På onsdagskvällen meddelade polisen att den tidigare försvunna kvinnan Tove nu har påträffats död i ett skogsområde utanför Vetlanda.

Det har gått 17 dagar sedan den 21-åriga kvinnan försvann efter en utekväll i Vetlanda natten mellan den 15 och 16 oktober. De senaste veckorna har omfattande sökinsatser genomförts i Vetlandatrakten men utan framgång.

LÄS ÄVEN: Stor sökinsats efter 21-åriga Tove som försvunnit i Vetlanda

I samband med en riktad polisinsats på onsdagen i ett skogsparti öster om Vetlanda påträffades Toves kropp. Vidare framgår det att man tidigare har sökt i det aktuella området vid tre tillfällen.

– Det är ingen slump att vi letat där. Vi har sökt i Vetlanda med omnejd och i dag hittat kvinnan österut. Vi har kartlagt de misstänktas rörelsemönster som gjort att vi sökt i området, sa Rickard Finndahl, chef för grova brott i Jönköping.

Polisen uttalar sig inte om dödsorsaken. Kammaråklagare Adam Rullman meddelade att en rättsmedicinsk obduktion kommer att genomföras för att utreda dödsorsaken.

Tidigare på onsdagen omhäktades de två kvinnor som på sannolika skäl misstänks för människorov i samband med Toves försvinnande.

LÄS ÄVEN: HÄR är kvinnorna som misstänks för 21-åriga Toves försvinnande