dragqueens-gardell

Facebook / AnnCatrin Blyckerts, CC BY-SA 4.0

Inrikes

Jonas Gardell till attack mot SD

Publicerad 11/18/2022
Annons

Efter att Sverigedemokraterna i Kalmar kritiserat och försökt sätta stopp för vuxna män som klär ut sig som kvinnor och läser sagor för små barn, rasar Jonas Gardell och menar att SD är som Irans mullor.

Drag Queen Story Hour är ytterligare ett amerikanskt påhitt som myndigheter och vänsterliberala fått för sig är en bra idé att importera till Sverige. I USA är det ett kontroversiellt och starkt kritiserat fenomen som inte sällan ackompanjeras av uppmaningar att ta barnen ur skolan och i stället undervisa dem i hemmet.

LÄS ÄVEN: Sverigedemokrat vill förbjuda sagostunder med dragqueens för barn

I slutet av november var en sagostund med två dragqueens planerad att genomföras på Kalmar stadsbibliotek, vilket Sverigedemokraterna reagerade på.

– Jag anser barn ska få vara barn, att prata om sexuella läggningar med två-åringar ser jag som direkt motbjudande. Det är vår moraliska skyldighet att det stoppas, sa Jonathan Sager (SD) till statstelevisionen.

LÄS ÄVEN: Dragqueen läser sagor för barn – tipsar om ”erotisk ritbok”

Att skydda barn från att bli potentiellt ännu mer förvirrade kring kön och identitet fick Jonas Gardell att rasa i en debattartikel. Detta fick i sin tur Björn Söder (SD) att reagera och ifrågasätta varför fenomenet plötsligt blivit så viktigt.

Detta fick Gardell att rasa ännu en gång.

– Men snälle Björn Söder, du tror väl inte på allvar att när Christer Lindarw i After Dark sjunger ”La Dolce Vita” i Melodifestivalen, att han gör det för att få utlopp för sina ”sexuella böjelser”?, säger han till Expressen.

LÄS ÄVEN: Bibliotekschef försvarar sagostunder med dragqueens: ”Ökar förståelse”

– SD pratar om vikten av integration och detta är integrationen, att till exempel i Rosengårds skolor visa att det finns olika sätt att vara på och klä sig på och att det är okej. Vill SD på allvar lägga sig i hur människor klär sig kanske de ska flytta till Iran. Det är ibland slående hur lika SD är Irans mullor.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1073Ökad russofobi i spåren av Ukrainakriget – ortodoxa kristna nekas handla
Annons