Katter får svansen avskuren runt om i landet

Delningar

Katten Alibaba tog sig hem efter en natt utomhus i vanlig ordning. När kattägaren Marie-Louise Davidsson upptäckte djuret såg hon att päls och hud på svansen var bortskuren. Det blev kattens sista promenad, Marie-Louise var tvungen att avliva katten efter den mycket smärtsamma skadan. Nu rapporteras det om fler katter runt om i landet som utsatts för liknande djurplågeri.

Det var under fredagsmorgonen som Marie-Louise upptäckte sitt husdjur utan päls och hud på svansen. Vad som hänt under natten är oklart, men Marie-Louise tror att det var en människa som tillfogade hennes husdjur skadan.

Någon har gjort ett snitt i svansen och sedan har päls och hud slitits bort. Skadan var så pass smärtsam för katten att Marie-Louise var tvungen att låta avliva den. Katten Alibaba använde kattlucka för att springa in och ut tillsammans med de andra tre katterna i hemmet, nu är hon rädd för att släppa ut sina djur i lägenhetsområdet vid Drottningholms slott.

– Någon människa finns här som skadar djur på det här sättet. Jag vet inte hur jag ska göra för att hålla mina djur i säkerhet, säger Marie-Louise till Expressen.

– Jag kan inte förstå att det finns någon som kan ge sig på ett stackars oskyldigt djur på det här sättet, fortsätter Davidsson.

Fler katter har drabbats

I kommentarfältet på Marie-Louise Facebook förklarar en person hur deras katt utsattes för en liknande svansstympning för ett tag sedan. Samtidigt rapporteras det att även katter i Skåne och Dalarna utsatts för den här sortens attacker.

Dalarnas tidning [18-11-12] rapporterar dessutom att en katt i Dalarna fick avlivas under gårdagen. Detta efter att katten fått både svansen och tassarna stympade, .

Attacker mot djur

Det senaste året har det rapporterats om djurplågeri på flera håll i Sverige. Att katter får sin svans stympad eller avskuren sker enligt nyhetsrapporteringen från norr till söder i landet.

Det rapporteras även om djurplågeri på inhägnat område. Fredriksdal museer och trädgårdar i Helsingborg har haft obehöriga på området som under tortyrliknande former plågat deras djur. Fåren hittades med stickskador och ett av djuren fick avlivas efter att ha fått skallen krossad av en sten.

– Det är fruktansvärt när det är folk som ger sig på djuren. Det krävs ju en viss brist på empati, säger Therese Kruse, tillförordnad verksamhetschef för Fredriksdal museer och trädgårdar till SVT.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

279 KOMMENTARER

 1. Vi vet alla att det INTE är Kalle eller Olle som är i farten! Välkomna till det nya mer ”spännande” Sverige!

 2. Brist på empati är bara förnamnet. Här har vi en sjuk jävla sadism! För det är väl ändå inte så illa att om jag bara inte kände just empati så skulle jag också börja tortera djur?

  • Kan man plåga däggdjur som kanin/katt och uppåt så är steget till att plåga små barn inte stort resonerar jag. Sjuka människor som borde tvångsvårdas

 3. Fruktansvärt. Men förhoppningsvis avslöjas den sjuka människa som torterar djuren på detta sätt. Så som tidigare djurplågare har avslöjats.

 4. Muslimska røvhålar.

  Sjuka elendiga vidriga elementen som ni svenskar fortsættar importera till Europa.

  Samtidigt som Sverige ær en ’humanitær stormakt’

  Så DUM ÆR FAN INGEN.

  FY FAN!

 5. I Expressen hade de ändrat kattens namn till Alabama, misstag?
  Nej jag tror snarare att de inte vill skriva kattens riktiga namn, Alibaba,
  för att det låter illa i sammanhanget eftersom namnet förknippas med Mellanöstern.

 6. En sak är säker det är ingen ensam gärningsman som gör detta! Har haft eget företag som trimmar klipper katter och hundar, en katt är en akrobat atlet med tänder och klor. Antigen är katten drogad eller fastbunden på något sätt. Fullständigt fruktansvärt är det iaf, stackars katter 🙁

 7. Vilken ”vågar” i detta sammanhang yttra, att så har det alltid varit i Sverige. Eller ens att benägenheten för att anmäla har ökat. Trodde väl det.

 8. Finns ingen annan förklaring än att vi har släppt in infernot i form av grymhet i vårt vårt land. Alla galningar från ”vi står inte ut ” och annat dravel var är ni ?
  Några svenskar är mycket nöjda , vad säger ni , låt höra ?

 9. Det är fruktansvärt vilka psykopater som har släppts in i Sverige! Stackars katt! Stackars djur! Stackars människor! Jag hoppas att de politiker och de journalister som är ansvariga för att Sverige har förvandlats till ett helvete får sona sina brott!

  • Tyvärr är det nog inte heller helt osannolikt det är en svensk eller svenskar som ligger bakom.
   Oavsett så skulle de ha stryk och det ordentligt.

   • Jag har aldrig sett eller hört talas om något liknande. Det är en ny, grym företeelse.

    Är mördaren och våldtäktsmannen som Expressen skriver om i länken nedan svenskar? Hur kan det finnas så onda människor?

    ”Han ’letade efter tjej att döda’ – då kom Nella, 28

    [- – -]

    ’NN ville även väldigt gärna hitta en tjej/kvinna att våldta och jag ville hitta en tjej/kvinna att döda’, skriver 28-åringen”:

    https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/nellas-misstankta-mordare-ville-hitta-en-tjej-att-doda/

    • Läget är ju bedrövligt och jag håller förmodligen med dig i det mesta.
     Det är bara det att nya företeelser kan smitta av sig på de våra, tyvärr.

     • Har du läst om det var en svensk som våldtog Nella Olander och en annan svensk som mördade henne?

     • Jag har läst men jag drar mig för att klicka på länkar som gynnar msm och det där Brottscentralen har jag inte den minsta lust att se ens en sekund av.

      Jag bara fastslår att landet Sverige är helt åt skogen och det är ett land jag inte känner någon samhörighet med längre.

     • Just så ja ALDRIG klicka på fake news medias länkar !
      Helt rätt och riktigt. Jag klickar mig aldrig heller in på deras dyngsajter.

    • Vi har, i Helsingborg, tyvärr haft flera olika typer av sådana här fall genom de senaste 6-10 åren. En period så var det flera vars katter hade kommit hem med avslitna klor. På samtliga fötter.

     En annan gång var det att man hittade mat med nålar i.

     Svårt att förstå hur man kan göra så, men sjuka individer är det garanterat.

     Edit: vad jag menar är att det kanske är nytt i ditt område, men här är det tyvärr inte det.

  • Sverige *har* förvandlats till ett helvete, du har rätt, det är ingen överdrift. Hur kan man föra en så ansvarslös politik och medvetet förstöra ett av världens bästa länder att bo och leva i? Nu är Sverige ett enda avloppsdike, det finns en och annan avkrok som ännu inte är hårt drabbad, men vänta bara, snart har även dessa fredade zoner drabbats av våldet. Jag ryser och sörjer mitt en gång fantastiska fosterland.

 10. Sådant här gör mig så bedrövad och nere. 🙁
  Hur kan man alltså?
  Medborgargarden för att finna aset, asen och ge dem en behandling är inget jag skulle motsätta mig ärligt talat.

 11. Såg i somras en svartmuskig skäggeperson rasta sin hund i vår hundrastgård, han kom senare med både kvinna ( blond sådan dessutom gravid) och barn och rastade hela familjen, det var vidrigt.
  Hur han ”rastade” är inte civiliserat att skriva.
  Svenska kvinnor…………..TÄNK helst före !

 12. Mitt hjärta värker, stackars små djur. Jag har mina misstankar om vilka som kan ha betett sig så här ondskefullt och bestialiskt. Vi måste alla bli mer vaksamma, uppmärksamma och skydda de oskyldiga djuren.

 13. Detta är katter vilket är för jävligt, men ingen är längre säker i detta land, man ansvarar personligen för sig och sin familjs säkerhet, välkommen till nya spännande Sverige.

 14. Brist på empati, välkommen till nya spännande Sverige.
  På tal om att avliva katter, ni har väl hört talas om pensionärerns 19 katter som avlivades till en kostnad av 200 000 kronor.

  • Sjukt orimligt kostsamt och ansvarslöst av djuskyddsinpektörerna och inblandat veterinär som skor sig själva på någon annans olycka. De borde själva få betala en rejäl del av den stackars pensionärens kostnader.

  • Jag huserade under några år katter som av olika anledningar behövde nya hem. Två av dem kom till mig extremt undernärda, då deras ägare hade blivit senil och inte längre ens kunde mata sig själv. Det är en svår situation. Å ena sidan så tycker jag bättre om djur än om människor, å andra sidan så var det såklart inte gubbens fel att han blev senil…å tredje sidan så lever vi i ett samhälle där vi oftast inte har så nära familjer, och där vi förväntar oss att staten ska ta hand om saker (vi betalar trots allt nog med skatt för det). Dock, om katterna behövde avlivas så måste de ha varit i VÄLDIGT dåligt skick, och någon har garanterat tappat bollen för att det ska ha gått så långt.

   Men några 10 tusen kostar det inte att avliva en katt, så något blev väldigt fel där. Dock rätt säker på att det inte är staten som avlivade katterna, utan en veterinär. Det finns rätt många företag som enbart är ute efter pengar (typ Evidensia), även om veterinärerna själva troligen främst bara vill hjälpa djur.

   • Tror Du inte stt farbror Stefan (staten) kom in i salen med obducentrock, gummihandskar, munskydd och sprutan i högsta hugg?
    Lite som han och några andra rent bildligt gör i våra svenska sinnen var dag.

    • Med tanke på hur Jonas Sjöstedts kommunala ålderdomshem fungerar, så är det mer troligt att de hade låtit katterna svälta ihjäl.

     • Jo, man kan ju dra på sig skyddsklädseln, sätta sig på en stol och bevittna hur ’patienten’ sakta avlider. Lite som det svenska valboskapet gör.

 15. Luktar berikning, åtm. som en bidragande orsak. I skolan minns jag att de flesta sadister som njöt av att plåga och på ett ytterst smärtsamt och groteskt sätt mörda djur var balkan- och mena-import.

 16. Som STOR djurvän kan jag inte förstå hur människor kan plåga djur. Jag misstänker att det inte är etniska svenskar som har gjort det. Jag kan ha fel, men oavsett vilket så ska personen(erna) straffas hårt, och är det invandrare så ska dom ut ur landet!

   • Det finns många fall med djurplågeri även i Sverige. Allt från minkfarmer till slakterier till jägare. Det finns ärkesvin som näthatarhatande Tomas Åberg, som hur gärna vi än hade sett honom som något annat än svensk, så blir det svårt.

    Jag påstår absolut inte att det inte är inkräktare bakom, men det är långt ifrån garanterat.

 17. Extrem form av djurplågeri följer i spåret av massinvandring av MENA-iter med en IQ som en sandal. Det enda språk dom förstår är brutalt våld, det ska dom utsättas för själva.

  • Just exakt denna typ av brott är undantag. Hade det handlat om att sparka ihjäl en igelkott eller slänga sten på en hund osv, visst, då är det nästan uteslutande inkräktare som är ansvariga. Men Joel Ander-brott, brott som potentiella seriemördare begår, de är precis som regelrätta pedofilbrott (i.e. inte kulturella pedofilbrott, där inkräktarna såklart står för samtliga) något väldigt ovanligt, och där det är så få förövare att man inte kan vara säker på att det är inkräktare bakom.

 18. Inaveln har sitt pris och i detta fall så är det djuren som fått betala det.
  I andra fall så är det barn och kvinnor som blir utsatta för våldtäkter mm.
  Hur man än vrider och vänder på det så skall individer som dessa låsas in i någon djup och mörk grotta och nyckeln slängas i Marianergraven.

  • Inavel sänker IQ. Tänk er en värld där större delen av befolkningen är ansluten till någon form av religion där inavel är vanligt förekommande och detta folk hela tiden sänker sin IQ. När blir den så låg att de inte kan fungera längre, ta hand om sig själva?

   Redan vid IQ 96 i medel klarar samhället inte av att organisera ett väl fungerande samhälle.

   • Det beror nog på vad man tar in i begreppet fungera.
    Men man vet ju att det krävs en viss IQ nivå för att kunna ha ett fungerande samhälle. Att kunna forma ett gemensamt samhälle kräver samarbete som i sin tur kräver ett genomsnitts IQ som tillåter att så sker.

 19. De har under lång tid förnedrat värdfolket med rån, misshandel, bilbränder, inbrott, våldtäkter och kränkande tillmälen.
  Nu går de ett steg längre och ger sig på våra husdjur. För att förnedra oss ytterligare? Eller försöker de att provocera fram en motreaktion? Vill de att kriget ska bryta ut med full kraft? Är det det de vill?
  För min del känner jag att måttet är rågat.

   • Bara att beväpna sig så gott man kan…en fjäderbatong är inte svårt att få tag i.
    Ett mycket effektivt vapen med enorm kraft…

   • Svenskarna är ett av de mest välbeväpnade folken på planeten, så det där är bara löjligt. Visst, jänkarna ligger långt före (på gott och ont där), men det finns en saaaatans massa jaktvapen i Sverige. Problemet är snarare att jägarna är mer intresserade av att skada och döda djur än att ta tillbaka sitt land från förrädare.

 20. Efter ödesvalet 2014 och gräshoppssvärmarna 2015 hände något radikalt med Sverige.En enorm förändring,till det värre.

 21. Så här kommer det att se ut i framtiden. Det har vi våra politiker att tacka för. Ingen riktig koll på vad som släpps in i landet, och utvisningar är nästan obefintliga. Finns INGEN som kan soppa detta nu.

  • Eller J…o…e…l…A…n…d…e…r

   Jag tycker inte bättre om araber än någon annan, men när det gäller just brott som dessa, eller rena pedofilibrott, så spelar inkräktarnas överrepresentation relativt liten roll, det fåtal kompletta psykon som gör sådant här finns i alla folkgrupper.

 22. Fy fan !
  Något lär vara allvarligt fel i huvudet på dessa vidriga djurplågare.

  Hade det bara gällt katter är illa nog. Men det är så utbrett bland massor av djur. Lantbrukare borde ha rätt att använda hagelbössor !

  Vi andra vilka vågar vara ute ska hålla ögonen öppna . Ska nog inte vara så svårt att gripa några förövare och förhoppningsvis statuera exempel att avskräcka ordentligt. Och djurrättsaktivister är nog inte de allra första att glömma namn o adresser.

  • Det har hållit på i många år. Många ställe i Sverige där de har haft djur för barns skulle, men nu har fått slå igen på grund av att djuren blir misshandlade.

 23. Det är inte så svårt att räkna ut vilka som plågar djuren,skulle jag få se det i min närhet så blir det samma för dom.

 24. Tydligen är det någon pervers person eller personer som på detta sätt blir tillfredsställda eller också någon sjuk dj-l som hatar katter . Personen, vem det än vara månde borde sitta på ett psyksjukhus.

  • Finns inga. Och det börjar de ångra idag.
   Personligen tycker inte jag att sadister är värda omvårdnadspengen men …

  • Nej, personen borde få hjälp att somna in. Det finns ingen anledning att hålla en sådan vid liv, de kommer alltid vara ett hot mot andra (djur som människor), och de tillför ingenting positivt till världen.

  • När Hitler kom till makten så införde han hårda djurskyddslagar men i landet Sverigestan så går alla våldsverkare fria såväl de som ger sig på djur som människor. Istället för straff så blir det saft och bullar samt lite samkväm med någon batikhäxa.

  • Du inser förstås att en stor del av Sveriges befolkning är jägare? Visst, de är patetiska småpojkar med penisavund som enbart känner sig som vad de tror är riktiga män när de skadar eller dödar djur, men likväl finns det många av dem.

   Jag håller dock med dig.

    • Jag borde vara, men nej, jag avskyr att laga mat och måste lära mig nya recept. Poängen är dock väldigt enkel: om valet är mellan att döda ett djur eller att inte döda ett djur (ett val vi i västvärlden oftast har) så väljer jag att inte döda ett djur. Jag mår fysiskt illa av att döda djur, och gör det enbart vid speciella omständigheter (jag har haft katt i hela mitt liv, och vissa av ”presenterna” man får är inte i så bra skick). De som för skojs skull dödar djur (och då inkluderar jag fiskar), när de har valet att inte göra det…de har jag noll respekt för (eller åtminstone det beslutet).

     Men ja, jag lär ta steget över till vegetarian eller t.o.m. vegan, så fort jag hittat snabba, enkla och halvbilliga recept (som inte smakar illa).

  • Vad vet man egentligen hur dessa individer tänker men högst sannolikt så var det förmodligen mest för ”nöjes” skull.

   Sadister är en annan typ av ”människor” men enligt värdegrunden så är de tydligen lika mycket värda. I alla fall om du frågar en sosse.

 25. Djur, kvinnor och barn blir skändade och de svenska männen skriver på internet vad de ska göra med dessa odjur. Konstigt nog läser man aldrig att någon verkligen gjort detta. När det väl händer något står folk bara och tittar på. Vänta bara tills jag kommer hem till datorn tänker dom.

  • Jo men om du väl hade agerat så vore det kanske inte optimalt att förklara det i skrift på internet. Men jag förstår vad du menar.

   • Tidningarna hade haft löpen fulla om något sådant hade hänt så det hade inte gått oss förbi om man säger så.

    Tänk själv om en etnisk svensk klått upp en arab. Se så våldsam den vite mannen kan vara.

    • Som nämnt ovan så tror jag att du har fel där. Regimmedia hade troligen undvikit sådana fall som pesten, då det hade öppnat för diskussioner om sådant de inte vill diskutera (inkräktarnas beteende, att det fortfarande finns svenska män, att polisen inte kan skydda medborgarna osv osv).

  • Notera dock att vissa av oss är fullt medvetna om hur Sverige fungerar. Som jag ser det: finns det vittnen så gör jag absolut ingenting. Blir en dam överfallen, tough shit, jag kan i bästa fall ringa polisen. Varför? Jag har inte tänkt att sitta ett år i fängelse för att jag försökte rädda någon jag inte känner.

   Exempel på varför jag resonerar på detta sätt:
   https://www.svd.se/raddade-kvinna–doms

   Finns det inga vittnen (med möjligt undantag för offret, men då gäller det att offret inte ser ut som en vänsteraktivist, pga samma risk som nämnd ovan) så hade det varit SGT som gällt. Med svensk polis så finns det absolut ingen risk alls att åka fast för sådant, om det saknas vittnen.

   Jag är övertygad om att det finns en del svenska män som har gjort det som är rätt, men också som sedan hållit käft om det. Notera också att svensk media troligen inte hade skrivit om fall där svenska män hade utfört rättvisa, av rädsla att inspirera andra.

  • Det ligger tyvärr allt för mycket i det du skriver, men det beror troligen på att vårat så kallade rättsväsende helt plötsligt skulle fungera och slå till med full kraft om någon skulle kröka ett hårstrå på någon från nyadeln!

 26. Stadsparken i Jönköping fick transportera bort getter och hästar då någon ”roade” sig där. Blev inte löst p.g.a. ”att det kunde främja främlingshat”!

 27. Jag älskar katter. Fotot på den stackars katten gör mig alldeles förtvivlad. Det sjuhövdade Globalistpartiet har välkomnat ONDSKAN till Sverige. Jag hoppas att ansvariga politiker hamnar i helvetet efter döden om helvetet finns. Om inte så är globalistmaffian i full fart med att förvandla jordelivet till ett helvete som jag hoppas att de ansvariga politikerna får smaka på.

 28. – Tjena mannen. Ska vi spela igelkottsfotbollen?
  Pedofiler, djursadister och åldringsmisshandlare ska dömas till mycket kännbara straff! …och utvisning när det är möjligt.

   • De finns överallt de som hatar SD. Och ingen av dem vet varför mer än att SD har en dålig människosyn.
    – Vad menar Du med det?
    – Jo SDare är dumma. De är rasister och så. Det säger alla. Jan och Annie och Jonas och Gustav (både Fridolin och unge Reinfeldt).

 29. Det är inte folk som gör sånt här..
  Det är djur..
  Men även om det kommer fram vem det är
  så görs inget eftersom det inte gynnar narrativet
  hos de med rätt värdegrund.

 30. Berikarna ger sig alltid på de som inte kan försvara sig. Åldringar, kvinnor, djur och barn och annars är de alltid minst fyra mot en. Ordningsmakten har för längesen gett upp. Politikerna och journalisterna är de som förtjänar allt våld. För våld kommer det att bli i större och större omfattning tills de riktiga svenskarna (som fortfarande finns) slutligen har fått nog. Det kommer börja i småsamhällena. Hämnden.
  I ovanstående exempel hade man gärna kunnat praktisera öga för öga-principen, dvs hudflängning.

 31. Jag har två katter. Om någon skadar dem, så avlivar jag dem.

  Kommentaren skriven med medvetet syftningsfel för att kunna undgå rättsväsendet.

 32. ”Det är fruktansvärt när det är folk som ger sig på djuren”. Det här är Regeringens avskum, de som de värnar om..

 33. Avlivar man en katt med skadad svans? Kraftigt smärtstillande och amputation är väl
  vad som ligger närmast till hands. Katten kanske var för gammal för narkos eller saknades försäkring? Det fick vi inte veta.

  Jag känner inte till brottsstatistik en när det gäller just djurplågeri. Oavsett vem som är skyldig till de här brotten så är det väldigt oroande att det finns människor som lever fritt ibland oss, som begår där här typen av gärningar. Jag skulle önska att man från polisens sida prioriterade brott av det här slaget, som begås av allvarligt psykiskt störda individer. Man hör sällan vem/vilka som ligger bakom dessa gärningar, som dessutom blir allt vanligare. Varför denna tystnad?

  • Undrade också lite där? Inom goda människor i Djur-räddningen som tar sig an hemlösa katter etc, många illa däran! En del avlivas, men då i mycket magert/sjukt/illa skick? Oavsett, så hatar jag djurplågare tll varje pris. DU skulle vara veta hur många skackars hemlösa katter som räddas av en del helt fantastiska människor.

 34. Sverige har tydligen förändrats på ett sätt som vi inte trodde var möjligt. Olika kulturer har olika förhållningssätt till djur, man slaktar på olika sätt, man låter de arbeta mer än vad de klarar av, vissa kulturer avskyr vissa djur osv. Vi alla vet!

 35. Jag tog hem en katt som var en katt som inte hade ett hem och han befann sig i ett farligt område. En så kallad no go zon för katter och även för människor numera skulle jag tro. Katten har varit min kompis i cirka 6-7 år nu.
  Han hade aldrig överlevt i det området då han är alldeles för social.
  Han hade slutat sina dagar som en fotboll eller liknande om jag inte tagit emot honom. Det var förövrigt min syster som är en stor vän av katter som gav mig förslaget att ta hand om katten 🙂

   • Kommer inte ihåg det, det var en ganske omfattende undersøgelse og den er vel ved at være 10 år gammel, måske ældre.
    Jeg har desværre mistet min linksamling pga en brand for et par år siden så jeg kan ikke umiddelbart levere et link.

     • Det har vist været almen viden i vores del af verden de seneste 100 år eller mere.
      Der findes beretninger om at Urfolket på feks Grønland gerne bød de opdagelsesrejsende på en omgang på frun, netop for at få frisk blod ind i slægten.

      Den dag idag rejser opdrætter af div dyr verden rundt for at avle og jeg forestiller mig at det er af samme årsag.
      Jeg havde for år tilbage en kat, en somali for at det ikke skal være løgn😂, som havde været en tur i Australien for at lave unger der!

     • Såg på svensk TV häromdagen om alternativa metoder i animalieproduktionen.
      Eftersom enfast en tupp, galt eller tjur är den bäste, innebär det att på sikt försvinner all genetisk variation hos djuren vi äter. Att filosofera om detta är nyttigt. Vart leder det i en förlängning när köttkonsumtionen stiger i takt med en rikare och ständigt växande världspopulation människor?
      Kanske Macron eller Annie Lööf sitter inne med bra svar? Eller?

     • Centern är med största sannolikhet det parti som bryr sig minst om jordbrukarnas villkor, i likhet med att sossarna inte längre bryr sig om oss arbetare!
      Allt har blivit upp och ner, samt bakofram.

  • Ett av de första reportagen som jag såg och lyssnade på från det området så var det några danska damer som sade de mest sanna ord, jag glömmer aldrig de orden, ”man skall ALDRIG vara tolerant till de INTOLERANTA !

  • Ret skal være ret, der har alle dage været enkelte afvigere, afstumpede individer i Sverige såvel som Danmark og resten af Europa. Problemet er at omfanget er mangedoblet…og det er vores egen skyld i sidste ende.

   • Det var därför jag skrev “hyfsat beskonade” Visst finns det många svenskar (nordbor) som är pantade i huvudet också, men jag tror att avsaknaden av empati hos krigsdrabbade ”barn” kan vara en bidragande orsak till en hel del rått våld mot både djur och människor i Sverige Idag.

    • Jeg forstod ikke ”hyfsat beskonade”;)
     Et liv i krig er sikkert en bidragende faktor, jeg ved at islam og indavl også spiller en ganske stor rolle

     • Absolut, det är många saker som spelar roll. Hoppas att det bara är ett fåtal personer som håller på med detta, och att de snarast åker dit.

     • Det er desværre helt normalt i de lande hvor man har tilladt massiv indvandring af muslimer.
      På samme sæt som ”dom” mishandler vores unge drenge og piger på gader og stræder.
      Røverier er jo ikke bare røverier, der er stortset altid vold indblandet uanset om vores barn pænt afleverer penge, tøj, sko og elektronik, de skal altid ydmyges ved lidt ultravold også!

 36. Katter som skinnflås.
  Halalslaktade getter och får.
  Knivskurna kor och hästar så att tarmarna väller ut.
  Igelkottar som det sparkas fotboll med.
  Kaniner som dränks i bensin och filmas när de tänds på och springer runt i ett sista skri.
  Det märks att de som kommit till Sverige INTE PASSAR IN här!

   • Jag vill inte att vi svenska skattebetalare ska tvingas till att ”behandla” dem överhuvudtaget, de som inte har anledning att vara här (majoriteten) ska ut och gränserna skall stängas för all asylinvandring.

    • Tänkte mer att man bör ge dem samma behandling som de ger katterna.
     Då rasslar det nog snabbt till och flodvågen av parasiter går åt rätt håll dvs ut ur landet.

     • Jo, det är ju vad man egentligen skulle önska; Vad du gör mot andra levande varelser skall du också själv utsättas för, men det stämmer ändå inte riktigt överens med det normala mänskliga förnuftet.
      Jag är glad om vi bara kan stoppa en vidare utveckling av problemet, och få bort de vansinniga djurplågare som vi släppt in.

 37. Fy fan! Bara psykopater gör sånt.
  Vad vidrigt, mår riktigt illa .Älskar djur och speciellt katter.
  Förövarna borde som straff få samma behandling

 38. Fick samla mig innan jag kunde klicka på den här artikeln, känner mig illamående att vi har så sjuka individer i vårt samhälle. Brott mot djur, barn och åldringar är det absolut vidrigaste som finns. Fick jag veta vem som gjort detta skulle jag göra mig olycklig på kuppen.

 39. En del manniskor tar ut sin ilska och vanvett
  pa djur,som egentligen ar riktat mot manniskor. Det ar illavarslande att ren onska
  ska kunna komma idager pa detta satt. Frustation som vands till hat mot de svagaste.

 40. VI VET, vilka det är som bara älskar plåga både djur/människor i detta land? Varför vågar ingen öppet säga det? Mina katter alltid inne nattetid, trots att jag bor i relativt tryggt område nära skogen.

 41. Off Topic men ändå inte.
  Lokaltidningen ”Kungsbackaposten” skrev häromdagen om ett misshandelsfall som fått sitt rättsliga efterspel.
  Tre personer dömdes till Fängelsestraff för grov misshandel och därefter utvisning 5 år.
  Det här är ett typexempel på brott som aldrig ges någon uppmärksamhet i dagens svenska media. En man som blir angripen och så grovt misshandlad av asylsökande att han får men för livet, men det har inget värde enligt svensk MSM.
  https://kungsbackaposten.se/nyheter/fangelse-for-svar-misshandel/

   • Därför att vederbörande har visat att han är en tillgång, när Sverige skall förstöras. Han har bara varit lite för klumpig och åkt fast. Juristerna hoppas naturligtvis att han, när han kommer tillbaka och återupptar sitt sadistiska hantverk, har blivit slugare, så att han då går under radarn.

 42. Tomas Åberg, näthatsgranskargossen är ju också dömd för djurplågeri men samarbetar ändå med regeringen i jakten på pensionärer.
  Tror inte sjuklövern bryr sig särskilt mycket om djurens väl.

 43. Sjuka personer som ÄLSKAR våld i alla former, hur många av denna sort går fria på gator och torg i dagens Sverige ?
  Vad händer med vårt Sverige ?

 44. Nu har det uppdagats att skolor i Rumänien skriver ut
  äkta intyg till elever som inte studerat där.
  Många falska läkare och sjuksköterskor jobbar på
  sjukhus i Sverige.
  Djurplågare har fått fel uppfostran det går att lära barn
  att vara ömsinta mot allt levande.
  När en polis döms för djurplågeri är det illa ställt.

  • Det är utbrett att ”förfalskarligor” säljer olika typer av ”intyg”, ”betyg”, ”examenshandlingar”, ”körkort”, id.handlingar” etc.De använder sig av institut som har dålig överblick över sina t ex utexaminerade, bl a Rumänska utbildningsinstitutioner.

   Själva verksamheten och resultatet för de som verkligen genomgår utbildningen vid nämnda är det dock inget fel på, men de utnyttjas för oöverblickbar administration av förfalskarligor där kunden inte fullgjort (rätt) utbildning.

 45. Lite fakta:
  1, Det här var inte särskilt vanligt i sverige tidigare.
  2, Jag vet med säkerhet att katter inte är särskilt omtyckta i mellanöstern.
  3, Vi har senaste åren haft en massiv invandring från mellanöstern och Afrika.

  Vilka tror ni är ansvariga för detta djurplågeri?

  • jag är personligt övertygad om vilken GRUPP jag håller personligt ansvarig. Jag hoppas på ett framtida ”Öga för öga…”.

   • flå deras små svansar menar du ? verkar vara en ypperligt bra ide, och sedan skicka tillbaka dom hem.(utan bedövning)

  • Det kan vara utlänningar men är minst lika troligt att det är mentalsjuka vita ensamma män, dessa har dock blivit mentalsjuka av det äckliga mångkulturella kommunistsamhället vi lever i där utlänningar prioriteras framför vita män. Vissa blir missbrukare, vissa tar livet av sig, vissa blir mentalsjuka. ALLA vita människor mår dåligt och blir sjuka av äcklig mångfald och kommunism.

  • Ja inte är det vi vanliga Svenssons, vi skötsamma, som jobbar och sliter, betalar skatt, genom våran vardag dag ut o dag in. Vi som har empati och tycker om, värnar om djuren.

 46. FY FAN!! Om det är nånting som får ut djävulen i mig så är det djurplågare! Hade något avskum skadat min hund så hade jag dödat jävlen på ett sätt som hade get mig ett långt fängelsestraff och en lång tid i helvetet när jag dör!

  • Nja dödat hade jag inte gjort, men vederbörande hade fått samma behandling tillbaks.

   T ex om han sparkar min hund i huvudet så hade jag sparkat idioten i huvudet…garanterat.

   • Och grips denne sannolikt ”kulturberikare”, så släpps denne inom någon timme och kommer inte att få straff m anl av ”kultur-skillnader”. Men du kommer att gripas, häktas och straffas med fängelse för att du försvarar din lågt stående hund.

 47. Jäklar vilka galningar som gjort detta, men katten måste ha varit sövd eller knockad medvetslös….har själv försökt klippa klor på en katt en gång så blodig har jag aldrig blivit innan….eller efter.

  Alternativet skulle vara att en eller flera höll katten med TJOCKA handskar medans en annan psykopat skar.

 48. Ni är fan sjuka, får man inte skriva att katter håller r*ttor på avstånd skriv en lista på FÖRBJUDNA ord så man inte hamnar i det förbannade filtret.

 49. Vi vet ju i princip vilka det är.

  De tillhör en annan ”kultur”, en monokultur, och studerar man katt-attackernas spridning kan man ganska säkert även peka ut grupp tillhörande ”kulturen”. Attackerna handlar om att göra lågnivå krigföring i ”kulturens namn”. Förövarna tränas inför det verkliga kriget till att släppa all ”empati” för allt annat levande. I träningen ingår att följa allmänna uppmaningar från de ”kulturella ledarna” till att attackera specifika måltyper t ex katter. Nästa period blir det hundar. Därefter får.
  Rätt som det är blir måltypen människor, som inte tillhör ”kulturen”. Har ni lagt märke till hur många ”olyckor” som sker på övergångsställen, där gående mejas ned och föraren inte kan identifieras (även om fordonet ev hittas)? I media och polis-statistik ägnas dessa ”olyckor” ingen vidare uppmärksamhet, men är de verkligen ”olyckor”???

  Avsikten med träningen är att göra följarna så empatilösa att de fanatiskt och blint slaktar alla människor utanför ”kulturen” på order.

  • tror dock inte att det är dom du tror eftersom katter står högt upp i deras kultur men att hundar inte gör det har egentligen bara med att man har förverkligat upplevda personlighets drag hos djur så som vi har att hundar är trogna o katter själviska.med detta sagt så är Förövaren psykiskt sjukt uppenbart och ännu ett symptom på vården..

   • INGA DJUR STÅR HÖGT I DENNA ”KULTUR”. Däremot i vissa kvarvarande andra typer av ”minoritétskulturer” där mono-kulturen i övrigt härskar demoniskt.

    Och det är inte EN förövare, utan detta sker regelbundet över hela landet, så det måste vara åtskilliga. Det är spridningen som antyder vilken grupp ur ”kulturen” som ligger bakom.

    • Exakt så är det. Det är inte Svenne Bananer i detta fall för det är garanterat inavlade idioter som lever på våra skattepengar.

   • Då finns det ett stort antal sjuka människor från norr till söder i vårt land. Det märkliga är att denna epidemi tycks följa i kölvattnet av massinvandring från dysfunktionella islamistiska länder.

 50. Dessa djävulska personer äckliga jävla förbannade svin ni skall utsättas för samma saker fy fan vem är ni era jävla svin är det någon därute som vet vem som ligger bakom det här kontakta media med namn

 51. ”Det är fruktansvärt när det är folk som ger sig på djuren”. Jo, vi vet vilket folk det är som gör detta. Eller är det anmälningsfrekvensen som ökat?

 52. Man äcklas ibland av att inse vad vi människor är benägna att göra mot djur. Steget ifrån att plåga ihjäl en katt till att flå en människa levande är litet. De flesta psykopater börjar med djur, och går sedan över till människor. För vissa hade fan guillotinen varit ett lämpligt straff.

  • Steget ifrån att plåga ihjäl en katt till att flå en människa levande är obefintligt. Är man benägen att göra det ena så är man benägen att göra det andra. Ofta förtjänar människan det däremot mer än djuret; som de som plågat denna katt t.ex.

 53. Har själv katter och kan ärligt säga att de som så här utstuderat plågar ett djur har ingen empati eller känslor överhuvudtaget, inför dödsstraff för dessa djurplågare. Jag hade inte lagt två fingrar i kors för att skona en sådan avskyvärd människa och jag tror vi alla vet vad det är för inavlade idioter vi talar om här.

 54. Sverige får takke sitt muslimske ”Medborgarskap” de er generelt dyrplagere og er kjent over hele verden for sitt dyrehat. Les koranen så ser man mer om dette. Hunder er enda verre utsatt. Sverige er snart også verdens ledende i påførte katteskader i tillegg verdens ledende voldtektsland!

 55. En människa som kan med att behandla ett djur på detta sätt är allvarligt störd, och troligen inte möjlig att bota! Jag påminner mig vad ett flertal amerikanska undersökningar kom fram till redan för CIRKA trettio år sedan (fyrtio?): en klar majoritet av de som långt senare dömdes för mord och seriemord, de hade gravt misshandlat djur i sin barndom. Jag växte upp under sexton år med schäfrar, whippets och greyhounds under -60- och -70-talen och jag vet hur oerhört sorgligt det är att förlora en VÄN som min sista schäfer, Kim, som avled av leukemi. Jag sänder en tanke till den avlivade katten och dess matte.

 56. Den här nyheten förstörde hela min dag. Jag är ledsen och förbannad! Det är så fruktansvärt att jag inte finner ord för att förklara hur jag känner. Där ligger den fina katten på sin filt med tassmotiv och ser så fin och oskyldig ut, med svansen helt flådd. Stackars katt!! Hur sjuk i huvudet kan man vara!?

 57. Den här nyheten gör mig väldigt upprörd. Jag är ledsen och förbannad! Det är så fruktansvärt att jag inte finner ord för att förklara hur jag känner. Där ligger den fina katten på sin filt med tassmotiv och ser så fin och oskyldig ut, med svansen helt flådd. Stackars katt!! Hur sjuk i huvudet kan man vara!?

  • Jag känner precis som du, det är så fruktansvärt omänskligt att det inte går att beskriva. Hur kan man göra så mot en liten söt katt? Finns det ingen gräns för människors ondska?

  • De är inte ”sjuka i huvudet”. De är muslimer. Det är ett helt accepterat. Muslimbeteende.
   Tänk på vad de gör med sina egna döttrar.

 58. Kommer osökt att tänka på en film jag såg som IS hade gjort för att värva ”svenskar” till sin jihadism. I filmen sade speakern ungefär följande till en man som höll på att halal-slakta ett stackars får: ”Do slaktar inte bara djor va, bror?” Slaktaren svarade något på bruten svenska, men hela tiden lades det in ”allahu akbar”, ”inshallah” och korancitat på arabiska.

  Filmen var bland det värsta jag sett. Naziledarna erkände åtminstone att det var obehagligt att mörda judar, men IS-folket verkar ha njutit av mord, tortyr och våldtäkter. Det är ondska i dess renaste form.

  Att misshandla en katt på det vis som beskrivs i artikeln är också ondska utan några förmildrande drag. Vidrigare kan det inte bli.

LÄMNA ETT SVAR