Därför hatar vi svenskar

1.8K Shares

➤ KRÖNIKA Ibland är det på grund av religion, ibland är det ”akademisk analys av historien”. Hur man än vänder och vrider på det så är sammanfattningen alltid: ¨rasism är dålig, men vitfientlighet är okej”. Å ena sidan uppmuntras hatet hos en ”helig” religion, att se ner på svenskars kvinnovänliga kultur, å andra sidan lurar akademiker allmänheten med två motsägelsefulla lögner: För det första, det finns inga raser, för det andra, vita kan inte möta eller känna rasism.

Den religiösa anledningen

Det finns runt 45 muslimska länder som praktiserar olika varianter av sharialagstiftning. I de allra flesta muslimska länder lärs sharia ut redan i skolan så att barnen ska växa upp som ”bra muslimer”.

I länder som Saudiarabien, Afghanistan, Iran och Jemen lär barn sig i skolan om ”hudud”, det vill säga de straff som Allah har bestämt för olika handlingar så att samhället ska kunna hållas ihop och kontrolleras av Allah. I minst nio islamiska länder, inklusive de fyra ovannämnda, är straffet för att lämna eller kritisera islam döden. Detta lärs ut till barn i skolan.

Varje dag i skolorna lär barn sig koranen. Man lär sig att läsa koranen, förstå den och kunna den utantill. I mitt hemland Jemen fick vi hårda piskstraff på handen om vi inte kunde utvalda verser utantill varje vecka.

Vad är det som står i koranen om svenskarna? Man kan studera koranen själv på webbsidan Quran.com. Det är bara att skriva ”disbelievers” och läsa vad som dyker upp.

I koranen finns över 752 verser som beskriver de otrogna på lika många nedlåtande sätt. Majoriteten av beskrivningarna av de otrogna är att de är smutsiga och kommer att hamna i helvetet.

Jag minns faktiskt detta väldigt väl. Om man frågar läraren, ”varför är de otrogna smutsiga?” eller ”varför ska de hamna i helvetet?” då blir lärarna arga och irriterade, eftersom det i sig är ett ifrågasättande av Allahs heliga ord. Det går absolut inte att ifrågasätta skaparen. Straffet är döden. Redan då lär lärarna barnen att aldrig ifrågasätta.

Till skillnad från rasister som tror att ”deras ras är överlägsen” så tror många muslimer att muslimer är överlägsna och att icke-muslimer är smutsiga och ska hamna i helvetet. Om någon lämnar sekten måste denne dödas”.

Den ”akademiska” anledningen

Den indiska författaren Anita Das skrev 2017 en krönika under rubriken, ”Varför är det trendigt att hata vita?” Hon berättade om sin vän som hatade. Hennes vän skulle säga ”jag menar inte att låta rasistisk, men jag bara hatar vita människor”.

Varför var det nödvändigt att säga? Ännu värre är att andra är helt okej med att folk säger det. Sedan försvarar de ett stötande uttalande genom att hävda att ”du kan faktiskt inte vara rasist gentemot vita människor. Du kan vara fördomsfull eller diskriminerande, men inte rasist. Så det är okej att säga att man hatar vita människor”, berättade Anita Das.

Varifrån fick hennes vän detta ”argument”? I grund och botten kommer det från ren rasism, men det har förstärkts av den dominerande akademiska vänstern.

Under en lång period har invandrare svalt vänsterns grundlösa påståenden om att ”omvänd rasism inte finns”. Deras argument är att det handlar om ”strukturella och institutionella faktorer”. I vänsterns ”sociala vetenskap” är vita på toppen och svarta i botten av samhället, och därför går det inte att sparka på någon som är ”där uppe”. Hela pyramiden är definitionen på rasism – och det är vad som är grunden för deras tes.

Det värsta med vänsterns korkade pyramid är att majoriteten av människorna i världen hamnar utanför den. Befinner sig Rolf Hansson, som arbetat hela sitt liv för att slutligen tvingas bo i sin bil, på toppen av pyramiden? Ligger den indiska affärsmannen Mukesh Ambani med sina 57 miljarder dollar i mitten av pyramiden?

Det är helt sjukt att höra hjärntvättade vänstervridna svenskar och invandrare försvara svenskfientlighet med tomma undanflykter som ”vitingarna förslavade svarta en gång i tiden” och ”britterna tog över hela världen” som om flickan som hittades mördad och våldtagen i diket förra veckan i Södertörn hade haft en slav i sin trädgård på 1880-talet.

Var kvinnan som blev sönderslagen av invandrargänget i klippet som Samhällsnytt nyligen avslöjade på toppen av samhällspyramiden?

Luai Ahmed

Länkar:

http://www.dismantlingracism.org/history.html
https://quran.com/
https://www.theodysseyonline.com/why-is-it-trendy-to-hate-white-people
https://www.loc.gov/law/help/apostasy/index.php

 

1.8K Shares

På grund av tekniska problem är Disqus kommentarsfält ur funktion för närvarande.

Vi jobbar på att lösa det och tackar för er förståelse!