Nästan 18 procent av befolkningen ’oanständiga’ enligt Stefan Löfven

Delningar

På onsdagen kallade statsminister Stefan Löfven (S) till pressträff med anledning av att alliansen tidigare idag bjudit in Socialdemokraterna till samtal. Under pressträffen kallade han upprepade gången Sverigedemokraterna för ett ”oanständigt parti”.

I morse bjöd alliansledarna in Socialdemokraterna till samtal via en debattartikel i Dagens Nyheter. Ambitionen var att få till blocköverskridande samarbete med S – allt för att slippa förhålla sig till SD.

På pressträffen gjorde Löfven klart att han inte avser avgå och nobbade inbjudan.

– Förhandlingarna kommer inte att fungera om de ska ske block mot block, förhandlingarna måste ske mellan partier, sa Löfven.

Men Löfven vill gärna se blocköverskridande överenskommelser med ”anständiga partier”.

Åkesson: ”Så agerar inte en statsminister”

SD-ledaren Jimmie Åkesson är föga imponerad av det politiska skådespelet som nu pågår.

– Alliansens agerande i dag är anmärkningsvärt. Under hela valrörelsen har de lovat att byta ut och få bort Stefan Löfven och hans regering. Deras debattartikel gör det tydligt att de vill fortsätta ge honom betydande inflytande.

– Deras formuleringar om att de inte vill ha en ny Decemberöverrenskommelse håller inte. Ett regeringsunderlag med alliansen och Socialdemokraterna skulle i praktiken innebära just det.

– Jag är övertygad om att många Alliansväljare i dag är besvikna och ångrar sitt val, framför allt de som röstade på Moderaterna och Kristdemokraterna.

Åkesson menar också att Löfven fortsätter ”sina lögner och sitt fulspel”.

– Dessutom hade han mage att kalla oss och nästan 18 procent av väljarna för oanständiga. Så agerar inte en statsminister.

SD redo för extraval

Från SD slår man åter igen fast att man inte kommer stödja något av alternativen ifall partiet inte ges något inflytande och man är redo för ett extraval.

Samtidigt öppnar man för att eventuellt stödja en M-KD-regering.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1562 KOMMENTARER

 1. Hörde svinets uttalande i tradaren. Höll fan på å köra av vägen i ren ilska . Detta satans arroganta sossesvin måste bort .

 2. – Dessutom hade han mage att kalla oss och nästan 18 procent av väljarna för oanständiga. Så agerar inte en statsminister.

  Värre än oanständigt,. Han spottar oss rakt i ansiktet. Så har Sveriges statsminister gjort sen 2014. Han fortsätter med det.

  Det borde vara åtalbart som ”Hets mot folkgrupp”…

 3. Nu är det officiellt. Det är en skock med ”BAAAAARN” som leder 7 partier. Innan valet lovar de ditten och datten, efter valet glömmer de alla löften de gav till sina väljare. Det enda löfte de inte tycks ha glömt, det är det enda löftet svenska folket struntar i – inte samarbeta med SD.

  Och detta förakt för SD:s väljare det tycks herr Löfven ärvt från Reinfeldt. Den despoten var ju beredd att samarbeta med djävulen själv, om det hade motarbetat SD. Vilket han iofs i princip gjorde, då han tog in MP. Och nu uppvisar Löfven samma arrogans.

  Det är just denna arrogans mot sina väljare som får folk att byta parti. Tyvärr var det inte tillräckligt många som hoppade över till SD. Istället skulle de stödrösta på sina tidigare partier, för att hjälpa dem att stanna kvar. Varför? Vi har 8 partier i regeringen. Men uppdelat i två block som är förvillande lika, och ett oppositionsparti. Vi hade gott kunnat se 2 partier åkt ut, det hade underlättat till nästa val.

  Men nästa val, jag hoppas att folk då ÄNTLIGEN vaknar och inser varthän deras tramsande och fjäskande för sina partier leder till. Svikna löften, massa onödigt käbbel, stora kostnader, lögner och svammel. Men jag vet inte… Jag tror folk är dumma i huvudet på riktigt.

 4. Lustig man den snart föredetting Statsminister. Att man inte vill omfamna islamofascismen som sossarna gjort för att få imamerna och klanerna i förorterna kommendera ut trupperna att rösta på rosen, tycker han det är oanständigt.
  PS och OT men jättekul: Dalai Lama på besök i Malmö ansåg att menaiterna skulle tillbaka till sina länder och att Europa endast skulle tillhöra europerna….HAHAHA

  • Jag misstänker tyvärr att så är fallet,det kan omöjligen finnas så många som stödjer sittande regering med tanke på skattetryck utanförskap mm, att så många skulle stödja detta finner jag ganska orimligt,

 5. ”Dags att lägga valet bakom oss och regera efter läget”
  Dags att välja Kristerson.
  SD är säkert med på att rösta bort Löfven.

 6. Lö’vén säger att SD är oanständiga!
  Varför i helvete kopierar då Lö’vén
  deras, SD:s, politik!

  ”Sno oanständigheter” blir dubbelt oanständigt,

  du Lö’vén!!!! 🙂

  • Nja, då måste vi SD-sympatisörer göra en omänskligt stor insats för att lyckas övertyga så många nya väljare. Däremot borde nya diskussioner om olika delar av SD:s politik kunna startas lite här och där…

 7. Den gamle kommunisten Jonas Sjöstedt skämde precis ut sig och visade sitt rätta ansikte.
  Om Kristersson tar makten med hjälp av Åkesson så kallar han den regeringen för illegitim.

  • kommer ännu ihåg hans min när det stod klart att han inte fick plats i förra regeringen. Trots att man hade gått fram som ett röd/grönt block. VILKET man har gjort nu också. Men ingen journalist kräver svar från SL om vika poster C kommer att få

 8. Har SVT tagit avstånd från Löfvens stämpling av SD? Sen tror jag att Kristersson gärna skulle vilja vara av med C och L och bilda regering med KD med stöd av SD. Vi får se, det lär skramla ett tag till.

 9. I Rinkeby fick Socialdemokratiska Arabpartiet plus kommunisterna 90% av rösterna. Varför bränner dina väljare bilar och skolor samt kastar sten mot poliser, brandmän och ambulanspersonal?
  Tycker du dina väljare I Rinkeby är “anständiga”?

 10. Åh så du är oanständig om du röstade på SD!
  Helt ok om du våldtar, bränner bilar, säljer knark.
  Löven du är fan ta mig mer falsk än en orm.
  Betala tillbaks pengarna ni sossesvin ” lånade” av pensionsfonderna

 11. Regeringen fick tummen ner från väljarna.-22 Mandat
  Alliansen fick godkänt.+2 Mandat

  Ytterligheterna växer.
  SD +13
  VP +7

  Var finns problemet?

 12. 7-partiet är alla oanständiga
  men SVT fixar biffen åt folket!

  De älskar 7-klövern till 82%!

  Grattis SVT det funkar! 🙂

 13. Aldrig gillat Löfven, men ofta tyckt lite synd om honom. Ska sluta med det. Han saknar totalt verklighetsförankring och är därmed farlig för landet.

 14. Det enda partiet som ÄR anständiga är just SD! Rester av dem beter sig som fullblodiga psykfall. Give em hell Jimmie!

 15. Vilken obehaglig maktfullkomlig människa! Nyss fjäskade han för oss för att locka oss att rösta på honom och när inte det fungerade spottar han på oss.
  Så fungerar den falska makteliten!
  Snacka om oanständig!

 16. Detta är väl i sig direkt en krigsförklaring mot en del av befolkningen? Dessutom att nära 18% av medborgarna inte får något demokratiskt inflytande är väl också en krigsförklaring? Det är så här inbördeskrig och frihetskrig startas…

 17. Löfvén kallar en majoritet av LO-medlemmar för oanständiga, hög tid att LO ställer sig bakom sina medlemmar och fördömer vår hatspridande statsminister.

 18. Det var väl från Ygeman man först hörde det ordet. Nu har hela etablissemanget lagt sig till med detta ”modeord”. Precis som tidigare ”utmaningar” kommer detta ord att ljuda i varenda debatt och forum. The Muppet show ter sig som normal i jämförelse med denna pajasföreställning.

 19. En av landets värsta typer som borde avsättas som politiker!

  Massinvandringen ja den måste stoppas! Mp och M förhandlar just nu om detta hur många de ta ska ta in i landet utan att folk blir ännu mer förbannade på dem!
  Men en annan sits att alla som sköter sig bland invandrarna får stanna den sortens politik förbannar jag, lyssna vad Jimmie tycker som begår detta fel, för att göra sig angenäm hos invandrare för att vinna fler röster??

  Vi borde ta upp en mycket allvarlig diskussion om vårt största och främsta kulturarv som är varje svensk mentalitet som är delvis annorlunda våra grannländer och med en ryslig skillnad på i övriga länders mentaliteter!
  invandrarna vill inte umgås med vår svenska mentalitet som är markerad med ett civiliserat tänkande som feministrörelsen försöker bryta ner!.
  7-klöverns politiker bekämpar vår mentalitet med uppenbara lögner för det passar inte in på alla invandrare som är deras röstboskap, antingen de sköter sig eller inte!

  • ”Invandrarna vill inte umgås med vår svenska mentalitet …”

   Du har fel i ditt grovt generaliserande påstående! De facto.

   Jag högaktar det svenska språket och traditioner, röstar sverigevänligt, har givit svenska namn till min avkomma, lär mina (oftast etniskt svenska) vänner och bekanta att värdesätta den svenska kulturen och att inte ägna sig åt kulturrelativistiskt vurmande av den skadliga mångfalden, tar avstånd från genusförvirring och identitetspolitik, och vill leva i ett svenskt Sverige.

   /Trött Nysvensk, röstade SD2018

   • Din mentalitet visar på att du är inte svensk du kan aldrig utplåna dina mentala rötter.
    Det finns så många bevis för det och stora undersökningar har bevisat att vårt mentala kultur sitter i våra gener, men visst, jag tackar dig att du vill anstränga dig så gott det går för att verka vara svensk.
    Jag kan inte bosätt mig i Afrika och bli som dem, enda liknelse kan jag ha med svenskar som bor där.
    Tänk noga på att den mentala kaoset som råder i landet har satt myror i huvudet på 7-klöverns politiker, som smittar av sig på svenska folket.

    • Menar du att svenskar är dömda av sin ”mentalitet” till att inte högakta det svenska språket och traditioner, att inte rösta sverigevänligt, att inte ge svenska namn till sin avkomma, att inte uppmuntra sina vänner att värdesätta och bevara den svenska kulturen, att inte argumentera mot kulturrelativistiskt vurmande av den skadliga mångfalden, att inte ta avstånd från genusförvirring och identitetspolitik, och
     att inte vilja leva i ett svenskt Sverige!?

     Jag håller inte med dig. T.ex. är min äkta hälft är svensk, och har i stort samma förhållningssätt som jag beskriver ovan.

     • Här har du svaret:

      Bilderbergergruppen är vårt lands MAKTHAVARE!

      Sverige försökte bli ett civiliserat samhälle som tog slut på 60-talet genom att feministiska kvinnor släpptes in i riksdagen som hade Bilderbergergruppens order som skulle vara ett experiment! (Som har blivit den katastrof vi lever med)
      Detta fick Tage Erlander order om 1957 då han blev medlem i den kommande världsregeringen! Källa: Sten Andersson som inte tyckte om varken Tage Erlander eller Olof Palme medlemskap i Bilderbergergruppen.

      PS. Stefan Löfven lyder under Bbg order!!

 20. Löfven ville ha blocköverskridande samarbete med alliansen för att utesluta SD från allt inflytande.

  Alliansen ville ha blocköverskridande samtal med sossarna för att utesluta SD från allt som möjligt som går att utesluta SD ifrån.

  Nu ligger de två blocken i fejd med varann där ”superlativen” från båda sidor haglar. Vilken fantastisk start på samarbetet som redan havererat.

  Som Sverigevän är jag oroad av sandlådekriget – men road av hur snabbt dessa partier bevisar sin oduglighet att leda landet…

 21. Jag har jobbat sedan 16 år aldrig frånsett något småbus gjort någon ”illa” , Jag är oanständig enligt Löfven för att jag prioriterar sverige före MENA bedragare. Löfven själv arbetsskygg så verkstadsgolvet byttes snabbt mot fack expeditionens skyddade värld. Vem är oanständig Löfven eller jag?

 22. Ett ansikte som speglar Sverige av idag ?
  Finns inget som är rätt där inte utifrån och verkligen inte inifrån, kaos och skit väntar !

 23. Man kan ju ställa sig frågan hur det står till i bollen på Steffe.
  Det är jobbigt nu.
  Han tror sig greppa tillvaron, men avslöjar att han är i Fablernas värld.

 24. Steffan har blivit ”freak” – själv, ..
  NU han vet inte vad pratar om, eller vad han säger.
  OUPS! .. dåliga nyheter från Strassburg, kanske.

 25. Vi talar snarare om ca. 35-40% av Sveriges ursprungsbefolkning som Löfvén kallar ”oanständiga”, vilket förakt han visar svenska folket.

 26. Statsklovnen har store likheter med Sovjets nest siste president, Andrej Gromyko, som fikk tilnavnet ”Mr. Njet”. Han ble til slutt tvunget til aa avslutte sin politiske ”karriere”.

 27. 13% rasistar 2014 18% rasistar 2018. 30% rasister 2022. 40% rasistar 2026.
  Konstigt. var inte dom 500.000 nya som stemde sd i år rasistar i 2014 och?

 28. Det alla partier har gemensamt är att de förstår att om de slutar att demonisera SD så röstar alla etniska svenskar och några till på SD. Därmed hotas alla andras plats vid det dignande bordet,

  • Här är en av de några till. Har aldrig tidigare känts så bra att bege sig till vallokalen som det gjorde i år. /Trött Nysvensk, röstade SD2018

 29. Först tog socialdemokraterna våra löner, våra framtida pensioner, de förvandlade vårat land, tog vår yttradefrihet, vår gemenskap, vår trygghet, våra bostäder, nu är vi som drabbats av detta också oanständiga. Finspång!

  • Sverigedemokrater är landets förföljda minoritet.

   Vi har inga rättigheter bara skyldigheter, vår röst räknas inte och vi är en oanständig folkgrupp som det är helt acceptabelt att utsätta för ett besinningslöst hat.

 30. Löfvén upplever sig själv som anständig. Men så är han också djupt besatt av den röde djävulen. Djävulen som ej ger honom ögon att förstå vad som är gott och vad som är ont, vad som är rätt och vad som är fel.

    • Nu tycker jag naturligtvis att du skämtar bort det faktum att du uppmuntrar till att använda öknamn på ”kända personer”, vilket strider mot era egna regler.

     • Det är bra att du håller ordning på reglerna.
      Men nu var det ju bara ett utslag av parodi, det jag skrev. Självfallet inte en konkret uppmaning som ska efterföljas.

   • Det finns en poäng i att returnera ordet till användaren.

    Om han tog reda på vad ordet betydde och därmed reflekterade över att han kallat en stor grupp svenskar oanständiga skulle han kanske förstå att han blivit kallad det han själv kallat 18% av svenska folket.

    Kanske skulle han inse att han fick tillbaka något han själv kastat i ansiktet på 18% röstberättigade svenskar och undrat hur dessa människor uppfattat förolämpningen.

    Men jag tror Stefan Löfven om mycket, men inte att han läser Samnytt och inte att han reflekterar över att han allt som oftast kallar oss Sverigevänner rasister, fascister och nazister.

    I ett jultal för några år sen sa Jimmie Åkesson att ”tunnan är full”. Han hade fått nog av förolämpningar. Så känns det även för oss som fått utstå detta i många år…

    • Dom här människorna lever inte i vår verklighet, dom träffar aldrig människor i deras vardag. Dom åker aldrig spårvagn, buss eller cyklar. Dagarna ägnas åt att sitta i möte på diverse konferansrum och äta fina luncher med sina medlöpare. Sedan åker man till hotellet eller hem till sitt skyddade bostadsområde lång bort från vår verklighet.

   • Hehe!

    Här är de ”bruna rötterna” 🙂

    ”I början av 90-talet, när Bosnienkriget rasade och EU-omröstningen stod för dörren, lämnade kommunpolitikern Mikael Jansson Centern och anslöt sig till Sverigedemokraterna. Till skillnad från Anders Klarström ägde han en viss politisk kompetens och under hans ledarskap inleddes ett utrensningsarbete, i syfte att omvandla SD från ”en kompisklubb av skinnskallar” till respektabelt parti. Med sig på tåget fick han den 16-årige Jimmie Åkesson.”

    SDs ”bruna rötter” skulle alltså kunna härledas till Centerpartiet. Vad säger Annie om det?

    • Bondeförbundet som centern hette förut. Var de största nazisterna i Sverige. Både Annie och Stefan är historieförnekare. Min far som är 90 år kan berätta hur det var. Det finns fortfarande ögonvittnen. Det är faktiskt hemskt att vi har politiker som vill dölja sitt eget partis historia. Sen kastar skit på andra. Det är oärligt och extremt fult.
     Sedan har vi kommunisten Sjöstedt vars politik har dödat miljoner och åter miljoner utan att han får ett uns kritik. Det är faktiskt hur sjukt som helst.

  • De Oanständiga….(Sossarna) då såklart…
   kan tänka mig en film med Klintan som rensar vilda western på dessa oanständiga.

 31. Är 7klövern så anständiga själva ,när dom basunerar ut lögn efter lögn till dom 82% av dom naiva svenskarna som tror på dom. Denne man som kallar sig svetsare (trots att han hoppade av svetsar utbildningen) borde be SD väljarna om ursäkt och samtidigt be om ursäkt för vanskötsel av landet.

 32. Plötsligt uppenbarar sig sanningen för mig ! Jag är tydligen inte bara rasist, nazist och främlingsfientlig nu är jag oanständig också.
  Man vet ju snart inte om skall skratta eller gråta!
  Undrar vad man skall kalla valfuskare för ?

 33. Här är en som du hatar Stefan: En kvinna som jobbat heltid i 30 år och ska jobba många år till. Då är man oanständig enlig svetsaren, det enda är skatten, den vill du ha av mig, ja tacka vet jag analfabeter och MENA folk, det är rejäla människor det!!

  • Jag jobbade i en Fabrik när jag var 15 år på 1970-talet. Steffe är ingen Socialdemokrat. Han har svikit alla Svenska arbetare.

  • I Stefans ögon är vi (som sliter med ett heltidsjobb) inget annat än kreatur som skall veta sin plats i båset och mjölkas till sista droppen innan det är dags att bli utsparkad. Och för de som är fräcka nog att ifrågasätta detta skickas väl snart till slaktbänken.

 34. När lille Stefan stod där med prästkragen så räknade han, anständig, oanständig, anständig, oanständigt, anständig…………

 35. Löfvéns retorik går ut på att skrämma alliansen från att samarbeta med SD, samtidigt som han själv samarbetar med kommunistpartiet V, det värsta är att Alliansen är för dumma för att begripa det och ska då således inte leda ett land,

 36. Löfven borde ta anställning på tändsticksfabriken. De behöver någon som testar att tändstickorna fungerar innan de förpackas.

 37. OT. Just nu påstår Expressen att det bara är 100 distrikt kvar att räkna, men enligt valmyndighetens sajt, val.se är endast 1513 av 6325 distrikt räknade.

  Får skräpmedia förhandsinfo som medborgarna inte får ta del av i realtid? Media borde tvingas rapportera utifrån samma info som väljarna.

  • På valnatten hade medierna också sifforna trots att alla sidor låg nere. Detta hindrade vanliga väljare att följa rösträkningen på detaljnivå och se om räkningen var utan bearbetning. Först nu långt senare än det sagts presenteras ett resultat av Expressen istället för valmyndigheten.

   • Jag kan iofs förstå om media hade telefonkontakt eller direktuppkoppling till valmyndigheten under valnatten (även om det var suspekt att sajten ”kraschade”).

    Men under själva kontrollräkningsfasen bör media vara hänvisade till websidan som alla vi andra.

 38. Undrar om Stefan tycker det är anständigt att han har sina starkaste röstfästen i de ”blåljusföraktande” nogo-zonerna?

 39. Vilket tjafs det är i MSM. 144 för rödgröna och 142 för Alliansen. Ett mandat som åker hit och dit mellan C och SD.
  Det bästa vore om C fick mandatet och möjligen ett till så att det blir 143 mot 143.

  Då börjar Lööf hamna i en rävsax. SD har en betryggande vågmästarroll ändå. Men C skulle behöva ta tydlig ställning. En Alliansregering kommer aldrig att kunna verka utan SD stöd.

  Och jag hoppas att det lyfts frågor som gör att SD kan fälla vilken regeringslysten konstellation som helst.

 40. Nu vill hela det svenska folket veta Stefan. Har du gjort något oanständigt i ditt liv. Vi är väldigt nyfikna på ditt svar. Eller är du rakt genom en pryd man.

 41. Det är tur att vi har ett rixpucko med pondus….

  18 procent av befolkningen ”oanständiga”
  82 procent av befolkningen ”Mentalt störda”

 42. Ingenting kommer hända,7K har gett sej fan på att överbefolka landet med folk som knappast kommer i arbete utan bara går på bidrag.Vi får helt enkelt vänta på att bubblan spricker och att fler får lämna sina arbeten,precis som 91 om det ska bli en drastisk ändring,inte förr.

 43. Titta på det ansiktet , vad säger det er ?
  Mig säger det ………………..jag borde inte vara här , jag är en skitstövel ( båda stövlarna ). !

 44. Vilken totalt urblåst NOLLA han är denna pajas.
  Hans kompisar i övriga 7K är lika blåsta dom.
  Nu ska dessa stollar få fortsätta förstöra Sverige i fyra år till.
  83% av svenskarna är svårt PK skadade.

 45. Alliansen har gjort bort sig fullständigt som inte trodde S skulle ta stöd av V för att behålla makten.
  Nu återstår nyval, Dö 2.0 eller att alliansen tar stöd av sd. Hur ska du ha det Uffe du som lovade att byta regering för 2 dgr sedan??
  Dags att krypa fram från din sten nu

 46. Det är bara att konstatera, varken Löfvén, Kristersson, Lööf, Busch-Thor, Lövin-Fridolin eller Björklund har någon kompetens att leda ett land, de är rent löjeväckande.

  • Man kan ju resonera som en sosse. Det som inte händer mig händer inte alls. Så kan jag också resonera fast jag inte är sosse. Jag åker inte tåg, jag går inte i skolan, jag bor inte på äldreboende, jag ligger inte på sjukhus och jag har inget med polisen att göra. Därför kan jag säga att Sverige fungerar mycket bra.

 47. Så här går det när väljarna ger förnyat förtroende till de partier som varit ansvariga för de senaste 12 årens katastrofala samhällsutveckling.

 48. Svetsaren måste bort, tillsammans med miljömupparna och kommunisterna.
  Då väljer jag hellre Alliansen, alla dagar i veckan.

   • Naturligtvis inte.

    Ingen vill tala med de representanter VI valt så de borde nu konsekvent rösta emot alla regeringsförslag.

  • Nej, SD ska förstås låta Löfvén göra det valet. Först rösta bort Löfvén, sen nej till alliansens regeringsförslag som kommer därnäst. S måste då välja på att rösta för eller så blir det extraval, alternativt att Löfvén får göra ett försök till först, om C och L går över till den röda sidan

 49. I december 1989 drev socialdemokraterna igenom Lucia-beslutet som effektivt stängde gränserna och gjorde invandring från shithole countries omöjlig.

  Ganska intressant att konstatera hur ofattbart mycket S har förändrats sen dess.

  …Det är inte samma parti.

 50. Nej det han menar är att ett parti som har en historik som ingen är stolt över kan inte få något stöd i Sveriges parlament.

  Sju små partier gjorde ett val.
  Ett var rasistiskt så var de bara sex
  Ett var feministiskt så var de bara fem

  Ett var kommunistiskt så var de bara fyra

  Ett hade svårt att hålla högerhanden still så var de bara tre
  Ett hade svårt med barn från mindre intelligenta så var de bara två.
  Två små partier skulle regera men de ville inte dela då landet redan spräckts av polarisering.

  • Ja, de ligger inte så långt ifrån m, men jag tror nog att när allt är sluträknat så blir avvikelserna mot valnatten små, men jag kikar med ena ögat ändå…

  • Centernpartiet verkar få tillbaka mandatet som stod och vägde med SD, så att de kan göra nya migrationsöverenskommelser med de rödgröna. Säkerligen mygel med underkända röster i sluträkningen. Sitter massor av rödingar och räknar röster.

  • Precis och felhanteringen av rösterna ligger kvar även till denna röstomräkning. Fel från början ger fel slutresultat.

 51. Vill man stödja en m kd regering. De har ju inte ens majoritet med SD’s röster? Nja tror på ett ökat stöd för SD vid omval på 25-30 %. Then we’re talking!

 52. Mandatet går fram och tillbaka mellan C och SD
  Detta får mig tveksam till rösträkningen då det är bla utlandsrösterna som räknas.
  Finns det utflyttade Centerpartister förutom till Bryssel???
  Detta är skumt, minst sagt.

 53. Det första en statsminister ska göra är att stå bakom sitt folk hela sitt folk inte kalla de för oanständiga, då har han totalt missbrukat sitt förtroende, det här är det värsta en statsminister kan säga, en statsminister som vill splittra sitt folk vidrigt.

  • Sitter och tittar på en dokumentär på NG nu hur President Bush betedde sig under 11 September ”olyckan” som Romson kallade den.
   Det är en statsman som sätter sitt folk först.

 54. Hur kan en statsminister vara så låg .Gick han bara 4 år i skolan.Hemskt vad är det för fel på visa individer.
  Som min dotter sa:pappa är han ny Hitler.Nej gumman men maktgalen tror jag ,svarade.
  Carl

  • Jag lär ha gener från det folket som han jagade , ingen har bekräftat men jag har lämnat Sverige , för säkerhetsskull, de kanske hittar ……i Vitryssland?

  • ”Gick han bara 4 år i skolan.”

   Inte långt ifrån, men det är standard för ledande socialdemokrater. Stefan Löfven, Margot Wallström och Mona Sahlin har i alla fall avslutade gymnasieutbildningar (om än inte direkt svåra inriktningar)…det är mer än Bosse Ringholm hade!

   Men vad spelar utbildningsnivån för roll, när tidigare nämnda inte ligger över 80 i IQ (möjligtvis sammanlagt)?

 55. ”Lille Skutt” i M borde svälja förtreten och sammarbeta med SD och KD.
  – Passar du dig inte Löfven så hoppar jag upp och biter dig i hälsenan.

 56. Detta tycker alltså 82 % av svenska folket är acceptabelt. Maken till hjärntvättad befolkning kan inte finnas utanför Nordkorea. Nåja, vi har sagt ifrån och gjort vad vi kunde. Dags att låta skutan förlisa?

 57. Ja men det är ju så här det funkar. När varken nazist, rasist eller fascist längre betyder något, då uppfinner man ett nytt ord. Men även det kommer att urholkas och tappa sin betydelse. Vilka oanständiga stollar.

  • Det mest oanständiga som finns i svensk politik är ju den socialdemokratiska lögnfabriken. Vår landsfaderfåne är inte lite fräck. Ja, direkt oanständig.

 58. Märkliga saker händer i den pågående omräkningen…
  I valdistriktet ”Västerlövsta Västra – Enåker” i Heby kommun hade Vänsterpartiet 152 röster i kommunens rösträkning på valnatten – men bara 92 röster i länsstyrelsens rösträkning. Det är en minskning med 39 procent…

  • ”Så det blir”.

   Vi kan dock knappast räkna med att valfusket blir undersökt i detalj. Helt seriöst så tror jag att SD fick en bra bit över 20% av rösterna. Och det är inte bara för att jag ”vill” det, utanför att absolut all data in i valet visade på det, och det var så mycket smutsigt och konstigt som skedde på valdagen.

   Jag brukade tro att Sverige var en demokratur, men i en demokratur så har de åtminstone officiellt fria val. Men vi har inte ens det längre. Aggressiva svartmuskiga män som hänger utanför vallokaler och attackerar/hotar väljare…konstant valfusk från det ledande partiet…regimstyrd media som hänger ut och demoniserar meningsmotståndare. Inte så långt kvar till ren diktatur längre.

 59. Och nästa val är vi många fler. Ser utvecklingen i Tyskland som referens. Det kommer släpandes lite. Många där som ångrar sina röster i valet senast skulle jag tro

 60. En av landets värsta typer som borde avsättas som politiker!

  Massinvandringen ja den måste stoppas! Mp och M förhandlar just nu om detta hur många de ta ska ta in i landet utan att folk blir ännu mer förbannade på dem!
  Men en annan sits att alla som sköter sig bland invandrarna får stanna den sortens politik förbannar jag, lyssna vad Jimmie tycker som begår detta fel, för att göra sig angenäm hos invandrare för att vinna fler röster??

  Vi borde ta upp en mycket allvarlig diskussion om vårt största och främsta kulturarv som är varje svensk mentalitet som är delvis annorlunda våra grannländer och med en ryslig skillnad på i övriga länders mentaliteter!
  invandrarna vill inte umgås med vår svenska mentalitet som är markerad med ett civiliserat tänkande som feministrörelsen försöker bryta ner!.
  7-klöverns politiker bekämpar vår mentalitet med uppenbara lögner för det passar inte in på alla invandrare som är deras röstboskap, antingen de sköter sig eller inte!

 61. Sossar anser sig vara moraliska övermänniskor, jag vet hur det gick för dom som senast ansåg sig vara övermänniskor.

 62. Vi, som röstade på AfS, är inte oanständiga, eftersom vi inte röstade på SD.
  Skämt åsido.
  Det är bättre att vara oanständig än att vara enfaldig.

 63. Det blir ofta lite klumpigt när Löfven tar till orda…
  Han saknar en lite verbal finess i sin framtoning, men det finns också en förklaring till detta…Han är alltjämt kvar på fackets nivå.

   • Kan vara detta som sitter kvar.
    Men många politiker inom socialdemokratin har fått gått hos talpedagoger, och lärt sig andningsteknik i samband med talets ädla konst.
    Talteknik… är nog så viktigt för en politiker.

 64. Stefan Löfvén är direkt farlig för landet, att gå ut och så sådana splittringar som han nu gör tyder på dumhet otroligt stor dumhet.

  • Stefan: Sverige är splittrat i dag.
   Vi tackar dig ! Vem är det som inte vill prata med 18% av svenska
   folket ? Vem är det som kallar oss oanständiga, rasister, nazister,
   fascister. högerextrema ?
   Rätt lustigt att bli kallat högerextrem, som gammal dansk socialdemokrat,
   f.d. ordförande i en stor Köpenhamns Kommun, DSU Brönshöj-Husum.
   Nej Stefan ! det är Du som är oanständig mot minst 18% av din egna
   befolkning !
   Dina anständiga väljare har Du hittat i Sveriges No-Go Zoner som
   inte FINNS !!!

 65. Stefan Löfven talar som en enväldig domare, men alliansen (M, C, L, Kd) agerar som knähundar då Stefan tar ton. Alliansen är inte mogna uppgiften att ta ansvar för landet utan lutar sig återigen på pappa Löfven.
  Jimmie Åkesson bör stå pall för alla påtryckningar och agera självständigt och invänta nyval.

 66. Skall man tala i formel av riggat riksdagsval, så kan detta resultatet gällande Rödgröna och Alliansen med andra ord nu därmed vara det perfekta upplägget, och därmed så kommer denna gång inte det svenska folket att kunna påvisa en decemberöverenskommelse men en kommande september/oktober överenskommelse lär nog ligga utstakad. Det har under en tid och helt öppet från centerpartiets Annie Lööf utgått att hon är beredd med att bli det parti som gör vad tidigare MP gjort. Är det riggat så har de sett till men inte fullt ut med att radera ut två folkliga journalistiska problem som legat som en kläm sko för sjupartiet.

  Feministiskt initiativ och miljöpartiet med alla skandaler i detta parti. I schackets värld så kallas detta för ”bondoffer”. Men de lät om än i liten skala mp får vara kvar så att det i detta fallet med centerpartiets Annie Lööf därmed finns ett parti som hon säger sig kunna ge sitt stöd.

  Kan de förena sig i decemberöverenskommelser så är det väl inget som heller får dem att förenas i en riggning i och med Valmyndigheten och länsstyrelser. Sjupartiet äger ju den totala politiska kontrollen.

  Och så spelar de ut att de kämpar om vem som skall bli statsminister så att det i Sverige, världen och bland svenska medborgare skall fås att kännas som om det är på riktigt och sant denna osämja.

  De är och blev så klart livrädda för att SD skulle komma in och kunna kräva regeringsplats. De är även livrädda med en sådan regeringsmakt av SD, och vad som skulle kunna komma fram i ljuset i det som tidigare Reinfeldt och nu Rödgröna i regeringar har dolt för det svenska folket. Och med att placera rätt person(er) som generaldirektöreer så skapar dessa makt åt sig själva. Och någonstans så kan man ana att bakom allt detta så finns det starka krafter ända upp i EU som kan sätta in stora resurser med att allt går enligt planen.

 67. Det är DU Stefan Löven (S) som är ”oanständig”.Det är ditt parti Socialdemokraterna som är ”oanständiga”. Sveriges förfall visar det tydligt.

 68. Socialdemoktsterna kallar sig för ett arbetarparti. Vilket är en ren lögn, invandrare och socialbidragstagare är deras huvudsakliga valmanskår.
  Maktpartiet har förfinat förmågan att få valboskapen till rösturnorna. Ynkeman har lyckats särskilt bra med 70% sosseröster i Rinkeby. Nu ser vi honom i rutan varje kväll. Är det belöningen för ett gott arbete?
  Utan asylanterna hade Löfven och hans feministiska följe fått nöja sig med 10%. Och det hade varit för mycket det.

 69. Inom Psykiatrin kallas det som vi fått uppleva från PK-Maffian och Regeringen för ”PROJEKTION” .
  Det innebär förkortat att man tar ut sin Ångest på andra för sina egna misstag.
  Vi kan ju lägga märke till att dom är fega och törs inte erkänna sina misstag som dom skapat. Och dom är för fega att ge sig på dom dom ställer till ett helvete för oss i det svenska samhället.
  Men att kalla 1.1 Miljoner svenskar för allt möjligt oanständigt, anser dom ANSTÄNDIGT !

 70. Riksmongot är iaf väldigt glad i de oanstädigas skattemedel. Han tar 70% och delar ut till sig själv och sin valboskap.
  Nu måste SD vara konsekventa, fälla alla regeringar. Tvinga fram nyval och inflytande.
  Den enda konstellation där det kan fungera är utan folkutbytesextremisterna C, L, MP, V.

 71. Det kommer sluta med en oanständig uppgörelse. Det är Annie de kommer att utse till statsminister. Varför ? Jo därför att hon var på senaste Bilderberg mötet så hon är redan utsedd. Allt detta med val och allt runtomkring det är bara skådespel för folket.

  • Har jag dessvärre sagt under en längre tid, misstänker starkt att nästa regering kommer att bestå av S+M+C med ledaren för C som statsminister.
   Då kan man definitivt säga att globalisterna tagit över Sverige helt 🙁

   • Det har jag också trott.
    Men jag räknade inte med 28% till S

    S har minst att förlora på extraval så det blir inget av det där. Ännu…ska tilläggas

   • Så blir det ! Allt är uppgjort långt innan. Varför tror ni att live uppdateringen av valet avbröts ?
    Det gick åt helt fel håll så man var naturligtvis tvungen att göra någonting åt det. Det fick bli plan B för att ”rädda situationen.

 72. Under den amerikanska valrörelsen använde Crocked-Hillary benämningen ”deplorables” om Trumps väljare, vilket nu blivit ett begrepp i USA, med bla T-shirts med texter som exv ”Proud deplorable” osv.

  Svetsar-Löfvens snack om oss som ”oanständiga” borde vi använda till vår fördel på samma sätt.

  • Precis. Det finns mycket skit att göra till ”sitt”, och med en klackspark,men tyvärr verkar folk hellre förfasa sig. Indignationens tid är visst aldrig förbi.

 73. Jag bara hoppas han får hänga av sig sina förstora finkläder , frun lämnar honom och att kronofogden tar hans becha Skoda med inåtgående dörrar , nån annan bil kan jag inte tänka mig att han har

 74. Sossarnas partistrateger vet att den dagen 7-klöverns mobbning av SD med svetsarn som mobbledare inte fungerar längre är det slutet för S som statsbärande parti och dom får räkna med att kämpa för att nå 10%. Epitet som nazister och rasister har nu tappat sin innebörd så nu blir det ej anständig varvat med odemokratiska som ska hamras in av 7-klövern på order av mobbledaren.

 75. MobbarSteffe fortsätter inslagen linje och uppträder inte statsmannamässigt, han tror tydligen han är kvar i fikarummet på någon fackförening?
  Snacka om att göra sig impopulär hos basen av de hårt arbetande människorna i Sverige, då han kallar dem oanständiga och själv senast drivit igenom att 9000 afghanska män utan skyddsbehov skall få uppehålla sig bland våra skolbarn.

 76. Man kan bara gissa vad egentligen Stefan Löfven menar med detta ordet(!), oanständigt. Skall man tror detta ordets kommande användning, oanständigt, därmed nu bytts ut från att tidigare inflationsorden ”fascist”, nazist” och mm. Det ordet kan vara en gåva till självaste kommunismen i Sverige som därmed handgripligt kan attackera svenska folket som är ”oanständiga” i Stefan Löfvens ögon och därmed i resterande av partierna, mot SD. Det blir väl nu så att vänsterliberaler på gator och torg kommer att politiskt fått lära sig att skandera ”inga oanständiga på våra gator”.

 77. Jag tror att Steffe har kollat i ett synonym lexikon.Ordet ”oanständig” är ett ord som brukar komma på Högskoleprovet där Sveriges allt mer berikade studenter skall ange vad ordet betyder. Nej ”oanständig” är överkurs . Oanständig brukar användas som beskrivning av lättklädda kvinnor. I dagens kulturberikar Sverige betyder ”oanständig” en kvinna utan slöja eller svart tält.Även ordet ”hora” används istället för ”oanständig” i dessa kulturområden som Steffe anser vara en förebild för hela Sverige. I dessa kulturområden har sossarna sin väljar bas.

 78. Oanständiga säger mannen som leder det parti som skickade ut lögner om sina politiska motståndare på arabiska för att på så sätt ytterligare öka på motsättningarna och misstron i landet!

 79. Vet inte om extraval är en så bra idé, det är ju svenskar vi talar om. Det kan lika gärna innebära ännu lägre siffror för SD. Tror svenskarna speciellt medelklassen behöver få njuta lite av mångkulturen först.

  • SD skulle öka rejält. 31 augusti hade de 24 % av rösterna. David Baas har inte mer skit i datorn och folket skulle få en bra känsla av SD inför valdagen. Inga otydliga besked Åkesson eller idiotiskt avståndstagande av SVT.

  • Nej då. 60-70% av M ville se SD samarbete.

   De kommer vara väldigt missnöjda när det inte sker utan alliansen samarbetar med Löfven.
   Vilket S inte kommer gå med på.

 80. Känns som han försöker ursäkta att han på nåt sätt fuskat med valet. ”Ja, men de är ju oanständiga, det var därför vi gjorde det”.

 81. Definition av ordet ”oanständig”:

  1. osedlig, otuktig, lättsinnig, sedeslös, frivol, vågad, ekovok, skabrös, pornografisk, lasciv, obscen, slipprig, smutsig, liderlig, okysk, plump, rå;
  2. stötande, anstötlig, förargelseväckande, chockerande, otillbörlig, fräck, utmanande, otillständig, opassande, hutlös.

  ur Stora Synonymordboken, 1979, Strömbergs Bokförlag AB.

  Slutsats: Ordet oanständig är alldeles för allmänt för att vara en seriös politisk utsaga om ett svenskt riksdagsparti.

 82. Om något så är det valfusk oandständigt Stefan Löfven. Grundlagen säger i en rekommendation om att statsministern bör avgå om det parlamentariska läget efter valet är oklart. Så var vänlig och avgå

 83. 28%…är det inte en oanständigt låg siffra? Hur kunde det gå så illa? Inga journalister som är intresserade av detta grandiosa fiasko? Vad sa väljarna om allt S-skryt om påstådd låg arbetslöshet, trygghet & välfärd etc..?

 84. Alexander Woolcott skrev en gång att de saker han uppskattade i livet var olagliga, omoraliska eller fettbildande. Jag skulle vilja lägga till ”oanständiga”.

 85. O DENNA PAJAS SKA VI DRAS MED I 4 ÅR TILL????

  o du lövfen.. har familj det betyder att flera i din familj är oanständiga.. o du ska veta hut din j—vla soppa!!!

  • Instämmer.Det är en stor tragedi att Sverige troligen skall behöva plågas med ev S+Mp styre i fyra år tll.Helt sjukt.Sjukare är att en stor del av väljarkåren anser att det är det bästa alternativet. SD måste sparka ut S och Mp från regeringen.Snabbt.

 86. Den lille diktatorn Steffe har ju flera gånger tidigare gått ut i media och meddelat att han inte kommer lämna statsministerposten oavsett valutgång. Statskupp med handgriplig utkastning är vad som återstår.

 87. Kan inte denna stackars amatörglobalist fatta att det svenska samhällsexperimentet med massimmigration av diverse löst folk från tredje världen har MISSLYCKATS? Det är en KATASTROF för de länder som tagit emot mest! Sverige kommer att gå åt helvete! Fattar du nu då, jobbare?

  • Varför ska han fatta det när en majoritet av svenskarna inte gjort det. Han har, KANSKE, en övertygelse men idioterna som röstade som de gjorde, då?

   • Han SKA fatta när har är högste bossen. Han har bortåt 5000 medarbetare på regeringskansliet som kan informera honom varje dag. Om inte han ändå inte fattar är det synnerligen illa.

  • Några få internationella f.d. politiker har ”biktat” sig och sagt
   att efter en viss tid, känner sig olika länders regeringsledare
   närmare varandra, än sina respektive folk.
   Att de blir som släkt/familj, men inte visar det utåt.
   ”Globalist-familjen” stöttar varandra och tycker folken ska vara tysta och lyda.
   De gör varandra till miljonärer och det räcker för dom, dom går en ljus framtid till mötes.
   Skiter i länderna.

 88. Svetsarn har nu andats ut. Inte trodde idioten att S skulle få över 28 procent, då är det fritt fram att spy galla över allt och alla.
  Svenskarna har sagt sitt och förtjänar den store ledaren. Nästa gång, om det blir en sådan, är ledaren en imam eller en mulla. Oj då! Sov gått Svensson, snart är det ….Ramadan.

  • Han fick inte några 28% utan det ordnade hans polare på MSB, ni vet den där värdelösa inkompetenta polischefen som delade ut gummiarmband istället för handklovar. Spyan Dan Eliasson manipulerade datorerna på valmyndigheten och Länsstyrelsen och vips så var svetsarn kungen av Sverabia. Iallafall tills det kommer en kalif och tar över.

 89. Enda möjligheten att kringgå SD verkar vara en S/C/L/Mp-regering. Blir rödluvan statsminister också så är katastrofen ett faktum. Kanske Uffe i det läget förstår allvaret och lyfter luren för ett visst samtal?! I annat fall undrar jag om inte allt är ett spel för galleriet och att allt är förutbestämt över våra huvuden (läs Bilderbergergruppen).

  • Tom de som alltid röstat på Socialdemokraterna ser detta som en ovettig konstellation. Detta skulle vara en katastrof för Sverige och det tror jag inte kommer hända.

    • Jag har inte heller fejan men enligt kvällspressen:

     ’Efter söndagens riksdagsval – nu skriver Mattias Karlsson sin eftervalsanalys genom ett inlägg på Facebook. Inlägget, som illustreras av en bild på knäböjande karoliner, har tidigare uppmärksammats av Facebookgruppen ”Inte rasist men”.

     Mattias Karlsson vänder sig mot sina politiska motståndare i riksdagen när han, i sitt inlägg, skriver om sin oro – för Sveriges framtid:

     ”Sverige är riktigt illa ute. Det har vi varit vid flera tillfällen i vår historia. Många gånger har det sett helt hopplöst ut. Vårt land har varit ockuperat av främmande stater, utländska fogdar har förtryckt befolkningen, vi har attackerats och stått ensamma mot en samlad styrka av Europas stormakter och befunnit oss i ett förkrossande numerärt underläge.”

     SD-toppen skriver vidare att ”vi alltid segrat mot alla odds och överlevt. Tack vare den orubbliga envisheten, övertygelsen, offerviljan och ledarskapet hos en liten skara patrioter.” – men:

     ”Det finns ingen tid att vila eller att sörja brustna illusioner och förhoppningar. Vi har inte valt det här, men våra motståndare har på riktigt tvingat in oss i en existentiell kamp om vår kulturs och vår nations överlevnad. ’

 90. Men sossetoppen är hårt pressad! Även om de mot målsnöret lyckades vända katastrofen genom en hänsynslös kosackvalrörelse á la 1928 riktad mor (SD), samt storsatsning på importerade socialfall som likt en fårhjord föstes att rösta på sossepartiet, så var det tveklöst en katastrof i region- och kommunalval över hela landet, varför regeringsmakten är det enda partiet har kvar. Och det enda som kan hindra interna bråk och maktkamper mellan falanger i partiet är att makten till varje pris behålls. Så länge den innehas kan inte kritikerna agera utan måste hålla ihop för partiets bästa. Hoppet står väl till den svaga Alliansen och dess överste Wennerström: Annie Lööf.

 91. Stefan Löfven (S) använder liknande retorik som IS brukar använda om kristna.Enligt IS är kristna ”oanständiga hundar”. Vad tycker du Stefan Löfven (S) ? Hur känns det att använda liknande retorik som IS? Känns det bra ?

  • Trodde han skulle säga otrogna men det blev oanständiga. Han har det inte lätt. Flera sossar jag pratat med saknar Göran Persson i detta läge.

  • Han tränar bara tills den dagen det smäller… När salafisterna tar till vapen och kräver mer makt eller all makt….
   Det räcker med 40-50ooo av dom så har sverige inget att sätta emot… Ingen militär….. Saft polisen kan vi glömma….

 92. Pågår inte bara en konstlad väntan på att alliansen gemensamt kommit fram till att lite SD-mys kanske inte är så jättehemskt ändå..?

 93. Ny Stalinister Islam = NSI

  Stefan Löfven sneglar mer och mer åt det håller, men vad säger Jonas Sjöstedt om detta att Löfven vill inkräkta på deras själ?? Mp Lövin har ju redan blivit inbokad.

 94. Alliansen med Jan Björklund försökte visst idag fria till sossarna, men där var det tvärnobben.
  Man kan tycka att Alliansen spelar med Sverige som land, men vad fan kan det gå sämre?

 95. Hej jag heter Stefan Löfven och jag pryade som svetsare men klarade inte av det.
  Nu är jag statsminister och det klarar jag inte heller av men här är det i alla fall ingen som ger mig sparken.

  Mvh

  Löfven

 96. Då tycker jag att SD ser till att fälla de statsministerkandidater som går att fälla ända till extraval sker.
  Då kan vi kanske få en anständig regering och i en sån ingår inte Stefan Löfvén.

 97. ”Inga oanständiga på våra gator”. Blir detta nu det nya ordet som vänsterliberalerna kommer att skrika på gator och torg.

  • Hade inte valmyndighetens bombsäkra serverdator havererat två gånger under röstsammanräkningen, så hade SD fått mellan 28-38%!!
   Det var några som fick panik och såg till att den säkra serverdatorn havererade inte bara en gång utan två gånger! Det känns som om man skulle kunna säga att det luktar sossesabotage på flera kilometers hål. Hoppas att de nu gör en politisk neutral undersökning och tar fram orsakerna till de hel-skumma serverhaverierna under valdagen!
   Sopar man bara allt under mattan utan att man utreder frågan för att förebygga fler liknande haverier, så kommer de att ske troligen inom en snar framtid, men det tog ju flera år innan sossarna började ta de gigantiska årliga skogsbränderna på allvar och man får hoppas och hålla tummarna på att de har full koll på skogsbrandsläget nu, fast jag hade köpt en eller två stycken brandbombar-plan tillsammans med övriga nordiska länder på en gång!

  • 1598 av 6325 valdistrikt räknade. kl. är nu 18.35
   SD 17.48 %
   M 18.08 , kanske Stefe menade sända en känga ”Moderaterna”

 98. Vad håller Mattias Karlsson på med? Inser han inte att regeringsbildningen är i ett mycket känsligt läge? Han borde ju inse att de uttalanden han nyligen gjort inte ens får göras på skämt i det här läget, inte ens med glimten i ögat. Våra fiender njuter av den där typen av ”utspel” och David Baas låtsas indignerad men bakom stängda dörrar hoppar han jämfota av förtjusning!

   • ”Sverige är riktigt illa ute. Det har vi varit vid flera tillfällen i vår historia. Många gånger har det sett helt hopplöst ut. Vårt land har varit ockuperat av främmande stater, utländska fogdar har förtryckt befolkningen, vi har attackerats och stått ensamma mot en samlad styrka av Europas stormakter och befunnit oss i ett förkrossande numerärt underläge.”

    SD-toppen skriver vidare att ”vi alltid segrat mot alla odds och överlevt. Tack vare den orubbliga envisheten, övertygelsen, offerviljan och ledarskapet hos en liten skara patrioter.” – men:

    ”Det finns ingen tid att vila eller att sörja brustna illusioner och förhoppningar. Vi har inte valt det här, men våra motståndare har på riktigt tvingat in oss i en existentiell kamp om vår kulturs och vår nations överlevnad.

     • Sverige har väl bara ockuperats av främmande makt en enda gång av Danmark. Det är väl det enda felaktiga jag ser. Om nu inte jag har fel förstås

     • Jaja, han borde väl varit specifik, men det var nog inte syftet, och sagt att vi även tyvärr förlorat typ en enorm del av Sverige nämligen Finland till Ryssland.
      Det var självklart en katastrof även om alla svenskar låtsas som om det inte var så.

     • Tycker bara att det är ännu en sak att lyfta fram och vara stolt över som svensk. Trots att vi är en av världens äldsta nationer har vi bara förlorat statsmakten en enda gång. På över 800 år! Och det dessutom när vi under väldigt lång tid har varit en stormakt.

     • Rysshärjningarna och tysktågen genom Sverige. Slutar man att kämpa o litar på överheten så går det åt helvete. Så han har helt rätt. Media vill styra oss och uppfostra oss. Jag har min uppfattning.

    • Det pågår ett befolknings och kulturutbyte.Inte ens när Svenskar och Danskar slogs för hundratals år sedan var Sverige hotat på det sätt som det är nu.Stefan Löfven skulle bli betraktad som en förrädare då.

    • instämmer med föregående person och frågar igen … Vad är det som är fel i uttalandet?

     Som ättling till folkmordsöverlevare så är vi högst medvetna om vad våra nya pensionsräddare är kapabla till.

     Våldtäkt, halshuggning, stöld och förtryck allt detta har vi Armenier fått utstå och det är exakt vad som väntar svenskarna.

  • Det är mänskligt att fela till och med för en politiker. Lägg i treans växel och ta det med ro. Vi vet inte heller med säkerhet om de två krånglande servertdatorerna under valdagen var ett valsabotage. En serverdator ska väl vara 1000 gånger så driftssäker som en vanlig dator.

   Det ligger troligen en hel sosse-kennel b……….!!

  • Vad kan det bero på att han fullständigt har ballat ut? På ett ögonblick har Mattias Karlsson förstört det Jimmie Åkesson och SD tålmodigt har byggt upp under en lång följd av vår.

    • Jag menar att Mattias Karlsson i sitt facebokinlägg lät precis som de hotfulla skinnskallar som på 1990-talet höll till på Plattan utanför Gamla Stans T-banestation.

     • Lägg av med att kalla oss alla nazister. Du får komma med sakargument, vad är felaktigt?
      Vi står inför ett demografiskt existentiellt hot inom 30 år. Islam

     • Ja, vi står inför ett hot. Sextio procent av svenskarna föredrar mindre invandring men vi lyckas bara samla 18 procent. Och ska vi börja använda AfS’ retorik så blir vi ännu färre och det blir då fritt fram att verkställa det existentiella hotet. Då går vi under.

     • Det betyder att du inte förstår allvaret av den situation landet står inför. Du kanske skulle rösta på C istället?

     • Om man verkligen förstår hur illa landet ligger, använder man inte ligist-svenska. Mattias Karlsson är riksdagsledamot och tillhör SD:s ledning. Därför kräver jag som SD-väljare att han uttrycker sig civiliserat.

    • Detta i alla fall fick mig att få ett större förtroende med Matias Karlsson. Det här skulle lika väl kunna stämma in i övriga Norden och Europa och som en förklaringsmodell över det som politikerna, de globalistiska och vänsterliberala samt kommunistiska håller på med och har i åtanken med deras pro-islam. Översätts detta till olika europeiska språk så lär det få stor genomslagskraft samt att det kommer att förena oss.

     • Tycker de skall lägga båner snacket om att nämna muslimer. Har man ett strikt partiprogram hur Sverige skall vara och hur man skall anpassas till det som Sverige står för, så behöver man inte nämna muslimer. Det kommer av sig självt.

    • Är det så mycket att misstolka, eller hur mycket islam behövs det innan faktumet står vid vara mans dörr. Endera så påtalar man att islams närvaro är slumpen eller så säger man enligt det vetenskapliga att värdet är konstant och sanningsenligt.

     • Nämn inte specifikt Islam utan var smarta i sin retorik. Folk som inte vill integreras kan inte bo i Sverige. Oavsett om man är muslim eller någon annan. Kontentan kommer att bli att majoriteten som inte vill integreras ändå är muslimer. Fast det behöver man inte poängtera bara konstatera.

     • Detta kommer att sluta med att hela Europa, Norden och Sveriges fria medborgare måste en gång för alla ställa den ”övervintrande kommunismen” inför domstolen, samt att ta sig an stöddiga och självsäkra muslimer. Men vi är nu så många, och Visegradsländerna har visat vägen, samt att med herrens försyn så valdes inte ondskans redskap till president i USA utan vi fick en Donald Trump som inte kan köpas av etablissemanget, och hans fäders ben ligger i europeisk jord. Och då vet vi nu även att president Donald Trump är överbefälhavaren över militären i USA. Det har gjort att styrkeförhållandena har glidit över till vår fördel.

     • Låt dem göra det. Att kalla sådana ord bör klassas som att kalla folk n- ordet. Det är samma typ av övertramp.

     • Mycket värre! Det svenska N-ordet hörstammar från Negro vilket betyder svart. Det hade heller ingen annan innebörd för svenskarna än svart innan afrikanska föreningen kom hit och menade att så inte var fallet med hänvisning till det amerikanska skällsordet nigg…osv vilket har en helt annan innebörd.

 99. SD måste prata i klartext om vad som försiggår i Sverige- nämligen ett befolkningsutbyte. Fråga Löfven om han tycker att detta är anständig politik?
  Var inte så förbannat passiva SD!

 100. DÖ. Globalistöverenskommelsen har aldrig slutat att gälla. Utan det är so lilla Saltsjöbadsavtalet det gäller än i det tysta. Vi är dumma att förstå så man bryr sig inte ens att försöka förklara.

  • Socialdemokraternas ömsesidiga avtal med LO Arne Geijer som förhandlare med Svenska Arbetsgivarföreningen i mitten av 60-talet:
   Vi måste sätta ett löneförtjäntavtal som säger att vi måste införa ett ”lönetak” om vi inte gör det, så riskerar vi att arbetarna går inte till jobbet varje dag!!

 101. Du Stefan Löfven skall veta hut. Du borde få munnen tvättad med såpa. Vad jag mer skulle vilja säga om ditt agerande, förbjuder mig min goda uppfostran.

 102. Nu väntar alla på ”dagens Eko ” , Ynkeman.
  Han kommer att använda ordet ”oanständiga” nu !
  Precis som att ”knäcka gängen ! ”.
  Och ”block-politik är dåligt ! ”.

 103. Om någon kan kallas oanständig så är det väl snarare Svetsarn och hans anhang av rödgröna alliansröra.

  Vilka andra än dem är det som har övergivit alla principer och dessutom vänt sin egen befolkning ryggen?

 104. Frågan är om Skåne blir det första landskapet som liknar det Sverige på 80-talet. Ett landskap där de invandrare som inte integreras/ vill integreras flyttar till andra delar av landet..eller flyttar från Sverige. Ett Skåne som sätter ett tak på hur många invandrare som skall finnas i en stad relaterat till etniska svenskar. 95%/5%?

 105. Betänk ändå att på två mandatperioder har vi åtminstone avancerat från ”rasister”, ”brunråttor”, och ”nazister” till ”oanständiga”. Vem vet, om två mandatperioder till kanske vi blir kallade ”människor”?

 106. Svenska politiker är verkligen barnsliga,kliv ur sandlådan nu och väx upp.
  Problemen i Sverige bara växer,under tiden slåss våra politiker om vem som ska ha mest lördagsgodis i påsen, fy fan man skäms.

 107. Mattias Karlsson måste bort. Hans klavertramp blir bara grövre och grövre.
  Förmodligen har han problem som kräver insatser.

   • Extraval gynnar inte SD just nu, ett parti som fäller både Löfven och Kristersson kommer inte uppskattas av väljarna. Man borde ha is i magen och invänta budgetförhandlingarna.

    • Ja det är bara att vara tydlig och sedan göra som man har sagt när budgetar skall läggas.
     Bara rulla tummarna och låta de andra våndas.

     Men i slutändan slutar det med Annie som statsminister.
     Hon är redan utsedd av penningväxlarna.

     • Det var detta som Jesus visade på för över två tusen år sedan då han gick in i månglarnas tempel och välte penningväxlarnas bord. Det var inte mycket värt med judarnas tempel då och det verkar de inte även tycka nu. Det slutade med att Jesus blev dömd till döden och stod inför Pontus Pilatus för att dom skulle avkunnas av de judiska höga prästerna och ämbetsmännen. Till sak så stod även mördaren Barabas på podiet framför den judiska församlingen och fick frågan av Pontus Pilats ”vem friköper ni”. Ja, då skrek de judiska att Barabas skulle friköpas. Pontus Pilatus som hade talat innan med den dödsdömde Jesus, förstod inte hur judarna kunde döma Jesus till korsfästelse och döden, och därmed friköpa mördaren Barabas. Så Pontus Pilatus frågade de judiska ännu en gång till ”vem friköper ni”. Barabas, Barabas skrek de. Då sade Pontus Pilatus ”jag tvår mina händer”. Och fredsfursten Jesus sändes till korsfästelse och döden.

     • Vi borde inte ha använd de två sprängladdade orden, revolution och exakt!
      Det är lätt att vara efterklok, men å andra sidan behöver man inte upprepa misstagen i framtiden.

 108. Snart kommer SD-stjärnor och kristallnatten 2.0.
  1,2 miljoner svenskar kommer att få åka tåg till stora baracker. Vad som sen händer kommer Löfven att bestämma efter att ha läst sin morfars dagbok.
  Denna mardröm kan mycket väl slå in. Det har hänt förr.

  • Juden Herschel Grynszpan var den som utlöste kristallnatten då han mördade den tyska diplomaten Ernst vom Rath.
   Dessförinnan så hade samma grupp av folk redan många år tidigare infört en bojkott av tyska varor och året var 1933.

 109. Kanske vi är ”Oanständiga”… (Steffe Svetsare)
  Maybe we are ”Deplorables”… (Bills Hillary)

  Men vi försöker rädda våra länder!

 110. Värst vad han Löfven är diplomatisk. Oanständigt parti!?

  Ett parti är sina väljare.

  Säg vad du Löfven och S innerst inne menar nämligen att SDs väljare är sämre människor än S väljare, t.o.m mindre värda.

  Resten av 7-Klövern hummar säkert med i detta vad gäller deras väljare jämfört med SDs.

  Men tyvärr för 7-Klövern innebär demokrati att också de som inte omfattar åsiktsmittfåran har rätt att påverka.

  7-Klöverns lösning på detta dilemma var Decemberöverenskommelsen som helt satte svensk demokrati ur spel och gjorde 7 partier till 1 för att bekämpa det åttonde och dess väljare.

  Löfven menar naturligtvis att SD är oanständigt nog att öka sitt röstetal trots att 7-Klövern ger order till väljarna att sluta rösta på SD.

  Det kan väl knappast kallas anständigt att utesluta ca 1 miljon väljare från rätten att påverka landets styre men det menar 7-Klövern är demokrati.

  Sverige Demokraterna kommer vad det lider att bli Sveriges största parti.

  Ju mer 7-Klövern intrigerar ju fortare uppnås detta.

  Så tack all SD valarbetare i 7-Klövern.

  • Löfven är kommunist och det dröjer nog inte länge innan han spärrar in oss oanständiga i ett Gulagläger i Norrlands inland.

  • Ta det lugnt
   Oanständig kan betyda tex bryter mot god sed .
   Kan betyda Vulgär , Hutlös eller Skamlig
   Välj själv vilket som passar
   I Almedalen utropade JÅ sig som regeringsbildare . SD hade då 28 % hos ngn
   Under valkvällens början bröstade Mattias K upp sig då hade SD över 20 % . Citat vi är alltid undervärderade så S se upp . Så kom det prel och hoppsan nu var SD bara TREA ..
   Så nog finns fog för oanständig

 111. Stefan Löfven vet att sjupartiet är intakt, och han vet också att han i och med sjupartiet så kommer någon av dem att bedriva politik fullt ut i fyra år till. Därav så kan han kost på sig att påtala ”oanständigt” mot SD, folk och medlemmar.

 112. Usch, jag har svårt med nazister. Svetsarn aldrig tidigare i historien har funnits tillgängligt medialt bevis för att exponera din inkompetens, till den graden att folk har dött, vi glömmer icke.

  • Tur att SD är konservativa nationalister och inte ett parti som mer och mer börjar luta sig åt det libveral-socialistiska hållet, för då skulle man egentligen kunna kalla SD för liberala nationalsocialister, dvs nazister kort och gott.

 113. Löfvén borde tänka sig för! När det ska till att röstas om regeringar och budgetar med mera i Riksdagen så är det viktigt att inte ha gjort angrepp på denna låga nivå!

  Och så länge han har med Vänsterpartiet att göra ska han inte ens yttra ordet ”anständighet”!

 114. Blockpolitiken verkar vara väldigt populär & stabil, livs levande & tung som en mätt blåval. Att så mycket tjat-retorik om det rakt motsatta inte påverkat den ett enda dugg..?

 115. haha extraval så dom kan fuska igen , nej jag har röstat för sista gången om man inte vet 100% det inte fuskas, om valresultatet skulle varit rätt vilket ja inte tror , Det är dags att tänka på sig själv sverige är utan räddning det finns för många tokar i sverige . om 5-10 år går det inte rädda det var nu eller aldrig. Kommer försöka lämna landet som jag skrev när resultatet var känd . Sverige är utan räddning bara inbördeskrig återstår vilket inte kommer idag , men sen får svensken fly om denna utveckling fortsätter kanske eu räddar oss från att bli slavar i vårt eget land:)

  • Den oanstendiga og hans kadrer har fulgt Stalins tips i valet. ”The people who cast the votes don’t decide an election, the people who count the votes do!” Josef Stalin.

   • Josef Stalin då, nu Muhammed. Då förstår man även varför de ideologiska som älskade Stalin även i nutid finner profeten Muhammed som tilltalande.

 116. Hade inte valmyndighetens bombsäkra serverdator havererat två gånger under röstsammanräkningen, så hade SD fått mellan 28-38%!!

  Det var några som fick panik och såg till att den säkra serverdatorn havererade inte bara en gång utan två gånger!
  Det känns som om man skulle kunna säga att ”det luktar sossesabotage” på flera kilometers håll. Hoppas bara att de nu gör en stor politisk neutral haveriutredning och tar fram orsakerna, till de hel-skumma serverhaverierna under valdagen!

  Sopar man bara allt under mattan utan att man utreder frågan för att förebygga fler liknande haverier, så kommer de att ske troligen inom en snar framtid, men det tog ju flera år innan sossarna började ta de gigantiska årliga skogsbränderna på allvar och man får hoppas och hålla tummarna på att de har full koll på skogsbrandsläget nu, fast jag hade köpt en eller två stycken brandbombar-plan tillsammans med övriga nordiska länder på en gång!

 117. Men, vänta nu …1598 av 6325 valdistrikt räknade. kl. är nu 18.35
  SD 17.48 %
  M 18.08 , kanske Stefe menade sända en känga till ”Moderaterna”

 118. Stefan Löfven (S) tänker som en RasistFaschist.Men för att göra Steffe besviken så är De Oanständiga ( låter som en kast i Indien) röster lika mycket värda i det PK anständiga Sverige.Än så länge finns det inte ett kast system där De Oanständigas röster och åsikter är mindre värda än De Anständigas.Eller….

 119. Drygt 6 miljoner svenskar röstade i årets val. Och cirka 1 220 000 röstade på SD. Det är nästan var femte människa. Så var femte person som du möter är en SDare. Är det någon idiot (mer än x antal av 7-klöverns politiker) som tror att 1 220 000 svenskar är rasister. 7-klöverns politiker och pk mediernas vänsterextrema journalister måste sluta att ljuga om SDs politik och sluta ljuga om SDs politiker.
  /CC

 120. Stackars stackars Löfven. Vilken värld lever han i? Vad har inte han varit med om? Vilka demoner rider honom i sovgemaket i Sagerska?

 121. 25 % av LO medlemmarna röstade på SD.Så enligt denna absurda logik består alltså LO av 25 % Oanständiga individer. Skall dessa Oanständiga uteslutas eller sättas på korrigerings utbildning i Fackets regi ?

 122. Då vill jag säga att oanständigheten står socialdemokraterna helt och hållet för. Under hela valrörelsen har man fuskat, ljugit, censurerat och man fortsatte under valet med ”rösthjälp”, försvunna valsedlar osv och under räknandet gick valmyndigheten ner, distrikt föll bort (ett distrikt i Ängelholm där M och SD hade egen majoritet -14!) mm mm.
  Socialdemokraternas motståndare har drabbats hela tiden och det kommer avslöjas som det första stora fusket i ett modernt svenskt val.

 123. Vi är många hundratusentals som Löfven tidigare har klassat oss som NAZISTER, RASISTER samt FACISTER, nu har vi fått en ny titel OANSTÄNDIGA, vad blir nästa ord som Löfven kommer att kalla oss för ?
  Denna man,s uppgift som STATSMINISTER är tydligen att söndra Svenska folket.

  Ps. Vår store ärade ledare är fantastisk eller vad tycker Sveriges folk ?

 124. Nu har Jonas Sjöstedt ställt sig på alla fyra för Löfven, och han kräver ingen kondom. Så nu är det bara för Steffe att banka på.

  Ex-pressen nu.

 125. Vänsterliberalismen, globalisterna kommer för enkelt undan en ärlig diskussion genom att kalla motsidan ord som man binder till något negativt, t.ex. rasist.
  Vi behöver ge dom namn också, så dom får dom inse hur det är att diskutera med en stämpel påklistrad. Att kalla dom idioter, drömmare eller kommunister fungerar inte, dom tar det som en komplimang, det måste vara något smartare, gärna kopplat till mänskliga rättigheter, moderlandet, broder- systerskap, där dom pekas ut som anti- .
  T.ex. en debatt kan då presentras som ..på ena sidan har vi rasisterna och på andra sidan har Moderlandsdödarna, eller Folkhemshatarna.

 126. Sossarnas värdegrund innebär fler importerade mördare, analfabeter och våldtäktsmän och färre ”oanständiga” skattebetalande svenskar. Där ser man..

   • Jo jag vet att någonting inte stämmer med valresultatet. Men det finns inte så mycket konkret att gå på? Kan vara 40 % också

    • Nej då demografin …

     Vi är under sju miljoner svenskar och ungefär tre miljoner utlänningar i det här landet.
     30% av svenskarna röstade på SD.

     • De utländska väljarna blev skrämda av Sossarnas lögner och valde att rösta på dem istället. Sjukt med 75 % Sossar i utanförskapsområdena. Ett SD på 40 % och Afs på 12 % hade varit välgörande för Sverige

     • Japp.
      Sossarnas väljare är 30% invandrare. Därav lite svårt att tro att det finns incitament för bilderbergaren löfven att stoppa fler väljare till hans parti.

   • Ja det ser illa ut med de spänningar som massinvandringen leder till även mellan vänsterfascister, ljugande globalister och demokratiska SD svenskar

 127. Tänk vad oanständiga skåningarna är. Vågar sig Löfven ner på en Eriksgata och ge dem detta epitet om att vara oanständiga.

 128. Stefan efter det oanständiga uttalandet är du inte min statsminister och kommer aldrig bli det, du har precis brutit samhällskontraktet, jag kommer göra allt för att bryta mitt samhällskontrakt tills du ber om ursäkt eller avgår.

 129. “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. Cicero

   • En nation kan överleva sina dårar, och till och med den ambitiösa. Men det kan inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid grindarna är mindre formidabel, för han är känd och bär sin banner öppet. Men förrädaren rör sig fritt bland dem inom porten, hans lilla viskande rasar genom alla gränder, hört i regeringens egna hallar. cicero

   • Ett försök:

    En nation kan överleva sina dårar, och även de äregiriga. Men den kan inte överleva förräderi inifrån. En fiende utanför portarna är mindre skräckinjagande, ty han är känd och bär sina färger öppet. Men förrädaren rör sig fritt bland dem innanför portarna, hans manipulativa viskningar rör sig i alla gränder, och hörs i maktens hjärtas salar.

 130. Tiden rinner ut. Internet håller på att stängas ner, kritiken av regimen måste upphöra, absolut kontroll måste införas. 1984 är här. Nästa val är ett nyval eller så finns inga andra chanser, lagom till 2022 är all kritik tystad. Lagom till 2022 är fria val avskaffat och ingen kommer rapportera om det.

  Vakna för helvete folk

 131. Jag vill fråga Löfven och hans hejduk Ygeman om ni tänker stämpla SD i mitt pass? Sossepartiet har ju sysslat med sånt tidigare.

 132. Kanske Stefan inners inne vet att det var Jimmie som egentligen fick en jordskalvsmajoritet av antalet SD-röster, dvs troligen minst 38%.
  Serverfel två gånger under valnatten, vadå ta den om Rödluvan också! Två Mega-fiasko fel, det är ingen slump alls.

   • Power comes from the barrel of a Gun.

    -Mao Zedong

    Maos experiment in China has benen one of The most important and sucessfull in human history.

    -David Rockefeller

    Härliga pojkar som styr världen. Varför tror folk att vi är förskonade från sånt…

 133. ”Historia, och nutid”.
  1931, i och med Ådalen-31, så gick folket ut och protesterade mot dåtidens globalism som slutade med fem ihjälskjutna, fredliga protesterande, skjuta på order av makten i Stockholm. Under detta skedde så ställde inte dåtidens LO upp för de strejkande utan ställde de ställde sig på Stockholms maktens sida.
  Det slutade med efter detta ihjälskjutande av fredliga demonsterande att makten i Stockholm gav med sig, och därefter så blev Socialdemokratiska arbetarpartiet ett statsbärande parti under många år. Det skrevs även in i grundlagen att ”militären fick inte vända vapen mot folket”.
  Då kommer vi till nutiden, med att Stockholms makten åter angriper fredligt demonsterande, men de kan inte använda militären eftersom detta skulle få historiska efterspel. Ja, då sökte de efter något annat som de kunde sätta in mot folket fredliga protester, islam!

 134. Dom bästa ledarna behövs i svåra tider, nollorna faller snabbt bort där dom i goda tider glider med utan större kunskap eller ansträngning.
  Låt nu dessa ledare prövas under kommande veckor, vi får se vem, vilka som kommer att stå kvar när dom andra faller.

 135. C fick ett mandat och det luktar valfusk lång väg. Nu helt plötsligt finns det en möjlighet för c att bilda regering med dom röda.

  Utlandsrösterna som skulle kunna avgöra utgörs rent statistiskt av S M och SD

 136. Ok,
  Jag formulerar om frågan.
  Vid nästa lågkonjunktur, och den kommer får vi på resultatet på nära håll.
  Dansken hade sin kartoffelkur. Sea Rike får se massupplopp om ingen omfattande korrigering görs i det närmaste.

  • Men ska man leda en bananrepublik så är det ingen nackdel att vara en chimpans. När han dessutom importerar en massa halvapor också så faller allt på plats.

 137. ”Statskupp ala S, med digitala förtecken, anno 2018?
  Ingen vill ens undersöka serverhaveriet för attt hitta den eller de faktiska orskakerna!
  SD 48%???

   • Det var deras plan B att dela ”demokratiskt” på SD och AFS röster.
    Allt i godhetens namn eftersom man ju måste försvara ”demokratin
    mot mörkrets krafter”

    • Ja, det som skrämmer är att vänstermänniskor anser att folk med fel värdegrund inte behöver respekteras, man anser som du skriver att försvara demokratin står över allt annat, och därför är lögner helt accepterad metod.

 138. Hoppas det blir nyval, inte en enda LO-medlem kommer rösta S nu, ingen kallar ens kamrater för oanständiga utan konsekvenser.

  • Låt först Annie Lööf och Jan Björklund svika sina väljare, därefter nyval. Journalister har ställt frågan hur en regering ska se ut många gånger innan valet så de kunde ju förberett sig men inte svenska politiker inte. Nu står de där och måste bryta vallöften givna sina väljare. Sedan försöker forskarna få det till att de som röstar på SD är mindre vetande, men det var vi som kunde räkna ut konsekvensen av ”öppna era hjärtan”. Medan forskarna hävdade att det kommer bli ett skatteregn. Jisses, vilket folk som bor i detta land.

 139. ”Men Löfven vill gärna se blocköverskridande överenskommelser med ”anständiga partier”.”

  Det var ett oanständigt förslag! 😉

  • Alliansen har nog redan en inofficiell kännedom om varför SD plötsligt under valnatten började förlora minst 10% på jag vet inte hur många minuter, men sifforna bara störtdök rakt ner i avgrunden, dvs til drygt 17%.
   Jag tror att alliansen skäms så mycket, att de inte ens vågar prata med SD och Jimmie!

   • Det är sannolikt demografi även om viss manipulation förekommit.

    Stora invandringsdistrikt som blev färdiga sent skevade resultatet rejält. Inget konstigt. De vill ha bidrag och släktingar hit därför röstar de inte SD.
    Dessa blev färdigräknade sent.

 140. Har vi förrädare i ledningen av Sverige?
  Har de grundlurat sitt folk?
  Eller är verkligen Ungern och Internet och Ryssland våra stora fiender?

  Rangordna gärna din egen fiende.

  Min ordning:
  1) Regeringen
  2) Riksdagen
  3) Ämbetsmännen
  …..
  99) Ungern (Orban är ju folkvald av ”fel” folk – 75% ungefär i sitt land)
  …..
  199) Ryssland (Putin är en otäcking han också. Gotland och Åland är nog snart hans)
  …..
  999) Inernet. Tacka vet jag Steffes Dark Net där han styr över Sveriges trälar.

  • Ryssland kallas av många svenskar för diktatur, trotts att Putin är vald av folket. Valobservatörer godkände valet, men svenskarna vet bättre.

  • EU kryper uppåt i listan.Kommande internetcensur avgör saken.Ett gigantiskt filter som stoppar allt som innehåller vissa ord och bilder som makthavarna i EU (läs vänster ) anser skall förhindra att spridas vidare.

 141. Han får väl hålla sig i Stockholm.I sina hemtrakter verkar han inte så populär,av valresultatet att döma.De kanske inte uppskattar den bruna bakgrunden.

 142. Mattias Karlsson är en knepig figur..jag får som inget grepp om vad han har för motiv och drivkraft.
  I övrigt anser jag att nyval i den bemärkelsen det är fritt från valfusk är att önska.

  • Först måste man utreda och eliminera orsakerna till varför serverdatorerna havererade, två gånger under valnatten, annars kan de bara upprepa ”den digitala statskuppen”, om och om igen.

   • Finns ingen med den makten som behövs för att utmana ”staten”..vi kommer troligtvis aldrig få veta sanningen.Folket har snart glömt det här och återgår till att oroa sig för triviala saker.

    • Det skulle vara den amerikanska underrättelsetjänsten då, ifall Trump fått kontroll över den. Men det verkar inte så tyvärr.

 143. Oanständiga väljare? SD vad menar Lövén? tror han inte har koll på svenskan?
  Jag anser han kränker folk, är en usel statsminister och bör falla av, maktgalen och tror han är maktfullkomlig, precis som alla andra partiledare. Han kör ju redan högerpolitik, samma skit överlag? bara på ytan är det socialdemokratiskt.
  Största problemet är alla nuvarande politiker inte har komp, IQ att sitta i riksdag, regering, sorry folk. De plockar in vad som helst, noll koll om de t ex är anslutna till andra partier etc, är kriminella, friska eller vv. Det är en oanständig skam för vårt land och folk med ryggradslös regering, både nuvarande och föregående, fegisar hela bunten, vars enda intresse är egen makt, eget kapital, höga löner, arvoden, tysta alla kritiker, låta media styra landet. Ingen av dem bryt sig om folket, landet! inflödets folk skall byta ut svenskarna, för de tror de ju är överkomp hehe.
  Jag tycker det är lika bra, hela djävla landet och folket kraschar för vi får vad vi förtjänar och naiva, empati, godhetsapostelsyndromet på ytan medan de i verkligheten, de besuttna gör allt för pengar, säljer sina själar till satan.

 144. OT tjugotal hotbrev skickade hem till åklagare. Avsändare NMR enligt Metro.
  Nu är väl Löfven kvick att jämföra dessa med SD.
  Lögnhalsen nr 1

 145. Mattias Karlssons gymnasiala krigsretorik var ju väldigt avslöjande. Vilket självmål. Det var väl närmast oundvikligt att Stefan Löfven passade på att kommentera eländet.

 146. När du inte vet något om världen eller om ekonomi eller ens om Sverige så känns det tryggt att rösta på Löfven. Sossarna har ju funnits i hundra år,

 147. Mmm. SD 0,44% bakom M när en fjärdedel är räknat. Intressant. Stockholm, Västra Götaland och Skåne ligger efter med räkningen. Det blir nog siffror ungefär som i den preliminära räkningen till slut ändå – men man sneglar ju lite lik förbaskat…

 148. Alla vi väljare till SD är ”oanständiga”, inga demokrater, vi är rasister, fascister och nazister! Ja ja, från barnsben fick jag lära mig att: KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN! Hr Löfven du kallas bara sosse så vad mopsar du dig för!?!

 149. valet är knappt över förrän moderaterna backar om tiggeriförbudet. Valfläsket verkar börja ruttna tidigt den här valomgången.

 150. Löfven har helt klart fått storhetsvansinne. Envåldshärskarambitioner minsann. Han har (minst) ett stort problem. Han kan inte backa upp diktaturen med militär, den har han ju skickat till Afghanistan för att skydda folket där från talibanerna. Snyggt jobbat! Vi hade behövt dom soldaterna för att skydda oss från dig o dina mordiska mussevänner… Stefan Löfven! Bedrövligt!

 151. Hoppas vi får reportage från de kommunala valen där SD stormar fram och sossarna tappar stort. Det syns att anständiga svenskar flyr sossarna och att de s.k utanförskapsområdena bör kallas socialdemokratiska områden.

 152. Det enda som förhindrar en att bli komplett galen är att gränsen faktiskt är öppen åt båda håll – än så länge.

 153. 20000 ugyldige valsedler bliver godkendt af specialister og afgør valget. F.eks her er en blank valsedel hvor der står skrevet ” allahu akbar” godkendt !! stemmen går til Centerpartiet

 154. En statsministers uppgift är att ena befolkningen och stabilisera klimatet i den nation han är tillsatt att förvalta. Stefan Löfven gör precis tvärtom han vill härska och söndra och utsätter 18 % av befolkningen för kränkande uttalanden om deras vandel. Detta är mycket allvarligt och måste tagas upp i den politiska debatten och kanske lämnas misstroende mot denne utomordentligt inkompetente, misslyckade och ouppfostrade sorts person han är. Han skall rannsakas för detta och ta konsekvenserna för sitt nesliga uttalande.

 155. Det är oanständigt att ogilla
  Gruppvåldtäkter
  Bilbränning
  Åldringsrån
  Skolbränder
  Dödsskjutningar
  Könsstympningar
  Misshandel
  Sharialagstiftning

 156. Om inte Socialdemokraternas historia är oanständig hur definieras då ”oanständig”?
  Se gärna filmen ”Ett folk ett parti” på Youtube och lär er lite om Löfvens S ”Nazistiska förflutna”!

 157. Att följa rösträkningen är som att se en film som man tror sig veta hur den slutar, men inte är helt säker. 0,17% skiljer sd och m.

 158. Det är ju lite kul att Löfven nu kan tänka sig att bilda regering med vänstern – snacka om ett parti med oanständig bakgrund!

 159. Nya tider nu. Det oanständiga är numera det anständiga i Sverige och det onormala det normala. Har visst något med feminism att göra..

 160. Jag har gett upp vad svenskarna kan åstadkomma.
  Mello, Idol och Pride verkar var avd de är intresserade av.
  Menlösa [email protected] idioter.
  Dessutom sitter varann kvinna och läser SMS när hon kör bil har jag lagt märke till,
  eller snattrar i telefonen. Den lagen är meningslös.

 161. Löfven poängterade att det var odemokratiskt att vilja bilda regering om man var mindre som alliansen är!
  I nästa mening höll han med om att det viktigaste ju var att se till att under inga omständigheter ge SD inflytande!
  Att sossar är falska människor, ljuger och bedrar, dessutom ger ett ansikte till hyckleri av sällan skådat mått är ju numera vår vardag!
  Mogge ville ju ex förbjuda SD i våra lagar!
  Personligen så tycker jag att merparten sossar borde låsas in för att trygga Sveriges framtid!

  • Löfven förde över samma unkna mentalitet som fanns i fackförbundet Metall. Det är lite skillnad att vara överhuvud över verkstadsarbetare än att vara överhuvud över 10 miljoner svenskar. Sverige har haft de två sämsta statsministrarna genom tiderna i form av Reinfeldt och Löfven. Löfven är den värste. Tillsammans har de släppt in 500 000 asylsökande sedan finanskrisen oktober 2008.

 162. SL ser själv ut som gravt alkoholiserad med förvirrad personlighet.
  Att han upprepar sina lögner om sd gör det inte till en sanning även om 80% av folket är för osmarta för att förstå att ett mantra med lögner inte är sanning bara för att skivan hakat upp sig.

 163. Undrar egentligen hur många mosketomter som Löfvens parti lovat bort mot s-röster? Måste ju ha varit många raketforskare som hjälpte till när (s) sköt upp i raketfart veckan innan valet.

 164. Lite OT
  Vet inte om nån mer såg det men i Rapport kl:18 när dom visade inslaget när Lövet skulle tala om att ”vill styra vidare” Och i ”namnskylten” stod det S. Löfven/SD!!!:-))))

 165. Vad väntar Uffe på?
  Han skulle ju avsätta Löfven i förrgår.
  Trillade polletten ner att han inte kommer kunna göra det utan sd?
  Korkarslen hela högen utom Jimmie såklsrt.

 166. Landet är förlorat om inget magiskt nyval inträffar.
  Jag är övertygad att fler svenskar nu på allvar kommer att fundera på att emigrera.
  2018 kommer vara ett historik årtal när allt började eskalera.

 167. Den där tomten och hans hanrejer borde prövas inför den Internationella domstolen i i Haag för förberedelser av förföljelse av oliktänkande. Löfven och hans hantlangare frångår de demokratiska principerna om att varje svensk medborgare i Sverige har sin okränkbara rätt att välja det parti som är registrerat och godkänt. Han och hans anhang ska åtalas för brott mot folkrätten.

 168. SD ”oanständigt” … ? Tja, om Löfvén definierar oanständighet med att INTE rigga röstning eller att på annat sätt ägna sig åt kvalificerat valfusk, så ja – då får de väl anses det.

 169. 18% sd väljare säkert till 99 % skötsamma är alltså oanständiga medan mena gruppvåldtäktsmän bilbrännare gängskjutare balkongknuffare bidragsparasiter är vadå ?

 170. Var oanständig och säg att du är stolt över att bli kallad oanständig .
  För invandrare som stöder sin kultur stödjer du din egen kultur
  Du har turen att kallas oanständig att leva för din egen kultur som om invandrare lever för sin kultur.

 171. Löfven är åtminstone skicklig på att frysa ut och mobba de som inte håller med honom. Han även lyckats lura in M, KD och de övriga partierna (vilket inte förvånar mig). Nu tror jag på en minoritetsministär som leds av M och KD. Övriga partierna kan inte komma överens med någon. Gränserna och uppehållstillstånden står som spön i backen och ligger idag på ca 10 000 per månad. Klar att BNP ökar men inte per svensk då går det utför.

 172. Själv har jag alltid ansett att jag är en anständig person men skulle jag inrätta mig efter de kriterier som Löfven anser är jag inte det. Förmodligen anser Löfven att hans eget parti är ett anständigt parti trots att de har initierat skallmätning för att dokumentera icke önskvärda människotyper. De har initierat tvångssterilisering för att förhindra fortplantning och därmed hindra att den svenska rasen försämras. Socialdemokraterna har i årtionde efter årtionde samarbetat med ett kommunistiskt parti som också i årtionde efter årtionde haft mördarregimer som riktmärke, mördarregimer som anses ha mördat 100 miljoner människor däribland många svenskar. Om Löfvens parti är anständiga då tillåter jag gärna att man kallar mig oanständig. Det ser jag som en komplimang från ett sådant parti som Socialdemokraterna.

  • Inte en chans att det ligger bakom. Många arbetare är höginkomsttagare nu för tiden. Rösterna som S raggat kommer från förorten och no-go zonerna. Bidragstagare.

 173. Jaha, man är oanständig nu också!
  Hur anständigt är det att den ena veckan yttra: ”I mitt Europa bygger man inga murar”, för att ett par veckor senare inse det som dem han nu kallar oanständiga insåg för länge sedan?
  Hur anständigt är det att säga att ”Om man har fått ett nej ska man åka hem”, för att en kort tid senare låta 9 000 afghanska män, som saknar skäl att få stanna, just stanna?
  Vi har en oanständig statsminister, som verkar sakna visioner, som verkar sakna planer och som jag hoppas snart får lämna sin oförtjänta post!

 174. Den centrala frågan blir vad Kristersson menade med ”ända in i kaklet”. Tänk er debatten om alliansen ”släpper fram” en regering Löfven 2.0. Fram med popcornen gubbar. Det kommer ta hus i helvete om några dagar. Löfven kommer definitivt att röstas bort. Hans arroganta beteende retar upp alliansen något fruktansvärt. Även om de håller skenet uppe i offentligheten.

 175. 18% av svenskarna är oanständiga enl. Löfven.
  Det är fullt förståeligt att dessa ska bytas ut med anständiga
  människor från Mena.
  Stefan du har helt rätt där, i ditt nya Sverigebygge !
  Bra Stefan ! Låt inga lågutbildade SD:ar störa dig i ditt folkombyte.
  Stalins dröm var att skapa den nya människan.
  Hitlers dröm var att skapa en ren arisk människa.
  Du är en värdig efterträdare.

 176. Löfven har fastnat. Att se oanständiga nazister överallt som jobbar och betalar skatt måste få idiotens hjärna att kortslutas.

 177. Det ska bli skönt att bli av med åbäket. Jag tror nog att SD tycker likadant och röstar bort honom. Hur fan denna man blev statsminister är en gåta. Karln har inga talanger när det gäller politik.

 178. Nä du Löfvén det är inte oanständigt att vilja hjälpa våra barn våra sjuka våra gamla, men att du tycker det visar vilket äckel du är.

 179. Låt oss se, vad sa Löfven? Sa han att SD är ett oanständigt parti eller sa han att SD har oanständiga väljare? Det är en stor skillnad på sak och person. Jag anser att i princip alla klädföretag är oanständiga då de begagnar sig av ”sweat shops” och barnarbetare men jag anser inte att alla som bär kläder är oanständiga.

 180. Om vi är oanständiga, ja då är det anständigt att vara oanständig och oanständigt att vara anständig.

  Ta och fundera på det du Röfven.

 181. Dessa naiva politiker, som vill utesluta SD från alla förhandlingar, förstår inte att tiderna har förändrats. Utan SD:s aktiva eller passiva stöd, går det inte att bilda en regering i Sverige. SD kan blockera båda blocken från regeringsmakten, så länge SD inte får igenom ens de enklaste kraven. Gå gärna till extraval om det skulle behövas!

 182. Han är väl inte tillrökligt bra på engelska för att ha förstått den där hela ”basket of deplorables” kommentaren från Hillary och hur mycket skada det ställde till för henne…

  I hans ögon är jag gärna oanständig.

 183. Det är konstigt övriga står fortfarande på 1.03 den siffran var väl bestämd från början men ok det är säkert rätt 🙂

 184. Ifall folk skulle få för sig att anmäla den där pajasen Stefan Löfven, skulle han få dryga böter, få betala stora skadestånd och bli stoppad inom politiken och ha en fot i och en utanför gallret. Han har enligt brottsbalken gjort sig skyldig på många punkter och fortsätter härja som om ingenting har hänt. Förutom grovt förtal, förföljelse och illvillig ryktesspridning och indoktrinering finns det ännu fler punkter med illavarslande syfte och mål. Han överträder den demokratiska lagordningen inom EU och FN och beter sig så klumpigt med sitt ansvar som statsöverhuvud så man undrar varför ingen anmält detta ens.

 185. En statsminister värt namnet ska vara statsminister över hela landet. Han exkluderar 18% av det svenska folket som oanständiga. rasister nazister med mera. Då hamnar han på samma nivå som trashankarna som ville gräva bort Skåne.

 186. Kan det vara så att Löfvén inte
  vågar säga ”nazistiska rötter” längre
  och kanske insett att det inte hjälper att
  ösa nazi över SD.

  SD börjar bli stora och Löfvén lite skraj! 🙂

 187. Uppdrag Granskning nu på svt2
  3000-rösters moskén
  ”om imamerna säger att moderaterna är det bästa för oss, då lyssnar såklart de (församlings-medlemmarna) på dem”

 188. Löfven tittade du på Uppdrag Granskning i kväll. Där har du de oanständiga. Dina invandrande regeringskamrater. Du är så korkad att klockorna stannar.

 189. Hillary kallade Trump-väljare ”deplorables”.
  Ändå blev valsiffrorna inte bättre för nationalistpartierna.
  Jävligt underligt.😡

 190. Äh gå och svetsa! För det kan du väl ännu? Eller???
  Beträffande brunt: Blandar man rött och grönt så blir det brunt!

 191. En statsminister talar inte så om sitt folk. Han ska företräda alla men det fattar ju inte den där dysfunktionella marionettjäveln.

   • Frågan är om inte antalet ”nazister” är långt fler än 18% samt alla utöver det som ogillar Löfven och hans politik och parti? Då har vi säkert snart nått en kritisk massa. Kanske är hans utspel om ”oanständig” ett tecken på genuin oro för sin position? Innerst inne vet han att det är långt fler. Det är vart fall inte ett tecken på bra ledarskap att verbalt smutskasta minst 1/5 av befolkningen.

 192. Nu har vi blivit oanständiga påstår vår naiva statsminister.
  Tror inte han vet vad han säger. Kan det vara ångarna från svetsningen som har angripit hjärnan. Svetsningen var inte mycket att tala om och ångarna likaså men hjärnan är kanske så liten att det räckte med en liten dos.

 193. Det man fått lära sig om miljöpartiet i kväll gör att man baxnar. Allvarligt talat Löfven, du är avslöjad. Nu försöker du sätta fokus på fel objekt. Förr eller senare kommer du att åtalas.

 194. Stefan Löfven har troligen mer stöveltramp i sin släkt än vad som hörs i Sverige idag. Demaskera den förbannade hycklaren.

 195. Det är nog faktiskt så att SD kommer att dra det längsta strået här.
  Aljangsen är för fega för att prata med SD, de förmodar att väljarna kommer att straffa dem om det blir extraval om man snackar med SD. Kan vara riktigt, ingen vet.
  Så vad händer då?
  Antingen räcker det med att S, V, MP och C bildar regering tillsammans (blir spännande att höra Annies förklaring till varför hon gör det), eller så gör det inte det.
  Då kommer säkert S och V att få uppdraget och sedan hoppas på att man dra tillräckligt med röster från resten av riksdagen.
  SD kommer i första omgången att rösta för en sådan statsminister, inte för att man är för Löfven, men för att visa Aljangsen att man menar allvar.
  Och sedan när det kommer till budget så skall då S och C och V och L komma överens. Lycka till. Troligen faller budgeten, och då blir det extraval.
  Vet som blir vinnare där kan man fråga sig. Troligen inga stora skillnader, och då upprepas proceduren.

 196. Vad i h-vete är nu detta. Senaste siffrorna från valmyndigheten ger S 31,45% ? Men MP ligger på 3,95% 🙂 SD har gått om M med 0,02%

 197. Statministern ska veta att det är rasistiskt att kalla mig som valt SD för oanständig. Ett sådant folkförakt kan bara komma från en maktkåt socialist. Så skäms på dig du lille hovnarr.