Foto: Frankie Fouganthin.

Kommun bjuder in Özz Nûjen – ska föreläsa om ’mångfaldsarbete i arbetslivet’

Delningar

Föreläsningen sker i regi av ett projekt ämnat till att förbättra integrationen av nyanlända migranter.

Imorgon torsdag bjuder Språkvän Tidaholm, som beskrivs som ”ett långsiktigt projekt som skall öka möjligheten för nyanlända att integreras i Tidaholm”, in till en föreläsning med Özz Nûjen.

LÄS MER: Özz Nujen anklagas för att ljuga om husrenoveringarna

Den skandalomsusade komikern ska föreläsa om ”mångfaldsarbete” och man lockar med att ”Özz använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till”.

Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald så är denna föreläsning lämpad för dig.

När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald. Det är en stor skillnad. Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor… och till slut blev dessa till en majoritet – fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor.

På Tidaholms kommuns Facebooksida hånas evenemanget friskt.

Inträdet är gratis.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

306 KOMMENTARER

 1. Han är en humorlös komiker som vet hur man suger ut så mycket man kan hur den godtrogne och dumme svensken

 2. Och efter föreläsningen kommer han rekrytera fler terrorister till sitt ”bygge”, så dessa kan få mer pengar till sin terrorverksamhet då eller?

 3. Tja han har ju erfarenheten minst sagt.
  Han anlitar kurder och irakier som vit och svart arbetskraft. Illegala utlänningar som svart arbetskraft. Han och hans familj lever på asylindustrin.

  Det enda han inte gör är att jobba som en svensk och göra rätt för sig som ett svenskt företag måste göra.

  Det är mångkultur i ett nötskal.

 4. Var det inte den individen som hade samröre men manen som körde lastbil på drottninggatan.Hur kan man bjuda in än sån.
  Hur tänker ni!
  Elsa

 5. Alla kommatecknen efter nollorna och pajasarna verkar samlas alltid till vänster,
  och förrvirra sig i nonsens.

 6. Behövs det starkare bevis hur dumma svenskarna är – än att denna pajas lever gott på Sveriges naivitet.

 7. ”Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap….”

  Ja, det är uppenbarligen dumheten som ska regera! Alla utan kunskap och intellekt, välkomna!!!

 8. På vilket sätt är Özz Nujen integrerad?

  Genom sitt hat och förakt för svenskar och Sverige, som han dessutom tar betalt för att förnedra? Genom att han betalar svart lön till annan invandrare? Genom att han skyller ifrån sig och får hur mycket tid i media som helst för att rentvå sig själv – endast på grund av att han är invandrare?

  Är Özz Nujen verkligen lämplig att tala om integration?

  • Det finns så många i ankdammen Sverige som talar om moral, etik och låtsas vara goda. Är det några som man ska kolla så är de just dessa. Speciellt i artistkretsar. Där droger flödar och man får jobb för att man är för mångkultur och pluralism. SVT är en stor arbetsgivare. Soran och Özz har gjort sig kända för sina höga moraliska principer. Den ena har trillat av pidestalen. Den andra är på god väg.

   • Instämmer med dig. Hur det står till med droger i ”komiker”-branschen är jag inte insatt i. Men vet att det alltid förekommit i artistkretsar…

 9. Innefattar mångfalden också terrorister?
  Jag tror inte denne man tål en närmare granskning.

  • Och vi hatar honom så mycket att vi jagat upp fanskapet där han passar bäst bland lögnhakar och bluffmakare nära Rosenbadet.

 10. Om nu Özz har haft samröre med terroristen Akilov och penningtransaktioner förekommit. Så är det ett fall för Säpo och skattemyndigheten. Om jag bestämde i Tidaholm hade jag stoppat evenemanget.

 11. Visar väl bara på hur kört Sverige är,vimmlar av såna här ”ovetande” naiva
  människor/företag som inte tar ansvar för sitt land

 12. Gratis inträde.

  Det borde kostat MINST 50.000 kr och varit att betrakta som BÖTER för de IDIOTER som vill höra det här terrorist-sponsrande äcklet.

 13. Vänstern tar hand om de sina. Man bryr sig inte om medborgarna utan det rätta folket är viktigare. Men det går att bryta. Att håna är ett bra sätt.

  • Ja, för där sitter det mest mördare och andra mycket grova brottslingar. Ett passande sällskap för detta elände.

  • Ja, han eller det jobbar hårt på det. Janne Josefsson ligger bra till för en Usch Nojanattack.

   • det blir nog svårt nu vet alla om det kanske inte DN eller AB men nu vet dom tack vare UG och alternativ media

 14. Intervjun med Josefsson sa allt om denne man och den kultur han representerar, kurder har den lägsta statusen och det finns en orsak.

 15. Enda rimliga anledningen att bjuda in terroristsponsraren till Tidaholm är att för att avtjäna ett längre fängelsestraff på Tidaholmsanstalten.

 16. Varför skulle jag ens överväga att umgås med människor som inte ger mig någonting, och som då per automatik inte heller kommer att trivas i mitt sällskap.
  Bildade människor från Balkan och Östeuropa har jag alltid generellt kommit bra överens med, finns det verkligen någon, frisk, som anser att om jag istället trivts med svenskar skulle vara ond?
  Konflikträdda svenskar är inget jag känner mig trygg med som sällskap, då promenerar jag hellre själv!

 17. Herregud. Vad finns för ord kvar att beskriva det här landet?
  Allt är egentligen vårt eget fel, som inte använder vår fria vilja och istället bara accepterar kommuners, myndigheters och politikers galenskap.

 18. Har de som bjudit in den så kallade komikern legat i koma de året och missat vad han har ställt till med ?

 19. Vem skall finansiera detta elände ? Är det skattemedel då skall man sätta klackarna i backen och bojkotta detta eländes elände. Finns det ingen tänkande person i Tidaholm eller är alla miljöpartister eller sossar ?

 20. Bjöd inte Tidaholms kommun in svågern också? Denne man verkar ju i andra fall vara viktigare i Nujens liv än Nujen själv…

 21. Någon som vet hur reglerna med upphandling funkar. Kan man verkliga med motiveringen att kommunen inte har lagt ut uppdraget på upphandling?

 22. Kan inte Tidaholms kommun folkomrösta om de gamla tankesättens relevans, det kanske visar sig att många anser att detta anses vara just kunskapen..

 23. Är det inte bättre att bjuda in svågern i stället? Det är ju han som kan svara på de frågor man ställer till denna skattefifflande komiska komiker.

 24. Hoppas Skara Bert åker dit och får svar på sina frågor ang AKILOV och hans SVARTJOBB i ÖZZENs Byggverksamhet på Gotland

  Detta är väl som att göra GETABOCKEN till TRÄDGÅRDSMÄSTARE

 25. Exakt vad har Özz Nujen för kvalifikationer på området ”Mångfald i arbetslivet”?

  Han har väl knappt haft ett vanligt jobb ens en gång och har väl inte drivit några (icke skattefinansierade) projekt på området?

  Är han expert bara i egenskap av att han är Kurd?

  I så fall borde det bli billigare att ta någon överviktig kommunlanställd asfaltläggare att föreläsa. Han är ju i egenskap av ”minoritet” tydligen också expert. Hans skämt är nog betydligt roligare också…

  • Han har ju anställt utlänningar på sin Gotlands-gård. Han kan föreläsa om hur skatte”planering” gör nyanlända mer anställningsbara.

 26. Alla frågor vid ev frågestund efteråt besvaras av hans svåger…
  Nä allvarligt, helt sanslöst! Hans uppträdande i uppdrag granskning och alla frågetecken om svarta pengar borde ha diskvalificerat honom från att anlitas som föreläsare för all framtid.

 27. VILKEN INTEGRATION?….menar dom den där integrationen som gör att de bor i enklaver så som de själva vill, eller har någon duktig idiot hittat någon annan qvickfix.

  Någon borde tala om för Sveriges dummaste (politikerna) att integration av MENA-folk inte är möjlig och assimilering är förmodligen bara möjlig hos dom som verkligen vill lämna islam bakom sig.

 28. ”Gratis inträde?” Den som tror att Özz gör detta gratis räcker upp en hand. Ungefär som när SVT:s USA-korrespondent påstod att sjukvård i Sverige är gratis.

  • Han är, propagandist för S+V+Fi, inkomsterna genom projekten i TV mm kommer därifrån . ”Kultur” heter det väl, snart kommer vi att se honom utan en krona då verkligheten kommer att hinna ikapp. Kurdistan nästa?

 29. Skulle han använda humor i sin föreläsning? Det blir svårt.
  Men allvarligt talat, på de flesta arbetsplatser finns det flertalet av de uppräknade minoriteterna vare sig man vet om det eller ej. Men varför ska dessa höjas upp till offergrupper att ta särskild hänsyn till? De är människor och har samma rättigheter OCH skyldigheter som alla andra. Och på en arbetsplats är man för att arbeta, inte för att idka vänster/feministaktivism. Man försöker hela tiden underblåsa obefintliga problem för att förvirra och skapa osäkerhet och skuld bland folket.

  • Özz Nujen avslöjade med önskvärd tydlighet att han är i total avsaknad av humor och självkritik – i Janne Josefssons intervju med honom i Uppdrag Granskning.

 30. Hoppas ngn av Samhällsnytt reporter har möjligheten att närvara och rapporterar om föredraget efteråt.

 31. Vad tänker han lära ut för något till dem då? Hur man bäst undkommer skatt och utnyttjar det Svenska systemet och mjölkar det till sista blodsdroppen, samtidigt som man räcker lång näsa till det Svenska folket!? Det är han ju iofs bra på, det ska vi inte ta ifrån honom. Eftersom föreläsningen är gratis så skulle jag nog gå ifall jag bodde i Tidaholm, av samma anledning som jag går på Cirkus eller Zoo.

  • Kanske för att utnyttja möjligheten att ställa besvärliga frågor på den avslutande frågestunden?

   • Jag tror inte att han kommer att ha svågern med sig, och kan därför inte svara på några frågor. :o)))

  • Det skulle nog bli uppmärksammat, om de vägrar att släppa in Bert eller hindrar honom från att ställa frågor.

 32. Hatpredikanten Nujen har ju unika kunskaper i att integrera islamistiska terrorister och svartarbetande utlänningar med utvisningsbeslut. Tidaholm ser nog de grupperna som särskilt utsatta och i behov av vårt medlidande.

 33. Jag förstår att inträdet är gratis!
  Vem vill frivilligt se och höra en bergsturk, som hatar Sverige och svenskar?
  Som ofta talar om moral, fast han själv inte har en aning om innebörden och som grädde på moset, dessutom finansierat en terrorist!
  Han har ingen aning om vad han snackar om!
  Har tyvärr fått uppfattningen att för honom är ”mångfald” att Sverige blir muslimskt och att etniska svenskar utrotas från planetens yta!

 34. Bergsturken är världsmästare i hyckleri och leendet ser ut som en ful grimas. Han åker runt med nedsättande uttalanden om Sverige och svenskarna och tror att han är rolig och till råga på allt så får han betalt. Det är skandal och han borde bojkottas och anmälas för skattebrott, svartbygge mm.

 35. Är det inte lämpligt att vänta tills det är klarlagt om Özz Nujen begått brott i samband med svartjobben på hans fastigheter på Gotland.

  Janne Josefssons senaste Uppdrag granskning visade ju med all tydlighet att Özz Nujen har begått en del olagliga handlingar och dessutom förnekar det med all kraft och fula tillmälen mot JJ.

 36. Vilken sommar vi svenskar har att vänta.
  Kronan faller som en sten.
  Regeringspartiets förtroende sjunker som en sten.
  Massmedias förtroende sjunker som en sten.
  Och så skall vi till på köpet dras med en sådan pajas.
  Det kan inte bli värre för oss.

  • Özzen på telefon när det här har retts ut:
   -”Jo jag har flyttat till Tidaholm. Jag jobbar ’på kåken’. Har kontrakt för 2 år och 9 månader. Jag har alltid älskat Tidaholm, en dag ska jag gå ned å ta en titt på stan.”

 37. ”mångfaldsarbete” hahaha. Han kan också föreläsa om hur man kan skylla på sin svåger som betala en terrorist, efter en husrenovering på ett gemensamt hus.
  Only in Sweden…

 38. Det var en intellektuell som analyserade intervjun med Özz, kontentan var att kommer man från en underutvecklad primitiv kultur kan man inte förstå vårt sätt att tänka; med andra ord; Özz förstår inte att han har gjort fel.

 39. Tidaholm måste lära sig skilja på mångfald och enfald. Det finns många föreläsare som är mer lämpande en Özz.

 40. Sverige måste vara ett väldigt rikt land! Man har alltså råd att betala en utlänning som hatar svenskar för att han ska prata om hur bra det är med fler svenskhatare i landet. Samtidigt kallar man det för humor…det får vi för våra surt förvärvade skattepengar.

 41. För att få pengar från budget måste man bjuda in dem utsatta som t.ex. denna varelse.

  När musikalisk festival för barn i Malmö svarade i enkäten att de inte bjudit in några bögar fick de inga pengar av kommunen.

 42. Tidaholms kommun får skattepengar som de ger till Özz som i sin tur ger dem till terrorister. Ett bra exempel på hur svenskarna betalar för sin egen undergång. Finns det ingen gräns för hur dumma vi kan bli?

 43. Ska han lära tidaholmarna hur man sammarbetar med terrorister? Enligt min mening så finns det ju en plats i just Tidaholm där denna terrorfinasiär passar bra.

 44. Tidaholm, Tidaholm…Det namnet får mig osökt att tänka på kommunalt tidelag med terroristens supporter.

 45. ”Inträdet är gratis”.
  Nej, alla dessa mått och steg har sammantaget ett oöverskådligt pris i form av ett förlorat land.
  Att bjuda in Özz är inget annat än en spottloska rakt i ansiktet på svenska folket.

 46. Tidaholm är en S-märkt kommun, så det är inte så förvånande. Vem vet? Kanske blir Soran Ismail nästa föreläsare. Att Nujen bidrog till att Akilov kunde hålla sig kvar i Sverige spelar ingen roll för sossarna.
  Att. Tidaholms kommun: inget är gratis här i livet, det är alltid någon/några som betalar. Det viktigaste är, i ert fall, att era skattebetalare tycker att deras pengar används väl med Nujen som föreläsare. Att ni agerar som platform för Nujen gör er till nyttiga idioter.

 47. När ni ändå håller på, där på Tidhaholms Kommun, se till att göra reklam för Nûjens YouTube-konto och se till att intervjun med Janne Josefsson får spridning! Nûjen kan väl inte gärna invända – det är ju hans konstverk, det är ju han som är mån om att det når ut!
  Varför snåla med Nûjen-gullandet, tidaholmare? Upplys allmänheten om hans YouTube-konto!
  Efter att ha sett Nûjens Josefsson-intervju, fråga er om Nûjen uppför sig professionellt. Om missförstånd uppstår (vilket naturligt händer): skulle han va förhandlingsbar? Får man intrycket av man kommer kunna möta honom i en överenskommelse med ömsesidig belåtenhet?
  Fråga er om han genom klippet uppvisar drag av god förebild!

  Eller har ni beställt in honom som narr? Ville ni ha en pajas?

 48. Finns inte Tidaholms fängelse i närheten ? skulle med fördel kunna förlägga denna tillställning där istället.

 49. Skulle vara intressant att höra om Bert Karlsson hörde av sej till Tidaholm och talade om vad turken pysslar med egentligen..Bert rör om i grytan på youtube.

 50. Som fuskande invandrare vet han så klart väldigt mycket om hur man kan tänka ”i nya banor” gällande jobbfrågor och dess etik.

  Vi vill knappast ha mer av denna vara.

 51. Jamen det passar väl utmärkt eftersom han tillhör Mångfaldarna som med öppna armar Tar o Ger Hjälp till Kleti o Pleti Kriminellt belastade Personer som t ex sysslar med SVARTARBETE i kombination med Terrorism…!!

  Bara han håller sej till dom 150 olika Kulturer som behöver integreras med varandra och inte blandar in Svenskar, som knappast är intresserade, pga hur det ser ut i den NoGoZon han lever i, och definitivt INTE Kommunala Skattekronor så kan han väl få spela Pajas vilket han ju ÄR till Yrket..

 52. Inträdet är gratis så jag får väl hoppas att det går dit en del Tidaholmsbor och ställer några frågor till föreläsaren om hur han anser att mångfalden gynnas av att man anställer illegala som svartjobbare….

  • Nu när oliktänkande skriver såna hatkommentarer på webben så känner sig PK hotade och kommer kanske att ställa in evenemanget med hänvisning till nazismen.

 53. Kommunen meddelar att inträdet är gratis. Frågan blir då, vem betalar? Jag tycker mig känna igen den ekonomiska gången.

  • Det finns två alternativ :
   1. Özz brinner så mycket för frågan att han ställer upp gratis
   2. Tidaholms kommun betalar Özz eftersom dom anser att det är mycket bättre att spendera skattebetalarnas pengar på Özz och hans skitprat än på kommunal service och välfärd.

  • Jag vet lite om vad det kostar att engagera ”artister” i hans kategori. Man kan räkna med att Tidaholm betalat runt 100 000 kronor för att han ska komma och föreläsa.

 54. Det finns för många kärringar (av båda könen) anställda i kommunerna ich alldeles för lite stake.

 55. ”Gratis inträde”, det är väl för fan inte gratis utan bekostas med skattepengar, idioter.
  Så låter det hela tiden, ”staten satsar x miljarder på ngt” det är ju också VÅRA EGNA SKATTEPENGAR, KNALLKORKADE PK.

 56. Sverige förser icke-svensken med mer pengar..

  Så kan han anlita mer svart arbetskraft..

  Bra jobbat Sverige..

  • det har ju pratats om att det finns en arbetsförmedling som hjälper som hjälper till att förmedla svart arbeskraft, någon som vet mer om det?

 57. Ja den pajasen! Förstår för sitt eget bästa inte när det är dags att lägga av! Men så länge socialistetablissemanget fortsätter slänga till honom ”ben”, så fortsätter han naturligtvis med sitt gyckel. Han får ju deras välsignelse.

  Man nya tider stundar!

 58. Pratade precis med Alexandra Hermansson Integrationssamordnare Tidaholms Kommun ang özz. Hon sa att hon inte fick uttala sig om detta innan mötet var avslutat där bl a Miranda Bergsten sitter med i. Tror vi har får svar efter lunch

 59. Jag som trodde att Özets karriär var till ende. Hur fan kan en kommun ha mage till att bjuda in en person som föreläsare, vars enda merit är att pissa på svenska folket.

 60. Jobbigt att se så stora tydliga bilder på dessa fula nunor, pixla gärna eller förminska bilderna, tack!

 61. Kanske man kan be någon måla om huset och kalla det för mångfaldsarbete, utan kvitto naturligtvis,.

 62. En kurd som skall prata om integration!
  Jag vet ingen på hela jorden som har sämre förutsättningar att klara det än
  en kurd.

 63. Undrar om ”bergsturken” skulle våga FÖRLÖJLIGA och FÖRNEDRA Islamska Staten hemma i sina hemtrakter som han gör med svenskarna i Sverige???
  PK-rörelsen är orsaken till att han får hållas!

 64. En kurd som vill vara kurd och berätta om mångfald? Varför detta hyckleri ideligen och det verkar inte finnas någon hejd.

  • Inträdet är gratis men han är inte gratis. Fråga Örnsköldsviks kommun. Där fick skattebetalarna betala en rejäl slant för ingenting. Bara trams.

   • på tal om övik jag var på bibloteket och frågade om dom tagit in boken PKsamhället för andra gången dom vägrar, jag sa att jag trodde bibloteket var för mångfald sen sa jag ni har ju koranen då tog det samtalet slut det visste hon inget om hon hade inte jobbat där så länge så hon kände inte till något om detta

 65. Samröre med både en terrorist, å antagligen svartbyggen. Den låter man få gå på röda mattan.. horribelt, och missbruka skattepengar på det viset. Vi alla vet hur en fungerande integration skulle se ut. Å den är inte tillämpningen av varken böneutrop eller ramadan på Svensk mark.

 66. Då säger vi grattis till alla skattebetalare i Tidaholm… Alla småföretagare som har svårt att få ekonomin att gå ihop, alla pensionärer som väljer att äta ett halvt ägg på morgonen istället för ett helt för att det ska räcka med ägg hela veckan, alla ensamstående mammor som gråter av lättnad när barnbidraget kommer så de kan köpa tvål, kläder och mat till sina barn.

  Grattis alla ni, för nu äntligen kan ni se Özz i action! SOM NI HAR LÄNGTAT EFTER DETTA VA?!?!

 67. Bra att kommunen hånas. Den här typen av transferering av skattemedel till pk-dårar måste få ett slut.

   • Detta kan bara ske genom att alla svenskar konverterar till islam…adjöss Sverige!
    Kan du förstå varför jag föredrar muslimer framför ”islamhonan”?
    Anser att hens gärningar överträffar en viss Judas som levde för 2000 år sedan?

 68. Den Kanadensiska psykologen Jordan Peterson brukar ofta uppmana folk att städa sin egen garderob innan dom går ut och försöker förändra världen eller kritisera andra. Ironiskt nog är det ofta de som har fullt med egen skit på bakgården som kritiserar andra mest. Exempel är många: Özzen, Virtanen, Ismail och många många fler. Det rör sig om allt från terrorfinansiärer till grova sexualbrottslingar.

 69. Tror faktiskt kommunen begår ett lagbrott som anlitar en skattefifflare.
  Hoppas han sminkar sig lite bättre denna gången.

  • Innan man kan konstatera att ett brott begåtts kan en person inte sättas i fängelse, och det är väl bra, kan jag tycka.

    • Den senaste veckan har jag läst två domar :
     1. En person fick 6.300 kr i dagsböter på grund av brott mot vapenlagen och mordhot mot 4 poliser.
     2. En person fick 17.500 kr i dagsböter på grund av att han hade skrivit att somalier går på bidrag.

     Av detta kan jag bara dra slutsatsen att Sveriges rättsväsende är sinnessjukt. Och det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag får elektriska stolen för den kommentaren…

   • Jo, det tycker jag också är bra.
    Men…då är frågan varför saknar skatteverket/polisen/SÄPO intresse av att utreda familjen Nujen ?
    ( Jag är relativt säker på att jag skulle ha fått besök av någon myndighet om det hade visat sig att jag hade satt in 85.000 på Breiviks konto… )

 70. Skattefifflaren gör det lätt för sig. Låter skattebetalarna finansiera sig men när han köper tjänster sker det skattefritt. Vid frågor hänvisar man till den tystlåtne svågern.

 71. Vilken hemsk och för Sverige förolämpande bild. Illa nog när man på DDRSVT som förstanyhet visade den ”svenske” läkaren från Etiopien häromdagen.

 72. Tror han att vi har glömt? En bedräglig människa som låter andra
  bedrägliga hylla honom. Özz är en sprattelgubbe, inte värd en minut
  att lyssna till…

 73. Aggressiv nationalist som tydligen är girig, inblandad i svarta affärer oklart hur. Svenskhatande kurd, socialdemokrat åkandes i medias gräddfil som gunstling.
  Tämligen obegåvad med rätt värdegrund.

 74. Fick mig ett gott skratt när jag läste vad han skulle föreläsa om. Som när fan läser bibeln. Özz får säkert en stor summa pengar för detta gör han inte gratis.

 75. FB sidan är nere. Sett till ÖN senaste svammel i Expressen kan jag inte förstå hur någon tänkande människa vill engagera karln, än mindre betala för eländet.

 76. Hoppas att många som är kritiska till denna BERGSTURK åker för att lyssna samt ställa frågor och framför allt BERT som gillar denna man eller Pajas

 77. Föreläsningen inställd till en kostnad för Tidaholms kommuns skattebetalare på…….antal kronor?

 78. Torsdagens föreläsning om mångfald ställs in Tidaholms Hemsida

  Den planerade föreläsningen kl. 18 på Sagabiografen den 17/5 ställs in.

  Torsdagens planerade föreläsning kom ur en vilja om att lyfta mångfald på ett positivt sätt. Özz Nüjjen har länge föreläst inom området och därför bokades han som föreläsare.

  De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

  Jag tror man kommer att försöka anlita VIKTOR ORBAN som föreläsare vid nästa event som Tidaholm skall ordna

 79. Özz är så desperat så han börjar ta parti för FI och tycker det är orättvist att dom inte får delta i TV debatter.

 80. ÖZZen sitter snart i soffan i TV 4 och talar ut tillsammans med kvinnan Malou efter tio som är ett Svenskt samhällsprogram med Malou von Sivers som programledare.

 81. Mångfald i arbetslivet kan vara, jobba vitt, jobba grått, jobba svart. Här måste ju han vara klipt o skuren eftersom hans familj svartanställer.

 82. Väntar bara på att få höra att han rekryterats som journalist eller debattledare på ”opartiska” SR/SVT. Där är han ju i gott sällskap. Synd att vi tvingas betala bara…

 83. Sossestyrd kommun? Vad dom blir förvånade redan.under natten efter valet! Sannolikt att de närmar sig 4%-spärren!

 84. Det är en skandal att dessa bergsgetter fått härja och häckla svenska folket.
  Vad har ett modernt Nordiskt samhälle att lära av dessa inavlade kvinnoförtryckare?
  Vad har kurder gett världen? Jo, dom var väldigt aktiva, gemensamt med turkarna, att begå folkmord på Armenierna och andra minoriteter. Mannen som var aktiv i järnrörskandalen Soran Ismail nu anklagad för tre våldtäkter verkar ha försvunnit för gott.

 85. Min första tanke när jag ser bilden av Özz ovan är att någon borde ta den blågula midsommarkransen från hans huvud och sparka ut honom från landet med huvudet före.

 86. Den mannen! Börja med att be Josefsson om ursäkt för ditt beteende när han frågade dig om dina svartaffärer på Gotland.

 87. Hahahaha vilken OFÖRSKÄMD idiot! Värre än Mona Salin. Dom gillar ju att betala skatt….. Förlåt, att alla andra betalar skatt menar jag. OCH ännu har ingen djupdykning gjorts av PK Sverige, VAD FAN GJORDE AKILOV HOS NUYEN? Han som inte vet nåt, precis som vår fackpamp ”Alla andra vet, men inte jag” Lövén. Kul att Tidaholms Kommun (som lever på skattepengar) tar en skattesmitare till hjälp…. Han som får vara kurd i Sverige, men svenskar får inte vara svenskar i Sverige…. hahaha. Ta kort på flaggan, snart är dett enda sättet att se den! Kommer Zoran Ismail också till Tidaholm?

 88. Denne Kurd, varför hatar Turkarna Kurder? Troligen för att dom inte kan inordna sig i turkiska regler och lagstiftning. Varför vara här och kritisera svenska folket? Vore bättre om Kurden åkte till Turkiet och försökte integrera Kurderna, Turkisk mångfald i stället.
  Özz smaka på Turkisk mångfald, där Kurderna får inordna sig och knipa käft, gilla läget.

 89. Föreläsningen är INSTÄLLD skriver kommunen på hemsidan. Man kunde nämligen inte garantera att det skulle bli en positiv upplevelse minsann.
  För att det var kommunen som ställde in, kan jag gissa att kurden får en slant ändå.

  • Det är bra att han får känna av konsekvenser av sitt beteende. Många artister tror att de på något vis står över alla oss andra.

  • Bert Karlsson kanske skulle kolla upp hur mycket Özz har skattat på sina standup shower när han endå håller på.

   Özz är slut som artist nu. Inte ens norrabrunn tar in honom om sex månader

 90. Öka möjligheten för nyanlända att integreras vad?? förr va det f_n inga problem men nu skall man dalta med dessa personer för att dom inte vill acceptera våra lagar och med inhemsk kvinnosyn dom bara kräver o kräver samt bli kränkta.

 91. Den mannen är ett riktigt ”Fake, han har själv sagt i SvT Almedalen att han inte vill bli svensk, han vill vara Kurd i Sverige och därmed sina egna värderingar. Fake är ordet ! Så vad fan ska han föreläsa om som gynnar integrationen ?

 92. Min slutsats efter att ha sett Özz Nûjens beteende när Janne Josefsson intervjuade honom är att han är en ful fisk som inte är vid sina sinnens fulla bruk.

 93. Kommunal- och landstingspolitiker missbrukar offentliga medel för att ge dem till partilojala anhängare som håller ”föreläsning”. Bortkastade pengar! Använd kommunens medel till något vettigt istället för att belöna partikoryfeer.

 94. Mångfaldsarbete vet ju özz ALLT om. Han anställer vem som helst, tom terrorister, för ingen ska gå hungrig…..not.

  • Det är ungefär den summan han betalade ut svart (85,000)

   Skatteverket på Gotland kommer att göra honom pank. Har han skattat på komikergiggen ??

 95. Özz är en av många invällare som orsakar att Sverige har så många fattigpensionärer, ser framemot en föreläsning hur Sverige kan upphöra med utgifterna för bidragsinvällare och utvisa otacksamma som inte vill anpassa sig till svenska lagar,regler.

LÄMNA ETT SVAR