coulter skavlan
Inrikes

Hon förutsåg Trumps presidentskap – blev utskrattad

Publicerad 10/6/2018
Annons

I senaste avsnittet fick Fredrik Skavlan besök av Ann Coulter, konservativ politisk kommentator och författare.

56-åriga Coulter förutspådde långt innan det var troligt att Donald Trump skulle bli president och blev i juni 2015 utskrattad för det.

Hon ska också via sin bok Adios, America: The Left’s Plan to Turn Our Country Into a Third World Hellhole ha varit en inspiration för Trump då han utformade sin politik och i synnerhet invandringspolitiken.

Enligt Coulter blev Trump vald för att han förstår vad allmänheten – de vanliga människor – vill ha.

Hon understryker att det handlar om båda sidorna, Demokraterna och Republikanerna, mot folket som ingen lyssnar på. Man ljuger och tillgodoser hellre konsulters och bidragsgivares behov än folkets.

Coulter tar även upp hur vänstern avsiktligt väljer att misstolka Trumps ibland lite råbarkade skämt och blåser upp det till skandaler.

Vidare tog Coulter upp hur storskalig invandring från tredje världen sänker lönerna i USA, något som är dåligt för samtliga som är där nu.

På frågan om hon är feminist svarar hon:

– Jösses nej. Jag vet inte vad det betyder i Europa, men i det här landet brukar det betyda att man är en arg, manshatande lesbisk kvinna, varpå ett sus går igenom studiopubliken.

De amerikanska medierna hyser hon inte särskilt varma känslor för och skulle helst se att de dör ut för att sedan byggas upp på nytt.

Hon menar även att hon tycks vara den enda som verkligen värnar världens mångfald och att den så kallade mångkulturen säger emot sig själv då den skulle leda till en enda grå massa som utplånar alla nationers olika kulturer.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1055Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons