Henrik Arnstad: Hanif Bali samarbetar med nazister

➤ TWITTERBRÅK För ett par dagar sen anklagades moderaten Hanif Bali för att ägna sig åt vuxenmobbning då han hånat Henrik Arnstad. Nu hävdar Arnstad själv att Bali samarbetar med Nordiska motståndsrörelsen.

Det var efter en uppmärksammad och vida hånad artikel i Södermalmsnytt som även Hanif Bali tog upp Henrik Arnstads nya och enligt egen utsago livsförändrande hobby: el-skejt.

”Årets cringevideo när Arnstad åker el-rullbräda”, tweetade Bali då och anklagades direkt för att ägna sig åt vuxenmobbning.

”Det senaste dygnet var en praktisk uppvisning i samarbetet mellan Hanif Bali-moderaterna, det rasistiska hatet och nazisterna. Skrämmande”, påstod Arnstad på fredagen.

På lördagsmorgonen tweetar Arnstad ut en bild på pappersupplagan av Södermalmsnytt i vilken artikeln om honom själv finns med. Till bilden skriver Arnstad: ”Nu blir väl Hanif Bali och hans nazistvänner i NMR jättesura?”

Då en person frågar ifall Bali har vänner i Nordiska motståndsrörelsen svarar Arnstad: ”Ja de samarbetar, fick jag extremt obehagligt erfara i veckan. Tänker skriva om upplevelsen vid tillfälle. Livsfarlig utveckling.”

Ytterligare en person sammanfattar situationen på följande vis: ”Du är medelålders och åker el-skateboard, stor humor. Bjud på den istället för att koppla in nazism. Det om något är ’livsfarlig utveckling’.”

Författare av texten

Andreas Nilsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.