Falska asylberättelser lukrativ verksamhet

Delningar

➤ Priset ligger på omkring 60 000 kronor.

– Jag fick köpa en regimkritisk blogg som varit aktiv i flera år. Jag fick ta över den och så hjälpte de mig att uppdatera den som om den alltid varit min, säger en migrant till SR Ekot som sedan kunde stanna i Sverige med sin falska asylberättelse.

Via speciella sajter på nätet kan migranter mot betalning få hjälp med både falska asylberättelser och att få visum på falska grunder.

Då Ekot kontaktar mannen bakom en sådan sajt, och låtsas vilja ha en iransk bror till Sverige som saknar skyddsskäl, svarar mannen att ”vi fixar det som behövs”.

LÄS MER: Afghaner köper falska hotbrev för att få asyl i Europa

Den påhittade brodern ska bland annat få en näthistorik som regimkritiker och ska tränas i att presentera sin falska berättelse. För att kunna ta sig till Sverige kommer brodern att få en inbjudan från ett företag vilket gör att han får ett visum.

Väl här ska han sedan drillas för att kunna lura Migrationsverket.

– Det är 100 procent säkert att det lyckas, säger mannen.

Vi kan inte veta hur många asylberättelser som säljs, eller hur ofta de lyckas. Men vi hittar bland annat tre fall i Sverige där de asylsökande själva berättar att de köpt sin asylberättelse.

Flera personer med god insyn i asylprocessen bekräftar också att försäljningen sker bland flera nationaliteter, och att det kan leda till felaktiga uppehållstillstånd.

Men personer som Ekot talat med vittnar även om att en sådan här handel riskerar att drabbar de asylsökande själva. Både genom att det generellt ökar misstron mot asylsökande, men också för att asylsökande kan luras att betala för fabricerade berättelser, som i vissa fall kan minska snarare än öka deras chanser att få uppehållstillstånd.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

147 KOMMENTARER

 1. ”Asylsagor” hade inte varit något problem om man frågat de asylsökande om -DE HAR UTSATTS FÖR JUST DET DEM BERÄTTAR OM I TYSKLAND ELLER DANMARK ( SOM DE NORMALT NÄRMAST KOMMER IFRÅN )!
  Efter som de ”hemska sakerna har hänt i mellanöstern” så kan vi ju då med gott samvete skicka tillbaka dem till våra grannländer.
  EFTERSOM DET INTE ÄR KRIG I DANMARK OCH TYSKLAND SÅ BEHÖVER VI INTE TA EMOT EN ENDA MIGRANT FRÅN DESSA LÄNDER!

 2. Sagoberättare brukar inte kunna skilja på sagor o verkligheten. Att intyg o berättelser florerar är inget nytt så även då det gäller studerande som fuskar men när granskarna av dessa berättelser/fusk är fullständigt inkompetent ja då släpper man genom allt. Alla som minns kommer väl ihåg El-Sayed hade en doktorsexamen och doktorshatt. El-Sayed bad offentligt om ursäkt, men skadan var redan skedd. Källa Wikipedia. Vi har ju även fakehistorikern Arnstad Löfvens faktakälla. Även om 100 personer samtidigt visar upp exakt samma berättelse o att alla kommer från samma gata o land så är det ingen som bryr sig.

 3. Migrationsverkets personal tycks vara väl medvetna om dessa påhittade historier, som hjälper dem att importera valboskap, samtidigt som de håller sig inom lagens ramar.

  Migrationsverket tycks vara en nyckelspelare i historiens största bedrägeri.

  Migrationsverket fungerar inte….
  runt hälften av myndighetens beslut ha fattats på otillräckliga utredningar. Den rättsliga kvalitén är ofta undermålig och många beslut är svåra att begripa då saklig motivering saknas.

  http://www.gp.se/ledare/migrationsverket-fungerar-inte-1.4175438

 4. En iranier med svenskt medborgarskap som lurar det nya hemlandet är skäl nog för att införa återtagning av ett erhållet svenskt medborgarskap och därefter utvisning.

 5. Sverige har profilerat sig som en internationell socialbyrå, Mig-verket är ett skämt och dess ministrar som har Mig-verket i sitt departement, sällan har man längtat så mycket efter nästa riksdagsval.

 6. Det mest absurda med detta är att de idioter som sitter och lyssnar på alla dessa påhittade historier har tillgång till våra konton och kan plocka ut våra pensionspengar och investera dem i destruktiv islamistisk invandring!

  • En kartläggning av migrationsverkets personal skulle vara mycket intressant. Hur stor andel av handläggarna är själva nyanlända med färska PUT?

 7. Det är knappast någon nyhet. All den infon finns gratis på internet på diverse språk och när jag jobbade ett halvår på migrationsverket för ett par år sedan så hade i stort sett alla samma historia. De åkte med människosmugglare tillsammans med familjen eller någon annan, sedan tappade de bort varandra på vägen och helt plötsligt blev de avsläppta i Sverige någonstans. Och de har ingen aning var resten av familjen eller deras vänner är.
  När man läste ett beslut kunde det stå på 7-8 sidor att du sannolikt ljuger om allt du har sagt. Sida upp och sida ner med uppgifter som motsäger allt den asylsökande sagt. Men sedan så avslutas det med: ”Det kan dock inte uteslutas att du kommer från ”Mogadishu” och därför får du PUT.

 8. Om man är jagad av Iranska staten kan man inte sluta känna sig jagad förrän man når Sverige. Detta är jättekonstigt. Måste finnas fredliga länder på vägen. Kan det vara något annat än vädret som lockar?

 9. Ett pass är inget annat än en bit av papper. All information angående passet finns via både EAN-kod och ett datachip. Varje gränsvakt har tillgång till sådan information idag. Visst kan det finnas enkla sådana i Asien och Afrika, där allt fortfarande sker manuellt och du kan också smita över gränser. De flesta passerar dock bevakade gränser och oftast flygplatser. Jag tror inte det finns en internationell flygplats någonstans i världen som inte är uppkopplad idag. Du visar passet vid incheckning, passkontroll och sedan när du går ombord. De är alltid uppkopplade. Alla stöldanmälda pass kan på så vis hindras att lämna flygplatsen.

  Visst kan det finnas fall, där passen inte hunnit att stöldanmälas. Det mest praktiska vore att åtala användaren av det stulna passet. Allt på flygplatser är filmövervakat idag. Den som inte stöldanmält sitt pass skall inte få ett nytt pass innan utredningen är klar och sådant kan ta mycket…. lång tid.

 10. Så länge lagen tillåter att enskilda tjänstemän använder den ID-lösa asylsökandes egna berättelse som grund för asyl kommer fusket att fortsätta.

  Sossarna kämpade hårt för att slippa medicinska åldersbedömningar, men tvingades ge med sig när ”sossebarnen” förgrep sig på riktiga barn.

 11. Kul att SR hittat en 10 år gammal nyhet och lanserat den som ny.
  Detta är något som kritiker har påpekat i 10 år nu. Men då anklagades de för att vara rasister och främlingsfientliga.

  Denna ”svängning” hos SR kommer som ett direktiv från Partiet, eftersom sossarna tänker använda denna ”nya” information för att lägga om sin politik, i retoriken, inför nästa års val. Ni kommer att upptäcka att fler invandringskritiska nyheter kommer att släppas under de närmsta månaderna, alltid med en sosse-minister redo att komma med en färdigpaketerad lösning för väljarna.

  Detta är ett lysande exempel på hur en statlig propaganda ska gå till. Med en statligt styrd radio och TV som tjänar som propagandaapparat och därefter ett snabbt åtgärdsprogram lanserat av Partiet som tar hand om problemet så visar sossarna vilket ”statsbärande” parti de faktiskt är.

 12. Tänk så mycket vi kunde ha sparat bara genom att ge människor med godkända identitets handlingar uppehålls tillstånd. Jag har alltid tyckt för att kunna göra en asyl process måste man först bevisa vem man är och varifrån man kommer. och kan man inte det borde max vara TUT Och inga PUT eller medborgarskap.

 13. Lustigt att SR rapporterar om detta, är det verkligen godkänt av högsta ledningen? Eller är det då att man kapitulerat inför verkligheten och så sakteliga börjar anpassa nyhetsrapporteringen efter sanningen? Ylva Johansson börjar samtidigt prata om problemen med invandrare som inte vill anpassa sig till vårt samhälle och som inte vill jobba, det verkar som om SDs åsikter får allt större genomslag. Utan att man nämner dem förstås.

  • Om 20 år kommer hela Sverige vara sverigedemokratiskt och SD blir ett minne blott då behovet av det inte finns längre. Svenskar är det enda folket som föredrar kopian framför originalet….

 14. Vi plockar alltså in medborgare som starta sin ”svenskhet” på lögner. Inom kort kommer landet bestå av lögnare tjuvar och andra mindre moraliska individer, och då snackar vi inte bara de som sitter på rosenbad.

 15. Män som skickats iväg som ankarbarn för en kriminell klan och som riskerar att dödas om de misslyckats, kan förmodligen få asyl i Sverige om de berättar sanningen.

 16. Och så intervjuar SR någon asylkramar-tomte som anser att det är problem när sådana här bedrägerier blir kända. Då kanske handläggare på Mig.verket gör noggrannare kontroller.
  När mörkläggningen inte är total så kryper dessa individer fram och gnäller.

 17. Nu har förnekelsens högborg, SR Ekot insätt att man bör ändra ståndpunkt i decenniers lögnaktigheter. Tro inte att man kommer att säga att de haft fel tidigare. Nej, en moderering med att några ”kriminella” har sysslat med uppdiktade asylskäl, men närmare 100% som sökt asyl har krig, traumatiserade upplevelser och förföljelser, givetvis blir det så. Lögnerna går vidare på SR/SVT!

 18. Att komma till Sverige och leva på svenska skattebetalare har blivit en industri. Samtidigt som Stefan Löfven med darr på rösten säger ” dom flyr för sina liv ”. Nu får det vara nog med det naiva sinnesslöa sättet att styra landet.

 19. SR rapporterade idag även om kryphålet som gör att ingen mer behöver riskera att utvisas från Sverige bara man efter beslut om utvisning uppger att man ämnar sätta sig i skolbänken. Glada nyheter för alla som fått ett tråkigt besked från verket.

 20. Importfolket behöver inte köpa falska pass eller hotbrev. Det som gäller för att komma in i honungslandet är ett LÖSENORD : ” ASYL” ! sedan är det bara att stiga in i bidragslandet och bli försörjd resten av sitt liv.

 21. Hur många som sålts har vi ingen aning om, inte heller hur lukrativ verrksamheten är. Men ett kapitalistiskt system erbjuder och inbjuder till entreprenörskap av allehanda sorter.

 22. Skrota det föråldrade asylsystemet NU! Det var inte tänkt att hantera fritt flöde av folk från afrika och mellanöstern. Vi kan inte fungera som ett socialkontor för hela världen. Vi har tagit emot vår kvot av ”flyktingar” för 100 år framåt.

 23. Varför startar inte svenska staten ett tryckeri i exempelvis Turkiet och trycker upp massupplagor av svenska pass. Sen är det bara att dela ut dem på flyktinglägren. Givetvis med en påse pengar till flygbiljett och hotellvistelse. Vi hade sparat så mycket på sådant förfarande. Men det är ju det förstås; våra BNP-siffror mår bäst av att spendera hemma på migrationsverk, advokatfirmor, fängelser, vinstdrivande flyktingaktörer, med mera i en oändlig ström….

 24. Varje gång sådant här ”avslöjas” låtsas den mediala och politiska eliten överraskad trots att desamma varit väl medveten om sakernas tillstånd sedan massinvällningen tog sin början runt 90. Man vet att det inte på 35 år anlänt en enda ”flykting” utan att det utgör 100% välfärds-migranter. Därmed inte sagt att alla identitetslösa turister som behagat resa hit är dåliga människor, men flyktingar är ingen av dom. Vi vet det, dom vet det, alla vet det. Men att fortsätta låtsas är det enda som står till buds eftersom motsatsen, att gå till roten med bedrägeriet och ompröva, inte låter sig göras utan att krig utbryter.

  Med det sagt. Snacket om ”rädda pensioner” blev till ”vinst på sikt” blev till ”berikning” blev till ”flyr för sina liv” blev till ”identitetslösa turister utan pengar”.

  Nu kan ju vän av ordning vända sig mot ”sina” politiker och utbrista ”men se, allt var ju en bluff, ni LJÖG för oss” varpå valfri politiker kommer replikera ” -Ja, och? -Nu är det som det är” – och detta har ju valfri politiker rätt i, svensken har utsatts för ett övergrepp, fått sitt land plundrat och erövrat, men ”nu är det som det är” och enbart ett krig kan ändra på det, och vem vill ha krig? Mycket få, kanske ingen. Därmed är saken förlorad, regler, rätt och fel, sant eller falskt, allt sådant är irrelevant för ”nu är det som det är” – och inte ens stängd gräns kan hindra att svensken blir ett politiskt särintresse, vi är numerärt hopplöst underlägsna. Enbart via anhöriginvandring och alstrande av avkommor kommer svensken degraderas till ett politiskt särintresse inom några decennier. Inget kan hindra det, detta är de resandes land nu.

  Ta exempel från USA i går, där man kontrollerade terroristen i New York nyligen, och analyserade hur han, och ytterligare 140.000 av hans landsfränder, kommit in i landet –> läs anhöriginvandring. Utvecklingen är exponentiellt. 10 ger 100 ger 1000 ger 10.000 ger 100.000 ger 1.000.000. Vi har t.ex importerat 160.000 Syrier nyligen, dra ut den trenden och vi har garanterat en miljon inom några decennier, lägg på somalier, eritreaner, ugandier, irakier osv. Svensken har inte en chans.

  ”Revealed: Chain Migration Imported More Than 140K Bangladeshi Nationals ”
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/11/revealed-chain-migration-imported-more-than-140k-bangladeshi-nationals-to-u-s-since-2005/

   • Håller med. Verksamheten bör erkännas med någon form av certifiering, så att de som använt sig av företaget automatiskt får asyl, och därmed säkrar både sin investering och försörjning.

    • Migrationsverket kan ju för enkelhetens skull registrera de olika berättelserna så de kan snabba på processen.
     Överklaganden kan även ske genom att hänvisa till att en person med mina papper fick ju asyl tidigare.

     • Tage Erlanders gamla Invandrarverket borde själva hitta på lögner som motiverar varför världens allra värsta kvinnohatare och våldsbrottslingar ska gå på svenskt gymnasium. De skulle kunna minska invandrarbrottsligheten genom att ljuga om att de är certifierade läkare och piloter också.

  • Visst har det framtiden för sig. Tyvärr så är nog framtiden ganska kort men ändå. Om man sedan kontaktar Arbetsförmedlingen kan man säkert få bidrag till verksamheten också.

 25. Eftersom slaskSverige nu har etablerat sig som en failed state, ingår de vanliga komponenterna såsom, korruption, nepotism,hot, lögner,propaganda.

  Kan starkt rekommendera samtliga skribenter, att besöka utländska tidningar / sajter
  och berätta / beskriva slaskSverieg

  • Och våld. Framförallt våld. Det verkliga sammanbrottet kommer när strömmen går permanent och under några veckor en miljon äldre och sjuka och småbarn fryser och svälter ihjäl och fyller alla tätorter med lik. Sen kommer pesten och tar resten.

 26. Dags att planera flytt från Sverige om det inte blir ändring 2018! Fast räkna inte med att det blir någon ändring! Börja planera i tid nu!

 27. Enligt Migrationsverket så ljuger eller vägrar uppge sin identitet 95 % av alla asylsökande. Asylsökande är till 99 % snyltgäster som bara kommer till Sverige för att utnyttja våra bidrag. Jag avskyr dessa lögnaktiga parasiter lika mycket som de naiva, flata och hycklande politiker och tjänstemän som låter detta ske. Rösta på SD eller Nordiska Motståndsrörelsen. Alla övriga partier godkänner det bedrägliga snyltandet.

  • Dom som riskerar att utvisas behöver bara ansöka om att få gå på gymnasiet då blir det ingen utvisning. Samtidigt vill regeringen öka utvisningarna. Den ena handen vet inte vad den andra gör.

  • En annan nyhet idag på P1 var att alla som söker gymnasieplats automatiskt får uppskov med utvisning, även om ett sådant beslut är taget. Gäller både folk i gymnasieåldern och äldre. Kommer man inte in kan man söka på nytt hur många gånger som helst och alltid få uppskov med beslutad utvisning. Detta tros nu eskalera antalet ansökningar till gymnasiet, enbart för att fördröja utvisning.
   ”Tänkte inte på det”, sa de som fattade detta galna upplägg.

   • dessa nya regler har varit utstuderade att just syfta till att behålla klientelet, när SD får makten kommer alla parasiterande regler och lagar att stoppas och per omgående så kommer dessa mörkerkrafter att stoppas

     • du är skeptisk ser jag, ja för att vi ( SD ) skall nå över dessa magiska 50%, så måste många fler svenskar drabbas av vansinnet och då slutat att knyta näven i byxfickan, så håll ut käre vän, då du slutat knyta näven och aktivt agera mot vansinnet, berätta för dina nära och kära hur svenskar sätts på undantag, tror dom dig inte, vänta och se, de kommer också att bli varse om vansinnet, sedan kan ni nog prata på samma frekvens

   • De är analfabeter hur kan de ha behörighet till gymnasiestudier de kan varken läsa,skriva eller förstå ens på sitt eget språk?

 28. Asylindustrin är ett ända stort fiasko. Det vi vanliga normala Sverigevänner har insett hela tiden det har inte gått in i de styrandets huvuden. Hur länge ska sossarna låta det gå innan de erkänner hur Sverige sjunker. Med med svetsarn vid rodret så är väl allt ok. Och ministern som fortfarande får engelsklektioner hos en konsult för miljonbelopp. Det verkar inte gå in så mycket i skallen där inte. Men kosta får det…. SKANDAL.

 29. ”Asylindustrin” skulle försvinna från Sverige,
  om det inte fanns så många Svenskar
  (ofta politiker, byråkrater, fastighetsägare och andra parasiter)
  som ”tjänar” enorma pengar eller ”n natura”
  Visst är det kortsiktig tänkande, visst har det inget samband med patriotism,
  men det är små, små ”människor” som ”arbetarr med
  att förinta Sverige.

 30. Inte en slump att denna nyhet kommer fram nu när SD har fått sin politik snodd av moderaterna och tappat kraftigt i opinionen. Nu reser ju Jimmie till Thailand i 5 (!) veckor också, så det är fritt fram att låta lite sanning sippra fram så att M och S kan stå och utlova ordning och reda inför 2018. SD lär knappt få komma till tals i gammelmedia och större delen av alternativmedia är ju fasciststämplad av chefsideolog Karlsson så där lär man inte få täckning heller.

 31. Vad är det som händer? Många av asylsökarna ljuger, och kommer med uppdiktade historier, det hade jag ingen aaaaning om. Hälsningar Svenne banan.

 32. För några år sedan hade Aftonlögnen ett snyftreportage om 4 ensamkommande som hade åkt i en container i 18 dygn från Afghanistan,men blivit avkastade i snön utanför Sävsjö i Småland på julafton!. De hade bl a varit tvungna att pinka i PET-flaskor!! Enl ”chauffören” så räckte de 10.000 dollar de betalat inte längre!. Senare visade det sig,att de kommit med X2000 från Malmö,men blivit avvisade i Sävsjö eftersom de saknade biljetter!!! Dessutom var flera av dem över 18 år!. Det blev tyst om detta i AB!

 33. Avslöjar sig som rasist/nazist
  ”Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) anser att behovet av att lära ut svenska värderingar till nyanlända har underskattats.
  -Jag tror att vi har varit lite ängsliga och också så självcentrerade att vi inte förstått hur stor skillnaden är mellan Sverige och de länder många nyanlända kommer ifrån.”

  • Det roliga är att Sossarna väljer att använda begreppet ”Vi” som det skulle syftas på hela svenska folket har varit ovetandes om alla dessa, för oss andra självklara saker som olikheterna mellan dessa folk.

   Vi s.k. rasister är de enda som har vetskapen om de strukturella skillnaderna mellan de svenska och muslimska samhällen och går inte omkring i någon jävla Törnrosa sömn som Ylva Johansson m.fl. gör.

   Just nu har jag bara en önskan, och det är att sossarna åker åt helvete i nästa val.

    • Tror inte rövluvan får så mycket uppmärksamhet som hon själv tror att hon besitter. Kanske ett 100 timmar hos en talpedagog skulle öka hennes chanser lite :o)

     • Men jödluvan haj så god gjillad kojv med bjöd hemma i Majamö utanföj Väjnamo. På hennes såj blij det aldjig någja äjj.

 34. När dom väl då fått sina svenska pass, betyder det då att dom, när dom åker hem på ”semester”, måste söka afghanskt visum för att få komma hem på en kort visit? Svenska pass är nämligen visumbelagda för inresa till Afghanistan. I alla fall var dom det för 40 år sedan. Jag önskar det funnes ett sätt att få dom att stanna kvar där hemma, och inte komma tillbaka.

 35. Kom , kom , till landet utan rim och reson , här finns ingen kontroll , bara en massa förljugna politiker som vill sänka landet !!! Det går inte att ha ett dagis som styr !!!

 36. Är det inte ett lustigt sammanträffande och mycket suspekt att:
  – Idag kommer rapporterna om köpta falska migrationsberättelser ut och det värsta är att alla spelar chockade. Migverket säger att de ”ser allvarligt på det”, men gör ingenting särskilt åt det… Många av oss här har känt till problemet i flera år tack vare Merit Wager m fl. Det enda som avslöjas egentligen är att Migverket styrs av aktivister och att regeringen spelar med.
  – Idag går Ylva Johansson ut och säger att invandrarna måste lära sig svenska värderingar och att detta har varit underskattat tidigare pga politisk ängslighet. Man baxnar. Är de plötsligt Sverigedemokrater nu? SD har sagt detta i åratal med känt resultat. Fascist- och naziststämpel.
  – Idag och de senaste dagarna har man gång på gång och i flera medier gått ut med rumänska sexhandelsligor där man behandlat människor som sexslavar. Man har också gjort detsamma med tiggare. Detta har också varit känt av oss här i flera år och många andra såklart.

  Varför nu denna plötsliga omsvängning?
  Detta är det skrämmande med Sverige idag att nu är det plötsligt okej att visa problemen när de uttalas från ”rätt” håll. Det är en inledning av en mycket smutsig valkampanj där alla vill stjäla SD:s röster för deras politik vill de bara låtsas stjäla. Som vanligt i Sverige; ett mycket smutsigt spel för galleriet!
  Varför skulle socialdemokrater nu plötsligt bry sig om svenska värderingar när de låtit bli detta i fyrtio års tid med utmärkta bevis i t ex Malmö och Södertälje.

 37. Denna nyheten är inte nyheten för mig och alla människor som har inte tomt mellan öron på sista 30 år. 90% av asylsökande genom alla dessa år hade inget som helst asylskäl , de var rödgrönas valboskap och därför miggor blundade till falska asylanter.

  Och vi hederliga skattebetalare står för notan för importen av rödgrönas väljare.

  För alla ni som visste inte det än 😉

  • Minns ett uttryck från antikens Grekland: Ännu har ingen lyckas bygga en mur så hög att en åsna lastad med guld lyckats ta sig över. men det smärtar mig att de som röstats fram inte tycks sätta Sveriges intressen i första hand. För mig tycks tågordningen vara som följer 1) den egna plånboken 2) den egna karriären 3) de invällande ”barnen” . och sist den skattebetalande kalle kålrot (till vilken kategori även jag hör) tro inte annat

 38. Hela tiden framkommer det saker som för även den mest oinsatte skriker om rena bedrägerierna. Falska pass, falska vittnesmål, uppgjorda fraser att säga för att lättare lura landet och dess befolkning. Någon gång borde det väl få flera att lägga sin röst på Sverigedemokraterna. tro inte att ett skifte mellan blocken igen kommer att göra någon skillnad av värde.

  SD 2018

 39. Påminner mig om hur en ganska ung man som verkade vara från Mellanöstern kom fram till mig på en norrländsk tågstation en vinterkväll och på bruten engelska drog en snyfthistoria och bad att få låna 500 kr till en biljett söderut. Han sade att han skulle skicka mig pengarna senare med posten bara han fick min adress. Jag gav honom inget. Vad i helskotta gör du här i en miljö som du evolutionsmässigt uppenbarligen inte är anpassad för, tänkte jag, och gick sedan ut från stationen eftersom jag blev hämtad av några bekanta.

 40. Naturligtvis är detta lukrativt så länge som dumma och naiva svenskar är beredda att tro på att alla människor är hederliga och goda. Har man aldrig fattat hur vår omvärld ser ut?

 41. Polisen säger att det är olagligt att hjälpa asylbedragare med internet tjänster. Men dom har inte tid att upprätthålla lagen i Sverige. Så Annie Lööf hade rätt när hon sa att ” i Sverige är det olagligt att vara kriminell ” problemet är bara det att, Sverige har importerat så mycket kriminella att polisen inte räcker till för att upprätthålla lagen.

  • Annie Lööf… har inte mycket rätt. Hon menar ju att vi kan ta emot 30 miljo-ner asylsökande.. Hennes politik raserar vår välfärd. 7-klöverns politik rase-rar vår välfärd och skapar grogrund för ökat grovt våld som övergår till lokala in-bördeskrig. Så jag ger inte mycket för Annie Lööf och inte heller för någon annan av 7-klöverns politker. Endast SD får beröm av mig.

   /CC

 42. På tal som falskt … och fejk news.. jag såg igår kväll, kl. 21.00- den 12 dec. 2017, på SVT1s ”Veckans brott” med Leif GW och Camilla Kvartorft. Man tog upp attentaten mot synagogor och nu aktuella hoten och hatet mot judar. Och som vanligt, i pk alla medier, gjorde Camilla Kvartoft sitt bästa att försöka förmå tittarna att koppla dessa kriminllla dåd till Nazityskland under 1930- och 1940-talen och till 1990-talets vit makt rörelse, till Ny demokrati och till Sverigedemokraterna. Man nämnde inte alls att de gripna gärningenmännen är asylsökande syrier, palestinier och muslimer som fanatiskt hatar judar (och kristna).

  Sedan kom ett inslag om en homokille som blivit (med utländskt påbrå) sparkad i ryggen, av en stolle, i en rulltrappa i tunnelbanestation i centrala Stockholm. På ett medvetet sätt försökte Camilla Kvartoft koppla ihop detta dåd till högersextrema och till 1990-talets vit maktrörelse och till Sverigedemokraterna. Och ser man till helheten av detta (ibland annars ganska okej tv program) program så var det pk politiskt vinklat och allting gick ut på att hjärntvätta och indoktrinera svenska folket att tycka illa om Sverigedemorkaterna. Allting handlade om politisk propaganda och allt var subtilt och skickligt gjort för att hjärntävtta svenska folket till att ogllla SD. Jag hoppas att svenska folket inte går på denna pk propaganda mot SD. Tyvärr finns det dyl. hatinslag mot SD:s politik nu varje dag i pk medierna. Hoppas att svenska folket är medvetet om denna hjärntvätt, dessa hemska hat-drev som ständigt pågår i alla pk medier mot SD…
  /CC

 43. Rättstrygghet finns inte mer i landet!! Polisen går själva ut med förklarnig i form av att det är en omöjlig då vi idag har svårt hinna med prioriterade brott!! Att då ”bara” grov stöld urkundsförfalskning skattebrott mened inte ska ses som prioriterat är beklagligt!! Sverige betalar en av världens högsta skatter och Svenska folket har inget rättsligt skydd för vem som än vill stjäla våra välfärdspengar!! Men kom ihåg detta ska inte ses som konstigt bara att så är det!!

  Ja låt oss snarast möjligt ge Dan Eliasson några miljoner i skattepengar i fallskärm för ha gjort landet näst in till rättslöst!! Ja Dan må ha herr Löfvens fulla förtroende(men den karln måste vara helt dum i huvudet) som Socialdemokraternas. Men frågan är har inte världens mest skattebetalande folk rätt till rättstrygghet??

 44. Så blir det när politiken kring att så många som möjligt ska få komma till Sverige att lagen sätts ur spel. Asylrätten är det mest missbrukade Sverige har. Dags att avskaffa den direkt.

LÄMNA ETT SVAR