En missnöjd migrant gick till attack i Migrationsverkets lokaler. Beväpnad med ett tillhygge misshandlade mannen en annan person.

Det var vid 11-tiden på tisdagen som polisen kallades till Migrationsverkets lokalkontor i Flen. Detta efter att en migrant attackerat en person och misshandlat denne med någon form av tillhygge.

När polispatrullen anlände hade väktare, som efter ett otal våldshändelser numera regelmässigt bevakar Migrationsverkets samtliga lokaler, lyckats få stopp på misshandeln. Våldsverkaren frihetsberövades misstänkt för misshandel.

Men på onsdagen dök till Migrationsverkets anställdas förvåning samma våldsman upp på nytt och iscensatte en ny misshandel med tillhygge. Återigen fick ordningsvakter ingripa och polis tillkallas.

Det framgår inte om det var samma person som mannen gav sig på vid båda tillfällena. Det är också oklart varför våldsverkaren försattes på fri fot efter den första incidenten så att han kunde återfalla i brott. En förundersökning om grov misshandel är inledd, uppger polisen.