Muharrem Demirok, som till och med har lägre förtroende än Miljöpartiets språkrör hos svenska folket, gör sitt bästa för att spela folklig och låtsas ömma för landsbygden. Det går dock sådär, i synnerhet då man gått helt ut till vänster och anammat hela den politiskt korrekta världsbilden fullt ut.

I dagarna har den nya föreslagna könstillhörighetslagen debatterats flitigt och inom Moderaterna finns en stark opposition mot partiledare Ulf Kristerssons linje, och på fredagen meddelade Sverigedemokraterna att man kommer att yrka på återförvisning av lagförslaget när det tas upp för votering den 17 april.

LÄS ÄVEN: SD vill återförvisa lagförslag om könsbyte för barn

Muharrem Demirok, vars senaste försök att spela folklig slutade med ett magplask, går ut på sociala medier och låter meddela att han och partiet stödjer den lilla minoritet transpersoner vars påstådda behov ska diktera hur samhället i stort ska fungera.

LÄS ÄVEN: Men var är fläsket, Murre?

På Facebook vidareutvecklar Demirok sitt ställningstagande: ”Centerpartiet kommer stolt att rösta för den nya könstillhörighetslagen. För allas rätt att få vara den man är.”

Flera reagerade på C-ledarens inlägg: