Bild: Petra Hellberg/Faksimil

Benny Fredriksson tog sitt liv efter Aftonbladets #metoo-drev

Delningar

Benny Fredriksson, före detta VD för Kulturhuset Stadsteatern, tog sitt liv efter Aftonbladets mediedrev mot honom. Det bekräftar stadsteatern i ett pressmeddelande.

Det var den 5 december förra året som Aftonbladet publicerade en artikel där Benny Fredriksson anklagades för att vara en ”oberäknelig diktator”, som sextrakasserade personal och lät manliga skådespelare begå övergrepp utan att ingripa. De grova anklagelserna kom från anonyma personer som kvällstidningen påstod sig ha pratat med.

”Karaktärsmord”, hävdade Gerhard Hoberstorfer, fackordförande vid stadsteatern, och tvingades själv avgå på grund av sin kritik. Flera andra medier hängde på drevet mot Benny Fredriksson som den 7 december, två dagar efter Aftonbladets första artikel publicerats, meddelade sin avgång.

Kulturhuset Stadsteatern bekräftar nu i pressmeddelandet att Fredriksson tagit sitt liv efter det hätska drevet mot honom. Det är en uppgift som teatern går ut med efter godkännande från hans anhöriga.

– Efter att under sexton års tid ha vigt sitt liv åt att leda och utveckla Kulturhuset Stadsteatern lämnade Benny Fredriksson abrupt sitt livsverk till följd av ett gränslöst mediedrev. Det var både fruktansvärt sorgligt och orättvist. Hos honom skapade det ett sår som inte gick att läka. Det är en stor tragedi, säger Sture Carlsson som är ny VD för stadsteatern.

Benny Fredriksson blev 58 år gammal. Kulturhuset Stadsteatern skriver att minnesbord och kondoleansböcker finns utställda på flera platser i kulturhuset: Klarafoajén, Stora scenens foajé och Plattanrummet, för de som vill lämna hälsningar och uttrycka sin sorg.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

859 KOMMENTARER

 1. Precis vad man kunde vänta sig av Sveriges vidrigaste skittidning, med en tvättäkta subba som skenhelig kulturchef.

 2. Vidrigt hur detta har fått utvecklats, och aftonslasket vill inte förneka sig angående detta.
  Blir äcklad av allt som berör me too.

 3. Ingen chans att kunna försvara sig, människor döms i en ”folkrättegång” likt häxor på 1700-talet eller intellektuella i Maos Kina. -Sverige 2018.

 4. Det är många som har blod på sina händer.,

  Kollektivt livstids fängelse är det minsta.,

  Som ska utdömas ALLA som är inblandade..

  Fuck metoo..

 5. Hoppas Metoo äcklen mår riktigt dåligt av detta, men dom saknar säkert förmågan att känna medmänsklighet, i deras värld är egot den enda drivkraften, och karriären.

 6. Där ser man. Åtminstone nånting gott som #metoo-drevet har åstadkommit! Säg, tog den här äcklige kommunisten livet av sig på ett ovanligt slaskigt sätt?

 7. Jag är rädd för att han tyvär inte blir det sista offret för den nya tidens häxjakt som de så kallade ”fina” PK-etablissemanget bedriver allt oftare.

 8. Och nu vill Expressen få det till att det är Google som orsakat skolmassakern i Trollhättan . Jisses… vad är det för land vi lever i. Att inte Google bara lägger ner sin verksamhet i Sverige, så slipper de den galan diktaturen i norr.

   • Blev inte också domarbasen anklagad? Detta skulle ha skett för över 20 år sedan,och han hade ingen aning om vad det gällde! Men ”valde” att omedelbart avgå!. Därmed får man aldrig veta sanningshalten i anklagelsen!

 9. Detta har hittills utelämnats av Dagens Nyheter. Att utelämna en sådan nyhet kan jämställas med fake news av värsta slag. Hade samma tidning utelämnat den nyheten ifall någon av deras kelgrisar varit utsatt för ”hot och hat” från SD-håll?

 10. Det var Bonniers Oligarkens Dagens Nyheter som startade Metoo drevet i Sverige. i höstas.Expressen och Aftonbladet hängde villigt på.Riktigt tävlade om vem som skulle dreva mest och hårdast.Hur många som skulle bli avskedade och smutskastade på den mediala skampålens löpsedlar.Bonniers media är en styggelse i Sverige. Bonniers vill styra Sverige genom hotande drev. Bonniers vill styra Google sökningar. Vilket dom har lyckats med.Google har modifierat sin sökmotor efter Bonniers önskemål.Nu går drevet efter Hanif Bali (M) som blev tvingad till att be om ”ursäkt” offentligt som i Nord-Korea eller Kina. Denna gång var det Aftonbladet som lyckades i den mediala lynchmobben.Svenska PK media stinker verkligen.

 11. Det är fan mig magstarkt att skådespelare och författare hyllar honom nu efter sin död. Det känns patetiskt helt enkelt. Hur många av dessa figurer stod upp Benny i hans svåra stunder. Då Metoo drevet var som värst mot honom?

 12. Jag kan nog ärligt påstå att jag har träffat fler manshatande kvinnor, än jag har träffat på kvinnohatande män.

  • Jag har en syster som har starka sådana tendenser ! Vi ses för övrigt aldrig det var nog 10 år sedan sist. Ingen skada skedd hon är en ensamvarg och den enda som aldrig träffar övriga familjemedlemmar.

 13. Medhjälp till mord bör man ju kunna driva sådana här häxjakter i ett åtal.
  Men det finns förmodligen inte en enda åklagare som har stake nog, till att göra detta.

 14. Vet inte hur Benny var som chef. Men att vara chef över dessa kulturpersoner kan inte vara lätt. I vissa sammanhang måste man vara en diktator annars spårar all ur. Detta är precis som arabiska våren, utan diktator är allt kaos. Samma typ av människor också…

  • Jag instämmer. Dessa rännstens blaskor har ingen kontroll över mitt liv. Vad dom än skulle skriva.Personligen skulle jag inte överhuvudtaget tänka på självmord på grund av vad någon tidning skriver. Syftet med dessa PK drev är ökad lönsamhet.

 15. Kommentarerna här verkar en aning populistiska.
  För ett tag sen var Google djävulens anhang på jorden .
  Nu försvaras Google.

  Nu hyllas den gamla Kommunismen med Putin i spetsen .
  Hur ska ni ha det egentligen?
  Ena sekunden hatar ni kommunism, den andra hyllar ni den .
  Konsekvens om jag får be !

  • jo det går att vara efterklok, men allt som skrivs är folks frustration i galenskaperna och om folk blir attackerade från alla håll så kommer det per automatik även in känslor och dessa känslor spelar media på sin lyra, allt för att få önskat resultat, i Dag GOOGLE, i morgon Moskva

  • Du verkar hålla reda på oss. Då vet du säkert också att det finns kommentarsregler, samt möjligheten för troll att stängas av.

  • Kommunismen försvann från Ryssland på 90 talet.
   Men du har väl legat och sovit under någon sten de senaste 30 åren.
   Kommunismen försvann dock inte helt men den flyttade västerut närmare bestämt till Sverige.

  • Det har du sagt i andra kommentarer som sedan blivit raderade. Dina upprepningar är totalt ointressanta vänstertroll. Härmed säger vi alla adjöss till dig Ove eller vad du hete!

    • Nej men Henrik håller sig ju aldrig till sanningen i verkliga livet, så varför skulle han göra det här? Vi får nog se Ove igen. I en eller annan form. Men just nu när solen stiger sjunger trollmor vaggvisor för Ove…

 16. En ”rörelse” som #metoo skulle ha klippts från början. Den har inte medfört NÅGOT GOTT. utsatta kvinnor skulle ha polisanmält som vanligt folk!!! INTE ETT JÄVLA MEDIADREV SOM SYNES TAR LIVET AV FOLK!!!!!!

 17. Undrar om media kommer att skriva en artikel om att man har något att lära sig … precis som man gjorde nu idag angående Hanif Balis ”misstag” ?

 18. MSM är blivit nutidens skamstock. På hörsägen kan man fullständigt ödelägga någons liv. Hatmedia och deras hatdrev är inte förenliga med en demokratisk rättsstat. Iofs har vi har inte detta, heller.

 19. Är detta vad Aftonbladet menar med ”stå upp för bra journalistik” som det brukar stå i en popup när man mot bättre vetande klickar på en länk till tidningen ifråga

  Aftonbladet säger i nyheterna att ”en rubrik inte var bra” – vilket är en omskrivning för att Aftonbladet helt enkelt ljög om att han ”tvingat en kvinna att ta abort”

  Fake News, noll källkritik och sensationslystnad från Aftonbladet – det är väl den enkla sammanfattningen?

  Allt och alla kan offras ohörda och uthängda – av Aftonbladet med flera!

  ”stå upp för bra journalistik”

  Jo du Aftonbladet:-(

  • Man bör minnas att Aftonbladet främst är en slabbig sladdertidning som älskar att intrigera och sprida vad som helst som säljer lösnummer. Tyvärr har dom en bra sportdel men det får ignoreras. Icke en spänn till den maffian.

  • vissa människor klarar inte av att få sin image förstörd … och om man nu tänker på vad han anklagats för … kan det nog stämma in på honom.

   Personer som tycker det är viktigt hur man uppfattas av andra genom status och framgång.

  • Om alla vänder sig emot dig, och även de du litar mest på och gillar mest, och du kanske haft lite depressiva känslor, så kan det snabbt gå en spiral utför till du inte ser någon annan utväg, tyvärr, men så funkar vi människor ofta.

 20. Han är inte den förste att ta livet av sig efter medias uthängningar och drev, och knappast den siste heller.

 21. Revolutionen äter sina barn. Vänsterfeministerna träffade lite snett med ”metoo-skäran”. Fick ändå ihjäl en gubbe men av fel färg.

 22. Åsa Linderborgs artikel idag angående självreflektion i detta fallet kan sammanfattas så här: ”-Jag lydde bara order”

 23. Ställ detta i jämförelse med Granskning Sverige som artigt ringer och ställer frågor till makthavare och blir förbjudna på Youtube.

 24. Det här känns precis som kulturrevolution i 60-talets Kina… Man hängde ut folk i ändlösa drev tills personen begår självmord. Sen stämplar man den döda som att denne begick självmord i rädsla för ens egen skuld, och hävdar att det bevisar att denne var skyldig. När jag läste om Kinas historia i skolan visste jag inte att Sverige skall bli likadant, men men…

 25. Med facit i hand,
  Lämnade fb. i stort sett samma dag som jag gick med.
  Nu kvittrar det hur dom tjabbar.
  Hö hö hö

  Mina vänner, Lämna den registreringsfirman för gott bara.

 26. Dom här Metoo idioterna är som en sekt ! De bryr sig inte om de ljuger och att folk därpå tar sitt liv. Egentligen är nog många av dom mest frustrerade att de fått tillfredsställa sig själva eftersom ingen vettig karl velat ställa upp ?
  Fortsätt att rulla russin jag skulle inte ta i er med tång.

  Vart finns alla ni Metoo idioter när gruppvåldtäkter begås ? Då är det tyst som i graven !

  • De hyllar ju kommunismen. En ideologi som inte direkt känd för humanism, måttfullhet och en strävan efter sanning.

 27. Man får väl göra som extremvänstern låta bli att sörja.
  Ju färre kulturextremister desto bättre. Har lite svårt för människor som trakasserar andra sexuellt m.m.

 28. Vållande till annans död .
  Vållande till annans död är ett brott i svensk rätt som innebär att man av oaktsamhet varit orsak till en annan persons död. Enligt 3 kap. 7 § brottsbalken döms man till upp till två års fängelse för brottet eller till böter om brottet anses ringa.

 29. En av Julia Caesars radiokrönikor tog upp det fruktansvärda maktmissbruket i journalisters drev och karaktärsmord, inte bara mot henne själv utan många andra. De slår verkligen liv i spillror med sitt hyena beteende. Jag känner verkligheten en passionerat avsky mot de vidriga kvällstidningarna. Jag fattar inte hur de bara kan få hålla på med sin skit. Vidriga är dem och jag hade önskat de fick stå till svars med kännbara straff för allt lidande de åsamkat vårt land. De tillhör verkligen det smutsigaste samhällsskiktet och de värsta murvlarna är inte värda skiten under mina skor.

 30. Hyenorna har fått sitt första offer. Tänk på alla övriga mer eller mindre kända metoo offer som sitter instängda i sina lägenher fyllda av ångest, med ödelagda karriärer.

 31. Att en så känd, beundrad och mäktig människa blir så illa berörd av drevet från gammelmedia att han inte orkar.

  Hur har det då varit för alla dom andra som råkat ut för detta från tex Expressen, dom utan mäktiga vänner eller positioner? Hur mår dom?

  Detta hemska kanske får gammelmedia att besinna sig i sin jakt på oliktänkande.

 32. Metoo! Påstår man…den riktiga frågan är dock, är du medlem i en ideologisk sekt, med målet att serva Svetsarn och Statstelevisionen? JA! Nu är de mördare dessa som taggar Metoo, Vi är mördare…Metoo!
  Verkligheten alltid hinner ikapp samhället , minns ni när det .var förbjudet för journalister att fråga, ”hur mycket invandring tål Sverige” frågar man Svetsarn nu för tiden, ja då kör han ett föredrag om hur mycket invandring tål Sverige, är han rasist tro?

  • man kan ju bara hoppas att dom inser att det hela gått förlångt …. att det är jäkligt nära nazismen ock kommunism ….. och så undrar samma idioter till människor hur Hitler och Stalin kunde få makten eller att folket accepterade detta ….

   • Vi är mycket nära att de gör ändringar i grundlagen, så vi är tyvärr på väg dit. Fast a lá Sverige , med nån kändis på TV4 och Melodifestivalen som tycker att det är jättebra (så får den en kontrakt på ett år i media, (nån ADHD-profil med Tourettes syndrom) som sig bör, och med Disney-Kuhnke med en 5årings blick som säger att detta är för Demokratins skull.
    Dagens Sverige .

 33. Med den muslimska utvecklingen..

  Som verkar ostoppbar i vårt land..

  Kommer Sharia tids nog..

  Ta hand om metoo-miffona..

 34. I detta fallet var det Aftonbladet som höll i yxan men vi skall inte glömma de som hejade på. Förutom diverse privatpersoner hejade både SVT och TV4 på allt vad de förmådde. Dagligen presenterades nya metoo-kampanjer som om det var självaste Mohammed som kommit tillbaka till jorden. Jesus gäller i de kretsarna inte längre. Alltså full strålkastare i positiv bemärkelse på mobbarna.

   • Jag tycker att Gudrun skall få äta upp detta och skickas dit islam är herre på täppan. Det skall nog får Gudrun att bli mera ödmjuk och veta då hon skall, tala eller tiga. Och varför inte alla andra s.k. Gudrun feminister. Skicka dem till islam så kommer islam att visa vem som har högst rangordning, och feminister längst nere i botten.

    Och hen männen skall ned i gruvorna i respektive nation och handskotta till det kan sägas att de, ”jobbat klart”.

  • ”Kvinnohatet”, går som vi vet genom våldtäkt och mord av främlingar, på vita kvinnor. Och ”hatet mot vita barn”, går inte att anmäla eftersom vita barn inte kan göra en polisanmälan, eftersom domstolarna inte tar upp mål som är av rasistiskt slag.

 35. Nu är väl alla stackars, förtryckta, poststrukturella, genuscertifierade, patriarkalhatande, svenska feminister nöjda?

 36. Vi behöver faktiskt nya medielagar i Sverige. I det här fallet är det rimligt att familjen ska kunna stämma Aftonbladet på miljonbelopp för förtal genom en enkel polisanmälan. Dessutom bör allt presstöd gå till alternativa medier eftersom det var ju själva syftet från början, att vi skulle få en mångfald av tidningar och inte endast marxistiska och vänsterliberala som idag.

  • Ja de borde stämma skiten ur tidningen det är ju övertydligt och finns hur mycket bevis som helst att de har hetsat än människa till att ta livet av sig !
   En tidning skall inte vara domare och ännu mindre bödel.
   Nu kan man säga att de var både och.

 37. Jag har inte läst AB på år och dag, gick in på hemsidan för att se vad de har att förtälja. Jösses, vilken skräptidning. ”Farmen 2018 – så gick det sen” verkade vara den sakligaste artikeln. Finns det verkligen folk som betalar för denna dynga?

   • Det var det som gladde folken i Östraeuropa som överlevde Sovjet kommunismens hjärntvätt. Vad hade då många av människorna att läsa för att undgå hjärntvätten. De läste bibeln, med stor fara för deras liv för fick angiverisamhället och NKVD reda på saken så var det två vägar till döden. Den första genom att bli dödad där på platsen. Den andra genom att bli skickad till Gulag.
    Det är därför även bl.a. Ungerns regering har skrivit in kristendom i grundlagen. För att hedra deras far och mor och släkt som överlevde kommunismen.
    Ja, det sker en hjärntvätt som kan sägas likna ett zombie ”stadie”. Men det är något helt annat..

 38. Det är välkänt att teatrarna är vänster så det stinker. Om Benny också var vänster har jag ingen aning om. Lite underligt att slaskpressen i så fall gav sig på honom.
  Han var ju gift med Ann-Sofie von Otter, denna katastrof måste vara ett inferno för henne. Ibland hjälper det inte att vara världsstjärna.
  Vila i frid Benny.

 39. Egentligen väldigt skickligt. Staten mördar utan vapen. Sverigè tas överytan ett skott.man motiverar istället Med pensioner. Det är bara att berömma globalisterna. Varför jag skriver berömma är för att svenskarna vill ta kollektivt självmord.

 40. Någon som fortfarande är för ett press-stöd? – Inte jag! Sätt dom i fängelse alla dessa vänster murvlar!

 41. OT:

  PISA: SVERIGE SÄMST PÅ ATT UTBILDA NYANLÄNDA

  Redan före den kraftiga migrationen 2015 var Sverige bland de sämsta i att utbilda nyanlända. En anledning angavs vara att Sverige hade så hög volym nyanlända. Den problematiken har ökat dramatiskt efter 2015. Därmed också risken för fler unga som väljer den kriminella banan.

  Elever födda utomlands presterade runt 60 procent lägre resultat i Sverige än genomsnittet. Det är betydligt fler än i både OECD och EU, där runt 40 procent av invandrade elever hamnar i gruppen lågpresterande.

  Klyftan mellan andel lågpresterande bland invandrare och andel lågpresterande bland svenskfödda hamnar på 38 procentenheter – en av de största i både EU och OECD.

  En förklaring som anges är att Sverige hade en mycket stor volym elever med utländsk bakgrund, drygt 30 procent av eleverna i årskurs nio när senaste provet skrevs våren 2015. Men därefter har ju invandringen ökat dramatiskt. Och flera partier vill öka invandringen än mer.

  https://samtiden.nu/2018/03/pisa-sverige-samst-pa-att-utbilda-nyanlanda-111/

 42. Jag hoppas de känner sig stolta nu, de som drev honom till att begå självmord. Jag hoppas att de känner att de har lyckats med sitt uppsåt. För jag utgår från att det var vad de ville uppnå.

  Vad jag INTE vill höra, är dessa beklaga sig. Eller försöka ursäkta sig. Det skulle bara vara ryggradslöst och ynkligt. När de innan bröstade upp sig så, skapade ett hatdrev mot en ensam människa. Om de nu försöker ursäkta sig är mitt iskalla förakt för dem totalt.

  Det värsta jag vet, är tanklösa människor som kommer med ”jag visste inte…” eller värre ”jag trodde inte”, när de har sårat en människa så djupt, att denne tar till ytterligheter i sin desperation.

  Helt klart är det att många nu passar på. Använder sig av ”#MeToo” att svinga mot män de inte gillar. Ljuger ihop falska lögner, och sen publicerar det. För att få hämnas inbillade oförrätter. Och när de sen ser den samlade effekten av deras agerande, då ska de inte komma krypandes med några ursäkter. De ska stå för sitt handlande, och de ska bära med sig vad de har gjort.

  Men sannolikheten är att det är deras likgiltighet som tar över. De bryr sig inte. Inte långsiktigt. De är fullblodsegoister, de gav sig hän i ett blodbad för de anser sig ha rättighet till det. Om oskyldiga offras, det må vara hänt. För de är minsann ute på ett korståg. Mot männen. Mot patriarkatet. Mot det hemska, vi kallar för samhället.

  Så de kommer nu att stämma in i klagokören, de anonyma som innan stod och anklagade. De kommer nu att ”gråta en skvätt” och säga att det var ju onödigt, han var en sådan fin människa. Sen har de glömt honom, och börjar inrikta sig på nästa offer.

 43. Tragiskt! Det börjar bli många självmord nu som fejktidningarnas vämjeliga propagandister har på sitt samvete. Jag hoppas att de som råkar ut för djävulsdreven inte tar sitt liv utan inväntar ljusare tider.

 44. Är inte så svårt att förstå vilken media som skall bort, bortsett från det så är väl samtliga kulturpersoner medskyldiga till att Sverige är ett sjukt vänsterextremistiskt misslyckat experiment, antagligen även denna.

 45. OT; Özz har börjat twittra som aldrig förr, speciellt i moralrelaterade frågor vill han gärna upplysa svenska folket om skillnaden mellan rätt och fel……

 46. Det som började som ett upprop mot sexuella trakasserier blev en organiserad hämndaktion mot män som nu skördat ett dödsoffer. Om några har vett att skämmas – ska de göra det nu! Lägg ner detta drev. Det har spelat ut sin roll. Eller var det dödsoffer sektmedlemmarna ville ha?

  • Min erfarenhet är att det handlar mer om överåriga kvinnor som egentligen inte trivs i någon tidsålder eller i något sammanhang , fungerar inte helt enkelt,
   som nu ser chansen att hämnas alla oförrätter som dom upplever drabbat dom.

   Grejen är att det är dom själva som det är fel på, men det skall givetvis skyllas på alla andra.
   En ren psyk-grej alltså.

   • Jag tror inte det är en ”psyk-grej”. Mer en berusning. De fick uppmärksamhet, fick paradera på galor, bli omnämnda överallt. De fick synas och alla pratade om kampanjen. Det var Makt! Kanske låter det cyniskt när det från början var en bra sak. Men det gick överstyr och en teaterchef tog sitt liv. Det är nog nu!

     • Garanterat en del ur ett pussel av mekanismer i alla fall.
      Om det kan du säkert hålla med ?

     • Ja det kan jag verkligen. Drevet tog makten över deltagarna kanske man kan säga. Maktberusning följde och det kändes skönt att ha medias stöd i jakten på de ”förhatliga” männen…

  • Kvinnan som jobbade åt Röda Korset, som blev uthängd och kallad rasist, hon tog också livet av sig.

   • Barbro Fält i Falun. Hon klarade inte drevet som kom efter att en utlänning spelat in att hon tyckte man skulle satsa på svenska arbetslösa ungdomar och hjälpa flyktingar på plats. Utlänningen lade ut filmen på nätet med hemska kommentarer. Politiska konstaplar från Röda Korset reste till Falun för att tala
    värdegrund med Barbro och samtidigt ge henne sparken. Men folkets kärlek fick Barbro Fält. Hennes lägenhet såg ut som ett blomsterhav berättade hon för Julia Caesar i telefon. Det hjälpte inte Barbro som aldrig i sitt liv varit utsatt för drev och kallad rasist. Hon tog sitt liv några veckor senare. Häxbränning kallades dreven på 1600-talet…

    • Jag skulle vilja sammanfattade det på ett anat vis. Häxor och troll är att liknas vid lika värde som feminism och hen. Feminism, häxor och hen, troll.

     Varför tror vi att Mona Sahlin såg till att öppna upp ”garderobsdörren” på vid gavel och vad vi vet så är Mona Sahlin att sägas vara svår ondska.

     Häxor och trollen tvinagdes hålla sig gömda på ”Blåkulla” men som det är med ondskan så ligger ondskan inte längre ned i jorden är att med rätt person(er) som öppnar ”dörren” så får ondskan åter tillgång till samhället.

  • Dom här dreven har samma mentalitet som häxbränningar och liknande utfrysningar hade förr i tiden. Nu för tiden ska vi ju vara så civilicerade och så mycket bättre, men när man skrapar på ytan så är det ju precis samma beteende och det är den självutnämnda godhetsvänstern som står för drevandet….

 47. Det här börjar nog gå för långt nu!
  Aftonbladet och Expressen mörkade ju när det gällde sina egna anställda!

 48. Benny Fredriksson tog sitt liv efter Aftonbladets #metoo-drev
  en fundering
  är inte detta förfarande av aftonbladet ett brott
  deras sk drev ledde ju till att en man begick självmord,något som inte hade hänt annars.
  detta borde ju vara samma sak som mord.

  • Det var säkert ett brott som kallas ”förtal”

   Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon, som typiskt sett räcker för att utsätta personen för andras missaktning.

   Straffet för brott av normalgraden är böter. Om brottet är att anse som grovt ska det rubriceras som grovt förtal. Påföljden kan då bestämmas till böter eller fängelse i högst två år

 49. Det sas att bara feminister kom till makten så skulle det bli så bra, men när feminismen kom till makten så visade sig det att de var inte annat än ond.

  Det här är en ”ondska” som Mona Sahlin, Birgitta Ohlsson, Gudrun Schyman m.fl. förde fram och som personerna hånflinade när Mona Sahlin utbrast ”det skall gå åt helvete för Sverige”, med ett ondsint flin sade Mona Sahlin detta ”det skall gå åt helvete för svenskarna”.

  I folkmun så har onda kvinnor haft namnet ”häxa” och onda män haft namnet ”troll”. I dagens tidevarv så kallar de sig i stället för hen, feminister och det som Stefan Löfven uttalade med orden: jag är ”övertygad feminist”.

  Metoo, är en organisation som ekonomiskt och politiskt styrs av Rödgröna med uppbackande av Alliansen, och är därmed fortsatt ”sjupartiet”.

  Kan det göra det enklare att förstå ord och betydelser av ”dåtid” och ”nutid”. med att sätta in feminister och hen, i stället för häxor och troll. (feminist, kvinnor-hen, män).

  • Har Mona Sahlin verkligen sagt ”det skall gå åt helvete för Sverige” och ”det skall gå åt helvete för svenskarna”?!!

   • Det var i samma tider som Turkiet sänt hit en ungdomsrörelse av något slag. Och Mona Sahlin stod där och hånflinade och sade då detta. Jag, glömmer det inte även fast det gått nu så många år sedan dess..

    • Det är lika ofattbart att Mona Sahlin kunde bli Socialdemokraternas partiledare som att Stefan Löfven är det. Som tur är blev hon aldrig, till skillnad från Löfven, Sveriges statsminister.

     • Det är som med orden ”mitt i det goda samhället så skall ondskan resa sitt banne” så att inte människorna glömmer skaparen.

 50. Kommunisterna (Sjuklöverpartiet) i Riksdagen och Rosenbad kommer att lida ett valnederlag. Frågan är bara hur stort.

 51. Jag avser inte sitta här och hyckla. För vänsterverkstaden Kulturhuset Stadsteatern är mitt förtroende sedan länge förbrukat.

 52. Atfonbladet nu med Dödsbilagan…. Hur du maximerar förföljelse, terror och självmord / mord med #metoo

 53. Här är några liv till som Vänterfascisterna tagit av daga citerat. År 2011 lurade journalisten Robert Aschberg en utvecklings­störd 21-årig man att sitta och berätta om sitt liv som påstått ”ung kriminell” i TV4:s ”Svensk maffia”. Pojken och familjen vädjade förgäves om att programmet skulle stoppas, men det sändes ändå och mannen tog sitt liv.

  I januari 2015 lämnade SD-politikern Mattias Philipson alla politiska uppdrag efter att ha blivit uthängd som rasist i Expressen. Efter att ha fått sin näringsverksamhet ödelagd som en konsekvens av tidningens publiceringar valde den 45-årige politikern att ta sitt liv.

 54. Är det inte de goda tabloiderna Aftonbladet och Expressen som kallar Samhällsnytt för just hatsajt. Här tog det goda hatet nämligen ett människoliv.

 55. Har någon någon gång hört Benny ta avstånd från vänsteretablissemanget? eller han har varit en förespråkare för densamma för att håva in kulturbidrag?

 56. Sakfrågan är att journalisterna har utsett sig själva till både åklagare och bödel att döma de som inte tycker som dem. Ingen går fri, politikerna darrar när drevet går och vrider sig som maskar för att tillmötesgå medias blodtörst. Det behövs lagar och kraftig påföljd som stoppar deras övergrepp och makt.

  • aftonbladet med sin godhetsapostel och besserwisser åsa Linderborg går bokstavligen över lik för att öka upplagan – det hela som hänt är helt förjävligt!
   Skäms på dig åsa!!

 57. Hela #metoo rörelse kan rubriceras som ett brott som kallas ”förtal”

  Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon, som typiskt sett räcker för att utsätta personen för andras missaktning.

  Straffet för brott av normalgraden är böter. Om brottet är att anse som grovt ska det rubriceras som grovt förtal. Påföljden kan då bestämmas till böter eller fängelse i högst två år

 58. Vilka jäkla hycklare de är Aftonbladet och Expressen.
  I höstas hade Expressen ett antal skadeglada artiklar om att Benny Fredriksson tvingades avgå, bland annat löd en STOR rubrik;
  ”Det är enklare att andas i ett hus utan despoter”.

  Nu när han tagit sitt liv lyder rubrikerna i samma tidning:
  ”Har aldrig träffat någon som han”.
  I brödtexten skriver de: ”Kollegerna sörjer en begåvad konstnärlig ledare och vän.”

  SKÄMMES tamejfan, Expressen och Aftonbladet!

  • Då sände makten ut soldater för att skjuta på landsmän. När så detta inte längre gick att sända soldater på svenska folket, inskrivet i grundlagen efter 1931. Ja, vad gör de då? Jo, de ser till att föra in islam för att göra samma smutsiga jobb åt makten.

 59. Vad jag hört av de som kan lite mera och vet lite mera än vi om Benny, så var han homosexuell. Om det hade någon betydelse i själva självmordet vet man ju inte. Många kändisar har ju de senaste 10-15 åren gjort samma sak och varit homosexuella. Har hört det inte är så ovanligt med självmord i de kretsarna.

  • men han var tydligen ihop med en kvinna …eller gift

   I dom kretsarna är det väl en dygd av vara homo … ett plus i kanten

 60. Det kittlar säkert regimmediernas politiska kommissarier att dreva misshagliga personer till döds. Jag känner bara förakt för dessa, deras redaktioner och ägare. De är en skam för journalistiken. Och Sjuklöverklassen jobbar för att inskränka de demokratiska grundlagsrättigheterna och -friheterna. Det totalitära samhället uppvisar en allt fulare grimas.

 61. Om Metoo-kampanjen naglat fast de utländska brottslingarna bakom våldtäktsvågen som sveper över Sverige och trasar sönder svenska kvinnor och tjejer hade det varit lätt att ge sitt helhjärtade stöd. Men dessa kvinnohatare som kallar flickor för svennehoror.nämns inte någonstans. Benny Fredriksson var ett lättare offer…

  • Början var att ateisterna hatade kristendomen så till den milda grad att de gladdes åt islams mördande av kristna i Syrien. I detta så ser islam att de kan använda detta med att komma åt Europa! De förklarar hat och död mot kristendomen, och det gläder ateismen och så klart gläder det även humanismen, eftersom humanismen och ateismen kan se hur islam är ond, och därmed inget hot mot godhetens höga hästar. Men så ser nu ateismen och humanismen att detta mördande inte bara gällde kristna. Utan det gällde även ateismen och humanismen. Och då blev det inte lika roligt längre när de själva blev så hatade av islam.

 62. Som Ni alla förstår så har jag tagit Christers namn och bild av olika anledningar. Till och börja med så beklagar jag sorgen till Benny Fredrikssons familj och vänner, det är aldrig lätt när någon nära och kär väljer att lämna oss. Det jag skriver nu riktar jag till media oavsett vad ni själva betecknar er, traditionel media alt. Alternativ media, det driv Ni väljer att driva mot en medmänniska är fruktansvärt, känner en fastighetschef som efter ett drev stod på en bro för att avsluta lidandet för sin familj, när en nära släkting blev utsatt var det inte heller långt borta och en nära vän till familjen tog sitt liv efter ett medialtdrev. Det spelar ingen roll om du är skyldig eller ej i media, hängs du ut är du skyldig oavsett vad vår rättsstat säger. Detta är fruktansvärt. Skulle media ha fel så får du en rättelse längst bak i tidningen alt. strax innan vädret som ingen bryr sig om för du är redan skyldig. Detta är som den ryska spionen Jan Guillou säger, en modern häxjakt.

 63. Väldigt konstig moral egentligen.
  Om någon mördar en person som gjort livet till ett helvete så blir det livstid för det dådet.

  Men om ett drev av tidningar eller en grupp på nätet driver någon till självmord så inte ett åtal ens.
  Däremot så kan ett n….. ord eller att hinta att en viss grupp är mindre smarta leda till åtal med hot om fängelse.
  Både moral och logik är satt ur spel i detta land.

 64. Ordens betydelse av att ”kliva över lik” har fått en ny innebörd med att feminister (kvinnor) och hen (män) kliver över lik för att sitta kvar vid makten eller ta sig högst upp i makten. Om så detta innebär islamisering.

 65. Glöm inte att denna tidning predikar socialistiska värderingar och gör kampanj åt S. Sänk bägge till botten i september!

 66. Åsa Linderborg skrev att hon “gick sönder” När Berlinmuren fōll. Nu kallar sig sådana kommunister “liberaler”.

  • Det börjar att nu närma sig ”pudelns kärna” gällande kommunism kontra liberalism och vice verca.

    • Läser man historia om Tyskland efter första världskriget, så framkom det att i den efterkrigsregeringen som styrde i Tyskland så satt det socialister, borgare, bönder och liberaler. Och dessa gav deras politiska stöd till kommunisterna som drev runt på gatorna och misshandlade människorna som inte svor trohet till kommunismen. Och som det även står så krävde tyska kommunister att Stalin och Röda armén skulle invadera Tyskland och Europa Men eftersom Lenin och Stalin hade utrotat alla av det gamla gardet, så behövde Stalin flera år på sig för att skapa en krigsmakt.

     • Hitler gick till attack i operation Barbarossa och invaderade Sovjetunionen. Detta gjorde han då han hade fått uppgifter om att Sovjet tänkte anfalla Tyskland.
      Hitler ville då ta tag i taktpinnen innan Sovjet hunnit mobilisera färdigt. Operationen inleddes därmed.

    • Du vet inte vad du pratar om, liberalism och kommunism (socialism) är varandras raka motsatser!

     Liberalismen värnar individens rättigheter, kommunismen anser att individen helt saknar rättigheter, det är bara kollektivets bästa som ska arbetas för.

     • Prat! Både liberalism och kommunism är revolutionära ideologier. Båda gör anspråk på frihet och vill upprätta himmelriket på jorden. Tja, nu ser vi resultatet av religionsfrihet, sexuell frigörelse, fri abort etc etc; ett litet fåtal utvalda sitter med en förkrossande makt. Liberalism och kommunism är två sidor av samma mynt.

     • Liberalism förespråkar inte någon revolution.
      ALLA ideologier påstår sig sitta på lösningen på alla problem, det gör dem inte till ”två sidor av samma mynt”.
      Det är tydligt att du själv är för ett starkt auktoritärt och förtryckande system. Fascismen torde ligga dig nära om hjärtat.

     • Vad var då den franska revolutionen 1789 och den 1848 ? Brukar de inte beskrivas som liberalismens revolt mot stelnade strukturer.

     • Du får nog ta och lära dig en del i livets skola också. Du skall inte tro på allt det som du blir korvstoppad med.
      Liberalism = PK-ism = Globalism = Den nya KOMMUNISMEN, styrd av de rikaste bland banksters och oligarker.

   • Det finns bara ett ickekommunistiskt parti i Sverige, nämligen Sverigedemokraterna. Alla övriga partier är mer eller mindre kommunistiska.

    • på ett eller annat sätt, personligen har jag inget emot björklund men dom övriga i partiet är en katastrof

  • Klart att hennes världsbild gick sönder. En mänska som påstår att Sovjet befriade Östeuropa 1945 måste ju gråta när den antifascistiska skyddsvallen rämnar. Tror du att Linderborg ägnat någon tid åt självrannsakan och kanske ompröva sina ställningstaganden? Ytterst få ur den svenska ”eliten” har gjort det.

 67. Journalister och politiker i vårt land är skenheliga mesproppar! De få personer i vårt land med civil-kurage som står upp mot det etablerade vansinnet offras skoningslöst! Detta visar tydligt hur osunt klimatet idag är! Återinsätt Kent Ekeroth och ge Hanif Bali sina rättigheter tillbaka!! Detta som sker betyder att Socialdemokratin vinner valet i symbios med Centern! Övriga partier är så ”blåsta och räddhågade” om att upprätthålla en ytlig fasad, så detta passar inte in i ett land fyllt av ”blandfärs!! Uppryckning det är INTE Jante som är målet!

 68. #Metoo har skördat sitt första dödsoffer.
  Visserligen är det individen som fattar det slutgiltiga beslutet men det underlättas säkert av ett mediadrev bortom sans och vett.
  En heterosexuell,medelålders vit man har lämnat de levandes skara vilken kanske glädjer någon men inte mig.
  Frid Benny

 69. Vet inte om det har med saken i det här fallet men att häxjakter leder inte sällan till sammanbrott, mord och självmord.

 70. Benny Fredriksson var en del av det kulturmarxistiska projektet och inget offer.

  Hela kultursektorn behöver rensas ut tillsammans med högskoleväsendet och MSM.

 71. Nu ska tydligen regeringen avgå i Norge också. I Finland har de ett helvete med kurder och i Sverige dras de med 80% galna väljare. Kändisar tar livet av sig och resten kommenterar här. Herre gud säger man ju bara.

 72. Mobbning av svenskar som leder till självmord är tydligen helt legalt i Sverige, däremot en gammal gumma som skriver att invandrare rånat henne ska fängslas.

 73. Gammelmedia driver sig själv i döden också.Och ingen blir gladare än jag om dom dör under dom plågsammaste former.Ljuger för folk med sin äckliga feministiska kulturmarxistiska globalist agenda.Ondskan själv förklädd till nån sorts förnumstig svulstig godhet. Dom och hela den äckligt politiskt korrekta 7-klövern kan ta sin j-a genusagenda och sticka till MENA-land. Så får vi se hur det går. Dom behöver inte vara här och parasitera och förstöra för vanligt folk längre.UT!

 74. OT. Annie Lööf verkar vara sugen att rösta med Löfven för att 9000 bluffbarn ska få stanna, enligt Aktuellt.
  Kan bli en framgång för Löfven, tror Mats Knutsson.
  Det borde snarare bli en framgång för SD. Hur tror S att dom kan locka tillbaka väljare från SD med sån här galenskap?

 75. Nu börjar det hela likna 60/70-talet då diverse obskyra kommunistfalanger slogs mot varandra för att påvisa vem som var mest rättrogen.

 76. Sorgligt att det gick så illa

  Kanske man måste dra i handbromsen och tänka efter vad konsekvenserna kan bli när man driver på som man gjort med han via Media som stor hjälp

  Skrämmande

 77. Vänsterterrorn skördar ännu ett offer. Marxismen lämnar ett långt blodspår efter sig överallt där den drar fram. Jag har förståelse för den frustration och maktlöshet man känner när hela samhället verkar helt galet och man anklagas för att ha felat trots att man inte har gjort något.
  Marxismen och postmodernismen dödar! Det är ett allvarligt samhällsgift som måste bekämpas med alla tillgängliga medel! Vi har en lång väg att vandra ännu men till slut segrar alltid sanningen och förnuftet.

 78. Men tyvärr är det så många många fler svenskar (särskilt ungdomar) som begått självmord under vänsteretablissemangets vanstyre utan att någon notis tagits i media?

  • Ointressant för media om det inte är ett skäggbarn som mår dåligt för han inte får som han vill.

 79. Här är ett par andra som tagit livet av sig efter Expressens och Aftonbladets hatdrev:
  SD:s ordförande i Båstad, Mattias Philipson: http://www.friatider.se/tog-sitt-liv-efter-expressens-hetsjakt
  Barbro som hade arbetat gratis åt Röda Korset i 9 år då hon blev smygfilmad av en tungt kriminell arab. Aftonbladet betalade honom för filmen och hängde ut Barbro som rasist. Barbro orkade inte med hatdrevet och avslutade sitt liv några månader senare: https://nyheteridag.se/fel-asikter-utesluts-ur-roda-korset-trots-nio-ars-ideellt-arbete/

  • Jag säger tack till dig för dessa påminnelser!!
   Jag glömmer aldrig Barbro!!!
   Detta borde svenskar påminnas om oftare!!

   • Det enda PK-media påminner om är det som de kallar järnrörsskandalen där ingen varken hotades eller kom till skada.

  • Syftet av makten med att tillåta ondskefulla gärningar mot de gamla, det har att göra med att makten och media önskar död mot dem som minns och kan berätta om kommunismens brott mot mänskligheten. Och kommer kommunismens brott mot mänskligheten fram i ljuset. Ja, då sitter även leninistera löst..!

 80. Svårt att tro på någon etik debatt efter det här.
  Kålsuparna lägger locket på, nya offer i sikte.

   • Adblocker. Om man ändå vill läsa deras skräp så klickar man på en länk (de får inte betalt) och så skriver man ”unvis.it/” framför länken – tada, du kan läsa skvaller utan att Aftonbladet får ett öre.

  • Tanken var nog att media husen skulle göra precis som de gjort, så att tidningsdöden skulle slå till, därför att folk slutade köpa. Det är så diktaturen troligen har i åtanken. Men det gick inte som diktaturen så önskade och hatet mot nätet blev deras egentliga kamp.

 81. Den som behöver hjälp av psykolog måste antagligen stå i kö i åtta år eftersom ”flyktingarna” behöver intyg på att de är traumatiserade av kriget och måste få stanna!

  • Vilka ska ett lands regeringen se till först? Jo de inhemska invånarna såklart! Har mam inte tid och resurser att hjälpa den egna befolkningen, är det ytterst märkligt att det daltas med vuxna män från Menaländer.

 82. Av nån anledning känns alltsammans så svenskt: den som arbetar hårt och har en egen stil, ett eget sätt, den ska krossas.
  Det är av denna anledning jag känner stark olust inför mitt eget folk. Det finns tyvärr hos svenskar en lust att skada, såra och jävlas. Detta sjukliga drag beror förmodligen på bristande bildning och därtill leda. För att citera Graham Greene: ”hat är brist på fantasi.” Många svenskar måste få hata för att känna livsmening. De står inte ut med att individer tänker olika och de är ointresserade på att ta reda på varför de avvikande tänker som de gör.
  Därför söker de sig till hatiska rörelser som radikalfeminismen och andra vänsterrörelser. Hatare finns visserligen i samtliga politiska läger, men vänstern är ett tacksamt tillhåll därför att där praktiseras hatet organiserat.
  Feminismen är totalitär till sin natur och därför spårade MeToo naturligt ur redan på ett tidigt stadium.

  • Meetoo är inget svenskt fenomen. Det startade i USA. Kvalificerade mobbare finns tyvärr i alla länder o är inte nåt typiskt svenskt.

    • Är förmodligen inte värre än i andra länder. Varför skulle svenskar vara ett sämre folk än andra? Hur är det med självbilden?

     • Jag har ofta hört om ”den svenska avundsjukan”. Varifrån tror du det kommer? Självbilden är bra, tack. Ville bara diskutera.

   • Det kanske kan sägas att tanken om sig själva sträcker sig bara innanför landets gräns, men skådar man världen så finner man att människorna är sig lika.

   • MeToo fick ett synnerligen stort genomslag i Sv. – större än i något annat västland -men jag är glad att Du påpekar rörelsens amerikanska ursprung, därför att det säger något om svenskars schizoida fallenhet för det amerikanska, i detta fall den brutalkapitalistiska idén om att ALLT går att sälja i kulturens namn (ingen idé är för billig, för cynisk, för rå). Kulturen får en kapitalistisk klang: bara för att många hakade på MeToo så fick mediaeliten för sig att MeToo var en revolution som garanterat skulle omvälva hela kulturvärlden. I själva verket är det en banal affärsidé som inte berikar Rikets kultur ett dyft utan snarare vållar enorm splittring, obefogad ångest, skuldkänsla, osäkerhet och tyvärr, som det visat sig, dödsfall.

    På vad sätt är alltså MeToo-genomslaget så typiskt svenskt?
    Jo, detta att folk låter avundsjukans skvaller, angiveri, hörsägen få dominera. Sukten efter snasket. Folk går runt och är halvt missnöjda med att de inte presterar något och när andra presterat så ska de tryckas ned.

    Harry Martinsson begick självmord som följd av en rå medial kritik över att han tilldelats Nobelpriset. Ingmar Bergman greps på bar gärning under teaterrepetitionerna misstänkt för skattefusk (vilket visade sig bygga på felaktiga antaganden). Trots sin oskuld blev han extremt deprimerad – det har han själv sagt – och detta antar jag beror på att folk intog en kylig attityd gentemot honom.

    Ta mobbingen mot Jimmie Åkesson och hans närmaste. Bara för att det finns folk som törs påtala alarmerande brister med de kulturer vi importerat så ska de nagelfaras. Bara för att de har mage att påpeka att invandringen skadat landet så letar man frenetiskt efter brister hos Åkesson och de andra.
    Media älskade den kriminella rapgruppen Kartellen efter att frontfiguren dömts för att ha mordhotat Åkesson. Media var mycket måna om att gillande uppmärksamma Kartellen. När frontfiguren senare ”fann Kristus” och bad om ursäkt för det hat han spred i sin roll i Kartellen så blev han plötsligt ointressant för media trots att denna handling – att be om förlåtelse för ett avskyvärt beteende – är ädelmodig och beundransvärd.

    Detta blev mångordigt, men jag hoppas det säger något.
    Jo avundsjuka och hat finns i alla länder, men I s f ber jag Dig specificera vilket land Sverige kunde jämföras med.

 83. Hatpressen har nu visat sig vara den etablerade pressen, Aftonbladet, Expressen, DN m.fl.. Inte alternativ media som framhärdats. Resultatet kommer att bli en katastrof och drabbar den enskilda (lilla) människan. Dom måste känna sig riktigt nöjda och starka nu när regeringen och andra partier viker ner sig. Det går bra för Sverige…

  • Eftersom de vet att socialismen en stor lögn som leder till katastrofen . Titta på vad har hänt Sovjetunionen.

  • En fördel med #metoo: det finns betydligt färre av dem på Aftonbladet nu! Virtanen, Ojsan, Ehsan…och troligen fler…försvann helt plötsligt. Daniel Swedin är kvar, men det förvånar nog ingen (trots allt främst kvinnor som kom fram på metoo) och Anders Lindberg (som bara är galen, inte sexgalen tydligen)…men det är väl typ det?

 84. Säger bara; läs Åsa lindeborgs krönikaom Benny i Aftonblaskan från 6 dec 2017. Det måste vara själva definitionen av karaktärsmord. Och samtidigt går hycklaren nu ut offentligt och säger att journalisterna måste rannsaka sig själva. Avgå omedelbart!

   • Det bästa är att skicka kommunisten, otrogen som hon är till området Afghanistan-Pakistan. Det skulle vara mumma det att diktatur dömer en annan diktatur. Det blir därför svårt för resterande kommunister att beklaga Åsa, eftersom de själva är lierade med islam.

    • Förhoppningsvis så har hon en helt egen # Metoo upplevelse att berätta om då. Kanske 10-20 pers i grupp sisådär.
     Risken är väl att hon skulle gilla det.

     • Dom kan väl skicka runt DET till några fängelser ……
      Sen får vi se hur mycket #metoo biter på kulturberikare…

  • Om hon åsyftar sig själv, så har hon ju iof rätt. Hon bör rannsaka sig själv. Men jag håller med om att hon gärna får avgå samtidigt.

  • Har hon någon som helst empati och skam i kroppen, kommer hon att ha mardrömmar för en lång tid framöver. Karma is a bitch.

   • Hon jobbar för Aftonbladet och är stalinist. Hon kommer sova så fint så. Vill vi att sådana som Åsa Linderborg straffas för vad de har gjort, så är det upp till oss.

 85. Ska ni plocka fram Champagne-flaskan nu alla feminister? Eller väntar ni på att Martin Timell och Lasse Kronér går samma öde till mötes innan känner att det är värt att fira? Jag tycker att det här är förfärligt tragiskt, men jag hoppas att det åtminstone finns några feministiska journalister som börjar rannsaka sig själva efter en sådan här händelse. Kanske hoppas man på för mycket.

 86. AB har aldrig tagit avstånd från kommunismens blodiga historia.Dom har bara justerat den lite snyggt så det räcker med drev för att driva folk till självmord.
  AB/Aftonbödeln

 87. OT:

  Just nu:
  – Två skadade efter bråk på McDonalds
  – En person skadad efter larm om skottlossning
  – Väpnat rån mot matbutik

 88. Jag hoppas feministtalibanerna är nöjda nu. Ska ni skåla i mens nu eller???????????? Metoo är det största skit som hänt sedan häxskandalerna.

 89. Tror det är dags för ett upprop att bojkotta etablerade medier som mobbar. M.a.o Aftonbladet, Expressen, DN och några fler. Själv slutade jag läsa DN för 1,5 år sen (efter 53 år), Aftonbladet för 1 år sen. Nu blir det även Expressen, efter censurkravet, pajaserierna med Youtube och Google och fjäskandet för bidragstagarna Bonnier. Får jag fängelse nu?

  • Jag slutade nog för närmare 10 år sedan ungefär. Ja en total bojkott vore önskvärd. Det enda språk de förstår stavas pengar.

    • Ja tyvärr men vi får alla göra vad vi kan för att undanhålla dom pengar. Har vi tur så klarar staten snart inte av att försörja tidningarna samtidigt som invasionen skall hållas levande.

    • jag var på bibloteket och lämnade ett förslag om att ta in NYA TIDER har inte varit där sen så vet inget än kollar nästa gång jag jag kommer dit har väl litet hopp om att dom skall ta in den

  • du ligger risigt till … för du SKALL läsa aftonbladet och expressen och dn … DU skall inga andra tidningar ha.

  • Det är inte första gången som så kallade legitima mediedrev leder till att de uthängda tar sina liv. År 2011 lurade journalisten Robert Aschberg en utvecklings­störd 21-årig man att sitta och berätta om sitt liv som påstått ”ung kriminell” i TV4:s ”Svensk maffia”. Pojken och familjen vädjade förgäves om att programmet skulle stoppas, men det sändes ändå och mannen tog sitt liv.
   I januari 2015 lämnade SD-politikern Mattias Philipson alla politiska uppdrag efter att ha blivit uthängd som rasist i Bonnierägda Expressen.
   Efter att ha fått sin näringsverksamhet ödelagd som en konsekvens av tidningens publiceringar valde den 45-årige politikern att ta sitt liv.

   • Helt rätt ! Nu kommer det ut endast för att det är en känd profil.
    Massmedia har många döda på sitt samvete !!!!!!!
    Egentligen borde det finnas en samlad websida för personer som tagit sitt liv då de blivit förföljda och trakasserade av MSM.

    Dessa media personer kommer allt som oftast allt för lindrigt undan !

 90. Anders Lindberg är Aftonbladets politiska chefredaktör. Enligt bolagets VD är Anders Lindberg viktig för det demokratiska samtalet i Sverige.
  Schibsted Sveriges vd och Aftonbladets styrelseordförande Raoul Grünthal hyllar Anders Lindberg som en person som ”brinner” för politiken och håller den demokratiska debatten i Sverige levande.
  – Aftonbladets ledarsida och opinionsjournalistik bidrar till ett levande och vitalt politiskt samtal i vårt demokratiska samhälle, hävdar i alla fall Grünthal.
  http://www.friatider.se/anders-lindberg-ny-politisk-redakt-r-p-aftonbladet-utm-las-som-vital-f-r-demokratin

 91. Jo då. Både PK politiker och MSM har blod på sina händer. Hoppas de inte sover gott i natt och inga andra nätter heller.

 92. Om jag hade råkat ut för ett tidningsdrev skulle jag aldrig ta mitt liv. Jag skulle bli rosenrasande och liksom Katerina Janouch försvara mig med näbbar och klor och angripa angriparna genom att skriva. Svenskar i maktpositioner var inte så här förryckta när jag var barn och tonåring. Vad har egentligen hänt? Är det frågan om ”mind control” eller vad ska man tro?

 93. Sverige skulle vara en bättre plats utan Aftonbladet, Expressen och DN. Vem blir förvånad om deras överlevnad går på skattesedeln som SVT? Globalistpropagandan trycks inte bara ner i halsen på oss, snart tvingas vi betala för den också.

   • Plus de regeringsledamöter, riksdagsledamöter, förvaltningar, ämbetsmän, nämndemän, biskopar, journalister, media och medlöpare i dessa partier som springer deras ärenden.

    • Ryggradslösa medlöpare finns det gott om i Sverige. Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson är motsatsen till ryggradslösa individer. Jag betraktar dessa båda beundransvärda män som räddare av det tusenåriga riket Sverige. Måtte bara en majoritet av väljarna tänka som jag i september!

  • Tyvärr går Bonniers och Schibstedt för bra för att hoppas på nedläggning. Bonnier omsatte 112 miljarder och hade en vinst på 5 miljarder under åren 2013-2016. Bosättarna klickar hej vilt på deras annonser för bilar, bostäder, märkeskläder och annan skattefinansierad konsumtion.

   • Det enda vi kan hoppas på är att folk förstår att tidningarna motarbetar folkets framtid och slutar köpa tidningarna. Då lägger nog Bonnier ner frivilligt.

 94. Åsa skriver: Aftonbladets granskning var helt legitim,

  _____________________

  NEJ, Åsa , det var det inte! Det hade varit legitim om domstolen sagt att alla de ”fyrtiotal” vittne vore hans verkliga offer och om det anmäldes riktig , och det fanns bevis och det var bestämt av domstolen att beviset är tillräckligt bra för att bedöma.

  Du begått brott Åsa och jag hoppas att hans familj kommer att ställa dig till svars för förtal och vållande för annans död.

  Det verkligen hoppas jag så att såna som du kan inte gå undan med sin helt olagligt konjunkturdrev #metoo där man utan någon bevis sprider förtal .

  • Å ena sidan så håller jag med, å andra sidan så är Sverige inte en rättsstat och jag ser med nöje när sådana som Virtanen, Ojsan, Ehsan, Lars Ohly och övriga patetiska cucks för en gångs skull hålls ansvariga för några av deras brott.

   • Jag tänker att lagen ska gälla alla. Det här drevet med metoo jag var emot från dagen 1, det är helt galen och OLAGLIGT! att anklaga någon utan bevis och utan domstol och att hänga ut i MSM. Händer det i verkligheten, inspela samtal och anmäl till polisen. Gör du inte det – du ska skyla bara sig själv . Fick du nån fördel för sex med chefen – då har du ingen rätt numera att öppna käften 20 år senare .

 95. Fanns finns det någonstans man kan vända sej i SVÄRIGÄ som
  Svensk när man känner sej KRÄNKT orättvist behandlad stalkad förföljd av Media o s v och i AKUT tillstånd behöver Hjälp utan att vara psykiskt sjuk el störd…??

  Som i ovan fall….eller Är det det enda Alternativet….??

 96. Man drömmer om den tiden när folk har så rika egna liv att man inte köper dessa hyenablaskor. Köp inte eländet, i längden är du mera värd än att slösa tid på slik dynga.

 97. I godhetens namn och för folkets bästa får och måsta alla hjälpas åt att motarbeta ”onda krafter”. De ”onda” måste identifieras, oskadliggöras och förintas.

  Passar rätt bra in på historiens totalitära våldsideologier, ”religioner” som kräver total underkastelse och lydnad och skrämmande nog allt oftare in på dagens Sverige.

  • Oavsett vad svensk lag (i.e. ”förtal”) säger så bryr jag mig främst om anklagelserna stämmer, och mindre om t.ex. sådana som Virtanen, Ojsan och husblatten Ehsan blir utpekade för vad de har gjort.

   Och Benny Fredriksson var vad jag har hört, samt betedde sig som drevet påstod, så ligger ansvaret på honom. Är det som med Jim Olsson så hoppas jag att de skyldiga får betala hårt (som Thomas Mattsson borde få).

    • Nåja, med de politiker vi har så får vi de lagar som ”vi” förtjänar. Paraplylagen hets mot folkgrupp finns också där av en anledning, det betyder inte att jag anser att den borde finnas där.

     När det gäller förtal så spelar ett påstående (i lagens mening) ingen roll, men jag anser att det är en ofantlig skillnad mellan att anklaga någon för en våldtäkt de har begått och en våldtäkt de inte har begått.

     • Lagen om förtal är utformad som den är för att ge människor en chans att gå vidare med sina liv. Den som begått en dålig handling och tagit sitt straff för detta skall inte fortsätta att bli straffad resten av livet.

     • Så, du hade inte haft några problem med att låta en dömd pedofil jobba på dina ungars dagis, förutsatt att han har suttit av sitt straff? Ingen ska få sprida informationen om att det är en dömd pedofil till föräldrarna etc?

      Jag håller inte med, speciellt inte i Sverige där få brott kommer med verkliga straff.

     • Vet inte exakt vad du syftar på, pedofili är en psykiatrisk diagnos som i sig inte är ett brott. När det gäller övergrepp mot barn finns det två saker som är klara: De flesta övergreppen begås inte av pedofiler och de flesta gärningsmännen är tidigare ostraffade.

     • Ok, du valde att medvetet inte förstå (för jo, du förstod), men det är ok.

      Jag ställer om frågan: hade du varit ok med att en man, som hade suttit av ett flerårigt fängelsestraff för sexuella övergrepp på barn (och alltså hade sonat sina brott), jobbade med att ta hand om dina verkliga och/eller hypotetiska barn på en förskola eller daghem?

     • Det beror på exakt vad det handlar om och hur länge sedan det var. Människor kan förändras, att någon begått en dålig handling för X antal år sedan behöver inte betyda att han är en dålig människa idag. När man ansöker om jobb på skolor och liknande får man visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Fängelsedomar gallras ur först efter 10 år. Jag tycker det är rimligt att om man varit skötsam under den tiden skall man få en ny chans.

     • Ok, mer specifikt. Ponera att du får veta att en herre på ditt barns dagis för 15 år sedan dömdes till 4 år fängelse (och satt inne 2 år) för grov våldtäkt av ett barn som vid tidpunkten var samma ålder som ditt barn är nu. Han har sedan dess inte blivit arresterad för några brott.

      Du hade alltså gett denna herre en chans att ta hand om ditt barn?

     • Jag hade i vart fall inte medverkat i något drev eller hatkampanj mot denna herre. Har man tagit sitt straff så skall man som sagt lämnas ifred och få en möjlighet att gå vidare med sitt liv. Det betyder ju dock inte att alla är lämpliga att arbeta med just barn.

     • Jag tror att den stora skillnaden mellan oss är att jag anser att det helt beror på brottet, och att vissa brott inte kan sonas. Att sen det är Sverige, och att straffen är absurt låga, gör att jag håller ännu mindre med dig. Du har all rätt att acceptera förrädarnas lagar och straff, men jag kan själv bestämma vad som är rätt, fel och vad ett lämpligt straff är. Jag skiter i förövare, jag bryr mig om offer.

     • Ok, så du anser dig alltså stå över lagen och har rätt att göra precis som du vill? Hur skulle samhället se ut om alla levde efter sin egen definition av vad som är rätt och fel? Då har vi laglöst land.. Är du anarkist?

     • ”Ok, så du anser dig alltså stå över lagen och har rätt att göra precis som du vill? ”

      Så du följer alla lagar? Du kör aldrig för fort, du har aldrig laddat ner en film eller musiksnutt på ett icke tillåtet sätt? Du har aldrig uttryckt en åsikt som regimen inte accepterar? Men ja, jag lever efter min moral och inte efter vad Stefan Löfven och Margot Wallström anser.

      Vad tror du att lagar är egentligen? Det är något som andra människor har hittat på! Jag är smartare än de som har skapat dessa lagar, till att börja med. Men jag håller med om de flesta lagar och lyder också de flesta, dock inte t.ex. åsiktslagar. Och som bekant så har vi helt annan syn på grova brott, lätta straff, och huruvida vissa brott ens går att sona. Baserat på dina kommentarer så känns det nästan mer troligt att du har brutit mot fler svenska lagar i ditt liv än jag har.

      ”Hur skulle samhället se ut om alla levde efter sin egen definition av vad som är rätt och fel? ”

      Om svenskarna gjorde det så skulle det inte vara några problem alls, då de flesta har ungefär samma syn på vad som är rätt och fel. Om inkräktarna gjorde det…tja, då hade vi haft ett Sverige som idag.

      ”Är du anarkist?”

      Nej, och du verkar inte förstå vad det är. Jag följer ingen ideologi, men närmast så är jag väl liberal (riktig, inte socialliberal som ”Liberalerna/Folkpartiet”). Jag anser att människor generellt vet bättre än staten hur de ska leva sina egna liv, men att staten självklart också har en roll.

     • Du har en väldigt naiv syn på lag och ordning. Du menar alltså att om det bara bodde svenskar här så skulle vi inte behöva några lagar utan vi kan låta alla göra som de vill? Lagen är utformad som den är därför att en majoritet vill ha det så, kort sagt. Det är så det fungerar i en demokrati. Om du anser att människor bör ha rätt att leva som de vill eller bara följa de lagar som passar så är du anarkist alternativt anarkokapitalist, punkt.

     • ”Du menar alltså att om det bara bodde svenskar här så skulle vi inte behöva några lagar utan vi kan låta alla göra som de vill? ”

      Jajamensan, det var EXAKT vad jag skrev! (du kan glömma fortsatt seriösa förslag om du försöker dig på så dumma saker)

      ”Lagen är utformad som den är därför att en majoritet vill ha det så, kort sagt.”

      Nej, kort sagt så var det där skitsnack. Hade det svenska folket brytt sig om politik så hade det där kanske, efter en stund, kunnat bli sanning. Men om du tror att en majoritet av det svenska folket stöttar varje lag som har skrivits så bryter du garanterat mot åtminstone en lag (sådana droger är det nämligen olagligt att använda sig av, undantaget om du har fått dem utskrivna, i vilket fall du ändå kanske inte borde använda dem).

      ” Det är så det fungerar i en demokrati.”

      I en fantasivärld, absolut! Sverige är en demokratur, men oavsett så är det inte så det fungerar i praktiken. I praktiken så bryr sig ytterst få om politik, och ännu färre har en bra koll på vilka lagar som gäller.

      ” Om du anser att människor bör ha rätt att leva som de vill eller bara följa de lagar som passar så är du anarkist alternativt anarkokapitalist, punkt.”

      Hehe, jag har tidigare flera gånger klargjort att individer som avslutar med ”punkt” är idioter, så jag får väl tacka dig för att du bevisar att jag (åter igen) hade rätt. Nej, en diskussion slutar inte bara för att någon idiot skriver ”punkt”! Utropstecken! Och ett komma,

      I vilket fall, självklart har du fel även i ditt påstående före ditt patetiska försök att få slut på diskussionen. Dels för att du använde en halmgubbe, men också för att din analys är usel. Men låt oss också gå igenom din sista mening:

      ”Om du anser att människor bör ha rätt att leva som de vill eller bara följa de lagar som passar så är du anarkist alternativt anarkokapitalist, punkt.”

      Del 1 är alltså: ”Om du anser att människor bör ha rätt att leva som de vill ”

      följt av ”eller”, vilket betyder att både scenario 1 och scenario 2 (”bara följa de lagar som passar”) stämmer i ditt påstående. Alltså, påstår du, din tokiga sak, att alla individer som påstår att människor bör ha rätt att leva som de vill, är anarkister (alternativt nåt babbel). Inte för att ditt tokiga påstående stämmer, men ja, jag anser att människor bör att ha rätt att leva som de vill. Om de sedan skadar någon annan etc, vilket enbart ett fåtal civiliserade människor vill, då anser jag att lagar etc behövs (därav poängen tidigare om att jag anser att en stat ska finnas, och sköta vissa saker).

      Men eftersom du har problem med att läsa, och ännu större problem med att förstå, och dessutom försöker använda dig av halmgubbar, så vill jag bara förvarna om att en fortsatt diskussion troligen inte kommer gå som du skulle önska. Bindestreck-

     • ”Alternativt nåt babbel..” Du vet alltså inte ens vad anarkokapitalism är? Och därmed inte heller skillnaden mellan anarki och anarkokapitalism? Du behöver läsa på. Vi kan fortsätta diskussionen när du gått ut gymnasiet.

     • Ledsen, men du tappade mig någonstans mellan halmgubbarna och larvet. Jag har redan flera gånger påpekat att jag anser att det finns ett behov av en stat – ergo har du fel. Det är knappast första gången i ditt liv som du har fullständigt fel, du borde ha lärt dig acceptera sådant vid det här laget. Vi kan fortsätta diskussionen när du har slutat med larv, lögner, halmgubbar och dessutom har läst ikapp på Komvux.

     • Du sa tidigare att människor borde få leva som de vill och inte rätta sig efter några lagar, nu anser du helt plötsligt att vi skall ha en stat (och därmed lagar). Hur skall du ha det?

     • ”Du sa tidigare att människor borde få leva som de vill och inte rätta sig efter några lagar…

      Nej, din lögnaktiga lilla halmgubbemakare, det var vad DU påstod att jag skrev, det var inte vad jag skrev. Att ta delar av en mening och skapa ett eget citat är det samma som att ljuga, om den ursprungliga meningens betydelse ändras. Du borde skämmas, men jag gissar att du inte förstår det heller.

      ”…nu anser du helt plötsligt att vi skall ha en stat”

      Varken först nu eller plötsligt, din lilla lögnaktiga halmgubbemakare, jag skrev det väldigt tidigt och gav även anledning varför.

      ”Hur skall du ha det?”

      På exakt samma sätt som jag har skrivit sedan början, din lilla lögnaktiga halmgubbemakare. Min syn på det hela har inte ändrats, så läs mina äldre kommentarer för exakt förklaring för vad, hur och varför.

     • Nej, du skrev tidigare att du bara behöver följa de lagar som passar dig. Detta kan rimligen bara tolkas som att du är anarkist eller anarkokapitalist. Eller menar du att det är bara vi andra som behöver följa lagarna men du kan göra som du vill? Förklara.

     • Att du inte förstår är inte mitt problem. Jag lämnade inte öppet för de tokiga tolkningar du lögnaktigt har gjort, så problemet ligger garanterat inte hos mig. Läs om det jag redan har skrivit, alla svar finns där.

 98. OT: Bra artikel som föklarar varför man attackera Google !!!

  * * * Boström: Hatet mot Google * * *

  Kvällstidningen Expressen kör en aggressiv kampanj mot nätets centrala plattformar: Google, Facebook och Youtube som samordnats med Dagens Nyheter. De stora nätjättarna håller på att kapa åt sig tidningarnas annonsmarknad. Det är orsaken till det höga tonläget, skriver gästkolumnisten Håkan Boström.

  http://www.gp.se/ledare/bostr%C3%B6m-hatet-mot-google-1.5406944

  • Det roliga är ju att Google och fackbook backar…. Trodde dom hade mer stake än så…..
   I USA försöker dom bita ifrån både NSA och FBI…

  • Expressen och DN har samma ägare. Som alla vet arbetar journalisterna helt oberoende av ägarna som aldrig lägger sig i journalistiken. Sant – eller hur

 99. ”Var god vänta. Detta måste först godkännas av Samhällsnytt.”

  vad är detta? helt vanliga kommentarer utan olagligt innehåll blockeras nu.

   • Ja men det var inga kontroversiella ord jag skrev. Det var tex v*ta män. Dvs fägen som finns på mjölk. + män. Man undrar ibland vad dom sysslar med.

    • Det finns ett filter. Du borde kunna lista ut vilket ord det var som fick kommentaren att fastna (det brukar inte vara speciellt svårt för mig när mina fastnar). Undvika dessa ord. ”Vita män” gör inte så att det fastnar (hoppas jag, VSB i så fall, WTF annars)!

 100. Satte stadsteatern upp pjäser som skyller allt ont på vita män under de senare åren, eller har de låtit bli?

  • Tja,
   Sålde väl några kvällor till,
   Wtf, mer sådant tycker huvudägaren, bra pengar där.
   Metoo,
   låt dom djä-arna slakta av varandra.

  • Eftersom de inte har sparkat den ansvariga utgivaren, tycker de troligen att det är OK.
   Dessutom har det möjligen genererat några extra kronor till kassa.

 101. Att det skall behöva gå så långt att en människa tar sitt liv, är djupt beklagligt.

  Jag kände inte Benny Fredriksson, men jag vet hur media jagar sitt byte. Som en hungrig vargflock springer dom efter sitt offer tills det stupat.
  Den jagade får ingen tid för andhämtning och sällan, om ens aldrig möjlighet att
  ge sin historia, för då finns en risk att drevet kommer ur kurs och tappar fart.

  Benny Fredriksson arbetade sig upp som vaktmästare till direktörsposten och bara det retade nog många på hans arbetsplats. Att driva en teater med många starka viljor, kräver en stark ledare, någon som vågar att säga ifrån, en som har bestämda åsikter om både det ena och det andra. En ledartyp som Benny Fredriksson passade nog inte in i mellanmjölkens land, där alla förväntas dra åt samma håll, tycka ungefär lika, undvika konflikter och prata skit bakom ryggen på den som har en annan uppfattning än sig egen.

  Våra vankelmodiga och konflikträdda politiker har format det svenska folket till vad det är i dag, men som tur finns det ännu en hård kärna som behållit förståndet i denna mörka tid, då våra politiker med en åsnas envishet försöker att köra landet i botten.

  Alla journalister som bidragit till hans allt för tidiga död, borde rannsaka sig själva och inte gömma sig bakom varandras ryggar, för att undkomma sitt eget personliga ansvar. Hoppas ni sover dåligt en lång tid framöver.

 102. Tillängnad Svensk Media:
  Det finns dagar då man verkligen har en önskan om att kunna få bli bönhörd
  … att existenser uppsökes och hämtas hem av vår Herre rent för tidigt,
  … att Han endast tillåter somliga att få vandra en kort stund på vår jord,
  kort sagt, att dessa individer hastigt rycks bort, som om dom aldrig ens funnits till.

 103. Den som någon gång arbetat med skådespelare vet att många har enorma egon och är övertygade om sin förträfflighet. Den som inte lyssnar på dessa, i sina egna ögon superbegåvade intellektuella jättar, och gör som de säger hamnar i evig onåd. Vill sedan en skandaljagande journalist få något smaskigt att skriva så öser dessa giganter ur sig årtal av hat. Vem är skurken; journalisten eller skådespelaren?

 104. Åsa Linderborg gick med I kommunistpartiet i tidiga tonåren. Hon borde veta att I Sovjet fick oftast den åtalade en försvarsadvokat och fick sitt fall inför domstol. Även om det var skenrättegångar är dessa tidningsdomstolar där journalister är polis, åklagare, domare och bödel värre eftersom den anklagade inte ens får en chans att försvara sig.

 105. Den ljuva revanschen kommer att bli.. att svenska män lämnar Sverige. Det som kommer att hända då, är att livet kommer bli väldigt svårt för alla feminister och överklasskommunister.
  Jag kanske kan förstå att en person på nästan 60 år som får hela sin livsgärning nerbajsad offentligt tappar sugen och avslutar sitt liv. Men alla vi andra borde ta till det effektivaste sättet att hämnas istället – dvs lämna landet åt sitt öde.
  Dom är inte värda oss.

 106. Jag slutade köpa Aftonbladet 30-år sedan när jag såg förfallet inom den socialdemokratiska journalistiken.Idag är jag väldigt stolt över att inte finansierat det feministiska drevet mot en stor konstnär.Att ett samhälle kan driva en människa in i döden är för mig både fattbart och ofattbart.Jag själv hoppade av min konstnärskarriär när jag började skönja de feministiska dreven mot män och oliktänkande Det här är den nya tidens häxprocesser utan häxor.Historien går igen.Benny Fredriksson kom dessutom från arbetarklassen vilket gjorde honom till ett lätt offer för neurotiska kärringar från någon sorts medelklass med teaterdrömmar .Att anklaga en man för sitt konstnärskap är för mig fullständigt makabert.

  • Jag håller med dig om allt utom på en punkt. Det var inte samhället som drev en människa i döden, det var inte samhället som mördade 852 människor på Estonia. Det var staten och dess korrumperade medlöpare.

 107. När ni inleder sluträttegångarna, mot alla förädare. Ni nationella svenskar menar jag. Glöm då inte att tipsa om vilka som stöttat metoo. Självklart måste det finnas bevis då, man dömer ingen utan bevis. Men dom borde inte få komma undan.

  • Jag är gärna med på den mera praktiska biten efter att dom avkunnats.
   Jag gillar ändå inte pappersarbete.

   • Detta får ni svenskar klara själva, hur ni ska dela upp arbetet. Men jag menade, låt inte metoo-folket komma undan i framtiden. Glöm inte vilka de är.

 108. Hela Metoo-kampanjen är inget annat än bevis på att Sverige inte är en fungerande rättsstat. Har flera gånger här skrivit om det farliga i att låta media agera åklagare, domare och bödel. Metoo är nutidens häxjakt.
  Har någon begått sexuella övergrepp är det åklagare och tingsrätter som ska sköta det, inte Aftonbladet och övrig media.

  • I största delen av Europa blev metoo bara en liten parentes, som ytterst få engagerade sig i.. ett förfluget amerikanskt modeord som flög förbi i flödet tillsammans med alla andra… Jag vet, eftersom jag seröst provat: Jag frågade flera italienare, flera ungrare, flera tjecker och flera polacker, vad ”metoo” är för nåt (jag brukar testa sånt, för kul och för att förstå omvärlden och Sverige bättre), jag sa att Metoo ska va nån kampanj men jag vet inte vad det är. Svaren jag fick var ”god dag yxskaft” ungefär. De flesta svarade bara att dom inte visste, att dom inte sett den ordkombinationen förr. En ungrare tipsade mig om att det är engelska för ”jag också”. Jo tack jag vet, okej tack så mycket! , svarade jag.

 109. MSM är en bisarr företeelse. Från att varit nyhetsförmedlare är de numera propagandamaskiner för hat. Ett vanskapt monster, ett svart hål som slukar alla goda krafter i dess närhet.

  • De fungerade så länge Sovjet fanns 1991, då kunde de hata något som verkligen var fel…sedan började MSM hata vad-som-helst. Det vore bättre öm de var sportjournalister – om de kom från söder ’älska bajen hata djurgårn’ från östermalm ’älska djurgårn hata bajen’ – det är deras intellekt.

 110. 1000 tals klickande på AB ser ut att vara mer värt en ett liv
  Nu kan Avloppsbladet fortsätta att få klickande med lite ursäkter och förklaringar under ett par dagar. Denna typ av drev borde falla under förtal, eller varför inte hatbrott.
  Att man lyckats få några personer att uttala sig illa om någon är något av svensk standard, delvis rotad i den svenska avundsjukan.
  Ett liknande pågående drev är mot Advokat Elisabeth Massi Fritz.

 111. Jag vet att jag har fel .. metoo är säkert bra och vi måste uppföra oss men för mig
  är det inget glöd kvar … mest aska / mats

 112. Hoppas metoo kan tillföra kvinnor något annat än hat.
  Kanske en utbildning för kvinnor om hur man hittar en riktig karl, någon som går att leva med i typ 30 år. Varför nöja sig med en våldsam, kriminell eller missbrukande partner. En med likanande kulturell bakgrund och mål kan göra det lättare.
  Kanske även lägga till hur kvinnor själva kan bidra till att ett förhållande blir lyckligt.

  • Metoo hjälper kvinnor att sluta tänka med hjärnan. Inte lätt att hitta en riktig karl då…. För det första måste man ju kunna avgöra vad som är en karl. Det kan man inte om man som metoo-zombies har kommit till en en mental nivå som (högst) motsvarar en bandmask.

   • Finns väldigt få föredömen för en riktig karl kvar.
    Programledarna med gäster är av typen myspys. om man blåser på några av dom så blåser dom omkull, inga muskler, ingen testosteron
    m.a.o. hen.

    • Om man letar efter män i svensk media och bland svenska kulturarbetare och politiker ja…. Det är knappast där dom finns.

  • Kvinnor … Jag kan ofta inte känna samma förtjusning längre, har blivit mera noga .. … men det känns faktiskt helt ok kanske tom bättre
   Men i alla fall fan ta pressen

 113. Den vita mannen är symbolen för patriarkatet och makten. Denne kan alltid sablas ned i godhetens namn oavsett anledning. En slags fredlös i PK-diktaturen.
  Sker också numera med kvinnor som har fel åsikter.

 114. Den vita mannen iform av mig är den fascistiska vänsterkulturens hatobjekt nummer (1).

  Jag står upp för etik & moral, är agnostiker och har svårt att acceptera ”Hucklen” & ”Böneutrop”.

  Jag – anser att den moral och etik vi personligen tillämpar kommer inifrån via genetisk & socialt arv. – Inte via någon form av gud,

  – Jag tycker om att se kvinnor klädda snyggt. -I Stay-up strumpor och högklackade skor…

  Men det innebär:

  *Diskvalifikation* i SVT:s ”Babel” eller ”Kulturstudion”.

  – Kunde inte bry mig mindre.

  /XE

 115. Undrar hur gott de sover om natten nu de som anklagade honom för diverse saker och lyckades driva honom till självmord! Känner de sig nöjda nu!?
  Vissa människor i detta landet kan inte ha alla hästar hemma! Kulturmarxisterna har verkligen lyckats förstöra Sverige!

  • Dom sover gott. Ingen har ju rätt att kritisera dom, ingen kan komma åt dom, dom är trygga, dom håller i den totalitära makten – eller gör dom?. Lagen skyddar deras våldskapital nu. Det är val snart.

 116. När massmedia tar sig rätten att agera åklagare, domare och bödel måste statsmakten, de politiska partierna reagera med skärpa.
  Media anklagar människor för olika saker och åberopar ”anonyma källor” som bevis. Källor där den anklagade inte har någon som helst möjlighet att försvara sig.
  Att på det här sättet hänga ut människor som inte är lagförda, dömda eller ens åtalade i rätten är fullkomligt förkastligt och borde enligt lagens mening vara en brottslig handling.
  I det här fallet ledde det dessutom till att en oskyldig, i rent juridiska termer, tog sitt liv.
  Detta är en skam för rättssamhället och måste leda till rättslig prövning av hur pressen behandlar människor. Det är totalt oväsentligt vad dessa människor har gjort fram till den dagen de eventuellt fälls i en legitim domstol.
  Aftonbladet, i det här fallet, har blod på sina händer.
  Åsa L har med sina artiklar ”mördat” en oskyldig människa och borde med alla rimliga konsekvenser sättas bakom lås och bom under lång tid.
  Vållande till annans död, det är väl det minsta man kan kalla det. Överlagt mord hade passat bättre.
  Aftonbladet borde dömas till ett skyhögt skadestånd till de efterlevande.
  De andra tidningarna borde också åtalas för spridande av lögner (om dessa inte kan bevisas vara sanna).
  Presstödet bör omgående dessutom dras in, allra helst skulle dessa tidningar tvingas lägga ner.
  Det handlar om människors liv.

  • ”När massmedia tar sig rätten att agera åklagare, domare och bödel måste statsmakten, de politiska partierna reagera med skärpa.”

   Nu skämtar du. ”Massmedierna” är ju dom som har makten i Sverige. Dom bestämmer vilka politiker som ska avgå tex. Även Jimmie Åkesson har visat sig vara livrädd för dem.
   Enda chansen at bryta msm:s makt att styra över både svensk politik och över vem som ska leva eller dö – det är att konkurrera ut dem genom egna medier. Det är detta som svensk msm just nu försöker stoppa, genom att tex pressa Google, Youtube etc åt det hållet, på svenska servrar.

 117. Jan Helin är stämd för förtal av Thomas Jacksson,psykiatriker i Stockholms Tingsrätt den 16-17 April angående de ”apatiska barnen”.
  Man kan gå dit och lyssna.

 118. Åsa Lindeborg Aftonbladet skriver att journalisterna nu måste rannsaka sig själva, men lilla Åsa kommunister har aldrig haft någon självinsikt för att kunna rannsaka sig själva.

 119. Jag tycker att det är så synd att det är så lågt tak i den svenska debatten.

  Jag brukar säga vad jag tycker och skulle förmodligen passa illa som svensk politiker.

  – Kenth Ekeroth fick ”silkessnöret” av SD-kongessen med knapp marginal. – Jag förstår Jimmy Åkessons ställningstagande, men kan inte lämna det utan kommentar.

  – Hade jag bestämt hade Ekeroth varit kvar, trots nattliga imbicilla eskapader.

  – Men nu skall visst Ekeroth flytta till Ungern. – Då är han välkommen hem till mig på Kossuth Lajos tér, Nádor Utca.

  – Kanske ta en middag med mig på Hungarikum Bisztró.

  Jag har gillat hans klarspråkhet.

  Jó estét

  /XE

  • Det är lågt i tak därför att alla som försöker resa sig upp blir hänsynslöst nedmejade. Journalisterna kallar det ”demokrati”

 120. Journalister kan fullständigt hänga ut människor som inte ens är misstänkta för brott. Men gud bevare den som ens ger ett signalement på en gruppvåldtäktsman.

  Klöver 7 har som enda försvar för att ändra grundlagen om yttrandefrihet att ”Det kan kränka dömda brottslingar”.

  Journalister säger att gruppvåldtäktsmän är offer och vill att den våldtagna ska visa förståelse.

  Svenska samhället är verkligen sjukt, HELSJUKT.

  • – Problemet med svensk ”oberoende media” är att de omedelbart har basunerat ut ”SD-Man” om någon suppleant i Kista har misstänkts för att förskingra pengar i Gnesta…

   I andra, exakt samma fall heter det ”moderat politiker”…

   – Det är nyanserna som visar på om man lever i ett fritt samhälle eller en halvfascistisk stat.

   – I Malmö var det ett gäng invandrarungdomar med runt 1 års vistelse i Sverige som drog in två tonårstjejer i ett soprum och våldtog dem på ett köpcentrum.

   I svensk ”fascist-media” kallades de ”Skånska pojkar”.

   Ja. Fascismen, undanhållande av fakta, korrigering av världsbilden kommer smygande bland de som borde förstå den.

   Sorgligt nog begriper de ”Nada”.

   /XE

 121. Jaha! Då fattar jag varför Kyle och Röör nästan pratade ner honom igår i teve! Tänkte,……men är inte den där mannen död? Då brukar det ju bara vara lovord och beröm…..men nu fattar jag

 122. I samband med uthängningen den 5 december publicerade Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg en artikel om Benny Fredriksson med rubriken ”Han har styrt verksamheten med skräck och fruktan”.

  Idag skriver Linderborg istället att Fredrikssons död ”manar till självrannsakan” – samtidigt som hon vidhåller att ”Aftonbladets granskning var legitim”.

 123. Några historiska uttryck dyker upp i mitt stilla sinne. ”Satans mördare” (Palme 28 september 1975) och ”Hatets och illviljans kolportörer” (Palme 1981). En kolportör var en kringdrivande försäljare av litteratur, ofta religiös. ”Där har våldet triumferat”, ”Guernica, Oradour, Babij Jar, Katyn, Lidice, Sharpeville, Treblinka. Hanoi” (Palme 1972). Flera personer har redan tagit sitt liv efter drev av journalister. Mattias Philipson, en 21-årig man med svår ADHD, och nu Benny Andersson. Det finns flera. Än fler hotas och har fått sina liv förstörda, journalisterna går fria. Jag kontaktade en journalist jag känner i Kina, vad skulle ha hänt en sådan journalist i Kina. Enkelt svar. Dom har makt och ansvar, liksom en person med ett vapen, dom skulle ha ställts till ansvar för mord eller dråp i domstol. Sverige behöver ny lagstiftning. Alla andra är ansvariga för sina handlingar, bilförare, läkare, poliser, piloter, varför skall journalister inte kunna hållas ansvariga.

  • Allla borde väl veta att allt som står i kvällpressen är skruvat, ofta till vanvett. Varför finns det fortfarande några som tror på detta?

   • Inte bara i kvällspressen. Men det är ändå tillräckligt otrevligt för en individ att motivera dom att ta sitt liv. Vi behöver ändringar. Det skall gå att hålla en journalist ansvarig.

    • Fungerade rättvisan som den skulle så skulle detta grovt vållande till annans död samt alla andra skadande lögner försätta hela mediahuset i konkurs ! ! !

   • Tyvärr ser man fortfarande vita gubbar som dagligen går och köper sin kvällstidning. Beklagligt.

 124. Inte bara Aftonbladet. Glöm inte resten av det statligt finansierade pakket. Bonn1ergruppen till exempel.

  • Dom har säkert redan beställt tårtan och rödvinet för att fira. Sådana är dessa (censurerat av mig)

   • Man ser ju med skrämmande tydlighet vilken sorts individer som drabbas och hängs ut. Och detta samtidigt som gruppvåldtäkter tonas ner och förövarna frikänns. Nej i Sverige finns mycket att göra innan balans kan skapas. Det blir en tung väg tillbaka, hoppas bara att det finns några som är så starka så de (tillsammans med oss Sverigevänner förstås) klarar av det.

 125. Vad säger det om alla oss som inte ett ögonblick trott på varken #meetoo-kampanjens hundraprocentiga sanningshalt eller kvällspressens rubriker? Eller som anser att alla som anklagas för brott skall anses oskyldiga till dess motsatsen har bevisats? Att pressen numera är totalt samvetslös vet många sedan länge, men varför vet inte alla det? Hur kan det säljas ett enda ex till av dessa urusla skitprodukter?

  • Det visar hur pk-medias vänstermobbande fake news troll kan förstöra människors liv.Förskräckligt, köp inte blaskorna som inte kan hålla sig till ett uns sanning utan förstör människors liv.

 126. Varför Fredriksson? Bättre om Virtanen tagit hans mentala beslut! Nästa blir kanske Timell? Då blir de glada på blaskorna. I Sverige behövs inte varken lagen eller elektriska stolen.

 127. #metoo kanske inte blev vad feministerna tänkt sig för nu börjar det slå tillbaka mot detta sjuka påhitt. Hur är det med den påstådda rättssäkerheten.

 128. Har alltid ansett att samhället låtit konsekvenserna för enskilda utan rättssäkerhet bli alldeles för omfattande. Mitt ställningstagande rönte inte uppskattning hos äldsta barnet! Ändrade mig INTE!!! SVERIGE KAN I.N.T..E HA EN ORDNING där anklagade döms utan rättegång på blotta misstanke hos en mobb om skuld!!!

 129. Eftersom allt som börjar som protester mot orättvisor numera tas över av fel grupperingar och börjar drivas med en lika smutsig som obegriplig agenda så anser jag att detta får Sveriges rabiatfeminister och MSM ta på sig fullt ut. I flertalet andra ”ömmande” fall får inte ett hår krökas på gärningsmännens huvud, inte ens när de är dömda, men i fall som detta är det helt i sin ordning att hänga ut folk bara på ett tyckande och vaga misstankar. Vilken bedrövlig moral som råder i vårt land. Jag skäms.

 130. Vänsterfeministerna är mördare. Offren är vita män som de systematiskt riktar in sig på.

 131. När en mobb får avgöra om någon är skyldig eller intebevisar bara att det finns personer (ej riktiga människor) som INTE har utvecklats sedan häxbränningarnas tid !

  Att det dessutom är ett företag som drivit på denna ”häxbränning” borde göra den juridiska saken ganska enkel om det inte vore för att rättsväsendet också är fullt av ”medeltida häxbrännare” som dömer saker lite hur som helst !

  Det är allt vanligare med folk som drabbas av den medeltida ”häx-mobben” !

  https://m.youtube.com/watch?t=7s&v=a4i-HFBN7Ug

  (Fyll gärna på med fler fall )

 132. Först kanske vi får konstatera att inte alla som kallar sig ”journalister” är onda människor som driver andra till att ta sina liv. Jag läste just det här, skrivet av Helena Giertta på tidningen Journalisten, som drivs av journalistförbundet. https://www.journalisten.se/ledare/demokratin-behover-oss Där hävdar hon (7/3) att ”Demokratin behöver oss”. Nej Helena, vi behöver er inte som ni har utvecklats. Journalismen i Sverige har utvecklats till en parasit på demokratin, en maktfullkomlig härskande maktfullkomlig parasit. Vi känner inte till någon skyldighet att ställa upp på era intervjuer, uthängningar, eller drev. Vi vill gärna se nya lagar som håller envar enskild av er till ansvar och tämjer eran maktlystnad till att tjäna samhället, inte härska över samhället.

 133. OT

  WTF!

  Så här kunde man inte skriva för ett år sedan då var man rasist!

  DE ÄR MÄNNEN SOM GRUPPVÅLDTAR
  MÄNNEN:

  • De dömda gärningsmännen var i genomsnitt 21 år gamla. 13 hade inte fyllt 18 vid tidpunkten för våldtäkten.
  • 14 av 43, eller 32 procent, hade tidigare dömts för brott i Sverige vid tidpunkten för våldtäkten.
  • 32 av de 43 dömda männen är utrikes födda. 10 är födda i Sverige med en eller båda föräldrarna utrikes födda. 1 är född i Sverige med båda föräldrar också födda i Sverige.

  Exppressen

  • De försöker bara gjuta olja på vågorna inför valet , de är rädda för SD framgångar i undersökningar och på sociala medier !?

   De vill bli vän med den och de som förmodas vinna valet ????

  • Sådana artiklar läste jag i Danmark för ca 20 år sedan. Jag är inte imponerad av Stockholmjournalistikens grava efterblivenhet.

   • Och resten av veckan kommer det som kompensation vara Hitlerannonser, tjugo reportage om Anton Lundin, den onämnbara norrmannen samt lasermannen.

  • Den som är född i Sverige av svenska föräldrar kan mycket väl ha ett utländskt efternamn numera. Det kan finnas hundratusentals med far- och morföräldrar födda utomlands och barn födda i Sverige.

  • Detta har varit känt i säkert 25 år. Nu vill 7-klövern införa grundlagar som ger dem som dröjer ett kvartssekel med att rapportera exklusiv tillgång till handlingar som i en demokrati borde vara offentliga. De som var först på bollen tilldelas tillmälen, stämplas som oseriösa och ska nekas tillgång till myndighetsuppgifter.

 134. Utöver Aftonbladet bör kvinnliga skådespelare som exempelvis, deltagarna ”Tystnad tagning” på röda mattan vid Guldbaggegalan bojkottas?
  Nu framstår bl.a Helena Bergström som ett ”offer” som mist en vän!

 135. Snart är det dags för Shetoo kampanjen. En kampanj där män kan beskriva hur de torterats psykiskt och ekonomiskt av elaka kvinnor, batikhäxor och feminister.

 136. Samnytt lägger avsevärt mycket mer fokus på att det är mediastormen som gjorde att han tog lovet av sig än pressmeddelandet. Borde kanske inte vara förvånad då Samnytt tar varje tillfälle i akt att vara en riktig blaska.

  • Är det inte bra att man tar upp fenomenet ”mediastorm”?
   Man kan ju se fenomenet lite som när 5-åringar spelar fotboll – alla dras till bollen, i en klunga, och sparkar allt vad man orkar utan förstå konsekvensen.

   I det här tragiska fallet har journalisternas mentala förmåga klickat. De förstod inte att om man pressar en människa som redan är mentalt utmattad kan den utgången ske. Enda jag kan hoppas på, för journalisternas egen skull, är att de inser sig ha blod på händerna (de är direkta orsaken till hans död) och nu känner svår ånger.

   • Det som står i pressmeddelandet är att han lämnade teatern och avgick efter mediastormen. Att mediastormen är den direkta anledningen till att han begick självmord är fritolkat av Samnytt, samtidigt som de säger att den informationen kommer från pressmeddelandet. Återigen, blaska.

    • Nä, det där håller jag inte alls med om. Om man tänker lite så inser man ganska snabbt att om man fryser ut en människa ur gemenskapen så är den här utgången trolig om man som ”offer”/person har den läggningen mentalt

     Det handlar inte om fritolkning med andra ord utan vad som rimligen kan bli utgången för en handling – samspelet orsak verkan.

     • Om man går på det spåret så kan man dra det längre. Det är osannolikt att han skulle ha avgått om det inte fanns andra påtryckningar. Om allt som krävdes för att någon i chefposition ska avgå var en påhittad artikel med anonyma källor, så hade det hänt mycket oftare. Med andra ord blev han sannolikt uppmuntrad till att avgå.. för att det låg något i anklagelserna.

      Nästa steg är att om anklagelserna är sanna så är det inte konstigt om vänner och familj tog avstånd, vilket jag hade bedömt är en större anledning till hans självmord än att det skrevs om det.

     • Det är inte media som ska döma, det är polis, åklagare och tingsrätterna jobb. Media mobbar gärna för det säljer lösnummer.

     • Jag håller med. Min poäng är att det är inte media (i detta fall samnytt) som ska döma varför någon dött heller, särskilt inte när det, felaktigt, sägs vara information från ett pressmeddelande. Min poäng är alltså att samnytt gör exakt samma sak som artikeln försöker fördöma.

   • Men jo, helt klart rätt att ta upp fenomenet mediastorm och hur det kan skada, dock inte i en så uppenbart vinklad artikel.

    • Vet inte om den är så värst vinklad? Är den verkligen det? Har nu läst den flera ggr och kontexten känns lite mer åt det konstaterande hållet. Men, jag kan ha fel.

     • I kontexten med ”mediakriget” som pågår mellan de politiskt olika tidningarna är det högst vinklat att ändra ”Benny Fredriksson är död – tre månader efter att han själv valde att avgå efter en mediastorm runt hans ledarskap.” till ”Benny Fredriksson tog sitt liv efter Aftonbladets mediedrev mot honom.”

      ”Han har dött” blir ”Aftonbladet dödade honom.”

     • Rättelse drevet av hyenor har fått honom att ta livet av sig.
      Obs kan drabba vem som helst.

     • Kom att tänka på AB högst vinklat..
      Någon sa ”Islam är vårt största utländska hot” blev i AB ”Muslimer är vårt största utländska hot”

     • Ja, jag håller med om att AB är högst vinklat. Vad har det med denna artikeln att göra? Det låter som att du försöker säga ”Aftonbladet gör det, så samnytt får göra det också”

  • Oavsett vilket.

   Tycker jag att mediadrev inte hör hemma i seriös journalistik.

   Vad det avgörande skälet till Benny Fredrikssons självmord var kommer sannolikt att bli en gåta.

   Men att hänga ut personer i media på ett osmakligt sätt,bidrar säkert till att personer mår väldigt illa.

  • Varför läser du en tidning du så mycket ogillar?

   Men tack för att du visar oss hur viktig samnytt är genom att du sitter och läser tidningen, troligen för att se hur mycket av de ni döljer som hittar ut till ljuset…

  • Varför är du i så fall här? Hit kommer man frivilligt för att läsa och kommentera. Vilket är ditt syfte med besöket?

     • Det är en ovidkommande fråga. Jag är här för att jag såg rubriken och klickade på länken. Sen skrev jag en kommentar för att jag blev irriterad av att en sida som vill profilera sig som seriös väljer att publicera något med kvalitén ”blogginlägg skrivet på fyllan”. Om det bara är ok att kommentera när man blint håller med om allt som står borde det vara låst för kommentarer om man inte är explicit inbjuden att kommentera.

     • För tjugo dagar sen skrev du en kommentar om Samnytts redaktionella texter. Idag har du skrivit sammanlagt tio inlägg bara i denna tråd. Förutom att det kallas att spamma, vänder du dig till fel publik med din kritik. Har du synpunkter på det redaktionella materialet ska du vända dig till redaktionen. Men fler gnäll-kommentarer här och jag stänger av dig. Kanske är det trots allt syftet med din närvaro på Samnytt?

     • Inte oväntat svar från moderator på kommentarsfält där ”aaarrgh! Sossecensur!”är bland det vanligaste som skrivs, att vilja just.. censurera. Eller? Oroa dig inte, jag är färdig. Var inte ute efter att trolla.

     • Jag varnar i alla fall före jag stänger av. Det gör inte sossecensuren. Ha en bra dag. Solen stiger och trollmor väntar in sina barn. Vaggvisa och sovdags för hennes små troll…

 137. Media dömer, hänger ut, förföljer. De nöjer sig inte förrän den jagade är död. Då spelar media sörjande och skriver vackra eftermälen om den de hetsat ihjäl…

  • De kallas ju för tredje statsmakten. Förr hade de en viktig del för att informera och föra folkets talan. I dag är de en totalitär sammanslutning som fått alldeles för stort inflytande. De visa gång på gång att de inte klarar av allt ansvar de själva tagit på sig.

 138. Enligt senaste nytt ska Expressen, Aftonbladet och DN skapa mediastürmgalan på Globen där de uthängda får löpa gatlopp på arenan till den 10 000-hövdade publikens tjutande. Det hela avslutas när de uthängda begår självmord till publikens glada tillrop

  • Tror Inte det Men löpet hon Ångrar kan hon ju snyta sig med om hon skulle mot all förmodan bli tårögd

 139. Jag bor i Malmö och har blivit misshandlad fysiskt och rånad flera gånger. – Det är ingenting mot den häxa som bodde i fastigheten som förde dagbok över grannarna och ringde fastighetsägaren ang inbillade eller verkliga ”inre upplevelser” Denna kvinna skapade en otroligt dålig karma i hela huset och ingen vågade ha fester längre. Sådana kvinnor är vidriga. De kan förstöra hela kvarter. Själva upplever de sig som ”liberala” och ”ekologiska”. Jag blir hellre rånad en gång i månaden än att leva i samma fastighet som en sådan ”liberal” fördomsfull haschrökande kultur-batikhäxa som har patent på sanningen och godheten.

  • Sånt går att lösa om man har lite fantasi (batikhäxan alltså – rån kan vara värre , men motmedel finns även där) Man får lyfta blicken fundera igenom saken ordentligt och väga alla options och för och nackdelar.

   Precis som vilken politiker som helst.

 140. Kvinnor kan! (Det är vi många som vet.)
  Och alldeles särskilt om de vill framstå som extra kulturella eller extra rättfärdiga.

   • Kvinnorna/tjejerna är de värsta mobbarna, redan i skolan börjar det. De håller ihop i grupp som hyenor med inbördes hackordning och mobbar sönder medmänniskor de inte gillar. Mobboffer kan bli vem som helst, någon som är svagare eller annorlunda än mobbarna, någon som är smartare eller självständigare än mobbarna ja vem som helst. Mobbarna är ynkliga fegisar utan integritet med stort behov att utöva makt genom mobbning.
    Har egna erfarenheter från långt arbetsliv och det var alltid ointelligenta kvinnor i grupp som mobbade. Jag bet ifrån och anmälde dessa mobb så mig hatade de men andra kunde råka riktigt illa ut.
    Sveriges främsta kännetecken är mobbningskultur, från skolan till statsministern. Denna mobbningskultur måste brytas för Sveriges framtids skull men då måste sossepolitken som tvingar alla individer i samma betongblock väck. Inte ens prata om den fanatiska feminismen.
    Det måste tillåtas fria självständiga individer med lite egoism.

  • De kvinnor som kan på riktigt är de som inte syns i dessa pinsamma sammanhang. Dessa kvinnor gör sina plikter i tysthet precis som alla andra människor som inte är kidnappade av extremvänster/feminism och tänker själva.

 141. VISSA PERSONER HAR EN ”DOLD SKULD” TILL DETTA FASANSFULLA

  Ja mycket är tragiskt när självmord är sista utvägen
  Då har faktiskt Benny Fredriksson mått djävligt dåligt

  Tänk er att detta fasansfulla hade hänt på en VANLIG ARBETSPLATS typ kontor eller någon annan plats och MEDIA fått tag på just en sådan nyhet Hur tror ni rubrikerna varit i dom läskiga tidningarna då
  Men nu ligger man lågt VÄLDIGT LÅGT och jag såg på TV Nyheter igår en chef på en kvällstidning som beklagade dom löp som dom skrivit kring denna person
  Man borde tänkt efter före

  Fasansfullt och att KVÄLLSPRESSEN samt div MEDARBETARE till BENNY borde SKÄMMAS och VETA HUT över vad dom ställt till med samt vad detta drev ledde till JUST SJÄLVMORD

  Men återigen tänk om detta varit på en vanlig arbetsplats VILKA RUBRIKER

  ÄR ALLA NI NÖJD NU SOM VAR UPPHOVET !!!!!

 142. Som jag ser det är dessa #grupper en skam för samhället.
  Gammal drev mentalitet där tjära och fjädrar eller högafflar byts ut mot hatande hysteriskt skrikande kvinnor eller trasiga halvmän som är så förvirrade i sin könsroll att någon måste hatet bara träffa.
  Vem Benny var vet nog ingen utom dom närmaste! Om han begick brottt eller inte det var en sak för polisen att utreda ( om nu polisen fungerade som dom borde).
  Men att ännu en människa blivit mobbad till döds är både sorg och skam.
  Det är cirka 1500 människor som tar livet av sig i Sverige per år.
  Trafiken skördar cirka 350 st där satsas miljardbelopp på nolltolerans, överdrifter i säkerhet som kostar enorma reurser.
  Men åter till dessa 1500 vad gör för dom?
  En telefonlinje och några meningslösa utredningar.
  Skälen till att personer väljer att ta sina liv är många. Men mobbing eller drevmentalitet är nog ett av dom större! Alla som har jobbat några år har nog sett det på sin arbetsplats hur någon fryses ut eller hur det spårat ut och övergått i rena trakasserier! Mörkertalet är förmodligen stort på hur många som super ihjäl sig efter mångåriga sådana.
  Min psykolog sade ,, Du har inte tillräckligt vassa armbågar för detta land.
  Har funderat lite på det, Nej ljuger och manipulerar inte som så många gör.
  Och just där har vi felet som jag ser det. Det är enormt högt i tak för gränslöst beteende där slutmålet är att roffa åt sig eller förhärliga sig själv eller sin grupp på andra människors bekostnad.
  Gränsen på den övningen är hårfin till mobbing och övergrepp!
  Till och med vår statsminister gör det. SD Ja man kan tycka vad man vill och rösta på vad man vill, men att frysa ut cirka 23% av väljarna Mars mätningen.
  För att man inte gillar deras åsikter, är både skrämmande och rättsvidrigt.
  Att tillåta drev i olika former ta för stor plats är inte värdigt ett modernt land som Sverige.
  Så låt oss hoppas att 2018 blir året då #drevmentalitet.se dör ut helt .
  Året då #okej att vara olika på riktigt blir en trend så alla får vara sig själva utan att jagas eller sättas in i fack.
  Och till dig Steffe. 23% av folket är inte bara några stycken skärp dig nu och slåpp hinken och spaden och börja uppför dig vuxet som du får din lön för att göra.
  GENUSKUNGEN har talat!

  • Drevmentalitet kommer inte att dö ut. Och glöm inte – makt är nåt man tar inte nåt man får. Hur tråkigt det än kan låta. och dessutom makt – behöver inte vara nånting negativt.Vi behöver se till att ha kraftfulla vapen för att försvara det goda – och dessutom ha vassa armbågar för att försvara det.

  • Håller verkligen med dig, mobbingkulturen är stark i Sverige och de som inte ljuger och manipulerar får det svårt. Tillbringar mycket tid med barn i skolåldern och det kommer från vuxenvärlden i skolan redan på lågstadiet. De som då vågar ställa frågor lär sig snabbt att tystna för sin mentala överlevnads skull.

   • Tyvärr är detta ett exempel när jantelagen är som sämst.
    ”Jantelagen formulerar i ord den oskrivna lag, som säger att man inte får sticka ut och tro att man är bättre än andra på något sätt”
    Wikipedia

   • Visst är det sorgligt med det samhällsklimat vi drabbats av.
    Det kommer inte producera värst många Beethoven Einstein eller Marie Curie.
    Eller ens vanliga kärleksfulla lyckliga människor.
    Sosseregimen ser jag som ett riktigt ont styre.
    Människor kan vara fattiga och svälta men lyckliga.
    Tar man hopp och drömmar så dödar man själen.

 143. Detta är inte medie- och pk-pöbelns första och heller inte sista öppna mordoffer.
  Hur mycket som sker under radarn i form av självmord, försvinnande, mordbränder, ”olyckor” o s v lär för evigt bli mörkertal i DDR Norra.

 144. Inte bara att media indirekt begår mord med sina lögner, falska nyheter och mediadrev.
  Helst vill de avrätta yttrandefriheten och mörda den en gång för alla.

  De är inget annat än varulvar och de hör inte hemma i en demoktrati.

  • Problemet är att nästan all media har förlorat sin själ och blivit företag. En livsfarlig utveckling med tanke på all den makt de trots allt har.

   Jag vill påstå att dagens ”nyheter” är som reklam – det gäller trumma in budskapet riktigt hårt för då blir det helt plötsligt en sanning.

   • Det som är farligt är att en lite klick globalister äger mer än 90% av media i västvärlden. Därför kan de så effektivt trumma IT sina budskap och agendor. Agendan är massinvandring, islamisering och ytterst förintelse av ekonomierna och demokratierna i EU samt förintelse av de vita kristna folken i EU.

    Det är alltså en EXTREMT fientlig grupp människor sim kontrollerar media idag!!!!!

    • Ja, så är det. För det de skriver om är totalt ovidkommande för dom. Just nu är det invandring, #Metoo osv som säljer och då skriver man om det. Givetvis gäller det att formulera artiklarna där efter – då gärna riktigt smaskigt. Sen om kontexten är helt sann spelar en mindre roll. Det gäller bara få ut artikeln före de andra. Det är MYCKET viktigt!

   • De använder nazis och kommunisternas metoder : lögn som upprepades tillräckligt många gånger tas som sanning . Liksom : människor fly för sina liv, ”ensamkommande barn” osv. När jag ser de ”barn” och de som ”flyr för sina liv” på våra gator jag vill fly för mitt liv så långt som det bara går härifrån och ta min hela familj med mig.

 145. Domar ska avkunnas i domstolar.

  Inte av sensationslystna journalister i politiskt vinklade tidningar.

  Jag har inte köpt en kvällstidning på över 30 år.

  Redan då var förfallet i jounalistiken långt gånget.

  • Du var tidigt ute med ditt miljötänk. Tänk vad mycket miljöförstörande skit dessa blaskor har producerat under alla år!
   MP- släng er i väggen med er sk. miljöpolitik!

 146. Sverige har blitt et land uten hjerte og følelser for sine egne . Det er andre mennesker som er så viktige at man kan gå over lik for å vise sin godhet og #metoo er blant de værste når de flytter fokus over på det svenske folket så andre kan herje fritt . Ravn Figenschou.

 147. OT Listhaug ber om ursäkt, avgår, Bali pudlar, kryper för att han mejlat med Nyheter idag, sparkas, tystnar. Klara röster som vågar tala klarspråk kommer vara under stark attack framöver. Få se vilka som viker sig och vilka som går rakryggade framåt. Bali tycks ha vikt sig (bra för SD då Bali gav M intrycket att de var mer frispråkiga och ickepk än de är).

  Ulf Kristersson (Reinfeldt 2.0) är en av dem som går i täten när folk som är spontana sanningssägare och intelligenta ska rensas ut.

  SD går samma väg tycks det? Fräser om ’laget’.

  Det viktigaste i politiken är att stå för sina åsikter. Velar man hit och dit, niqabförbud/inte,böneutrop/inte osv så ger väljarna upp hoppet.
  Folk bör få veta vilka ÅSIKTER som inte gillas i partierna, inte att folk sparkas om de uttrycker eller beter sig ickepk.
  Så småningom kommer nya ledare som inte viker sig. Och ibland har det då gått så långt att de ledare som då väljs blir extremt radikala, eftersom inga andra sa det folket egentligen tycker, i tid.

  • OT Listhaug ber om ursäkt, avgår, Bali pudlar, kryper för att han mejlat med Nyheter idag, sparkas, tystnar. Klara röster som vågar tala klarspråk kommer vara under stark attack framöver

   ______________________

   kommunistiska diktaturens fula tryne

  • Nej Tom, vi länkar inte till Expressen och legitimerar denna tidning. Varje klick betalar löner till exvis Lars Lindström.

   • Expressen och Aftontjatet tar man bara upp när man ska ha något att spotta ut snuset i….oavsett om det är skärm eller papperstidning. Det är de värda;-)

   • Det var konstigt, jag tyckte precis att jag såg ett citat i dagens upplaga, kära folket jag förstår inte riktigt din attityd, du kanske på grund av detta slutar att läsa samhällsnytt?

 148. Publikservice SVT tyckte att hat drevet mot Hani Balif (M) var viktigare än Aftonbladets bl.a. sextrakasserier mot före detta VD för Kulturhuset Stadsteatern som begick självmord strax efter avslöjandet. SVT:s nyhetsankare kallade Balif (M) för kontroversiell och att han gjort slut nu med twittrandet. Balif (M) ska också ha avböjt att intervjuas i Aktuellts TV-rutan.

 149. Varje gång någon hjälper till att förlänga utgivningstiden för dessa blaskor genom att köpa dem blir man medskyldig till förföljelse. Något att tänka på och berätta för folk som inte själva förstår det.

 150. Svensk media i ett nötskal o speciellt Aftonbladet, som slår knut på sig själv. Man hänger ut människor o speciellt om det är svenska vita män, med namn o bild trots att dom inte är dömda för något brott.

  Svensk media angriper även Dolnad Trump, som skogstokiga o sinnesförvirrade kannibaler, för att
  han inte låst in sig i Pk-boxen.

  • Nej tack, här länkas inte till Expressen. Men om detta stämmer är det ju solklart HMF och uthängande av etniska grupper.

  • Vilka djävla typer dessa raketforskare är men Feministerna säger inte ett ord om dessa brott

   VARFÖR SÅ TYSTA

   • Dagens feminister är ett utdöende släkte, bör snarast ersättas med en grupp förnuftiga män OCH kvinnor som begriper sammanhang och konsekvens. Gud vad jag är trött på feminister!

 151. Åsa Linderborg, den högt uppburna kommunisten, visade inte ett spår av ånger. Endast en löpsedel som kunde tänkas ha gått för långt. Annars var det”journalisters ansvar och plikt” att publicera sådant. Dock så började halsen på tom denna stenhårda feminist att bli röd av obehag efter en stund.

  • När Fröken Linderborg rasar av sin enormt höga egenbyggda piedestal kommer hon slå i marken så hårt att inte ett ben i kroppen är helt.

   • Jag har redan föreslagit att svenska folket kollektivt skall gå efter skurkjournalister för att få ett slut på Cosa Nostra. Det har fungerat med andra maffia organisationer, det kommer att fungera här.

 152. Tänk att få en person att begå självmord, bedrövlig journalistik! Ibland passar det att hänga ut människor.

 153. Var är Aftonbladet när det gäller riktiga våldtäkter. Vålldtäkter där knivar o vapen används av utom-europeiska gärningsmän, som ofta våldtar i grupp.

  Aftonbladet är en ren blanska, som skall hållas i korta tömmar o Public service hänvisar allt mer till denna
  blaska som källa för sina reportage.

  • MSM sällar sig till den skara av ynkliga företrädare för samhället (journalister, socialkärringar av valfritt kön, poliser etc) som anser att gruppvåldtäktsmän m fl är offer för omständigheterna, och allra värst, mer offer än offren själva.

 154. Vad som behöver komma till NU är att tidningens agerande granskas rättsligt.
  Det kan väl inte vara lagligt att hänga ut folk på löpsedeln och samtidigt vara domare i fallet. Nu har personen i fråga även tagit sitt liv vilket gör denna rättsprocess än viktigare.

  Skall vi verkligen tillåta att tidningar tar sig friheten att agera på detta sätt ?

   • Tekniskt begick han inget fel då det är fullt lagligt att planera (betala så lite som möjligt) sin skatt. Men moraliskt var det käpprätt åt helvete då såsseriet ville att man skulle betala så mycket som möjligt. Palme gav han silkessnöret.

 155. Nu har första livet offrats för metoo-armén. Är det vad Aftonbladet ville uppnå? Detta borde leda till självransakan hos metoo-medlemmarna men även hos Aftonbladet som svalde historien utan att granska. Var går gränsen för vållande till annans död?

  Jag kan förresten rekommendera programet medierna i P1 som har granskat metoo-rörelsen, eller dreven mot deras offer. De har granskat både stormen kring talmannen, Urban Ahlin och Lasse Kronér

  • Undrar om Åsa Lindeborg hos Aftonbladet har livvakt nu efter hennes skriverier om Fredriksson? Hon skrev visserligen att hon kanske ’tagit i’ men inte med mitt ordval här.

 156. Det är bra att Fredrikssons öde uppmärksammas . Jag skulle vilja se att samma uppmärksamhet visades alla som fallit offer för medias drev mot ” främlingsfientliga ”

 157. Ja detta drev som alla Feminister samt Media startade både mot Skyldiga samt Oskyldiga skulle kanske dessa tänk på vad konsekvenserna kan bliva

  Hemskt men det värsta är att man nu vill att alt skall svalna och glömmas bort

  • Konsekvenstänkande har helt upphört i Sverige. Regering och riksdag är de som helt saknar detta sätt att tänka. Därför ser det ut som det gör och att det blir än värre är ingen tröst.

 158. Skulle gärna vilja höra hur ”hård ledarstil” Fredriksson hade på Stadsteatern. Höjde han rösten, sa han till dom knarkande filttoffelsläpande konstnärerna att dom måste åstadkomma något för sin skattefinansierade lön?
  Krängte han dom genom att ställa krav?
  Alla ni 40 som krävde Fredrikssons avgång och hängde ut honom, TALADE ni sanning, gjorde ni ert jobb, har ni någon som helst insikt att man måste säga ifrån när man är chef och har ett ansvar?
  Skäms ni?
  Kan ni se hans familj i ögonen?

  • Ett antal väldefinierade frågeställningar som kräver svar från de ansvariga. Men dit kommer vi nog aldrig, de gömmer sig fegt bakom sin feministfasad.

 159. Det är väldigt tyst i EXPRESSEN om det.
  De om någon borde väl göra uttalande om de i fortsättningen
  skall bedriva hembesök främst bland SD företrädare där Baas
  spelar en framträdande roll.
  Nu när det är valtider borde en sådan fråga stå högst på deras
  agenda

 160. Detta går igen överallt. Tänk bara på Ingvar Oldsberg som också försökte leda en annan verksamhet och som fick sparken. Ledare idag skall vara veliga mesar utan någon som helst auktoritet och se bara på landets skolor där de stökiga eleverna styr och ställer. Feminism, jämställdhet, jämlikhet , metoo och andra trender komer att bli vår undergång. Vem fan vill leda ostrukturerade skockar av okunniga fåntrattar ? Se bara på den statsminstern i Sverige som inte vågar göra någonting av värde för landet.

  • Ja utan ledare blir det som det blir. Man kan inte alltid diskutera sig framåt eller alltid ta allas parti och hänsyn. Feminismen i dess nuvarande form är nog på väg ut (hoppas jag).

   • Sker automatiskt när Islam får mer influens i Riksdagen. Glöm inte att det föds 3 x fler Muslimer än s k Kristna barn i Sverige idag.

    • Gud förbjude, det var inte detta scenario jag försökte åskådliggöra. Men, det kanske är vad som väntar.

   • Jo, nu skall han satsa på landsbygden i Sverige för att storstadsborna kan få full service när de besöker ”landet” för sin välbehövliga rekreation. Landsbygdsbefolkningen kan se fram emot höjda skatter på drivmedel och nedlagda telenät samt försämrat vägunderhåll. ” ALLT FÖR SVERIGE” !

 161. Aftonbladet pratar om en hårdför tystnadskultur. Själv tycker jag att deras agerande renderade i en absolut tystnad.

 162. Expressen och Aftonbladet har bara dollartecken för ögonen. Metoo gav säkert många klick, vilket är intäkter. Alla anklagelser om övergrepp betyder klirr i kistan, även de falska.

 163. Media var ju inte riktigt kloka när metoodrevet pågick som värst, en del såg det som en milstolpe i historien.

  Efter det som hänt är man inte lika högljudd och lägger gärna locket på, någon rannsakning är inte att förvänta.

 164. Det här har varit ett sätt för överklasskvinnor att dra upp påstådda oförrätter som hände fōr åratals sen. Några har kanske substans, men Då skulle det ha polisanmälts.
  De flesta fallen skulle inte hålla i domstol, men tidningar trumperar ut anklagelser och dömer. Många anklagelser har också skett på Facebook och Twitter och den som anklagar har fått alla sina likasinnade att sprida det som en gräsbrand på nätet.
  Vi kan utse Åsa Linderborg till årets tidningshatare i hård konkurrens.
  Att vara oskyldig tills man döms gäller bara migranter som begår gruppvåldtäkter. De skyddas efter dom också och hängs inte ut.

 165. Trots att bra att Aftonbladet omnämns här, så de får en rejäl näsknäpp inför vad de håller på med, med dessa ständiga och osmakliga drev, med vilka de styr och ställer i samhället utan att ta något ansvar för konsekvenserna.

 166. Någon som begriper vad media sysslar med i dessa dagar. Sitter de i samtal med regeringen var dag eller? Verkar ha samma färdriktning.

  • På gemensamma möten hos Bilderberggruppen för att höra hur strategin skall föras den närmaste tiden kanske.

  • Det är väl rätt uppenbart vad dom sysslar med. Att stänga ner varje kvarvarande kanal allmänheten har för att kunna yttra sig. Bonnierdervet är talande.

 167. OT: ”När Emma Paulsson tog bussen mot Södervärn märkte hon att mannen som satt tätt intill henne hade sin penis framme. Händelsen fastnade på övervakningsfilm och sexofredaren kunde dömas. Malmöpolisen tar allt oftare hjälp av stadsbussarnas kameraövervakning i brottsutredningar.” Bonnierägda LÖGNmedian SDS glömde att pixla förövarens hud- och hårfärg vilket förbryllar mig! Jag bifogar länken för de av er som vill se bilden men jag rekommenderar inte att ni klickar på BLASKAN i fortsättningen. https://www.sydsvenskan.se/2018-03-20/har-konfronterar-hon-sexofredaren-pa-bussen-kandes-som-att-han-utovade-makt

  • ”Kändes som att han utövade makt”. Det språket pratar bara genusmänniskor / pk-feminister. Som om det manliga könsorganet är ”makt”.
   Så då kan jag tycka att händelsen var kul, och att dom förtjänar varandra. Både den tölpaktiga blottaren och feministen. Fler såna möten tack!

    • Nja, jag tror det är en feminist. Det brukar vara deras sätt att formulera sig. Säkert en vänsterrösterska också.

   • Jag önskar inte mer av dessa importerade företeelser. Men du har definitivt en poäng i det du säger. Postmodern neo-marcsistiskt-feminist-ideologi som många blivit indoktrinerade av.
    Rekommenderar Jordan B Peterson har talat en del om detta. Finns på youtube etc.

    • Jag skrev inte fler importerade. Jag menade att jag vill se fler såna här möten. Mellan feminist-emma och denna typ av killar som redan finns i Malmö.

   • Vad är det för sjuka folk vi har i vårt samhälle. Alla är inte ”insläppta” hur många, och vem, är med på Aftonbladet eller jobbar för Bonniers.

  • Ja, förvånande att de visar det. Men de har väl insett att lögnen inte går att upprätthålla länge till. De börjar lyfta på förlåten.
   Det en gång så trevliga och fryntliga ordet ”killar” har i svensk media blivit synonymt med invandrade, respektlösa skurkar och förbrytare under 30.
   Vidrigt att höra och läsa det ordet.
   Du sköna nya värld. Fy fan.

  • Slutsatsen av tystnaden måste ju bli att Aftonbladet anser att det är värre att några teaterfeminister känner sig kränkta än att en man tar livet av sig.

 168. Meeto-drevet har visat på en svaghet hos svenskar i allmänhet – flockbeteendet!
  Och att de som vågar hävda en uppfattning som går emot flocken blir huggna i strupen (bildlikt talat).

  Råkade sätta på P1 idag när programmet Ring P1 fortfarande pågick. En inringare från Sthlm kom med ett ovanligt klok reflektion. Han påpekade just det jag inledde mitt inlägg med.

  Min fråga blir då: Hur tränar oss vi svenskar på att föra en saklig men gärna livlig debatt med OLIKA ståndpunkter, utan att brännmärka den som har en annan åsikt och argumenterar för den?

  • Använd flockbeteendet till att lösa den viktigaste frågan av alla, stäng ner skurkjournalismen.

 169. Vi måste börja göra något åt skurkjournalisterna. Att gnälla på en kommentarstråd skrattar dom bara åt. Det bästa är nog att ständigt ligga efter dom, med samma metoder som dom använde mot Benny Fredriksson. Kom ihåg att även Bonniers är inte för stora att ge sig på. Vi måste få ändring så samhället kan kontrollera denna maktklick. Skurkjournalisterna försöker med varje metod möjlig stänga ner folkjournalismen, men 8 miljoner svenskar är mer an deras egen grupp. Dom kommer att kalla det för hot och hat, ge svar på tal med samma mynt. Använd Tor för att skydda er för trakasserier. Gå efter dom med varenda lagliga metod som finns. Stöd motståndsrörelserna finansiellt, som samnytt, och liknande oberoende media. Gräm inte att sätta press på politikerna. Det är val snart.

   • Utmärkt ide. Övervaka och häng ut dom. Använd inte Facebook eller Google, Bonniers och andra har makt över dom, använd Ryska sajten VK och liknande. Men se upp, visa inte öppet att ni filmar. Montera kanske kameran i en handväska eller använd mikro kameror.

 170. Vi måste komma på nya idéer. Anti-pk-fonder är en grej, där man samlar pengar som sen pytsas ut till alla som blir mobbade av mainstream media. Se till att det blir en ekonomisk fördel att vara anti-pk!
  Men även radikalare metoder måste till för att kunna knäcka dem. Vad sägs tex om en storstrejk mot mainstream-medias lögner? Tänk om hela Stockholms innerstad stod stilla pga att elektriker, rörmokare och vägarbetare strejkade mot mainstream media? Då snackar vi….

  • Jag är på!! Var o när?

   -Finns inte många svenskar inom byggindustrin som är röda längre..
   Tyvärr är alltför många fortfarande med i sosse-klubben Byggnads!
   Det finns fler fackförbund! Politiskt obundna!

   • Byggnads? Var det inte i den klubben ordföranden åkte till Baltikum och umgicks med damer som inte var att lita på varför de fick plikta med livet?

  • Jag har flera gånger luftat idén att vi borde samla in pengar och ge något pris till de som gjort sig förtjänta av det, tex den mannen som försökte stoppa terroristen i Nice genom att klättra in i lastbilen, eller den som gör något korrekt men blir uthängda av Aftonbladet och bötfällda av nån feminist som anmält eller liknande. Ja, ni förstår. Tex en årlig prisutdelning på nationaldagen åt hjältar och rättskaffens folk som vågar agera. Det behöver inte vara begränsat till just Sverige, men ni förstår vad jag menar tror jag.

  • Den här listan stämmer inte. Problemet är att en är en reaktion på Bonniers drev mot gemene mans yttrandefrihet, och deras hätska angrepp på folkjournalismen. Hade Bonniers inte angripit yttrandefriheten och försökt skapa ett monopol hade listan aldrig skapats. Vi måste angripa roten till problemet, Bonniers strävande att kontrollera svensk yttrandefrihet. Det har ingenting med etnicitet eller folktillhörighet att göra.

  • Jag tycker inte om att spela på folks etnicitet. Det är inte det som är problemet. Bonniers har för stor makt och den måste brytas ner, men det har ingenting med deras etnicitet att göra. Vi behöver lagar som omöjliggör att en intressegrupp dominerar. Bonnier kartellen måste likt Bell företagen i USA splittras upp. En intressegrupp måste tvingas att maximera sitt flytande till 5%

 171. Virker litt spesielt og ta sitt eget liv pga hysteriske kjærringer av begge kjønn, Og oppleve motgang gjør deg sterkere.

  • Ja, normala motgångar är nog övervinnliga, men i detta fallet offrades Benny Fredriksson på godhetens altare likt ritualm?ord och häxjakt utan dess like, vem som helst kan stå på tur att bli förföljd av det goda hatet…

   Pass op…

 172. Det är så fruktansvärt att en nolla till socialistsubba ska få ha så mycket makt att det kan driva en människa till självmord.
  SOCIALISM SKA UTROTAS!!!!!!
  SOCIALISM ÄR ONDSKA!!!!!!

 173. En privatperson som inte är mycket rik, har i praktiken inga ekonomiska möjligheter att stämma en tidning som AB för förtal och därmed framtvinga en rättslig prövning av en serie obevisade påståenden som ingen f n vet om de är representativa eller ej.
  Aftonbladet har alltså utan risk självsvåldigt kunnat ikläda sig rollerna som åklagare, jury, domare och (i detta fall) bödel. Gratulerar AB!

  Lena Samuelsson har nog ett ställe på sitt skrivbord där hon ristar en liten skåra för varje självmord hon lyckats pressa fram.

 174. ”Då brände de för säkerhets skull en häxa till” i den heliga värdegrundens namn och under lynchningsliknande former.
  Vila i frid Benny Fredriksson.

  All ondska och elände önskas till Aftonfaken och den hysteriska #metoo häxjakten.

 175. Åtala skiten för vållandes till annans död men det är väl som med skurken Matsson deras kamrater frikänner skiten.

 176. Och med detta har väl Åsa Linderborg avskedats från sitt arbete som kulturchef på hattidningen Aftonbladet?

 177. Varför finns det så många hatiska och onda människor på den socialistiska fake news- och trollfabriken Aftonbladet, som orsakar att en människa tar livet av sig?
  Dags för Schibsted att lägga ner Aftonbladet.

  • ”Sexuella trakasserier”skriver dom. Verkar vara med detta fenomen som med det bland vänsterömfotingarnas så populära uttryck”hat och hot”en tillrättavisning kan sorteras under dessa kategorier utan att sanningshalten kontrolleras, jävla ynkedom.

 178. Feministerna på Aftonbladet skiter väll i om han dog, för dem var det en mansgris som inte hade samma värdegrund som andra.

 179. Var det värt det för Aftonbladet? Att dölja sin egna skit och ge sig efter någon annan som denna. Som inte ens gjort något brottsligt och sedan nu är död. Var det värt det?

 180. Hela journalistkåren borde i dessa dagar känna skam över en yrkesbana som vigts åt mörkrets krafter.

 181. Någon koppling mellan #metoo och självmordet har inte framgått i vanliga media. De började med att mörka självmordet, nu fortsätter de med att mörka kopplingen mellan metoo-hatet och den tragiska upplösningen.

 182. Det är för lite starka ledare samhället har krackelerat buset styr i skolan, biblioteken, badhusen, city kärnor, bostadsområden mutas in av gangsters som deras, etc, etc,

 183. Ja, det är som vanligt, svensk PK-media ser till så att folk tar livet av sig, det är en del av deras jobb tydligen. Den korrupta mediakåren gör uppenbarligen vad som helst för att sälja lösnummer.

 184. Som vanligt var det vi ”arga män i kommentarsfälten” som hade rätt om metoo. Vi kommer aldrig att ge upp kampen för ett fungerande samtal på internet.

  Så ironiskt att det mesta av ”näthatet” egentligen bygger på omtanke. Medans medias metoo-artiklar bygger på hat. Men hat kan aldrig vinna.

 185. Oavsett vilka bevekelsegrunder Benny Fredriksson hade för att ta sitt liv, kan jag
  tycka att BF gav upp alldeles för fort och lätt. Varför kunde han inte känna stolthet över vad han åstadkommit inom Teatern? Varför lät han kopplet av avundsjuka
  och grälsjuka medarbetare, journalister etc. ”tvinga” honom att begå denna
  handling, som lämnar anhöriga i stor sorg. BF var enligt media en ”hårding”, när det gällde att sköta sitt jobb, men när drevet blev för tungt och personligt orkade han inte längre och valde den enklaste vägen att avsluta sitt innehållsrika liv.
  Om en person, som BF med hans i många stycken intressanta liv ej orkar med
  denna baksmälla, hur kan man då förvänta sig att vanligt folk skall klara av sina tillkortakommanden?

 186. Att smälla upp en löpsedel där man skriver att någon har tvingat någon att begå en abort , endast baserat på ett anonymt påstående.
  Jag kan leta över hela nätet, men jag kommer aldrig att hitta någon ”hatsajt” som ens kommer i närheten av den nivån.
  Inte heller kommer jag hitta några ”fake news” som kan konkurrera med aftonbladets falska påstående.

  Aftonbladet är en hatsajt som sprider fake news. En äcklig och fullständigt vidrig tidning som går över lik för att få sina klick.
  Tyvärr har inte redaktionen någon som helst skam i kroppen- för om dom hade det skulle dom hellre gå på försörjningsstöd eller a-kassa än att jobba på en så pass vidrig hatsajt.

LÄMNA ETT SVAR