0
Inrikes

Invandrare utlovar mord och våldtäkt inför koranbränning i Rinkeby

Publicerad 9/3/2020
Annons

På onsdagskvällen kunde Samhälsnytt som första media berätta att det danska partiet Stram Kurs efter besöktet i Malmö i fredags nu redan nästa vecka gör återbesök i Sverige för en islamkritisk demonstration. Uppgiven plats är det invandrartäta och så kallade särskilt utsatta området Rinkeby i Stockholm där bland annat ett exemplar av muslimernas heliga bok Koranen ska brännas. Beskedet har resulterat i mängder med hot där besökarna utlovas att bli utsatta för bland annat mord och gruppvåldtäkt.

Efter att partifunktionärer från Stram Kurs besökte Malmö förra veckan, nekades hålla demonstration i hela Skåne och fick se den dansk-svenske partiledaren Rasmus Paludan beläggas med inreseförbud i två år, har partiet beslutat sig för att ytterligare engagera sig i att upplysa om grundlagskyddade rättigheter i Sverige såsom yttrande- och mötesfrihet.

LÄS ÄVEN: Paludan söker tillstånd för demonstration i Rinkeby: ”Koranen ska brinna”

Paludan menar att demonstrationerna även är ett sätt att beskydda det danska folket mot den rådande islamiseringen av Sverige vilken han menar kan få negativa följder för Danmark om inte en förändring sker. Efter att Samhällsnytt uppmärksammat att Stram Kurs kommer till Rinkeby lördagen den 12 september har mängder av personer skrivit att man kommer att mörda och våldta besökarna.

Dessa hot är emellertid inte något som Stram Kurs tänker låta sig stoppas av och menar också att det visar att Koranen måste fortsätta att brännas till det att dessa individer vet hur man uppför sig i ett civiliserat västerländskt land. Nedan kan ett axplock läsas av de utlovade våldshandlingarna som utlovas till nästa vecka.

SVT besökte Rinkeby: ”Jävla hora”

År 2018 besökte statstelevisionen Rinkeby för att göra en minidokumentär om problematiken med bland annat öppen drogförsäljning i stadsdelen. Men för statsreportern infann sig snart ”lite obehaglig stämning” vid Rinkeby torg och blev plötsligt kallad ”jävla hora” av ett invandragäng. Se klippet nedan.

LÄS ÄVEN: Paludan om att vara ’ett allvarligt hot mot Sveriges säkerhet’ – ”Polisen och regeringen är rädda för att bli avslöjade”

authorimage

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1249”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons