Radiohuset i Stockholm

Här kuppas Ring P1: skulle prata om Årets Julklapp – berättade om FNs migrationsavtal

Delningar

Det var i gårdagens sändning av Ring P1 från Göteborg som en kvinna trängde sig in i direktsändning under förespegling av att hon skulle prata om årets julklapp. Men till programledarens förtret började hon prata om FNs migrationsavtal istället. Detta ledde till att hon förlöjligades av Emanuel Karlsten – något som han ber om ursäkt för i en intervju med Samhällsnytt. Samtidigt diskuteras det nya aktioner mot Sveriges Radio på sociala medier.

I avsnittet som kan höras nedan inleder kvinnan med att berätta att medier i Sverige försöker mörka nyheten om FNs migrationsavtal som övergångsregeringen avser att skriva under den 10-11 december i Marocko.

Vidare nämner kvinnan att avtalet innehåller en punkt som innebär statlig styrning av medier samt att journalister ska ”skolas in” i hur man rapporterar bäst om migrationens positiva effekter”.  Där avbryts hon av programledaren Emanuel Karlsten som frågar ironiskt:

– Ska FN ta in journalister på något slags utbildningsläger?

Kvinnan berättar också att hon hade ringt Charlotta Friborg, SVTs ansvarig utgivare, för att fråga om varför SVT inte rapporterar om migrationsavtalet – och då ska Friborg ha slängt luren i örat på henne.

Innan hon blir avbruten hinner hon berätta om demonstrationen mot avtalet på Mynttorget samt om nya planerade demonstrationer.

Innan samtalet avslutas framkommer det att kvinnan anmält först att hon skulle prata om årets julklapp till telefonisten på SR – vilket ifrågasätts av programledaren. Kvinnan svarar dock jakande på frågan om att hon var rädd för att bli stoppad i SRs sluss.

På sociala medier gratulerar användare kvinnan med en lyckad kupp mot SR och diskuterar att fler borde göra samma sak. På forumet Flashback diskuteras till och med en gemensam aktion med flera inringare som anmäler någonting som SR skulle se som ”ofarligt”, men som skulle prata om migrationsavtalet när de släpps in i direktsändningen.

Ring P1s programledaren för den här veckan Emanuel Karlsten definierar sig själv på sin blogg som ”programledare, fristående journalist och rådgivare”. I en telefonintervju med Samhällsnytt uppger han att det är ”olyckligt” när radiosändningarna kuppas på det här sättet eftersom statsradion måste ”kunna planera” så att det blir en ”mångfald av röster” i programmet:

– Man behöver kunna lita på att de som säger att de ska prata om någonting också kommer att prata om det.

Samtidigt ber han om ursäkt för sitt förlöjligande av kvinnan:

– Jag ber om ursäkt om någon upplevde att jag förlöjligar henne. Det var verkligen inte meningen. Däremot upplever jag det som djupt konspiratoriskt att tro att journalister skulle fostras i att skriva någonting. Och det ville jag förtydliga.

Dock hävdar du i programmet att du inte hört talas om det här avtalet?

– Inte om att det skulle finnas något slags journalistisk utbildning. Sedan ska jag lägga till att jag absolut inte är insatt i detaljerna med det här migrationsavtalet.

Men du valde ändå att ifrågasätta kvinnan?

– För mig var det en absurd sak som sades. Då var mitt jobb som samtalsledare att stanna upp vid saker som låter världsfrånvända.

Samhällsnytt har sökt kvinnan för en kommentar.

LÄS MER: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

Tycker du att den här artikeln var intressant? Glöm då inte att stödja Samhällsnytt med en månatlig donation! Klicka här för att se hur du kan bidra!

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

377 KOMMENTARER

  • Verkligen modigt av denna kvinna, med allt vad det innebär och under de omständigheterna, att uttrycka det som vi alla Sverigevänner tycker och den vanmakt vi känner inför vad makthavarna och den ”tillåtna” median påtvingar oss i tysthet.

 1. ”Jag känner inte till det här”,säger han,helt likgiltigt.
  ”Men nu har du fått säga det här”.Viken jubelidiot.

 2. Bra gjort o lura slussen som finns på ring p1. Man får ringa om vad man vill säger de i påan! Nix man sållar! Så vill man ut med ett lite udda budskap får man bluffa sig fram!
  Bra gjort!

 3. Ja, det är väldigt vad det talas lågt om detta. Här vore det läge för en folkomröstning. Vill vi att Sverige ska skriva på detta skit, eller inte? När vi ändå ska ha omval, hade vi lika gärna kunnat rösta om det med.

  Dessutom, jag upprepar min retoriska fråga, vem ska skriva på? Löfven är bortröstad, vi har ingen statsminister.

 4. Bra gjort. Haha…

  Nu hakar Karlsten upp sig på ordvalet. Avtalets text innehåller ju styrregler för hur staten ska hantera rapporteringen om invandring i medierna. Även om man inte vill kalla det för fostran finns flera skrivningar som säger att staten på olika sätt ska bestraffa medier och journalister som inte skriver positivt om invandring. Det är klart att sånt påverkar journalister.

 5. Det bar bra och enastående modigt av kvinnan att ringa in. Hennes enda möjlighet att komma till tals var genom att inte hålla sig till ämnet och hon borde därför förlåtas av alla för den överträdelsen i radiomonopolets Sverige. Däremot tycker jag att den överrumplade programledaren uppträdde professionelt och borde inte kritiseras alltför strängt. Vi kan ju inte begära att alla programledare ska vara megafoner för vår sak.

 6. Om det nu är en ”mångfald av röster” som ska få komma till tals i programmet, så var det ju BARA BRA att migrationsavtalet kom upp då det tydligen inte tagits upp i programmet tidigare!
  Så då blev det ju lite mångfald ändå!

 7. Jasså -nämmen ojsan då upplevdes det som absurdt av programledaren? Hoppsan då – var det nån som just såg ett ufo landa på gräsmattan??.
  Det är helt jävla absurdt vad Globalisterna via Sveriges korrupta 7-klöver vill dra oss in i och så ska dom sitta och snacka julklappar. Att dom inte skäms dom jävlarna…

 8. Det var bra att hon tog upp avtalet eftersom samtliga riksdagspartier försökt att tiga ihjäl det. Svekdemokraterna är kontrollerad opposition.

 9. Hmm… hur kommer då SRs attityder mot lyssnarna att påverkas om de blir försörjda genom skatten och utan prestationskrav?

  Blir Ring P1 kvar och vilka andra program läggs ner när SR minskar till en tredjedel för det förutsätts att de gör?

  Samma sak med SVT som i dag producerar mängder med rent skräp som absolut inte har med publik service att göra. Det första som måste ryka är Mellot.

 10. Så pinsamt att en programledare på SR inte känner till Global Compact. Frågan är varför vi ska betala en Public Service-skatt när det är vi medborgare som måste upplysa journalisterna om viktiga nyheter. Helt bakvänt.

  • Det är det redan.
   Margaretha 65, fick 6 mån. fängelse efter att ha utnyttjat sin åsiktsrätt på fisboken.
   Hon skrev sanningen om invällarna och då valde DDR inkvisitionen att åtala henne.
   Så modig är pk svensken.

 11. Emanuel Karlsten verkar inte speciellt insatt i dagspolitiken.
  Vad har han då för kvalifikationer att sitta och gaffla i radio?

   • Jag har en liten erfarenhet av unga nyutbildade journalister. Många blir snabbt lite stöddiga…eller vad ska jag säga…förmätna liksom. Jobbar dom på radio vill dom väl inte vara sämre dom.

    • Jag måste nog googla journalist för det verkar som alla tror dom är det.

     Visar man upp vädret på TV4 så är man journalist ?

 12. Radioprataren visste inga detaljer om FN avtalet.

  Nej , det har public service på order av staten sett till , precis som planerat.

 13. Mycket bra !
  Rent lysande !
  Borde även omfatta SVT .
  Sedan blir det dom o vi där SR då tappar alla lyssnare…

 14. Programledaren är en fristående journalist. Vilket jävla skämt. Han är en rövslickande köpt propagandist. Vet ingenting om journalistik.

 15. Planera så att det blir ett mångfald av röster? Jag lyssnar dagligen till Ring P1, utom när Pascalidou är där, hennes bräkande står jag inte ut med. Nåväl, jag har lagt märke till att programledarna har en viss förkärlek för inringare som kommer med rent svammel, och speciellt om de pratar usel svenska. Då ges de gott om tid. Medan andra, som kan vara vältaliga och väl insatta i något ämne men som har åsikter som inte stämmer med etablissemangets, ges minimalt med utrymme.

  • Den RUMÄNSKA är inget att lyssna på
   Men i dagens EXPRESSEN skriver / Berättar ÖZZ NUJEN en saga för svenska folket LÄS DEN

    • Som vanligt spottar han på oss svenskar. Om man läser mellan raderna så är det det han håller på med hela tiden. Vi är ju bara kuffar i hans ögon.

   • Özz Nujen, mannen, legenden som hela journalistkåren försöker hjälpa med att få tillbaka sin heder. Men inte i mina ögon, aldrig. Den mannen hade jag aldrig, aldrig litet på.

    • Hämtat från Räven och storken är en av AISOPOS fabler eller oxå Astrid Lindgrens Pomperipossa i Monismanien i Expressen

     Bergsturken kan inte själv hitta på detta som han framförde i Expressen igår

  • Jag brukade lyssna när jag tog en promenad, men slutade. Framför allt Pascalidou och Täppas var allt för hemska och förstörde promenaden.

 16. Mycket bra gjort att få ut budskapet i Radio Inte en dag för tidigt

  Skall bli kul om AGENDA på TV tog upp detta nu på SÖNDAG för nu är det verkligen fem i tolv att belysa ämnet men som sagt är ju att MEDIA MÖRKAR FÖR FOLKET vad för kaos vi är på väg in i

 17. Jag hörde programmet igår. Programledaren raljerade definitivt spydigt mot den inringande kvinnan. Han gjorde sig till åtlöje när han avslöjade sin okunskap om aktuella viktiga samhällsfrågor och händelser. Det illustrerade också tydligt hur duktiga etablissemanget varit i sina försök att mörklägga migrationsavtalet, d.v.s. dölja det för folket, när inte ens statsmedias journalister känner till detta!

 18. Mycket bra! – Hon fick med mycket.
  Men han förlöjligade väl ingen annan än sig själv?

  Ni ska se att efter 10 Dec så lyckas de bilda regering, och avtalet är påskrivet.
  Så inte fel att kalla det årets julklapp, dubbelt upp blir årets julklapp till folket!

  Men man får väl de julklappar man förtjänar?

  • Det var inte helt fel att kvinnan sa hon ville prata om årets julklapp. Sjuklövern påstår ju jämt att invandringen är en vinst. Nästa år blir jultomten extra givmild.

   • Det är många tomtar i Sverige nu.
    Både lofttomtar och lakritstomtar.
    14-åringar som kan misstas för tomtar, för de har skägg.
    Ja jösses.

 19. Synd att damen inte hann att nämna att terrorsponsorn Margot hindrar att avtalet översätts till svenska, folkförrädarna är väl rädda att folk skall förstå hur vidriga sossar och andra vänsterblivna är.
  Och tyvärr så gäller inte en påskrifter av låtsas regeringar.

 20. Hela anledningen till att kvinnan inte sa sitt riktiga ämne är ju att SR då inte släppt fram henne. Ring P1 är verkligen inte lyssnarnas eget program. Den stora skandalen är att vi inte har en fri och oberoende radio som tillåter alla åsikter.

 21. Vem är det som är världsfrånvänd? Vad är det för nonsensord förresten? Jag är verkligen ”frånvänd” vänsterns värld och det är jag nöjd med.

 22. Radions program 1 är en kraftfull propagandakanal för feminism och andra aktivistgrupper.
  Lyssna på P 1 vilken tid på dygnet du vill och i 9 fall av 10 får du höra en folkuppfostrande kvinna.

  • Nej tack, jag lyssnar på P4 när jag surfar och skriver inte lika PK men ibland måste man bara trycka TYST av allt pjosk.

  • Ibland i bilen hamnar jag i Nordegren och Epsteins program. Kan vara underhållande och neutralt.
   Lantz lättviktiga program är också helt okej och roande. Om man gillar lite gnällig humor. 🙂
   Annars känner man ofta av vibbarna i P1, t ex när Täppas eller Tengby har micken. De har utan tvekan fått direktiv att låtsas vara mer objektiva, men de misslyckas ofta.

 23. Varför skall de som ringer Ring P1 behöva presentera sitt ämne innan de släpps fram i direktsändning till programledaren till ”lyssnarnas eget debattprogram”?

 24. Emanuel Karlsten har inte hört talas om avtalet. Haha, ja, det var väl årets lögn då! Det kanske var det som programmet handlade om. Inte årets julklapp. Dessa journalister förnekar sig inte. Haha.

 25. Emanuel Karlsten är ovanligt neutral till dom inringande . Jag lyssnar gärna när E.K. är programledare. Det finns en annan karl också som är OK..minns inte vad han heter–han pratar om mat i ngt program.

  • Men det är lite sött ändå att det verkar som han är så naiv att han inte inser att majoriteten av svenska folket vet vilka lögnaktiga små kommunister dom s.k. journalisterna är.

 26. Sovjet och Socialist Systemet börjar rulla på nu och sedan kommer yttrandeförbudet allt detta skapat av en Svetsare och hans svänggäng

  • Ja jag håller helt med dig, nu har jag beslutat att inte lyssna på SVT el SR mer, det tar all min ork och energi med snyftreportagen…..

 27. Bra gjort, vi skattebetalare för propagandan måste granska radion och svt själva när inte journalisterna gör det.

 28. Det säger allt om statsradion att man måste kuppa för att komma fram och prata på för regimmedia tabubelagda områden.
  Mångfald. Jo, tjena. Det är därför vi aldrig mer får njuta av exempellvis mångkunnige inringaren Stefan Richter när han läser lusen av makten och dess lakejer.
  SR/SVT-bunkern är numera helt ointaglig för all folkopinion/finansiärer eller kontakt överhuvud taget. Kommentarsfälten är nedsläckta sedan länge, mailen automatblockas för alla som inte stryker medhårs och längre än till telefonväxeln är stört omöjligt att nå.
  Inga rättigheter, bara skyldigheter. Betala och håll käften är vad som gäller när demokraturens propagandakoloss drar åt tumskruvarna ytterligare ett snäpp.

 29. Att ringa till SR och SVT och försöka få tag på ansvariga personer är en mardröm, ingen har ansvar för någonting, där verkar råda kaos.

 30. Jag försökte för ett antal år sedan nå den ansvarige för ungdomsteven på SVT, jag undrade varför det inte produceras någon vettig television för ungdomar, alltså inte barn, jag fick inte tag på någon ansvarig, ingen visste vem som som hade ansvaret.

 31. Jag bor i Skåne och har ynnesten att kunna ta del av dansk tv, en tv som kan mäta sig med de stora engelska tv – kanalerna när det kommer till kvalitet.
  Svensk tv orkar jag inte med.

  • Men efter den 1/1 2019 måste du orka med att finansierad eländet som skatt på din inkomst. Skit samma -vi betalar redan höga pensioner till våra riktiga fiender Mona Sahlinskan , Föräderik Renfäll, Birger Schlaug, Maria Wetterstrand , Lars Ohly och många många tusentals andra kriminella typer.
   Kan jag få en kopp kaffi ?

 32. OBS! ÄVEN GÖTEBORG !
  Nu är det klart för en demonstration mot FN-avtalet i Göteborg på söndag kl 14-15 i Brunnsparken! Hjälp till att sprida budskapet!

 33. Emanuel Karlsten är god man åt ensamkommande baaaarn och tjänar förmodligen grova pengar på det.
  https://mobile.twitter.com/emanuelkarlsten/status/916054967135363072
  Tror inte en sekund på att han inte är medveten om avtalet. Vi vet alla hur dessa fanatiska batikkärringar (av båda könen) sitter i sina facebookgrupper och ryggdunkar, kåtar upp sig och granskar invandringspolitiken med lupp i syfte att få fler att välla in i landet. FN-avtalet är deras tidiga julklapp och kommer utan tvekan att utnyttjas maximalt av Vi står inte ut och andra förryckta förrädare i vänsterns träskmarker.

 34. ”så att det blir en ”mångfald av röster”

  Emanuel Karlsten menar att mångfald är att sålla ämnen folk vill tala om. Så att det inte blir oönskade överraskningar som med inringaren.

  Men just då blev det mångfald av röster på riktigt Emanuel Karlsten…

  • Täppas måste ha ett väldigt fördelaktigt fallskärmsavtal. Det måste vara förklaringen till att han fortfarande finns kvar på SR:s lönelista.

  • Tycker inte Täppas ska uttala sig så säkert och bete sig så arrogant mot lyssnare. Eftersom han är nästan blind så är det ju lite svårt för honom att se vad som sker i samhället. Redan där faller ju en stor den av infon bort för honom.

  • Täppas alltså… Han försöker alltid tysta folk som säger sanningen som i det här fallet. Fult! Den mannen kommer inte få något vackert eftermäle i historien.

 35. Vad som sker nu är en koordinerad mörkläggning av detta FN-avtal där statssubventionerade media och SVT aktivt deltar i konspirationen mot svenska folket i syfte att förgöra landet

  Här behövs inga konspirationsteorier för dessa konspirationer sker mitt framför våra ögon

 36. Det är inte kul att vara kvinna med alla radikalfeminister i Sverige. Men nu fick man anledning att vara stolt.
  Stort tack till dig modiga kvinna som ringde in!!

 37. Det finns 70000 migranter i Bosnien främst från Pakistan och Afganistan som EU aktivt har subventionerat med 30 miljoner euro och delat ut gratis bankomatkort till.

  Så snart FN-avtalet är påskrivet lär de släppas iväg till Tyskland och Sverige eftersom det inte längre behövs asylskäl i de EU-länder som skriver på avtalet

  Konspirationen mot svenska folket är alltså koordinerad med EU, svenska politiker och media som aktivt mörkar det hela för svenska folket

 38. Egentligen är allt annat oväsentligt; Svenskarna har inte bara rätt att försvara sitt land, utan också skyldighet att göra det.

 39. Svenska journalister verkar ju redan tystnadstränade samt mycket engagerade när det handlar om att ”leka med” när politikerna spelar teater & låtsas som att riggade
  förhandlings-skådespel är verklighet..

 40. Heja Yvonne! Underbart att det finns smarta svenska kvinnor som inte är rädda att säga sanningen offentligt. När programledaren säger att han inte kände till det här så visar det med all tänkbar tydlighet det undermåliga och subversiva sätt som självmordspakten har hanterats på!

    • Nja, jag undrar om det inte var en man ändå som konstaterade det.
     Du förstår, det finns mycket intelligenta kvinnor. En del verkar vara mycket intelligentare än män. Att fördöma kvinnor, som företeelse, efter någon kvinnas felsteg vore mycket dumt.
     Tycker jag.
     Nu visade det sig att denna inringande kvinna är mycket intelligent. Därav min kommentar.

 41. I Sverige är sanningen och verkligheten farlig och ett hot mot den politiskt korrekta makteliten och deras lojala journalistsvans. De kommer att fortsätta ljuga och blåneka även när kriget står för dörren. De verkar tro att de är immuna mot det som komma skall men ack vad de kommer att bli förvånade när verkligheten kommer i fatt dem.

 42. Det gick väl ganska bra för kvinnan att framföra sitt budskap? Tänker på ett scenerio med en Pascalidou eller Fogelberg, där hade det blivit stopp på en gång.

 43. Vad skönt det måste vara att Sveriges äldre pensionärer aldrig kommer att få uppleva det egentliga skräckväldet, där lag och ordning inte existerar längre och jag undrar över om ansvariga politiker törs bo kvar i Sverige längre?
  Min synska läggning säger mig att vi kommer att få ett inbördeskrig i landet, som den islamiska terrorfront förbereder sig för!
  Detta är inte en gissning utan ett klart besked att så blir fallet, när vi blir invaderade av FN djävulens, mordiska order av Bilderbergergruppen!

  • Exakt. Sen är det fritt fram att implementera den första totalitära diktaturen i EU, med massövervakning och chippning av alla medborgare som kommer att påtvingas alla ”för allas säkerhet” Förmodligen kommer inte zombie-svensken att ens märka att han lever i en totalitär diktatur.

 44. Skrev tidigare att 7 klövern mörkat detta. Det var någon annan som korrigerade mig att ävel SD inte hade tagit upp denna frågan vilket säkert är riktigt. Minsyn på frågan att det skulle vara folkomröstning före undertecknandet samt en riktig analys över kostnaderna för migrationonen, anhörigivandringen och de som skiftar spår med anhöriga. Denna analys har aldrig gjorts och man skall inte gå in i nya avtal förrän man vet konsekvenserna. Sjukvården, tandvården , bostadbidragen, samhällstjänsterna osv bågnar av anhörigivandringen enligt min uppgifter men ingen talar i klartext. Våra makthavare lever i en annan miljö där det gäller att visa sig duktig internationellt. Alla svenskar är förlorare och de enda vinnarna är politikerna och den internationella aktörerna. Tyvärr så har man väldigt litet förtroende för poltikerna och förändringen av vslsystemmet från 3 år till 4 år mellan valen var felaktig. Vi skulle haft val vart annat år samt folkomröstning gällande sådana avtal som man överlåter bestämmandet till andra organ tex EU och FN. Demokratin har sedan 70 – talet eroderats i västvärlden och består idag av en mörk oidetifierbar globalistmassa där koteri råder för att kunna få så stor makt som möjligt.

 45. Alla media är en(vänster)sidiga.
  SD måste kräva 17,5% av nya TV-skatt och bilda sin egen kanal på TV och Radio.
  Det blir rättvist tror jag.

 46. Dansk folkeparti pressar den danska regeringen, full kalabalik i det danska folketinget om FN;s ramavtal.
  Sd I Sverige verkar sova sött.

 47. 2010 ändrades Sveriges grundlag på flera punkter, bland annat är det numera inskrivet i grundlagen att Sverige ska vara mångkulturellt och medlem av EU. Det görekom ingen debatt alls om detta och de flesta har nog ingen aning att något alls har skett.

  De försöker sig väl på samma trick igen.

 48. https://www.svegot.se/2018/12/02/fns-hela-migrationsavtal-pa-svenska/

  Tidningen Svegot kontaktades av en läsare som begärt att få ramverket i sin helhet på svenska. Regeringskansliet vägrade dock detta varpå denne själv tog på sig den grannlaga uppgiften. Översättningen nedan är inte helt genomarbetad låter översättaren hälsa. En färdig version kommer framledes. Dokumentet är helt enkelt för viktigt för att vänta med att göras tillgängligt varför vi släpper denna version omgåend

  Enligt en finsk politiker (Laura Huhtasaari, Perussuomalaiset) står det 86 gånger ordet förbindande i CGM och att man kommer att kontrollera/justera avtalet var fjärde år.

 49. Emanuel Karlsten har givetvis alldeles rätt.
  Det var absurt det, som kvinnan sa, men kanske inte på det sätt som han tror.

 50. En riktig journalist hade givetvis tagit tillfället i akt och pressat sina chefer.
  Det ringer folk hit och är oroliga, vad göra?
  Om chefen vägrar reagera för människors oro ska de anmälas givetvis!
  Journalister ska stödja folket, inte skydda extremister i maktpositioner…

 51. Detta kommer inte att hjälpa tredje världen. Djupt tragiskt att vi inte hjälper dem att bygga upp deras samhällen på plats

  • Läste om en skattning av Afghanistans naturrikedomar. Där ligger Saudi i lä. Afghanistan besitter enorma rikedomar vad gäller olja, gas och mineraler.
   Landet var under 300 år kristet innan Islam tog över. Undrar hur S.S har tänkt sig hjälpa landet när man offrar livet i självmords attacker för att motverka kunskap och framsteg.

 52. Ot.

  Det senaste PK-lägret kör med nu är:

  Svenskfödd..!

  Allt för att blanda ihop alla männsikor i en enda stor gegga..

  Ni förstår säkert vad jag är ute efter..

 53. Utmärkt gjort, berömligt…
  Enda sättet att komma med i Ring P1 om man har åsikter som går utanför de så vanliga menlösheterna eller PK-tingen…
  Lyssnade på detta avsnitt, Karlsten agerade i fullständig Täppas-anda,,,
  Fick säkert en klapp på axeln för detta.

 54. Ljusmarscher vore på sin plats i mörkret. Öppna för alla, utan partibeteckningar. Mot våldsutvecklingen, våldtäkterna. Mot pensionsfattigdomen.  Mot FN:s mediacensur (och regeringens). På lördag 8 dec ska ytterligare en manifestation mot FN:s migrations- o mediacensur hållas (länk) http://svenskt.bloggo.nu/Sverige-ska-inte-vara-en-lydstat-under-EU-eller-FN/  Sprid och om någon känner arrangörer hinta om ljusfacklor. Effektfullt.

 55. Oppositionen I Canada är emot FN`s migrations avtal och när en konservativ politiker tog upp detta I Parlamentet I gårdagens frågestund, blev Premiär minister Justin Trudeau riktigt uppretad så han skakade av ilska i försvar till avtalet! Det var tydligen en mycket öm punkt! Det visar vad liberalismen har för satanisk agenda!

 56. Håll utkik efter reklam i systemmedia för inopererade RFID-chip under huden och hur smidigt och enkelt det är att betala Julklappar med. Oligarkernas våta drömvärld att ALLA ska bli chippade. För total kontroll.

 57. Emanuel Karlsten du låter ej trovärdig att du ej vet om FN avtalet,borde ju ligga lite i ditt eget intresse oxå ÄR LÖGN ÅRETS JULKLAPP…sen borde ju allmänheten få ta del av avtalet ,förslagsvis i brevlåde inkastet

 58. Lögnerna fortsätter utan stopp från SR, SVT och resten av slaskmedia!!!!! Dom vet precis vad det pratas om, men det gör ont att Svensken vet!!!!!!!

 59. Om INTE alla partier och åsikter får samma tid i SR/svt,
  är kommande avgift att se som en straffbeskattning…?

 60. Ringde i dag till regeringskansliet tel 08 40510 00 och frågade om översättning på svenska om detta avtal. Först spelade han lite dum och inte låtsades förstå vilket avtal jag menade. Frågade hur han kunde sitta på sin stol och inget veta. ( sa också ett och annat om Löfven )
  När poletten trilla ner så sa han att när avtalet inte är bindande så behöver det inte översättas till Svenska, men att det TROLIGEN var på gång.
  Vad ska man tro på när det inte är många dagar kvar…..

 61. Förr fanns det väl något som hette ”mediadrev” där media (ofta i grupp) letade information om politiska saker som många undrade över, på ett mycket aktivt sätt? Förbjöds sådant i grundlagen någon sen julafton (då de flesta inte tänkte på politik)?

  • Julhelgen är en förbannat bra tid för att samla i parlamentet och få igenom saker. Det skedde nämligen i Amerika inför Federal Reserve skulle bli riksbank under julen 1913.

 62. Hur var det han sa innan floden, I mitt Europa bygger man inga murar.
  Nu är det murläge igen undrar om den lille har förstått vad Macron fått
  genomleva med lite motstånd.

 63. Fick just info om att SVT granskar all litteratur på ett större universitet. Få se vart de leder. Om det verkligen är en faktagranskning eller inte och hur resultatet kommer att användas.

 64. Varför får FNs migrationsavtal, som kommer att innebära enorma konsekvenser, passera nästan obemärkt förbi? Det är nästan knäpptyst om avtalet i Sverige. När det sedan är påskrivet kommer asylaktivister i vanlig ordning att krypa fram och påtala att Sverige minsann har skrivit på ett avtal som gör migration till en mänsklig rättighet. Därefter kommer röster att höjas för lagstiftning om det. Det här avtalet kan öppna slussarna till en massinvasion av fattiga från 3:e världen som saknar motstycke och det kommer dessutom att bli förbjudet för medier att uttrycka negativa åsikter om det! Hur kan ett land som fortfarande har en intakt självbevarelsedrift skriva på ett sådant avtal?!

  • Ett land där makthavarnas respekt för sitt eget land och folk har förlorats i någons slags vansinnesvision om det lilla landet i norr som en humanitär stormakt med outtömliga resurser. När det egna folkets väl vägs mot krav från ekonomiska lycksökare från mena länder och det är senare som är prio ett kan vägen mot helvete inte undvikas.

  • Min fråga är vad gör det för skillnad.

   Sverige har ju varit ett land som i princip bundit sig till det här avtalet hela tiden.

   Reinfeldt skrev ju på lagen om mångkultur.

  • jag minns den lilla sprätten ULLENHAG NÄR HAN OFTA sa vi har skrivit på dessa avtal med FN så vi är bundna att följa dem

 65. Public service i sitt esse.. Klart som f-n att han vet vad det handlar om men blir tagen på sängen och försöker på bästa sätt dämpa sakfrågan. Känns så j-la surt att behöva bli bestulen på pengar för att finansiera denna enkelriktade smörjan. Rena cirkusen.. tvi

 66. Här är ett mejl jag fick från SD idag som svar på min fråga om FNs migrationsramverk:

  Vi är starkt kritiska till att regeringen fortsatt står bakom FN:s kritiserade migrationsramverk och avser delta vid den högnivåkonferens i Marocko då det kommer antas. Det finns många anledningar till detta.

  I debatten framhålls ofta att ramverket inte är juridiskt bindande, vilket formellt sett stämmer. Hela syftet med ramverket är dock att ”förbättra styrningen kring migration”, och för att åstadkomma detta har man i dokumentet formulerat 23 olika mål som de deltagande staterna åtar sig att uppfylla.

  Sett till formen kan konstateras att dessa mål är väldigt otydliga och lämnar ett stort utrymme för tolkning. Det finns här en betydande risk att den migrationspolitiska utvecklingen kommer fortsätta som den gjort hittills – med Sverige och ett fåtal andra länder som stora mottagarländer medan andra länder tacksamt skjuter frågan ifrån sig, inte bara vad gäller regler för att ta emot migranter utan till och med när det gäller att ta ansvar för sina egna medborgare.

  Därutöver innehåller ramverket många förslag på åtgärder som är direkt skadliga. Exempel på detta innefattar mer stöd till mångkultur, större vikt vid muntliga uppgifter om exempelvis minderårigas ålder utan faktiska bevis och en uppmaning att styra medel till medier beroende på vad de rapporterar såväl som att direktiv gällande migrationsfrågor ska belysas. Vår åsikt är att detta går helt på tvärs mot vad Sverige behöver. Att stå bakom avtalet försvårar således avsevärt införandet av en ansvarsfull migrationspolitik.

  Med tanke på hur viktig invandringsfrågan har varit de senaste åren är vi slutligen mycket kritiska till hur bristfällig förankringen i riksdagen varit, att inga konsekvensanalyser gjorts och att en avsatt minoritetsregering finner det lämpligt att stödja denna överenskommelse. Vi verkar också för att få regeringen att åtminstone på dessa grunder avvakta med fortsatt stöd.

  Med allt detta sagt kan vi konstatera att då de som vill driva igenom ramverket så tydligt poängterar att det inte är juridiskt bindande är det också exakt så vi avser behandla det. I kommande debatter och överläggningar gällande migrationspolitiska beslut kommer vi inte godta att migrationramverket används som argument, utan strikt se till förslagens innehåll och effekter för Sverige.

  Vi kommer därför göra allt som står i vår makt för att se till att avtalet inte ligger till grund för Sveriges framtida migrationspolitik.

  Mer information finns via länkarna nedan:

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lofven-skriver-under-fns-kritiserade-migrationsavtal-/?fbclid=IwAR0XfFfyChFBCMHYBTHbMXy7pxuIlVStg6q1rqly_uocgFbYkKajEGnq69I

  https://samtiden.nu/2018/11/sd-sager-klart-nej-till-fns-migrationsavtal-lofven-sager-ja/

  https://nyheteridag.se/bieler-sd-om-fns-migrationspakt-odesdigra-konsekvenser/

  https://www.facebook.com/sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/684961141906004/?type=2&theater

  Även vårt ungdomsförbund har skrivit en artikel:

  https://www.altinget.se/artikel/14467-

 67. Fantastisk kvinna.

  Idag var det också med en man som talade om samma sak. Även han gav ett mycket sympatiskt intryck.

  Bra jobbat!

 68. Föga förvånande att inte stalinisterna på Sveriges radio känner till Fn:s ramverk.Det tillhör allmänbildning.Och av den varan finns det inte mycket i radions korridorer.

 69. Ja jag har ett önsketänkande att Sve Tsaren fyllnar till ordenligt på nobelfesten och försover sig så avtalet aldrig blir underskrivet.

  • Han åker väl inte til Marrakech, det är nån på lägre nivå som åker.

    • I Norge skickar de en statsekreterare, altså ingen minister i hela taget, Sverige har tre gånger så många ministrar som Norge i sin regering, så kan hända de skickar någon minister, men aldrig att svetsarn åker dit ned, åven om han skulle tycka det var kul, och få med sig C i form av Lööf på resan

     • Ja, nu har vi sett, ingen Löfven til Marrakech:
      ”Efter att mötesordförande Nasser Bourita frågade församlingen ifall man antar texten Global pakt om en ordnad, säker och reglerad migration, och samtliga närvarande länders representanter var tysta, klubbades den igenom och följdes av en flera minuter lång applåd.”

     • Ja det visste jag i morse, så…
      Men min förhoppning lite på skämt, var att, ja som jag skrev tidigare…
      Även Norge har väl skrivit under eller?
      Du är väl norrman eller hur.
      Vi får hoppas att det kommer nåt gott ut det här, men jag är tveksam.
      By the way Du har ett gott minne.

     • Ingen skriver under någotsomhelst innan 19.december i NY.
      Idag antogs compacten vid acklamation.
      Åven den 19.december sker det som generalförsamlingsbeslut, som protokollförs. Jag tror inte den skall underskrivas alls, men dock lite osäker, tror det bara är sekräteriatet som skriver under.

      Ja, är norsk, och våran regering hadde ingen planer om att dra sig ur, men ett av regeringspartierna tog dissens, och ville at regeringen skulle dra sig ur.
      Även om vi har en borgerlig regering, så är de flesta sosialdemokrater i huvet, dock inte regeringspartnern FrP.

      Det kommer inte något gott utav det här, det löser inte ett enda problem, men skaffar flera, då de röda och gröna vill visa till denna compact varje gång man drar åt villkoren för att stanna.

      Kom i håg att den vill göra det möjligt att legelisera de som har inrest olagligen.

      USA har ingen planer om att tillämpa denna compact, och var inte i Marrakech i dag, för dem är 14 miljoner olagliga invandrare illa nog, denna compact menar att USA då skulle förplktiga sig till at ge dessa lagligt uppehälle i USA, ingen undras över at USA drog sig ur.

     • Så är det, men i diskussionerna om detta avtal har just den här gängse termen underskrift används, av förenkling.
      Vidare så hållet jag nog med dig, men jag är optimist och därför hoppas på något gott kan finnas i avtalet, men som jag skrev är jag skeptisk.
      Ja vi sitter i samma båt och får hoppas på det bästa helt enkelt.
      Jag gjorde det jag kunde för att stoppa Sverige för att ”skriva” under detta, men det är ju som sagt 28%
      ”såssar”som vill detta, alltså ca. en 1/4 del vilket inte är demokratiskt , men vad göra…

 70. I en skröna hade man en parodi-vänster som för att slippa diskutera jobbiga politiska saker istället började prata klimat. Man såg ”klimat” som ett ämne som avslutade det besvärliga, som en punkt för diskussioner. Vänster-liberaler älskade tanken att om klimatet gick åt fanders så var ju det mesta annat ganska oviktigt; det var som att kunna skrika ”-håll tyst!” på ett artigt sätt tyckte de..

 71. Menar Herr Karlsten att det är en absurd och världsfrånvänd idé och tanke att Journalister skolas i hur de ska uppföra sig mot sin publik?

  Vill minnas att det för inte så länge sedan kom ut direktiv ang vilka ord som skall användas och vilka som inte ska användas för att beskriva saker.

  Han ska inte inbilla mig att han inte följer SRs policydokument och kommer fortsätta göra så, hur absurda och världsfrånvända ordvalen och beskrivningarna än blir..

 72. Bra att det blir demonstration igen.
  Vi kanske skulle dra på oss gula västar….
  Det kanske väcker media och riksdag!!!

 73. Strongt Yvonne!

  Har själv ibland funderat på att ringa P1 nångång och göra en ”kupp” och berätta om nåt obekvämt som media döljer,, Men inte riktigt vågat.
  Härligt att Yvonne var modigare!:)

  Så för hela Sveriges vägnar: TACK YVONNE! <3

 74. tack egor.. men man blir ju rädd….
  För mig var det en absurd sak som sades. Då var mitt jobb som samtalsledare att stanna upp vid saker som låter världsfrånvända.
  -säger en program ledare emanuel…. o dessa kommer få löneförhöjn ing..

  så många miljarder det kommmer att rulla in from januari 1300 per skalle.. in till svt.. o propaganda komunismen… det blir rejälla löne höjningar på allla i svt… o nyanställningar..säkert av dessa som skulle utvisas… tja o ingen demonstrerar..mot beslutet som är fattad av en ogiltig regering

  sverige är död..

 75. Vilken hjältinna!

  Att prata om migrationsavtalet är väl ”mångfald” om något, det nämns ju aldrig någonstans annars. Och självklart låter sanningen världsfrånvänd, det är lala-land vi talar om.

 76. Herr Karlsten ljög i Ring P1 idag. Där sa han att avtalet inte är bindande. Trots att det står: ”Vi förbinder oss” på varje punkt som de förbinder sig att åta sig att göra.
  Nu har jag därför mejlat honom avtalet som finns på svenska. Hoppas han läser det.

  • vi kan inte förbinda oss..

   1. lövfen om han skriver under har han inga mandat då han är inte statsminister
   2. sv. har ingen regering… därför kan man .. o bör inte fatta beslut i en sådan fråga!

 77. många länder i europa vägrar skriva under.. o dessa har regeringar.. men sverige har ingen regering…. att skriva under ett sådant avtal strider inte bara mot sv. lag.. o författning…
  det är dessutom helt vidrigt o diktatorisk… det är urkundsförfalskning!!! kriminellt beteende.. helt klart uppsåtligt..
  om lövfen skriver under.. då borde han dömas för förrederi!!! för det är exakt vad han då bevisar med sin underskrift vad han är!!

  sedan borde dokumentet anv. som bevis föremål nr 1. rivas upp då den inte har demokratiskt o folklig understöd.. o lövfen frihetsberövas! då han är farlig för landet sverige!!!

  • Ursäkta min ”okunnighet” men kan verkligen Sverige skriva under detta avtal när vi inte har en ”riktig” regering utan bara den soppan som sitter ”där uppe” …………?

   • Det finns väl en brottsrubricering som heter ”föregivande av allmän ställning” – om en som är bortröstad som statsminister i internationella sammanhang uppger sig vara statsminister i alla fall, då är det väl ett fall för åkalagare???

    • Intressant, men jag undrar om det gäller för statsministern. Det borde göra det. Å andra sidan hade i vi en gång en rikspolischef som gick omkring med en polislegitimation fastän rikspolischefen inte är en polis, men inte blev han åtalad för det.

 78. ”Journalistförbundet ger Nya Tider rätt

  I detta nummer skriver Dan Malmqvist om FN:s migrationsavtal ”Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration”, ett dokument som bland annat kritiseras för att frånta länder deras självbestämmande på migrationsområdet och sudda ut gränsen mellan legal och illegal invandring. Flera stater har därför deklarerat att de inte tänker skriva under avtalet. Svenska regeringen däremot säger sig vilja skriva under.

  En annan uppseendeväckande aspekt av dokumentet är att medier som rapporterar om problem med migrationen ska fråntas offentliga medel, samtidigt som kampanjer ska genomföras för att utmåla migrationen som något positivt. Vidare ska journalister ”utbildas” för att bli ”känsliga för” migrationsrelaterade frågor.”

  https://www.nyatider.nu/journalistforbundet-ger-nya-tider-ratt/

  Lägg märke till ordet ”utbildas”.

 79. Sparka alla på SVT och SR och banta ned utbudet till det nödvändiga endast. Anställ sen om de med rätt ”värdegrund”. Detta kan dock inte göras förrän det Svenska träsket är utrensat. Får vi nog vänta ett tag på tyvärr.

 80. Vi förbehåller oss rätten att förhandsgranska det ordets sammanhang innan det släpps igenom. Det låter som om du inte läst artikeln. När kvinnan berättade att migrationsavtalet även innehåller riktlinjer för journalisters beskrivning av migration, svarade han ”Ska FN ta in journalister på något slags utbildningsläger?”

  • Varför ska just det ordet förhandsgranskas?
   Ja han ställer följdfrågor på det inringaren säger, det är så journalister tenderar att göra, de ställer frågor. Det är inte att raljera eller vara spydig.

 81. Tragiskt för landet Sverige att folk måste ta till fulknep för att kunna få igång en offentlig diskussion om saker som berör ALLA svenskar. Vore det här landet lite sunt hade TV varit full med program som förklarade och hade neutrala diskussioner så folk själva kunde ta ställning inför ett val.

 82. Jag har ringt SVT flera gånger om detta, men dom vägrar göra reportage om det.
  Dom vet vi tvingas betala via skatten nu, så dom kan göra som dom vill.
  SVT tittarservice 08-784 20 00

  • Bra att du ringer men de tar inte in åsikter från folk. Statsmakten betalar dem för att föra ut rätt budskap och kväsa kritiker.

 83. Sammanfattning av ”Journalisten” Emanuel Karlsten:
  Fattar ingenting, läser ingenting, oinformerad, arrogant besserwisser

 84. Snacka om att vara indoktrinerad!
  ” . . det är ”olyckligt” när radiosändningarna kuppas”
  Emanuel Karlsten kan ju testa själv, förställa rösten och ringa slussen i ringP1 och säga att han vill tala om invandringens nackdelar t.ex. . . så får han se om han blir framsläppt ! Hahaha : D))

  Vi kan rekommendera att han lyssnar på sina kollegor Pascalidou och Täppas, så får han höra hur ”världsfrånvända” låter.

 85. I Jyllands-posten finnes det en svært interessant og tydelig betraktning om denne avtalen.
  Forfatter er Steffen Skovmand ( fhv. fuldmægtig i EU-Kommissionens Generaldirektorat for det Indre Marked og EU-diplomat i Rumænien og Ukraine, Sydals.)

  Bl.a. sier han om diskusjonen om pakten er bindende eller ikke: Om ikke juridisk, så er den i alle fall politisk bindende!
  ”Afgørende er naturligvis, at pagten er politisk bindende. Hvad menes der med det? Uanset pagtens tilsyneladende knæfald for de enkelte medlemslandes ret til at fastholde deres nationale rettigheder modsiges denne bestemmelse i både teori og praksis af de resterende bestemmelser i pagten. Sagt på en anden måde: Underskriftslande som Danmark vil ikke i praksis kunne opretholde national selvstændighed på immigrationsområdet, hvis man underskriver denne pagt.”

  Les hele kronikken:
  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11048590/glem-debatten-om-ikkebindende-hvorfor-skal-vi-egentlig-have-fns-immigrationspagt/

 86. Hörde detta i direktsändning och att påstå Emanuel Karlsten förlöjligade henne är knappast korrekt. Han framstår som väldigt okunnig och erkänner att hon aldrig kommit fram om hon nämnt vilket ämne hon avsåg diskutera. Sveriges Radio P1 är numera livrädda varje dag detta program sänds och ställer ofta in det så fort minsta anledning kan presenteras. Numera när riktigt vänsterprofilerade programledare som Täppas eller Alexandra Pascalidou har värdskapet är programmet så hårt censurerat att det blir nästan komiskt löjligt i sin politiska korrekthet. Finns ett praktexempel på hur det går till när en uppringare som vill diskutera ett tabubelagt ämne anses vara för obekväm och sedan inte kommer fram i sändning. Men hela diskussionen med den pk-utbildade tjejen i slussen blir inspelad och finns att avnjuta i helhet på YT.
  https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=9gYRA7c2xfY&app=desktop&ab_channel=JimmieMan

 87. Jag tyckte inte att han förlöjligade något. Han frågade bara om det då det var hon som formulerade det så. Dessutom fick hon prata till punkt. Men att medier inte tar upp detta är helt för jävligt. Det är inte demokratiskt att ett land skriver på saker som internationella avtal som berör hela landet när befolkningen inte får ta del av den informationen. Visar bara vilken jävla demokratur vi lever i!

 88. Att denna programledare inte ens kände till det här avtalet symboliserar ju väl allvaret i situationen. Varför talas det inte mer och högre om ett avtal som är så dåligt att flera framstående länder väljer att hoppa av? Varför ska Sverige som nation skriva på något där det inte ens råder solidaritet inom EU? Återigen ska svenskar tvingas till och ta ett ansvar för att andra vägrar. Men återigen, att avtalet är så hemligt att inte ens journalister känner till det är talande. För övrigt tycker jag inte att han var respektlös på något sätt mot kvinnan som ringde in.

 89. Den enda denne pellejöns till ”journalist” på SR förlöjligade var sig själv.

  Iaf i mina öron. Hade det varit något annat avtal som tom våra grannländer vägrar skriva på så hade det på varje redaktion varit något samtliga journalister blir tvingade att sätta sig in i.

  Men nu handlar det om att kringgå folket och då står public service trogna till förfogande för fläskfejjan!

 90. Jag undrar var man kan hitta mer fakta om dem förhandlingarna om FNs nya mirgrations politik så man kan läsa om den.?

 91. Emanuel Karlsten: ”mitt jobb som samtalsledare att stanna upp vid saker som låter världsfrånvända.” Nej. Ditt arbete som journalist på ett public service-organ är att granska, ställa kritiska frågor och vara politiskt neutral.

  Om Karlsten menar allvar, och påstår att han inte känner till det nya migrationsavtalet, borde det räcka som anledning att skicka tillbaka Karlsten till skolbänken.

  Är man journalist på Sveriges Radio, och numera statligt avlönad, bör man också ha grundläggande kunskaper i ett avtal som kan komma att påverka Sverige dramatiskt, beroende på om ”vi” antar avtalet eller inte.

  Att ratificera ett avtal som innebär en civilisationsmässig katastrof för Sverige, borde verkligen anses som världsfrånvänt. Här borde verkligen Karlsten ”stanna upp”..

  • inte omöjligen så spelar de dumma. världens media lär vara styrt av Satan och han belönar de som bedrar och jävlas.

 92. Det verkar vara enda sättet att få SR att ta upp avtalet. För att hamna på SVT får väl nån kvinna tuttflasha med nåt extremt budskap samtidigt. Statspropagandan verkar ängslig. Ungefär som Goebbels lär ha sagt, ”utan radion hade vi aldrig kommit till makten”.

 93. Allmänt känt att Svenska foket insett hur Svt/SRs vänsterjournalister mörkar de flesta sanningarna.När vi nu ska tvingas betala licensen via skatten bör det rensas ut bland skadade journalister som trott att dom gjort rätt.

  • Allmänt känt att de flesta av svenska folket inte insett hur SVT/SR mörkar de flesta sanningarna ..snarare. Det är en en minoritet om högst 20 % som uppenbarligen är vakna i frågan. De flesta är sheeple och litar dessvärre på att det mesta av det som regimmedia basunerar ut är sant. Tyvärr..

  • Ja nu bör man verkligen kunna få se en neutral public service verksamhet. Men jag hyser inget hopp för detta. Varje gång man försöker att lyssna/titta så knäpper man snart av pga den uppenbara vänstervridningen/uppfostringsattityden/mångfaldskvoteringen som numera står en upp i halsen så pass att man blir spyfärdig.

 94. Självklart inget omskolningsläger….. Media ”bidragen” kommer bli mer selektiva, ungefär som dagens annonsintäkter. PayPal och andra betaltjänster online kommer pga ”värderingar” vägra sin tjänst till alla som FN dömer ut som jaschister.

 95. En fanfar och stående honnör till denna kvinna!

  Public service är den största samhällsfara vi haft genom tiderna, kommer det att visa sig för de som ännu inte förstått!

  Det finns ett engelskt talesätt som lyder; Time has a wonderful way to let you know what really is important!

  .

 96. Helt underbart civilkurage denna kvinna visar upp! Hatten av!
  Hoppas att många lyssnade och tog sig i kragen och läste på lite.

 97. ”– För mig var det en absurd sak som sades. Då var mitt jobb som samtalsledare att stanna upp vid saker som låter världsfrånvända.”

  Detta stämmer, han ska stanna upp och ställa frågor när frapperande fakta och teorier serveras. Däremot ska man respektera och låta inringaren få komma till tals. Att fråga varför hon inte talade sanning i SR:s sluss är inte heller konstigt. Det var ändå bra att Karlsten bad om ursäkt.

  Det är förresten komiskt att Karlsten tolkar Global Compact som världsfrånvänt. Ibland kan sanningen chocka den bäste

 98. Såg just programmet om Akademien. Den 10.e är det Nobelmiddag. Åkesson är som vanligt inte bjuden pga ”värdegrunden”. Akademiens ledamöter lär väl anses ha en finare värdegrund? Hur långt kan Magnus Storch och Lars Heikensten sträcka sig?

 99. Patetiskt att Karlsten låtsades inte känna till migrantavtalet. Verkar annars vara det största samtalsämnet på SR just nu. Har läst kommentarer där man beklagar sig över att så många ändå känner till migrantpakten. Vad ska man göra med SR?

 100. Vi lever ju redan i en totalitär stat så kan det bli så mycket värre?
  Skickar en blomma i tankarna till ”kvinnan”.

 101. Jag hörde samtalet i sändning och det var en rätt intressant upplevelse(understatement). Kvinnan säger att hon inte vågat säga rätt ämne i slussen, bara det borde få s.k. ansvariga att reagera – kan man inte säga som det är eller framföra vissa ämnen i landet längre utan är tvungen att ljuga sig fram? Ja, mina ansvariga damer och herrar, så är det! Ni har gjort ert bästa för att ”täppa till truten” på oss som vill säga sanningen och föra fram obekväma budskap. Min nästa tanke var att eftersom kvinnan använt sig av ämnet ÅRETS JULKLAPP så kan jag säga att detta är ÅRETS JULKLAPP från överheten till de som arbetar och betalar för alla andra som inte lyft ett finger för sin försörjning! men i praktiken är ålagda att försörja dem som överheten så bestämt. EN VERKLIG JULKLAPP; EN VERKLIG ÖVERRASKNING!!!! Genom att förtiga och inte diskutera konsekvenserna av detta migrations- och flyktingavtal blir det så småningom en verklig överraskning för de som kommer att få betala för upplägget. Så GOD JUL till de som betalar för överhetens godhetsnöje i det här landet, hälsar …….. fyll i själva vilka namn ni vill ha med!

  • Ja, landets ledning är förljugen som satan, och det smittar av sig på vanligt folk – eller var det tvärtom? Överallt spelas numera en förljugen teater, där vissa sanningar är TABU. Dessutom fortsätter våra valda att lära folk hur man bäst mobbar och kränker demokratiskt valda representanter, så ungdomen i skolorna vet hur man ska bete sig i livet! Effekten syns redan tydligt. Fy för sanningens dödgrävare – hela regeringen och myndigheterna!

 102. Jag hörde också samtalet, bra gjort av kvinnan. Programledarens agerande var precis vad man kunde vänta sig av anställda av det ”oberoende” public service. Täppas och Pascalidou skulle nog gå ut lite hårdare mot henne misstänker jag.

 103. Programledaren vill ha mångfald i programmet, en dålig förevändning att sålla borta obekväma inringare som vill göra svenska folket uppmärksam på det som folket borde få veta men som SR inte vill ska komma till allmänhetens kännedom. Är Sverige en öppen demokrati när de som vill få sin röst hörd i SR måste ljuga för att få yttra den. Emanuel Karlsten spelar ovetande om FNs migrationsavtal, självklart känner han till det, annars är han ingen journalist.

 104. Bra gjort av henne.
  Modigt föredöme till kvinna.
  Hennes anhöriga kan vara stolta.
  Idioten bevisar ju dessutom att hon talar sanning om mörkandet genom att PK servilt bedyra att han inget vet om självmordspakten.
  Synd att hon inte slog ner på detta eller sa åt honom att det står om skolning av media i texten.

LÄMNA ETT SVAR