Kent Ekeroth: Media har ljugit för svenska folket i decennier

Delningar

Enligt Kent Ekeroth har media ljugit för svenska folket i 30-40 år. ”Det är illa nog om en svensk våldtar. Vi behöver inte importera fler våldtäkter in i landet”

Nyligen uppmärksammade Russia Today att man i Sverige efter mycket velande börjat luta åt att en uppdatering av invandrares andel av kriminalstatistiken kan vara på plats.

LÄS MER: Brå öppnar för kartläggning av ursprung

Efter dystopiska bilder från så kallade utsatta områden talar man med Kent Ekeroth som bland annat sade att denna typ av invandrare orsakar kaos var i Europa de än kommer.

Ekeroth kritiserade också det svenska etablissemanget med media i spetsen som han menade har ljugit i åtskilliga decennier och som nu måste sluta skydda dessa brottslingar samt sluta förneka och mörka fakta kring invandringen.

Politikernas skyldigheter är främst gentemot svenska medborgare, slog Ekeroth fast.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

316 KOMMENTARER

 1. Brottsoffer som drabbas av gärningsmän med invandrarbakgrund borde få skadestånd av staten utöver vad som döms i domstol. Det är statsmakterna som i sin ansvarslöshet gjort de brotten möjliga.

 2. Public service och övriga PK-media har i diktaturens tjänst under många år gallrat bort sanningen i allt för stor utsträckning för svenska folket. Anledningen är att de vill skydda 7-klöverns Sverigefientliga och Sverigeförstörande politik.

  Sanningens media i demokratins tjänst som Samhällsnytt och liknande medier vill diktaturens krafter få bort. Ju mindre svenska folket vet ju lättare är det för 7-klövern att bedriva skadlig politik för Sverige.

 3. Du vet att du är i Sverige när en försändelse från Kina beläggs med avgift om 70 kronor medan tjuvar och banditer kan föra ut stöldgods ut ur landet mitt framför tullarna utan någon åtgärd.

  • Kina är omoraliskt att handla av ändå serru. De har tortyr i fängelserna och politiska fångar som ofta utsätts för dålig behandling. De behandlar djur oerhört dåligt och har nästintill slavfabriker för att tillverka ofta prylar av dålig kvalitet så att sopbergen blir större. Jag vill att man börjar återta tillverkningen tillbaka hit till Europa. Det finns mer dåligt att säga men jag kan ju inte skriva en hel novell Man kan säga ”Deus Vult”

  • Du vet att du är i Sverige när nästan vartenda uppklarat grovt brott resulterar i högre fängelsekostnader än vad som sparas in på att lägga ner ett bb.

  • Javisst men det är nog bara så att nu representerar han sig själv. Han har nog tyckt så här hela tiden.

 4. Media har ljugit, men inte bara det media har medvetet beordrat och drivit fram reportage som gjort så att Sverige förfallit, en medveten samhällsförstörande handling är betydligt värre än en lögn, jag talar från egen mångårig erfarenhet inom en stor svensk morgontidning.
  Vi får inte heller glömma att även sjuklövern har ljugit i 40-50 år.

 5. Kent Ekeroth, den bästa personen SD hade. Honom sparkar dom ut. Tycker nog att Ekeroth ska gå till AFS. Det kommer att ge ett enormt lyft för AFS. Sen kan SD sitta där och vara PK light.

  • Han kommer tillbaks vid rätt tillfälle … Jag sörjer snarare Kasselstrand som borde fått chansen i SD

  • Nä men det är så här det fungerar idag. Man kan vara hur radikal som helst utanför riksdag och regering. Men sen tonar man ner det hela lite och är smart. När man får den riktiga chansen som SD nu till slut kan få eventuellt; så väger man sina ord men har fortfarande sin övertygelse. Imorgon kanske något annat gäller men just nu så är det dessa regler som gäller

 6. Att dessa kriminella migranter begår dessa brott är helt enkelt för att dom kan och konsekvenserna är rent ut sagt barnsliga! Den västliga kulturen är så jävla sjuk när det gäller dessa kuffers hela jävla tiden ska det medlas och ursäktas för deras beteende! När är det dax att säga ni är i vårat hus och våra regler gäller här annars är dörren där! Görs inte detta så har vi snart ett samhälle som ingen litar på och löser sina problem själva utan inblandning av rättsväsendet! Tiden är knapp era fega politiker!

 7. 13% har vetat det hela tiden och blivit förföljda för kritiken.
  Ett socialt och ekonomiskt stålbad väntar svenska folket, har man då råd att försörja
  300000 låtsasflyktingar livet ut?

 8. De jättelika volymerna fortsätter ju komma, även fast det döpts om till mikro-invandring på lägstanivå.

 9. Att media ljugit och fortsätter att ljuga för Svenska folket är ju inte precis någon nyhet.
  På varje tidningsredaktion från Ystad till Haparanda.
  Och statstelevisionen SVT går i spetsen.
  Man får fly till alternativa media.

 10. Någon skrev mycket klokt här på Samhällsnytt igår att vi ska inte importera det vi själva kan producera.

  • Det är bra. Det skulle förstås innebära kraftiga prishöjningar på en massa saker. Men då fick man väl låta folk ta ansvaret av något mer av vad de arbetar ihop, vilket betyder skattesänkningar.

  • Ja en sanningskommission i framtiden borde tillsättas och domar följa på det. Och in i skolundervisningen efteråt så detta inte upprepas i framtiden

 11. Det är underligt att svensk media anser att invandringskritik är värre än att erkänna våldtäkter och mord.
  Att vara kritisk mot invandring finns inte ens på kartan i lagboken.

   • Tror sjutton de sover dåligt om natten. Inte bara att de ljuger men även för att deras lögner har skapat de problem vi har idag.

  • Ja och det är nog ingen slump det. Det är bara att gräva vidare så till slut så hittar man kanske som i ”Trollkarlen från Oz” en liten gube bakom kulisserna som styr hela klabbet-Det var som tusan!

 12. Problemet med media är inte att vi har en politiskt korrekt tv-kanal eller tidning, problemet med media är att vi bara har politiskt korrekta tv-kanaler och tidningar. Konkurrensen gällande gammeljournalistiskt ifrågasättande gentemot andra gammeljournalister är stendöd.
  Ett lysande exempel är när TV4 bildades, vi var nog många som längtade efter tv-nyheter som inte var politiskt vinklade, istället fick vi TV4-nyheter som gör sitt yttersta för att överglänsa SVT i lögner.

  • Helt rätt! Om alla bakom utbudet delar samma värderingar så kommer ändå bara samma uppfattningar dagligen in i inlärningscentrum i hjärnan. Nedladdning helt enkelt av vad som är korrekt tänkande

  • Och nu har vi alternativmedier som avslöjar gammelmedias lögner på löpande band inför hela det svenska folket.

   MSM får brallorna nerdragna dagligen.

  • Titta på vilka som var bakom både TV3 och TV4 så förstår du varför medialandskapet i Sverige ser ut som det gör.

  • Bra Du har verkligen hängt med! Detta är något som de flesta inte har klart för sig. Sedan tog Palme så glatt vid och så satte man första spiken i kistan

  • Vänstern är det stora problemet, de vill förstöra Sverige för att skapa kaos och få makt… ingen normal människa röstar på vänstern under normala omständigheter..

   • Det irrationella problemet är delvis anknutet till att vänstern förvånande nog allierat sig med NWO, George Soros, som är talesman för det oligarkiska Bilderberggruppen, som enbart verkar för storkapitalet. De vill överta världshäraväldet under deras liberala gränsöverskridande storkapitala hegemoni. Hur kan vänstern liera sig med dessa? Har de inte då svikit sina ideal?

    Märkligt! Konstigt!

 13. T.ex så nämns aldrig dom redan hitkomna 35,000 ”barnen” som redan FÅTT
  gratis livstids försörjning av skattebetalarna !
  Vi VET nu att 9000 kommer att kosta minst 4 miljarder varje år…
  vilket borde innebära att 44,000 ”barn” enbart kommer att kosta oss

  12,5 miljarder/år….PLUS 4 nya miljarder för dessa 9000..
  är 16-17 miljarder årligen i evigheten….
  Resten kan ni nog räkna ut själva !!
  DET är bara ETT exempel på hur media smidigt GLÖMMER att fortfölja sin rapport..

   • Sverige´s befolkning har sedan 1980 ökat med två miljoner…
    och det ser nog dom flesta på gator och torg att det inte är Svennsson som förökat sig som kaniner…;).
    så visst går gamla Sverige under snart..runt 1,5 miljoner att försörja
    är inte småpotatis det…och IMPORTEN fortgår i oförminskad takt..

   • Jo men det är flera som bär huvudansvaret. MP’s ledning är fortfarande för total invällning. Fredrik gjorde misstaget att stödja sig på dem de sista 4 åren istället för att resonera med SD

  • Precis detta nämner aldrig sossarna när de vill ha ännu högre skatter. Försörja hela världen handlar det om så till slut blir 100% inkomstskatt och medborgarlön till alla i sosseriket. Mamma staten

  • Kostnaden är mycket större om du räknar in kriminaliteten alla brottsoffer alla drogerna pch andra brott de begår

  • Arbetskraftsinvandring är en sak flyktingar en annan. Flyktingar kom hit från Italien och jobbade i Södertälje på 60 talet. Jättebra. Men nu är det 2018 och bilindustrin efterfrågar inte så många.

 14. Och självklart stämplar systemet sanningen som Falska Nyheter. Allting är tvärtom i detta bisarra och folksvikande system, omsorgsfullt planterat av kulturmarxisterna. Samma krafter som kallar sig ”feminister” och islamiserar Sverige, samt försöker avskaffa demokratin – i demokratins namn.

 15. Att media ljugit om brott är bara en liten sak av det svek som dom gjort. Det är faktiskt ofattbart för en normal svensk att förstå hur journalister och politiker kunnat så sakta rada upp så många saker längs vägen till helvetet. Jag kan inte tro något annat än att det är en mycket långsiktig plan.

  • eller så är det väl så enkelt att har man börjat sin lögn…är det för genant
   att sluta..erkänna sitt misstag…en pudel är inget för msm precis…

 16. Hur illa det är i Sverige skrivs det även om i Thailand.
  https://pattayaone.news/en/muslim-iraqi-rapes-13-year-old-swedish-girl-and-threatened-to-publish-her-naked-images/
  ”Between October 1, 2015 to April 5, 2016, a Swedish girl was raped a
  total of six times in a sports hall in Borås by Iraqi, who claims to be
  19 years old.
  Through extortion and threats, the Arab man from Borås managed to
  force the Swedish girl into engaging in sexual intercourse on a number
  of occasions. He knew that the girl was under fifteen years during every
  occasion he committed the assault.”

 17. ”Politikernas skyldigheter är främst gentemot svenska medborgare, slog Ekeroth fast.” Skulle vilja tillägga att media speciellt om det betalas via skattsedeln har samma skyldighet. MSM ska inte bedriva nån slags agenda på eget bevåg eller i övrigt försöka påverka läsarna. Om de avser påverka läsarna ska det påvisas på samma sätt som de nu gör om de visar en annons för marknadskrafter. ”Detta är en annons”. Eller detta är en påverkan.

 18. Idag skedde ett avsteg i Aktuellt och ett litet uppvaknande som visade Krigzoner i SVÄRIGÄ är nog så Viktiga som inledning annars är det alltid Gaza Syrien Irak och de andra Krigszonerna samt Trump….!

  Sen varvar dom med Tiggeri från alla Skattefinansierade Hjälp -Organisationer, samma med TV4…!

  Detta förbannade Helvete Matas Vi med dagligen och SEN SKÄNK dina Pengar till Gråtande Barn…

  Skam Skuld Skam Skuld Skam Skuld

  Projicerar dom på oss dagligen TROTS att man kan skicka ner reportrar till Blomstrande Framgångsrika Kvarter i dessa Länder VÄLJER dom Helvetet på Jorden…

  Vad ÄR det för Folk som jobbar där dom måste ju vara totalt destruktivt deprimerade hela högen Eller har dom order från Staten att göra Folket det…!!

  Vinklande av bara SKITEN blir deras Fejkande SLUT till sist..!

  Bra TV med en Reporter framför Bomberna som Fälls, Jajamen…!

  • Jag har slutat att ha skam och skuld,varfør skulle jag ha det.
   Spelar ingen roll dom får gråta stormfloder om så e,men av mig får inga organisationer ett røtt øre.
   Før dom kommer ændå inte till dom behøvande.

 19. Skapa först kaos och terror inför sedan sharialagar för att få lugn och ordning.
  Mörkhåriga arabiska tjejer blir redan nu kallade för horor i förorten om de inte har slöja.Grattis Sverige!

  • I Aktuellt var det reportage om Husby,Järva.Hucklen och araber,somalier i bakgrunden.
   Jimmie Åkesson debatterade mot Ygeman i studion.Samma problem ältas hela tiden om och om igen.Finns inget slut.

     • Nu är du pessimistisk. Det hjälper en bra bit. Tittarna såg att Ygeman inte alls kunde försvara sitt partis migrations- och integrationspolitik. Ändå har han varit inrikesminister i den här regeringen fram till IT-skandalen i Transportstyrelsen.

      Har läst att Ygeman tycks vara tilltänkt partiledare för S. Och han finns på stora valaffischer här i Stockholm.

     • Det hjälper på så sätt att några av de 87% som röstat ”fel” börjar förstå det när S stammar i sina svar. Snart har de vaknat helt och går till valstugorna och röstar SD.

 20. Hur som helst vann Jimmie Åkesson över Anders Ygeman i kvällens debatt i SVT Aktuellt. Ämnet var – inte förvånande – utanförskapsområden, grova brott – och hur man ska stävja brotten.

 21. Svensk lögnmedia påstår igen att svenskarna är positiva till invandring. (Hur frågor ställdes framgick inte, och bara 29% svarade överhuvudtaget).

 22. Vem kunde tro, för 30 år sedan, att man måste se på rysk TV för att få sanna nyheter från Sverige!

  • Jag litar inte en sekund på ryska medier. Men det gör jag inte på svenska eller amerikanska heller. Det gäller att vara superkritisk när man läser och leta fram så trovärdiga källor som det går. :-))

   • Man kan inte lita på någon. Men det är ganska komiskt att Ryssland levererar fler sanningar om oss än andra.

    • Det beror också på vilka skribenter man väljer att läsa. När det gäller ryska medier ska man ha klart för sig att den ryska maktapparaten ligger bakom allt som vi får ta del av. Syftet är att att splittra vårt land (och andra länder) och därmed göra vår befolkning svagare.
     Så gör även t ex Kina m fl länder.

     • Fortfarande mer objektiva och faktabaserade än svensk fulmedia/regimmedia/officiell media (vad man nu föredrar att kalla de förrädarna). Men vill du göra det enkelt för dig: läs bara DN, och anta att vad de än påstår så är det den absoluta motsatsen som gäller. Du kommer ha rätt i runt 99,9% av fallen, eller 100% om du skippar serierna.

  • Vem kunde tro för femtio år sedan att vi skulle ha islam,moskeer,böneutrop i Sverige?Hade någon sagt det då hade man blivit inspärrad.

 23. Debatten handlar om vad vill du Åkesson göra för att åtgärda problemen? Jag skull vilja säga i den sitsen att jag orsakade inte problemen och det är upp till dem, Reinfeldt, Löfven att ta hand om den biten.

 24. Partiet som skriver in i sin politiska manifest att ”gratisätarna” måste jobba 8 tim dag för att få ut socialbidraget, kommer att få absolut majoritet i valet 2018. Så vill de inte jobba så bli retur till ruta ett i hemlandet.

 25. Såg Anders Ygerman på Aktuellt ikväll och kunde bara konstatera att han är en dinosaurie från en svunnen tid. Jimmie fullständigt krossade honom.

 26. Det kanske bli bättre med brottsligheten men den nya rikspolischef, inga grillkorvar eller armband eller ömkande tonfall om mördare. Att sent snyta 5.000 – 10.000 poliser ur näsa blir säker marigt.

 27. Vi har mycket att lära av Ryssland. Migranter som upptäcks i Moskva av polis eller tipsare, bötfälls och skickas genast hem. Inget dalt.

 28. Extrema feministers fel i grund. Män slutade gifta sig med vita kvinnor för de stod inte ut med dom längre och skapade låg barnafödsel så kvinnornas fel!

  • Så enkelt är det nog inte. Ett tydligare samband är att båda föräldrarna tvingas jobba heltid för att ha råd med en standard som anses skälig, att ansvaret för barn läggs på samhället, att kvinnor lärts att föredra karriär framför barn.

   • Ja, men idag kan en kvinna verkligen fucka för en man ifall hon vill. Män har inget skydd i rättssalen alls (Ifall vi är vita)

    Så därför vill inte män riskera sina jobb genom att dejta vita kvinnor. Som sagt, ME TOO. Kolla upp den appen.

    Samma sak händer i USA också. Där kallas män som vägrar giftemål MGTOW.

    • Jo, det är ett fenomen som jag känner till och som är mycket beklagligt, hur kvinnor kan utnyttja sin position som kvinna t.ex. vid vårdnadstvister efter skilsmässa. Positiv särbehandling av kvinnor, bara på grund av att de är kvinnor, måste motarbetas, det har jag länge tyckt.

     • Det blir den vita rasens död ifall vi inte löser det. Jag skulle lätt säga att det kan räknas till ett stort filter.

     • Utvecklingen i våra jämlika länder i väst har gått så långt att man inte längre kan utgå ifrån att kvinnor inte är lika grymma som män. Därför måste synen på kvinnan uppdateras så att det blir jämlikt på alla plan.

     • Många reagerar automatiskt fel när de hör vissa ord, såsom ”diskriminering”, och tror felaktigt att det bara kan gälla kvinnor, svarta, homosexuella o.s.v. Därför är jag hellre övertydlig.

     • Visst, jag förstår, men det blir nyspråk av det då. Att dagens svenskar (riktiga alltså) inte kan hantera sitt eget språk är skrämmande.

   • Inte undra på att ungarna idag mår dåligt när föräldrarna aldrig är hemma och när dom väl är det så orkar dom inte bry sig. Jag minns när jag var barn, farsans lön räckte gott och mor var alltid hemma när man kom från plugget. Men det var andra och bättre tider.

     • Andra tider som sagt..Är båda föräldrarna hemma så bör ju den ekonomiska biten bli en stressfaktor sedan sitter ju många av dagens föräldrar med ansiktet begravt i mobiltelefonen dygnet runt helt avskärmade och ointresserade av omgivningen.

     • Så in i helvete värdelösa att det inte ens finns ett svenskt ord för det. De står hellre i kön till Thaikiosken än går hem och lagar riktig pannbiff med lök till barnen.

     • Kolla i Sveriges städer. Farsorna påminner om hemmatransar och morsorna om en kravkärring utan slut. Egoismen blomstrar och förläts bara under en orgasm.

   • Landet Sverige har på sätt och vis lurat sig själv! Alla ska ha god utbildning och göra karriär, kvinnor och män! BARN, hur klämmer man in detta i karriären? Någon måste backa lite då, men vem? Själv gjorde jag min ”karriär” efter tre barn och fortfarande relativt ”ung” läste på nätterna, var plugghäst vid Lunds Universitet och fixade ”hemtjänsten” på de timmar som fanns över på dygnet! Jag tog mina examina men visst sjutton var det tufft men jag älskade det! Kunskap är MAKT och härlighet, jag ångrar inte en minut men är kanske tillhörig en årgång av litevhårdare virke!🤔😊😄

     • Jag har aldrig ”fått något gratis”! Anser att varje individ har eget ansvar för sin framtid!!😊

     • ”Personligt ansvar” är skällsord i Sverige.

      Jag röstade nej till EU samma år som jag lade min första röst på SD, och jag har aldrig lagt en röst på förrädare. Men jag är ett undantag, då jag faktiskt tar reda på vad jag röstar på innan jag lägger min röst, och skulle jag någon gång rösta fel (i.e. ”ångra” hur jag röstade), så hade jag tagit mitt ansvar och aldrig röstat igen.

      De som någon gång mellan 1985 och idag stöttade förrädarna borde bli av med sin rösträtt. Med rättigheter så borde det komma krav, och ansvar.

    • Alla kommer i en snar framtid bli varse om realiteterna av att kunna førsørja sig sjælv och sina næra.

 29. Kent, alla rätt där! Verkligheten gäller ända sen den ”hädangångne” kämpen Sven-Olle Ohlsson i Sjöbo klart uttryckte ” flyktingarnas strider från hemlandet tar de med sig och beter sig på samma vis här! Konflikterna är desamma i Mellan-östern eller om de befinner sig här i vårt land”! Kan någon opponera mot detta? För övrigt blev Sven-Olle utesluten ur Centerpartiet för att han dels hade civilkurage och även varit en av de högre rankade Centerpartisterna under många år! Detta var en skam som aldrig glöms för mannen hade alla rätt!!!

 30. En stats främsta uppgift är att skydda de egna medborgarna, detta har den svenska staten inte gjort i modern tid!
  Istället har man med mössan i hand bockat och hälsat muslimer från världens alla våldsmetropoler välkomna till vårt land och lagt över ansvaret för detta på Säpo!!!!

 31. Ta bort presstödet !
  Med dom orden önskar jag alla AfS och SD sympatisörer en god natt vidare.
  Och grattis till Norges stora dag idag!
  Miljoner norska flaggor i ett fullständigt galet härligt firande gör mig avundsjuk som svensk nationalist och patriot.

 32. Politikers skyldigheter är främst mot svenska medborgare enligt Kent, det är väl därför många får put så snabbt.

 33. Jag undrar vad folk kommer att sæga den dagen dom vaknar opp i elændet och inser att verkligheten ær hær.
  Nær det rosenrøda skimret har lagt sig och den brutala sanningen visar sin svarta skugga.

  • En sak vi vet vid det här laget är att de inte kommer ta något som helst ansvar för vad de har gjort. Jag är emot allmän rösträtt av många anledningar…jag skulle t.o.m. vilja påstå att det inte finns någonting positivt alls med att låta den stora dumma massan bestämma.

   • De är bara ett gäng marionetter. De försöker ge sken av att vara folkets representanter men gör det föga övertygande. Med ett uruselt manus följer ett lika uselt skådespeleri och resultatet blir naturligtvis uslare än uselt. Hade det varit en riktig film så hade man talat om kalkon. Kalkonrullar kan ju ha ett visst underhållningsvärde men inte när det handlar om en nations vara eller icke vara.

    • Jo, men som sagt, även om förrädarna är ytterst ansvariga så hade detta folkmord aldrig gått att genomföra om det patetiska folket inte hade tillåtit det.

     • Det har du rätt i. Vad tror du ligger bakom denna förvandling av ett stolt och kompetent folk till en håglös samling slapptaskar?

     • Jag fungerar inte som andra, för mig så är logik och objektivitet en självklar grund. Med tanke på ”den andliga aspekten” så bör du kunna besvara den frågan bättre än jag kan, för jag förstår det inte alls.

      Jag växte upp med cucks runt mig och insåg tidigt att jag inte var som andra, så när jag blev lite äldre så valde jag vänner som var som jag. Att cucksen existerar vet jag, men jag kan inte förstå varför. Eller, de saknar heder och ryggrad, men varför de saknar det…jag vet inte och förstår det därför inte.

     • Du är ärlig och det gillar jag. Även jag är brydd. Nåja, en dag får vi väl veta varför…

  • Den brutala sanningen är verklighet för en stor del av den etniskt svenska befolkningen. Det rosenröda skimret begravdes med Freddes
   ”Öppna-Ditt- HJärta-Idioti”

 34. Vad gäller Hr Ygemanns status så är han en kameleont som aldrig tar åt sig kritik, utan kör framåt helt UTAN varningsblinkers!!!

 35. Mærkligt! I min uppvæxt fanns inga av dessa problemstællningar,ja OK då en eller annan ølgubbe som bara drack var en av diskusionsæmnena.

  • Någon måste ju veva runt nere på Stureplan i Stockholm också där det kryllar av sjuka centerpartister som jobbar i politiken och som krökar på Stureplan.

 36. Riktigare är att de mörkat sanningen hela tiden år efter år ända fram till november 2014, då först började pk-media rapportera så smått om den vansinniga massinvandringen av muslimer, helt plötsligt var det i vart och vartannat program i sr p1 något om detta. Eftersom ke var mitt personkryss 2014 så har jag nyss delat detta till 70-80st sd och islamgrupper (som jag är med i enbart för att kunna dela till och ett tjugotal egna) på fb och till 7 sidor som jag hanterar ( det tog ca en timme) för jag tänkte att de skulle ha något riktigt att läsa i morgon. Jag förväntar mig att som vanligt bli avstängd 30 dagar igen ( men det gör ingenting för vi har proffs-admin i våra sex viktigaste grupper) för jag har blivit lite osams (inte så lite heller)med Mina Dennert och hennes förbannade jagärhär på Twitter där jag har ca 1100 följare.

  • Vilka små problem vi hade på den tiden som ”De fattiga och de rika” visades på TV och Falkonetti var ärkeboven.

 37. Enda intresset Ryssland har för oss är hur tokigt vi beter oss. Vi är ett mycket exotiskt land och helt omöjligt att förstå sig på för någon utomstående. Varför vill man förgöra en framgångsrik civilisation på det här viset utan en minsta chans att vinna något?

  • Svenskarnas värdegrund är på väg mot planeten Mars. Det finns inget land i världen som ligger på så stort kulturellt avstånd från ALLA andra länder

   Se svenska avvecklingen i animerad graf 1981-2015 (30 sek)
   https://youtu.be/ABWYOcru7js

  • Putin och hans gäng älskar Sverige, som de provocerar med att låta kärnvapenbestyckade båtar röra sig fritt i Östersjön.
   Mycket märkligt att våra politiker och andra maktmänniskor är helt tysta
   vad gäller denna Östersjö färd av ryska kärnvapenlast .
   Vad är det som händer ute i stora vida värden och i vårt lands närområden?

   • Det kommer att bara säga pang. Ta någon minut och sedan är 350 miljoner idioter väck i Europa. Ta det lugnt säger ryssen. Det fixar sig. Det blir bra till slut.

   • Varje gång USA gästar Östersjön med del av sin flotta så vägrar de att uppge om de har kärnvapen ombord eller ej. Ryssland har trots allt legitim närvaro i Östersjön då de har landområde med Östersjön samt en liten Östersjöflotta. Klart de kör på Östersjön precis som vi gör och andra länder kring Östersjön. Du för en nonsensmonolog.

 38. Finns ingen anledning med brasklappar typ ”enligt” och ”menade” när man konstaterar fakta. Svensk regimmedia åker fast med lögner oftare än Socialdemokraterna åker fast med valfusk! Svensk regimmedia ÄR fake news. DN är visserligen i sin egen klass (i.e. en klass jämförbar med de i ghettona, intelligensmässigt i alla fall…det finns ju inga icke-vita på den förrädartidningen heller), men SVT/SR/Aftonbladet/SvD/Expressen osv är samma skit alltihopa.

 39. Apropå ljugit vad hände med ”försurade sjöarna”? Massvis av pengar las på att kalka sjöar på 80 till 90 talet. Sen dog det ut. MP kom in i riksdagen sen blev det tyst. Kan det ha varit målet att MP kom in i riksdagen?

 40. MP lever på de här larmen om miljön. Vad hände med larmen om försurning och kalkningen av sjöarna?

 41. Nu smälter isarna i arktis. Ingen sa nåt om antarktis. Haven stiger men i Sverige pågår landhöjningen som förr. Huvudsaken regeringar kan ta in skatt på energi. Vad händer när folk har solel på taket och elbil, var ska de ta skatten?

  • Ha ha Aftonbladet LOL. Ryssarna har inte de problem som vi har, de är smartare! Att dra upp historikern Herman Lindqvists tyckande är knappast att anse som ett skäl för en rysk invasion. Dessutom så initierade Sverige en hel del av dessa historiska krig med Ryssland. Om man som du på ett ohederligt sätt använder sig av historia som utspelade sig senast för 209 år sedan så kan man ju dra till med vilket historiskt skede som helst. Danmark borde historiskt frukta Sverige och vice versa. Polen och en stor del av europa borde känna sig hotade av oss då vi historiskt krigat mycket med dem.

   Nä vakna upp ur sandlådan och se objektiva fakta och var inte en russofob.
   RT är den mest sanningsenliga kanalen om vi ska jämföra med svenska medier!

   • ” Ryssarna har inte de problem som vi har, de är smartare!”
    Att Ryssarna inte har det beror på att diktaturer
    1. Aldrig erkänner problem
    2. Flyktingar är smartare än att fly till diktatoriska länder
    3. Diktatorer dödar oppositionen! (till och med utomlands)
    Men rätt är att vi måste bort från sandlådan!
    Men att påstå att ”RT är den enda sanna osv Det är komiskt!

    • Det är du som är komisk som sprider fake news. Vänligen bevisa alla dina befängda påståenden ovan! Lägg upp dina bevis på att Ryssland är farligt!

    • Tror du inte att Warszawa-pakten kan återuppstå mellan Ryssland och V4-länderna? EU håller på att bli ett nytt Sovjet enligt Gorbatjov.

   • Jag tog bara upp ett exempel vad som hänt tidigare i historien. Problemet med Ryssland som vid Sovjetunionen upplösning förlorade sina sovjetrepubliker och sina östeuropeiska Warszawapaktskolonier är att dess ledning och stor del av dess befolkning betraktar sig som en 1800-talsmässig imperiestormakt som nyligen förlorat sitt imperium.

     • Jag har inte tid att skriva en utförlig men man kan se hur Ryssland som nu styrs av KGB folk, sitt agerande i Georgien, annekterade av Krim och inblandningen i Donbass området i östra Ukraina. Jag medger dock att Krustjev genom ett penndrag överförde Krim till sovjetrepubliken Ukraina för att därigenom öka antalet ryssktalade i Ukraina.
      Ryssland önskar styra och domdera i sitt närområde. Noteras också hur ryska medier via tv-kanaler såsom Russia-1 genom sin NATO fobi påstår att NATO önskar omringa Ryssland, att NATO förbereder anfall liknande vad Napoleon och Hitler gjorde och att de flesta ukrainska politiker är fascister.

     • Jaha ytterligare en okunnig person.

      1, Georgien anföll Sydossetien! Det har tom EU fastslagit!
      2, Annektering betyder ”våldsamt övertagande”. Det var varken våldsamt eller ett övertagande. Krim har varit ryskt i mer är 200 år och som du skrev så skrev Krustchjev i fyllan över Krim till den Ukrainska rådsrepubliken, troligen mot gällande sovjetisk lag. Krim har haft folkomröstningar 1991, 1994, 1997 samt 2014 där man slutgiltigt bestämde i sitt egna parlament att hålla en folkomröstning om att lämna Ukraina enligt tidigare folkomröstningar men som ej ratificierats och nu uppgå i Ryssland. En överväldigande majoritet valde att lämna den illegala statskupptillsatta nazijuntan i Kiev.
      3, Vilken inblandning i Donbass förutom med humanitär hjälp menar du att Ryssland gör? Ge exempel.
      4, Jag vet inte vilken planet du bor på men att inte NATO/USA försöker omringa Ryssland är enbart snömos. Ta fram en karta och titta var baserna ligger så framgår det med all sin tydlighet.
      5, NATO är precis som EU ett globalistprojekt. En överstatlig krigsförbrytarorganisation! Sverige gör bäst i att hålla sig borta från dem. En majoritet av svenskarna vill inte att Sverige blir medlemmar i NATO!

     • Ditt inlägg bara visar på att Ryssland numera är en 1800 talsaktig imperialistisk makt. Jag tycker synd om ryssarna som blir isolerade på grund av deras regerings imperialistiska och oberäkneliga politik. Det var bättre för dess medborgare om regering bekämpade landets korruption och rövarkapitalism, istället för att satsa på militär upprustning.

     • Det var bara icke argument du kom med (hade inte väntat något annat heller från en desinformatör). Ryssland satsar på militär upprustning!? Du har liksom blandat ihop korten ordentligt. Ryssland har skurit ner de militära utgifterna med 20% i år vilket gör att de spenderar ca 45 miljarder US dollar årligen. USA har höjt sina anslag till det militära och spenderar nu årligen ca 830 miljarder US dollar.

      Att Ryssland drabbats av sanktioner beror på de anglo-amerikanska globalisternas krigföring mot Ryssland. Sanktionerna som fullständigt kapitalt misslyckats med att knäcka Ryssland har istället stärkt den ryska ekonomin. Den ryska ekonomin är nu diversifierad och går som tåget.

      Ska vi sedan jämföra med Ukraina (som du tog upp tidigare) så har landet halkat ner på listan till sista plats som europas fattigaste och mest korrupta land efter statskuppen 2014.

      Du är så långt från sanningen så du kan inte ens försöka bevisa dina påståenden. Skulle du försöka så ska jag gladeligen smula sönder dem 🙂

 42. Just nu!!! TV4 påstår att en majoritet av Svenska folket är FÖR invandring!!! Och är bara LITE oroliga för svenska seder. LÖGN OCH ÅTER LÖGN FRÅN TV4 OCH DN!!!!!!

  • Enligt media så är de flesta svenskar positiva till böneutrop i Sverige. Och jag är den nye påven.

 43. RT är en mycket bra och trovärdig kanal! Den som påstår motsatsen har lyssnat för mycket på de svenska globalisternas utmålning av Ryssland och RT som farligt.
  Om man anser att RT inte är trovärdiga så varsågod och bevisa det med! Inga efterrapningar av globalistpropaganda tack!

   • Precis! En del som 17-1700 kan inte ens se att RT faktiskt rapporterar som det verkligen är och låter Kent Ekeroth få plats och säga sanningen! Vilken svensk etablissemangsmedia skulle rapportera på detta sanningsenliga sätt som RT gör?

    • Det som sker i Sverige idag är uppenbart för alla som har kvar sina sinnen och har vett att använda dem. RT vet jag inte så mycket om än men har svårt att tänka mig att något är sämre än svensk media. Inte ens nordkoreansk media är sämre.

  • Att RT skulle vara trovärdig!
   Nu skojar du väl?
   Putins propagandakanal!!!
   Man nämner aldrig trovärdig och något som Putin styr i samma inlägg!

  • Jag håller med. De ryska engelskspråkiga kanalerna RT och Sputniknews är mycket mer trovärdig än fake news propagandamedia som är ägda och styrda av de globalister som har medverkat till massinvasionen av EU. Men det är upp till var och en att bilda sog en uppfattning

 44. Sverige sitter på svarte petter och alla börjar fatta det nu även om politiker och myndighetsfolk lallar vidare med sina lögner och skyller på att SD är rasister.

 45. Att politikernas skyldigheter är främst gentemot sina uppdragsgivare, borde man inte ens behöva förklara. Sverige behöver en författningsdomstol.

  • Visst. Det kan gå fel med författningsdomstolar, men risken att spåra ur minskar.
   Det svenska konstitutionsutskottet och deras ”pseudodiskussioner” är ju bara en fasad av demokrati utan verklig politisk betydelse..

 46. Att höra från Kent Ekeroth är som en frisk vind. Han är en av få som verkligen fattar globalisternas program där dom håller på med att skuldsätta och torpedera alla fungerande västerländska ekonomier medan dom bygger ut skyddsrum för eget bruk.

 47. Kent Ekeroth har rätt att politikerna och media har ljugit för det svenska folket. Det är smärtsamt att bevittna ett av världens bästa länder förstöras av massinvandring som svenskarna byggde upp genom hårt arbete. Man dekonstruerar och demolerar landet. Var skall det sluta? Vart är Sverige på väg? Vakna för helvete innan det är för sent.

   • Nä det är inte för sent. Men det blir försent om folk ger upp och lägger sig ner och krälar i smutsen. Rösta på SD och jobba på att fler röstar på SD så fixar vi det.

    • Håller med! Det är inte för sent! Informera de ovetande/motvilliga! För egen del är det Strömsnäsbruk som gäller,eftersom det tillhör mitt närområde! ”Den som inte hoppas på att vinna har redan
     förlorat”. / Spanskt ordspråk

   • Sverige har plundrats och demolerats så man måste byta ut politikerna och media och omedelbart inleda skademinimeringen.

 48. Ja men så klart….
  redan Lenin upptäckte det att med medias hjälp kan folket styras i ”rätt” riktning.
  Löfven och andra fjantar bara vidareutvecklade detta.

 49. Danska programmet ”deadline” diskuterade det urartade svenska samhället och mer eller mindre målade upp en bild av oss som en katastrof och Löfven som oduglig statsminister….

 50. Sverige ska stödja minoriteters odlande av sina kulturer enligt grundlagen. Enligt muslimsk kultur är det lagligt för en muslim att våldta otrogna för att förnedra de otrogna och demonstrera vilka som är herrefolk och vilka som är slavar.

  • Även regeringen har nog insett att så är fallet, vid det här laget.
   Men politikerna verkar stå på muslimernas sida, även de behandlar etniska svenskar som slavar, slavarbetare.

 51. Det man inte talar om för folket blir konspirationsteorier. Och en av dom är ju lilla Saltsjöbadsavtalet.

   • Förstår hur länge det har pågått. Och räkna tio år innan 1987 det var då dom var tvugna att göra något så det inte blir uppror. Då börja brottsligheten visa sig. Med Södertälje i spetsen. Men nu är det fin maffia där med syrianer.

 52. TV4:s Multi-kulti-nyheter i morse: en klar majoritet av svenskarna (de infödda eller 80% av de i katastrofområdena?) är för folkutbytespolitiken. Som domare Judy säger: är det inte logiskt så är det inte sant, för om TV4 hade haft rätt så hade SD:s nya stöd inte legat – avrundat – på 25%!

  • TV4 är snarast mer neomarxistiskt än SVT. Man glömmer inte Marcus Oscarssons patologiska hyllningar av Hillary Clinton och upphöjning av sig själv till ägare av den enda sanningen.

 53. En annan sak svenska medier ljugit om i årtionden är Mellanösternkonflikten. MSM hävdar t.ex. att konflikten står mellan israeler och palestinier vilket är en lögn.

  Konflikten står mellan judar och muslimer. När man vet det får man en helt annan bild om vem det är som är aggressiv och vem som försvarar sig, vem som är stor och stark, vem som förtrycker och verm som är förtryckt, vem som vill utrota vem, vem som har roffat för sig mest territorium och naturtillgångar osv.

  Israels territorium kallas ’olagligt ockuperad’ samtidigt som man mörkar att araberna har ett 350 gånger större landområde.

  Svenska medier är fiender till sanningen med en neomarxistisk agenda.

 54. Socialdemokratin har alltid betraktat
  sig själva som elit och folket som mindre vetande. En skock får som det gäller att uppfostra och dirigera.
  Utan att alltför mycket fråga efter vad detta folk självt tror eller påstår
  sig vilja. Det blev särskilt tydligt i det påtvingade multikulturella samhället.
  Media och makten lever i symbios.

 55. 7-klöverns okontrollerade och besinningslösa import av icke-svenskar..

  Har medfört att..

  De har från ett ej existerande icke-problem förvandlat det till Sveriges största problem..

  Alla kategorier..

  Hör upp alla tidigare och nuvarande folkvalda förrädare..!

  Var önskar ni bli bedömda och med allt säkerhet dömda..

  I Rättstribunalen i Haag eller Folkets domstol..

  Välj själva..

  En sak är säker..

  Vi glömmer aldrig..

  • Varför ge dessa förrädare möjlighet att välja? När vi inte inte fått någon reell möjlighet pga. alla lögner som blivit matade med i åratal.

 56. Jag hörde en gång en åklagare som sa att ”Folk tror att domstolsförhandlingar går ut på att få fram sanningen. Det är en förhandling om vad som är sant och inte. Den verkliga sanningen är en mycket sällsynt gäst i rättegångssalarna.” Sanningen är också en mycket sällsynt gäst i medierna.

 57. Bara i Russia Today och Fox news som tar upp detta. Inte tysk, holländsk, svensk, engelsk, etc. Russia today är oneklien inte kontrollerad av västeuropeiska finanseliten, man kan hävda att fox news delvis görs det, frågan är varför man släpper fram kritiker där? Måste man? Murdoch äger ju sky t ex annars, men kanske han måste släppa fram hanitty och tucker carlson?

  • Undersökningar i USA visar att Fox news är den mest objektiva TV-kanalen. Till exempel tar de upp lika mycket kritik mot Donalt Trump som de tar upp gillade av presidenten. Klart de talar om invandrarproblemet både i USA som i Sverige och övriga Europa. Framförallt vågar de tala om islamister.

 58. Inte bara i invandringsfrågor….
  Redan för 50 år sedan konstaterade jag att journalister inte hade en aning om många ämnen de skrev om.
  Tänk efter – hur sant är det som skrivs om vilket som helst ämne där du själv har verklig kunskap

 59. Qui Bono? Vem tjänar pa detta ? Hilda o Ruben – gänget strör blommor och palmblad för fötterna pa asylsvängens nya profitörer. Pa bekostnad av alla som, liksom Östling fragar sig ”och vad f-n har jag fatt för detta?

 60. Msm utveckling under tid.
  Upplysare och opinionsbildare (maktens granskare)

  Lösnummerhoror (övergångsperiod)

  Opinionskväsare (maktens verktyg)

  • Ja, verkligen fy skäms. Därför man överväger AFS te x. Men tror inte det är lösningen i sig. Men när jag ser att vissa namn som är väldigt inkompetenta jämfört med kent står på riksdagslistan så undrar man vad som gäller, bäst för Sverige eller för partiledningen i SD? Kanske inte samma sak? Ekeroth hör hemma i ett sverigevänligt parti.

  • Ja det är verkligen synd att han inte skötte sig utan uppträtt som en omogen tonåring – hans fall. Brist på omdöme (hans) gjorde att vi förlorade en mycket duktig person.

   • Trams och rappakalja, en av Sveriges bästa politiker är vad han är, att han gillar utgång spelar absolut ingen roll i sammanhanget.
    SKÄMS TA MIG FAN…………

  • Sd hade nog gärna slupit men är rädda att media ska ta upp hans affärer dagarna innan valet !!!

 61. Ja nog har media ljugit, mörkat och förvrängt under årens lopp.
  Men nu har vi fått Alernativa media som berättar sanningen.
  PK-media kallar Alternativa media för hat-sajter när det i själva verket är dom själva som står för hatet.

 62. SD detta val, AfS nästa val om inte SD ”tuffar” till sig och blir mer toleranta inom sina egna led.

  • Det har de redan struntat i att göra.
   Om de gör så nu beror det just på AfS som satt ett tomtebloss i röret på dem.

 63. Bra att Kent syns i utländsk media när han och andra inte får det utrymme de förtjänar här hemma. Fler inom SD borde vara mer aktiva.

  Jag blir orolig när så många duktiga och engagerade medarbetare lämnar SD eller blir utfrysta där på olika sätt. Hörde på senaste Swebb-TV att Nina Drakfors lämnat SD efter att hon blev illa behandlad där. Vet inte exakt vad som hänt. Det verkar som ledningen inom SD är rädd för färgstarka profiler som Kent Ekeroth med flera.Tråkigt att man inte tar till vara sina talanger.

 64. Vem har sagt att ”media” ska vara neutrala observatörer?
  Nej, givetvis vinklas saker och ting så att det passar dras syfte så att dom kan tjäna pengar..

  • stop stop stop det är just vad svt ska va !! neutrala observatörer !! och ej tjäna pengar !!!!

 65. Så klart att de har ljugit i åratal. Partiskheten och mörkandet började på allvar någon gång på början av 90-talet. Innan dess tog man faktiskt det här på allvar.
  Och den ende kloke politiker som vågar ta bladet ur munnen… honom ratade SD. Det är sorgligt!

 66. Jag lämnade SD direkt att de sparkade Ekeroth..AFS gäller…Jag är ungerska och inte nazi bara trött på att efter 41 år här i Sverige känner inte igen landet…

 67. Så vitt jag vet har ingen politiker tillfrågat svenska folket om vi skall låta oss erövras av främmande människor från främmande kulturer.
  Vi lär inte glömma förräderiet innan den 9 Sept 2018.

 68. Migrationspolitik mot folkviljan, migrationen har fått många lovord från politikerna genom tiderna.

 69. SD ledningen borde be Ekeroth om ursäkt för bristande stöd och uppskattning samt återinsätta honom på en hög position.
  Åkesson borde tacka försynen för att en sådan politisk tillgång står till hans tjänst.
  Eller är han avundsjuk? Orolig för konkurrens om populariteten?

  Att Ekeroth har några brister i omdömet privat är väl ett billigt pris för den energi och det förtroende hos oss vanliga väljare som kommer av hans pålitlighet kontrasterad mot den ängslighet partiledningen uppvisar.

  Han är minsann inte rädd för att säga vad han (och de flesta av oss) tycker. Vilket Åkesson klandrade honom för: ”en politiker ska inte tycka för ofta/mycket” eller liknande, sade han i en intervju om Ekeroth.

  Han är motsatsen till en vindflöjel.och vi behöver inte vara oroliga att t.ex. få se honom intrigera med EXPO som Karlsson gjorde.

  Är inte det sju resor värre än Kents fritidsförsyndelser?

LÄMNA ETT SVAR