Henrik Arnstad: Hanif Bali samarbetar med nazister

Delningar

➤ TWITTERBRÅK För ett par dagar sen anklagades moderaten Hanif Bali för att ägna sig åt vuxenmobbning då han hånat Henrik Arnstad. Nu hävdar Arnstad själv att Bali samarbetar med Nordiska motståndsrörelsen.

Det var efter en uppmärksammad och vida hånad artikel i Södermalmsnytt som även Hanif Bali tog upp Henrik Arnstads nya och enligt egen utsago livsförändrande hobby: el-skejt.

”Årets cringevideo när Arnstad åker el-rullbräda”, tweetade Bali då och anklagades direkt för att ägna sig åt vuxenmobbning.

”Det senaste dygnet var en praktisk uppvisning i samarbetet mellan Hanif Bali-moderaterna, det rasistiska hatet och nazisterna. Skrämmande”, påstod Arnstad på fredagen.

På lördagsmorgonen tweetar Arnstad ut en bild på pappersupplagan av Södermalmsnytt i vilken artikeln om honom själv finns med. Till bilden skriver Arnstad: ”Nu blir väl Hanif Bali och hans nazistvänner i NMR jättesura?”

Då en person frågar ifall Bali har vänner i Nordiska motståndsrörelsen svarar Arnstad: ”Ja de samarbetar, fick jag extremt obehagligt erfara i veckan. Tänker skriva om upplevelsen vid tillfälle. Livsfarlig utveckling.”

Ytterligare en person sammanfattar situationen på följande vis: ”Du är medelålders och åker el-skateboard, stor humor. Bjud på den istället för att koppla in nazism. Det om något är ’livsfarlig utveckling’.”

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

579 KOMMENTARER

 1. Bilden i artikeln samt Arnstads uttalande är mycket roande. Häll på att garva ihjäl mig. En bild säger mer en tusen ord sa de gamla kineserna. I det här fallet är det otvivelaktigt att bilden säger mer än hundratusen ord. Men vi ska vara snälla mot de med mindre intellektuell förmåga. Kan ingen kompis till Arnstad hjälpa till. Det börjar bli väldigt mycket lyteskomik.

 2. Arnstad behöver ingen hjälm, han har inget att skydda. Däremot behöver han hjälp. För i hans värld är alla som inte slänger sig ner och avgudar honom rasister, fascister och nazister. Finns inget mellanläge för den karln, utan allt är svart eller vitt.

  Men det största problemet är att vi ger honom så mycket uppmärksamhet. Vi borde istället fullständigt ignorera honom. Se honom för vad han är: en förvuxen barnunge. En som tror på sin egna storhet och förträfflighet.

  Fanns en tid jag avskydde honom. Numera tycker jag bara synd om honom. Jag ser honom som en patetisk liten figur, en lika trasig människa som tragisk. Bästa för honom är att han inte får någon uppmärksamhet. Varför? För då känner han inte detta vansinniga behov av att ständigt hävda sig, och vråla om olika ”ister” som han ser precis överallt. Då kan han istället få en chans att rannsaka sig och komma till insikt.

   • Var han befinner sig fysiskt, spelar mindre roll då hans hat sprids över hela landet.

    Karln har ju bland annat hotat med att skjuta pilar på helt random människor, med motiveringen att var fjärde är SD:are, och om han skjuter var fjärde, gör han Sverige en välgärning… Alltså, karln är ju så infernaliskt galen i sitt glödande hat. Han är en lika stor fara för sig själv, som för omgivningen. Och att han får sprida sitt hat i regeringen, utan någon form av motsägelse, visar ju hur farligt det över lag är.

    Att han är mytoman, det är ju allmänt bevisat. Och att han har ett oresonligt hat, det är ju också bevisat. Han fabricerar vilka ”bevis” som helst, bara för att visa att han har ”rätt”. Och i hans ögon har han alltid rätt. Han varken ser, eller inser, vilken babblande dåre han är. Men det är inte det värsta. Det värsta är att folk tror honom…

    • Den där reformen som gjorde att sådana som han går lösa,helt obevakade bland vanligt folk måste väl vara det största misstag som har gjorts?Man ser följderna dagligen,men det talas inte så mycket om det.

     • Löfven har gått ut och sagt att han har Arnstad som rådgivare i frågor angående SD, då Arnstad är ”expert” på SD…

     • Jösses har han varit medlem i SD eftersom han är en sån expert?Två ”snillen”
      slår sina huvuden ihop och alla blir nazister,minns ett tv-program där Arnstad
      även kallade Danmarks ministrar för nazister,hoppas de förstod att den gubben
      inte har alla hemma.

     • ja det är sant det har jag hört löven säga under någon debatt han har även sagt att dom döda flyr för sitt liv många grodor har kommit från den munnen o fler lär det nog komma vad det lider

  • Han har ju en svårartad nazzenoja som jag tror även Löven blivit smittad av för i varje debatt
   med SD så börjar han gagga om naziströtter.Kanske elchocker kan ta bort den värsta nojan.

   • Ja, Löfvens rabida hat mot ett parti har ett löjets skimmer över sig. Och inte bara han, alla de övriga partierna. Ofta känns det som att deras ständiga hat och angrepp mot SD:s förflutna är skuldkänslor över sitt egna förflutna. De har både lik och skelett i sina garderober, och de gör vad de kan för att hemlighålla dessa. Detta får inte komma ut, så de gapar och skränar för att få folk att se åt ett annat håll.

    • Ja sossarna projecerar sin egen nazisthistoria på SD, men Löven borde väl
     fatta att alla svenskar redan vet vad detta skallmätarparti sysslade med i sitt
     rasbiologiska institut, Hitler fick ju många goda råd och ideer därifrån.I varje
     debatt där SD är med och Löven börjar orera om sina järnrör och nazister så
     väntar jag på att Jimmie ska påminna Löven om sossarnas skräckhistoria och
     fråga honom om hur han kunde gå med i ett sånt parti,Löven brukar ju fråga
     Jimmie hur han kunde gå med i SD, det vore intressant att höra svaret men
     Jimmie ställer honom aldrig mot väggen och kräver svar fastän han blir så
     illa behandlad av denna despot.

     • Jag har också, sedan länge, väntat på att Åkesson ska fråga Löfven om hur sossarna exempelvis nominerade Hitler till Nobels fredspris, skapade koncentrationsläger och kastrerade människor de ansåg inte skulle ha rätten till att få barn.

     • Om du är med i SD och träffar Jimmie kan du väl be honom att intervjua Löven
      om sossarnas smaskiga historia i en allmän debatt så kanske han lägger ner
      nazitjatet.

     • det kommer han aldrig att göra det är ju det enda försvar han har att komma med det bästa han vet det är att skita ner JÅ så mycket han kan det spelar ingen roll om det inte är sant

   • Han har uppenbarligen smittat Fredrik ”Vårtanen” på AB också, med tanke på att hans ledare handlar om SD stup i ett.

    • stollarna vet ju att deras existens står på spel om SD skulle få för stort inflytande då gäller det att kämpa för sin sak

 3. Ni ser ju hur illa berörd han blev av en enda liten kommentar? Den berörde verkligen hans superkänsliga ego, och därmed var han tvungen att gå till attack mot Hanif Bali.

  Ingen vettig människa tror väl att varken Bali skulle vilja samarbeta med nazister, lika lite som nazisterna skulle vilja samarbeta med Bali? Att Arnstad tror det, det tror jag fullt ut, men han är ju inte vettig.

 4. Jag tycker Hanif Bali ska stämma Arnstad för ärekränkning och förtal. Det finns ingen anledning att han ska svälja den grova förolämpningen och det är dags att Arnstad får stå till svars för alla förtal han gjort sig skyldig till. Även om han är en tragisk sate.

 5. Arnstad får gratis reklam! Det går att skriva om allt t o m det löjeväckande muntyfus
  barnet himself. Arnstad älskar mothögg i verbal mening, han frodas och växer.

 6. Den som skämtar om vänsterfolk blir kallad nazist. En sorglig utveckling!

  Arnstad tar sig själv på mycket stort allvar. Han är som en seriefigur, där man medvetet överdrivit vissa personlighetsdrag. Arnstad borde ta det hela med humor.

 7. Rimligtvis finns det någon slags gräddfil i vårdköerna när man är i så pass dåligt skick så att man utgör en fara både för sig själv och andra.

 8. Att åka skateboard kan för Henrik vara ett sätt att träffa andra unga pojkar?
  Samma intellektuella nivå.
  Michael Jackson varning.

 9. Allt o alla utanför Arnstads tankevärld är nazister o som talskrivare till Löven, har även han smittats av denna paranoida vanföreställning.

 10. Är det inte såna näthatare som statsministern satt Säpo på att spåra upp och lagföra?

  Arnstad ska inte komma undan med sina kränkningar. Hanif Bali bör polisanmäla honom. Visserligen har Arnstad ett underhållningsvärde, men det finns en gräns även för vad brädåkande mytomaner får vräka ur sig. Den gränsen borde också statsministern och den som kallar sig justitieminister uppmärksammas på. Därifrån kommer det värsta hatet, då riktat mot SD…

 11. Så söt bild på Arnstad. Ser ut som Arnstad är på väg till till sin första dag i förskolan trampandes iväg på sin rosa trehjuling. Hjälmen då? Är nog bara som en dekoration för jag gjorde ett experiment härom dagen då jag släppte en boll av kork från balkongen o inte hel förvånande så förblev korken helt oskadd.

 12. Ja men visst att Bali som har invandrarbakgrund är nazist?! Är HA inte klok eller ? Han är tydligen själv beundrare av Kim Il Yong , eftersom han måste svartmåla och naziststämpla alla som har en annan åsikt.. han har tydligen monopol på sanningen… man skulle kanske anklaga honom för att vara mutad av IS undrar vad han skulle gilla det!!

 13. Bara att titta på bilden på Herr Arnstad så blir man genast varse om att allt nog inte klingar i samton under hjälmen.

 14. Ha ha, han har en sjuklig fixering vid nationalsocialism, systerfalangen till hans eget parti.
  Det måste väl finnas någon medicin?!

 15. Skicka ut den bilden över hela världen:
  ”This man is an expert consultant closely connected to the prime minister of Sweden”
  Ha ha

 16. Löven o nu även Morgan Johanssons retorik, har sina rötter hos låtsashistorikern ovan. Nazism används i alla sammanhang o har blivit regeringen Lövens mantra.

  Att man sitter i samma politiska block som kommunister, verkar inte bekymra detta sällskap, trots att kommunismen mördat fyra gånger fler människor än nazismen o att båda ideologierna är lika avskyvärda.

 17. Problemet är inte att Sverige kryllar av stollar som slåss mot väderkvarnar – Det finns ju mentalt störda individer i alla länder.

  Nej, problemet är att i Sverige ges de en plattform….
  I ett normalt land ler man lite överseende när den sjukes vanföreställningar svämmar över. I Sverige hamnar de på första sidan, åkandes på elektriska rullbrädor. Man låtsas att de är normala.

  • Förstår inte varför han har hjälm överhuvudtaget? Det är ju inte direkt som att han har någonting som kan ta skada innanför pannbenet!

    • Då kan man ersätta honom med en papegoja! Gojorna har ungefär lika stora debattalanger som Arnstad och är dessutom trevliga att titta på, vilket man knappast kan säga om Pansargeneralen Arnstad!:D

 18. Kika på hans Twitter sida .
  Den är, Tja en inblick i när någon lever i la-la land.
  Medelålders småfet man som leker med sin pilbåge och elskate, citerar en mördar replikant ur en av tidernas coolaste filmer . Till det kallar sig för Scholar in history.
  Självbilden är det då inget fel på. Dock så verkar verklighetsförankringen.
  Tappat både ankare och lina .
  Fast linor kanske det har blivit för många?

 19. 1. Underbart passande bild, som klart illustrerar det jag länge har påstått: det räcker med att se mannen för att inse att han är tokig

  2. ”Hanif Bali och Nazisterna”, låter som en ypperlig titel på en barnbok, skriven av valfri ”journalist” för att sedan gratis delas ut bland Sveriges lågstadieelever

  (2 var såklart ett skämt, men risken finns ju att typ Fridolin gör något sådant)

 20. Några bilder på Arnstads Facebook säger mer än tusen ord…..
  Måste ses….
  Själv så fick jag mig ett gott skratt…han har verkligen mindervärdexkomplex och storhetsvansinne på en gång..

 21. Henrik Arnstad
  Adjungerad lärare
  Intitutionen för naturvetenskap. miljö och teknik. På Södertörns högskola.

  Journalist och lärare på distanskursen ”Att skriva för webben och
  interaktiva medier”. Arbetar i övrigt med vetenskapsjournalistik och
  författarskap inom historia.

  Hobby. Elskejta på södermalm. Samt undersöka om inte alla är nazister i alla fall.

 22. Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali måste absolut göra en polisanmälan mot Henrik Arnstad för brottet förtal, enligt Brottsbalken 5 kap. 1 §:
  ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.”
  2 § ”Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.”
  Brottet måste anses som grovt då det drabbar en folkvald riksdagsman och är ägnat att medföra allvarlig skada för riksdagsmannen Hanif Bali.
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700

 23. Det 50-åriga barnet åker skateboard, och leker krigare mot allt och alla.
  Undrar om han tvättar sina kläder själv, eller om det är mamma som gör det ?

 24. Hur lyckades han koppla ihop Hanif Bali med NMR. Finns det över huvud taget någon substans i det ?

  (då tror jag alltså inte att det finns någon riktig koppling. Men kan nån från NMR gillat något Hanif Bali skrivit på FB för femton år sedan eller vilken annan långsökt koppling finns det)

 25. Jag börjar förstå. Alla som herrn Arnstad inte gillar är nazister!
  Mer behöver man alltså inte göra, än att finnas till för att få tillmälet.
  Hur bär man sig åt för att få bli utnämnd till anhängare av någon av de andra folkfientliga ideologierna, alltså islamism och kommunism?

 26. Vilket gäng Henrik Arnstad, Stefan Löfven och Dan Eliasson! Kan se dem tillsammans åka skateboard och alla har bomber jacka.

 27. Arnstad, ständigt denne Arnstad. Vad är det för fel på denna individ ? Det går naturligtvis inte att ”vuxenmobba” Arnstad, eftersom han helt uppenbart inte är vuxen. Den ende som KAN mobba Arnstad är Arnstad själv. Det gör han däremot med en nästan beundransvärd bravur. Han borde ta sina tabletter varje morgon, men det blir ju mycket roligare för oss andra om han låter bli. JÖSSES SICKEN CLOWN.

 28. och du arnstad samarbetar med kommunister.. så du borde veta vad det betyder för polacker som är väldig nationalistiska av sig.. kortfattad så tycker vi så här:

  Ät skit!!!

  • Burar till N-frontarna ??..att polisen skulle sätta sina gullegrisar från afa-expo-revolutionära kommunister , i stålburar tror jag inte på.
   Sedan kommer våldsamma mördarkommunister att ”av misstag” ges tillträde till dom i burar fängslade.

   • Nopp,det är i första hand inför EU-mötet som hålls i Göteborg i början av november när afa-packet å vänstern ska slå sönder stan igen som 2001.Då drar dom ihop samma gäng som slog sönder Hamburg å Mattias Våg är väl frontfigur så han kan slå ner nån journalist igen

  • Det byggs för EU-mötet som ska hållas i Göteborg i början av november.När vänsterpacket å AFA ska slå sönder stan igen som 2001.Men sen kom dom på tanken att man kan ju använda det inför demonstrationen 30 sep.Eftersom vänstern har hotat med att dra ihop ca 10 000.Så det blir nog dom som kommer att hamna i dom flesta burarna

 29. Henrik Arnstad har nyligen åter anklagat kungahuset för att ha döpt ett spädbarn efter en nazist.
  Själv har han samma namn som Reichführer för SS, Heinrich Himmler. I tyska Arnstadt hade nazisterna ett koncentrationsläger under andra världskriget.
  Henrik Arnstad kanske skulle byta namn själv innan han nazistanklagar andras!

 30. en cykelhjälm har man på sig för att skydda sin hjärna.. vad har arnstad hjälmen på sig för?? hålla peruken på plats.. för han har ingnen hjärna.. han är lika hjärndöd som stolpen han cyklar på inom 2 sekunder… därav hans minn som ett stolpskott!!!

 31. Säga vad man vill om Arnstad, men att någon skulle kunna göra en parodi på honom som blir absurdare än originalet är helt omöjligt.

 32. Det är väl lite skillnad på att skriva ”cringevideo” om en bild där Henrik Arnstad fjuttar omkring på en el-rullbräda och att beskylla någon för samröre med en nationalsocialistisk organisation. Dessutom HAR bilden faktiskt något av ett löjets skimmer över sig, en medelålders man som åker rullbräda.

  Men det verkar som att Arnstad på något sätt är programmerad till att skrika NAZIST!!! så snart något går honom emot. Personligen tror jag att han inte riktigt befinner sig i samma verklighet som de flesta av oss.

 33. En förvuxen jättebäbis med hjärna likt en guldfisk ser nazister överallt. Det är omöjligt att inte skratta åt dåren.

 34. Han uppvisar alla tecken på en person som man gjorde allt för att låsa in en gång i tiden. Fanns ju speciella bilar med män i vita rockar som hämtade folk förr.
  Men va vet jag jag är inte utbildad inom det området men nog verkar han rätt galen.

  Socialdemokraterna tvångssteriliserade ju folk och bokförde vad folk tyckte dessutom mätte de skallarna och klassade dem efter olika raser precis som nassarna gjorde så jag tror inte Hanif är nasse om man går efter de kriterierna.

 35. Det är inte nog med att han ser ut som
  en stor jävla tönt
  det är precis vad han är
  otroligt att det finns en klick som lyssnar
  och t.o.m. tror på kålhuet

 36. Sveriges främsta nazijägare har återigen uttalat sig med stort mått saklighet och finess. Pansargeneralen skulle naturligtvis i dom flesta samhällen sitta inspärrad och medicineras för sina vanföreställningar, men tyvärr så har ju inte vården i Sverige dom resurserna. Så det är bara att vänja sig vid att psykotiska människor springer omkring på våra gator. En tragisk utveckling och jag lider med Arnstad och hans anhöriga.

 37. Man kan tycka vad man vill om Arnstad. Men många av kommentarerna här befinner sig faktiskt på samma låga om inte lägre nivå än dom som Arnstad själv brukar komma med. Lite för mycket personpåhopp och olika varianter på nedsättande kommentarer för min smak.

  För övrigt tycker jag faktiskt han borde ha cred för att han som 50-åring åker runt på en el-skejt i Stockholms innerstad. Det är det nog inte alla i den åldern som varken kan eller vågar göra.

 38. Vänsterpackets bästa röstfångare är nazisterna och deras demonstrationer
  Allt arbete som SD lagt ner och nått framgångar med håller nu på att raseras av nazistslöddrets skränande
  Folk förknippar SD med nassarnas skränande och vill inte befatta sig med idioterna
  Om nasseidioterna går och gömmer sig och täpper till truten så kan SD på ett seriöst sätt få bukt med islamplågan

 39. Det var väl dödfött att be arnstad och en så felkopplad hjärna att inte ”koppla in” nazism. Hans psykiska sjukdom vad det än är har konsumerat hela hans person.

  ”Tänker skriva om upplevelsen vid tillfälle. Livsfarlig utveckling.””, man blir rädd när man läser en sån fras. Det fullkomligt gnistrar där uppe i kabelhärvan.

 40. Är det inte Stockholmdirekt som ger ut Södermalmsnytt? Dvs en väldig politisk färgad blaska , där kommentarer som inte följer sanningsministrets mall för vad man få tycka censureras. Södermalmsnytt är en gratis tidning, deras journalister urfarder till det som kalla för fake news idag.

 41. En vän träffade Arnstad promenerande i riktning mot Södermalm häromdagen och frågade professorn, – vart är du på väg. Varvid hen svarte, – HIT LER jag min bräda var dag då batteriet är slut.
  Min vän frågade, – är du riktigt klok. Vi andra vet.

 42. Visst kan det vara i viss mån roande att lyssna eller läsa om en dåre men om man hejdar sig en smula är det lite sjukt. Arnstad lider sannolikt av en själssjukdom som gör honom inkapabel till vettiga tankar. Kanske inte så lämpligt att lämna ut en dylik person till allmänheten. Låt honom umgås med Stefan Löfven i lugn och ro!

 43. Om Hanlif Bali är nazist och Arnstad har rätt. Är det så surrelistiskt att inte ens Salvador Dali skulle kunna komponera ett sådant konstverk. Kanske betyder det att Arnstad är den störste av alla surrealister. Vad vet jag. Man måste nog ta LSD för att förstå Henrik.

 44. Ja, varför skulle man inte kunna få elskejta fast man är i 50-årsåldern? Jag skulle gärna prova!
  Jag tycker att det är Arnstads på gränsen till patologiska uttalanden som ska bemötas med motstånd. Låt honom i övrigt ha vilka hobbys han vill.

  • Sätter mig inte emot elskejtandet . Utan den totala världsfrånvända personlighet han verkar lida av. O trots det så bor bra tjänar förmodligen gott.
   Att våga gå egna

 45. Alltså skit i den här snubben nu. Han har sagt sitt. Skall han exponeras något mer så får väl SVT ta tag i det. Vi andra har liksom förstått hur det ligger till.

 46. En sådan patetisk figur saknar såväl självdistans som humor. De finns i horder inom vänster- feministrörelsen och tillför inte världen något gott.

 47. Så fort jag ser eller hör ett uns av / om denna ”historieprofessor” får jag sura uppstötningar och känner vämjelse, jag undrar just varför:-(

   • Ja han tror verkligen på honom och har blivit lika angripen av nazinojan som Arnstad så
    det märks vem Löven har som rådgivare och det börjar bli otäckt när det är två lika
    yrmössor som styr landet,de måste bort från all makt.

    • Stefan Löfvens egen morfar, Ludvig ”Ludde” Löfven, var en mycket aktiv svensk nazist.
     Även Stefans mamma, Siri Löfven, var som ung med i naziströrelsen, avslöjade AFA-veteranen Tobias Hübinette. http://www.tobiashubinette.se/sss.pdf
     Det är inte många i dagens Sverige som kan uppvisa ett sådant spännande politiskt släktträd i två generationer som Stefan Löfven.
     Stefan Löfven bör således vara lite mer återhållsam, då han rabblar sin från Henrik Arnstad inlärda agenda och mantra om andras nazistiska och rasistiska rötter.

     • Om man hade ett sånt släktträd med nazzerötter och med i ett parti som öppnat
      ett rasbiologiskt institut som gav Hitler råd och tips som han använde flitigt så
      skulle man inte andas ett ljud om vad SD är och gör, de är ju inte ens i närheten
      av det som skallmätarpartiet sossarna har sysslat med.

 48. Finns det någon seriös person som tror på Arnstad? Hans beskyllningar om att den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali skulle ha samröre med NMR faller ju på sin egen orimlighet.
  Titta på en bild av NMR:s demonstrationer! Hur ser deltagarna ut?
  Titta på en bild av Hanif Bali!

  Arnstad befinner sig i sitt eget slutna universum.

 49. Självklart finns det ett samband i hans barnsliga beteende att leka med leksaker och hans omogna uttalanden.
  Den vuxna person som inte förstår det, säger det en hel del om.

 50. ”Kim Jong-Un: Trump olämplig att leda USA”. Den uppfattningen har vi hört svensk media förmedla sedan Trump blev president.

 51. Arnstad är en parodi på sig själv.. Den vuxne mannen som åker bräda och tar det på allvar..

  I USA finns det vuxna brädåkare som har det som sin livsstil sedan barnsben och födokrok som vuxen och det har jag all respekt för..

  Men Arnstad är bara ett vuxet, men ack så sorgligt, barn som försöker överleva i en för honom främmande vuxenvärld.

 52. Ska bli mycket intressant att se hur han länkar ihop Hanif Bali med NMR. Mest troligt har väl någon tillhörande NMR lagt en liknande kommentar som Bali dett brukar ju räcka för att tokdåren Arnstad går igång. Framtida förtalsmål kanske??

 53. Jaså, så ”nazist” är man om man twittrar något elakt skämt?
  I sådana fall så var väl inte det där med nazism så farligt, så då tror jag att jag ska ta och bli nazist.

 54. Henrik är en kommunist. Nu är det ju också som såhär att kommunismen är den ideologi som har stått för de absolut värsta folkmorden genom tiderna.
  Kommunismen innehar en helt ohotad första plats på den prispallen.
  Men kommunisterna vann andra världskriget så det är dom som skrev historieböckerna. Inget konstigt med det så är det helt enkelt bara.

 55. Inte ens på cirkus hade han fått arbete då han är en usel clown. Tycker inte om vuxen mobbning, men för Arnstad kan jag höra ett undantag.

 56. Herr Löfvens nazist-expert har uttalat sig! Tur att herr Löfven har så många goda experter att lita till. Politiken måste ju bli bra…

 57. Jag minns en sketch av Monty Python: en frågetävling med, jag minns inte alla, Marx, Lenin, Mao. Oavsett fråga så tog deltagarna upp ”klasskampen” även när frågan var vem som vann Premier league. Likaså med Arnstadt, svaret är bara ett, nazism.

 58. Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali måste absolut göra en polisanmälan mot Henrik Arnstad för brottet förtal, enligt Brottsbalken 5 kap. 1 §:
  ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.”
  2 § ”Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.”
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700

  • Jo, kanske… Men det vore att skänka legitimitet till Arnstad. Tror det är bättre att bara negligera honom. Finns inte mycket att vinna mot en obstinat som Arnstad. Låt hans ord stå för honom och sänk dig inte till hans nivå.

 59. Pottringen har väl inte vuxit bort på herr Arnstad,han närmar sig nu med stormsteg sandlådenivån.Men stormen i hans vattenglas lär aldrig ta slut denne förvirrade tok kommer alltid med motargument av låg intelligensnivå

 60. Väntar med spänning på Arnstads bevis. Vilket är mest skrämmande; att Bali samarbetar med nationalsocialister eller att nationalsocialister samarbetar med en icke-arier?

  Arnstad är en pajas!

 61. Det lyser med sin fullständiga tydlighet vem som är Stefan Löfvens rådgivare.En blind som leder en blind, en idiot som ger en annan idiot råd, ja ni ser alla hur det går.

 62. Finns det någon som tar denna trans-hen på allvar?
  Nazist hit och nazist dit och i själva verket är han den största. E han ett konstprojekt eller vad e hans problem.

 63. Sluta kalla arnstad för förrädare för dom han säger sig ha kontakt med, the quantomlords i yttre rymden dom finns inte på riktigt

 64. Henrik Arnstad inte bara samarbetar utan är själv en fullfjädrad vänsterfascist vilket torde vara sju resor värre. snacka om att vara förståndshandikappad.

 65. Är PANSARGENERALEN Arnstad i farten igen heheheheheh han är en FULLBLODSIDIOT som tur är genererar han många röster till SD

 66. Jag är helt övertygad om att pansargeneralen inte är i sitt sinnes fulla bruk. Det är sorgligt och ett lågvattenmärke av yppersta världsklass att etablissemanget har försökt bevisa en tes genom att hänvisa till, vad jag menar, kan liknas vid en mentalpatient.

 67. Detta är allmän tillståndet i landet nu, svetsarn som bestämmer och galningar som Arnstad som sätter nivån på debatten, kan det gå på annat sätt?

 68. Det är nåt allvarligt fel på den här stollen…Och det mest skrämmande är att regeringen använder galningen som”expert”….

 69. En till som uttalar sig utan att ha belägg för vad han säger falsk anklagelse måste vara åtalbart men det är nog det inte det är bara åtalbart om man säger något som inte passar pk eller tidningarna

 70. Till ”pseudohistorikern” Henke.
  Ett gott råd till dig – Henke, om du ”skulle titta in här”. Var noga med hjälmen, så att du inte förvärrar dina skador vid ett eventuellt fall.

  Men glöm inte heller att det finns andra faror, som lurar runt hörnet – som någon av ”grabbarna i lumpen varnade”: ”Sätt på dig hjälmen – det är hackspettar i luften!”

 71. Nu har jag letat rätt på den där videon, där han åker en elektrisk skateboard. Det är verkligen cringe, det är tragiskt.

 72. Börjar det inte bli dags att tvångsomhänderta den här lallande idioten snart? Hanif Bali samarbetar med NMR? Det kan inte stå rätt till i skallen där

 73. Hahaha… Försök inte…

  Bilden är manipulerad i Photoshop.

  Hela Södermalm vet att Arnstads rullbräda är ett skräckinjagande monster, kraftigt bepansrat, på 2 ton.

  Kulsprutetorn i för och akter.

  Vi talar ju här om en femstjärniga pansargeneral och fältmarskalk.

  Typisk PK-tidningen Södermalmsnytt att försöka luras med fake news.

  • Arnstad har ju skrivit en bok. Svart på vitt alltså som de sa för 100 år sen. Löfven borde lära sig att en del av det som skrivs är till för att påverka s.k. fake news.

 74. Henrik är riktigt bra på historia, och som alla vet brukar historien upprepa sig. Skulle inte förvåna om vi ser nya gaskammare i EU de närmaste 20 åren. Skrämmande tanke, men inte omöjlig.

 75. Är det någon som vet om der Oberpanzergeneral Heinrich von und zu der Arnstadt ”förbättrat” sitt CV ytterligare…?

  Kanske man kan gissa på:

  * Vicekung av Gotland…?

  * Skyddshelgon för alla mytomaner och pratkvarnar – utnämnd av Påven…?

  * Befälhavare över NATO…?

  * Chef över hemvärnet i Eslöv…?

 76. Arnstad är inte bara galen. Nu har det gått så långt i hans galenskap så vi kan snart förvänta oss att han briserar och bränner av allt han har. Frågan är vad som händer då? Går han bärsärk? Poppar en artär i skallen? Finns sinnessjukdom i släkten?

 77. Förmodligen beror hans nazi-noja på att han är döpt efter nazikoryfén Heinrich Himmler. Försök ha överseende med token.

  • Hanif Bali kanske kontrar med en mjölk selfie ????!! ???????? DÅ måste ju arnie go nutz ???????? ?!
   Men snabb fråga, var kom den där rasismen ifrån han svamlar om ?? Det andra också, men vad är det för något han referarar till .. ?? Pffft

 78. Killen är ju faktiskt rolig. En humorbegåvning.

  Klart roligare än till exempel Özz Nujjen och andra patetiska och trista inkvoterade kurder…

  Så, kör hårt ”Arnie” – humor är din grej…;)…

 79. Finns många exempel i historien där man straffar andra för att de antas ha samma laster som en själv. Genom att bestraffa dem visar man för sig själv och andra att man tillhör de goda. Man syndar i tanke och handling men kompenserar. Men att Löfven inte genomskådar? Han är ju statsminister och borde vinna respekt med att hålla sig på ett högre intellektuellt plan.

 80. Att Hanifs artiklar biter på rödvinsvänstern bevisas av henriks desperata nazist-slungande, deras ryggmärgsreflex när de saknar sakligt svar på frågor som ger syntax-error i deras pk-infekterade hjärnor. Stor komedi

 81. Arn i svenska/norska ortnamn betyder ”örn”.

  Stad i svenska/norska ortnamn betyder helt enkelt ”plats”, inte vad vi nu kallar ”stad” och vad danskarna kallar ”by”.

  Vad vi nu kallar stad är en förkortning av det längre ”köpstad” = platsen där man handlar.

  Vad har vi då, jo Arnstad betyder ”örnens plats”. Och vad blir det?

  Alla säger det nu i kör,

  … trumvirvel…

  ÖRNNÄSTET… Just det – killen heter ”Heinrich ÖRNNÄSTET”…!!! Hitlers tillhåll i Berchtesgaden…

  Undra på att han har fått nazister på hjärnan…

   • Tack. Min beskrivning av vad dessa ortnamn normalt betyder är alltså seriös och inte skämt.
    Men Arnstad är ju förstås ett stort skämt…

  • Ytterligare nazi-kopplingar är hans initialer HA, om vi skiftar plats på bokstäverna får vi AH. Precis som gamle Adolfs initialer.

 82. Den bilden…
  Det kanske är fläckar på glasen som av ett otroligt osannolikt sammanträffande gör att alla han ser ser ut att ha Hitler-mustasch? -Rengör glasen!

 83. Det som ryske Lavrov sa om den upptrappade ordstriden mellan Trump och Jong-Un
  – ”ett förskolebråk mellan barn . . ”
  – passar även in på dessa kombatanter.

 84. Arnstads jobb är att nazist-stämpla och tysta allt motstånd till globaliseringen och Agenda 2030. Så otroligt lågt. En sann anti-hjälte.

 85. Låt han åka skateboard om han nu tycker om det. Han hade hamnat utanför debatten och där passade han bra. Klart bättre att han håller på med det än när han kör sina gamla bortglömda hangarer om att SD och alla andra som inte tycker lika som han är lika med nazister eller fascister åter igen. Så låt bli att mobba honom för att han gillar att åka skejt då Heinrich von Arnstad är av åsikten att vad du än kritiserar honom för så stöder du de rasistiska och fascistiska rörelserna och med det så inbegriper han Sverigedemokraterna och påminner med en dåres envishet om den ledning partiet hade för tjugofem år sedan. Han måste vara inblandad i skapandet av floskeln och mantrat som varje sossepolitiker automatiskt svarar när de får en fråga om vad som helst som gäller Sverigedemokraterna ”De delar inte samma värdegrund som vi och är ett rasistiskt parti med rötter i nazismen.”

 86. Arnstad är bara en av alla dessa mer eller mindre totalinkompetenta samhällsfästingarna som aldrig producerar ett dugg som är till nytta för någon annan än dom själva.
  Dom finns överallt och rabblar krav på andra medans dom själva i princip är outbildade,oerfarna åsnor.
  Jag har själv jobbat som personalchef,marknadschef,VD,suttit i ledningsgrupper men även arbetat hårt med kroppen i 10-15 år med vanliga hederliga arbetare.
  Jag började när jag var 19 efter militärtjänsten hos Infanteriets Stridsskola i Borensberg.
  När jag tänkte mig att jobba som coach,ett ganska enkelt jobb för att hjälpa nyanlända in på arbetsmarknaden så sitter kärringen som har intervjun och säger följande.
  Ja,jo…du är ju väldigt erfaren och så..men…du har ju ingen eftergymnasial utbildning.
  Näe..jag har ju inte det….jag har ju bara jobbat praktiskt med allt ni pluggat teoretiskt i 30 år.
  Sverige är kört.
  Det sitter bara idioter och kliar varandras ryggar och korruptionen är monumental inom allt där Stat eller Kommun är involverad.
  Arnstad må vara en mupp,men han är tillräckligt smart för att veta vem han ska klia.

 87. Jaha, historieberättare Arnstad har vaknat till igen. Alltid lika underhållande att läsa hans dråpliga dumheter. Absolut en av SDs bästa valarbetare.

 88. Det här fjolliga el-skate åkandet kan tyckas oskyldigt, men enligt obekräftade uppgifter har framfarten skrämt flera Södermalms-katter från vettet och de panikslagna djuren haft sedan fått plockas ner ur olika träd av Brandkåren.

  Även från en förskola rapporterar dagistanterna att ungarna trodde att det var Fan själv som var ute när Arnstad kom åkande.

  Djurvänner och dagispersonal planerar protestaktioner.

  Förmodligen kommer Arnstad att förlöjliga dem på Twitter och beskylla dessa för nazism.

  • Det låter som vi behöver öppna för en dialog om skyddsjakt på Arnstad. Det låter ju inte alls acceptabelt att han far omkring och skrämmer katter och barn.

  • Han blev nog så här ganska tidigt skulle jag tro, utvecklade till en början normalt i takt med dom andra barnen, dock väldigt lill-gammal, men nån gång vid 12 – 14 års ålder så var utvecklingen slut, och sen dess har det varit så här !

 89. Löfvens personliga mentor kan få jobb som nazist-megafon, han kan stå på Mariatorget och skrika nazist hela dagarna, det är ju ändå hans primära uppgift

 90. Det är prioritet att allmänheten får veta att Löfven ser ufot Henrik Arnstad som handledare i frågor som är viktigast för svenska folket.

 91. För c:a 1 år sedan var jag på ett föredrag med Henrik Arnstad.
  När han överdrivit och ljugit i en timme, hade 5 st av oss fått nog.
  Vi reste oss och gick ut. Vi fick efteråt höra att vi betett oss oartigt.
  Med facit i hand kan jag konstatera att så fort Henrik Arnstad öppnar munnen, avslöjar han sin mentala ohälsa.

 92. Jo han e minsann nazist, men jag tänker inte säga varför för det ve jag inte ännu, så ”jag skriver om det vid annat tillfälle….. Hahaha arnstad är så sjuk så han borde ha en helt egen diagnos uppkallad efter sig

 93. Handlar detta om rikstönten Arnstad? Skulle kunna vara fullt möjligt. ????

  Rättspsyk byggde för lågt staket.

  – Vi hade en rymning för något år sedan och då kunde vi konstatera att nu
  måste vi göra det ordentligt, säger David Wirdelöv, säkerhetsansvarig på
  Rättspsykiatriska regionkliniken, till TT.

 94. Stratford shopping centre doors covered in acid after gang spray crowds with noxious substance injuring six in frightening mass attack
  Six people were injured tonight in a massive acid attack after a gang of men sprayed a noxious substance
  Police and paramedics rushed to the Stratford Shopping Centre in east London at 8pm to reports of attack
  Witnesses described panic in the moments after the assault as injured people hurried to wash their faces
  Paramedics treated six people for injuries as one man repeatedly screamed ’I can’t see’ in Stratford station

 95. Såg en ung man på en sådan där el-skateboard för första gången igår! Jag är ju gammal och hänger inte med MEN HERREGUD så larvigt det såg ut.

 96. Arnstad är en foliehatt ser rasister och fascister snart sagt i varenda buske . Ingen seriös människa kan väl ta denna person på någon som helst allvar .

 97. Henrik påstår att el- skejtandet har förändrat hans liv och att det fyller ett hål i hans liv som storstadsmänniska. Jag har ett annat förslag som skulle kunna förändra hans liv till att bli ännu bättre Tung psykofarmaka och elchocksbehandling kombinerat med samtalsterapi på något Sigmund Freud center i Wien. Jag tror att den Svenska mentalvården hade gått bet med honom. Nu behöver han riktiga experter.

 98. Arnstad bär själv ansvaret för att uppfattas som en överårig galning! En karl(?) som fastnat i fantastiska fantasier om inte minst nazismen som uppenbart tycks lura överallt i Arnstads förmodade mycket begränsade liv! Någon.som.kartlagt denna synbart störda individ som.tillåts härja mer eller mindre oemotsagda i media? Finns all anledning att slutligt kartlägga Arnstad!

 99. Alla som inte tycker som Arnstad är per automatik nazister.
  Och Arnstad ser nazister i alla gathörn och har nazister på hjärnan.
  Det är alltid det enda han yttrar vid varje debatt…nazister…nazister…..
  Tryck på omstart för f*n och öppna ögonen för vilka de riktiga våldsverkarna i samhället är.

 100. Av inskränkta personer kan man vänta sig vad som helst och Stefan och hans hejdukar nappar säkert direkt på det hela.
  Det är som en vulkan i magen, man vill bara spy.
  Arnstad måste in på ett hospital snarast.

 101. Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali måste absolut göra en polisanmälan mot Henrik Arnstad för brottet förtal, enligt Brottsbalken 5 kap. 1 §:
  ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.”
  2 § ”Är brott som i 1 § sägs att anse som grovt, skall för grovt förtal dömas till böter eller fängelse i högst två år.”
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700

 102. Henrik Arnstad ser lycklig ut på sin elbräda. När han kommer susande på den i uppförsbacken förbi alla cyklister känner han sig säkert som Stålmannen, och han gillar uppenbarligen att känna sig tuff. Jag tror att det är därför som han har utnämnt sig själv till Sveriges nazistjägare nummer ett. Problemet för honom är bara att det är 72 år sedan andra världskriget slutade, så det är tämligen tunnsått med nazister, såvida man inte låtsas att ett ganska nytt riksdagsparti, som består av Sverigevänner och demokrater och som kanske rentav i dag är Sveriges största parti, befolkas av nazister. Jag tycker att statsminister Stefan Löfvens rådgivare Henrik Arnstad helhjärtat ska gå in för elskejting och lägga den meningslösa nazistjakten på hyllan.

 103. Att Sveriges sittande skräpregering han denne figur som någon slag expert – skrämmer mig. Om dom nu har det så säger det än mer om dom själva vilket skrämmer nästan än mer. Men förvånad – not.

  SD 2018

 104. Arnstad professor i el-skajt, doktorerat i el-skajt. sakkunnig i el-skait. världsmästare Europamästare svensk mästare i el-skait. Alltså min tolkning av Arnstad som el-skejtare. Stödhjulen är mysterium likaså att troligtvis att någon stöttar bakom ryggen. Hjälmen helt omotiverat. Arnstad ett föredöme för oss alla en ledstjärna helt enkelt. Jag kan även se bilden framför mig när el-skejtaren plöjer fram likt ”olyckan” på Drottninggatan o lemlästar ”shoppande nazister fascister” allt för den goda sakens skull. Som sagt detta är bara en bild jag har framför mig o det betyder inte att det är fakta.

 105. Jag besökte hans facebooksida. En väldig massa bilder på sig själv i en massa konstiga poserande situationer. Inte något annat än en massa bilder på sig själv.
  En ensam man Arnstad, och det är ju synd.

 106. Jag har funderat lite…
  Det är i dagens samhälle mycket lätt att sätta diagnosen ”islamofobi” på personer som anser islam och islamister utgöra ett hot, då man inom etablissemanget anser att sådana åsikter är fel och skadliga.

  Men någon som ser nazister i varenda buske…?

 107. Det finns fler dårar än Arnstad. Just nu sitter dåren Anders Lindberg i Panelen i SR P1 Godmorgon Världen.

  Programledarna har som vanligt bjudit in denna dåre för att driva sin egen agenda mot SD.

  Programledarna och SR är aktiva politiska aktörer, inte Public Service.

   • Jo, jag hörde detta hate-speech mot SD. Katharina Barrling. En riktig SD-hatande batikhäxa. Hon ger alltså uttryck för programledarnas egna politiska åsikter. Det är därför dom väljer att bjuda in just denna krönikör för att bedriva politisk propaganda i radio.

     • Det kan man lugnt säga. Man kan rent ut tala om ”precisionsurval…”

      Programledarna väljer ut de krönikörer som EXAKT företräder de politiska åsikter som programledarna själva har och vill bedriva propaganda för.

      Programledarna är uppenbart MP/Fi/V och de bjuder alltså in en krönikör som är MP/Fi/V.

      SRs anställda bedriver valrörelse för MP/Fi/V.

     • Enligt Wikipedia är hon statsvetare vid Uppsala Universitet.

      Det är alltså vi som betalar batikhäxans feta lön över skattsedeln.

 108. Han är allt lite lik Peter Wahlbeck när Peter gör vissa utav sina karaktärer… speciellt i denna briljanta videon/låten (samma glasögon, samma tokiga och något bittra blick… låten har ju definitivt ett rent kärleksbudskap också så det passar liksom de mest fanatiska ”anti-rasister”):

  https://www.youtube.com/watch?v=7KhJGrxpv70

 109. Henrik Arnstad är dock allra värst då han samarbetar med kommunisterna och är rådgivare, ja, du läste rätt, åt den nuvarande misslyckade kommuniststyrde statsministern och antidemokraten Ste-Fan Löfven. Detta är ett mycket grovt brott mot de fria demokratiska svenskarna som bara längtar av att bli av med hela byket av kommunister och kommuniststyrd regering. Väck med hala rasket.

 110. Likheten mellan pajasarna Arnstad och Stefan Löfven är slående….Bägge två ljuger så de tror sej själv. Tex att SL inte fullgjorde svetsarutbildningen är lätt att räkna ut för då hade han väl stuckit den under pipen pä generalförsamlingen i FN….Och Arnstad kan liksom ”svetsare”-pajasen själv inte skilja mellan politik och rasism. Dessa två kommer att bli hårt dömda av historien!!

 111. Är det clownsyndromet som gör att en figur som Arnstad kan poppa upp här och var i samhällsdebatten? Även de som är PK eller vänster upplever ju Arnstad som besvärande och stollig. Ja, med undantaget Löfven som därmed bekräftar regeln. Men den intellektuellt obegåvade Löfven hade förstås ingen aning om vilken tok Arnstad var när han hänvisade till hans expertis.

 112. Heinrich Arnstadt kan säga vad som helst . när som helst, till vem som helst men tar ingen kritik. När vi gör detsamma är vi minst nazister och medlemmar i NMR.
  Heinrich är ett skämt och har tydligen stora psykiska problem.

 113. Varför har inte Heinrich kortbyxor på bilden…? Det har man ju i Hitlerjugend…

  Ursäkta, jag menar givetvis Bund Deutcher Mädel…

 114. Faktafel i artikeln.

  Skatebrädan påstås vara eldriven. Men i själva verket drivs den av ett kraftfullt ångaggregat som eldas med biobränsle.

  Böcker som gallrats ut på Stockholms bibliotek. Främst barnböcker. Som gallrats ut pga ”fel” ordval och åsikter. Som Tin-Tin, Barna Hedenhös och Astrid Lindgren.

  Som Heinrich själv säger: ” Varför inte förena nytta (censur) med nöje (skateåkande)…?”

  Man kan faktiskt betrakta ekipaget som ett rullande bokbål…

 115. Har han rakat rakat sig?
  Vill se honom komma farandes med ett tillyxat träsvärd och en hatt gjord av vikta tidningar (som killar ibland gjorde på -30….f ’låt -50-tal. Naturligtvis på jakt.

 116. Åsiktsregistrering, uteslutande av medlemmar med ”fel” åsikter, förföljelse av folk med fel åsikter, olikhet i lagen för olika ”raser”, förtryck av del av befolkningen, statskontrollerad propaganda. Frångå demokratiska principer för att regeringspartiet ska kunna styra utan opposition. Vad låter det som Arnstad? Låter som nazi Tyskland i begynnelsen eller hur?

  Det är exakt dessa människor du stödjer i dagens sverige, dvs S, MP, V och även övriga 7 klövern. Oss som du kallar nazister och rasister, det är vi som försöker motarbeta dem.

  • Mja, sångframträdandet är ju inte alls dåligt, dvs han har bra sångröst, men spelandet är ju lite si och så.

   Och vad menar du med att han tolkar ”Banjopojken”…?

   Det är ju Evert Taube.

   Men Heinrich glömde att ha på sig sin naziuniform och att heila.

   För det skall han givetvis kritiseras. Rätt skall vara rätt…

    • Ja, då förstår jag hur du menar. Låten heter ”Duelling banjo”… inte
     ”Duelling banjos” som många tror. Det är en gitarr och en banjo nämligen.

     Låten vår vän spelar är ”Karl Alfred och Ellinor”. Att han väljer att sjunga denna fina visa tycker jag talar till hans fördel.

 117. Det finns ingen som tar denne korkskalle på utom vår korkade statsminister, som ibland hänvisar till denne idiot. Men det är ju så det brukar fungera, att lika barn leka bäst, idioter trivs bäst med idioter.

 118. Varför har han tagit bort Nazi-örnen framtill på sin tyska SS-fallskärmsjägare-hjälm…?

  Skäms han för att han är nazist…?

  • Sorry Musse men det är inte en tysk fallskärmjägare hjälm. Tror mej veta att inte många fallskärmjägare tillhörde SS heller.

    • Tror inte det men är inte säker. De flesta inkallade soldater tillhörde inte SS. Visst är fallskärmjägare en special grupp men SS tror jag inte på. Jag är så pass gammal att jag har levt under 5 års ockupation.

 119. Hanif Bali bör passa sig. Rätt som det är kanske Panzerkapitän Heinrich von Arnstadt står i spetsen för en pansarkolonn med tunga Tiger-stridsvagnar utanför sitt hem.

  Då blir det andra bullar…

 120. Utan att förstå det själv så är Arnstad underhållande och ger upphov till många skratt. Det är självklart inte hans mening, men det blir ohjälpligt följden av hans ngt kuriosa uppträdande. Vad som är desto allvarligare och ger anledning till viss oro, är att Löfvén tydligen inte har uppfattat att Arnstad är en sk ”driftkucku”, utan hänvisar till honom som ngn sorts expert, som han själv, Löfvén, lånar sitt öra till. Man får innerligt hoppas att Löfvén har andra rådgivare som har alla hästar hemma, som kanske kan upplysa om att Arnstad av de flesta ses som en minst sagt udda person som man kanske bör ta med en nypa salt.

 121. Men … då är han ju pansargeneral i alla fall! Nice ”General Patton”-look där. Fast jag betvivlar att Pattons hjälm var formpressad plast. ????

  • Pansargeneral? Icke! Det är bara hans egen utsago att han var chef på en stridsvagn. I själva verket, och enligt Värnpliktsverkets uppgifter, så var han biträde vid en värnkanon, han bar alltså ammunition till pjäsen. men det är klart. Värnkanonerna bestod ofta av kanontornen från gamla uttjänta stridsvagnar. Så, han har väl delvis rätt om stridsvagn. Men nåt befäl var han jädrar i min själ icke! Han var Värnkanonsoldat i 7,5 månader och muckade med betyget X-5-5. Riktigt usla betyg, godkänd med nöd och näppe.

   • Precis, därav min ironiska kommentar. ???? Stort tack för att du delade din kunskap om den militära verkligheten. Mycket intressant. Hoppas att vi snart åter har en fungerande militär i vårt land, vi kommer att behöva den.

  • LOL! Det var den! Maleriet av Patton er han iført US armed forces innerhjelm som er av PLAST, Ytterhjelmen av stål trekkes over for stridsbruk.

 122. Heinrich Arnstadt tror sig vara expert på 30 och 40 tals Nazi tiden. Han forskar, blandar och så småningom får han fram att SD är Nazister. Jag förenklar historien för det har diskutertas minst 100 gånger men….Heinrich varför inte forska i den svenska nazi tiden.
  Du måste veta att det fanns hundratals personer, institutioner och i alla fall ett politiskt parti som hade varma sympatier för Hitler och Nazi Tyskland.
  Det fanns politiker då och nu som kanske inte tål forskning..
  Var nu karl för din hatt eller hjälm och forska och när du har fått fram tillräckligt med komprometterande uppgifter ber du att få allt publicerat i samhällsnytt.
  Visa nu för en gängs skull att du har stake. Rätt stake .

 123. Ett riktigt geni killen! Sossefolket ser dummare ut än t om gemene svensken. Snacka om att low class har fått vinna, medan hjärnorna får lämna landet. När sossarna vurmar för de svaga, är de egentligen en projicering på deras egna låga status och iq, de vill att de svaga dvs de menlösa ska bli ledare, och få framstå som duktiga i klassen – en slags upprättelse för en förlorad barndom alltså.

  • av samma anledning att man saktar ner och kollar när det står en bil i diket,man vet att man inte kommer gilla det man ser men det är svårt att vända bort blicken.

 124. Alarmisten och fejkhistorikern har nu även dubbats till rikstönt av svenska folket! Vad jag inte kan förstå är varför folk orkat reagera på denna pajas.

 125. För folk med stort ego är det värsta som kan hända att man blir utskrattad. Arnstad måste ha rätt allvarliga problem och en fråga är om det inte är straffbart att uttrycka sig som han. Fast det är klart – han tillhör ju den goda sidan och då går man iland med allt.

 126. Är Arne gift? Kan tänka mig att han inte är det men ett stolpskott bör passa ihop med ett annat stolpskott så varför inte bjuda Arnegossen på en blinddate med Gunilla ”hollyfrun” Persson? Lika barn leka bäst?

 127. Arnstad är ju fullständigt hysterisk.

  Han beskyller alla att vara nazister som skämtar eller inte köper hans flumteorier och historiska tokforskning. Snacka om att ha dådlig humor och lågt självförtroende. En riktig ynkling och toffelhjälte.

  Jag undrar om inte Arnstad redan överskridit gränsen till förtal gentemot Bali. Att påstå att Bali är nazist är en grov anklagelse som kräver stadiga bevis. Bali kanske borde ta upp detta med en jurist och dra Arnstad inför rätta om detta uppfyller kännetecknen för förtal.

  • Ingen seriøs menniska kan påstå at Arnstad har injurierende kraft. Bali kan spara en massa penning på å inte belasta domstolarna med et onødigt fall.

 128. De smutsiga partierna socialdemokraterna och centerpartiet har en direkt koppling till den ursprungliga nazismen och NMR. Det är sanningen. Man måste vara en samvetslös vettvilling eller islamist för att rösta på dem.

 129. ha ha ..han är för härlig denna Arnstad ! och han märker inte vilken jubelåsna han är ! AfD går framåt vilket gläder mig och retar Arnstad

 130. Kolla den bilden, det är verkligen som talesättet lyder:
  Ögonen är själens spegel. I dessa ögon ser jag bara en sjuk galen människa.

 131. De mentala Puttefnaskarna Morgan Johansson och Henrik Arnstad har en sak gemensamt nämligen Stefan Löfven. Löfven tar råd från Arnstad och Morgan efterapar Fuhrer Löfven.

 132. Det är ju något fel på den mannen, det syns på honom att han är efterbliven. Han måste vara schizofren som ser nazister precis överallt, samt mytoman. Men inte hindrar det statsministern och SVT att anlita honom som expert i flera sakfrågor.

 133. Frågan är om inte arnstad gått över gränsen nu, detta måste väl ändå klassas som ärekränkning?
  Näthatare som han Arnstad fascist nazist uttolkaren kan ju inte gå omkring och påstå saker om folk utan påföljd?
  Att påstå att Hanif Bali samarbetar med nmr kräver väl ändå ett bevis om det inte ska falla under åtal fär ärekränkning.

 134. Eftersom jag kommit med ett antal kommentarer som *äahumm* inte enbart fokuserat på *äahumm* Arnstads goda sidor vill jag här för balansens skull påpeka någon av dessa.
  ..
  ..
  ..
  ..
  ..
  Jo! Nu kom jag på det! Han verkar inte särskilt våldsbenägen och har veterligen aldrig överfallit någon SDare. Sedär! Detta är ju tveklöst sympatiskt…

  • Du nämner veterligen men vem vet? När man tittar mannen i ögonen så visst blir man lite misstänksam om tillståndet.

 135. Alla diskuterar nazister, men det är långt ifrån alla som med tydlighet vet vilka vi pratar om.
  Är det några som vill utrota judarna? Eller är det några som är medlemmar i NMR?
  Kanske det är SDs folk? Eller alla som är rasister? Eller är det en del av antirasisterna?
  Hela diskussionen om nazism och nazister blir som allt annat i svensk politik.
  ”De som har en annan uppfattning än mig själv är de onda.” De skall inte få komma till tals.
  Idag utgörs politiken till största delen av projektioner. ”Ni är såna och såna”. ”Det är dom som är farliga, vi de goda”.
  ”Våra åsikter är legitima, era är farliga”.
  Om alla ställde sig framför spegeln och ställde sig frågan: Vet jag bättre än andra? Jag känner knappt mig själv, hur ska jag kunna veta bäst vad andra är för typer?
  Vi kan inte förändra världen. Kanske kan vi förändra oss själva?

  • Av de begrepp som man idag svänger sig med i den politiska världen vet jag inget som har fått en nöjaktig definition som är anpassad till dagens situation. Nazist t ex är ju självdefinierat av historien men att då tillämpa detta idag borde man vara oerhört försiktig med.

  • Man tillskriver en minimalt liten och obetydlig grupp som NMR de absolut sämsta epitet man kan komma på, nazism, rasism mm. Sedan gör man alltid en koppling till SD.

   NMR är ett verktyg för vänstern att försöka smutskasta SD så mycket som möjligt.

   En del dåligt pålästa svenskar kanske går på detta, men de allra flesta ser igenom slöjorna.

 136. Han kunde ju blivit en memil istället. Betydligt mindre humoristiskt och ett sätt att visa sin ekonomiska status. Fast ger ingen möjlighet till lathet förstås.

 137. Ett stort misstag att stänga mentalsjukhusen,Men men, Nu får vi dras med Arnstad, det viktigaste är ju ändå att Arnstad får vara lycklig i sin lilla värld.

 138. Jaså nu är Hanif Nazist också, Den där Arnstad ser verkligen nazism i allt och alla.

  Man undrar ju om det i själva verket är han som ligger hemma i fosterställning med hakkorsbindel och gråtrunkar till nån nazistisk propagandafilm. Är han en självhatande nazist?

 139. Nä nu är det dagis nivå helt enkelt jag trodd inte att riksdagen å alla dessa partier åker på så där det är väll nig mera en personerna som är i de olika partierna å beter sig på sån låg nivå som borde mer eller mindre få gå om kurser hur man ska bete sig istället för att hålla på så där. Är det dessa vi vill ha som ska styra Sveriges beslut ? Tror inte det från min sida.

 140. Sätt in denne förvirrade man på psykvård innan han hittar på något värre.
  Betänk att han är rådgivare till regeringen!
  Var skall detta sluta?

 141. Du Henrik såna där elbrädor är livsfarliga och man kan lätt trilla så skallen sprick…
  … nä förresten, det var inget

 142. Vi vet ju att den värsta homofoben kan i själva verket vara bög själv.
  Så vi hoppas att inte Arnstad sitter i garderoben och trycker på stora hemligheter.

 143. Brädan laddas genom att man kör en jättekontakt i hjälmen hålen syns tydligt på bilden sen är det bara för herr arnstad att skapa trafikkaos

 144. Vrf ens bry sig om denna jävla seriefigur!!?? Denna ” komiker” får stå vid skampålen för elr senare. Mupp!!!! ☠️

 145. Kan vi få en kommentar från historikern Sir Henry Arnstad please.
  – Hmmmrphhfff… fff.. pffff.. NAZISTER!..Nazister..nazister RASISTER…FASCHISTER..samröre, bevis, EXPO VISADE NAAAZISTER, rasister.. pfffuhhh, pfuuuhh.. (Svett, stirrande fanatiska ögon, flackande blick) NAAZISTER, rasister, rasister, rasister, allas lika värde FASCHISTER, VÄÄÄÄÄÄRDEGRUND! NAZISTER, NAZISTER, NAZISTER

LÄMNA ETT SVAR