Bild: faksimil Twitter

Dags att kalla massinvandringen för vad det verkligen är: invasion

Att jag motsätter mig Europas och Sveriges agerande gentemot massinvandringen är väl inte direkt en nyhet för någon. Men det jag aldrig kan sluta fascineras över är hur lågt Europa kan sjunka och helt ge upp de förpliktelser en stat har gentemot sin befolkning när de tillåter horder av män i vapenför ålder storma gränserna – och passivt titta på.

Vi har alla sett föregående års massinvandring. Denna gången är ingen skillnad såklart. Ta en titt på ett av de många klipp som nu dyker upp efter att Turkiet släppt gränsen fri.

För inte så länge sedan, säg mindre än 50 år, har sådana kränkningar mot en stats territorium mötts med militär och om det behövs, vapenmakt. Den enda skillnaden mellan det vi nu ser i södra Europa, och snart i Sverige igen, är att horderna av arabiska och afrikanska män inte bär uniform, kommer inte i marschtakt och har inga automatvapen i händerna.

I övrigt är det ingen större skillnad på massinvandringen och en invasion. De tar bara över på ett något långsammare sätt, men definitivt mer effektivt.

”Ska k*nulla Grekland hårt”

De är såklart hjälpta och ivrigt påhejade av vänsterliberalerna i Europas regeringar, media och deras ”frivillig”organisationer, vars drömmar är att upphäva nationalstaterna och försöker låta massinvandringen pågå så längt som möjligt under täckmanteln av ”asyl” eller ”humanism”.

Etablissemangets agerande borde helt klart klassas som landsförräderi – men just på grund av de är etablissemanget kommer ingen hållas ansvarig för det.

I ytterligare en informativt video ses en algerisk migrantaktivist hälsa att ”oavsett om grekerna vill eller inte kommer vi korsa gränsen till deras land och kn*ulla dem hårt”:

Präst i Grekland: ”Vi är i krig”

Nedan kan fler klipp ses från Grekland, bland annat hur grekerna slåss mot polisen för att försvara sitt land mot migranterna.

– Vi är i en krigssituation, sa den lokale prästen Stratis enligt Euronews. [polisen] har vapnen, vi har våra hjärtan och själar.

Här en video som sägs visa invandrare som försöker ta sig in i Grekland medan de ropar det muslimska krigsropet ”Allahu Akbar”:

Kalla det för vad det är

Horder av män i vapenför ålder som i strid med alla regler våldsamt bryter sig igenom ett lands gräns har under hela mänsklighetens historia betraktats som en krigshandling – fram till när ”asyl” lanserades efter andra världskriget som något årtionde eller två efteråt började missbrukas.

Det är hög tid att återgå till hur det var och börja behandla denna massinvandring för vad det är – en invasion.

Det innebär alltså att skicka ut militären för att med alla medel upprätthålla gränserna samt skicka hem ockupanterna som på grund av Europas flathet lyckats ta sig in. Givetvis bör övriga europeiska länder hjälpa de länder som ligger vid gränserna med både manskap och pengar.

Att stoppa massinvandringen och påbörja massiv återvandring är nämligen en ödesfråga för oss alla.

 

 

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.