Polisens Demokrati- och Hatbrottsgrupp på Kungsholmen. Faksimil Google

Denny Abrahamsson, 71, pressades hårt av polisen till att erkänna hatbrott: ”Du får inte skriva det du tycker och tror”

Delningar

Denny Abrahamsson anmäls på nytt för en rad inlägg på Facebook där det bland annat uttrycks att muslimer har lägre IQ och att den muslimska guden är allt annat än kärleksfull. Detta menar polisen är brottsligt och kallar honom till förhör. Under förhöret blir pensionären hårt pressad av förhörsledarna till att erkänna hatbrott och får även en uppläxning i hur man får använda sin yttrandefrihet.

Samhällsnytt har tidigare skrivit om den 71-årige pensionären Denny Abrahamsson som åtalades för hets mot folk grupp efter att på Facebook bland annat ha skrivit att islam är en fascistisk ideologi. Den 26 juni frikändes han från åtalet av Södertörns tingsrätt. Grunden för den friande domen var inte att tingsrätten bedömde att denna åsikt ingår i Dennys yttrandefrihet, utan en teknisk bevisfråga. Tingsrätten ansåg nämligen att åklagaren inte lyckats att bevisa att det var Denny som skrivit de förbjudna orden.

LÄS MER: 71-årige Denny kallade islam för ”fascistisk ideologi” – åtalas för hets mot folkgrupp

Idag kan Samhällsnytt berätta att Denny Abrahamsson har kallats till ett nytt förhör hos Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm. Det har visat sig att han polisanmälts på nytt av Tomas Åberg från statsfinansierade Näthatsgranskaren. Denna gång omfattar utredningen fem nya kommentarer i olika grupper på Facebook.

En av kommentarerna som polisen anser bryter mot lagen om hets mot folkgrupp lyder så här:

”Inavel i den islamiska kulturen orsakar missbildningar, lågt IQ och aggressioner.”

En annan postades i gruppen ”Medborgarna för Sverige”:

”Varför gör muslimer ofta grymma saker mot både människor och djur? Därför att islam dyrkar djävulen. Allah är satan själv. Vilken kärleksfull Gud skulle be sin anhängare att hugga huvudet av motståndarna? Vilken kärleksfull Gud skulle låta djur bli slaktade genom att skära halsen av dom så att dom kvävs i sitt eget blod? Vilken kärleksfull Gud skulle befalla att otrogna kvinnor skall stenas till döds? Bara en sadistisk djävul skulle hitta på sådana vidriga saker. Muslimer borde läsa Jesus Bergspredikan och uppföra sig civiliserat.”

I förhörsprotokollet som Samhällsnytt har tagit del av framkommer det att polisen har gjort ett gediget arbete för att knyta Abrahamsson till det konto på Facebook som postat kommentarerna. Till Samhällsnytt säger han att han fick en ”bibba” med handlingar:

– De har lagt ner minst en vecka på allt detta. De har kopierat mina gamla familjebilder och allt det där. Det är bedrövligt att polisen lägger så mycket resurser på sådant här när samtidigt våldtäktsutredningar läggs på hög. Jag förstår inte det.

Under förhöret har Abrahamsson använt samma strategi som var populär bland dissidenter i sovjetiska öststater – att inte samarbeta med polisen. På alla frågor som kan knyta honom till kommentarerna eller kontot i fråga svarar han ”ingen kommentar”. Samtidigt är han pratvillig när polisen ställer generella frågor om hans värderingar – och de är många.

Bland annat tillfrågas Denny om sin inställning till muslimer och islam. Abrahamsson ifrågasätter frågans relevans varpå förhörsledaren insisterar på att få ett svar:

”Jag vill veta detta, jag tycker att det är relevant.”

Vid ett tillfälle hamnar förhörsledarna i en diskussion med Denny om kommentaren om lägre IQ. När Abrahamsson påpekar att det finns forskning som visar att vissa folkgrupper har ett lägre genomsnittlig IQ vill förhörsledarna inte tro på det.

”Var har du läst de undersökningarna?

-Ja, det står ju hur mycket som helst på internet.

Allt som står oavsett om det står att det är forskning, tror du att det är sant?” frågar förhörsledaren retoriskt.

Trots att förhörsledaren inte verkar känna till detta finns en rad forskningar som fokuserar just på kopplingen mellan etniskt ursprung/ras och IQ. Den senaste studien IQ and Global Inequality publicerades 2006 av professorer Richard Lynn och Tatu Vanhanen och sammanfattade flera föregående rapporter.

När utredaren går igenom de anmälda kommentarerna en efter en reflekterar Abrahamsson över hur mycket utredningen kostat i skattemedel:

”- Hur många timmars jobb har du lagt ner av skattepengar på det här?

Spelar det någon roll?

– Ja, jag tycker att det är slöseri med skattepengar. Vi är på konkursens rand i Sverige så det gäller att vara försiktig med pengarna.”

I ett svar om en annan kommentar som handlar om Abrahamssons kritik mot att polisen utelämnar signalement på misstänkta brottslingar uppger Abrahamsson att det finns ett statistiskt underlag från BRÅ om att våldtäktsmän med utländskt ursprung är överrepresenterade. Även detta vägrar förhörsledarna att tro på.

”Det skulle aldrig BRÅ göra, registerföra… Ingenstans står det någonstans om ens ursprung, hudfärg eller liknande, inget BRÅ skulle göra i alla fall”, slår förhörsledaren fast.

Men inte heller detta stämmer. 2005 publicerade BRA sin numera välkända riktade studie om brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet. Under det senaste halvåret har krav som framförts till BRA om att uppdatera sin studie med ny statistik varit en het politisk fråga.

Närmare slutet urartar förhöret till en diskussion om huruvida det är rätt att skära halsen av djur (halaslakt – anm.).  Då får Abrahamsson en uppläxning av polisen som menar att man inte får skriva det man tycker och tror:

När Samhällsnytt når Abrahamsson på telefon är han allt annat än uppgiven.

Har förra åtalet påverkat ditt sätt att uttrycka dig i sociala medier?

– Nej, det har det inte gjort. Det är det som är meningen. Syftet är att tysta folk, att skrämma dem. Jag tänker fortsätta uttala mig.

Hur ser du på att du kan bli åtalad igen för het mot folkgrupp direkt efter att du frikändes från det förra åtalet?

– Det är för jävligt, jag känner mig förföljd. Det är ju inget stopp med det här, det kan komma fler sådana anmälningar.

Enligt Abrahamssons advokat är det mycket troligt att även detta ärende kommer att gå till domstol. Den 17 juli ska åklagaren ta ställning till om åtal väcks på nytt mot Denny Abrahamsson.

Nyligen flaggade Moderatledaren Ulf Kristersson i sitt tal i Almedalen för att de som uttrycker ”hat” mot muslimer – ett ord som ofta blandas ihop med kritik i debatten – kommer att ”jagas med full kraft”:

– Vi svarar med rättsstatens samlade medel, sade han bland annat i sitt tal.

Förhörsprotokollet kan laddas ned och läsas i sin helhet på följande länk: Förhör

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

869 KOMMENTARER

 1. Sverige ÄR numera en demokratur…Sd Måste efter valet börja ta i tu med detta vansinne. HMF måste avskaffas per omgående!

  • HMF används på ett sätt som påminner en hel del hur NKVD agerade under Stalin. Falska anklagelser, eller tolka något som är sant och visst som ett brott och vips blev den åtalade av med livet. Så rensade Stalin ut oliktänkande och presumtiva fiender mot staten = Den regerande klassen.

   Våra politiker vill ha tystnad, våra politiker tål inte kritik. En lag som bara används mot svenskar är djupt odemokratisk och juridiskt sjuk. Som exempel: Byt ut muslim mot nazism i de skrivningar som det gäller och texten kommer antagligen att hyllas. Det är också svårt att se att muslimer är en folkgrupp hur mycket än de utkommenderade juristerna i svenskt rättsväsende vrider och vänder på orden.

   Polisen borde satsa mera resurser på de skjutande kriminella än jaga pensionärer som lever i skräck för det samhälle de inte längre känner sig trygga med.

   • Vadå? Idoliserar du inte vuxna män som, iklädda shorts, springer omkring på en gräsmatta och sparkar på en boll? Det är jätteviktigt! (även om det var viktigare när Zlatan var med och lekte)

    • Njaaaa!!!
     Som att se en målad bräda som torkar!!
     Om man nu spelar boll så förstår jag att man kan ha ett visst intresse.

     • Fotboll är inte för mig heller, men samtidigt så förstår jag att folk uppskattar idrott. Det som för mig är helt främmande är dock, som antytt, att på något sätt se upp till dessa individer. Jag ser dem som varnande exempel, på vad man kan bli om man inte skaffar sig en utbildning. Att de (tyvärr) tjänar bra i vissa fall har jag svårt att ha någon åsikt om, eller snarare så har jag rätt många (åt båda hållen).

     • Har ju inte de vassaste knivar i lådan om man säger så…
      Rabbla tabeller till vad nytta!!!

 2. Detta förbannade fb sluta för fanken att använda skiten, nu tänker jag inte ens ta er i försvar längre om ni envisas med detta otyg.

  • Extra imponerande är att de som står för det politiska våldet är extremvänstern. De försöker tysta oss, och de som inte blir tystade attackeras fysiskt. Det kommer att bli…”spännande och intressant”…om det svenska folket någon gång får nog.

 3. ”Du har full yttrandefrihet och kan säga och skriva vad du vill, men Storebror kommer att använda allt du sagt och skrivit för att sätta dit dig.”

 4. VI MÅSTE UPPRÄTTA EN PROTESTLISTA MOT DEN POLISIÄRA INKVISITIONEN!
  JAG SKRIVER PÅ BUMS!!
  DE POLISERNA MÅSTE SYNAS I SÖMMARNA.

 5. Den tilltalade borde aldrig börjat tjafsa om IQ. Meningslöst och kontraproduktivt. Tyvärr håller många skribenter på Samnytt på med IQ.

  • För att det är viktigt. IQ är kopplat till beteende (aggression och benägenhet att begå våldsbrott) och samtliga vetenskapliga undersökningar i ämnet visar på väldigt stora skillnader mellan folkgrupperna. Det är inte bara volymer som spelar roll, utan även vad för slags typer av individer vi tar in i landet. Hade invandringen skett på individnivå så hade jag hållit med dig, då hade snitt-IQ varit helt irrelevant. Men när vi blir invaderade av sexsiffrigt antal av dem varje år, då saknas resurser för att sköta det på individnivå, och för grupper så spelar snitt-IQ roll.

 6. Åsiktsdiktaturen talar och visar sitt fula tryne, men den kommer att falla.

  Rösta mot diktaturen den 9 september 2018.

 7. Personligen skulle jag inte ge mig in i några som helst samtal med denna typ av polis. Inga kommentarer på precis allt. Vare sig det rör sig om vädret eller annat.

 8. Rätt skrämmande att läsa hur mycket tid och pengar vissa kan lägga ner på att jaga folk för att de har ”fel” åsikt.

  Tänk om polisen hade lagt ner lika mycket resurser på att få tag på alla skyttar… Våldtäktsmän… Äldrerånare…. Vad tryggt Sverige skulle vara då.

  Så jag undrar bara, vad är polisens agenda, egentligen?

 9. Jag har skrivit rätt så PK-olagliga saker här under under säkert mer än ett år nu, under mitt riktiga namn, utan att ha fått någon slags påringning från regimsnuten. Låt er inte avskräckas av regimens stickprovsmässiga nedslag mot oliktänkande! Vi är för många för dem att hantera. Den överdrivna rädslan är vår enda verkliga fiende.

    • Nej, jag har skrivit här på samnytt sen start, jag har kläckt ur mig både det ena och det andra men aldrig haft problem med Kling och Klang.
     PS: Även andra ställen har jag besökt och skrivit samma saker (Exponerat t ex..kommer du ihåg vårt hundbråk) där, men däremot så har jag aldrig haft fb.

     • Kommer aldrig ihåg enskilda diskussioner i stort sett, men nog är det systemet som är fel alltid. Bevis: hade det varit Facebook som varit problemet så hade den äldre herren blivit avstängd (och det hade varit det enda som hade hänt). Att du har lyckats undvika regimens stormtrupper, för att du har valt att skriva på sajter som skyddar dig, det fungerar inte i min värld som ett försvar av systemet. Det ligger på nivå med ”man har rätt att i Kina besöka sajter som kritiserar regimen, för med VPN kan man göra det”.

     • Jag blir avstängd från de flesta sajter, av uppenbara skäl. Och jag respekterar så klart deras vilja. Men det är inte så att polisen kommer å tar en så fort man säger vad man tycker. Inte ännu (och när polisrazziorna börjar så slår de mest bara mot helt oskyldiga ändå). Vi har fortfarande en chans. Vi behöver bara ta den. Synd att alla väntat till sista sista stund, det är så mycket jobbigare och blodigare nu bara för alla andras lathet.

     • Det var ju ett halvlyckat försök att via ”hackare” hänga ut alla i det här systemet också. Det var inte så himla många år sedan. Har ett vagt minne av att de tog reda på yrke, adress och annat (i de fall de kunde).

     • Allt är offentligt nu. Man kan tycka vad man vill om det, men så är det. Genren film noir brukade ha som tema att en främling kommer till stan. Men nu har informationsteknologin raderat alla såna möjligheter. Ingen kan gömma sig från någon. De som låtsas krypa, inför allas åsyn som det är, komprometterar sin egen integritet och anseende. Varför står de inte upp? Skäms de för sig själva? Vem kan ha förtroende för någon som skäms? Skammens och rädslans ideologi.

  • Lättare att identifiera någon genom Facebook, plus att ”Björn Larsson” kanske inte är det mest ovanliga namnet i detta land. Polisen själva jagar inte åsiktsbrottslingar (hoppas jag), men om du anmäls av vänsterextrema krafter så…ja, då prioriteras 70-åriga gubbars åsiktsbrott över öppen skottlossning på Sveriges gator.

  • Motverka Den LUTHERSKA Rädslan Som Håller Det Svenska Folket I Ett Järngrepp och Vi Får Ett Bättre Samhälle !!!!! Våga Vara Dig Själv och Följ Din Instinkt !!!!!

  • Dito! Därtill är jag värdens ende man med namnet Sefast Tronde. Alltså mycket lätt att identifiera. Har den övertygelsen att hederligheten kräver att man måste stå för det man säger.

 10. Mig skulle de aldrig våga ta in, jag kan som fan om Islam. Jag hade svarat så här.

  ”Vid ett tillfälle hamnar förhörsledarna i en diskussion med Denny om
  kommentaren om lägre IQ. När Abrahamsson påpekar att det finns forskning
  som visar att vissa folkgrupper har ett lägre genomsnittlig IQ vill
  förhörsledarna inte tro på det”.

  ”Var har du läst de undersökningarna?

  Mitt svar skulle ha blivit

  Därför att I DERAS EGEN KORAN står det att de ska gifta sig med kusiner och de ingår i deras kultur OCKSÅ.

  Kusiner en eller två gånger är inte så farligt, men 1000-2000 gånger så är det FAN inte bra.

  Jag skulle ätit upp dom, de skulle stått som ”Uh, uh… jaha… uh. uh…”

  Gör er redo på civilt krig den 9th september då Muslimerna inser att deras övertagande har misslyckats.

 11. Det finns obegränsade resurser när svenska kommunistregimen vill tysta oliktänkande .
  Det finns inga resurser alls att fånga våldtäktsnän.

 12. Prioritering på högsta nivå. Att låta en angivare, dessutom en tidigare polis som fått sluta sin anställning, tillika dömd djurplågare, hålla på att med skattepengar massanmäla folk som torgför en åsikt samtidigt som polisen enligt egen uppgift går på knäna är häpnadsväckande.

 13. Rättsstatens samlade medel,tillåt mig småle. Polisiär resursbrist,tillåt mig gapskratta.
  Galningar som anmäler pensionärers rätt till att uttrycka sig.Inte bra utveckling.

  • Skratta inte. När det gäller att jaga dissidenter så har polisen enotma resurser. Nu när samhället håller på att tasa, så måste åsiktspolisen arbeta dubbelt så hårt.

 14. Undrar just när åsiktspolisen knackar på min dörr.
  Mitt svar blir solklart.
  ALLA FRÅGOR BESVARAS AV MIN ADVOKAT.
  Och den, det är en rälig jä-el. Jag känner han sedan tidigare.
  Det kan ni lita på.

 15. Vi kan inte låta oss tystas, de kan inte stänga in alla svenskar samtidigt, det är vi som försörjer kolonisatörerna. Efter valet 2018 så måste vi som folk gå ut i en gemensam aktion och generalstrejk om S&M (sadomasochisterna) fortsätter färden mot diktatur och SD stängs ute.

 16. De enda som begått något brottsligt är polisen.
  Här är hotet mot ”demokratin”. Etablissemanget ser sitt folk som sin fiende.

 17. Detta grova brott är bra mycket viktigare än att utreda gängvåldtäkter och misshandel av dom äldre. Hör bara vad Ulf Kristersson säger. Pensionärerna lever för länge.

 18. Polisen är bra tuff när det gäller att skrämma upp gamla och barn. Hur skulle det vara om de koncentrerade sig på de grovt kriminella ny”svenskarna” !

  • Och så vill polisen ha allmänhetens förtroende. Då kan dom börja med att ta hand om Sveriges kristna medborgare först. Innan dom ger sig på en gamal försvarslös pensionär!!

 19. Skamligt att svensk polis sysslar med åsiktsbrott! Tappade mitt förtroende för rättsväsendet för länge sedan.

 20. Hehehe det er en stor logisk brist at politiet bruker ressurser på å forfølge etniske pensjonister mens voldtektene og mord ikke blir etterforsket. Diktaturet kommer nærmere og nærmere. Uansett en kjempe stor GRATTIS Sverige med fortjent seier over Sveits.

 21. Om ni råkar ut för något sådant här säga bara. ”Har inga kommentarer i förhören. , detta får vi ta i rättegång. Se till att ha med advokat hela tiden. Säg bara inga kommentarer, vi tar det i rättegången. Till slut måste då åklagare besluta om att åtala eller inte. Polisförhör kan vilken menlös polis som helst hålla, att driva till domstol tar ännu mer resurser et c.

  I Sverige räknas inte vad ni säger i polisförhör ändå, det är vad som sägs i rättegången som gäller. Det som kan snurra till det är om ni säger en sak i polisförhören och en annan under rättegången, därför alltid bättre att bara vänta till rättegången. Alltid advokat också.

  Helt idiotiskt överhuvudtaget denna historia- bra att samnytt belyser vansinnet som pågår i samhället.

 22. ”Vilken kärleksfull Gud skulle be sina anhängare hugga huvudet av sina meningsmotståndare?”

  Om polisen anser att en sådan fråga är åtalbar har polisen som man säger ”gått helt vilse i pannkakan”.

  Vad polisen gör är att gå Islams ideologiska ärenden indirekt genom att göra påståenden som står i direkt motsats till den grundlagsstadgade yttrandefriheten.

  Dessvärre går ju Sverige under nuvarande statsledning sakta men säkert mot ett läge där t.o.m direkta korrekta citat ur Koranen och Sharian blir åtalbara.

  Därför att Islam i Sverige kräver det. Det anses skymfa profeten att citera på detta sätt.

  Men annat är nog inte att vänta av en ideologi som inte förändrats sedan medeltiden och även idag kräver absolut underkastelse inför profeten och bokstavstroget följande av Koranens och Sharians regler.

  Inte undra på att då salafister lyckas etablera sig och utvecklas i Sverige när motståndet mot dem kriminaliseras av myndigheterna.

  Jämför den senaste rapporten från Försvarshögskolan.

  Samma polis som förhör Abrahamsson måste ju då förhöra denna rapports skapare och åklagaren eventuellt låta åtala dem eftersom de också gör sig skyldiga till hatbrott och skymfar profeten genom sina offentliga slutsatser.

  När det gäller Islam är svensk statsledning och rättsväsende en ynklig hoper med darrande knäveck livrädda för att av media bli både anklagade för rasism och hatbrott.

  Svenska folkets rätt till yttrandefrihet står och väger just nu. Skall den krossas av Islam med hjälp av ynkliga svenska myndigheter eller skall dess tillskyndare stå upp för demokratin och grundlagen.

  En sak kan man alltid vara säker på.

  SD står alltid upp för Sverige, svenska folket och demokratin.

 23. Polisen ska ge fan i vad han tycker!
  Ni har annat att göra.
  Uch vad låga ni är man skäms.
  Elsa

  • Polisen gör vad de blir tillsagda.
   Deras uppgift är att lyda order från sina överordnade.
   Du ska angripa de överordnade och där hittar du politiskt tillsatta ja-sägare med totalitära visioner.
   Polisens huvudsakliga arbete är att skydda systemet och PK-folket, inte att upprätthålla lagen eller skydda och hjälpa Sveriges medborgare.
   Fotfolket inom polisen röstar, enligt anonyma undersökningar, med överväldigande majoritet på SD.

 24. Jag fattar inte vart Landet Sverige är på väg och vad fick dessa poliser som i Malmö för ett par år sedan kallade invandrarkillar för Apdjävlar samt att denna kommentar sändes på bästa TV tid = Nyheterna

  Någon som vet ???

  • När jag såg inslaget så tänkte jag: Vem har spelat in deras spontana kommentarer och vem har lämnat dem vidare till chefen/intern utredning? Alla yrkesgrupper har en intern jargong för att kunna släppa på trycket och stå ut med det jobbiga. Ju värre arbetssituation desto större behov av att lätta på trycket och få stöd internt. Att lämna ut en kollega i en sådan situation är inte schysst.

 25. ”Idag kan Samhällsnytt berätta att Denny Abrahamsson har kallats till ett nytt förhör hos Demokratigruppen på polishuset i Stockholm.”

  ”Demokratigruppen”? Orwell hade så rätt, så rätt….

 26. Hat är en helt naturlig mänsklig känsla, den måste respekteras och tas på allvar, både av den som bär på denna känsla, och av samhället, men man löser ingenting genom att kriminalisera mänskliga känslouttryck.

 27. Det låter som om förhörsledaren ägnar sig åt politik och tyckande i syfte att hjälpa sittande Regering och övriga yrkespolitiker i politikerklassen. Man utreder inte våldtäkter, men lägger istället tid på att jaga människor som blir arga p.g.a. förd politik.

  Är personligen ingen anhängare av den typ av argumentation som Denny Abrahamsson ägnar sig åt. Yttrandefriheten är dock så viktig i en demokrati, att lagen om hets mot folkgrupp bör förändras eller tas bort. Den utgör ett politiskt redskap i dagsläget, i syfte att favorisera vissa politiska grupperingar.

 28. Att åberopa fakta från statens egen myndighet, BRÅ, som sorterar under justitiedepartementet, är alltså något man kan riskera att bli dömd för… Men hur nära 1984 är vi egentligen!

  • Vi är redan där snart börjar de väl kapa stämbanden och händer på oss
   så att vi varken kan tala eller skriva.

  • Skrämmande hur indoktrinerad polisens förhörsledare är. Som ur en film om Sovjettiden eller om Kina under Mao.

   • Och klockan tickar, kalenderbladen rivs av och Månens faser skiftar. ”Vart steg du tar är ett steg till döden”. Tyrannier har ofta dödat de flesta människorna där den tagit över. Historien handlar knappt om nånting annat än det. Nu är det Sveriges tur! Tack 40-talisterna…

    Men vi fixar det hära, ska’ru se. Finns fält i North Dakota som man kan odla potatis på, har jag hört.

  • Men hur nära 1984 är vi egentligen. Vadå hur nära? 1984 är bara en barnbok för insovning av förskoleungar i förhållande till vad som händer i Sverige.

 29. Självklart så måste man få tycka vad man vill om religioner, på samma sätt som man får tycka vad man vill om olika politiska partier. Har vetenskapen kommit fram till att det finns skillnader i IQ mellan olika länder så måste man få prata om det. Rör inte våran yttrandefrihet.

 30. Jag undrar om det finns några poliser som läser kommentarerna på Samnytt? Rimligtvis borde det finnas åtminstone några. Jag har hört att många av poliserna kommer att rösta på SD, vilket gör att det kan inte vara lätt att sköta jobbet enligt alla PK-normer. Poliser är bara människor.

  • Visst gör de det. Men samtidigt finns det tyvärr alltför många poliser som är helt marinerade i Dan Eliasson-mentaliteten.

   • Men Spyan är klar med sin omorganisation av polisen såsom regeringen önskade, minskad insyn i en myndighet, ökat inflytande ovanifrån, han får i socialiseringens anda ett nytt projekt att bearbeta, han är nöjd, socialisterna är nöjda med att flytta ”all makt är av folket” lite längre ned på viktiglistan, ett steg i taget sker det, ett steg.

 31. Mannen i fråga har ju rätt på samtliga punkter men åtalas, för d kommer att ske.
  Alltså begår man våld på sanningen som dock alltid segrar, när och hur återstår att se. Inga kommunist- eller islamistlakejer i världen kan hindra detta över tid. Om 100 år eller nåt är islamism konstaterad i nivå med vilken annan fascism som helst. Dessa ideologier har mycket gemensamt, hatet mot judar och människor med sundare livsåskådning inte minst.

 32. ’Vi svarar med rättsstatens samlade medel’: Jag menar att minnas ha lärt mig att rättsväsendet är oavhängigt av de andra instanserna. Det här låter ju som om politiken intervenerar – eller hur? (sarc off)

 33. Har vi fått åsiktspoliser också? När ska vansinnet ta slut? Förmodligen om 10-15 år när mussarna är i majoritet här i Sverige och svenskarna massemigrerar till andra länder.

 34. DOM ÄR REALISTER OCH SER DET DAGLIGA SKITEN SOM VÄXER FRAM SÅ VISST KOMMER DOM ATT RÖSTA SD

 35. Åsiktsbrott år 2018 i Sverige!
  Vi befinner oss bakom en ny järnridå. Det är ju sjukt att man idag försvarar kritik mot islam på detta sätt. Man lägger hur mycket resurser som helst på att sätta dit laglydiga medborgare, som oftast uttrycker statistiska, vetenskapliga sanningar, medan man låter bestialiska, oftast muslimska, våldtäktsmän komma undan genom ”brist på utredningsresurser”. Kvinnor och flickor offras för att en dömd djurplågare får statligt stöd att bedriva häxjakt med politiska förtecken. Det är en ny slags häxjakt som också påminner om den som genomfördes under alliansstyret.
  Det ska sannerligen bli skönt att bli av med @sen den 9 september.

 36. Det behövs INGA fler poliser i Sverige!
  Poliserna skall jobba med det de är tillsatta att göra! Då frigörs stora resurser!

 37. Det uppstår naturligtvis misstanken att inte endast domstolarna och nämndemannakåren är infiltrerad av islamister, men det börjar även komma fram att polisen är under ”förvandling”.

  • Delvis i alla fall , det finns länder med exakt samma antal poliser/innevånare som bara har en bråkdel av kriminalitet och där i stort sett varena brott klaras upp.

 38. Nu är det hög tid att vi avskaffar ”lagen om hets mot folkgrupp”, som har visat sig bli ett av liberalvänsterns bästa verktyg ifråga om att inskränka yttrandefriheten.

  Alla åsikter måste få komma till tals, även dem man till och med tycker illa om. ORD SKALL MED ORD BEMÖTAS!

  Det måste vara tillåtet att hata såväl kommunismen som nazismen. Det måste vara tillåtet att hävda att islam är en våldsideologi. Det måste vara tillåtet att hävda att det finns mer och mindre intelligenta folkgrupper. Det måste vara tillåtet att vara partisk till förmån för dem man sympatiserar med. DET MÅSTE VARA TILLÅTET ATT STÅ UPP FÖR YTTRANDEFRIHETEN.

  • MER ÄN OCH KUSLIG INSIKT OM VÅLDSMONOPOLISM MED FRIA HÄNDER LJUGA EFTER BEHOV OCH ÄGA RÄTTEN TILL DET ENL SVENSKA RÄTTSVÄSENDET,SOM ALDRIG SYNAR LÖGNERNA-MINNS ATT HAVERIKOMMISSIONEN OM BERGWALL FÖRBJÖDS!! UTPEKA LÖGNARNA INOM POLISEN,DOMSTOL..ÄR DET! EN SK JÄMLIK RÄTTSSTAT?!

  • Jag litar inte riktigt på Junckers 10 000 soldater. Något säger mig att de kommer att få order som strider mot mina politiska intressen…

 39. Synd att han inte var så påläst, så han mera precist kunde upplysa förhörsledaren om Lynn-Vanhanens forskningsrapport.

 40. I november ska jag in på tinget. Näthatsgranskarna anmälde mig för EN kommentar jag skrev för över ett år sen på Facebook. Jag skrev att man skulle skicka tillbaks dem till sandlådan de kom ifrån. Så, PANG! Hets mot folkgrupp.

 41. Oerhört pinsamt för rättsväsendet. Nånstans måste det ju fortfarande finnas rättskaffens tjänstemän som skäms över sitt ämbete. Måtte dessa snart ta bladet från munnen och agera med moral och lagen för ögonen. Övriga kan man bara känna ett djupt förakt för och hoppas att de kommer ordentligt i kläm efter valet. Heja Denny!

 42. Det är alldeles för lätt att få asyl i Sverige. Vi måste få tuffare regler vilka som kan få asyl i Sverige. Deportera alla som dömds till böter.

  • Varfør inte: annulera alla PUT.

   Det finns sæckra zoner i alla de lænderna de ’flydde från’.

   Då behøver de ej længre skydd.

   Repatriera ALLA MUSLIMER.

   Kesselstrand, du.

   Han har fattad det.

   • Mycket bra idée. Annulera alla PUT. Sedan låt ny asylansökan kosta 100 basbelopp kan man inte betala så har man 24 h på sej att lämna Sverige.

 43. Till att börja med så visar forskning att religiösa personer generellt sett har lägre IQ. Muslimer lär knappast vara något undantag här. Dessutom så skall Muslimer inte heller enligt Koranen (5:101, 5:102) söka efter kunskap som strider mot Koranens budskap och som kan undergräva tron. Något som knappast lär främja IQ nivån.

  Allah är definitivt ingen kärleksfull Gud. I Koranen så står det klart och tydligt att Allah inte älskar dom otrogna. (3:31-32), (30:43-45). Otrogna skall dessutom bekämpas tills dom ger kompensation (maffiaskatten Jizya. betala, konvertera eller dö) med villig underkastelse, och känner sig underdåniga (9:29).

  Islam är enligt dess egna skrifter en rasistisk, kvinnofientlig, homofobisk och våldsbejakande ideologi. Om Allah är kärleksfull mot någon så är det möjligen Muslimska män. Muslimska män kan t.ex våldta sina hustrur (2:223) och tillfångatagna kvinnor (4:24) bäst dom vill. Dom får även slå sina fruar till lydnad (4:34) Muslimska kvinnor även om dom kommer till paradiset skall där dessutom för evigt bara stå i ett hörn och vänta på att deras makar ska komma och ha sex med dem (Sahih Al-Bukhari 4879).

 44. Rättsväsendet har övertagit kyrkans husförhör. Det gäller att du är påläst om faktabas. Du kan inte bara säga att du läst det. Du måste precisera och visa att du läst det på rätt ställe som överheten godkänner som vetenskap. Annars blir det dyrt.

 45. Ett samhälle är döende när polisen prioriterar att använda resurserna till att jaga pensionärskommentarer på Facebook när hela vår existens samtidigt är hotad av
  ständigt ökande skaror islamister som öppet och utan tvekan proklamerar att de ska störta oss svenskar, vår kultur och vår demokrati.

  Men gentemot islamisterna agerar inte polisen. Detta oavsett vad de basunerar ut på sina torgmöten, eller vad de skriver i sina pamfletter och på sina web-sidor.

  Det finns ingen balans överhuvudtaget i resursanvändningen.

  Jag anser att de poliser som konsumerar våra skattepengar till att jaga Facebook-kommentarer ska polisanmälas, åtalas och fängslas.

  Förhoppningsvis kan detta bli verklighet snart.

 46. Italiens nye inrikesminister Salvini, som gick till val med ”Italienarna Först” har för avsikt att slänga ut minst 700.000 ”illegala” av alla färger.

 47. KICK ’EM IN THE NUTS, EGOR!!!!!! Detta dravel har dom tid med!!!! Men att anhålla och utdela ett riktigt straff på en import!!!! Då finns varken tid eller pengar!!!!! SKITSNACK!!!!!

 48. Varför använder sig inte polisen av vetenskapen i fråga om ett uttalande som:
  ”Inavel i den islamiska kulturen orsakar missbildningar, lågt IQ och aggressioner.”?

  Naturvärdsverket är bekymmrade över inaveln i tex. Sveriges vargstam. Varför?

  Varför erkänns inte den utbredda inaveln hos vissa grupper av människor som ett stort problem i Sverige och resten av världen, som med alla medel borde bekämpas av svenska myndigheter?
  Det går inte att hitta en enda forskare som skulle påstå att inte inavel påverkar oss människor och övriga däggdjur negativt.

  Varför är Sveriges myndigheter så rädda för att förhålla sig till vetenskapen i det stora problemet med inavel hos människor på samma sätt som de förhåller sig till inavel inom tex. vargstammen?
  Ta er en funderare på det ni som läser inlägg här på Samhällsnytt.

  Emotser synnerligen kommentarer från er som inte begripit de grava problemen med inavel hos just människosläktet.

  • Vi människor är varken djur eller växter – vi är sociala konstruktioner, lätt svävande i den marxistiska yttre rymden. De naturlagar som gäller för alla djur på planeten Jorden gäller inte oss, ty det har vår gud Marx sagt.

   • Tyvärr har du rätt vad gäller tex. Sveriges ovetenskapliga politiska ställningstagande vad gäller människan.

 49. Poliser gör som folk gör i alla andra yrkesgrupper, de följer sina chefers order, och det är S regeringen som utser cheferna, i.e. Löfven.

 50. I Danmark hade sånt här varit otänkbart, men det är större skillnad än man tror mellan våra länder.

 51. Det är väl inget hat om man kan redovisa forskning. Eller har polisen fått instruktioner om vilken forskning som är godkänd av sjuklövern.
  Det är inget konstigt om invandrare har lägre IQ. Det har med utbildningssystem samt indoktrinering av religiösa föreställningar. Som inte uppmuntrar att fritt söka vetenskaplig utbildning. Ungefär som det var på 14.000 talets i europa. Då man trodde att allt cirkulerar runt jorden och vi var guds skapelse. Präster och Påvar skötte sanningen och ingen fick säga emot.
  Det upprepas nu i Sverige. Med direktiv av dagens småpåvar PKfolket. Det gäller allt från feminism till invandrarnas vinster.
  Polisen som jagar folk på nätet. Som säger saker som uppfattas rasistiskt. Har ni inget annat att göra?
  De tre senaste polisanmälningarna jag gjorde avskrevs direkt. Trots att det fanns filmbevis.
  Man tappar totalt förtroendet för svenskt rättsväsende.

 52. Är detta hets mot folkgrupp?
  Alla som åker vasaloppet gör det för att de vill phucka kranskullan, toppluvedårar med lågt IQ pga inavel hos tidigare vitråttor som åkt vasaloppet. Vita raknäsor.
  Blir det förhör nu för mig misstänkt för hets mot folkgrupp?

  • Avsked på grått papper av förhörsledaren vore en helt naturlig åtgärd. Frågan är om chefspersonen gör skäl för sitt ämbete.
   Men tillåter sig att vara ytterst skeptisk.

 53. Sanningen kommer segra till slut..

  Dessvärre kommer det krävas ett krig mellan islam och den utvecklade och civiliserade delen av världen först..

 54. Om man säger att svenskar är lågpannade r..ottor med bruna förebilder sam ha låg IQ. Då tror jag ingen skulle reagera. Men om det gäller invandrare. Då fan får man böta. Vi lever i en mycket märklig tid. Då polisen jagar de som reagerar mot IQbefriade invandrare som skär sönder könsorganet på sin egen dotter. Om inte det är den lägsa IQn som folk kan ha. Då jävlar har polisen ännu sämre IQ.

 55. Nu vet jag inte hur Denny Abrahamsson uttryckt sig i alla delar. Kanske var det här med inavel både felaktigt och illa formulerat. Jag vet i vart fall ingen forskning som tyder på att det skulle vara någon huvudorsak här. Men man måste ju ändå få ge uttryck för vad man tror på.

  Men det här handlar egentligen inte om ”Hets mot folkgrupp”. Det här handlar om att sätta dit personer vars enda brott egentligen är att dom ofta i affekt inte formulerar sig som byråkrater i sociala medier. Alla har inte heller förmågan eller kunskapen att uttrycka sig som advokater som måste väga varje ord på guldvåg så fort man vill ge uttryck för en åsikt. Det är inget man ska behöva straffas för.

  Varför tog inte personen som anmälde Denny Abrahamsson diskussionen istället kan man ju fråga sig. Den här typen av okynnesanmälningar är ett himla ofog och är i förlängningen ett hot mot yttrandefriheten.

  • De rår inte för det.
   Sedan är det nog så, att det finns poliser och så finns det poliser.
   När sverigevännerna tar över landet så bör nog polisorganisationen ses över.
   Det är viktigt att Polisen och andra myndigheter är bemannade med rätt personal.

 56. Yttrande o. tryckfrihet kommer att bli allt mer beskuret i Sverige…
  Demokraturen gör sig alltmer påmint.

   • Vi är inte där ännu…
    På en skala om 1-10, där demokrati är allt från 6 -10, och där diktatur håller sig inom spannet;1 – 5, så befinner sig Sverige definitivt på plats nr 7.
    Kommer med fortsatt 7 – klöver dominans inom rikspolitiken, att halka ned till en 6:e plats.

    Kan säkert tillfoga att Schweiz med sina folkomröstningar samt icke ett EU medlemskap, borde ligga på en klar 10:a.

     • Ja, att vi går mot diktatur är helt säkert…En muslimsk diktatur, ett kalifat, i slutet av 2040-talet.
      Där också 7 – klövern är en stark support till omvälvningen.

  • AFS är så himla bra! Att lyssna på Kasselstrand eller Jeff Ahl är helt fantastiskt, de säger precis som det är utan några ursäkter eller skygglappar. Helt otroliga!
   AFS 2018 !!!

   • spelar ingen roll att dom har helrätt i sak !
    Det folk måste förstå är att alla måste stödja SD 2018.
    afs får aldrig dom 240,000 röster dom måste ha för 4%…
    Ge SD chansen nu och afs 2022..Om det finns något kvar vill säga…??..

     • Löjligt och omoget resonerat,,,,MEN jag respekterar din åsikt
      …..återkom gärna när det kanske fattades några femtitusentals röster för egen majoritet för SD !!!

     • Egen majoritet? Det här valet säger ni ”rösta Sd så att de blir största parti!”, nästa val säger ni ”rösta Sd så att de får egen majoritet” – Nej tack. Nu får det fan vara nog på vanstyret.

     • ok…men vi kommer även ihåg dom som inte ville vårt land väl…välkommen åter 10/9 i kommentarsfältet med stolt buret huvud…

     • Ja det är ett lätt val och ni är många som kommer att skämmas för att ni valde Sd en gång till.

   • Glömt att betala?
    Kod:
    state: deactivated
    domain: alternativforsverige.se
    holder: xxxjes6108-00002
    admin-c: –
    tech-c: –
    billing-c: –
    created: 2016-06-23
    modified: 2018-07-03
    expires: 2018-06-23

    transferred: 2017-08-11
    deactivationdate: 2018-07-03
    date_to_delete: 2018-09-01
    date_to_release: 2018-09-08

 57. ”södertörns tingsrätt”…..och polisen i dessa trakter har ALDRIG varit utanför
  sitt eget polishus…??…

  FYRA våldtäkter om dagen anmäls i dumsverige…
  varannan dag dödas någon av s.k GÄNG….
  I Västernorrland har polisen ..EN bil nattetid…större än hela Danmark !
  Avsaknaden av poliser på gator och torg är monumental !

  Och på södertörn sitter polisen 24/7 och jagar pensionärer som hänvisar till vad alla kan läsa på internet….och HETSAR denne att erkänna hatbrott..??..

  och det finns dom som tror att Sverige kan räddas…

 58. Den svenska polisen är så klen att uppklara våldsbrott, men när det gäller skräplagen hets mot folkgrupp då är de på tårna.
  Usel ordningsmakt är bara förnamnet.

 59. Vad glad jag blev….
  Allt brott är uppklarat, skurkarna sitter bakom gallret, så polisen har tid att plåga pensioneren som kunde har bytt blöja på de som förhör honom hårt om sina åsikter.
  Jag skäms för det nya Sverige, en gång så storsinnat och härligt land, idag idioternas och kriminellas paradis, där petitesser är viktigare än landets undergång.

 60. 7-klövern tillåter en total våldtäkt på Sverige och Svenskarna..

  Och deras hjärntvätt på vissa Svenskar är hårresande..

  Vi har Svenskar som jagar och främjar hetsjakt på Svenskar som värnar om sitt fosterland..

  Detta land borde jämnas med marken och få chansen att starta om på nytt..

  Helt muslimfritt och gärna myggfritt..

  Vi kan börja så..

  För det här håller på att gå helt åt helvete på ren Svenska..

 61. Gud ifølge Humes;

  Er Gud villig til å gripe inn mot det onde, men ikke i stand til det?
  Da er han ikke allmektig.
  Er han i stand til det, men ikke villig?Da er han ikke god.
  Er han både i stand til det og villig?
  Hvor kommer så det onde fra?
  Er han verken i stand til det eller villig til det?
  Hvorfor da kalle ham Gud?

  Så han er i sin fulle rett til å tvile så mye han vil uten å bli straffeforfulgt!
  Hva er det som er iferd med å skje i Norden/Europa?

 62. Märklig dom. En religion som Islam är ingen folkgrupp, hur kan man då dömas för ”hets mot folkgrupp”?

  • För att lagen egentligen är till för att tysta obekväma åsikter.
   Lagen är en skam för dom som har skapat den.

  • Det är mycket som är märkligt i dumsverige….
   synd att inte alla insett att det gäller dom med…
   dumsvensken verkar tro att den alltid är skyddad…
   inget händer den…

  • HMF gäller inte endast folkgrupp, även religionstillhörighet om jag inte minns fel, lagen i sig är otydlig och därav godtycklig, svenskar kan aldrig utsättas för HMF enligt JKs bedömning, Alice Bla vill nu utöka denna lag att även gälla kritik mot journalister och politiker, låter i mina öron som ett ytterligare försök att tysta kritik på bekostnad av grundlag.

 63. 38.000 omskurna kvinnor i Sverige. En del har ingen klitoris kvar. En del är totalt demolerade och ihopsydda. Med ett litet kisshål. Polisen jagar folk som tycker invandrare är dumma i huvudet. Finns det överhuvudtaget någon logik. Vem har låg IQ om inte polisen som kan mäta sig med en somalier som åker hem på semester och skär sönder sitt eget barn i underlivet. Sitt eget barn……….

 64. Du Denny..

  Du är inte ensam..

  Vi är många som har ruttnat på att behandlas som fiender till vårt eget land..

  Vi är ju för [email protected] det sista hoppet Sverige har..

  Faller vi Sverigevänner, då faller Sverige..

 65. Beaktande det enorma antal av muslimska nobelpristagare, briljanta uppfinningar till mänsklighetens fromma och världsledande företag från mena-länder så kan knappast IQ-observationer vara relevanta. Såg f.ö. nyligen hur förpackningarna för dadlar och fikon förbättrats till nivåer som får västvärldens designers att rodna i skam.
  Mahmud al-Dumelidum. (kusin med Baghdad-Bob) och inte direkt inavlad.

  • På spaning efter framtiden:

   MENA-biased ”forskning” kommer att segla upp som ett nytt stort ämne på Södertörns högskola.

 66. Jimmie Åkesson har helt rätt när han säjer att den här vansinniga invandringen har slitit isär Sverige.
  Svenskar anmäler pensionärer för inlägg på Facebook. Svenskt rättsväsende agerar med full styrka som istället kunde ha lagts på att stävja brottsligheten som följts i spåren av invandringen.
  Ord på Internet är tydligen farligare än våldtäkter, skjutningar, knarkförsäljning osv.

   • Så är det, det har historien visat, och nu sker det igen, varför när diktatorer övertager makten är de första man mördar/fängslar alltid journalister, lärare, och andra med inflytande över det folket vill?
    Dagens samhällsstruktur skiljer sig icke så mycket från vad som tidigare skett historiskt, endast spelplanen.

  • Invandringen är bara ett av många symtom på hur djupt hjärntvätten sitter i Sverige. Kommunistrevolutionen 68 har satt djupa sår i alla delar av samhället. Då vågar tänka självständigt.

 67. Kanske dags att förklara vänster och PK som en fascistiskt ideologi. Likheterna är slående då folk med oliktänkande åsikter som inte följer en viss politiskt riktning skall förföljas och utrotas med alla tankbara medel. Kommunismen har som sagt mördat flest människor och då kommer nassarna på andra plats. Nej det är dags att ta tillbaka Sverige från den sjuka ideologi som existerar nu och försöka styra landet till en mer sundare inriktning.

  Sverige är lite likt filmen den nakna pistolen när ett helt fyrverkerilager sprängs i bitar och Drebin står och säger att det inget finns att se.

  https://www.youtube.com/watch?v=rSjK2Oqrgic

 68. Vi måste slå tillbaka. ”Näthatgranskaren” skall jagas till helvetes portar tills de slutar med sina stasi anmälningar.

 69. Fler kommer att bli kallade till politiska förhör om brott mot HMF-lagen framöver. Då lagen är en politisk censurlag finns det egentligen ingen anledning att yttra sig i dessa förhör. Speciellt som förhörsledarna är uppenbart obildade och agendastyrda. Namn, personnummer och civilstånd kan gott räcka. Resten kan anstå till en eventuell rättegång.

  • Just det! ”Den frågan kan jag inte svara på” eller ”Ingen kommentar” ska vara standardsvaren. Inget mer!

  • Svara inte på några brev eller telefonsamtal från polis eller åklagare, släng på luren, skriv inte på några mottagningsbevis och hämta ALDRIG ut rekommenderade brev du inte vet innehållet i !
   Grus i maskineriet är vad som behövs.

 70. Det är kanske dags att göra hembesök hos Tomas Åberg? Han bokstavligen
  älskar sitt statsfinansierade uppdrag att jaga folk. Han repeterar gärna, när
  han inte är nöjd med resultatet. Polisens resurser ifrågasätts hela tiden. Polisens
  agerande i Dennys fall verkar inskränkt, utstuderad, hegeliansk terror, dåligt
  underlag. Dåligt pålästa förhörsledare – som vanligt!
  Denny har rätt att uttrycka sig, varhelst han befinner sig. den rätten kommer vi alla
  att behöva kämpa för.

 71. Trakassera pensionärer har polisen tid och resurser för, men att gripa våldtäktsmän, mördare och shariapoliser klarar de inte. Då saknar de resurser, spår och uppslag. De poliser som sagt upp sig är antagligen de vettiga för de stod väl inte ut med att jobba med de politiskt korrekta dialogpoliserna.

  • HÖGST troligt !
   Det är sällan pöbeln som vågar sticka ut i mängden….;)..
   Är säkerligen likadant inom vårdyrken mm..dom duktiga med framförhållning
   inom respektive yrke drar först !

   • Klart de vettiga drar först och söker sig en sundare arbetsplats. Själv skulle jag inte stå ut till lunch första dagen ens med att matas med floskler och idiottrams.

  • Polisen är ju inte rädda för en gammal svensk, men när det skjuts på öppen gata och gamarna sparkar på de döda/skjutna så trycker de på golvet i sina bilar.

   Lyssna på detta gamla reportage från sprängningen av västtyska ambasaden i Stockholm. Bo Holmström berättar hur polisen springer från explosionen medan han och teknikerna stod kvar.
   https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/83909

 72. Angående vad olika folkgrupper har i genomsnittlig IQ och vad exakt det kan bero på är jag endast måttligt intresserad av, då det finns så många olika tolkningar, källor och agendor i spel att man egentligen inte vet vem eller vad man ska tro på. Det anmärkningsvärda här är ju att någon blivit anmäld och t.o.m. kallad till förhör för att de uttryckt en kontroversiell åsikt på internet. Det är inte värdigt en demokrati!

 73. Polisen ägnar sig åt jakt på kommentatorer som skrivit nedsättande om islam på nätet när skjutningar sker nästan varje dygn och när kvinnor och barn våldtas. Den gemensamma nämnaren är – kriminella med utländsk bakgrund.

  Det är en stor skandal!

  När SD får något att säga till om måste denna gummiparagraf HMF rivas upp.

  I morgon faller domen mot Berndt Herlitz i Arbetsdomstolen i Stockholm. Om han fälls för att ha tipsat Mig.verket om åldersfusk bland så kallade ensamkommande barn döms han att också betala region Gotlands rättegångskostnader med regionens kändisadvokat. Berndt kan bli skyldig ca en miljon kronor.

  Håll tummarna för att det går Berndts väg i morgon…

  • Varför får man då inte föreslå (min post togs bort) att om någon känner igen Tomas Åberg så kan han eller hon starta en tråd på exempelvis Flashback där personlig information om honom delas via pm. Är det inte dags att också näthatsgranskaren börjar känna sig jagad och övervakad?

   • Jo det tycker jag att han ska. Vad som hänt med din kommentar vet jag inte. Men togs den bort bröt den mot reglerna på något sätt. Men jag ska undersöka saken och återkomma…

   • Du beskriver Åberg på ett mycket kränkande sätt. Samt använder du ett ord som fastnar i Disqus ordfilter. Inlägget togs bort helt enligt reglerna. Använd ett vårdat språk även om det Åberg gör är absolut avskyvärt…

   • Vi avstår på Samhällsnytt från att uppmana till uppsökande verksamhet av det slag som du uppmuntrade till.

    • Nu höll faktiskt inte Vendela med dig men strunt samma. Mittlandet det vore önskvärt att du försökte vara lika konsekvent när det gäller alla Israel-och judehatande troll som kommer hit så fort en artikel om Israel eller judar publiceras. Ha en bra dag!

   • PRECIS!! VARFÖR LÄMNAS DESSA IDIOTER IFRED???!! FÖRESLÅR PUBLICERA BILDER MED UNDERSKRIFT ”SÄRSKILT FÖRTJÄNSTFULLA SAMHÄLLSMEDBORGARE”. DET! BERÖMMET KAN JU INTE RIMLIGEN GÅ ANMÄLA+ HAR MSM PUBLICERAT BILDER PÅ GANGSTERS MÅSTE JU VARA VÄRDEFULLT OCKSÅ VISA VILKA MÄNNISKOR GÖR VÅRT SAMHÄLLE SÄKERT ISTÄLLET-JU.SÄRSKILD MEDALJ BÖR DESIGNAS DESSUTOM.

 74. kanske den islamistiska infiltrationen av polisen gått för långt redan? Går det att vända?

  • Det är kulturmarxismen som ligger bakom HMF-lagarna och annat liknande. Och vilka som ligger bakom kulturmarxismen får man inte heller säga. Vilket dårhus Sverige har blivit. Sanning är lögn och lögn är sanning.

 75. AT skriver Globalisterna blir mer och mer aggressiva i sina attacker mot de nationella värderingarna, vilket medför att Trump samlar allt större skaror till sina rallies. Samma sak händer i Sverige. Se bara på TV4s kupp att ha folk med T-shirts med texten ”FuckSD” i ett underhållningsprogram riktat till barn och ungdomar. Undrar hur många röster SD fick på det.

  • Och i TV4:s valkompass finns inte en enda fråga med som handlar om asyl, migration eller integration trots att detta hör till de mest viktigaste frågorna inför valet.

 76. När ska den fulla kraften i Kristerssons och Löfvens demokrati få bukt med skjutningar och gänguppgörelser i våra storstäder?

 77. Djurplågaren Tomas Åberg (bytte namn från Tomas Bergström; trodde väl att han skulle klara sig med ett namnbyte för att sudda ut sina tidigare synder) har hittat en födkrok i sin uppgift som ”Näthatsgranskaren” med pengar från MUCF som kommer indirekt från Bah Kunke. 600 000 kronor har fått för att förfölja människor som har ”obekväma” åsikter. En av många underliga kopplingar som kommer från regeringen. De drar sig inte för något för att förfölja meningsmotståndare; en skrämmande utveckling som närmar sig diktaturliknande fasoner. Heder åt människor som vågar stå upp för att försvara åsiktsfriheten!

  • FY FAANN !!!
   en arbetslös Svensk får ut 120,000….efter skatt !!
   Jag som Svensk pensionär får ut 11,000 FÖRE skatt !!

   • En Invandrad Pensionär Erhåller ÄFS !!!! Ett Genomsnitt För SVENSKA Pensionärer som är betydligt HÖGRE Än Din Pension !!!!
    Detta Räknas Inte Heller som Lön Men Det Gör PENSIONEN !!!! Med ÄFS Är All Samhällsservice Gratis Då Mottagaren Saknar Lön !!!!!!

    • Äldreförsörjningsstödet är skattefritt och inflationsskyddat, vilket de skrala pensionerna inte är.

  • SÅ OERHÖRT TACKSAM FÖR MÄNNISKOR MED STARKA NERVER SOM FÖRMÅR TA REDA PÅ DJURPLÅGERI SLÅR LARM OCH ANMÄLER.TACK!!!! FÖR ERT ENGAGEMANG I DESSA VIDRIGHETER,SOM VI MED SVAGA NERVER INTE KLARAR.SE,LÄSA OM.

 78. Det står rakt ut i den danska polistidningen att bråkstakarna i förorten är lågintelligenta och impulsstyrda pga av kusingifte i generationer. – Tydligen känner Stockholmspolisen inte alls till verkligheten utanför innerstan.

  Den här artikeln ur DANSK POLITI är tydligen åtalbar i Stockholm.

  https://www.dansk-politi.dk/artikler/2009/september/det-var-kun-et-spoergsmaal-om-tid

  Den Danska polistidningen säger rakt på sak att invandrarbråkstakarna
  i förorterna är sinnesslöa, (sinkestadiet) närmast byfånar, impulsstyrda, saknar
  konsekvensomdömme, har grava inlärningsvårigheter, svårt att känna skuld
  och empati och därför ej kontaktbara, klarar inte ens av att föra en
  dialog, samt har en stor fascination för eld och pyromani. – Orsaken
  är generationer av genetisk degenerering genom kusingiften. – Detta
  enligt fackfolk, läkare och psykologer.

 79. Det går bra att ha Pisaundersökningar. Där man kan om man vill kolla vilka områden som får lägsta resultat. Men att kalla en somalier för dum. Det går inte. För då är man rasist utan att ha nämnt hudfärg. Man tar för givet att alla är rasister för att man refererar till land.

 80. Översätt denna artikel till Danska och publicera i danska tidningar. Det kommer att bli ramaski. Borde översättas till Engelska också.

 81. Den här polisen verkar vara totalt obildad. Mitt råd till Denny A är att nästa gång han skriver länka direkt till de rapporter som finns.
  T.ex. http://10news.dk/the-connection-between-muslim-inbreeding-and-terrorism/
  http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/connection-between-muslim-inbreeding.html
  https://www.jihadwatch.org/2013/09/nicolai-sennels-psychology-why-islam-creates-monsters
  Nicolai Sennels är en dansk forskare som har publicerat åtskilligt rörande muslimsk kriminalitet.

  • Finns flertalet forskningsartiklar i originalversion att hitta på nätet angående iq och etnicitet. Ännu bättre kanske att länka till dessa än sajter som av mainstream anses högerextrema.

 82. Jag äcklas av svenska rättsväsendet, ni skapar ett enormt förakt mot er själva.
  Förfölja och straffa en svensk pensionär som fruktar en facistisk mördareligion. Har ni redan glömt vad denna fruktansvärda religions utövare gjorde i Syrian och Irak,
  dränkte folk i burar, sprängde huvudet av folk med krutstubin, halshögg & korsfäste kristna, brände oskyldiga i stålburar, tömde folk på blod i stora kärl (halalslakt).
  Jag har sett filmerna, jag har sett den salafistiska ondskan, vakna upp för fan!!!!

 83. OT: Nu sitter Bengt Westerberg (L) i TV och skrämmer tittarna med att påstå att SD vill avskaffa demokratin! Är inte det skäl för polisanmälan??

 84. Samhällets fulla resurser läggs på att förfölja och tysta de regimkritiska. Nu får vi börja säga som det är, vi har en regim som är fientlig mot sin egen befolkning.

 85. ”Skjut inte budbäraren”..

  Vi är många ”budbärare” som prenumererar på sanningen i det här landet..

  Nej just det..

  Polisen får ju inte skjuta med sina knallpulverpistoler..

  Så vi kan vara lugna till vidare..

 86. Denna förundersökningsledare bör ju snarast bli av med jobbet i den granskning som måste komma när en Sverige vänlig regering kommer över.

   • Visst, jag håller med dej. Vi som varit med ett tag på den här sidan har förstått för länge sen, men det kan ju vara intressant för nytillkomna läsare. (hoppas jag)

 87. Ändå skriker folk i allmänhet på fler poliser. Till vilken anledning? Jo, så resurserna ökar för att sätta dit sin egna befolkning och strypa åsiktsfriheten.

 88. Svara på det Sveriges statsminister!
  Vilken kärleksfull Gud skulle be sina anhängare att hugga huvudet av sina motståndare? Det är det som sker varje dag i vårat land. Kanske inte med yxa utan de använder skjutvapen. Avgå Stefan Löfven!

 89. Om man tycker att islamister är totalt dumma i huvudet. Vilket jag tycker. Får man inte skriva det? Eller finns det någon lag på att man inte får skriva vad man tycker?

  • lagen finns inte för vi hade åsiktsfrihet i landet !
   Däremot har alla pk fått för sig detta..och domarskrået följer flocken
   som hittar på något som låter bra i pk-pöbelns öron.

   • Eller hur. Vi har ju åsiktsfrihet. Om någon muslim tar åt sig. Är det väl hans problem inte mitt.

    • Jag kommer ihåg Lars Vilks och rondellhunden. Och om jag minns rätt var det inte olagligt – åtminstone inte då. Sedan dess har alla fått skrämselhicka och är väldigt rädda för att inte reta upp en viss grupp. På det sättet har vi anpassat oss efter dem och inte de efter oss.

  • Putin ska visst opereras.
   ..han skrattade sig harmynt över dumsveriges

   vansinne…
   vek sig dubbel av skratt och ådrog sig även ett bråck …
   ryggen blev inte heller bättre när han surfade på ”framvågsvågen”
   som dumsverige kallat det…fanns inget vatten i vattnet,,det var SAND !!

 90. Poliserna måste se till att odla lite ryggrad oxå, hur är dessa förhörsledare funtade, när som sagt våldtäkts brotten läggs på hög, det är pinsamt dåligt/
  Dom kan ju förhöra Rebecca och Fiona oxå för hets mot folkgrupp och politiskt parti. Det är långt värre vad dom skrivit!

  • Polisen har specialintresserade förhörsledare inom flera områden. Vilken polis tror du vill syssla med HMF som inte har vänster åsikter? Att annat område är när det gäller ”sexuella övergrepp” ett ex där är Julian Assanges fall. Tänk dig att ha Gudrun Schyman som förhörsledare när du blir oskyldigt anklagad för våldtäkt så förstår du hur färgat det blir.

 91. När polisen börjar då sjunker förtroende för rättsstaten o samhället ytterst är ju politikerna ansvariga för det här. Rösta rätt i höst gott folk.

 92. Anhållanden or åtal för åsiktsbrott är något som SD måste få stopp på omedelbart om de skulle få den typen av inflytande efter 9:e september.

 93. Om polisen säger ”Jag vill veta detta, jag tycker att det är relevant.”
  skulle jag svara : ditt problem inte mitt.
  ”Och man får tro och tycka sen får det inte kommer över på en handling” .. jag hade krävt en svenskspråkig polis, vilket stolpskott, säkert ”studerat” på Södertörns ”högskola”.

 94. Va finns mer att tillägga, är det detta dom använder Resurserna till inom Polisväsendet så är det ju inte ett dugg konstigt att det ser ut som det gör…

  Inga fler Poliser tack däremot en skock Riktiga Män som kan Ta i med Hårdhandskarna…..och HELST INTE behärskar NÄTET för då blir dom sittande där och lusläser och kallar det för ” Mycket att göra”…

  Klart att man kan påstå att man INTE hinner Avvisa de som skall Ut om man ligger på nätet och jagar Pensionärer..!

 95. Stackars gubbe som har en så fruktansvärt mesig avkomma. Ingen ställer upp för att kämpa för den gamle.
  Skäms på er, svenskar.

 96. Utifrån vad som står i den här artikeln är det närmast en västanfläkt det den åsiktsförföljde har skrivit om islam och den lärans gud i jämförelse med Richard Dawkins breddsida mot Gamla Testamentets gud som ju både judendomen och islam vilar på, men som inte är Jesu´ gudsbild.
  Dawkins skriver: ”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, plågande, storhetsvansinnig, oberäknelig ond mobbare”.
  Tja, lägg till det de ambulerande stammarnas 600-talssyn på kvinnan som jämställd med geten och åsnan så har vi hela bilden av en religion/ideologi som aldrig haft sin Upplysningstiden. Hade den världsberömde Dawkins varit svensk på hade de här poliserna som med sådan arbetslust och glädje suger av sina herrar för att samla karriärpoäng utan tvivel slitit honom ur rullstolen innan sagda herrar hunnit förklara för deras små hjärnor att det skulle fördärva den hötorgskonst som föreställer Sverigebilden.

 97. Undrar om dom tuffa poliserna på södertörn…var dom småflickor
  som inte lyckades boja en man själva..??… dom var bara TRE st !!
  kanske dessa då blev SÅÅÅ kränkta att dom belönades med inre tjänst som det heter…??:.
  enda motkrav var att surfa på nätet efter VÅLDSAMMA kommentarer…??…
  Har alla poliser blöjorna kvar…??…med tanke på agerandet mot buset på gator och torg ??

 98. Problemet i dagens Sverige är att allting klassas som rasistiskt samt att ärlighet inte belönas. Det man måste göra är som dom ensamkommande, ljuga, ljuga, tappat minnet, skylla på mediciner, blåneka att det är ens konto, kontot blivit hackat o.s.v.

 99. De ser inte islam för alla muslimer står i vägen..

  Hör upp alla på Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm..

  Lägg fokus på rätt saker..

  FOKUS..!

 100. Akta er för FB och Google

  Att posta där är samma sak som att gå och anmäla sig själv till polisen, SÄPO, FRA, MUST, FBI, CIA, NSA osv. Använd aldrig FB eller Google för att identifiera er vid inloggning.

 101. dumskallar i svensk polis tro inget annat haffa cyklister och jaga gamla pensionärer det klarar de konstigt då finns det tid..

 102. Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm kommer säkert få diplom av islams högkvarter..

  Bra jobbat idioter..

 103. Serb går bra att säga att sd är nazister mm!! Då är det inte nån som blir anmäld!?? Detta sjuka land! Vakna svenskar!!!!

   • tydligen behövdes den ”sången” enligt någon….
    har inte hört den,vet inte vad den gäller men bara att se en låt-titel
    stör mig som faan…

    • Vidrigt, vill heller inte lyssna eller läsa texten. Finns tydligen på globalistföretaget Spotifys första plats över Sveriges främsta låtar. Ligger före Beonze eller hur det nu stavas

 104. Senaste scoopet slaskpressen presenterade idag om näthatet….
  var från politiskt inkorrekt…
  Jävlar vad UPPDATERADE dom är på redaktionen…
  måste fråga..hur många av er minns ens den sidan…??…
  när inte ens avpixlat räcker till att hitta hatet…..

 105. Vad anser Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm om detta..

  Följande uppmaningar predikas i alla moskéer,varje dag, av muslimernas Imamer:

  ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

  ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

  ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen,vers 09:05…

  ”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

  ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30).

  ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33).

  ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten,
  smält deras hud och bukar.” Koranen,vers 22:19).

  ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.”
  (Koranen,vers 8:65).

  ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,vers 03:28).

  ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.”
  (Koranen,vers 08:12).

  ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.”
  Koranen,vers 8:60).

 106. Förhörsledarna kan inte skilja på de och dem.
  Tydligen är det inte gräddan av gräddan precis som bevakar folks tankar.

 107. Just nu 25 grader varmt och från köksfönstret ser jag folk simma 100 m ute på den spegelblanka sjön. Tror jag går och tar en simtur.

 108. Lite mer myskultur..

  Islam måste triumfera över alla andra religioner (K 9:33)

  Avgudadyrkare inkluderat judar och kristna är smuts (9:28)

  Lite mer godis..

  Oavsett om du är obeväpnad eller välbeväpnad, slåss/kämpa för Allah med dina pengar och dina tillbehörigheter (K 9:41)

  Att provocera ickemuslimer är en god handling enligt Allah (K 9:121)

  Min favorit:
  Muslimer som inte slåss mot icke-muslimer kommer bli strängt straffade och ersatta av andra (K 9:39)

  Hustrumisshandel tycker de om:

  En man har rätt att slå sin olydiga fru (K 4:34)

  Och slutligen lite mer Muhammed:
  Muhammed uppmanade alla män att hänga upp sin piska där kvinnorna kunde se den (Kash-shaf AL-Zamakhsari Vol. 1, S 525)

    • När jag var ung HADE vi religionskunskap…antar det försvann med muslimsk massinvandring…??…

     • När jag gick i lågstadiet på 60-talet hade vi ett ämne som hette KRISTENDOM. Sedan övergick det på mellanstadiet till att heta RELIGONSKUNSKAP.
      Nuförtiden har vi KORANSKOLOR i Sverige.
      Tiderna förändras sannerligen.

     • På 60-talet Visste Knappast Någon Vad islam Var För Något !!!!! Men Nästan Alla Visste Att araber Var Opålitliga och Rent Av FARLIGA !!!!!

 109. Finns de som påstår att all kritik av islam är rasism och andra som uttalar sig rasistiskt men påstår att de bara ”kritiserar islam”. Det går alldeles utmärkt att kritisera islam, så länge man inte uttrycker sig generaliserande om alla muslimer. Förhörsledarna är inte så skärpta. Blir ingen fällande dom.

 110. alla muslimer är inte terrorister,men alla terrorister är islamister…..
  SUG på den södertörns polisen !!
  OCH det finns otaliga bevis på internet om ni vill läsa fakta…??…
  utbildning kallar vi andra det….;)..

 111. Återigen: HMF-lagen MÅSTE bort! Den är ett hot mot yttrandefriheten och den öppna debatten. Har vi fått blasfemilagar åter? Kan vi inte ange sanningar som är vetenskapligt belagda? Då har vi fått medeltiden åter.

 112. Bengt Westerberg påstår helt oemotsagd i Almedalen att SD kommer avskaffa demokratin om de får makt att göra det. Men ingen frågar vad Westerberg tycker om att hans partikollega Maria Arnholt skrivit i ett brev att fria demokratiska val där folk själva får välja vilket parti de ska rösta på är en katastrof.
  Snacka om att vilja avskaffa demokratin!!

   • JA-BEHÖVER SÄGAS MER???MEN FÖR TOPPARNA ÄR DEMOKRATI HELT OVÄSENTLIG, SAMT SÅ LÄNGE DEN TYP MÄNNISKOR BESTÄMMER BLIR BARA ÄN VÄRRE-BYTE REGERING KOMMER INTE ÄNDRA NÅGONTING,SÅ LÄNGE MSM MÖRKAR SANNING.

  • westerberg och donner Röda Korsets NÄSTAN IDEELLA KRAFTER !!!!! Fick Bara Tillgång Till Fina Tjänstebilar och SMÅPENGAR !!!!!! FYYYY FAAAAAAEN För Bästerberg !!!!!!

 113. ”Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm”
  Varför klaga på NordKorea då Sverige inte är ett dugg bättre. Låtsas polisen får inte kliva ur bilarna i No-Go zoner men har inga problem med att jaga etniskt svenska pensionärer. Fy faan vad jag skäms över att vara svensk.

  • FÅR kliva ut och sköta sitt jobb får dom nog,hur många som vill det

   och gör det är frågan..??..

 114. Som sagt… Har skrivit det flera gånger för DDR 2.0!!!
  Demokratin har fallit! Det är bara fakta ……

 115. Denny Abrahamsson verkar vara en mycket bra människa. En förebild för oss andra. Till skillnad mot de där hemska poliserna som hatar demokrati.

  Tack Denny Abrahamsson! Du är en klippa! Stå på dig! Jag håller tummarna för dig. Det du gör är rätt och riktigt. Du har all rätt på din sida att säga vad du tycker.

 116. När jag ser fotot på denna artikel och som föreställer polisen på Kungsholmen i Stockholm kommer jag osökt att tänka på Stasis HK på Normannenstrasse i Öst-Berlin i forna DDR…

  Metoderna för att tvinga fram ”erkännanden” verkar dock vara helt demsamma !

  • SÅ DÅ ÄR DET INGET NYTT ,MAKTEN TROR ATT MAN KAN OMVANDLA OCH HJÄRNTVÄTTA MED HOT OCH VÅLD.

   RESULTAT BRUKAR BLI REVOLUTION OCH ELLER INBÖRDESKRIG

   INGEN TOTALITÄR OCH KONTROLL SYSTEM HAR ÖVERLEVT.

 117. Låt våra gamla vara ifred För helv…! Ta busarna istället! Nog är nog.
  Gamla som ung börjar inse verkligheten!
  Så loppet är kört nu.

 118. Gränsen för när man inte längre kan påverka och förändra med fredliga medel går vid inskränkningar i yttrandefriheten. När man inte längre öppet kan kritisera och debattera. Där är vi nu i Sverige.

  • JA DET ÄR SJUKT-MEN MOTMEDEL FINNS INTE -MSM HINDRAR ALLMÄN INSIKT+ UPPROR PÅ GATOR ÄR FANTISERINGAR AV REN DESPERATION ENBART+ INGEN MED VETT AVSER REALISERA.

  • Troligen har djurplågaren (thomas bergström-åberg) direktnummer
   för att sköta sitt statsfinansierade uppdrag.
   Uppdraget syftar till att påpeka att all kritik mot PK-etablissemanget är
   hat och hot. Därmed avser staten att försvaga den hatade lagen om
   Yttrandefrihet.

 119. Almedalen idag. Liberalerna.
  Varför ska man ta ett parti på väg ut på allvar som dessutom har en k*k som partisymbol?

  • Partisymbolen är tänkt att visa på ’manlighet och styrka’ samt att där
   finns en bonus att hämta då man också vill vara attraktiv för batikhäxorna
   i valmanskåren.
   Liberalerna agerar med såväl kunskap som känslor: tror dom och
   deras propagandaministrar.
   Låt dom hållas – dom har inte så lång tid kvar.

 120. Om man nu är så korkad att man tror på en kärleksfull gud som ingen jäkel har sett, så är det väl lika korkat att tro på en ondsint gud , som ingen jäkel har sett.
  Fimpa gudarna och visa att ni inte använder arslet att tänka med.

 121. snuten, socialisternas långa politiska arm. Där av inkompetensen på alla nivåer, snutarna borde alla sparkas och sättas in nya som är opolitiska och ej knutna till politiska grupper som idag.

 122. ”Inavel i den islamiska kulturen orsakar missbildningar, lågt IQ och aggressioner.”
  Om påståendet kan bevisas vetenskapligt, är det då ett brott att skriva det? Vad säger vetenskapen? Vad säger juridiken?

 123. Vilken vidrig pk-polis. Det begriper inte den grundlagsskyddade rättighet vi har att uttrycka vår oro och ilska. Jag skulle inte förvånas om det är en hästsvanspolis.Givetvis kommer tingsrätten göra samma sak för den delen av rättssystemet är söndertolkat och missförstått av förvirrade kärringar. Detta mina vänner är ett land i total upplösning. Och det lär bli värre.

 124. Till Polisväsendet och övriga rättsinstanser.
  Kom ihåg en sak —- Det går aldrig att gulla med islam, när ni gullat färdigt kan ni se er om efter huvudet.

 125. Islam är inte en fascistisk ideologi. I general Francos Spanien existerade inga problem med vare sig islamism, massinvandring, gruppvåldtäkter, genusteorier eller HMF-lagar.

 126. Jesus Kristus, DEN LEVANDE GUDEN YAHUSHUA HAMASHIACH, har sagt att ISLAM ÄR SATANS RELIGION genom flera samtida profeter!

 127. Nej muslimer har en hög IQ 11 muslimer har fått nobelpriset. En i fysik, två kemister, någon författare resten fredspris (hihihi) . Kan fredspriset vara någon form av inkvotering med tanke på hur det ser ut i de muslimska länderna?

 128. Så svenska polisen har en teologidivision nu för tiden. Jag trodde att det var bara den medeltida katolska kyrkan som hade en sådan:

  http://cdn4.spiegel.de/images/image-145307-860_poster_16x9-nmsm-145307.jpg

  Klart att inavel bland muslimer leder till fruktansvärda skador. Det är en välkänt fenomen bland Storbritanniens muslimska befolkning:

  https://www.telegraph.co.uk/news/health/children/11723308/First-cousin-marriages-in-Pakistani-communities-leading-to-appalling-disabilities-among-children.html

  Skulle jag kunna åtalas för innehav av hatpropaganda om jag anlände till Arlanda med en kopia av The Telegraph under armen ?

 129. Man skall ALDRIG NÅGONSIN låta sig förhöras utan att först ha skaffat en advokat och ha denne advokat med sig under förhöret. Du behöver inte svara överhuvudtaget på några frågor. Låt advokaten styra förhöret för din räkning. Om det är något du funderar över under förhöret så begär du en paus där du kan rådgöra enskilt med din advokat. Ju mindre man får ur dig, som du svarar på desto bättre för din räkning.
  Minnesförlust är bra ibland att ha blivit drabbad av… ; D

  • Inte glömma, polisen tar till lögner väldigt ofta för att tvinga ut ett svar, oavsett om det är sant eller inte så klämmer de en.

 130. Polisen vågar sig inte ut till förorten – för farligt där. Istället får polisen gå efter svenskarna, de är ju trots allt konflikträdda. Polisen, liksom segment ur invandringen, går på svensken för de ser svaghet. Det är riskfritt att jävlas med svenskar.

  Bra poliser lämnar antagligen kåren, och kvar kan det inte bli mycket annat än psykopater och svenskhatare.

   • Ja det också, hela invandringen går ut på att ta från oss och ge till alla andra grupper. Om någon svensk uttrycker fakta och missnöje om invandringen och att hans land håller på att överföras till andra grupper, då kommer polisen.

    När jag blir kallad till förhör så går jag inte dit. Polisen har fullt upp, lycka till! Hahaha

  • Just detta att polisen bara vågar ge sig på svenskar verkar stämma. En svenska som Joakim Lamotte intervjuar apropå böneutropen i Växjö hävdar att en polis i Växjö har sagt att det blir lugnast att bara ta svenskarna. En serbisk, kristen kvinna hävdar att polischefen i Växjö är bosnisk islamist.

   ”Lamotte i Växjö om böneutropen. Måste ses!
   Filigonpuck Skronkaamulen”:
   https://m.youtube.com/watch?v=uZ2k5UUzcUI

 131. Islam får inte kritiseras.
  Hitler fick inte heller kritiseras.
  Vad jag kan se så är islams ideologi värre än Hitlers. Islam förespråkar inte bara folkmord på en enskild etnisk folkgrupp som Hitler utan den förespråkar folkmord på hela jordens befolkning av icke-muslimer och otrogna

 132. Om jag skulle bli förhörd så skulle jag bara ställa en enda fråga:-Varför vill ni polisen arbeta för svenskarnas undergång och folkutbyte?
  Jag skulle inte svara på något utan advokat.

 133. Polisen borde lägga sina resurser på att lösa all brottslighet, som vunnit terräng i vårt land främst under de senaste 10 åren. Vad beror denna brottslighet på? Är det månne Svenne och Lotta som övergett den hedervärda banan för att ägna sig åt
  att förstöra vårt land, som duktiga Svenskar byggt upp under årtionden?
  Meddela gärna Sveriges folk vad denna brottslighet beror på. Jag är så
  väldigt nyfiken !!

 134. Man kan stilla undra varför det är så viktigt att jaga vanliga äldre människor för en avvikande åsikt?
  Menar det begås värre brott som rutinmässigt avskrivs.
  Finns det en agenda bakom detta?

 135. Krasst uttryckt så ska du helst stillatigande acceptera att ditt land invaderas av fientliga horder och att landet på några decennier blir ett muslimskt land.

  Du ska stillatigande acceptera att du kommer att förlora ditt enda hemland som dina förfäder har byggt upp.

  Du är dessutom tvingad att via skattsedeln betala för din egen undergång och försörja invällarna

  Om du protesterar så klassas det som hat mot de invaderande horderna

 136. I mina ögon har mannen inte gjort ett skit men slösa pengar på att jaga sådana för att han har en åsikt det retar mig ! För många år sedan så skrevs det löpmeter av skit och hat mot Livets Ord var i helvete var åklagarna då? Säger bara fy fan vilket svineri vi har runt oss!

 137. ”Inavel i den islamiska kulturen orsakar missbildningar, lågt IQ och aggressioner.”
  Kan åklagaren bevisa motsatsen?Inom djurvärden så förekommer det inavel med missbildningar och diverse störningar varför skulle det vara annorlunda för människan?

 138. En promenad i den lilla staden en tidigare idyll och jag vet varför jag aldrig ville besöka Afrika.

 139. Den som borde åtalas och jagas med blåslampa är Åberg,sicken pajas och idiot
  Många quislingar nu i vårt land,jaga pensionärer som säger sanningen går bra
  men när det råder vilda western på våra gator och torg då jävlar är man offside
  Bläääääää

 140. Abrahamsson behöver allt folkligt och ekonomiskt stöd han kan få för att han står upp för yttrandefriheten. Borde finnas en fond man kan donera pengar till som går in och betalar alla HMF-böter våra kära frihetskämpar drar på sig.

 141. Är det rimligt att polisen lägger enorma resurser på ärenden som detta? Ingen vettig person kan svara ja på den frågan, eller hur..

  Att jaga saninningssägande pensionärer är lika sjukt som att skylla allt på Ryssen och SD, högerextremister eller nasssssister…
  Vanligt folk får lära sig att man tar ansvar inte skyller ifrån sig, något 7 klövern gör helt obekymrat dagligen. Sorry ingen lyssnar längre på er dynga till lögner som ni och era knähundar på MSM basunerar ut i etern konstant..

  DDR tendenserna vittnar om maktens desperata försök att stoppa den oundvika utvecklingen. Etablisemanget framstår också alltmer som just de korrupta antidemokratiska tomtar utan någon som helst verklighetsförankring eller insikt.

  Den 9 september kommer PK fascisterna grundvalar omskakas till den grad att de att flertal partiledare lämnar in för gott. Snart sitter skon på andra foten och ni kommer upptäcka hur DDR dikdaturen ni skapat kan användas av motståndaren…

  • Under tiden lägger man ner 7 – 8 våldtäktsutredningar per dag i brist på resurser……..
   Tänk att polisen i Sverige blivit en avbild av Världens sämsta diktatur poliser.

 142. Faktum är att han har rätt .. Muslimerna BORDE läsa och sätta sig in i Jesu bergspredikan . Det är något helt annat än den krigiska koranen det .

  För övrigt borde ett flertal av krigsförklaringarna i koranen mot alla icke muslimer lyftas fram i fokus officiellt . Dessa är nämligen något som varje sund tänkande människa med avsky bör vända sig mot . Och inte minst sharia lagarna som muslimerna omhuldar som inte ens står i koranen utan är en efterkonstruktion .

 143. På medeltiden i Spanien fanns INKVISITIONEN – den verkar nu ha återuppstått här! Lägg dessutom märke till förhörsledarens usla svenska språkbehandling – ett tydligt tecken på sjunkande skolresultat…

  • Om vi var så lyckligt lottade att vi hade en inkvisition som ”tog bort” alla ”sataniska” element så skulle Sverige vara ett mycket bättre land. Och då är jag inte ens religiös.

 144. Två av tre inkvisitorer har utländska namn, en ett som ser turkiskt ut och som då kan misstänkas vara muslim. Det låter ju opartiskt och bra.
  Dessutom talar och skriver han så dålig svenska så det är egendomligt att han fått jobb alls.

 145. Vad skall dom 10,000 nya poliserna syssla med?
  Jaga och lagföra pensionärer som uttrycket sin oro på nätet över den katastrofala samhällsutvecklingen?
  För den ökande och organiserade brottsligheten med mord, rån och våldtäkter tycks man iaf. inte rå på !

 146. På tal om censur, är AfS hemsida bortplockad?! Finns inte ens en DNS-koppling mot en IP adress längre.

  • ”Alternativ för Sveriges hemsida ligger för tillfället nere. Ansvaret ligger helt och hållet hos leverantören, inte hos oss. Hemsidan ska komma upp inom kort.”

  • Det verkar att de har glömt att betala för förnyandet av domänen (expires: 2018-06-23 – m.a.o för en vecka sedan) och att deras registrar (namesrs.com) har deaktiverat domänen (state: deactivated) och planerar att radera den (status: pendingDelete) om de inte betalar innan september (date_to_delete: 2018-09-01):

   $ whois alternativforsverige.se
   # …
   #
   state: deactivated
   domain: alternativforsverige.se
   holder: xxxjes6108-00002
   admin-c: –
   tech-c: –
   billing-c: –
   created: 2016-06-23
   modified: 2018-07-03
   expires: 2018-06-23
   transferred: 2017-08-11
   deactivationdate: 2018-07-03
   date_to_delete: 2018-09-01
   date_to_release: 2018-09-08
   nserver: dell.ns.cloudflare.com
   nserver: bill.ns.cloudflare.com
   dnssec: unsigned delegation
   status: serverHold
   status: pendingDelete
   registrar: http://www.NameSRS.com

  • Ja, i boken 1984 fanns det ett ministerium som bestämde innehållet i nyheterna – påhitt alltihop. Det hette ju Sanningsministeriet.

 147. och så finns det dom som vill ha fler poliser.
  jag säger nej tack, samhällskontraktet är brutet för länge sedan.

 148. Tycker Denny Abrahamsson ska söka politisk asyl i Danmark. Han uppfyller alla krav för det.
  Och sedan ska Sverige bajsa om Ryssland eller Vitryssland eller andra länder med tvivelaktig demokrati.
  Om man tar hänsyn till Denny Abrahamssons brott borde ju i så fall 90 % av alla Sveriges muslimer sitta bakom lås och bom.
  Och då borde ju även varje vänstermupp PK-it sitta bakom lås och bom
  Märkligt, skulle man nu göra ett experim,etn och snacka lite så kallat kränkande omBuddhister eller Hinduer hade absolut inget hänt.
  Och Ulf Kristersson kan provlukta mina lagrade strumpor, muppjäkel.

  Konstigt att inte rättsstatens samlade medel jagar gruppvåldtäktsmän eller IS-terrorister ( krigsförbrytare). Dem ger man skyddad identitet.

 149. Vem klarar att vara polis när man förföljer och krossar folk som protesterar mot fosterlandets kollaps? Vad är det för sorts människor? Vad är det för ”värdegrund” man strävar efter?

 150. Det är välfärdsstaten som möjliggör både invandringen och förtryck av medborgarna genom missbruk av skattemedlen. Ingen kan anklagas för rasism för att vilja avskaffa välfärdsstaten. Genom omfördelning tillåts de utan arbete och IQ att fortplanta sig mer än de som arbetar och bidrar. Det leder till ökad sexuell reproduktion av mindre begåvade på bekostnad av begåvade. Detta är en statsfinansierad omvänd eugenik.

 151. Tänkte läsa hela protokollet, men slutade efter några sidor. Det var helt enkelt uruselt skrivet och riktigt plågsamt att läsa – protokollets språkbruk är knappt på mellanstadienivå. Och vad är det för trams som vuxna människor sysslar med på dagarna? Hur kan någon anse att sånt här ska prioriteras?

  • REFERATET FRÅN FÖRHÖRET ÄR VEDERVÄRDIGT NOG-HAR STATEN FÖRLORAT SISTA UNS FÖRSTÅND INFÖR VAD DE SYSSLAR MED OCH PRIORITERAR!?? MAN KAN INTE TRO MAN HAR GÖRA MED NORMALA VUXNA INTELLIGENTA MÄNNISKOR-TOTAL HYSTERI ÖVERALLT!!

 152. Förhörsledaren borde åtalas för trakasserier. Förhöret var så inkompetent att han borde sparkas med omedelbar verkan.

 153. Varför föda Näthatsgranskaren med incidenter om man kan formulera sig smartare med samma budskap utan att bli åtalad. Åklagarna slipper nu ta sig an dom tyngre kriminella och kommer undan med att åtala personer som uttryckt sig verbalt olämpligt i gränslandet mellan ilska och hat.
  SD och andra som förföljs för åsikter måste förstå hur systemet/regelverket fungerar och utnyttja den till sin fördel.
  Ganska enkelt kan man förklara problemen med påtvingad mångfald, statistiskt, ekonomiskt, peka på problemområden i andra länder etc.
  Vänsterkanten har en mängd jurister från land till EU nivå som skriver nya lagar som syftar till att skydda sina värderingar, straffa dom som tycker annorlunda. Gör som dom som söker bidrag, dom lär sig reglerna och utnyttjar det till sin fördel. Är regeln 18 år för att stanna i Sverige, ja då säger man att man är 18 eller under. Om man skall bevisa det så säger man att man tappat sina id handlingar. Får man stanna om man skall plugga, ja då pluggar man.

 154. Koranen beordrar muslimer att döda homosexuella och ateister. Hur kan det vara lagligt?

  Och hur kan det komma sig att Kåldockan och Televinken inte har något problem med det?

   • Allt annat än sharia är ”rasistiskt” enligt marxisterna. Jag växte upp i Sverige på 70 och 80-talet och får nypa mig i armen.

  • Med tanke på vad de där två grupperna röstar på så håller jag med koranen. Just kidding, delvis iaf. Är det olagligt att skämta? Hahaha, ja det är det.

 155. Inskränkt yttrandefrihet vill jag kalla det. Man (Gemene man) måste få skriva ”att en spade är en spade” i Sverige! Jag är så förbannat trött på denna Svenska ängslighet. Tacka vet jag Danmark och Norge, där är det betydligt högre i debattklimatet.

 156. Denny har modet att föra fram det många,många i vart land tänker men inte vågar eller klär i mer pkvänliga uttryck! En hjälte helt enkelt. Till skillnad från de svenskar ,i reportaget nedanför, som står med hucklet i Iran el nåt liknande.

 157. Lagen om hets mot folkgrupp är en skam för en demokrati.

  Det är olagligt att uppmana till brott och det räcker för att inte yttrandefriheten ska kunna missbrukas. Lagen om hets mot folkgrupp är politisk förföljelse av oliktänkande.

 158. Två personer ägnar arbetstid åt att peta i en 71-årings familjebilder på Facebook, samtidigt som väntetiden på 114 14 kan vara flera timmar. Den som påstår att ”anmälningsbenägenheten ökat” har aldrig försökt ringa polisen, hitta en öppen eller åtminstone ickenedlagd polisstation eller försökt hitta en polis. De går ju inte ens ur bilen under pågående misshandel 2 meter från bilen.

 159. Gillar Denny – han verkar slipad. Jag är normalt sett på polisens sida men… Alla poliser: inse att sådana här förhör och åtal skämmer ut hela kåren samt alla advokater/jurister som håller på med tramset.

  • Inget polisen själv kan bestämma. Om Näthatsgranskaren gör en anmälan och har uppnått en etablerad kanal med en åklagare så måste polisen göra en utredning.
   Skall man skylla på någon så det regeringen som ger direktiv och prioriteringar.

   • Okej men då kanske man får välja vem man sätter på att göra förhöret och hur pass hårt man går fram. Rekommenderar polisen att ha folkets hearts & minds på sin sida…

   • Finns något som heter sunt förnuft. Polisen arresterar väldigt få som kastar sten på dom men tar in folk på förhör som skrivit en kommentar på nätet. Snacka om störd felprioritering…

  • De bra poliserna slutar, kvar blir psykopaterna och invandrare (gissar jag.) Sen så går det inte längre att skämma ut någon/något då det anses normalt att äta avföring på allmän plats. Det är intolerant att vara emot inmundigande av avföring på torget.

 160. Hur går det med utredningarna av alla mord i Malmö? Inget vidare va när man slösar resurser på trams.
  Polisen är helt förslavad av den vänsterliberala regimen! Undrar hur dessa poliser som korsförhör stackars pensionärer kan se sig i spegeln utan att spy!

 161. Man borde utan att bli anklagad för har peka på att den islamiska kulturen, traditioner etc. skiljer sig från svenska värderingar.
  Sveriges evolution skiljer sig väsentligt från andra delar i världen.
  Idag har vi inte barnarbete något som fortfarande bidrar till familjens överlevnad i andra länder, men vi har haft det för 50-100 år sedan.
  Vi brände häxor för 200 år sedan, kvinnor fick rösträtt för 60 år sedan.
  Tiggeriet har vi också gjort oss av med.
  Vad som har hänt är att politiker har bestämt att vi alla är lika under parollen ”mänskliga rättigheter”, fast vi inte är det. Vi har olika bakgrund, värderingar, traditioner, språk, religion, mål, ambitioner, kunskap, talang etc. Dom har lagt ett pussel där bitarna inte passar och sedan skyller dom problemet på ”främlingskap”, ”utanförskap” ”social utsatta områden”.

 162. Patetiskt. Poliser som vill visa att PK ska gälla? Troligtvis äldre förhörsledare som lämnat verkligheten ute på fältet. Skrämmande med tanke på sina ”egna åsikter” om yttrandefriheten. Denna brottsling är 71 och man avser med förhören att bevisa brott mot……..vad!!! Timmar av förhör för en åsikt och sen släpper man ut mördare på en timme för att inget kan bevisas……jag vet att det är så…..källa, sekretess. Sen ber man om hänsyn och respekt gällande polisens arbete. Mord, våldtäkter och misshandel….ingen info från polis gällande plats, misstankar eller annat som kan röra brottet men samtidigt ber polisen om tips (????). Tips om vad??? Ska vi lösa brott eller….?

 163. Förstår att så många hoppar av polisyrket.
  Förutom att det varit OK att bli stenad så ser man att dom kriminella man anhållit, senare under dagen utför nya rån, inbrott efter en pratstund med en socialsekreterare.
  Låt kommunerna tillåta/utbilda egna medborgargarden eftersom regeringen inte klarar av att ta sitt ansvar.

 164. OT: Skottlossning med flera skadade i Vivalla i Örebro nu vid 22-tiden. Utan att det ens hunnits med än, så kan man med säkerhet säga att följande nu kommer att hända, enligt känd rutin:

  1. Polisen går upp i stabsläge, vilket är ett finare ord för att massa medborgare på andra ställen står helt utan polis. Men det låter bättre.

  2, Akuten spärras av, för att stävja anstormningen vid den extrainsatta besökstiden på sjukhuset, 00-02.

  3. Polisen har gott signalement på förövarna, men det är inget man vill gå ut med för att inte försvåra utredningen – i värsta fall skulle ju t ex någon kunna peka ut dem.

  4. Det visar sig att automateld avlossats mitt bland folk, men polisen meddelar på en presskonferens att ingen behöver vara orolig och att Sverige aldrig varit tryggare.

 165. Vem förväntar sig professionalism av myndigheter där amatörismen bitit sig fast senaste 20 åren. Myndigheterna har även blivit politiserade. Med lågt satta mål som , ”vi jobbar på det men vet inte när vi kan bli klara”, ”vi har satsat resurser men vet inte när resultaten kommer”, ”vi ser en positiv trend men kan inte lova något”
  Varför kan ansvariga inte säga:(1) Vi har analyserat problemet (2) Vi har ett måldatum för när det skall vara klart med en aktivitets plan(3) vi har säkrat resurser både kompetensmässigt och ekonomiskt
  (4) vi har uppföljning på månadsbasis

 166. En svensk domstol skulle få mycket svårt att döma någon för sina åsikter.
  Åsiktsfriheten är det starkaste vi har.
  Den borde alla värna.

 167. Regimen i Sverige står på samma nivå som t.ex. den katolska kyrkan
  gjorde, då man satte Galileo inför inkvisitionen och dömde honom (och
  tvingade honom till avbön) för att han utifrån obersvationer och fakta,
  dvs den naturvetenskapliga metoden, hävdade att jorden kretsade kring
  solen och inte tvärtom (dvs. argumenterade för den helocentriska i
  stället för den geocentriska världsbilden). Det var på 1600-talet (domen
  skall ha upphävts år 2000…). Idag, 2018, dömer regimen i Sverige
  människor som utifrån den naturvetenskapliga metoden nått fram till
  insikten att det finns skillnader beträffande den genomsnittsliga
  IQ-nivån mellan olika rasgrupper/populationer. Dvs. ännu ett
  lågvattenmärke för den svenska pk-inkvisitionen.

 168. Problemet med juridiken är att det inte skyddar mot dumhet, irrationellt tänkande hos vuxna. Att barn saknar det är ju varför vi har föräldrar.
  Att lyssna på MP’s talesperson för migration gör en helt stum och man undrar hur det kan komma sig att en sådan åsikt går ostraffat medan motreaktionen blir hat.

 169. Allahu akbar! Allahu akbar !! Allahu akbar !!! ALLAHU AKBAR !!!! 🤪🤪🤪

  Så där ja. Nu har jag skaffat mig fullmakt att vara hur jävla dum i huvudet jag vill!

  ”Allahu akbar”….? I Helvete heller !!!

  • en viktig del i islam är att tävla i tro, vi måste visa dessa falska muslimer att vi är bättre troende än dom och utvisa dom alla. Allahu Akbar!

  • Om jag konverterar till islam och sedan skriver skit om islam, är det då rasism? En storhjärnad fråga.

   • Du kan åka dit för hädelse och bli riktigt hårt straffad av shariapolisen. Du har underkastat dig Allahs och Profeten Muhammeds lagar, du måste lyda allting, och får inte kritisera eller ifrågasätta någonting.

   • Tack för ditt svar, jag är totalt ointresserad av fotboll, förstod att det var något på gång idag då det var folktomt i den lilla staden under eftermiddagen.
    För Sveriges befolkning är alltså fotboll mer intressant än vad som sker med deras land……..
    Ursäkta men låt då landet gå åt helvete !

 170. En gissning kan vara att dessa sosse-poliser gör allt för att skydda sitt valboskap. När vänstern kastar sten och mordhotar människor åker silkesvantarna på, när resten av oss bara påpekar verkligheten ska varenda paragraf i lagboken användas och vridas att trycka ner oss med… Mitt förtroende för polisen är helt obefintligt.

 171. Det är något ruttet i den svenska staten när en pensionär som på nätet uttrycker oro över den mardrömslika utvecklingen i Sverige kallas till förhör hos polisen som vill få honom att erkänna hatbrott mot muslimer. Var förhörsledaren muslim?

  Enligt en serbisk, kristen kvinna i Joakim Lamottes reportage från Växjö är polischefen i Växjö en bosnisk islamist, och det var polisen i Växjö som beviljade muslimska böneutrop från Växjömoskén på det för svenskar obegripliga språket arabiska. Om Denny Abrahamsson blev åtalad för hets mot folkgrupp efter att på Facebook bland annat ha skrivit att islam är en fascistisk ideologi borde väl också Stefan Löfven och Magdalena Andersson bli det, eftersom de båda har sagt att SD är ett nyfascistiskt parti.

  ”Lamotte i Växjö om böneutropen. Måste ses!
  Filigonpuck Skronkaamulen”:
  https://m.youtube.com/watch?v=uZ2k5UUzcUI

  ”Stefan Löfven hänvisar till Arnstad och förklarar vad SD är för ett parti
  Hare Brahs”:
  https://m.youtube.com/watch?v=sSiuBhk351E

  ”Magdalena Andersson: ’SD är nyfascistiskt’
  Lövet”:
  https://m.youtube.com/watch?v=SR0pZSw3O3U

 172. När polisen bekämpar yttrandefriheten, då är det ute med demokratin! Och när fakta blir förbjudna, då är det dessutom ute med både sunt förnuft och hederlighet. Sverige har gått från att vara ett civiliserat och fritt land till att bli en socialistisk diktatur. Jag mår illa!

  • DÖ-skallekartellen och V har spolat ner yttrandefriheten i toaletten, kanske i en av alla de toaletter som Stefan Löfven lovade att vi svenskar skulle bekosta åt hela tredje världen när han stod på scenen i Central Park i New York och lekte globalistisk jultomte. I valet den 9/9 2018 ska vi spola ner DÖ-skallekartellen och V i toaletten.

   ”fredagsbio 47: En PAJAS till STATSMINISTER
   Jan Milld”:
   https://m.youtube.com/watch?v=EBFPl6ouEWw

  • Samtliga europeiska demokratier (samt USA) förgör sig själva. Är det kanske så att demokrati är en stor lögn?

 173. Det första jag skulle göra efter valet är att avveckla ”Nätgranskaren” och låsa in alla dess aktivister.

  • Problemet här är att det civiliserade samhället är så svagt att det välkomnar islam. Vi behöver kanske bli mindre civiliserade, kanske att vi behöver ”starka män” och inte män som klär sig som kvinnor och som folkmördar sitt eget folk. Ursäkta mig, jag spånar bara.

   Sunniislam är, trots allt, ett kollektiv. Ett hyfsat fungerande kollektiv. Tänk om vi svenskar hade fler inslag av etniskt grundad kollektivism, då skulle vi gemensamt stoppa andra religioner och folkslag från att döda och våldta oss. Har jag rätt eller har jag rätt?

  • Ja, det finns skillnader mellan folkslag. Tänka sig att människor utvecklats olika! Varför hatar liberaler olikhet? Vad är det för fel med att olika grupper har olika kognitiva förmågor? Varför hatar man naturen, olikheter, vetenskap och common sense? Jag låtsas som att jag inte förstår!

  • Ashkenazi driver sina barn hårt att de ska plugga och förkovra sig samt kunna ta sig fram som en minoritet. En viktig sak är att kunna behärska landets språk i tal och skrift bättre än de flesta infödda (IQ ligger i snitt på 112, verbal-IQ på ca 125). Därför har många judar intellektuella yrken, såsom författare och journalister.

   • Ja dom är smarta typer 🙂 bättre att jobba hårt och bli något än att spela offer och inte nå något alls.

 174. Det här är så tragiskt på många sätt och vis. Var har vi kommit till i dagens Sverige, när man säger sanningen om en religion eller ideologi leder det till polisförhör?

  • ”Svenskar är statens styvbarn, främlingarna deras kelgrisar. Det är fundamentet för anarkotyrannin där staten förföljer svenska dissidenter samtidigt som fientliga främlingar får gå före i bostadskön.” – Nordisk alternativhöger

 175. ”Brännström sparkades från sin post som chef för Totalförsvarsavdelningen i januari. Den 9 maj meddelade generallöjtnant Dennis Gyllensporre att Brännström inte får delta i försvarets årliga chefsfältövning.”

  Denne General Gyllensporre har bytt namn. Han heter egentligen Öztürkmen.

  Tror att han kommer fran samma land som president Erdogan.

  Kan detta vara ett sammantraffande?

  vem ar det egentligen som styr Sverige?

 176. Svenska folket jagas av svenska rättsstaten som om de vore paria, vilka vidriga kreatur statens hantlangare blivit mot Sveriges folk, jag äcklas av sjuklövern.

  • Svenska folket, etniska svenskar, är ”paria” för eliten och etablissemanget. Att tysta alla regimkritiska yttringar är fundamentalt för deras överlevnad som gruppering.

  • Jag kommer ihåg DDR, jag var där, jag upplevde DDR, jag lovar, förtrycket av åsikter och yttrandefrihet är mångdubbelt värre i Sverige av idag.

  • DDR utvidgades både norrut och västerut och har idag nästan samma ambitioner som Tyskland på 1930-talet att behärska EUropa.

  • Polisen är ett gäng brottslingar som ägnar sig åt att förfölja folk i trafiken samt en sådan dynga. Politiskt styrda är de. Det kallas för trolöshet mot huvudman dvs. skattebetalare.. Jag förstår inte politiker som vill ge polisen större resurser, Till vad ?

 177. Lite annat. Trevligtdet var att höra Paul Bieler debattera mot liberal majoren på 21 nyheterna. Liberalerna ta mig fan värrre än Löfven o Margot ihop. Hur tror dom att dom ska få röster med den ideologin men klart i Sverige går det för det finns inga människor bakom rösterna. Gjorde de det så skulle SD respekteras av sjuklövern.

 178. Vart har du läst dem skriver ”polisen”. Skandal. Å andra sidan, så borde polisen bekämpa brott och inte konstiga ideer men de är ju politiskt styrda av Margot Fittström och MP.

  • Du förekom mig, för jag tänkte just skriva detsamma. Knappt några verkar kunna prata rent längre.

   Praktiskt taget alla säger numera ”vart är du”? ”vart ligger Storgatan”? Min fråga är varför de flesta i valet mellan det som är rätt och det som är fel väljer det som är fel. Det är ju likadant inom politiken. Av två alternativ får alltid det dumma förslaget majoriteten med sig.

   Förbundskaptenen i damlandslaget intervjuades om fotbollssegern och envisades med att Sverige vann över Sveijts. Man kan komma långt numera utan några krav på elementär bildning.

   Så fick jag det sagt….

   • Det har med dagens skola att göra samt det faktum att ingen behöver lära sig att vare sig tala eller skriva språket korrekt länge eftersom man mest använder idiotiska förkortningar i sin kommunikation på sociala medier. Instämmer annars, man ser till och med talrika fel som smugit sig in i artiklar som skrivits av utbildade journalister. Bedrövligt.

  • Det är inga poliser. Det är skrivbordsnissar som inte drabbats av det som Denny skriver om.
   Poliser är de som är ute på gator och torg och varje dag ser att Dennys ord stämmer mycket väl med verkligheten.

   • Beskrivningen av förhöret ger en beklämmande interiör från politiserat polisarbete. PK-tänkandet måste rensas ut från polisledningen.

   • Jag misstänker att du har haft väldigt lite med polisernatt göra.
    Min erfarenhet och mångas med mig är att det är ett gång halvt aggresiva lallare som trakasserar folk i trafiken och vistas ofta på Mc Donalds. De lägger ner de flesta brott innan dessa ens har hänt.
    Jag ser ingen skillnad på fältpoliser och skrivbordpoliser.

 179. Yttrandefriheten och demokratin är absolut i stor fara. Om SD får mandat att bestämma så kommer många lagar och regler att skrivas om eller helt tas bort. Om SD får bestämma så blir det åter fritt att uttrycka åsikter utan att riskera åtal och om SD får bestämma återinförs riktig demokrati. Om SD får bestämma så kommer pensionerna höjas rejält och straffskatten helt avskaffas. Dessutom har SD en politik som ökar välfärden och förbättrar tryggheten. Bl.a därför ska jag rösta på SD. Om SD får bestämma så kommer polisen inte syssla med dyl. skitsaker utan istället ägna sig åt riktiga brott..
  /CC

  • Lite gulligt med ”Om SD får bestämma” (som en skoluppsats ”om jag får bestämma”). Men visst, helt rätt! Bra! Guldstjärna!

  • I Ungern bestämmer Fidesz. De fick 2/3 i valet i april. Ändå har MSzP (socialisterna) minst en tidning och en TV-kanal så de hörs och syns.
   När får SD en egen tidnng (nåja, de har ju Samtiden) och TV-kanal?

   • Tidningarnas och TV-kanalernas storhetstid är över.
    Det är därför som överheten jagar människor som finns på Facebook och liknande media.

    • Vi skall inte glömma vilka det är som jagar oss och vi skall aldrig förlåta dem. Har de tjänat djävulen Soros för småpengar skall de rannsakas för det.

  • Helt rätt! Islam ÄR en klart fascistisk ideologi!!! Många namnkunniga i slott och koja kan intyga detta! Därför vansinne att inte överklaga den felaktiga domen!

 180. Hat är en känsla som vill eliminera objektet i fokuset. Ungefär som AFA inför SD, eller vissa muslimer inför”otrogna”.
  Kritik är en tanke som ifrågasätter beteenden hos objektet i fokuset. Ungefär som SD förhåller sig till invandringen.
  I politiska debatter anklagar 7K och MSM SD felaktigt för att vara invandrarfientliga eller att de hatar invandrare. -”Det är alltid invandrarnas fel.” (Löfven, Björklund etc.)
  Och Åkesson rättar dem följdaktligen med att säga att det inte alls är invandrarnas fel. -”Det är ert fel att det ser ut som det gör(pekar på de övriga partiledarna).
  Av någon anledning har svensk fattningsförmåga sjunkit i takt med Pisa-siffrorna vilket uppenbarligen även påverkat svenska politiker som inte kan skilja kritik från hat.
  Min slutledning är att kan man inte det så är man själv ett instrument för hat vilket borde upptäckas om man använder en spegel och betraktar sig själv.
  SD bör skriva en motion om att sätta upp tillräckligt med ”speglar” i riksdagshuset så att alla kan se sin egen position i förhållande till hat/kritik.

  • Instämmer helt. SD:s politiska motståndare argumenterar på en mycket låg nivå. SD är ett nationalistiskt parti vilket de förvandlar till att Sverigedemokrater är nazister. Per-Albin Hansson var supernationalist med sin folkhemsvision. Skulle han ha varit nazist? Knappast! Centern hade dock gott om nazister.

   Sossestrategin inför valet är att säga att det bara pratas om invandringen när diskussionen borde handla om välfärden. Men välfärden hotas ju av nuvarande och tidigare regeringar ansvarslösa invandringspolitik. Det är regeringens fel.

   SD säger inte att det alltid är invandrarnas fel. Vad man kan säga är att det är alltid regeringens fel. Med en förnuftig politik hade vi inte drabbats av allt elände som vi nu har.

 181. förhörsledaren eller skrivbordsgeneralen borde åka till vivalla o hålla förhör, javisst ja det är alldeles för farligt, tryggare då att förfölja en äldre svenne som bla. anser att det förekommer incest, kusingifte i vissa grupper o så får man inte skriva i pk-sverige.

 182. Bara i totalitära demokraturer- är man rädda för dom som upplyser om fakta och vilka som står bakom globalist kartell draperiet i plutokratin Sverige.

 183. Märkligt förhör. De borde väl förhöra angående vad han har skrivit och för att se om det han som skrivit det eller någon annan. Verkar vara rena åsiktspolisen och det kan väl inte vara Polisens uppdrag mot allmänheten. Inte konstigt att Polisen inte fungerar då man tycks ha fokuserat på att rekrytera PK-folk med Stasi-mentalitet mot folk med ”fel” åsikter.

 184. Som lagen är skriven spelar det ingen roll om det som sägs eller skrivs är sant eller ej, utan om uppsåtet är att förringa en folkgrupp.
  Detta visar med tydlighet att lagar numera skrivs av folk som inte har tankeförmåga och att denna lag är den första som en SD-regering måste avskaffa.

  • En bra målsättning för en ny regering borde vara, att halvera tjockleken på Sveriges lagbok.
   Därefter kan nästa målsättning vara en ytterligare halvering.

   • Samt att tillämpa de lagar som finns utan PK/feministfilter. Då kommer mycket att vara vunnet.

 185. Vad vi ser är ett skräckexempel på inkvoterade PK-poliser från nån PK-högskola som leker politruker. Någon borde utbilda förhörspersonalen i hur man hanterar google och hittar länkar som inte är DN eller SVTs.

  • Finns säkert en värdegrundshandling i botten som i detalj talar om vad man får och framför allt inte får.

 186. Ja jösses!Varför är det alltid polisen som får reda på all fakta och information sist i det här landet?Så är det alltid.Men om det är som GW säger,att majoriteten av poliskåren röstar på SD så har vi ett mycket större bekymmer än vad man kan tro.De står alltså arbetspassen igenom och jobbar mot sin egen övertygelse.När de sätter sig vid matbordet därhemma så har de samma åsikter som allmänheten de utsätter för obehagliga påtryckningar under arbetstid.Det ger ingen bra magkänsla.Tyvärr är nog inte polisen förstavalet om man behöver hjälp.Det känns mer naturligt att vända sig till någon som har de värderingar som allmänheten besitter.

  • Vi kan nog hoppas på en omvälvning i landet och att helt nya människor tar över makten framöver.
   Flumfascisternas tid är snart slut.

 187. Alltså vad är detta!
  Finns det inte grövre saker atr ra itu med? Är det bara gamla pensionärer polisen rår på? Sverige har blivit snurrigt.
  Den ena polisen till den andra: De skjuter på varandra utanför fönstret!
  Deb andra polisen: Jag har inte tid, jag utreder en gubbe som kanske sagt något olämpligt.

 188. Har man inget viktigare att lägga utredning resuser på än vad någon skriver på facebook? Varför inte utreda dom här grupperna som syssla med hängiver? Har man betalt varenda krona i skatt? Kan den där Åberg var skyldig till fler brott? Vi har faktiskt kommunister i vår riksdag. Kanske dags börja spana på dem, dom utgör en fara för vårt land.

 189. Fredrik Reinfeldt kommer gästa Aftonbladets nyhetsmorgon i TV3, han presenteras som Sveriges populäraste statsminister genom tiderna, spyr…

   • Ironi.
    Det finns inte någon statsminister i landet historia, som har dragit på landet så många socialbidragstagare som den löken.

    • Nej dumskallarna menar vad de skriver. Ironi är en egenskap som finns här och ute i samhället bland normala människor, men definitivt inte på AB eller TV3 eller andra kanaler heller för den delen.

 190. När blev islam en folkgrupp ? Antagligen bara i huvudet på en obegåvad förhörsledare som inte kommer längre i karriären. Slutstationen blev placering på Demokrati- och hatbrottsgruppen på polishuset i Stockholm. Förresten, lägg ned tramset och skicka ut personalen i yttre tjänst, för att tampas med buset, på gatan.

  • En förhörsledare bör läsa in sig i målet vad islam är för något och dess ideologi,ett sunt förnuft finns inte idag.

 191. Får hela tiden varningar om att Samhällsnytt inte är ”säkert”. Får klicka på avancerat och klicka på ”fortsätt till Samhällsnytt”. Hela tiden!! Är det PK-microsoft som leker diktaturminister?

 192. Ja ha! Då har vi alltså shariadomstolar med muslimska förhörsledare som fäller svenskar för häldelse mot islam.

 193. Den kristne guden är inte så snäll han heller.
  Däremot så bör man enligt mitt förmenande beakta vad Bibeln skriver om falska profeter, dvs att de är dem man ska se upp för. Och jag vet vem jag anser vara en falsk profet.

 194. ”Vilken kärleksfull Gud skulle låta djur bli slaktade genom att skära halsen av dom så att dom kvävs i sitt eget blod?”
  Både Danny och Egor!
  Djuren FÖRBLÖDER, inte ”drunknar i sitt eget blod!”
  Titta på marken runt slaktdjuret där finns blodet inte i lungorna!

  • Att den som utför slakten ska vara godkänd av ett muslimskt samfund och djuret ska vara vänt mot Mecka.

   Vad fan är det för idiotisk slaktordning.

   Både diskriminering av ”otrogna” och ren vidskepelse.

   Ska sådant skit vara godkänt i Sverige?

   • Ej att förglömma!
    Muslimerna ”vet inte” att Mohamed plagierade judarnas slaktmetod
    Koscher dock slipper det judiska djuret vara vänd mot Mekka

  • Uttrycket är symboliskt och stämmer väl in på proceduren, en del blod hamnar säkert i lungorna. Inte så svårt att förstå om man kan tänka efter…

   • Varför
    Du behöver och troligen så skär du inte av luftstrupen tänp på att halspulsåder löper på sidan

 195. Som gammal polis skulle jag gärna sitta med vid ett sådan förhör. En misstanke om brott skall ha en sådan grund att ett erkännande inte är nödvändigt för åtal. Att fråga om privat åsikt är knappast något som är relevant. Jag var förhörsledare i 30 år mellan 1970 till 2000 när jag gick i pension. Det häfte som fanns om förhörsteknik var skrivet för landsfiskaler på 1930-talet. En av reglerna var att man vid 3:e förhöret kunde fråga om man inte kunde lägga bort titlarna och att man skulle undvika att ha närstående med, hustru, som plötsligt kunde ta över att svara vid förhöret. Inträngande och närgångna frågor i sak kan ställas. Det är sedan den tillfrågades sak om han vill svara eller inte. Advokater brukar säga att det inte är klientens sak ”att kratta gången åt polis och åklagare” Att begära att någon skall erkänna är en styggelse och skam för polis och åklagare. Vill ta tillfället i akt att ge den vasse kändisadvokaten Thomas Martinsson en eloge för sitt sätt som biträde vid förhör. Även om det kunde gå hett till.

 196. Det ”nya Sverige” har infört ”Stasi-metoder” för att svenska folket skall tycka ”rätt”!!!
  Tidigare har centerpartiet tillsett att dom enl. ”sharia-lagstiftning” genomförts!!!
  Undrar hur Sverige kommer att vara om 10 år, om vansinnet får fortsätta!!!!

 197. Allting han säger stämmer ju, och det finns forskning och belägg för det. En ändring måste ske för att bekämpa den världsliga sjukdom som är islam.

  • Märkligt att hans advokat inte kan dokumentera sanningen bakom islams ideologi.och köra över åklagaren totalt.

   • Svenska Folket är mycket troende. De tror på pingstvänner, möderater och myndigheter samt ofta på advokater.

    Det är vanligt att advokater fungerar som biträdande åklagare. Advokater är duktiga på teater och lurar ofta sina klienter.

    Denny Abrahamsson behöver också Medborgarvittne. Gärna flera som är med, spelar in förhör och eventuellt ”förhandlande” i Tingsrättens teaterverksamhet.

    Kommer ärendet till rätten så skall, enligt min mening, ”ombudet” ta reda på nämndemännens organisationer.
    Därefter skall ”ombudet” förklara rätten obehörig p.g.a. jäv.

    Jag önskar också att arbetsgrupp bildas. Gruppen bör arbeta på att få Tjänstefelande ämbetsmän åtalade, dömda till straff och avskedade. Det finns krav på saklighet för domstolar och åklagare.

    I min signaturbild går det att finna en förteckning över advokater som anses duktiga. Läs Gärna boken ”Paraplyet” av Bo Severin.

    Ha en fortsatt bra dag.
    Tomas.

 198. Ja, det gäller att lägga de fåtaliga resurser polisen har på att jaga Svea rikes fiende nr 1, Denny, och hans gelikar…

 199. Islam är odemokratisk och förtryckande. Bl.a. tvångsäktenskap, barnäktenskap, könsstympning är ett sätt att hålla kvinnor/tjejer/barn i schack. Andra sätt är moralpoliser som ser till att rätt klädesplagg som måste vara på.

 200. HMF är en gummilagstftning av en typ som återfinns hos diktaturer. Min specifika erfarenhet säger att colombianer är jättedåliga på skidåkning, även om de får öva, och brasilianare är urusla på att passa tider. Jag är naturligtvis medveten om att det finns undantag. Är detta hets mot folkgrupp?

 201. Att hetsa mot Jimmie Åkesson i Riksdagen är ok enligt åsiktspolisen.

  Polisen och näthatsganskaren kan besöka närmsta moské och gripa imamen.

  Hela Koranen är full med hets mot ”otrogna”.

  Kriminalisera islam och riv moskéerna!

 202. Vägen mot diktatur och terrorvälde

  Steg. 1
  Se till att äga eller kontrollera majoriteten av media i västvärlden

  Steg 2. Överskölj folken med massiva lögner, propaganda och mörkläggningar

  Steg 3. När det inte fungerar tillräckligt bra. Begränsa yttrandefriheten under falska förevändningar

  Steg 4. Inför lagar som förbjuder kritik av politiker, journalister och main stream lögn- och propagandamedia under förevändningen att sån kritik är ett hot mot demokratin

  Steg. 5. Inför samma systemet med sociala krediter som nu har införts i Kina
  Minsta regimkritik eller om du besöker ”fel” sidor på nätet ger dig minuspoäng som gör att du blockeras från jobb, karriär, möjlighet till bostad resor mm.
  För några månader sedan var antalet blockerade kineser uppe i 11 miljoner

 203. Han har ju rätt, kristendomen har en förlåtande Gud, islam har en straffade. Gigantisk skillnad.
  Vad var det poliserna inte förstod?

 204. Att antagningskraven har sjunkit,för att utbilda sig till polis,verkar redan slagit igenom i form av inkompetenta förhörsledare.

  Förhörsledaren agerar här som islams nyttige idiot och förnekar allt som gemene man upplever dagligen.

  Kriinella muslimska gäng,muslimska män som begår gruppåldtäkter,muslimers hets mot judar osv. osv.

  Att fängelserna är överrepresentrade av muslimska män från Mena är ytterligare ett bevis för hur skadlig den oansvariga invandringspolitiken är.

  Löfvéns reservationslösa stöd till globalism och öppna gränser är en katastrof för nationens överlevnad.

  Mer nationalism och värna gränsen är lösningen.

  SD 2018.

  • Kraven för att bli polis idag är lika höga som för att öppna Kalles Korv runt hörnet… D.V.S NOLL….

  • ”Om den muslimska invandringen fortsätter i oförminskad skala, kommer 30 procent av ”svenskarna” att kalla sig muslimer om drygt 30 år.”

   Dvs. över 3 miljoner muslimer,sannolikt 5 miljoner.

   Herre gud!

   Hjälp oss!

   • Antalet utlandsfödda är idag 17,5% av Sveriges befolkning. Om du sedan räknar in barn och barnbarn till dessa som är födda i Sverige så är antalet muslimer i Sverige minst 25% av befolkningen redan nu. Eftersom de föder många barn och invandringen fortsätter kan du räkna att muslimerna är i majoritet inom 15 år

 205. Jeg har i dag sett Reinfeldt bli intervjuet på Aftonbladets sending fra Almedalen. I går var han på TV4`s sending fra samme sted.

  På begge steder hadde han tatt forbehold om at han kun skulle snakke om utenrikspolitiske forhold.

  En svensk statsminister – i 8 år – vil ikke snakke innenrikspolitikk og journalistene godtar det.

  Hur i helskotta är detta möjligt?

 206. Hur vore det om polisen koncentrerade sig på den grova brottsligheten i stället för att jaga gamla gubbar och gamla tanter? Skjutningar t.ex. både i Helsingborg och Malmö de senaste dagarna. Jag har inga problem med att rötäggen tar livet av varandra men när de öppnar eld på öppen gata är det bara en tidsfråga innan någon helt oskyldig stackare kommer i vägen bara för att han/hon råkar vara på fel plats vid fel tillfälle…

  • Svenskar med överlevnadsinstinkter kvar och som inte vill leva med Polarisering och Strukturell rasism, behöver förmodligen flytta?

 207. Antalet utlandsfödda är idag 17,5% av Sveriges befolkning. Om du sedan räknar in barn och barnbarn till dessa och som är födda i Sverige så är antalet muslimer i Sverige minst 25% av befolkningen redan nu.

  Eftersom de föder många barn och invandringen fortsätter kan du räkna att muslimerna är i majoritet inom 15 år.

  Ytterst handlar striden nu om vi ska ha ett hemland eller om vi kommer att måsta välja att leva under islamistiskt styre och sharia eller fly landet.

 208. Sanningen är illa hörd! !!
  Det verkar som om det är vi som ska integreras.
  Har bara en fråga, vart är vi på väg?

  SD I september ingen tvekan.

 209. Den ena förhörsledaren verkar vara av turkisk börd. Tyvärr verkar han glömt bort det armeniska folkmordet på kristna.

 210. Är det verkligen sant att islam är en djävuls religion? Man undrar isf varför våra politiker ger religionen fastmark i vårt land?

  • Det är en väldigt bra ursäkt för att bygga upp ett ”kontrollsamhälle” som blir lika effektivt som vilket fängelse som helst.

   Utan konkreta hot ex.vis IS-terrorister i landet, skulle befolkningen vara väldigt kritiskt inställda för att montera upp ett ”1984-samhälle”.

  • Det vart ju ett väldans liv nyligen när Jehovas Vittnen hade visat en film för sina egna barn, där man tog avstånd från HBTQ.

   När muslimerna gör detsamma och t.o.m. kommer med hot om våld och död mot HBTQ-personer, då möts detta med en kompakt tystnad från media och politiker!

   Själv ger jag inte mycket för vare sig Jehovas, muslimer eller hbtq!

 211. Intressant att läsa om hur PK-Sveriges rättsväsende beter sig mot svenskarna.
  Bra Egor Putilov, bra Samhällsnytt.

 212. Den svenska polisen är politiskt styrd. Polisen borde istället ängna sig åt att upprätthålla den svenska lagen istället för att bjuda på kaffe och varm korv till bilbrännare och annat drägg. Dessa ska gripas men släpps fria direkt utan åtgärd. Sänk straffåldern till 14 år…vid den åldern då vet alla människor skillnaden på rätt och fel. Även föräldrarna borde vara ersättnings skyldiga för de skador deras barn gör.

 213. En misslyckad SÄPO chef sitter idag som rikspolischef så man skall inte förvänta sig att något görs mot den grova brottsligheten utan man lägger krutet på ”näthatare” som egentligen enbart uttrycker sin personliga åsikt.

 214. Gud ses i Kristendomen som en högre makt, ett högre väsen, som står bortom allt hat och avundsjuka och är en manifestation av ren ovillkorlig kärlek!

  I islam visar det sig att allah står på samma låga nivå som de muslimer som skär halsen av sina medmänniskor, stenar kvinnor till döds! Allah är alltså uppfylld med hat, ego och hämndlystnad! En sådan kan inte kalla sig gud utan en ren och skär bödel!

  Men egentligen är religion ett gift. Att dessa muslimer kommit till Sverige innebär att Sverige backat in i medeltidens skrockfullhet igen med flera hundra år!

  Om det skulle finnas olika gudar, då skulle alltså ett flygplan som kommer från ett kristet land plötsligt störta när det kom in i muslimskt territorium, eftersom allah har andra naturlagar!

  Visst finns det en skaparkraft i vårt universum, men det är inte någon gammal gubbe med vitt skägg! Det är en kraft som är densamma som vår egen livskraft inom oss! Det betyder på sätt och vis att vi alla är gud, men i mindre format. Vi är en droppe istället för det oändliga havet!

  • Religioner är från början tänkt som ett maktmedel och styrmedel..

   För att styra.skrämma och stoppa människor..

   Bibeln, koranen och andra religioners skrifter är enbart tolkningar av människor..

   Som genom historien har justerats och anpassats för att gynna präster och imamer mm..

   Såklart har de som skrivit dem egna intressen och agendor som gynnade dem..

   Människan har valt att sätta ett namn på energin och kraften som skapat livet..

   Nu blev det namnet Gud, men som dig ser jag ”Gud” som en kraft..

   • Vissa människor tror att deras egna spekulationer och ideér är absolut sanna, även om det inte finns någon oantastlig bevisföring som understödjer något argument.

  • Bibelns gud är litteraturhistoriens värsta massmördare.
   Koranen är också skit.
   Problemet med muslimer är att dom i mycket högre utsträckning än kristna vägrat att modernisera sig. Dom lever (i likhet med marginella kristna grupper) fortfarande i medeltiden

   • Jesus moderniserade sin religion på ett ytterst genomgripande sätt. Om man inte blir fanatisk så kan Jesu lära vara till stor nytta.
    Dödandet ingick inte i hans lära, bara kärlek.

 215. Kanske snart tid att börja kopiera behandlingen av oliktänkande i gamla Sovjet. Där satte man in don på mentalsjukhus.

 216. Man måste ju säga efter att läsa detta, Sverige är ju en fantastisk demokrati, som vi blivit indoktrinerade i.

 217. Jag blev jämt ifrågasatt o förlöjligad för att jag är kristen. Man får säga vad som helst om kristendomen men inte ett kritiskt ord om islam. Var finns rättvisan i detta?
  Och varför måste hela IQ forskningen kastas i papperskorgen?
  IQ test ingår i alla neuropsykiatriska test, fast de inte gäller???

 218. Polisens förhörsledare verkar vara en aning ”kort om roten” för att utrycka sig milt. Inte det minsta påläst och utan förmåga till analys.
  Tydligen kan man numera bli dömd för HMT för att man redovisar vetenskapens ”state of the art”???
  Släng dig i väggen Sovjetunionen, här kommer Sverige!

 219. Alla talar om värdegrund hit och dit.

  Den senaste var Annie Lööf i hennes tal i Almedalen. Hon hadde minsann en annan värdegrund enn nazister och islamister. Bra! Men kann någon snart fråga henne om vad hon menar är islamisternas värdegrund, om inte islam?

  Denny Abrahamsson skriver ”muslimer” inte ”muslimerna”. På min skoltid här i Norge på 60-talet betydde ”muslimer” ubestemd form flertall – altså några – inte alla. Detta i motsats til bestemd form flertall; ”muslimerna” – alla muslimer.

  Jag formodar att det är så också i Sverige. Hur i alla sina dagar kann då Abrahamsson åtalas? Eksisterar det inga sådana muslimer som han beskriver i Sverige, och har muslimerna i Sverige kanske en annan Koran, lovskolor o.l. enn muslimer i övrigt?

 220. Obegripligt att den Svenska Polisen lägger resurser på en gammal gubbe som tycker illa om Islam.
  Han har väl för faan rätt att säga vad han tycker.
  Detta ger ju en bild av att Polisen i Sverige inte gör sitt jobb.
  Själv skulle jag vilja UTVISA alla Islamister som uppehåller sig i Sverige , och som har fått ett Svenskt Pass KASTAT efter sig !

 221. Svenska Poliser skall väl för i helvete inte sitta och vara åsiktsförtryckare !
  Det är helt Sinnes-sjukt !

 222. Bara det att man har prioriterat detta ”brott” med alla de resurser man har för jakten på skrivande svenskar.
  Frugan & jag kan intyga att det är sanning bakom mitt påstående.
  Efter ett samtal där vi diskuterade invandring, överthördes detta av just ”såna där”. Tog inte mer än några dagar och TVÅ poliser kommer för att hålla FÖRHÖR med oss. Tack o lov får vi fortfarande samtala med varandra. Men STASI ekar någonstans.
  Det är inte direkt första gången eller den sista. Med troll som ”Ullrika Persson” o andra vilka ägnar sig åt att få oss läsare uppretade att svar leder till banning eller helst polisanmälan ! Sossarna ?
  Förstår NI nu varför FRA – lagen var så nödvändig ? Vi är avlyssnade.
  Oskyldiga eller inte.
  Alla ska vara formstöpta med lika dana åsikter.
  Förstår att äldsta sonen satsade på Demokratin RYSSLAND !
  Sitter i Moskva och bara myser åt skiten han lämnat . Killen har stor inblick i vad som händer hos oss och bekräftar ”Regeringens” dåliga rykte samt bekräftar att Stefan ses som en galning med vårdbehov !

 223. ”Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same.”
  Ronald Reagan

 224. Sverige blir allt bättre. Dagliga skjutningar på öppen gata och trakasserier av kvinnor är ingen nyhet. Nu ska vi tydligen prioritera av makten stödda åsiktspoliser och angivare. Hoppas på en vändning efter valet!

 225. Det finns länder som pratar om att förbjuda islam och all förenlig aktivitet. Det skulle teoretiskt fängsla folk som uttalar sig som Kristersson. Intressant tanke.

 226. När sådant här sker, att nationen försöker tysta folket genom att anklaga och åtala enskilda medborgare och därigenom vinna prestigefyllda mål som ska ses som skrämselpropaganda mot fortsatt åsiktsfrihet, varför finns det då inte ett nätverk för hjälp till den anklagande? …. eller gör det det ?
  Jag menar, att samhället måste se till att det finns advokater, medier och pålästa företrädare för den anklagade, att en viss svarstenik/taktik baserat på kunskap i de ämnen som personen står åtalade för och kan använda sig av, inte minst en vettig retorik. Det finns ju massor av forskning som kan vara behjälplig och det är kanske inte så lätt att själv komma med referenser och/om andra domar som motbevisar eller iallafall stoppar felaktiga eller ej faktabaserade påstående från den anklagande sidans åklagare.
  Visst har man advokater, men skall dom göra detta jobbet kostar det mer i tid och pengar än vad man mäktar med, ”och” det är inte säkert att detta ligger i linje med vad som nu sker i våra svenska domstolar.

  I detta fallet kan ju Denny A. ändå svara för sig och har lite koll, men det finns andra gamla människor som kanske inte har detta i sig och behöver mer hjälp än vad en tilldelad advokat kan ge.

  • Vi borde ev starta en fond/stiftelse som kan se till att alla HMF anklagade får en vettig jurist/advokat till hjälp.

   • Det var lite så mina tankar gick, det här är så viktigt att folket inte blir överkörda av stadsmakten.

    På 60-70 talet hade detta varit vänsterns bryderi, men nu har ju dessa helt tappat sin ideologi, och man ser ju hur makten har korrumperat sina forna motståndare.
    Vänsternissarna våndas nu och vet inte hur dom skall bete sig, allt för att dom har släppt rodret till den skrikiga svansen.

 227. Den ena är dåren den andra är tjuven. Den så kallade polisen begår trolöshet mot huvudman, slösar bort skattepengar på ingenting. Hur kan en Somalier bli doktor , när han aldrig har gått i skola ?! Men det är tydligen mycket viktigt att vi översvämmas av mestadels muslimska analfabeter. Hela Europa skrattar åt oss.

 228. Jag tycker det är strongt av Denny att stå på sig när bängen trampar på honom. Jag har egen erfarenhet i ett liknande ärende där snuten åkte flera mil för att pressa fram ett erkännande.

 229. Vi har ett totalitärt samhälle redan nu, nästa steg blir att politiker kommer att förklaras som en egen folkgrupp.

 230. Polis jagar åsikter och skjuter handikappade. Maktens hantlagare som kommunistdrägg kallat dem stämmer faktiskt rätt bra.

 231. Polisen jagar svenskar för sina åsikter samtidigt som den talar med föräldrar till bilbrännare. Kanske OT men har någon sett eller hört några uttalande från den nya rikspolischefen, han borde omdisponera sina trupper och överge pensionärer och jaga den organiserade muslinska maffian.

 232. Börjar likna Tommy Robinson fallet, eller Bernt Herlitz, men tänk att Kommunismen och Islam har så mycket gemensamt med varandra. Det ”ballaste” är att politiker, msm, lagväsendet kallar oss för nazister, hur många olika färger, ursprung, sexuella läggningar, olika personer med olika politiska övertygelser och religösa åskådningar, män och kvinnor, åldrar, hög och låginkomsttagare finns det inte här på Samhällsnytt, snacka om mångfald. Vi alla här tycker inte lika om allt med det finns en bas av normer som jag tror att vi alla delar som vi fått med oss genom livet oavsett hur, var med vilka du växt upp med se ovan, svårare är väl att försöka motivera mångfald där bara en ideologisk lära för råda.

 233. Denny Abrahamsson skriver det alla andra dagligen ger uttryck för vid fikaborden landet runt. Kan det anses vara hets när någon påstår att Denny har rätt?

  Vi lever våra liv till stor del i en unken stat, som alltför mycket påminner om forna Sovjet.
  Bara muslimerna står utanför lagen om hets. De kan hets mot svenskar utan att ett hår kröks på deras huvuden.

  På tal om inaveln som är vida utbrett, kan man inhämta uppgifter om i en artikel i den danska polisens facktidning.
  Där talas det friskt om inavelns nackdelar på ett mycket utförligt och givande sätt. Själv har jag läst artikeln om och om igen och hoppas på ultranationalistiska tongångar framöver.

  Gogla på denna sunda artikel, kan ni själva läsa vad där står.

 234. Rättshjälpsfond är ett utmärkt förslag som förs fram av flera kommentatorer. Fundraising eller det stoppas som ”hat”…? Förslag någon!

 235. Då läre dom ta in mig med,tycker exakt lika som Denny,jävla socialistsamhälle
  vi lever i,trodde socialismen var slut i och med öststatsfallen inkl.DDR men tji
  fick man.Vi går mot inbördeskrig om detta helvete fortsätter

 236. När man läser detta, så kan man tro att polisen till stor del har konverterat till Islam.
  Om någon yrkeskår ligger lågt i förtroendefrågan så är det just polisen.
  Nu verkar det som man hellre tar in hederligt folk som kritiserar Islam, mänsklighetens gissel, än att få fast importerade våldtäktsmän med sina kvinnoförnedrande pisskulturer, som ofta har fått just Islam med modersmjölken.
  Polisen skall skydda oss svenskar från just från kriminell importerad sörja, och inte jaga hederligt folk som känner bestörtning över Islam och dess seder och bruk.
  Stå på dig Denny Abrahamsson, du är ett föredöme och kämpe, vi är tiotusental som kommer att göra samma sak, om nu polisen gått över att försvara Islam och den stora delen av kriminell importerad sörja, då om någonsin är förtroendet helt bortblåst.

  • Ulf Kristersson är dock ett helt vanligt svenskt namn.
   Svenska folket har många fiender.
   Att uttala sig om Ulf Kristersson IQ-värde kan förresten vara straffbart.
   Brottet skulle då bli smädelse alternativt smutskastning.
   Frågan är, om man skulle bli åtalad enligt HMF, om man uttalade sig om våra riksdagsledamöters IQ-värde.

 237. PK poliser i Dan Eliassons spår. Och förhörsledaren har ju inte direkt ett pursvenskt namn. ”Nya” Sverige.

 238. Förutom att förhöret återspeglar en närmast n.z.stisk förhörsmetod så kan man lägg konstatera att förhörsledaren har fel och den förhörde har rätt, när det gäller av svenska statens egna organ fastställda data om brottslighet i olika länder.

  Mest fullständig är statistiken här:

  https://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1.pdf

  där man för varje aktuellt lands immigranter i Sverige får reda på hur många brott de har begått, vilka brott det är osv. Det är också uppdelat på kvinnliga och manliga brottslingar.

  En polisman borde faktiskt känna till en sådan statlig statistisk handling om han ska föreställa vara kompetent att fråga ut någon.

  Mindre fullständig men senare är den sammanställning som anges av Putilov (2005, se nedan). Där får man statistik om vissa utländska grupper som finns i Sverige, hur många brott de begår totalt osv jfr med svenskar. Man får också veta hur stort deltagandet i specifika brott är, men där är det INTE uppdelat på personer från olika länder, utan beräknas på alla icke-svenskar .

  https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf

  Det finns all anledning att tro att denna sista brist beror på en slags palatsrevolution inom BRÅ, som sedermera helt har slutat berätta om utlänningars ofta höga kriminalitet. (om man ska tro BRÅ 1996:2 och BRÅ 2005:17.

  Palatsrevolutionen beskrivs delvis här:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4d7vxg/det-ar-katastrof-overallt-pa-bra

  Obs att Fredrik Reinfeldt nämns i artikeln.

 239. Det välkänt att Askenazi judar har ett genomsnitt på IQ test som ligger runt 110, troligen det högsta bland alla etniska grupper. Det visar sig framför allt i den språkliga, men även delvis i den matematiska, delen av testet. Effekten finns däremot inte hos orientaliska judar som ligger omkring 100 (baserat bland annat på studier av judar i USA). Även om det kan finnas ett kulturellt inflytande, är den enklaste förklaringen till detta fenomen troligen att söka i förtrycket av judar i Europa, som resulterade i att judar med en hög språklig begåvning lyckades skaffa sig en god utkomst och därför hade fler överlevande barn under omkring 50 generationer. Vem som vill kan Googla sig till litteraturen om detta. Men det är tveksamt om det finns data på andra religiösa grupper.

  Problemet är inte data eller vetenskap. Problemet kallas för ”stereotyp-bekräftelse” vilket gör att denna typ av information är besvärlig att handskas med för dem som har en starkare identifikation med sin etniska grupp än med sig själv.

  Nu tänker jag inte skriva mer om detta. (Och jude är jag inte om någon undrar)..

  Blir jag kallad till förhör nu???

  • Samma med Koreaner, Japaner, Kineser. IQ runt 110. Singapore ligger allra högst i världen med snitt 113. Forskning tyder på att IQ höjs när folkgrupper blandas då de bästa generna är de som går vidare till nästa generation. Det bästa är alltså att blanda folkgrupper. Även mulatter har högre IQ än snitt. Medan inavel sänker IQ. Precis som Denny Abrahamsson skrev på Facebook så beror en del av inaveln på att islam tillåter och uppmuntrar kusingifte, vilket är inavel och sänker befolkningens IQ!

   Mig kan hatkommissionen försöka åtala allt de vill. Jag har lämnat Sverige sen 2012 och är Israel 🙂 Skulle bli en diplomatisk incident att ens försöka få mig utlämnad hahaha 🙂 Skämt åsido men det är skönt att vara fri från idiotin som nu pågår i Sverige! Åtala en 71 årig man för hatbrott när det enda han gör är att tala sanningen! Fruktansvärt är vad Sverige har blivit. Det är väldigt synd för länge sen var Sverige ett land man invandrade till idag ett land man utvandrar från om man har bättre alternativ.

   • Intressant! De siffror jag sett om kinesiska och japanska populationer är 104 till 105. Men man skal komma ihåg att Östasien har de mest homogena populationerna Man kan därför rimligen anta att deras standardavvikelser (i IQ) är mindre. Afrikanska populationer är mest heterogena, och där kan man kanske förvänta sig motsatsen. Det skulle betyda att man inte enkelt kan dra slutsatser om relativa antalet individer i endera ändan av den statiska fördelningen.

    Singapore har ju många etniciteter. Men landet är ju också litet, så deras högre genomsnitt kan bero på IQ-segregering, ett fenomen som har anförts som en av förklaringarna till Trump. Högre IQ för blandade populationer (relativt föräldrarna?) hade jag inte hört talas om, men tycker att det är verkligen intressant! Man måste undra varför? Men här finns många möjligheter till feltolkning pga att andra faktorer också kan spela roll. Tills jag sett data och rapporter, måste jag sätta ett frågetecken på det påståendet. (Halva mitt huvud är fullt av frågetecken, så ta det inte personligen. Du verkar vara påläst).

    Jag har aldrig varit speciellt intresserad av detta ämne, bortsett från att jag tycker att fokus på IQ är överdriven. Det finns andra faktorer som nog är viktigare som, t.ex., de som har att göra med grundläggande emotionella egenskaper. Det går, tex. inte att upprätthålla ett ordnat samhälle om den genomsnittliga tendensen till aggression är alltför hög.

  • Det kan inte bli mer uppenbart att Globalisterna/marxisterna kontrollerar systemet. Det pågår inför öppen ridå. Systemmedia tiger eftersom de också är kontrollerade.

  • Islamofobi er et uttrykk som bare brukes i vestlige land hvor muslimer ikke har juridisk rett til å utlyse en fatwa. Man hører aldri ordet Islamofob i muslimske land .

 240. Allt för att tysta all kritik av Islam så att ingen vågar säga något när dom sakta men säkert tar över landet och islamiserar den i Allahs namn

 241. I Sverige har polisen en egen syn på yttrandefriheten. Inget är lagligt i Sverige när det gäller kritik av islam. Går det att lita på en svensk myndighet? Knappast !!!!

 242. polisen arbetar för mångkulturen.
  polisen är folkmördarnas lydiga hantlangare.
  SAMARBETA ALDRIG MED POLISEN!!!!!!
  bara tig! meditera! gå in i dig själv! låt det blåsa över.

 243. Partiet M står för Muslimer nuförtiden således? Gösta Bohman borde vara med och förfäras över hur snett Moderaterna har hamnat då man nu värnar om religiösa fanatiker som håller på att ta över landet. Utländska fanatiker som ofta kopplas samman till diktatur och terror.

 244. Jeg tror mange andre i Sverige og Norge kan dømmes for lignende utsagn ? Hva med sette søkelyset på muslimer som prøver å true journalister som feks Joakim Lamotte til taushet for å ha dratt rundt på Sveriges skoler å snakket med jenter om innvandreres overgrep begått mot dem. Hatbrott begås av mennesker fra alle kulturer og hudfarger i dagens Sverige .

 245. Får många frågor om varför gruppen Medborgarna För Sverige (MFS) inte längre uppdateras. Det är helt enkelt så att vi tar en paus fram till den 10/9 för att avvakta valresultatet. Natten mellan den 9/9-10/9 Kl 24:00 kommer vi slå upp portarna igen. Alla medlemmar har då gjort sin medborgerliga plikt. Sen är det dags att sätta press på våra folkvalda att bilda en regering som speglar majoriteten av partier väljarna valt. Vi vet alla vilket parti som kommer vara störst på valnatten. Vi ses den 10/9 Kl 24. Stå stark.
  Mvh, Daniel Tilli, Talesperson, Medborgarna För Sverige, MFS.

 246. Tänk så intelligensbefriade många är – i hög som låg position i samhället!
  Att inte kunna skilja mellan ideologi och person …

 247. Vänta bara, det kommer att bli värre och vänta bara tills politikerna får uppleva
  islams rätta sida, sharialagarna, mm gott

 248. Men snälla Denny, sluta att svara på deras telefonsamtal, ta inte emot deras rekommenderade brev, du har INGEN skyldighet att underlätta deras ”arbete”

 249. Islam är och har alltid varit mycket råare och våldsammare än nazismen. Världen har tillåtit Islam hållas i massmördandet av människor i 1400 år, men det får man inte säga i Sverige 2018.

 250. Dom måste ju ha lägre IQ annars skulle dom inte ha det som dom har det på hemmaplan , tror deras religion hindrar dem från att nå över tröskeln till Västerländsk IQ och då tar dom en genväg hit , det är INTE OK!

 251. Någonstans handlar detta om det är olagligt att säga sanningen i Sverige. Om det Dennis säger är sant (vilket forskningen tyder på) bör han givetvis inte kunna fällas för något brott. Därför måste polisen först bedöma det aktuella forskningsläget vilket dom uppenbarligen varesig har koll på eller kompetens att bedöma. Det är inte upp till Dennis att bevisa detta. Det vore som att polisen kallar in vem som helst för ett förhör angående ett oklart brott som kanske eller kanske inte begåtts och tvingar den förhörde att bevisa att han inte begått något brott. Sverige har blivit en Kafkaesk stat där rätt och fel bedöms godtyckligt utifrån vilka politiska åsikter du anses framföra. De som inte är i linje med regimens önskvärda åsikter förföljs och utsättas för förhör för påstådda påhittade brott.

 252. IQ er jo et følsomt tema.

  Men det finnes forskningsartikler på temaet som klart bekrefter essensen i det Abrahamsen hevder.

  Og etter mitt syn er det en komponent som kan forklare mye av den irrasjonelle og aggressive oppførselen vi ser av nye landsmenn. I Sverige – og i det hele tatt over hele Europa.

  Men vi lever i tider der sannhet man ikke ønsker – karakteriseres som hatytringer. Og en ting er sikkert: Det virker. Folk tør ikke uttrykke det de mener. Politiets oppfordring følges.

 253. Biträdande förhördledare verkar ha lite”såt me pråket”. Han eller hon kan uppenbarligen inte skilja på de och dem. En typisk defekt som importerat folk besitter. Det ju trots allt även vara en person som genomgått polisutbildningen efter det att man kraftigt bantat ner alla krav.

  • Han kan även komma från vänsterkanten. De är oftast obildbara och har naturligt svårt med det mesta som vi andra klarar av utan problem, t.ex språket!

   Eller så var hans föräldrar kusiner!

 254. Tycker det påminner om ett stasi förhör i Berlin 1976. Man hoppas bara på en lycklig utgång precis som för tyskarna.

 255. Jag står helt på Denny Abrahams sida. Han är en vit svensk som sagt sanningen och förföljs därför skoningslöst av de svenska STATSI- lagarna.

  Av artikeln får man osökt känslan av att förhöret är politiskt och att polisen jobbar med politisk indoktrinering.

  Inga fula ord och tankar om muslimer inte Då dras snaran åt.
  Vi lever således våra liv i en socialistisk diktatur.

  • Men dom kan fortsätta och kalla oss Horjävlar o Svennehora som min grannes Dotter sa var vardag i skolan..

   Martin Melin kom inte in i Riksdagen, börjar 10 öringen ramla ner….??

 256. Blir det rättskostnader för Denny Abrahamsson får han mer än gärna ekonomiskt stöd från mig!

  Tror säkert det finns många andra som är villiga att hjälpa ekonomist (Många bäckar små…..), för att man får en chans att motarbeta det odemokratiska elit-globalistsamhället!

 257. Håll tummarna för mig. 27:e nov. ska jag in på tinget för H M F, anmäld av Tomas Åberg, men under hans alias Johan Eriksson. Få se vad böterna kan bli. Har ju bara en pension på 8200/mån. att leva på.

 258. Man får alltså inte skriva eller uttala något negativt mot all den jävelskap som eskalerar med en rasande fart i Sverige. Den här sajten är troligen i stor fara att stängas ned av politiska skäl.