Den sociala ingenjörskonsten trummar på i Sverige, dessutom vad det verkar i ökande takt. Efter 40 år av misslyckad invandring och mångkulturalism syns inga tecken på förändring, snarare tvärtom. I ett nyligt utspel från sossarna ska nu intensifierade försök göras för att tvinga svenskar att leva i den mångkultur de inte vill ha.

Det var i slutet av juli som den skandalomsusade ministern Anders Ygeman gjorde ett utspel om att han vill ha mer blandad befolkning i ”utsatta områden” samt en ny klassificering av dessa. I intervjun spekulerar han i om olika former av social ingenjörskonst såsom vilka krav det ska vara på inkomst och försörjning i en kommun för att få ”en mer blandad befolkning”.

Magdalena Andersson instämde kort därefter i Ygemans utspel. I DN-artikeln tar de upp att Sverige ”bara” tog emot 11 000 asylsökande men undviker såklart att nämna alla andra invandrare som fick stanna här av andra skäl, såsom anhöriginvandring, kvot eller arbete. Jag har tidigare skrivit om det här, så låt er inte luras av DN:s ”agendasättande” journalistik.

Men vad sossarna nu alltså säger är att de, om de vinner valet, kommer ägna kraft och energi åt att ”blanda” områden mer, detta genom att använda skattebetalarnas resurser samt lagstiftning för att få svenskar dit de inte vill, för det vill svenskar verkligen inte.

Alla vill ha segregation

Utspelet är ett erkännande att sossarnas, liksom borgerlighetens, politik under decennier varit fel. De pratade alla om de mångkulturella lyckoriket, hur skoj, ”spännande” och berikande det är. Men måste man tvinga eller bedriva social ingenjörskonst för att få dit svenskar, många som säkert röstade för eländet, så är det bevis nog på att de ljög och/eller hade fel. Att belöna sådana pajasar, som förstört ett land på detta sätt, med fler röster är bara svenskar dumma nog att göra.

Jag skrev om det förunderliga i att svenskar ändå röstar på S, så jag ska inte upprepa det, men ni hittar länken längst ner.

I vilket fall, så är den krassa verkligheten att alla vill ha segregation. Svenskar vill ha det. Invandrare från icke-skidåkande nationer vill ha det. Det har visat sig i många forskningsrapporter, liksom i faktiskt beteende hos vanligt folk.

I en doktorsavhandling från 2015 visade nationalekonomen Emma Neuman vid Linnéuniversitetet i Växjö ett tydligt undvikandemönster i bostadsområden under 1990 och 2000-talet. Statistiken visade att inrikes födda börjar flytta ifrån eller undvika att flytta till ett bostadsområde när andelen invånare som är födda utanför Europa uppgår till så lite som fyra procent.

År 2005 konstaterade en enkätundersökning som skickades till utflyttande familjer samma sak – nämligen att de flyttade från invandringen.

Matz Dahlberg vid institutet för bostads- och urbanforskning, IBF, vid Uppsala universitet studerade vad som händer med majoritetsbefolkningen i ett bostadsområde när andelen invandrare ökar. När andelen invandrare nådde 5 procent då började majoritetsbefolkningen krympa. Majoritetsbefolkningens barn fick också sämre betyg än i andra områden och ekonomin försämrades.

Internationell forskning, inte minst av Robert Putnamn, den troligen mest ansedde forskaren inom området, visade på att folk i ett mångkulturellt område litar mindre på alla, inklusive sina egna. Det sociala kapitalet minskar.

Kort och gott – svenskar vill inte ha eller bo i det mångkulturella lyckoriket.

Hån mot svenskar

Sossarnas lovord har kommit på skam, med råge. Tills nyligen erkände de inte sambandet mellan vare sig kriminalitet eller ekonomisk börda samt invandring men inför ett val lättar de på sin självcensur men hamnar som alltid helt fel.

De har redan straffat svenskarna med att ljuga om invandringen och orsakat ofantligt mycket lidande, ett pågående brott som kommer drabba oss i generationer, om inte för evigt. Men nu menar dessa clowner alltså att de ska använda statsapparaten för att orsaka ännu mer lidande genom att dels flytta in svenskar i dessa områden och dels flytta ut kaos-människorna in i svenska områden, får man anta.

Själva inser de såklart inte vilket grovt hån det är mot alla som dyrt lyckas köpa sig fria från mångkulturen. Eller så inser de men struntar i det.

Även SD har faktiskt ett liknande förslag, också med hänvisning till Danmark, men förhoppningsvis innebär det mer av den generella ”gentrifieringen” som tvingar kaos-invandrarna bort, snarare än att ”försöka blanda”.

Bra att de varnar

Av vänstern har sossarnas utspel tolkats som rasism, såklart. Sossarna själva försöker som vi alla sett strax innan valet positionera sig som mer invandringskritiska än man är, trots att de är invandringsvurmare. Men de är duktiga på valtaktik och känner väl vart vindarna blåser så de får fina rubriker hos en okritisk mediakår.

Men för oss som varnat för invandringen i decennier är detta dock ett välkommet varningstecken för alla som av någon outgrundlig anledning skulle överväga en röst på sossarna. Förutom mer av samma kaos de alltid gjort med vårt samhälle på alla viktiga områden, så kan vi nu alltså lägga till att de vill tvinga svenskar, om än med något mer sofistikerade metoder, in i kaos-områdena de så varsamt skapat.

Det i sig räcker för att avsätta dessa clowner den 11 september.

LÄS ÄVEN: Ekeroth: ”Sossesverige – ’Voffor gör di på detta viset?'”