pjke-gang-feat

Genrebilder.

Inrikes

Bollspelande 10-åring fördes bort av gäng – fick huvudet rakat

Publicerad 7/7/2022
Annons

På tisdagen attackerades en 10-årig pojke i Kungälv av ett gäng när han var ute och sparkade boll med en kompis. Han fördes bort från platsen, hölls fast och fick huvudet tvångsrakat.

Händelsen inträffade vid 20-tiden på kvällen i området Komarken. Gänget bestående av ett antal maskerade ungdomar konfronterade 10-åringen och förde med tvång bort honom.

När gänget ansåg att de hittat en bra plats stannade de. Där blev pojken fasthållen medan andra i gänget rakade av honom allt hår på huvudet. Därefter lät gänget pojken löpa.

Föräldrarna har polisanmält händelsen. Polisen uppger att man ser allvarligt på det inträffade och att man ansträngt sig för att utreda den. Ännu har dock inte gärningsmännen gripits och polisen vill inte uppge huruvida man har misstankar i någon särskild riktning.

Enligt polisen har pojken uppgett att ynglingarna som angrep honom var i 16-18-årsåldern och sex stycken till antalet. Det framgår inte av rapporteringen om pojken sagt något om huruvida det var svenskar eller invandrare.

Mats Dagerlind
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1060Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons