EXKLUSIVT: Ekeroth möter en av västvärldens mest förföljda medborgarjournalister – Tommy Robinson

Tommy Robinson är en av Storbritanniens mest kända personligheter. För tio år sedan startade han English Defence League som blev en stor massrörelse. Hans uppväxt i staden Luton formade honom tidigt och fick honom att riskera sin personliga tillvaro för att upplysa folk om faran med islamiseringen och de muslimska pedofil-gängen.

Följ med till England och träffa Robinson där han berättar om sitt liv, varför han gjorde vad han gjorde, vad han är mest rädd för och viljan att fortsätta kämpa.

Tyckte du reportaget var intressant och vill se fler reportage och dokumentärer? Klicka då här och välj sätt att donera till tidningen!LÄS ÄVEN: Polisen lade ner utredning av omfattande pedofil-skandal – av rädsla för etniska konflikter

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Redaktionen

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

One thought on “EXKLUSIVT: Ekeroth möter en av västvärldens mest förföljda medborgarjournalister – Tommy Robinson

  1. Pingback: MUST WATCH: Swedish Documentary on one of the western world’s most persecuted citizen journalists – Tommy Robinson – RAIR

Comments are closed.