Här dansar ”Maggan” loss efter möten med Erdogan och Zelenskyj
Facebook/Skärmdump

5 juli, en vecka efter att hon träffat Turkiets president Recep Tayyip Erdogan, dansade statsminister Magdalena Andersson loss på ”High Chaparral”.

Besöket på den småländska temaparken gjordes dagen efter statsministern varit i Kiev och träffat Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. High Chaparral har laddat upp en video från besöket till Facebook.

”Statsministern var på besök på High Chaparral igår och fick en rundvandring i parken, prova på att vaska guld och dansa linedance”, skriver temaparken i ett inlägg.

Under besöket passade showen ”Bröderna Dalton” på att ropa upp Magdalena Andersson för att dansa med dem. Även Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin deltog i dansen.

Många som kommenterat videon tycker det är roligt att en statsminister är ”mänsklig” och dansar, medan andra är kritiska och misstänker att hon gör det för att ”det är valår”.

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Mattias Albinsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.