör tyder ju på att demokratin i dåtidens Sverige redan spårat ur. Redan då hade vissa åsikter svårt att når ut. Att det sedan blev etter värre är en liten tröst. Det mest skrämmande är att systemet kunnat upprätthållas i mer än femtio års tid.

 36. ”Tror du inte det kan påverka din opartiskhet som tjänsteman?
  – Nej, det tror jag inte.”

  Just det brukar ju vara ett väldigt stor problem då det kommer till SD … att det visst påverkar ens omdöme i vissa frågor då man skall vara neutral …hm

 37. Men makten gör ett fint jobb. Först hänger man ut Martin Timell så att den vita mannen ska jämställas med gängkn…och nu är ännu en vit man uthängt Leif Östling för skatten.
  Ingenting om assistansfusk, svarta cigaretter, frisörer, torghandel m.m.
  Så nu lär väl skatten höjas tack vare den vita mannen.

 38. #Samnyttärdär och granskar pk-fascismens vidriga fotsoldater.
  Tack Igor. Demokraturens kreatur skall inte ha en lugn stund.

 39. Lysande Egor. Detta är precis vad som behövs på galna vänsteraktivister. Jagärhär är en skrämmande organsiation…som vi alltså betalar med hjälp av skatten. Illamående är ett bra ord….

 40. Otäckt så mycket detta påminner om 30-talets Tyskland även kommunistregimer genom tiderna. Du får endast ha EN/VÅR åsikt annars blir du uthängd eller hamnar i något slags Gulag.

  • SD MÅSTE GÅ PÅ OFFENSIVEN NU OCH BYTA UT MINST ETT PAR DAMER SOM INTE NÅR UPP TILL VÅRA KRAV .( BUSS TÖSEN OCH SKATTE ”HÖJDAREN” SVT OCH SR )

 41. Det är ju vida känt att Kulturministern och kretsen runt henne gärna rör sig i kretsar som gillar att destabilisera sin omvärld. Allt från terrororganisationer till personer med mycket tvivelaktiga kopplingar med dessa.
  Framtiden kommer att visa saker som kommer att chockera omvärlden om denna minister. Så hur fan fick hon sin tjänst? Det var i alla fall inte kompetens. Så vad var det?

  • Hon vill förändra världen:

   ” Det är alldeles för många i vårt samhälle som inte har satt sig in hur världen faktiskt ser ut och som inte har varit i ett utvecklingsland,
   utanför turiststråken. Vi är väldigt bra på att inte utsätta oss för verkligheten. Jag kan förstå att det blir så; man bokar en resa, vill ha
   sol och bad och komma bort från den kalla vintern, men jag har svårt att acceptera det. Därför fortsätter jag att prata om vikten av att ta
   ansvar”

   Lägg därtill att hon varit ”hållbarhetschef” på företag vilket betyder att införa FN:s agenda.

   Så, det är det..

 42. Egor Putilov är allt det som galliMattias Ståhle på Eskilstuna-Koranen inte är. Den senare har fått två spadar som pris för sin ”journalism” men har trots detta inte lyckats gräva ner sig själv ännu.
  En spade borde räcka….

 43. Bah Kunke är en mycket obehaglig typ. Att göra henne till demokratins väktare är ett stort hån. Den här häxan var redan omstridd p.g.a hennes odemokratiska handlande under tiden som chef över ungdomsstyrelsen.

 44. NU ÄR TJUVARNA RÄDA OCH TAR TILL ALLA TJUV KNÄPP SOM DOM HAR TILL GÅNG TILL ! NU MÅSTE SD VAKNA OCH GÅ TILL OFFENSIVEN MOT LANDSFÖRRÄDARNA !

 45. Innan ny kartlägger hat på sociala medier borde ni först definiera vad hat är. Är det hat när man tycker att en journalist eller politiker är ett stolpskott? Är det hat om man tycker att Islam är en rutten ”religion” som inte hör hemma i ett modernt samhälle? Är det hat om man tycker att många män som kvinnor är batikhäxor? är det hat

 46. Denna regering blir bara mer och mer orealistisk. Borgarna borde få en smäll på käften för att de släppte lös sådana inkompetenta klåpare och odemokratiska fän till makten i landet!

 47. Sveriges regering ger våldskommunister första tjing.
  Stabila homogena avslappnade humanistiska svenskar ses som paria av Sveriges regering.

 48. Detta topp-gäng inom JagÄrHär börjar ju likna värsta gänget alltså… Ni må förlåta mig alltså… men för varje vecka som går så grävs ju mer o mer brunaktig sörja upp… det skulle inte förvåna mig om det i sista led slutar med att ”värsta, bästa” tjej-gänget är ledare inom en super-super-hemlig nöfflig organisation *ASG*

 49. Intressant att hon Bor i Billdal, ett område jag är väl bekant med. Långt ifrån de problemfyllda ”utanförskapsområden” jag bor i närheten av. Om man skall göra en jämförelse, så ligger Billdal precis i andra änden av skalan.

  Dessutom är det bara de som har det lite bättre ekonomiskt ställt som bor där och det är inte ofta man ser en utrikes född där. Om man gör det, då har dom troligtvis hamnat där av misstag.

  Men som alltid är det lätt att peka med hela handen, om man själv har ett helikopterperspektiv.

 50. Ett riktigt gräv igen!

  Om regeringen vill stoppa hatet bör de börja med sig själva.

  Stefan Löfven är den största hataren av alla kända. Hans utbrott med förolämpningar mot SD framslungade hatisk ton finns att beskåda på YouTube. Det är bara för åklagare att starta förundersökning, åtala och lagföra hataren.

  Hela regeringen verkar vara aktiv på den hatiska arenan. Alice Bah kommer tyvärr oftast undan med ett vackert och oskyldigt leende. Hela bunten skulle buras in. Precis alla är en belastning för vår ekonomi. Samt en enorm påfrestning på vår hälsa…

 51. Demokratiministern, justitiedepartementet och Totalförsvarets forskningsinstitut
  samarbetar alltså för att agera som åsiktspoliser.
  Åter konstaterar man att SD kämpar mot en enorm övermakt.
  Men väljarna kan faktiskt förändra.
  Väljarna kan rösta bort de politiskt korrekta som håller på att förstöra Sverige.

 52. Staten använder sitt SA på gatorna för att mörda oliktänkande. Det påminner om X-nationalistiska diktaturer. Men när det händer här och nu så låter sig grodan kokas liksom judarna som stannade i Tyskland för 80 år sedan. ”It never happens to me liksom”.

  Kan man redan nu ställa sig i kö för att få skorstensvisum från sitt PKrematorium?

 53. Svenska folket är tungt utsatt. Lögn och hat, bedrägeri och förräderi vill beröva folket dess allt. Naturligtvis är ej endast svenska folket under attack. I verkligheten är hela mänskligheten under attack Det finns en gigant till trollfabrik mot folk och mänsklighet som iscensatts av den monstruösa elitverkstan. I deras tjänst finns bl.a Sveriges korrupta, karriärister, ideologister och extremister.

 54. Ja Abzurdistan överträffar sig själv än en gång!

  En grupp som har sitt ända existensberättigande för att de kollektivt och organiserat ägnar sig åt nätmobbing och av en opartisk utomstående, bryter mot två grundlagar; yttrandefriheten och pressfriheten, blir strukna medhårs och får hjälp att söka bidrag och föra det goda diktatets talan.

  Det går hand i hand med att EXPO gång på gång får figurera som experter på vem som är ond och förtjänar att hängas ut och de blir flitigt citerade av regering, MSM och public service när någon ska pekas ut och kölhalas.

  EXPO´s grundare,Tobias Hübinette, har bl.a. följande två citat på sitt C.V.

  ”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla
  upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande
  handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.”

  ”Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla
  personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om
  allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre
  herrar och damer.”

  Tobias är en ”expert på rasism” enligt Ullenhag och där måste man ju ge Ullenhag all rätt.

  Inte konstigt att samhället faller sönder och att våldet, osäkerhet och förtvivlan kryper närmare för varje kvartal när organiserade näthatare och extremister som är stolta över att, i godhetens namn, ha misshandlat gamla gummor och skolbarn får diktera vem som förtjänar förföljelse medans regeringen och en samlad presskår applåderar samstämmigt.

 55. Regeringen Löfven drar åt repet allt hårdare om våra demokratiska halsar. Vi får ingen luft, inget syre! – Det börjar bli värre än i George Orwells ”1984” eller Ray Bradburys ”Fahrenheit 451” eller vår svenska författare Karin Boyes ”Kallocain”.

 56. Makteliten drömmer mardrömmar om sig själva som Nicolae Ceausesco på balkongen utbuad och tystad av sitt eget folk som fått nog av alla lögner och eländig politik. Dags då ”att göra ett uppehåll med demokratin” så att makten kan säkras. Uttrycket med tillfälligt ”demokratistopp” för att lösa de svåra problem mänskligheten står inför och en elit som måste ta tag i problemen å de dumma och egoistiska medborgarnas vägnar lanseras nu av en norsk miljöaktivist och med stöd från svenska kamrater i (MP). De säger sig vilja ha en stark ledning á la Kina som kan lösa problemen utan att sinkas av egoistiska medborgare.

 57. Är inte förvånad och kan lova att alla som skriver här är kartlagda. Vi som upplevt riktig kommunism vet exakt vad som sker, hur det sker och vem det sker av. Sverige är en kommunistisk diktatur.

  • Egor är toppen men hur kan vi få budskapet att regelbundet hamna på den döda, medflytande fiskens köksbord. Den som knyter handen i byxfickan över hur allt går åt helvete. Den som läser sin DN till frukost, köper AB på lunchen och kollar SVT på kvällen, tyckar alla ljuger och snackar skit men lik förbannat går och lägger sin röst på (S) för vad fan kan man annars rösta på.

 58. Kanonjobb Egor!
  Sveriges regering och dess tjänstemän är är ännu mer korrupta och vidriga än vad jag trodde var möjligt?
  Vi lever i en psykotisk mardröm.

 59. Mina Dennert här tror jag kan ha egna problem. Jag tror att hon känner någon slags kontaktlöshet som driver henne i att hålla på med det här. Något maniskt. Något nästan liknande besatthet. Något gammalt sår. Ja, jag bara ser i kaffesump kanske. Vad vet jag.

   • Någonstans hos henne är det där skon skaver. Jag vill inte henne något illa. Men jag undrar om hon inser att hon i förlängningen riskerar att bara göra allting ännu värre än vad det redan är. Jag tror inte det faktiskt..

    • Känns som hon lider av något slags trauma – hon är kanske psykiskt död…
     Kollar man på foton på Google har hon en ”konstig” blick…

 60. Till det fria ordets försvar” kallar de det när det går ut på att hindra medborgare från att tala fritt. De beskyller alltid andra för precis det de sysslar med själva. Detta är människor som ljuger lika lätt som de andas. Det är ondska. Elisabet Modée och Mina Dennert är ondskan förkroppsligad.

 61. Lars Calmfors och flera andra namnkunniga ekonomer föreslog en skatteomläggning för att komma åt skattetrixandet inom etablissemanget. Deville minska skillnaden mellan skatt på arbete och skatt på kapital =utdelning. Det blir då svårare för journalister och kulturarbetare att smita undan skatt. Lars Calmfors fick en debattartikel införd (DI) och ”efter tre timmar” hade Lars Calmfors fått 300 kommentarer av vilka fyra var positiva och ”50 var mordhot”! De få som då kände till innehållet i förslaget var journalisterna.

  Erik Åsbrink:
  ”Vi har ett skattefrälse som betalar 20 procent i skatt. Skattesystemets legitimitet undermineras”, regelverket är ”en tidsinställd bomb”

  Alliansregeringen underlättade 2006 för småföretagande och entreprenörer, med stora förändringar i skattereglerna som verkligen gynnade det fina folket. Förändringen har lett till en skatteplanering, där arbetsinkomster blir till bolagsinkomster i stället. Efter att reglerna blev mer generösa, kan det fina folket med höga inkomster i extremfall kunna ”sätta sig på bolag” för att omvandla typiska arbetsinkomster till bolagsinkomster. Detta minskar effektivt på deras totala skattebelastning.
  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/
  Något våra avdankade politiker utnyttjat i stor omfattning.

 62. Felet med #jagärhär är att dom försöker besegra ”jantelagen” vilket på förhand är dömt att misslyckas – komma här och tro dom är något … pfff…

 63. När vänsterjournalisten Tim Pool hamnade i Svenska Institutets åsiktregister så undrar man om det inte är lika bra att vi alla hamnar i detta nya register som ska upprättas.

 64. Undrar hur mycket vi får i ersättning för att finnas i alla dessa register Romerna fanns ju bara i 1 och fick väl ett saftigt skadestånd?

 65. Någon borde tala om för det här klientelet att ”Hat” inte är synonymt med att få sina vänsterinspirerade åsikter ifrågasatta.

  • Allt som ifrågasätter liberal vänsterideologi och dess avknoppade värdegrunder – är just HAT i Sverige.

  • det är sånt hela jornalistkåren borde syssla med men dom är så jävla fega för dom tror att dom skall förlora sitt jobb o inkomst vilket faktiskt brukar ske i en del fall men det är ett litet pris i förhållande till alternativet ett land på dekis

 66. Att hata har blivit nyspråk för att uttrycka av etablissemanget icke omhuldade åsikter.. detta skall kontrolleras. Men visst, det finns sådant jag verkligen hatar, skulle det på något sätt innebära att mina ställningstaganden var icke relevanta eller grundlösa. Känslomässig manipulation är sådant som vänsterstollar hänger sig åt, för mig är sådant som är mätbart och empirisk fakta viktigt.

  • Först var det rasism, nu är det hat. De urholkar betydelsen av ord genom sitt felaktiga användande. Hat är enligt mig numera något ytligt, att jag hatar att regnar eller att jag hatar att min diskmaskin inte öppnar direkt när den är klar utan är stängd. Sådana saker.

   Hat är till deras nackdel idag ett trivialt ord. För de som motarbetar yttrandefrihet och demokrati känner jag personligen enbart avsky för, förakt emot och sådana som dem tål jag inte.

   Deras infantila språk!

   • Jag hatar att se mitt land och det folk jag tillhör, dess välvilja, cyniskt utnyttjas och skövlas av menaiter. Det är inte en ytlig eller trivial känsla. Men jag förstår vad du menade.

 67. Totalt sönderslagen skola. All undervisning var tvungen att ställas in på tisdagen på Lövgärdesskolan i Göteborg efter att okända personer slagit sönder och vandaliserat skolan. – Det såg ut som en krigszon, säger vaktmästaren Jan-Olof Croon.

  Lövgärdesskolan ligger i Angered utanför Göteborg, ett invandrardominerat område som beskrivs som ett särskilt utsatt område där polisen tappat kontrollen och som styrs av en kriminell klan.

  Uppgivenhet präglar skolpersonalen som såg förödelsen först. Skolvaktmästaren Jan-Olof Croon, har jobbat många år i Göteborg men säger att det här är det värsta han någonsin varit med om. Aldrig tidigare har han sett sådan total skadegörelse.

  – Jag har ju varit med i många år och man trodde väl att man hade sett det mesta, sen såg man det här. Det är total förstörelse, säger han till GP. Samtiden.nu

  Förfallet ökar i takt…

  • Enda sättet att undvika vandalism av skolor i dessa områden är att göra om dem till koranskolor. Tror dessutom att det är samhällsekonomiskt lönsamt, då normal utbildning ändå är bortkastat på flertalet av pensionsräddarna.

   Varför gå emot ”naturlagarna”?

 68. Hur ska den korrupta makteliten kunna klamra sig fast vid köttgrytorna nu när MSM spelat ut sin roll? Det är just det som är ”demokratiminister” Alice Bah Kunkes främsta uppgift, dvs att avskaffa demokratin för att på så vis skydda sig själva eftersom man inte längre är säkra på att kunna vinna framtida val eftersom man inte längre har folket med sig som förr.

  • Tänker på det patetiska att svenskar numera i yngre generationer säger till sina barn att de älskar de varje dag för att man gör det i den anglophona världen. Känner man att man som närstående behöver säga att man älskar en person gör man nog ett dåligt jobb med att i praktiken visa det.

   Älskar jag någon visar jag, och hatar jag verkligen någon, så märker dem det i allra högsta grad vill jag lova!

 69. 1. Bryter eller tänjer ofta på lagen
  2. Ljuger och bedrar andra konstant
  3. Är impulsiv och planerar sällan eller aldrig i förväg
  4. Bryr sig mycket lite om andras säkerhet eller välmående
  5. Tenderar att ofta vara aggressiv, konfliktsökande och kan använda fysiskt våld
  6. Oansvarig, tar till exempel inte ansvar för ekonomi eller allmän ordning och reda
  7. Känner inte ånger eller skuld

  det här är en beskrivning på de personer som förekommer i artikeln här ovan
  och dom kan beskrivas med ett ord också, PSYKOPATER

 70. Det som beskrivits här ovan och hur s-politiker agerat påminner kusligt mycket om situation i Nazityskland under 1930-talet. Då registrerades människors åsikter också. Och det hemska är att många av SD:s politiker idag och många vanliga människor som idag öppet sympatiserar med SD har hotats och misshandlats i stor omfattning. Även anhöriga till SDs politiker och sympatisörer hotas och misshandlas.. speciellt ökade hoten och brotten inför valet år 2014.. så jag befarar att det kommer att ske samma saker inför valet år 2018…. Sverige är inte längre säkert för svenskar som öppet kritiserar eller som ogillar 7-klöverns asyl- och invandringspolitik. Avsked från anställning (av SDare) är idag mer regel än undantag. Sverige är inte längre ett demokratiskt land. Sverige håller på att omvandlas till en ganska brutal diktatur och i samma takt ökar fanatisk islamism sitt inflytande. Om bara 2-3 generationer kommer antalet muslimer bli fler än oss vanliga Svenskar. Och risken för grymma krig här i Sverige håller på att bli akut. Det är 7-klöverns politiker som förstör vår välfärd och förstör vår demokrati och förstör vår trygghet .. massfattigdom är nära förestående. Endast om vanligt folk i större utsträckning röstar på SD år 2018 så finns en liten chans att vi kan rädda vår välfärd och vårbframtid.
  /CC

  • Varför inte jämföra kommunsim med kommunism? USSR hade betydligt otäckare angivarsystem och betydligt mer folkfientlig politik än nazityskland, förutsatt att man tillhörde majoritetsbefokningen. Alltså, NAZISMEN har använts för att delegitimisera svenskarnas rätt att finnas till i decennier. Det är fullständigt vansinne att förstärka den berättelsen som du gör. Ägnar sig inte etablissemanget tillräckligt åt nazibabbleri?

   • Ja.. Du har helt rätt. Jag har gjort en felaktig tankevurpa som inte gynnar det jag står för .. och jag har ändrat i texten. Tack för ditt påpekande.
    /CC

 71. Ja, jag erkänner. Jag hatar verkligen såna här människor som försöker riva ner min rättighet till åsikter.

 72. Egor. Alla journalister borde ha dig som ideal. En som står upp för den lilla människan och som granskar makten som en journalist bör göra.
  De flesta journalister har degenererat till att bli lobbyister i maktens egna intressen. Nu jobbar de för att sopa bort de visselblåsare som känner till odemokratiska projekt och element.
  Din research borde göra alla andra journalister gröna av avund. Din uppriktighet bör hålla de flesta makthavare sömnlösa för närvarande. När folket snart vaknar får de betydligt större problem än sömnlöshet.

 73. Se upp när ni kör i trafiken så ni inte blir avlyssnade då ni svär åt gubben i keps framför, eller han som inte fattar hur man kör i en rondell.

 74. Dessa KGB-kopior anser att nedsättande omdömen är detsamma som hat. Givetvis underförstått om det drabbar makten och dess politruker i form av ”Jag är här”. Om jag skall värdera makten och KGB-kopiorna och ge ett omdöme är jag tvingad att använda ett nedsättande omdöme. Vad finns för övrigt att tillgå? Då är jag enligt KGB-kopiorna genast en hatare. Skrämmande utveckling i ett tidigare demokratiskt land.

 75. Vad ska vi kalla dessa statsunderstödda vansinnigheter för?
  Den svenska inkvisitionen?
  Något för en komikergrupp att ta hand om.. men, å andra sidan, vi har ju verkligen inga i Monty Python-klass i landet. I Sverige lierar sig alla med makten, fastän det borde vara tvärtom.

 76. Staten kan själv bestämma vad som är ”hat”. Är denna artikeln hat? Enligt dessa skuggorganisationer så är det nog på det viset. Detta är skrämmande som f*n.
  En eloge till dig Egor, mästergrävare på samhällsnytt.

 77. Diktaturens kräldjur sitter nu i regeringen. Bah Kunke är livsfarlig för demokratin och SVT är regeringens verktyg för att krossa opposition och fri opinionsbildning.

 78. Tänk ifall vi hade yttrandefrihet i Sverige,Ord är ju faktiskt inte farliga och den bästa botemedlet mot dåliga idéer är att släppa fram dem i dagsljus så de blir liftade och sedda för vad de faktiskt är,Dåliga idéer.
  Låt dårarna från NMR (Alla 14) stå på torget och gapa en stund,Det tar en halv minut att slå hål på argumenten de har.

  • NMR vill till exempel stoppa massinvandringen till Sverige det vill jag också.
   Hur slår du hål på det argumentet om du argumenterar mot dom ?
   Det finns betydligt värre grupper i samhället och då tänker jag närmast på de extremister som vill ha gränserna öppna på vid gavel. Det är vad jag i alla fall kallar för extremism.

   • NMR är en våldsbejakande, högerextrem, ja t.o.m. nazistisk grupp, som med våld vill avskaffa vår demokrati och vår frihet.

    Det kan ju ingen frihetsälskande, västerländsk människa acceptera.
    Inte heller andra våldsbejakande extremistiska politiska, religiösa eller ideella rörelser.

    • Jag är inte NMR:are själv men kan du då svara på följande frågor. Du skriver att de är våldsbejakande kan du förklara ?
     Oftast när de är ute så brukar det ju faktiskt vara extremvänstern som bejakar våld och NMR brukar då svara på det.

     När du skriver högerextrem hur tänker du då ? Sedan när blev socialism höger ? Blev den höger bara för att socialismen är nationell och inte internationell ?
     Jag är väldigt mycket för att vi skall hjälpa varandra i det här landet tex det vill säga hjälpa svenskar och inte hela världens bidragsturister. Vi skall hjälpa våra egna helt enkelt före vi kan hjälpa några andra, sunt förnuft enligt mig.

     När du skriver att det är en nazistisk grupp så förstår jag att du har förstått det som jag också förstår dvs att de är nationella socialister.

     Jag personligen är inte speciellt mycket socialist men mera nationalist. Så då skulle ju i så fall jag vara mera höger än dessa nationella sossar.

    • Det som du beskriver om NMR är ju vad pk medierna vill få oss att tro. NMRs medlemmar hävdar själva att de inte alls är våldsbejakande nazister. Eftersom pk medierna så ofta ljuger om allting annat så ..och eftersom jag aldrig har träffat någon som är medlem i NMR .. så vet jag inte vad jag ska tro. Har du träffat och pratat med någon som är medlem i NMR? Vet du att det som har framförs i pk medierna (om NMR) är sant? Eller har du bara tagit för givet att allt som presenteras i våra medier är sant. Jag vet inte vad som är sant och vet inte vad som är falskt. Vet du? Men det luktar en hel del ”fejk news”.. för i alla politska drev och i alla mediedrev så överdrivs det och att utmåla en gemensam ”yttre” fiende är ett effektivt sätt att få vanligt folk att börja hata… hata alla som utmålats för att vara emot mångkultur och stor invandring… Är det någon som vet vad NMR egentligen står för?
     /CC

     • Jag har lusläst vad NMR själva skriver. Och jag har också tagit del av domar om mordbrand etc riktade mot NMR-medlemmar.
      Det går inte att ta fel på deras politiska ambitioner.

     • Om du läste hela mitt femradiga inlägg, ser du att jag tar avstånd från alla våldsbejakande, extremistiska, politiska, religiösa rörelser.
      Den individ du pekar på tillhör självklart de rörelser jag kritiserar.

     • Och om du läser hela mitt inlägg så ser du att jag har ställt flera frågor till dig. Till exempel hur socialister kan vara högerextrema ! Hur går det till förklara gärna. Den största skillnaden på nationella socialister och de internationella så som tex sossarna är som jag ser det att de nationella värnar nationen och det svenska folket medans de internationella värnar hela världens alla folk men lämnar den sjuka och pensionären i sticket.
      Våra sossar i regeringen hjälper andra före det egna folket det tycker jag i alla fall är riktigt sjukt !

      Ja och det här med ”nazister” är ju som hunden på katten och katten på råttan. Socialdemokraterna kallar SD för nazister och SD kallar NMR för nazister. Ha ha ha vilken parodi svensk politik är den utgår ifrån att smutskasta folk istället för att ta tag i de viktiga problemen.

      Det här med rasist och nazist snacket har verkligen varit ett effektivt verktyg i förstörandet av Sverige !

      Inom kanske 20 år så kommer Sverige att vara styrt av muslimer och Sharia men folk är mera upptagna av att kasta epitet på varandra.
      Medans folk käbblar om detta så sker en total demografisk förändring i landet genom att invandrarna föder långt flera barn och det är deras synsätt som kommer att vara gällande i framtiden.

      Lycka till att få ut en pension i framtiden och våra barn och barn barn vad de skall behöva genomlida vågar jag inte tänka på.
      Ja ja ja Sverige är kört bortom all räddning finns inget att göra annat än att flytta utomlands.

     • Eftersom du inte tycks förstå skillnaden mellan våld och ickevåld, mellan demokrati och diktatur, sätter jag nu punkt i denna minidebatt i debatten.

    • Du har ju så som jag ser det redan en extremvänster vid makten !
     Se bara hur de nu jagar folk som har betalt miljoners miljoner i skatt och gjort lagliga placeringar utomlands. De skall hängas ut och helst skinnas igen. Om inte det är extremt så vet inte jag vad som är extremt.

     Sedan tycker jag att det är synnerligen extremt att släppa in horder av folk som inte har rätt att vara här och samtidigt får de en all inclusive vistelse medans gamla, sjuka och pensionärer får leva på brödkanter.

     Barnen likaså skolan är i fritt fall då resurserna satsas på invasionen.
     Om inte det här socialistiska styret är extremt vad är det då som är extremt ?
     Förklara gärna det.

 79. Vi säger snart, mindre än ett år Bye, bye! till Bah Kuhnke och det övriga sosse träsket. Nu har ni förstört tillräckligt i det som en gång var ett riktigt bra land……. Sverige.

 80. Det är alltså ”hat” att ha åsikter om att ens land genomgår raskt förfall i laglöshet och att landets kultur håller på att försvinna?

 81. ABK och hennes nyvunna VÄN JagÄrHär måste vara både Blinda och Döva…!
  Ser Ni inte Hör Ni inte vad som sker och händer i Sverige dagligen där HATET får Unga Människor att Skjuta ihjäl varandra…!
  Vi har väl ALDRIG haft så mycket HAT i Samhället sen MENA Folket inträdde i vår Vardag…!
  Dom säger rent ut att dom HATAR vårt sätt att Leva, med Vilken Rätt undrar man??
  Dom kallar våra Skolflickor för Svennehoror, och det får Skolflickor att HATA dem, helt naturligt..så även Flickornas Föräldrar..

  Dom ALLA kommer från Länder där dom dödar varandra p g a HAT till olika Religioner…och har med sej det HATET hit när dom kommer hit och beblandas med dessa i Bostadsområden där just deras Fiender redan Bor…!!

  Förbjud det HATET om ni KAN….!

  Jag HATAR dej och Du Hatar mej en vanlig slogan i Sverige sinsemellan två personer, kan Ni INTE Stoppa..

  Och att Svensken HATAR att Betala Invandringen gm sina Skatteinbetalningar, kan Ni heller inte Stoppar, för det gör Vi…
  Att Vi hatar Sossar eller Moderater kan Ni inte heller Stoppa.
  Och att Vi i ORD Hatar varandra på Nätet kan ni heller inte Stoppa, däremot det riktiga HATET på Gator och Torg som Slutar med DÖD kan ni ju försöka STOPPA…

  Allt annat ÄR Trams
  Vi Hatar lika mycket som Vi Älskar den vi Hatar UTAN att Hämnas gm att Döda någon..
  Det Är det HATET som skiljer oss Åt..!
  För OSS är HAT ett Uttyrcks ORD och en Känsla med olika innebörd beroende på vad vi dissk OM..!

  • Det går inte att förbjuda känslor. Man kan inte tvinga någon att älska eller förbjuda någon att hata. Alla hatar någon eller något.

 82. Är det inte konstigt att det ALLTID är extremvänsterorganisationer som ska tala om för alla andra vad som är hot, hat och rasism? Alla vet ju att det är just extremvänstern som är värst när det gäller hot, hat och rasism.

  • Definitionen av ”hatare” är alla som inte samtycker med muslimsk terrorism. Dessutom blir denna stämpling ett sätt att tysta vänsterns misslyckande att hålla ihop samhället när man flödar det med muslimer.

  • Japp! Och därmed att riva ner vår västerländska demokrati och frihet, för att ersätta med identitetspolitik och successivt insmugna förmoderna sharialagar.

 83. Egor Putilov, ditt arbete börjar nosa på Pulitzer priset, riktigt, riktigt bra undersökande journalistik, lysande.
  Tack!

 84. Riktigt skrämmande utveckling när staten djupt samarbetar med extremister. Ska dessa ”organisationer” bli statens nya hemliga polis, Stasi, Gestapo, KGB?

  Hemlig polis är en form av polisväsen, som verkar i det fördolda, vanligen med syfte att upprätthålla den existerande odemokratiska samhällsordningen mot inre fiender. Hemliga polisen verkar utanför rättsordningen, med förföljelse av politiska motståndare, oliktänkande intellektuella och marginella grupper som gjorts till regimens syndabockar.

 85. En annan sak som är väldigt intressant gällande bidrag för föreningar är att dom måste vara demokratiska. Jagärhär styrs likt en diktatur där en väldigt liten grupp människor själv har makten att låta sig själva sitta kvar. Det är ett rejält mygel gällande pengarna och vart dom pengar som kommer in egentligen tar vägen.
  En granskning av detta har skett relativt nyligen, skulle vara ytterst intressant att se hur DEMOKRATIMINISTERN ställer sig till att hon har hjälpt till att driva fram en sådan organisation som inte på något sätt stämmer överens med dom villkor som finns för bidrag.

 86. Nej du Mina Dennert, du och ditt nätverk är ingen ”resistance”. Tvärt om, ni är en del av maktens tyranni och förtryck.

  • Eliten upplever sig själva i ”underläge” fast de kontrollerar allt till 100% är vanligt i kommunistländer. Se bara på Kim Jung i Nordkorea som under sken av att jaga ”fascister” förtrycker hela folket. Precis så var det i Sovjetunionen under 70 år.

 87. Sanslöst mren man höjer knappt på ögonbrynen längre för alla stolligheter som pågår i det offentliga. Bidragande faktor är också alla unga dep sekr och praktikanter som utan ett minimum av omdöme och erfarenhet tillåts dominera svenska departement.

 88. Självklart måste dessa tendenser som Kuhnke frammanar rensas bort efter det kommande valet och ordet demokratiminister hamna i sophinken.

  • Bah Kuhnke måste bort som minister, men låt oss inte spola bort barnet med badvattnet! Vi ska självklart behålla vår svenska demokrati och utveckla den. Idag är den misskött och vanvårdad av våra politiker.

 89. Varenda svensk myndighet är infiltrerad av kulturmarxister. Inte bara SVT/SR. Folk från FI, MP och V dominerar svensk statlig förvaltning ända upp i regeringskansliet. Det är det som kallas för ”Deep State”. De är antidemokrater och det kan liknas med en statskupp. Att Alice Bah Kuhnke är hej och du med den yttersta svartvänstern och bara omger sig med åsiktskloner är en politisk skandal.

 90. Ansvarig minister borde i riksdagens frågestund få svara på frågan om det skall gå till så här i en demokrati .

 91. Är den våldtäktsmisstänkte komikern Soran Ismael. Som hyllatsts av media i flera år? Skulle vara intressant att veta. Eller är det för känsligt för SR och SVT. Skulle det vara en annan kändis som Timell eller Kroner går det bra för att de inte är politiska. Men komikern stoppar de undan. Antagligen för att det raserar trovärdigheten samt PKs fantastiska oantastbara ställning i det svenska samhället.
  Om det inte är Soran borde media gå ut med det. För ingen vill ju att en oskyldig ska anklagas för allvarliga brott. Kanske Betner kunde dementera. De är ju ändå kompisar. För Sorans skull.

   • Vi vet ju inte. Men ryktet går. Så vi får väl avvakta. Sanningen kommer ju fram ändå. Men jag tycker ändå att media är fega. Som exponerar andra kändisar. men inte den ”folkäre komikern”.

    • Det är likadant med de rasande resande i Kalmar. Det är inte någon som skriver om det är svenska eller osvenska zigenare.

     • Han sprider skit om svenskar. Så jag kan hålla med om det. Men att kurdistan ska vara etiskt rent från andra än kurder. Är väl mer nationalistiskt än vad SD står för. Så både Soran och Özz Nujen kastar sten i ett glashus. Vi får väl se vad det slutar. Karma is a bitch.

  • Ja det är väl helt klarlagt att det är Soran det handlar om. Han har ställt in kommande ståupp-shower och fått sparken från TV, (Discovery/TV5).

   • Jag vet inte. Media har ju inte direkt gått ut med något än. Fast man misstänker ju att det är så. Tror de är rätt motvilliga att peka på en gunstlig som Soran. Man ska vara försiktig att peka ut folk. Kan lika gärna vara Betner som är den ”folkkäre komikern”. Eller Babben Larsson. Vi får väl se.

 92. När man läser detta,får jag frysninger efter ryggraden.
  Brukar skratta åt dårskapen,men detta är för mycket.
  Hitchcock hadde icke kunnat göra det bättre,eller gamla Stasi.

 93. Du är fantastisk Egor. Kan du luska i hur mycket Anders Lindbergs fru skattade för sina inkomster från Bryssel. Hon var ju inte speciellt närvarande på arbetet om man säger.
  What goes around comes around s.a.s.

 94. Behöver vi veta mer? Detta är toppen på isberget, trots det borde alla förstå hur genomkorrupt systemet är. Sverige kanske blir en repris på Rumänien i slutet av Sovjets dagar.

  Aktivister finansieras och styr utvecklingen i landet. Alliansen och deras skitpolitik i all ära men de ligger fan ta mig i lä när vi börjar prata sossar/miljömuppar och stasikommunister, de är alla insyltade i sinnesjuka grupperingar som AFA, Expo, #jagärhär osv. Vänstern har blivit en koloss som infiltrerat allt och genomsyrar nu hela samhällsstrukturen.

  Vad göra?

  • Vad vi ska göra? – Vi som är SD-väljare har som uppgift att dagligen droppvis ge saklig info om svensk sakpolitik till en SD-kritisk medmänniska. Efter sommaren 2018 kommer SD att ha dubblerat sitt röstandel sedan förra riksdagsvalet.

   • …och ändå inget inflytande. 1-partiet fortsätter styra. Vad ska SD göra exakt för att fixa problemet? Första de behöver göra är likt Danmark dumpa bidragen för de som kommer, det kommer begränsa inflödet markant. Bidragen verkar inte intressant att prata om längre? SD måste gå på hårdare annars har de samma program som M.

     • SD har en benägenhet att vara sjukligt attraherade av M. Samarbete blir det inte, så det är ingen mening att gå på den mjuka linjen för att göra M nöjda. Klart det finns skillnader i olika områden men om SD vill bevara sin status som enda oppositionsparti får de börja ta avstånd från oppositionen.

      Ett tag var jag positiv till ett M/KD samarbete men efter sett Kristerson och Ebba den senare tiden inser jag att det är en omöjlighet.

     • SD skall inte försöka närma sig M utan vänta hellre tills M ber om att få samarbeta med SD det är bara köra på å sluta snegla åt höger snegla gjärna åt vänster också det gör att M nervösa

    • härom dan stod LÖVIN å snackade om att alla som söker asyl har rätt till att det prövas det är OK men det kan väl inte betyda att man skall kunna välja vilket land man vill utan det skall asylrätten avgöra

   • Man får arbeta mjukt och lugnt. Det är inte att indoktrinera med. Människor man ser är av ämne för egen funktion i hjärnan kan man ge tankedroppar till. Ett eget dumt reflekterande. Sedan se vad man får tillbaka utav det!

   • Börjar Svenska staten med sådana här lågvattenmärken kan man också räkna med ett massivt valfusk på valdagen, precis som i diktaturerna.

 95. ”Hat” är numera i princip synonymt med, ”för makten obekväma åsikter”.
  Om någon t ex är heligt och ärligt förbannad på ”elitens” uppenbara inkompetens, feghet och förljugenhet och tar sig frheten att uttrycka denna ilska i klartext så kallas det numera regelmässigt för ”hat”!
  Det banala faktum att en invidvid helt enkelt är förbannad etiketteras därigenom på ett försåtligt sätt med den uppenbara avsikten att ge en patologisk association.
  Detta påminner starkt om Sovjetunionens sätt att kategorisera kritik mot staten som ”psykisk sjukdom”.
  1984 är nu väldigt nära. Rädde sig den som kan.
  PS
  Putilov, du är helt klart ett lyft för denna skrift!

  • Tänk om en majoritet av svenskarna var lika klarsynta och vettiga som jag faktiskt betraktar dig. Känner folk inte till de metoder som användes i forna östblocket? Det är precis samma metoder man sakta men säkert inför i Sverige nu fast här börjar man lite småskaligt så folk får ett ekonomiskt elände och blir mobbade till en början. Har själv blivit utsatt av försök att knäcka mig, men de lyckades inte. Vad gäller att ”rädde sig” så har jag tillsammans med min lilla förmögenhet redan lämnat landet för alltid.

   • Tack för dom orden! Jag tycker faktiskt det finns många välformulerade, kloka och sansade kommentatorer i det här kommentarsfältet. Begreppet ”hatsajt” är (om det ens någonsin varit adekvat?) numera totalt överspelat. Vill man skall hitta genuint hat får man gå till Twitter och då företrädesvis den s k ”twittervänstern”.

 96. Alice Bah Kunke är en kvoteringsminister. Som vill tillsätta folk utifrån etnisk härkomst och hudfärg samt exotiska namn i kulturen. Snarare än att kika på kompetens. Rasifieringskonstnär av första graden.
  För att det är inne just nu.

 97. ”Extremistiska budsksap”???..nu börjar de låna orden från ryska trollfabriken då ”rasistkortet” har gått ut..

 98. Jakten har börjat. Kontakt har tagits med FOI. Riktlinjer läggs hur man med hjälp av FRA ska kunna hitta oliktänkare i Sverige och det brådskar. Glöm det här med att de ENDAST skulle leta extremister och grovt kriminella med hjälp av FRA. Det är snart val, det är snart dags för en ny flyktingvåg. Staten jagar er. Låter som en mardröm från kalla krigets dagar.
  Precis när man trodde att det inte kunde bli värre.
  Adjö yttrandefrihet, adjö demokrati. Diktator Löfven sitter i sitt palats och dikterar villkoren.

  • Stäng av mobil och dator eller skickas till vårt lands eget Guantanamo. Jag föreställer mig att det drivs av sossar från ABF.
   Då tar jag nog hellre en kapsel med cyanid.

  • Löfven har inte ett dugg att säga till om. Det är helt andra aktörer som dikterar. Man utnyttjar Löfvens störda psyke han har att hans biologiska mor var nazist. Han försöker ju som bekant få det till att det var hennes pappa som lurade henne. Därför är han feminist. Förr var det ett väldigt liv om 65% av cheferna inom stat, landsting och kommunerna var män. Nu är det tvärtom fast ingen bryr sig verkar det som. Sverige har tre hot i huvudsak enligt nämnd odning: Folk från MENA-länder, feminister som infiltrerat sig i regeringen egntligen utan någon särskild parttillhörighet samt alla arbetsskygga och odugliga vänsterextremister. NMR är marginella som hot och Putin är glad (i likhet med mig) om han slipper ha med Sverige att göra förutom i affärer.

 99. ”Till det fria ordets försvar.” Ungefär lika trovärdigt som när en ”Feministisk regering” mass-islamiserar ett land och väljer in Saudiarabien i FN’s Kvinnokommission. Tankarna går osökt till George Orwells 1984.

 100. Lite off topic men nu börjar rättsstaten Sverige verkligen haverera.
  Utredare: Sänk kraven för domarjobb
  TT
  Publicerad igår kl. 21:20
  INRIKES.För få personer söker utlysta domartjänsten vilket riskerar rättsstaten. Kraven behöver sänkas, skriver regeringens särskilde utredare Gudrun Antemar, lagman i Stockholms tingsrätt, på DN Debatt.
  https://www.vk.se/2136932/utredare-sank-kraven-for-domarjobb

 101. Det är inte hat som ska förbjudas det är invandring i sådan extrem omfattning att den leder till sådan utbredd förargelse som ska förbjudas.
  2 miljoner utdelade uppehållstillstånd sedan 1980 skrev någon jag vet inte om det var här eller under en annan artikel.

  Det finns bara en benämning på sådan omfattning, av 10 miljoner invånare totalt, den enda rätta beskrivningen av det som inträffat här är invasion! Alla som varit delaktiga i detta bör dömas för högförräderi och krigsbrott.

  • Jag ser svenskar som den största fienden rent generellt och har helt tappat hoppet vad gäller dom. Studerar man orsaken går det tillbaka till när de så kallade vikingarna, som i Sverige var Väringar, istället för att slåss och styra som vikingar som reste västerut gjorde så reste väringen österut och bedrev handel.
   Vår koppling till öst är enormt stark och den mesighet som svenskar har idag är ärvd av väringen. Svenskar har aldrig varit vikingar.

   • Tyvärr, inget är nytt under solen och du har rätt. För bara några decennier sen skrev en väldigt berömd rysk forskare o författare Alexander Zinovjev en citat om att ryssar i sig själv är det största hotet mot Ryssland pga deras stöd till den sovjetiska kommunismen. Man kan konstatera nu att svenskar i sin mängd är de största fienderna mot Sverige.

    • Personer som röstar på sossarna av gammal hävd oavsett parti-program som den där GW och som kapar vänskapen med folk som röstar på något annat.

   • Du borde nog läsa på lite historia innan du så tvärsäkert uttalar dig om vad väring eller varjager betyder.

    Mesighet var näppeligen de bysantinske kejsarnas bestående intryck..

    • Ja det råder olika åsikter men att svensken är en mes jämfört med fransmän beror på de har vikingablod till skillnad från oss.

     • Menar du normanderna i din förvirrande historierevision så har man funnit mitokontriellt DNA från området kring Roskilde. Samma sak har man kunnat hitta i norska gravar. I ryska/ukrainska kungagravar kan man hitta mitokontriellt DNA som kan kopplas till Mälardalen. Vad är din poäng?

     • Poängen är att vi tutats i att vi är vikingar som reste västerut men vi är väringar som bedrev handel och utbyte i öst. Skillnaden mellan svenskar jämfört med danskar, norrmän och islänningar är enorm.
      Svenskar är enormt mesiga jämfört med dom och här har vi svaret varför svensken blev en syltrygg som tuggar i sig allt som överheten prackar på dom. Kan du inte dra den kopplingen själv beror det på att du är en alla de svenskarna.
      Det talades mycket förr bland svenskar varför fransmännen protesterade mer och tog till våld, nu har du svaret. En enda droppe vikingablod är mer värt än lite väringsblod.

     • Det har i alla tider talats om fransmän som ett folk som protesterar och tar till våld jämfört med svenskar. Detta kan förklaras med att svenskar ärvde väringens lite mesigare läggning medan vikingar som bekant formade dansken, norrmannen och islänningen som alla är betydligt tuffare folk än oss.
      Svensken idag försöker som väringen bedriva handel och komma överens men vågar aldrig stå upp för sig själv och tuggar i det andra har bestämt, den berömda knutna näven i fickan.
      Den kopplingen är enormt enkel att dra.

  • Först hatade de nassarna och Gestapo men sen kom östtyskarna och Stasi och plötsligt var det ok att kontrollera befolkningen.
   Snart får vi en informatör vid varje hörn som på Kuba.

 102. Skrämmande att se Veckans Brott hur den där Camilla Kvarglömd raljerar över antalet brott och styra GW att säga sånt som passar hennes agenda trots att han inte alls delar hennes syn på saken.
  Sedan får man se svenska snutar i Ukraina lära den lokala polisen att hantera upplopp som vi enligt GW inte ens själva klarar av. Detta går våra skattepengar till där en mesig polisman som skulle åka på storstryk i ett slagsmål ska omvandla ukrainska tuffa poliser till hens.
  Man tar sig för pannan varje gång man ser på tv nuförtiden och på toppen av detta isberg har den där stollen galliMatthias Ståhle nominerats till Stora Journalistpriset för reportaget om Granskning Sverige som innehåller närmare 50 faktafel.
  Siste man släcker ljuset!

 103. PK-packet är allihop ett enda stort ”kompisgäng”. Även i TV sitter de och bjuder in sina kompisar, och tror att dem är intressanta för oss alla. Sverige är ett sjukt jävla ”elit”-styrt land, fullt av oheliga allianser, ormgropar och nepotism.

 104. Sverige har blivit ett hemskt land. Ingen åsiktsfrihet, extremt hög skatt man inte får någonting för, hög kriminalitet. Inte ens en ung man kan gå ut efter mörkrets inbrott i en småstad och känna sig trygg, går inte att skicka barnen till vare sig bibliotek eller simhall…..

  • Det är nog därför utlandsresorna ökat så enormt. Fascineras över hur ofta många svenskar reser utomlands mot förr i tiden.

  • Ett kusligt och lömskt land är det. Ett hemsökt land. På ytan ett skinande, välpolerat och ytterst välplanerat land. Under ytan döljer sig ruttenhet, cynism och förtappelse.

   • TIM POOL som var här på besök för en tid sen tyckte att det var ett kusligt land alla var rädda för att säga något vilket ju var sant

 105. Passande att de använder skådisen som spelade Prinsessan Leia som lät en nagel växa ut så hon kunde ta kokain mellan tagningarna. Det gör de nog hela högen.

 106. Det blir bara mer och mer obehagligt.
  Katerina Janouch är en av de som åsiktsministären garanterat stämplar som ”hatare” eller ”person som hyser samhällsfarliga åsikter”, dvs regimkritiska åsikter.
  När SVT igår gjorde ett reportage om svarta hyreskontrakt så illustrerade SVT nyheten med en bild. Bilden var från Janouchs vardagsrum i hennes förra villa.
  Artikeln hade ingenting överhuvudtaget med Janouch att göra.
  Är detta ett förtäckt hot? I mina ögon ser det ut så.
  http://katerinamagasin.se/markliga-turer-inom-public-service/

  • Så jobbar alla totalitära stater. Tänk vad kul det blir när vi får nyhetsuppläsare i nordkoreansk stil som med eftertryck levererar diktaturens agenda. Jag tycker nog Bengt Magnusson redan känns skolad på området.

 107. allt detta med ”jagärhär” ser jag mig själv i samhället, är det utlänningar som står bakom så är de även här men att se skillnad på människor och ställa mig som alltid varit här, gentemot tillfälliga besökare är grovt omoraliskt och att att jämföras, ser jag som förföljelse emot ursprungsbefolkningen.

 108. Sverige börjar mer och mer ta form av forna stater typ DDR snart står väl stasi utanför min dörr och knackar sen hittas man kanske på något nytt dårhus där man sitter neddrogad för man hade inte demokraturens tankesätt.

  • de är rädda beslutsfattarna, för mediernas drev emot folket ett drev som kan ge publicitet (ägarnas vilja) , ju mer instabilitet ju mer in i kassan i något skatteparadis.
   Det är pengar det rör sig om.

  • Sant. Var glad så länge du kan stänga av radion och teven. Snart får du inte det eller så kommer man inte kunna det.

  • ja, det blir fan i mej inte lätt att kunna ändra på det ett jättejobb som aldrig skådats tidigare det kommer att ta lång tid att rätta till motståndet är enormt

 109. marxister eller inte, jag är här, som svensk. min rätt som svensk ska inte någon kunna rucka på. jag vet varifrån mina förfäder kommer ifrån, idel svenska landskap.
  invandrare får visa sin vilja att komma oss svenskar nära, annars blir det obehagligt för dem och mig.

 110. Uppmanar alla chefer och rekryterare att endast tillsätta SD-vänliga eller icke-kommunistiska personer på höga poster.
  Det är nämligen så vänstern har gjort, vilket lett till att dessa nu sitter på alla chefspositioner och förpestar tillvaron överallt.

  • anställ marxister de är de enda som inte har kontakt med människor, med utbildning som större del av folket har, undantag gråsossar och invandrare , som en del lever kvar på 30-40 talet och de andra totalt obildade i ett demokratiskt samhälle.

 111. Lille speil på veggen der…..

  Ja hvem er det som er eksperter på hat? Som bruker medier og manifestasjoner, som driver hat kampanjer for at folk skal miste jobben osv osv? Hvem er det som skriver kränkande, nedsättande… kallar folk för kränkande och nedsättande benämningar. Ja kan det också vara en form av hat?

  Projektledaren medger att den avslutande delen av rapporten som publiceras inom några veckor kommer att titta på vilka grupper som sprider ”hat”.
  Lille speil på veggen der……

  Selvinnsikt er mangelvare blandt de største hyklerene i manns minne. De farligste menneskene er onde mennesker som tror de er gode, hvor ingen offer er for store for å realisere deres egen utopi.

 112. Diktaturens fula tryne visar sig på Sveriges regeringskanslier detta är en skrämmande framtidsbild detta helvete måste få ett slut .

 113. Jag är här och tillhör ursprungs befolkningen.
  Det är det enda man kan säga, om bunke har annan åsikt så förföljer hon en ursprungs befolkning, ett brott emot vad svenska befolkningen står bakom.

 114. Mycket bra jobbat Egor.

  Ytterst allvarliga uppgifter som kommer fram.
  Vänsterns hat mot oliktänkande och Alliansens tystnad är skrämmande.

  • Det blir nu förståeligt att Public Service backar sina aktivister till tjänstemän som administrerar #jagärhär, när ett departement med minister lägger skattemedel på #jagärhär och dess Stasi-verksamhet.
   Det är tydligt att denna verksamhet är sanktionerad högt upp i den politiska hierarkin inom regeringen.

  • Skaffa säkrare lås och bygg ett hemligt isolerat rum fullt med konsverver och vatten. Så att du klarar dig viss tid… då kanske KGBs lakejer inte får tag i dig. Vi är inte där ännu. Men 7-klöverns leder allt mer till ett totalitärt styre där alla som säger emot 7-klöverns politiker betraktas som farliga fiender. Klockan tickar och den är nästan fem i tolv. Det är inte alls långt kvar innan Sverige har förvandlats till en socialistliberal muslimsk diktatur. 7-klöverns politik bäd-dar för mer hat och bäddar för raserad välfärd, för raserad demokrati och stor spridd massfattigdom.. och när spänningarna bir för stora så ökar risken för lokala inbördeskrig. Detta är vad 7-klöverns politik kommer att leda till. Det kan till och med ett normalbegåvat barn räkna ut. Så varför kan inte också vuxna svenska inse vad det är som pågår. Kloka och kunniga människor röstar på SD. OM SD får makten så behöver du inte bygga det hemliga isolerade rummet. Om SD får makten så kommer allt att ändras och välfärden öka.. då blir allt bättre.

 115. Så löjligt ”vi är motståndsrörelsen” står det vid prinsessan Leia bilden när de i själva verket är maktens lydiga verktyg! SD är mycket mer av en motståndsrörelse då den vill ändra etablissemangets politik och bekämpas av media som hatar dem samt angrips fysiskt/förhindras att tala av ANTIFA mm som går efter statlig politisk korrekt propaganda.

 116. Intressant läsning, att ens grundmurade förakt för PK-haverister numera klassas som hat enligt PK-sharia… var mer än vad man själv visste att man hyste för slikt förljuget patrask, sett till deras sedvanliga agerande när dom konfronteras med obekväma åsikter…

 117. ”Ryska trollfabriker”… Suck, Putilovs rysshat är starkt, det vet vi sedan tidigare. Kan inte ”Egor” ta fram bevisen för dessa ”trollfabriker”. Många anklagar men ingen presenterar bevis, precis som staten beter sig i ovan reportage. Det är helt sanslöst vilken regim som styr Sverige idag. S drar sig inte för att använda myndigheter för att motarbeta politiska och för S obekväma aktörer. Skäms regimsossar!

 118. Att gräva ner sig i skyttegravar då tredje statsmakten knackar på och samtidigt ägna sig åt krypskytte mot helt legitima konton på Facebook.
  Nu är det dags för vår kära Alice att förklara sig …igen…
  Detta är inget som har i en demokrati att göra.

  • Först var hon med i BARNprogram i SVT, nu visas hon titt som tätt i samma kanal i BAAAARNprogram. Att vara barnslig förlänger ju det politiska livet.

 119. Det obehagliga och avskyvärda i det här är att dessa människor vill bestämma vad som är ”hat”. Ilska är något normalt liksom skratt och gråt, nästa gång dessa avarter av människor. vill bestämma över oss andra, så är det förbjudet att uttala sig överhuvudtaget. Om man inte får visa ilska, vilket är allt annat än hat, som dom vill få det till, då är vi illa ute. Det är en mänsklig rättighet som dom vill frånta oss, för att slippa höra sanningar som känns obekväma. Fy F..
  Ville Moberg som uttala sig ibland, i hårda ordalag, mot Palme bland andra, hade varit persona non grata i dag,en av Sveriges främsta författare och samhälls debattör.

 120. Dom är inbicilla hela tantmaffian ,det kommer nog inte att mejlas så det syns utåt hädanefter antagligen.Det blir nog intrigerande över ett glas vin i något mörkningsrum hos Klunkan.

 121. #jaghatarmigsjälv ansöker härmed statligt ekonomiskt stöd för att kunna permanent flytta härifrån. Om ansökan beviljas fortsätter jag med kontot (betoningen på pengarna) #vafanvabrajagha…ha…ha. Look at Sweden.

 122. Kan de inte definiera begreppet hat bättre än vad de har gjort med ”allas lika värde” så kan de dra nånstans där det är hett. Hur kan det få pågå dessa bedrövliga oegentligheter? Ska detta vara en verksamhet värd namnet (och i princip behövs den) så måste hela det politiska spektrat vara representerade och varje begrepp som ska hanteras måste vara klart definierat vad som menas.

 123. Förrädarna mitt ibland oss. Alla vet att SL är en sprattelgubbe och att starka men osynliga krafter styr partiet. Nu blev en kraft synliggjord.

 124. I mejlkonversationen mellan, ”Jagärhär” och Kulturdepartementet, lyfts bidrags-möjligheterna upp som det vore det allra viktigaste. Det vore betydligt viktigare att Stefan Löfven (S) och hans regering för en ansvarsfull politik istället föra att gulligulla med bidragsberoende, Käbbel-projekt.

  Primära problemet är inte att det finns extremister och folk som hotar och hatar. Sanningen är att det är 7-klövern som är det primära problemet som skadat landets demokrati genom sin förda politik som är Sverigefientlig och Sverigeförstörande.

 125. Svenska skattebetalare finansierar ett Kulturdepartement,där det sitter aktivister som använder Kulturdepartementet som en plattform för privat aktivism.

  Rensa ut aktivisterna från statens myndigheter och ersätt dem med personer som,det står i Regeringsformen,representerar folkets intressen.

  ”1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt.”

   • Som tur är har vi val vart 4:e år.

    Och då kan missnöjet med rådande ordning komma till uttryck och andra personer väljas in i de beslutande församlingarna.

    • Sist vi hade val blev resultatet precis tvärtemot väljarnas röstning.
     S+V+Mp i en minoritetsregering och det minsta partiet av dem, Mp, bestämmer mest.
     Så det där med allmänna val är inget jag sätter något större hopp till.

     • Grundproblemet är att medelsvensson har det lite för bra.
      Om Svenska folket inte hade haft någonting att förlora då skulle kampen sett annorlunda ut.

     • Janne enda alternativet är att SVENSKA FOLKET reser sig mot de ledande politikerna och säger STOPP! Inget annat alternativ fungerar om Sverige skall överleva. Tro mig..

     • Majoriteten är indoktrinerad att tro att Sverige fortfarande lever i en demokrati så de väntar på att någon politiker skall göra jobbet åt dem. 🙂

     • Det finns för många riksdagspartier, vilket bara leder till kohandel, taktikröstande, DÖ-överenskommelser och minoritetsregeringar där småpartier får oproportionerligt stort inflytande. Nu väntar vi bara på FI och så småningom även ett islamparti i riksdagen. Med valfrihet och mångfald mot en ljusnande framtid.

 126. Ni är välkomna till östeuropa. Dörren står öppen för vakna, arbetssamma svenskar. Lämna diktaturen bakom er. Det har vi gjort.

 127. Viktigt att fråga!

  Är det Hat, att önska att vetenskap ska gälla före ideologi, när ideologin skadar invånarna och samhället genom negativa konsekvenser?

  Är det Hat, när Svenskar önskar ett Svenskt samhälle som utvecklas långsiktigt hållbart med utgångspunkt ur Svensk Kulturell identitet?

  Är det Hat, när Hitflyttade vill utveckla samhället med utgångspunkt ur deras egen Kulturella identitet?

 128. Det vore kanske mer angeläget för medierna och politikerna (i synnerhet oppositionen) att rikta strålkastarna på denna verkliga politiska skandal kring ¤jagärhär, än att dagar i sträck medvetet vantolka Leif Östlings skattekommentar?

 129. ”Alla som inte tycker som jag är hatare och ska i yttrandefrihetens namn förbjudas att uttala sig”
  Citerat valfri regerings- oppositions- eller mediamänniska. Utom SD.

 130. När man läser detta bekräftar det min uppfattning att det måste rensas upp i bidragssystemet till diverse organisationer och föreningar. Personer som Mina Dennert skall inte kunna ha lön från staten. Oerhört destruktivt. Politiken, media, universiteten och statsapparaten är nedlusad med vänsterstollar.

 131. Conquistadorerna hade sina metoder, Bah Kunke har sina, det
  här låter krystat ska regeringen uppfostra svenskar.
  Man kan ju tycka illa om muslimer rent allmänt utan att hata dom.
  Bah Kunke misslyckades med återvändarna i Umeå.
  Tror att Löfven får kalla fötter och drar tillbaka uppdraget.

  • Sanningen är den att muslimerna hatar svensk demokrati och svensk kultur i allmänhet.

   Alice Bah Kuhnke borde rensa upp i islamträsket.

   • ,,,,,,, förbjud islam .

    Muslimerna är hitkommenderade för att förgöra svensken
    och införa sharia ‼️ BSS ????????
    .

    • Sverige skulle aldrig öppnat upp gränsen för musliminvasionen.

     Men nu har vi cancern islam här.

     Det blir en lång kamp att bekämpa hatideologin islam.

     • Det sorgliga är att Herr o Fru Svensson inte begriper något .

      Hopplöst med canser ~~~ oftast dör objektet .

      ???????? SverigeÄlskare måste informera – informera och

      informera om den muslimska invasionsarmén .
      .

     • Ja,det gäller att sprida ljus över de dunkla agendorna.

      Hoppas att trägen vinner.

      Det börjar bli ont om tid.

 132. En asylaktivistgrupp som arbetar för att kringgå Sveriges lagstiftning. Ingen borde förvånas av att miljöpartister vill bli kompisar med en sådan grupp. Det visar återigen det ansvarslösa i att samarbeta i regeringen med MP. Löfven har redan uttryckt att han vill fortsätta det samarbetet 2018.

 133. Här går Sverige, som den sista Sovjetstaten, mot sin fullbordan.
  Jag kan inte förstå annat än att det här, att registrera personers politiska åsikter, enl. svensk lag är helt olagligt. Har det varit någon annan som gjort något liknande så har det blivit ett jävla liv.
  Inte konstigt att hatet växer när man ständigt häller bensin på elden.
  Vad jag förstår så är det någon eller några som känner att det börjar hettat till under fötterna.

  Nu vet vi att vi som medborgare är helt osäkra. Vi kan sannolikt bli haffade av den politiska polisen var som helst och när som helst. Vi kan inte ens längre känna oss säkra i våra hem. Vi vet inte vem det är som bankar på porten mitt i natten. Det är en bitter konsekvens att så många saknar de nationalistiska, dvs saknar kärleken till moderlandet.

  • Polisen i Malmö fick inte kartlägga de kriminella romernas nätverk.

   Men att registrera laglydiga svenska skattebetalare är ok,enligt feministregeringen.

   • Sant…
    Det finns Individer som kräver och skall Ha Respekt
    Sen finns det de som INTE
    Är värda Respekt och en av dem enl mej är ABK…

    Individer som Tror och Agerar som Om dom står över Massan i o m en Utnämning och EJ av Folket Vald göre sej icke besvär..

    Ett meningslöst tyckande o görande som upphör vid nästkommande Val..!

   • Frän slutet på 1940 gjorde sossegubbar samma sak: registrera åsikter, men tröttnade på 70-talet efter att de såg att det inte gav ngt resultat. Nu heter oliktänkande RASISTER, och/men resultatet får vi se i sept. 2018.

 134. Hatet mot svenska medborgare eskalerar.

  Diktaturens kreatur sänker nationen Sverige ner i åsiktsförtryckets kväsande träsk.

 135. Sedan försöker de få det till att Trump polarisera samhället. Tillslut kommer medborgarna få nog, en mycket farlig lek att ge sig in i.

  Har aldrig förstått ”Men jag gjorde ju det som privatperson” går man in i olika roller?
  Reinfeldt sa också ”I min roll som stadsminister”, när jag röstar så vill jag rösta på personen inte den roll han/hon kommer att spela. Risken är annars att man får som vi har idag, en statsminster i rollen som riksnarr.
  Eller en moderat ledare i rollen som robot.

  Därför röstade folk på Trump, där visste man vad man fick…bra eller dåligt kan man ha åsikter om, men han sa vad han tyckte och inte vad som förväntade sig av rollen.

  • USA mår ekonomiskt bättre ett år efter presidentvalet. – Det är det viktigaste människan har: sitt eget liv. – Alisia Bunke försöker bygga ett nät”värk” för att strypa detta. Kommer ej att lyckas, exemplen är FÖR många mot försöket.

  • Hillary Clinton gjorde en poäng av att hon hade en helt annan roll som fund raiser än som minister. Det känns helt naturligt i PKs mångmiljardkretsar av mutor, att hon aldrig reflekterat över att väljarna är idioter som lider av fantasin att vad de röstar på har betydelse. Hon förstår så lite av varför hon förlorade att hon till och med publicerat en bok med titeln ”What happened?” Precis som vilken batikhäxa som helst skulle vilja göra när hon stenas till döds på gatan av araporna hon själv har importerat, och för första gången i sitt liv ropar på fler poliser.

    • Grejen är att hon inte är tyst. Man kunde tro att Trump betalar henne för att hålla igång. Hon är inte billig och Trump är snål, så jag tvivlar på att det är så, men inte långt ifrån.

 136. ” I en demokratur råder allmänna o fria vai, åsiktsfrihet råder formellt men politiken o massmedian domineras av ett etablissemang, som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram.

  Konsekvenserna blir, att medborgarna lever i en föreställning, att de förmedlas en objektiv o allsidig bild av verkligheten.

  Åsiktsförtrycket är väl doldt, den fria debatten stryps”.

  Citat från Vilhelm Moberg.

    • Han dränkte sig själv i badkaret! Det visste jag inte. Jätteglad över att kommunisten valde detta öde. Självinsikt till slut. Jag hoppas alla PK följer hans exempel och drar samma slutsats av sin livsgärning. Annars får vi ju hjälpa dem på vägen. With the water board på Kuba. Dip and talk.

 137. Alla må vi en dag dömas hårt och skoningslöst för hatbrott mot folkgruppen åsiktsförtryckarna PK-haveristerna.. ”Du gamla du fria…” snart ett kärt minne blott…

  • Dålig nationalsång till att börja med. Seg och trög och lyriken handlar om det gamla. Utlänningar är förundrade när detta sederade spektakel spelas upp under idrottsevenemang där alla andra nationer spelar upp sina militärmarscher med lyrik om att vinna segrar för en bättre framtid. Så gick det som det gick också.

   • Ja’happ.. alla har ju sin musiksmak, fast iofs skulle hellre personligen lyssna på ”Små grodorna..” vid riksdagens öppnande, mer passande….

    • Fehrbelliner Reitermarsch eller nåt annat som alla soldater pep och trummade under napoleonkrigen vore bättre. Du gamla du Fria är en produkt av den deprimerade mörka nationalromantiken om Skandinaviens vinter och svårigheter.

     Eller Roslagsvår! Svensk briljans på alla sätt. Hugo Alvfén som kompositör, Alf Henrikson som lyriker och Alice Babs som sångare. ”Rör på påkarna, Johansson!” Det Sverige som dagens pensionärer ärvde, och vad har de nu lämnat efter sig?

     • Jo… iofs men min favorit är Gamla Gardets marsch… fast dom gick det osså’ åt hilvitte för…

     • Finska rytteriets marsch, Hakkapeliitta Marssi (måste kolla upp stavningen dära), även svenska livskvadrons mars. Det vore den bästa nationalsången. Den har bevisat sig i eld och död. Ryssarna tar skydd när den spelas, den är som ett flyglarm för dem. Och den har sån skön tung känsla av överlägsen nonchalans och triumf samtidigt som den erkänner svårigheterna.

    • Små grodorna är också napoleansk musik. Det är ett hånande av fransmännen, grodorna. Oack ack ack oack ack ack så låta de. Under samma tid fick vi en fransk fältmarskalk till kung.

     • Jo… och snart får vi väl ett afganskt barn till statsminister… det går bra för Sverige…

 138. Har en känsla av att politikerna krattar manegen för att tysta all form av kritik ju närmare valet vi kommer. Den optimala medborgaren läser
  bara den tillrättalagda informationen som erbjuds av den media som äter ur politikernas hand.
  Samhällsnytt, Fria tider mm är rena giftet för den liberala så kallade makteliten. Den lilla ankdammen Sverige håller på att sakta men säkert omvandlas till ett träsk,med krokodiler och allehanda slemmiga blötdjur. Krokodiler har precis som politikerna stor käft och små öron, vem som är de slemmiga blötdjuren kan vi kanske lämna åt fantasin bara för säkerhets skull.

 139. Vänstern vill alltid se massmord, det har varit drivkraften från första början. Massimporten av muslimer till västvärlden syftar till massmord.

  Den som inte vill ha massmord kallas av vänstern för ’hatare’.

 140. En regering som driver en politik som gör folk förbannade och sedan stämplar opinionen som ”hatare”.
  När folket ser hur deras välfärd betald med skattemedel lättvindigt slängs bort.
  När folket ser hur lögnare och kriminella kan komma och gå hur de vill.
  När folket ser hur landets statsminister i nästan varje debatt häver ur sig rasist och nazist uttryck mot ett annat parti och dess ledare.
  Vem är det då som drar upp riktlinjerna för hatet?

 141. Och regeringen har satsat än det ena än det andra. Det kan röra sig om skolan, polisen, järnvägen, sjukvården, äldreomsorgen, bostadsbyggandet osv. Är det någon som upplevet någon förändring.

 142. En regering som minskar bland sina väljare och det rejält under pågående mandatperiod kan man kanske säga inte ha gjort något bra arbete. Kanske man borde sätta fokus vad som gynnar landet istället för att sätta fokus på enskilda medborgare.

 143. Sverige håller på att glida in i en diktatur, på allvar. Yttrandefriheten är värd att dö med stövlarna på för. Många har gjort det förr. Tänk på era barns framtid, och glöm inte det.

  • Ja likheten med det forna DDR är slående. Men med tanke på att båda länderna styrs/styrdes av Socialister/kommunister under långt tid är utvecklingen föga förvånande. Men i likhet med DDR hårdnar nu motståndet mot diktaturfasonerna också i Sverige. Så länge det finns dem som för ut sanningen om hur tillståndet är i detta land. Och där finns folk som debatterar som vi gör här i kommentarsfälten så har de obehaliga figurerna i rosenbad och deras vänsterborgeliga svans inte lyckats tysta folkets röst.

  • En norsk miljöaktivist har föreslagit att ”demokratin skall pausas” på det att en klok grupp människor skall leda oss på kinesiskt vis och kunna genomföra de förändringar som det dumma folket inte vill ha för att möta de utmaningar vi har framför oss. Uppehållet i demokratin kan naturligtvis även användas för att fördela uländernas befolkningsöverskott mellan EU:s länder och tysta kritiker med lämpliga metoder. Förslaget är mycket intressant menar några svenska miljöpartister. En möjlighet, enligt den norska aktivisten, är ett överhus där personerna sitter på förslagsvis 18 år och därför inte är beroende av ”kortsiktiga intressen” i gruppen väljare. Så Juholt kanske inte var så helt fel ute.

 144. Jag förstår inte problemet? Statsmakten (100 års firande vänster) kommer ju snart att bara tillåta utgivning av ”Censurbyrån” godkända publikationer samt bekosta dessa via skattsedel. Utredningar sköts av Researchgruppen / Expo och klassificeras som ”Agendasättande tabloider”; SVT, SR, DN, Aftonbladet, Expressen, Hallmedia m.fl.
  Personer med nordiska namn kontrolleras årligen då dessa bevisligen automatiskt begår HMF mot alla. HVM (Hetero Vit Man) kontrolleras särskilt genom F!s försorg!
  Någon som sett vart mitt gamla trygga Sverige tog vägen?

 145. I och med att vi inte har ihjäl eller fängslar meningsmotståndare som i många andra länder.Står den hårda striden om ”sanningen” i de få fria media som finns kvar.De flesta media är redan vunnena köpta ägda och Stängda med skattepengar eller oligarkernas bankpengar
  Vad tror du: Vinner vi, eller kommer dessa ”kryphål” stängas.

  Yttrandefrihet???

 146. Hahaha.. Mina Denner med hela regeringen i ryggen kallar #jagärhär för en motståndsrörelse.. Snacka om att leva i ett dockhus.. Hahahaha..

 147. Vad är hat. Hur mycket hat bygger Aftonbladet först skriver man i ett års tid att Trump är största hotet mot Jorden och sämsta presidenten genom historien. SVT och all annan media har hängt på. Sen gör man en INIZIO undersökning som visar att svenska folket tycker han är sämsta presidenten. Varför i h-lvete gör man det. Jag ser bara en anledning att bekräfta att man har lyckats i sitt propaganda arbete. Det blir sjukare o sjukare vad är fake-news. Jag vet inte om jag vill vara med om det här så länge till. Vänder det inte efter 2018 då är det bara att sälja av fastigheter o dra om inte bostadsbubblan har snott pengarna. Vi har en spännande framtid i globalisterna o Soros paradis i Sverige. Men en sak är jag säker på vänstern kommer att mörda i godheten innan valet och ihop med valet och domare o media kommer att vrida på sanningen för att dölja. Det är hat som dom bygger upp.

 148. – Det absolut allvarligaste hatet som behöver utredas och åtgärdas är landets lednings stora och oförklarliga hat mot de egna medborgarna – en helt osannolik och overklig historisk händelse i det här landet.

  Internationella psykologer och beteendevetare som förhoppningsvis klarar en mera saklig betraktelse, behöver engageras för att reda ut orsaker, verkan och åtgärder. Högst sannolikt skulle ett sådant här uppdrag rent ligga ekonomiskt inom de möjligheter som en privat organisation skulle klara, ex. vis ett parti (gissa vilket?)

  Annars vore det mycket värt att använda skattepengar till just ett sådant uppdrag för att få ordning på landet igen. Förmodligen går det nog inte att få med sig regeringspartierna i en sådan fråga då de helt saknar sjukdomsinsikt. Nu vill ju ex.vis miljömupparna legalisera knark också.

   • Räcker med att knuffa en svensk, så rättar han / hon / hen in sig i ledet.

    Svensken är lättledd samt naiv sedan barnsben.

    • Svensken är n feg jävel rätt igenom !

     Jag talade med en bekant som röstat SD. Han fegade ur totalt och påstod
     t o m att han röstat på socialdemokraterna,då andra runt omkring hörde vårt
     Efter var han rejält sur på mig för att jag försatt han, som han själ sa, i knipa. Skrattretande.

     • Den svenska skydda-allt-och-alla-nojan har resulterat i en ryggrad som er väldigt flexibel, kan man nog säga.

      Svensken är som du säger – feg.

  • Snäll du är sjukdomsinsikt Reinfeldt sålde ut Sverige till ogliarker o globalistmaffian. Som sitter i hemliga helt odemokratiska möten om jordens framtid.

 149. ÅSIKTSREGISTRERING alltså !!

  DDR försvann INTE den 9/11 1989 utan tog bara färjan från Sassnitz till Trelleborg… !!

  • JUPP sen har det bara spridit sig upp i Sverige. Passerade Borlänge för en 5-6 år sedan. Högerextremas paradis säkert tiotal.

   • Högerextremas paradis?
    Jag som trodde det var de invandrades och mångfaldens paradis. Där moskéer och minareter står som spön ur backen, påhejade av statsministrar som inte ser verkligheten för bara murar.

    • Vi har allvarliga samhällshot från flera håll! Det gäller för oss väljare och våra politiker att kunna hålla flera bollar i luften på samma gång.

  • OM STASI i forna DDR hade haft tillgång till dagens teknik med att ”kartlägga” medborgare och deras olika åsikter, värderingar etc. som inte står i samklang med ”värdegrunden” hade inte den 9:e November ägt rum och MUREN stått kvar !!

   I morgon är det det när detta skrivs just den 9:e November och MUREN har varit nere i lika många år – 28 – som den fick stå uppe 1961 – 1989 !

  • ”..”FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas ledande forskningsinstitut inom försvar och säkerhet.”..”

   STASI var också på sin tid just ”.. ett av Europas ledande forskningsinstitut inom försvar och säkerhet.”..”

 150. Det är väl bara sunt att hata ”hatvänstern”, hata islam som vill döda oss, hata blodpudding för att det är äckligt.

 151. Mina Dennert bor på fin och dyr adress i Billdal. En fin förort strax söder om Göteborg på ”guldkusten”. Billdal är ett av Göteborgs kommuns dyraste områden …

   • Men man måste iaf erkänna att det är beundransvärt att någon kan göra politisk karriär genom att bolibomba sig genom livet… är nog bara i det här landet det fungerar fullt ut..

 152. Beskrivning av det mångkulturella samhällets konsekvenser = Hets. Kritik mot förespråkare av denna politik = Hat.

   • Haha nej inte ifall man ska gå efter reaktionerna i USA. Vänsterpacket och Libtards där är helt hysteriska och bemöter detta med allt från att koppla in jurister/åklagare till att skriva artiklar om hur rasistiskt det är.

    Tror det var 4chan och 8chan som producerade detta meme som har enda syfte att trolla progressiva idioter.

 153. – Totalförvarets Forskningsinstitut (FOI) är i huvudsak anslagsfinansierat även om det sägs att de är uppdragsfinans som gäller. Men… huvudkunden är myndigheten Försvarsmakten som i sin helhet är anslagsfinansierad, d v s skattefinansierad hela vägen. En mindre del av FOI verksamhet är andra typer av uppdrag mot faktura.

  Huvuduppgiften är att svara för försvarsforskning som för nationens säkerhet och inte den här typ av interna politiska hot som regeringen utgör. FOI borde inte ta på sig den typen av uppdrag det nu gäller och som då blir näst intill omöjligt att komma ifrån att rapporten till del blir politisk. Det finns fristående organisationer och företag som passar bättre, alternativt så får valet ge svaren.

 154. Det här avspeglar hur idioter gör sig själva antastningsbara!
  Vilket ger bevis på att de är fullblodsidioter och varför de inte förstår sitt eget bästa!
  Det är nog högaktuellt att avskeda massor av politiker, som formligen inte vet vilka idioter de är!

 155. Sverige är i akut behov av ett magazin typ Hebdo i Frankrike, ett satiriskt veckomagazin som driver med politrukerna. Här finns material i överflöd .
  Jag tror etablissemanget behöver plockas ned från sina höga hästar med hjälp av satir och humor.
  Det är ett effektivt sätt att kritisera politikerna utan att de kan svara förbud eller inskränkningar.

 156. Det allra värsta och mest kända hatet är det hat som Fredrik Reinfeldt och Stefan Löven visat och visar mot Jimmie Åkesson i alla sammanhang. Hat och mobbing är dessa bådas mest kända varumärken. Vad vi andra tycker om dessa två hatmonster är inte lämpligt att skriva här.

  • Så sant som det är sagt. Och detta får fortgå under hela PK-etablissemangets hyllningar. Motsvarande attityd mot någon nyanländ eller, Gud förbjude, någon kvinna skulle rendera i gatlopp och total förnedring för vederbörande.

   • Vad har det för betydelse. Ordet rasist och nazist är så urvattnade efter att flitigt ha använts felaktigt i både tid och otid.

    Skall man hårdra det så är båda epiteten att föredra framför den otäcka mångfalden, där så många av hanarna är våldtäktsbenägna utöver det vanliga.

  • Efter TV4:ans ”debatter” kan man gott och väl lägga Annie Lööf på listan. Hennes språkbruk i panelen var under all kritik alldeles oavsett om HON citerade ngn annan eller om ”bruket” var HENNES eget. Attack är bästa försvar, tycker Rödingen, men HENNES popularitet sjunker, varken HON själv eller hennes ev. väljare vet inte hennes position på den politiska kartan. Att vara småbarnsmamma eller partiledare, eller ännu värre: både och, tar på krafterna och stressar. Bra och enkelt för valet.

  • 7- klöverns förespråkare borde kunna nöja sig med ett parti skillnaden mellan partierna är knappt märkbar. När höger och vänster dunkar varandra i ryggen då är något totalt fel.
   Alla Jimmies försök att bryta igenom den muren är utsiktslösa. Han betraktas som den stora fiende, då han försöker stoppa invandringen från Afrika. En kontinent som, av okända anledningar, ligger Reinfeldt mycket varmt om hjärtat.

   Inget ont om afrikanerna, men här skall de inte vara och i synnerhet inte på de feta bidrag som Reinfeldt kastade över dem.

 157. Bra research! Sozialistkorten på bordet så ser vi också att det handlar om ideologiska ställningstaganden bakom masken av neutral aktivism. Att innevarande regering är den absolut värsta socialistregering Sverige någonsin har haft lär stå utom allt rimligt tvivel. Och detta efter Berlinmurens fall för nästan 30 år sedan…

 158. Dessa två förbannade fjantfior, kan inte betraktas som svenskar, då deras åsikter mer passar in i det forna DDR. Dessa två är ett hot mot demokratin, det fria ordet och svenska folket.
  Hur dom ska bekämpas just nu, har jag inget svar på, men att dom ska bekämpas och plockas bort och få stå till svars inför folket är en självklarhet, landsföräderiet ska nedkämpas med alla till buds stående medel, såvida man inte gillar att stå med arslet i vädret på en sunkig bönematta i en nära framtid. Fy faan för hycklarna som nu kryper fram för att snabba på sin karriär på det svenska folkets bekostnad !

 159. Jävligt konstigt hederligt arbete värderas till noll i detta sjuka land .
  Men att hata rätt kan ge lön och framgång . Hatar man fel blir man uthängd av grupper.
  Men att försöka skapa och leva i harmoni då får man inget .
  Fattar nada av det land jag lever i.

 160. Den där Kuhnke… är det något politiskt uppdrag hon lyckats med?
  Att samordna arbetet mot ”våldsbejakande extremism” gick ju inte så bra.

  • Hur skulle det gå bra att få stopp på när hon själv står upp för liknande ”allas lika värde” beteende… en bara undrar, PK som man är…

  • Demokrati- och kulturminister Alice Bah Kuhnke är en mycket farlig politiker. Samtidigt som hon i snabb takt urholkar vår demokrati som demokratiminister, arbetar hon effektivt som kulturminister på att ta bort vårt mycket gamla kulturarv och anbefaller alla museer och kulturinstitutioner att anpassa sig till den/de kulturer som står längst ifrån vår västerländska, kristna, fredliga och demokratiska kultur.

  • Knappast! Men det är väl inte meningen heller.
   7- klövern nöjer sig med ett svart ansikte, det ser man på som en lyckad integration.

   Trots att bara svenskar med rötter långt nere i den nordiska myllan skulle tillåtas att sitta där.

  • Tänker du på den gamla skrönan ”jag har sett älgar bada…” etc? Annars kan jag intyga att det är inte bättre där än nån annanstans.

 161. Det här avspeglar sig hur politiker till idioter gör sig själva antastningsbara!
  Vilket ger bevis på att de är fullblodsidioter och varför de inte förstår sitt eget bästa!
  Det är nog högaktuellt att avskeda massor av politiker, som formligen inte vet vilka idioter de är!

 162. Nu beklagar sig SD:s Paula Beiler om hat och hot, och det gör hon rätt i. Men hon, som så många andra tycks vara ovetande om att för att få veta någons bostadsadress och andra uppgifter räcker det att googla namnet. Eller hur ska man annars tolka ”de, hatarna, har lyckats ta reda på var jag bor”?

  • Kan ju vara folk med ”hemliga” uppgifter man syftar på även om jag inte tror det.Jag tror att det handlar okunskap i just hennes fall.Frågan är om hon har
   alla hästar hemma?

 163. Det här hotet mot Sveriges demokrati och frihet som Egor Putilov nu tar upp, tillhör de i särklass allvarligaste. Problemet är att det mesta sker i smyg.

  Hög tid att SD lyfter upp frågan i riksdagen!

 164. Det här är en av samtidens mest brännande frågor.
  Denna fråga och och frågan om det s.k kontantlösa samhället är två av dom allvarligaste hoten mot friheten som finns just nu.

 165. Det jobbas hårt från PK-etablissemanget med att styra in svenska folket i rätt åsikter och stoppa alla oönskade åsikter. Precis som i diktaturer.

  Goebbels hade ett helt ministerium för sådan verksamhet: Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda. Det syftade till ”Gleichschaltung” som betyder likriktning. Känn vibbarna!

 166. Apropå Gleichschaltung:

  Den kulturmarxistiska genusagendan som nu genomsyrar och bryter ner våra universitet och som leds av Nationella sekretariatet för genusforskning lever helt upp till Goebbels totalitära strategitänkande. I SR Studio Ett debatterade nyss Ivar Arpi mot sekretariatets ”forskningssamordnare” Fredrik Bondestam.

  Ivar Arpi gör en oerhört viktig insats när han visar på genusextremisternas infiltration och förgiftning av våra universitet. Arpi citerade bl.a skrivningar i Bondestams doktorsavhandling i sociologi som borde göra varje normalt funtad människa mörkrädd. Helt enkelt avskyvärt.

  TACK IVAR ARPI FÖR EN MYCKET BRA INSATS I KAMPEN MOT GENUSVANSINNET SOM HOTAR ATT HELT FÖRSTÖRA UNDERVISNINGEN OCH DEN FRIA FORSKNINGEN VID UNIVERSITETEN.

  • Debatten mellan ledarskribenten Ivar Arpi i SvD och den CIS-hatande genusextremisten Fredrik Bondestam var så viktig och intressant att alla Samtidsnytts läsare rekommenderas att lyssna på programmet.

   Alltså i SR P1 Studio Ett i den första timmen mellan 16 – 17.

 167. Det blev ett jävla hallå påvänsterpacket då SÄPO förde register över kommunister. Guillou var inblandad .
  Att Facebook är ett girigt företag, avslöjades på U G . Annonser o aktier och de säljer sina mödrar ! Så att de kommer så bra over ens med Sverige o Tyskland beträffande åsiktsregistrering, åsiktsförtryck, inskränkningar helt godtyckligt … Äh, NI vet som jag.
  Att Regringen nu ochså med sin sjuka politik, ska tycka och ytterligare lagstadga på demokratins bekostnad vem eller vad som får sägas eller skrivas.

  Huh, tänk vad underbar framtid de våra har. Om de stannar kvar…

 168. Är själv tjänsteman och anser att det inte är konstigt att mail undertecknas med kortnamn (vi har haft en du-reform) eller att man förmedlar kontakter (gör det själv när det gagnR svenska intressen). Däremot är det djupt problematiskt att hon aktivt förmedlar ekonomisk information och att hon är medlem. Det senare måste hon meddela sin arbetsgivare och helst ska hon överlåta handläggningen till någon opartiskt. Detta verkar dock inte ha skett. För detta ska hon kritiseras och granskas. Eller, visste ministern om jävssituationen? Då bör hon kritiseras.

  • Ett tjänstebrev undertecknas med namn [tilltalsnamn+efternamn], befattning och myndighet/företag. Oavsett om det gäller vanlig post eller epost. Samma sak om det gäller myndighetens/företagets hemsida. Namnet ska också finnas med för det som skriver för myndighetens räkning på forum tillhör myndigheten oavsett om de ligger på egen domän, på Facebook eller liknande.

   Det är fan i mig inte klokt som det går till nuförtiden.

  • Nja, som statstjänsteman ska man definitivt inte vara familjär. Så gott som tjänstefel och indikation på korruption. Eller korrupt personlighet som inte är opartisk. Något du kommer in på. Jag tror inte ”Lisa”, om hen skulle vara tvingad att skriftligen besvara Egor Putilov skulle inleda med ”Hej Egor!” och avsluta med ”Lisa”.

 169. Jag har känt mig som politisk dissident i det här landet sen jag föddes. Despoten Palme är för mig den farligaste person som vandrat på denna jord.
  Lättnaden att han är borta går aldrig över.

 170. Är inte den här frågan helt solkar, regeringen hatar ju svenska medborgare. Är det kanske för att ordet slutar med borgare?

 171. Faktum är att personer som Minna Dennert och hennes JÄH-nätverk, är de som skrämmer mig mest av allt i ett demokratiskt samhälle. De som är fullt övertygade om sin egen förträfflighet och höga moral, och som inte tvekar att både ödelägga och i en ytterlighet, även skada sina meningsmotståndares liv, om deras opponenter är av avvikande åsikter.

  Den aggressivitet JÄH-syndikatet uppvisar både enskilt och i grupp, och deras maktfullkomliga organisation (läs vad Uvell skriver om dem, och hur lite insyn JÄH medger) som idag växer lavinartat med hjälp av skattemedel och av landets så kallade ledare, är mer skrämmande än att inte vakna upp från sin livs värsta mardröm.

  JÄH-representanterna sitter där, skenheliga med tindrande ögon, och hävdar en ofelbar godhet och en moral vi andra dödliga bara kan drömma om. Minsta avvikelse från godhetssyndikatet JÄH:s stenhårda ”värdegrund” och ”normer”, bestraffas med omedelbar social och kanske även yrkes- och karriärmässig ödeläggelse.

  Massanmälningar, uppsökande verksamhet (”hembesök” a lá anarkister), anonyma telefonsamtal till både arbetsgivare, kunder, släkt och vänner. Allt för att minska ”hatet”. Det dessa godhetssmåpåvar helt missar, är att de absout största hatarna och intoleranta av dem alla, faktiskt är de själva. Och snart fullt finansierade av oss andra, som de försöker hata till lydnad. Väck mig.

  #jagärhärmenjagärdensomtär

 172. När skattebetalarnas pengar är slut och ingen svensk orkar jobba och försörja kriminella invällare då kommer det fan inga bidragsturister mer till Sverige, vad ska då vänstermedia kalla svenska folket för….rasister/nazister .!!??

 173. Bah Kunke måste först definiera vad som.menas med ”hat”!.Alltför många ”misstag” sker. Ibland väldigt medvetna, sannolikt mer sällan omedvetna. Katerina Janouch är ett praktexempel! Hur är det ens möjligt att befogad kritik av den förda politiken skrivs om som ”hat”? SD för att rädda det här landet åt barn, barnbarn och kommande släkten…. Regeringen och allianspartierna ÄR FARLIGA FÖR.OSS ALLA! FÖR SVERIGES FRAMTID OCH KOMMANDE SLÄKTEN!!!

  • Bah Kunhke håller sakta men säkert på att neutralisera vårt kulturarv, museér och traditioner! Att hissa den Svenska flaggan vid skolavslutning medför nog ett mycket långvarigt fängelsestraff i hennes framtida Sverige?
   Muslimpartiet måste röstas bort för all framtid i det kommande valet.

 174. VARFÖR HAR NÄSTAN ALLA GAPHALSAR SOM SKRIKER
  RASIST I ALLA LÄGEN INVANDRARRELATERAD BAKGRUND?

  Många gaphalsar och reportrarI organisationer, i media, i tidskriften ETC i SVT etc.
  I Dennerts fall, Iran. (Överklasen i Iran flydde till USA och Sverige.)

  • de som var någorlunda bildade och förstod vad islam är. De flesta iranier som var i Sverige flyttade till England och sen till USA. De flesta tillhörde övre medelklassen. De som tillhörde överklassen flydde till Kanada och USA inte till Sverige.
   Kvar i Sverige är dock de som arbetar för mullorna och de är farligaste av alla

 175. Det diktatoriske Sverige blir hele tiden stadig verre. Mye verre. Demokratiet er forlatt for lengst. Uten tilintetgjørende motstand vil dette ikke stoppe før den svenske staten bokstavelig talt kan skru av/drepe uønskede individer enkeltvis, fjernstyrt, og etter eget forgodtbefinnende. For ALT i det offentlige svenske samfunnet jobber nå manisk for dette.

  Og de har kommet langt, for svenskers største svakhet er at flertallet vil gjøre absolutt alt som staten befaler som automater helt uten motforestillinger. Og der vil definitivt snart inngå mord på politisk ’vantro’. Disse menneskene kan bare ikke tillates å holde på lenger. De er på alle måter moderne versjoner av Sovjet- og Mao-kommunismens massemorderiske politiske kommissærer. I Sverige er de ennå i (en allerede sen…) forberedelsesfase.

  Dennert, #jagärhär og et antall andre Soros-finansierte hatorganisasjoner og -personer eier i praksis det svenske byråkratiet, svensk samfunnsakademia, svenske politikere, og samarbeider tett med de strengt ensrettede svenske mediene. Soros spekulerte mot stater og gjorde enorm profitt(mange titalls milliarder dollar) på ting ingen andre ville gjøre. Men det spesielle med Soros er at han gjorde dette med en eneste hensikt: å ha ubegrensede midler til å starte, sponse og bemanne organisasjoner og bevegelser som skal tilintetgjøre alle samfunn med hjernevask, totalitære lover og byråkrati, og klappjakt på alle som ikke er lydige.

  Soros og alle hans tusener av sponsede ’Dennert’er rundt i verden er de helt klassiske og maniske massemorderene in spe som jobber manisk for å undergrave samfunn og skape borgerkriger og tyranni er rundt i verden.

  Svensker og europeere, forén dere! Og start avviklingen av alt Soros og hans like har bygd av perverse strukturer og nettverk.

 176. Målsättningen för regeringen och dess tillskyndande anhang är få till en lagstiftning som innebär att från regeringens ståndpunkt avvikande meningar om migrationspolitiken kan klassas som ”rasism”.

  Udden är direkt riktad emot SD som man nu insett inte kan ”besegras” genom uteslutning, isolering och falska anklagelser om samröre med nazister. Väljarna är för kunniga för att gå på det. Otäcka väljare säger man säkert mellan skål och vägg.

  Således får man ta en ansats på detta som innebär att kritik mot av regeringen förd migrationspolitik är detsamma som ”rasism”, dvs diskriminering, och som är förbjudet i lag.

  Därmed skulle man juridiskt kunna om man hårddrar det förbjuda existensen av SD eftersom både partiet och dess väljare skulle kunna anses vara ”rasister”.

  Metoden känns igen från alla de diktaturer som dessvärre svensk statsledning valt att aktivt stödja genom årens lopp.

  Sjöstedt och hans kommunister skulle nog kunna tänkas föreslå att det Sovjetiska begreppet ”folkfiende” införs i svensk lagstiftning.

  I Sovjetunionen riskerade den som kritiserade statsledningen att bli dömd som ”folkfiende” och riskerade att få sin egendom konfiskerad, utvisas, fängslas eller avrättas.

  Sådan utvisning skulle nog effektueras blixtsnabbt till skillnad från dagens läge där trots utvisningsbeslut i princip ingen utvisas.

  Det ”hat” som man vill utreda har inget med begreppet ”hat” att göra. Vad man vill göra är att få till stånd en uppfattning att kritik är en form av hat och som sådant staffbart.

  Ungefär som när den svarte Obama blev president i USA och plötslig fann man att kritik av honom beskrevs av media som en form av rasism eftersom det fanns vita bland de som kritiserade honom.

  Amerikanska politiker konstaterade då att om man inte får kritisera presidenten för att han är svart, om man inte själv är svart, vad har vi då? Jo, diktatur! Tablå för media och normala krafter tog vid.

  Den s.k ”kartläggning av hatet” som skall ske har som huvudmål att attackera SD och dess väljare eftersom de envetet kritiserar förd migrationspolitik och dessutom bara blir fler och fler genom sin klarsyn.

  Kuncke har ju adrig stuckit under stol med att hon och hennes kollegor anser svenska folket vara ”en hoper rasister”, som istället för regeringen, är ansvariga för alla de problem som den okontrollerade massmigrationen fört med sig.

  Hon kör bara på som tidigare och betraktar sannolikt SDs väljare som ”folkfiender”.

 177. Nätverket #jagärhär tycks tillhöra tankepolisen. Ruggigt värre att det finns så många demokratins och yttrandefrihetens dödgrävare som liksom Sveriges regering är pigor och drängar åt EU-kommissionen och i förlängningen till ”the deep state” som är ondskan personifierad!

  • kolla bara på globalistförespråkaren CECILIA MALMSTRÖM SOROS utvalda att tala om alla dessa handelsavtal som kommer att leda oss till hellvetets portar

   • Vi trädde in genom helvetets portar när Sverige gick med i EU. Nu stiger vi med kartellpolitikerna som ledsagare allt djupare ner för var dag som går. Ett trappsteg i taget.

 178. Kartellregeringen Löfven är som hämtad från helvetet. Tankepolisnätverket #jagärhär blir nog en perfekt samarbetspartner.

  • Avskyvärt ,avskyvärt .avskyvärt.
   Sverige känns inte som mitt land längre
   Hur ska detta bli om endast ett par år?
   Jag bävar inför framtiden i detta snedvridna land med sina godhetsapostlar som utan att tveka binder ris åt så väl sig själva som åt det stackars kuvade svenska folket som tyvärr inte verkar begripa bättre..
   Bryr sig dessa människor inte ett dugg om sina barn och barnbarn som är det viktigaste framtidshopp vi har i detta förfallna land..
   Tyvärr genustvättas barnen i skolorna tidigt in i den så kallade värdegrunden, och ve den som avviker minsta millimeter från de utstakade ”rätta” åsikterna och handlingarna.
   Vill nog inte bo kvar i det här landet längre, och ännu mindre låta mina barn växa upp här, så långt har det alltså gått här i den humanitära stormakten där fejkkulissen byggs högre och högre för varje dag som passerar.

 179. Vidrigt. Skrämmande. Varför är inte demokrati och yttrandefrihet intressant längre?
  För mig hör demokrati och småskalighet ihop. Alla globalistiska strävanden som finns idag offrar demokratin — det går inte att utöva demokrati på ett globalt plan. Det krävs mindre enheter, nationer, kommuner osv.
  Idag är alla som ifrågasätter auktoritär globalism fritt villebråd i media. Trump, SD, FN, AfD etc HATAS av media och deras ”spindoctors”. Tar inte ens en debatt. Snackar bara skit. Uppriktigt sagt, när har SVT någonsin varit balanserad om SD eller Trump?
  För att genomföra den globalistiska planen måste man kontrollera medborgarnas tankar. ”Hatbrott” införs. Gränserna för hatbrott utvidgas. Alla som kan görs till offer, kvinnor i synnerhet. ”Överaktiva” får sjukdomsstämpel. Värdegrunderna skrivs och styr istället för lagstiftning. Moralistiska argument haglar. Avsky ersätter argument. EtcEtc.
  Grädden på moset var ”fake news”. Javisst, det finns påhittade nyheter, men jag står för källkritiken själv. Sanktionerad statlig eller ”kvalitetsjournalisters” källkritik åt medborgarna = början till diktatur.
  Så vad vill globalismen? Troligen ha makt. Troligen göra oss till lallande konsumenter. Jag vet inte säkert. Men jag gillar det inte.

  • Den kartläggningen blir lätt. Hela den s.k regeringen är allmänt hatad och samma regering hatar alla som inte tycker som de. dessutom har de ett hatobjekt gemensamt med V,C,L och MP och det är SD och deras väljare.
   Snacka om hat. Fredrik Reinfeldt införde hatet i den politiska debatten och fick en efterföljare i Stefan Löven .Båda två är dessutom hatade av de flesta av oss.

  • Vilka sjuka personer som uttrycker sig på detta idiotiska sätt.
   Tänk om ni drabbas själva av obotliga sjukdomar och andra skulle glädjas åt detta tänk efter innan ni öppna käften.

 180. I utanförskapsområden hatar man svenskar och svenska myndigheter. Sådana hatare är förstås undantagna. Det ska väl vara ”rätt” hat.

 181. Men för h-e ?? Sparka ut kärringarna omgående, ska vi riktiga Svenskar tvingas betala överdjävliga löner till såna här galna feministextremister..ut i kylan med demokratidödarna från Fjollträsket NU!!

 182. Nu är dom ute i Aktuellt och klagar på debattklimatet. Vi alla som har möjlighet att skriva kommentarer här på Samhällsnytt, bör tänka på att detta forum inte är tänkt för personligt missnöje, utan för konstruktiv samhällskritik.

 183. i Nord Korea driver regimen en linje att det är förbjudet att använda sarkasm om politiska frågor diskuteras.Det var under slutet av augusti en serie massmöten hölls i flera av landets provinser. Under mötena förbjöd myndighetspersonal invånare från att prata fientligt ( dvs enligt svenskt språkbruk ”hatiskt” ) om regimen även om kritiken är indirekt eller sarkastisk. Detta låter väldigt lika vad som pågår i Sverige. Även Kulturdepartementet har beställt en rapport från Totalförsvarets forsknings institut om ” hatare ” i Sverige. detta ger Nord Korea vibbar.

  • det gör hon rätt i hoppas hon stämmer skiten ur dom även om det blir svårt att stämma staten(sossarna) nu är desperationen så stor att nu är dom beredda att ta till vilka fula knep som finns och värre kommer det att bli innan valet

  • Det händer mycket nu och det gäller att förstärka det. T.ex. att inte handla i en butik som framför den ”rätta” agandasättande värdegrunden.

   Lyssna på Trump’s tal om att han kräver av en butik att de säger: ”Merry Christmas” i annat fall blir det inga inköp. I avsikt att återinstallera kristendomen.

 184. Undrar hur länge Egor får bedriva soín journalistiska verksamhet innan han stoppas på ena eller andra sättet…

 185. Tittar man på definitionen för ”hat” finner man att de som mest kallar andra för hatiska är de mest hatiska själva.

 186. Jag som Svensk som ser att mina medborgerliga rättigheter inte längre existerar för annat folk har företräde framför OSS som skapar tryggheten.Får detta föraktet emot folket fortsätta kommer det att bli kraftiga rektioner. Det är därför statsmakten agerar så att de som inte tycker lika ska registreras.
  Det som sker nu är helt i linje med George Orwells roman 1984 där människan ska underkasta sig för staten. Det är just Alice Bah Kuhnke sysslar med.
  Hur långt ska vi låta det gå med nedskärningen av det fria ordet det har över 250 år på nacken men är på väg att försvinna enbart en viss tanke ska bli tillåten.
  Det enda och närmaste jag kan tänka är att vi är på väg emot ett samhälle som Tyskland på 30-talet.
  Alice Bah Kuhnke har hon ambitionen att bli en kvinnlig HITLER hon är på god väg.

 187. Hva i Helvete (Muligens akkurat der) skal man ha en demokratiminister til?
  Kunne tilnøds se behovet i DDR og andre tilsvarende etablissementer. Har riktignok ikke vært i Sveariket på en stund, muligens forhokdene har endret seg???

  • När denna #metoo blev uppmärksammad här så anammades den av alla, till den så milda grad att offren utsatta utav de oberörbara – har drunknat i flödet.
   Inte ett knyst i medierna om den här gruppen utförare – och i synnerhet i samband med massinvandringen. Falskheten är så total.

   Skulle det göras så blir man samtidigt tvingad att erkänna sina mörkanden – Så mest troligt aldrig en #meetoo som framtvingar detta brottsklientel i ljuset.
   Så fungerar den Svenska så kallade demokratin för närvarande.

   SD 2018

 188. Hvem hader hvem? Er det ”almindelige” svenske borgere, der kaster håndgranater mod politistation. Er det ”almindelige” svenskere, der ikke kan styre sit fyrværkeri nytårsaftenen? Er det dem, som ser, hvad der sker og berette om det, er det dem,
  som der bør tages ”hånd om” ved at anmeldes.
  Det svenske folk er vel ikke født blinde?

 189. Islam ønsker ikke dialogkafffe de vil skære halsen over på dig, imens de fortæller dig om fredens religion. Ikke den hadske ideologi som det i virkeligheden er. så byd endelig velkommen til det nye herrefolk, så kan du måske slippe for halshugning og blive ansat i en venstreektremistisk muslimsk propaganda tv avis.. De rødes drøm

LÄMNA ETT SVAR