Søren Espersen. Foto: Janwikifoto.

Danskt intresse för svensk invandringsdebatt

Delningar

Politiker från ett flertal danska partier vill delta i den svenska invandringsdebatten. ”Det blir ett historiskt val”

Det är politiker från Dansk Folkeparti och de tre borgerliga regeringspartierna som blickar norrut.

Dansk Folkeparti har tidigare stöttat Sverigedemokraterna med besök av dåvarande partiledare Pia Kjaersgaard och sedermera Søren Espersen, talesman i utrikesfrågor.

Espersen uppger att han gärna gör samma sak inför årets val.

Man menar bland annat att det är ett problem att vissa svenska partier fortfarande stänger ute Sverigedemokraterna – något som slår tillbaka då de nu tvingas att diskutera invandringen då svenska folket kräver det.

– Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara, säger Liberal Alliances talesman i utrikesfrågor, Henrik Dahl.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

246 KOMMENTARER

 1. Våra Danska bröder månar mer om sverige än 7k.
  Även Danmark har ett intresse att samordna
  flyktingpolitiken med övriga norden och ser sverige som svarta fåret, med rätta.

 2. Dansk migrationspolitisk debatt är den samma som den svenska. Bara det att södermalm ligger ca: 15 år efter Danmark mentalt och kunskapsmässigt. Danskarna måste gå ner på förskolenivå om de skall debattera med DN-skadade södermalmare.

  • Jag bor på Södermalm, och jag skulle aldrig få för mig att läsa den propagandistiska oligarktidningen DN.

   • Stackars dig som bor i en belägrad stadsdel. Finns det fria tidningar som inte bär prägel av MP eller V ? Vi skåningar tänker på dig i din utsatta situation. Vi önskar dig allt gott. Ta gärna en tur till Kongens By med direkttåg, om nu kommer förbi Norrköping förståss.

    • Tack för medkänslan, men det är helt okej att bo på Södermalm! Vi får se om inte SD får många röster från just Södermalm i årets val. Folk börjar tröttna på sakernas tillstånd.

 3. Valnatten 2014 följde jag Danska TV2s valrapportering. Där slog den danske reportern fast efter att ha hört Stefan Löfven kalla 14% av svenska väljare för nyfacister, att det finns inte fascister i Sverige . Det finns 14 % som med oro ser på sin o sina barns framtid. Det förstod en dansk journalist den natten. Det har inte övriga partier o svenskmedia förstått ännu.

 4. I Danmark har man låtit alla komma till tals, även de längst ute på kanterna, det är demokrati på riktigt. Danmark är ett starkt land, kulturellt, intellektuellt, ekonomiskt,
  kanske är det det mest sofistikerade landet i världen, en fantastisk kvalitet som går rakt igenom allting, Sverige är inte ens jämförbart.

 5. Sverige är inte bara blind utan dessutom döv.
  Hör inte om kvinnorna som blivit våldtagna av migranter.
  Hör inte pensionärernas rop på hjälp.
  Hör inte muslimerna som skriker svennehora och död åt judarna, för media har aldrig nämnt att araber är rasistiska.
  Hör inte 7-klöverns lögner utan fortsätter rösta som man alltid har gjort.

 6. De sju globalistpartierna är både blinda och döva. Bara SD ser klart och har lika god hörsel som asaguden Heimdal som vaktade bron Bifrost och som hörde gräset gro och fårens ull växa.

  Välkomna alla danska politiker att delta i den svenska invandringsdebatten inför valet den 9/9 2018, ett val som är ett ödesval för den tusenåriga nationen Sverige!

  • Frågan är, om den tusenåriga sagan är slut nu, eller om svenskarna rycker upp sig och fixar sig tusen år till.

  • Danskarna är säkerligen bekymrade över det svenska tillståndet och PK-diktaturen. Vem vill ha en utvecklingsland/islamisk stat som granne. Detta är ödesvalet, sedan är utvecklingen mest troligt irreversibelt.
   Danskarna har ett gyllene tillfälle att locka över produktiva svenskar. Inte många år kvar så kommer vit flykt ut ur landet.

   • den har redan börjat dom som kan sticker tyvärr är jag för utsliten i kroppen efter nästa 50 års fysiskt arbete

 7. Såg just en intervju på SVT med Göran Greider. Intervjuaren var den dömda flyktingsmugglaren som jag glömt namnet på. Så mycket dumt svammel att man baxnar. Göran Greider sa bland annat att det var en gåta att Trump kunde bli vald och att ingen gillar Trump, ”inte i Sverige i alla fall”. Ingen koll på verkligheten alltså och jag är säker på att Greider aldrig hört ett enda tal av Trump. Han refererar aldrig till något konkret, det handlar alltid om svepande, ytliga och nedsättande stämplar. Man ”argumenterar” alltid med stämplar och förklarar aldrig något konkret.

 8. Det är sedan länge redan för sent att vända den tragiska utvecklingen i Sverige. Det finns helt enkelt för många från tredje världen i detta land och det blir fler för varje dag. Dessutom har vi islamiseringen av landet. Det nya spännande Sverige kan Stefan Röven kalla Sverjestan inom ett par år.

 9. Det finns de som hävdar att den stora skillnaden mellan Sverige och Danmark är att Sverige saknar en kultiverad medel och överklass, vi saknar helt enkelt ett intellektuellt försvar mot oönskade förändringar.

     • Jihadisterna riskerar att ta över Sverige med blixtens hastighet. All västerländsk militär även Ryssen är välkommen att befria Sverige från kommunisterna och jihadsterna.

     • Det är klart att tex polackerna inte vill ha en muslimsk stat som granne…….

     • Dackefejden inträffade under kung Göstas tid.
      Skåne blev svenskt senare under Karl X.
      Snapphanarna var förresten hemskast mot skåningar, som inte gick emot Sverige tillräckligt mycket.

    • Engelbrektsupproret var en reaktion mot utländskt inflytande.
     Engelbrekt mördades men svenskarna vann i slutändan.

 10. Det är utmärkt. Ju större press på våra politikertidioter, desto bättre. Det är inte bara ’vissa’ partier som stänger ute SD, utan samtliga. Det MÅSTE bli en totalförändring efter valet!

  • Jag tror, att många ”politikeridioter” faktiskt känner sig som idioter nu.
   Det kan göra dom till bättre människor, men det kan också göra dom till ännu sämre.
   Man kan undra, hur många av dom som förstår, vad som nu måste göras för att rädda landet.

   • Ingen av de kloka orkar eller vågar gå emot den generella strömmen. Syltryggar som jobbar för sitt eget bästa i första hand.

   • Menar du Annie Lööv så är det i så fall omöjligt att få henne att ta intryck därför att hon inget kan och inget förstår. Hon är ”Borta med vinden”.

   • Den störste är väl Mona Sahlin när hon reste in till
    Danmark och läxade upp dem för deras invandringspolitik

 11. Danskarna har alltid varit smartare än svenskarna och har en helt annan syn på migration än ” Di domme Svensker ”. Danska valutan stiger i förhållande till vår Svenska och det visar en del. Förr köpte man en Dansk krona för 80 öre svenska och nu får man betala 1kr 40 öre för en dansk krona. Sverige behöver Danmark för att lära sig hur man kan samarbeta inom politiken och inte hålla på som Löfven, Lööv, Björklund och några andra idioter. Fast det är ju inte säkert att de kan lära sig någonting då en del av dem är obildbara.

 12. Danskar använder sunt förnuft när svenskar utövar politisk korrekthet, danskar är vana att stå upp för sig själva medan svenskar är konflikträdda, då är det inte så svårt att förstå varför Sverige förstörs.

 13. Hörde ett fantastiskt bra tal av Sören Espersen på SD:s landsdagar.Tack alla nationellt sinnade danskar för ert stöd.

 14. 9 September avgörs om Sverige kapitulerar inför islam eller om landet ska återtas..

  Och vi får ingen ny chans..

 15. Man kan aldrig glömma TV-inslaget med Fredrik Reinfeldt och Jens Foug Rasmussen, där den förre Danske Statsministern fullkomligt dömde ut Reinfeldts och Sveriges invandringspolitik. Reinfeldt blev blek och tappade hakan och famlade efter sitt manuskript. Den smällen visste var den tog. He, he, he !

 16. Dags för sinnessjukhuset Sverige att till Danmark återge Skåneland/Östdanmark (Skåne, Halland, Blekinge). MENA-importen i tex Malmö förstår jag att Sverige inte vill släppa i från sig, därför bör dessa få behålla sina svenska medborgarskap och flyttas till det egentliga Sverige. Bara för attt svenskarna är fast beslutna att begå nationellt självmord, bör inte det av Sverige ockuperade Östdanmark tvingas med i vansinnet och in i de multikulturella träskmarkerna. Alltså: Ge oss vår frihet tillbaka, for helvede! https://www.youtube.com/watch?v=7_KVZwGSVpY

  • Som äkta Skåning tycker jag att detta är ett utmärkt bra förslag. Vi stolta Skåningar har kvar en del av den Danska kulturen och mentaliteten och har svårt att fördra den försvagade kulturen ifrån Stockholm och norr därom liggande fäbodar. Vår ledare i SD är Skåning såklart. Hissa den rödgula flaggan och yvs alla ni Skånska kämpar. Nu tar vi en kämpebajer å en pölse.

 17. Bra Danmark på dom bara!! Ni har ju i allafall fattat problemens källor/ Tur det finns några sunda nordbor fortfarande.

 18. Var nyligen i Danmark. Danskarna skrattar åt alla självutnämnda godhetsmänniskor i Sverige och skakar på huvudet åt den politiska korrektheten.

 19. Hade jag suttit högt uppe i en trädkrona och sett Gustav Vasa fly på sina bakhala skidor den där dagen. Fly undan danske kungen Kristian tyrann. Då hade jag kastat en klase bananer i skallen på Gustav…..

    • Kong Christian 2 gjorde väldigt mycket bra reformer i Danmark. Men stötte sig med andra som inte fick ta del av reformerna. Han var en lysande kung, dock lite galen i lynnet. Men, det har väl de flesta kungar varit?!
     Men, så klart, Stockholms blodbad var ju inte så kul för sturarna och deras anhängare och i förlängningen slog det tillbaka på Christian själv. Svenskarna ville ju svärta ner honom, av förklarliga skäl.
     Ett exempel på en lysande kung i Sverige är Gustav lll, men hans rykte har också skamfilats och framställs som lite löjlig. Ingen kung har gjort så fantastiska reformer som han för de svaga grupperna, exempelvis kvinnor som födde utomäktenskapliga barn. Läs gärna på om honom!

   • Han kallas den gode i sin egen beställda historieskrivning. Något som var helt normalt vid tiden att kungar mfl lät skriva hyllningsverk till sig själva. Han var nog i själva verket mer tyrann än god och en relativt normal Dansk kung av tiden. Med modern beteckning ”Fake News” mao.

    • Fel ! Kristian d. 2 delade ut Adelns jord till
     fattiga bönder, därav det rätta namnet Kristian den gode !
     Det var väl inget större fel heller, att en del förtryckande
     tyranniska adelsmän, blev ett huvud kortare i det s.k.
     ”Stockholms Blodbad ” !

     • För att ta det snabbt o enkelt med en auktoritet på historia:
      http://blog.svd.se/kunglighistoria/2010/04/28/tyrann-bondekar-eller-den-gode/
      Har inte den Professorn några kända belägg från Kristians tid för benämningar så… Sedan var den danske bondens situation i regel sämre än dom Svenska. Särskilt god kan väl inte kallas heller med dom premisser han ordnade blodbadet. Tror du fö att Kristians lojala adelsmän var en bit bättre än dom Svenska tar du ordentligt fel!

     • Det var en svensk professors omdöme, prova med en dansk professor
      Det är som att läsa en bok om invandring skrivit av 7- klöverpolitiker
      contra d:o skrivit av SD eller AfS, Du brister i omdöme, sorry

     • Förlåt, du har helt rätt, glömde att det enbart är svenskar som
      har Monopol på SANNINGEN ! FÖRLÅT !

     • Vet inte vad du pratar om. Har du ingen dansk professor eller seriös forskare som stödjer vad du påstår eller?

 20. Det bisarra i Sverige, 7klövern gör bort sig totalt i en emotionell invandring som ställer befolkningen i landet mot väggen, Demokratin, som är det enda verktyget som befolkningen i landet har röstar fram ett parti som på allvar och metodiskt, lovar att systematiskt rätta till alla dessa galna beslut som de har gjort och fortfarande gör, vad hände sen? 7 K använder all deras makt i landet och utomlands för att mobba och utesluta SD. Om inte detta resulterar i en historisk händelse vid valet för att fira vår demokrati, ja då är kört för landet.

 21. Från mitt fönster i mitt vardagsrum ser jag hela Öresund och den danska kusten, utmed den kustremsan, kallad guldkusten i Danmark, hittar man den mest sofistikerade arkitekturen i världen, och där har vi skillnaden mellan våra länder; det intellektuella humankapitalet.

 22. OT. Snart är det val och fortfarande har inte journalisterna bildat ”Journalistpartiet”. Har väntat på det i flera år nu. De vet ju alltid bäst och när de skriver om något vaknar 7klövern och hakar på. Kom igen nu journalister, skapa ert valmanifest så får vi se hur många som håller med er. Troligen inte så många som ni inbillar er.

  • Om du saknar nya partier så kan du vara lugn, för snart sitter Muslimska Brödraskapet i riksdagen och röstar med Löfven och hans anhang.

   • Islam tillåter inte demokratistyre eller att underordna sig ”otrogna”!
    Däremot försökte Muslimska Brödraskapet starta ett parti till valet men föll på ”rasistiska” bestämmelser såsom att man måste bo i Sverige vilket inte ”Parti-imamen” gör.
    Den dag MB ställer upp i Riksdagsvalet kommer alla ”troende” beordras i Allahs namn att gå och lägga sin MB-röst vilket inte är tillåtet i detta valet! (Nästan som LO…)

 23. The 2 biggest lies told by the Swedish government: 1) the number of migrants, and 2) the cost to support them.

  The real number is at least double what they state, and the cost is at least triple what they state.

 24. Blindheten hos svenskarna hade försvunnit i takt med ombildning av SR/SVT till ett VERKLIGT oberoende/objektiv media. Som det är idag så underlåter nyhetsredaktionerna att tala om händelser som skadar deras självpåtagna roll som ”folkutbytare”( 2028 föds 1/3 barn av utländska föräldrar, 2050 är svenskarna i minoritet i sitt eget land). Ingenting är viktigare just nu än att stoppa selekteringen och de uppenbara lögnerna på vårat licensbetalda public service!

  • SVT skulle vara ett av dom första ställen att revidera verksamheten och finansieringen. Eller roa sig med att införa politisk kvotering av dom anställda. Då skulle det dröja mycket länge innan någon med vänsteråsikter anställdes igen där….

 25. Expressen:
  Kristersson: Har ägnat för lite tid till integrationsfrågan.
  Om han hade ägnat tid åt migrationsfrågan i stället för att backa upp Reinfeldt, så hade det inte funnits någon integrationsfråga.
  Trovärdighet…Noll!

 26. Det finns en socialdemokratisk påtryckarorganisation som seglar under falskt flagg, genom att kalla sig FN:s Rasdiskrimineringskommitté. Vad det handar om är en oformlig samling av å ena sidan vänsterextremister – kommunister och stalinister – och å den andra radikaliserade islamister, som vill införa kommunism i Sverige och förvandla landet till ett kalifat. Det är kommunism å ena sidan och islamism å andra sidan som för landet tillbaka till 600-talsarabiens mörka tidsålder. Kommunism och islamism har mycket gemensamt. Ideoligin och religionen strävar efter att erövara världen och får inte kritiseras. Allahs ord i Koranen, liksom Marx, Lenins, Stalins och Maos är oföränderliga och oåterkalleliga och måste åtlydas.

   • Kommunism och socialism har ingenting med demokrati att göra. Detsamma gäller islam. Det finns 22 arabländer, och inget av dessa är en demokrati. När Muhammed grundade islam tog han de religiösa och hedniska seder som omgav honom i 600-talets Arabien och gjorde en religion av det. Islam bygger på tidigare existerande former av avgudadyrkan, såsom den hedniska vallfarten till Mecka och bön vänd mot Mecka fem gånger om dagen.
    Vad skulle vänstern säga om det skapades en religion, enligt vilken man måste vända sig i bön fem gånger om dagen mot Washington och vallfärda en gång i livet till George Washingtonmonumentet?

 27. Ja snälla vänner i Danmark, Norge och Finland.Hjälp oss! Vi ursprungssvenskar kan inte reda ut det här längre…

  • Bra, för de nya friska krafterna att tokvänstern håller inne med sina stenkastningar och kravaller. De behövs ALDRIG i ett utvecklat samhälle.
   De kan sova vidare utan att vakna.

 28. Om någon någorlunda demokratisk makt skulle anfalla Sverige, skulle du då vara beredd att riskera livet för att Löfvén skulle få sitta kvar? Eller Kristersson? Eller Lööf? Eller…..

 29. Putin kanske kan skicka hit några ryska politiker för att delta i den politiska diskussionen inför valet.

 30. Moderaternas strategi måste vara intressant att studera för statsvetare och psykologer som sysslar med grundforskning. Ms mål är att vägra regera. Nu går de hårt in för att minska sina opinionssiffror, så att de inte får majoritet tillsammans med SD och tvingas rösta emot alla sina egna förslag när SD lägger dem. Kampanjfilmen ”Likt en fralla” betonar hur uppskivad den numera ironiskt kallade alliansen är.

 31. I ett normalt fungerande land hade migrationsfrågorna varit lösta för 15-20 år sedan. Den mediepolitiska eliten är makalösa på att ”debattera” allt i evigheter. Löfvén borde ha infört obligatorisk utvisning för kriminella utlänningar för länge sedan. Nu LOVAR han istället. En beslutsprocess som kommer att ta längre än hans mandatperiod.

  • Man skulle kunna använda samma regler som i kollektivtrafiken , betala när man kliver in i landet (bussen) är landet fullt (bussen) får man inte åka med.

  • Klart att de är imponerade. De får allt de pekar på.
   De är minst lika starka som Bilderberggruppen.

   • Bilderberggruppen har själva bidragit till att stärka flyktingströmmen. De har fingrar i allt.

    Sverige är bara en bonde (i mängden) man valt att offra i det globala schackspelet.

    Anledningen är att bl.a verige har blivit helt irrelevant på den globala arenan när det gäller pengar…
    * Saknar numera teknologiskt kapital/övertag. De techföretag som finns har lämnat eller köpts upp
    * Sjunkande kompetens, sjunkande skolresultat
    * Saknar stor / kritisk industri eller naturtillgångar (som inte finns i annat land)
    * Låg befolkningsmängd där den del som ökar enbart består av köpsvaga migranter, utan kompentens och med hög kriminalitet

 32. Allt stöd i debatten är välkommet. Det måste svida rejält hos de politiska stollarna, när ett grannland nu går in och stöttar den svenska befolkningen mot en utplånande politik.

  • Efter decennier av smutskastning finner de nu att uppstickarna var de enda som insåg vad som oundvikligen skulle hända,och är nu piskade att förhålla sig till det
   -exakt vad som hände i dansk politik sedan DF pekat på problemen,inte vållat dem.
   Dock ynkligt att man ännu trilskas som småbarn och stänger dem ute från en sansad diskussion nu när svårigheterna redan är i knäet.

 33. Vissa svenska politiker i riksdagen skulle kunna bytas ut mot danska politiker något som skulle vara bra.

  • Vi borde avskaffa riksdagen och avskeda 40 000 statliga byråkrater på Södermalm och implementera dansk lag direkt. Bara kopiera den rakt av.

   • Finns åtskilligt med tokigheter även i Dansk lag. Däremot finns det åtskilligt att lära från goda sidor där. Vad Sverige behöver är en städning av rättsapparaten så den utför sitt arbete istället för att vara politiska aktivister. Dom lagar som behövs finns ofta redan men negligeras och tillämpas inte av domare och nämndemän av politiska orsaker

    • Folk skulle även få 30-40% högre lön och få betalt i Danska kronor.

     Svenska politiker låter sig styras av medierna. De är livrädda för vad det skall stå i DN kultur. Det gör Bonniers till härskare över Sverige.

     • Det gör dom vänsterkrafter journalisterna i allmänhet bekänner sig till till riktkarlar helt oavsett vem som äger vad i dom olika mediahusen. Det är verksamheten på redaktionerna som är problemet långt mer än ägarskapet

 34. ”Blundat” – jo, kanske folket, men politikere og medier har censureret debatten. Den var umulig at tage, selvom folk som Jan Milld forsøgte.

 35. Den största hjälpen kunde Danska politiker ha gett oss för ett tag sedan genom att inte släppa igenom folkvandringen till Sverige genom sitt land. Vilket även gäller en mängd andra Europeiska länders politiker. Men ffa för den handfallna ledningen för EU som inte snabbt aktiverade ett ”invasionsförsvar” längs dom Europeiska yttre gränserna och säkrade områden i hemländerna för verkliga flyktingar

 36. Det är tydligt att omvärlden är orolig för vad den svenska massinvandringen har ställt till med. Svenskar är tyvärr ovanligt hämmade och känner obehag att säga något som inte är 100 % PK, men det verkar som om efter drygt 40 års katastrofal massinvandring att några så sakta vågar säga ifrån.

  • Man kan numera åtminstone säga att migrationspolitiken är jättedålig, och att politikerna inte har gjort något åt den, utan att råka illa ut.

 37. Klart danskarna som grannar till oss är intresserade av vårt ÖDESVAL som även kommer att påverka dom vars land blivit en TRANSITVÄG för Löfven och PK-rörelsens KULTURBERIKARE . . .
  Bara i år räknar man med en påfyllning av ca 120000 muslimer och deras anhöriga!

 38. Dessa Danska politiker är mycket välkomna att delta i den svenska debatten. Tillför ett vitalt perspektiv.

  • Hade jag varit dansk och styrt Danmark så hade jag kapat bron redan 2015… möjligen 2010.

   Norrmännen sätter nog snart upp taggtråd längs hela gränsen mot Swerabia.

     • Med det är ju som att man vill vara i vattnet i poolen ett tag till trots att man fryser och då väljer att pissa på sig?

     • 🙂 brilliant!
      Kunde inte ha beskrivit det bättre själv…

      Men du får nog ställa den frågan till Norrmännen. Varför de hellre väljer en septiktank istället för ta ett dopp i spabad.

     • Har nu svaret, norrmännen är giriga och träffar skiten fläkten så kan vi alltid köpa oss fria från lukten?

 39. Danska politiker vet att SD kommer att göra ett rekordval i år. Hur mycket ökningen blir törs nog ingen riktigt förutspå.

 40. Moderaterna kopierar dansk politik men bara halvdant och utan att förstå innebörden i den. – Man skall införa språkförskola. – Vad Moderaterna inte alls förstår är att förskolelärarna skall tala danska/svenska helt utan brytning och ha danska tanter UTAN slöja. – Att alla föräldrar som INTE lämnar in barnen varje dag kl 07.00 blir straffade med minskade bidrag och på sikt även förlora uppehållstillståndet/boendet i Danmark. I moderaternas ”språkförskola” kan föräldrarna helt ostraffat skita i det.

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/ulf-kristersson-har-agnat-for-lite-tid-till-integrationsfragan-/

  • M ulf i fårakläder fick frågan vem som var deras huvudmotståndare och ulf i fårakläder svarade ingen, M är sin egen huvudmotståndare. Tror aldrig M hittar ur värdegrundsträsket., så länge har den vuxna ulf i fårakläder som stolt tog en lägenhet i stället för en utsatt fattig kvinna är M årets skämt.

   • Jag tycker han ser ut som ett får i fårakläder. Hela alliansskutan sitter hårt fast på värdegrundet. Reinfeldt rensade ut och avskräckte oliktänkande. När L och KD åker ut och C regerar med S så består en ”Allians” mellan Moderaterna och, ehm jaa du. Från 48% 2006 till 16% 2018, -2/3.

 41. Hade bara sjuklövern kopierat den danska politiken så hade vi inte varit så illa ute, sjuklöver anser att danskar pratar rena grekiskan trots att dom pratar ett nordiskt språk.

  • Hoppas att Löfven får den största smällen så att han ryker och med honom hela byket med alla suspekta statsråd. Frigoliten och Isabollan skall få varsin banger så alla tycker att det var ” en sån djävla smäll ”.

   • OCH ordentliga smällar till;
    Ynkryggen Kristersson
    Floskelfian Lööf
    Tamburmajoren Björklund
    KD….e ju egentligen bästa partiet i 7-k men de har ju medverkat till skiten vi dras med nu

 42. Det är bra Danmark!

  Svenskarna behöver all hjälp vi kan få om vi ska störta vår ”totalitära fascistiska socialistiska regering”, 7klövern och den tilltagande islamiseringen.

 43. Ja sverige behöver fler vuxna människor som vill samtala, ulf i fårakläder från M klarar inte av vuxna samtal han har fortfarande inte lämnat mobbingstadiet

  • För min del så är Sverige en kopia av Sicilien särskilt under 70-80 talet och framåt, när hederligt folk upptäcker att staten inte och långt därifrån uppfyller kontraktet med medborgarna som bär samhället ………då blir det skitfolket som styr .

   • Korruptionen i sverige har alltid flödat i förtäcka anställningar och förmåner och visst sverige är ett shitlole land och träsket måste rensas från träskmonsterna, men så länge träskmedia styr vattenhalten och syret i träsket så blir det inte lätt.

 44. Danskarna är oroade. Svenskarna är snart ur stånd att klara sig själva.

  Oberoende av medias mörkande och ljugande, kan man kräva att svenskarna använder sitt sunda förnuft och håller sig informerade om vad som pågår.

 45. Henrik Arnstad fick representera Sverige i den senaste Nordiska invandringsdebatten. Mer behöver inte sägas för att beskriva hur långt vansinnet fått gå i det här landet.

 46. The Calm Before the Storm! For those that think the world is in chaos now, the current state of affairs is actually rather docile. The next Financial Crisis is getting closer – before end of 2018? if not, definitely 2019. That is when things escalate dramatically – mass migration from Africa into Europe and from Mexico into the US will really ramp up. Argentina has just entered a financial crisis. Turkey may very well be next as the Lira is taking a swan dive vs the U.S. Dollar and the Euro. Turkey has big loans with the EU banking system. Buckle up!

 47. Vänsterliberalerna i Sverige hatar Danmark. Intressant att nationalisterna på båda sidor Öresund verkar komma mycket bra överens. Själv har jag stor respekt för Danmark. Älskar att vara där och beundrar deras frispråkighet.

 48. Det är inte politikernas uppgift att döma svenskarna för hur de röstar. Däremot är det politikernas uppgift att representera sina väljare.

  Svenska politiker gör precis tvärt om. Sveriges förfall tog fart på allvar när Reinfeldt släpptes fram.

   • Det kommer bli stora filmer framöver. Det räcker med dokumentärer för att bli läskigt.

  • dom vet ju att om inte sverige får ordning på sin invandring så kommer våra närmaste grannländer också att drabbas av vansinnet

  • Om du häller en dunk med bensin och tänder fyr på dig själv, vad behöver man då inte förutom hjälp och tvångsvård? En övervakare resten av livet min danska vän.

 49. Kära Danmark!
  Ta över Sverige är ni snälla om SD inte blir ett regeringsparti efter valet. Om 7-klövern får fortsätta 4 år till är Sverige ett förlorat land.

 50. Danska politiker vet otroligt mycket mer om svensk verklighet och politik än de Södermalms baserade och DN skadade svenska politikerna.

 51. Förnekelsen har suttit djupt och gör det i stor utsträckning fortfarande. Nu tvingas svenska PK-politiker ta itu med problem som man inte velat ta i under 30 års tid. Bara faktainhämtningen och analysen kommer att ta åratal. Man tvingas nu ta del av kunskap som undertryckts i decennier. Det kommer att bli på gränsen till det outhärdliga. Livslögner och floskler som staplats på varann måste nu att demonteras offentligt.

 52. ”Vissa” Svenska partier? Alla Svenska partier gör det
  20-30% betraktas som lägre stående individer och ska inte ha något inflytande?
  Är det demokrati?

  • Det skulle bli en våt fläck i byxan om småpåvarna vilka ställt till eländet, blev rejält bestraffade och blir av med fallskärmar, uppdrag mm
   Låt dem bli socialfall eller fattigpensionärer. Igentligen förtjänar de ingen pension för de brott o kostnader landet har framför sig.
   Öppna mentalsjukhus igen ! Dårarna måste behandlas…
   Och våra danska VÄNNER vill ge oss en extra push att återta VÅRT land !
   Vilket vi bara ska tacka för !

 53. ”Överlåten” Den svenska tronen såldes till en utlänning. Svensken skrämdes ut ur Finland med ett kraftfullt ryskt Bu! Runt 1800 började all skiten.

 54. Det danskarna ofta nämner när Sverige kommer på tal, är den svenska auktoritetstron, dvs, att svensken är så underdånig överheten, bugar och bockar åt de människor vi själva har valt att representera oss, ett sorts självvalt slaveri.

  • Korrekt analys, tyvärr är det inte vi som väljer ”Våra” representanter
   Borde vara som i Schweitz, personval.

  • Denna underdånighet med att buga och bocka ser man tydligt av vår regering och Svetsaren och hans Svänggäng
   Blev väldigt tydligt när vi gick med i EU vad och vilka regler vi skall foga oss efter

  • Har med myndighetsmakten att göra , man kör över invividen totalt hela tiden. Det går inte att lyfta huvudet utan att någon är där och slår ner!

 55. En nordisk union med nordiska innevånarna hade varit helt självförsörjande och kunnat stå på evgna ben i alla svåra tider.
  Vi hade kunnat ha det ganska bra i tio tusen år till. När nästa istid kommer hade vi flyttat till lämplig plats, för att sen återbebo våra landområden. Vi är genetiskt anpassade för vårat land, det är lätt att se.

 56. ”– Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara, säger Liberal Alliances talesman i utrikesfrågor, Henrik Dahl.”

  Så sant, Reinfeldt, Löfven, J Björklund, Annie Lööf med flera, samt 87 % av svenska folket, vilka idioter Ni är!!

 57. OT: Man blir ju ganska matt när man läser alice teodorescu i GP. Hennes konstanta mässande om partiernas beröringsrädsla blir ju ganska fåniga när hon konstant med sina osynliga parenteser beter sig på exakt samma sätt. Hon tycker de skall samtala, men ändå inte. Nu får ju damen börjar tala lite ur skägget (pun not intended) . Att hela tiden beskriva folkets förakt för att inte samtala men ändå sätta upp varningsmärken över hela nejden gör henne knappast trovärdig. Hon är en hycklare I mängden.
  Vad egentligen står hon för?
  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-f%C3%B6r%C3%A4ndra-er-eller-d%C3%B6-1.5958435

  • Tvärtom är hon närmast våghalsig som framför en så välvillig syn på SD i media och driver på att alla partier ska få vara med och förhandla fram politiska överenskommelser

   • Välvillig syn på SD? Att SD ska vara med och förhandla borde stå självklart för de flesta. Men tyvärr anser de i sjuklöverns sandlåda inte det, och fortsätter sin bulluing mot SD. Valet kommer troligen att tvinga dem att kravla sig ur sandlådan och börja tänka i andra banor. .

   • Men märker inte du hur enormt kluven hennes retorik är hela tiden?

    Det är precis samma tugg som pk partierna kör själva. ”inte ett parti som alla andra”.

    ”Men att formellt bryta isoleringen av SD (redan i dag behöver regeringen att SD inte röstar med oppositionen för att få igenom sin politik) är också riskabelt
    Det är tvärtom ett parti med ett avskyvärt förflutet som fortsätter att attrahera personer med främlingsfientliga sympatier, som visserligen haft rätt i delar av sin problembeskrivning, men vars lösningar sällan någon skådat.”

    Här har vi parenteser runt sd som är väldigt obegripliga. Tror hon sd besitter en totalt gömd agenda? Hon ifrågasätter fortfarande sd’s migrationspolitiska lösningar trots att övriga partier hittills gjort totalt tvärt emot vad sd hela tiden har sagt och vad folket nu sympatiserar med.

    ”Den utdragna låsningen kring migrationspolitiken, som i sig möjliggjorde SD:s inträde och framväxt, gör ekvationen än mer komplex.” (sd’s framväxt är alltså ett konkret problem för henne).

    ”För legitimitetens skull bör alla riksdagens partier bjudas in, vilket inte är detsamma som att alla parter kommer att ställa sig bakom det slutliga resultatet.” (alltså vi kan prata med dem för syns skull, men sen kan vi skita i dem när det kommer till beslut).

    ”Givet att det mesta talar för ett besvärligt parlamentariskt läge också efter valnatten bör den konstellation som kommer att utgöra Sveriges framtida regering vara beredd på att kompromissa över blockgränsen när det är aktuellt, eller med SD när det är mer påkallat. ”

    Här får man återigen en känsla av ett restriktivt förhållande till SD i jämförelse med andra, låt dem bara vara med i nödfall.

    ” forna statsbärande partier som Socialdemokraterna och Moderaterna”

    Implicerar också att SD inte kan vara det.

    Bakom den fina luftiga fasaden besitter Alice en syn som tar avstånd till SD och deras politiln men som för nödlösning och folkets lugn bjuder in dem till låtsade samtal (politiken utåt skall vara den nu sent milda sd anpassade varianten), om de håller skeden vackert i hand.

 58. ”Om politikerna inte får ordning på sådant som skolan, vården, polisen
  och framväxten av en etnifierad underklass vars situation riskerar att
  gå i arv kommer Sverige inom kort att bli ett väldigt annorlunda land.
  En sådan utveckling kommer att gynna krafter långt värre än SD – samtidigt –
  som forna statsbärande partier som Socialdemokraterna och Moderaterna
  kommer att implodera totalt. ” skriver Teodorescu.
  Gynna krafter. Personligen är jag skeptisk till att det fram till valet kommer en utveckling som gynnar de krafter Teodoresco syftar till. Tänk i stället motsatsen, att dessa krafter kommer ur de imploderade Socialdemokraterna och Moderaterna och att D.Ö. bara är en fjärt i jämförelse med när Sossar,Moderater och C gör en allians med ”Värdegrunden” som totalt riktmärke, da jävlar Teodoresco, kan du börja tala om en utveckling – och inte blir det heller till folkets bästa heller – trots att man PK-säger det. Tänk därför – din röst i valet är bara din till dess du avlämnat den – därefter är den en handelsvara där du inte har nagot att säga till om längre utan kan användas till vad som helst. Da pratar vi inte längre om krafter ”langt värre än SD” utan om ett globalt totalitärt system uppstiget ur imploderingen – som ”skydd” gentemot SD. Det vet Teodoresco, det är bara sa att hon inte kan skriva rakt ut vad hon tänker, hon är ju ”til syvende og sist” anställd av ett mediaorgan.

 59. Det verkar som att Danska Politiker vet varför dom är valda, till skillnad mot våra Svenska dito.
  Och framför allt verkar dom ha en realistisk bild och uppfattning om Invandring, och alla problem det medför.
  Och Danska väljare vill inte betala för eländet, och islamsk dumhet.!

 60. Tack Danmark vi behöver all hjälp vi kan få med våra blindstyren till politiker som
  inte fattar något och ser vart Sverige är på väg,hoppas Finland och Norge också
  säger ett sanningens ord om vansinnet som svenskmupparna håller på med.Hela
  Norden blir ett enda stort gangstervälde till slut om det inte blir ett stopp på
  importen.

 61. Hur många Norrmän krävs det för att byta lampa i en gatstolpe..?

  4.. En byter lampan och de andra snurrar stegen..

  Hur många Svenskar krävs det för att utvisa en invandrare…?

  Det är det ingen som vet, eftersom det aldrig har lyckats..

 62. Ja, lite friskt danskt blod i den svenska valdebatten vore välkommet.
  De har dragit konsekvenserna av ”vansinnesmigrationen” och har anpassat sig till verkligheten.

  I Sverige diskuteras ”synpunkter” på eventuella problem ”som kanske finns” och vad man kan göra åt dem utan att ”aktivist-vänstern blir vansinnig” och drar ut på ”förstörande demonstrationer”.

  Så ”Svenne & Amanda” behöver före valet lite upplysning som MSM förvägrar dem (fortsätter de sova så finns ingen räddning)

  Intressant är att notera att vissa ekonomer börjar ”titta upp ur sina hål” och säga att det låga värdet på svenska kronan har att göra med hur omvärlden ser på Sverige.

  Tillståndet i landet bedöms som ”instabilt” och investeringar bedöms som riskabla.

  I botten ligger ”migrationsnotan” (S & M anger att ca 30 000/år framöver kan komma) vilket på sikt får ekonomin att krascha.
  Detta tillsammans med ”penga-bränslet” (”hitte-på-pengarna”) i finansiella systemet ökar riskerna kraftigt.

  Ja, så kan det gå när man för ”vansinnes-politik”.
  Kan gå fort nu.

  • På vanlig bonn-svenska. Jag tror att Regeringen är för korkade för att förstå sina gärningar. Och att dom förstört Sverige.

 63. I sitt invigningstal sa Lövén att : ”Vi skall bekämpa Islamofobien ! ”.
  Se nu några år efter vad ”dessa satans mördare” (citat Palme) , har ställt till med i vår Värld.

 64. Danskarna har visat ett enormt intresse för SVENSK invandringspolitik.
  När Freddes ”Öppna-Ditt-Hjärta-Analfabeter” massinvaderade vårt land, var danskarna behjälpliga med att fylla migrantbussarna med avfärd till paradiset Sverige. Danskarna vinkade av de överfulla bussarna med destination Sverige
  och gapskrattade över alla välfyllda bussar de lyckats sända iväg till Sverige.
  Jag har tidigare högaktat danskarna för deras hållning i migrantfrågan,
  men kan ej göra så längre, då jag anser danskarna vara stora hycklare inom
  migrationspolitiken.
  Finnarna tiger i vanlig ordning med sin skam över att dumpa migranter vid riksgränsen, som de ej vill ge asyl. Det hedrar finnarna att de ej skryter med
  denna insats, som är ett led i förstörelsen av vårt land.

  • Jag och många andra kommer aldrig glömma vad deras brist på ”solidaritet” betydde för Sverige. Släpp igenom skiten, dom ska ändå till Sverige!
   Tack Danmark!!

   Eller hur övriga EU visade sin ”solidaritet”. Den fanns helt enkelt inte”!

  • Vakna ! Hur länge har du sovit i timmen ?
   1. Fredrik öppnade slussen
   2. Stefan tog emot med öppna armar, vi bygger inga murar i mitt Europa !
   Vi har inga begränsningar när det gäller flyktingar!, alla är välkomna !
   3. Flyktingarna ville ej ha asyl i DK (för lite bidrag där)
   4. We want Sweden , no Denmark, lät det genom resan till den
   humanistiska Stormakten Sverige, dubbla bidrag, snabbare anhörig
   sammanföring, snabbare medborgarskap etc. etc.
   5.Välfyllda bussar som danskarna skickade till Sverige !!!???
   Källa på det !!!
   6. Danskarna vinkade och gapskrattade över detta !!!
   Källa på detta !!! Vad är det med dig som skyller dina politikers
   dårskap på dina grannar !!! SHAME on YOU !!!

  • Svenska politikers signalpolitik gick hem hos invällarna och som du säger, danskarna gapflabbade när överfyllda bussar gick i skytteltrafik över Öresundsbron till korkade Sverige!

  • Ingen gapskrattade.
   Det er Sverige, der vil være humanistiska Stormakt og Vi varnade och kritiserade, og DFs holdning var velkendt også i Sverige.
   Jag skulle vilja hjälpa Sverige när landet har en politik jag tror på.
   Det handlar inte om att vara en humanistisk supermakt utan om överlevnad.

  • Jag tycker inte att alla dessa migranter från MENA-länderna ska vara här i Sverige, men snälla du, vem har lockat hit dom? Som man bäddar får man ligga. Danskarna har varit vänliga och varnat oss under en längre tid. Svenska politiker och journalister har slagit dövörat till eller bara anklagat danskarna för att vara rasister. Sverige måste ta ansvar för det vi har ställt till med och inte skylla på våra grannländer.

  • Exakt vad menar du att danskarna skulle ha gjort?

   Man har alltså en person som inte begått något brott i Danmark och säger att han inte vill stanna där. Han lämnar heller inte in någon asylansökan.

   Det är inte förenligt med någon internationell lagstiftning överhuvudtaget att hindra den personen att lämna Danmark.

   Förklar nu för oss alla vad Danmark skulle ha gjort och med stöd av vilka konventioner, internationell lag osv.

 65. Det vore på sin plats att danska socialister bankade in lite vett i Löfvéns och övriga rödgrönas skallar! Danskarna har iallafall en sund syn på invandringen, något rödgröna och alliansen saknar!

 66. Bjud för hel-ete in dem! Just nu kör vi vårt eget land ner i fördärvet och det måste få ett stopp.

 67. Snart lägger sig Syrien och Iran och Kongo i valdebatterna på plats i TV för att främja invandingen.

 68. Danskarna har bott granne till oss ”ett antal år” men har inte förstått ATT VI ÄR ANNORLUNDA än alla andra. – ”Den svenska modellen har många olika områden, dvs. omfattar alla områden”.

 69. Alla sätt att väcka den sovande svensk , som inte begriper vad islamisering och shariaLagar innebär —- ÄR BRA ,!

 70. SVÄRIGÄs Befolkning behöver HJÄLP av samtliga Nordiska Länder i Invandrarfrågan…
  I 12 ÅR har 7 orna emottagit 1,5 miljoner Utomeuropeiska Individer och TVINGAT Sv Folket att BETALA det gm att själva fått sina VÄLFÄRDS Tjänster minimerade i o m att 7ornas Invandrare Prioriterats även där….

  4-600 Miljarder per år av Statsbudgeten på 1 000 Miljarder har detta kostat OSS Skattebetalare..

  En lite nätt Totalsumma på 4,8 -7,2 tusen Miljarder kronor…!!

  Pensionsräddarna och Hjärnforskarna som 7 orna lovade att dom skulle tillföra Samhället BLEV inget annat än en KOSTNAD och en BELASTNING för varje SVENSK…!!

  Och 7orna kommer fortsätta för dom Tror och Inbillar sej att VI Svenskar vill att dessa skall Ta Hand Om Oss på Ålderns Höst…

  INGET KAN VARA MER FEL och till det behöver Vi klartänkta Personer med ÄKTA Vikingablod i Ådrorna från våra Nordiska Grannländer som
  Kan tillsammans med OSS Folket få BORT de Islamistälskande 7orna innan dom SPRIDER sin Lära och övertygelse till Da No FI Is som INTE vill ha deras TRO i sina Länder…!

LÄMNA ETT SVAR