Försvarsminister Hultqvist tar ställning mot nazism. Faksimil Instagram

Före detta nazist med i Löfvens fackförbund – kandiderar för S i valet

Delningar

Nyligen publicerade tidningen Expressen en granskning där flera kandidater från Sverigedemokraterna i kommunval avslöjats ha ett förflutet inom nazistiska organisationer på 1990-talet. Idag kan Samhällsnytt berätta om en kandidat som tidningen har glömt att granska – Sven-Erik Källman som även idag har tunga poster inom Stefan Löfvens fackförbund IF Metall och kommunfullmäktige i Ludvika för Socialdemokraterna. ”Vi ville ha kul”, kommenterar han till oss.

Sven-Erik Källman är ett välkänt namn inom S-föreningen i Ludvika. Han står som ersättare för partiet i kommunfullmäktige och kandiderar för Socialdemokraterna även i år. Utöver detta är han ett tungt namn i Stefan Löfvens fackförbund: han står som ersättare i förbundets avdelningsstyrelse för Bergslagen.

Nyligen publicerade Källman en debattartikel i lokala Dala-Demokraten där han hyllar Löfvens regering och går till angrepp mot Alliansen och SD:

”Den socialdemokratiskt ledda regeringen förstår värdet av starka fackföreningar. Den har därför sett till att man återigen får göra avdrag på skatten för fackföreningsavgiften, något som IF Metall länge har krävt. Alliansen och SD är emot denna förbättring.”

”Rösta på någon som vet det”, avslutar han sin insändare. Själv står han som nummer 21 på Socialdemokraternas valsedel.

Idag kan Samhällsnytt avslöja att mannen varit en aktiv nazist på 90-talet. Enligt en källa kom han till jobbet på ABB i en ”nazistisk uniform” vid ett tillfälle. ”Han hade ett tydligt ställningstagande för nazism”, uppger källan till oss.

Samtidigt var mannen med i hemvärnet och disponerade en automatkarabin AK4. Vapnet togs ifrån honom direkt efter hans uppträdande i ”uniformen”:

”ABBs hemvärn kontaktades och hans AK4 beslagtogs samma dag”, berättade källan.

När Samhällsnytt kontaktar Källman på telefon bekräftar han uppgifterna:

– Det stämmer, ja.

Vilken organisation hade du kontakt med då?

– Det kommer jag inte ihåg.

Varför var du med där?

– Jag vet inte, det var någon slags gemenskap, vi festade och ville ha kul.

Källman bekräftar även uppgiften om ”uniformen” samt om att hans vapen blev taget från honom, men preciserar att han kom till jobbet med en t-shirt med ett nazistiskt tryck.

Är det någonting som kommer att påverka ditt engagemang för Socialdemokraterna?

– Nej, det tror jag inte.

Expressen har gjort en stor granskning av kandidater med förflutet i nazistiska organisationer nyligen. Har de kontaktat dig?

– Nej, aldrig.

Samtidigt uppger Källman att Socialdemokraterna är medvetna om hans förflutna, men ser inget hinder för hans politiska engagemang i det.

När Samhällsnytt kontrollerar detta påstående och ringer upp S-föreningen i Ludvikas ordförande Ingvar Henriksson vill han inledningsvis inte kännas vid det, men senare i samtalet undviker han att svara på våra frågor.

Känner du till hans förflutna som nazist?

– Nej. Men jag sitter i ett möte just nu och jag tar inga samtal från journalister.

Så du känner inte till det?

– Jag tar inga samtal med journalister just nu.

Kan du bara svara ja eller nej på min fråga?

– Jag tar inga sådana diskussioner.

Därefter börjar Ingvar Henriksson påstå att han inte alls känner till vem Sven-Erik Källman är, trots att de sitter i samma styrelse i S-föreningen. När Samhällsnytt ifrågasätter detta lovar Henriksson att återkomma och avbryter intervjun.

I skrivande stund har han inte återkommit med mer information. Inte heller Socialdemokraternas partikansli var intresserat av att svara på våra frågor på mejl. Den fråga som vi ställt till Socialdemokraterna och inte fått något svar på är om det är acceptabelt för partiet att ha representanter och förtroendevalda med förflutet i nazistiska organisationer.

SE ÄVEN: Dokumentär om Socialdemokraternas mörka historia

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

564 KOMMENTARER

 1. Massmedia… Först mer eller mindre tvingar de fram en ”noll-tolerans” hos SD, sen hänger de ut medlemmar som varit här och läst, typ. Men en fullblodsnynasse, han är välkommen – för han har uppenbarligen ”de rätta värderingarna”… Och med tanke på S historia, förstår jag det.

 2. Och detta var ju Expressens David Baas, vars hela vakna tid går åt att hitta på skandaler om SD, inte ett dugg intresserad av?

 3. Sossar.. är ju inte direkt förvånade!
  När tom deras partiledare har både föräldrar och morföräldrar som var aktiva fascister/nazister!
  Äpplet trillar inte långt från trädet!

 4. Att socialister byter internt inom ideologin är inte så konstigt. De har alla samma grundvärderingar. Det som skiljer är oftast detaljer eller tolkningar. Av den anledningen kan en nazist enkelt byta om till sosse eller kommunist om den vill.

  Sedan är det som alltid med sekteristiska skiljaktigheter att de kan vara grund för konflikter. Som den mellan shia och sunni inom islam, t.ex.

 5. Tre dagar kvar till ödesvalet. Avslöjandena om sossarna står som spön i backen. Hyckleriets mästare Stefan Löfven verkar planera att avgå efter valet.

  Inte förvånande att nazister söker sig till sossarna med den bruna historia partiet har…

   • Ja frågan är ”kommer han att göra det”? Trodde han skulle bita sig fast trots en ordentlig valförlust. Men han kanske är slut på grund av all kritik han fått och att han ser att invandringen slukar miljarder. Kanske tror han att han slipper efterverkningarna av sitt totala misslyckande. Men sånt glöms inte om han nu trodde det…

   • Ja risken för att få sparken är kanske större än man tror. En partiledare ska lyfta partiet inte sänka det som han gjort…

   • Tro inte annat än att gången redan är orkestrerad…och att det som händer nu är lite ”Panum et Circences” för det sovande folket.
    Betänk:
    2009: Reinfeldt bjuds till (((Bilderbergsekten)))
    2010: Reinfeldt blir SM
    2013: Löfvén bjuds till (((Bilderbergsekten)))
    2014: Löfvén blir SM
    2017: Lööf bjuds till (((Bilderbergsekten)))
    2018: Trumvirvel…..:
    Efter väl förrättat värv i globalisthyenornas tjänst kommer saftiga belöningar…som i fallet Reinfeldt som får furstligt betalt av (((Goldman Sachs))).
    Obs alltid efteråt…så ingen kan anklaga dem för korruption.
    Menmen….detta är väl bara Naschzsischtizka konspiratiooooooooonsteoriiier….

  • Ja…om du med ”naszsizster” menar Nationalsocialister, så inte har då jag informerats om att aktivister och medlemmar ur Nordiska Motståndsrörelsen har likt lämlar vallfärdat till sossarna…Eller ”naszizster” definieras som någon annan kategori, då…..?

 6. Nationalsocialist eller internationalsocialist?
  Skillnaden är hårfin. De har blivit lite mer globalistiska bara men historien har de gemensam på många punkter, som rasbiologin.
  Han handlar logiskt med andra ord.

 7. Socialdemokraterna är medvetna om hans nazistiska förflutna, men ser inget hinder för hans politiska engagemang i S-partiet.

  Det rimmar jävligt dåligt med Stefan Löfvens käbblande över SD. Rekommendation till Stefan Löfven: ”Köp en spade och gräv ner den.

  • Nu med facit i hand och SD’s hårda utrensningar kan vi bara konstatera att det inte finns en enda SD-skandal i SVT, Tv4, AB, DN osv, bra lite brus kring några personer men det har ALLA partier.

 8. Jag tycker inte att det skett en uppgörelse med historiens största massmördare- kommunisterna. År det för att de stödjer såssarna?

  • Har fru Ulla bestämt att det är dags att dra sig tillbaka?Maktgalningen kan omöjligen tagit det beslutet själv.

   • Ulla har en mycket stark ställning inom partiet, starkare än vad Löfven själv har. Ulla har varit Carin Jämtins assistent o förflyttades till Ibn Rushd…så hon är extremt insatt och en sån som får anställning efter anställning i den inre sfären…

   • Han kanske har planer att gå tillbaka och fortsätta med sin påbörjade svetsarutbildning? Och vem vet, om han ”lägger manken till” så finns det nog en möjlighet att han hinner bli klar innan pensioneringen ?

  • Det kanske också är ett av sossarnas alla lockbeten för att få fler röster? ”Rösta på oss och ni slipper mig” – Steffe.

  • Varje ny sosseledare har varit sämre än sin föregångare. Vem kan tänkas slå Löfvén i viljelöshet och oförmåga? Det blir väl Isabella Lövin som tar över i egenskap av vice statsminister, även om MP åker ur Riksdagis. Och det finns ju ingen riksdagismajoritet för att rösta bort en miljöpartist, Moderaternas samarbetsparti.

   • Det finns något riktigt skrämmande utöver Lövin som smyger i vassen.Mattegeniet Magdalena Andersson.Hon blir ny S-ledare.

    • Fulla ladornas M Andersson kan mycket väl nomineras till ny S ledare. Fördelen med Andersson är att hon svamlar o ljuger mer kontrollerat än Löfven.

  • Det kallas avgå men är sparken på grund av dåligt förtroende för S o Löfven. Helt rätt Löfven kommer inte avgå utan kommer få sparken

 9. Det är nu S går ut och tar aaaaaaavstånd va? Pratar om mänskliga rättigheter och fördömer Sd? För.det är säker också Sds fel att Källman varit nazze. Och för övrigt hade jag nog respekterat en nazist som står upp för sina åsikter mer än jag hade respekterat en kappvändare, särskilt en sosse-kappvändare…

 10. Är någon förvånad att vänsterorganisationen Expo ”missade” detta?
  Är någon förvånad att Expos stora granskning av ”alla” personer på alla listor inte kollade vänsterextrema och islamister?

  Det är ju så uppenbart att Expos granskning inte är objektiv utan har ett uppenbart syfte att misskreditera SD.

 11. Att pressen överlever, är tack vare det stora presstödet! Det parti som vågar ta bort presstödet, kommer i princip döda den svenska papperstidningen omgående. Ett annat problem för papperstidningarna är, att annonsintäkterna minskar, de har istället gått över till nätet.

  När nu nätet tagit över alltmer, ser vi den verkliga mediedemokratin. Tidningar som Dagens Nyheter kommer inte ha en chans i ett sådant klimat. Tidningen har börjat med kommentarer igen och i princip alla kommentarer är kritiska till artiklarna och i synnerhet deras ledarsidor. Det är också väldigt få kommentarer, vilket också tyder på ointresse. Det värsta är ointresset eftersom det dödar inkomsterna för tidningarna. Det är vad de fruktar mest, att de skall bli irrelevanta.
  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/
  Skitprrssen gräver sinnevärld grav.

  • Bra analys. Det är därför medieutredningarna och panikförslagen i branschen avlöser varandra för att rädda vad som räddas kan av regimmedia som befinner sig i fritt fall från såväl läsare som annonsörer.
   Tvångsbeskattning av public service ger en försmak om vad som komma skall när det gäller tidningarna som håller på att bli just det du säger att de fruktar mest – irrelevanta.
   Dyrt lär det hur som helst bli för skattebetalarna. Viktigast av allt är dock att folk fortsätter negligera dem som de folkets värsta fiender de är.

 12. Jamen är man en god nazist som röstar på sossarna så måste man ju kunna kvala in sig på en riksdagspost. Onda nazister söker sig till SD goda nazister söker sig till sossarna. Kanske det

 13. Ja då väntar vi bara på ett ansvarstagande uteslutande av denna vedervärdiga person samt givetvis offentlig schavott i våra”oberoende”kvällstidningar och övrig media.

  • Inget nytt att Sverige är byggt på nationalsocialism…det försvann med Palme och idag
   ser vi resultatet.
   Att röra ihop det med Hitler är ett sätt att spotta på dom som byggde Sverige.
   Nationalsocialism fungerade punkt slut.
   Jag avskyr socialism, men kan inte förneka att det byggde detta landet !

 14. Ser man på ! Här borde Expressen med stora , braskande rubriker meddela Allmänheten denna nyhet . Men icke sa Nicke . Även Expos grythundar med hjälp av de röda tidningarna torde reagera mot detta . DÄRFÖR allt skitsnack om Sverigedemokraterna är dikt och förbannad lögn .

 15. Denna bruna person hade OMGÅENDE UTESLUTITS ur SD.
  Hur länge skall vi behöva vänta på att Löfvén agerar?
  Vad säger hans expertrådgivare & kompis Henrik Arnstad om detta?
  När skall Ljug-SVT rapportera?
  När skall Ljug-SVT skriva om det på Text-TV?

 16. Det är nog så att många som var skinheads, brölade och gjorde Hitlerhälsning på 90-talet gjorde det för att de som Källman ”ville ha kul” och få polare att hänga med. Jag kan inte se att denna bortförklaring befriar Källman.

 17. Såg precis alternativ för Sveriges torgmöte i Nyköping. Filmen finns på fria tider. Herregud vad förstört vårt land är. Kan mycket väl bli inbördeskrig här. Jag kommer inte vika en millimeter. SD 2018

 18. Nästa mandatperiod måste SD vara beredda att ”naturalisera” hälften av såssialdämokraternas boskapshjord.

  Mitt prelininära ställningstagande – ställ inga krav alls.
  PK media får skjuta villebråd fritt såsom brukligt vad gäller SD medlemmar..

 19. Egor du är för underbar. Det här kallas rättvisa något som vanliga journalister o politiker inte vet vad det är. Nu har SD petat så många så sossar peta den här gubben.

 20. Vi har ju precis de senaste dagarna (ingen slump ! ) bombarderats med ”SKANDAL”-avslöjanden om vissa andra ”glada gossar” på 90-talet och början av 00-talet. ..

  /–Expo fortsätter nu, tillsammans med Expressen, avslöja hur tidigare nazister dolt sitt högerextrema engagemang – och nu kandiderar för Sverigedemokraterna./– Flera har ju även nu lämnat sina uppdrag.

  Man slås av hur lika förklaringsgrunder för ”ungdomssynder” som har kunnat höras från båda håll.
  – När man är ung då söker man lite grann en tillhörighet. Det var väl egentligen det.
  – Jag vet inte, det var någon slags gemenskap, vi festade och ville ha kul..

  Väcker onekligen frågan om hur länge- särskilt en UNG människa- ska förföljas av tidigare begångna ” dumheter ”.

 21. Nämen en ”nazist” till tur att det fokuseras på det viktiga nu inför valet..nazi jakt.
  Det är ju ”nazisterna” som står för bilbränder, rån och våldtäkter.
  Tur att det fokuseras på detta ENORMA hot, rösta Mp och vänstern för att stoppa nazismen..prioritet nummer ett för att rädda Sverige !

 22. Som vanligt är du en pärla Egor, du hittar all sk*t!

  Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) talade om att ”nazisterna försöker sprida sitt vedervärdiga gift” i sitt 1 maj-tal i Luleå – visste han då att partiet närde en sådan ’giftorm’ vid sin barm?

 23. Vem är förvånad?
  Både sossar och vänsterpartiet hade ju grava drag till nationalsocialismen och Hitler både som förebilder och springpojkar i Stalins ledband.
  Glöm heller inte att fascismen bildades av syndikalisterna i Italien.

  Sanningen är obehaglig för 7-klöverpartierna och vänstermedia i Sverige.

  Du gör ett utmärkt jobb för demokratin och sanningen i Sverige Egor !!!!!!

 24. Hultqvist det var väl han som lämnade ut transportstyrelsens register till baltländerna så dom får inregistrerat sin skrot köpt från USA som svensksålda

 25. Det gamla talesättet stämmer återigen att, ”när far super är det rätt”! Föreställ er om någon i SD hade haft på sig en naziuniform? Bonnierpressen hade skrivit spaltmeter efter spaltmeter och vänt ut och in på den personen och naturligtvis hade uppgifter om boende, familj och givetvis arbetsplats publicerats.

 26. Med hänvisning till bildtexten i artikeln.
  Det borde stå:
  7-klövern står för grava brott mot Sverige och svenskarna

 27. Kan SD sluta utesluta folk nu och få någonting gjort i det här skitlandet, eller måste SD jobba på att bli perfekta i 4 år till innan nåt händer?

 28. Arnstad , kom fram nu och förklara att detta är ” förbannad lögn”..

  Sossarna har aldrig hjälpt Hitler under WW2..

 29. OT: Återigen så är SVT oförmögna att få till ljudet när SD ska få uttala sig. Nu gällde det Kulturnyheterna, impregnerade av socialism.
  De är verkligen oroliga att ge SD ordet.
  Det är båda bra och dåligt.
  SD2018

 30. Den här socialdemokratiska nazisten har givetvis läst sossarnas nazistiska historia men inte haft förstånd att inse att de efter Stalingrad 1943 gått över till kommunismen. En brist på huvudets vägnar men inget som hindrar en karriär inom partiet och fackföreningsrörelsen.

 31. Det som är ännu värre än nazister är att det finns massor med marxister inom Socialdemokraterna och inom Socialdemokraternas alla metastaser till underorganisationer.

  Marxisterna är inte bara större massmördare än nazisterna. Marxisterna var också den direkt orsaken till nazismens uppkomst.

  Så när ska Socialdemokraterna göra upp med sin vidriga ideologi och sluta fira 100 miljoner mördade av marxisterna på första maj varje år?

 32. Ledarsidorna.se konstaterar att socialdemokraterna är systematiskt motståndare till yttrandefrihet. Samhällsnytt har tidigare skrivit om sossarna i Söderköping och deras hot mot invånarna. Sossarna är desperata nu. De börjar själva likna nazister, både i sina metoder och i det judehat de delar med islamisterna.

  Dennis Jeryd (s) och kommunalråd i Lerums kommun har genom hot försökt stoppa publiceringar av artiklar som handlar om en upphandlingsskandal i Lerums kommun. Hot framförda av Jeryd mot en 81 år gammal trogen partiveteran. Dennis Jeryd och justitieminister Morgan Johansson förenas i att ingen av dem vill, eller vill inse, att Sverige ratificerat Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna där bland annat yttrandefriheten befästs vara en universell, okränkbar, rättighet.
  https://ledarsidorna.se/2018/09/socialdemokraterna-ar-systematiskt-motstandare-till-yttrandefrihet-pa-alla-nivaer/

 33. O.T. Missa inte chansen att att i podden Amerikanska nyhetsanalyser höra Simon Gustavsson förakta alternativ media och SD-väljare.

 34. Sossarna i Sverige sjunger Internationalen, vilket man även gör i Nord Korea, Cuba o. Venezuela – samt lite var stans, där friheten är starkt begränsad.

  • Två underlag för diktatur som båda har kraschat överallt, men i Sverige där tror man fortfarande på denna möjlighet. Lyssna bara på Räven Sjöstedt som skall bli ny vice statsminister i en vänsterstyrd sosseregering och Löfven tiger.

 35. Det är inte bara socialdemokraternas historia som är mörk, deras samtid är precis lika mörk och obehaglig, full med lögner och hyckleri och förakt för andra.

 36. Stefan Löfven.
  Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus.
  Hur många gånger har han inte i riksdagen och i debatter
  skyllt Jimmie Åkesson och SD för att vara nazister när hans
  eget förbund hyser en som till och med tillstår det utan att skämmas.
  Hoppas någon konfronterar honom innan valet.

 37. Kanske Löfven nu håller på och gömmer sin gamla naziuniform, veem vet? Inget förvånar en längre när det gäller ”Socialakrobaterna”, tvångssterilisering, frenologi, d,v,s mäta skallen, lobotomoi, nazism, för att nämna några ex.
  Det enda dessa hycklare är riktigt bra på, är att kasta sten när man sitter i glashus.

 38. Jisses, dessa ”nazister”.

  Det är som ett svenskt syndrom idag. Arnstad syndromet, bryr mig exakt noll procent om några hobbynazister. Sossarnas hyckleri och bullshit är häpnadsväckande dock, rensa framför er egen dörr innan ni går på SD.

 39. BRAVO EGOR PUTILOV OCH SAMHÄLLSNYTT!!!
  Mitt bidrag jag skickar in varje månad sedan 6-7 år förvaltar ni mycket väl.
  Härligt med avslöjanden.

 40. Betänk på att S baseras på de mest skadliga ideologierna i mänsklig historia, Socialism och Nazism. National Socialisterna var just Socialister!

 41. Alla har rätt att ändra sig och om de kan ge en vettig och trovärdig förklaring bör vi ge dem ”the benefit of doubt”. Bevisbördan ligger dock på dem och vi andra kan gott vara sunt vaksamma. Huruvida Källman har varit nationalsocialist och huruvida han i så fall ändrat sig vet jag inte. I reportaget fanns ingen vettig förklaring.

  Nationalsocialism, fascism och kommunism har socialismen som gemensam grund. Det är kollektivet och inte individen som är betydelsefullt. Fascisterna var för starka fackföreningar och Mussolini var fd socialist. Är socialdemokratin så annorlunda?

 42. Socialdemokraternas rasbiologi inspirerade Hitler till att ta den till nya nivåer,
  ingen vacker historia.. kanske något för Åkesson att påminna Löven om i slutdebatterna..

 43. Pajasen Löfven gör sig lustig över att var han än kommer i Sverige vill man bjuda honom på en varmkorv med bröd. Har han drabbats av Napoleonkomplex.

 44. OT: Det är oerhört frustrerande att se hycklaren Stefan Löfven knacka dörr och försöka fjäska till sej en röst på söndag. Jag mår faktiskt fysiskt illa av att bara se honom!! En hemsk människa!

 45. Varför bryr sig inte socialdemokraternas väljare om partiets nazistiska förflutna? Vad kan de rimligtvis bry sig om då? Det är ett faktum att socialdemokraterna med den förda politiken har stulit vår välfärd och lagt på en ohållbar migration.

 46. Tack Egor att du hjälper den del av det svenska folk med någorlunda förstånd i behåll att inse vad det är för arslen som förpestat vårt land i fyra så vi kan slippa äcklen på måndag!!

 47. Hur i allsin dar skall nu sossarna kunna reda ut detta? Skyller nog på att det är en sverigedemokrat som infiltrerat sig bland dem 🤔

 48. Märkligt att han undkom expos granskning…eller är det någon som delar in folk i grupper som är granskningsbara respektive undantagna?…

 49. Sossarna borde städa framför egen dörr innan de angriper andra. De ser mellan fingrarna och silar mygg och sväljer kameler. Liten tuva välter ofta stort lass. 😁

 50. OT; Idag har jag lyckats ”omvända” en stackars förvirrad mensch >>> Till att rösta på en mycket bättre deal än vad hen tänkt sig från början. 🎵🎶 🎶 *visslar förnöjt*

 51. Skallmätning behövs på samtliga Sossar och för den delen på hela 7-klövern det hörs med all tydlighet på svaren i partiledardebatten i 4:an. Kristersson måste ju leva i kraftig förnekelse – dom är ju direkt ansvariga för skiten sverige sitter i.

 52. Men för en del år sedan tog en profilerad sossepolitiker hand om en avhoppad nynazist som dessutom blev medlem i sossepartiet. Det var liksom bibelns ”den förlorade sonen” och alla jublade. Det är tydligen skillnad på vilket parti den omvände väljer om det skall ses som bra eller dåligt.

 53. Ja,och kvällens partiledarbebatt i tv4,är en tydligt vilseledande debatt för de som ännu inte bestämt sin tillhörighet inom det politiska blocket, idioterna står i sista stund och säger, att vi vill som jimmie åkesson tycker men ”kanske” inte ändå? Nä fy fan för idiotien!!!

 54. So what? Alla får tycka vad de vill. Att få tycka om nazism är visst en åsikt, såsom vissa får gilla kommunism. En åsikt är aldrig ett brott, då är man direkt ute på hal is. Tycker inte vi ska följa i samma villospår som mainstreammedia går. Etiketter förleder diskussion bort från huvudproblemet.

 55. Löfven är pinsamt kass alltså. Låter som en gammal dammig grammofonskiva som hakat upp sig, rapar ur sig gamla floskler om välfärd före skattesäkningar och ordning och reda bara. Virrig och gaggig, nä detta är pinsamt för Sverige.

 56. Tycker Åkesson kunde frågat Annie Lööf vad hon har att säga till alla dom tjejer hennes afghaner våldtagit, är det värt att offra unga tjejers liv för batikhäxor ska få ligga med afghanska toyboys.

 57. Hur någon kan rösta på en helt verklighetsfrånvänd, känslostyrd och naiv människa som Annie är för mig obegripligt.

   • Är det därifrån grunden för gruppvåldtäkter kommer ”Får-en får-alla…

    Men allvarligt så är det mesta okey för dem att göra sexuellt, bara de inte ger sig på en muslimsk som har rånardräkt på sig, då jäklar.

    Så varför tvångs lärs inte asylanterna i våra lagar, seder och bruk innan de tillåts beträda Svensk mark.

 58. SD på söndag! Längtar efter att få lägga lappen i kuvertet och att få se paniken sprida sig i SVT studion, blir nog första gången på flera år som jag kommer att ha en SVT kanal på TV’n och njuta av det jag ser!
  ♡♡♡SD♡♡♡
  Heja Jimmie och Puss på Paula!

   • Vad kommer sd att göra för att rädda Sverige?? Han har ju redan deklamerat att alla (=hela världen) kan bli svenskar…..bara de anammar knätofsar, sup och midsommartjim.

     • Var det svårt att sakligt besvara en stilla undran? Eller har det förbigått dig att Jimmy gör allt för att komma in i 8klövervärmen…till och med genom att förråda sitt folks ursprung därmed häcklande detta folks förfäder! Hur är det med DIN uppvakningssida…?

 59. Det här gör mig konfunderad över varför SD lokala ordförande byter parti och har gått över till Centerpartiet?
  Lyssnade på SD gruppledare som just berättade det här och hans förklaring var att ordförande fick inte igenom sitt förslag, att de skulle värva fler invandrare in i partiet för att vinna allmänhetens förtroende?
  Min åsikt är den, om jag ska lägga en röst på SD vill jag främst, att de inte tar in färgat folk i partiet, för vi vet inte vad de kan ställa till med, de kanske aldrig har sagt vid förhör vilket land de ens kommer ifrån m.m.

 60. I debatten på tv just nu står en byfåne och svamlar om att Sverige går åt rätt håll. Han är statsminister och representerar Sverige och bestämmer över dig och mig. På söndag kan vi rösta bort lögnarna S och Sverigehatarna MP. Jag kommer fira för jag VET att svenskarna har fattat att ärlighet varar längst. Det finns bara en partiledare som varit ärlig hela vägen. Honom kommer svensken rösta på!

 61. TV 4debatten är värdelös med alla avbrott…men en fröjd att se Svetsarpajasen få på skatboet om och om igen.

  • Heja♥Jimmie !
   Jajamän Jimmie vet
   ALLTID vad han pratar om, alltid KORREKT .
   Janne börjar alltid från samma fel väva. Och nu hinner han inte komma till skott .

  • Super bra, nu kommer han verkligen på riktigt med det som han vill och alltid ville prata om. Det går bra för honom, det gläder.
   SD 💙🔆💛2018

 62. Val debatten kommen från Gävle , kul då kan hela sällskapet innan dom åker hem
  ta en runda genom Sätra området !

 63. Tröttsamt m. Lövens tjat om skattesänkningar. Han borde istället prata om utgifter. Tex. Immigration av analfabeter som aldrig kommer att ”löna sig”.5- 6 miljarder i kostnad för gymnasieamnestin istället för att se till att Sveriges fattigpensionärer får en rimligare levnadsstandard.
  Är så trött på att alla glider runt att alla problem vi har i samhället beror på att vi har tagit emot hur många immigranter som helst som egentligen bara är ute efter ekonomiskt bistånd. De flesta saknar flyktingstatus enl. UNHCR, bara 2.7 % enl.dem.

 64. Debatt på 4:an.

  Löfven: svamlar
  Annie Lööf: alltid arg och på hugget
  Sjöstedt: passiv aggressiv
  Åkesson: sarkastisk
  Bush Thor: låter vettig och inte alltför otrevlig

   • Det kan vi. Det finns massor av plats och vi är ett riiikt land och vi kommer att klara integrationen och vi måste hjälpa alla de döda som försöker fly…vi måste ta ansvar .. För hela jordens befolkning… De enda som inte begriper det är rasisterna.
    /Löfven

 65. Bra gräv! Media i demokraturen Sverige får det att framstå som om snart sakt varenda sverigedemokratisk företrädare är nazist eller kryptonazist, medan alla andra partiers företrädare är rena. Så är det inte. Till nazisterna i de andra partierna bör läggas det enorma kommunister, kryptokommunister och exkommunister som direkt eller indirekt stött den värsta mördarideologin i världshistorien.

 66. Hade jag varit rik så hade jag deponerat ett stor belöning åt varje gräv av den här kalibern, oavsett vem som gör det, för sanningen måste fram.

  Jag är djupt imponerad, Egor.

  Komiskt att sossen med två s inte vet vem personen är, trots att de sitter i samma styrelse…

  Det här borde andra tidningar, eller varför inte grannländernas motsvarighet till SVT, kunna ta upp.

 67. Näää….
  Nääääääää!!!
  Nääääääääääääääää!!
  (ovanstående kan ha inslag av sarkasm)….
  *
  Ärligt talat – detta med nazism, rasism bla, bla, bla… det hittar vi inom ALLA partier – till o med inom MP och C också… Det finns skitstövlar överallt.. en del kliver gladeligen rätt ut i klaveret medans andra försöker dölja sina pumps-liknande fotspår i dylika miljöer…

  Whatta f*ck – Fråga er – När hände det? Var det för 1 år sen? 3 år sen? 5 år sen? 10 år sen?? Var det 15 år sen???? Var det 20 år sen????? (och det är ju nu vi verkligen snackar om att det är nyheter… mumma alltså… !!)

 68. Vad säger/tycker SD om adopterade?
  Hör en hel del oro om att SD, om de får makten, kommer att skicka ut de som är adopterade.. Detta sprids bl.a på Facebook

 69. TV4, CNN I Sverige tjatar och tjatar om ”klimatet” David Attenborough I rutan, han är en tv presentatör, ingen vetenskapsman. Alltid dessa tv-profiler som uttalar sig om det de inte förstår men som tv media vill exponera.

  • Ja, det är plan B. När folk inte längre hyllar invandring utan förstår att den är pådyvlad för att späda ut dem, tar globalisterna till ”klimatet” för att få sin unifierade superstat.

 70. Om jag förstår saken rätt så tänker politikerna satsa på jobben, skolan, lärarna & integrationen. De verkar dessutom hysa stor tilltro till yrkesgruppen lärarna. Det har de väl aldrig velat förut, visst är det helt nytt?

  • De som var gymnasielärare, d.v.s. adjunkt eller lektor, hade högt anseende fram till studentexamens avskaffande för ca femtio år sedan. Därefter har det bara gått utför.

   • Som om en lärares ”orerande” vid en kateder skulle kunna reda ut problemen som massinvandringen skapat, de käcka politiska önskedrömmarna vore nästan gulliga om de inte var så förfärliga..

   • Att kunna komma in på läraraprogrammet med så lågt som 0,05 på Högskoleprovet ökar väl kanske inte direkt tilltron..

  • Såg en utläggning i TV om detta hälsningssätt och det är mer med detta än man inser i förstone. Det började inom partiet och tjänade som ett samhörighetstecken. Från att bara varit H e * l övergick det till en lojalitetsförklaring till Hitler: H e * l H i * l e r! Allteftersom partiet vann mark och dominerade blev heilandet det verdertagna sättet att hälsa i hela samhället. Alla skulle heila. Det fiffiga var att den som vägrade visade att han inte var lojal mot Hitler och då var det kört. Så det var allt bäst att heila. Där tycker jag att det riktigt börjar vända sig i magen.

 71. Kommer Socialdemokraterna sparka ut Mr. Sven-Erik Källman nu?
  Skulle inte tro det, för det här kommer väl knappast ut i gammelmedia, vore ju ett dråpslag för Stefan nu några dgr innan valet!
  Äcklad blir man 🙁

 72. ”Samtidigt uppger Källman att Socialdemokraterna är medvetna om hans förflutna, men ser inget hinder för hans politiska engagemang i det.”

  Tror jag det! Lika söker ju lika. Och lika barn leker ju bäst. Nazister som nazister. Socialdemokraterna är ju dem verkliga nazisterna. Klart då att de jobbar bra tillsammans med nazister.

 73. Ja, så var vi där igen då! Löfvén och hans hatiska vänner i alla partier, kändislistor och godhetsapostlar borde bara hålla igen sina hatbudskap mot SD och Åkesson! Att folk i gemen inte har genomskådat detta masshyckleri än är obegripligt i detta uppkopplade internetsamhälle. Det liknar en mycket otrevlig, organiserad masspsykos som ser ut att vara väldigt svår att bryta!

 74. Vad enkelt det låter att integrationen löses genom jobb. Märkligt att så enkla & realistiska lösningar behöver upprepas vart 4:e år, gång efter gång..?

  • En dam fick ju ”jobb” med att sopa sitt eget trapphus, efter en tvåveckorskurs (!) och 17 år i Sverige. Hon sopade i alla fall lite grann då SVT filmade. Hon är säkert superintegrerad vid det här laget. En riktig framgångssaga.

 75. Nazar o mussar har alltid kommit bra överens.
  Sossarna har ju sin nassehistoria kartlagd sedan länge.
  Sossarna har ju all gemenskap med fasci-mussarna.
  Ut med fascisterna ur etablissemanget.

 76. Och storpotäten lö’ven som har rapat hela valrörelsen att han inte pratar med SD för att de har rasistiska rötter. Hur går det ihop med sossarnas egna rötter? Hyckleri och lögner och inkompetens från början till slut.

  • Eller hans egna rötter. Finns det någon som inte känner till att både Löfvens egen biologiska morsa och även morfar var nazister? Snacka om att kasta sten i glashus. Nu är det i och för sig inte han som styr sosseriet egentligen utan ”smarta tjejgänget” som utnyttjar honom. De sistnämnda har lyckats få in kommunistliknande avfall på de flesta ställen såsom polis och rättsväsende samt samt de flesta verk. Smart eller inte får framtiden utvisa.

 77. Kommer ihåg, tror det var strax efter valet, då Löfven skrek nazist åt Åkesson. Nu visar det säg att Löfven har både nazister i släkten och som vänner. Det är någon slags grandios självbild som Löfven och partiet utstrålar. Efter valet övergår nog det grandiosa till en mer pygmeisk.

 78. Jag tror att Löfven innerst inne är en hyvens karl privat, en rätt trevlig och lättsam prick. Men politik på den här nivån skall han inte ägna sig åt. Han är ingen talare, ingen partiledare och definitivt inget statsministerämne. Han passar bättre som kommungubbe eller facklig förhandlare helt enkelt. Låt oss göra karln en tjänst och befria honom från sitt jobb på Söndag.

   • Att fackföreningar är nödvändiga och bra borde de flesta förstå.
    Men korrupta sådan som typ LO är har inget berättigande. Titta på Advokatsamfundet eller Läkarförbundet hur deras medlemmar får vad de vill ha praktiskt taget. Om du får en sketen förman eller liknande till din fiende är du körd utan facket bakom dig eftersom hela kedjan uppåt i hierarkin kommer att stå bakom honom även om det är allmänt känt att han är psykopat. Tyvärr är de allra flesta fack korrumperade av karriärister idag inte minst SKTF. Man tyckte att jag skulle säga upp mig trots att det var jag som utsattes för mobbing.

 79. Dokumentären om sossarnas historia som inspirerade Hitler kom från sossarnas egna arkiv och än är inte sista bladet publicerat för där inne göms mycket som inte tål dagens ljus.
  Att en del ska ha så svårt att fatta att nazister också är socialister men ordet nazist grumlade till det en del och direkt var ordet socialist borta.
  Märkligt det, som Zarah Leander sa om sitt eget folk i Värmland appropå deras kulturella ådra.

  • Det var så det började med Nationalsocialistiska Tyska Arbetarpartiet (NSDAP) en gång i tiden. Sossarna i Sverige verkligen vräkte ner järnmalm och annat till Tyskland. Namnet var så fint tyckte de nog.

     • Inte helt 100%, men en hel del. Båda var avknoppningar på kommunismen i Sovjet, och det var huvudkällan till inspiration. Till en början, både i Tyskland och i Sverige, kopierade man exakt sovjetkommunisterna propaganda, affischer och broschyrer, och bara klistrade på svensk eller tysk text. Folkutrotningen, förintelsen, i Tyskland är det som oftast förknippas med deras socialistiska parti, NSDAP, men det var precis lika i Sverige, bara att Sverige inte hade de stora grupper av ”utlänningar” som Tyskland hade. Ända in på 50- talet kunde man i svensk press läsa om dessa ”svartmuskiga främlingar som stal, spred sjukdomar och smutsade ner.” De skulle kastas ut. Det var riktat mot främst vad som då kallades ”zigenarna”, vilket var ett allmänt samlingsnamn för alla som inte hade fast bostad och ett ordnat liv och då inte riktat mot någon speciell etnisk grupp. Det hängde i ända långt in på 70- talet.

 80. Gick ur min plus prenumeration igår på Aftonbladet, varför jag var med där var att jag gillade sportbladet men nu har det ballat ur.

 81. En nazist i sossepartiet, föga överraskande i filmen ”Ett folk ett parti” ( Se den på Youtube ) så framgår det ju med all önskvärd tydlighet vad Socialdemokraterna har för grund!

 82. Att nazismen inte är en åsikt utan ett brott mot mänskligheten skall komma från en medlem i ett parti som grundades som ett nazistparti, sett med dagens värderingsgrund, är ganska magstarkt. (S) har dessutom genom åren utsett åtskilliga uttalade nazister till höga positioner som ministrar och även statsminister.

 83. OT!
  Nån mer än jag som är trött på gammelmedia hur dom puffar för en sån som EBT?
  Nu ikväll så står hon o gapar som om hon äger allt o alla, hon vägrar hålla käften även när dom säger till henne..

 84. OT
  Nya falska nyheter från Kjell Bergqvist och sosselägret.

  Kändisar tar avstånd från kändislista mot SD.

  Under onsdagen publicerar Aftonbladet och Expressen ett kändisupprop mot Sverigedemokraterna. ”På initiativ av Kjell Bergqvist har hundratals folkkära svenskar skrivit under ett upprop mot Sverigedemokraterna inför valet”, skriver Aftonbladet redan i sin ingress. Nyheten fick stor spridning och listan omfattar över 250 namn.
  https://nyheteridag.se/det-stammer-inte-kandisar-tar-avstand-fran-kandislista-mot-sd/

 85. Han är före detta nazist och sedan kom han på värre tankar och blev socialdemokrat. Lite pikant men ABB hade ju hakkorset som företagslogga en gång i tiden, så helt fel ute var han ju inte…

 86. Har alltid sett honom lite som en pedo faktiskt, han har väl glömt var han parkerade sin mini Luftwaffe.
  Bara på honom o hela banderollen med hen familjen.

 87. Vad sjukt, men inte är det överraskande. Vi såg filmen som visar hur socialdemokraterna gillade att mäta storleken och formen på näsan på folk. Beroende på resultatet så var blev det ett besök i steriliseringsrummet eller inte. Socialdemokeaterna inspirerarde nationalsocialisterna på ett sådant sätt att de upprättade enorma koncentrationsläger där man hamnade efter fel utfall vid en näsformsmätning.

  Socialdemokrater är äckliga. En röst på socialdemokraterna är ett aktivt ställningstagande för ondska.

 88. Fredagsbønn med mer hatforkynning i ettermiddag etterfølgs av bilbranner, voldtekter, knivstikking og drap. Nå er det viktig for MSM å holde stille.
  Deretter er det valg i Sverige.

  • Visst, men nu förnekar han det, eller försöker smita undan, Han var ganska försiktig i sitt sätt att föreslå saken,.men meningen var glasklar. Att hans erbjudande sedan inte kunde garantera något är en annan sak. och M ville inte acceptera erbjudandet.

   SVT

   107 SVT Text Fredag 07 sep 2018

   M utlovades röster för moskétomt

   MP:s gruppledare Ali Khalil i Botkyrka kommun bjöd in M till ett möte med imamer och församlingsledare i Alby.
   Vid mötet utlovades tusentals röster i utbyte mot att M såg till att för-
   samlingen fick bygglov till en moské.

   -De sa att församlingen är 4 500, och de skulle tippa på ungefär 3 000
   röster, säger oppositionsrådet Stina Lundgren (M) till SVT:s Uppdrag
   Granskning.

   Rösterna skulle enligt Lundgren kunna innebära ett maktskifte i den sedan länge rödgröna kommunen. Moderaterna
   tackade nej till erbjudandet.

   • Det pågående försöket att via Tro & Solidaritet och Granhedsgården
    få ett OK från sozzarna har tydligen misslyckats, varför MP lite
    naivt gick över till en plan B.
    MP har stora problem nu – särskit hen frigoliten tappar mark och
    är nog borta på Måndag.
    ’Affären’ luktar politisk strategi enligt hen hsb!
    MP står ensamt ansvarig men sozzarna klarade sig! Så det
    blev nog inte som hen bjereld och hen ulla tänkt sig? Någon
    har börjat röra om i sozze-träsket, tydligen.

 89. Globala godhetsknarkare i sjuklövern och nationalistiska godhetsknarkare i Sverigedemokraterna. Sluta utesluta, och försöka vara så perfekta, gör något istället.

 90. Jag är verkligt bekymrad, varje dag ser man Expressens mediedrev som Sverigedemokraterna som sagt något osmakligt. Problemet ligger inte i att dem gör det, problemet ligger i att det uteslutande är Sverigedemokrater och inga andra. Skulle man granska varenda kommunal politiker inom något annat parti skulle man helt klart hitta liknande uttalanden.

  Det är djupt oroande att en så framträdande tidning tar så tydlig ställning mot ett folkvald parti på det här sättet.

  • Självklart, Expressen, AB, DN, SvD, är alla partiska och undviker i en del avseenden att skriva en verklig sanning. Det de skriver kan mycket väl vara sant, men som du säger ligger lögnen i att de UNDVIKER att skriva en del annat.

   För Dagens Nyheters del har de någon slogan om hur de i DN bara skriver sanningen.

   Det är ett mycket bedrägligt påstående, eftersom det just precis gör det möjligt för DN att inom ramen för påståendet komma med idel sanna påståenden, under det att de UTELÄMNAR en del andra, lika sanna påståenden, som gäller L eller C eller M eller KD. Eller S, om det passar Wolodarski.

  • Problemet är att Sverigedemokraterna agerar som strykrädda hundar och genast utesluter en trotjänare om han släppt sig på ett möte för 15 år sedan.

   Sluta vara godhetsknarkande offer och skit i mobbarna.

   Be bad!

   • Modern politik fungerar inte så och jag tror att du vet det. Media granskar partierna på ett sätt som inte förekom förut, detta gäller speciellt partier som SD som blir gta skade 10 gånger hårdare än sig Socialdemokrater eller ens Moderater.

    • Läs på hur AfS hanterade ljugnäsan. Den skandalen tvärdog när Kasselstrand kallade DNs reporter ”Dagens Dumheter”. Så fungerar modern politik.

 91. Här ser man i en avslöjande mening varför näringslivet står enat bakom globalisterna.

  Dagligvaruhandeln i butik drevs fortsatt framåt av befolkningsökningar och ökade med 2,0 procent under samma period.

  Handeln via nätet exploderar i takt med befolkningsökningen och folks ovilja att gå till affärer och bli utsatta för rån, misshandel, stenkastning och smädelser som ”hora”.

 92. Nytillkomna Sverigedemokrater behöver avprogrammeras, hjärnsköljas och soltorkas. Gamla Sverigedemokrater behöver föryngras och laddas med HÖG ENERGI.

 93. Tjena Egor! Dagen närmar sig. Vem skall man rösta på? Det är inte lätt. 😀 SD så klart.

  Busarna lever rövare på gator och torg. Det filmas. Det ger definitivt inte hela bilden. Men faktum är att mångklultur är en fullständig olycka. O-ansvarsfull politik är en fullständig olycka.

  Mena-busarna är egentliga oskyldiga. Vidrigheten har bjudit upp dem till att dansa sönder trygghet o saker. T.o.m islamister och terrorister har de bjudit till dans mot oss.

  Jag känner ingen vrede mot dem. Vrede känner jag mot marionetterna som politiker och journalister är för den jättestora pågående agendan mot folk och mänsklighet. Och visst äcklas jag av den vänsterextremistiska sjukdomen. Och Putin körde veck det elit-samarbetsfulla träsket.

 94. Varför skulle inte en nazist kunna vara sosse för? Nazism är en variant av socialism. Det är många politiker och väljare som pendlar mellan VPK och S. Socialdemokratin la grunden till det som senare blev NSDAP.

 95. Det börja bli patetisk .. Expressen hänger ut SD politiker som råka kalla någon Djungel n*ger.. Visst olämplig ordval, men är det ett problem? Att kalla Afrikaner för N*grer har man gjort i Sverige ca 200 år, sedan har det kommit dekret om att ordet är olämplig.

  Problemet känns snarare vara att Lars Wiks konst kan inte visas på Fotografiska pga den våldskapital som muslimerna sitter på och när muslimerna vill byta 3000 röster emot tomträtt att smälla upp moskér. ( Botkyrka har redan en enorm moské )

  Vad gör pressen? Man förföljer människor som uttrycker sej lite olämplig, samtidig som vårt land slits sönder underifrån..

 96. Samnytt-redaktionen gör ett jättejobb. Nu måste vi andra bidra med vad vi kan sista dagarna innan valet.

  Kolla in den här hemsidan som länkas till längst ned i denna kommentar. Den måste omedelbart spridas vidare till alla som tvekar och som funderar på att eventuellt rösta på SD. I 10 punkter som tar 10 minuter att läsa sammanfattas hela problematiken kring invandringen och forskningen kring denna. Fullständiga referenser finns. Man kan se det som en sammanfattning av allt det bästa och viktigaste som skrivits någonsin på politiskt inkorrekt+ avpixlat + samnytt. Sprid den vidare. NU ! Om du ska övertyga någon om att rösta SD och du bara har en hemsida att referera till så är det denna:

  https://folkhemellermangkultur.webnode.se/

 97. Sitter och kollar på aftonbladets morgon sändning. Självtuktning.. Anders Lindberg är ju verkligen en komisk figur. Ville få det hela tiden till att det var moderaternas fel att MP:s företrädare försöker sälja 3000 röster til M. ”Det här måste M reda upp”.
  Hör han inte själv hur det låter när han pratar och har dom ingen smidigare propagandaspridare att lyfta fram?

   • En verklig prövning , man lär sig uthärda de mest motbjudande saker ….om man orkar se AB:s morgon där A. Lindberg kan förekomma.

    Egentligen borde tittarna varnas innan A.L kommer i bild.

 98. Vi har förstått att nazismen inte är helt obekant för den socialdemokratiska rörelsen genom SD:s valfilm ”Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia”.
  https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs&t=1642s

  Att denna -ism verkar leva kvar i partiet förstår man inte minst genom S-partiets syn i ABORTFRÅGAN – att kvinnor ska ha rätt till abort fram till vecka 18.
  Varför ska då en kvinna behöva så lång betänketid som 18 veckor innan hon kan bestämma sig om hon vill föda barnet eller inte?!
  Men det är ju klart . .
  – det är först vid denna vecka man genom fosterdiagnostik kan ”SORTERA BORT” oönskade barn med t.ex. kromosomförändringar, som Downs syndrom
  – inte helt olikt sossarnas ”urval” och åtgärder på 30-40-talen för att omvandla svenska folket till en friskare ”elit”.
  Innan dess kanske man riskerar att abortera ett A-barn . . .
  http://regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/modrahalsovarden-falkenbergullared/fosterdiagnostik/

  Men endast TVÅ VECKOR senare har barn fötts som har överlevt! Mord?

  På sin sida . . https://www.minkroppmittval.nu/?gclid=CjwKCAjwoMPcBRAWEiwAiAqZh5qn32KzAHtipfXaP7_Mi6kH5x4vMqyzab7HBdjZ9olYv_1tULv3lBoC-4MQAvD_BwE
  – redogör sossarna sin egen ståndpunkt i frågan om kvinnans rättigheter – i mycket liten text
  – medan det negativa med SD:s 12-veckorsgräns blåses upp i jättebokstäver, i punktform.
  Varför inte tvärtom – är detta en fråga som sossarna helst vill stoppa under mattan med tanke på ovan sagda?

  SD:s gräns på 12 veckor är avsevärt mer human – det är då ett foster transformeras till en människa – och då kan man inte bara inrikta sig på KVINNANS rättigheter som sossarna OCH feministerna gör!

  Redan runt 12 veckor börjar fostret allt mer se ut som ett människobarn och kan forma munnen till ett leende . . . : )

 99. Fråga: Skulle det inte komma en del 2 av ””Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia”.
  Har jag missat den?

 100. Helt otroligt hur korkat det blivit, där partitillhörighet avgör om du är en ” god” före detta nazist, eller inte. Jag hoppas att folk har nog med begrepp att förstå att en röst på vänstern är en röst för globalisering, och är anti-Sverige. Många fattar inte hur sanslöst viktigt detta val är. Uppmana alla ni känner att rösta SD, och förklara varför en röst på SD är viktigt för landets framtid. Alla får såklart rösta på vad dem vill, men många är så lurad att dem sitter på läktare. Jag tycker att om man är politiskt okunnig bör man nog avstå att rösta, iaf i detta val!

 101. Pinsamheter radar upp sig för S ”som bäddar får man ligga”.

  Detta med att granska alla SD:are med lupp har naturligtvis sitt pris.

 102. Inget konstigt, han söker sig till sitt modersparti bara. Samma parti som tillät exporter till Tyskland men detta är lite känsligt endå. Kanske kan Stefan Löfven förklara lite ur sitt parti förflutna istället för att prata om SD hela tiden.

 103. Skulle ej varit fel bäste gode Egor med en professionell kristen debatt här, där kristna slåss mot varandra med svärd och annat smått o gott. Jag skulle själv följa med spänning och hjärta. Mitt svärd kommer att vara välslipad, och jag ska tugga på äpplen.

 104. Å ena sidan är det i mitt tycke löjligt att dömma folk för att de var med i en viss förening på 90 talet. Å andra sidan ska man vara konsekvent, men det är sossarna inte när det gäller deras egna medlemmar. Och givetvis noll intresse från gammelmedia.

 105. Expressens och ib/expos David Baas har ju säkert i sin databas inlägg från s mp v politiker också på flashback, avpixlat mfl för 4-8 år sedan då de hackades. Men inte publicerar han eller expressen detta inte. Nej bara sd och M ska hängas ut.

 106. Varför ta disskutionen,vi förnekar att det finns nazister bland oss. Jag sitter i möte . Du kan mejla dina frågor……..vilka puckon!

  • Ingvar Henriksson siktar på att gå längre inom ’politiken’ – det är
   uppenbart! Som rådgivare till Ynkemanen kanske? Sossenazzarna
   har det bra; dom undgår all kritik från MSM – självklart, presstödets
   pålitliga stödparti.

 107. Men selv om de selv står i dritt opp til halsen, er de er ivrige på å henge ut Jimmi Åkeson som alltid har tatt avstand til amt og alle med nazi-sympatier.
  Igjen er det pressen som er det store problemet for demokratiet.
  Pressen er anti-demokratiske, og er kun ute etter å fordreie virkeligheten.

 108. Den klassiska gamla-nya tricket som sossarna dammade av och använde flitig mot SD och Jimmie:

  Ta fast tjuven -skrek tjuven och pekade på den oskyldiga.

  Tusen lögner förgör inte sanningen: sossarnas förflutna är mycket smutsigare än den ansvariga vill medge och medlemmarna känner till.
  Men….engång nazist…förlåt sosse alltid sosse.

 109. Och sossenazzarna skriker sig hesa om SDs påstådda rötter när de själva har ett så genomruttet och brunsmetat rotsystem men de andra mobbarna talar ändå med S och regerar ihop med dem,undrar vad det beror på kanske för att alla har samma brunsmetade rötter,åtminstone centern,men det är bara SD de hackar på och utesluter jävla hycklare.

  • Du låter som juden Konrad Heiden som uppfann det nesliga epitetet nazist.
   Dina ”brunsmetade” i Riket såg iaf till att dina förfäder slapp bolsjevikernas totala erövring av Europa. Du hade i så fall fötts på en Gulag i Västerås…..fast du vet väl lika lite vad en Gulag är som vilka som uppfann koncentrationsläger…..som tyskarna likt USA sedan kopierade…..

 110. Socialdemokratiska partiet som, likt hyenor, skoningslöst jagar SD för allt de kommer t.f. på, frotterar sig själva med personer som bär på de åsikter de.beskyller SD för. Skamligt!!!!
  Hur rent är mjölet egentligen i sossebingen? – Troligen knappt ätbart.

 111. Ja, och islamister fungerar bra också. Dödstyst från Lövén mfl angående Skåne och att S hade vetskap om islamisterna.. Hycklande hycklare, värsta sorten….. S. Och kul var det tydligen också…..

   • Det har även judar och muslimer i alla tider.
    Eller du känner inte rill Al-Andalus, förspelet, invasionen och efterspelet? Jämför med dagens utveckling.
    Otrolig naziztomani ni uppvisar här…för att inte tala om brister i kunskaper om historiska event….

 112. sossarna har fått nazismen med modersmjölken. Så de ska bara knipa tyst, Gör ett besök på biblan och låna Svenska koncentrationsläger i tredje rikets skugga.

  • ….eller Brittiska koncentrationsläger i City of Londons skugga….eller amerikanska koncentrationsläger i Bank of Americas skugga…
   Var är helhetsperspektivet???

 113. Är det något parti i historien som gulligullat med nazismen så är det väl S-partiet. Stefan Löfven (S) som vill glänsa med att vara demokrat vill inte erkänna sanningen. Däremot att käbbla, ljuga och prata skit om andra går bra.

  Stefan Löfven är en livsfarlig politisk representant för Sverige och svenska folket. Som politiker är han utan tvekan, Sverigefientlig och samhällsförstörande.

  • ”Nazister” är en produkt av judiskdominerade Hollywood….en fiktiv skara avhumaniserade monster som andas hat och ondska. M.a.o egenskaper som ingen levande eller död person någonsin besuttit.
   Hint: varför är det under fängelsehot förbjudet i 16 demokraaaaatiska länder i EU att forska i vissa historiska event…..och påpeka att matematik är entydigt??

   • Klassisk projicering och avledning. Har det gjorts någon film om den s.k ryska revolutionen? Alltså en film som skildrar uppkomsten, ursprunget, ledarna metoderna, offren. Jag undrar varför man inte har gjort det, och det var väldigt tyst förra året när revolutionen fyllde hundra år. Jag tror att den ryska revolutionen var lika rysk som den ryska maffian i USA är. Med andra ord inte särskilt rysk utan väldigt…judisk.

  • Joooooodå…de gasade 2.500 judar åt gången, de rackarna…i 16 gradiga källare…..och kremerade de gasade 3 och 3 i enmansugnar på 15 minuter. Vi har alla hört vittnesmålen.
   De hade även en örn och en isbjörn som assisterade.

 114. Va dumma vi dissidenter är……..vi måste ju förstå att det gäller inte 7-klövern utan det är bara SD som man ska kolla…..Grattis!….till 82% idioter, ni kommer nog fan att få vad ni förtjänar nu när 7-klövern kommer att få stöka till det än mer.

 115. Alla gamla gråsossar vet vad socialdemokratin stod för ända fram till 70 talet, vi behöver inte gå så långt som till deras förehavande tillsammans med nazisterna under ww2.

 116. Jag är inte nationalsocialist, men jag var hjärtligt trött på häxjakten på ”nazister” redan när det var bara gammelmedia som pysslade med det.

  Den enda skandalen här är att sossesvinet inte fick vara med i hemvärnet på grund av sina åsikter när han var ”nazist”, men nu när han lärt sig att älska folkmordet på svenskar vore det säkert okej.

 117. Redan för 30 år sedan varnade Skånepartiet
  för just detta, bl.a.
  Därför är sverige körd fram till ett inbördeskrig.
  Och det är inte SDs fel som det kommer att heta.

 118. Ha ha, en nasse har lyckats infiltrera socialdemokraterna. Men svensk socialdemokrati har ju rötterna i nationalsocialism. Så det är ideologiskt inte någon större skillnad. När Hitler lät avrätta fysiskt och psykiskt funktionsnedsatta. Låter sossarna nu folk dö i vårdköer. Man drar ner på assistans och har ”läkare” som friskskriver folk fast de aldrig har undersökt dem.
  Det är ingen större skillnad förutom metoderna.

 119. Dom festade å hade kul , inget en SD:are skulle komma undan med ,
  Och inatt låg Annie Lööf med Stefan Löfven !

 120. Vi har ju Magnus Nyman i Eskilstuna med, inte helt okänd i Skinnskallekretsar heller. Dock förnekar han att han vart ”rasist” ”nazist”. Tror dessutom att han är facklig representant för VVS- gubbarna på Caverion^^.

 121. Under andra världskriget vimlade det av Nationalsocialister i Sverige. I kommunalvalen 1934 fick de nazistiska partierna 100 mandat. Det säger något om svensk politisk historia. De flesta partier hade nazi vänliga medlemmar. Och en sak vet man…det var inget parti i Sverige som på något nämnvärt sätt protesterade mot Hitler. Svensk industri samarbetade med den tyska regimen. Fråga SKF. Den som samarbetade mest med Tyska riket var UZA. Man tjänade grova pengar. Sanningarna är alltid något annat !

  Den som protesterade mest öppet och tydligt var GHT, Göteborgs handels och sjöfartstidning. Inte politikerna. Att Socialdemokraterna sysslade med samma rasbiologiforskning och klassifiering av människor som Nazisterna, vet vi. Lobotimering, sterilisering och elchocker rensade ut dessa individer som de inte ville skulle fortplanta sig. Så allt tjat om vem som är Nazister eller inte, är bara retorik för de dumma. Peter Hultqvist, är han svensk. Det kan man inte tro när man ser hans gärningar.

 122. Löfvens parti var nazister, det fanns koncentrtionläger och rasbiologi i sverige, jag undrar varför ingen pratar om det i median? Jag tycker att sd ska ta up det.

 123. Liksom de andra partierna i vänsterblocket och det borgeliga blocket är Socialdemokraterna enorma hycklare som vanligt.

 124. Fattar ni hur dålig journalistik detta är? Och jag har hört att SDs partiledare är med i AFA – antifascistisk aktion. Jag har hört att han var med och startade det 1993. Dubbelagent. Foliehatt. Sharialagar. Elvis lever. Väx up.

  • Ganska så klart att Kjellman bekräftar resultatet av den ”grävande” journalistiken enligt mig, målet blev nått = Vilken organisation hade du kontakt med då?

   – Det kommer jag inte ihåg.

   Varför var du med där?

   – Jag vet inte, det var någon slags gemenskap, vi festade och ville ha kul.

   Källman bekräftar även uppgiften om ”uniformen” samt om att hans vapen blev taget från honom, men preciserar att han kom till jobbet med en t-shirt med ett nazistiskt tryck.

   Är det någonting som kommer att påverka ditt engagemang för Socialdemokraterna?

   – Nej, det tror jag inte.

LÄMNA ETT SVAR