Bröder körde ihjäl sin mor i Göteborg

På lördagseftermiddagen larmades polisen till Hisingen i Göteborg där två personer hade skadats svårt efter ha blivit påkörda av en bil. Det visade sig senare handla om ett mord och ett mordförsök. Polisen har under natten gripit två bröder misstänkta för dådet mot sin egen mor.

Det var vid 17-tiden på lördagen som polisen mottog larmet. På en gångbana påträffades en kvinna i 40-årsåldern allvarligt skadad och hon dog senare av sina skador. Ytterligare en person skadades svårt i attacken.

Enligt Aftonbladet har polisen gripit två bröder i övre tonåren som sedan tidigare förekommer i belastningsregistret. Bröderna ska ha kört upp på gångbanan och därefter siktat in sig på offren som bland annat är deras mor.

Efter att ha kört på offren ska bröderna sedan ha flytt till en annan stad för att gömma sig hos sin farmor och farfar. Vid sidan om bröderna har ytterligare två personer gripits misstänkta för skyddade av brottsling.

LÄS ÄVEN: Afghansk familj följde hederskultur och knivhögg fruns misstänkte pojkvän 99 gånger – utvisas inte

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Simon Kristoffersson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.