Foto: SVT/Valmyndigheten

C har känt till Aldebes islamistiska åsikter i tolv års tid utan att agera

Delningar

Centerpartiet har känt till Ebtisam Aldebes islamistiska åsikter i tolv års tid – utan att agera. Aldebe kandiderade för partiet redan i riksdagsvalet 2006 och agiterade då öppet för att Sverige borde införa sharialagar. Hon föreslogs som riksdagskandidat så sent som 2014.

– Vissa muslimska länder accepterar inte en skilsmässa enligt svensk lag i och med att den inte grundar sig på islamiska principer. Om man skulle anställa en imam tillsammans med domaren som utför skilsmässan och skriver under den, så är hon skild på båda sätt.

Så uttryckte sig Ebtisam Aldebe på knagglig svenska i ett avsnitt av SVT:s ”Rapport” som sändes 28 april 2006. Hon kandiderade då för Centerpartiet till riksdagen och stod på plats tre på Stockholmslistan. Aldebe krävde i inslaget även dubbel arsvrätt för män:

– Mannen måste ta hand om kvinnan, om han är bror, pappa, hennes man eller son. Det är alltid mannen som ska ta hand om en kvinna. Om hon ärver en del får hon behålla den för sig själv, om mannen som äger två delar så är det han som får ta hand om hennes försörjning, hävdade hon.

Försvarades av partiledaren

Centerpartiets dåvarande partiledare Maud Olofsson valde att ta den shariaförespråkande partikollegan i försvar efter hennes utspel i Rapport:

– Hon ställer ju upp på de värderingar vi har och partiets inställning är ju att arvslagarna som gäller i Sverige ska gälla alla som bor här, sade Olofsson till SVT.

Aldebe har sedan dess fortsatt att kandidera för Centerpartiet men har fått mer nedtonade placeringar på valsedlarna. 2010 stod hon på plats nio på C:s valsedel till landstingsfullmäktige i Stockholms län och 2014 på plats 29 på Centerpartiets valsedel för Stockholms läns riksdagsvalkrets.

Samtidigt har Aldebe fått uppdrag som nämndeman i Solna tingsrätt. I fredags uppmärksammade The Local en kontroversiell dom där C-politikern var en av två nämndemän som friade en man som åtalats för att ha misshandlat sin fru. I domskälen angavs bland annat att mannens familj ”verkar vara en bra familj”. Kvinnan kritiserades dessutom i domen för att ha polisanmält sin man istället för att försöka lösa frågan ”inom familjen”.

Domen fick stor medial spridning efter att Bengt Ivarsson, tidigare ordförande för Sveriges advokatsamfund, i lördags uppmärksammat den på Twitter.

”Det här är en av de mest fördomsfulla och märkliga domar jag läst. Inte helt oväntat dikterad av två nämndemän”, twittrade han.

Krävde sharialagar

Anledningen till att Ebtisam Aldebes åsikter uppmärksammades våren 2006 var att hennes man, Mahmoud Aldebe, i egenskap av ordförande för Sveriges muslimska förbund, skickat ett krav om särlagstiftning för Sveriges muslimer till samtliga riksdagspartier. I brevet krävde han bland annat dubbel arvsrätt för män, att muslimska barn ska få undervisning i islam i kommunala skolor samt särskild lagstiftning för muslimer gällande skilsmässor och vård av barn.

Inför riksdagsvalet 2010 kandiderade även Mahmoud Aldebe till Stockholmscenterns riksdagslista, något uppmärksammades av Sydsvenskan i oktober 2009. I samband med kandidaturen uppstod en intern strid inom Centerpartiet kring hur man borde förhålla sig till kandidater som förespråkar sharialagar.

I januari 2010 hoppade till slut Mahmoud Aldebe av såväl riksdagskandidaturen som Centerpartiet. Anledningen var att han ansåg sig vara utsatt för diskriminering.

– Det visar att demokratiprincipen bara gäller de som har svenska värderingar som grund och jag diskrimineras och förolämpas för att jag har islamiska värderingar, skrev han i ett pressmeddelande.

Centerpartiet agerar

Förra månadens dom i Solna tingsrätt, som Ebtisam Aldebe var med och utdömde, har lett till en kritikstorm mot Centerpartiet. Och nu, nästan tolv år efter att de första gången uppmärksammades på den shariaförespråkande företrädaren, väljer partiet att agera.

”Centerpartiet i Solna har ikväll meddelat Ebtisam Aldebe att man inte längre har förtroende för henne som nämndeman. Hon har därför uppmanats att lämna sitt uppdrag, vilket vi förutsätter att hon nu gör. Den typen av sexistiska resonemang som hon står bakom är helt oacceptabla”, skriver partiet på Twitter.

Många reagerar på att C skriver ”sexistiska” och undviker ordet ”islamistiska” i sitt Twitterinlägg. Andra frågar sig om den friande domen nu kommer rivas upp eller om den misshandlade kvinnan får finna sig i att hennes man friats av domstolen.

LÄS MER: Islamist bakom shariadom i svensk domstol

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

725 KOMMENTARER

 1. Det lort skal slet ikke være i Sverige!
  muhamedanerne skal være i muhamedanerland, og det er ikke her!
  Herut!

 2. Till valet 2018 finns hon inte med på valsedlarna för C, men mycket hinner att ske innan september. Men är deras kandidater spikade eller kan det bli förändringar?

 3. Man kan undra vad de varit rädda för att säga. Vi ska ju inte vara rädda i det här landet, men vilken slags rädsla kan man ju fundera över.

 4. Och Maud Olofsson, denna ständigt gläfsande taxliknande varelse, gjorde precis som Reinfeldt – smet iväg från allt ansvar för allt elände som ställts till, som om ingenting hänt. Nu lever hon gott på gamla meriter och behöver aldrig bekymra sig om någonting mer.

  • Finns en till i församlingen….
   Göran P…. Den allsmäktige.

   Det var ju han som ställde dörren på glänt, och började smått lägga ned försvaret….
   När han gick, så tog Reinfeldt över, och slog spiken i försvarskistan, och slängde bort dörren.

  • Varje gång regeringen Reinfeldt skulle fotas radade man upp sig.Maud Olofsson flabbade rakt ut varje gång trots att ingen pratade med henne. Jag undrade alltid varför.

   • Inte så svårt att gissa…
    En åtråvärd titel, en hyfsad lön, samt en kommande, utmärkt statsrådspension.

  • Sexist??? Islamist.. C duckar för verkligheten som vanligt och kräver djupt i den PK-korrekta verktygslåda man har för att beskriver den verklighet man själv skapat.

   Nu får man kalla in trollen på MSB.

  • jaha hon är avstängd som nämndeman men i övrigt verkar hon kunna fortsätt inom C hon skall väl sparkas ut från partiet så klart centerns agenda i sin prydo 30 mille var det men där tog det stopp för tillfället nu har dom blivit riktigt avslöjade har dom säkert sjunkit några procent

  • Jo Mittlandet! Eftermälet har hon hängande över sig som ett Damoklessvärd-svärd! Även om inte Maud bryr sig så finns hon dokumenterad i historieböckerna!????

  • Jimmie Åkesson spådomar får rätt som vanligt.

   Denna gång var han 9 år före konstaterad verklighet.

 5. Det är fullproppat med islamister fortfarande i 7-Partiet så det är något att tänka på för väljare. Bara för att två hastigt och lustigt åkte ut betyder det inte så mycket.

  • hoppas JIMMY har koll på detta det blir mumma i kommande debatter dom letar nog febrilt efter moteld nu

 6. Bra att Centerpartiet avslöjas som ett precis lika vidrigt islamofascistiskt parti som Miljöpartiet! Om sen folk bara kunde ta till sig detta skulle partiet bara samla promille av rösterna i valet men det är givetvis att hoppas för mycket.

  • Snarare ett lika fjantigt parti.
   Ingen vettig människa kan ha någon som helst respekt för företrädarna för 7-klöverns företrädare.

  • Centerpartiet är även de kapade av kulturmarxister. Kulturmarxismen är en partiöverskridande gudslös religion i Sverige.

   • Det paradoxala är att de gudlösa kulturmarxisterna vurmar så mycket för de tokreligiösa muslimerna.

 7. Allianspartiernas flörtande med muslimer kommer sig av intresset att göra lukrativa affärer i den muslimska världen.

  Alliansen säljer gärna ut Sverige till den muslimska världen om man tjänar pengar på det själva. Sveriges export till Mellanöstern är på ca 30 miljarder kronor om året.

 8. För en gång skull glädjande rapportering men jag är övertygad om att det finns massor med muslimska nämndemän därute som dömer partiskt.

  Sveriges politiker och byråkrater måste nu inse att våldsideologin islam ej är förenlig med våra svenska värderingar.

 9. En shariaperson i en svensk domstol.. Oväntat? Nej, Det kommer med högsta sannolikhet att sprida sig i hela samhället..

  Eller rättare sagt det finns redan i det svenska samhället och det kommer att öka.

  • Vi får se.
   Jag har ännu inte slutat att hoppas på en oförsonlig motreaktion mot utlänningsväldet.

 10. Centern är det nya muslimska partiet. Islamisten hade inkommit uteslutnings ärende om det inte hade uppmärksammat i media. Vi måste hålla koll på C partiet ett av de farligaste parti vi har i riksdagen.

 11. Släng ut alla islamister från våra domstolar.

  Vi vill inte ha sharialagar i Sverige.

  En röst på Centern eller MP, är uppenbart en röst på islamisering.

 12. Varför är alla partier så ivriga att ta in invandrare i sina partier och ge dem uppdrag? Berör det på att de tycker att svenska värderingar och svensk ämbetsmannased bör förändras? Om inte så borde det vara lagstiftat att man måste ha varit svensk medborgare i minst tio år innan man kan bli valbar. Dessutom skulle man tvingas skriva under en försäkran att man följer svensk lag.

 13. Det fanns ju två nämndemän från C i rätten, som båda gick på samma linje. Vore intressant att veta mer om Aldebes kollega. Varför ’är det så¨tyst om nr 2?

 14. Frågan är hur dom får makt i Sverige dom får nog hjälp av 7klöver och pk för det måste ju bli mångfald enligt dom eller ?

 15. Nu jävlar måste väl folk vakna! Den här historien får inte släppas, den måste fanimej kablas ut i hela landet och i hela världen! Och låt inte Annie ”Tant Bjun” Lööf slippa undan, kör upp historien i ansiktet på henne och kräv svar!

 16. Problemet är inte löst när en av de beslöjade jihadister-kvinnor avstängs från partiet.

  Man måste lära sig lite om Islam och förstå att alla troende muslimer ÄR JIHADISTER (Jihad (arabiska الجهاد (ǧihād), ”strävan” eller ”kamp”; ytterst från jahada (ǧhd), ”att anstränga sig”; ”guds högsta strävan”) är en religiös plikt för muslimer.)

  och Islamister och vill ha sharialagar var de bosätter sig , så de ABSOLUT INTE KAN integreras i Västerländska samhället , det är lika omöjligt som att blanda vatten och olja .

  Religionsfrihet kan absolut inte gälla den våldsbejakande nazistiska ideologi Islam , som i sin helhet lär sina dyrkare att de är herrefolk och alla andra icke troende är UNTERMENSCH SOM ÄR INTE ALLS AV LIKA VÄRDE SOM MUSLIMER.

  Det är därför i varje land i Mellanöstern där en del muslimer bor är det alltid stökigt och bråkigt och kriget !!

 17. Hon Lööf är kritisk och tar till hårda ord. Kommer detta innebära en spricka i mitten på feminismen?

 18. Och Annie lööf kan inte samarbeta med SD, men centerpartiet har tydligen inga problem att ha islamisterna i sitt parti med alla dess former och problem med hedersmord, månggifte, omskärelse, mord, våldtäkter, balkongkastning m.m, centerpartiet har stor skuld till Sveriges förfall!!!

 19. Bäst vore väl om Aldebe snarast lämnade både C och Solna och flyttade till något lämpligt land i Mellanöstern eller Nord Afrika.

 20. Intressant att se at slaskSveriges feminister står bakom misshandel, könsstympning hedersmord etc.

  För inte hör man ett knyst från denna kanten

 21. Detta exponerar tydligt svagheten med det svenska valsystemet där politiker väljer varandra och väljarna inte ens kan stryka namn på röstsedeln

 22. USA har en shariamuslim som heter Linda Sarsour. Hon är insyltad i diverse muslimska organisationer och stōttas bl.a av Demokraterna i USA. Hon vill tvinga USA:s delstater att erkänna sharia.
  Hon var en av deltagarna bakom kvinnornas marsch i rosa p u s s y hats mot Trump.
  Givetvis är Hon klädd i hijab, som är symbolen för sharia

 23. Det blir bara värre och värre. Lokala shariadomstolar och shariapolis har funnits länge och Systembolaget i Tensta har de lyckats stänga. Tidigare verkade de i det fördolda men nu verkar de således inför öppen ridå och med Centerpartiets goda minne.

 24. De flesta har nog genomskådat 7 klöverns lierande med korandyrkarna. Allt handlar om att få behålla makten och inflytandet. Och då gör man exakt vad som krävs för att locka väljare. De som lyckats bäst är sossarna såklart, se bara valdistrikten i dessa getton, där sossarna ligger mellan 60-90+ i procentandel av väljarunderlaget. Men även övriga V och MP har stort stöd bland den invällande befolkningen. Och i
  gengäld till valboskapen låter man sig infiltreras av deras religiösa trosfränder som bedriver muslimska frågor, ni kan det där, separata badtider, burka osv osv. 7 klöverns representanter är beredd att köpslå med djävulens hantlangare och därmed skapa ett otryggare Sverige där våra lagar och regler sätts ur spel, där bidragskostnaderna skenar, där samhället får vittna sönder av detta virus som islam är osv för att behålla makten och inflytande. S, MP och V är värst av kända
  anledningar, men C och M har också sina idioter till korandyrkare som försöker förändra vårt samhälle, lagar, regler osv för att anpassas till den barbariska ideologin islam. Välj rätt 2018.

 25. Katar, samt Emirat staterna använder sig av arbetare från Bangladesh, Indien etc,
  ör att bygga upp sitt land.

  slaskSverige använder sig av muslimer för att riva ned sitt land.

 26. Vilket monumentalt hyckleri av Centern och Annie Lööf när de nu spelar upprörda och förvånade, trots att herr och fru Aldebes sharia-åsikter har varit kända länge.

  Jag tycker att SD ska använda sig av domen i valkampanjen för att påvisa Centerns dubbelspel i frågan.

  Egentligen hycklar hela sjupartiet. När det gäller att få röster från muslimer är det inte så noga med värdegrunden. Jag tänker även på Waberi, som kom in i Riksdagen för Moderaterna trots kvinnofientliga uttalanden och kränkande diskriminering av tjejerna i skolan där han var rektor. Man undrar också om Centern (precis som Miljöpartiet har varit eller fortfarande är?) är infiltrerat av islamister, som driver en egen agenda, inte är ett dugg intresserade av partiernas program utan använder dessa som en plattform för att skaffa sig inflytande och lukrativa poster. Dags för en närmare granskning.

 27. Det dyker säkert snart upp någon vänstermupp som avfärdar kritiken som rasism och att politiker som kritiserar domen inte ska lägga sig i hur domstolar dömer.
  Wait and see..

  • Det är folkets röst och insyn i domstolarna. Skall behandlas med respekt och nämndemännen förutsätts vara laglydiga och hedervärda medborgare som tagit till sig vårt samhälles etik och moral. Det är partierna som bister och domstolarna som inte kontrollerar de föreslagna kandidaterna ordentligt!

  • Det fungerade när Sverige var ett homogent land. Vi måste ha ett jurysystem som I USA där en jury utses för varje mål. Försvarsadvokater, åklagare och domare har rätt att kräva att några jurymedlemar tas bort.

  • Alla måste bli klara över att nämndemännen också är DOMARE, liksom den juridiskt utbildade domaren.
   Det här systemet med icke-juristutbildade DOMARE. det tillkom när folk inte hade så mycket informell kännedom om andra människors levnads-omständigheter., dvs på den tiden när Internet inte fanns…….

   Den tiden är förbi, anser jag, så acceptera endast juridiskt utexaminerade domare, som uppfattar den svenska sekulära lagstiftningen som bas!

 28. Varför är Annie Lööf upprörd nu? Fattar inte C att om man plockar in muslimer i politiken så får man islam. Många säger att hon är globalist och Bilderbergare. Kanske är hon bara obildad och historielös?

 29. Centern vill fortfarande ha deras röster. Flera islamister kommer att inkvoteras på listorna och ges uppdrag i samhället när vår etik och moral skrotas till förmån för den heliga värdegrunden.

 30. Det är ingen överraskning att Centern älskas av TV och Radiofolk och muslimer.
  Dessutom ingen hemlighet att Muslimerna försöker kapa Centern och MP. Inget parti har klargjort sin politik så klart som Centern (inte ens MP) om fri invandring som något naturligt. Lyssna på riksdagskvinnan Johanna Jönsson C så får höra sanningen om Centerns asyl och invandringspolitik.

  Därför är skillnaden ytterst marginell mellan C och MP och ett framtida samarbete med S skulle inte förvåna. Den gamla konflikten mellan C och Moderaterna skulle kunna blossa upp snabbare än man anar efter nästa val.

 31. När inte ens domstolarna klarar av integrationen hur ska då samhället i övrigt göra det. Land skall med lag byggas.

 32. Till och med centerns ungdomsförbund är upprörda, då har det gått långt. Är det fler som känner sina platser vara placerade på gungfly.

 33. Ta hand om hennes försörjning? Är det inte vi skattebetalare som försörjer dem. Att dessa satans otyg nästlar sig in i olika samhällsfunktioner likt kommunisterna är direkt förödande för ett litet land som Sverige, att det kunnat ske med C,s goda minne, och att det kunnat pågå i 12 år är ju för helvete skrämmande. Nu undrar man hur många med hennes åsikter som sitter på poster på migrationsverket och agerar svängdörr åt islamister.

  • Varför har Sverige haft och har så många förrädare? De radas upp likt ett pärlband. Vad är det för fel i svenskingens huvud? Något eller några fel är det i.a.f. i svenskingarnas huvud. Kan det bero på att, de är kålhuvud och likt andra grönsaker ruttnar inne ifrån?

 34. Trodde dom verkligen att muslimer är intresserade av att integreras och anamma svenska värderingar och svensk lag? Dårar!

 35. Undrar hur många rasistkort som kommer att vina i luften nu…. Dom kommer säkert att hissa rasistflaggan också……….

 36. Svenskt tillstånd kan förklaras med följande.

  ”Importerar man Mellanöstern – så får man Mellanöstern.”

  Behöver man säga något mer i frågan?

 37. Jo man har ju förstått ann Annie Lööf har tjänt dom muslimska dragen och vi har ett stort problem här i landet med dessa avarter som nästlar sig in i vårt samhälle

  Håll Sverige Rent

  • Så är det…Desto fler av utom-västliga populationer som nästlar in sig i västerländsk politik – ju svårare att upprätthålla ett demokratiskt rättesnöre.

 38. Förlåt min ärlighet men vad skall vi med såna här?? Här byggs moskeer och det krävs än det ena och än det andra!! Fattar inte de där korkskallarna till politiker vad de gör?? Man kan undra!!!

  • Min vän, det är inte enbart våra politiker, som bör tituleras ”korkskallar”. Hur vill du titulera de mellan 87% till 95%, som lägger sin röst på dessa stollar?

 39. ”Hon ville också att den svenska arvsrätten skulle ändras för muslimer så att söner ärver två tredjedelar och döttrar bara en tredjedel” CITAT ANNIE LÖÖF, allt enligt islamsk sharialag.

 40. Hela Sjuklövern är en shariavurmande kartell som har som mål att bekämpa SD, som är det enda partiet som står upp mot sharia och islamisering!

 41. Jag har lösningen, ingen ifrån 7-klövern får vara nämndemän bara ”alla” andra i riksdagen..:-)

 42. Om hennes åsikter har varit kända så länge så kan man undra hur många innan detta fallet som hennes islamistiska vurm har drabbat ?
  Alla fall där denna har varit nämndeman borde granskas igen.

  • De flesta svenska politiker oavsett partiprogram är globalister idag.
   Annie Lööf är antagligen mer lojal till ”skuggregeringen” som Bilderberg-
   gruppen representerar, bakom Bilderberg finns annat som driver
   globalisering framåt.

 43. Jag kollade svt´s hemsida idag. Inget namn och bild på Ebtisam Aldebes och Mahmoud Aldebe där. Ingen fördjupade personkoll där. Hade varit SD kandidat då var hela livet ut på skärmen på svt, dn, expressen, aftonbladet och afa´s hemsida. All likas värde och inkluderande heter det.

 44. Invällarna flyr från islam till Sverige och vill införa det de flyr ifrån i landet Sverige !?., det är tydligt att lögnmedia har lyckats få svenska folket naiva!??

 45. Centerpartiet har först när det haft en folklig opinion på sociala medier bakom sig reagerat på islamisten Aldebes sharialag-tillämpning. Bättre sent än aldrig skulle man kunna säga om man är snäll. Men även i detta fall uppvisar C feghet som under tolv år känt till denna shariaförespråkare utan att agera.

  Den politiken passar även nuvarande partiledare ”30 miljoner fler invandrare till Sverige” Annie Lööf ..

 46. Inte konstigt att det blir så här!! Som man bäddar får man ligga!! Med såna puckobroilers som Löfven och Lööfskan vid makten kan det inte annat än gå åt h-vete!!

  • Förr sade folk som så. När det det gjorts något helt galet; ”De har sålt smöret
   och tappat pengarna”. Detta är ett tydligt bevis på svenskingens monumentala dumhet och feghet i kombination med ett storhetsvansinne, som saknar all beskrivning.

 47. C tar plötsligt avstånd, från det som partiet har utvecklat???

  Det är försent nu.

  Sverige har klantat sig bortom räddning, att inte begära av inflyttare att leva efter Svensk Kulturell Identitet.

  Vilka Svenskar ville egentligen införa:

  Barnäktenskap, Hedersvåld, Sharia, Terror, Utanförskapsområden, etc.?

 48. Tokig o tokigare. Nu ska staten du o jag stå för 54% av lönen till nyanlända så dom ska komma ut fortare i arbetslivet det är under två år. Jaa det drabbar ju sjuka o gamla som inte har råd till vård. Rösta rätt i höst.

  • Svenskingarna, har röstat sedan 1960 talet, enligt vad deras förstånd bjuder dem. Mig veterligen har inte svenskingens förstånd förbättrats, utan snarare tvärtom. Så valet år 2028 kommer att bli ännu tokigare än alla andra tidigare val .

 49. Bilderbergergruppen kan visa att de tror på Demokrati och allas lika värde, anställa och avlöna alla som söker inträde i gruppen?

 50. Jag kommer aldrig acceptera en muslim som svensk i hela mitt liv. Är man muslim i Sverige så är man i bästa fall gästboende eller gästarbetande, aldrig svensk.

  • Svenska myndigheter har alltid gått till överdrift åt ena hållet tills dom håller på att ramla av vågen sen går dom till överdrift åt andra hållet det har aldrig funnits jämn vikt för dom nu är det väl mångkulturella överdriften som gäller

 51. Ansiktsboken som tillhör herr Aldebe: https://www.facebook.com/aldebe/posts/10155994106309003?pnref=story

  Citat: ”Hatet mot muslimer i Sverige är ett växande problem. Muslimer får i vardagen liksom judar och hbtq-personer utstå hat och allvarligt hot från flera håll. Från rasistiska lager, organiserade nazister (i kostym – alt-right – eller i kängor och svarta slipsar) eller, i flertalet fall, oorganiserade nazistiskt rasistiska sympatisörer, samt från en betydande numerär kristna höger som i Jesus namn vill förtrycka muslimer .

  Skrämmande attityder mot muslimer i ”Jesus namn ” sprids i sociala media , men vi som en del av samhället har tydligen inte kommit så mycket längre i att tänka och bygga i solidaritetens värderade riktning som vi kanske tror, trots våra sociala trygghetssystem och vår demokrati.

  Jag uppmanar alla kritiska röster att komma med tidliga citat , där jag eller hustru vill ha sharia lagar istället för svenska lagar.”
  .
  .
  Detta kan urarta sig i ett religionskrig….. åtminstone på facebook!!

  • Ganska magstarkt att se en muslim klaga på hatet mot judar när det är just muslimerna själva som står för merparten av detta.

  • Det finns länder där man kan få sin önskan om sharia uppfylld, Sverige är inte riktigt rätt val ännu?

  • Nu var det faktiskt vår mormor och morfar och förfäder som skapade vårt trygghetssystem och demokrati… som har fungerat till ganska nyligen?

  • hatet mot muslimer.. vilket generalisering.. muslimer från iran är mkt välkommna till sv.. annat med sådana som hon .. som vill muslificera sv.. !!

   då får man det man skördar.. dvs hat!!
   iranska kvinnor kämpar för att kasta trasan som hon bär på huvet

 52. Tänk på politiken som C har fört och deras budskap:

  Allt fler ska gå från bidrag till jobb ?
  (Vilket land har klarat massinvandring)

  En integration för alla ?
  (Alla ska ju enligt lag få leva sin egen kultur)

  Utveckling i hela landet ?
  (Hela Sveriges landsbygd har dött, trots 3 miljoner inflyttade samma period)

 53. Det här är ju en extremt pinsam historia för svenskt rättsväsen, vilka tycks vara rätt många nu för tiden.

  Vi skall inte glömma att hon inte ensamt dömer, det finns fler nämndemän och dessutom en domare.

  SD avsätter sina riksdagsledamöter och lokalpolitiker på löpande band påhejade av MSM med deras ”avslöjanden”.

  C väljer att he en aktiv politiker med synpunkter för separerad lagstiftning för människor baserat på trosuppfattning och dessutom som nämndeman i tingsrätten. Detta är extremt allvarligt, då det nu visat sig att hon (liksom någon annan) valt att följa sharia framför Sveriges Rikes Lag.

  MSM har tidigare vart tyst om denna person och ännu tystare har C vart. Här har ni fått en ”gratis passning” SD, utnyttja den ordentligt!

 54. När sanningen kommer fram i ljuset tar centerpartiet till orda, nu fattas bara lite handling. Det här är bara toppen på isberget, och jag tror inte att centerpartiet kommer att åtgärda ett skit. Hela sjuklövern är säkert infiltrerad av islamister.

 55. v-mp-c borde inte existera med sina åsikter… bara detta att dom finns påvisar att sv. är åt helv#te..

 56. Finns ingen anledning att män ska ha större arvsrätt än kvinnor med motiveringen att mannen försörjer familjen.
  För i Sverige är det bidragen till fruarna och barnen (från oss otrogna) som försörjer såväl familjen som den muslimske mannen. Det är ett allvarligt brott mot koranen och sharia att låta sig försörjas av kvinnor och barn med de otrognas pengar !
  Om sharialagar ska införas så ska det inte bara vara valda delar utan all in.
  Mannen ska försörja familjen genom eget arbete.
  Bidragssnyltare =tjuvar ska få handen avhuggen etc.
  Våldtäktsmän ska få snorren avhuggen.
  Och moderna påfund som smartphones är givetvis haram.
  https://varjager.wordpress.com/2010/08/04/hade-muhammeds-fruar-mobiltelefoner/

  • `ja det har du rätt i.. exakt.. men tyvär så vinklar nog dessa sin lärobok så den passar in på deras livstill slår vad om det kommer en ny special upplaga för just swearabia!!!

 57. Pk-ismen o islam går hand i hand i det politiska etabissemanget,där rättsstatens regelverk,
  blandas med islams sharialagar.

 58. Mahmut Aldebe har ju långt tidigare gått ut och krävt sharia, det kan omöjligen vara något C inte känt till!
  Vad det handlar om förstås är ju att paret Aldebe är alibi-muslimer för Centerpartiet, precis som Abdirizak Waberi var det för M. De måste visa upp en multikulti-sida för att visa hur PK man är, det handlar bara om det. Det är ett cyniskt sätt att ragga röster, man struntar helt i att dessa människor går på tvärs mot den egna ideologin.

 59. Många reagerar på att C skriver ”sexistiska” och undviker ordet ”islamistiska” i sitt tvitterinlägg

  En av de kritiserade nämndemännen efter den friande misshandelsdomen i Solna tingsrätt hoppar av sina politiska uppdrag.

  Det berättar Hasan Fransson för Aftonbladet.

  – Hela den här händelsen har tagit hårt på mig och gjort att jag valt att självmant hoppa av samtliga mina politiska uppdrag, skriver Hasan Fransson till Aftonbladet.

  Nu skall denna person börja valla grisar på Gärdet i Stockholm och så kan man ju hoppas att Ebtisam Aldebe oxå följer efter med en grisflock

  Ut med detta folk ur vårt land

 60. Rösta för ett islamist fritt Sverige i höst, Lägg din röst på SD en garanti för upprättelse för Svenska folket, och en storstädning av Svenska myndigheter.

 61. Helt oacceptabelt.
  Efter uppmärksamheten i media vill säga.
  Innan dess, tydligen helt OK i Centerpartiet.

 62. Hela denna soppa ställer frågor. Nu när SD till hösten är på väg att bli största parti så höjs det plötsligt röster om att avskaffa eller kraftigt begränsa nämndemannakonstruktionen.
  Man kan inte låta bli att undra: finns det en dold agenda bakom allt detta?

 63. Kanske bondeförbundarna skulle se till och bli av med nippertippan innan hela partiet luktar koskit……

 64. Centern har hamnat i en svår sits eftersom merparten av de som röstar på C är muslimer. C är Sveriges 1:a muslimska parti.

 65. Ännu ett bevis på den pågående islamiseringen i Sverige. o dessa tjänstekvinnor/män, är så involverade i Pk-isems ideologiska vansinne, att man idag ser kvinnan som mannens egendom.

 66. Gäsp. Det är inte bara centerpartiets byk som är ruttet smutsig av izlamism. En eller två uteslutningar hjälper inte heller. Vi måste ha till en total genomlysning av alla partier i den här frågan.

 67. Så bra att Centerpartiet nu fått kalla fötter vis avi muslimskan.
  Över huvud taget ska det inte finnas några muslimer på några svenska valsedlar.

 68. Varför är svenska politiker och etablissemang så positiva till islam,trots att milljontals människor flyr från muslimska länder på grund av det religiösa förtrycket.

  • Det är Usa och övriga EU länder som ockuperat och förstört länderna i MÖ enligt dem själva därför vill de komma hit som en hämnd och ta över.

   Problemet e ju att kriget inte starta under detta sekel utan i över 1400år när islam och muslimerna ockupera det bysantinska riket i MÖ
   Så det är dem själva som är orsaken till dagens problem. Kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt klarar de inte av.

 69. Ok..Islam tar över mer och mer av det svenska samhället!! Men den slumrande svensken går spikrakt i fällan och landar med chips och coca eller grogg på lördag när det är den stora händelsen i Sverige just nu. Final i Melodifestivalen…

   • Nä, exakt. Det finns inte ord för hur politikerna kan vara så korkade att de låter islam ta över, för det är precis det som sker…Men mello vet du, och klimatet är viktigare än att Sverige går under.

  • Beklagligtvis har du rätt.
   Blir mer förtvivlad för varje dag. Vansinnet och idiotin i Sverige verkar sakna gräns.
   Ibland hoppas man att mångkulturs-helvetet bara är en ond mardröm.

 70. Hur kan folk vara så korkade att de inte förstår att muslimerna kan vara i majoritet redan om 15 år och att Sharia då oundvikligen kommer att implementeras i hela landet och kanske tom långt innan dess pga påtryckningar och hot?

  • nej då innan muslimerna blir i majoritet kommer de försöka störta sverige.
   svensk majoritet kommer fortfarande ha nöjet att köra islam på porten då de är så stinna av övermod (testosteron) att de redan vid ca 25-30% kommer ställa till med kalas, bida din tid.. vår tid kommer.

 71. Säga vad man säga vill… men som etniskt svensk med omtanke om sitt fädernesland väl värd att hata, bildligt talat….

 72. Dylika extrema politiska åsikter hör inte hemma i våra domstolar…men vem har idag något vidare förtroende för vårt rättsväsende…

 73. Islam, är en förmedeltida våldsideologi, som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle och borde förbjudas. En som inte instämmer i detta är tyvärr vår kyrkas främsta företrädare, Ärkebiskopen, som har valt muslimernas stridsrop som sitt valspråk. Allahu akbar. Inte så konstigt kanske med massflykten från vår Svenska kyrka.

 74. Hoppas domen överklagas. Dessutom visar det hur viktiga alternativ media är för samhällsfunktionen. Tack Samhällsnytt! MSM kan dra åt h-e, de kommer bara med lögner eller rapporterar inte alls…

 75. Advokatsamfundets ordförande Anne Ramberg reagerar mot domskälen.
  Inte för att mannen frias- utan för att islamisterna driver linjen att offret ska klara ut misshandeln med förövarens klan, istället för att blanda in svenska poliser, ADVOKATER, och domstolar.
  Med sharialagar ersätts advokatskrået av imamer.

 76. Citat ur dagens Aftobladet/nätbilagan :/ Aldebe har tidigare varit i blåsväder när hon i SVT hävdade att svenska lagar ska anpassas för muslimer som lever i Sverige. Till exempel gällande skilsmässa. Hon ville även att den svenska arvsrätten skulle anpassas efter muslimsk sed./
  Detta har alltså C inte uppmärksammat. Ta er i brasan och ställ er bredvid Stefan Löfven och hans äggröra till regering i skamvrån och stanna där!!!

  • Men vad tusan… går inte att ha så höga krav på blinda hönor…. dessutom har ju valboskapen stort förtroende för 7-klöver höns….

 77. vet nån vem den andre nämndemannen var som friade enl. sharia-praxisen? Är det också en kulturberikare eller en svensk prakt-quisling?

 78. Kineserna har resolut förbjudit Koranen. Det är den enda rätta åtgärden mot en våldsbejakande stenåldersideologi som inte hör hemma i ett modernt samhälle.

  Det är höjden av fräckhet att komma till ett humant och tolerant samhälle. Leva på bidrag och skatter från de svenska arbetande folket och sedan kräva att svenska lagar anpassas till en medeltidsideologi

  Nej alla dessa islamister förtjänar en stor spark i baken och enkelbiljett ut ur landet

  • Man ska absolut inte förbjuda nåt. Man man ska belysa alla tokigheter som står där så kommer folk skämmas att de är muslimer. Men i dagens Sverige är det hets mot folkgrupp att läsa koranen högt.

 79. Hela grundfelet är att de överhuvudtaget har släppts in i Sverige. I går när jag åkte tåg med SJ från Stockholm till Göteborg hör jag följande konversation utspela sig mellan den kvinnliga konduktören och en resande (med arabiskt modersmål, vilket man senare kunde höra vid mobilkonversation):
  ”Du. Du får inte sitt här. Du måste flytta ned till andraklass!”
  ”Jag var där, men det fanns inte plats.”
  ”Nu kommer du med mig ned.”
  ”Men jag kan sitta här. Här finns plats.”
  ”Nej, det är inte rätt mot dem andra som sitter här. De har betalat extra för att sitta här.”
  ”Men ingen annan sitter ju på den här platsen.”
  ”Nu följer du med mig ned.”
  Konduktören går ned, men araben sitter kvar ända till Göteborg.
  Varför är myndighetssverige så flata? Om det hade varit en svensk, så hade ju denne följt vad konduktören sade i alla fall. Denne arab, med täckjackshuvan åtsnörad så bara ansiktet stack fram, har förstås samma attityd till lärare, chefer, Migrationsverket, vårdcentralen och alla andra representanter för Sverige. Han har kommit hit och han bryr sig inte om vad vi säger. Han bara gör som han vill och ingen korrigerar hans handlande.
  Ta inte in fler muslimer i Sverige! Vi blir aldrig av med dem och de anpassar sig aldrig till hur man skall uppföra sig som svensk.

  • Man undrar vad dom får för utbildning i sina egna muslimska skolan

   Skräcklandet Sverige

   • Vi gjorde ingenting. Vi hade köpt biljetter till första klass på tåget, vilket numera är kodord för ”muslimfritt”, och vi trodde väl inte att någonting sådant skulle hända. Det skall tilläggas att araben inte gjorde oss någon skada. Men vi förväntade väl oss (något blåögt) att:

    1) Han skulle följa med konduktören
    2) Att konduktören skulle hämta hjälp
    3) Att personal/polis skulle möta upp på nästa station

    Men ingenting av detta hände. Jag erkänner. Vi kunde ha agerat. Men förmodligen var vårt egenintresse i att blanda oss i diskussionen lägre än möjliga negativa effekter. Vem vet? Man kanske hade fått både araben, konduktören och andra passagerare emot sig? Rasistkortet hade kanske dragits fram.
    Jag bringar er i alla fall denna historia och jag hoppas att flera av de andra passagerarna tar konsekvenserna av upplevelsen med sig till vallokalen i september.

 80. ”Om man skulle anställa en imam tillsammans med domaren…” Där har vi nackdelen med att låta islam och dess kultur få inflytande över samhället. De försöker genast köra över svensk lagstiftning för att få särrättigheter samt tillskansa sig offentliga poster på svenska skattebetalares bekostnad. Vilken smörja!

  • SD:s partiledning bör efter denna nya skandal ge Centerpartiet en riktig smäll på käften så att folk fattar allvaret.

 81. Alla partier förutom SD har väl skaffat en sån här husislamist i sin iver att ha någon mångkulterell person att visa upp. Kaplan, Waberi, etc. Och såhär går det… islam är inte en sekulär religion helt enkelt.

   • Nej, kristendomen hade påve och kejsare. Inom islam är det samma sak. Både kommunister och islamister ville ha bort Shahen i Iran. Nu har de en teokrati, en gudsstat.

    • Dessutom tror dom inte ens på Gud utan på en vålnad som dom tror är en slags överdomare (Domedagens herre). Så någon ”gudsstat” är det ju inte heller i verklig mening. F ö tror jag inte att Gud har någon stat, varken i Iran eller i Vatikanen.
     Den ursprungliga kristendomen sysslade inte ens med sånt: Mitt rike är inte av denna världen, som en viss person från Nasaret sa.

     • Dagens Judar väntar ju på sin ”Messias” som ska härska denna värld. Ändå är det många kristna som ser samhörighet med de vilket är paradoxalt.

   • Islam är både religion och samhällsideologi. En totalitär, intolerant ideologi på samma sätt som nazismen. Inte undra på att Hitler utnämnde stormuftin av Jerusalem till general i SS.

  • Det är inte en husislamist. Centern är ett islamkramande parti. Mycket värre alltså. Allt för röstfisket i grumliga vatten.

 82. Hur kan man rösta på Centerpartiet? Jag fattar det inte:

  Nazistiska rötter (inte alls bara P-O Sundman) förslag om avskaffad skolplikt, avskaffad arvsrätt, införande av månggifte och nu muslimer som nämndemän som tillämpar islamiska rättsprinciper.

  Ett bondeparti? Ett decentraliseringsparti? Ett globaliseringsparti? Ett shariaparti?
  Var det 70 eller 80 miljarder som Maud Olofsson förskingrade i NUON-affären?

  Ett skitparti!

  Centerpartiet är en fara för landet och borde förbjudas. Den rödhåriga kvinna som leder partiet och som tydligen tjusar så många med sina klara ögon är en orm. En ulv i fårakläder. Fy fan!

  • Det är en orm, en giftig äcklig en. Lyssna på idioten Lööf och häpna över cirkelresonemang och självmotsägelser utan poänger. En klockren fubbick som vi säger i Skåne.

   • Ja, mycket bludder. När hon blev svarslös i den senaste partiledardebatten med Jimmie Åkesson föll hon tillbaka i de gamla vanliga skymfande anklagelserna. När argumenten tryter så blir det smutskastning istället.

 83. Det går inte att integrera muslimer i civiliserade länder. Som att blanda svart o vitt och förvänta sig att det förblir svart o vitt.Grottmänniskor som inbillar sig stå över andra med sina 55 i IQ.

 84. En av nämndemännen lämnar nu tydligen alla sina uppdrag för centerpartiet.
  Kan man gissa det kommer att gnällas vid klanens middagsbord. Undrar vilket parti de nu skall erbjuda sina röster. MP och Centern är nu avverkade. S har redan en annan klan ”mutat” in. Det är ju ännu lite väl tidigt att dra igång ett sharia-parti av egen kraft.

 85. Detta blev väl för mycket för Centerpartiet så nära valet . Annars har ju detta parti i annat sammanhang varit förespråkare för månggifte m.m. I ett större sammanhang kan man ju tänka sig vårt lands utveckling , när det gäller rättssäkerheten : Lagarna torde bli allt mera islamvänliga och det svenska folket , om det skulle föredra bl.a. Centerpartiet , se sitt rättsliga skydd alltmera avlägset .

 86. ”Islamist bakom shariadom i svensk domstol”?
  Från och med i höst finns det chans att ”invandrarlistan” får ett avgörande inflytande på skötseln av Malmö!

 87. Ja ibland måste man bara låtsas vara upprörd, som när media uppmärksammar missförhållanden till exempel.

 88. Ett stort misstag att släppa in islam i Sverige, stora problem väntar, internationell erfarenhet talar för framtida konflikter med värdfolket.

 89. Frågan för C är hur många röster är Ebtisam Aldebe värd i islamkretsar? Är hon värd att offras?

  • C har nog satsat på att ha ett antal islamister, då det samlar speciella röster som dom annars inte hade fått.

 90. Förmodligen finns ett stort mörkertal när det gäller misshandelsfall i hemmet eftersom invandrare med klanmentalitet och erfarenhet av sharialagar tycker att man inte ska polisanmäla sådan fall utan lösa tvisten inom släkten.

 91. Denna Ebtisam Aldebe ansåg och anser antagligen att svenskarna kan man
  mata med vad skit som helst. Snacket om muslimska länder som inte
  accepterar våra lagar och därför ska vi införa/särbehandla muslimer med
  shariadomstolar. Hela västvärlden får smaka på islamisternas trånga människosyn.
  För ett par år sedan i England hade det upprättats ett hundratal illegala sharia-
  domstolar, muslimer tänker hur som helst göra som dom vill mot de ”otrogna”.
  De vill inte följa våra lagar om de växer i antal. Hela islam bygger på att ta över
  och förakta de s k otrogna, det vill säga alla icke-muslimer. Kolla bara runt i
  muslimska länder där muslimer har 90 % eller mer i population, vilket gissel
  för de övriga icke-muhammedaner. Länder som Pakistan,Bangladesh, Sudan,
  Egypten och Algeriet. Redan länder som närmar sig 50% muslimer och resten
  andra uppstår problem som Tanzania, Etiopien, Eritrea och Nigeria.
  I Sverige är väl snart 10% muslimer och fler och fler krav kommer att ställas av
  muslimer som kräver särbehandling. Skulle inte förvåna mig de ska bygga en
  hel muslimsk stad o s v.

  De okloka svenskar som håller med om att sharia kan vara bra för muslimer bör
  nog se in i framtiden ett tiotal år. Framför allt studera islamologin, säg inte
  att islam är som alla andra trosuppfattningar.

  • Hade dom ortodoxa Etiopierna varit så starka i sin tro hade dom varit överkörda för länge sen…Etiopien är en stor fet vagel i ögat på den muslimska världen…????????????????????????

  • ”I Sverige är väl snart 10% muslimer,” och när 40 talisterna går bort är väl de 10% automatiskt 30% då nästan alla är barn så dom försvinner inte, bara svenskar. Sen har vi anhöriginvandring, minst 7 på ett flyktingbarn. Då kan man snacka om %.
   Med 5-7 barn per familj är 50% gränsen nådd inom 10 år.
   Dessutom flytta nu många svenska ungdomar utomlands, så befolkningsskiftet kommer att gå mycket snabbt, det är synd att inte någon som har resurser gör en studie på detta, men den måste väl göras i smyg, för det är väl lika tabu som att visa statistik på kriminellas ursprung.
   Egentligen är det ingen ide att räkna på det, för det är för sent att stoppa.

 92. Saker som förenar ett folk.

  Språk
  Kultur
  Religion

  Vad har vi gemensamt med islamister i Sverige?
  Vad har vi för nytta av de?

  Från Vikingar till veklingar på rekordtid.

 93. Säga vad man säga vill om hjärntvättad svensk valboskap… men det är inte av en slump att dom har så högt förtroende för Lööfruskan… vilket för var tänkande etnisk svensk med omtanke om sitt fädernesland torde vara mer än skrämmande…

 94. Nu kanske folk kan börja ta Jimmie Åkessons debattartikel på allvar; den som Aftonbladet publicerade 2011 och som han fått ta emot så mycket skäll för.
  Som i många andra frågor har han och SD haft rätt hela tiden. Men i stället för att vilja ha samtal och diskussion har man kallat SD för ”främlingsfientliga”, ”rasister”, ”står inte upp för alla lika rätt och värde”, ”inte ett parti som andra”, ”fascister”, till och med ”nazister”, av allt och alla ända upp till Stefan Löfven, som kanske varit den mest rabiate av dem alla.
  Läs hur Åkesson redan för 7 år sedan varnade för den utveckling som nu börjat ta fart på allvar i Sverige:
  https://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

 95. Glöm löften från Moderaterna om en migrationspolitik byggd på lag och ordning. Man kommer i regeringsställning att gå tillbaka till öppna gränser och fullfölja rådande praxis att inte utvisa dem som fått avslag på asyl. Flera signaler pekar på det.

  Ulf Kristersson uttalar sig tydligt för ett mångkulturellt samhälle under en partiledarintervju på centralstationen i Stockholm förra veckan.

  På frågan om moderaterna nu står för en restriktiv migrationspolitik, svarar han, ”Nej, jag tycker det är en felaktig beskrivning”.

  https://samtiden.nu/2018/03/alliansen-fortsatter-saga-oppna-era-hjartan-migrationspolitiken/

  Kristersson får seden frågan om det inte det finns betydande skillnader på hans och centerpartiets politik

  – Jag tycker inte att de är betydande.

  Vilket bekräftar vad vi trott, hans tal om en restriktivare invandringspolitik är bara falskspel, röstfiskeri på högsta nivå. En man vars ord inte är vatten värt.

 96. Det här borde rimligtvis innebära att inga muslimer överhuvudtaget ska få jobba som riksdagsmän (lagstiftare) eftersom samtliga(!!) muslimer föredrar sharia framför svenska lagar.

   • Sist jag tittade så såg jag ett par avskurna huvuden på torget utanför regeringskansliet i Kabul…

  • Beror väl på. Någon som t.ex Socialdemokraternas Nalin Pekgul som ju varit kritisk mot bl.a Miljöpartiets Islamist Mehmet Kaplan och religiösa friskolor. Utgör väl inget större problem.

   • Nalin Pekgul är väl ingen typisk muslim. Född i Turkiet med sekulära lagar och kan tänka sig att gå med davidsstjärna.

    • Hon är ändå Muslim. Det finns ett vitt spektrum av Muslimer som av olika anledningar bryr sig mer eller mindre om dom Muslimska skrifterna. Så man kan inte generellt säga att Muslimer är olämpliga som riksdagsledamöter.

     • jag litar inte på någon företrädare för islam oavsett om de är lite grand muslim eller islamist. Islam är en intolerant religion som du själv påpekat tidigare.

     • Ja, det gäller att vara på sin vakt. Viktigt att komma ihåg att Jihad drivs i olika steg. Det är ju först när Muslimerna är i majoritet och har tillräcklig styrka som man tar till vapen.

      Under dom perioder när man är i minoritet och svagare så ska man enligt Koranen agera annorlunda. Så länge Muslimerna är i minoritet så är det ett budskap av fred och tolerans som skall predikas. Detta ändras dock så fort Islam skaffat sig en starkare maktposition i samhället.

      Abu Darda en av Mohammeds följeslagare uttryckte sig så här om detta “ We smile in the face of some people although our hearts curse them.”

    • Jo, men henne kan man nog numera ändå räkna till skaran sekulariserade och moderata Muslimer.

     Självklart så ska vi ändå inte vara tacksamma för att någon Muslim sätter sin fot på Svensk mark. I ett större perspektiv så ökar ju nämligen problemen med Islam i takt med att Muslimerna utgör en allt större del i en befolkning. Något som vi ju kan se bevis på över hela världen.

 97. Enligt listan jobbar hon som barnskötare. Mina barn skulle hon eller någon annan Islamist aldrig få sköta i vart fall.

 98. PK-eliten har skjutit sig i foten. Nu kommer muslimerna bli förbannade på efterblivna skurkar till politiker och journalister och blir tvungna på nåt vis be om ursäkt. På folkets bekostnad förstås.

 99. Förstår inte riktigt vad problemet är. Muslimer följer och vill ha sharia. Denna kvinna är en muslim som följer det islam står för och hon företräder C.
  Om C inte vill ha sharia så ska de inte ha muslimska företrädare. Hur svårt ska det vara egentligen.

 100. Visar bara va tröga svenskar är speciellt centerpartister. det tar oerhört lång tid innan dom fattar

 101. Det är fel att politiker dömer folk i Sverige. I USA är det amerikanerna själva som dömer de egna, via en jury. Jag har själv blivit kallad till juryarbete.

 102. Här ser man vad Centerpartiet kan tillföra, eller har tillfört vårt samhälle!!!
  Den första domen i en tingsrätt, som bygger på sharialagar, och ett arabisk/muslimskt sätt att tillämpa lagstiftning!!! —Tack centern ni visar vägen mot ett islamistiskt Sverige!!!
  Undrar vad landsbygdens bönder tycker om detta???

 103. Såg en debatt från 2009 där Jimmie Åkesson varnande för just det här
  med sharia och exakt de här muslimerna.
  Men då var det den lilla kraftiga tanten som var partiledare för C.
  Jag kommer inte på vad hon heter, men hon hade gäll röst och norrlänsk.

 104. Gud bevara oss från Centerpartiet. Bönderna har för länge sedan övergett detta stolliga och förvirrade parti.

 105. Det står alldeles utomordentligt klart att många islamister nu ser centern som sina allierade efter den negativa publiciteten med islamister som miljöpartiet fått. Bl a har den ledande imamen vid Malmös stora moské suttit i sammanträden med centerpartistiska företrädare som kunnat ses i lokal press. Centerpartiet har dock fingret i luften och känner av när vindarna blåser varför man nu blivit skraja. Man ska dock inte låta sig luras för centerpartiet har gott om andra islamister i leden.

 106. Varför ska över huvud taget muslimer som knappt kan prata svenska sitta och döma i svenska domstolar!? Vad blir det härnäst, offentliga halshuggningar? Nyanlända muslimer ska rätta in sig i ledet, inte tvärtom! Snart är det fan ta mig dags att gå ur hus och hem med högafflar och facklor i nävarna!

 107. Ekoredaktionen på Sveriges radio nämner inte med ett ord att det handlar om islamisk rättstillämpning. Vi behöver ju inte undra varför.

  Svenska folket inte ska förstå att det handlar om islamisering och sharia i svenska domstolar.

  För att lägga ut villospår tar man istället upp frågan om nämndemannainstitutionen. Men nu var det islamiseringen det gäller!

  • Det sitter ”vanliga” människor som nämndemän i tingsrätten dvs vilka nollor (87%) som helst, i hovrätten behöver dom ha juridisk utbildning. Lägg ner tingsrätten.

 108. Är det Annie Lööf, s Centerpartiet som nu skall överta MP,s (muslim partiets) roll att

  VURMA och släppa fram poster till Sveriges NYA ADEL = MUSLIMERNA ?

  A. LÖÖF ! DU VET INTE VAD DU SYSSLAR MED. Skall du gå i Reinfeldts och Löfvens VANSINNIGA Muslim krypande ? Har du glömt KAPLAND och hans Muslimska Brödraskap ?
  Ps. se dig om i samhället hur det ser ut idag efter massimporten. vill du verkligen att Sverige skall utvecklas i denna riktning ?

  • Vad gör Bildeberggruppen med de politiker när dom är där, de som varit där förvandlas ju till landsförädare omgående, är det hot eller pengar, kan man fråga sig.

 109. Jag har pratat med ganska många centerpartister som också försvarar sharialagar och som vill omvandla Sverige till ett muslimskt styrt land. Så detta är väl ganska välkänst, d.v.s. att C har många fanatiska musilmer som medlemmar. Även MP har några liknande personer. Detta känner väl alla till, antar jag i a f. Även Annie Lööf måste ha kunskap och vetskap om alla dessa muslimer som är med-lemmar i centerpartiet.
  /CC

   • Ja, om islamiseterna tar över vårt land… Och det kan bli så om bara 2-3 generationer (d.v.s. om 7-klöverns politiker får mandat att fort-sätta bestämma över asyl- och invandringspolitiken) och då kan det faktiskt bli så att Annie Lööf på riktigt tvingas till (på sin åldres höst) att bära huckle, nikab eller burka.
    /CC

 110. Jag har nu satsat min fattigpension på att årets svensk blir den som säger ”helt oacceptabelt” flest gånger… iofs var oddset lågt men ändå…..

 111. ”Vägen till helvetet är kantad av goda föresatser”, det har väl aldrig haft så tydlig innebörd som nu för tiden.

 112. Detta är väl bara C:s inofficiella hållning till islamisering. De har sagt att det är plats för 30-40 miljoner muslimer i Sverige.

 113. I Aftonbladet kan man läsa att hucklan avsagt sig alla uppdrag men jag tvivlar på att det skulle vara vilkorslöst så jag gissar att man löst ut hucklan med ett antal miljoner , vilka som står för lösensumman får man gissa sig till för det kommer nog inte fram utan grävande så mitt hopp går till Egor Putilov

 114. Om A. Lööf Centern friat färdigt med Sossen Löfven och blir invandrar minister så kommer Sverige att få 30 MILJONER nya importerade Islamister.

  Vad har Svenska folket gjort för synder som straffas med dessa sjuka politiker som jobbar för att TOTAL FÖRSTÖRA Sverige.

 115. Kan vi inte skrota ordet ”Islamist” en gång för alla? Islamister kallar sig inte själva för Islamister, de kallar sig kort och gott för muslimer. Ordet ”Islamist” är något icke-muslimer hittat på för att göra skillnad på muslimer och muslimer, baserat på hur hårt de muslimar, för att det ska kännas som att problemet bara omfattas av en handfull muslimer. Det är tvärtom! Problemet omfattas av alla muslimer, så när som på en handfull!

  • Det finns några få muslimer som kanske vill integrera sig, men de flesta vill fortsätta att leva som de gjort i sina egna länder med sina sharialagar och getter att roa sig med. Tro inget annat Svensson.

 116. Vad menar 7k är så väldigt fel i Sverige så att de trycker in okollade utlänningar i massor med olika samhällsfunktioner där de inte alls hör hemma? Och samtidigt kan de inte ens prata med SD. Vad är det som är så bra med islam? Muslimer lär ju ha varit Hitlers bästa vänner!

  • Locka nyanlända röster, är agendan, för de nyanlända är inte intresserade av vår politik, utan röster efter religös tillhörighet och islamiseringen av makten är deras mål. Men det bryr sig inte våra politiker om, bara man får röster.

 117. Ebtisam Aldebes åsikter är inte sexistiska utan fanatiska rasistiska islamistiska, anser jag. Centerpartiet försöker nu rädda ansiktet. Men det finns ju ganska många andra fanatiska muslimer som är medlemmar i C. Det är Annie Lööfs tal om att Sverige bör ta emot ytterligare 30 miljoner asylsökande från Afrika och Mellanöstern som gjort C till en magnet för många muslimska fanatiker, tror jag.
  /CC

 118. Detta är en politisk, rättslig och massmedial skandal! Jag hörde nyheten två gånger på radion tidigare idag utan att förstå vad de menade. De yrade om nämndemän, misshandelsdom och att mannen var av god familj. Sedan kom citaten ”Förfärlig dom i Solna. Hårresande resonemang och värderingar som inte platsar i en rättstat. Dessa värderingar har ingen plats i vårt parti. Uteslutningsärende förbereds.” Inte någon gång nämns att skälet till nämndemännens agerande är islam och sharia. Då hade man förstått sammanhanget. Men samtidigt som det slås upp som en nyhet, så mörklägger man så gott man kan.

  SD 2018!!!

   • Givetvis inte,eftersom en sådan uppgift skulle gynna SD!:-) Något för Jimmie att ta upp! Det börjar bli mycket nu!!

 119. Centerpartiet och MP är samma skräp, de attraherar samma typ av väljare och är innerst inne ett islamistparti
  Med moderaternas senaste utspel inser nog alla att Sverige hänger i balansen i valet 2018, efter det kan allt utplånas

 120. Den här islamistiska nämndemannen (nämndekvinnan) har vi tidigare diskuterat i nån tråd här på Samnytt och både Fria Tider och Nyheter Idag har skrivit om henne. Frågan är varför C har låtit henne fortsätta? Att Annie nu går ut och säger att kvinnan avgår räcker inte, hon har sett mellan fingrarna med att de haft en shariaförespråkare som nämndeman i sitt parti utan att reagera. Det här om något borde sänka C för all framtid.

 121. Inget nytt eller förvånande. Redan på 80-talet fick alla ”invandrare” Kulturell rabatt när de misshandlade sina fruar eller döttrar.
  Fullträff för oss som inte gillar Centern dock. Lagom till valet…
  Vem är den andra nämndemannen (C)?

 122. vägen i centern är en bra bild hur de vill ha en förändring i Sverige som de har det i islam så vill de ha det i Sverige .. hmm och de har ju fått in henne i domstolar så konstigt att hon inte vill stena nån oxså det bruka ju vara populärt

 123. Nu har denna rättsskandal efter ekonyheterna även behandlats i SR:s ”studio ett” som ska ge lite fylligare information om aktuella ämnen. Fortfarande inte ett ord om att det handlar om islamisering och sharia i svenska domstolar. Inget om att nämndemännen är invandrade muslimer. Nada. Niente. Vi ska inte fatta vad det handlar om.

   • Precis som jag skrev i min kommentar nedan. Det är väl ingen som väntat sig det. Inte ett ont ord om islam ska få förekomma. Locket på. Mörka.

   • Ja, naziserna är väl mellan 50-150 i Sverige. Fanatiska muslmierna är cirka 500 000. Men 7-klöverns politiker och pk mediernas journalister anser tydligen att 50-150 nazister är farligare än 500 000 fanatiska muslimer. Märkligt. Mycket märkligt.
    /CC

 124. Det här sprids och sänker C till en annan nivå, skit att alternativ media finns tycker Lööf som lever på en annan planet.

 125. En nyttig idiot som C har använt för att som de tror dra till sig röster från den muslimska diasporan i Sverige…

  Precis som M med Waberi…

 126. Centerpartiet och dess partiledare Annie Lööf, som tycker att 40 miljoner är ett lagom invånarantal i Nybyggarsverige, bidrar till islamiseringen av Sverige, en islamiserting som nu går förfärande fort. En röst på Centerpartiet, som numera inte företräder svenska bönder utan muslimer från Mellanöstern och Nordafrika är en röst på Sveriges och det svenska folkets undergång. Just därför är hon Bilderberggruppens givna statsministerkandidat.

 127. Centerpartiet… Vår historia och våra rötter finns hos bönder som ägde sina egna gårdar och kämpade för sin frihet -detta är historia och inga stöd pengar får ni. Det handlar om 6,5 miljarder kronor som skulle ha betalats ut under 2015.
  – Vaddå miljardregn? Staten sitter ju och håller på dessa pengar…sa bonden med stövlarna på. Nu är det andra åkrar som är viktigare, nämligen Stockholms gator.

  • Bra fråga! Det här ska Annie inte få komma undan med nån överlägsen uttänkt bortförklaring. Nu vill jag se C sjunka som en sten och detta ska de påminnas om varje gång de visar sitt fula tryne!

  • Men det var verkligen hårda ord för att vara i Expressen! Ser de chansen att vinna ett antal klick/läsare på att inte mörka i detta fall?

 128. PK agendan är som alltid överraskad och ”hade ingen aning…”
  Mins Ann Ramberg 2016 om immigrant vågen genom EU 2015 – ”vi kunde aldrig veta…”

  Dessa bortförklaringar kommer vi höra hela tiden.
  Det märkliga är att de kommer från ansvariga i maktposition!!!

  • Det är maktens män och kvinnor som vill ha denna invasion för att
   kunna splittra Sverige och bryta sönder vårt land. Målet för dessa
   globalister är En Ny Världsordning som är som religion för dess
   förkämpar.

 129. Bra att detta nu kommer fram i offentligheten.
  Dock hamnar mycket av fokus på henne och inte hur Centerpartiet agerat. De har under många år känt till detta, hennes åsikter alltså, men inte gjort ett dugg åt saken utan snarare låtit henne avancera inom partiet.
  Likheterna med MP är skrämmande. Samma brist på engagemang i dessa för landet livsviktiga frågor.
  Nu måste Centerpartiet angripas intensivt, krystade förklaringar är enbart löjliga från Lööfs sida.
  Förhoppningsvis fattar svensken, precis som när det gällde MP, och då lär Centerpartiet rasa rejält, gärna under riksdagsspärren.
  Hoppas kan man ju alltid.

  • Då till den stora frågan… var tar då alla dessa lallande jon vägen,, vilket parti kommer dom att sänka då….

   • V och S får/har säkert redan samma situation. Det behöver bara komma fram. Men till dess tar de säkert gärna emot islamisterna med öppna armar.

   • Jag tror dom nöjer sig med dom guldkantade bidragen som ingen svensk pensionär är i närheten av.

 130. Nu har hennes man gett sig in i debatten på Facebook!!!
  Eller rättare sagt så går han ”bananas” och naturligtvis så är han kränkt.
  Kränkt över att inte få sprida sharia….
  Mahmoud Aldebe har en öppen sida på FB så det är bara att gå in o läsa alla inlägg han redan har lyckats producera idag.

 131. Lägg märke till att C nu inte talar om att det handlar om islam utan om sexism. Hur de får ihop det vet nog inte ens lilla Annie.

  • Islam, muslimer ska skyddas till varje pris. Oavsett vad de gjort!

   Denna begravda islam/muslim/kriminella hund överenskommelse som de skyddar. Om den avslöjas kommer 7-partiet sänkas förevigt och till och åtalas.

 132. Hoppas att gemene man som inte läser alternativ media fattar vad som hänt. Men det lär väl krävas mer för att vecka Svenne sjusovare.

 133. Detta säger mer om vad Centerpartiet som parti står för och vilka åsikter de har som nu avslöjas när deras representanter fått diktera en dom som inte följer svensk lag.
  Dessutom bör en nämndeman förstå och kunna tala svenska för att vårt
  rättsväsende ska kunna betraktas som säkert.

 134. De islamistiska infiltrationsskandalerna frodas inom sjuklövern. Aldebe är inte ensam om att under falsk flagg ha försökt infiltrera och föra en islamistisk politik inom sjuklövern.
  Så långt upp som på ministernivå har Sverige haft Mehmet Kaplan, en välkänd islamist. Miljöpartiet hade även Yasri Khan, som vägrar ta kvinnor i hand, som en högt uppsatt företrädare.
  I Moderaterna fanns Abdirizak Waberi, rektor för den just nu mycket omdebatterade Römosseskolan, som riksdagsledamot mellan 2010 och 2014.
  I Socialdemokraternas partistyrelse satt under en kort period Omar Mustafa, ordförande för Islamiska Förbundet som tidigare gjort sig skyldiga till att sprida gravt antisemitisk propaganda. Mustafa tog för övrigt över ordförandeskapet i Islamiska Förbundet från ovan nämnda Waberi.

 135. Inte konstigt eftersom Annie Löv vill ta hit 30 Miljoner till av dessa.
  Wake up, It’s the j…, stupid!

 136. Centern tycker det är ”sexistiskt”. Läs lite i Koranen, Annie! Sharialagar är ingen tebjudning för kvinnor.

  • Annie är sannings förnekare och obildad när det gäller religion.
   Hon har ingen trovärdighet i några politiska frågor alls. Hon är enbart en patetisk person som vill ha makt och tjäna pengar för att själv kunna leva
   gott. Hon är definitivt inte en ledare som tänker på sina väljare och svenska
   folkets bästa.

 137. Domen föll i februari och landade i sociala medier i början på mars (2). Upprördheten i MSM och etablissemanget vaknade till när Aftonbladet såg en chans att skada C. Kanske på MPs uppdrag vad kan man veta. SR med ett anslag på drygt 2 miljarder verkar ha fullt upp med interna oegentligheter sedan det avslöjats att man använt toppkommunister som reportrar. Arma svenskar hur har det kunnat bli såhär.

  • MP-politiker i stöd till nämndemannen: Inget konstigt med domen

   Hela den här historien är uppdiktad antingen för att hitta på något för Centerpartiet eller mot henne, säger nämndemannen Robert Ahl (MP).

 138. Islam ÄR islam.Muslimer ÄR muslimer.Endast islams nyttiga idioter tror att det existerar någon slags ”islam light”.

 139. Nu har det dykt upp en tämligen dubiös nämndeman till. Robert Ahl i Sundbyberg tycker inte de friande nämndemännen i Solna gjort något fel.
  Han säger: ”Jag har ju läst domen. Som nämndeman tar man ställning till är om de bevis som presenteras är tillräckliga för en fällande dom och det är vad man gjort här….”
  Jaha, den åtalade kommer från en bra familj, målsägande kvinna kommer från en dålig familj. Hon har dessutom inte talat med ”familjen” innan hon anmälde misshandeln, de sänkte tydligen hennes trovärdighet. Blåtiran under ögat beror på att målsäganden var trött.
  På punkt efter punkt har alternativa förklaringsmodeller i vissa stycken helt främmande för svensk lagstiftning radats upp.

  Robert Ahl må hända vara läskunnig, men förståndet han uppvisar borde rendera också honom ett avskiljande från posten som nämndeman.

 140. Säga vad man vill om socialdemokraterna och deras införande av skallmätning och tvångssteriliseringar för att hålla den svenska rasen ren men de har i alla fall inte haft rashygien på sitt partiprogram. Det finns det mig veterligt bara ett parti som haft. Vilket då? Alldeles rätt. Centerpartiet!

 141. Från Centerpartiet i Stockholms län Facebook:
  Centerpartiets partistyrelse har nu beslutat att man med omedelbar verkan utesluter båda personerna ur partiet.

  • Så var det med den skaderegleringen….. Snipp snäpp o så var det ur världen….. Nu på med locket….

   • Det är nu vi ska fortsätta agitera detta på Centerns egna mediesidor, speciellt då på Facebook, så deras egna följare börjar inse vad det är som sker i det dolda.

  • Det gick snabbt! Måste väl vara rekord när det gäller att fatta beslut om uteslutning från ett parti….?

   • Så här skrev Annie Lööf på twitter för några minuter sen: ”Centerpartiets partistyrelse har idag fattat beslut om att med omedelbar verkan utesluta två medlemmar för att de ger uttryck för åsikter som inte alls överenstämmer med Centerpartiets värdegrund”. Kan vi hoppas på att även rödluvan ställer sin plats till förfogande efter detta?

 142. Hög tid att Europadomstolen tvångsförvaltar svenskt rättsväsende. Hela upplägget med politiska domare för tanken till nazityskland och kommunistländer.

 143. Jag är från Bosnien kom till Sverige för 20 år sen .
  Jag läser avpixlad/ samhälsnytt dagligen litar inte på strimmedia. aldrig kommenterat här eller nånanstans.
  Men när jag hörde dena nyhet idag .
  Tänkte va fan !!! Var är vi på väg ???
  Är det första april skämt .!?

 144. “Jag känner en stark och allvarlig avsky, misstro och oro över Sveriges politik och framtid. Svenska muslimer dömda för att vara opålitliga och stämplade att vara antidemokrater.

  En häxjakt på muslimska politiker, en smygande, starkt växande misstroendeförklaring över de regerande, en normalisering av hat – och ”islamist”-kritik (vad nu islamist egentligen är?), samtidigt som korruption avslöjas hit och dit.

  Jag har krävt rättigheter för svenska muslimer år 2006 i ett brev riktat till svenska politiker före valet och det tolkades att jag vill ha sharia lagar i Sverige och särlagstiftning för muslimer . Jag har aldrig nämnt ordet Sharia i mitt brev, men media och visa politiker hoppade på mig och min familj som om vi var extremister .

  Jag tvingades till reträtt och tvingades lämna alla mina uppdrag och tills idag betalar vi som familj priset .

  Min hustru Ebtisam Aldebe som är nämndeman i Solna tingsrätten blev av med sitt uppdrag efter aftonbladets påhopp på henne för att hon befriat en man från misstankar av misshandel och Center partiet gav upp av rädsla att förlora opinionen.

  Vi som Aldebe familj känner oss hotade av rasister och främlingsfientliga individer och grupper.

  När ska man känna sig trygg och integrerad i samhället ?

  Vi får inte yttra oss fritt och stämplas att vara ” islamister” , när vi försvarar svaga grupper i samhället.

  Skam över alla politiker som vågar inte stå för yttrandefrihet för alla . Skam över alla journalister som sprider hat och rasism i samhället.
  Skam över alla höger extremister som jägar oss dagligen.

  Ärligt talat, våra politiker låter landet sakta men säkert haverera på alla håll och kanter.

  Det är verkligen något som sker. Som även har skett förr.”

 145. Eftersom vi nu fått reda på hur det går till i domstolar. Kanske man skulle göra en undersökning på hur andra nämndemän röstat i andra ärenden. Särskilt de från C, MP och V.
  Där kanske man kan finna förklaringar till de många otroligt milda domar som vi förfasats över de senaste åren.

 146. Den stora frågan är hur många domar i våra domstolar som är skrivan och fattade utifrån politiska intressen. Det verkar vara möjligt att döma utanför lagen.

  Skulle tro att det är svårt att bli friad från misstanke om skattebrott i våra svenska domstolar.

  • Ja, jag undrar vilka som var nämndemän när en domstol beslutade att frikänna i ett gruppvåldtäktsmål för att en handikappad kvinna i rullstol från Gotland inte hade gjort tillräckligt motstånd. Vet inte hur det gått med det fallet. Överklagan?

 147. SD har guldläge här.
  Kräv nolltolerans för religiös inblandning i rättsväsendet och att kräv att samtliga riksdagspartier inför valet rensar bort kandidater som förespråkar religiös styrning av det offentliga samhället.
  Det kan bli tämligen tunnsått bland kandidaterna då i de rödgröna partierna…

 148. De kan ju alltid byta till S M eller V. Alla dessa partier är antingen översvämmade av islamister eller människor som sympatiserar.

 149. Efter valet kommer detta dock delvis att rättas upp. Antalet nämndemän från SD kommer att vara många fler. Förhoppningsvis kommer extremt få nämndemän från MP.

  Spännande och se hur snacket kommer att gå då.

 150. Människor med den här människosynen har infiltrerat alla partier, därav tystnaden och avsaknaden av kritik. Synd bara att SD är ett högerparti!

 151. Det finns inga svenska värderingar, men väl centerpartistiska värderingar verkar det som. Om det inte finns svenska värderingar så har vi denna dag fått lära oss vad som inte är svenska värderingar i vart fall. Hyckleriet når nya rekord för var dag.

 152. Centern utesluter dom. Några namn anges dock inte i islamkanalen SVT. När en SD utesluts kommer namnet direkt.
  Vilka j-a hycklare.

 153. Studio 1 i radio lyckades i dag göra ett långt inslag om denna dom utan att med ett ord beröra det faktum att dessa båda nämndemän är muslimer, som redan tidigare förespråkat särlagstiftning (sharia) för muslimer.
  Därmed blir radions inslag ett bra exempel på ”fake news”. Det som sades var sant men inte hela sanningen. Det som uteslöts var det som skulle ha gjort domen begriplig. Domen grundades nämligen inte på svensk lag, utan på sharialag.

 154. 2012 ville Advokatsamfundets generalsekreterare att inga Sverigedemokrater skulle få vara nämndemän, behövs det sägas något mer? finns det något mer att säga? Det finns inga ord som kan beskriva så urbota dumt Sverige har blivit?
  Nu finns det bara en räddning och det är att advokatsamfundets generalsekreterare säger att endast sverigedemokrater från och med nu får vara nämndemän.

 155. Fan va svårt statliga SVT och (C) har att säga ”det handlar om muslimska värderingar i denna dom”
  Så jävla ängsligt!!!

 156. OT. Den som kontrollerar pengarna styr världen, —
  ”En av de mest skyddade hemligheterna är att de pengar vi alla använder skapas ur tomma intet av privata banker men legitimeras och skyddas av staten genom lagar och finansieras av folkets arbete. Processen är enkel. Privata banker trycker sedlarna, staten eller kungen tvingar folket genom lagstiftningen att acceptera dem som betalningsmedel och folket arbetar sedan för att betala de lån som staten tar och ränta till de som skapat dessa pengar ur tomma intet.
  Det låter första gången man hör det som ett dåligt skämt, men faktum är att det är precis så det går till och det är därför män med makt sedan 1600-talet (minst) varit beredda att till varje pris få kungar och regeringar att gå med på att ge dem rätten att ge ut de pengar vi alla använder”.
  http://friasidor.is/den-som-kontrollerar-pengarna-styr-varlden/

 157. Centerpartiet//Bondeförbundet har historiskt härbärgerat stollar (T.ex En som i riksdan försvarade burfåglars rättighet till frihet). Det var så stolligt att det gick att skämta om. Värre är det när de nya stollarna proklamerar att sharialagar ska tillämpas i Svenska domstolar. Arma Svenska folk hur blev det såhär

  • Han kallades Pippi-Bengtsson efter sitt utspel om burfåglar, själv var jag vara barn då men min pappa skrattade nästan ihjäl sig och konstaterade att C är ett parti för de riktiga stollarna. Så rätt min far hade!

 158. I dag fick det med ”alla människors lika värde” en rejäl törn. Och den levererades denna gång av centerpartiet.

 159. Hårresande och Uteslutning ur Partiet

  Så KRÄVS av varje Svenskt Parti som har likvärdiga Individer med samma inställning och Sharialagen som Ledstjärna i VÅRT Svenska Samhälle

  Bra Centern i detta avseende…!!

  • Haha när det blir uppmärksammat på sociala medier och är valår så väljer man att vara handelskraftig.

   Annars sopas allt skit under mattan och en hederkodex avseende tystnad råder för att inte stöta sig med nyadeln.

 160. Mer från makens Facebook

  “Hatet mot muslimer i Sverige är ett växande problem. Muslimer får i vardagen liksom judar och hbtq-personer utstå hat och allvarligt hot från flera håll. Från rasistiska lager, organiserade nazister (i kostym – alt-right – eller i kängor och svarta slipsar) eller, i flertalet fall, oorganiserade nazistiskt rasistiska sympatisörer, samt från en betydande numerär kristna höger som i Jesus namn vill förtrycka muslimer .

  Skrämmande attityder mot muslimer i ”Jesus namn ” sprids i sociala media , men vi som en del av samhället har tydligen inte kommit så mycket längre i att tänka och bygga i solidaritetens värderade riktning som vi kanske tror, trots våra sociala trygghetssystem och vår demokrati.

  Jag uppmanar alla kritiska röster att komma med tidliga citat , där jag eller hustru vill ha sharia lagar istället för svenska lagar.”

 161. LÖÖF stöder sedan längre tid öppet islamisering och sharialagar i Sverige! LÖÖF, C, har öppet deklarerat att Sverige ska ta emot 30 miljoner nya afrikaner till bidragsliv i Sverige! LÖÖF är svagsint! En röst på LÖÖF är självmord!

 162. Det betyder ju att Centern har godkänt hennes åsikter och är för sharia-lagar i Sverige när de vet vad hon har för åsikter och sedan sätter upp henne på riksdagslistan.

  De medlemmar av partistyrelse som inte förstår att de åsikter de har som man sätter upp på riksdagslistan också kan komma att drivas i riksdagen borde vara på ett hem för förståndshandikappade och inte i riksdagen.

 163. Det spelar inte ens någon roll att nämndemän dömer efter sharialagar, gammelmediajournalister reagerar inte ens för det, jag tror att gammelmediajournalister kräker när de ser sig själva i spegeln,

 164. Ganska naturligt att vi inte fått in något renodlat Islamistiskt parti i Riksdagen. Vi har ju redan ett knippe Islamvänliga partier, S, V, Mp och C. Nyttiga idioter.

  • Så länge de andra partierna går islamisternas ärenden är det ju rent kontraproduktivt att ställa upp till val. Bättre att surfa på Svenssons röster tills man själv motsvarar största parti då är det läge att plocka hem alla röster som man nu slåss om från 7-K.

 165. Undrar när Wallström, Lööf, Romson och många fler kvinnor i riksdagen kommer inse att de snart också kommer dömas efter sharialagar?

   • Man borde ställa krav på alla invandrare :
    de ska lära sig språket, lag och ordning som gäller i landet Sverige.
    Svenska traditioner gäller i Sverige !.
    Sina egna traditioner de människorna SKALL/MÅSTE lämna hemma, det är därifrån de flyr från förtryck och oreda.

 166. OT. Polisen i Uppsala utreder fyra våldtäktsförsök på några dagar. I helgen blev en kvinna våldtagen i Gottsunda, av två män.

 167. Maud Olofsson har ett digert syndaregister..NUON, försäljning av Posten , tvingade bensinmackar i glesbygd att stänga för dom inte kunde ha etanol , islamistkramande ,SAABs biltillverkning som hamnade i händerna på en skojare . mm.
  Maud borde tillbringa resten av sitt liv i ett avlägset kloster och bedja om syndernas förlåtelse.

  • I ett sunt land skulle hon tillbringat tiden i fängelse sedan hon förskingrat miljarder av svenska statens tillgångar och dessutom bidragit till islamiseringen av Sverige.
   Sverige är dockett mycket sjukt land.

 168. Enligt koranen har en muslim rätt att ljuga och förneka för de otrogna dvs. oss om detta kan gynna dem själva, detta kallas taqia.

  Vårt svenska samhälle är uppbyggt på ärlighet och att man talar sanning och
  att alla medborgare ”drar sitt strå till stacken” för det gemensamma. När vi nu står inför islam så är vi inte förberedda för deras fruktansvärda våldsideologi som helt går ut på dominans och förtryck. Sverige lämnade klan tänkandet bakom sig på vikingatiden dvs. mer än 1000 år sedan. Islams utövare står kvar i klan tänkandet och de sätter våldsideologin islam och sin klans heder framför allt annat.

  Ska det svenska samhället överleva så måste vi nu vakna upp och stoppa islams utbredning i vårt land..

 169. Detta säger mer om centern än om de enskilda personerna.Detta är vad vi har att vänta om centern får vara med och bilda regering

 170. Det här är utvecklingen Centern står för, det är bara när skiten så uppenbart bubblar upp till ytan dom måste pliktskyldigt ta avstånd.

 171. Centerns ledning ljuger i SVT, när de säger att de inte känt till hennes åsikter!!!
  Hon har varit nominerad tidigare på centerns riksdagslista och även då har hon uttalat att bl.a att sharialagar bör kunna införas i Sverige!!!
  Trovärdigheten för Center-ledningen rämnar när de pratar om ”värdegrund” och samtidigt försöker dölja deras indirekta godkännande av islamiseringen av Sverige!!!
  Men med en centerledare som anser att Sverige kan ta emot 30 miljoner s.k ”flyktingar”, så kan man ju vänta sig vad som helst!!

 172. SR och Svt försöker dölja att nämndemännen är muslimer.
  Annars är risken att folk får för sig att Sverige Islamiseras, stegvis.
  Och det är väl ändå fake news….

 173. från Sverigedemokraterna – RICHARD JOMSHOF …
  Centerpartiets nämndeman Ebtisam Aldebe från skandaldomen vid Solna Tingsrätt stod på Centerpartiets riksdagslista 2014. Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof varnar för att det är farligt att rösta på partier som blundar för islamism.
  https://twitter.com/sdriks/status/970642871459155968

 174. Har någon hört Annie uttala sig ännu eller övar hon fortfarande framför spegeln på sitt avståndstagande?

 175. Att det finns någon kvinna i Sverige som inte röstar på Sverigedemokraterna är helt obegripligt.

  • Eller hur! Spyorna står rakt upp i halsen varje gång jag ser dessa förbannade huckle äck&&&&&&&&&l. Åt h-e ut med dem från mitt land.

 176. Muslimska Brödraskapet har infiltrerat politiken i USA, med Barack Hussein Obamas goda minne
  nu slänger väl Trump ut de värsta muslimerna ganska snart kan man hoppas

  Samma sak händer i Sverige, och de svenska politikerna blir lika förvånade varje gång en sådan här sak händer

  Men man undrar hur långt det skall gå innan det sovande folket i Sverige vaknar
  jag är rädd att det redan är för sent………..

  • Muslimska Brodraskapet har med hjalp av svenska overlopare byggt upp en stor maktorganisation i Sverige. Kolla vilka foretag som samarbetar med och anvander sig av Robert Aschbergs firma’ Pisvatus’ tjanster. Dar finns aven svenska sakerhetsfirmor som kanske hjalper till med asiktsregistrering, telefonavlyssning och datahacking av Sverigedemokrater.

 177. Vänta bara. Det kommer tid då de kommer att dominera kommunal-, landstig- och rikspolitiken. Då är Sverige borta. Stackars kommande generationer.

 178. Det konstiga är att C har huserat denna shariaförespråkare i många år men det är som av en händelse just idag när riksmedia går ut och berättar detta, som landets alla centerpartister plötsligt tar avstånd. Jag har i ett par månader genom att läsa alternativmedia vetat att de haft en shariaförespråkare i Solna tingsrätt, varför har inte C vetat det då?

  • (C) stoppade ju undan sitt framtidsprogram med månggifte och fri invandring tills bättre tider när kritiken blev hård. Nu gör de samma sak här men med fingrarna korsade bakom ryggen.

 179. Det här är bara början, nu kommer alla muslimska nämndemän granskas med luppen. Fler domar vill jag se av centerpartisten och alla andra partiers nämndemän.

 180. Detta var känt länge inom centerpatiet, vad som är värre är att dom vill ha hit 40 000 000 alltså 40 miljoner till, se till att dom försvinner i valet 09-09

 181. Inte nog med att PK-svenne tillåter denna sharia-förespråkande hatkärring att befinna sig i Sverige, vi låter henne även vara nämndeman i en svensk domstol och livnära sig på svenska skattebetalare. Vad tillför hon Sverige??
  När skall det PK-hjärntvättade svenska folket vakna ur ”värdegrunds”-hypnosen?
  När skall den påtvingade mångkulturella mardrömmen upphöra?
  Denna islamofascist borde få max. 48 timmar på sig för att packa och sedan hemförlovas till valfritt muslimland.

 182. I Sverige gäller svensk lag och inte Sharia. Skulle man införa särtolkning för religion så gäller det även protestanter, katoliker, buddhister, asatroende osv. Då har vi inte längre en nationalstat. Därför måste dessa dårar stoppas.

  • Men det var ju ett samhälle indelat i etniciteter och religioner som redan Centerpartiet under sin tidigare ledare Maud Olofson framhöll som en fantastisk möjlighet för Sverige. Nya Arabien och Lilla Eritrea m. fl.

 183. Lyssnade på SR-ekot kvart i fem samt inslaget i följande Studio ett. Inte med ett ord nämndes att domen har sin grund helt och hållet i den politiska ideologin islam. Samhällsredaktionen har alltså sammanträtt och beslutat sig för att mörka den stora och enda orsaken till den märkliga domen: islam ställd över svensk lagbok! I stället valde man att diskutera nämndemannasystemet som sådant. Ett elakartat exempel på hur detta politiserande företag väljer att vränga sanningen till förmån för en efterbliven ideologi som man vill skydda undan medborgarnas avsky. Och denna lögnverkstad blir vi tvingade att försörja över skattsedeln från 2019?

   • 2011 till nära 70% och med (S) oräknat enligt Göteborgs universitet. Tycker ändå så synd om dem eftersom de måste ha gråtit mycket idag över valet i Italien som närmast utplånade de etablerade.

  • Jo, jag blev förvånad för i TV4 Nyheterna där avslöjades hela bakgrunden och t.o.m. visade man en glimt av den med huckle iförda nämndemanskvinnan. Då fattade nog de flesta vad det rörde sig om? Ett resultat av den förda svenska flata kravlösa massinvandringen av människor med en övertygelse som inte passar hos oss och som aldrig kommer att låta sig integreras!

 184. Stor sorg i min familj!!!!!!!! Ett syskonbarn har gift sig med en troende musse. Det tog ca sex månader innan han tvingade henne gå i lång kjol. Snart kommer säkert hucklet också. En MYCKET vacker flicka kan jag säga. Stor splittring i familjen nu. Fruktansvärt!

   • Ja, vi fattar ingenting. En vacker välutbildad tjej med hög inkomst. Detta har sått splitt i hela familjen. Ingen förutom föräldrarna, som kände sig ”tvingade” var närvarande på bröllopet.

    • Ofattbart, hur kan man låta sig bli så förälskad i någon där inget kommer att funka, endast om hon gör som han säger. Kanske hon gillar att bli dominerad?

     • ” Kanske hon gillar att bli dominerad ? ”

      Ja så går våra tankar också. Utseendemässigt är han i mina och de flesta andras ögon en person med ofördelaktigt och typiskt arabiskt utseende. Hörde även att det nu var förbjudet med fläskprodukter i hemmet. Vi befarar det värsta och är eniga om att detta kommer att sluta illa.

     • Det finns inget,absolut inget bra med detta. Hon har gjort sitt val och måste ha förstått att hon riskerade att förlora hela sin familj,ja till och med släkt. Hon kommer aldrig att bli bjuden till familjesammankomster tillsammans med honom.

    • Stackars satar!! Att förlora sin dotter på detta sätt? Det motsvarar nog det samma som en dödsolycka? För den dagen hon kommer till insikt – för den dagen kommer – har hon inte en möjlighet i världen att ta sig där ifrån! Hon sitter fast som i en rävsax. Stackare! Han behöver bara säga tre gånger att han vill skiljas, men hon??? Aldrig!!

 185. Hur fan kan man tillåta dessa barbarer att nästla sig in i våra institutioner ?
  Vet man inte vad dessa människor har för syn på livet ?
  Islam och mussar KAN ALDRIG ACCEPTERAS HÄR !!!

   • … ja, men bara av ansvariga politiker, Sv. Kyrkan och media. Inte av en majoritet av det svenska folket. Dock behövs det en del omruskningar, som t ex detta fall, för att de kvarvarande ska vakna!

 186. Jag meddelar härmed att jag sedan Gunnar Hedlunds tid inte har haft nagot förtroende för C. Att jag inte har det nu och att jag förmodligen aldrig kommer att ha det. Partiet har blivit en dynghög (och det är inte att undra pa med en partiledare som Rööf).

 187. Muslimer som vill leva enligt koranen kan bosätta sig i ett muslimskt land! Här gäller svensk lag. Svårare är det inte…

 188. Att CP nominerade en sådan som Ebtisam Aldebe till nämndeman, trots en rad svårartade incidenter utefter hennes politiska väg . .
  . .och att partistyrelsen DESSUTOM blivit delgivna tidigare händelser långt innan hon blev utnämnd, tyder på MYCKET stor omdömeslöshet i partiet.

  Man förutsätter ju då att potentiella C-väljare överväger sitt val i höst, annars är de lika omdömeslösa och nonchalanta mot det svenska rättssystemet och lag och ordning . .men det tror jag inte de är egentligen.

 189. Så här skrev Annie Lööf alldeles nyss på twitter: ”Centerpartiets partistyrelse har idag fattat beslut om att med omedelbar verkan utesluta två medlemmar för att de ger uttryck för åsikter som inte alls överenstämmer med Centerpartiets värdegrund”
  .https://twitter.com/annieloof

  • Vilket sammanträffande att Lööf och C tar avstånd från shariaförespråkarna just precis idag när riksmedia kablar ut detta. Varför har de inte agerat tidigare, detta har ju varit känt länge och skrivits tidigare om i alternativmedia.

 190. När marken brinner under fötterna så utesluter LÖÖF tidigare omhuldade ”huckle-muslimer” med shariablick! Förbjud Centerpartiet NU!

 191. Vilken mardröm!!!
  Där sitter en fullständigt farligt och främmande människa och dömer infödingarna med en hatisk och destruktiv attityd.
  Jag vill också sitta i en domstol och döma araber när jag ska emigrera till Irak… Går det?!
  PK folket är det farligaste fienden som Sverige har just nu.
  Centern är kniven som landet slaktas med.

 192. Där flög ytterligare några stekta sparvar in i SD:s mun!!! Nu förväntar jag mig,att SD hörs med kraft!

 193. SVT Aktuellt beskyddar Ebtisam Aldebe i nu pågående sändning, genom att inte nämna hennes namn samt att pixla hennes ansikte!

 194. Det måste bli totalstopp med invandring från MENA. Kan det här vara sant i Stockholm hyr man inte ut till religiösa friskolor. Äntligen händer nåt positivt.

 195. Detta mina vänner är bra början på det som de själva förkunnar – – – ”Stelth Jihad” – – – att smyga sig in i våra svenska beslutande organ, så man kan påverka besluten i muslimsk riktning, när man är tillräckligt många.
  Imamer har också uppmanat muslimer i ett icke muslimskt land som Sverige, att inledningsvis ligga lågt. För så länge man är i minoritet ska muslimen inte utmärka sig. Men vänta bara, till dess man blivit fler! Muslimerna behöver då inte vara i majoritet, bara betydligt fler, för då kan man börja ta över och ställa allt högre krav, för att i slutändan skapa ett svenska kalifat där bara sharia får gälla!
  Det är detta vi nu börjar se resultatet av!
  Vi kan se det också i de allt ökande kraven på moskébyggen och nu också i allt ökande antal krav på böneutrop.
  Ska vi svenskar bara sitta och tysta och säga ”JA och Amen!”??
  Det är hög tid att svensken organiserar sig till motstånd! För hos våra ansvariga politiker kan vi inte vänta ett skvatt!

 196. Nu börjar allting komma upp till ytan det som etablissemanget velat gömma i det längsta. Förr eller senare tar det stopp.

 197. Hur kan en rättsstat som Sverige tillåta att personer som deltagit på landsfientliga möten (Bilderberg) ska få ingå i en regering, eller ens delta i riksdagen? Det är ett fall värre än att sitta på dubbla stolar. Annie Lööf är en farlig i n f i l t r a t ö r som i ett fungerande land skulle ställas inför domstol.

 198. Fick lämna nämndemans uppdraget. Men fick de lämna Centerpartiet också? Eller är dessa vanställda kvar i Centern?

  • När detta uppdagades i TV-nyheterna blev det alltför känsligt och centern var tvungen att agera. Det är ju val snart.

   Men man var tvungen att komma på dem med fingrarna i syltburken innan det hände något.

   Hade inte TV rapporterat om detta så hade säkert Annie tillåtit dem att stanna kvar i centern!

   • Ja först när svt tog upp det hela blev det för känsligt för C. Det svider säkert att man blev tvungen att kicka dem från centern. De, alltså centern hade säkert velat ha dem kvar

    • Framförallt måste det svida rejält att det på varenda nyhetssändning nu berättas att C haft vetskap i flera år att de haft en shariaförespråkare som nämndeman men inte agerat.

  • Centern har INTE nolltolerans inom partiet. Ja, det vill saega – de har nolltolerans mot svenskar som vill vaart land och folk vael.

 199. Sätt en kvast i röven på alla hucklekärringar det är snart påsk , så att dom kan flyga till Blåkulla !

 200. Varför röstar man om vilken dom som ska gälla? Är det inte svensk lag som ska gälla? Och hur kan ”lekmän” tillåtas fälla en dom? Är det inte de juridiskt utbildade som ska fastställa domarna och det i enlighet med svensk lag?

  • Det skulle behövas en grundlig granskning av Solna tinrätt, men vem vill det inom pk sekten? Ingen, för det skulle vändas mot den sekteristiska makt eliten som styr i samhället.

  • Nej, det är politiskt tillsatta nämndemän som styr, så har det alltid fungerat. Det är galet och jag har alltid fnyst åt folk som har ’stort förtroende’ för svensk rättvisa. Du kan ju tänka dig hur det skulle gå för dig om det var kännt att du var SD sympatisör i en tingsrätt dominerad av 7K tillsatta nämndemän!

 201. Nu är det hög tid att folket bildar ett eget parti och spolar ut dom etablerade partierna med badvattnet. Hela det demokratiska systemet måste ses över och förnyas. Vi kommer aldrig att få till dom förändringar som krävs med dagens sittande partier, som idag präglas av beslutsångest, vankelmod och uppgivenhet inför dom enorma problem som dom själva skapat.
  Dagens partier kommer inte att städa upp den röra dom ställt till med, utan kommer att klamra sig fast vid makten och kohandla med en ökad muslims befolkning.

 202. Annie Lööf är den parti ledare som utgör det största hotet mot demokratin och säkerheten i Landet och som företräder ett parti som fungerar som en trojansk häst för muslimer. Vi måste nu på allvar inse att de flesta av sjuklöver partierna är farliga för fred och välstånd i Landet, dock intar Annie Lööf en särställning genom att låta två muslimer i hennes C parti, verka för islamism och sharia i vårt samhälle utan att lyfta ett finger under hela hennes tid som parti ledare.Om detta smyg islamiserandet får fortsätta har vi ett inbördeskrig inom en mansålder.

  • Tror hon ikväll börjar ana att hon är genomskådad. Därför har hon skickat fram partisekreteraren att möta media. Nu avlöser krismötena varandra men detta går knappast att bortförklara.

  • Traffade en Goteborgare forra veckan. Han sade att svartkladda maen patrullerar gator och torg i vissa stadsdelar/fororter i Goteborg. Polisen vaagar inte gora nagonting. Bara en tidsfraga innan vi ser Toyota Pick-ups med kulsprutor pa flaken. Da kommer regeringen att vaelkomna dem och saega at de naiva svenskarna att det ar for deras eget baesta.

 203. Ett nytt parti kommer att uppstå understött av bönder och islamister och kommer att heta

  CISLAMISTPARTIET

 204. Svenskar, ni har redan släppt in den Trojanska Hästen in i Sverige. Nu får ni känna på dess innehåll som radikalt kommer att förändra ert land och ert sätt att leva. Ni borde ha tagit lärdom av de sydostliga europeiska länderma som var under det muslimska oket i 500 år med början från 13-hundra talet. Nu får ni SMAKA på vad islam står för och med era ”demokratiska” värderingar kommer ni snabbt att gå under då ni bereder mark för allahs lärjungar. ”Demokratin” kommer att ta död på er som nation och islam kommer att ta över efteråt. När tänker ni ”bekämpa eld med eld”???

  • Så sant som det är sagt. Tyvärr tror jag fortfarande att svensken är skiträdd för att organisera sig och ta tillbaka sitt land. Alla mer eller mindre hoppas på att SD vinner valet och ” hokus pokus” fixar allt. Vilket jag definitivt inte tror kommer att ske.

   • Saker händer inte hux flux av sig själva utan av att man tar tag i dem och gör det som göras skall. Svensken väntar alltid på att någon ANNAN fixar allt åt honom. Muslimen väntar inte på någonting. Han TAR det han vill ha utan att skämmas! Gissa vem som kommer att gå vinnande ur detta?

 205. Hur kan det komma sig att centerpartiet agerar först nu på uppenbart olämpliga företrädare som enligt centerpartisterna själva inte delar deras värdegrund. Intervjun är från 2006. Hon skulle ha kastats ut från partiet redan då…

 206. Jaha då visar det sig att en röst på Centerpartiet är det samma som en röst på islam. Tack för den Annie, är du en räv i fårkläder månne?
  Svenne vakna nu idag imorgon är det försent.

  SD I september.

 207. Hade det inte varit valår i år så hade detta gått omärkt förbi precis som förut och centern har låtit det vara.

  • Det är möjligt att det finns en gud, jag vet inte för jag har aldrig sett någon,men däremot vet jag att islamister hatar den kristna guden.

 208. ” I brevet krävde han bland annat dubbel arvsrätt för män, att muslimska barn ska få undervisning i islam i kommunala skolor samt särskild lagstiftning för muslimer gällande skilsmässor och vård av barn.”

  Förr eller senare kommer det att bli så i Sverige.

  • ”Demokratin” kommer att ge muslimerna allt det de vill ha och sen kommer muslimerna att avskaffa ”demokratin”. Sanna mina ord… 😉

 209. Ingen tillfällighet att det är till C och MP landets alla islamister dras, det är partier genomsyrade av bottenlöst dåligt omdöme. Måtte C nu tappa varenda vilsen själ som tidigare röstat på dem, måtte även de mest svagsinta väljarna nu få upp ögonen för att C är ett parti endast för tokstollar.

  • Vilka tror du står för centerns uppgång ? Så länge som dom har pedofil dyrkare på sina listor så kommer gruppröstarna rösta på skitpartiet..

 210. ”Centerpartiet i Solna har ikväll meddelat Ebtisam Aldebe att man inte längre har förtroende för henne som nämndeman. Hon har därför uppmanats att lämna sitt uppdrag, vilket vi förutsätter att hon nu gör. Den typen av sexistiska resonemang som hon står bakom är helt oacceptabla”. Hur kan man få det till sexistiska resonemang? Har man blivit alldeles skruvade.

  • Bra fråga, nåt mer avtändande än nämndemännen i hycklet får man leta efter. Men det passar bra i dessa metoo-tider att snacka om sexism och de kan ju inte säga islamistisk för då blir många väljare kränkta.

 211. Jag skräms av att dessa islamister infiltrerat de flesta partier i Sverige! Detta är satt i system och vi vet nog alla varför! Det som skrämmer är att förtroendevalda ”sopar undan” till det blir för uppenbart! Nu till de två som är på tapeten eftersom de är delaktiga i ett domslut, inte nog att dessa är omöjliga inom Centern! Jag anser bestämt att de är helt omöjliga inom Sveriges gränser! De bör utvisas med omedelbar verkan! De är inte bättre än IS-krigarna, de har exakt samma agenda!! VAKNA för Sveriges skull både politiker och väljare!!

  • De har inte bara infiltrerat alla (utom ett) partier, utan hela raettssytemet, polisen, militaren, Sapo. FRA och ovriga myndigheter.

   What can possibly go wrong?

 212. Det är så uppenbart att (C) medvetet försökt dra till sig dessa ur demokratisk synvinkel ”obskyra” element, för att vinna några procent. – Precis som (MP) gjorde tidigare…

  Det är inte av en tillfällighet som Alexander Bard, Federley satt i (C:s) think-tank för några år sedan och ville avskaffa arvsrätten, tillåta månggifte…

  – Man attraherade sådana som Ebtisam Aldebes. – Sådana personer som inte ens kan skilja förvaltningsrätt från hovrätt! – Som drogs till ett ”grönt parti” om ni förstår ”symboliken”.

  Jag hoppas att detta biter (C) och den stirriga Annie Lööf riktigt hårt i svansen…

  – För det är inte Ebtisam Aldebes fel att hon sitter där hon gör. – Det är de centerpolitiska politikernas…

  Appropå ”Värdegrund”.

  Och det kommer mera. Allt som varit fulgjort mot (SD) skall komma tiofallt tillbaka.

  Och valrörelsen har inte ens börjat.

  /XE

 213. Ska man försöka att finna en gemensam nämnare i det som nu uppdagas med Centerpartiet, så blir det personerna Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maud ”NUON” Olofsson, Birgitta Ohlsson, Stefan Löfven, vänsterpartiet kommunisterna, Miljöpartiet, och Annie Lööf. Deras gemensamma nämnare är islam, och att stöta upp ur deras strupar att demokraterna är ”fascister”.
  Det var lika tyst då Muslimska brödraskapet fick tillträde till demokratin i riksdagen, och då detta kom att avslöjas med Muslimska brödraskapet så var det samma förljugna avståndstaganden av politikerna, gällande att islam hade fått, inte bara en islamist i riksdagen, utan två islamister i riksdagen.

  • När jag tänker på Maud Olofsson var det för att hon var utsedd till näringsministern som gjorde katastrofala affärer (NUON), även utsedd till ”rymdminister”, sannolikt med ”raketost” som sin närmaste merit vad det gäller exo-kunskap…

   – Under samma regim utsågs vapenvägrare ”Tolgfors” som försvarsminister…

   Asså:

   I alla andra länder förutom Sverige, inklusive våra nordiska grannländer vore det helt otänkbart med en vapenvägrare som försvarsminister…

   – I USA, Ryssland, Frankrike, Storbritannien, Kina skulle man förmodligen tagit livet av sig för att man sänkt sig så lågt så det överhuvudtaget vore möjligt.

   – Möjligtvis kunde litteraturpristagaren Dario Fo skrivit en rolig pjäs…

   – Nu resulterar det för Sveriges del i ett utökat behov på 168 miljarder för framtida försvarsinvesteringar, de kommande tio åren.

   – Jag undrar:

   – Hur tänkte Reinfeldt & Company?

   Och vet vi, överhuvudtaget om den framtida ”försvarspersonalen” klarar av att trycka på avtryckaren, för det klarar tydligen inte somliga polisasspiranter av…

   /Svensk Furir XE

 214. Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna och Centerpartiet har infiltrerats av islamister. Sannolikt gäller det även F!, kanske även L och KD. Förhoppningsvis dock inte SD. Så rösta SD bara av den anledningen!

   • Gillar inte Kasselstrand som person och anser dessutom att det är opatriotiskt och ansvarslöst att splittra den sverigevänliga rörelsen. Vi består av folk med olika politisk grundsyn, från vänster till höger, men måste nu stå samlade bakom SD för att kunna vinna över den sverigefientliga Sjuklövern.

    • Helt riktigt,
     Kasselstrand splittrar de sverigevänliga, gör precis samma misstag som (tack och lov) kommunisterna gjort i alla tider, dvs bildar nya partier så fort de inte har exakt samma åsikt som moderpartiet.
     Oavsett om man anser att SD är bra eller mindre bra, finns i nuläget inget annat alternativ. Rösta på SD så kan olika sakfrågor senare diskuteras inom rörelsen.
     Med fler partier är risken överhängande att allt går förlorat. De gamla partierna jublar sannolikt att Kasselstrand splittrar rörelsen.

   • Ja så länge de tar röster från etablissemanget och växer sig in i riksdagen. I övrigt finnas i valet 2018 bara sd som
    Alternativ alternativ ’

 215. – Ett väldigt lång och intressant dokument från vår riksdag !!!

  Men jag har plockat ut en del citat från detta dokument. Sammanfattningsvis sägs det att oberoende av var på den politiska skalan en politskt engagerad muslim är (sekulär eller extremist) så räknas denna muslim som en islamist. Detta då ALLA politiskt engagerade muslimer vill verka för att förändra det samhälle dom lever i till att islamisera samhället. Antingen med våld eller genom att påverka underifrån utan våld.

  Utrikesutskottets betänkande – 2005/06:UU8
  Vår relation till den muslimska världen i EU:s grannskapsområde

  Olika utdrag: (rekommenderar kaptel 5)

  ”/ … / Mattias Gardell, professor vid Uppsala universitet, använder en bred definition av begreppet och menar att termen ”islamist” omfattar alla som utgår från islam i konstruktionen av en politisk ideologi:

  Den omfattar således inte endast ”radikaler” utan också ”moderater”, ”revolutionärer” såväl som ”reformister”, ”demokrater” och ”antidemokrater”. En ”islamist” tänker politiskt i termer och metaforer hämtade från ”islam” och dess urkunder, koranen och de traditionssamlingar som återger vad profeten sagt eller gjort vid olika tillfällen. Med få undantag är islamism en motståndsideologi, där ”islam” används som en berättelse om att en annan värld är möjlig.

  ”/ … / Gemensamt för majoriteten av islamister är åsikten att islam innehåller de principer som bör vägleda ett modernt samhälle. Islam ses som en progressiv, dynamisk och rationell religion som är relevant för ett modernt liv och att islam kan ligga till grund för en modern identitet. Islams regelsystem och rättstradition kan och bör utgöra statens ordning.””

  ”/ … / De moderata islamisterna har ofta en social agenda och menar att utbildningsinsatser, sociala insatser och övertalning är det bästa sättet att rekrytera anhängare och islamisera samhället underifrån.”

  ”/ … / Anhängare av den extrema eller militanta islamismen ser våldet som en legitim metod att islamisera samhället. De moderata krafterna vänder sig mot våld och revolutionära metoder och inriktar sig på att underifrån islamisera samhället.”

  ”/ … / I stället förordas en gradvis islamisering underifrån genom folkrörelseengagemang och ett utbyggt civilsamhälle.”

  ”/ … / Enligt Gardell lyfter man i denna miljö fram de skandinaviska demokratierna som exempel på nu existerande samhällen som liknar det man eftersträvar. Dessa betraktas enligt Gardell ha kommit så nära förverkligandet av en islamisk samhällsordning som någonsin tänkas kan.”

  REGERINGS_DOKUMENTET: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/arende/betankande/var-relation-till-den-muslimska-varlden-i-eus_GT01UU8/html

  • Som jag tolkar texten är islamist och muslim samma sak i realiteten. Något jag ansett länge för all del.
   Detta understryker att islam måste totalförbjudas i västerlandet, inget annat gäller.

   • så tolkar jag det också … och det är ju märkligt att detta inte tas upp av Jimmie Åkesson då ha debatterar … att det finns detta dokument .. och vad har de övriga partierna för åsikt om detta dokument … är det lögn eller sanning, samt visa det för det svenska folket så dom också kan få denna information. Övriga politiker måste ju känna till denna inställning som islam har via detta dokument …. och då ljuger dom för oss !!!

 216. Centerledaren Annie Lööf har via Twitter kallat skrivningarna i domen för ”hårresande” och ”förfärliga”.

  Lika ”hårresande och förfärliga” som Annie Lööf.

  Ånej, Annie Lööf. Försök inte! Centern har varit för sharia i Sverige hela tiden och ni har haft Eptisam Aldebe med på kandidatlistan i tre riksdagsval.

  Centern förstör Sverige.

  • Annie övar just nu framför spegeln på ett försvarstal att hon minsann inte vetat något alls om detta och att de ska utreda saken och vara självkritiska. Hoppas ingen är så dum att den tror på den lögnen. Nu räcker det, lägg ner Centern!

 217. Man kan ju hoppas att detta leder till ett jätteras för C och den bedrövliga Lööf.
  Efterso det går mot vår så närmar sig också Lööfsprickningen.

 218. Politikerna påstår sig vara för mångfald men uppvisar idel enfald. Islam är talmudism för dumhuvuden. Ett redskap för att krossa kristendomen.

 219. Hon har tre val nu: antingen föda framtida islamister (i mängder), eller gå över till MP eller göra båda två.
  Detta jäkla land.

 220. Centerpartiet i Solna har pudlat men inte ända till pudelns kärna. Det är inte sexistiska resonemang den där Aldebe har utan islamistiska. Centern är en islamist kramande parti som inte agerar för Sveriges bästa de skall ut ur Riksdan 2018.

 221. Det tror fan att alla muslimska valdtaektsmaen och mordare gar fria i Sverige naer det sitter islamister, miljopartister, liberaler, centerpartister och sossar som namndemaen.

 222. För ca 10 år sen föreslog Stureplans centern att månggifte skulle bli tillåtet i Sverige. C är ett renodlat islamistparti och har varit så i många år, det är inget nytt för oss som följer politiken.

  • Var inte bara Stureplan, det var en brett sammansatt arbetsgrupp inom C som fått detta i uppdrag av partistyrelsen. Höll på att kosta AL jobbet, men hon ljög sig ur det, andra fick ta smällen

 223. Detta kallas infiltration , och det är det största hotet med sverige. och demokrati samt yttrandefrihet. Säpo Sover

 224. Herrjisses vad mycket dojor som Centerpartisterna borde käka efter sina dåraktiga nomineringar,en 45a med sula och snören borde ANNIE själv smälla i sig efter alla blamagers.

 225. Nu har också en Miljöpartist, Henrik Ahl, gått ut i media och försvarar de islamistiska centerpartisterna och shariadomen.

 226. Att sjuklövern accepterar dessa övertramp beror helt enkelt på att de är intresserade av invandrares röster. Om det vore som alla dessa partiföreträdare mässar i alla medier att invandrarna anpassar sig och integreras direkt i Sverige, då skulle sånt här inte dyka upp med jämna mellanrum.
  Saken är den att det finns en stor ovilja att integreras när det gäller kulturella frågor och dit räknar jag sharia-lagar.
  Det visar sig hela tiden att de löften invandringsförespråkarna ger inte är värt papperet det är skrivet på. Att anpassa Sveriges kultur till medeltida kulturers misogyna åsikter vore att kliva tillbaka århundraden i vårt land!

 227. (C) arbetar ju för att få 30 miljoner likartade figurer in i Sverige. Vad de skall leva av står skrivet i ….
  Vi andra får väl tugga gråsten.

 228. Så går det när folk ger röster till Centern.
  Aldrig en röst på Centern eller Miljöpartiet om ni vill värna om Sveriges framtid.

 229. Om man läser domen har Aldebe likställt kvinnan med en psykopat som bara vill ha mannens lägenhet. Varför vill hon utmåla muslimer som psykopater?

  Varför granskade ingen henne tidigare med anledning av hennes mans eskapader?

  Vem valde att Sverige skulle förvandlas till detta? Jag gjorde det inte

 230. Annie Lööf och Centern gör att jag behöver djupandas i en papperspåse. Ett renodlat islamistparti.

 231. Något förtroende för centern kan icke skönjas. Muslimkramarpartiet kan lämna riksdagen utan någon som helst saknad. Vi satsar på långt under riksdagsspärren för detta spektakel med ledamöter som är färdiga för hospitalsförvaring på sluten avdelning.

LÄMNA ETT SVAR