Foto: Privat/Arkivbild

Ebbas pappa: Huvudlös asyl- och migrationspolitik bär ansvaret för Ebbas död

Delningar

”Ebbas mördare kom till Sverige på grund av en huvudlös asyl- och migrationspolitik som saknar motstycke i Europa, ja faktiskt i hela världen”, skriver Ebbas pappa Stefan i en debattartikel i Expressen idag. Ytterligare en faktor han pekar ut är dysfunktionella myndigheter som inte ser till att lagar och regler efterlevs samt de traditionella politiska blocken.

Det var i april 2017 uzbeken Rakhmat Akilov stal en lastbil för att använda den som ett mordvapen på Drottninggatan i Stockholm. Totalt fem människor dog och dubbelt så många skadades.

Bland de mördade fanns en 11-årig flicka, Ebba.

Akilov var en av tusentals illegala invandrare i Sverige som fått avslag på sin asylansökan men ändå kunde hålla sig kvar här. Han använde sig även av flera olika identiteter. Med ett fungerande system hade han således inte kunnat utföra brottet.

Sverigedemokraterna har exempelvis föreslagit att asylsökare hålls i förvar tills dess att deras fall avgörs.

Det hade inte behövt ske. Om svenska staten – och i förlängningen landets politiska ledning under de senaste decennierna – hade agerat som man har rätt att kräva av ett modernt, välordnat och resursrikt samhälle, då hade Rakhmat Akilov aldrig varit i närheten av Drottninggatan den dagen. Han hade inte ens varit i Sverige.

[…]

Akilov fick sitt utvisningsbeslut ett halvår innan han genomförde sitt attentat, ett dåd som ägde rum nästan tre månader efter det att han skulle ha lämnat landet. Men ingen försökte hitta honom, ingen undersökte om han befann sig på sin hemadress. Att Migrationsverket och Polisen inte gjorde sitt jobb och avvisade en person som befann sig här illegalt, resulterade i att min dotter miste sitt liv och att mitt eget liv för alltid är förstört. Liknande förluster har andra anhöriga till de mördade gjort.

Ebbas pappa påpekar även att politiker från båda de traditionella blocken bär ansvar för situationen och att man från båda håll under åratal brännmärkt alla som ifrågasatt denna politik.

Vidare efterlyser han en utredning som tittar på hur detta kunnat ske, om inte annat för att kunna förhindra att det sker igen.

Kan orsaken vara att beslutsfattarna helt enkelt är för oroliga för att bli utpekade i en sådan utredning för att vilja tillsätta en?

Sverige så som jag vill att det ska vara, ett tryggt och fungerande samhälle och ett föredöme i omvärlden, finns uppenbarligen inte längre. Jag har dock bestämt mig för att försöka använda min sorg, min bitterhet och vrede till någonting konstruktivt, till att försöka göra Sverige lite bättre.

Stefan vill nu tillsammans med näringslivet och civilsamhället ta initiativ till en ny ständig haverikommission som ska vara frikopplad från staten med syfte att förbättra den svenska statens effektivitet i upprätthållande av sitt våldsmonopol och med målet att färre personer i Sverige ska skadas eller dödas på grund av brister i utförandet av denna för staten ursprungliga och centrala uppgift.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1185 KOMMENTARER

  • Både såssarna och alliansen, men framför allt marxisterna inom media som föser politikerna som nyttiga idioter framför sig!

 1. Svenska folket har i valet bestämt att vi skall fortsätta på den linjen med huvudlös migration. Vi kommer få se fler fall med terrordåd gruppvåldtäkter MENA kriminella som fortsätter som inget hänt. Nyval omedelbart för polikergruppen ”vuxna i rummet” kommer i samma anda som Löfven pulvrisera sverige.

 2. Glöm inte vem som hjälpte terroristen till att hålla sig kvar på stora svarta inkomster – och glöm inte det parallella Ikea-Västerås-fallet!

 3. All sympati till Ebbas familj, men är det inte märkligt så många nyheter, artiklar och annat som pk-media har väntat med att publicera till efter valet?

 4. Svensken i gemen är dum i huvudet och naiv så det räcker och blir över.
  Vi har dom politiker vi förtjänar.
  Slutresultatet av denna kollektiva galenskap får t.ex Ebbas pappa betala.
  Resten av den svenska etniska befolkningen går sakta under mentalt.

  • Svenskarna 82% är inte så dumma i huvudet, som du vill påskina utan mycket dummare. Jag, har för länge sen insett att, de är det dummaste folket på vår jord. Om någon har en annan uppfattning vill jag gärna att, ni talar om för mig, vilket folk det skulle kunna vara.

 5. Betonglejon stoppar inte terrorister, men här gick Ebbas pappa på en betongvägg som han kommer att stånga sig blodig mot allt medan svenskarna gäspar, porrsurfar och tittar på let’s dance. Inget kommer att hända innan svenskarna går man ur huse och demonstrerar sönder och samman regering och borgare som är de ansvariga. Men det händer inte innan svenskarna själv drabbas direkt och påtagligt av den islamistiska terrorismen. Och kanske inte ens då. Eftersom de inte förstod riktigt vad som hände.

 6. Vi vet att det inte går att göra något nu annat än med revolution. Så, det är lönlöst och sitta och försöka ändra folk. Valfusket var inte litet och det kommer bara hända igen.

  Som Joseph Stalin sa. Det är inte de som röstar som är värda något. Det är de som RÄKNAR rösterna som är värda något.

  • Dennis,
   Den Djäfv*len som döljer sig bakom ett av samtidens mest inställsamma och falska ansiktsuttryck visade sig att vara en total katastrof för landet och dess infödda folk; FY F*N!!!

   • Med ett inlärt övertygande tal o hyfsade kläder o med hundögon kom han rätt långt , tror ändå inte han är klar ännu med sin smygdöd över landet

    • Tack! Dennis!
     Nej, det är han med stor säkerhet inte då han alltjämt bjuds in av nästan ännu större idioter för absurda timdebiteringar! Han har, utan ett uns till skam, offrat ett helt folk på penningbegärets nedblodade altare; begäret har slått sina klor i honom med samma kraft som viljan att MÖRDA det extremt naiva, godhetsknarkande och verklighetsfrånvända folket! Grattis till alla globalister, en armé av -68-kommunister och allsköns andra folkförrädare, ni gav er på samtidens mest korkade folk (så en ”kamp” värd namnet, det blev det ju aldrig!)!

 7. Nu blir pappan brännmärkt som rasist och kan glömma allt stöd och sympati från ”etablissemanget” i fortsättningen! Hade han istället tagit avstånd från främlingsfientligheten och deltagit i demonstrationer med muslimska förespråkare om att detta terrordåd minsann inte har med islam att göra och bara handlat om en enstaka störd individ så hade inte varit någon hejd på hur omhuldad han blivit…

  • Jag tror han skiter i det – hans liv är till stor del redan förstört så han har inte så mycket att förlora på att säga sanningen.

  • MSM lär knappast göra ett reportage om detta . Dels för att han har rätt , dels för att det går emot den stockblinda PK-ismen.

   Jag blir spyfärdig.

  • Har man förlorat sin dotter så skiter man i det. Det är politikerna som skall ställas till svars för det har gjort för enkelt att få asyl i Sverige.

 8. 7klövern är kollektivt ansvariga för att detta bestialiska dåd kunde genomföras. Men som vanligt blundade man stack huvudet i sanden och skyllde som vanligt på en massa andra saker. Man har fortsatt denna för landet katastrofala politik och blivit framröstade av 82% av väljarkåren. Jag bävar inför fortsättningen………………..

 9. Sedan är det väl dags börja skuldbelägga en viss komikers familj, det var han som möjlig gjorde att illegala människor kunde stanna i Sverige.

 10. Som Mao Tse Tung lär ha sagt: Inte ens i Gnesta kan de tända en präriebrand. Inte ens när deras döttrar blir överkörda av islamister.

 11. OT:
  En trafikvakt som befann sig i tjänst på sin moped i Birmingham i Storbritannien blev utsatt för ett oprovocerat och pötsligt våldsöverfall av en stor grupp gärningsmän igår.

  Trafikvakten satt på sin moped när han blev utsatt för en kanonad av våld. Han slogs, sparkades och slets till marken. Gärningsmännen försökte upprepade gånger slita av honom hans hjälm så att de lättare skulle kunna krossa struphuvdet eller nackkotorna på trafikvakten. De misslyckades dock med detta.

  Trafikvakten undkom mirakulöst utan alltför allvarliga eller permanenta skador.

  Förövarna är på fri fot. Brittiska Daily Mail har publicerat bilder på förövarna. Samtliga bildpublicerade förövare i den stora våldsöverfallsgruppen ser ut att vara icke-britter. Är även detta ett resultat av samma makabra massinvandringspolitik?

  ”Traffic warden was brutally attacked by masked thugs in Birmingham yesterday. Youths pounced on punched and kicked him in the head and stole his moped.”
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6172385/Moped-monsters-traffic-warden-attacked-brazen-thugs-stole-scooter.html
  https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/live-traffic-warden-alum-rock-15155248

  Video hos YouTube som visar mordförsöket:
  https://www.youtube.com/watch?v=k-FV7X9Qr0o

 12. ”Dysfunktionella myndigheter” är precis vad rör sig om. Vad spelar det för roll vilken regering vi har, när det inte fungerar ute i samhället?

 13. Lennart Matikainen pratar i sin senaste Youtube video om bristen på empati i samhället. Det är först när ens egna barn eller släktingar drabbas av mångkulturens konsekvenser som man reagerar.
  Tyvärr är Ebbas pappa ett exempel på det.

 14. Ebbas pappa har förlorat det mest värdefulla i sitt liv så vad har han nu att förlora. Önskar honom all lycka och framgång i kampen för ett förnuftigt, rättssäkert och tryggt Sverige där migranter som begår brott, utan pardon, skickas ut ur landet omedelbart och där politiker ställs inför riksrätt för att ha förstört nationen.

 15. Med skattebetalarnas pengar till grund så kommer alla de som pappan såg fram emot skulle besluta om ett skadestånd värt namnet att endast ta till sig de flottaste smörgåstårtorna samt en högst troligen omotiverat dyr dryck ála LO på -80-talet när de ”förhandlade” under natte-(!)-tid. En sak är säker, med sina VÄLGRUNDADE och helt korrekta åsikter så ”rök” det beloppet av MÖRDAR- och VÅLDTÄKTSSTATEN Sveriges vedervärdiga ”rätts”-system!

 16. NU publicerar Expressen denna artikel som fastslår att Alliansen och de Rödgröna är SKYLDIGA till att terrordådet kunde genomföras.

  NU.

  Exakt 1 (en) vecka efter valet.

  VARFÖR PUBLICERADE EXPRESSEN INTE DEN HÄR ARTIKELN en vecka FÖRE valet.

  Jo – för att Expressen ville undanhålla läsarna och allmänheten denna information att en av de drabbade – helt riktigt – ger den galna invandringspolitiken skulden.

  Expressen väntade med publiceringen för att gynna de som är skyldiga till terrordådet – Alliansen och de Rödgröna – i valet i förhållande till de som inte är skyldiga – SD.

  Men, ni ynkliga SK*THÖGAR på Expressen. Valet är över. Men – opinionskampen fortsätter, och intensifieras.

  Ni är minst lika skyldiga som PK-politikerna.

  Ni skall ställas till svars för det.

  • Det hade inte spelat någon roll. Svensken befinner sig i koma. Om halva Sverige brinner framför svensken kommer den fortfarande vända bort…
   Frågar man att det brinner då får man svaret: Brinner det? Nej, men inte här så allt är i sin ordning..”

  • Var inte för säker på att, valet är över ännu. Om SD sköter sina kort väl så väntar nyval. I de Östdanska provinserna har SD seglat upp, som det största partiet i ganska många kommuner. I Malmestan blev det socialislamkramar partiet SIK. fortfarande det största partiet tack vara de många mussarna. I Lund var det ljusen från Lund, som släckte ljuset för fyra år framåt. I Helsingborg har de resan hälsat hem! Men för övrigt gick det SDs väg.
   Men i övriga landet var det ingen direkt höjdare detta val. För inte tala om Käppkina, det det ser riktigt mörkt ut och ju längre upp man kommer desto mer mörknar det. Men det kan bero på att, vi närmar oss Höstdagjämningen.

 17. Bästa skadeståndet utgår till mussar som vägrar skaka hand.
  Där min vänner har vi en riktig kränkning värd namnet.
  Det som Ebbas pappa råkade ut för är inget jämfört med hur mussen fick lida för den där handskaknings-incidenten.

 18. Naturligtvis är det så att de globalistiska sjupartisterna bär ansvar för Ebba Åkerlunds död. De har gått till sängs med ondskan och är från topp till tå täckta av folkets blod.

  Mycket bra initiativ av Ebba Åkerlunds pappa att föreslå en ny ständig haverikommission som ska vara frikopplad från staten. Mitt förslag är att advokat Henning Witte ingår i denna kommission.

  Jag lider med Ebba Åkerlunds pappa. Vi ska alla dela lidandet med dem som drabbas av sjupartisternas offer på det globalistiska NWO-altaret.

 19. SD behöver inte göra någonting för att gå framåt. Det är bara att vänta in fortsatt dum naiv och ansvarslös politik. Det kommer inte bli någon större förändring. Politikerna förstår inte att protesterna betyder att dom själva ska ändra sin politik.

  • Den bästa strategin för SD vore att, ligga lågt och utnyttja sin position, som det enda oppositionspartiet. Nu när räkningarna börja dimpa ner, som ett skyfall. För all den galenskap, som dessa dårar har skapat i sitt storhetsvansinne och låga IQ nivå. Det kan inte bli morsamt att, administrera ett land i förfall, som Rövarnas Rike kommer att få.

 20. Det år lätt att förstå Ebbas pappa men för de ansvariga politikerna är det viktigare med ryggdunkar på internationella möten om mänskliga rättigheter än att värna om Ebbas och andra oskyldiga barns liv.

 21. Faktiskt tog Alice T upp detta i en artikel i GP för en tid sedan. Hon betonade att regeringen skulle vara tacksam för att inte dådet på Drottnig gatan kom upp i valdebatten. Själv undrar jag varför inte SD tog upp frågan.

  • Ja , samt de stulna pensions pengarna från Änke & AP-Fondens bufffert 360 Miljarder som försvann mellan 1997-2000 !
   Efterlysta :
   Tjyvarna Bosse Ringholm (S) , Göran Persson (S) i samråd med hela Alliansen Benkt Dennis m.fl !

 22. Trots detta terrordåd så fortsätter Islamiseringen av Sverige som om inget hänt. Det finns idag inte något parti som har en utarbetad plan för att stoppa Islamiseringen och minska terrorhotet från Islam. Inte ens SD har något program specifikt för detta.

  Det här är vad som behöver göras för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet:

  # Frånta Jihadist resenärer medborgarskapet och vägra dom att återvända

  # Utvisa eller fängsla folk på livstid som på minsta sätt visar radikala tendenser.

  # Förbjud byggande av nya Moskéer och stäng ner sådana som finansierats av tveksamma regimer.

  # Förbjud hatbudskap ur Koranen och Haditherna i landets Moskéer.

  # Stäng ner Moskéer som visar minsta tendens till radikalisering.

  # Förbjud alla slags Muslimska beklädnader i skolor, på arbetsplatser och hos myndigheter och offentliga inrättningar. I det offentliga rummet bör sådana som täcker ansiktet totalförbjudas. Brott mot detta ska kunna ge fängelse och utvisning.

  # Återinför Sveriges gränser och och sluta ge permanent uppehållstillstånd till ekonomiska migranter från Muslimska länder.

  # Satsning i skolorna och för allmänheten på utbildning om den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam och dess 1400 år långa och blodiga historia med grovt räknat 270 miljoner dödsoffer.

  # Förbjud import av Halalkött som strider mot Svensk djurskyddslagstiftning.

  # Förbjud könsstympning även av pojkar.

  # Inga statliga medel till religiösa samfund.

  # Förbjud religiösa friskolor.

  # Förbjud segregering på grund av kön. Som t.ex vid badhus och i skolor.

  Lägg därtill stopp för bidrag till icke-medborgare, ingen sjukvård till illegala, omedelbar utvisning av illegala, återkallande av medborgarskap om man döms för brott, återkallande av medborgarskap som man fått på falska grunder plus utvisning direkt vid gränsen för alla som inte kan uppvisa ID.

  Genomför detta. Så har vi i vart fall gjort vad vi kan för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet.

  • Problemet är att dom redan är här och att annhöriginvandringen är på väg.

   Lägg därtill att en muslimsk familj föder runt 7-9 barn medans en svensk familj runt 1-2 barn.

   Återvandring behövs men det är inte genomförbart i praktiken..

   Det är med andra ord kört.

   • Det här åtgärdsprogrammet är tänkt att göra det svårt för Muslimer att utöva sin ideologi på Svensk mark och sända såna signaler att om dom nu vill utöva sin religion fullt ut så är det bara att flytta någon annanstans.

    • Ja. Det åtgärdsprogrammet skulle behöva stansas in i stenfasaden till rikstagshuset.

     När Annie Lööf blir statsminister så kommer Sverige att börja islamiseras i turbofart..

 23. Men Expressen som publicerar artikeln är själva medskyldiga till allt det ”huvudlösa” som orsakat Ebbas död, så var fanns Expressens självinsikt när de fortsatte med deras ”huvudlösa” indoktrinering före valet,

 24. Nu borde det vara uppenbart för alla att mångkulturen är ett misslyckat elit projekt som har gjort Sverige till ett sämre land. Jag skulle vilja höra någon som argumenterar mot det.

 25. Ebbas grav har dessutom blivit skändad. Pappan grep förövaren, men han släpptes av polisen.
  Sen utbetalades det ett skadestånd på 60 000 kronor!!
  Det borde finnas en fond för offren för den galna invandringen,
  Jag lider verkligen med Ebbas föräldrar och tänker ofta på dem.
  Politikerna och media tillät detta och sa att vi inte fick vara arga, utan skulle göra handhjärtan efteråt. Özz Nujen som finansierat dådet har inte vett att skämmas. Han bryr sig bara om kurder. Löfven har väl inte ens nämt hennes namn.
  En flicka på väg hem från skolan. Hon skulle vara skyddad från ondskan!
  Glöm henne aldrig!

 26. Löfven har börjat tala om ordet anständighet. Sannolikt vet han inte vad anständighet är för något utan han tror att ordet endast är något man kan använda för att smutskasta politiska motståndare. När det gäller morden på Drottninggatan så är anständighet från Löfvens och de sex andra partiernas agerande en bristvara. Det är direkt motbjudande att höra att Löfven tydligen kallar sitt eget parti för anständigt. De är medskyldiga till att fem människor dog på Drottninggatan, däribland Ebba. Genom indoktrinering och samarbete med media har ingen utredning skett om händelsen och sannolikt kommer det, om det sker, att utredas när alla glömt händelsen. Som vanligt utmynnar utredningen att ingen kunde hindrat det. Att det är samma politiska hemvist hos utredningen som de som är skyldiga nämns inte. Ett parti som socialdemokraterna som är ansvariga för skallmätning och tvångssterilisering av 63.000 personer för att hålla den svenska rasen ren från icke önskvärda element somt ett parti som under decennier samarbetat med ett kommunistparti som i sin tur samarbetat med broderpartier i mördarländer är i högsta grad oanständigt. Om Löfven kallar sitt parti anständigt då är jag stolt för att vara oanständig.

 27. Den tösen tog 7-klöver politikerna död på tillsammans med terroristen och äcklet Akilov.
  Hennes foto borde postas till samtliga av dessa politiker en gång i månaden…så dom aldrig glömmer sitt svek mot det Svenska folket men framförallt Ebbas efterlevande.

 28. Den här artikeln kan Jimmie slänga i ansiktet på rödskrikan, när hon börjar gapa om att inte göra sig beroende av SD!

 29. Fotot på Ebba Åkerlund visar en vacker, tänkande och lycklig flicka med hela livet framför sig. Om Sverige inte hade haft okontrollerad massinvandring hade hon varit i livet i dag.

  Här är ett foto på en annan Ebba men med efternamnet Busch Thor. Kristdemokraternas partiledare har till skillnad från Ebba Åkerlund fått växa upp och bli vuxen. Jag är konfunderad över Kristdemokraternas konstiga, enögda valaffischer som ger Illuminativibbar. Genom dessa affischer signalerar Kristdemokraterna att partiet tillhör globalistgänget som arbetar för NWO, den nya världsordningen, ondskans världsordning.

  ”KD-kampanj ger dyster bild av välfärden”:
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dd2PGo/kd-kampanj-ger-dyster-bild-av-valfarden

  • Det finns ett annat foto, taget minuten efter dådet, som visar samma unga flicka krossad av en lastbil och sliten i tre delar. Det vore oanständigt, men tänkvärt för många handhjärteformare, att visa det. För det är inte känslor utan realiteter som måste styra våra tankar och handlingar

   • Är det ingen som tänker på Akilov och den kränkthet han känner när ni drar upp sånt här? – Läge för svenska staten att ge honom ett skadestånd?

 30. Lustigt att han fick insändaren publicerad i en tidning som är en av de mest skyldiga till den nuvarande situationen.
  Men vad finns där för alternativ? Fyra mer eller mindre kommunistiska tidningar och ett neofascistiskt postmarxistiskt SVT.

 31. Svenskarna behöver hårda tider och ännu mer våldsamheter. 28,3 % röstade på S och gömmer sig i rosa drömmar. Det drabbar nog inte mig attityden. Lågkonjunkturen är på väg och ytterligare massinvandring.

 32. Stollen hade faktiskt utvisningsbeslut på sej. Statsministern hade det yttersta ansvaret. Samma dåre som vill fortsätta att ta hand om landet. Jag ryser!,,

 33. Alla Svenskar vet vem som är HUVUDANSVARIG för helvetet vi nu upplever i vårt land. LÖFVEN samt REINFELDT, dessa personer går fortfarande fria på våra gator.
  Hur går deras tankar när dom vet vad dom orsakat andra människor ?

 34. I februari 2017 lämnade Migrationsverket utvisningsärendet till polisen.
  Regeringen Löfven är därför ansvariga för terrorattacken.

 35. Akilov har fått en hel avdelning för sej själv Kumla. Vad håller man på med? Kan inte Akilov vara ibland dom andra fångar, så låser man in honom i en mörk cell, sedan får allmänheten samla ihop till hans matkonto.

  Sverige har inte ens super maxfängelse, så vi kommer aldrig kunna straffa Akilov tillräcklig hårt.

  • Finns det ingen flismaskin där som han kan råka trilla ner i?
   Andra brottslingar behöver den där avdelningen illa kvickt.

   • Särskilt när man ser hur en cell på kumla ser ut, standaren är riktig fin. Sedan ser man hur fungerade fängelse i USA har för standard, då inser man misslyckade att få ner kriminalitet i Sverige är att våra fängelse är för dyra och håller för hög standard.

    I New York har man ett underbart fängelse som hetter Rikers island , där man verkligen kan vårda den kriminella på ett bra och värdig sätt emot brottsoffret.

 36. Det är medieägarna som styr det här landet. – Politiker kommer och går. Bonniers består. Nu och om hundra år. – Deep State i Sverige är nog världsrekord. Vi är långt från demokrati när media tillåts styra landet och media manipulerar fram politiker som gör som de tycker. – Byråkrater och media styr det här landet helt godtyckligt. De förhalar och manipulerar. – Se bara på de 9000 Afghanerna. – Vi kan se på Rosnegård i Malmö där det bor 3-4 ggr fler än vad stadsdelen är byggd för. Akilov var skriven tillsammans med över 100 andra i samma lägenhet. I Malmö är vart 10:e bil ägd av en målvakt som ofta inte ens bor i Sverige. Politikerna är handlingsförlamade. De är tränade till det. PK får igenom ”sin” agenda genom deras manipulering,

  Sveriges mäktigaste person heter Carl-Johan Bonnier. Han styr utan att synas. Styr du Södermalm så styr du Sverige. Carl-Johan Bonnier är den som drivit fram annonsblockaden mot alternativmedier och ser till att de ena efter den andra stängs av från nätet. Folk och sajter som inte gjort någonting olagligt eller fel. De har bara ”fel åsikt”

 37. Om årets val gått rätt till, vilket är ytterst tveksamt, är det obegripligt att 82% av väljarna har röstat ja för en ny 4-års period där Sveriges befolkning ska tvingas leva i ett otryggt i samhälle.

  • Svensken är till stora delar så dum i huvudet att han/hon faktiskt förtjänar vad som komma skall. Synd bara att jag måste befinna mig i samma land.

 38. Visst, har pappan rätt…..Men kom ihåg en sak….
  När Akilov har avtjänat sitt straff, så kommer Sverige att få ge honom ett fortsatt uppehälle tills döden skiljer honom åt, och då p.g.a. att Uzbekistan inte tar emot honom.

  9 av 10 utvisningsärenden, så står Sverige med Svarte Petter.

 39. Inte kommer regeringen eller media att börja rota i det här, glöm det dom köpta rösterna är guld värd för parasiterna som sitter på sin vackra himmel och pissar på folket.
  Collateral damage ses det som av våra styrande.
  Så länge massan knarkar fredagsmys med Skavlan och tacos, så lär inget hända.
  Det är sorgligt som läget är, men det är vi FOLKET som måste bryta detta vansinne!

 40. Globalistmaffians lakejer = världshistoriens mest illsinnade varelser.
  Vilka är de?
  Fredrik Rheinfeldt
  Annie Lööv
  Stefan Löfven
  Jan Björklund
  Gustav Fridolin
  …. och alla de som bär upp dessa sataniska politiker.

 41. Folket har röstat för detta, just det NI svensken skapar eran egen misär. Jag lovar att hade något hänt mina barn så blir det hämnd. Polisen gör inget, lagen jobbar emot en men inte andra.

   • Medierna är bara ett propaganda verktyg betalt av de politiska grupperna som följer andra ledare. Som exempel så upphörde sverige som nation tack vare de som röstade för EU och sedan kom lisbon inbakad i grundlagen 2010. Så jag indirekt är det svennens fel och ingen annans. Hade svennen inte varit så korkad när det gäller rödingar så hade detta aldrig hänt(förhoppningsvis).

  • Ett spel för gallerierna. S kan säga att de vidtar åtgärder och sedan skylla på övriga partier om de röstar igenom förslaget och ingenting händer på 4 år. Röstar någon inte för, kan man säga att den motarbetar S försök att förändra. Breaking bad.

 42. Hupp! En drabbad närstående som offentligt vågar säga sanningen. Minns IKEA-morden på två personer där motivet var att hämnas på svenskar efter en utvisningsdom, då gick familjen ut i media och vädjade om att dåden inte skulle tillåtas göda rasisterna – DET var vad som främst bekymrade dem. Det är skillnad på att äga en ryggrad och inte!

  • Jaså, det gjorde det. I Skellefteå har sossarna haft majoritet och styr och ställer enväldigt,
   Mobbningen av oliktänkande är brutal.

  • Du har 5 i 12 rörelsen, vars pappa drabbades Stockholm syndromet. Han fick sin dotter mördad av en utlänning och så börja han propaganda för mildare straff och sånt skit.

   • Det var en kul familj! Dottern, hon som blev mördad, gick helhjärtat in i den antirasistiska kampen med flera relationer med migranter tills hon valde ut en östafrikan som stadig pojkvän. Men så började hon även den feministiska kampen och inledde något som tolkades som en fysisk relation med en annan ung kvinna. Detta var förstås en kränkning av den östafrikanske pojkvännens heder som bara kunde återställas genom att knivmörda de båda kvinnorna. Då engagerade sig pappan, Stig Wallin, i 5 i 12-rörelsen och det slutade mer eller mindre i kaos och maktkamp. Stig Wallin sågs till slut som en belastning även av media sedan han startat ett högljutt korståg mot en rasistisk glass – Nogger Black! Idag är organisationen i realiteten överspelad och Stig Wallin – i den mån han är ihågkommen – sedd som en kuf.

 43. Varför skall det kosta samhälle så mycket att hålla ett monster som Akilov inlåst för? Man behöver en nerlagd gruva och sedan lägger man ut truppmina 12 vid ingångar. Rymmer man så löser Truppmina 12 problemet.

   • Dom kan dränera gruvan med med tesked så har dom sysselsättning .. Behövs inga dyra gråterskor som tycker synd om Akilov.

     • En tesked kanske är lite för stor för ändamålet. Ett mått på en nano liter bör användas för dränering av gruvan, så den kriminelle verkligen får terapi.

     • Ja ett perfekt livsarbete,eftersom dom ingenstans kan kasta gruvvattnet (rundgång).
      Men den kriminelle kan ju prova under den korta livstid dom får därnere, för att eventuellt dämpa den eventuella ångesten,haha dämpa ångesten när det härliga grundvattnet sipprar in i näsborrarna , hjälp hjälp haha ingen hör.

 44. Jag tycker dom ansvariga politiker ska ha fängelse straff .Minst 40 år.
  Man gör inte så mot sitt eget folk.
  Hur är dom funtade .är det bara makt och pengar för desśa individer.
  Jag skäms och känner förtvivlad över er !
  Elsa

 45. Vi har precis bevittnat valfusk här så inbilla er inte att detta landet nånsin kommer
  att fatta denna som sagt huvudlösa migrationspolitik,antingen vill man inte eller
  så är man just så korkad att man inte fattar

  • Visst fanns det folk som satte SD valsedlar i en separat låda, osv. Men utan bevis för allvarligt valfusk är det oansvarigt att sprida rykten om att valet inte var korrekt genomfört. (Det är i allmänhet inte svårt att upptäcka valfusk om man har resultat från alla valkretsar).

 46. Allt fler talat om för Kristersson att alliansen eller åtminstone M och KD måste ta stöd av SD. Nu senast var det Leif GW, Sonesson och Peter Hjörne i GP. Dessutom skriver faktiskt DN om att i de kommuner i Skåne där M samarbetar med SD så växer M. Något att fundera på för Ulf och Ebba plus att en övervägande majoritet i båda partierna vill se ett samarbete.

  • Nu är ju (M) liksom (S) helt toppstyrda partier, men åtminstone (M) lyhört för framgång. Så funkar det i Skånekommuner så kan de nog småningom pröva riks. Men det är ju ändå (C) som är proppen i det politiska systemet!

 47. Hela landet är i upplösning och ingenting fungerar.
  Vad gör då svenska folket: Jo 28,26 % lägger sin röst på socialdemokraterna, roten till allt ont.
  På något vis så måste man införa något IQ-test för att få rösta, detta är nog enda lösningen.

  • En norsk statsvetare föreslog redan på 80-talet att man innan vallokalen skulle vara tvungen att genomgå ett test som visade att man begrep vad partiernas politik gick ut på. Han fick på skallen för elitism.

   • Kom aldrig och påstå att några skulle vara dummare än andra för då är Du en sådan som delar in folk i grupper. Det finns inte vi och dem! Vi är alla lika mycket värda!
    /SL

    • Ofattbart vilket IDIOTISKT resonemang! Hör av dig när du (ett svagsint fruntimmer?) har våldtagits, misshandlats och slängts i ett dike så jag får läsa vad du då tycker om drä**ggen! MEGAHYCKLERI!

  • Nja, sossarna lyckades in mot målsnöret med sitt Kosackval á la 1928, samt att en del sossar och moderater som vägde över mot (SD) till slut blockröstade.

  • 28.26% stämmer inte riktigt. En mycket stor del av dessa var köpta muslimska röster. Detta avgjorde mandatfördelningen.

   • Egenimport är sossarnas smarta ide.
    MP (imbecillerna) vill hjälpa dem med ännu mer import. Det gynnar inte MP men är en human handling.
    Nyliberalerna ställer också upp på detta trots att det betyder färre röster för dem. De ser bara möjligheten att rekrytera snorbillig arbetskraft ur den nya underklassen.

  • Dessa röstade också i valet:

   ”Musharax Leila Ali Elmi 1da Luulyo 2018 Göteborg Hage Films
   Hage Films”:
   https://m.youtube.com/watch?v=x4uUU4waaNo

   ”Swedish Election: Turks to vote in Swedish polls in Konya
   TRT World”:
   https://m.youtube.com/watch?v=9f8zaQc9Xp0

   Dessutom är jag övertygad om att om inte valfusk fungerade för globalisterna på gräsrotsplanet utan SD och AfS tillsammans ändå skulle få egen majoritet skulle detta förhindras centralt på valmyndigheten. Detta tror jag är just vad som skedde.

  • Problemet var när känslostyrda kvinnor fick börja rösta. Det är roten till Sveriges skadliga feminism sprungen ur massmördarideologin kommunism.

   • Du har aldrig funderat på hur det kommer sig att t.ex Ungern klarar av att ha kvinnlig rösträtt och ändå vinner en bra ledare(Orban) en överlägsen seger?

 48. Att tillsätta någon slags kommission är kanske en vacker tanke men det behövs inte och skulle bara leda till ytterligare förseningar av de åtgärder som behövs.

  Vi vet vilka de skyldiga är.

  Alliansen och de Rödgröna.

  Och ÄNNU MER SKYLDIGA är de systematiskt ljugande Media.

  Dagens Nyheter.
  Expressen/GT/Kvällsposten.
  Aftonbladet.
  Sydsvenskan.
  SVT.
  Sveriges Radio.
  Tv4.

 49. Ebbas död får Stefan Löfven och Özz Nujen ta på sig. Löfven öppnade portarna till terroristerna och Özz med familj gav den illegala terroristen möjlighet till uppehälle. Båda personer är lika vidriga och kommer att gå till historien som två vedervärdiga personer…

 50. Den svarta arbetsmarknaden i Sverige är enorm. Där ansvarslösa arbetsgivare som tex the Nujens kan profitera. Ofta är det cyniska bolag i städ och byggsvängen som inte tillhandahåller de utnyttjade invandrare skyddsutrustning eller försäkringar.
  Allt detta är moderater och sossar skyldiga till. De har inte skapat system för att utvisa eller lokalisera de som ska avvisas. De har prioriterat att ta in fler invandrare som senare ska utvisas. Det är så sjukt.

  Ett resultat är terrorhandlingen på Drottninggatan. Säpo har fortfarande ett förhöjt terrorhot. En rapport från Tony Blairs institut i england har beräknat att 2017 dog 84.000 människor i terrordåd runt om i världen.

 51. Ja, han har rätt!

  Och på samma sätt som vänstern lyfter fram överlevare från förintelsen som en sorts experter för att sammanlänka nazister med sverigedemokrater, kan isåfall även hans hemska upplevelse användas som bevis. Och han får INTE ifrågasättas!

 52. Glöm aldrig bort vilken ful roll den svenskhatande kurden Özz Nujen spelade i terrordådet på Drottninggatan! Özz Nujen som skrev på globalistmarionetten Kjell Bergqvists kändislista med globalistmarionetter som kunde tänka sig att rösta på alla partier utom SD!

  ”Härdsmälta – Uppdrag granskning – Özz Nujen – Rakhmat Akilov – Oskyldig! NOT!!
  Pp pP”:
  https://m.youtube.com/watch?v=f9yQV1HTaKs

  ”Özz Nujen är en idiot
  Angry Foreigner”:
  https://m.youtube.com/watch?v=wuGZs6BEUjk

 53. Den globala eliten vill medvetet skapa kaos och splittring. Söndra och härska har alltid varit deras sätt att vinna inflytande. Vi ska bli så upptagna med interna hot och konflikter att vi inte ser eller orkar bry oss vilka som egentligen drar i trådarna. Det är samma elit som skapat kaos i Mellanöstern och Afrika som nu även vill pracka på flera EU-länder den vansinniga migrationspolitiken som Sverige sedan länge gått i bräschen för. De kontrollerar även mer än 80 procent av medierna i väst så att de kan styra vad som publiceras och hur vi ska tolka det som händer i världen.

  Tänk också på att de islamistiska terroristerna inte har uppstått ur tomma intet. Några har beväpnat, finansierat och utbildat dem i bestämda syften.

 54. Mattias Karlsson blev tillrättavisad i TV av ”opartiska SVT” för att han motsatte sig att statsminister Löfven släppte in terrorister till landet. Ett år senare fick oskyldiga Ebba plikta med sitt liv av en importerad terrorist. Att de inte skäms.

 55. Afrikanska länder kan hålla fångar åt oss som skall utvisas i utbyte mot biståndet de får. Vi skulle spara 100 tals miljoner som kan gå till gamla, sjuka och barn.

 56. Ursprunget till all denna undfallenhet för massinvandrarna, är påbudet att Europa måste fjäska för islam-olje-staterna, för att därigenom få olja. Detta påbud sker genom Barcelona-avtalet. Detta avtal förklarar också varför PK-media mer är inriktade på att uppfostra befolkningen till att få den rätta okritiska inställningen till islaminvasionen, istället för att kritisera den….. Lyssna, lär och sprid denna viktiga kunskap!
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=tZin6R9UwIA

 57. 1 135 627 så många rasistfascister röstade på SD 2018. Det är väldigt många som vill ändra på invandringspolitiken. Men sjuklövern vill att det ska komma in flera. Hurra. Skulle tro att ett par terrordåd till kommer i sverige under den här mandatperioden. Och det är inte 1 135 627 personers fel i Sverige. Utan resten som röstar på allians och rödgröna.

   • Inte så många. De körde med rena ljug och förtalskampanjer mot SD före valet. Så lågt har socialdemokraterna fallit. Det bådar inte gått till nästa val. Finns ingen sans och vett kvar. Det har aldrig varit så smutsigt. Att invandrarna lyfter sossarna är det inga tvivel om. De vill ju fortsätta leva gott på andras arbete. Det är ju vänsterns och kommunisternas signum.

 58. Nu gäller det att överge den havererade åsikten utan att behöva ge SD rätt.
  Det blir svårt, och dessutom så driver inte SD en linje som kan rädda landet.
  Vi behöver en mycket radikal politik framöver, och för de trögtänkta och fantasilösa blir svårt att tänka om.

 59. blocken.. politiken.. o myndigheter .. kan inte dömas.. men å andra sidan
  1. hur röstade farsan???? själv för 16 8 4 år sedan??? han kanske kan börja med att döma sig själv.. o att försöka hitta en annan syndabock är ju klassisk projektion…..
  2. även om han röstade rätt.. så kan du inte döma blockpolitiken.. eller myndigheter…

  3.. man kanske ska döma den som började med att öppna sitt hjärta..rainfelt??

  men å andra sidan så gjorde han bara vad han lovade.. att sänka sverige.. att resten röstade på honom påvissar tydlgit hur självdestruktiva svenne är….

  så återigen.. farsan?? hur röstade du ?? se dig själv i spegeln!!!

 60. 8 personer av 10 röstberättigade personer anser att Sveriges extrema asylhantering är tillfredsställande .8 av 10 anser därmed att politikerna har gjort ett bra jobb och ger dem mandat för att styra landet i ytterligare 4 år.
  Det är inte bara politikerna som har blod på sina händer utan även 82,5% av väljarna.
  Söndagen den 9 September är en skammens dag !

  • Jag menar att söndagen den 9 september 2018 är en skammens dag p.g.a. att inte det korrekta valresultatet redovisades för det svenska folket. Jag tror att detta har hänt förut, nämligen när det svenska folket röstade ja eller nej till svenskt EU- medlemskap.

 61. Nej detta hade inte behövt hända! En terrorist får utvisningsbeslut, men släpps lös på våra gator. Hur många fler Ebba kommer att drabbas pga den infantila och farliga regering som styr landet? Blir det fyra år till med detta? Fyra år till med terror,otrygghet, avsaknad av ett fungerande polis och rättssystem?
  Detta hade definitivt inte hänt om SD fått igenom sin politik redan 2014.

  Jag vill sända en stor styrkekram till Ebbas pappa. Jag vet vad han och hans familj går igenom!

  Sov i ro kära barn!

 62. En artikel i Expressen (eller kommentarer på Samnytt) är givetvis bra. Men det räcker inte. PK-åsnan är alldeles för trög; förlamad som den är i både kropp och huvud. Viktigast är att hitta nya (lagliga och fredliga men irriterande) metoder att sätta verkligt tryck på svenska beslutsfattare. Ideer?

 63. Tänk bara tanken att Akilovs mat varje dag får kosta skyhögt mer än våra barns skolmat eller maten i vården. Undrar hur det kan ha blivit bestämt så och hur många svenskar som tycker det är rätt.

 64. Men i Sverige har vi bara lagar men inga straff…

  Gäller i allt nästan…

  Det är hur sjukt som helst..

  Och straffrabatt om du begår multipla brott..

 65. Det måste finnas någon paragraf, om så en liten, i lagboken, som gör det möjligt att lagföra partier, politiker, journalister, godhetsknarkare dyl?!

 66. Hur många Akilovs döljer sig bland de 9.000 vapenföra muslimska män som Annie Lööf släppte in med Afganamnestin?

  Om det så bara är 1 av 1.000 som är en blivande terrorist innebär detta att 9 Drottninggats-terrorattacker är på gång bara från Annie Lööfs insläppta icke-flykingar.

  9 Drottninggats-terrorattacker till.

  Och dessa kan bli mycket värre. På Drottninggatan hade terroristen otur.

  Oväsenet från betonglejon som drogs med av lastbilen varnade folk.

  Och procenten jihadister bland muslimer är mycket högre än 1 på 1.000.

  Många undersökningar anger att 20-25 % av muslimerna har extrema åsikter.

  • Kan ha fel, men tror att ekvations är tämligen enkel. Så länge bidragen flödar så biter man inte den hand som föder en för mycket.
   Att pappa staten ser emellan med skjutningar, våldtäkter och knarkhandel är ju redan bevisat.
   Men terrorn misstänker jag hålls ner med generösa bidrag.
   Och hur vi tar oss ur denna sjuka verklighet har jag inget svar på.

 67. Jag kan inte för mitt brinnande liv föreställa mig hur det är att försöka leva vidare när sitt barn blivit brutalt mördad. Jag hade nog kanske inte orkat. Våra styrande har blod på sina händer som inte går att tvätta bort!

  • Det är ju faktist ännu värre än att ens barn blivit mördad ocjh slaktad i islams namn.Det har också skett för att de som är tillsatta att skydda oss med öppna ögon och helt medvetet låtit det ske.

 68. Likadant var läget med IKEAmördare , han skulle också ha varit utvisad, men blev arg över sittt utvisningsbeslut och ville då hämnas på svenskarna.
  Vi har ingen som helst fungerande repatieringsorganisation, konsekvensen blir tickande bomber överallt. Förstår fullständigt Ebbas far…..

 69. Ja och nej. Han har delvis rätt, men det är inte migrationspolitiken i sig som är problemet. Det är islam som är problemet. Hade Akilov varit buddist hade aldrig terrorattentatet hänt heller. Eftersom det är ideologin islam som är roten till problemet.
  Och även om illegala utlänningar utvisas så finns det gott om islams slavar i Sverige som gladeligen skulle utföra samma attentat igen. Glöm inte att muslimen som fick för tidig utlösning i Stockholm 2010, Taimour, en sverigeirakier som fick svenskt medborgarskap 1992. Uppvuxen i Sverige med svensk utbildning.

  Det som behöver göras är att tydliggöra islams mål i Sverige och resten av världen. Det finns en anledning till varför islam är en eller båda sidorna i alla stora konflikter i världen och utgör en eller båda sidorna i den överväldigande majoriteten av de mellanstora konflikterna i världen.

  • En gång muslim, alltid muslim! Alla muslimer är inte terrorister, men det är muslimer som är terrorister! Har vi någonsin sett en jude, buddist, kristen, som självmordbombare?! Islam har med andra ingen existensberättigande! Med 80% av svenskarna vill ha det så här!

  • Snack. Det är kulturen och livssynen. Exempelvis en kristen arab och en muslimskt dito har exakt samma familj och klantänk. En ne..r har samma syn oavsett religion när det kommer till kritan. Då skall det offras, skäras och spås i tarmar och fördrivas onda andar. Fattar man inte det förstår man inte grunden till problemen.

    • Exakt. Islam är konsekvensen av ett klantänk och synsätt, inte tvärt om. Islam är en ny religion med religiösa mått mätt. Araber och afrikaner, som grupp, har varken förr eller nu uppvisat lugna och strukturerade livsvillkor. Även om det garanterat finns individer som är sansade och normala i våra ögon. Men KLANTÄNKET är I våra ögon sjukt och passar inte in i ett modernt samhälle. VILLKOR som för många, inte alla, gäller både här och där nu och då och det skapar parallella samhällen. Det fungerar helt enkelt inte. Våld och tvång har alltid varit närvarande i den delen av världen. Utan för den skull befinna sig i ett krig. Som gällt Europa när det har varit extremt våld. Sjuka händelser, exempelvis häxjakter hade även vi för 400 år sedan var även då en importerad ide pga importerad religion som stod för något som vi inte fattade.. Men Afrika är speciellt. På en nivå som inte någon förstår som inte bott där. Det har jag. Och det kan explodera totalt för skitsaker och folk dör då som flugor. Och det är den mentaliteten en del besitter och som vi har importerat. Men religionen är sekundär eller på sin höjd en konsekvens på deras tänk. Och våra politiker jagar folk som sett och vet i stället för att skydda sitt eget folk. Det är rent perverst..

   • Det var inte klanmentaliteten som fick Akilov att mörda fem personer och skada tjogtalet andra.

    Angående kristna araber. När har de skurit halsen av otrogna eller kört över västerlänningar i religionens namn?
    Du borde nog titta lite närmare på de olika kulturerna innan du köper islamapologeternas ursäkter.

  • Det som behövs göras är att förbjuda den politiska våldsbejakande ideologin islam och sparka ut alla muslimer.Varenda en!Inga undantag.Skär bort cancersvulsten för gott och ge patienten en chans att överleva.

 70. Vi behöver fler brottsoffer (ja, dit räknas ju även anhöriga till mördade barn) som tar bladet från munnen och likt Ebbas pappa driver opinion om att återupprätta tjänstemannaansvaret. Politiker och tjänstemän ska kunna ställas till svars precis som alla andra. Det är självklart i en rättsstat där alla är lika inför lagen. Sverige måste bli en demokrati på riktigt, inte en korrupt skendemokrati som idag.

 71. Terrordåd och kriminalitet görs inte bara möjlig genom oansvarig rödgrön ”humanism alls lika värde” politik, den belönas även med permanenta uppehållstillstånd och straffrabatter. Anmärkningsvärt är att dessa rödgröna med sin ”humanism” och ”allas lika värde” kämpar för människor som vill det exakt motsatta, och bara för ”att det ska vara så”, utan en tanke på hur läget faktiskt är.

  • Värderingen ”allas lika värde” inkluderar alla terrorister UTOM en dvs Breivik.
   Jag anser att det är fel att särbehandla honom på ett negativt sätt, när man fjantar omkring med den förljugna ”allas lika värde”- glorian i Sverige.
   Många av våra svenska gulle-terrorister har tagit livet av människor på ett hundra gånger mera barbariskt sätt, än Breivik, han var dessutom av den uppfattningen, att de norska ungsossarna på ön, var hysteriska anhängare av en snabb islamering av Norge.
   Det Breivik gjorde var en krigshandling, mot de värsta islamerings-fantasterna i Norge, för de vill ju klättra snabbt på den norska ”sosse-karriär-stegen”.
   Så tror jag att det är, rätta mig gärna, om du har en annan teori och eller uppfattning.

 72. Lyssnade på en kriminolog på P1. Man har fortfarande tankesättet att en kriminell i grunden inte är ond. Samt att vem som helst kan begå brott under vissa omständigheter. Ja, det är ju logiskt. Men varför hamnar vissa alltid i vissa omständigheter? Varför dras vissa till islamism och jihad. Är det för att de innerst inne är goda och vill väl? Tillåt mig tvivla på kriminologernas och de godas logik. Man är inte god om man våldtar eller spränger folk i luften. Hur kan man ens tro det?

   • Man blir inte jihadist om det inte finns islam. Frågan är väl skulle en jihadistperson istället bli en av Sjöstedts stenkastare och vilja ha kommunism. Det är väl samma mentalitet fast olika syften. Sy syftet kanske bara är en ursäkt för att bete sig illa och vilja skada.

  • Diffen mellan att frenatiskt krampa sig runt träd till att spränga hus är inte stor.
   Det handlar om en osund idelogi å har mer med din uppväxt att göra än du som person.

 73. Visst är det så. Man pissar på den inhemska befolkningen för att plocka billiga godhetspoäng oavsett konsekvens. Kändisar, politiker och annat löst folk som påhejjar denna rubbade utveckling skall givetvis ställas till svars. Så deras hånflin suddas bort. Svensken måste sluta låta sig hunsas.

   • Ja, jag undrar om Ebba Åkerlunds pappa är medveten om att terrorattentatet på Drottninggatan kan ha varit ”a false flag ”, iscensatt av de styrande. Även ”false flags” skördar riktiga offer.

  • Sådär har det låtit flera ggr när ”nya” medborgare har hamnat i kläm så har det varit ett snabbt stöd imot racism…
   Vilken? Dom är fortfarande å jobbar å kommer få höra på kvällsnyheterna just innan sängdags vad som skett i grannstaden.

 74. Kärlekensmanifestationen på Sergels torg mot racism strax efter dådet var rena hånet mot offren och efterlevande. Att se vänsteräckel som bär ansvaret för händelsen stå där och försvara mångkulturen. Vidrigt!

 75. Självklart skall staten betala skadestånd till offren och dess familjer som drabbats av den inkompetenta socialist staten. Det råder här ingen tvekan om att Staten inte tagit anvar i sin myndighets utövning.

  • Håller med dig. Det är en viktig poäng å dels moraliskt för folket men i slutändan också för resten av världen att Sverige tar ansvar för sina invånare.
   Jag tror på jultomten.

  • Staten är vi skattebetalare. Skadestånd skall utkrävas av ansvariga lämpligen ; 1. Partiledare. 2. Partier. 3. Ansvariga tjänstemän.

 76. Trots att det inte gick riktigt så bra för SD som vi alla hoppats på i valet, så kan vi iallafall glädjas över att MPs tid som regeringsparti äntligen är över.
  Snart röstas statsministern bort och sedan börjar den långa utdragna processen fram till ett extra val.

  • Jag tror inte på våran ”demokrati”.
   Känns som betydligt fler skulle ha lagt på SD.
   1/10 som jag känner är skarpt imot SD å pratar om rosa moln å andra falskheter, där SD är de värsta som finns å allt vettigt är bara nazistiskt skitsnack.
   Medans 9/10 är klart för SD eller tycker om SD.
   Att då se sin kommun/region/län rösta …. *suck*

   Du ska ha en stor eloge JÅ för att du håller ut.
   Maken till sandlåda å vuxen mobbning har jag aldrig sett/hört.

   • Ja men nej , det tar tid att förändra ett land .

    De sista 30 årens vanstyre kommer märkas av i minst 1-2 generationer framåt !

    • Om ett visst så kallat demokratiskt parti använder sig att datavalfusk, får SD och andra sverigevänliga partier kämpa mot andra partier, plus allt valfusk som drar ner valresultatet.
     Det är inte rättvist rent demokratiskt sett!

     • Att det varit valfusk kan jag inte säga emot , men att landet skulle sett annorlunda ut nu tvivlar jag på !

      Möjligen kan stora framgångar för SD , AFS och MED få våra slumområden att brinna mer än någonsin samt att en del av dom skulle ge sig ut och ”straffa” svenskar så att samhället blir farligt för de som går ut !

  • En regering med Annie Lööf i är det i särklass farligaste och galnaste alternativet av alla tänkbara regeringsalternativ.

   • Det hänger på hur Ulf ser på saken.
    Sedan tror jag att det kommer bli för många viljor inblandade för att en regering med C, L och S skall fungera.

   • Hon har ju redan blivit utvald av Bilderbergerklubben, så det är därför höst troligt att det blir hon som blir statsminister i en svensk koalisationsregering.
    Det är THE DEEP STATE som rycker i de ”demokratiska trådarna” och regerar i kulissen, enligt devisen ”verka men inte synas”.

  • Annie Lööf är värre än Löfven. Har du redan glömt hur Fälldin körde Sverige på grund? Karln klarade inte ens av att lösa U137 krisen på ett bra sätt.

  • Många har missat helt vad som redan bestämts ska hända s mp fortsätter med c som nu hoppar över och v kommer passivt stödja den nya regeringen, då blir det 175 mandat och majoritet. Är inte det uppenbart för alla ? Bara atr följa media som skriver artiklar som ska förbereda folket för detta.

   • Det är ju så klart Löfvens våta dröm.
    Men det räcker att en av dessa 175 personer blir politisk vilde, så går planen i kras. En bräcklig konstruktion, minst sagt.

   • Klafs,
    Ja, underskatta inte en person som har fått doft på den yttersta makten! Rödskrikan torde inte tveka till ett erbjudande om att bli statsminister.

 77. Enligt statistik från 2015 så kostade varje intern på någon av Sveriges tre högsäkerhetsanstalter 14 700 kr per dygn, således närmare 5,4 miljoner per intern och år.

 78. Ja..jag har länge önskat mig att en ny regering . t.e.x .SD 51 % , skulle inrätta en juristkommission med ledamöter från t.e.x Schweiz , Polen , Ungern , Luxemburg , USA, m.fl. som utreder ansvar för att man släpper in människor utan ID i landet .
  Och som många skriver här : ”kärleksmanifestationen ” var så oerhört provocerande att man nästan aldrig varit med om något mer utmanande mot all anständighet.

 79. Bra initiativ, hoppas han får stöd. I förlängningen ska det också utkrävas ansvar. Att inte fler drabbade av sjuklöverns politik tar bladet från munnen. Men medias makt över oss är stor och ingen vågar. Sjuklövern tillhör de accepterade av media och anser sig själva vara sååå humana. Men man måste alltid tänka framåt och ibland ta tuffa beslut, godhet kan ge katastrofala följder. Trots allt så har säkert 30 procent insett att migrationspolitiken är en katastrof, att SD inte fick fler röster beror på skrämselpropaganda, trygghets och stödröstning. KD ska nog vara tacksamma till SD och M väljare som gick över sista veckan.

 80. En oberoende kommission kommer aldrig att tillsättas i denna fråga.

  Ebba blir ett onödigt offer som politikerna helst vill glömma.

  Vi här ska inte glömma, låt oss upprätta en minnesgoda över invandringens onödiga offer. Se till att ingen glöms, Ebba, Pela, Fadime, Elin….

 81. Beaktat valresultatet, om med en fullt utvecklad demokratisk parlamentarism så hade Kasselstrand tagit plats i Riksdagen.
  Detta då ett mandat då skulle motsvara 1/349=0,2865 % av rösterna.
  Denna 4%-spärr har ingenting i en demokrati att göra.

 82. OT men ett uttalande som präglar samtiden och synsättet hos ”vår” främsta fiende:
  Marxismen är
  oförenlig med nationalismen. Marxismen ersätter alla former av
  nationalism med en internationalism som smälter alla nationer samman i
  en större enhet.
  J Stalin (1880-1953)

 83. Någon som hört godhetsknarkare Kjell Bergkvist yttra sig om den här katastrofen? Något upprop kanske? 60 000 i ersättning för flickans liv……en muslimkvinna som vägrar ta i hand får 40 000…?

   • Exaaaaaaaaaaaaaaaaat! ”Akilov skall faktisk jobba på konsum efter avtjänat straff. Akilov är en människa. Vi måste vara humana emot Akilov, vet du hur många gamla och sjunka som kan död i förtid på långvården, så kan Akilov kan få ännu lyxigare boende.

    Det är därför jag och mina övriga batikhäxor sjunger we shall overcome för rinkeby barnan. ” Ulla , 68 år , Batikhäxa av första graden och troende marxist. /Ironi off

 84. Tyvärr blir inte skarpaste begåvningarna politiker. De begåvade finner mer stimulerande sätt att försörja sig. Blir som med militären förr (kanske nu), s k B-studenter blev officerare då de inte kom in på universitet för högre utbildning.
  Intressant vore om någon ’forskare’ gjorde en sammanställning av alla Sveriges politikers meriter. Gissar att det blev en beklämmande läsning.
  Vad kan Folket vänta sig för resultat från dessa politiker?

 85. Ursäkta,
  Jag glömde bort att Kasselstrand inte får diskuteras på detta forum. Förstår därför att min kommentar raderades.

 86. När Löfven utlyste extraval 2014 sa han följande: ”Dom (sd) har 13%, vi andra har 87%”.

  Med det fastställde han att SD är det enda oppositionspartiet. Och det stämmer även idag.

  Jag hoppas innerligt att FJANTEN utlyser extraval igen och denna gång faktiskt våga stå för det han säger och inte fega ur.

  Sverige behöver förändring och förändring är omöjlig om dessa parter får styra sverige.

  • Det finns ingen anledning att tro att Löfven inte kommer att göra allt som står i hans makt för att få sitta kvar och fortsätta leka statsminister.

   • Japp. Och hans blinda blå-pillade valboskap fortsätter hålla för öronen så de slipper höra sanningen… Hear no evil, see no evil. Tragiskt.

 87. Varför tas inte detta viktiga brev upp i SVT – jo för de är presis lika skyldiga som 7-klövern till attentatet på Drottningsgatan.

 88. Ebbas pappa yttrar en synnerligen brännande kommentar om PK-eliten i Sverige! De är så medvetna och rädda för att på vitt papper med svart text läsa att det är DOM som bär skuld till allt helvete som vårt land utsatts för genom denna ohämmade och icke kontrollerade invandring av parasiter och kriminella! ( min åsikt)! Endast en promille av alla inkommande borde fått komma in, nämligen de som kunde identifiera sig! Alla övriga skulle direkt avvisats! Rätten att söka asyl, mig veterligen gäller endast personer som kan styrka sin identitet! Alltså så kan merparten politiker åtalas för brott mot rikets säkerhet!!!

 89. Förstår massinvandrings-ivrare i sju partier något av det Ebbas pappa skriver? Förstår de att de att de är medskyldiga till att Stefans dotter mördades av terroristen Akilov?

  Tyvärr tror jag inte det. Hundratusentals migranter från Afrika och Mellanöstern väntas de närmaste åren.

  Som om invandringen vore en naturlag som inte går att stoppa!?

  Politikernas ohörsamhet och envisa malande att inte tala med ett visst parti kommer att leda till många fler mördade svenskar…

 90. Det är oerhört tragiskt. Därför ska vi hjälpa varandra i Svenska Folket.

  Fina svenskar tjänar pengar, på att krossa Sverige, tills ingen längre kan tjäna pengar.

  Sverige måste bli Landet Sverige igen, så kan Hemländerna få hjälp på plats.

  Nu måste Återvandring börja för alla som kan flytta hem och alla som har lurat Sverige genom att resa hem på semester och andra resor.

  Cirka två miljoner kan förmodligen åka hem och bygga sina hemländer med hjälp av EU-regionen Sverige.

  Nu har de fått nätverk, pengar, utbildning, vård, omsorg och identitet som omfattar Välfärd.

  Dags att hjälpa människor att utveckla sina hemländer, allt annat är elakt och strukturell rasism.

 91. Dömdes för en kommentar på Fria Tider
  “Alla ni snakar on tiggeri men muslimer knullar Sverige pengar men svenskar tar heller terrorister till Sverige än tiggare dom vill bara ha pengar men muslimer vill döda er”, löd kommentaren.

  Efter att ha kartlagts och polisanmälts av skattefinansierade Näthatsgranskaren åtalades mannen, som är i 55-årsåldern och bosatt i Johanneshov, för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

  Nu har han dömts för brottet av Södertörns tingsrätt.

  Kommentaren ger enligt tingsrätten ”uttryck för stark misstro mot personer av muslimsk trosuppfattning och deras syfte med att befinna sig i Sverige”.

  ”Den är utformat på ett kränkande sätt och inbjuder inte till någon religionskritisk diskussion eller presenterar någon konkret politisk idé. Det råder enligt tingsrätten därför ingen tvekan om att kommentaren uttrycker missaktning mot muslimer på sätt som fullt och klart överskrider gränsen för en saklig diskussion rörande folkgruppen ifråga”, skriver Södertörns tingsrätt.

  Brottet är inte ringa, fastslår domstolen”
  http://www.friatider.se/b-ter-f-r-kommentar-till-fria-tider-artikel

  • Vad nu 55 åringen skriver om mussar så är det väldokumenterat.
   Fast vad gäller mussar så är de bara ett redskap för globalisterna till att mjuka upp nationalstaten.
   55 åringen har således full rätt att försvara både sej själv och Fosterlandet.
   Det är det lag på.

 92. Nu är det försent. Svenska folket 82% har röstat för politisk islam och terror.
  De enda återstående alternativen nu är att överge Sverige eller bli en dhimmi. Svenska folket är det mest idiotiska som någonsin kravlat omkring på denna jord och förtjänar inte att existera.

 93. Man kan ju göra en jämförelse ; Två (S) kvinnor tror sig vara den enda i Julian Assanges liv. När kvinnorna träffas visar det sig att J.A. delat med sig till båda kvinnorna. Dom har t.o.m. haft sex i Naturhistoriska Museets biosalong.
  Kvinnorna blir sura och vill att JA ( som straff ) skall tvingas till ett HIV test .
  Lesbisk radikalfeministisk polisaktivist bestämmer att all penetrering är våldtäkt och får så småningom sossekvinnan och åklagaren Marianne Ny att begå en serie rättsövergrepp på J:A: som fortfarande pågår i .o .m att Assannge fortfarande inte säkert kunnat lämna ambassaden.
  –Sedan har vi olika regeringar i Sverige som i årtionden släppt in mordiska galningar , ruinerar skattebetalarna och gjort möjligt för mördare att ; mörda , råna , bestjäla och misshandla 10 000 tals svenskar.
  Ingen reaktion alls …..
  Jo. — det förstås….vi som vågar protestera jagas med HMF lagar .
  bl.a. av en avskedad polis ..han var så ” knepig ” att han åkte ut. ( bl.a. dömd för djurplågeri ). men istället får brottsdömde expolisen 600 000 av regimen för att jaga oliktänkande på nätet. !!!

 94. Läser man den svenska politikernas historia så finner man det politiska systemet är att de flesta av dem vill äga folkets makt, som vi väljare frivilligt lämnar ifrån oss!

  Att ingen förstår att all politik handlar om att suga åt sig all makt de kan komma över!
  DET TYSTA HÅNSKRATTET VILAR ÖVER OSS VÄLJARE SOM INTE VILL HA DEN MINSTA BESTÄMMANDERÄTT ÖVER VÅRA LIV!!

  Vi är ett ganska stort gäng som jag anslutit mig till och vår idé är att bilda en Ideologi där allt av lagligt bedrägeri skrivs ner om hur och varför!
  Undrar om någon tidning vill ta in denna verklighet som vi vill återge ifrån förr i tiden till nutid om politisk historia ifrån Antikens dagar!

   • Har skickat det det här till några politiker och inget svar har jag fått??

    ”Bilderbergergruppen är vårt lands MAKTHAVARE!

    Sverige försökte bli ett civiliserat samhälle som tog slut på 60-talet genom att feministiska kvinnor släpptes in i riksdagen som hade Bilderbergergruppens order som skulle vara ett experiment! (Som har blivit den katastrof vi lever med)
    Detta fick Tage Erlander order om 1957 då han blev medlem i den kommande världsregeringen! Källa: Sten Andersson som inte tyckte om varken Tage Erlander eller Olof Palme medlemskap i Bilderbergergruppen.”

 95. Ja Ebbas pappa, Det är svenska myndigheter som bär allt ansvar från regering till alla myndigheter och nyttiga idioter som förkovrats sig ekonomisk med denna sanlösa invandring där kriminella , islamister har vällt in i landet utan ID pass ingen vet vad de gjort innan eller var de bott. Du har råkat ut för en otröstlig sorg , Själv hade jag en stor sorg efter 7 år bestämde jag mig att försöka igen. Invandringen av id lösa personer är helt vettlös det är globalisterna som skapat detta , regering alla myndigheter där få människor som har makt använder invandringen för att fylla sina egna fickor och många nyttiga idioter som tror det handlar om välgörenhet när det handlar om pengar då invandringen är ett sätt att skinna alla gemensamma skatter.

 96. Den enda skillnaden mellan DDR och Sverige är att från DDR ville alla fly, men till Sverige vill alla komma. De gamla ritningarna avseende muren borde hursomhelst köpas in.

 97. Jag vet inte… Jag funderar, måste hela svenska folket drabbas, INNAN vi inser vad ”mångkultur” verkligen ger oss?

  Vi har exempelvis sett hur en okänd somaliska har, via personkryss, lyckats segla upp i toppen för MP. Hur? Genom att be KLANEN rösta på henne. Och det för att hon ska ge dem förmåner. Förmåner, på vår bekostnad. Mer nedskärningar i budgetar, högre skatter, osv. Sämre för oss, för att de ska få det bättre. Försämringar som våra förfäder skapade och byggde upp för oss. Det vill de ha, utan att behöva göra något.

  Eller se på Arif Mo. Arresterad igen, och bortförd. För exakt vad, det vet jag inte. Men denne våldtäktsman har fått för sig att han är ”skyddad”, för när han åker dit, då kommer batikhäxorna rusande. Med sina kärleksförklaringar, med sina handhjärtan, med sina anklagelser. Han är så oskyldig, det är de andra som är skyldiga, som lurat honom till ditten och datten. OCH så får han leva gott på svensk välfärd. Tusan, han är ju så uppsnoffsad, tänk om gemene svensk hade råd att se ut som han…

  Så Rahkmat då. Karln som blev mutad av familjen Nujen. Pengar som de inte vill redovisa för. Istället gör de allt för att tysta kritiker. Rahkmat som ville bli martyr, som ville döda en massa svenskar för sin ”gud”. Och det värsta är, han lär, på många sätt, ha det bättre i fängelset än om han hade skickats hem.

  Så det är så här det ser ut i Sverige. Uppenbarligen är det så här vi vill ha det… För vi vågar inte rösta emot det. Vi vågar inte protestera. Det är först när vi har drabbats, som vi protesterar. Och om det får fortsätta som det gör, hindras vi snart att protestera, för då har islam tagit över.

  • Varje utis som begår brott mot person eller personers egendom eller mot offentlig egendom, eller mot väsentliga regler, ska naturligtvis skickas till sitt ursprungsland, eller något annat land som kanske kan övertygas att hysa honom.(låt oss säga genom att man i förväg betalar landet för att behålla honom i tio år eller så).

   Och inga långdragna rättegångar. Vi behöver inte veta några detaljer, bara att utisen begått brottet. Inga diskussioner om strafftid e dyl. Det är ju inte fråga om att straffa, bara att avvisa.

  • Det slog mig att Rahkmat och Nujen har åtminstone två saker gemensamt: för det första tror de på samme gud, nämligen Allah, och för det andra hatar de svenskar.

  • Jag skulle tippa mellan 100000-500000 tusen, de andra lider betalat skatt och många ser inte vad som händer framför deras ögon .

    • Absolut,
     Socionomer, tolkar, advokater, lägervakter (på förläggningar), lärare, läkare, brandmän, simlärare, sjuksyrror, yrkesdemonstranter, saxofonister, tandläkare,biståndshandläggare, hyresvärdar, psykologer, slaktare (halal), debattörer, redaktörer, chaufförer m.fl. m.fl. m.fl..
     Alla kan få jobb för bristen är skriande. Asylindustrin höjer BNP offantligt. Tänk vad den hade legat på om vi hade haft gränskontroller av gammalt hederligt slag.
     Magda jublar!
     Obs. Även ’per capita’ hade legat betydligt lägre (hehe).

 98. jag skulle vilja veta vad han röstat på senaste 5 valen.
  hade ebba fått leva så hade hon vuxit upp och blivit en pk sd hatare som en god stockholmare ska vara

 99. En fruktansvärd tragedi. Våra 7-klöverpolitiker är givetvis de skyldiga. Ebba är ett av tusentals offer årligen. Offer är inte bara de dödade och anhöriga, våldtäkter, misshandel, stölder och bilbränder kan förorsaka personliga tragedier. Det är alltså ett accepterat pris befolkningen får betala i form av lidande och där inget ansvar utkrävs.

 100. Samtidigt som löven i dag går ut och säger:
  ”” nu måst alla vi ANSTÄNDIGA partier gå ihop och bryta blockpolitiken ””

  Underförstått…ALLA VI SOM VILL HA DET SÅ HÄR !!!

 101. Alla som har barn måste väl reagera på det meningslösa våld som drabbat Ebba och hennes familj, anhöriga och vänner.
  Det är helt sjukt och alla från muslimska församlingar upp till politiker och ”goda” människor. Måste ju ta ansvar för att det inte ska ske igen. De är fint med hjärtan och kramar. Men det kommer antagligen ske igen.
  Jag ser ingen handlingsplan av politiker. Kanske har säpo blivit mer alerta. Några extra betonglejon. Men var är handlingsplanen och utvisningarna av radikala muslimer? Samt de som fått nej på uppehållstillstånd. De som lever i parallella samhällen och är ett hot mot demokratin och säkerhet.
  Hur länge ska svenska folket få leva i skräck i sina bostadsområden?

  • Förmodligen kommer Möller att dränka Akiolv precis som hon gjorde med sin man eller så dödar dom varandra och ännu bättre.

 102. Det börjar bli jobbiga kommentarer för kaosvänstern nu.
  Dalai Lama och nu Ebbas pappa.
  Men det skiter väl vår oansvariga regering i?
  De är ju inte ansvariga som de ser det.
  Och det gör vi med. Verkligen oansvariga.

  • msm raderade väl vad Dalai sa..??…
   klippte bort där han sa att alla skulle åka hem igen…
   att mångkultur endast skapar elände för den inhemska befolkningen och dess kultur.
   Så med andra ord har detta uttalande aldrig existerat…;(

 103. Sjöklövern är ansvarig för detta vansinne punkt slut . Ingen väldigt få har försökt stoppa vansinnet om de hade en samvete men tror inte de tänker sådana tankar de tänker bara på makt och pengar och att slå sönder hela sverige

 104. Sabla Löfven och Annie Lööf, en så fin flicka som Ebba offrade ni med er äckliga musim-invasions-politik!
  Äckel, det var ni som släppte in hennes jihaddmördare!

  • Nu var det ju Alliansen samt Mp som genomdrev migrationsöverenskommelsen 2011. Och från SD håll var det tyst, inget tal om misstroendevotum eller att välta budgetar då inte. Och nu vill man återigen sätta Moderaterna i regeringsställning, partiet som alltid infört generösare asylpolitik vid makten.

   • Tyst var det då rakt inte…men som du kanske VET…??…
    kan man i riksdagen inte rösta för mer än dom mandat man har…
    SD hade 49 och nu 62……
    antar du syftar på att afs hade gjort det bättre med sina 11,000 röster som hade gett NOLL mandat då..??..

    • Var det inte? När hotade SD Alliansen med misstroendevotum eller att välta deras budget? Tvärs om röstade ju SD för mer av Alliansens politik 2014 i motsats mot den demokratiska viljan.

     Afs faller inte direkt mig på läppen nej.

   • Hur kan man döda en så fin och snäll flicka som EBBA, fy fasiken, kalla det för hat för det är HAT, jag HATAR mordhandlingen!

     • listan på döda dom senaste 8-10 åren , direkt drabbade av massinvandringen är lång nu…och den kommer bara att
      växa..;(

     • Jo, men det var ju länge sedan. Det svenska folket kommer inte ihåg saker som skett så långt tillbaka i tiden. De flesta av vår befolkning ser ju positivt på Persson och Reinfeldt, den näst värsta förrädaren i Sveriges historia och den värsta förrädaren i världens historia. Det här folket är patetiskt.

  • Inte enbart regeringen. Varenda företrädare för 7-klövern (inklusive ”journalisterna”) de senaste 20 åren, samt varenda individ som har röstat på dem, har blod på sina händer. Hade rättvisa rått så hade runt 99% av befolkningen blivit dömda för medhjälp till tusentals våldtäkter m.m..

    • En fängelseplats kostar 100 gånger mindre i ett flertal afrikanska länder mot vad det kostar i Sverige per fånge och dygn genom att fängelset håller lägre standard och lönerna är betydligt lägre och maten enklare. Givetvis får nya landet betalt och alla vinner på det.

     • Visst är det billigare i Afrika, men det kommer ändå att kosta pengar. Och det finns inget i deras (SD) budget.

  • Om vi måste, så låna från utlandet. Vi måste förvara de illegala fram tills utvisning. Vi måste också ha förvar när det gäller utredning av migranter som slängt sina pass innan då når oss.

    • Merparten av migranterna säger sig ha förlorat sina pass på sin färd mellan Turkiet och Grekland (Medelhavet), samtidigt som mobiler, cigaretter, och pengar ej förloras…..vad beror detta på?

   • 1. Utvisa dem inom 24 timmar efter dom.
    2. Neka dem tillträde till landet och låt flygbolaget ta hand om det (vilket fungerar i andra länder).

   • Håller med dig i dina synpunkter, men det ger inte ett speciellt seriöst intryck att säga sig vilja införa något samtidigt som man inte avsätter en enda krona för att genomföra det.

  • Varför behövs förvar av ”utvisade” (de dömda till att bli utvisade)? Det är bara att utvisa dem till det land de har blivit dömda till att bli utvisade till!

    • Det kan genomföras betydligt billigare än idag. Varför flyg när det finns lastfartyg som kör tomma ut från Sverige till tex Angola för att hämta hem tex kaffebönor eller bananer?

     Ett gäng med militärer ombord kontrollerar att resan sker utan incidenter. Flera tusen kan åka samtidigt.

     Resan bekostas genom att de får arbeta några månader på plantager i landet där de lämnas av.

     • Ja, men eftersom det inte är budgeterat innebär det mindre pengar i någon annan budgetpost. Frågan blir då vad ska då stå tillbaka?

      Dessutom är det inte speciellt trovärdigt.

    • Självklart är det inte gratis, men det är också irrelevant, då man måste ställa det i relation till alternativen. Hade det gällande alternativet varit ”gratis” så hade det varit en enorm kostnad, men det är inte alternativet. Dagens tillvägagångssätt kostar ofantligt mycket mer. Att flytta över poliser från A till B tillför ingen merkostnad. Resurserna som behövs finns redan tillgängliga.

     Istället för att ha poliser på åsiktsbrottsutredningar/häxjakter, sätt dem på att kontrollera individer på flygplatserna. Ta emot asylansökningar på flygplatsen, men om individen saknar korrekta papper så förs inkräktaren direkt över till flygbolaget med information om att individen ska sättas på första bästa plan tillbaka dit den kom ifrån (oavsett land). Flygbolagen kommer då börja kontrollera sina passagerare, och låter dem helt enkelt inte flyga till vårt land utan giltiga identifikationsdokument etc.

     Varför tror det svenska folket på de lögner regimmedia sprider? Sverige har inte som ensamt land skrivit på massa internationella konventioner och övriga länder har inte samma problem som Sverige har (åtminstone inte i samma magnitud). Övriga länder klarar av att avfärda individer direkt vid gränsen, t.o.m. andra humanitära stormakter som Kanada klarar av det!

     • Vad jag syftsr till är att det är väldigt mycket retorik som man inte backar upp med verkliga handlingar. Vill man se vilken politik ett parti driver är min fasta övertygelse att budgeten och voteringshistorik säger mer om ett partis realpolitik än dess retorik.

     • Jag håller helt med, retoriken spelar absolut noll (då politiker, likt ”journalister”, enbart ljuger). Men när det gäller voteringshistoriken så är SD de enda som har stått på den goda sidan, och när det gäller budgeten så är den såklart baserad på att de får igenom sin politik (i.e. fiktion för alla förutom de som har majoritet).

     • Allt är relativt, men vi har sju partier som under ett par decennier har drivit en politik menad att utrota vårt folk, och ett parti som har velat stoppa folkmordet (eller på sistone sakta ner det lite).

     • Om så var fallet varför la då inte vågmästarpartiet in ett missförtroendevotum mot Reinfeldt i samband med migrationsöverenskommelsen 2011? Varför gick man 2014 mot folkets demokratiska vilja att slippa ytterligare ett år med Moderaternas politik?

      Och sist men inte minst, varför har då SD träget backat upp mot Moderaterna trots att de alltid infört generösare asylpolitik i regeringsställning?

     • Ja du, det får du ta upp med Mattias Karlsson. Jag har varit emot SD:s vurm för Moderaterna hela tiden. Notera att jag INTE påstår att jag helt står bakom SD, jag påpekar bara att de reella alternativen är ofantligt mycket värre. Pest eller hösnuva, typ.

     • Personligen tror jag att deras största lojalitet är mot mammon, se till att musta ut så mycket slantar det går ur gödkalven innan de lämnar efter 3 mandatperioder.

     • MK, absolut. Alla i SD? Nej. Fast å andra sidan så är det MK som bestämmer vilka som får representera SD, så med Kent ute i kylan så kanske du har rätt om de i riksdagsgruppen i alla fall.

  • och det har du sett i dom andra partiernas program då..??..
   Vad jag sett och hört har JIMMIE sagt det fler gånger,att hyra platser
   utomlands..t.ex östländer .

 105. Nu har jag mejlat länken till artikeln till Löve’n. Med kommentar: apropå anständiga partier. Förhoppningsvis får artikeln honom att inte sova gott om nätterna.

  • Han skiter TOTALT i Svenska folket, han sover gott bara han får ha makt och höja skatterna. Ps. det är många Svenskar som skadas och dödas för att Löfven INTE gör sitt jobb.

   • Trots detta utropar han sig själv till valets vinnare och utser sig till statsminister med stöd av blocket med kommunister som stödparti och borgarbrackarna sväljer detta med hull och hår trots att de kan få kraftfull majoritet om de samarbetar med SD. De kan fanimej inte vara riktigt kloka och måste bytas ut till vettigt folk.

   • Ja, det gäller alla som misshandlas, rånas, våldtas, mördas av vanekriminella, illegala och oidentifierade som försörjs av samhället och som tillåts vara kvar.

  • Glöm det! Löfvens stab med bl.a. pressekreterare, går igenom all post inkl. mail – och slänger det som anses obehagligt, innan Löven har tagit del av det inkomna.
   Den officiella delen som visserligen diarieförs men som anses oväsentligt.

   Löfven har också en inofficiell postlåda, där korrespondens sker av en helt annan natur.

  • Tycker du gjort det helt rätt,att sitta som nedan och ..leta varför det var bortkastat är negativt tänkande.
   Sedan gäller väl även..??.. lagen för löven…??…om att spara all digital
   kontakt mm….??…så raderad är det inte men gömt långt ner i någon hårddisk är det säkert…;)..

 106. om man tänker att arnstad är rådgivare åt regeringen och lövet hur mycket får han inte för det. Fullkomligt sanslöst detta land

 107. Löfven borde titta på bilden av denna lilla 11 åriga flicka, hon har fått leva och växa upp om jag Stefan Löfven skött mitt jobb och utvisat denna MÖRDARE innan han gjort sitt brott på Drottninggatan . Akilov var en islamist som vistades illegalt i Sverige.

 108. Denna artikel och bild på den försvarslösa flickan skall, efter kontroll med familjen, användas för att upplysa Svenska folket vad som hänt, och kommer att hända igen. Hoppas Åkesson tar med sig denna bild och visar upp för mobbargänget, så att de ser vad de ställt till med.

 109. Vi måste diskutera godhet. Hur goda handlingar kan döda människor. Goda handlingar har redan skapat pengakris i många kommuner. Hur goda blundar för de offer som dör i köer till cancervården. Hur de goda ger pengar till islamister. Hur de goda ignorerar de konsekvenser utlänsk kriminalitet sprider i samhället.
  Vad är godhet?

  • Du är inne på rätt spår. Godhet är att offra av sig själv för sanningen. Godhetssignalering för att stärka sitt eget rykte eller framhäva egot är ondska. Goda människor skryter inte, utan är ödmjuka.

 110. Expressen har sannolikt legat på detta inlägg för att inte presentera det före valet och därmed påminna väljarna om vilket vidrigt samhälle man skapat.
  För precis som regeringarna Reinfeldt/Löfven har msm i lika hög grad samma blod på sina händer

 111. Massinvandring är ju nu något som svenska folket visat i val att de önskar, och med detta då ökat våld.
  Detta självskadebeteende borde rimligtvis bli föremål för åtskilliga internationella doktorsavhandlingar.

 112. Kommunister måste vi få ett stopp på och det kan vi ordna genom att sprida denna intervju! De skyldiga är: V-S-C och MP
  Den här intervjun borde stå kvar så länge det finns kommunister i landet!
  Vi måste tvinga kommunister att avslöja vad de alltid har sysslat med!
  https://www.youtube.com/wat

 113. Huvudlös asyl- och migrationspolitik bär även ansvar för våra våldtäktsmisshandlade småflickor, för alla invandrarmördade svenskar, för 250 000 svältande självmordsbenägna pensionärer, för alla vettskrämda otrygga svenskar, för våra barn som inte får utbildning i skolan, mm.

 114. Svensken är så trögfattad att alla familjer behöver drabbas som Ebba’s innan vi kan få stopp på vansinnet och ställa de ansvariga inför rätta.
  Sorgligt på riktigt!

 115. Löfven&Co har blod på sina händer. De bär det fulla ansvaret för det som hände på Sveavägen, på IKEA i Västerås samt för alla mord och våldtäkter begångna av s.k flyktingar. Det är en diger lista herr Löfven.

 116. En människa har nu tagit bladet från mun, t.o.m fått mediautrymme i Expressen, och sagt det som den överväldigande majoriteten svenskar tänker och har tänkt länge.

  T.o.m 7-Klöverns ledare vet att vad han säger stämmer till 100% men tiger som muren för att inte göra ”självmål”.

  Endast SD talar och har så gjort i flera decennier om att dådet på Drottninggatan ör ett resultat av 7-Klöverns förda migrationspolitik.

  Det blir aldrig någon haverikommission, den skulle bli för komprometterande för ansvariga parter, samt klart och tydligt visa att SDs linje varit den rätta hela tiden.

  Nu kommer 7-Klövern och dess följe att försöka hitta så mycket ”skit” som möjligt att kasta på denna enda människa för att totalt tillintetgöra honom samt ”androm till varnagel”.

  För sådana är dom, 7-Klövern.

  • Denna familj kan vara det som får bägaren att rinna över, vi behöver något som går rätt in i de sovandes huvud. Denna händelse kan vara, rätt använt, det som vänder det hela!

 117. OT: Vilken skojare https://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/det-ar-forvanande-att-sd-stangs-ute/ När går denna människa i pension?

  Det är inte förvånande alls, de stod alla sju med prideflagga innan valet och garanterade att de inte tänkte samarbeta med SD, helt otroligt att några trodde på någonting annat. Helt otroligt att några t.ex. stödröstade på KD som naturligtvis väljer Löfven framför SD.

  Finns många dunkla sanningar man inte vill ha ett åttonde parti nosandes på, några vilka Leif varit snabb att leka expert på i sina kommenterer från tidigare.

  • GW Person har sagt att han tänker rösta S tills han dör och han får stå sitt kast, medansvarig för den fortsatta huvudlöss invandringspolitiken och dess offer.

   • Har GW indirekt EBBAS blod på sina händer, bara för att han likt en sosseslav bara röstar som en robot på samma parti om och om och om och om igen……..?
    Tycker synd om GW…..ändå….

     • Tror att han i efterhand ångrar att han automatikröstade på sossarna”, när han inser att han indirekt genom sin röst, möljiggjorde för EBBAS mördare, att få komma till Sverige.

     • Han borde inte säga något så dumt som att man röstar på ett parti tills man dör. Det är ju att omyndigförklara sig själv.

   • Som så många i hans generation. Men de kikar på historien och tror att välfärd beror på politiker. När det snarare beror på individens inställning till samhälle och nationalstaten. Ser folk att samhällets skyddsmekanismer inte innefattar dem själva. Tappar man tron på att upprätthålla det. Leif är en priviligierad gosse som antagligen inte förstår hur socialdemokraterna allt mer övergett sina egna väljare. Samt håller på att paja hela välfärden.
    Inom den här mandatperioden kommer mycket riktigt väldigt många gamla sossar dö. För vården kan inte hantera en så stor invandring. Där de flesta har eftersatta vårdbehov.
    Kanske har Leif en sån där privat sjukförsäkring som garanterar snabbare vård än majoriteten av landets innevånare.

  • Ett av dom större bedrägerir i Sverige när folk röstade på Sossarna för att man hade samma invandringspolitik som SD. Skulle S samarbeta med MP, C och L så då bestämmer Annie Lööf och Isabella Lövin att vi ska ha fri invandring så jag välkomnar extra val.

 118. Varför inte låta den asylsökande mottaga beslutet om utvisning eller uppehållstillstånd hos polisen. Om uppehållstillstånd avslås låses den sökande in. Om uppehållstillstånd medges lämnar den sökande polisstationen.

  • Och om den asylsökande vägrar att infinna sig hos Polisen för delgivning av beslutet medför detta att ett eventuellt beviljat uppehållstillstånd ogiltigförklaras.

   Den asylsökande skall alltså få avslag på ansökan utan rätt att ansöka igen.

 119. Ebbas pappa har i den ändlösa sorgen efter sitt mördade barn gjort en stor insats med sin artikel för att få politiker att förstå att en ansvarslös invandring från kaosländer innebär en stor risk för medborgarnas liv. Tack till Stefan!

 120. Kommer näthatsmuppen Tomas Åberg nu verka för att också Ebbas far åtalas för hets mot terrorreligion? Ingenting förvånar mig längre.

 121. Så länge de ”goda” politikerna kommer hitta vägar att stänga ute det ”onda” SD. Så kommer terrorhotet aldrig minska. Utan snarare öka. Likaså kriminalitet, utanförskap och allmänt elände.
  För de är så goda att de inte bryr sig om sin godhets konsekvenser. De har inte lärt sig att kika på frukterna av sina handlingar. Det är ju i dem man kan bedöma godheten. Varför är de så blinda?

 122. Lyssnade på Ebbas pappas sommarprat och det var så outhärdligt sorgligt. Dessa anhöriga som INGEN brydde sig om då eller bryr sig om nu. När jag tänker på attentatet så är min kvarstående minnesbild kärleksmanifestationen på Sergels torg. Man sjöng, skrattade och kramades och så vandrade man hand i hand hem i natten i fröjd och gamman. Så gör man när ens anhörig INTE ligger död.

 123. Alla dessa sunda svenskar av folket som gör sin röst hörd några gånger före de tystas ner av pk-maffian, jag tänker på Ebbas pappa, gymnasieläraren som skrev några lysande artiklar, Springare som skrev några lysande artiklar. Men alla andra de galna rösterna som Wolodarski, Anders Lindberg m.fl. tillåts höras dagligen sjukt.

 124. Globalistmaffian vet mycket väl
  att många offer kommer det bli.
  Antingen slutar det med deras
  önskan om en kulturdiktatur
  eller inbördeskrig.

  Finns det någon chans att stoppa?

  • Då är dom 82 % en medskyldiga till terrorattacker, våldtäckter , mord , och allt annat vansinne som kommer med mångkulturen.

   Det ska dom ha jävligt klart för sig.

 125. Som jag skrivit i flera år nu….
  jag upphör aldrig att förvånas över DUMSVENSKEN !!
  FYRA år till med lika som det varit i minst TIO år…..
  LIKA med allt….

  En sak kan vi vara säker på i.a.f…
  DOM som ännu inte fått deltaga i all denna ”härliga värld” dom nu nästan enhälligt VALT för sig oss alla…
  KOMMER att få närvara MYCKET mer personligen….
  för nu är det fritt fram för ALLT det dom röstat för.

 126. Ja, jag förstår om pappan är skitförbannad, det skulle alla vara som förlorar sina barn i terroreländet, islameländet, hat, hot etc
  Islam=satan=satans folk=död=hell

 127. I dag gratulerar vi Håkan Juholt på hans födelsedag, Socialdemokraten som kom till insikt, hög tid att du går ut med att du röstade på SD.

  • Juholt tillhörde (S) vänsterfalang och blev till makten kommen litet överraskande efter Mona Sahlins – också högerfalangen – bortgörande av sig själv. Den starkare högerfalangen intrigerade sedan bort Juholt och satte en lätthanterlig svetsarlärling som partiledare. Minns att i (S)-partiet är det verkställande utskottet, partieliten, som tillsätter partiledare, inte medlemmarna i öppna val.

 128. Jesus kommer snart, är den enda som kan stoppa det som pågår och händer framöver, ondskan, islam etc Som alla borde inse kan ingen levande person stoppa hell som ökar. Allt skit, terrorn mördandet, våldtäkter, hat, hot etc kommer ifrån islam och islams följare. Islam tillåter allt sådant, för det går ut på eliminera, förgöra, söndra, splittra upp, förstöra människor och jorden.

 129. Asylsökande, ha. Skitsnack.
  Det heter VISA,,,
  Alla som INTE har det kan åka hem igen på flygbolaget’s bekostnad + dryga böter.

 130. En misstanke är att politiker har långsamma hjärnor och det tar åratal innan de förstår vad de borde känna till att vårt land är en katastrof!!
  Just det här kan vi som väljare utan samma åkomma vara glada över, att SD finns till!!
  Som ständigt berättar om den verklighet som 7-klövern inte känner till och knappast inte ens deras väljare.
  Så de med långsamma hjärnor, de borde söka sig till SD för att få fart på deras åkomma och får lyssna som sagt var på verkligheten istället, för att inte torska på den mytologi de suger i sig!

 131. Bara för att valet är över så är inte kampen över. Vi måste fortsätta prata med folk och grannar om varför SD är det som Sverige behöver.

  Jag är lite undrande till varför inte SD publicerade innan valet del 2 och del 3 i trilogin om Socialdemokraternas mörka historia.

 132. Vi är tiotusentals svenskar som de senaste 50 åren arbetat åratals i muslimska länder. 99% av oss vet hur dessa människor fungerar ”inshalla, bokra maliz”, – dvs de är helt uppfostrade efter pedoprofetens irrlära och förblir så också efter en tunnelbaneresa i Sthlm. Med sin disfunktionella begränsade tankeförmåga, begränsad av islams regler och inavel alltifrån hur ett toalettbesök skall genomföras till hur kvinnor och döttrar skall hållas för att ”hederkulturen” skall upprätthållas också i Europa gör en integration omöjlig.
  Vi minns t ex hur Lövens eget företag BPA blev blåsta på betalningen av ett jätteprojekt i Algeriet. löven kan lyssna med sitt eget fackföreningsfolk, – men å andra sidan facket är som bekant fucked i godhetssyndromet.
  Dessvärre vill inte naivisterna Löven och Kristersson (naiva enl egen utsago) inte lyssna på oss svenskar med tillsammans århundraden av erfarenhet av om islams folk utan fortsätter styra mot avgrunden.
  Vi svenskar som arbetat och bott i de aktuella länderna vet vad det innebär att berikas av dessa motsvarigheter till de bibliska gräshopporna i vårt fosterland.

  • Otroligt väl formulerat.Jag är själv en av alla dom som bott och arbetat i mellanöstern.Skriver under på varenda bokstav.

  • Egentligen är det inte naiva de varit. En naiv person lyssnar gärna på andra. De är och har varit arroganta och ignorerat andras erfarenheter och insikter. När resultatet inte går att dölja längre kallar de sig naiva. För vem kan vara arg på en naiv? De brukar ju vara ganska snälla….

 133. OT. Löfven tycker att alla ”anständiga” partier ska göra upp.
  Drygt 1 miljoner människors röster ska alltså negligeras.
  Värt att notera: Sossarna backade i 250 av 290 kommuner!

 134. Löfven kallar sg själv ooh sitt parti för anständiga. Vidare har han även kunnat peka ut vilka som är de oanständiga. Ett fenomen denne Löfven.

 135. Man kan ha åsikter om Gud och religion men ”Den gamle mannen” drar sig till minnes profeterna i bibeln.
  Om inte annat så var de minst lika förstående beträffande mänskliga naturen som någonsin nutidsmänniskan.
  Deras scenarion verkar ha relevans i dagens värld eller……….?

 136. Det ska bli mycket intressant att följa hur media hanterar Stefan. En person de inte lika lättvindigt kan rasiststämpla, som media gör med alla andra som säger exakt samma sak.

  Här, en person som blivit extremt drabbad av en genomusel och vettlös migrationspolitik. Han, om någon, har all rätt att vara vansinnig på de ansvariga som helt sjappat från sitt ansvar. Hade terroristen Akilov inte befunnit sig i Sverige, hade Ebba och de andra offren inte omkommit under lastbilen. Det är inte att fiska i bruna vatten, utan glasklara fakta.

  Tänk vilken mardröm om Stefan blev öppen sverigedemokrat. Hur svårt Mattsson, Sken-Helin och Lena Mellin ska ha när de författar nya huvudlösa pamfletter kring hur korkade och fruktansvärda sverigedemokrater är, om de är tvungna att skriva något om terrordådet på Drottninggatan här i Stockholm.

   • Aldrig. Men de kommer nog att försöka få honom att ”ta avstånd från hatet”. Så vi ska nog inte bli särskilt förvånade om Stefan snart kommer ut med en ny krönika där han vidhåller att han håller ansvariga skyldiga för att Akilov kunde begå den här gärningen…men: ”Jag tycker att SD lyfter problemet bra. Men, jag är absolut inte SD själv.”

    En klassiker. Där människor säger att de håller med om varenda ord Sverigedemokraterna säger. Men att de själva aldrig skulle rösta på dem.

    Då kan jag avslöja något jätteintressant. Att om man tycker att Sverigedemokraterna säger bra saker, och att man håller med dem. Ja, då ÄR man faktiskt också sverigedemokrat. Fast man vågar inte stå för det öppet. Ganska enkelt faktiskt.

  • Där är 10000 tals Offer och deras Anhöriga vars liv slagits i spillror.

   De borde starta ett upprop tillsammans mot de 2 senaste regeringarna och utkräva ansvar!
   Nu har de en talesperson.
   Med Advokater från Finland Norge Danmark kan processen starta.

 137. Städa upp det här förbannade landet era satans politiker..!

  Ta ansvar för Sverige säger tidigare och nuvarande folkvalda förrädare..!

  Sila skitsnacket och börja leverera..!

 138. En för många osynlig faktor är media som styrs av en gemensam nämnare, oklart hur konstellationen hålls ihop.
  Författare, filmproducenter, programledare, musiker, m.fl. har anammat samma agenda som går att lista upp i några punkter som feminism, förakt för vita män, poliser och en oförklarlig attraktion av invandring som en motsats till rasism.
  Allt fler filmer, böcker produceras med subtila budskap enlig ovan.
  T.ex. serien ”The killing”, en somaliskt lärare med en vit sambo som väntar barn blir anklagad av vita poliser för ett mord. Två vita politiska kandidater är upp för ett val, den yngre, är engagerad i fattigkvarter och vill göra en social insats och stöder en moské, den andra med karaktärsdrag som rik, gift, korrupt, ond vill stoppa invandring och låsa in kriminella.
  Givetvis är den somaliska lärarren oskyldig, han har till och med gjort en god gärning och den gode politikern var den som hade rätt. Sedan slutade jag titta…
  Skulle vilja se att filmer/recensioner listade vilka budskap dom har i filmen så att den som vill kan välja bort det som alltför mycket lyfter fram underliggande politiska budskap.
  SVT producerar också serier med subtila budskap, HBTQ har nästan en 100% genomslag i dom senaste serierna, även BBC har hängt på den trenden.

  • Ja, det är via dessa mekanismer folk röstar för sin egen undergång, för invandring av folk som hatar deras sätt att leva.
   Det är hela förklaringen.

 139. Sverige och USA är två snarlika länder med diametral utgång av val. Clinton som likt våra ledare sålde ut och förrådde USA för globalismen men i första hand för att fylla sina egna fickor var tvungen att vinna valet för att inte som hon själv sade dingla i snarorna. Hon försökte fuska men hon förlorade och vi kommer snart se alla dessa hemliga åtal (ca 55 tusen) slå igen. I Sverige hade vi samma situation. Ett gäng som sålt ut landet och fd politiker som kasserar in miljonbelopp i retroaktiva mutor. Skillnaden är att i vårt val vann skurkarna och ingen bryr sig innan skiten hamnar på den egna trappan. Det är synnerligen sorgligt att det enda som kan rädda oss är en global ekonomisk härdsmälta där befolkningen kommer att lida. Det är tyvärr priset vi får betala för att vi väljer dessa skurkar som skulle bli portade på Kiviks marknad.

   • Tror du hon är ensam? Anledningen till alla korrupta regimers undergång är att gruppen som ständigt måste mutas blir större än intäckterna. Jag bodde i USA på 80 talet och landet har sedan dess gått från att vara en extrem rättsstat till total bananrepublik. Trumps största uppgift är att återställa rättsstaten.

  • Intressant att du nämner USA. Tidigare trodde man att det som pågår var en svensk experimentell rörelse men ser nu att den är större än så och underhålls av media branschen Frågan är hur och var den uppstått, vad föder den. Ungdomar idag känner inte till andra världskriget, rasbiologi, förintelsen, så varifrån kommer ”rasismen” som en modefluga ifrån.
   Sitter det någon övergripande grupp som drar i trådarna och konstant skickar ut doser med subtila budskap.
   Media frågar regelbundet partiledare om dom kan lova att inte samarbeta med SD, när det upprepas tillräckligt många gånger och svaret blir JA kan det till slut bli en lag.
   Man kan få en människa till att göra nästan vad som helst, det känner media till och förfinar sina verktyg hela tiden.

   • Stämmer precis. Det som krävs är självransakan innan man kastar stenen. Alla dessa jurister som i dag vräker ur sig epitet som rasister nazister och fascister borde fråga sig själva vilket yrke de skulle haft om andra världskriget fått en annan utgång. De flesta skulle nog varit jurister i det systemet också och sagt precis tvärt om

 140. Det förlegade politikerstyret i Sverige är att liknas vid ställningskrig i skyttegravar..

  Problemet är att 7-klövern har glömt vad de strider för..

  Svenskarnas land går under medans de försöker ta kål på varandra..

  Tänk om annars är landet Sverige ett minne blott..

  • Låt feminist-fjortissarna gå åt fanders.
   De har själva röstat för det.

   VI HAR ETT LAND ATT TA HAND OM.
   Låt Oss Göra Det.

  • Det enda 7klövern är intresserade av är att se om sitt eget hus dvs att varje månad kvittera ut en bruttolön lika stor som en fattigpensionär får på ett helt år. Hur landet skall skötas kommer långt ner på agendan

 141. Den oanständige Löfven och såsseblocket +övrig klöver har varit mer än lovligt slapphänta med den okontrollerade indrällningen o borde betala ut skadestån till offren av sin väl tilltagna lön.

 142. Nu får vi ha tolkar i regeringen också när miljöpartiets islamist Leila Ali tar plats.
  Sverige har verkligen blivit ett dårhus.

 143. Ja drabbar det någon nära och komplett förstör ens liv och det händer fler och fler av oss så har vi snart hämnden här som givetvis kommer slå fel men så blir det som ett brev på posten och sen eskalerar det medan före detta politiker gnuggar händerna och kollar sina aktier i bevakningsföretag.
  Vem hade inte flippat ut?

 144. De tidigare och nuvarande folkvalda förrädarna försöker få SD att framstå som Sveriges största problem..

  När de förstnämnda är tillverkare av alla problem i Sverige..

 145. En oerhord tragedi som drabbat denne mans familj. Viktigare att fraga ar vilka ar det som stodjer dessa brottslingar och straffet for detta. Att det finns grupper i det svenska samhallet som aktivt stodjer detta maste erkannas. Ojen betalade 80,000kr till en terrorist och gar fri? En parodi pa rattvisa.

 146. När åkeson kallade afs väljare rasister då lämnade jag SD även om jag i stort sett gillar åkeson men det räcker inte med totalt asylstopp som de har på sin agenda men de börjar försöker smälta in hos M snälla M. SD måste bli mycket hårdare innan jag röstar på SD troligtvis aldrig mer om denna utveckling fortsätter

  • AfS hårdhet i all ära..

   Men väljarna är inte mogna för det som Sverige behöver för att stoppa vansinnet omedelbums..

   Därför är SD mer strategiska för att sedan trampa på gasen när de sitter i förarsätet..

   Att skylt med raseri mot invandringen är inte rätt medicin i nutid..

   Även om du, jag, SD och AfS känner likadant..

   Taktik är A och O nu..

   • Ja man kan se det så , men bara att han kallade mig för rasist som jag röstat på länge , Gränsen gick där, hade han sagt att AFS ett parti inte rasister då hade jag varit kvar SD , gränsen gick där

   • Givetvis är det så. Gäller först att få ”muren att rämna, sedan kommer det att ta både tid och kraft att få Moder Svea på fötter.
    Det kaos som råder kommer att ta flera år att reda ut. Den kommande ekonomiska kollapsen kan skynda på ”uppröjningen”.

     • Tyckte Mathias Karlsson uttryckte väl i SR/Lördagsintervjun hur partiet såg på situationen i ”Sandlådan” och SD:s avsikt att påverka skeendet.
      Som PO Nilsson, Dagens Industri sagt vid ett antal intervjuer ”Efter valet blir man tvungen att prata med SD”.
      Tror han har koll på vad de som driver företag, genererar skatter anser.
      Det säger sig självt att det går inte att negligera 1 000 000 väljare.

     • Ett mycket bra uttalande..

      Tiden är över för länge sedan för att linda in allt som man säger med bomull..

      Islam har fått alltför osunt mycket makt och mark under fötterna..

      Det är segra eller dö som finns kvar..

      Inget mitt i mellan..

  • Det finns ingen ideologi bakom AFS, de reagerar med reptilhjärnan.
   I min värd så skulle återvandringsverket, skippas då invandrarna inte är de skyldiga , de skyldiga är media, politikerna, och den vänsterliberal agendan där måste stöten sättas in.
   Jag vet inte om AFS göt intervjuer med MSM. Det borde vara omöjligt då förrädarna är just dessa.

   • invandringen är ju redan här ska alla dessa vara kvar?. viss återvandring måste ske och totalt asylstopp annars är det som innan och då spelar det ingen roll om du tror SD ska rädda dig . Är inte invandrare skyldiga inte alla men många som inte kan anpassa sig och begår brott . Visst är det sjuklöven som tagit hit dem . Om valresultatet är rätt inte fejkad då räcker det inte med ynka 18 procent%

    • Den höga energi man pratade om borde riktas mot maktapparaten. Där har AFS med sin retorik större svängrum än SD. De behöver inte ta politisk hänsyn.
     Ingen gråter om man häcklar makten, men s.k. flyktingar är en mer känslig fråga, och stöter bort.

     • Det finns knappt några flyktingar i sverige det mesta är ekonomiska flyktingar och kriminella som kommit riktiga flyktingar har inte råd men det fattar inte folk. AFS kommer växa jo jag vet att de inte behöver ta hänsyn men de pratade ju mycket om etabblisemanget med varje sändning J har själv haft en sambo från annat land, Kristen hon röstade SD på den tiden . vi vill inte ha islam i vårt land

 147. I dag så ber Stefan Löfven att alla ”anständiga”partier att börjar samarbeta. Med det så är tanken att alliansen skall ge upp tanken på att S skall samarbeta med dem. Kristersson å sin sida säger att sossarna skall avgå och stödja en Allians regering och samtidigt prata om att M är de ”vuxna” i riksdagen. Hur uppfattas detta av oss, folket i Sverige? Ja vi reagerar precis som Ebbas pappa med vrede och deprimerande besvikelse över att det sitter folk i riksdagen som representerar 82,5 % av Sveriges befolkning som inte tar ansvar för vårt land och som inte beter sig anständigt och låter landet hamna i ett limbo tillstånd där kriminella tar för sig, där ”främmande” människor går på våra gator och gör våra liv otrygga. Stefan Löfvens nya favorit epitet ”oanständig” som han så gärna slänger på oss, passar som handen i handsken för honom själv och alliansens sandlåde ledare. De är oanständiga, oansvariga och en skam för demokratin. De är medskyldiga till att Ebba in fick leva sitt liv, ett anständigt ansvarsfullt tryggt liv, för sjuklöven i riksdagen vill inte ge oss det.

  • Håller med dig. Det som sker nu är inget annat än ett spel för galleriet. Dom 82% naiva väljare går naturligtvis på teaterföreställningen så efter lite omröstningar hos talmannen kommer man att enas över blockgränserna allt för att negligera drygt 1 milj väljare. Så tror jag det blir…………….

 148. 7-klövern och media sitter i knäna på globalisteliterna, främst genom några partier vars partiledare varit på möten med Bilderbergsgruppen. Sedan så har dessa partiledare värmt upp sina undersåtar. Och när en ny ledare nämns så kommer den också att agera för agendans bästa. Det hjälper inte att byta partiledare. Och de mindre partierna dansar med då bekvämast är för deras partiledare och andra att göra det. Det enda som hjälper är att inte rösta på 7-klövern. Men nu är klockan en minut i Tolv. Ser inte bra ut.

 149. Vad hände med alla problem som radades upp i debatterna. Var svensk folket så trötta att dom inte kunde processa informationen som serverats på silverfat. Det behövdes ingen högre utbildning att förstå att samtliga verksamheter som skola, polis, rättssystemet, vården, trygghet blivit sämre.
  Gick man på finten att röstar du på någon annat är du emot jämlikhet och demokrati.
  Om man går till en restaurang och får dålig mat och service oavsett hur fin menyn ser ut, ja då går man ju inte dit igen, eller ..?
  På samma sätt, finns det någon hjärnforskare som kan svara på hur man då kan rösta på samma parti igen som totalt misslyckats.

  • Mantrat skapat av ”Mona Lisa”: ”En gång sosse, alltid sosse”.
   Efter den årliga nedgångstrenden för partiet så får man förmoda att det är ”gamlingar” som står för siffrorna. Ungdomen har inte historiska låsningar.

   • Det är 50% inforesistenta svenskar med medelålder 60+ och 50% importerad bidragsberoende valboskap med i stort sett 0 kunskap om det svenska samhället.

  • Ja,hur kan alla dessa människor se sig i spegeln och känna någon som helst självrespekt sedan man lagt sin röst nyss på något av alla de partier som under åratal verksamt skapat det gränslösa elände vi alla lever i ?

   • Exakt vad är detta för sorts människor som röstar på 7-klövern om och om igen?
    Många är gamla pensionärer som röstar för sin egen undergång samt andras varför kan man undra?

 150. Genom att hyra ut platser tänkta för ett hvb-hem på sitt hotell tjänade Hans Jonasson miljontals kronor – utan att en enda boende satte sin fot där.

  Nu har kontraktet för flyktingboendet gått ut och den före detta Uddevallapolitikern säljer hotellet.

  – Man kan säga att skattebetalarna har gjort mig till mångmiljonär, säger Jonasson till SVT Nyheter.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EoMveo/hyrde-ut-tomma-hvb-platser–for-mangmiljonbelopp

 151. LIKA INFÖR LAGEN ????????

  En anställd person i ansvarsbefattning som på grund av slarv orsakar en annan människas död eller svår skada, kommer att avskedas samt bli ekonomiskt ansvarig . När en Statsminister gör exakt samma sak händer inget och han kan fortsätta gång på gång att förstöra andra människors liv på grund att han INTE tar sitt ansvar och gör sitt jobb rätt.

 152. Mycket tung röst det här. Ebbas pappa kommer att se till ansvariga ställs i för rätta. Morgan Johansson, Dan Eliasson, Säpo- chefen, Migrationsverkets chef,. Alla ligger pyrt till

 153. De som styr oss har bestämt att utan immigration kommer vi gå under och då får vi stå ut med sådana händelser. Senaste valresultatet talar för att de flesta svenskar håller med.

 154. Blir uppriktigt glad när han tar sig an den här frågan. För hur det än är kommer pk media aldrig att våga kalla honom rasit eller liknande. Han är en av dom som drabbats av den ofantligt nava asylpolitik som drivits sen 80-talet. Och en av dom som fått betala ett oerhört högt pris för den förda politiken. Det är ”payday” för de politiker och organisationer som dirigerat all världens kriminela brottslingar o terrorister hit, En sanningskommision o vitbok som pk media gärna vill kalla det, själv säger jag åtal och straff för de som gjort att man kunnat stanna efter det att man fått ett avslag eller begått brott här. Det är dags att ta ett ordentligt tag om en fråga som kan rendera i inbördeskrig och många stora terrordåd. Tack Stefan för att du lyfter den här frågan som är vardagssanning i dess värsta form.

 155. ”Med målet att färre personer i Sverige skall skadas eller dödas på grund av brister i utförandet av denna för staten ursprungliga och centrala uppgift”…dvs statens uppgift att skydda sina MEDBORGARE….Är det nån här som hör hur in i helsefyr fel landet styrS.. Sveriges regering skyddar inte medborgarna men väl migranterna !!
  Och Annie Lööf tycker dessutom detta är rätt!!…Gud bevare både landet och konungen!

 156. Många av oss skulle bli mycket förvånade om detta kommer att sändas av SVT-s Rapport eller Aktuellt. De lär nog inte bita den hand som föder dem.

 157. Den lilla flickans död visar att ”allas lika värde” bara är en lögn. Eftersom hon är ett offer för politikernas favorit-invandrare, så vill man gärna att detta ska falla i glömska.
  Den politik som förs är orsaken till svenska offer. Det spelar ingen roll vad de säger, jag anklagar alla som driver den här politiken för hennes död.
  Störst ansvar har Annie Lööf eftersom hon inte bryr sig om följderna av de värsta brotten som hon är medansvarig för.

  • Glöm inte heller bort de två svenskarna, en kvinnlig läkare och hennes son, som mördades av en eritrean på IKEA i Västerås! Dessa båda mord tegs ihjäl av regeringen Löfven.

 158. Vi som kommenterar här på Samnytt har skrivit just detta sedan den dagen terrordådet på Drottninggatan inträffade. Det hade inte hänt om vi inte hade haft vidöppna gränser och släppt in folk som absolut inte hade skäl att vara här. Men då har vi blivit kallade rasister. Jag tycker vi har sunt förnuft som drar denna självklara slutsats.

 159. Vi får aldrig glömma ”komikern” som betalade Akilov svarta pengar och bidrog indirekt till terrodådet.”Komikern”som älskar att förlöjliga det Svenska folket.

 160. Det sägs att en haverikommission nu måste till för att fastställa var ansvarsfrågan skall hamna,något som etablissemanget väl vet aldrig kommer att utkrävas,inte ens på tjänstemannanivå.Agerande,eller total avsaknad av sådant som leder till vad vi invånare i landet nu så väl känner till medför aldrig några som helst påföljder.Någonsin. Och detta är bland det mest allvarliga i samhället i dag,samt skapar en känsla av total uppgivenhet,ilska och förakt mot hur landet leds,på alla nivåer .

 161. Politiker tillsammans med journalister är ansvariga för mycket mycket mycket elände. Men islam kan tacka o bocka för att den främjas så duktigt av förrädarna.

  Hur många muslimska flickor och kvinnor har blivit utnyttjade sexuellt, och våldtagna, och gruppvåldtagna av svenska män? Sannolikt inte en enda. Men om en muslimsk ung flicka eller kvinna hade blivit det så skulle politiker och journalister slagit på stora trumman iom det hemska brottet. Man skulle visa all medlidande med offret, och intervjua anhöriga som får berätta om sin sorg och vrede.

  Man skulle ha efterdebatter på TV. Och muslimer tillsammans med vänsterfolk skulle demonstrera högljutt och eventuellt även våldsamt på gatorna. Och i muslimländer skulle av vrede brännas svenska flaggor då en smutsig kuff har skändat en muslimsk flicka eller kvinna.

  Politiker och journalister i Sverige betraktar svenska flickors och kvinnors integritet och värde lika illa som islam gör. Och inte vill de kännas vid heller att kvinnorna inom islam är hälften värda jämte männen. Och som sannerligen har varken kärleksfrihet och religionsfrihet heller.

 162. Det är mycket starkt av Ebbas pappa att orka se de galna effekter som multikulti lett till, att orka utmana hela PK-eliten. PK kommer att dö, men många fler svenskar kommer att dö eller lida svårt innan det sker, dumsvenne hade chansen att bidra till ett stopp i valet, men tog inte den.

  Jag ser framför mig historiebeskrivningen av de första två decennierna i vårt land, den kommer att förundras över hur det var möjligt att en hel befolkning gick på detta med ”feminism”, ”öppna era hjärtan” och ”mitt Europa bygger inga murar”, tre begrepp som präglat det andra decenniet på 2000-talet. Vi lever det just nu, få tecken tyder på att det blir en förändring den närmsta tiden…..

  • Det finns bara ett problem..

   Om islam släpps fram tex genom det muslimska partiet som ämnar ställa upp i valet 2022..

   Då lär varenda historiebok eldas upp över tid..

   Sharia tillåter inga böcker som är skrivna av kristna eller otrogna..

   • De kommer inte att tillåta någonting, mer än död åt otrogna.
    Då är de tillbaks på ruta ett och ingen kommer att försörja dem längre. Men det är de för dumma att fatta.

   • Om inte kulturmarxisterna hinner före dem till bokbålet. De tillåter inga böcker som är skrivna av vita män, eller som påtalar att vår fornstora historia skapades av vita nordbor.

   • Det du nämner är en del av planen, ja. Men hur kommer det sig att varenda muslim runt om i världen har möjlighet att ta sig till Europa helt plötsligt? Strömmarna styrs hit såklart. Det är inte bara Europa som är attackerat av globalistvänstern, utan hela väst.

    Varje gång Assad vinner över extremisterna och det lugnar ner sig lite i landet, så kommer rapporter om gasattacker mot civilbefolkningen som ett brev på posten. Och vips så är USA där och skickar några hundra Tomahawkrobotar. Inte ett enda bevis på någon gasattack har kommit fram, men USA bombar ändå sönder Syrien ifall att.

 163. OT: Hur länge ska denne vedervärdige statsminister får hålla på att spy galla över SD och över En miljon människor som röstat SD.
  Har inte den karln några skrupler. Han tror han är en statsman, men jag ser honom endast som en liten skit till byfåne-skrået.
  Sedan läser man att LO sponsrat S med 30 mille i valrörelsen.
  Som tur är är jag en medelålders vit man med bra inkomst som inte tillhör LO och röstar SD. Ni som är med I LO. Gå ur facket och var endast med i A-kassan så slipper ni sponsra skiten och propagandan likt den Hitler och hans lakejer gjorde på 30-40 talet.

  • Det syns nu klart, att motivet till att låta landet översvämmas av muslimer är makthunger, när ca 80% av migranterna röstar S!!! Landets väl är helt likgiltigt för Löfven et al. Vilka fähundar, vilka S-kräk!!!

   • RÖSTKÖP med enorma bidrag,fri sjuk / tandvård mm. mm.
    Tacken från importfolken var på uppmaning från imamer samt andra klanledare. RÖSTA MED SOSSARNA eller MP.

  • Han lever kvar i fackföreningsvärlden,där man spydde galla över arbetsgivaren! Min kompanjon passerade en dag förbi en lokal där det var fackmöte med röda fanor! Hon hörde då hur man skrek att ”nu skall vi ge dom djävlarna”! ”Dom djävlarna” var alltså dom som satsade på företaget som gav dem jobb! Och som jobbade betydligt mer än 8 timmar/dag!

 164. Hur många svenskar finns det inte som Ebbas pappa? Föräldrar vars döttrar blivit våldtagna, söner blivit misshandlade, mördade av just personer som befunnit sig i Sverige på grund av en huvudlös asyl- och migrationspolitik? Extremt många.

 165. De 82%-en, är det de som inte upplevt ännu?
  Svaret är nog i mångt och mycket JA.
  Frågan är om man ska nå 50%+ i förståelse
  innan det är försent helt. Då kanske inte ens
  ett inbördeskrig kan rädda landet?

  Hoppet måste ju dock alltid finnas.

 166. En misstanke är att politiker har långsamma hjärnor och det tar åratal innan de förstår vad de borde känna till, att vårt land är en katastrof!!
  Just det här kan vi som väljare utan samma åkomma vara glada över, att SD finns till!!
  Som ständigt berättar om den verklighet som 7-klövern inte känner till och knappast inte ens deras väljare.
  Så de med långsamma hjärnor, de borde söka sig till SD för att få fart på deras åkomma och får lyssna som sagt var på verkligheten istället, för att inte torska på den mytologi de suger i sig!
  En misstanke är att politiker har långsamma hjärnor och det tar åratal innan de förstår vad de borde känna till att vårt land är en katastrof!!
  Just det här kan vi som väljare utan samma åkomma vara glada över, att SD finns till!!
  Som ständigt berättar om den verklighet som 7-klövern inte känner till och knappast inte ens deras väljare.
  Så de med långsamma hjärnor, de borde söka sig till SD för att få fart på deras åkomma och får lyssna som sagt var på verkligheten istället, för att inte torska på den mytologi de suger i sig!

   • Nu talar du om Bilderbergernas folk som styr politikernas långsamma hjärnor, som de får betalt för att spela korkade som tomma påsar nötter!

 167. Brotten mot det Svenska folket har
  slagit som en tzunami över landet i
  decennier. Allt från f’rräderi till invälls-
  brottslighet.

  82% vill ha det så.

  *Besviken*

  • Behöver vi verkligen en ny regering eller en regering överhuvudtaget?
   Vi behöver dugliga/skickliga ledare, som kan föra svenska folkets talan.
   Sådana personer finns ej bland självutnämnda politiker, som tycks finnas till för sin egen plånboks skull.
   Skickliga ledare, som kan få rätsida på landet finns förhoppningsvis
   inom näringslivet. Vi har en hel drös med skickliga ledare inom näringslivet, som blivit friställda pga arbetsbrist? Det är underligt att alla dessa förmågor ej tas tillvara för att tjäna landet. Resurser finns alltså inom landet, se till att ta tillvara denna tillgång!

 168. Det pågår ett lågintensivt inbördeskrig och folkmord enligt artikel 2, bara att läsa innantill.

  Artikel II 
  I denna konvention förstås med folkmord 
  envar av följande gärningar förövad i avsikt 
  att helt eller delvis förinta en nationell, et-
  nisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp 
  såsom sådan nämligen, 
  a) att döda medlemmar av gruppen; 
  b) att tillfoga medlemmar av gruppen svår 
  kroppslig eller själslig skada; 
  c) att uppsåtligen påtvinga gruppen lev-
  nadsvillkor, som äro avsedda att medfö-
  ra dess fysiska undergång helt eller del-
  vis; 
  d) att genomföra åtgärder, som äro avsedda 
  att förhindra födelser inom gruppen; 
  e) att med våld överföra barn från gruppen 
  till annan grupp.

 169. Dom bygger inga murar men, åker runt i skottsäkra bilar och ett entourage av livvakter, bor själva bakom staket och murar och sover lugnt med dörrarna låsta. Resten av folket skall bara acceptera att de lever i det nya vilda Sverige utan något skydd från kriminella och luffare som härjar fritt i landet.

 170. Vad gör Mähä partierna till S ? M, L C och KD

  Ingenting!!!
  Du får inte leka på våran gård.
  Min pappa är mycket starkare än din.
  Våran bil går i 190.

  Vakna för fan fan BARNUNGAR
  Vi behöver en regering och inget DAGIS.

  FAN
  Jag är förbannad nu.

 171. Med tanke på SD:s stora framgångar i kommun & landstingsvalen finner jag det högst märkligt att man ligger så pass lågt i riksdagsvalet verkligen synd då dom nu hade behövt dom åtminstone 25% som jag var helt säker på att dom skulle få för nu börjar media ta omtag i sin iver att framhålla migranter som det på jorden som är det som det mest är synd om i AB idag så har några yngre flickor drabbats av”uppgivenhetssyndrom”där man svimmar och sedan inte blir kontaktbar förrän PUT-papperen är klara. Länkar inte då det är en s.k. plusartikel.

    • Det kommer! Och domen mot alla som förleder, förnedrar svenska folket med sina lögner kommer att bli hård. Det blir ingen nåd, inga bullar och saft, utan riktig vuxenfängelse, med riktiga straff och evigt förbannelse från folket. Men det blir i en ny tid som kommer. Glöm inte sanningen alltid vinner över lögnarna – det är bara frågan om tid. Kanske inte min generation, kanske inte ens din, men en dag, en vacker dat ska det stå där med stora bokstäver på Löfvens grav: LÖGNARE MED BLODIGA HÄNDER

 172. Ebbas pappa har rätt, svenska myndigheter gör väldigt lite för att upprätthålla vissa lagar och myndighetsbeslut. Annat är det med andra lagar.
  Om myndigheterna hade försökt att avvisa Akilov men av någon anledning inte lyckats är det inte bra, men om de inte ens försökt är det… hmmm… mycket sämre.

  På tal om att upprätthålla vissa lagar, har Özz & C:o fått något straff för att svart anlitat Akilov?

  • Varför skulle Özz, den lille sosse gullegrisen få straff? Han tillhör den nya politiska adeln som kan göra allt, för honom inga lagar gäller.