Foto: Al-Ganas Facebook/komposition

Brorson till militanta islamismens ledare vann internvalet i S: ”Jag hatar judar”

Delningar

En 19-åring vid namn Omar Al-Ganas, brorson till Abu Raad som pekas ut som islamismens ledare i Sverige, stod som nummer 14 på Socialdemokraternas lista till kommunfullmäktige i Hässleholm. Men när personkryssen var räknade hade Al-Ganas fått fler personkryss än förstanamnet och kryssade sig därmed förbi oppositionsrådet Lena Wallentheim (S). Samhällsnytt kan nu visa att Al-Ganas uttryckt sig antisemitiskt, kvinnoförnedrande, har islamistiska åsikter, vill mörda USA:s och Israels regeringschefer och har oklara lojaliteter mot landet han bor i.

Omar Al-Ganas är född i Gävle men bor numera i Hässleholm. Inför valet var han relativt okänd men förekom i två artiklar före valet.

I en intervju för tidningen Frilagt beskrev han bland annat vad hans stora passion är, att bestämma:

– Det var då jag verkligen insåg vad jag ville göra: Fatta beslut, sa han till tidningen.

Han betonade sin relation till gud i samma intervju:

-Gud har satt mig på den här jorden för att bli politiker.

Även Kristianstadsbladet uppmärksammade Al-Ganas, som bara hade varit aktiv cirka ett år innan valdagen. Där uttalade han sig självsäkert inför valet:

– Mitt valresultat kommer att chocka medborgarna, så enkelt är det, berättade han då.

Läs mer: Flera nya ”skrällar” där invandrare kryssar sig före i vallistorna – petar svenska kandidater

När rösterna hade räknats samman visade det sig att Al-Ganas hade fått fler röster än partiets starka kvinna, Lena Wallentheim (S).

I Kristianstadsbladet framgår varifrån han kan ha fått rösterna:

– Här behöver jag knappt bedriva valkampanj, om jag ska vara ärlig. Det är mitt område, sa han då om invandrartäta Ljungdala där han växt upp och bor.

Islamistiska släktingar
Omar Al-Ganas är samtidigt brorson till den ökända Abu Raad, som av Gefle Dagblad avslöjats vara en ledande islamist i Sverige. Raad är imam i moskén i Gävle och hyllade på Facebook IS erövring av norra Irak och försökt samla ihop pengar till terrorister.

Mer om granskningen av den islamistiska farbrodern kan ni läsa om här.

En annan imam som dömdes för mordförsök mot en shiitisk man i Hässleholm 2009 är också gift med en av Al-Ganas fastrar.

Dessutom är Omar Al-Ganas kusin med Riyad Abdulkarim Al-Duhan Raad, som dömdes för olaga hot mot Gefles Dagblad Anna Gullberg, efter att tidningen granskat islamismen i moskén där, som involverar Riyads och Al-Ganas släktingar.

”Tar avstånd” – men uttrycker själv hat
Till Frilagt säger Al-Ganas att han ”Jag tar avstånd från de av dem som har de värderingarna”.

Men Samhällsnytt kan nu avslöja att Al-Ganas ger uttryck för helt andra värderingar än det som framkommit i Frilagt och Kristianstadsbladet.

”Hatar judar mest”
I ett inlägg på sajten ask.fm ställs en fråga till Al-Ganas om vad han hatar mest. Svaret han ger är ”judar som äter äpple”. Enligt judisk tradition äter judar äpple på deras nyår Rosh Hashana.

”Meningen med livet är att bli muslim”
Al-Ganas ska enligt egen utsaga ha tagit avstånd från imamen Abu Raad både politiskt och privat. Men i ett Facebook-inlägg den 1 september i år, bara en dryg vecka innan valet, gillade Al-Ganas en bild på Facebook Abu Raad.

Hans hängivenhet för islam framkommer på fler ställen. På Instagram la han ut en bild med texten ”God is bigger” (”Gud är större”) där han själv kommenterade ”remember god” (”kom ihåg gud”).

Han anser även att meningen med livet är att ”bli muslim”.

Dessutom anser han det är bra att det är många med namnet Muhammed som föds.

I en kommentar till en bild han la upp på Instagram kommenterar han med ett ”hjärta”.

Läs mer: Med massinvandring kommer klanröstning

”Vilken hora”
Men det är inte bara judehat, tvivelaktiga band till radikal islamism, starkt muslimska åsikter samt en önskan att fler Muhammed föds som Al-Ganas gett uttryck för. På Facebook uttrycker han också kvinnoförnedrande åsikter.

I ett inlägg på Facebook kallar han bloggerskan Paow för åsna och gillar sedan en kommentar som skriver ”vilken hora” om henne.

Säger sig representera Irak ”vart han än går”
Trots att hans familj lämnade Irak för Sverige verkar han ändå hålla landet högst av alla. I ett annat inlägg på Instagram skriver han ”Vart jag än går representerar jag detta vackra land”.

Vill skjuta Trump
Kavalkaden av tvivelaktiga åsikter fortsätter. I ytterligare ett annat Facebook-inlägg delar han en video om Trumps inreseförbud till USA. En kommentar till inlägget skriver att han hoppas Trump ”får nackskott snälla gud”.

Al-Ganas gillar kommentaren.

 

 

 

 

På ask.fm får han också frågan vad han skulle göra om han var osynlig. Här återvänder han till sina mordiska tankar och lägger även till att han skulle ”slagit sönder alla”.

Dessutom anser han att dödsstraff, som Socialdemokraterna är emot, är ”rätt gött fan”.

Vägrar svara på frågor
Samhällsnytt har försökt få svar från Omar Al-Ganas men han har konsekvent vägrat svara och slängt på luren när vi ringt.

Vi försökte även få svar på frågor från Socialdemokraternas kommunalråd i Hässleholm Lena Wallentheim, som blev nedpetad på grund av Al-Ganas personkryss.

Inte heller socialdemokraternas ordförande i kommunen, Irene Nilsson, har svarat på våra frågor trots att de lovade att göra det. I ett mejl den 10 oktober skrev hon:

Hej! Vi lämnar svar till er inom snart tid i morgon eller senast fredag. Hls Irene Nilsson, ordförande socialdemokraterna Hässleholm.

I skrivande stund har inget svar inkommit från någon av de tre vi ställt frågor till. Vi har även mejlat till Socialdemokraternas pressavdelning men även där har svar uteblivit.

Omar Al-Ganas har efter vårt försök att intervjua honom tagit bort sitt konto på ask.fm.

Socialdemokraterna kräver att han avgår efter Samhällsnytts avslöjande
Men trots att Samhällsnytt inte fått någon formell respons från Socialdemokraterna verkar vårt avslöjande ha lett till att Socialdemokraterna krävt att Al-Ganas avsäger sina förtroendeuppdrag.

På Facebook gick Omar Al-Ganas ut den 12 oktober och skrev bland annat följande:

Mitt parti fick kännedom om de åsikter jag uttryckt när jag var barn för två dagar sedan av den rasistiska tidningen Samnytt. Detta ledde till en uppmaning från partiets sida, min arbetarekommun Hässleholm om att jag ska avgå så att de inte behöver utesluta mig. Denna uppmaning till min arbetarekommun kom först från Partidistriktet i Skåne.

Omar Al-Ganas försöker tona ned sina uttalanden med att säga att han var 13 år när det skedde. Det stämmer dock inte.

Som Samhällsnytt beskrev ovan gillade han inlägget om den islamistiske imamen bara en vecka innan valet.

Hans önskan om att mörda Trump och Israels premiärminister Netanyahu publicerades under de senaste två åren – alltså när Al-Ganas var cirka 17 år gammal. Han var även vid den åldern när han gillade kommentaren som kallade Paow en hora. Frågorna från ask.fm besvarade han när han var närmare 15.

Se frågorna Al-Ganas och Socialdemokraterna vägrade besvara nedan.

Tyckte du denna artikel var intressant? Glöm då inte att stödja Samhällsnytt med en månatlig donation! Klicka här för att se hur du kan bidra!

Frågorna Socialdemokraterna vägrade besvara:

1) I ett inlägg på sajten ask.fm frågas det vad Al-Ganas hatar mest. Svaret är ”judar som äter äpple”. Enligt judisk tradition äter judar äpple på deras nyår Rosh Hashana. 

Vad anser ni om Al-Ganas judehat? Är det förenligt med att representera er i Hässleholm?

2) I ett Facebook-inlägg den 1 september i år, bara en dryg vecka innan valet, gillade al-Ganas en bild på Facebook på imamen Abu Raad – som enligt Gefle Dagblad är utpekad som den våldsbejakande islamismens ledare i Sverige. Imamen Abu Raad är nära släkting till al-Ganas som han tidigare enligt egen utsaga tagit avstånd från både politiskt och privat.

Hur ser ni på hans kopplingar till radikal islamism?

3) Al-Ganas la upp ett Facebookinlägg med en artikel från Nyheter24 där bloggerskan Paow skrev att hon vill stänga Sveriges gränser. I inlägget beskrev Al-Ganas henne som en åsna som öppnar käften och i samma inlägg gillar han en kommentar som kallar henne hora. 

Hur rimmar det med Socialdemokraternas kvinnosyn? Vad anser Socialdemokraterna om sådant språkbruk?

4) I ett annat inlägg på Facebook lades det upp en nyhet att USA:s President Donald Trump ville begränsa inresor till USA från vissa länder. Där skrev en användare att han hoppas att Donald Trump får ett nackskott. Den kommentaren gillades av al-Ganas.

Kan man representera Socialdemokraterna med sådan inställning?

5) På sociala medier-sajten ask.f m där vänner kan ställa frågor till varandra – så ställs frågan ”Vad är meningen med livet” och svaret är ”att bli muslim och be till gud”.

Hur ser ni på den inställningen? Anser ni att religion ska hållas åtskilt från politik?

6) I ett annat inlägg på Instagram skrev han ”Vart jag än går representerar jag detta land” med en bild på namnet Irak på engelska och arabiska.

Hur går det ihop med att bo i Sverige och vara invald som ledamot i en svensk kommun?

7) I ytterligare ett inlägg är det en bild som säger att ”Whatever it is, God is bigger”.

Hur tror Socialdemokraterna att det påverkar inställningen till arbetet som förtroendevald?

8) I ytterligare ett inlägg på ask.fm får Al-Ganas frågan ”Om du var osynlig vad skulle du göra då?”. Han svarade då: ”slagit sönder alla och dödat Israel och USAs president”.

Hur ser ni på det uttalandet?

9) Han har även uttryck sig gillande om att införa dödsstraff med kommentaren ”det är rätt gött fan”.

Hur är det förenligt med Socialdemokraternas politik? Vad anser ni om det och kan han representera Socialdemokraterna med den åsikten?

10) Dessa uttalanden, och det finns fler, har alltså gjorts av Al-Ganas.

Vilka åtgärder tänker ni vidta mot honom?

Vilka bakgrundskontroller gör ni på era kandidater?

Hur blev Al-Ganas överhuvudtaget aktuell att kandidera för er?


Vi ville även ställa frågan till Lena Wallentheim (S) hur hon ser på att blivit förbikryssad på grund av invandrarröster.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

543 KOMMENTARER

 1. Helt otroligt att mussarna håller på att ta över landet.
  Nu måste ”Öppna-Ditt-Hjärta -Idioten” rensa landet från alla dessa infiltratörer, som
  förstör vårt land!!!! Eller är ni nöjda nu alla alliansare, som tillåtit massinvasionen
  av mussar till landet? vars huvudsakliga uppgift tycks vara att avkristna vårt land
  och förstöra ALLT av värde som den etniskt svenska befolkningen bidragit med under flera århundrade,

  • Socialdemokraterna har aldrig dolt sin antisemitism. Den störste antisemiten i Socialdemokraterna är Margot Wallström.

 2. Det är naivt att förvänta sig annat av dessa folk , men som sagt så är det tack vare vår okritiska demokratur som dessa typer så lätt får fotfäste i landet och uppe i ledningen på diverse distanser !

 3. T.o.m när dom är födda i Sverige går dom inte att integrera…killen älskar Irak vrf flyttar han inte dit hävla hycklare

  • Borde vara uppenbart för oss Allah,
   att det är en omöjlighet!

   Oavsett hur många Miljarder som (S)längs ner i detta svarta hål…

 4. Men dessa uttalanden bygger ju på att vi har den rätta värdegrunden i Sverige. Sådana politiker hade ju varit omöjliga om vi inte haft den rätta värdegrunden.

 5. Den rätta värdegrunden bereder marken för politiker som denne. På bonade golv glider de in i politiska församlingar.

 6. Islamister kan infiltrera i alla svenska partier. Deras motto är att islam ska
  segra,. de har lärt sig var akilleshälen finns i politiken. Hur en enögd globalist
  anknytning kan sammanfalla med islamistiska intressen.

 7. Tack Kent Ekerot,
  Den här figuren är ju en säkerhetsrisk av största mått.
  Koppla in SÄPO för f-n och lås in fjanten på obestämd tid.
  Eller ännu hellre, en spark i tänderna rakt ut ur Vårt fina Land.

  • Nja först tvångssterilisering, vi vill ju inte att sådana illbattingar ska föröka sig, och sossarna vet ju hur tvångssterilisering går till.

 8. Och dumskalle svensken fortsätter i sin enfald att rösta på sosse svinen.🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

 9. Jag tror att S är chockade och oroliga för detta. Men de sitter i en svår sits och kommer att få svårt att lösa det.
  Enda lösningen är att inte ta med muslimer på listan, men då blir ju listan inte mångkulturell.
  Tydligen läser de Samnytt! Tyvärr vågar ingen annan ”riktig” tidning ta upp detta!

 10. Ganska hemskt att partierna har så dålig kontroll på sina politiker, att dom släpper fram en sådan här person. Muhammedanerna som ta över våra folkvalda församlingar, är ett hot emot Svenska folket.

  När muslimerna har fått ett brohuvud in i demokratin, då kommer dom göra allt för att avskaffa den.

  I det här valet kanske man lyckas rensa bort såna här element, men i nästa val kommer Islam gå fram ännu mer i Sverige. Så länge vi ha en politik där man släpper in trojanerna i Sverige, så gräver vi vår egen grav.

  Det blir som när NSDAP fick makten i på 30 talet, i början fick dom inga röster alls, sedan eskalera det till slut avskaffa man demokratin enligt Artikel 48.

  • Kontroll på sina politiker – skriver du ‘Eric’. Har du glömt avtalet som undertecknades med ‘Södermalmsmoskéen’? Den som övervakar
   att avtalet följs (att mussar skall beredas plats på (S)-valsedlar) är
   väl Tro & Solidaritet och hen svetsarns fru, Ulla.
   Mussen Al-Gamas flyttar snart till Stockholm och blir sozzarnas
   andreman på finansdepartementet – nån ordning får det väl bli
   i ett invandrarparti!

 11. kent ekeroth är ett undantag.
  de allra flesta judar vurmar för mångkulturen.
  visst dom vet att muslimerna vill utrota judarna, men dom vet också att dom inte kan.
  aschberg, wolodarski, sarnecki med flera med flera förespråkar öppet ett totalt folkbyte i sverige. dvs ett folkmord på svenskar.
  david schwarz, palmes skugga, initierade folkutbytet redan på 60-talet.
  att muslimerna hatar oss svenskar är det vi måste förstå.
  judarna har ju faktiskt israel.
  vad har vi?

   • så är det.
    judar räds etniskt homogena samhällen.
    historiskt så har judar lyckats bra som grupp i etniskt heterogen samhällen.
    ryssland, habsburg, USA.
    därav judars gillande av inflyttning av araber och afrikaner till europa.
    det finns en föreställning hos judar att endast mångkultur kan garantera deras säkerhet.
    naturligtvis är detta en felbedömning från många judars sida.
    ett muslimskt europa dödar oss svenskar och alla europeer och i förlängningen också judarna.

 12. Hur många sådana här terrorister har vi nu i Landet,?
  Med sozzarnas goda minne.?
  Svar, ca 2 miljoner.

  Trodde sozzen att de skulle vara tacksamma o rösta på dem.
  Muuuaahahahahaaaa

  Vi har nu ett inbördeskrig på halsen tack vare Ruinfeldt och Stefan Löfven.

 13. Såssarna har släppt in räven i hönshuset så han kan härja fritt.Så går det när ”värdegrunden” slår tillbaks direkt, jättekuligt eller hur Lena Wallentheim?

  • Ja precis ,
   Av säkerhetsskäl ,
   En rejäl spark rakt i den vidriga värdegrunden och rakt ut ur Landet bara.
   Hela släkten kan följa med .
   Av säkerhetsskäl .

 14. Islamister söker sig till Socialdemokraterna, som mer än gärna välkomnar dem. Socialdemokraterna är ett mycket farligt parti, i ordets rätta bemärkelse. Vänstern har tagits över av ondska, som Minecraftgrundaren mycket riktigt påpekade. Låt alla människor världen över med Europeiska rötter vända vänstern och de vänsterblivna ryggen…

  • Socialdemokraterna har kontrakt med muslimerna i Sverige att de ska hjälpa och främja dem. Jag håller med om att Socialdemokraterna är ett farlig parti. De har varit farliga för välståndet i Sverige ända sedan de gav sig in i politiken.

   • ”De har varit farliga för välståndet i Sverige ända sedan de gav sig in i politiken” kan du förtydliga påståendet lite?
    Är det från partiets början du menar eller vad?

 15. Den här juvelen verkar vara besatt av hat och våld
  Djävulen förklädd till Socialdemokrat i sitt nya hemland. Medan Socialdemokraterna samt 80% av övriga Svenskar förväntar sig ondskan i form av en blåögd kortklippt blond nazist så kommer den här uppenbarelsen i en helt annan förklädnad.
  De stackars världsfrånvända, socialdemokraterna som lever i sin lilla rosa bubbla blir ju helt förvirrade!

 16. Jag tror Socialdemokraterna inte bryr sig ett dugg om vad denna figur håller på med. Det är frågorna till dem som är problemet. De vet inte hur de ska svara på dem. Det blir då lättare att göra sig av med denna person.

  Samtidigt är det klart att Socialdemokraterna utnyttjar frågorna till att återställa ordningen hos Socialdemokraterna i Hässleholm. Att den där Lena Wallentheim åkte ner till andra plats ogillar de säkert. Frågorna kom som en skänk från Gud.

  Jag undrar om Socialdemokraterna har den minsta kunskap om hur muslimer som denna figur – som hatar demokrati som god muslim – utnyttjar demokratin för att islamisera Sverige och att hans engagemang i politiken endast har som syfte att islamisera Sverige. Han är en islamist vilket är en muslim som har bråttom med att islamisera Sverige.

 17. Värdegrunden har bitit dom i baken. Alla partier som lägger in konstiga namn som garnityr på valsedlarna får räkna med detta.

 18. Sverige är ockuperat av Islam! På väg mot Sharia och förbud mot Synagogor och kyrkor! Socialdemokraternas värdegrund gör att jag inte vill ta i dem med tång ens!

 19. Bra spaning!

  Helt OT:

  Kan någon förklara för mig varför en EU-gräns mellan Irland och Nordirland skulle blåsa nytt liv i konflikten mellan forna motståndare? Alla tycks se det som oundvikligt, men varför? Någon?

  • En idé bara från EU för att få Brexit-förhandlingarna att stranda och
   aldrig återupptas. EU kommer att gå bankrutt utan UK; och ovanpå det
   så försvinner hen Merkel. Kul!

   • Någon annan som har svaret på fråga: Varför skulle en gräns mellan Irland och Nordirland oundvikligen leda till nya oroligheter på Irland?

 20. Bravo kent, snyggt jobbat. Om detta lär ju slaskmedia inte skriva värst mycket.
  Skulle dom mot förmodan göra det, så lär dom vinkla ”scoopet” så mycket att Artikeln förmodligen kommer handla om del elaka rasismen ändå.
  Både detta ständiga krypande för islam, samt oförmågan att förklara hur Sverige borde fungera kommer att kosta mycket för oss medborgare.
  Socialdemokraterna är landets fiender, dom är giriga och maktgalna dom två värsta synderna i mitt tycke.

 21. Har Socialdemokraterna gett löften till islamister runt om i landet om att det ska ses mellan fingrarna med eventuella sympatier med den Islamiska Staten?

 22. Är det inte nu Säkerhetspolisen ska träda in och agera? Är det inte just situationer som denna de är till för att lösa?

 23. Men vad förväntar ni er i ett land där valet tydligt visade att landets befolkning till 82% består av självdestruktiva idioter?

 24. Judehatet vi tar del av här, är det sanktionerat ifrån högsta ledningen inom Socialdemokraterna? Vi har tidigare sett hur höga företrädare för Socialdemokraterna uppvisat vad många menar är judehat. Är det förvånande att deras företrädare på lägre positioner härmar ledarna?

 25. Killen verkar representera och propagera för sharialag. Sharialag är brottslig enligt svensk grundlag. Är det rimligt att en sådan person sitter som representant för sveriges största parti i en kommun?

 26. I MSN tar man upp SD och Reslow igen. Gör det till sin senaste nyhet. Inte ett ord om detta. Ytterligare bevis på att MSN är styrd av S med dess islamvurmande.

 27. Hur ska de flyktingar som har flytt ifrån den Islamiska Staten förhålla sig till socialdemokraternas representanter i Hässleholm?

  Behöver de vara rädda för att bli mördade även här i Sverige av sympatisörer för till den Islamiska Staten?

  Är det rimligt att det vi tar del av här kan tillåtas ske?

  Varför har inte Säkerhetspolisen stoppat detta redan?

 28. Bra reportage Kent! 🙂

  Så Omar Al-Ganas visste redan som 13-åring (6 år sedan) vem Donald Trump var och vad han skulle komma att bli?

  Hur kan överhuvudtaget detta gå förbi gammelmedia, är det inte dags att se över kriterierna för Presstöd?

  • Misstänker starkt att Hillery Clinton med sin lesbiska kompis Huma Abedin har varit långt mycket mer inblandade en vad som hittills framkommit.

  • Presstödet är bara social hjälp för journalister som MSM inte har
   medel att betala lön till.
   Blir dom arbetslösa så tappar ‘Regeringen’ och hen Propagandaministern
   mojjggan kontrollen över propagandan – det styrda ordet.

 29. Otroligt. Vidrigt. Förbannelse över denne människa. Förbannelse över dem som hjälpt honom till makten. Må Hinnoms svavelsjö bli deraslön, såsom den blivit den falske profeten Mummaheds lön.

 30. S vill inte ha samarbete med SD pga deras värderingar.
  Är det såna här värderingar man ska ha för att accepteras av S.

  • Tydligen! Att vill minska invandringen är tydligen hemskt i S värld. Så släpper man in såna här monster i folkvalda församlingar.

 31. Den som kunde har mördat Hitler vid tidig ålder, hade varit världens hjälte idag. Människor som Al-Ganas är farliga att släppa in folkvalda församlingar, för dom saknar respekt för demokratin.

  Vi såg hur bra det gick förra bostadsministern, han som jämförde illegala IS krigare med de tappra hjältar som slogs i Finska vinterkriget emot marxismen.

  • Hej. Nej, i Israel är det presidenten som är statschef, inte premiärministern. För närvarande är Reuven Rivlin president i Israel.

   • Ja? En president är statschef och en premiärminister är regeringschef. Vad står det i skärmdumpen, som ni har publicerat ovanför ingressen? »[…] dödat Israels och USAs president.«

 32. Löfven-regimen nämner ofta att de vill förbjuda andra oppositionella partier, men det första partiet att förbjudas av säkerhetsskäl skulle givetvis vara Löfvens. Stefan Löfven uppträder mer och mer som en diktator, den första i (Väst)Europa sedan Adolf Hitler….

  Bland det första Löfven och hans illegitima regim gjorde var att ta över SÄPO, undergräva riksdagen och ta kontrollen över internet.

  http://www.friatider.se/regeringen-tar-ver-s-po

  • Precis så gick det till!

   Vid presskonferensen Löwe´n hade efter Transportsstyrelsehändelsen sås styrde han upp SÄPO-chefen och ÖB inför hela pressuppbådet.

   Försök minnas hur obekvämt SÄPO-chefen uppträde på podiet, nu är han Rikspolischef.

   ”Kliar Du mig på ryggen – så kliar Jag Dig på ryggen!

 33. Någon annan märker att Samhällsnytt bara rapporterar mjukbrott och politik nu? Inga våldtäktar och inga bilbränder rapporterades längre. Till exempel, här är 3 av artiklarna om Fria Tider idag:

  Våldtäkter i Västerås, Katrineholm och Nyköping
  http://www.friatider.se/v-l

  Kvinna våldtagen på fest i Tensta
  http://www.friatider.se/kvi

  Minderårig flicka våldtagen vid tågstation i Västerås
  http://www.friatider.se/min

  Jag vet inte om dig, men jag har barn och vill veta om den verkliga brottsligheten. Några tankar om varför Samhällsnytt bara rapporterar mjukbrott nu?

  • Men de pågår ju hela tiden,våldtäkter är inga nyhetsflashs direkt.
   Sen kan man ju förstå att ovanstående reportage tar en hel del tid att gräva fram. Och skulle inte kalla dem för ”mjukbrott”.
   De rasistiska våldtäkterna av svenskar är ju bara ringar på vattnet av dessa politiska ”mjukbrott”

   • Ja, jag vet alltför väl att folk älskar politiken. Samtidigt ignorerar de att deras ekonomi kollapsar, deras sjukvårdssystem kollapsar, deras rättssystem är dysfunktionellt och brottet slocknar i en ”Mad Max”. Många här tyckte att allt de behövde var att rösta på SD och Sverige skulle bli räddat. Hur bra fungerade det?

     • Jag håller inte med. En stor del av den liberala agendan är att hålla dig till ro. Regeringen kollar på denna sida. De vet att politiken håller massorna distraherade från de verkliga frågorna. Jag är inte alls förvånad över att muslimer har kommit in i regeringen. Faktum är att jag förutspådde det för över 5 år sedan, innan någon på det insåg det. Jag förutspådde att gäng skulle ta över de stora städerna för 5 år sedan. En grupp av mina vänner skrattade åt mig när jag sa det. Deras svar: ”Det här är Sverige, inte Chicago.”

 34. Muslimer som hyser radikala åsikter och värderingar finns numera överallt i samhället. Dom är inte bara någon liten minoritet.

  Enligt en undersökning så vill 43 procent av svenska muslimer (med rötter i Turkiet) inte ha homosexuella som vänner, 37 procent anser att man inte kan lita på judar och 52 procent av muslimerna i undersökningen anser att väst är ute efter att förstöra islam. 43 procent av svenska muslimer tycker att muslimer borde återvända till islams rötter, 67 procent tycker att det bara finns en tolkning av islam och hela 52 procent anser att det är viktigare att följa religiösa lagar än lagarna i Sverige. https://www.wzb.eu/system/files/docs/sv/iuk/koopmans_englisch_ed.pdf

  Mängder med andra undersökningar bekräftar också att fundamentalism och fientlighet mot andra grupper är mycket vanliga hos Muslimer.

  https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx

 35. Detta är ett problem vi har med vårt valsystem. Personvalsystemet var utvecklat av politiker med ett uppenbart syfte att ”tillfredsställa” kritiken mot att väljarna inte kunde påverka vilka kandidater som valdes in. Eftersom att det var så få som kryssade för egna personval så blev det mest ett spel för galleriet och partiets vallista var den som i praktiken gällde.

  Nu med alla dessa storfamiljer har detta gynnat många med invandrarbakgrund från alla dessa klaner vi har i landet och representanter infiltrerar alltmer in i alla 7-klöverns partier (KD minst). SD är av naturliga skäl fria från detta.

  • Det bättre att dom här knäppskallarna bli invalda i ett parti, så partiet kan lyfta bort dem sen. Värre är den dagen då vi har ett Muslismparti, där man kommer vägra följa dom demokratiska värderingar vi har i samhället.

   Vi har redan sedan fler trevande försök kuppa partier i kommuner, som Botkyrka och Sigtuna, har olika grupper tagit över både M och S.

   • De är få av dessa som är ”knäppskallar”, utan snarare sluga ”taktikspelare”.

    Muslimska Brödrarskapet har naturligtvis redan en politisk platform i ett flertal Västeuropeiska länder inklusive Sverige. Än så länge så är de för få och då gör de mer politisk skada än nytta enligt deras agenda d.v.s. islamisera Europa.

    I Sverige har vi än så länge inga kommuner med en sunni muslimsk majoritet men det kommer. Botkyrka t.ex. har en majoritet av människor födda i andra länder eller barn till minst en förälder född i annat land. Det är dock en väldigt stor blandning av människor från världens alla hörn. Muslimska majoriteter börjar växa upp i vissa områden typ Rosengård, Biskopsgården, Rinkeby… men de är bara stadsdelar i större kommuner.Det är värre i exempelvis Frankrike och Belgien där de antagligen redan nu har sunnimuslimsk majoritet i en del kommuner.

 36. Så ska en slipsten dras! Fri media och då inte minst Samhällsnytt dränerar pk-träsket och de islamistinfiltrerade gammelpartierna oavbrutet.
  Min stående donation är lika given som luften jag andas.

 37. Detta är väl inte något konstigt?
  Sossarna samarbetar med muslimska brödraskapet, klassade som terrorgrupp överallt utom i sosse-sverige, sossarna sponsrar terroristerna Hamas i Palestina med Svenska folkets pengar som skulle gå till välfärden. Vem är förvånad att sossarna består av bl.a. islamister? Dom är allierade med islamisterna idag liksom dom var allierade med nazisterna på 30 och 40-talet.
  Det som är förvånande är att det finns människor i detta landet som röstar på dom.

 38. Det är väl inget konstigt med hans åsikter, det är snarare typiska åsikter bland socialdemokraternas väljare idag. Fråga folk där Socialdemokraterna är som starkast, dvs i invandrartäta förorter, så kommer man att finna att de flesta röstar på Socialdemokraterna OCH delar Omar Al-Ganas åsikter, eller ska vi kalla det ”värdegrund”?

 39. Låt mig gissa. Han uppfattar det som Allah satt honom på jorden för att vara politiker?
  Men då han försökt sig på den demokratiska vägen via svenskt val tappade han spåret.
  Nu får han återgå till det mer ”traditionella” politikerspåret med bombbälte eller lastbil, en mer kompatibel kombination diplomatiskt uttryckt.

  • Såna där knäppskallar är farliga.. När man tro att man utsänd av någon fantasi figur som man kallar för gud.

 40. BRAVO Kent, du levererar och jag kryssade dig 2014, 2010.Hoppas du kan göra comeback 2022, då får du mitt kryss igen.

  • Inte ett dugg.
   Allt isis gjorde är enligt islam .
   Tex. slänga ut bögar ifrån hustaken. Avrätta ungdomar för att de tittar på fotboll, Avrätta alla andra oliktänkande osv osv.
   Helt normal islam.

 41. Detta påvisar att socialdemokraterna är och utvecklas till att bli ett allt större antisemitiskt parti!!!
  Socialdemokraterna blir allt mer ett muslimskt parti, där det numera anses rasistiskt att kritisera islam!!!
  Man börjar förstå att Centerledningen känner sig hemma i dessa ”sossekretsar”, då de har bidragit med den första domen enl. ”sharia-lag” !!!

 42. Lugn . lugn , lugn nu gott folk!! Det pågår INGEN Islamisering av gamla Sverige , INGEN!!

  Dessutom ca 85% av väljarna gillar detta.

 43. Hur kan någon ens vara förvånad?Ännu en helt vanlig muslim som uppvisar sina färdigheter och varför han befinner sig i Sverige och Europa.

 44. Det mångkulturella samhället har utvecklats till en styggelse. Det måste till varje pris motarbetas.

  Vändningen för den f.n. starkt växande mångkulturen kommer troligen när de nationalistiska värderingarna tränger in i EU:s beslutsfattande organ.

  AfD sitter nu efter valet i det Bayrska parlamentet. Ett litet, men väl behövligt steg framåt på den rätta vägen.

 45. De måste skratta åt den svenska naiviteten. Hemma måste de kriga flera år för att skaffa sig makt, här sätter de ett kryss.
  Möjligheten att kryssa fram någon i ett val måste försvinna. Det fungerar inte längre som det var tänkt.

 46. Hoppas att många skriver till socialdemokraterna i Hässleholm, samt till socialdemokraterna centralt och frågar om denne ”Al-Ganas” politiska budskap är
  sossarnas inofficiella politiska inställning!!!
  Skriv gärna även till centern och fråga om det är dessa antisemitiska inställningar som gör sossarna till så bra samarbetspartner!!!!

 47. Ytterligare en av Löfvens GULDKLIMPAR som hamnat i SOSSARNAS köttgryta och kan bestämma över oss Sovande Svenskar.
  ISLAM fortsätter att öka sitt inflytande i vårt land.
  LÖFVEN med anhang MYCKET NÖJDA,

  SVENSKA FOLK VILL NI VERKLIGEN ATT DETTA LÖFVENSKA DÅRSKAP SKALL FÅ FORTSÄTTA ???????????????

  • När man trodde dårarnas afton var över efter Rheinfeldts vanstyre, då tog en annan dåre Löfvén över!

   Uppseendeväckande sen att centern och liberalerna som stod på alliansvinnarnas sida och var med och röstade bort Löfvén, nu plötsligt ställer sig på Löfvéns sida bara för att hålla SD utanför!

   Kumikazee beteende!

 48. Lena Wallentheim borde skicka en ros till Samhällsnytt som tack för att de nu blir av med honom . Nu får hon tillbaka sin första plats som jag förstår det .

  • Man förstår nu varför etablissemanget vill få bort alternativmedia som Samnytt. Sanningen ska inte få komma fram eftersom den är obekväm!

   • JA . Vilken pina för dem , haha . Betänk hur de hade kunnat lura oss alla precis som förr om inte fri media hade funnits !

 49. ”Mitt parti fick kännedom om de åsikter jag uttryckt när jag var barn för två dagar sedan”
  Kommentarer överflödiga!

  • Löfvens svar lär säkert handla om att få fortsätta leda landet i fördärv som statsminister och regeringschef.

   Äran att få fortsätta skada Sverige och lyfta sin icke försvarbara feta lön och förmåner fram till pensioneringen.

 50. Tänk så illa det är,bara för att politiker och delar av valmanskåren är mer än NAIVA
  Hur många bevis behöver dem för att inse att islam/mussar är en trojansk häst
  och inte kompatibla med moderna samhällen. De får köra alla antivirusprogram
  i världen många gpnge

 51. Hur ser det ut vid nästa val? Hur många kommuner får in likadana åsiktspersoner som denne?
  Sveriges framtid är MÖRK!

 52. Det är väl sådant här som Peter Eriksson/Mp vill censurera bort från allmänhetens kännedom i sin censuriver med direktkontakt karakteriserad av statshot mot de olika sociala medierna.

  Islamsk klanröstning debuterade på allvar i årets val och kommer säkerligen att fullständigt explodera bland Sveriges muslimer när man som här inser att genom följa Imamers order om röstning och kryssning kan fullständigt utmanövrera alla svenskar i valsystemet.

  Finurligt uträknat att kunna inta alla topp-poster in om politiken genom samfällig muslimsk röstning. Allah talar ju till muslimerna genom Imamerna så Imamernas påbud måste ju följas annars riskerar muslimen att bli stämplad som ”otrogen”.

  Detta är ju den snabbaste vägen till makten över Sverige och därmed införandet av Islam som statsskick och Sharian som lagstiftning.

  Kanske dags för alla svenska partier att överväga att utesluta Islam helt och hållet från sina led. Annars riskerar man både sin egen och hela det moderna Sveriges existens genom sin ”ynklighet” inför Islam samt att kasta tillbaka Sverige till medeltidens värderingar.

  Men dessvärre lär det nog inte hända när man har ”Islamkramare” som Annie Lööf/C inom politiken med sin vision om att minst 30 miljoner fler ”migranter”, huvuddelen muslimer, skall tas in i Sverige.

  Jan Björklund/L lär ju stödja henne i detta projekt som en liten ”knähund”. Men han kan ju tillåta sig lite vad som helst eftersom han snart får sparken som partiledare för L. L klarade sig ju kvar i riksdagen enbart på taktikröster vilket ju knappast är någon merit för honom.

  Denna artikel kanske kan fungera som ”ögonöppnare” på majoriteten svenskar att Islam är ingen ”liten söt religion” som andra små sådana.

  Islam har stora planer för Sverige eftersom Sveriges senaste statsledningar har knäböjt inför Islam och därmed visat att Sverige är ett lämpligt objekt att attackera och erövra åt profeten.

  Alla världens ledare vet att Islams huvudmål är världsherravälde men ingen törs säga det.

  Socialdemokraterna i Hässleholm och även nationellt skulle nog fundera lite över betydelsen av uttrycket:

  ”Jag har närt en orm vid min barm.”

  Tack Kent Ekeroth för informationen.

  • Kent Ekeroths reportage visar vilka fruktansvärt naiva partiledare som styr Sverige, Alla utom Jimmie Åkesson lär fortfarande tro att Islam är en fredens religion när det i verkligen är en ideologi för erövring.

 53. Jag undrar hur S vill kunna hantera detta i framtiden när det blir många såna som denna muslimen ??

  Gammelsossar som förlorar sina platser i riksdagen på grund av människor av den här sorten !? Likaså C och MP …

  • De kommer att hängas i lycktstolparna av mussarna.
   Precis som i Iran.
   Så kommer det att hanteras.
   Helt enligt koranen.

  • Då blir det liv i luckan när dom mister sina platser vid köttgrytorna till konkurrenter inom sina partier, men då är det redan för sent.

   • De kommer nog att göra om systemet om det går så långt . Kryssningarna kommer att ersättas på något vis eller försvinna helt . Ni vet ju hur maktgalna sossarna är

  • Inget tal om uteslutning?
   Och vad säger gamla, hederliga Folkpartister om denne stolle som har kvaddat partiet till 5% och jobbar hårt på undergång?

  • Sossarna har klantat till det rejält både för landet och sig själva
   Islamistisk identitet skiljer sig markant från arbetarrörelsens det kommer de få erfara.
   Visst S behöver modernisera men knappast åt det här hållet.
   När islamisterna börjar förändra i partiprogrammet kommer sossarna sätta kaffet i luftstrupen bokstavligen
   För S om några är emot all annan kultur än traditionell arbetarkultur.
   På det viset är de grymt konservativa medan muslimer i allmänhet inte är för arbetslinjen eller reglering.
   Ta alla småbutiker här hos oss Sonette tror du de betalar skatt arbetsgivaravgifter har försäkringar för anställda eller följer övriga regler ?
   Det kommer bli en krock och hastigt uppvaknande främst inom S

 54. Ja här ser vi svart på vitt vad som kommer att ske framöver. Muslimer kommer att tränga sig allt längre in mot maktens centrum genom att rösta på sina muslimska blodsbröder.
  Den dagen muslimerna är i majoritet kommer svensken att trängas undan och inte ha något inflytande i sitt eget land. Sharia kommer att införas och vi kommer få ett sverige som blir som ett arabland!

 55. Mångkultur berikar anser politikerna inom 7-klövern. Verkligheten är att mångkultur förintar. Historien ljuger inte. Obegripligt att 7-klöveranhängarna saknar kunskap om sanningens verklighet.

 56. Nåväl, om nu Omar Al-Ganas anser att det är skulle vara en förmildrande omständighet att inläggen skrevs när han var ett barn (13 år) så anser jag precis tvärtom: DET om något visar hur farlig islam är, när ett så ungt barn redan har förvärvat så radikala och hatiska åsikter om andra människor.

  • Människor som är så hjärntvättade ända sen
   babystadiet är livsfarliga de blir som hjärndöda
   robotar och dessa har vi massimport av.

 57. Nu är det viktigt att de goda krafterna går till motangrepp mot ”islamofobin”.

  Allt kommer säkert bli bättre om man ökar invandringen och bidragen, så att fler muslimer kan flytta till och födas i Sverige… Det är alldeles för få som får uppehållstillstånd i Sverige. Efter den förfärliga ”åtstramningen” 2015/2016 så får endast ca 130 000 personer uppehållstillstånd årligen. 2050 är halva Sveriges befolkning muslimer, ska vi slå vad? Jag gissar att Sverige både hinner dö och återuppstå i någon form innan dess. Åtminstone dö.

 58. Dessa sossar gapar om vilken hemsk värdegrund SD har men vad
  har de själva för värdegrund när de kan umgås med dessa
  islamgalningar,man brukar bli lik den man umgås med,han hade
  säkert fått vara kvar i sossarnas varma famn om inte samnytt hade
  skrivit om vilka typer de umgås med.

  • Helt klart är det så. De har jobbat extra hårt i dom utanförskapsområden som de själva har skapat och är helt dominerande där .

 59. Svensken är helt enkelt för korkad för demokratin. Det var tyskarna också vilket ledde till Hitler. Tips till alla väljare vilket parti ni än röstar på: Kryssa ALLTID i första namnsvalet på röstsedeln. Lämnar ni den okryssad kan vem fan som helst knipa första platsen…..även den mest olämplige. Så fungerar demokratin nämligen.

 60. Det bliver sådan, islam tager magten i Sverige. Den dag bliver det så det sidste demokratiske valg, som Hamas i Gaza.

  • Muslimer och socialister är väldigt lika varandra. Det är därför de kommer så bra överens.
   Båda hatar judar
   Båda hatar kristna
   Båda hatar demokrati – men de gillar den tills dess de får egen majoritet i valet, därefter avskaffar de fria val för då behöver inte folket få säga sitt längre.
   Båda använder massmord som samhällsomstruktureringsteknik.

 61. Det allvarliga är inte att en islamist försöker ta sig in via etablerade partier utan att så många röstat på honom.
  Vad säger det om han t.e.x bildar eget parti?
  Kommer vi få en verklighet snart alltså med islamistiska partier i vart fall på kommunal nivå där väljarna känner personen jag tror det.
  På riksnivå är det förmodligen lite svårare än så länge där de kommer ha svårt att hålla ihop men visst kommer det.
  Islam som politisk idé i Sveriges riksdag smaka på den !

  • de behöver inte ett eget parti, de gör som nu och nästlar in sig hos många sedan har de flera partier i sina ägor tack vare dum svensken.

 62. Finns det något falskare än en muslim? Det mest slående i mina ögon, det är att ”den vägen” så finns det aldrig någon ”beröringsskräck” och händerna sträcks såååå gärna ut…En förkrossande majoritet av degens politiker är EXTREMA hycklare, men det är ju klart som en stjärnhimmel, för dem så finns det inga hinder för att nå MAKTEN!

   • En muslims plikt är att sprida islam. För att göra det är alla medel tillåtna. Falskheten är lättast att lura av blåögda dumma godhetsknarkare makten. Att använda vår demokrati som de hatar allra mest för att lura till sig makten är en annan metod. Att sprida islam med ett enormt barnafödande en annan metod. Så ja, islams plikt är att vara falsk.
    Och vi i Sverige sväljer det med hull och hår.

 63. De är här ,hitskickade av Soros anhang för att starta inbördeskrig.
  De kommer ALDRIG att få Sverige som de tror nu.
  De kommer att hamna i mitten av ww3.
  Sedan var den sagan slut.

 64. passar bra hos sossarna och de som röstar rött borde konvertera till islam. SSU har ju öppet visat att de är stalinister, vilket reflekterar deras väljare och parti precis som V/mp.

 65. Sossarna verkar ha en ny front inom partiet. De som röstade på sossarna tror fortfarande på att det är samma sosseparti som fanns på 60-talet.

 66. Vilka, andra än Kent och Samhällsnytt, orkar dra i alla dessa trådar? Uppenbarligen orkar inte MSM att dra i några trådar alls. Det finns bara en ”sanning” för Lööf, Björklund och Löfven: SD är ”rasister”. Samhällsnytt är en ”rasistisk tidning”. Då står vi här med en regeringsbildning som är ren komedi, om det inte hade gällt vårt eget land, Sverige. ”Kristersson kan inte bilda regering.” Nej, vad kan han egentligen?

  Extraval och SD på 30% som Riksdagens största parti, då kan vi snacka…

  • På förstasidan i Expressen står bl a ”Åkessons HOT! Nyval! Varför kallas detta för hot? En realistisk bedömning från hans sida!

 67. Japp,hatet står han ju själv för, satans karl, avskyr honom, sprider hat mot judarna.
  Han ingår i beastsystemet islams och satans följare.
  Jesus kommer snart och eliminerar dessa hatare från islam

 68. vill ni pissa en muslim i ögonen konvertera till en hednisk religion(icke abrahamitiska) och va inte rädda för att visa symbolerna från den.

 69. Jesus is my man, so I know he s coming and clena up evil, evils people, islam and satans folk, beastsystemet, alla hatare. Jag ser fram emot det, avskyr islam =satan=satans folk=hell=död

  • Dröm vidare, så har folk påstått i tusentals år att någon ska göra det åt dem. Där av fablerna i religionen.

 70. En släkting sa innan valet att ”folk röstar på S för man vill ha tillbaka de gamla sossarna”. Nu har hon fsttat att de inte kommer tillbaka. Det krävdes att hon fick se sin pension för att poletten skulle trilla ner.

 71. Folk skulle bli ganska oroliga om de visst hur många galna religiösa idioter vi släppt in i landet. Sverige kommer få stora svårigheter med olika trosföreställningar som inte rimmar med den svenska värdegrunden. Det spelar ingen roll om det är muslimer eller katoliker samt ortodoxa.
  De tycker inte att alla är lika värda. Men svenska politiker tror att man kan överföra värdegrunden och tämja de föreställningar och seder invandrarna i generationer haft sedan 600-talet.
  Sedan att personkryssa in politiker. Det skulle säker fungera i en homogen befolkning med samma kultur. Men i en mångkultur kan man få vilka dolda agendor som helst.
  De invandrarvänliga goda håller på att krossa svensk demokrati.

 72. ”Al-Ganas uttryckt sig antisemitiskt, kvinnoförnedrande, har starkt muslimska åsikter, vill mörda USA:s och Israels regeringschefer och har oklara lojaliteter mot landet han bor i”, så en typisk muslim med andra ord, även krav som uppfyllas för att få stanna i Sverige, ju värre desto bättre!

 73. OT: Jag vet att alla älskar politiken, men det ska inte vara en överraskning att muslimer kommer in i regeringen nu. En del av detta händer här också, men ingen uppmärksammar. Utanför den svenska bubblan under den senaste dagen:

  ”Violence, Public Anger Erupts In China As Home Prices Slide”
  https://www.zerohedge.com/news/2018-10-13/violence-public-anger-erupts-china-home-prices-slide

  ”Saudi stocks plunge 7% on Khashoggi fallout; biggest drop since 2014”
  https://www.cnbc.com/2018/10/14/saudi-stocks-plunge-on-khashoggi-fallout-biggest-drop–since-2014.html

  ”Nicaraguan police arrest protesters, quash anti-government march”
  https://www.reuters.com/article/us-nicaragua-protests/nicaraguan-police-arrest-protesters-quash-anti-government-march-idUSKCN1MO0S8

  ”Patriot Prayer rally in Portland turns bloody; American flag saved from flames”
  https://www.foxnews.com/us/patriot-prayer-rally-in-portland-turns-bloody-american-flag-saved-from-flames

 74. Inget att vara förvånad över i. o. m. att socialdemokratin är starkt pro-islamsk. Margot Wallström håller som bekant i taktpinnen.
  Terrorister och likställda har blivit sossarnas gullebarn. Det är bara att titta på de svenska lagarna för krigsförbrytelser.
  Försörjningsstöd, etableringsbidrag o. lägenheter väntar på hemvändande terrorister.
  Det sägs också att M.W. kan ligga bra till för en toppost inom EU.
  Vem vet? Kanske då en chans att EU börjar knaka i fogarna – då Wallström kommer att proklamera en Israelfientlig EU-politik.

   • Visst…Sossarnas Tro o. Solidaritet är som bekant starkt knutet till det Muslimska Brödraskapet.
    Löfvens hustru, lär inneha en topposition inom T. o S.

 75. OT: Valet i Bayern slutade med att kristdemokraterna tappade över 10% av rösterna till AFD som därmed kom in i parlamentet. Sossarna tappade drygt 10% till ytterlighetsvänstern; ”De gröna” och ”Linke”.

 76. Dessa mordiska muslimer är en skapelse av islam, Reinfeldt, Löfven. samt en förkrossande majoritet i Sveriges riksdag.

  Idag kan Stefan Löfven få uppdraget att bilda regering…

 77. OM våra flyktingar nu verkligen är det på riktigt varför riskerar de att mista livet i deras hemländer?
  Kristna minoriteter i muslimska länder kan jag köpa. Även de som är muslimer som flyr ISIS och liknande men inte de andra
  Varför jo ofta är de just för radikala för sina egna länder. De flesta är förståss ekonomiska migranter det fattar väl alla som tänker efter lite och ska av den anledningen inte vara här med flyktingstatus
  Men flyr man Syrien flyr man Irak flyr man Afghanistan etc i dagsläget riskerar man inte livet om man inte har en revolutionisk agenda eller historia
  Kanske vissa områden såklart men landet behöver man inte lämna.
  Alltså vi får mängder av islamister hit till Europa som är direkt farliga som själva begått svåra brott eller har det i familjen

   • Nu är vi nog där snart vi i Skåne vad det verkar men i det läget kommer jag inte fly snarare dags att plocka fram snapphane tradition och samverka över sundet med likasinnade danskar.

 78. I Helsingborg skanderar sossar och muslimer på torget; Döda judarna, det är helt sjukt, inget händer, dom borde gripas och skickas ut ur landet.

    • Ja de är ju ett JÄTTEPROBLEM
     Någon enstaka promille av befolkningen som är totalt förvirrad
     Muslimer däremot är inte någon promille men lika förvirrad världsbild

     • Nja.. den promillen är knappast de förvirrade.. Det är de som längst påtalat vad som kommer ske med Sverige o dess folk.. medan ingen lyssnat. Nu har 17,5% börjat lyssna… när det är för sent. Så vem är förvirrad?

  • Det är sjukt hur vridet det blivit där gammal hederlig moral urvattnas för var dag
   Önska livet av folk öppet kvinnoförtryck öppet hederskultur öppet rasism öppet och mest mot svennar våldtäktskultur där ingen verkar skämmas för sin egen grupp
   Att inte vilja vara rasist vilket det inte är frågan om för islam är ingen ras har gått så överstyr att vi dom totalt ruckar på gamla värderingar.
   Det räcker inte med det till och med grova islamister som sympatiserar och jobbar aktivt för IS och liknande välkomnas
   Allt medan dryga miljonen svenska väljare inklusive en stor del invandrare klassas som paria liksom åtskilliga fler miljoner i hela Europa.
   Elefanten i rummet stavas Islam

 79. Det som utgör en tro på framtiden är de tal som president Trump levererar, där han alltid avslutar med ”God Bless America”,

 80. Usch! Detta med inkryssade muslimer börjar bli farligt. Hoppas verkligen att de etniskt svenska delarna i våra partier ser upp med detta. För övrigt tycker jag att alla muslimer, som hellre älskar något land i arabvärlden än Sverige ska deporteras TILL NÅGOT AV DE 57 LÄNDERNA, SOM ANTAGIT kAIRODEKLARATIONEN. Där kan de utöva sitt islam med allt galet det medför.

 81. Man kan hoppas att skånska snapphanar tar hand om dessa som absolut inte ska vara i vårt land.
  Ta tag i problemet nu, för det kommer bli värre.

  • Tillsammans med våra syskon på andra sidan sundet vi behöver återta vårt hörn av världen för här ska råda skånskt och danskt gemyt och inget halal trams!

 82. Ett misstag av ofattbar dignitet att släppa in dessa muslimer i vårt land; en akut fara för landets judar, en fara för alla i detta landet på sikt.

 83. Är någon förvånad, han kommer troligen inte att avgå för att det var längesedan sosseriet vek sig för islam.

  • Socialdemokratin och broderskapsrörelsen är exakt samma sak.Det Muslimska dito är socialdemokratins broderparti.Ingen kan snacka bort detta faktum.

 84. Den enda rasisten är han själv. Hans patetiska försvarsargument im att han var ”ett barn” när han uttryckt sina åsikter håller inte om han hade velat bli politiker. För åsikter bygger på de grundläggande värderingar man har.

  Han må vara hur poppis som helst, i Sverige styr varken islam eller klansamhällen. Detta är ett kristet land, här råder demokrati, vi har ett sekulärt samhälle, och djupt rotade värderingar.
  Det handlar inte om rasism, det handlar om fundamentala saker som jämställdhet, jämlikhet, respekt, alla människors lika värde, och rättvisa.

 85. S kräver att han lämnar sina upptag? Visst.
  Det började med Kaplan. Sen har många många lämnat.
  Dom startar säkert ett eget parti i detta skitland.
  Sen kan ni avgå era jä,,,,,, 7hycklare. Hele bunten.

 86. Ja inte fan kommer han att avgå/bli kickad – inte om man känner (S) rätt. Det är ju ”berikningar” som dessa dom suktar efter i partiet.

  Till råga på allt så kan ni nog ger er fan på att vi nu snart kommer att ha en (S),(C),(L) & (MP)-regering, med aktivt stöd av (V) i riksdagen. Jag är tämligen pessimistiskt lagd – såhär i höstrusket – över chanserna på att det skulle bli någon annan konstellation.

  Om ni tyckte att dom senaste fyra åren, med (S) & (MP) varit katastrofala för landet, så var dom bar en lätt fis-bris jämfört med den helvetes-tyfon som kommer att drabba oss med en (S),(C),(L) & (MP)-regering. Det kommer att bli som en Reinfeldts-Alliansen 2.0 – med raketbränsle. Det blir ridå för hela landet – på riktigt!

 87. Det känns mer och mer om man vill rösta på sjuklöverns parti program måste man person kryssa en svensk. Så alla invandrare får rösta på en kandidat för att kunna kryssas in församlingar. Hur kan man annars kunna rösta på sjuklövern och dess partiprogram ,då vet man inte vad man får???

 88. Tack för ett bra gräv.

  Lite OT kanske:

  ”Me Too-rörelsen har missat sexuella trakasserier i islamistiska miljöer.

  I diskussionen i går kväll om Me Too i Opinion live kom äntligen en invandrare till tals om hedersförtryck och sexuella trakasserier bland muslimer. Hon sa att hennes medsystrar kände lite gemenskap med de många kändisar som framträtt och vittnat. Då deras egen situation är så oerhört mycket värre.”

  Läs mer:

  https://runelanestrand.wordpress.com/2018/10/12/me-too-rorelsen-har-missat-sexuella-trakasserier-i-islamistiska-miljoer/

    • Dels har 7K sagt och dels visat femtielva gånger att det är OK för muslimer att sextrakassera, våldta, mörda, bränna bilar och byggnader, kasta granater, o s v … det är deras kultur och den ska respekteras om man inte är rasist, nazist, homofob, xenofob, fascist… I Malmö har palestinierna (olagligt) demonstrerat otaliga gånger mot judar (döda alla judar!!!) i polisens närvaro …. ordningsmakten var inte där för att skingra gaphalsarna utan för att försvara dem i fall några svenska rasister skulle anfalla dem som förstörde Libanon oh torterade kvinnor, barn och gamla till döds innan Israel fattade vad som pågick i det kristna och demokratiska grannlandet.

 89. Sveriges mellanösternpolitik är i det närmaste irreparabel och inte lär den kunna förbättras på länge om man ånyo släpper fram socialisterna.

 90. Nu eller aldrig, gäller det att röka ut dessa förbannade Islamister ur sina hålor, deras sunkiga religion med en pervers dyrkan av en religion, som har en gud som inte annat än en tyrann. UT med dyngan och dyngans utövare ur vårt Sverige. Islam är inget annat än importerade analfabeter och dårars religion, som har en pedofil som profet, man baxnar att denna sk religion överhuvudtaget får existera i vårt land. Retur med hela skiten, inkluderat koranen med dess perversiteter. Konfrontationen med Islam är nu en nödvändighet, Sverige behöver och ska renas från denna perversa dynga.

  • Ja vilken pervers idé att först ska det dräpas och krigas för total underkastelse ska råda och muslimska grupper som träter om hur det ska vara finns det hundratals av.
   Sedan ska det visst bli fred…
   Idioter!!!

  • Ja ingen muslim har en värdegrund som går att acceptera i ett modern samhälle, får muslimer mer luft under vingarna kommer dom att bli om inte livsfarliga så mycket obekväma för oss ”riktiga” människor.

 91. Nu snackar sko-Annie på SVT2 med taskig bild och ljud.
  Går ej att höra vad hon säger.
  Jag han uppfatta att hon uppmanar att 6 partier börjar prata med varandra.
  3:e största partiet SD avskyr sju(k)klövern som pesten och får sitta på läktaren.

 92. Här passar det bra att TESTA blaha-blaha-ramsan ‘Allas lika värde’!
  På vilket sätt uppfylls Socialdemokraternas floskel ‘Allas lika värde’?
  (Det sägs ju från 7-klöver-partierna att de inte kan samarbeta med SD, på grund att SD inte har den rätta värdegrunden.)

 93. Det är ju själva FN att vi har så SVAGA Partier att dom inte ser sitt EGET innehåll….

  Ska det varade så SVÅRT att AVPOLLETERA div Individer med ingång med dessa Åsikter…

  10 års ANPASSNIG på Arbetsmarknaden ihop med Etniskt Svenskar skall vara Prio 1 innan man kan få gå in i Politiken med bestämmanderätt HuR Samhället skall skötas…!

  Åsikter från Islamister och andra Kulturer PASSAR inte IN i vårt Land och defenitivt inte i Riksdagen, exakt som Jimmie Åkesson sa…!

  Gör om gör Rätt och ÄNDRA Lagar o Förordningar så dessa Nya Infivider förstår var dom befinner sej…

  Allah STYR inte Sv Folket el Regeringen och skall Aldrig göra…!!

 94. Med tanke på att det är den judiska makteliten som fått väst o öppna gränserna o sprida hat mot vita osv, så borde han istället vara tacksam mot dem tycker man.. 🙂

 95. Få svenskar vågar öppet adressera och kritisera rasism och kvinnofientlighet bland muslimer. Stor risk att bli anklagad för hets mot folkgrupp. Så absurt har det blivit i det här landet.

  HMF-lagen måste bort. Den omöjliggör en öppen debatt om den värsta rasism och alla invandrarrelaterade problem.

  • Och dessutom så vet ju folk, att vissa muslimer gärna tar till våld, om någon säger något kritiskt om deras religion, islam.
   Folk är helt enkelt rädda för att bli dödade!

 96. Borde inte partierna börja granska invandrares värderingar innan de släpps in. Det kan ju sen tolka på samma sätt som de tolkar SD. Det vill säga att de delar inte vår värdegrund utan att precisera. Eller vore det rasistiskt?

  • Sossarna har ju via Tro & Solidaritet i en skriven överenskommelse lovat Sveriges
   muslimska råd att få in muslimer på riksdagslistor,
   landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor samt speciella förmåner som statlig imamutbildning. Då kanske man inte kan vara så kräsen med muslimernas värderingar. Sossarna behöver muslimernas röster.

 97. Ett folk, som saknar kulturell förankring hos sitt eget folk, har inte en chans mot ett folk, som har det.

  Därför är jag inte kritisk mot Omar Al-Ganas, han är begåvad, beslutsam och modig och han kämpar för sitt eget folk. Men ett folk – som det svenska – som skiter i alla andra svenskar och är rädda för sin egen skugga, har jag inte mycket till övers för.

  Att försöka göra det till en moralisk fråga – som Samhällsnytt gör – är löjligt. Den pissmoralism, som gjort svenskarna till mähän, ger jag inte mycket för.

  • Jag håller med det är därför jag jobbar mycket utomlands. Tycker mitt eget folk är för fega.. Ingen vågar säga något emot pk gör man det får man sparken och sen tas detta inte upp och folk blir inte förbannade och gör något. Om någon blir sparkad för att ha yttrat sin egen tanke kan man lätt få chefen sparkade också men ingen i det här landet bryr sig

  • Jo du men var får du det ifrån att Samnytt gör det till en moralisk fråga?
   Vad Kent gör är pekar på Islamistisk infiltration i befintligt parti.
   Konflikträdda har svenskar i landet lagom varit länge långt innan dagens muslimska massinvandring fråga bara våra grannar
   Därför blir vi ett lätt byte

  • Denna förvirrade själ kämpar inte för sitt eget folk. I så fall skulle han kritisera Israels och västländernas politik i Mellanöstern och inte uttrycka hat mot judar generellt. Kanske samla in pengar till de verkligt utsatta i den regionen, hans bröder och systrar som inte har en chans att ta sig hit. Läser man vad han skriver verkar inte ha en susning om det geopolitiska läget där utan är hjärntvättad av sin religion eller tolkningen av den religionen.

   Men jag är också mest arg på alla svenska mähän som inte vågar protestera mot den galna invandringspolitiken och fortsätter rösta på samma partier som har förstört Sverige.

   • Det är kanske som du skriver angående Omar Al-Ganas. Det är bara det att jag är hjärtligt trött på dem som försöker påskina att alla, som inte köper den nihilistiska och morallösa socialliberala soppa som utgör västeuropéernas patetiska ersättning för en enande kultur, till någon form av ondskefullt monster.

 98. Samtliga kryss på dessa 2 vettvillingar kommer från galna i.s.l.a.m.i.s.t.e.r och rabiata galna, betaindivider med sinnesjuka ideer om genus och globalism, samt andra samhällsparasiter med herpesinfekterade hjärnor

 99. Tack Kent för en bra, intressant och upplysande artikel.

  Sossarna verkar vara ett riktigt solkigt parti, inte nog med att de importerar tänkbara väljare med löfte om livstids bidrag, de gör ingen kontroll av deras nya politiker som skolas in i partiet och det är skrämmande, samtidigt undrar man hur det är möjligt då de brukar kontrollera andra partier så de vet hur man gör…

  Sen hade vi valfusket i Borås där de fick in en muslimsk kvinna i Boråsstad som skulle öka väljare i valet, sen så uttala sig nån i Boråsstad med utländskt namn att de missat att hon var medlem hos sossarna. Ser man på valresultatet på de områdena hon gick runt innan hon stoppades så har sossarna runt 67 till 69%. Hässleholmen och Norrby vart det hon värva röster illegalt, undra varför inte detta valfusk anmäldes?

  https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/kommun/14/90/index.html

 100. Han är bara en av alla de 1,5-2 miljoner jihadister/jihadistsympatisörer Sverige importerat. Han följer sin religion och sin kultur, hade Sverige inte haft för avsikt att utplåna sig självt hade han givetvis aldrig släppts in, nu ges han istället makt över svenskarna.

 101. Hahaha 😁😁😁… sossarna vill inte svara. Fan trot. Men så lätt slipper inte sosseriet undan. Att bygga Sveriges framtid med dessa individer som grund skapar problem . Det hjälper inte heller att sossarna försöker att rikta uppmärksamheten åt något annat håll genom att svamla om SD i tid och otid . Problemet med Sveriges framtid försvinner inte så lätt.

 102. Det här är ju inget att basunera om för alla vet ju att detta kommer att ske mer och mer ända till den dagen Sverige är totalförstört. Det är bara att acceptera läget och försöka rädda sitt eget skinn för varje familj och enskild person. Vad som än sker nu politiskt så kommer inget positivt att ske för oss svenskar. Kraschen är oundviklig och det vet alla, även kommunistpacket. Deras slogan har alltid varit: alla ska ha det lika dåligt. Att vara genuin kommunist bevisar vilken hjärnkapacitet som person ifråga har.

 103. S tycks verkligen ha brunfärgade politiker.
  Man får akta sig för att komma i kontakt med dem, så att man inte blir nedsmetad med ”brunfärg”.
  Judehat? Ja, jisses.

  • Nazism mitt i självaste socialdemokraterna. Det visar att de är tillbaka vid sina rötter. Snart så kommer de vilja mäta skallar på judarna…

 104. Lena Waltenhjielm kanske vaknar till nu och ser vad mascotmuslimerna kan leda fram till. De vill ta DIN plats på riktigt!

 105. En gång muslim, alltid muslim! Det enda syftet är att ta över, se senast i Göteborg! Deras mål är att ta över och förpassa den etniska till träldom! För så resonerar parasiter!!! När fan skall folket vakna?!

  • ”Det anständiga partiet” som hade 14 koncentrationsläger i Sverige ledda av en toppolitiker som senare blev socialistisk Statsminister.
   Partiet som bedrev rasprofilering ihop med Center-Lööfs partikamrater och levererade forskningen till sitt ”Broderparti” i Tyskland. Mengele tackade!

   • Mengele flyttade till Paraguay men hans ideer blev Läkemedelsverket. Ett verk som finansieras av de som de är satta att kontrollera.

 106. Naivitet känns för svagt när man ska beskriva sossarnas och andra svagsinta partiers benägenhet för att släppa fram islamister och liknande figurer. Skulle vllja beskriva det som kriminell ignorans och nonchalans. Kompletterad med grav faktaresistens och morbid förnekelse.

 107. Hur kan man vara ledare för våldsbejakande islamism och ändå befinna sig på fri fot? Det ligger väl i sakens natur att man då gör sig skyldig till förberedelse av terrorism. Är han dessutom avlönad av staten, bidrag i dy? Men en sak kan vi vara säkra på, det förekommer ingen islamisering av Sverige.

 108. Även om S inte vill svara på frågorna, så är Lena Wallentheim säkert tacksam för Kents och Samhällsnytts insats.

 109. Kul och detta bara är bara en muslim. Jag är orolig när jag ser dessa hucklen med sina män överallt och vetandes att dom förmodligen skulle kunna skära halsen av en leende när dom är i majoritet. Det är också väl tydligt och detta inträffar mer och mer. Det som skrämmer mig mest är att en dag kommer vi stå där med stora upplopp och skaror av muslimer som dödar allt och alla som inte förespråkar Islam. Det är inte en fråga OM, utan snarare när det inträffar.

  Tänk er den dagen när ni ringer 112 och säger att ni blir överfallna, våldtagna mordhotade och vederbörande i andra änden frågar ifall ni är Muslim.

  Tänk när ni går till polisen för att ni är förföljda och ni får kalla handen för att ni inte är muslimer och får skylla er själva för att ni inte är muslimer. Tänk när ni går till sjukhuset med ert barn som är allvarlig sjuk men blir felbehandlade eller nobbade för att ni inte är muslimer.

  Detta är verklighet på ställen i Mellanöstern. Och kommer förmodligen bli verklighet i Europa om det fortsätter som det gör.

 110. Grattis PK-sossar, inte ens med facit i hand efter terrordåd och judeförföljelse i Sverige så förstår ni, eller är det kanske just det ni gör?
  Med judehatare i partiet vinner ni ju de importerade islamisternas röster!

  • det var meningen också… allt är till salu. Heder, moral, politik, val, framtid, , allt, till och med livet är till salu…

 111. Lövens påläggskalvar är fina pojkar!Betänk att detta är en vanlig sorts socialdemokrat numera.1200-talet gör en revival!

 112. Låt islamisten ta plats i kommunens fullmäktige. Han är faktiskt invald av innevånarna för Socialistiska Arbetarpartiet och uttrycker dessas partiprogram.
  Därefter uppstår en dilemma när övriga fm-ledamöter och lögn-media skall bevaka alla uttalanden han gör om judar i sann S-1938 års anda (HMF?). Kan bli roligt att se massmedias krälande och sosse/vänsterliberalers försvarande undanflykter.
  ”Som man sår får man skörda!”

 113. Ansvar och sunt förnuft är utbytt.

  Mot islamisering och självförnekelse..

  Det är en tydlig utveckling..

  Demokratin behöver skrotas eftersom den är utdaterad för dagens nya samhälle..

  När demokratin såg dagens ljus hade man aldrig räknat med att islam skulle missbruka den..

  Att en vara fler som tycker en sak kan vara bra om det gagnar något gott..

  Men det är förödande om den större gruppen har en dödlig agenda..

  Då är det ingen skillnad på demokrati och diktatur..

  Tack för kaffet..

  • De svenska kommunisterna, dvs sjuklövern, tycker att folkviljan är underställd deras syn på demokrati, de föraktar i själva verket den vanliga människan och sunt förnuft. Det som gäller är den ideologiska pk-religionen som alla skall underkasta sig. Tänk inte själv, säg inte vad du tycker, ge allt du tjänar till staten. Den nya sjuklöverlagen, en utveckling av jantelagen.

 114. Eftersom idioten är för dödsstraff kan han be sina manliga släktingar att arkebusera honom så slipper vi skithögen. Han har gjort bort sig inför släktingarna genom att avslöja hans egna och släktens värderingar. Han har även gjort bort sig som ”svensk politiker”. Han är en skam för sin familj och för Sverige. I detta fall borde hederskulturen tillämpas fullt ut!

 115. Snorungar under 25 borde inte få väljas in som kommunpolitiker.
  Förutom religiöst hjärntvättad och hatisk mot alla som inte är muslimer, så märks det att mognaden knappt ligger på en tonårings nivå.
  Ganska vanligt med de människor han representerar att kroppen är vuxen, men huvudet är kvar i barnstadiet ibland till och med i nivå med en femåring.

  • egentligen får de skylla sej själva när de inte förstår att detta med personröstning kan stjälpa dom under kuppartade former.
   noga överväga vilka som får finnas på listan före,, vi ser nu en trend där liknande kupper genomförs i stort och smått inom de flesta områden,, nästa gång är det kanske din egen förening som kuppas av islamister som sen har mandat att förändra, otaliga exempel finns..
   i princip räcker det att en majoritet närvarar vid möte och väljer in sina kandidater till styrelse/ordförande/etc

 116. Sosssarna vet precis vad Omar och hans gelikar tycker, men låtsas inget om det, eftersom de vet att den muslimska gruppen är garanten för deras fortsatta maktinnehav. Mao. är sossarna quislingar, ett extremt allvarligt hot mot allt vad det västerländska samhället bygger på.

 117. Märks att Kent har judiskt påbrå 😉
  Känns mer och mer som samhällsnytt har blivit ett organ för att hetsa mot islam vilket är typisk judisk ”söndra och härska” teknik. Tråkigt, det som är ännu mer tråkigt är att judar har stöttat den sk ”mångkulturen” med näbbar och klor, och gör än idag…bara att se på Bonnier, Hjörne, Sarnecki, Aschberg, Schulmans, ja listan kan göras lång..
  Sverige blir förintat av en judiskt påhejad invandring, men när judar drabbas av den…ja då skall det gråtas och gnys.
  Nej någon som helst empati för judar, kommer jag ALDRIG att ens känna ett uns av, snarare tvärtom.

  • Behöver inte hetsa mot islam… Vilka är det som skjuter och våldtar mest i sverige i dagsläget….. Vilka grupper utför mest mord…….

  • Islam är en invasiv farsot,
   som hotar vårt samhälles värderingar i grunden!

   Totalt inkompatibelt med våra västerländska värderingar!

   Försök inse det,
   även om det finns starka finansiella intressen som vill splittra oss!

 118. Med sådana socialdemokratiska politiker så behöver Stefan Löfvén bita sig i tungan innan han kastar ur sig falska anklagelser mot Jimmie Åkesson och SD. Islamister inom S, C och MP är betydligt värre och farligare än någon av SDs politiker. Dessutom har S, M, C och L suttit i samlingsregeringen under andra världskriget och dessa fyra partier samarbetade då intensiv och nära med Adolf Hitler och nazisterna i Tyskland. Sveriges samlingsregeringen exporterade järnmalm till Nazityskland som tillverkade vapen av malmen. Och samlingsregeringen ingick avtal med nazisterna om att 2,4 miljoner tyska soldater fick resa fritt på svenska tåg genom Sverige. Och samma regering beslutade om att stämpla judestjärnor i judars pass. Samma politiker beslutade om att inrätta rasbiologiska institutet. Jo jo så sanningen är att det finns massor av nazism inom S, M, C och L. Och idag har dessa partier samt MP valt in väldigt många fullkomligt fanatiskt hatande islamister / muslimer. Fy [email protected] för 7-klöverns fanatiska politiker. Endast SD kan och vill ändra på dagens galna lagar och regler. Endast SD kan och vill rädda oss och vårt land från undergång.
  /CC

 119. Ja, vad ska man säga?

  Önskat läge av Svenska Folket, som fortsätter att rösta för detta.

  Varför vill Svenska Folket, att utlänningar lägger så mycket energi på att omvandla EU-regionen Sverige?

  De behövs bättre i sina Hemländer.

  Kanske:
  Religionen Konsumtion, har bedövat svenskarnas omdöme.


  Vet inte vad Kent anser, gällande att EU har förbättrat chanserna för islam att spridas och ta över region efter region?


  Stoppa resor, till och från Hemländerna som man har uppgett sig ha flytt från.

  SWEXIT nu!

  Ompröva samtliga PUT/TUT/Medborgarskap från EU-inträdet 1 januari 1995!

 120. Det är lungt vi gillar heller inte suni muslimer jag misstänker att dom återigen kommer få ta sig flytvästar. spelar ingen roll vilket ställe dom bosätter sig saker dom rör förvandlas till skit.

 121. Hm, är du sosse är det helt ok att vara islamist och hata judar, men är du sd och stödjer israel och judar då är du rasist,facist och nazist, vi lever i en värdegrundsfacistat som snart tänker starta åsisktkoncentrationsläger och där tänker staten förvara och utrota oss vakna 1,1 miljoner dissidenter.

 122. Islamismen har inte plats någonstans i denna värld men funnit sin fristad här i Sverige.Alla fjäskar för denna mördare och kvinnoförnedrande organisation

 123. Det är sådana här reportage som får en annan att undra om sina muslimska grannar, och jag har massor av muslimska grannar, hur många av dessa skulle stå upp för och hålla med Al-Ganas?? När sånt här kommer i ljuset så får det svenskar att dra öronen åt sig. Speciellt när politiker vill att vi ska öppna vår famn, våra dörrar och hjärtan till unga muslimska män som ingen egentligen vet vilka de är… men vi ska vara goda och dela med oss av vår ”rikedom”…
  *
  Jag är orolig för mitt land – för snart ser jag inget annat än araber och afrikaner runt omkring mig. Att gå in på Arbetsförmedlingen är som att gå in en butik i Damaskus.. Svenskar ser man knappt röken av, även de anställda är allt annat än svenskar och kan knappt göra sig förstådda till de stackars svenskar som av någon anledning hamnat på AF…
  *
  På bussarna jag åker med så får man vara glad om det är 50% svenskar, men mestadels är det 90% utlänningar…
  *
  Och för att verkligen gnälla – Vad är det med dessa araber/afrikaner och deras ljudnivå?? Är de halvt döva eller?? Varför måste de gapa o skrika så fort de ”pratar”?? Jag har varit på väg att oros-anmäla flera av mina grannar för att jag först trott att de höll på att slå ihjäl varandra – det visade sig några minuter senare att de diskuterade vem som skulle gå ut med soporna!!!!
  **
  Att sitta o vänta på bussen här hos mig så kan jag lova dig att fem stycken icke-svenskar – har samma höga samtalston oavsett om de pratar sinsemellan eller i telefon… det låter ju som om de kular in getterna från bergen alltså…!!
  *
  Usch, jag börjar bli så trött på det hela… men så fort man uttrycker sig om det hela så blir man stigmatiserad av familj och vänner… de vet inte om hur det är att bo som en annan gör…
  *
  Men jag undrar – hur många av alla dessa muslimer som bor granne med mig som delar samma åsikter som ges i artikeln här ovan?? Det gör mig faktiskt oroad…
  *
  Tack gott folk för att ni läste…

   • kritiska massan när en stor majoritet värken har utbildning eller jobb jag ser inte hur det skall går ihop. immigration betyder ny svensk storstad per år som är bidrags beroende. Som politiker är man troligtvis blind eller helt jävla dum i huvudet om man inte har något konsekvens tänk alls. som jag ser det som finns det bara ett pati som ens pratar om problemet. vi får väl se om 10 år.

  • Du behöver nog inte oroa dig för dina muslimska grannar mer än dina judiska, svenska, kinesiska et c. så du kan ta det lugnt.

   Olika språk och kulturer har olika sätt att uttrycka sig, både med gester, betoningar etc.

   Du vet- väl om att inte alla är som Svenskar? Isolerade, ensamma, tror staten ska lösa allt. Familjen är det viktigaste för många utlänningar- kanske ni Svenskar lär er det nån dag, men tveksamt. Svenskar är duktiga på att klaga och klaga, men aldrig att göra något åt saken.

   Invandrare är i Sverige och kommer så att förbli.

   • undersökning efter undersökning visar att det är långt fler än man tror som vill ha exvis sharia och dess lagar skall stå över de nationella.
    siffror som 60-70% av muslimska diasporan vill ha detta.
    och då även inräknat födda muslimer som egentligen är ateister men bekänner färg när det gäller..
    givetvis är de rädda för att lämna islam som apostater med livet som insats,, skall de dödas ? skall blasfemilagar gälla i västerland ?

   • Hmm. familjen är det viktigast säger du… men nu var ju inte det jag frågade efter i mitt svar till artikeln.. Det handlade om religion… Ska jag behöva känna oro om alla mina muslimska grannar håller med personen som finns beskrivet ovan?? Jag omges av ca femhundra muslimer… om bara så tio stycken av dem tycker detsamma som personen ovan – det är ett problem!!

    Det övriga jag skrev – är bara för att jag behöver ibland skriva av mig… du missade min fråga helt i hållet.

 124. Finns det muslimer som kan vara negativt inställda till judar? Kan inte bero på Israel och Palestinakonflikten?

  T ex en Israelisk soldat som skjuter en palestinier som ligger försvarslös i huvudet te x, för att nämna ett av hundra fall.

  Inget scoop direkt- det finns tyvärr mycket hat från båda sidor, att visa att det finns muslimer som hatar judar, eller judar som hatar muslimer, oj då? Gäsp liksom.

  Patetiskt försök av samhällsnytt att utnyttja en internationell konflikt för att verka som man gräver när man bara visar på det självklara.

  Givetvis skall vi inte ha antidemokrater i Sverige. Men saknar samhällsnytt riktiga gräv när man trollar med Israel-Palestina konflikten?

  • Vad är Palestina?
   Jag vet vad folkgruppen palestinier är, de har sina rötter i Egyptien, Jordanien, Syrien och libanon. Samtliga dessa länder har förlorat landområden till Israel i deras anfallskrig mot Israel.
   Folkgruppen palestinier får väl kräva Egyptien, Jordanien, Syrien och libanon på landområden om de är missnöjda.

   • Du får gärna starta en filosofisk tråd om när man blir törstig också, men tror du vet vad Israel är och vad jag avser med Palestina.

    Sluta trolla.

    • Tja,
     Din okunniga filosofi går väl att likna vid en 8 timmar lång föreläsning om vattnets betydelse för sjöfarten.
     Läs på !!!!

     • Du vill bara tjafsa, artikeln om Israel och Palestina konflikten är urdåligt ”gräv” då de inte har något annat för sig. Vill bara underblåsa hat mot muslimer genom att utnyttja välkända konflikter. Helt intet sägande – inget nytt som avslöjades där direkt. Eller du kanske inte trodde det fanns judar som hatar palestinier och tvärtom, det var kanske en nyhet för dig det?

     • Jag är inte intresserad av att tjafsa. Det verkar du vara med din okunskap om folkgrupper i världen.
      Läs på i fråga om de ämnen du vill debattera innan du återkommer och gör bort dig ännu mer.

   • Ja gud ja, vilken nyhet som samnytt skriver om, en 1000 årig konflikt och en ”elak” tonåring. Hela upplägget är patetiskt.

    Jag skrattar så jag dör på golvet här.

  • Hur är Islam en ond religion? Varför är inte kristendomen med korstågen lika ond då? Vad utgör kriteriet för en ”ond” religion?

   Är det inte individerna som begår så att säga ”onda” handlingar som man ska skälla på, inte religionen?

   • Islam började väl kriga/erövra i Europa ett antal hundra år,
    FÖRE Korstågen!
    Historieundervisningen är inte längre vad den var!

    I synnerhet när det berör så känsliga ämnen!

    • Det var svaret på frågan? Eller kanske inte? Men men. Du har väl rätt för att andra inte förstått dina synpunkter, eller? Det är religionen som är ond, men du kan inte bara förklara varför?

     Själv tror jag inte en jude eller en kristen som begår ett brott gör det på grund av en dålig tro, däremot är det en dålig handling de gör. Men du menar att när en muslim begår en ”ond” handling så är det alltid på grund av religionen?

     Är du seriös? Finns typ över en miljard muslimer men men. Alltid ta de värsta och mest extrema personerna? Skall jag alltid utgå från NMR när jag beskriver nationella?

     Föstår inte hur SD kan få 17% med sådana sympatisörer…

     • Borde säkert vara 35!

      Islam är en invasiv religion,
      med inriktning på världsHERRavälde!

      Först då blir det fredens Religion,
      innan dess vredens Religion!

      Där fick Du svaret!

     • 35%, du drömmer du.

      Åkesson kommer krympa. Ni sa 25% i valet, ni fick 17%. Men inget parti kommer samarbeta med SD- Perfekt.

      Vi blir många fler för varje dag, ni färre. Därmed är matematiken enkel. SD kommer aldrig få majoritet förrän ni Svenskar är i minoritet i alla fall. Sug på den du.

     • Ojdå ! En hatt i matte. Det tyder ju på en viss förmåga för logik.
      Är det inte dags att du börjar visa din förmåga för logik, lärande och vetgirighet då?
      Hitills har du ju bara visat att du är illa påläst och svamlar i det du försöker debattera.

     • 25% av de troende muslimerna är radikala islamister..
      spelar ju liksom ingen roll om ni är skötsamma, gruppen muslimer är inte självbärande ekonomiskt !
      vilket innebär att ni är tärande på samhället tyvärr är ni oxå väldigt produktiva när det gäller barn vilket i sin tur leder till ekonomisk kollaps enbart pga er naivitet, gör din matte hur skall vi skattebetalare kunna föda en allt större grupp som är tärande ? utan att välfärden kollapsar.
      hur tänker ni ? ni kan inte försörja er själva men fortsätter producera barn utan eftertanke ?

      lycka till du åker med samma båt som övriga…
      ni kommer aldrig bli i majoritet, när koncentrationen lokalt närmar sej 20% börjar dina kompisar ta över och skipa rättvisa via sharia,, hur länge tror du ni får hållas utan konflikt uppstår ?
      ni är i minoritet när striden börjar, det handlar inte om dominans genom majoritet utan det finns andra faktorer som bryter tankebanorna.

      vad har du att säga om klansamhälle aka kusingifte och dess påverkan ?
      en dyster grej som ni aldrig kan friskriva er från er genetik är skadad för all framtid, ang numerisk överlägsenhet är det mohammeds seder att erövra just genom övertalighet.
      men det var för 1400 år sedan idag gäller knappast den tesen längre men arvet sitter kvar att föda många gossebarn därav patriarkisk dominans.
      sköt om era egna länder och spill inte över ert slask ni inte kan ta hand om själva.

      är du shia eller sunni eller av någon annan falang kanske salafist eller whahabist ?
      du kan inte bara prata om muslimer utan bekänna färg ni har en enorm diversitet inom islam.
      faktum är att de som haft ihjäl flest muslimer är just muslimer..

     • Vem har sagt ett enda ord om majoritet?

      Inflytande är något annat!
      S och M stall ogenerat stora delar av politiken!

      Tror Du att de RETORISKT hade lagt om kursen annars?

      Men blir det någon verkstad, betvivlas starkt!

      Man kan lura väljare några gånger,
      men inte hela tiden!

    • Om inte skitet hade slagits tillbaka
     hur långt tror du den tekniska
     utvecklingen hade kommit
     eller den medicinska utveckling
     tror du skiftnyckeln hade blivit
     uppfunnen?

   • Korstågen var INTE oprovocerade anfallskrig mot den fredliga muslimska världen Det första korståget började som ett rent försvarskrig gentemot muslimsk aggression

   • Måste man gå tillbaka till korstågen under medeltiden för att kritisera kristendomen så är det ett gott betyg för kristendomen, problemet med islam är att den ska innefatta staten, vill man innefatta religionen i staten leder det till förtryck och diktatur.

  • Att hålla på och göra en stor ”gräv artikel” om vad nån tonåring har för sig, är det bästa som samnytt kan prestera?

   Då behöver inte vi andra oroa oss.

  • Gud vad hemskt att det kommer andra än Svenskar på 2000-talet, det går ju inte.

   Ni borde vara glada att få ta del av mer sociala folk som lagar mat åt er, torkar era arslen när ni blir gamla med mera. Ändå klagar ni bara?
   Ganska lustigt egentligen, är det inte?

  • därtill quislingar och ett hot mot inte bara rikets säkerhet, utan mot hela det svenska folket och vår kultur. Får sossarna fortsätta, slutar det med institutionaliserad sharia och förtryck av och mord på icke-muslimer.

 125. Och det tas in mer varje dag av den har sorten, som sen forsorjs av svenska skattebetalare.

  Framtiden ser ljus ut, nasta val har de stackars flyktingarna mer makt positioner.

 126. Invandrare inom svensk politik gör bort sig kraftigt exakt varje gång dom tas in.

  Ett enda undantas finns. Halifi Bali.

  • Det värsta av allt är väl att han nu tror att Mohammed har gett honom makten, och måste ”göra kaoz” med de otrogna.

 127. Mycket bra frågor! Man kan verkligen fråga sig hur Al-Ganas överhuvudtaget blev aktuell att kandidera för Socialdemokraterna samt om detta parti har många liknande kandidater. Personröstningen måste avskaffas. Denna klan- och muslimröstning går inte an.

 128. Bra jobbat Kent. Jag är inte förvånad av att de innerst inne har dylika åsikter. Man har under 15 års tid från och till varit i länder som inte är rumsrena, som till exempel Iran och Pakistan. Överallt där islam regerar finns en stor andel islamiska extremister, de har nu fått ett fotfäste i Sverige och skaffar sig politiskt inflytande. Det är en guds välsignelse att det inte finns mycket av substans bakom pannbenet som i ovanstående fall. Att man så öppet visar vad man står för! I islamiska länder är judehatet kompakt, inte ens Nazi Tyskland hade till 100 % en antisemitisk inställning, Det fanns tyskar som begrep nazisternas agenda. Judehatet i den islamiska världen är kompakt och det försvinner inte i Sveriges nyskapade islamiska enklaver, som Vivalla här i Örebro. Sveriges politiker är totalt naiva och migrationspolitiken bortom allt förnuft. Vi svenskar är utsatta för ett grovt vårdslöst samhällsexperiment. Period.

 129. S kan verkligen plocka upp lirare med rätt värdegrund. Detta är vad som händer i Sverige när dessa terrorister får agera UTAN UPPSIKT från SÄPO och andra instanser som SKA HA KOLL på sådant som kan äventyra Sveriges säkerhet!!!!! Deportera alla med dessa intressen, som verkligen är en fara för oss Svenskar.

 130. Jag har lite svårt att förstå hur någon kan ha ”vunnit valet åt S” i en kommun när S i denna kommun tappade 7 procentenheter och 25% av sina mandat vilket gjorde att partiet fick sitt i särklass sämsta valresultat sedan kommunen grundades.

  Samtidigt förlorade man också för första gången i kommunens historia positionen som största parti (till sitt hatobjekt SD).

  Vilken vinst!

 131. De har väl kommit på att det tar för lång tid att ta över landet såsom brödraskapet förordade, genom att bli många. Så då provar de att kryssa fram sina egna. Ja, jag tror det funkar, tar inte så lång tid nu innan landet är erövrat. Och 7-klövern jublar.

 132. Just såna ska bara UT !!!
  Behöver ni praktisk hjälp, ställer jag upp gratis. Så typiskt ”såna där” att ha dessa uppfattningar.
  Visar ochså hur jävla slappa Migrationsverk och sossar (Vakumskallar !) är !

 133. Senaste nytt, det lutar åt att Jimmie kräver Nyval??
  Att låta Löfven hålla i taktpinnen går han inte med på!
  Marcus Oscarsson – tv4.se
  jobbade under valet för Annie Lööf om ni inte visste det!

 134. ”Tror du jag tvingar min kvinna till något hon inte vill?”
  Din kvinna? Anser du att du äger en kvinna? Hur menar du nu?

 135. Muslimer skall naturligtvis inte sitta i vår riksdag eller regering. Omar borde åka hem till sitt eget land och försöka påvera politiken där i stället.

  Nu väntar jag på det stora scopet där ni berättar om hur högt uppsatta judar har sagt att de hatar svenskar, och vill att vårt folk skall blandas bort och försvinna. Det finns några tusen exempel på detta, så det lär bli många artiklar.

  • Nyttiga idioter. Och S finansieras til stor del av Sveriges löntagare – fackförbunden. Ett medlemsskap i LO är ett stöd för dessa individer.

 136. Hässleholm var också en stad, där s lade ner regementena. De skulle få kompensation. Som en äldre kvinna sa: ”När rekryterna var här var det alltid liv och rörelse i Hässleholm”, och nu med kompensationen: ”Tyst, rädsla, otrygghet. Flerfamiljshusen fulla med folk från Mellanöstern”. S visste vad dom gjorde!

 137. Jasså, representerar han Irak vart enn han går. Ja då så. Får hoppas att han får en god resa tilbaka til Irak nu. Tack.

 138. Landet står inför en omvälvning jämförbar med socialismens framväxt för drygt 100 når sedan. Dåtidens industriarbetare kan sägas motsvaras av dagens muhammedaner. I slutet av 1800talet saknade industriarbetarna en särskild representation i riksdagen som efter hand utkristalliserades i form av en socialistisk partigruppering. I skrivande stund finns ingen renodlad representation för muhammedanerna i sveriges riksdag. Av historien att dömma är det troligt att ett svenskt islamistiskt parti kommer få inträde här.

 139. Men det är Åkessons värdegrund islamisternas försvarare här i Sverige, inte tål. De här avskyvärda skräpmännen får säga och göra vad de vill, utan konsekvenser.

  En månad efter valet, sitter fortfarande sjuklövern och kliar sig i huvudet, över frustrationen hur de ska bilda regering. Allt för att hålla Sverigedemokraterna utanför spelplanen.

  Men de här mordiska, antisemitiska, homofoba och misogyna skitgubbarna kan sitta kvar som politiker – utan minsta form av konsekvenser. Man tar sig för pannan.

 140. Det är inte bra att fler och fler islamister blir del av olika beslutande organ i kommunerna och Riksdagen. Det är mycket de svenska PK politikernas egna fel. De har trott att de har kunnat förstöra landet genom massinvandring utan att det drabbat dem själva på sina välbetalda och inflytelserika poster som dessutom gett dem välbetalda poster i genom den svenska svågerpolitiken. Nu märker de att de själva också drabbas genom att befolkningsutbytet gör att de röstas bort, en miss i räkningarna för dem.

 141. ” . . åsikter jag uttryckt när jag var barn”.
  Denne 19-åring är ju helt klart, både enligt muslimsk ”tradition” och mentalt fortfarande barn. Det är man till minst 30-årsåldern, som vi erfarit av asylansökningar.
  Men . . är då ‘barn’ som inte uppnått viss mognad lämpliga som kommunpolitiker?

  Med tanke på hans kvinnosyn . . undra om han tycker tvillingsystern Fatma också är en åsna och h*ra . .

  Bra grävt Kent, du är fenomenal!

 142. islam=satan=hell=död när skall folk fatta detta
  det är helt sjukt, han skall bort, ut från politiken, sådan kan vi inte ha
  regeringen har släppt in satan=islam=med dess folk in i vårt land

 143. Det är väl ingen nyhet att sossar är islamvurmare av stora mått. Mona Sahlin visade vägen med sitt imam kramande redan under tidigt 2000-tal.
  Denna unga man är bara en modern socialdemokrat. Det blir bättre framöver när ett riktigt islamiskt parti kommer in i riksdagen, då blir det sharia för hela slanten.

 144. Varför skall ARABER ta över vårt Land ?
  Och bo här på Bidrag och starta ett nytt Islamistiskt Land mitt i Sverige ?
  Åk hem till era länder och ta med er era polare och släkt !

 145. Nu ska vi inte kritisera Omar AlGanas för mycket. Jag anser att Omar AlGanas begick ett fel när han var yngre och de håller ni alla med om. Jag har varit källkritisk av mig och ringt runt lite här och där och verkligen granskat Omar AlGanas och vem verkligen Omar AlGanas är och inset verkligheten. Ser hur roligt att ni alla kritiserar Omar negativt Omar AlGanas har verkligen gjort mycket för politiken i Hässleholm. Han har startat en ssu klubb även fått ungdomar att engagera sig. Han har varit en förebild för ungdomar då dem inte har sysslat och blivit indragna i kriminaliteten. Han har varit verksam för att starta en ungdomshus för ungdomar i centrala Hässleholm. Och där med fått flest kryssningar i valet inom partitet. Jag anser att Ken Ekeroth har gjort ett dåligt arbete med att granska en sådan bra individ och att döma individen offentligt genom att svart måla personen då han inte står för allt Ken Ekeroth har skrivit är fy fasiken tråkigt. Verkligen besviken på vårt samhälle hur många rassar de verkligen befinner sig bland oss. Fy skäms på er för det är bedrövligt. Omar AlGanas jag hoppas verkligen att partiet inte avsätter dig och vill verkligen tacka dig att du som har invandrar bakgrund har kommit så långt i det svenska samhället och där med anser jag att du inte ska skriva på något avsättning för att avgå dina uppdrag.

  Vänliga hälsningar Håkan

  • Oj då, ser här att Sozzarnas trollfabrik håller på med ”Damage Control”.

   Det verkar heller inte störa Sozzarna nämnvärt att det är en ultraislamist som trixat sig upp i toppen.
   Bedrövligt!!

LÄMNA ETT SVAR