Brottsplatsen och den misstänkta (infälld). Faksimil Google/Facebook

EXKLUSIVT: Ensamkommande försökte mörda svensk tonåring med kniv

Delningar

En ensamkommande från Afghanistan är häktad av Lunds tingsrätt på sannolika skäl för ett mordförsök på en 17-årig pojke med svensk bakgrund i centrala Staffanstorp den 28 april. Enligt uppgifter till Samhällsnytt gick afghanen innan mordförsöket runt i samhället och skrek att han ville knivhugga någon. Pojken fick flera knivhugg och blev allvarligt skadad. Medierapporteringen om fallet har varit knapphändig – ingen information om den misstänkta förövarens bakgrund eller möjligt motiv överhuvudtaget har publicerats.

I Staffanstorp florerar rykten om att ensamkommande fick ett utvisningsbeslut från Migrationsverket och att detta ska ha varit anledningen till attacken. Ryktet gör gällande att han ville ”hämnas svenskar” för beslutet på det sättet vilket leder tankarna till dubbelmordet på IKEA i Västerås 2015.

Samhällsnytt kan dock efter omfattande research avfärda ryktet som falskt. Den häktade personen ansökte om asyl i Sverige den 1 september 2015. Redan den 24 oktober 2016 fick han ett permanent uppehållstillstånd. Enligt Migrationsverket har han inte heller varit referensperson för något anknytningsärende. Enligt uppgifter i folkbokföringsregistret är den anhållne född i staden Lagman i Afghanistan och saknar några syskon eller föräldrar i Sverige.

Ett annat rykte som också florerar i samhället är att han ville återvända hem och angrep pojken för att bli utvisad.

Den misstänktes gode man som Samhällsnytt har varit i kontakt med tillbakavisar dock ryktet bestämt:

– Nej, han ville inte alls återvända. Tvärtom brukade han säga att han aldrig skulle åka tillbaka.

Familjen krävde honom på pengar

Enligt gode mannen utsattes han för mycket press från familjen som krävt att han skulle skicka pengar för att återbetala det lån som togs för att smuggla in honom till Sverige. Fadern i familjen krävde att han skulle sluta gå i skolan och börja jobba för att kunna försörja familjen i Afghanistan. God man fick ordna ett telefonmöte med tolk och förklara för familjen att den ensamkommande måste fortsätta skolgången. Trots detta tvivlar  hon på hans uppgivna ålder:

– När jag träffade honom för första gången ska han ha varit tolv år gammal. Han var i korta shorts och hade hår på benen. Jag har ju en son själv och vet hur tolvåringar brukar se ut. Men ja… det är inte min sak egentligen. Samtidigt sa han ju flera gånger själv att han var vuxen.

Den ensamkommandes registrerade ålder idag är femton år.

”Han slog sönder den i bitar”

God man berättar för Samhällsnytt att hon hade en bra relation med den misstänkte. Dock hade han plötsliga vredesutbrott som när de skulle köpa en surfplatta:

– Han kom just till Staffanstorp då och bodde tillsammans med andra som redan hade surfplattor och dyra mobiler. Så snart han fick ett större belopp från socialen gick vi för att köpa en surfplatta åt honom. Han valde den dyraste i butiken – som hans pengar inte skulle räcka till – och ville låna mina pengar för det. Han var smart för sin ålder. Jag sa nej så vi köpte en billigare surfplatta.

– När vi väl kom hem till hans boende krävde han igen den dyraste. Då förklarade jag att antingen behåller han den surfplatta vi har köpt och nöjer sig med den eller så kan vi returnera den så han behåller pengarna. Han stormade ut ur rummet och slängde dörren i ansiktet på mig. När jag kom hem ringde personalen och berättade att han kastat surfplattan och slagit sönder den i bitar… Jag blev chockad så klart…

”Han är svensk och feg”

Det är inte enda gången då den misstänkte ensamkommande visat en oförmåga att hantera konfliktsituationer. En annan gång var i somras när han försökte flörta med en flicka på skolan.

– Han fick för sig att hon skulle bli med honom. Flickan hade dock en pojkvän redan som gick i en annan skola. Vi har bara två skolor i Staffanstorp. Så han gick dit och slog den där pojken. Jag frågade honom sedan om det blev ett slagsmål och han sa då ”Nej, jag puttade bara honom och han gjorde inget. Han är svensk och feg.” Kanske är det samma pojke som blivit knivhuggen nu? Jag vet inte. Jag sa till honom att inte göra någonting med flickan mot hennes vilja.

Släktingar i Pakistan poserar med vapen

Enligt god man rökte han hasch vid ett par tillfällen. På Facebook är den misstänkte registrerad under ett annat efternamn än hans namn i folkbokföringen. Efternamnet är mycket vanligt förekommande bland pashtuner i Pakistan och Afghanistan. Bland de profiler som interagerat med hans konto finns bara två med svenskt klingande namn. Det återfinns dock ett flertal profiler med samma efternamn som den misstänkte bland dem som gillar hans bilder. Dessa konton verkar tillhöra personer bosatta i Pakistan. På flera bilder poserar de med vapen:

Oklart om SÄPOs involvering i ärendet

Åklagaren i ärendet Henrik Steen är mycket förtegen om utredningen. När vi kontaktar honom säger han att han inte kan berätta någonting om ärendet alls med hänsyn till att en flertal vittnen ska höras först. Han bekräftar dock att tillståndet för brottsoffret är stabilt enligt vad han hörde för flera dagar sedan.

Kan du bekräfta eller dementera om det finns tecken på ett hatbrottsmotiv i det här mordförsöket? Kan det bli aktuellt med en omrubricering i sådant fall?

– Nej, jag kan inte säga någonting om det.

Kan du bekräfta eller dementera om det finns tecken på ett terrormotiv?

– Nej, jag kan inte säga någonting.

Kan du säga om SÄPO är involverade i utredningen i nuläget?

– Nej, jag kan varken bekräfta eller dementera detta.

Samhällsnytt har även varit i kontakt med SÄPOs pressekreterare Sofia Hellkvist som säger sig inte ha kännedom om ärendet. I skrivande stund har hon dock inte kunnat dementera att SÄPO är involverad i utredningen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

480 KOMMENTARER

 1. Låt han stanna..

  Allt annat är otänkbart..!

  Eller hur Annie..

  En mer eller mindre gör väl ingen skada..

  7-klövern har mycket blod på sina händer

 2. En kommentar om Jonas Sjöstedt (V) i debatten igår, han sa att han vill höja flygskatten så att även de rika som flyger ska betala skatt, och inte bara de fattiga som kör bil, vilken jäkla vidrig kommunist han är, vad den arrogante jäkeln ”glömmer” är att hur tusan ska då fattiga ha råd att flyga? men att förtrycka det fattiga folket har aldrig bekymrat en kommunist.

 3. En försiktig kommentar om det här visar sig vara riktigt, är det en milstolpe i det begynnande inbördeskriget.

 4. Varför inte tvinga Annie Lööf och Stefan Löfven att besöka den knivskurne och förklara varför det är så viktigt att importera afghaner!?

 5. Nästa SVT-debatt kanske kan ha ett kapitel med titeln/frågan: förlegade vapenlagar för laglydiga? Då händer ju något nytt, om så sker..

 6. Informationen om våldsbrott och våldtäkter är alltid ”knapphändig” i de fall SD kan gynnas av den samma, dvs i stort sett vid varje polisingripande!

  • Löven kan inte skärpa sig mer. Han kan inte mer. Han är skärpt till tusen.
   Att han sen ändå är en stor nolla gör saken mer förståligt.

  • Ni måste skärpa er , ha tålamod det blir bättre sen ok senare
   Ge mig majoritet i höst så ska ni få se på fan.
   Hälsar Löfven

 7. Varför skall svenska ungdomar genomlida detta , det är ni usla skumraskpolitiker som skall genomlida vad ni ger våra etniska svenska ungdomar, det kommer ett straff även till er, hur vet jag inte men i någon form.

 8. En terrorattack med andra ord.

  Jag undrar vad den gamle kriminalaren Arke Busering skulle säga om detta?

 9. en av 9000 Som vill studera och bli doktor, men som verkar lite för snabb för att vara stabil och arbeta som hjärnkirurg, dessa så kallade unga ensamma barn som nu skall umgås med svenska flickor i våra svenska klasser.

 10. Experimentet ska fortsätta oavset vad som händer..

  Till varje pris..

  Lite spill får man alltid räkna med..

  Hälsar 7-klövern..

 11. ”..Medierapporteringen
  om fallet har varit knapphändig – ingen information om den misstänkta
  förövarens bakgrund eller möjligt motiv överhuvudtaget har publicerats…”

  OM den verkliga sanningen bakom knivskärningen och VEM som hade utfört den kommit fram i MSM-media så hade det blivit ”upplopp” och ”lynchstämning” i Staffanstorp…

  Vilket baera hade gynnat SD och 2främlingsfientliga” krafter och förstört den vacka PK Sverigebilden

 12. Journalisternas tystnad och politikernas lögner är nog det värsta med alla bedrägerier kring de ”ensamkommande barnen”.

  12 år och håriga ben och ingen vågar protestera, eftersom de då förlorar jobbet.

  • Japp! För svensken är det en större katastrof om han förlorar sitt jobb än om han Sverige förlorar sin frihet och sitt folk. 😉

  • Ja journalister är värst. De hjälper till med lögner, skapar egna och det innebär att de föraktar sina läsare som de manipulerar.

 13. Här har vi en individ som inte skulle haft något permanent uppehållstillstånd alls till att börja med. Att han fick det beror enbart på den vänsterliberala asylaktivism som pågår inom Migrationsverket och den generösa och naiva tolkning av reglerna som görs.

  Nu är det dags att göra om och göra rätt. Hans beslut bör granskas och rivas upp och givetvis så skall han sändas tillbaks till sin släkt efter avtjänat straff.

 14. De driver med allt och alla, för sveriges rykte som mentalsjukhus och socialbyrå är känd
  ända till saharaöknen.
  7k:s mentala hälsotillstånd har vi skådat i debatten.
  Helt för mig ofattbart att med facit i hand
  med Ikeamordet som ex. att man inte lärt sig ett dugg.
  Utvisningshotade, säkert 20000, är potentiella mördare och 7k är medskyldig.
  Alla svenska goda män skulle vägra ställa upp.
  Dårhuset sverige drivs av gamla patienter
  som aldrig skrevs ut.
  Amen.

 15. Den gode mannen får inte uttala sig om sin huvudman. Hon har gjort fel där.

  Sen vad jag tycker om den där pajsaren. Om honom tycker jag inte alls. Han borde kastas ut ur landet ögonblickligen! Ut med eländet!

  • Det krävs tydligen mindre för att bli..

   Statsminister i Sverige..

   Och ännu mindre för de som röstade fram honom..

  • Hur ska det då gå för folk från mellersta Afrika? Där ligger medel-IQ på 70 eller lägre. 2 stdavv lägre än hos en genomsnittlig svensk.

  • Han är smartare än vad somliga tror. Han vet att om han slår sönder sin Ipad så är det synd om honom och då får han en dyrare och bättre.

   • Låter som IQ 85, kriminalitetens sweet-spot. Man vet hur man ska lura folk men inser inte den långsiktiga konsekvensen.

 16. Svensken ses som en svag person. Han skyddar inte sina kvinnor man undrar hur dom snackar om METOO och kärring makten. Sverige kommer att tas överkom vi inte vaknar.

  • Problemet är rättsväsendet, vi får inte skydda och försvara oss som Svenskar, men NYBYGGARNA kan göra vad dom vill utan påföljd

   • Då skriker dom att man inte förstår något. Feminismen har ställt till det här sossarna har haft det som vapen. Undrar hur länge det dröjer innan dom kommer på att dom blev slavar åt staten feminist kärringarna med eller utan snopp.

    • Det är redan gråt och elände bland de lärare, som i sann PK-anda vilselett sina svenska elever under de senaste åren och lurat i dem att barn från mellanöstern har skägg och hår på bröstet redan i 15-årsåldern.

     De har bäddat för sitt egna helvete och det är svårt att tycka synd om dem.

     • Så är det. Lärare har varit vänster sen jag gick i skolan. För man får mest pengar från sossarna till skolan.

   • 13% har redan röstat på SD. Det är ungefär alla kapabla män i Sverige. Resten är upp till de fega kärringarna att ångra sig. Eller låta sig torteras ihjäl av stenålderstyrannin. Vilket som de föredrar. Det är helt upp till dem. Bara att låta batikhäxorna torteras ihjäl av sina postorderislamister. Svenska folket behöver en rejäl utrensning av idioter i genpoolen nu för att fördubbla vårt sociala IQ.

    Jag tror att fyra miljoner svennar kommer att passivt försvarslöst viljelöst låta sig mördas under kommande tio år. Och att överlevande svennar i diasporan sen har dubbelt så hög IQ som de som lät sig torteras ihjäl hade. Vi har ju redan sett det hända en gång med utvandringen till Amerika. Det är dags igen nu.

   • nu åker svenska män till tyskland eller tajland för att få sig ett ligg ingen som nu vågar dejta en svensk kvinna då han riskerar att bli anklagad för våldtäckt vi minns hur det gick för assanga

  • Och om vi skulle skydda våra kvinnor skulle feminister ta parti för gärningsmännen och skrika nazist och rasist. Feminismen skapar fega män och galna kvinnor

 17. Det här visar att när avslag ska meddelas måste personen genast tas i förvar tills utvisning kan ske. Ha lämplig personal och utrustning redo.
  Skriv inte heller vänsteraktivisterna på näsan när och hur avvisningen sker.

 18. Nu får det faen vara nok! Hur många av Löfvens 9000 afghaner har liknande problem. De behöver inte bevisa vilka de är ens. Inte konstigt han verkar ha gått in i väggen, har man tagit fan, Mp, i båten får man ro han iland. Reinfeldt fick samma problem och kommer minnas som Moderaternas sämsta partiledare nånsin med tanke på migration.

 19. Han sks ju bygga Sverige så var stolt över afganhannen. Det tycker iallafall t ex annie lööf.

  • Problemet är att svenskar inte håller ihop. Samhället är alltför individualistiskt/självcentrerat så när trubbel dyker upp står dina polare bredvid och bara gapar. Dålig utveckling. Svagt av oss som folk. Hur kommer man till rätta med det?

 20. Kostnad för 9000 afganer ca 6 000 000 000:- . Hade varit ett bra tillskott för våra svenska fattigpensionärer och öka lönerna till vårdpersonal som är dom värkliga vardagshjältarna . Men det skiter centerhäxan och pissråttan svetsloppan Löfven i . Detta är en ända stor jävla skandal !!!!!!!

 21. Detta är ju en av många sk samhällsbyggare som vi skall tro på och samtidigt stötta för ett bättre liv

  Ut med dessa Afghaner Det måste bli ett slut på debatten

  Håll Sverige Rent

 22. Är detta Sverige detta händer i nu ???

  Vad fan har 7 idioterna gjort ???

  Vad är det här för människor ??

  Läkare , pensionsräddare , åldrande befolkni g…

  7 klövern . Vad fan har ni gjort !!!!

  • Vi har fixat ett multikulturellt land åt er väljare.
   glöm nu inte att rösta på 7-klövern för h..e era as
   hälsar 7-klövern.

 23. Svenskarnas flathet att reagera och naivitet inför ISLAM har lett till det Sverige som de nu har.

 24. Sverige har blivit känt som ett invandrarland där man får bete sig hur man vill, får behålla kulturen i ett område med sina landsmän , kan strunta i integration, kan jobba svart och få bidrag, kan ljuga utan konsekvenser, får bidrag i det oändliga, hus lägenhet. Dublin förordningen åsidosätts. Är det konstigt att de åker genom hela Europa då?

  • Nej, och hade de varit ”en vinst” samhällsekonomiskt hade inte länderna de passerade igenom tillåtit detta…

  • Men värsting surfplatta och värsting mobil finns det verkligen inget viktigare och bättre att lägga pengarna på om man har det knapert? betalar soc, lyxkonsumtion? inte bara tandvård utan snobbkläder körkort o dyra prylar?

 25. Undrar hur diskussionerna låter på gammelmediaredaktionerna? Ska vi enbart skriva fakta till folket? Nej för då vinner SD valet med 80% av rösterna, men svenska folket drabbas de våldtas, de knivhuggs och de dödas? ja men vi vägrar ha empati för det svenska folket för då vinner SD med 80%, vilka frågor har SD fel i? Ööööööööööööööh???

 26. Både sossar och moderater bär skulden till det våld som numera blivit en del av vardagen. Det verkar dock för mycket begärt, att önska att svenskarna skall inse detta.

  Därför kan existenser som Löfven häva ur sig vilka dumheter som helst, utan att det får konsekvenser.

   • Det största hotet mot sossarna är att den kvalificerade arbetskraften emigrerar. När företagen tvingas flytta har sossarna inte mycket att parasitera på.

    Det verkar omöjligt att förmå fega svenskar att säga ifrån. Speciellt inte svenskar med låtsasjobb inom offentlig sektor.

   • De är småpartier som hängt med, av rädsla för att bli utfrusna. Lyckas vi avslöja sossar och moderater, försvinner småpartierna under processens gång. Med sossar och moderater under 15 % blir det svårare för yrkespolitikerna att sätta demokratin ur spel, genom att de gaddar ihop sig i Riksdagen.

    Jag tänker i termer av att uppnå resultat, även om jag personligen anser att liberaler som Westerberg och Ullenhag är bland det värsta man kan hitta i människoväg.

 27. Sharia-Annies fadderbarn in action. Annie pratar om humanism och medmänsklighet men egentligen torterar hon sitt eget folk.

  • Enligt den neomarxistiska förtryckarpyramiden förtrycker västerlänningar muslimer (med sin intelligens och produktivitet) och därför är alltid muslimers brott mot västerlänningar förlåtliga.

 28. Jag är inte ett dugg förvånad dessa gangstrar har det felkopplat uppe i huvudet, blanda sen in religionen eller ideologin islam så får du en utgång som denna.
  UT UT UT och aldrig nånsin PUT……..

 29. Finns ingen rättrådig som kan ta fram sin bössa när det börjar skrikas i Staffanstorp? De där fjantarna på bilden kan inte ens hålla i ett vapen ordentligt.

 30. Söner blir knivhuggna och tjejerna blir våldtagna……när ska pappor,bröder och kompisar säga ifrån och slå tillbaks.?
  Händer nåt sånt här min familj så slår jag tillbaks GARANTERAT och tar mitt straff.

 31. Enda orsaken att man beter sig så är svikna förväntningar.
  Förväntningar som skapats redan när han var i Afghanistan eller Pakistan. Via kontakter, internet och flyktingsmugglare har han fått reda på att i Sverige får man boende, dyr mobil, dyr platta och snygg svensk kåt flickvän.
  Klart som korvspad han blir besviken när han inte får stanna.
  Men frågan är hur det gick för den svenska killen?
  Han är väl förmodligen genuin rasist vid det här laget och kommer rösta rätt i september?

  • En viktig skillnaden är dock att en svensk med ”svikna förväntningar” aldrig skulle bete sig på det sättet. En svensk som haft såna tendenser hade suttit inne på psyket.

 32. Att komma till Sverige, kräva svenskarnas pengar, kräva samt våldta svenskarnas döttrar och knivhugga svenskarnas söner ska resultera i ett skott i pannan och inget annat.

 33. Annie : Vill du fortfarande att 9000 Afghaner utan asylskäl ska få stanna i Sverige ?

  Du är medansvarig. Glöm aldrig det.

  • Annie och många ynkryggar med henne är medskyldiga till att detta.

   http://www.bonton.se/?d=2018-04-28
   Tänk så många svenska kvinnor som kunde stannat hemma några år när barnen var små………nej för tusan UT MED er jobba för, snart så strömmar ockupanterna in i landet, då skall vi ta emot med alla handhjärtan.

 34. Varför ska vi svenskar behöva smyga runt och vara så jävla fina i kanten när ISLAM skiter fullständigt i det…. AVRÄTTA dom på plats…
  Tror du dom skulle tveka ????

 35. Och det här är något som de flesta svenskar fortfarande verkar okunniga om, nämligen det primära syftet med de s.k. ensamkommande flyktingbarnens existens i Sverige: att skicka pengar till släktingar i hemlandet samt ytterst kunna få hit dem som anhöriga. ”Barnen” (vuxna unga män) lever under hård press medan de är i Sverige, att skicka pengar till hemlandet. Detta är också en förklaring till varför de så gärna uppger att de är minderåriga när de söker asyl, eftersom detta drastiskt ökar chansen för dem att få stanna och börja håva våra bidragspengar.

  • Helena Carlestam, som är omvärldsanalytiker på Migrationsverket, säger bl.a. följande till media: ”Det är för att söka ett
   bättre liv. Det är antingen en del i en familjemigration eller så är det för
   att hitta en utbildning eller ett arbete. Ofta ser vi att barnen kommer
   först, därefter resten av familjen. Kanske tänker man att det är lättare för
   barn att få asyl. Eller så skickar man i väg sina barn i hopp om att de ska få
   en bättre framtid”.

   • Så är det sannolikt i de allra flesta fall. Migrationsverket kände till detta redan för många, många år sedan när de fortfarande hette Invandrarverket. De talade internt om dessa asylsökare som ”ankarbarn”.

    • För ca 2 år sedan hörde jag en pensionerad läkare ringa in t Ring p1 o berätta om detta problem. Alexandra Pascalidou gjorde sitt bästa för att smutskasta honom o förminska problemet.

   • Passade hon samtidigt på att upplysa vart svenskar kan sända sina barn för att få full service .

  • Men HUR kan det vara så jävla svårt att utvisa 9000 som INTE har något här att göra!!! S, MP, V kan ju inte gå HUR LÅNGT SOM HELST!!!

  • Det är också ankarbarn, dvs. föräldrar och syskon (kanske och mor- och farföräldrar) hoppas få komma till Sverige som anhöriginvandrare och bli försörjda av svenka skattebetalare till döddagar.

 36. Jag anser att denna afghan är stereotypisk för just dessa otäcka importer
  De kan ju inte ens åberopa skyddsskäl.
  Helt uppenbart går det inte att tämja denna varelse så det kan röra sig fritt utan att riskera svenska liv.
  Bara UT !
  Släpp inte in någon från Afghanistan!
  (Tycker JAG)

  Mina sympatier till både offer med närmaste.

 37. Dessa ”barn” går över döda för att komma hit till Sverige och börja skinna oss Svenskar på pengar!!!! Sen är det kvinnor, barn och ALLT DOM KAN SLÅ KLORNA I. VÄND ALDRIG RYGGEN MOT DESSA, FÖR NÄR DU MINST ANAR SÅ SLÅR DOM TILL!!!!!! UT MED SKITEN!!! VI HAR BARA ETT SVERIGE, OCH DET ÄR VI RÄDDA OM!!!! SD2018!!!!!!

 38. nu är inte det problemet.. utan las för kvinnor… tänk på deras anställningstrygghet..
  menar löven….

  verkligen han måste bort i september…!!!!

 39. Om en afghan vill hämnas för att ha bli utvisad vad händer om hälften av 9000 av afghan barnen vill visa sin besvikelse?

 40. Antal fattiga hemlösa pensionärer ökar i Sverige och Rödgröna politiker ger förtur i bostadskö och skänker frikostigt stora summor i bidrag till nyanlända ensamkommande barn ’en del skäggiga och med hår på benen’ utan skyddsbehov och asylskäl. Sveriges ’topp’ politiker Löfven (S) och Kristersson (M) vill också ha blocköverskridande samarbete emellan för en hållbar framtidens flyktingpolitik men nobbar det enda partiet (SD) som ser elefanten i rummet.

 41. Som jag trodde…… Raderad på 5 sekunder…..
  Svenska fegheten sitter djupt…..
  Muslimer gör som dom vill…
  Regler är bara till för svenskar… som vanligt….

 42. Skicka hem kaos-skräpet, så får han relevant behandling, han har ju en familj!!!!!

  Varför ska vi. godhetsknarkare, hålla kvar honom en enda minut, fy f*n vad mesiga vi är!!!

 43. Det här är nu det nya Sverige .

  Det har våra folkvalda sett till.

  (bortsett SD självklart)

  Samma politiker kommer att styra även efter valet i september.

  Lycka till säger jag bara.

  Observera att dom påhejande PK styrda idioterna är medansvarig för vad som händer i framtiden relaterat till massinvandringen ifrån Mena länderna in till vårat land.

  Dom är ansvariga.

 44. En varning för alla länder, Sverige tog en kula för er, så går det när man låter kvinnor styra ett land (med män i knytblus). Inget illa menat åt er förnuftiga kvinnor av det gamla virket, men ni är få i detta förlorade land.

 45. Alltså så går 9000 potentiella knivskärare fria här i landet.
  Undra hur många liknande IKEA det måste hända innan vi vaknar och slänger ut skiten.
  Så här kan vi ju inte ha det!

 46. Det här måste man ta på allvar. Det är ju synd om den stackarn. Bli snuvad på livslång försörjning, lyxboende och lyxartiklar so senaste Iphonen, allt bekostat av de svenska pensionärerna.

 47. Mörkläggning, som vanligt. Vi kommer aldrig få höra något oavsett om det rörde sig om hatbrott terrorbrott eller annat. Hudfärgen på förövaren avgör.

 48. UT NU. Omedelbart, fruktansvärda vidriga människor detta, åk tillbaka till den soptippen ni kallar land och stanna där!

 49. Att ta in och ge PUT åt skäggbarn är inte bara moraliskt åt helvete, det är direkt livsfarligt för svenska folket. Visa denna artikel för alla som är ovetande om faran med skäggbarnen! Vi måste separera oss från dessa avskum så långt det bara är möjligt. När tiden är inne ska de köras ut ur landet mangrant.

  Tack för detta avslöjande, Samnytt. Chang ”Klickhora” Frick bleknar i jämförelse med i synnerhet Putilovs prestationer.

 50. Vad gör de här vapenbröderna i Afghanistan??
  Låt dem genast åtnjuta svensk välfärd.
  Mvh annie lööf

 51. Reinfeldt har öppnat dörren och släppt in vildkatter bland tamkatter. Ingen föräldrar som funderat på att ta ett snack med de som skadat deras söner och döttrar, och ”informera” dessa as att vi inte accepterar våld mot våra barn och ungdomar?
  Eller hoppet ligger i att Löfven tillsammans med sin feministregering kommer klara upp de skit de ställt till med? Våldet kommer sakta tas över av de som insett att systemet fallerat och att polisen aldrig kommer hinna med att söka upp alla som gömmer sig i landet.

 52. Det är skillnad på folk och fä !
  Importerat skitfolk som om sanningen ska fram inte är något annat än ett sekunda avskrap som ska vara vid sin läst, d.v.s fösa sina getter vid sin sandhåla i Långtbortistan.
  Ut med den obildbara importerade dyngan som söndrar mördar och våldtar.
  VI HAR FÅTT NOG, DEPORTERA NU !

  • Min generation kände till komiker som Hasse Alfredsson och Tage Danielsson, Kardemumma, Gösta Bernhard, Povel Ramel, Carl-Gustaf Lindstredt, Lars Ekborg och Martin Ljung. Det var stora personligheter och stora komiker. Det som finns i den vägen idag, Henrik Schyffert, Soran Ismael, Özz Nujjen är bara skit, ren skit. Det är märkligt att det kan vara en sådan avgrundsdjup skillnad mellan gårdagens stora personligheter och dagens odugingar!

   • Kan bara instämma och sörja de fantastiskt fina svenska komiker vi haft som nu nästan alla är borta.

    • Ja, så är det, och dag finns den där satans skiten som går under namn som Schyffert, Nujjen, Ismael. *Fy fan, vilken dynga.

 53. Jeg håber flertallet af svenskerne vågner op af tornerosesøvnen meget hurtigt, men jeg frygter de sover videre indtil det er for sent.

 54. Rösta rätt.Rösta massdeportation och återvandring.Ingenting annat betyder något.Om inte måste vi ta till vapen.Det är vi eller dom!

  • Och här måste vi då ta ställning till om vi behöver de hårda handskarna eller lite mjukare handskar.

 55. Hur kan sossarna tro att man vinner röster på import av dessa avarter? Men vänta nu, sossarna ligger kvar på 30%. Det funkar tydligen.

  • Bara att låta dessa inavel (korsning mellan åsna och get) få politiskt inflytande borde vara det starkaste argumentet mot demokrati och varför inte demokrati är hållbart i dagens Sverige, tänk att ett lands öde står på spel och så ska man låta dessa högt intelligenta (ironi) subhumans vara med och påverka utgången.

 56. Nog för att det kan vara riktigt tråkigt med regnoväder, men SVT:s ihållande ”kompetensregn” tar nog priset ändå…

 57. Gör riktiga ålderstester. Låt alla grova brottslingar sitta av sina straff i hemlandet. Ofta har de ljugit om sin ålder och är redan myndiga. Om hemländerna inte vill ta tillbaka sitt folk, dra in bidragen.

  • Eller använda magnetkameran till cancervården istället och skicka tillbaka alla som passerat ett säkert land på väg hit, oavsett ålder.

  • Islam kan inte sägas vara en fredens religion, eftersom Koranen säger att den som inte utkämpar jihad eller åtminstone uttrycker kampvilja är en hycklare. Vi måste betrakta denna religion {islam är dock mer kultur än religion} som den ser på sig själv.Den uppfattar inte sig själv som en religion bland andra. och den söker varken samexistens eller jämlikhet med andra religioner. I samexistens lever den bara, när den inte är mäktig nog själv att regera, enligt mottot: den hand du inte kan hugga av, måste du skaka. Islam ser sig själv som den enda rätta religionen, religionen med stort R. Efterson islam är den enda rätta religionen har det islamiska samfundet fått i uppdrag att föra in alla folk under islams välde. Det är därför islam delar in världen i två territorier: Fredens hus (konkreta territorier som behärskas av islam) och Kriget hus (de nationer och folk som ännu inte befinner sig under islams herravälde).

  • Islam är det stora problemet, jag har bott i landet under många år och sett städer förstöras av muslimer, likadant i Belgien där det i vissa delar av valloni inte var möjligt att som ickemusse leva och verka.
   När en moské blev etablerad sedan var platsen förlorad, likadant i Kanada, tråkigt om svenskar skulle förstå detta för svenskarna VILL ha skitstövlarna .

 58. Hörde nån som var på kurs för att bli god man. Ensamkommande var problem. De ville ha surfplattor och ringde på kvällar om sånt de ville ha och gav sig inte.

 59. Kräkmedlet Anders Lindberg bara överträffad av Sarnecki står och spyr galla i TV2. Hur långt borta är denne ”man” från verkligheten? Vill se ett Public Service som är befriat från de värsta dumskallarna.

 60. man blir ursinnig när man hör dessa fegisar!!
  skicka hit den där så ska vi se om han är kaxig!!

  • Du de här snubbarna har inte några regler då det gäller kamp. 10 mot 1 är bara som det ska enligt dessa mysgubbar. Om du träffar en ensam så blir det så gulligt så man kan tro att Löfven och hans kompisar har helt rätt. Löööve

 61. Dessa ”barn” som är blivande akademiker-, laglydiga-, och skattebetalande medborgare kommer utgöra grunden i det ”moderna och spännande Sverige” Tack Löven/Reinfeldt! Alla som röstar emot denna massinvandring är på rätt sida av historien!

  • Jaa vi har ju hållit på nu sedan 75 och allt har bara blivit bättre. En sån svinfin sammanhållning har inte skapats tidigare söder om Nordpolen. Bara rasister tror nåt annat

 62. Vad jag blir förbannad, när jag läser om sådant här. En sådan bortskämd idiot ska naturligtvis utvisas, så fort som möjligt. När man inte visar någon form av respekt, när man inte vill lära sig den nya kulturen, då har man inte här att göra. Då ska man hem. Och skämmas för föräldrarna. Förklara för dem varför man inte kunde sköta sig, och lura bidragssystemet i Sverige.

  • Jamen vi fick ju alldeles nytt höra i partiledardebatten av statsministern att han bidrar till samhället. Självklart skall han då stanna och göra Sverige ett bättre land.

   Lite knivhugg är ju en sidosak när man skall bygga ett bättre samhälle med all den fantastiska utländska talang som Sverige med stor möda lyckats locka till sig.

   • Ja så där är det ju för många Allt är ursäktat! Har dessa sossefolk egentligen gått och blivit extrema kristna. Med salig stämma och glansiga ögon ”gör vad Du vill. Du är är redan förlåten för allt Du tänker göra mig”

   • det var nog ingen större möda den stora mödan är att få ut dom ur landet men det verkar dom inte bemöda sig med

 63. Samtliga dessa migranter bör flyttas till Hammarby Sjöstad, Innerstan; Gärdet, Kungsholmen, Danderyd, Tyresö, Täby, Östermalm, Nacka, Ekerö.

  Töm alla boenden i hela Sverige!

  Flytta dem till nämnda platser, som har % flest väljare som har önskat ta ansvar för dem!

 64. Visst är de äckliga, de styrande politikerna som leende och medvetet har tillsett att dessa livshotande hatbrott riktade mot svenska ungdomar har blivit verklighet?

 65. Det verkar vara jävligt dåligt med impulskontrollen i de där delarna av världen.

  Inte undra på att invandrarnas länder är ”shithole countries” – för att sitera USA:s president – när de inte klarar av minimala motgångar utan att hugga ihjäl folk.

  • Där pekar du på något viktigt. Detta vetenskapliga experiment där vi nu har blandat vissa skötsammare med något stojigare samlingar, så har vi nu klart för oss att detta inte gick bra. Nu kan vi avsluta detta. Det var alltså ingen slump att vi under en mycket lång tid har delat upp oss på olika områden på jorden. De som inte ens kunde samsas med sina egna medborgare flyttades iväg till andra lugnare områden. Dessa nya platser har nu bara sett en ökning av stök och splittring. Allt ifrån Australien upp till Europa. Alltså fullt stök hemma och även fullt stök och bök borta. Adjöken säger den hederliga människan till dessa

 66. Det här daltet står mej upp i halsen,kan ingen ta hand om problemet utan vittnen,hur svårt ska det vara egentligen.Fina signaler det ger om svensken som viker ner sej alltid.

  • Ja det har ju börjat bli skämmigt att berätta att man är Svensk. Utom till Tyskar och fransoser, De kör riktigt vingligt de också

 67. Inte bara terrorister är terrorister !
  ” Enligt uppgifter till Aftonbladet ska mannen ha haft ritningar på Åhléns i Uppsala med sig. Mannen greps i Lund och anhölls tidigt fredagsmorgonen misstänkt för förberedelse till terroristbrott. Brottet ska ha ägt rum mellan den 1 mars och 3 maj. Mannen ska omedelbart försättas på fri fot, meddelar domaren.

  Misstankarna mot mannen kvarstår och förundersökningen fortsätter, meddelar åklagare Lars Morand.

  – Vi fortsätter med de delar av arbetet vi inte hunnit göra under den korta tiden fram till häktningsförhandlingen, säger han.

  På grund av brottets karaktär har åklagare belagts med yppandeförbud, vilket innebär att den som medverkat vid domstolsförhandling förbjuds att berätta vad som sagts vid förhandlingen.

  Den misstänkte kom in i rättssalen med en jacka över huvudet som han tog av sig innan han satte sig bredvid sin advokat Johan Sarvik.
  Denne förklarade att 31-åringen förnekar att han skulle ha planlagt ett terrorbrott.

  – Min klient förnekar brott. Det föreligger inte sannolika skäl för häktning, säger Johan Sarvik. ”

 68. Vi har alla fått en fri vilja, men det var det här vi svenskar använde den till,
  röstade på politiker som massimporterar människor som attackerar Sverige och svenskarna.

  • Javisst. Tyvärr så har ledande politiker skapat en massa problem. Och egentligen är konstigt att det inte är ännu värre. Svenskarna är ett svintåligt folk uppenbarligen.

 69. Återigen bevisat att dessa inte är riktiga flyktingar utan endast välfärdsmigranter. Snart kommer någon att avslöja den riktiga koruptionskopplingarna som förklarar varför våra folkvalda agerar som de gjort och gör.

   • Än bättre blir det om det sprids i etablerade kanaler där intet ont anande Svenssons finns.
    Men det är väl bara en dröm med tanke på agendorna på medierna.

    • Det går framåt i alla fall, små steg.
     Idag vet alla vem och vad Soros är, vad globalister vill och vad NWO har för agenda.

  • Flyktingar kom igen. Det där har för längesedan avslöjats som båg. Redan på 80 talet stack man hem på semester så fort det var fixat med uppehållstillstånd. En knäpp grej var ju också Israels krig med Libanon för ca 10 år sedan. Då räddade vi igen en massa ”flyktingar” för andra gången. De hade flyttad åter och var nu tryggt försörjda av skattemedel Det är ju bara att prata med vanliga ”hederliga” hitkomna resenärer så får man snart klart för sig hur det står till. De måste förstås förstå att man inte har något som helst att göra med deras situation. Detta förstår ju Du

 70. Varför avsäger sig inte gode män sina uppdrag när dessa killar blir stökiga och våldsamma? Varför ställer man upp på åldersbedrägerierna? Är pengarna så viktiga?

 71. Den billigaste surfplattan duger fint till mig, att ingen labil svensk går loss på de här kravmaskinerna övergår mitt förstånd.

  • Finns väl ingen anledning när polisen själva kan jaga fatt dem.. Eller hade du tänkt dra en sväng på stan för att kolla alla mörkhåriga med dunjackor?

   • Det lustiga numera är att alla partier i riksdagen pratar om flera poliser. Vänstern vill nog ha skydd mot politiska motståndare och högern tänker nog främst på kriminella

  • Mycket bra. USA har ju yttrandefriheten inskriven i sin grundlag/ konstitutionen (Bill of Rights) om individuella rättigheter. Det är så härligt för det har inte att göra med majoriteten utan om individen. Så de är numera överlägsna vårat rike, i personlig frihet.

 72. Klart vi ska va’ glada över att killen fått stanna i Sverige. Han behövs ju i äldreomsorgen, som Lööf och sjuklövern säger. Vad de däremot inte öppet säger, är exakt vartill han behövs : För att avliva gamlingarna och spara pengar (för en än större muslimimport).

 73. Var är vänstern som vurmade för dessa Afghaner ?

  Sitter dom i soffan framför SVT nu ??

  Ser inget , hör inget…..

  • Aah de’ vänder alltid på det. Så om vi talar om en främling så är det alltid synd om förövaren och han var nog tyvärr provocerad. Hur som helst ska detta skyndsamt glömmas bort som alltid.

  • därför att dessa personer gör att dom kan känna sig duktiga och goda …. känslostorms-knarkare … samt att man kan utnytja dom.

 74. Bara en normal utmaning enligt medlemmar i den politiskt korrekta sekten ”vår gemensamma värdegrund”.

  • Ingen släkting till svenske killen som kan få lågdjuret att försvinna? Hade inte varit fel.

 75. Detta är ett resultat av den Svenska humana migrationspolitiken !
  När skall de Svenska röstberättigade medborgare börja rensa bland dessa politiker som är skyldiga till detta ?

 76. Han har inga släktingar här men har det där vilket strider mot barnkonventionen om jag inte missminner mig. Myndigheter skall inte splittra familjer så han skall givetvis utvisas dit omedelbart efter avtjänat straff.

  • ja precis … varför skall ansvaret ligga på oss angående splittringen …. varför skall dom samlas här … skicka tillbaka fanskapen så att dom kan återförenas där reset av familjen är …. dom lever ju ännu på dessa platser trots dom hemska krigen tydligen !!!

 77. Aah det är väl ytterligare en sak som de flesta kommer att svälja och det blir väl som vanligt ”rasister” som bryr sig och har samvete

   • Liknande den då som hölls i Mariannelund efter gruppvåldtäkten på ett asylboende för några år sedan! Det handlade också om afghaner!

    • ¨Vi kan ha en lastbilsparad i centrala Stockholm. Özz kan nog fixa fram några chauförrer som kan jobba utan kvitto.

 78. Noll invandring av folk utan nordeuropeiskt ursprung! Nu! Och massutvisning. Bura in dem i fängelser och skicka successsivt ner med godståg till Skåne. Transportera sedan ut dem med militär. Stäng gränserna. Nog med bedrägeriet.

 79. Afghaner har absolut ingen anledning att stanna i Sverige en dag längre än sin 18-års dag. Om vi nu ska följa den där barnkonventionen.

 80. The gatherings of Swedes. Ett måste om vi ska kunna ta tillbaka vårat fosterland och överleva övergreppet som pågår mot vårat folk. Leva eller dö.

 81. Är så j-a förbannad. Ut med dj*ret. Komma till vårt land och mörda vårt folk. Ingen nåd till den här varelsen. Knappt värd en spottloska men det kan jag bjuda på.

 82. OT: som vanligt är allt jäkligt svårt för forskare och BRÅ

  * * * Brå ska studera gruppvåldtäkterna | Aftonbladet * * *

  Finns inte statistik
  Misstänkta våldtäkter förses av polisen med en kod. Koden 0660 betyder till exempel ”fullbordad våldtäkt utomhus mot kvinna 18 år eller äldre”. Men gruppvåldtäkter existerar inte som juridiskt begrepp och saknar brottskod. Därför finns inte heller statistik.

  Stina Holmberg är inte säker på att gruppvåldtäkter måste få en särskild brottskod.

  – Det är inte helt enkelt, tror jag, för polisen att veta vad man ska koda som efterföljande, flera på varandra, följande våldtäkter och gruppvåldtäkter. Ska man ha nya brottskoder ska de vara lättolkade.

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/a/4dgnoE/bra-ska-studera-gruppvaldtakterna

 83. Vi är nu många som nu reagerar visuellt….vad betyder det ?
  Vi ser vad vi ser och reagerar därefter, inga leenden från vår sida , var så säker !
  Allttid en början , det blir häftigare framöver ………

 84. OT: Varför sänder aldrig nyheter rättegångar här? I Spanien som är det EU land som kanske mest har liberalt efter USA, så visar de rättegångsscener med film på åtalade på nyheterna. På Telediario, som är deras tv nyheter i public service visar de som är åtalade. Jag följer det programmet. Idag var det drogsmuggling och de var alla svarta/eller från den nya världen. Här i Sverige begås grova brott inte ens media rapporterar om, och ingenting från rättegångar förutom om det är nog ”extremt” eller sjukt, då bara skissade bilder.

  Vi har väl rätt att publikt få se vad som sker? Lyckta dörrar borde öppnas. Nog för att jag kan förstå att media västerut är mer sensationslysten, men det blir ju också mer sanningsnära.

  • Det råder fotograferingsförbud i svenska rättegångssalar (och då naturligtvis även TV/film-förbud. Därför finns bara teckningar.

   Jag tycker det är bra. Jag skulle inte t ex vilja vara vittne om halva landet skulle sitta och glo.

   Rättegången är normalt öppen för allmänheten och man kan beställa både dom och FUP om man vill sätta sig in i fallet. Jag tycker det räcker bra som insyn.

   • Ja, det är bra för vittne. Men åtalade skall filmas. Det var inga vittnen med, utan de dömde bara. Jag vet inte hur Spanskt rättsväsende ser ut, men allt annat än Svenskt måste vara bättre, förutom sharia och anarki

   • Ja det räcker bra som det är nu, fotografering är inte nödvändig under en rättegång. Men nu vill dom gå ännu längre; det talas nu om att vittnen skall kunna vara anonyma. Det skulle förstås skydda vittnen till gängkriminalitet till viss utsträckning men samtidigt urholka rättssystemet avsevärt. Tänk så många sätt detta skulle kunna missbrukas på, och hur skall din försvarsdvokat kunna försvara dig när han inte ens vet vem som anklagar dig? Sådana här förslag är symptomatiskta för vårat sjuka samhälle där det korrupta systemet slår knut på sig själva för att slippa ta itu med VILKA det är som begår brotten. förhttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/jarvapolitiker-vill-se-anonyma-vittnesmal

 85. Ja det är såna här guldägg som sjuklövern säger ska rädda våra pensioner, stackars föräldrar och deras son, dom är mångkulturens oskyldiga offer.

 86. Migrationsverket, den ansvarige som beslutade om PUT, gode mannen, SÄPO och övrigt patrask och folkförrädare som har försummat sina plikter till det egna folket och nationen är ALLA medskyldiga till detta brott!

  Måtte de alla få exakt vad de förtjänar, varken mer eller mindre!

 87. Stefan Löfven är ett större hot mot Sverige än islamiska staten. Det kan inte poängteras nog.

   • Tycker jag absolut inte att han gör. IS är bara ett problem i ett spektra av mångkulturella problem. Med Stefan Löfven får man ju hela paketet, EU, öppna gränser, identitetspolitik, genuspedagogik osv. Hela kitet för att snabbt förgöra en nation, så jag skulle vilja påstå att han har helt rätt.

   • Löfven ser till att släppa in ISIS !

    Räven är inget problem så länge ingen släpper in den i hönshuset !

    Europa är fullt av politiker som lämnar dörren öppen och går därifrån , ingen vet exakt hur många rävar som kommit in nu eller hur mycket de förökat sig !

    • Och vad gör bonden med räven då? Jo, han skyddar sina höns och sin inkomstkälla. En räv diskuterar man inte med utan den har man ihjäl. Problemet med Sverige är att bonden ligger stupfull och sköter inte om sin gård, räven härjar fritt medan hönsen kacklar vidare. Och tuppen då? Nja, han har dragit…

  • Ingen i Sverige idag kan gå utanför sin egen dörr utan att märka islamiseringen av Sverige. Tack vare Folkförrädaren Stefan Löfven.

  • Fyra å ett halvt år till första möjliga förbättring. Håller det? Vad tror du? Jag har inga småbarn så jag stannar för nyfikenhetens skull. Intressant att se hur Sverige blir en failed state. Tillsammans med någon utländsk akademiker kanske jag kan publicera en del av en doktorsavhandling om denna unika historiska händelse. Men inget jag rekommenderar någon som bär ansvar för andra.

 88. Varför fortsätter vi att kalla dem för ”ensamkommande”? Det är det ruttna systemets språk. Kalla dem ”hemresande” istället, för resa hem ska de, varenda en. Hamra in det ordet lika hårt som ”skäggbarn”. Språkpolitik.
  Bra gräv för övrigt Putilov.

 89. Finns bara ett att säga och det är att stänga gränserna för alla utom-europee’r eftersom deras syften endast är att nå försörjning för evigt i paradiset Sverige! Inse nu detta!

 90. Annie Lööfs och Stefan Löfvens rödgröna regerings beslut att låta 9 000 afghaner stanna i Sverige är katastrofalt.

 91. Många högutbildade , entreprenörer, duktiga hantverkare, ingenjörer , läkare m.m m.m kommer i framtiden att söka lyckan i andra länder. Man kommer söka lyckan i länder där man kan känna sig mer trygg, både för sin egen och familjens säkerhet. Dom politiska clownerna kommer fortsätta att kasta paj på varandra och skylla allt hemskt på det enda parti som på allvar vill göra något åt att landet inte skall förfalla.

  • Jag jobbade en gång i ett u-land vars president plötsligt dog. Det blev ingen riktig statskupp med våldsamheter, men oron räckte för att ALLA utlänningar omgående skulle packa ihop och sticka. Så allt näringsliv utöver bynivå upphörde abrupt.

   Jag är rädd att motsvarande kan hända i Sverige. En liten del av arbetskraften står för en väldigt stor del av BNP. En miljon om året per anställd svensk. Det är inte alla som kan prestera det varje år under sin yrkeskarriär, eller hur? När de flesta som producerar mer än tio miljoner om året sticker, så blir det ännu mer otrevligt hära.

   • Det är nog sant , sticker även vanliga knegare inom infrastrukturen så ger det en till rejäl nypa salt i såren , de med nyckelkunskaper inom flyget , järnvägen , elnätet , sjukvården , polisen , brandkåren och annat kan ofta utöva liknande arbetsuppgifter någon annan stans än just i Sverige !

    • De kan göra det mycket bättre i andra länder där de inte motarbetas aktivt av politikerna! I Sverige är såna jobb med offentliga tjänster och infrastruktur systematiskt saboterade von Oben. De som tar hem de stora exportpengarna till Sveriges BNP är de som jobbar i processindustri och avancerad tjänsteindustri som framgångsrika mjukvaruutvecklare och mer abstrakta saker i samband med exportindustrin som internationell marknadsföring och finans. skatteplanering och hantering av EU-bidrag är mycket lönsamt, men skapar ju inget välstånd, det omfördelar bara kakans bitar.

     • Majoriteten av detta ar betalt med skattepengar. Om skattebetalare
      som producerar nagot forsvinner
      minskar skatteunderlaget och
      landet borjar en ekonomisk nedgang.

    • För att dölja bostadspriskraschen. Staten kommer att plundra de skuldfria för att hålla de högt skuldsatta nöjda. Åtminstone fram till valet. Konsumentpriserna lär stiga kraftigt eftersom det mesta är importerat. Riksbanken kommer inte att se någon anledning att höja räntan ändå, fast inflationen blir mycket högre än 2%. Deras verkliga mål är att rädda regeringen över valet. Stefan Ingves förstår vad som krävs om han vill bli omvald som ”chefen” som han kallas.

     • Finns det nagot parti som ar vart att rosta pa, i Sverige?
      Jag ar fortfarande rost-berattigad i Sverige.

     • Fortfarande? Även om man inte är folkbokförd i Sverige så kan man väl rösta hela livet som medborgare? Jag är beredd att rösta på vilket parti som helst som trovärdigt vill stoppa islamiseringen av Sverige. Som väljare är man skyldig, om demokrati ska kunna fungera överhuvudtaget, att själv begripa konsekvenserna av de politiska alternativen och värdera hur bra man tycker att de konsekvenserna är. Ingen annan kan göra det åt en. Demokratin är helt beroende av den egna tankeinsatsen och den egna värderingen.

     • Men HerreGud, borja inte predika till mej!
      Maste jag oversatta min kommentering?
      Om du forstar engelska google youtube: ”Ten Things Millennials
      Should Know About Socialism”
      Hur i hvelvete kunde du acceptera denna idiotiska politik???
      Ni i Sverige har dragit pa er denna bedrovelse och olyckligtvis
      far manga lida konsekvenserna, kanske 99.99% av de som laser Samhallsnytt, aven om de rostat emot 7-klovern.
      Med manniskor som dej kommer Sverige att bli en islamisk stat.
      Du ar nog inte sa kaxig och elitisk da nagon muslim kommer
      och vill ha allt du ager och kanske dej personligen istallet for
      faret………….vem vet?

  • under alla dessa år som SD funnits så har dom blivit bespottade och hånade av en stor del av befolkning det borde vara dags att släppa fram dem nu innan allt är förlorat och omöjligt att reparera vi är nära den gränsen nu

 92. UT med fanskapet omedelbart !! VI, SVENSKA skattebetalare skall EJ betala ett endaste öre för denna kriminella analfabetimport

  • Varför inte bara införa dödstraff? Jag tänker inte betala för transporten, ärligt talat tänker jag inte betala ett öre i skatt innan varenda en är ute ur landet. Min släkt har betalat skatt i 100-tals år, har inga som helst skrupler för att ej betala skatt, det räcker gott och väl med momsen. Det är på snudd till idioti att överhuvudtaget betala någon som helst skatt. Bättre med den brända jordens taktik, för i helvete att jag ska finansiera mitt eget lands undergång, då är det bättre att hela skiten går under än att rulla ut röda mattan.

 93. Nu får det vara nog med jävelskapet i landet… Det blir Kasselstrand och Alternativ för Sverige i valet i höst…

  • Lugna dig , de är för små ännu och gör ingen konkret skillnad , att lägga sin röst på micropartier ger inget . . . Låt dom utvecklas ett par år så får vi se sedan !

   Betala gärna medlemsavgift och donera lite extra till AFS om du vill , men rösta på SD i höst så att skutan kan påbörja svängen innan året är slut ! !

   • Absolut ratt. Detta gjorde vi har i USA.
    Folket har varit forbannade pa den demokratiska regeringen har i flera ar.
    Sa sakteliga ”vaknade” folket upp tack
    vare President Trump, da president kandidat Trump. Han slangde ut den
    utnotta frasen: Political Correctness”.
    Som dagligen anvandes av demokraterna
    for att censurera kritiken av deras
    urdaliga ledarskap. Nu har vi en jattebra
    President, men naturligtvis forsoker
    demokraterna och FAKE MEDIA gora
    allt for att fa bort President Trump.
    De ljuger och ”fabricerar” bullshit och
    skvaller. Ju mer de forsoker forstora det
    for President Trump, ju mer forsvarar och
    alskar folket President Trump.
    Donald Trump alskar Amerika och det
    Amrikanska folket. Det syns klart och
    tydligt.

 94. Kan en kultur vara mentalt degenererad ?

  Stephen Hawking sade vid ett tillfälle att vi människor bör vara försiktiga med att kontakta andra civilisationer i rymden , den kulturen kan vara både vida överlägsen våran OCH vara omoraliska erövrare som vill utplåna oss för vår planets skull !

  Jag tror inte att man behöver lämna vår jord för att hitta några omoraliska erövrare som gärna dödar för att erövra ! !

 95. Han kanske bara ville operera pojken. Det är i väl känt att nästan alla afghaner som väller över gränsen är kirurger.

  • Javisst, det verkar som Lövens och fd Ygemans benämnig ”kirurger” avser Knivmördare! Med ingenjörer verkar de mena Brandingenjörer, dvs som skapar bränder! Och ”raketforskarna”, skjuter nu nyårsraketer medvetet rakt in i folkmassor!

 96. Ytterligare anledning att göra sig av med de här. Hade det varit tvärt om hade det minsann blivit skriverier och rasistanklagelser. Svensk hat och svek mot svenskarna. Usch!!

 97. Löven o Kristersson : Ansvar att informera om våra värderingar. Har ni hört något mer patetiskt.

  Partiledarnas reaktion på gruppvåldtäkterna av svenska flickor o kvinnor o på våldet mot svenska medborgare……

  Man tar sig för pannan … Är detta på riktigt ???

  • Det är patetiskt. De som invaderar landet nu har islamistiska hederskulturvärderingar. De kommer inte ändra på sig. Löfven och Kristersson kan skyffla upp sina värderingar där solen inte skiner.
   Om svenska värderingar ska gälla så mobbar man inte ett parti i riksdagen. Det är extremt osvenskt och odemokratiskt. Man ljuger inte och är ärlig. Där åker både Kristersson och Löfven rätt långt ner på den svenska värderingslistan. Man kallar inte folk för rasister som man inte känner. Man skyddar kvinnor från våld. Man bjuder inte in folk som rånar och våldtar. Man ska jobba och göra rätt för sig. Men Löfven och Kristersson bjuder folk som aldrig gjort ett skit för Sverige på extra allt i evighet.
   Löfven och Kristersson är värsta sortens populister som vill ändra svenska värdegrunden efter deras egen partilinje. De kan dra åt…….

  • Om detta inte kompletteras med att avkräva invaderarna ett omfattande ansvar att efterleva svenska lagar och värderingar med långtgående konsekvenser om så inte sker så är detta som vanligt ett spel för gallerierna och måste givetvis genomskådas.

 98. Ungomsvård i 4, eller kanske som högs 6 månader på en öppen anstalt där han aldrig kommer att infinna sig. Naturligtvis blir han inte utvisad. Svenska välviljan i ett nötskal

 99. Alla som förstår vad det är fråga om fattar att en mycket stor andel av de som ”väljer” sverige är kriminella och/eller sjuka redan från början.
  De som får lida mest är fotfolket inkl barnen och ungdomarna samt pensionärerna.
  Sedan på 2100-talet när det sinnessjuka folkutbytet är fullbordat kommer Svenskarna att få utstå svåra umbäranden som en troligtvis rättslös minoritetsbefolkning.
  Men det finns räddning! Lämna EU, Stäng gränserna för asylanter, Inled repetrieringar (återvandringar), först alla kriminella.

  • Bra sagt! Lyssnar den svenska regeringen pa sitt folk? De svenska skattebetalarna som betalar
   deras loner???

   • Nej. DÖ-skallarna lyssnar på den globalistiska makteliten som kontrollerar EU och FN.

  • vi bestämmer inte längre över vårt land det är EU som gör det numera som i sin otur styrs av globalisterna

 100. Naturligtvis ar detta ett hatbrott. Hat mot svenskarna.
  Han ar sakert mycket aldre an han pastar. Det har beteendet visar helt klart att han skall utvisas omedelbart.
  Hans familj i Pakistan eller Afghanistan skickade honom som ett s.k. ”ankarbarn” sa han senare kan ansoka att fa sin familj till Sverige sa de alla kan leva pa ”stor fot” pa svenska skattebetalares bekostnad.
  Nar skall Sverige lara sig att dessa manniskor ar parasiter
  och anser att svenskarna ar ”infidels” som maste forslavas eller om de inte ”lyder” skall mordas.

 101. Vad eller vem har USLINGEN ”flytt” ifrån ,
  talibanerna?
  Varför stannar inte idioten hemma
  och hämnas på DOM idioterna
  Nä det är säkert så att Svenskarnar är lätta byten att sätta kniven i !!!

  • Ser inte riktigt, vem är de som lurar vem? är lite dan efter så hjärnkontoret funkar inte riktigt, blä grr.

 102. Det här kreaturet ska eskorteras ut ur landet och förbjudas återvända för all framtid. Skicka gärna med några batikhäxor också…

  • Jepp. Det är som kampanjen några aktivister startade med temat ”Skicka mig istället” när några asylsökande utan skäl skulle avvisas.

   Det jag inte tror att dom var medvetna om var HUR många som verkligen hoppades att staten skulle gå dom till viljes, eller t.o.m byta ut ”istället” till ”också”.

   Samtidigt så får man väl se det som humanism om något att vi inte skickar ett gäng vänsterintelektuella proffsfeminister till Afghanistan. Personligen så anser jag att folket där har lidit nog redan……….

 103. Varför ska soc betala surfplattor och mobiler till flyktingar, medans svenska hemlösa pensionärer får tigga mat och kläder hos frivilligorganisationer?
  Nästa terrordåd som sker i Sverige kommer komma från en svensk som fått nog, med all rätt.

  • Det är väl som den nya ”appen” som dom utvecklar i samarbete med ”Rädda barnen”. Den ska hjälpa ”barn” på flykt i europa att få hjälp och skydd under resan.
   Anledningen är att dom märkt att dom flesta av ”barnen” har en smartphone med sig.
   Det är förvisso en tanke, men personligen så går jag ett steg vidare i tankegången.

   Hur F-N kan BARN på flykt från ett fattigt och krigshärjat land ha en mobil som är surfkapabel????? Och OM dom nu lyckats få tag i en sådan hur i glödheta H-vete har dom möjlighet att skaffa tillgång så att dom kan ringa och surfa i ett europa med flera nationer och telebolag. Jag kan tänka mig att det inte är helt gratis att ringa och surfa med exempelvis ”Afghan Wireless” eller ”Turkcell” inom EU.

   • Mobilen är det enda de inte ”tappar” på sin flykt genom Europa, vandrandes med sin gamla farmor på ryggen.

   • ”Telefonerna” är magiska kristallkulor som det är svårt att klara sig utan numera. De är särskilt värdefulla i u-länder, de är inte exklusive längre. Kinesiska surfplattor kan vara löjligt billiga. Att kräva den dyraste i butiken på andras bekostnad är dock något annat, det är de av inavel emotionellt stördas meningslösa kamp om social status.

  • Då kan det bli blodigt. Arabiska självmordsbombare är extremt ineffektiva, de ser det ju som en religiös ritual och lägger resultatet i Allahs händer. En sån som Behring-Breivik däremot mördar lika systematiskt som han skulle utfört vilket jobb som helst. Jag tror också att det kommer våldsamma reaktioner från svenskar, men först om några år när samhällskrisen är akut påtaglig för de flesta i form av svårigheter att försörja sig från dag till dag. Det kommer direkt att eskalera till massmord på svenskar i allmänhet, beskyddat och finansierat av staten.

   • Ja säga vad man vill om ABB, men han var högpresterande helt klart. Det var dessutom ett klart militärstrategiskt tänkande i dådet med som han inte räknade med skulle ha en direkt effekt utan snarare skulle verka under tiden.
    Han ville slå ut logistiken för att svälta ut fronttrupperna.

    • De flesta masskjutningar är ineffektiva därför att skytten inte rör på sig. ABB var mobil med pistol på nära håll och gevär på längre håll. Maskerad till polis som ropade till sig sina offer för att som de trodde sätta dem i säkerhet. Jag hörde hans vittnesmål under rättegången, han verkade beskriva allting som det var utan att hitta på eller dölja något. Han är rationellt psyksjuk, vilket känns otäckt och är helt annorlunda än muslimska terrorister.

 104. Så finns det politiker som vill låta dessa 9000 simulant flyktingar skall få stanna. Sjukt!

 105. Det enda som behöver bekräftas i detta fall är att utvisningen blir fullgjord. Allt annat är ovidkommande. Han har bränt sina skepp för gott i Sverige.

  • Han hade aldrig något här att göra från första början. Fans inga skepp att bränna. Skulle varit retur I dörren.

  • Tvärtom! Stay in Sweden, stay for ever!
   Traditionellt européiskt fängelse: ”We do not attempt to make good men out of bad men, we are not priests. We are processers. Like meat packers turn living animals into edible ones, we turn dangerous men into harmless men, by breaking them physically and spiritually.”
   https://www.youtube.com/watch?v=-F62B6BX0xs

 106. Man blir bara mållös. Det är ju enbart gangsters som försöker ta sig in.
  Vad är det för jävla godtrogna mesar som handhar dessa? Socialbidrag innan du ens fått uppehållstillstånd, gå på stan och handla åt dem. De andra har dyra iPhones och andra mobiler?

  Wtf, är det inte en jävel med hjärna I den här verksamheten?

  • Jomen du ser, kvinnliga gode män (hehe ursäkta alla genuspoliser…) som vill dalta och bara tro gott om alla utan att se verkligheten som en helhet. Då går det som det går. Och ingen som är karl för sin kask och ryter ifrån.

 107. Där har vi Afghanernas uppfattning om Sverige att vi ger dem pengar till allt, annars kommer kniven fram.

  • Det är inte riktigt klokt hur Sverige har förändrats. Det gäller att skynda på med utvisningarna. Håll de som ska utvisas i förvar tills utvisning sker.
   Tiden mellan meddelande och utvisning verkar vara den farligaste.

   • Situationen är densamma med 7-klöverpolitikerna. Det gäller att skynda på med att kasta ut dem från riksdagen (helst redan idag). De är också farligast nu när de vet att slutet för dem är nära.

   • Varför springer de lösa sedan de är utvisade, in i läger med dem omgärdat med taggtråd och beväpnad vakt så de inte kan mörda svenskar som skett tidigare.

 108. Ulf Kristersson har 3 tonårsdöttrar, funderade på om vad dom tycker om dagens importerade sexmonster! Sen såg jag att alla tre är adopterade från Kina så dom kanske slipper rasistiska våldtäksmän!

 109. 35 000 besvikna minderåriga växer upp med hat till Sverige för att de inte fick komma in i samhället.

  • 35.000 som ska sättas på båten hem. Vill de inte sticka frivilligt ska de käppjagas ut ur riket, med precis så mycket våld som krävs för att få dem att dra.

   • Kanske överdrev jag det är nog bara en på hundra som utvecklar hat som kan bli farligt.
    99% blir säkert väldigt nyttiga för oss.
    Frågan är vilka de 350 är?

    • Endast 0,4% klarar av att gå ut gymnasiet (!) :

     https://uvell.se/2018/04/26/15-personer/

     Här förklarar Jordan Peterson vad det innebär att ha en IQ lägre än 83:

     https://www.youtube.com/watch?v=9Rxfem5nxoA

     Sverige är inte (och kan inte bli) självförsörjande på mat för en så stor befolkning som vi redan har fått idag. Vattnet håller på att ta slut (om vi inte tömmer insjöarna, som de har druckit Tchad-sjön torr i Afrika). Trots att vi ofta har det blött och trist i Sverige, så har vi faktiskt inte så mycket nederbörd – bara inte så mycket avdunstning, p g a att det inte är så varmt.

     Så exakt vad är syftet? Att välkomna folkmordet, så att ingen kan kalla oss rasister?

     • När du skriver Gymnasiet. Menar du då Naturvetenskaplig
      eller Teknisk linje med fullständiga kurser och godkända betyg?

      2016 kunde Sverige endast odla 30 % av maten som äts i Sverige. Min källa är ett stort lantbruk med eget mejeri i Halland. (www.wapno.se/mejeri/ )
      1970 kunde vi odla 100%
      MEN, tycker de begåvade i Sveriges Riksdag. Numera får ju alla människorna sin mat från affären. Därför kan vi bygga hus på alla åkrarna. Bra va !

      Din sista fråga bör du ta på större allvar än jag tror att du gör.

      F.ö. subventioneras långtradarna med mer än 100:- / mil. Du gillar väl att få det också på skatten.
      Sverige har sjöväg och fler än 50 befintliga hamnar som går att använda.

      Mvh Tomas.
      Dissident.

     • Jag förstår inte riktigt varför du fräser på mig? Varför skulle jag gilla att få detta på skatten? Och när det gäller självförsörjande så är vi 0% självförsörjande idag, eftersom Sverige inte klarar någon del av produktionen utan delar som importeras utifrån.

      ”Vilken självförsörjningsgrad har vi?

      – Om det skulle vara möjligt att nämna någon försörjningsgrad så är den lika med noll, säger Therese Frisell.

      Och fortsätter:

      –Det beror på att vi är starkt beroende av att importera insatsvaror till jordbruket, som till exempel gödningsmedel och protein till djurfoder.”

      http://www.atl.nu/lantbruk/sveriges-sjalvforsorjningsgrad-ar-0/

      Angående gymnasiet så är det inte specificerat i rapporten, så det kan vara vilken sunklinje som helst som en så skrämmande liten andel klarar av att få godkända betyg från.

    • Varför skulle vi vilja riskera en enda svensk flickas eller pojkes liv på att hitta dem? Varför skulle vi vilja ha dem i Sverige helt oavsett?

 110. Det tidigare förtäckta hotet materialiserar sig nu alltså…..vad med ”löftet” ”vi skall ta över Sverige”?
  Nej vi måste få väljarna att vakna och rösta på SD …målet är nu var fjärde röst !!!

 111. Hela Sverige är förstört. Staffanstorp som var en lite idyllisk ort utan kriminalitet för inte så värst länge sedan…Enda trösten är att flyktinginvandringen blir socialdemokratins svanesång.

 112. Tack Samhällsnytt.
  Här får vi reda på sanningen som de fega samhällstyckarna som
  kallar sig journalister inte vill att det skall komma till allmänhetens
  kännedom.
  De har fullt upp med att smida ränker om SD och det skulle fördärva
  bilden om sanningen kom fram.
  Staffanstorp ligger inte långt från er centralredaktion så här finns inga
  ursäkter.

 113. https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official Ny flyktingvåg till Europa och Sverige. Så fantastiskt. Isabella Lövin måste stå och jubla. Snart är hela världens flyktingar i Sverige och vår välfärd är urholkad i grunden. Vi har en extremt naiv världsbild och bör lära oss betydelsen av realism. Sverige är för hel-ete ingen biståndsorganisation, Sverige är och ska vara ett land. Vi försätter vårt land i en djup avgrund.

 114. Förbannade jävla idioti i detta land , återigen ett fall där migrationsverket har lyssnat på lögnare och den där jävla godeman VISSTE att han var varken ensam eller barn. Fy fan säger jag dessa jävla landsförradare. Tack vare såna giriga jävlar och ett inkompetent korrupt migrationsverk blir idag svenska barn offer för våld. Det är DE som daltar med dessa immigranter som jag håller ansvariga. Fy fan säger jag bara

  • Skulle detta vansinne börja så är det tid att visa var skåpet ska stå. Ut i bilar och tuta vid varje böneutrop. Här har ännu en gång våra politiker visat att dom skiter i väljarna. Makten ska inte utgå från politikerna utan från politikernas uppdragsgivare, folket. En sanitär olägenhet som böneutrop från högtalare måste stoppas i Sverige. Sverige är inte ett muslimskt land och ska inte heller bli det.

   • Finns redan böneutrop från flera moskéer i Sverige. Och ju fler som redan fått tillstånd, desto svårare blir nya ansökningar att stoppa.

    • För att bygga moské krävs att det finns mark,neka byggmark är inte svårt då andra projekt har för tur hur svårt kan det va?

     • Om viljan finns kan vi följa i drottning Isabellas fotspår…

      Men jag avsåg dagens situation, där varje tidigare ja blir ett prejudikat som gör det svårare att säga nej.

    • Det kommer att sluta med böneutrop 5 gg om dagen alla dagar i veckan. Det är det normala i islam. Varför skulle muslimer i Sverige nöja sig med mindre när de ser att det är lätt att få sin vilja igenom?

 115. Hans kusiner på bilden måste ju skratta åt honom.
  Springa runt med kniv när man kan glassa omkring med Kalasjnikovs?

  – ”Vad har du kommit till för land broder.”
  – Dom har inga vapen, kvinnorna är oskyddade och dom har inte hår på benen.
  – ”Va? Så det är fritt fram då?”
  – Precis!

 116. Svensk politik har blivit helt snedvriden. Det är det svenska folket som ska bestämma , inte partierna och dess ledare som de nu tycks tro. Makten utgår från folket och partierna är folkets representanter, inte dess förmyndare som de nu verkar försöka få oss att tro. 60% av svenska folket vill ha liten eller ingen invandring, men partierna, utom SD, skiter i det. Annie Lööf sitter med sitt centerparti i opposition till regeringen men aviserar att ”hon” ska rösta för att illegala afghaner ska få en egen lag som tillåter dom att stanna i Sverige. Tror hon att hon är tillsatt för att bestämma enligt eget huvud? Hon ska representera folket som röstat på centern och inte vara centerväljarnas förmyndare. Detta gäller f.ö. alla partiledare utom Åkesson. Svenska folket måste återta makten från dessa partiledare som inte frågar sina väljare utan sitter och bestämmer enligt sina egna huvuden, ofta influerade av Bilderberggruppen likt Löfven och Lööf.

 117. OT: Och i Växjö händer detta:

  ”Stiftelsen Växjö muslimer får tillstånd för högtalarutsända böneutrop från en moské i stadsdelen Araby på fredagar.
  Enligt polismyndigheten, som beviljat tillståndet, får inte utropet ljuda starkare än 110 dBA ”utomhus i förskolornas utemiljö” och 45 dBA ”inomhus i bostäder och skolverksamheter”.
  Tillståndet gäller från och med nu och ett år framåt. Utropet får ske i tre minuter och 45 sekunder, med start klockan 13 sommartid och klockan 12 normaltid.
  Frågan om muslimska böneutrop i Sverige är kontroversiell. Enligt en Sifo-undersökning som TV4 lät göra i mars svarade 60 procent att sådana bör vara förbjudna. 21 procent svarade att de bör vara tillåtna.
  Landets ledande politiker är splittrade i frågan. KD-ledaren Ebba Busch Thor uppmanade tidigare i år sina partiföreträdare i landet att rösta nej till böneutrop från moskéer. Även Allianskollegan Ulf Kristersson (M) är skeptisk. Statsminister Stefan Löfven (S) anser att frågan ska hanteras av kommunerna och får medhåll av Miljöpartiet och Vänstern.”

  Sverige håller ABSOLUT inte på att islamiseras! Ingen chans! Konspirationsteorier!

  • Hade vi bara haft en riktig statsminister i Sverige så hade han satt ned foten och sett till att vi sluppit böneutrop i Sverige. Men nu har vi en mes med beslutsångest som hänvisar till kommunerna. Skäms Löfven, visa var skåpet ska stå, frågan dina väljare för vilka du agerar statsminister, dvs inte bara sossarna, så kanske du får tillräckligt med ryggrad att se till och förbjuda denna sanitära olägenhet.

   • Han är en LAKEJ åt GLOBALISTERNA. Han går deras ärenden. Han VET vad han gör. Han gör det som han har blivit tillsagd att göra. Kalergiplanen måste genomföras så att globalisterna skall kunna manipulera med lokalbefolkningar och deras nationer.

     • Morgenthauplanen riktade sig mot tyskarna medan Kalergiplanen omfattar HELA Europa eller som jag skulle vilja kalla det för: JEWrope.

     • Jag tror inte att det är så knussligt. Det var germanerna som skulle utrotas, och det är ursprungsbefolkningen här i Europa. Samma agenda som drabbar oss gäller i utflyttningsländerna USA, Kanada och Australien (och Sydafrika).

 118. Som sagt, detta är ett krig. Att fler inte fattar det fattar inte jag. Det är liksom inte någon slump att jordens mest aggressiva och ociviliserade människor släpps in i tiotusental i ett av de mest fredliga och civiliserade av länder.

  Vi är till och med så ”civiliserade” att våra överlevnadsinstinkter ligger begravna under irrläror om att ”alla är lika” och att om vi bara inte gör motstånd så kommer angriparna att sluta slå…

 119. Intern kritik mot Löfvén efter hans utspel om ännu hårdare regler för asyl
  Har på känn att han kommer slaktas av de egna kritikerna. Detta betyder att vi kan rulla tummarna medan andra sköter om ”jobbet”! Sosseriet kommer att självdö mens man TROR sig vara störst. Sverigedemokraterna ersätter S för all framtid!!!

  • Och Ulf ”öppna gränser” Kristersson har också redan hunnit göra avbön från sin valstrategiska öppning mot att SD skulle få vara med och påverka migrationen.

 120. Varför är en vuxen kriminell Pakistanier omhändertagen som barn i Sverige?
  Vem gagnar det? Denna typ av uppehållstillstånd och medborgarskap som delats ut på felaktiga grunder skal givetvis återtas och den kriminelle (ja bidragsbedrägeri samt falskt intygande) skall utvisas omgående på livstid.

  Vi har hundratusentals såna här människor här. Migrationsverkets inkompetens eller möjligen aktivism är hårresande. Dags att lägga ner skiten. Lägg ner arbetsförmedling också samtidigt. Överför alla handläggare till tull och polis så vi kan ha koll på gränserna och leta upp de som skall skickas tillbaka.

 121. Vad i hela fridens namn är det som gör att någon tror att islam kommer att fungera annorlunda här i Sverige än vad den gör och har gjort i andra länder under 1 400 år?
  Islam har mördat 270 miljoner människor och kommer oförtrutet att fortsätta med detta. 120 miljoner svarta afrikaner, 80 miljoner hinduer, 60 miljoner kristna, 10 miljoner buddister med flera har mördats av islam.

  Hela debatten mellan Steffe och den nya moderatledaren Kristersson var bisarr och overklig i skenet av dessa fakta. Dessa herrar diskuterade politik för en värld som inte längre existerar. Världen är drastiskt förändrad och dessa herrar tycks inte begripa detta. Alla icke-muslimer måste börja kämpa hårt för sin överlevnad om vi ska överleva islam.

 122. Det går i rasande fart med islamiseringen, värre kommer det bli.
  Sen vill de ha två dagar i veckan, som blir tre osv.
  Ett kommande inbördeskrig i Sverige är ett faktum

 123. Annie Lööf är glad. Så här vill hon att alla hennes 9 000 gullegrisar ska vara. Härligt med multikultur.

 124. Ja ja han försvarar väl sej som de som Gruppvåldtar;

  Ingen har talat OM att man INTE får ha Sex….?

  Då bli det väl här:
  Ingen har talat OM att man INTE får misshandla och Knivskära någon..

  I SVÄRIGÄ

  Nej men så hemskt lille VÄN då kan ju Inte Du beskyllas för det…!

  • Lugn, bara lugn. När den första moskén byggdes i Sverige var villkoren att inga böneutrop skulle förekomma. Först med böneutrop var Fittjamosken för några år sedan. nästa nu Växjö. Visserligen bara på fredagar. Men jag kan garantera att inom 5 år har alla moskeer böneutrop, och inte bara på fredagar utan 5 gånger varje dag. Det finns idag 17 kommuner i Sverige som har moskéer, med totalt 40 st moskéer/böneplatser (enligt vad som kan hittas på Internet).

 125. Kan ju knappast vara frågan om en ”pojke” i detta fall, snarare en ung vuxen.

  Det måste vara dags att sluta använda begreppet ”ensamkommande barn”.

  Det fanns kanske sådana för 10 – 20 år sedan men idag finns det inga alls.

  De som ankommer ensamma är alla utskickade s.k ”ankarbarn” till vars resa till EU området familjen och släkten dyrt lånat ihop till från människosmugglare och skuldsatt sig svårt.

  Vad gäller Sverige är detta förfarande resultatet av den ”naiva” migrationspolitik som Löfven med följe fört samt Reinfelts tidigare rent destruktiva motsvarighet.

  Det är alltså EU området som självt som bjudit in till ”ensamkommande” problematiken genom sin brist på klarsyn om vilket lurendrejeri det är utsatt för och vilket kan hota asylrätten som den ser ut idag.

  De 9000 afghanerna varav många nu sägs ploppa upp i svenska kyrkan i Frankrike för att söka asyl i Frankrike istället visar ju vilket galet område EU är när det gäller migration.

  Ren asylshopping alltså.

  Har man fått avslag i ett EU land skall det naturligtvis betyda avslag i alla EU länder annars är EU rena dårhuset vad gäller migration.

  Det finns inga ”ensamkommande”, bara ”släktimportörer”.

  • Det löjliga är snacket om att de ska få återförenas med sina föräldrar. De är föräldrarna som har skickat iväg dem och därmed visat att de inte vill ha med sitt barn att göra. Återförenas. Snacka om hyckleri.

 126. ”Utan vapen så dör Västvärlden” – Raymond Ibrahim
  Vi befinner oss i början av tredje världskriget. Ett civilisationerna världskrig som kommer att stå mellan Västvärlden och Mellanöstern. Hittills är det bara en sida som slåss medan den andra sidan sticker ned huvudet i sanden och inte vill se verkligheten i vitögat.
  Ännu en mycket bra artikel av den mycket kunniga och insiktsfulla egyptiska koptern Raymond Ibrahim.

  • Ingen som helst ryggrad i politikerna, undantagit SD. Hur ”släpphänt” får en regering vara innan vi folket exploderar ?

 127. Hela världens lilla kornbod böjer sig snällt framåt och tar emot mer. Surfplattan var inte fin nog, då slår vi sönder den. Söta flickan hade pojkvän, mes broschan flytta dig eller smaka kniven.
  Familjen lånade för att bidragsfuskaren skulle få inkomst att skicka hem! Detta är ju ett erkännande till brott. Lagför åtgärda omgående.
  Men nej så gör vi ju inte gör guds skull värdegrunden förbjuder oss! Denna nya stats sektreligion som slängt all logik ut genom förnuftets fönster och ersatts av feministiskt kännande ( men han menade ju inget illa några våldtäkter och två dråp senare)
  Så ska förövarens trasiga uppväxt förklara 6-7 svenska familjers tragedi utan krav på rättvisa.
  Och vi sväljer satsen om och om igen! Tysta tittar vi på när 12 åriga flickor blir gruppvåldtagna uppfläkta av flertalet män som skändar och tar.
  Landsfadern ler lägger huvudet på sned och pratas om LAS och sociala orättvisor,
  Metoo mumlas det lite om med, för att nästa andetag krama islamister och dömda sexbrottslingar. Alla stora tidningar tiger och sippar latte, bostadsrätten på trendiga Söder kräver sin tystnad! Om samvetet mot förmodan skulle göra sig lite hört så finns det 9000 låtsasbarn att förbarma sog över i snygga modekläder med Den dyraste mobilen i fickan, dom lustiga frisyrerna har inte ett krokigt hårstrå trots alla vedermödor att komma till kornboden.
  Passen snodde smugglarna även alla ting som kunde användas för identifiering.
  Men tack gode gud för att Mobilen och facebook kontot är intakt.
  Dom har sina nya mammor väntande i närheten, arga ensamma äldre kvinnor som
  känner sig svikna av tja allt. Tur att dessa välkammade pojkar/män finns för att fylla alla tomma hål dom bär påbåde fysiska och själsliga.
  Men vem fyller hålen vi vanliga drabbas av?
  Både dom fysiska när våra nära och kära drabbas av den fina mångkulturen
  eller när pappa staten konfiskerar närmare sjuttio procent av våra tillgångar för att
  frälsa världen från ondo!

 128. Enbart incidenten med surfplattan borde diskvalificera honom helt att få stanna i Sverige. Att killen inte är utvisad redan är en gåta bara Bonniers och Löfvén kan svara på.

 129. Bra jobbat Samnytt. Killen är pakistanier. Inte från Afghanistan. – Men han skall få stanna ändå om Annie ”Bilderberg” Lööf får bestämma med Stefan Östrogen.

 130. PK media har framställt pashtuner som någon liten stackars förtryckt folkgrupp. Sanningen är att det finns minst 40 miljoner. (4 ggr Sveriges befolkning) Deras befolkningsandel har uppskattats till 25% i Pakistan och till 40-45 % i Afghanistan.

 131. Det är ju barbarer vi tagit in med en mentalitet som går 1400 år tillbaks i tiden. Grottfolk.

  • Jag hoppas att hon inte ringer polisen, men att hon däremot har några manliga vänner med lite kurage som kan leta rätt på denna idiot och ta ett riktigt allvarligt samtal med honom.

   • Exakt! Naiva Svenskar som tror att dom får hjälp av fjollpolisen haha.. En sån här person ska plockas ned med omedelbar verkan. Själv är bäste dräng.

  • Kvinnan är smart. Hon vet att det är menlöst att ringa polisen. PK-eliten har bakbundit polis och rättsväsendet. – Vi har tex en statsminister som inte förstår att det är riksdagen som skriver lagarna som domstolarna skall följa. Löfvén tror att det ”är domstolarnas fel” att kriminella invandrare inte utvisas och att lösningen är ”fler poliser”

  • Han lever säkert i ett ”utanförskapsområde”, då blir man lite mentalt utanför också.. Ingen revolutionerade nyhet precis..

  • Hennes bjäbbande får mig att associera till Mp eller Fi.
   Det finns Svenska Män kvar. Om Man gjort : ”a Man got to do what a Man got to do”

   så hade sannolikt bjäbbet ringt polisen och anmält den svenske Mannen.

   Jag är bekant med en Skåning på 120 kg som kan handskas med hästar. På ett ”boende” tvingades han hålla i armen på agressor. Då anmälde personalbjäbben Skåningen. Det kostade honom rättegång och 7000:- i böter.

   Sådan har mången svensk kvinna blivit.
   I Helsingfors har Finnar visat vad hamnen kan användas till.

   T.

  • Jag fick svar av tjej i videon på fb hon och flera andra vet vem idioten är så han kan få det tufft framöver 😁

  • tänk om en svensk kille hade sagt samma sak till en muslimkärring – då hade det blivit rubriker, fängelse och hela baletten

 132. Var inte oroliga för att ”barnet” kommer att utvisas. Men Sverige kommer säga ifrån ordentligt och ge honom 30 minuters samhällstjänst på en förskola..

 133. Måste man tvångsmedicinera de här gökarna med något avtrubbande?
  Mal ned några piller i maten så de lugnar ned sig, sedan en rask frontal-lobs lobotomi.
  DET kanske kan vara något: för att få uppehållstillstånd måste de underkasta sig en lobotomi och/eller kemisk kastrering!

  • Cyanidtabletter har jag hört ska vara rejält avtrubbande, varför inte prova på alla våldtäktsmän? Eller är vänstern som vanligt emot bra idéer?

 134. Ju fler av dessa unga män vi låter stanna, desto fler sådana här saker kommer att hända. Jag påstår inte att varenda ung afghan som kommit hit är mördare, vandal eller våldtäktsman, men alldeles för många är det. En av hundra är illa nog, ja en på tiotusen också, död är död och våldtagen är våldtagen. Låt Afghanistan ta hand om sina egna”

 135. Dom här kuffers vill Röff ska få stanna i Sverige! Till er som tänker lägga sin röst på centern tänk om för imorgon kanske det är din son eller dotter som råkar ut för något så hemskt som detta! Du är värd mer inte mindre!

 136. 2 år fängelse för mordförsök eller 6 veckor ungdomsvård för grovmisshandel. standard: barn.

 137. Ahmad Oriakhel, född 2003, medborgare i Afghanistan

  Och nu ska 9 000 sådana rovdjur få stanna:……..

 138. .
  En muslim är alltid / och förblir alltid en muslim .

  Är sedan barnsben upplärd , i moskén , av imamen att hata vår civilisation och att förgöra DIG & de DINA .

  Var muslim ÄR en potentiell vandrande ’ dödsMaskin ’ —- måste enligt Koranen .
  .

LÄMNA ETT SVAR