LEDARE. ”Sverige kunde varit ett paradis på jorden, med vår fantastiska natur, med det fantastiska svenska folket som lyfte sig själva från fattigdom till det förmodligen mest välorganiserade, rika och fredliga samhälle på denna jord. Det är som en saga närmast. Men, sen så kom ni. Ni i Sjuklövern som under decennier nu förvandlat sagan till en mardröm, för allt fler människor”. Så började jag ett av mina tal i riksdagen för över ett årtionde sedan. Det är lika aktuellt då som nu, inte minst när de med störst ansvar av alla, Socialdemokraterna, försöker skylla sina katastrofala beslut på andra.

I talet, som kan ses nedan, påtalade jag deras ansvar för att ha förvandlat ett paradis till ett helvete. På den tiden var det alla andra av de sju partierna med Reinfeldt i spetsen. De låtsades som ingenting då. Som att de gör rätt när de släpper in halva världen som bevisligen redan gjort kaos med landet.

Här är talet:

Idag har några av dem nyktrat till, litegrann. Men Socialdemokraterna har inte gjort det. Istället ägnar de sin opposition åt att låtsas som att Sveriges problem uppstod de senaste 10 månaderna. Inte som ett resultat av de 22 år av de senaste 30 som de styrt Sverige. Eller som ett resultat av att de haft makten nästan oavbrutet sedan andra världskriget.

Reinfeldt-åren, liksom Bildt-åren på 90-talet, var katastrofala sett utifrån massinvandringen, då båda de regeringarna öppnade Sveriges gränser. Men det gjorde sossarna också vilket symboliserades av Löfvens tal om ”vi bygger inga murar” hösten 2015. Men medan delar av moderaterna och kristdemokraterna erkänt sina misstag, vilket förvisso inte räcker men det är i alla fall något, så fortsätter socialdemokraternas äckliga hyckleri och falskhet.

Det är deras fel

I princip allt sossarna gjort de senaste 30-40 åren har varit fel. Rent ut sagt katastrofalt för Sverige. De har huvudansvaret för en havererad energipolitik, när kärnkraften under deras styre las ner. De har huvudansvaret för massinvandringen, för en vek kriminalpolitik där man daltar med förövarna. För en slapp flumskola. För ett nedmonterat försvar. Det är sossarnas stämpel på allt det där.

Ändå har de fräckheten nog att försöka inbilla folket att de har lösningen på problemen när de själva skapade dem. Det sorgliga i det hela är att de på något outgrundligt sätt fortfarande lyckats inbilla omkring 38 procent av väljarna just det. Det är oförståeligt hur det kan gå till men vittnar om hur djupt sossefieringen gått. Det ska såklart poängteras att mycket av deras röstmassa är importerad, men inte desto mindre är det ett underligt problem.

Frågan aktualiseras ständigt, när sossarna försöker skylla sina misslyckanden på andra, vilket Maggan, Mogge, Strandhäll och Shekarabi ägnar mycket tid åt, som i detta inlägg:

Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”t Annika Strandhäll aterpublicerade Ardalan Shekarabi @shekarabi 7h Vi ser ut att gả mot ett rekordar med antal sprängningar i Sverige. Människor som skadas, skärras för livet och fảr sina hem förstörda. Vi uppmanar regeringen att släppa all form av prestige och fokusera pả de atgärder som gör skillnad pả riktigt. svt2 Vi sätter alltid Sverige och folkets säkerhet främst. Aktuellt”

Man undrar om de själva tror på vad de säger, eller om de trollar bara.

Blod på sina händer

Jag har sagt det i riksdagen, i videoklipp på Samnytts Youtubekanal och här på Samnytt. Framförallt sossarna har blod på sina händer för vad de gjort. De har skapat den situation vi har idag i Sverige med skenande gängbrottslighet, otrygghet p.g.a. massinvandringen för gemene man. Deras beslut har lett till mord, våldtäkter, sprängningar, rån, misshandel, mobbing, stöld och korruption.

Oskyldiga svenskar har fått sätta livet till när de blivit mördade såsom Beatrice Fredrixon som stampades ihjäl av en irakisk kurd utanför Västerås. Exempeln är otaliga.

Aldrig har sossarna bett om ursäkt. Aldrig har de erkänt sina katastrofala beslut.

Sossarna har blod på sina händer. De berövade hela det svenska folket det land som var och kunde fortsätta vara ett paradis på jorden. Ett land som av folk världen över sågs som något speciellt och som var något unikt med den unika form av tillit som fanns mellan människorna i ett av de mest homogena länderna på jorden.

Detta stal sossarna från svenskarna allt medan de försökte utrota all opposition mot deras vansinne. Istället gav de svenskarna en smak av hur stora delar av resten av världen ser ut med misär, otrygghet, fattigdom, intifador och fulhet. Där svenskar domderas runt av ockupanterna som kallas ”flyktingar” av den förrädiska gammelmedian. Där svenskars land och städer tas ifrån dem. Där deras vackra oaser vid stenbrottet, sjön, parken eller skolan numera är förtryckarnas områden, där de tvingas svenskarna att kyssa deras skor medan de spottar på dem.

Ni sossar förstörde ett paradis – för det kommer jag aldrig någonsin glömma och aldrig någonsin förlåta er.

PS: Som en läsare uppmärksammade – vi ska givetvis inte glömma de andra politikernas svek. Listan är för lång för att rada upp alla men här är några: Carl Bildt, Bengt Westerberg, Ingvar Carlsson, Göran Persson, Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Gustav Fridolin, Jonas Sjöstedt, Mona Sahlin, Åsa Romson, Per Bolund, Maud Olofsson, Anders Ygeman, Annika Strandhäll, Ylva Johansson, Olof Johansson, Birgit Friggebo, Olof Palme, Ann Linde, och många andra.

SE ÄVEN: Samnytt TV – Tryggheten som försvann

SE ÄVEN: Samnytt TV: Förtvivlad mor vill fly mångkulturen

SE ÄVEN: Samnytt TV – När invandringen kom till Kil

SE ÄVEN: Samnytt TV: Ryd & det brutna samhällskontraktet