Muhammad Hussaini. Foto: Polisen

Här är flyktingbarnet som knivhögg en polisman på Medborgarplatsen

Delningar

Åtal har nu väckts mot Muhammad Hussaini som den 31 augusti förra året knivhögg en polisman på Medborgarplatsen i Stockholm. I sin asylansökan har Hussaini uppgett att han är född 1999 och alltså var 17 år gammal förra sommaren, ett påstående som ifrågasätts av experter – och numera dessutom dementeras av honom själv.

Är Muhammad Hussaini 17 år gammal? Det har varit en central fråga för polisens utredare att försöka klarlägga under det knappa halvår som förflutit sedan sommarens knivattack i centrala Stockholm.

Rättsmedicinalverkets rättsläkare Carl Johan Wingren skriver i ett utlåtande att resultatet av de undersökningar han genomfört ”talar för att den undersökta var 18 år eller äldre vid tidpunkten för undersökningarna”.

Även socialtjänsten och Migrationsverkets personal uppges ha tvekat över Muhammads ålder. En av dem som reagerat på åldern är en medarbetare på Migrationsverket som själv har iransk bakgrund. ”Medarbetaren upplevde sökanden som betydligt äldre än de 17 år som står registrerat på honom”, står att läsa i en tjänsteanteckning från Migrationsverket som skrevs i maj förra året.

Påstår att han är vuxen

Men det som kanske talar starkast för att Muhammad inte var 17 år i augusti förra året är att han själv sedan över ett år tillbaka ändrat sig. Han hävdar numera att han är en vuxen man och har upprepade gånger bett om att få återvända till Afghanistan.

Redan 2016 berättar Muhammad för Karin Hedberg på barn- och ungdomspsykiatrins asylpsykiatriska enhet att han är 25 år gammal. Hedberg pratar även med Muhammads familj, som bor i Iran, och även de uppger att Muhammad är en vuxen man. Enligt dem är han emellertid 23 år gammal. Anledningen till att Hedberg pratar om Muhammads ålder och med hans familj är för att han vill resa till Iran för att hälsa på dem.

Enligt andra källor som förekommer i utredningen har Muhammad två yngre systrar i Iran som är 21 och 23 år gamla, något som även det talar för att han var äldre än 23 år förra året.

Muhammad pratar även med sin gode man Anwar om sin ålder. I februari förra året har Anwar kontakt med Mohammads pappa i Iran och även pappan bekräftar att hans son är en vuxen man.

Kort där efter reser Mohammad till Iran på ett visum som är giltigt i 90 dagar och återvänder därför till Sverige i maj. Eftersom Mohammad påstår sig vara afghansk medborgare och reser med ett svenskt främlingspass behöver han visum för att resa till Iran.

 

Polisman hade änglavakt

30 augusti förra året åker Muhammad Hussaini till Willys i Tyresö och köper en stor kockkniv av märket Gastromax. Den tar han med sig dagen därpå när han ska in till den pågående sittdemonstrationen på Medborgarplatsen där vänsterextremister och illegala invandrare protesterar mot utvisningar till Afghanistan.

I polisförhör berättar Muhammad att han deltagit i demonstrationerna mot utvisningarna flera gånger tidigare.

– Jag var ju där många gånger, säger han.

Vid Medborgarplatsen går Muhammad rakt fram till polismännen Marcus Eberhardsson och Ted Eriksson, som patrullerar vid Björns trädgård på andra sidan Götgatan. Han närmar sig poliserna bakifrån, sliter fram kniven som han köpt på Willys, och hugger Ted i nacken. Muhammad försöker därefter fly från platsen, men hinns ikapp av Marcus som drar sitt vapen och tar upp jakten.

– Jag skjuter! skriker Marcus varefter Muhammad stannar upp, brottas ned och grips.

Under tiden upptäcker Ted att han är knivhuggen och att han blöder från nacken. Tillskyndande poliser hjälper till att förbinda och hålla tryck på såret, ett djupt jack som trängt hela vägen in till kotpelaren. Men Ted har haft tur. Hade hugget tagit lite annorlunda hade det kunnat sluta riktigt illa. Istället kan han åka hem från sjukhuset samma dag efter att ha fått såret sytt.

– Jag har haft en extrem tur och det är jag medveten om. Jag är inte speciellt religiös, men får väl erkänna att det har varit en liten skyddsängel som varit ute och gått på Medborgarplatsen, säger Ted.

”Njuter av att döda poliser”

I det första förhöret som hålls med Muhammad Hussaini förklarar han att han ”njuter av att döda poliser”. Han vill i senare förhör aldrig ge någon förklaring till varför han gick till attack mot och knivskar en polisman.

I måndags lämnades stämningsansökan in mot Muhammad där han åtalas för försök till mord. Han åtalas även för två fall av misshandel och ett olaga hot på Tyresö gymnasium. Det rör sig om brott som begåtts mellan flyktingbarn som går på skolan.

Kammaråklagare Daniel Suneson yrkar dessutom att Muhammad Hussaini utvisas från Sverige och inte tillåts komma tillbaka hit förrän om tidigast tio år.

Förundersökningsprotokollet kan laddas ned och läsas på följande länk..

LÄS MER: Knivmannen bakom attacken mot polisen fick uppehållstillstånd – utan att ens komma till asylutredning

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

691 KOMMENTARER

 1. Ja det måste vara otroligt svårt att åldersbedömma ”barnen”, är de 35 eller 40 år gamla, nej lägg omedelbart över bevisbördan på ”barnen”.

  • Naturligtvis ska det vara så, men sedan funderar man även varför vi har släppt in denna typ, vad kan han bidra med till gagn för oss svenskar?

  • Helt rätt utan papper stopp redan vid gränsen……Så som i andra länder som värnar sin befolkning.
   Allt annat är sossarnas massimport av röstboskap.

 2. Ensamkommande? Har hela familjen kvar i Iran, Kommer hit och mördar poliser?

  Är detta ett olycksfall i arbetet eller toppen på isberget?

 3. Det är dessa små gullungar som socialisterna och batikhäxorna vill ha i Sverige för att det är så synd om honom.
  Bara en fråga. Varför drogs inte hans asylansökan in och han förbjöds att återvända till Sverige när han uppenbarligen hade sin familj i Iran?

 4. Han fick stanna i slaskSverige, pga ” särskilt ömmande skäl samt fortsatt vård”.

  En bedömning i linje med kalifatets vidare färd mot avgrunden.

 5. Förbannade PK-patrask,skyldiga till att denna sekunda varelse som är totalt utan människovärde har fått beträda vår svenska jord !

 6. Vågar vi hoppas på en stödaktion för den unge gossen från diverse vänsterorganisationer nu ? Handhjärtan och annat.

 7. För det första är detta inget barn och för det andra har denna person inte flytt för sitt liv då han närmast kom hit via det trygga Danmark eller Tyskland, släng ut eländet omedel bums!

   • Precis, har flera gånger ställt frågan varför vi tar emot Afghaner och andra individer från Iran då det inte är krig där, men inga myndigheter har kunnat svara på det!
    Och som sagt så är det en än större gåta varför man tar emot ”flyktingar” från fredliga länder som Tyskland och Danmark!
    Att det är oroligt i Syrien och Afghanistan är väl ingen orsak till att fly från Danmark till Sverige?!

   • Apropå Iran Trump har ju utsett Iran till USAs nästa stora fiende de så kallade folkliga protesterna har redan börjat så smått och har USA inte lyckats få fram den önskade regimförändringen inom rimlig tid vanskas nya horder av invällare

 8. När fan ska det här tramsandet med 35-åringar sluta?
  Och varför måste svenska myndigheter bevisa att ett ensamkommande ”barn” är över 18 år. Bevisbördan måste självklart åläggas den asylsökande.
  Och om det råder minsta lilla tvekan om att personen inte är under 18 år så skall denna givetvis utvisas. Punkt. Några frågor?

  • Jag tror inte på Katarsisteorin. Men måste tydligen bli värre innan det blir bättre. Som jag brukar säga: Svenskarna kommer inte att reagera på allvar förrän de blir personligen drabbade; Dagis, skolan, vården, bostadsområdet etc.

 9. Kan det bli värre än att försöka hugga ihjäl en patrullerande polis bakifrån med en kockkniv?
  Varför ska han kunna åka tillbaka hit efter 10 år? Det är ju inte klokt.

 10. Fick han ingen rosa armband??
  Utvisa inte honom för guds skull, han kan råka illa ut stackars lilla barnet……
  Polisen är inte lika mycket väääääärdddd!…
  Importen bara fortsätter.

 11. De som ser denna person som ett barn hade förmodligen även sett honom som Pingvin om man satt in honom bland pingvinerna i ngn djurpark!
  IDIOTER!

 12. Vadå Barn ! Hahaha ! Jävla idioter.
  Den där hade jag kastat ut direkt från vårt land.
  Behövs jävlar inte någon Läkare eller vetenskap.

 13. Hur kan vi släppa in än sån individ i landet.Löfven har du ingen koll på dina vänner.Varför har du släppt i han.vill du förgöra oss Svenskar .Är han lika värd som din mor.tycker du det.
  Elsa

 14. Då är jag tio bast. Varför skulle jag ljuga..? Jag har mörkt hår. Om min ålder ifrågasätts är du razist! Ska sitta fint med lite gratis tandvård.

 15. Det finns tydligen ingen gräns för den fräckhet politiker och tjänstemän visar, när de värnar om importerad valboskap.

  Väntar man tillräckligt länge, kan man ge alla illegala migranter rösträtt, med humanitära skäl som förevändning.

 16. Om ”barnet” njuter av att döda poliser så har han förmodligen gjort det, varför då inte spärra in honom för mord!?

 17. Naw stackars barn! Vaddå utvisas?! Fy så rasistiskt! Ge honom skadestånd istället, ge honom allt vetja!! Tycker faktiskt att polisen ska betala det, så jäkla rasistiskt att trilla på barnets kniv????

 18. Kan någon förklara för mig varför han skall tillåtas återkomma till Sverige om tio år? Visserligen brukar de kallas pensionsräddare men denne man kommer väl nästan själv att gå i pension när han får återkomma. Det stora bedrägeriet tuffar vidare!

 19. Nu väntar vi bara på att de ska förklara mannen sinnessjuk och undanröja alla tvivel på att alla andra är skötsamma pensionsräddare.

 20. Knappast mer än 10 år gammal om man mäter med Miljöpartiets metod för åldersbedömning.
  Trettiofem år enligt ”How old.net”.

  • Feministregeringen kommer gå till val med plakat på detta stackars baaarn som vi räddat från krig o svält och som visar sin tacksamhet på sitt sätt, grattis Kling o Klang o PK

 21. Om denna hatiska misogyna rasist blir dömd som en 17-åring till det normala saft-å-bullkalaset så är staten Sverige körd och den svenska nationen död.

  Mu har den s.k. rättsstaten en möjlighet att vända på detta, visa att ni kan döma en utlänning till samma straff som en svensk skulle ha fått!

 22. Alla våra läkare,
  alla imigrations kontorister,
  alla Socialarbetare,
  alla psychologer,
  alla sfi lärare,
  alla komunalpolitiker,
  alla rikspolitiker,
  alla (tom) poliser,
  eliasson (denne karikatyr)
  m.m., etc.
  – ser denne islamiska mördaren som 17 åring.
  På sin höjd …

  Och värför?
  Lite invecklad, men förenklad är det:
  rädsla (islamofob, invandrarfientlig, rasist)
  rädsla för sin karriär,
  överhetten har bestämd,
  dumhet
  mutor,
  ”svenskhet”.

 23. Som en användare på FB påstod, Afghanerna måste ha skapat en sorts tidmaskin som gör att männen mister 10-15 år av sitt liv i överföringen till Sverige.
  Denne Muhammad Hussaini är 30+ år..det ser till och med en förståndshandikappad.

 24. Bilden på Muhammad Hussaini säger mer än tusen ord.
  Och de sammanfattar svensk migrationspolitik väl.
  Haveri på alla plan.

  • Han är rätt lik den där killen som våldtog en kvinna och misshandlade en annan kvinna ”på en åker” nyligen. Samma lågt sittande öron som 9 av 10 riktigt våldsamma personer har.

 25. Varenda Batikhäxa och Godeman ifrån Haparanda till Ystad kan bedyra att denne (frustrerade) individ inte är en dag äldre än 14 år, likt övriga mongoler . . . ett fall för Socialtjänsten med andra ord . . . !?

 26. Eftersom att det inte är flyktingen som måste bevisa sin ålder, utan migrationsverket måste motbevisa åldern, är situationen omöjlig. Detta förstärks av att läkarundersökningar inte fått göras. Vi kan kalla det moment 22. I princip kan en 50 åring säga att han är 15.

  Min medicin är: inga giltiga resehandlingar = ej insläppt vid gränskontrollen, illegala skall hållas bakom lås och bom tills att de är identifierade och sedan utvisas till självkostnad (avskrives först efter minst 10 år).

 27. Hela denna affär är… Både tragisk och rolig. Alltså, han vet ju inte vad han vill. I ena stunden är han 17 år, vilket vem som helst ser att det är en lögn. Nu vill han hävda att han är äldre.

  Han vill åka ”hem”, och… Vad hindrade honom? Trodde han att vi skulle skicka hem honom om han hugger ihjäl en polis? Hur dum i huvudet är han? Fast, jag ser inget problem med att skicka honom tillbaka till Afghanistan… OM han sitter i fängelse där.

 28. Jomen visst ser han ut som 17? ???? Även efter 1 liter kosken i kistan kommer han inte att se yngre ut än 35 ???? Va fan, vilken lek detta är? Nää.. Nu vakna ja ????

 29. ZZåZZar är inte kloka, ”17 år tror jag visst att jag var” xxx,,,
  Ursäkta men vem lär dom ljuga om sin ålder? PK eller?

 30. Det pågår inget krig i Iran så att jag förstår inte varför han får asyl i Sverige. Meningen var att så fort han får arbetstillstånd åker han igen tillbaka till Iran och hämta hela släkten med sig till Sverige.

 31. Han ska aldrig sätta sin fot på svensk mark !!! Något annat än livstids utvisning vore ett skämt !!! UT UT UT !!!

 32. Nää, när visas fäbojäntan på SVT? God fortsättning på det nya lögn året ???? T. O. M tomten skrattar ???? i korvatunturi ???????????????????????????? Tomtar på loftet? ????????????????????

 33. En tanke, när han och många med han nu uppenbarligen blåljuger om sin ålder och skriver ner den med 15 bast, va händer när dom ska jobba tills dom är 75? Då är dom ju egentligen 90…?

 34. Olyckligt. Men man kan ju inte dra alla miljonerna Muhammad, Mohammad och Mohammed efter en enda.
  Islam är väldigt fredligt och islamska länder också och muslimer. Bara fråga en svensk expert på vilket Universitet som helst.
  Ingen risk att släppa in fler. Helt riktigt av både S alliansen och M alliansen att göra. Förresten begår även svenskar och andra européer brott och tänk på vad han kan ha varit med om stackaren.

   • Jepp – som jag sagt demografiska faktorer gör att det snart är över för Europa som vi känner det.För vissa länder som Tyskland , England ,Sverige och Frankrike kommer det att gå fortare än andra.

    • Allvarligt talat så vill jag påminna om att om Tysklan kunde rensa över 6 Miljoner på 4 år så borde vi väl kunna rensa allt på 1 år om vi bara bestämt och enats om det.

     • Till och med Utan Att Döda Dom !!!!! Bara Förpassa DomTillbaks Till Lämpligt Ökenland Igen !!!! Billig Returfrakt Med Fraktfartyg !!!!!!

     • Då behöver vi mer tid på oss för att få till det samt bygga många och stora interneringsläger där de som inte går att utvisa får sitta fram tills dess att det går att utvisas.

 35. Största problemet är inte ljugande fullvuxna asylsökare utan asylaktivister som på olika sätt ges befogenheter att påverka beslut om uppehållstillstånd. Varför är den här mannen ens kvar i Sverige? Om migrationsverket och andra inblandade var så godtrogna och lättlurade som i det här fallet, är den logiska slutsatsen att många, kanske majoriteten, får uppehållstillstånd på falska grunder. När man dessutom tar i beaktning undantagsreglerna för ensamkommande utan asylskäl som kommer att ges möjlighet att stanna kvar i Sverige på skattebetalarnas bekostnad, är asylsystemet i Sverige tyvärr ett enda stort haveri.

 36. Så bra vi har i Sverige med alla ”objektiva” rikstidningar som slår sig för bröstet hur objektiva och framförallt allsidiga de är. Den här nyheten har jag inte sett i ”allsidiga” Dagens Nyheter, ej heller i det ”allsidiga” nya Svenska Dagbladet.

  • Om man nu inte skall riskera något så vill jag säga att de kan ju uppenbarligen återkomma gång på gång med nya identiteter så man bör alltså ta det säkra för det osäkra och……

  • Den har nog alltid funnits dessvärre -men i mycket mindre skala. Och inte helt medvetet direktimporterad av Reinfelt och andra feminister..

 37. Svetsaren hälsar
  Om 10 år är du välkommen och hugga en polisman igen,
  Du får göra ett nytt försöka för att kunna döda en svensk polisman.
  Lycka till.

 38. Detta är ju ett i raden av alla bevis på vårt lands största bedrägeri någonsin. ”Ensamkommande flyktingbarn” utan anhöriga osv. Ja, ni vet det där systematiska tugget dessa svenska asylaktivister upprepar likt en sektledares predikande mantra. Denna parasit är varken ensamkommande barn, flykting eller saknar anhöriga. Han ska dömas till lagens hårdaste straff alt. direkt utvisas på livstid (för att spara kostnader) eller utvisas efter ett mycket långt fängelsestraff, tex 15-20år. Är så förbannade trött dessa parasiterande fejkflyktingars existens på våra gator och torg, deras förbannade krav, krav, krav och krav. Och btw, i Iran pågår inget krig sist jag kollade. Stäng den där förbannade gränsen i praktiken, inte bara i en fantasivärld i Svetsarens förljugna huvud.

  • Iran vill inte ha dem längre då de inte är medborgare hos dem och de har inte längre behov av billig arbetskraft då de har hög arbetslöshet och kan anställa Iranier lika billigt. Ej heller vill Afghanistan ha dem då de är en grupp som är lika impopulära där som Zigenare är här samt att han kanske är född i Iran och inte ens har medborgarskap i Afghanistan.
   Detta är en stor anledning till varför de är så få Afhanistanier som utvisas av de som skall utvisas.
   Fast störst anledning är hos våra styrande för det går att få väck dem om man bara vill och motiverar dem tillräckligt så klart.

  • ‼️ Alla muslimer , från barnsben , introduseras i konsten att

   hata & förgöra Vår civilisation . Det sker var vecka i alla moskéer .???? .

   .
   ?, Vad ska DU , göra åt det . BSS ????????

   • det är ju därför dom vill ha in dom så dom kan förstöra landet det måste ju vara det som är meningen vad skulle det annars vara?

 39. Snubben har tydligen en skev självbild.
  Haja i det här landet tar vi nubben som vi sköljer ner med öl! Ingen horsepipa!
  Funkar inte konceptet så ut ur mitt land!

     • Den Äldsta Barnaföderskan Menar Du !!!! Var Hon 75 År Vid Födseln ???? Endast Sara Har Fött Vid Högre Ålder men Det Stod i bibeln och Så Gamla Nyheter Kan Man Väl Inte Lita På Längre ?????

     • Menar faktiskt världens äldsta levande kvinna, en invandrare som bor i Västerås. Hon uppgav en hög ålder i yngre dagar för att snabbt kunna få pension. Hon verkar vara vid god vigör. Grannar berättar att hon brukar påta i trädgården 🙂

  • När jag visar mina barn dessa bilder och frågar hur gammal han är skrattar de så de knappt får luft…… de fattar direkt att killen är en lögnare och att myndigheterna är dumma

   • det är väl klart att ett riktigt barn har större förstånd än våran 7-klöver det räcker om barnet är 7-8 år för att begripa mer än politikerna

 40. ”förrän om tidigast tio år” – då blir det kvarsittning i studierna. Den skolgång som alla afghaner så hett åstundar.

 41. Och försäkringsbranschens trygghetssamordnare, Fredrik Reinfeldt, är ju dessutom den mest ansvarige för en utveckling som beskrivs här. Räven har många förslag till hur hönsgården skall bli säkrare för hönor och kycklingar, men hålen som rävarna slinker in genom blir så klart kvar. Det är ”ökad trygghet” á la Reinfeldt.

  • Vad är det för fel på dig, Reinfelt?? han avgick 2014i sept. Den största illegala invasionen skedde under 2015 163.000 och har sedan dess fortsatt, med stöd av de socialistiska partierna som kontrollerar sverige, det fortsätter idag. Polischefen är en totalt oduglig socialist. Brottsligheten har exploderat under de 3 senaste åren, nu värre än någonsin, då pladdrar du om Reinfelt som visserligen, uttryckte”öppna era hjärtan”men det gav också honom sparken.

 42. En 30-åring som säger sig vara 15 lär få problem i 60-årsåldern. Med nya PPM blir det kämpigt för en trött 75-åring att få förtida pension.

  Win-win om han lämnar oss ifred.

  • Vanligen brukar underåriga korrigera sin ålder när medborgarskapet eller permanent uppehållstillstånd är klart med tanke på pensionen. Det brukar inte vara något problem eftersom lögnen om åldern är uppenbar för myndigheten, men det var bestämt att uppgiven ålder inte skulle ifrågasättas även om allt tydde på att hen for med en lögn. Den bisarra situationen uppstod att ”barnet” visste att myndigheten förstod att han talade osanning, och myndigheten visste att personen var medveten om att myndigheten gav fan i att han ljög. Bara i Sverige!!

 43. Det ända positiva är att man känner sig ung igen när man ser alla afghanska analfabeter, mattemästare efterblivna sk barn.

  • Sverige som geografisk plats lär finnas kvar om 100 år, tveksamt om det kommer befolkas av etniska svenskar i någon större utsträckning dock.

   • Om Inga Svenskar Finns Kvar Som Försörjer och Tar Hand Om muhammedanerna Så Dör Dom Också Ut Eller S Flyttar Dom Hem Till Dadlar och Kamelpiss !!!!! Undrar Om Ett Fåtal Överlevande Svenskar I Obygden Skulle Kunna Bygga Upp Landet Igen ????

    • Min största rädsla är att teknologiska framsteg gör att det korrupta ekonomiska systemet kan hållas intakt, och därmed att befolkningsutbytet kan fortgå ostört. I själva verket vore en ekonomisk krasch att välkomna, då skulle nog svenskarnas betalningsvilja minska kraftigt och en hel del av gökungarna återvända frivilligt.

    • Det kommer att finnas Svenskar kvar och det kommer lika säkert som amen i kyrkan (läs förr i tiden numera kan allah höras också) bli ett nytt Jugoslavien i form av inbördeskrig med fullständig etnisk rensning. Frågan är bara när och vem som blir utrensad.

  • ”Man kan lura en del av folket hela tiden,och hela folket en del av tiden men
   man kan inte lura hela folket hela tiden.”

 44. Varför ska han överhuvudtaget tillåtas att någonsin mer komma hit? Ofattbart. Men vänta och se, det slutar väl med att yrkan på utvisning avslås med hänvisning till att han riskerar tortyr i hemlandet eller nåt sånt.

  • En form av tortyr är att hänga vikter i brösthåren. Kanske det de tänker på.

   En annan metod: vrida en blyertspenna i ryamattan.

  • han har redan torterat en polis i vårt land – så om tio år riskerar flera svenska poliser att torteras av eller rentav dödas av denna svartmuskiga ”gubbe”
   ska vi svenskar verkligen acceptera detta?? – jag bara undrar

  • En populär undanflykt domstolarna numera kör med är att de inte vet hur läget är i landet när de avtjänat sitt straff i Sverige.
   Ytterligare en anledning till att utvisa dem direkt utan straff i Sverige för då kan de och tvingas de att ta ställning till det direkt. Utöver det så sparar vi då pengar när de inte sitter i fängelse samt att vi får mer platser över i fängelserna för dem som inte kan utvisas.
   Win win all the way ju????

 45. Ytterligare en sparv har flugit in i SD:s mun! Börjar bli mycket nu inför valrörelsen! Förväntningarna på nästa utspel ökar!

 46. Lika hårig, äcklig och ful som den könsstympade fittan han föddes ur. Vilken fröjd för samhället om en polis med pungkulor eller annan ansvarsfull individ var på plats och satte en kula mellan ögonen på detta äckliga afghan ” barn” .

   • Jag är så oerhört trött på denna handfallenhet, det är ju total kaos i detta land och alla myndigheter och ledande personer bara tittar på ” vi ska i denna tid alla oss och vara starka ” dra åt helvete. Militär och vattenkanoner och skarp ammunition om så behövs. Buset styr Sverige idag och gemene man är offer på alla plan. Jag är själv aldrig på plats när nått händer men jag skjuter. Om någon utövar oprovocerat dödligt våld så ska den individen avrättas. Vi dödar oss själva genom att vara ” snälla och toleranta ” mot sånt här mänskligt avfall

 47. I Afghanistan är det säkert normalt att ta med sig en stor kökskniv när man går ut, ifall att man skulle stöta på någon polis som man kan hugga i nacken.

 48. Han är välkommen tillbaka om 10 år – så j-vla idiotiska – så han kan ”njuta av att döda poliser” på riktigt – eller????

  • Han kommer aldrig iväg. Afghanistan vill inte ha tillbaka kriminella. I motsats till godhetens högborg med allas lika värde!

 49. Boja utlänningen i billiga BUNTBAND köpta på Bil-Tema och skicka denne som ALDRIG kommer att kunna göra ett enda dugg positivt för Sverige med billigaste paketfrakt tillbaka !!

  UT !!! UT UTAN PUT/TUT

 50. ”Jamen inte kan vi väl utvisa ett så gulligt litet barn? Några små pojkstreck, vad betyder det när han har hela livet framför sig. Kanske skaffa en bil när han blir gammal nog för det, en som inte brinner upp hela tiden.
  Han kommer alltid att vara ett barn för mig”, hälsar hela Miljöpartiet unisont.

 51. Nyttjade företaget Tidsresor AB för resan till Sverige. Reste från Afghanistan som 28-åring och kom till Sverige som 17-åring.

 52. ”Kammaråklagare Daniel Suneson yrkar dessutom att Muhammad Hussaini utvisas från Sverige och inte tillåts komma tillbaka hit förrän om tidigast tio år.”

  Hva er det Sverige skal bruke ham til om ti år?

 53. Ja vi har ju haft för oss att det bor en liten sosse alt liberal i varje människa som bara väntar på att få komma fram när någon korsar den svenska gränsen.Som konsekvens av det har vi importerat alla världens samtliga konflikter och trängt ihop dem i våra utanförskapsområden.
  Nu sitter vi på häcken och förväntar oss att en genuscertifierad dagisfröken ska styra upp skiten.
  http://www.fristad.eu/2017/10/det-importerade-hatet/

 54. Vad i helvete gör en 35-årig våldsbejakande terrorist på en svensk skola där riktiga barn går? Namn på de idiotiska svenska myndighetspersoner som klassade denna jihadist som baarn!

 55. Nämen dra på trissor..

  Dan Eliasson verkar ha lyckats med sina armband..

  Det här armbandet håller ont folk borta..

  Som rånare och våldtäktsmän..

  feber.se/pryl/art/376362/det_hr_armbandet_hller_ont_fol/

  • Vi vet bara VEM den här stackare har varit med – med en eller två batikhäxor vilket gjorde honom så frustrerad att han ville döda nån 😉

 56. Nu hoppas jag att vi är många som skriver på listor och demonstrerar så att detta barn får stanna i Sverige!!!
  Han kommer i framtiden att ha mycket gott att ge oss svenskar!!!

  • Han hinner tyvärr inte ge mig särskilt mycket eftersom jag är pensionär! Det är jag som betalar hans ”vistelse” och ”omkostnader” här!

 57. Arlanda slår rekord igen med 8% mera resenärer än förra året. Vilka är det som står för denna ökning tros?
  Bra jobbat miljöpartiet som ju är direkt ansvariga för denna ökning av miljöförstörningen som de ökade utsläppen ger.
  Långresor till Somalia mm är ju deras verk.

 58. Oj då undrar vilka silkesvantar detta”barn`´ska behandlas med? Det enda som stämmer in på epitetet”barn`´vad gäller dessa omhuldade är väl intelligensnivån som knappast kan ligga högre än på en 2-3 åring.

 59. Whats happening in Sweden? Many of my Swedish/Hungarian friends tell me, read and see! And you put this terrorist in a normal school for kids? Sorry but I cannot believe that a civilized country as yours can do so. Its simply not possible. In Hungary, it never should be possible. Samnytt do a great job but its also give very much negativity in other countries and people starts believe that Swedes are not normal. I know have it is, you have big problems and its not about crazy Swedes. I don’t think you are crazy at all. It is something else. I not believe that it is your politicians. Its something bigger and your politicians are owned by something or somebody.

  • Då får ju inte vissa partier sin valboskap så chansen för att detta införs i Absurdistan är just nu lika med noll.

 60. Vad betyder utvisning egentligen?
  Det är ju i Sverige inga som helst problem att återvända dagen efter den eventuella utvisningen och leva gott såsom ”papperslös” och njuta av fri sjuk/tandvård, socbidrag i vissa kommuner och värme i valfri hatikhäxas famn och säng.

  Med det inte sagt att denna idiot inte ska utvisas men våra gränskontroller måste bli stängda till 100%, samt att livet som ”papperslös” ska vara omöjligt i Sverige.

 61. Ok om man inte redan var riktigt riktigt trött innan… Så det här är alltså det då 17åriga flyktingbarnen som försökte göra en polismans barn faderslösa i somras!! I övrigt tänker jag vara tyst i frågan, men nog fan undrar man vad är det för fel på myndigheter i Sverige..

 62. Det 30-åriga afganska småbarnet gillar att mörda poliser! Ja, det gör ju mångkulturen
  till en resurs i det svenska samhället? Om afganska småbarnsmuslimer mördar poliser så blir samhället mer öppet för gatuskytte och handgranater och detta är ju
  S, M, L, C, MP, V och KD:s mål med massinvandringen!

 63. Är det det 5:e mordet/dödsfallet och det har bara gått 10 dagar på det nya åren och då räknar jag bort händelsen i Bjärrred med familjen.

  JUST NU AFTONBLADET: Man död efter knivattacken

  Polis är på plats vid en restaurang i Nässjö där man har spärrat av ett stort område.

  Enligt Aftonbladet har en person blivit knivattackerad inne på en restaurang.

  Polisen uppger vid 17.30-tiden att en man i 25-årsålden har avlidit av skadorna.

  Hans anhöriga är underrättade.

  En person är anhållen misstänkt för mord.

 64. Var är barnet?? Och du Daniel Suneson, är du helt sinnessjuk? Varför i HELVETE skulle någon människa i detta sjuka land vilja ha tillbaka psykopatmuslimen??

 65. Vill bara säga att det oroar mig att yrket svetsning och svetsare hamnat i vanrykte. Vill bara säga, att det kräver gundlig utbildning och praktik innan det kan utövas.
  Krävs stor skicklighet och lämplighet för yrket.
  Inget som kan göras på en höft medan man håller på med annat.

  • Fast svetsaren har Steffe inte blivit , han kunde inte klara sig med jobbet. Det enda som han duger till är att vara en såsse . lol.

 66. Bra gjort av Muhammed. Jag ser dagens poliser som systemets medlöpare, som arbetar för att byta ut Svenskarna mot sådana som Muhammed. Då är det inte mer än rätt att polisen – dessa systemets lakejer – får skörda sin egna bittra frukt.

  • Tror det var i höstas Leif GW uttalade att han trodde de flesta poliserna lutade åt SD (sant eller inte?). Har själv haft hjälp/stöd av poliser när jag blivit utsatt för brott av muslimer, de var mycket trötta på detta folk. Har svårt att se att det stora flertalet poliser i varje fall i yttre tjänst REDAN skulle fallit för PK-facismen.

   • Svenska polisen låter vänster-ligister hållas, samtidigt som de attackerar grundlagsskyddade nationella demonstrationer och samlingar. Ledsen, jag kan inte ha någon respekt för någon som frivilligt jobbar för en sådan kår, iaf. inte om de inte aktivt order-vägrar, visselblåser eller på annat sätt arbetar för Svenska folket istället för mot det.

  • Det där håller jag inte med dig om. Det var fult sagt.
   Det är ju inte polisernas fel. Det är ju politikerna och polisledningens fel. Nä, kasta inte sten på poliserna.
   Fy på dig!

   • Fy på dig själv, Blomquist!

    Alla människor har ett val. Polismännen skulle kunna välja att inte racka ner på nationella demonstrationer, men det väljer att lyda order och göra det. Därför har jag förlorat nästan all respekt för dem.

    Det finns vissa bra människor inom polisen, men dessa är väldigt få, och väldigt sällsynta.

   • Vi är i krig.
    Polisen har vapenmakten och bara de kan rädda Sverige genom att handgripligen avsätta politikerna som lovat bort oss till Islam. De väljer istället att se sitt land dö kvinnor och barn bli våldtagna, gamla bli misshandlade och mördade. Det största sveket jag skådat.

 67. Vilken söt och rar liten kille! Å tänk, vad har han inte varit med om, den lille stackarn, tänk bara på all rasism från de hemska svenskarna, inte undra på att lillen blev lite frustrerad! Här finns bara ett recept: Kärlek!
  Så torde snacket gå bland propagandisterna på svt, sr, i regeringen, polisledningen osv.
  En sak är i alla fall säker: Här kommer att behövas nallebjörnar, björnkramar, en stor gottepåse och därtill en helvetes massa kondomer och viagra (och lämpligen en plåsterlåda med rejäla bandage) om de till honom släpper in alla älgskogskranka batikhäxor i #jagärhär som säkert redan lystet väntar utanför häktet.

 68. Rikspolischefen: ”Gängkriminaliteten äter resurser”

  Rikspolischefen Dan Eliasson är väldigt nöjd med totalsiffrorna för 2017 att fler brott klaras upp och går vidare till åklagare.

  Men för våldsbrotten har trenden med lägre uppklaring fortsatt.

  – En förklaring är att gängkriminaliteten är all time high, säger Dan Eliasson till Aftonbladet

 69. Måste vara svårt att veta om han skall söka barnbidrag eller ålderspension.

  Oavsett så handlar det ju om bidrag.

 70. Sverige är totalt ned-skitat av en misslyckad asylpolitik på grund av aktivisterna på mig-verket som sänker Sverige i terror-dyn.

 71. Det 25-åriga barnet har alltså, innan knivattacken, upprepade gånger det senaste året bett att få åka hem till sitt land.
  Vem har hindrat honom?

 72. Vad otippat! En ensamkommande som är 50% äldre än vad han angav och som inte kommer från ett land i krig. Vem kunde ha trott det!?

 73. När PK maffian ser bilden blir det nog lite kinkigt. Och när det blir kinkigt breder den stora tystnaden ut sig.
  Eller varför inte en manifestation mot det eskalerande våldet i samhället, vad säger batikhäxor och #vistårinteut?

  • Jag mailade aftonslaskans journalist i dag igen och tipsade honom om att titta in på Samhällsnytt, troligen inget svar från ynkryggen.

 74. På vikingatiden såg man kanske inte ens denna typ av personer i samma ljus som Européer. Jag menar de kallade greker för greker, vilket är ett specifikt namn på ett folk, eller langobarderna som bodde i norra Italien. Men just när det gällde muslimerna så åkte man till Särkland. Man hade noterat att de bara gick omkring i särkar. Något var mycket fel! Tolkar jag det som, då de kallar hela länder för särkland, efter hur de är klädda, inte vilka de är.

 75. Det är bara i Sverige som minst 90 % av alla manliga bidragsinvandrare är högst 17 år och det märkliga är att de inte fyller år och blir äldre varje år. Det är invandrarna själva som ska bevisa sin ålder med lämpliga intyg och inte svenska myndigheter. De som inte har riktiga intyg ska inte få söka asyl som minderåriga för Sverige har ingen skyldighet att bevisa deras ålder.

 76. Sverige rakner og går helt opp i limingen. Hallo? Hele verden ler av Sverige som en gang var verdens beste samfunn. «Barn» fra Midtøsten, Afrika og Asia modnes fort i Sverige.. alle kan se at dette er en voksen mann, bare ikke de svenske politiske lederne. Redningen er ene og alene rent flertall til Sverigedemokratene (hvilket er utopisk).

  • Det låter som att du är typisk islamofobisk rasist-fascist-nazist! Känner du inte till Värdegrunden? Den är faktiskt lite viktigare än nåt så bagatellartat som Sanningen. Skäms på dig, du förstör ju Sverige-bilden vettja; vet du inte att Sverige numera är en Moralisk Stormakt (ungefär som Batman och Supermannen, fast tillsammans)? Ett råd, läs ”journalisten och historikern Henrik Arnstad” (Stefan Löfven), så förstår du lite bättre. Se också: https://www.youtube.com/watch?v=sSiuBhk351E
   Sen tänker du dig förhoppningsvis både en och två gånger för innan du förtalar vårt fina värdegrundsbaserade Sverige igen!

 77. Mordförsök-i bästa fall blir han dömd för grov misshandel eftersom åklagaren omöjligen kan bevisa att hans avsikt var att döda.
  Jag är inte helt bekväm med att Samnytt publicerar förundersökningsprotokollet eftersom det avslöjar polisens metoder.
  För övrigt en riktigt gedigen förundersökning som torde ha kostat massor av arbetstid att färdigställa-allt för att någon gillar att skada poliser.

 78. Hur blir det med den medskyldige , alltså den som gav idioten uppehållstillstånd ?
  Mördar-aset skulle inte få ta ett steg in på Svensk Mark
  Och såna dynghögar välkomnas av Regeringen , USCH !

  • Men snälla du, det gör ju regeringen bara för att den bryr sig såååå mycket om dig och mig! Muhammad och hans vänner behövs om vi ska klara pensionerna och välfärden; utan typer som Muhammed saknar vi både eknomisk tillväxt, specialistläkare, kärnfysiker och pension och hela välfärden stannar!

    • men det är sant, jag har själv sett det på Rapport! Det är Public Service och de ger oberoende, objektiv information till medborgarna förstår du.

    • Nähä, jag har sett på Rapport och där har de sagt att vi har ett ”kompetensregn över Sverige” nu; det har dragit in från Mellanöstern inkl. Afgansitan och Afrika ser du. Det finns bla. en massa somaliska kärnfysiker och rakeforskare i tex Rinkeby, men tyvärr hindrar den svenska rasismen (ett stort problem!) dem från att få jobba med sina resp. specialiteter.

 79. Man borde ha speciallagar för invandrare. De för inget gott med sig.
  Det räcker med att se på tv- programmet Farmen för att bilda sig en uppfattning om vem som är ond eller god.
  Det bär jag dagligen med mig och rätta också mig därefter.

 80. Löfven kommer nu skaka hand med förövaren och beklaga sorgen samt lova göra allt i sin makt att få pojken frigiven.

 81. Och hur mycket av våra skattemedel har redan förlorats på denne uppenbarligen vuxna man – ett ”ensamkommande barn” uppges kosta sådär tretusen spänn om dagen – pengar som hade behövts inom vård och rättsväsendet istället för att slösas bort på dessa lögnare

  • Han har redan varit en vända till landet han ”flydde” från.

   Var väl specialchartrat plan, eller rent av regeringsplanet, som han åkte dit med.

   Självklart alla kostnader betalda, och all inclusive lyxhotell.

   Gäller att gulla med barnen, så dom inte blir för kinkiga.

 82. Tänkte på en sak……om han är sjutton år på den bilden då måste afghaner i jämförelse med ett svenskt barn se ut som en svensk 5 årig när de föds.

  Helt otroligt att någon kan tro på det….helt sjukt.

 83. Är han 17 år är en kanin en häst..
  Kan inte fatta att myndigheterna inte ifrågasätter en sådan utan tvekan ren blålögn….

 84. Återigen så är det inte staten Sverige som äger bevisansvaret för asylsökandenas ålder för det gör de själva. Om de inte kan bevisa att de är under 18 ska de per automatik registreras som vuxna. Lägg ner alla kostsamma tester och se till att det här genomförs lagvägen. Vad fanken sysslat Morgan med, för jobbar verkan ju inte göra.

 85. Lustigt att det helt plötsligt blev OK att peka ut GM som ”marokanskt gatubarn”.
  Inte lite rasistiskt egentligen att medvetet falskt peka ut en grupp för att skydda en annan.

  Var tydligen viktigare att skydda den olagliga demonstrationen och dess folk som olagligt vistas i Sverigen än att försvara marokanerna som även de vistas olagligt i Sverige.

  Finns tydligen en hackordning inom MSM/PS. En sak är säker. Svensk man överlägset längst ner!

  Ju mer du bidrar ekonomiskt och ju mindre du är representerad i brottsstatistiken desto sämre medborgare per automatik.

  Märkligt litet land det där Sverige…

 86. Varför får dessa avskum återvända övht? Eller kommer dom att vara ett par hjälpande händer inom vården så småningom?

 87. Trot eller ej, men jag har sett bilder på 14-åriga migranter, som ser äldre ut än det afghanska 17-åriga ”barnet”, som skickade kniven i polisen.

 88. Kasta ut den lille söte brottsaktive gossen till hemlandet fortast möjligt. Han skall inte få avnjuta svensk lyx och bekvämligheter i något fängelse. UT med honom
  samt portförbjud gossen att sätta sin fot i Sverige..

 89. Och vad följer….
  Rättegång 10 Miljoner
  Fängelsevistelse 9 Miljoner
  Rehabilitering 2 Miljoner
  Livstids socialbidrag 10 Miljoner
  Eventuella flera brott XX Miljoner …… pensionsräddarna…..

 90. Einstein hade fel. Tidsresor är möjliga.
  Lämna Kabul som 25 åring. Nyanländ ensamkommande barn i Sverige som 17-åring.

 91. Var försiktig men dina lustar att skada folk. SvenneBanan kanske tappar fattningen och börjar göra dumheter han med. Tolerans gränsen är nära …

 92. Gråterskorna inom vänstern kommer samlas för att visa att #vistårinteut och #skickamigistället stödjer terroristen till 100%.

 93. Men för sjutton. Lite tålamod med grabben.
  Lite samtalsterapi med Mona är allt som behövs för en konvertering till svenskt beteende.

 94. Det borde ta mig fan vara olagligt att blint lita på någon som uppger en ålder utan giltig ID handling som styrker påståendet då personen i fråga vinner på samtliga statliga förmåner samt uppehållstilstånd. En runda på kåken tillsammans med deras skyddslingar och de blir av med naiviteten snabbt.

 95. Även om https://how-old.net/ inte är någon beprövad metod för åldersbestämning så indikerar den att Muhammad är 35 år gammal, d v s betydligt äldre än de uppgifter om 17, 23 eller 25 år som förekommer i artikeln. Som vanligt i sådana här sammanhang är den s k Muhammedkoefficienten högt.

 96. Helt otroligt att galningen ska få tillfälle att komma tillbaka hit igen.
  Ska han få chansen att lyckas med en annan
  ???? nästa gång.
  Vidrigt.

 97. Det borde krävas en ursäkt för att denna man fått ställa till det för Svenska skolungdomar och för vår poliskår. han har inte alls i vårt land att göra överhuvudtaget.

 98. 15 år i fängelse och livstids utvisning.
  Allt annat är otänkbart.
  Visserligen kan jag tänka mig dödsstraff som alternativ.

 99. Han verkar vilja bli dömd till ett långt fängelsestraff på ”hotellet” i Sverige för att slippa Afghanistan. Då kan man göra en deal med Afghanistan så att han får sitta av sitt straff där. På så vis ser alla andra afghaner att det inte lönar sig att hugga poliser i Sverige…om nu domaren är intelligent nog att inse motivet och lämplig åtgärd.

 100. Om nu ”barnen” får stanna i Sverige just för att de är barn, varför skickas de då inte tillbaka till sina hemländer när de blir vuxna??
  Jag förstår inte logiken i regelverket?

 101. Pulle-Gull föreslår att ”barnet” istället kunde bo hemma hos Camilla Läckberg, eller någon annan som gjort stor sak i det offentliga, för att minska ”rasismen”, att tycka synd om de här individerna.

  Så när Läckberg sitter i sin nya fina – stora – bostad, kunde det ringa på dörren. Och utanför kunde det stå kanske 43 ”barn” och uttrycka att de vill bo, äta, sova och bajsa hemma hos henne på obestämd framtid. ”Barnen” kunde bo hos, och umgås med, Läckbergs egen familj. För hon är väl inte rasist?

  43 stycken ”barn” är väl inga konstigheter? Hon har ju verkligen råd, kan man tycka. Och att hysa dessa ”barn” har ju redan pizzanationalekonomen Schyffert redan räknat på. Vi har råååååd!

  Om hon skulle förvägra ”barnen” detta, kan vi andra kalla henne för rasist med ett väldigt gott samvete och utan att behöva skämmas för det.

  Min poäng är att alla de här ”barnvänliga” svängdörrsmoralisterna och värdegrundshycklarna själva kan sörja för ”barnens” trygghet. Så kan vi övriga slippa både bekosta och bli utsatta för ”barnens” framfart här i Sverige.

  Jag vill givetvis inte bara peka ut Läckberg. Men hon och många andra personer i det offentliga, som är blixtsnabba med att döma ut oss andra som rasiter, borde verkligen själva visa vägen, och göra skillnad med egna pengar och egen bostad. Jag tog Läckberg som ett exempel på en offentlig person, som borde visa vad ordet värdegrund verkligen innebär i verkligheten.

  För, vem vill ställa sig bakom den här skäggiga potentiella polismördaren och dennes framtid här i Sverige? Inte jag eller någon annan människa med mer än ensiffrigt i IQ-testerna.

 102. Sedan är det högintressant att en myndighet som Försäkringskassan inte ens litar på en sjukskriven person, eller dennes läkare som med all kunskap och eget förtroendekapital intygar om en människas möjligheter att kunna arbeta.

  Men Sveriges alla inblandade myndigheter, har inga som helst problem att köpa fejkbarns alla lögner. Så en medelålders skäggig potentiell polismördares ord väger alltså tyngre än en psykiatrikers. Bra. Då vet vi läget här i Sverige. Det som gäller är: Allas OLIKA värde. Ingenting annat.

 103. Han bär sitt namn med den största stolthet. Ett mans-namn som hyllas allt mer i Europa och världen. Men kanske mest av allt i Sverige.

 104. Merkelig at sunn fornuft ikke lengere kan brukes i Norge og Sverige. At politikere og administrativt personell skal kunne benekte det åpenbare og få trampeklapp for det.

 105. Det råder väl inga tvivel om att många av de ansvariga på Migrationsverket och andra myndigheter som menar att detta är ett barn i själva verket är medicinst sinnessjuka?

  Vore det inte befogat att avskeda alla som arbetar på Migarationsverket?

 106. man kan undra vad polisen känner för det här?? Nån polis här
  som kan svara är inte era liv värt nåt ?? Och hur säker kan man
  vara på att detta inte händer igen??
  skulle jag vara polis skulle jag sluta för det finns inga pengar i
  Världen för att bli dräpt bakifrån av ett skäggigt barn som dessutom
  knappt får ett straff för det bara för han säger han är ett barn!!

 107. ”komma tillbaka hit om tio år” Om tio år är nog inte Sverige längre förstavalet för någon med det namnet.

 108. ”en liten skyddsängel som varit ute och gått på Medborgarplatsen” ? Kanske söker Muhammad in på gymnasiet igen och inte kan utvisas.

 109. Det verkar som att ska svenskar kunna argumentera för sin sak utan att bli betraktade som rasister och bli negligerade så måste det vara andra generationens invandrare som argumenterar för oss Själva har vi inget att sätta emot. Vi blir misstänkta som rasister.

 110. ”I måndags lämnades stämningsansökan in mot Muhammad där han åtalas för försök till mord. Han åtalas även för två fall av misshandel och ett olaga hot ..”

  Eftersom jag , av diverse skäl, är emot dödsstraff så tycker jag att ett lämpligt straff för dessa fyra brott borde vara någonstans mellan 7-10 års fängelse.
  Och då menar jag 7-10 år och INTE 7-10 år med automatisk frigivning efter 2/3 av straffet.
  Och självklart ska han utvisas på LIVSTID.

  Men den svenska ”rättvisan” kommer förmodligen ge honom några månaders samhällstjänst eller i bästa fall två års fängelse- vilket med tredjedelsreduceringen i princip innebär att han redan har avtjänat straffet under häktningstiden :/

 111. Skall bli väldigt intressant följa målet och se om detta räcker för att efter avslutat fängelsestraff han blir utvisad på livstid. Iran vill nog gärna ha tag i honom.

 112. Jodå, han är 15. I Afghanistan är nyfödda 1 meter långa i genomsnitt och kallas nyanlända.
  Varför ska inte muslimer ta hand om sina barn förresten? Tar de hand om andras?
  Underlig värld.

 113. Det viktigaste är att han utvisas och aldrig får komma tillbaka. Sen att Sverige hindrar såna som han att överhuvudtaget sätta sin fot i Sverige. Fängelse kostar pengar. Stoppa dom vid gränsen.

   • Väljarskaran verkar bara bestå av hjärndöda individer, eller i alla fall majoriteten av dom. Sedan finns det bara två val till riksdagen, röd eller blå, vänster eller höger, och dom går hand i hand för att få tillträde till skattkistan. En tredje uppstickare finns, SD, men når inte ut med budskap och är inte tillräckligt vass i argumentationen.
    Är landets storhetstid över?!

 114. Än är jag inte blind.Hur kan detta skäggbarn komma undan med att påstå att han är 17 år ?? Så Migverket ”upplevde ” att han var äldre än 17 år. Varför skall myndigheter lägga ner pengar och tid på att korrigera klart ljug från en invällare ? Skriv dit en trolig ålder och låt personen stå sitt kast.Genom att ljuga har han förverkat sin chans.

  • Hade varit smidigast och billigast att neka tillträde till landet för de som saknar dokumentation !

   Vi lever i ett land där befolkningen till största del är riktigt dumma i huvudet och borde omyndigförklaras för landets bästa !

 115. De skolpsykologer och andra typ av vårdgivare jag talat med är mycket bekymrade om hur vi ser på dessa individer generellt. De är alltså fullt medvetna om att dessa ”ensamkommande” är BEDRAGARE och hur otroligt välorganiserade de är.

 116. Kommentarer överflödiga om barnet ifråga. Men skulle vi inte kunna finansiera fängelser i dessa länder så straffen för denna typ av obegåvad kriminella fick avtjäna sitt straff i hemlandet eller möjligen i grannlandet de skulle allt asyl i? Att kosta på hotellstandard för avskum känns omoraliskt mot skattebetalarna och inte kostnadseffektivt. Samtidigt som det är kontraproduktivt då kriminella i Sverige inte ser fängelse som straff.

  • Helt rätt! Sverige måste förändra Kriminalvården så den upplevs som något man inte vill hamna i. Idag har dom bättre standard och service en äldrevården. Låt dom sitta kontinuerligt inlåsta i en cell på 3×3 meter och med överbliven mat från åldringsvård och skolbespisning. De skulle nog krympa rekryteringen av ungdomar och barn till brottslig aktivitet.

 117. Att denna person ens fått passera gränsen är helt ofattbart.
  Inför Tjänstemannaansvaret omedelbart och låt det vara retroaktivt 8 år bak i tiden.

  • Ja, inför Tjänstemannaansvar inom det snaraste.
   Och att denna stackars gosse borde få träffa alla oskulder i paradiset oxå inom det snaraste. Tyresö, har det blivit en ”no go zon”?!

 118. Bedrägeri bör läggas till åtalet. Om det finns aktivister på sådana positioner att de har inflytande som stöder delinkventens flagranta ålders lögn, bör dessa också åtalas.

 119. Ett Jättetillfälle för Fredrik Reinfeldt (anställd i TRYGGHETSKOMMISSIONEN FÖR ATT RÄDDA SVERIGE ) att få tala om för en av hans importerade guldgossar ,att så här får man INTE göra.
  Ps. Sverige är utan tvekan det mest dåraktiga land i Europa.
  Den person som har skadat Sverige mest av alla knäppta politiker, skall nu vara med och RÄDDA SVERIGE. (bocken till trädgårdsmästare)
  Varför får denna person gå fri på våra gator och torg ?

 120. Det känns bra att 7-klövern ser till att denna person får stanna i Sverige. Hur skulle vi annars ha råd att upprätthålla vårt pensionssystem..?

 121. Barn?? Den där??? Jo, tjena…. till och med den mest inbitne pk-nisse måste se att han är minst 30. Och varför yrkas det inte på livstids utvisning? Han har inget i det här landet att göra…

 122. Enl.pk- media och typ kommunisten Höj Larsson är säkert Muhammad inte en dag över 12 år.Eliasson vet säkert inte vilken taskig barndom grabben har och miggverkets grovmaskiga nät ramlade han lätt igenom.

 123. De styrandes definition av en identitetslös, utomeuropeisk man: ett stackars ensamkommande flyktingbarn. Vad hade de styrande sagt om Muhammad Hussaini i stället för att säga ”Jag njuter av att döda poliser” hade sagt ”Jag njuter av att döda svenskar”? Applåderat?

 124. Importen av ”ensamkommande flyktingbarn” är ett av de största brotten och sveken mot den etniskt svenska befolkningen. Denna bluff har bidragit till att Sverige har blivit ett mer otryggt samhälle samt att Sverige har kommit i vanrykte internationellt.

  • Hela hanteringen av massmigrationen är ett enda stort misslyckande, både i Sverige och i det ”fantastiska” projektet EU.

  • På vilket sätt gynnas ”icke etniska svenska” medborgare som sliter och betalar skatt av ”ensamkommande flyktingbarn”?

 125. Jag tror att sona individer är en vaccin till svenska folket. Det gör oss bara starkare. Man måste lära sig att stå i mot ondskan.

  • Vore bäst att ta bort sådan här ondska genom att utvisa genast. Skicka tillbaka personen omedelbart!! Så vi slipper risken att samma person begår fler knivdåd och dödar poliser. För nästa gång kanske offret kommer dö??

 126. 17 år?! Han är inte en dag över 7 år gammal. Somliga har snabb skäggväxt. Föräldrarnas fel. Veteskapligt bevisat.

 127. Löven med sitt rövarband skall hållas ytterst ansvariga för dessa händelser. Det är p.g.av deras beslut och handlingar som Sverige ser ut som det gör idag. I fängelse med hela rövarbandet och skicka tillbaka alla invällare.

 128. När jag blir President, gör jag om hela Migrationsverket. Alla nyanlända kommer att tas i förvar (på riktigt) och blir tilldelade samhällstjänst (om dom inte skaffar eget jobb). De vänsterliberala som skriker sig hesa om att vi måste hjälpa till, är välkomna att kvittera ut en eller ett par nyanlända att ta med hem till sig. De får agera protektorat under etableringen i Sverige och är under tiden personligt ansvariga för sina protegé.

  • När jag blir president lägger jag ned Migrationsverket med tillhörande domstolar. Därefter stryks ordet ”asyl” ur SAOL. Sverige går ur Schengenfördraget. Tullen och gränspolisen får ett tillskott på 50 miljarder kr för att stoppa all skit från att komma in. Flygbolagen får på egen bekostnad transportera tillbaka alla som inte har sina papper i ordning.

 129. Utvisning i 10 år? Typ ställ dig i skamvrån och kom igen när du blivit snäll…..
  NEJ NEJ NEJ! Vi vill aldrig se aset beträda svensk mark ever again. Fatta det nu åklagarjä..l!!!!

 130. Ställ skitstöven till statsminister och hans företrädare till svars!!! Såna arsle kan glida runt hur de vill och visa sina fula tryne i alla andra sammanhang utom där de skulle vara tvungna!!

 131. Sinnessjukt att han har rätt att komma tillbaks om 10 år, standard borde vara livstid för alla som begår grova brott i Sverige.

 132. På tal om ”ensamkommande” barn.

  Liknelse, att göra gällande vattendropparna som faller från skyn ”ensamfallande vattendroppar”. En droppe gör ingen översvämning men enormt många droppar kan skapa en tsunami översvämning.

  • I sverige är allt ensamkommande, varje snöflinga varje regndroppe. Jag menar varför skulle man nu ändra på den synen.

 133. Ännu ett bevis på polisens påtvingade naivitet. Att han kunde smyga sig på bakifrån och hugga polisen i nacken med en stor kniv talar sitt tydliga språk.
  ”Allas lika värde” – hahaha.

 134. Har för mig att ”barnet” bodde hos en batikhäxa eller bara besökte men batikhäxan måste vara besviken för det barnet häxan kröp i säng visade sig vara minst dubbel så gammal. Inte lätt här i livet.

  • men kanske lättnad då batikhäxan insåg att hon faktiskt inte begått pedofili. Men kanske besvikelse istället. Eftersom lagarna är instiftade av en kapitalistisk förtryckar – och utsugar regim så erkänner hon nog inte brottet pedofili utan vill ha dem unga, runt 10 år.

 135. Vad menar åklagaren med utvisning på 10 år!! varför inte på livstid – var god förklara – för det är nog många svenskar som vill veta!!

   • Senast 2040 har ni muslimsk flertall.. Vi vil inte ha mass flukt til Norge.. Ni får sharia lov og alle barn kan lagligt valdtakas, for dom bliver jomfru når 12 år sier Koranen.. Kap sura.. Alla kvinnor mister røste rett, og kan kun køre med lapp fron sin mann.. Æresmord blir lagen.. Stakkers ni

    • När alla Oslos muslimska taxichaufförer strejkade stod hela stan still. Är det bara muslimer som kör taxi i Oslo? Ser inte bra ut i turistreklamen.

    • En prognos är att det finns 30% utlänningar här 2050, varvid 25% är Norrmän på grund av krisen i Norge när ingen längre behövde olja.

     • Gosse lille. Det är svårt att spå – särskilt om framtiden. Det
      följer man sedan länge i Danmark!

 136. Men då erkänner han alltså att han dödat poliser tidigare! Det borde polisen / säpo ta tag i. Det behöver ju inte ha varit i Sverige.

  Ålder 17 år! Hah, sure thing! Lägg till minst 10-15 år.

  • Inte så länge 7-klövern har nåt att säga om saken! Stött av PK-media naturligtvis genom propaganda och förtal samt genom våld från organisationer som ANTIFA.

   • Glöm inte Nätverket Ruben och Hilda. Mycket jobb blir det och
    det fina är att det upprepas; så har man fått en ’kund’ så blir
    det liksom självspelande med bra arvoden varje gång.
    (Snart har jag en fin villa i Spanien – som försvarsadvokaten sa!)

  • Vi som kommenterat på PI och Avpixlat i åtskilliga år är inte grundlurade! Har sett expresståget gå med full fart mot det snart oundvikliga stupet.

  • Lurade av pk. De har vetat men låtit fusket fortgå.
   Ex miggorna (icke aktivister på mig-verket typ Merit Wager) har påtalat detta i 10 år.

 137. Södersjukhuset gick upp i stabsläge häromdagen och karolinska var under belägring senaste skjutningen.
  Jag vet om två tester som har visat att vi inte klarar av några större mängder med skadade..

  Nu en fråga till er alla! finns det en sida med alla datum för demonstrationer mot 7 klövern och vansinnesregeringen ? Jag lovar att komma på alla som är inom 20 mils radie, nu får det fan vara nog.

 138. Vad är det för ena de här som hävdar att männen är barn och varför.
  Det är något i Sverige som är fel, vi ska inte ta emot något barn alls.
  Endast då kommer vi ifrån käbblet om ålder.
  Men de här tröga styrande böjer sig för gnällande skånependlare
  ser man inte hur det ser ut på många håll i Skåne.

 139. Är Muhammad Hussaini 17 år då är jag 297 år. Han ljuger. Mannen är ju minst runt 25-30 år. Han kan t.o.m. vara 30+. Det kan väl ett normalbegåvat barn se och förstå. Det behövs inte ens en åldersbestämning via några s.k. experter för att konstatera att Muhammad ljuger om sin ålder. Det är ju så uppenbart. Jag förstår inte att politikerna inte instiftar en lagar som förbjuder dyl. ljuganden. Varför föreslår ingen att införa minimistraff på minst 5 års fängelse kombinerat med 500 000 kr i böter samt utvisning med livstids förbud att återvända för den oidentifierade hitresta som ljuger ålder eller ljuger om annat inför svensk myndighet. Och är brottet grovt så kan straffet bli till 10 års fängelse plus 2 000 000 kr i böter plus livstids förbud att återvända hit. Och dessa straff skall plussas på ev. andra straff utan straffrabbatt. Drar vi dessuotm in alla förmåner och bidrag till de som söker asyl och gör det svårare att bli svensk medborgare, t.ex. 50 000 kr i kostnad bara för att lämna in en ansökan om svenskt medborgarskap, med ett efterföljande omfattande språk- och kunskapsprov samt att personen måste har arbetat (med gällande svenskt uppe-hålls- och arbets-tillstånd) och försörjt sig sjäv utan minsta bidrag från ankomst och minst 7 år i rad (d.v.s utan minsta avbrott) för att kunna bli svensk medb. eller för att få tillgång till sjukpenning, socialbidrag, hyresborag och barnbirdag m.m. Det skulle bli effektivt. Vi skulle (tjänar minst några 100 miljarder kr om året) efter något år bara behöva ta emot max ett par hundra asylsökande per år.. om ens det med ovan föreslagna lagändringar. SD nappa på mitt förslag!
  /CC

 140. Saknar leksaker på bilden. Om man är professionell inom Polis och Socialtjänst, så ska barnet förhöras och utredas i ”barnrummen” som innehåller barnatmosfär, leksaker och ”barnutbildade” !!!

 141. Hur kan det vara möjligt att polisen och (host!)
  Migrationsverket fortfarande inte har förstått att muslimer ALLTID
  ljuger för oss otrogna eftersom de uppmanas att göra detta i Koranen.
  De försöker dominera läget via lögner.

  Killen är med all säkerhet runt fyrtio och har med
  ännu större säkerhet ett maxat brottsligt förflutet.
  När ska svenskarna komma över sin dumsnällhet? Jag undrar.

  I England greps en professor i islamologi (Oxford)
  efter att ha bitit (!) en kvinnlig reporter i armen och anklagats
  för ett stort antal sexuella trakasserier genom åren.

  I den franska artikel om händelsen jag läste sa han:
  ”att leva är att förstöra”. Killen på bilden njuter av att
  döda poliser. När ska västvärlden förstå vidden av den sjuka kultur
  som vi nu har mitt ibland oss?

 142. Det var sådant som myndigheter och massmedia kallade
  för pojkstreck förr innan alternativa medier fanns
  Allt för att inte störa integrationen.

 143. Varför åkte han inte hem direkt till Afghanistan?
  Trodde han att genom att överfalla poliser får man en flygbiljett hem?
  Här har vi nog problemet med dessa ”flyktingar”, dom är antisociala, låg iq, obildbara.. Då börjar dom göra konstiga saker.

 144. Miggverkets personal kan ju ersättas med en säck potatis totalat upplurade på läktarn,,ett barn klarar av uppgiften bättre.

 145. MLK pristagaren Fatemeh Khavari ljög om att hon inte kände till gärningsmannen. I stället för MLK-priset, borde hon ha fått 4 års fängelse för medhjälp till mordförsök och livstids utvisning.

 146. ”Barnet” ser ut att vara 35.

  Majoriteten av svenskar vill inte släppa in dessa fejk-flyktingar, alltså migranter utan några som helst asylskäl.
  Det är ren skandal och bottenlöst förakt mot oss alla att etablissemanget fortsätter fylla landet med horder av aggressiva främlingar och TVINGAR oss dessutom att försörja alla dessa mördare, jihadister, fanatiker, våldtäktsmän, lögnhalsar, simpla tjuvar och latmaskar i jakt på bidrag.

  De har ingen rätt att bo här. Finns inga ”konventioner” eftersom dessa invällare INTE ÄR FLYKTINGAR!!

  Hur länge ska det daltas med skojare och bedragare?
  Var är utvisningarna?
  Dagens migrationspolitik är en STÖLD från oss och rent KRIG mot svenskarna.
  7K-politiker är kriminella skojare som raserar mitt land.

 147. Och varför ska man ens fundera på att låta den oönskade figuren komma tillbaka till Sverige någonsin? I stället borde han stämplas i skinnet, bokstavligen, så att han alltid känns igen som synnerligen oönskad.

 148. Vill bara påminna om att SD snart har egen majoritet i riksdagsvalet hösten 2018!!

  Och då kan vi börja utvisa dessa i militärålder = ( duktiga SD valarbetare som gjort sitt raketforskare läkare jobb och det organiserade tiggeriet på riktigt!! )

  Skål i Champangne !! LOL!!

 149. Just ett barn.
  Personligen tycker jag att de vilka bär ansvaret för benämningen barn om ”såna där” uppenbart medelålders män inte bara är naiva. De är absoluta helidioter och skulle aldrig ha något jobb utan skurhink…
  Men som den Sverigefientliga domarkåren och ”Regeringen” lär denna galning snart vara en fri man att få leva här på VÅR bekostnad !

  Tror någon på utvisning ?

 150. Stakars barn alla kan väl se om de har några känslor över huvud taget att det baara är ett baaaarn. Ni okänsliga i era kroppar måste see att han är en VUXEN.

 151. ser man inte att han är runt 30 så är man störd.. lägg ned polisen dom kan ändå inte bedöma.. herregud så många idioter jobbar på fel ställen

 152. När ska Sverige som civiliserade länder föra över bevisbördan på den som trots helskägg högt hårfästet hår på bröstet ingen identitet , hävdar att han är under 18 är ?

 153. Förutom skäggbarnet visar bilden hur dåligt polisens rutiner fungerar. Ovanför skylten där man skrivit ”Okänd” står det med versaler O B S ! SKRIV ALDRIG OKÄND!!! ALDRIG är understuket.

 154. Gullig kycklinggul kofta han har på sig ovanpå sin röda t-shirt, nystickad vid tillfället av en Svensk kvinna? Batikhäxa?

 155. hvornår letter I svenskere røven og går på gaden eller i strejke i PROTEST mod at jeres sindsyge politikere og bureaukrater forærer jeres land og kultur væk?!!!!!

 156. Hahaha. Ett barn? Det där är ju en 40 årig gubbe typ. Att ens utreda en sådan sak är totalt hjärndött. Kan bara ske i Kafka landet Sverige.

 157. Och får denna UNGA POJKE vara kvar i Sverige och kanske hos någon Batikhäxa som vill rehaba Raketforskaren

 158. Det här med tio år, hur är det ens möjligt att han någon gång i livet ska få återvända hit, inte en chans i världen om jag finge bestämma.

LÄMNA ETT SVAR