thelotter feat img

thelotter

Partner

EuroMillions jackpott är uppe i 215 miljoner € (172 miljoner € efter avdrag)!

Publicerad 5/10/2022
Annons

EuroMillions jackpott fortsätter att växa. För dig som inte vet vad EuroMillions är kan vi berätta att det är Europas största lotteri som har delat ut flera rekordstora jackpottar till spelare runt om i Europa. Även du som är bosatt i Sverige kan vara med och spela om den massiva jackpotten på 215 miljoner € (172 miljoner € efter avdrag). Vill du veta hur? Genom att betta på EuroMillions officiella dragningsresultat!

Vad är så speciellt med EuroMillions?

EuroMillions är ett fantastiskt lotteri som spelas i flera europeiska länder. Sedan 2004 har europeiska lottospelare fyllt i sina EuroMillions-kuponger och några av dem har också haft turen på sin sida och lyckats ta hem enorma vinster.

Den hittills största EuroMillions-jackpotten vanns av en fransk-polynesisk kvinna den 15 oktober 2021. Det speciella med den här vinnaren var att när hon såg att EuroMillions hade en rekordstor jackpott bestämde hon sig för att spela på lotteriet för första gången i sitt liv.

Det visade sig vara ett bra beslut eftersom hon blev den enda som lyckades matcha vinnarnumren och blev därmed 220 miljoner € rikare. Denna är inte bara den största EuroMillions-jackpotten utan också den största lotterivinsten som delas ut av ett europeiskt lotteri.

Efter den här händelsen beslutade EuroMillions att höja jackpott-taket från 220 miljoner € till 230 miljoner €. Detta betyder att den nuvarande jackpotten på 215 miljoner € inte är långt ifrån att slå rekord. Det är spännande att se om någon vinner jackpotten i kommande dragning eller om den fortsätter att växa och slå rekord. När det finns minst en jackpottvinnare som lyckas med sina nummerval och tar hem jackpotten startar den nya jackpotten på 17 miljoner €.

Spela om EuroMillions jackpott från Sverige

Tack vare lotteribettingtjänsten theLotter Sverige kan du spela om EuroMillions jackpott och de övriga 12 vinsterna genom att välja fem huvudnummer och två tilläggsnummer och sedan betta på att dina valda nummer matchar dragningens nummer.

Det enda du behöver göra för att börja betta på EuroMillions utfall är att skaffa dig ett spelkonto hos theLotter Sverige och välja en betalningsmetod. Vet du inte vilka nummer du vill satsa på? Då kan du använda dig av snabbvalsfunktionen som slumpar fram numren åt dig. Många spelare världen över har vunnit stora lottovinster efter att ha spelat med framslumpade nummer.

Dragning sker varje tisdag och fredag. Och om du råkar vara en lycklig vinnare kommer du att få reda på de goda nyheterna nästan omedelbart eftersom theLotter Sverige kommer att kontakta dig.

Hur vinsten betalas ut

När du bettar via theLotter Sverige ansvarar lotteribettingtjänsten för utbetalningen av vinsterna, oavsett om de är stora eller små. Vinsten som en svensk vinnare får ut motsvarar vinsten som det officiella EuroMillions betalar ut till sina vinnare i motsvarande vinstkategori efter att lokala skatter dragits av. Detta görs för att den svenska vinnaren ska hamna i samma ekonomiska situation som vinnaren som spelar med en EuroMillions-kupong hamnar i.

Det bästa av allt är att theLotter Sverige inte tar ut någon provision på det du vinner. Så om du vinner jackpotten på 215 miljoner € (efter avdrag 172 miljoner €) är den helt och hållet din, med förbehåll för avdrag i tillämpliga fall.

TheLotter Sverige

År 2002 grundades theLotter med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons