Foto: Sophia Ahlins Facebook

Kvinna ryter till mot invandrare efter överfall med krossade kindben och käke mot hennes man: ”Han kämpar för mångfald i sin vardag”

Delningar

Igår skrev Samhällsnytt om den grova misshandeln av en far i Karlskrona. Det var ett gäng ”ungdomar” som i söndags kväll gav sig på fadern samt hans två barn när de var på väg från Långö strand i Karlskrona. Nu skriver hustrun ett känslosamt inlägg på Facebook om misshandeln.

Pappan fick föras till sjukhus med ambulans efter att ha fått skador i ansiktet medan sönerna klarade sig lindrigare undan. Polis och media har varit förtegna om gärningspersonerna i vad man beskriver som ”ett gäng” – deras antal, signalement och etniska profil.

Hustrun till mannen är dock tydligare. I ett inlägg på Facebook skriver hon:

Jag vill egentligen inte skriva för det gör så jävla ont. Men jag skriver för att jag vill att du som gjorde det här ska se. Jag vill att du och ditt gäng ska se vilken smärta du orsakat min man och hela vår familj när du brutalt och oprovocerat slog ner honom inför hans barn, en söndagkväll på väg från Långö strand i Karlskrona. Barn som fick se sin pappa falla till marken och åka iväg med ambulans.

Det visar sig även att gänget verkar vara av utländsk härkomst då de kallade fadern för ”svennejävel” – en man som till synes dessutom ”brinner för mångfald”:

Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

Hustrun fortsätter:

Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.

Om någon av våra läsare har sett eller hört något om händelsen – kontakta polisen på 114 14.

Läs även Samhällsnytts artikel från igår: Far och söner misshandlades av ”gäng” på badplats

Uppdatering: Enligt SVT är den misshandlade Mattias Liedholm – skolledare och moderat kommunpolitiker. Hans söner med flickvänner var på väg från platsen när invandrargänget dök upp. Invandrarna hade blockerat sönernas bil. Liedholm var snabbt på plats efter att hans söner bett honom om hjälp.

Liedholm skriver att han först gick runt och filmade alla och deras fordon och ska sedan ha sagt till invandrargänget att åka därifrån. Då fick han ett kraftigt slag i huvudet. Han föll till marken och kunde då inte längre prata utan endast göra tecken med tummen.

Skadorna blev så allvarliga att han skickats till Lunds universitetssjukhus. Hela käken krossades, en del av ögonbenet och hela kindbenet.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

857 KOMMENTARER

  • Orsak och verkan verkar svårt att förstå för denna kvinna?!

   Eller på svensk sätt: Man kan inte äta kakan och ha den kvar….

   • Det gäller nog många, tankegångarna är nog ”inte alla” så länge som en själv inte drabbas personligen. Efter man själv fått känna av den oundvikliga sämre sidan av mångkultur från MENA så börjar många svikta i sin bergfasta multikulti-religion..

  • Vi, som är lite mer insatta och har förmågan att se saker som de är,
   låter inte utsätta oss för de blå duster etablissemanget försöker slå
   i oss.
   SD i september! – självklart ! Tills dess – alltid på min vakt. Väntar mig
   dock att efter valet kommer etablissemanget lämna fältet öppet och vi
   har att möta ett fullskaligt helvete; stöttat av applåder från hela PK.

  • På kvinnans facebook går snabbt att läsa att detta brott inte på ngt sätt har med etnicitet att göra…

   • Självklart är det så! Det kunde lika gärna varit de små lintottarna Olle, Lasse, Kjell och Sven – bara en ren slump att det var Mohammed, Achmed m m.

    Ibland undrar jag hur kvinnor tänker?

  • SDs enorma tillväxt är en reaktion på en dålig politik. Moderaterna trodde att de kunde kväsa folkviljan, genom att göra upp med MP om mer av samma sort, helt utan konsekvensanalys.

   Moderater och sossar måste bort om det skall bli ordning på Sverige igen.

 1. ”Svennejävelns” status: kulturberikad. Och vilken lyckoträff att berikningen riktades till någon som verkligen förtjänade den.

 2. Tyvärr röstar denna familj säkerligen med huvudet under armen vilket har orsakat denna tragedi indirekt.

 3. Det är smärta och skada de vill åsamka offret. Därför misshandlar de svenskar. Om de inte njöt av att se offret lida skulle de inte misshandla

  Detta är primitivt beteende från människor som uppfostras med hugg och slag. Det är den kultur vi saknar enligt Mona Sahlin.

  Dessa primitivt tänkande människor förstår inte annat än våld…

  • Sådant primitivt beteende kommer bara eskalera om ingen stoppar dem, vilket ingen inom pk-etablissemanget har något intresse för.

  • Utvisning av kriminella och dysfunktionella klaner är förmodligen också något som de skulle förstå.

   • De krminellt belastade som inte arbetar och kör omkring med BMW i miljonklassen borde få bilen konfiskerad och utvisas direkt. Jag undrar vad Annie Lööf och Jan Björklund anser om det? Finns det riksdagsmajoritet för ett sånt förslag?

  • Mångfald är enkelriktad inte ömsesidig. Jag tycker familjen skall skicka ett tack till regeringen vars politik ledde till blånader svullnader o käken ur led.

 4. Och nu har du fått bevis på att din man är otroligt korkad som kämpat för mångfald, kanske dags att öppna era ljusblå? och börja kämpa för svältande pensionärer, våldtagna småflickor, mm. mm. mm. mm.

 5. Tja, vad kan jag säga. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig. Nu önskade familjen sig ett mångkulturellt samhälle och sedan gnäller de när de blivit kulturberikade. Man kan inte både äta kakan och ha den kvar.
  Ypperligt exempel på att samhället faktiskt får den politik det röstat fram.

   • Det var lite mer en förhoppning än ett påstående. De fattar ju inte att det är personer som han som de hånar och atackerar. Inte de som motarbetar och slår tillbaka. Sådana är de rädda för. Jag har jobbat, med ingenjörstruperna i Iraq under slutkampen av den amerikanska ocupationen.

     • Tror inte att det finns något intresse! Trots att jag jobbat i 18 länder i 4 värlsddelar, med ca. 30 olika nationaliteter..

     • Det kan så vara men vi kommer till ett läge där vi kan få slåss för våra liv! Om man hittar 8000 automat-kabiner, så frågar man ju sig hur många som inte hittats & ligger i Mosqueer, friskolor & hem, i väntan på en koordinerad jihad emot den vita rasen.

 6. De bryr sig ALDRIG om andra, bara sig själva
  och koranen.
  Ett liv för dem är pest.
  7k vill inte veta av deras egenskaper, bara
  att importera fler i smyg.
  Dags att revoltera!
  Ett svenkt lejon ligger sårad.

 7. Jaså han kämpar för mångfald, ja men då så. Keep up the good work och det vore missklädsamt att gnälla över situationen tycker jag. Troligen begriper inte den här familjen ens vad de är med och ställer till med. Kanske de tom tror att just de ska få vara ifred eftersom de är så goda. Tyvärr funkar inte den importerade mångfalden på det viset, och det kan nog vara mycket smärtsamt att förlika sig med.

 8. Nu är det så här enligt Ex-pressen:

  ’Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

  Men du förtjänar inte mitt hat. Du förtjänar inte en sekund av mina känslor. För den dagen jag lägger energi på att hata dig har du vunnit. Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.’

  Jag kommenterade tidigare att kvinnan hjärntvättats så kraftigt att hon tror att ’de vinner om jag hatar’

  Tvärtom, ilska raseri över tortyren av det svenska folket är vad som kan få folk att våga söka sanningen själva.

  Man har nämligen mörkat sanningen å det grövsta mycket länge nu.

     • Man kan kritisera hans åsikter om mångfald – men inte säga att det är ”rätt åt honom” eller dylikt.

      Han har råkat ut för något fruktansvärt och tragiskt. Det är inte bara han som lider utan hans fru och barn likaså.

      Kritisk kan man alltså vara – men inte hånfull.

     • Jo, man kan till och med hata dom som fortsätter försvara invandringen och som vägrar säga vilka som ligger bakom bestialiska gruppvåldtäkter av utvecklingsstörda och 70åringar.

      Är man moderat politiker är man medskyldig då M stött och stödjer mörkandet och låtsas vara emot vidare invandring.

      Det här är ingen okunnig Svensson (med reservation för att det är felaktiga uppgifter)

     • Som sagt; det står en fritt fram att kritisera men inte håna eller önska dem mer olycka.

      Rätt enkelt princip.

     • Spelar ingen roll. De har rätt att inte förstå vad respekt är, och jag förstår vad de menar. Men visst, det hade varit bättre om de hade skrivit ”attackera inte offret” eller något liknande.

   • Man får skriva vad de propagerat för inklusive vara kritisk. Men inte håna eller säga ”rätt åt honom” eller dylikt.

  • Absurt att man inte får skriva att de fått vad de propagerar för. Kommer ta bort min löpande donation till er p.g.a. detta. Är en sak om man skriver ”den jävla idioten fick vad han förtjänade, hoppas han dör nästa gång”, men i mitt fall har ni tagit bort inlägg där jag varken hetsar eller är otrevlig.

   • Som sagt; man får skriva och kritisera deras politiska ställningstagande. Men inte vara hånfull, önska dem mer olycka eller vad folk nu håller på med.

    Enkelt, sunt förnuft helt enkelt.

    • Jag instämmer. Det är förnuftet och förmågan att se bortom det omedelbara händelseförloppet som bör skilja oss från vänsterpacket. Att håna en liggande är lågt.

  • Kan tyvärr inte respektera de här personerna. De har ju vurmat för massinvandringen. Då kan de väl springa till deras berikare för stöd nu när de råkat illa ut?

 9. Förhoppningsvis kommer dessa mångfalds förkämpar nu att inse sanningen i vad det är dom kämpat för, och byter sida.

  Innan det är försent. Förövarna söker inte samförstånd och mångfald. Dom strävar efter total underkastelse enligt Sharia lagar.

 10. …”Om man är orolig och inte vet varför något känns fel, så söker man och griper gärna efter lätta lösningar. I Sverige är det invandrarnas fel.”….. Det får vi höra ofta.

  Men jag vet mycket väl varför det känns fel att kriminella ligor skjuter med automatvapen på våra gator, att överfalls/gruppvåldtäkter ökar, att välfärdssystemen är överbelastade, att fundamentala religiösa stolligheter från medeltiden kommit tillbaka, att antalet invånare som föraktar mig ooh kallar mig svennejävel för att jag är svensk med västerländska värderingar blir fler och fler. Och så vidare.

  Och jag vet också med all säkerhet att allt detta beror på svensk invandringspolitik. Men däremot säger jag inte att det är ”invandrarnas fel”.

  Skulden ligger till 100% på de som röstar på mångfald och öppna gränser,

  • Japp, och det innefattar HELA 7k. Alla har skapat en situation som de inte kan bemästra. Varken socialt eller ekonomiskt.

  • Håller med. Men en delskuld skulle jag vilja lägga på faktaresistenta medier som t ex DN som mörkar så att folket inte har all information när de röstar. Politikern går i medias ledband och är medskyldiga. Men visst, det är väljarnas fel om man hårddrar det.

   • ”Media” och politiker lever i en sorts perverterad symbios.
    Skrämmande utveckling och ett verkligt hot mot en demokrati i utförsbacke.

 11. Hmmm…. Det är farligt och dumt att vistas på offentlig plats i Sverige nuförtiden UTAN ett armband rund handleden med text som har rätt budskap…

 12. ”…en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag…”

  Som med kvinnor som ensamma väljer att ta en svarttaxi. Jag säger inte att de förtjänar det, men jag saknar helt empati för dem. Personligt ansvar, människor! Stå för det ni gör!

  Och angående Moderatorns brasklapp? ”Respekt”? I h-ve heller, vet ni ens vad ordet betyder/innebär? Jag accepterar att de är som de är, jag anser inte att mannen förtjänade att bli berikad, men jag kommer INTE respektera hans beteende, och det borde ingen annan göra heller.

  • Man kan kritisera hans åsikter om mångfald – men inte säga att det är ”rätt åt honom” eller dylikt.

   Han har råkat ut för något fruktansvärt och tragiskt. Det är inte bara han som lider utan hans fru och barn likaså.

   Alltså visar man respekt för honom och hans familj i deras svåra tid. Mycket enkelt.

     • Tyvärr skulle jag gissa på att han tillhör den faktaresistenta sorten av människor. Har man en sekteristisk övertro på mångfaldens välsignelser står man nog fast vid den linjen. Det finns exempel på människor som skulle skjutas under Stalins utrensningar men som likväl hyllade Stalin det sista de gjorde.

     • Det tror jag absolut inte!!! Följ upp och kolla. Fruns hela inlägg talar starkt emot någon som helst insikt.

   • Heder och respekt (riktig bemärkelse för båda såklart) är väldigt viktiga saker för mig. Så även om jag inte säger att det är ”rätt åt honom” så säger jag att jag helt saknar empati för något hans beteende har lett till, precis som med kvinnor som ensamma sätter sig i en svarttaxi eller individer som hoppar bungyjump på semestern i ett U-land. Jag tror på personligt ansvar och min empati är begränsad till de som inte själva utsatt sig för hemska saker.

    Så nej, det handlar inte om respekt. som Bajjjen666 skrev så är respekt något man förtjänar. Denna man (och även fru verkar det som) har inte förtjänat att bli berikad, men han har inte heller förtjänat min respekt.

     • Som sagt, jag förstår vad som menades. Jag hatar dock nyspråk och när kulturmarxister (eller värre, inkräktare) tar över viktiga ord så anser jag att vi borde kämpa emot. Heder är utan jämförelse det viktigaste en människa kan ha och respekt är bland det finaste man kan ge någon som har förtjänat det.

  • När jag hör, eller läser, orden ”brinner för” är det första jag tänker: ”Ytterligare en politiskt korrekt jävel”

 13. Även förr i tiden hände det ibland att folk misshandlades utan orsak, men inte tillnärmelsevis lika ofta som i dag.

 14. Detta är bara för familjen att tacka och ta emot. Deras kamp för drömmen om mångfald har gått i uppfyllelse.

 15. Jag har samma sympatier för den här olycksdrabbade mångfaldsgossen som han har när en SD:are blir misshandlad för sina åsikters skull. Hans familj – javisst, den har mina varmaste sympatier.

  • Javisst ja..Minns nu att Reinfeldt tyckte SD:are fick skylla sig själva när dom blivit överfallna.

 16. Vi har inte mångfald i Sverige idag, utan vi har ett pågående folkutbyte, som pågår varje dag året om. Det svenska folket kommer om 30-40 år vara i minoritet i sitt eget land..

  • Snabbare än så. Idag såg jag en Burkaklädd (heltäckande variant med nät framför munnen) kvinna med dito barn som steg in i en stor stadsjeep på en typisk semester ort i Sverige. Jag blev överraskad. Tom till semester enklaven har invällare hittat. Snart inga fredade zoner kvar.

  • Så blir det…Det sägs av befolkningsexperter, att det räcker med 50.000 muslimska populationer/år, exkl. anhöriginvandring o. nativitet för att den etniska svenska populationen skall bli omåkt, omkr. år 2050.
   Experterna har också räknat med en gigant utvandring av svensk/europeisk population från år 2035 och framledes.

 17. Ett kvitto på naivitet bara. Antar att denne mångfaldare nu fått förståndet tillbaka o nu rent av röstar på SD framöver. Polisen vill ha tips säger dom men det vill dom faktiskt inte genom att man utelämnar signalement mm.

  • Nej nej, polisen är ett skämt tillsammans med domstolarna och rättssystemet. Att man avstå från att säga hur den misstänkte såg ut och hur den misstänkte var klädd är att skydda brottslingen. Detta synsätt fördärvar landet och ökar otryggheten. Snart trivs ingen i det här landet längre.

   • Du har fått många tillsägelser samt en varning Birger. Du hörsammar inte det. Därför stänger jag av dig för ohörsamhet och upprepning av ofoget att skriva alla meningar i följd med versaler och utan punkt. Under tiden du är avstängd kan du försöka leta reda på knappen som kallas Caps Lock. Be dina barn visa dig var på tangentbordet den sitter. Adjö så länge…

 18. I och med att en moderator kommer med pekfingrar så kommer artikeln i skymundan och bara pekfingrarna diskuteras…gör om gör rätt.

  • I.o.m. att vissa inte kan använda sunt förnuft och andra inte ser enkelt vett och etikett så kanske det blir såna här diskussioner men det säger tyvärr mer om dem som känner ett starkt behov av att håna en man som ligger på sjukhuset, än om moderatorerna.

   • …så, att ta en tur ut till Tensta eller Bergsjön och diskutera sunt
    förnuft, vett och etikett är ditt förslag till lösning av spänningarna
    i samhället! Ungefär som man försöker övertyga de bönder som
    får sina får rivna av vargar – vilket är helt utan effekt. Vargarna
    förstår inte språket!, det är vad bönderna försöker få PK att
    inse.
    Kanske dags att vakna i stället?

    • Nej, du läste inte vad som skrevs. Ingen har bett någon åka ut till Tensta. Det handlar uppenbarligen om vad som uttrycks på detta forum: gärna kritik men inte skadeglädje eller dylikt.

  • Håller med dig. Jag drog in min automatiska donation till Samhällsnytt på grund av att de tog bort inlägg som jag postat om detta. Jag kan även tillägga att jag inte var otrevlig eller så i de inläggen.

   • Alla ”drar in sina donationer” för minsta struntsak numera, det verkar vara på modet. Men vi låter oss inte utpressas på det viset. Har du synpunkter om såna saker så ska du kontakta redaktionen. Det är redaktionen som utformat kommentarsregler och tillsatt moderatorer.

 19. Även om han är en vurmare för mångkultur så gläds man inte över vad han utsattes för av sina ”vänner”, glad däremot är jag över att det denna gång inte var en Sverigevän som blev drabbad.

  • Händelsen illustrerar på ett sorgligt sätt vilka stollar det är, som har dragit ner landet i detta elände.
   Det finns fler än han, som ännu inte har fått erfara rent praktiskt det, som de har ivrat för i alla år, många fler.

 20. För vissa krävs det en praktisk demonstration för att de ska förstå, för andra räcker ett hypotetiskt resonemang.

 21. Att ”arbeta för mångfald” ger inte automatiskt skydd. Om mångfaldsmannen vill ha någon form av immunitet från dessa mångfald objekt rekommenderas att tex bära en T-shirt med tydlig text på flera mångfald språk som klargör tydligt att bäraren ”arbetar” med multikulturell mångfald. Fast jag tror ärligt att det inte har någon effekt. Enda sättet är att stänga gränsen och utvisa. Omedelbart. Speciellt ”barn” och kriminella.

 22. Det utländska, importerade våldet, kan slå blint, även mot PK-personer, batikhäxor och andra som vurmar för allt utom-västligt, som drar fram på två ben.

 23. Moderaterna går till val på bl a fler poliser i samhället, vilket de uppenbarligen själva är ansvariga för. Reinfeldt har släpat hit kriminalitet och nu vill de vinna valet med fler poliser, billigt. Till kvinnan vill jag bara säga att ha alltid minst ett järnrör i väskan när du och din familj går ut, det finns andra som har fattat den galoppen.

  • Det som man kan säga om Reinfeldts regeringsår är en samhällskatastrof, som i grund o. botten inte kommer att vara reparabel på decennier.
   Behöver väl bara nämna hans åsikt om försvaret…
   Ett särintresse.

 24. Mannes fru går rätt hårt åt de som slog skiten ur hennes man, det utan att veta vad gärningsmännen kan ha behövt gå igenom.

 25. Helt fel analys. Den som ska ställas till personligt ansvar är Löfvén.

  En huggorm som hugger är bara en huggorm. Den människa som släpper in huggormen i barnkammaren är den som ska straffas.

 26. Jag har inga som helst sympatier för mångfaldsfanatiker, eftersom deras agerande drabbar oskyldiga svenskar.

  • Ja dom kan ju ta sig en titt på UZA, den största smältande pottan på Jorden. Ett depraverat samhälle utan kontroll. Drogerna fullständigt flödar och folk skjuter varandra i parti och minut. Parallell samhällen överallt precis som vi nu börjar få på allvar typ Malmö. De som röstar på Dö-skallekartellen veta icke vad dom göra.

 27. Okey . Nu väntar vi in facebook gruppen ” människor mot rasism” som går ut och Nazistförklarar hustrun.

 28. Starkt att beskriva gärningen och vilken typ av gärningsmän det rör sig om….de flesta mångkultur-vurmare skulle nog lagt locket på!!

 29. Enda medicinen som kan hjälpa dessa mångfaldsfantaster. Med islam blir det tvärtom ren enfald och monokultur, den som inte vill inse det behöver mera av samma ”medicin”. I alla fall är det bara i en totalitär socialism där dessa fantaster tvingar alla andra in i deras helvetiska ”paradis”. De får gärna offra sig själva på multi-kulti altaret, men låt oss andra få slippa, för h.lvete!!!

 30. Han kämpar för mångfald och resultatet blev flytande mat med sugrör, men inte ens nu kommer han förstå vad mångfald innebär. När han frisknat till kommer han med glädje vara med i Expressen där han uttrycker sin bedrövelse över att händelsen används av rasister för att stoppa invandring.

  • Vi har ju haft ”mångfald” i Europa så långt tillbaka man kan minnas, så många nationer, så många kulturer, så vad saknar vi för ”mångfald”? Bara ett j.vla påhitt av galna ideologer!!!

  • Hade politikerna fått tummen ut arslet för 20 år sedan, hade det varit
   på plats nu. Vi får väl hoppas att det ändras efter september 2018
   vilket gör att folket kan se fram mot en liten ljusning 2038.
   Mellantiden kommer dock att ha sina ’utmaningar’, men barnbarnen
   kanske får uppleva lite lugn och ro.
   Väntar på etablissemangets krav på 40% moms för att finansiera
   den svenska invandringsskandalen. Det är risk att det kan bli DÖ-
   gängets julklapp till de svenskar som bor kvar.

   • Hade FOLKET fått tummen ur arslet för 20 år sedan och röstat annorlunda, så skulle mycket vara annorlunda, men inte sämre.

 31. Självklart är det synd om mannen men framförallt är det synd om hans barn som fick se sin far bli nermejad. Kanske har mannen lärt sig något… Definitivt tror jag kidsen lärde sig nånting iallafall.

  • Lite kulturyttringar får man stå ut med….kanske han har börjat tänka om nu ….killen har två pågar som ska växa upp i detta djä… samhälle
   Dom bara ska ha ha ha och dom tar upp plats i samhället

 32. Även naiva människor skall slippa bli misshandlade.
  Dock fick han kanske lite perspektiv på hur vi andra ser på mångkulturen.

 33. Varför är alla så skadeglada över det som hänt…??…
  Det är för jävligt att man inte ens kan åka och bada i fred !
  Det KAN vara du/ni nästa gång….

 34. Har ingen aning om vad ”mångfald” ens betyder för vissa människor, men att bli kallad ”svennejävel” i Sverige är i alla fall riktigt exotiskt.

 35. Tja man förstår varför polisen nu mer aldrig går ut med signalement på brottslingar, det skulle ju bli enformigt med ”sydländskt ev arabiskt utseende”!
  Nu är det ju dock så att polisen på fältet oftast rapporterar korrekta signalement dessa försvinner dock när de når den politiskt tillsatta ledningen och media.
  Detta vet jag eftersom flera bekanta som är poliser har informerat om detta!

 36. Rent mänskligt hoppas jag att mångfaldskramaren kryar på sig utan allvarliga bestående fysiska men. Men psykiskt sett tror jag att mångfaldsmannen kommer att vara rädd för sina gullisar för en tid. Denna upplevelse delar han med kvinnor som har blivit våldtagna av samma grupperingar.

  • Tvek, är man så pass indoktrinerad så tror jag han tar till facebook så fort han blir utskriven och börjar skriva om handhjärtan och att ”alla ska stå tillsammans mot hatet. Kärleken vinner över allt”

  • Skithögar som brottsoffret pådyvlar brottslighet på oss alla. Skönt att han fick smaka sin egen medicin.

 37. Mattias kommer nog att finna bortförklaringar till överfallet. Typ..att han kanske tittat för mycket på angriparna….eller inte varit tillräckligt artig och hövlig… inte varit rent av undergiven kanske…och han kommer att betacka sig för deltagande från ” främlingsfientliga krafter ” som ”försöker utnyttja saken politiskt ” .
  –Frun tror att våldsmännen skulle ångra sig om dom ser vilken smärta och skador dom orsakat ..Sorry !! Dom har filmat och skrattar så dom nära kissar på sig !! Dom sitter och ” röker på ” och beklagar att dom inte fick in fler sparkar på ” svennens ” barn.

  –Jag vet !! Jag har varit nämndeman-jag har varit involverad i massor olika nämnder och kommit i kontakt med denna typ av ungdomar …dom njuter av att utöva våld på försvarslösa !! Dom får en kick… Nämner detta som en upplysning till hustrun.

  • Dom utövar vad dom lärt sig i sagoboken som läses i varje moske i hela landet !
   vita är hundar och underlägsna…dom utför sin s.k religion till punkt
   och pricka…
   UT med islam !

 38. Man kan ju undra om den här personen nu vaknar upp och röstar på SD i det kommande valet eller om han tänker fortsätta att ” kämpa för mångfald”.

  • Han gör väl som dåren som skapade den ”antrasistiska” 5i12-rörelsen, efter att hans dotter blivit mördad av sin MENA-pojkvän.

 39. Katerina Janouch 🇸🇪🇨🇿
  ”Håll utkik efter en man med punkterad pungkula och ett ommöblerat ansikte som bara en mor kan älska”.

  Erika Starälv, 31, i Enköping, visar hur våldtäktsmän ska bemötas. Erika är en hjälte.

 40. Såna här händelser har ju tyvärr visat sig vara en oifrånkomlig del i den mångkultur som han säger sig brinna för.
  Sorgligt och tragiskt, och jag lider med honom, men det är varken första eller sista händelsen av det här slaget.

 41. Inte för att vara taskig, men BO kämpade för mångfald, och så fick han själv smaka på vad det kan få för konsekvenser.

 42. Kämpar för mångfald, men har en väldigt lite kunskap hur människor, religioner, kulturer fungerar. Människor dras till likasinnade, sådant är det i skolan, arbetet, umgänget o.s.v.(ja, naturligtvis finns det undantag). Man försöker få en ”dröm” att gå uppfyllelse när det är helt omöjligt.

 43. Gissar han bor i ett helvitt villaområde med tanke på orten.

  Då är det väldigt lätt att jobba för mångkulturen.

  Nu kom mångukulturen på besök där han minst anade det och fick ta del av det nya sverige han kämpar för varje dag.

  Ligg där och fundera på vad du håller på med.

 44. Mångfalld innebär mångkultur och kultur innefattar, hedersmord, könsstympningar, barnäktenskap och tvångsgifte mm så välkommen kära mångfalld!

 45. Han som slog eller på annat vis orsakade skadan på ”svennejävelen” han bryr sig inte och lagförs han så kommer alla möjliga skäl åberopas
  ålder , etnicitet trasig barndom och det omöjliga skulle ske han får ett
  straff så blir brottsoffer troligen kallad rasist på facebook .

 46. ”Han kämpar för mångfald i sin vardag”
  Alltså försöker berika sig genom att vara politiskt korrekt, egoistisk och principlös?

 47. Hög tid att 7-klöverväljarna och Fi-väljarna vaknar upp. Vänta inte tills ni själva bli drabbad av samhällets vardagliga ondska.

  Historien ljuger inte. Mångreligion, mångkultur och mångfald har alltid skapat otrygghet i världens samhällen. Sverige är inget undantag. De som tror det är naiva och okunniga.

  Sverigedemokraterna (SD) är riksdagens enda parti som äger en politik för ett tryggare samhälle. Den 9 september är det val. Att rösta på SD är ett klokt val av kloka väljare.

 48. Den gudomliga rättvisan finns fortfarande.
  Tänk vilken naivitet, trodde de att klanbabianerna skulle ta hänsyn till att de jobbade för mångkultur? Tror kärringen att de skall få dåligt samvete när mångkulturvurmaren fått ont? Snacka om bristande sjukdomsinsikt.
  Problemet är att vurmarna inte möter på sin propagerade verklighet. Dessa är ofta välbeställda och bosatta långt undan verkligheten. Men av och till måste de besöka verkligheten som nu.

 49. Det blir nu lättare att förklara för honom och hans fru vad mångfald egentligen innebär. Hoppas dom tar åt sig.

  • Inte en chans att de kommer att göra det, med deras inställning är det bara och bita i det sura äpplet.

    • Precis. Om man inte ”vaknar” ens när ens nära och kära blir utsatt för våld av multikulturen, då kommer man aldrig att vakna.

 50. ”Vända andra kinden till” har förvisso tolkats på många olika sätt. Judarna diskuterar likartade problem (Isaks offrande av sonen t ex) som led i uppfostran och träning i logiskt och mångfacetterat sätt att tänka. När, om någonsin, kan man vänta sig något av värde från våra vänstervinklade professorer i statskunskap?

 51. Denna händelse är resultatet av mångkulturen, det är nu inte enbart de otillbörliga utlänningarnas fel. Det är lika mycket invällarvurmarnas fel. Att införa våld och krig till landet kan väl inte ligga i någons intresse?

  • Ja vi måste kämpa för något bra. Att försvara Sverige och vår svenska identitet mot multikulturalismen och massinvandringen eftersom det bevisligen skadar vårt land.

   Den som tror att han får vägledning att gå vidare genom att se de 10 avsnitten av ”Europa – the last battle” tror dock fel.

   För att sammanfatta så handlar det om att Europas hela 1900-talshistoria (de eländiga delarna) har iscensatts av judarna.

   Allt djävligt beror på bankerna, judarna och Rothschildt. Precis allt.

   Hitler sägs vara en fin man, en dekorerad krigshjälte som bara ville väl. Om han tog i med hårdhandskarna så var det för att det alltid var judarna började.

 52. Inte den första och inte den sista folkförrädaren som får vad den förtjänar. Rätt åt det enfaldiga kräket som ”brinner för mångfald”, dvs för inkräktare.

  • Och du tror alltså att ”dom” bara väljer rätt personer nästa gång….
   eller att någon från dessa länder ens tänker …..
   ett byte är alltid ett byte…vem vet..nästa gång är det kanske du som råkar illa ut…
   kanske du var på fel plats vid fel tillfälle men jag tror nog att ingen
   tycker illa om dig då för det….men hör gärna av dig då så får vi se hur många
   som då tycker som du nu…;(;(..

 53. Synd att han o sönerna skulle bli misshandlade, Men nu har som lärt sig en annan vanlig sida av ”mångfalden”.

  • Inte ens om ”de” hade blivit våldtagna, rånade och mördade, så kommer dessa personer aldrig att vakna. Så hjärntvättade är de.

    • Vet en som fick sin son knivmördad och skulle släpa med sig sina andra barn och förlåta mördaren (en berikare) i fängelset, pappan till barnen vägrade det, modern sitter o fjantar/gullar med allt gällande allt som ska in då/nu till detta land.

 54. HON ! Måste lära sig att förstå (kanske genom SFI) att de som gör sånt bryr sig inte ett skit om bilder,tjejen.Sorry.Pick another solution.Det finns vape*!!!

  • … och vilket parti röstade familjen på?

   Tur att han överlevde och förm. har en annan uppfattning och värdering numera.

   • Så lätt ändrar sig inte någon hjärntvättad 7-klöverist.
    efter tillfrisknandet så börjar vurmandet igen

    • Knivmördare på Ikea var ju endast missförstådd och hotad…..?

     Det är läge för politiker att förklara hur de ska skapa ett tryggt samhälle!!!!!!

   • Hon förstår nog, men hon förtränger hur Sverige ser ut idag.
    Undrar ändå om hon inte smyger ner Sd:s valsedlar i kuvertet den 9/9.

    • Det återstår att se.

     Denna mandatperiod har iaf jag observerat en stor förändring även inom media där man faktiskt kan släppa fram vissa lite pragmatiska och logiska i flödet.

     Så kanske. Jag hoppas ’Ansvar’ blir en dygd efter detta val. Från hög till låg nivå skall det utkrävas ansvar. Om så görs blir vi igen världens bästa land!

  • Det kvinnan vill ha är ett ’medmänskligare samhälle’ så då röstar man på de som ger mer gift och kaos i samhällskroppen.

  • Det spelar ingen roll för riktiga Alice in Wonderland-hjärntvättade individer.
   Dom kommer att hävda att det på nåt sätt är deras eget fel ändå och att det är synd om förövaren. Jmfr med kvinnan som ALLTID efter den senaste misshandeln och tillbakatagna anmälningen – går tillbaka till samma idiot som nyss bankade skiten ur henne. Exakt sån är svensken.

   • Jo det där är kvinnligt och HELT obegripligt!
    Slagen gul och blå och behöft extern hjälp.

    Sen ”Hej tjena!”

    För okunnig men tycker det sjukt. Dessa människor ska ju inte kunna träffa varandra efteråt….????

 55. Nu steg BNP lite grann….
  Sjukvård
  polis arbete
  Rättegång
  frisläppanden (i friska samhällen döms det till fängelse)
  nya brott som misshandel,rån etc etc sen stiger BNP igen

 56. Hustrun borde kunna dömas för hets mot folkgrupp som anklagar invandrare för misshandeln. Inte ens polisen törs gå ut med sådan information. Är det numera inte lika bra med de riktiga värdegrunderna?

 57. För ett antal år sedan blev en ung flicka i Norrland mördad ( misshandlad till döds) av sin pojkvän från något Menaland.
  Hennes pappas reaktion på det dådet blev att han startade någon grupp eller förening mot rasism.

 58. Det är skillnader på kulturer. De som levt sina liv i fattigdom utan skola i kriminella samhällsstrukturer blir därefter. Inget konstigt med det. Ett människoliv i vissa länder kan var lika mycket värt som en spann vatten. Ska man få rätsida på våra kulturkrockar måste man skicka iväg majoriteten av de asylsökare på uppfostringsanstalt först. Sedan måste dom gå i skolan allihop. Människor som är vana att ljuga, stjäla döda, och misshandla och våldta kvinnor i sin vardag, ändrar sig inte bara för att dom helt plöstligt är i Sverige. Det de svenska politikerna gör mot Sveriges befolkning är enligt mig fasansfullt eftersom kontrollerna på vem man släpper in i landet saknas. 2000 presumtiva terrorister befinner sig i landet enligt SÄPO. Bara det ? Poliskåren krackelrar rättsväsendet framstår som ett stort skämt. Hur fan ska det gå för detta landet ?

 59. Korkad hustru, mångfald är något ni inte frågat invandrarna om de vill ha. Man blir så upprörd när det inte finns någon självrannsakan hos dessa ”godhetens” falska riddare.

 60. Kanske den misshandlade mannen gör skäl för epitetet svennejävel? Ett annat ord för godhetsapostel?

 61. Nu har sosse kärringen vaknat, och naturligtvis gjort en Usväng nu skall det hatas, helt öppet. Välkommen till Sverige 2018, sent skall syndaren vakna. Vi andra har oroat oss för utvecklingen i flera år nu, inför döva öron, socialisterna har fortfarande 40% av väljarkåren bakom sig, lägg sedan till Alliansen så har immigrations politiken ett gediget stöd av Svenska folket.

 62. Hoppla, en mångfaldsprånglare blev attackerad – hans fru ryter ifrån… vart ska denna värld ta vägen??? Struntsamma… vi alla vet åt vilket håll det går… Det är hemskt, men välkommen till gänget vem ni än må vara – ni har sällat er till alla andra utsatta i landet Sverige som fått smaka på mångkulturens saftiga frukter. Hoppas att det smakar bra och att ni är nöjda med utbudet. För ni ska veta att fruktkorgen är överfylld och kommer snart reas ut även till alla som står på barrikaderna för ett mångkulturellt samhälle.

 63. ’Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle.’

  Hon tror att man kan låsa in folk tills dom blir goda??
  Det fungerar inte så. Han kommer med största sannolikhet att vara för ung, få ’ungdomsvård’ och hånskratta åt rätten och offret tillsammans med sina kompisar.

 64. Nu råkade du själv komma i vägen för det du brinner och kämpar för. Då kanske du ska skänka en tanke till alla dom 100-tals svenskar som drabbas varje dag av det DU kämpat och brunnit för….

  • Ja, herregud!

   ”Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag.”

   Tyvärr tror jag inte att vare sig hen eller hen kommer att förstå sammanhanget, de är nog så sönderindoktrinerade att de kanske t o m uppmanar till ett fackeltåg mot våld och rasism.

   Dock, kanske, sönerna kan kanalisera sina känslor, efter denna berikande upplevelse, åt rätt håll.

   F ö; så får kvinnan mig att tänka på en som matar krokodilen i hopp om att bli den siste som äts upp..

 65. Detta beteende är inget nytt, skillnaden är att dessa individer är än mer dysfunktionella än dom man gick samtidigt med i skolan för tjugo år sen.
  Så den stora gåtan är väl vart denna familj har spenderat sina senaste 25 år?

 66. När migrationsverket skryter med att vi kommer att ta emot 300 000 bidragstagande araber och afrikaner så kommer Danmark att ta emot under 10 000. Det är vad jag kallar handlingskraftiga politiker. Språkkrav, mindre bidrag och krav på att de skall jobba och anpassa sig till danska regler. Polikerna i Sverige har inte ambition att göra de åtgärder som man gjort i Danmark.

 67. Ni kan ge er fan på att det här kommer att sluta med nån öppna era hjärtan manifestation. Vi gillar olika , handhjärtan , fittmössor , Mona Sahlin i Burka etc.
  Nån sån manifestation kommer det att bli – med säkerhet planeras det redan nu av nån feministisk kulturmarxistisk falang på Landskrona kommun.

 68. Vad ska då dessa mångfaldsivrare säga när hela välfärdssamhället faller samman pga kostnaderna för massimmigrationen och när de står där med lång näsa utan varken sjukvård eller allmän pension?

  Ska de säga. Det smärtar mig som mångfaldsivrare att jag nu måste ta på mig huckle och leva under sharia i ett U- land som härjas av kriminalitet och korruption?

  • Att välfärdssamhället ska krascha – det började planeras på allvar 2006.
   Reinfeldt ville ju att ni ska öppna era hjärtan – tror ni han gjorde det för att han är god på nåt sätt?

 69. Be careful what you wish for… u might get it.

  Jag har faktiskt väldigt svårt att känna medlidande där de som sett till att översvämma Sverige med mångkultur får möta dess baksida.

 70. Haha!! Om vi hade polisen på vår sida,och att de visste att vi var de bästa skulle vi inte ha några problem alls.Men icke.

 71. Hon måste vara tokig. Tror hon på allvar att dem bryr sig? Enda praktiska lösningen är att utvisa dem! Men, hon har väl svårt att smälta det faktum att hennes PK-värld faller samman inför mötet med verkligheten. Dags att ta en reality-check. Synd om hennes man och barn att behöva möte dessa människor. De har inga rättigheter när de inte har några skäl till PUT eller medborgarskap. Dags för utvisning!

 72. Jaså, hon gillar inte att sin man misshandlad? Några synpunkter på alla andra som blivit misshandlade har hon dock inte. Jag hoppas ingen tipsar polisen. Bara några 7-klöver väljare som fått smaka den medicinen vi andra fått nedtryckta i halsen de senaste 30 åren….

  • Hoppas polisen håller inne med signalementen, precis som dom brukar göra. Skulle dom trots allt åka dit, så står hoppet till att de uppgett att de är under 18 år.

 73. Det är lätt att förstå ilskan mot dem som varit förespråkare för mångkultur och en extrem invandrinspolitik. I detta fall tycks våldet ha drabbat en av dessa förespråkare. Men det är värt att komma ihåg att dessa människor, i sin okunskap, har stött politiken i tron att det var det ”rätta” att göra. De ser inte, de vill inte se, den skada, det lidande och den oro de varit med om att skapa. Det viktigaste är därför fortfarande att lära dem att inse att de faktiskt gjort ”ont” och inte ”gott”. Det är för dem en smärtsam insikt som de därför försvarar sig mot så länge de någonsin kan.

 74. Kanske mannen och hans fru ger upp sitt arbete för ökad mångfald efter denna brutala attack? Konstigt att en del måste se och uppleva eländet med egna ögon innan de begriper det vi andra har sagt i många år.

 75. Möjligtvis kommer SD att få ytterligare 2 röster i och med den här händelsen.

  Det är bedrövligt att folk är så blinda och hjärtvättade att de måste bli nerslagna för att begripa att landet redan är helt förstört

 76. Ja, det är bara att gratulera, ca 70% av svenskarna brinner för mångfald!

  Talesätt 1 ; Är huvudet dumt får kroppen lida!

  Talesätt 2 ; Som man sår får man skörda!

  Den stupide svensken undrar fortfarande vad det är som pågår!?

  .

 77. Så er der da en smule retfærdighed til i denne verden…det store spørgsmål er om han så er blevet klogere, eller om han vil fortsætte sit destruktive arbejde med at få flere muslimer til Sverige?

 78. Om man ”brinner och kämpar för mångfald” så driver man på och ökar den sociala otryggheten för sig själv och andra svenskar. Precis den typ av otrygghet som familjen fick erfara och som mängder med svenskar dagligen utsätts för; alltifrån verbala trakasserier till överfallsvåldtäkter och misshandlar med rasistiska och förnedrande förtecken. Personer som har möjliggjort detta och som påskyndar den negativa utvecklingen ska inte ha någon sympati. Det mest rättvisa är att de står i första ledet för attackerna från våra ekonomiska migranter och kolonisatörer.

 79. Det allra bästa utfallet av denna tragiska misshandel vore om kvinnan och hennes familj insåg, att vi i första hand måste försvara den svenska rättsstaten och våra svenska lagar. Och att hennes överseende med grova brottslingar försvann.

  Men det hinner hon nog inte göra till det här valet.

  SD 2018!

 80. Såg att frugan blev besviken på Blekingemoderaterna när dom ville skärpa invandringspolitiken…Jag står bakom Reinfeldts linje säger hon…LOL

 81. Jag förstår inte riktigt vad hustrun hade förväntat sig? Att de skulle vara immuna mot invandringens problem bara för att de är godhetsknarkare och hennes misshandlade man kämpar för mångfalden dagligen?

  Krasst kan man kanske konstatera att om nu någon alls ska bli misshandlad av invandrargäng så är det bättre att mångfaldsvurmarna får känna av vad mångfalden för med sig av våld och kriminalitet.

 82. Tyvärr så finns det hundratusentals Svenskar av denna sort. Dom förstår inte att HATET från muslimer är så stort mot oss ”otrogna ” att dom tar ingen hänsyn till om ” svennejäveln ” står på deras sida eller ej. Alla vi icke islamtrogna skall utrotas, det går inte att omvända dessa muslimer till i att diskutera, för dom gäller endast döda,utrota oss icke muslimer. Problemet är att våra politiker inte förstår muslimernas enorma HAT mot oss Svenskar.
  Ps. Det kommer att sluta med ett krig mot islam när dom blir nog många i västländerna. Religionskrigen är dom krig som dödat flest människor under historiens lopp.
  Det borde vara ett TVÅNG för alla politiker att läsa koranen.

  • Du gör det för lätt för dig, för tyvärr så är det inte enbart muslimer.
   Har mött dessa främlingsgängen åtskilliga ggr och det handlar inte om Islam.
   För många av dom handlar det om hatat mot vita.
   Folk måste börja förstå det och tänka på dom 14orden.

 83. Var ju tur i oturen iaf att det var en person som jobbat för att svenskar just ska utsättas för sånt här, istället för nån som är oskyldig till situationen i Sverige.

 84. Så klart, så länge det inte drabbar mig och min familj, så . . .

  Tyvärr är det en sån här ”behandling” som drabbar dem själva, som är den enda lösningen för att få ”de goda” att fatta hur enfaldiga DE är – och hur skevt mångfald- och PK-tänket är.
  DET GÅR INTE att förena olja med vatten.
  Kanske det nu blir ytterligare två röster till SD eller AfS då i höst? : )

 85. Omvänd äkta rasism är betydligt vanligare än tvärt om…. med det är tabu att tala om trots att dessa missanpassade motborgare utgör ett betydligt större samhällshot än några få Svenska rasister gör…

 86. Hemskt att han blev misshandlad och att chansen att gripa gärningsmännen är otroligt liten.

  Ska bli intressant att se om offrets brinnande kamp för mångfald ändras efter denna direktkontakt med mångfald och multi-kulti

 87. Hustrun vill att förövarna ska känna deras smärta. Alltså, hur korkad kan man bli?

  Just nu får förövarna sannolikt beröm av andra muslimer för att de har slagit en svennedjävel och en”otrogen” på käften.
  Förmodligen så skryter de också vitt och brett om sitt dåd.

 88. Det här handlar inte om rasism, främlingfientlighet eller hudfärg utan helt enkelt om idioter till förövare som har ett begåvningsfel där moral, etik och känsla skulle ha suttit.

 89. Har hon skrivit nåt upprört Facebook-inlägg när någon annan i samhället blivit halvt ihjälslagen av mångkulturen?

 90. Att kämpa för mångfald kan ha sina negativa sidor som en del får smaka på.Man kan undra om kämpaglöden finns kvar?

   • Joo..alla äldre (som röstar likt de alltid gjort) borde känna till Libanon&
    dess konsekvenser med invandring..
    Men…..!!!

 91. Jag vet att man inte ska skriva det.
  Men när våldtäkter mord och grova misshandelsfall sker så hoppas jag innerligen varje gång att det är just dessa mångkulturförespråkare som blir utsatta.
  Jag vill naturligtvis att det inte sker någon oskyldig…

 92. Nu kanske verkligheten har hunnit ifatt denna man, det är ganska vanligt att klarsynen på den importerade sörjan förbättras efter en rå misshandel. Han är inte ensam om detta, även om medias obehagliga drängar försöker mörka sanning fakta om den importerade sörjan som väller in i vårt land. Hursomhelst är det för jävligt att man ska behöva misshandlas för att inse sanningen om det importerade fridstörande sunket. Faktum är att importen av sunkiga andra klassens varelser blir Sveriges undergång !
  DEPORTERA NU !
  HÅLL SVERIGE RENT !

 93. De som gav honom på käften verkar inte vara lika stora förkämpar till mångfald, då inte svenskar räknas dit.

  • Det har vi som levt i förorterna vetet om i 30år men folket är hjärntvättat och förstår inte det goda hatet.

 94. Han ville ha mångfald……..
  Och mångfald fick han. De är värre än vilda djur och de finns överallt. Letar efter bråk och just det att du är svensk är den utlösande faktorn. Vi måste börja ge igen annars är vi alla körda

 95. De som kämpar för ”mångfald” är överlag självgoda idioter. Som om ”mångfald” har ett egenvärde. Som om utbytet av den etniska svensken har ett egenvärde. Vad finns det som säger att han kämpar för en god sak? Det bevisar bara att media dikterar vad han ska tycka och att han inte kan tänka självständigt.

 96. En mycket otrevligen händelse i ”New Sweden” för både pappan och barnen.

  ”Det visar sig även att gänget verkar vara av utländsk härkomst då de kallade fadern för ”svennejävel” – en man som till synes dessutom ”brinner för mångfald”.”

  Vi får önska offret lycka till och att han får träffa gärningsmännen i sin roll som ”brinnande” mångfaldsförespråkare och tala gärningsmännen ”till rätta”.

  Själv röstar jag som Sverige-vän på SD i höstens val för att försöka rädda resterna av Sverige som en trygg välfärdsnation.

  • Offret gör nog som polisen har lärt oss – bjuder den stackars hatiska gärningsmannen på kaffe och bullar…

  • har svårt och förstå att man vill rädda det som nu är kvar.
   I min värld betyder det att det kommer att vara som det är nu men man hoppas att det inte ska bli värre.
   Varför inte en större förändring till det bättre.
   En radikal dekadent situation kräver radikala förändringar.
   Sverige kommer att finnas kvar men inte vår etnicitet.
   Sverigevänner vill rädda landet och folkvänner vill rädda det svenska folket

 97. Europa har alltid haft så mycket månfald, i form av nationer och olika kulturer, språk och annat, att det är förb.nnad nonsens att vilja ha mer, som om det inte fanns!!!!!!!!!!!!!!! Bara en täckmantel för andra planer…

  • Jag tror att dom fortfarande måste checka av vad AB och Expressen skriver innan dom bestämmer sig för nästa åsikt.

 98. Men svensken har röstat på mera multikultur alla år. Så detta är vel bara berikande.
  Det er bara AfS som kan stoppa galenskapen.
  Men rösta gjärna på SD, S eller M. Då kommer kollapsen tidigare.

 99. Ok, verkligen trist att han fick på skallen, men kanske denna händelsen kan få mångfaldens skygglappar att ramla av från honom och få honom att se verkligheten…

 100. ”Han kämpar för mångfald i sin vardag.”

  Haaahaahaahahahahah!!!

  Detta kunde inte hänt någon mer välförtjänt! Karma is a bitch. Måtte du lida länge din folkförrädare!

  • Du har länge fått fortsätta skriva här trots att du ständigt ligger på gränsen. Eftersom du uppenbarligen inte uppskattar detta som en förmån blir du nu avstängd tillsvidare.

 101. Lugn bara lugn….. Snart blir ”Gänget” Offer på högsta hyllan och får stå breve Fröken Löfven och flina…

  • Ja nu när hans dysfunktionella,destruktiva värderingar kommit upp i ljuset så känns det inte alls lika angeläget att lägga empati på honom.

 102. BLT har skrivit en liten ynklig notis om händelsen..reportern gör allt för att mörka. Reporter Jens O kallar överfallet ” uppstått bråk ”

 103. Det går inte särskilt bra för de rabiata vänsterlösket att sälja sin kulturmarxism i kommentarsfältet till mammans text.

  De flesta verkar ha fått nog av deras verklighetsbeskrivning. Goda tecken så här en månad innan valet.

 104. Kära hustru och make…om ni inte röstat SD tidigare ( mindre sannolikt..), gör det nu och uppmana era vänner att göra likadant, kan det kanske gå lite bättre framöver.

  De, afgangossar mm. är noll tacksamma, försök förstå det….

 105. Nu är risken stor att även Anifa ger sig på familjen med tanke på vad mamman vräker ur sig. Det är säkrats att familjen lämnar Sverige och återvänder när Sverige fått en ny civiliserad regering som kan upprätthålla lag och ordning. Stefan Löfvens statsministertid är en enda lång lekstuga.

 106. Mångfald för mej är lika många av alla,inte som nu bara typ 90 procent muslimer. Men jag tror i inte på att det fungerar på sikt i ett land som Sverige.

 107. Så synd att ni röstade på 7 klövern, hade ni inte gjort det så kanske detta hade aldrig hänt! Men som sagt det är lättare att vara efterklok. Rösta nu på SD så vi får ut dessa kriminella som inte ska vara här och de som inte anpassar sig efter svenska lagar och värderingar!

 108. Hustrun är politiskt aktiv inom M.
  De få klarsynta kommentarer på hennes Facebook som säger att hon fått vad hon röstat på kallas snabbt för rasister idioter och troll.
  Inte ens när den egna familjen blir nerslagen kan dessa feminister gå till attack. Istället attackerar man de som är klarsynta.
  Skrämmande och masspsykosen fortsätter.
  Vilka jubelidioter vårt samhälle är fyllt med.
  Istället för att hitta lösningar vill man lägga all energi på att klargöra att man inte är rasister.

  • Att dom som står bak multikultur, får smaka lite multikultur, er väl bra?
   Hon borde skäms. Hon borde vara nöjd nu. Detta är berikande.

  • För ett par år sedan såg jag ett TV program om ett Norskt par i 30-35 årsåldern som överfallits , rånats och våldtagits av en mellanösternman i sitt hem. När polisutredningen var klar och dom fallit tyckte dom så synd om mannen att dom sänder honom en summa varje månad. ( paret menade att GM var så fattig , stort sexbehov ,mm att han inte kunde hållas ansvarig )

 109. Trist att han blev misshandlad då han ändå bara är en underhuggare, det hade varit mer tjänligt om dom verkligt skyldiga hade åkt på däng, men dom har alltid livvakter från Säpo som skyddar mot konsekvenserna av sina gärningar!

 110. Den nu omvända godhetsknarkaren till fru skriver sedermera att hon önskar gärningsmännen inspärrade tills se förstår vad de gjort.
  Hmmm hennes familj har varit delaktiga att GM skall vara barn och inte bedömas vara vuxna trots håravfall och grånad. GM kommer inte dömas till fängelse för detta. De är minderåriga. De som försökt avslöja bluffen har ni och era gelikar bedrivit häxjakt emot.

 111. Svensken slåss med varandra om rasist kortet och att vara godast på facebook,vägen ligger öppen för islam att ta över landet i det tysta..he he svensken är bra trög och upplånad över öronen med att slippa vara nära mångfalden.

 112. Fruktansvärt brott som svenskar oprovocerat utsätts för, på allmän plats mitt bland annat folk.
  Men. Kv innan riktar sitt rop och sin frustration åt fel håll. Dessa ligister som misshandlade hans make saknar empati och våldet mot värdfolk är deras bekräftelse. För det första så läser de inte kvinnans Facebook, om de ändå skulle göra set skulle de med all säkerhet bara skratta åt kvinnans inlägg.
  Kvinnan borde rikta sin frustration och hat på riktigt mot politiker och etablissemanget som har skapat det här otrygga samhälle bara på några få år. Kvinnan saknar också insikt hur polisen och rättsväsendet i Sverige fungerar, eller jah, inte fungerar. Hon önskar att poliser aldrig ger upp för att hitta ligisterna. Även ifall de skulle göra det så blir det ingen straff ligisterna skall få för misshandeln.
  Hoppas att naiviteten i denna drabbade familjen ersätts med mer pragmatisk syn på verkligheten samt väcker viljan att kämpa på rätt sätt för de rätta sakerna.

 113. Muslimer anser sig själva högre stående. Det får de lära sig i moskén och Regeringen verkar sannerligen inte för tolerans och jämlikhet.

  Imamerna talade om för oss att vi inte skulle beblanda oss med kaffersamhället (det vill säga det svenska), att vi skulle föda så många barn vi kunde och få så många släktingar som möjligt att flytta hit just med det uttalade målet att islamisera Sverige.
  http://www.dagen.se/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag-1.94442

 114. Därefter låste de med hjälp av tre bilar sedan fast ungdomarnas bil i ett hörn vilket förhindrade dem från att ta sig därifrån.
  – En av mina söner ringde polisen men eftersom det var kö, ringde han istället upp mig

  Attacken var med andra ord mer utdragen än vi än så länge känt till. Dessutom gick det som bonus inte att nå polisen.

  Där bevittnar han ett flertal bilar som blockerade sonens bil och sex till sju unga killar som står runt den. De försöker med våld tvinga ut passagerarna från bilen.

  Attackgruppen verkar också vara riktigt stor. Här handlar det alltså inte om någon enstaka gärningsman.

  Men våldsgruppen ska sedan senare på natten ha försökt mörda sönerna.

  Men kvällen tar inte slut på sjukhuset. Mattias Liedholm berättar att sönerna senare under kvällen sett gärningsmannen på en bensinstation. De kontaktade polisen som ombad dem att ta bilens registreringsnummer men blir upptäckta av killarna – och en biljakt följer.
  – De blir upptäckta och jagade av killarna. En lång biljakt följer där killarna försöker ramma bilen i hög fart och mina söner tar sig därifrån genom att köra mot polishuset, berättar Mattias Liedholm.

  Samtliga citat är ifrån Sydöstran. Den fulla artikeln är länkad nedan.

  http://www.sydostran.se/karlskrona/karlskronaprofil-misshandlades-brutalt-en-massa-blod/

  • Fy fan! Sverige befinner sig i inbördeskrig. Vanliga arbetande svenskar är fullständigt rättslösa.

   • Så är det givetvis. Man har inte rätten att idka självförsvar på ett effektivt sätt. När man ringer polisen är det telefonkö, och när åklagaren är färdig är gärningsmännen dömda till fyra veckor samhällstjänst.

    • Det är dags att begära hjälp av polsk militär. Så här dåligt kan inte ett land i Europa få fungera 2018.

  • Vi ska komma ihåg nu att när förövarna grips så kommer de nästan garanterat släppas någon dag senare. De kommer med största sannolikhet inte heller kunna dömas till några straff av en uppsjö olika anledningar.

   Och om tingsrätten skulle döma dem till ett par månaders samhällstjänst så kommer hovrätten nästa garanterat sänka straffen till ett par veckors ungdomsvård.

  • Att man inte har publicerat fullgoda signalementen på detta våldskommando är dessutom givetvis makabert.

   När en så stor grupp blivande mördare gång efter annan försöker mörda svenska ungdomar och familjer så måste allmänheten meddelas.

   De kan mycket väl välja ut en annan familj ikväll och sedan mörda dem.

  • Klanfolket har upprättat samband. Kommer du i konflikt med en så kommer delar av klanen till undsättning innan polisen hinner svälja fikabrödet. De kommer beväpnade.
   Har sagt det förr. Styr bara undan allt vad som har dessa att göra. Är de på samma strand. Åk till annat ställe.

  • Wow, jag säger bara wow! Jag är inte främmande för att återinföra dödsstraff längre, vi behöver dessutom återinföra något som är starkare än tjänstemannaansvar, man ska inte kunna komma undan med att förstöra Sverige på heltid.

  • Hur kommer det sig att polisen inte lyckades skicka en polisbil till platsen omedelbart efter sönernas inringning?

   Polisen inger ett lite oförklarligt lojt intryck.

 115. Välkommen till de drabbade! Nu vet ni hur det känns! Dags för svenskarna att vakna och rösta bort problemen en gång för alla!

 116. Åratal av indoktrinering sätter sina spår hos trög svensken,den som fortfarande tittar på tv 4 o läser fulmedia är inte med om vad som händer utanför sitt eget fönster.

 117. De som ”arbetar för mångfald” borde bära nån slags pin så att aggressiva Mena- män undviker att spöa dem.

 118. Ingen idé att dömma killarna. Med nuvarande lagstiftning är det meningslöst att ens efterspana dem. Killarna kommer att fortsätta vara idioter och deras barn blir lika störda i generationer. Polisen kan ligga på stranden och chilla. Moderaterna vill ha det så.

 119. Frun kommer snart att ta bort sitt FB inlägg . Sedan kommer kvällspressen att skriva om hur rasister och nazister kapat hennes sorg bla,bla,bla , men att hon aldrig kommer att ge upp ”kampen för humanitet och mänsklighet” . Vänt bara ..det kommer snart !!

  • En röst på SD innebär en kamp för humanitet och medmänsklighet. Att låta kriminella styra är inte humant.

 120. Där fick han tyvärr lära sig den hårda vägen… Larvigt att posta ett sådant inlägg, förövarna som gjort det bryr sig inte ett smack!

  (Nu ska det väl gå igenom).

 121. Så går det när verkligheten till syvende og sisdt kommer ikapp..har tanten blivit rasist på äldre dar? 😛

 122. Vi behöver i hela landet vigilanter, medborgargarde en frivillig vaktstyrka som kan göra jobbet det som polisen, domare, rättsväsendet inte längre kan fixa.

  Basta! med alla dessa kriminella invandrare som ljuger om sin ålder och får löjliga straff. Basta! med kriminella invandrare i allmänhet..Inte nog med att de parasiterar på oss…de är dessutom en livsfara för vårt samhälle för våra medborgare.

  Vi kan inte bara kontemplera på distans och se hur svenskar vårt folk blir våldtagna, mördade, rånad och vi lyfter inte ett finger!! vad är vi för folk? När ska svennerna sluta att vara fega??..för fan hela tiden!!.. vakna för helvete ge tillbaka!

  • Fel. Sveriges största förrädare sitter bakom skrivbord på Södermalm. De VILL att det skall komma vigilanter.

   • Vad fan ska vi klaga över då? Låt muslimerna ta över och låt Sverige bli den första kalifatet i Nord …”förrädare sitter bakom skrivbord på Södermalm” jaha

    Då går vi resten och lägger oss och låter fega pensionärer som förpestar samahlletsnytts forum som bor utomlands försvara landet..fy fan Svenssons i nötskal

  • Jag tror att det är meningslöst att förvänta sig att vår HBTQ-certifierade dialogpolis kan vara till någon som helst hjälp i situationer som den som beskrivs här. Det finns ingen rättvisa för oss Svenskar annat en den vi kan erövra själva eller skapa tillsammans…

 123. Hahaha bättre hon är tyst och kryper tillbaka ner i sin håla igen.
  Om några gärningsmän ens tas fast, blir det ändå inget straff pga ”ålder” och etnicitet.
  Och det verkar vara det hon och maken tycker är det rätta, så länge det inte drabbar dem själva.

 124. Skulle någon vänsterdrägg åka på stryk av ett gäng så skulle jag inte lyfta ett finger.Annars så tar jag gärna tag i problemet och löser det med respekt,det lyssnar dom på.

 125. Moderaterna har inget att vinna på att importera muslimer utan skyddsbehov. Undrar när de tänker ge upp.

 126. Snart sinar svenskens plånbok med alla hitte på skatter till halva världen, då tystnar rasist kortet när folk får gå ifrån sina hem långt ifrån förorten.

 127. Skriver kvinnan också av sig när andra svenskar drabbas av folkmordet? Eller är folkmordet bara ”dåligt” när hennes egen familj drabbas?

  • Man brukar skriva om familjära saker på sin personliga facebooksida, där man har sin vänkrets. Är det konstigt?

   • Personligen, och en av anledningarna till att jag skriver lite här är inte för att jag tycker synd om mig själv, jag reder mig, varje våldtäkt, grova misshandel och överfall på våra gamlingar skär i hjärtat, emellanåt blir jag så ledsen och förbannad, så jag stänger infon ett par dagar.
    Jag har tagit upp hjärtskärande våldsexempel hämtade ur mångkulturen i diskussioner med personer både med och utan politiska kopplingar, och allt för ofta har de knappt reagerat känslomässigt, däremot börjat stapla bortförklaringar och floskler på hög.
    Vet ej hur det är med denna kvinna, men tvivlar på att hon gått ut och gett sitt stöd till sönderslagna och våldtagna tidigare, vad som bäst gynnat deras karriärer är jag däremot övertygad om de lagt ut texter om.
    Kan ha fel, men så tror jag.

  • Ja de tror att det räcker med att brinna för mångfald för att slippa undan misshandel, förnedringsrån våldtäkter mm. Nu kanske öppna-hjärtan-familjen förstår vad de skall rösta på.

   • Bra om så vore, men hen ser nog på något sätt till att det var annans fel. Och omöjligt kan hänga ihop med invandring.

    • frun är ju jäkligt naiv om hon tror att gärningsmännen skulle visa någon ånger genom att lägga upp den misshandlade mannens bild. Min gissning är att de skrattar väääldigt gott över vad dom gjort.

    • Det står inget om islam vad jag vet. Glöm inte bort att vi har många cargo-cultare från Afrika och Syrien.

   • Vi behöver psykutredningar på människorna som stödjer mångkulturen trots den enorma skada som den leder till. Är det idioti, brist på information eller låg empati som dominerar inom dem?

  • Det är därför det tar så lång tid för svenskar att vakna.
   De ändrar sig bara när de själva drabbas,
   verkar inte klara av att sätta sig in i andra drabbade svenska offer.

   • Man blir ju minst sagt väldigt misstänksam när någon menar att hen jobbar med mångfald. För hur många är verkligen så pass lågintelligenta att de tror att det finns någon som helst chans att integrera eller assimilera de som kommer hur från 3:e världen? Haha ja, folkmördarna saknar empati.

 128. När IMPORTFOLKET klipper till Löfven så tänder och käke krossas, då först ”kanske ” det blir STOPP på importvansinnet som nu pågår.
  Ps. vi kan hoppas att det inte dröjer för länge innan muslimerna visar sitt rätta jag.

 129. Jag tycker att alla vi riktiga Sverigevänner ska ställa oss upp och stötta den här familjen. Det här kan drabba dig eller mig i morgon.

 130. Varför är det så svårt för svenskar att förstå att muslimer följer Koranens ord?
  Koranen säger att vi, ”de otrogna” ska sl*ktas.
  Pappan hade tur som fick leva.

 131. Det gäller att kunna se hur samhället förändras och sätta sig in i att varje enskilt fall liknande det beskrivna är en enorm tragedi för alla inblandade. Varenda enskild individ måste inte bli drabbad för att Sverige ska förstå. Man får inte tänka som mannen jag nyss talade med, som sa; Jag har just bokat mig för en ny lägenhet med takterrass och sjöutsikt, jag orkar inte bry mig om allt det där…..

 132. Polisen hade inte tid att hjälpa till. Det behövs medborgargarden, där invånarna hjälper varandra i dylika situationer.

  Först då kommer polisens kapacitet att prioriteras.

 133. Det är nog dags för oss vanliga hederliga svenskar att ständigt ha med sig ”picknickkorgen” vid utflykter utanför bostaden, för med den följer undantag från knivlagen.

 134. Polis har inte resurser, det vet naturligtvis buset. Inte fel med lite ”civilister” som kan patrullera lite. Vad hände med soldier of Odin? Det var väl lite stake i dom, stake som uppenbarligen behövs i Sverige i dag

 135. Den här mannen är tydligen mångkulturalist, enligt hans egen fru. Då får ju också han dras med mångkulturalismens konsekvenser. Hans fru tycks mena att eftersom han ”brinner för mångfald” så borde han ej utsättas för detta. Men så kan man ju inte resonera. Är man för mångfald så får man finna sig i att personligen drabbas.

  Mångkulturalisterna måste acceptera våldtäkt av sina döttrar och fruar och finna sig i att bli misshandlade och rånade av gäng. Det är ju den utvecklingen de konsekvent har understött i decennier. Så hans fru borde istället ha skrivit att familjen godtar misshandeln eftersom det tjänar det större goda. Det är ju den enda logiska hållningen för en mångkulturalist!

 136. Om man nu ska lägga känslorna åt sidan och istället fokusera på lösningar av problem som mångfald ställt till med. Ja då borde det vara uppenbart för dom flesta snart att återvandring är den enda lösningen?
  Eller tror ni fortfarande på meningslösa integreringsprojekt?

  • Om Kristendomen hade upprätthållits i detta landet, så hade vi överhuvudtaget inte suttit här och resonerat nu.

    • Jag uppfattar det som att om vi hade värnat kristendomen i Sverige, vars värderingar fortfarande finns i oss efter 1000 år,
     skulle vi inte accepterat islam på samma sätt,
     ens tillåtit den i landet.

     • Kommunister är förvirrade människor som fortfarande inte har funnit Gud. Gud gav människan sin stora kärlek genom att ge henne fria vilja. Fri vilja och är den största kärleken en skapare kan ge till sin skapelse. Varför har människor så svårt att se det? Bara Gud vet.

     • Vi hedningar kommer inte till vår Gud för att be. Gud är för stor och vi är för stolta för att be. Vi skulle skymfa Guden i vår själ. Vi hedningar kommer inte till Gud för att klaga, eftersom vi inte visar upp våra brister inför andra, framförallt inte för Gud. Vi söker lägga bort vår brister och växa. Vi ber inte, vi blir arga, främst på oss själva. Och vi hedningar ångrar oss inte, eftersom vi inte kan vara fega. En man står för sina handlingar

     • Jag ber aldrig till Gud. Jag tackar honom för den stund jag får på jorden.

     • Håller helt med.
      Folk tycker det är jobbigt att ta konsekvenserna av sitt handlande, och skyller då på en ”ond” Gud, för att själv slippa ta ansvar.
      Vi har alla fått en fri vilja, som oftast inte tas i bruk

     • Vi har redan blivit dömda. Jesus Kristus dog på korset för våra synder. Genom vår fria vilja kan vi förvandla det korta jordelivet till ett helvete eller ett himmelrike. Valet är vårt.

     • Så bra då att vi är överens, uppenbarligen är det varmt där du sitter eftersom du helt missförstod mitt ursprungliga inlägg här.

  • Nu var det inte så Jesus menade. Ingen kan komma och påstå att Jesus Kristus var en mes med tanke på allt våld och hot han fick utstå. Han blev till och med mördad.

   • Att ”vända andra kinden till” tycks metaforiskt innebära att man gör sig oemottaglig för ytterligare ett slag genom att man visar en annan sida (av personligheten). På den tiden slog man med handens utsida (där knogarna sitter) men smekte med handens insida. Liknelsen kan också tolkas som att man gör sig oåtkomlig för handens utsida men åtkomlig för dess insida.

    Jesus var knepig. Han är sällan lätt att begripa eftersom hans metaforer är djupa. Hans centrala budskap i det här sammanhanget är: ”utmana inte ondskan”, för då blir den bara starkare. Man skall så senapsfrön av visdom och sprida ljus. Men häll inte bensin på elden.

    • Bara den som är stor och stark kan visa sig stor och stark genom att vända den andra kinden till.

 137. ” Vår 7- klöver-regering har mycket att stå till svars för . Denna hutlösa invandring i sken av att ha sökt skydd här , har tydligen inga gränser . Just detta inlägg från hustrun fanns i Expressen , men inte ett ord om att det gällde invandrare . Den senaste nyheten i media gällde polisövervakade begravningar , vars sörjande hotades banemännen till den avlidne . Sverige ett Mellanöstern , ännu så länge , i miniatyr .

 138. Om denna ”PK” familj och någon miljon till av PK-svenskar drar lärdom av verkligheten, invällarna är otacksamma djur som aldrig kan passa i vårt samhälle. Om det sker, kan SD landa på 40% i september.

  Nu vet jag att det inte sker i september, men det sker senare, för nu är det mer än ENOUGH!!!!!!

 139. Moderaterna och sossarna är båda skyldiga till import av ID-lösa kriminella. Detta är enfald, inte mångfald. Sverige har ingen som helst nytta av kriminella utan skyddsbehov.

  Förövarna är uppenbarligen ett stort gäng, som skyddas av politiker och media, varför de kan överfalla folk som de behagar.

 140. Har denna familj möjligen vaknat ur sin Törnrosasömn nu?

  Men något ”straff” lär inte utdömas för gärningsmännen så mannens upprörda fru får med största sannolikhet sin naiva världsbild krossad, med råge.

 141. Her må det bakast buller og serveras kaffe!
  Bulle expressen til hver voldshendelse, da blir det ordning!

   • Mener med det at det er voldsutøverne det er synd på, og derfor fortjener de boller & kaffe. Slik som Danielson foreslo for å redusere gjeng kriminaliteten i Sverige. Det er gjerningsmann det er synd om, ikke offer! Slik det fungerer den moderne kriminalomsorg om dagen… Selvfølgelig er det hele ironisk ment, men sikker på at det vil komme forslag om det snart.

 142. Dags att förbjuda och blockera alla badplatser med betonglejon. Den dag det mesta är förbjudet och ”svennejävlar” alltid går ut på egen risk, då kan svensken sitta inne, titta på inspelade avsnitt av ”Lotta på Liseberg” och undra vad som hände.

 143. Enligt mamman i familjen som lär vara moderatpolitiker så har hennes man brunnit för mångfald. Förmodligen har båda två applåderat när partiledaren Fredrik Reinfeldt uppmanade oss att öppna våra hjärtan. Om man brinner för mångfald skulle jag rekommendera familjen att flytta ut i ett mångfaldsområde och riktigt insupa atmosfären. Tyvärr drabbades pappan i familjen av mångfalden vilket jag beklagar men samtidigt måste jag erkänna att om nu tvunget någon skall drabbas så har jag inget emot att det är just de som propagerat för det.

 144. Jag förstår inte vad de klagar på, det här är ju det samhälle de kämpar för. Det multikulturella samhället kommer alltid att vara fullt av konflikter och våld eftersom man inte ser sin granne som sin medmänniska utan som en konkurrent tillhörande en annan grupp.
  Invandrare attackerar svenskar just för att de själva inte ser sig som svenskar. Svenskarna är ”de andra” som ska besegras. I det multikulturella samhället försöker alla kulturer ta positioner och det sker givetvis på andra kulturers bekostnad. Vi ser detta i alla multikulturella samhällen.

 145. Vad säger man…..
  Om nu det sker det vi sedan länge tjatat om så är det någonstans ett slags karma att det också inträffar för dem som varit aktiva med att stödja eländet. Möjligen ser de på saken med lite mera ”öppna” ögon efter detta. Vad det i förlängningen kommer att göra för skillnad – det är fortfarande upp till dem själva. Tragisk händelse men om så vanligt förekommande.

  SD 2018

 146. Om han nu brinner för mångfald så har han fått smaka på den. Det är många som med han gått samma öde till mötes i mångfaldens namn.

 147. Jag ”brinner” också för mångfald, och besöker gärna andra länder och kulturer. Men var sak har sin plats, och att blanda allt i en mix blir bara en illasmakande soppa.

  • Jag brinner inte för ”mångfalden” i Sverige, men jag skulle gärna se mångfalden i Sverige brinna upp.

   • Och mångfald bevaras bäst genom nationalstater. Olika stater, olika folk. Och med dagens kommunikationer så tar det bara några timmar med flyg för att besöka vilken kultur man så önskar.

    • O nej.. inte bra med etniska länder, pk globalisterna blir så ledsna då när inte allt är en pervers, kulturlös, blandad smörja av all mänskligt avskräp och medeltida våld

  • Ja mångfald blir enfald tillslut precis som kalergiplanen om skapandet av en nu ras i Europa. En ny ras som ska vara konsumentslavar till (((Globalisterna))).
   För Zionisterna själva(Moses Hess) är rasen det primära.

 148. Saken är den att de som gjort detta saknar empati. Ni vet varför, även om det inte får skrivas rakt ut.

 149. Gänget ville åstadkomma smärta och skada. De lyckades. De är glada. Nästa offer går redan där ute. Vad är det denna hustrun ioch hennes korkade man inte fattar?

  • Gänget ville bara ha kul….. Så enkelt är det….
   Att offret tar skada och får smärta skiter som fullständigt i…

 150. Frun borde väl skriva ett hyllningstal till ”ungdomarna” som banka skiten ur maken…. Det är ju detta som dom har strävat efter… Mångkultur till vilket pris som helst ..

  • Hade han glömt armbanden med texten ”jag betalar gärna ”al inclusive för alla islam trogna” och ”ni får gärna använda min fru”.

 151. ”Han kämpar för mångfald” . . . Tyvärr är detta som hände en del av denna mångfald !

  Tråkigt men sant , dylika saker har hänt hur många gånger som helst och kommer fortsätta till vi gör något ordentligt åt saken . . Alla passar inte in i ett fredligt skapande samhälle som vårt och dessa folk och civilisationer måste utvecklas mer innan de kan få rätt att resa fritt till de länder som är samhällsbyggare och utvecklare !

 152. Fler av alla dessa mängfaldsälskare i vårt land skulle få smaka på denna behandling så kanske dom insåg vilket elände dom ställt till med

 153. Jag brinner då verkligen inte för deras mångfald men se det skiter hon och hennes lilla goa gubbe i.
  Så då skiter jag i dem!

 154. Han har nu fått uppleva mångfald i praktiken så han kan vara glad att hans livsverk har fått utdelning. Och varför tror hustrun att ”gängen” som slog honom bryr sig om smärtan de orsakat, han var bara en svennejävel.

  • Så är det och släpper man in vad som i landet så får man ju räkna med problem i välfärden.
   MP, sossar och de andra tycker jag förtjänar att få uppleva baksidan av deras drömvärld. Den påminner om Jehovas syn på paradiset, något som bara finns i ens fantasi…

   Hoppas allt är väl med dig.

   • Att folk kör på sina känslor, typ visst ser en kamphundsvalp söt ut, men det är egentligen en mördarmaskin… Samma som när kvinnor dräglar över grovt kriminella som sitter inne. Känslor istället för logik från den verkliga världen.

 155. Det som är märkligt är att inte invandrarna själv rensar upp bland sina landsmän som inte sköter sig, de blir ju själva drabbade?

  • Rensa!? De röstar SD . Det enda som går att göra för att motverka att skjutningar och misshandel inte blir vardag.

  • Om en muslim bankar skiten ur en otrogen är det bara bra….. Då får den muslimen stöd för sitt agerande….

  • De som följer den livsstilen lever inom sina egna sociala strukturer, dvs gäng och klaner. Inom sådana skyddar man varandra. Att någon utomstående invandrare skulle kunna rensa upp i sådana grupperingar är lika realistiskt som att en svensk skulle kunna göra det. Det skulle krävas stora beväpnade medborgargarden och sådant är knappast lagligt. Det är vad vi har polisen till, men det går ju tyvärr inget vidare med det arbetet.

  • Invandrarna är inte en homogen grupp. Invandrarna utgörs av massa olika grupper med konflikter mellan sig. Dom flesta invandrarna är lika passificerade som svenskarna. Det är bara mindre grupper som bildar gäng och level som rovdjur. Om svenskarna inte kan organisera sig mot den här skiten så har invandrarna ännu svårare eftersom dom är splittrade kulturellt, språkligt och etniskt. Den största gemensamma nämnaren dom har är kanske Islam, men dom är inte ens alla Muslimer och följer heller inte alla samma tolkning av Islam. En del är Sunni, en del är Shia och många är bara kulturella Muslimer, inte riktiga troende Muslimer. Dom starka formationer som lyckas formas inom dom här grupperna är kanske rent av ännu sämre än gängen, beroende på vilket perspektiv man har.

 156. Stackars korkade kvinna. Tror hon verkligen att de skyldiga bryr sig ett förbannat dugg? Det värsta är att hon antagligen kommer att springa och rösta på MP en gång till!

 157. Verkligen tragiskt, inget att göra rolig över men jag hoppas de själva nu har sympati som har fått den brutala ”utdelningen” för den mångkultur de har kämpat för.
  ”Just another rude awakening I’m afraid…”

 158. Vissa måste få uppleva mångkulturen på det hårda viset innan polletten trillar ner, och hos vissa trillar polletten aldrig ner.

  • Alla är raketforskare och blir svenska när dom sätter foten i sverige….Allt från hemlandet ramlar då bara av och försvinner…..

 159. Så du vill att dom ska se din man sönderslagen. Men nu är det på det viset att dom bryr sig inte så det tjänar inget till. Ni kan på sin höjd i bästa fall få ett hånflabb men det tror jag inte lindrar speciellt. Jag känner med dom men dom vet uppenbarligen inte vad det är dom har att göra med, det fick dom reda på nu den hårda vägen. Det enda vi kan hoppas på är att naiviteten gick i kras med käken.

  • Dom har ju redan sett honom sönderslagen, dom var ju där. Jag tror att dom ville se honom sönderslagen, eftersom dom slog sönder honom.

 160. Han har ju jobbat för ökad mångfald, hans fru moderatkvinnan också.
  Nu har de fått vad det jobbat för i så många år.
  Varför är de inte nöjda?

 161. Vi har nyligen fått en islamist till vårt hus område 🙁
  Det är ett paradis här med bara Nordbor och nu kommer skiten…
  Är riktigt sur på han som sålde kåken.

 162. Och varför skriver hon inte på arabiska om hon nu önska att de läser vad hon skriver, eller är det bara teater från hennes sida och att hon önskar än mer multikulti?

  Lite eliassons gråt om de stackars ”barnen”.

 163. Personligen känner jag bara ”rätt åt dig” till en mångfaldsdåre som fått stryk av sina skyddslingar.

 164. Vad gör man när man brinner och kämpar för mångfald i sin vardag, med betoning på att migranter skall ha lika rättigheter som alla andra? Det låter som politiska floskler.

  Bostäder öronmärks så att migranter hamnar först i kön, låtsasjobb skapas för att migranter skall få sysselsättning etc. Det känns snarare som om migranter har större rättigheter än alla andra och att deras deras vanor skall styra hur svenskarna lever.

  Det är inte mångfald och det är inte lika rättigheter.

  • Nu vet du ju inte om hon gjorde det du säger. Det kan ju lika gärna handlat om att hon jobbat för att det bara ska funka på något sätt, givet den situation som är. Det kan nog vara en mer jordbunden inställning än det mesta som skrivits i den här kommentarstråden.

   • Frun är moderat politiker och uttryckte sig på det sättet på facebook, enligt artikeln ovan.

    Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

 165. Om han nu ”kämpar och brinner för mångfald i vardagen” kanske rätt man slogs ner i politisk mening….men troligen brinner han vidare för den pågående nedmonteringen av ett anständigt svenskt samhälle.
  Att gänget skulle ta till sig denna uppmaning finns inte på kartan…snarast är de stolta över resultatet med svenne-jäveln på sjukhus. Det är Annies och Stefans mångfald i praktiken nämnligen.

 166. Han borde ha kämpat för Sverige istället, då hade dessa invällare kanske aldrig släpps in i vårt land.

 167. Det kommer dömmas tjolahop straff som vanligt och det är ett klart rasistiskt dåd för att personen såg svensk ut.

 168. Det mest anmärkningsvärda med detta är att expressen skriver ut att pappan blev kallad svennejävel..

 169. Fake news. Axpixlat Ni beskriver han som en kultur marxist.
  Han skriver i sina flöden ”Vänstern vill inte ha hårdare tag mot brottslingar för att det skulle vara dyrt att ha dem i förvar?!
  Jag som trodde det var dyrt för samhället att de fick vara ute och begå brott?”

  Den här är en av oss.

   • Jag hoppas att jag inte råkar ut för nått. Fast jag är en av er så skulle jag få höra ”han fick vad han röstade på” eller liknade,

    • Om man ær bland de 87% ja då ligger man som man har bæddat.

     Bara gilla læget: Det kommer bli mycket værre framøver; fler och fler muslimer kommer vælla in, till det ær helt slut på Sverige.

     • Hur vet du/ni vilka som tillhör de 87 procenten? Jag gör det inte. Ofta kommenterar folk med ”där fick du” på denna site, men personen kan mycket väl ha röstat SD senaste valet. Jag förstår varför man säger sådant då många som drabbats faktiskt aktivt valt det.Samtidigt tycker jag inte om att anklaga folk innan jag vet. Jag kanske svammlar.

     • Och ja, jag vet att det kommer bli etter värre. Det positiva är att en del vaknar till liv. Hur hemskt det än låter.

     • Vad ær nu det før trams?

      Det vet jag inte. Skrev jag att jag vet det?

      Vem skriver ’dær fick du’?

      Den mannen hade, enligt sin egen fru, verkad før invandring, eller hur?

      Då ær det væl, om rapporteringen ær korrekt, væl på sin plats att konstratera, att han fick vad de 13% førsøkade att undvika.

      Eller hur?

     • Ok, jag svamlar i detta fall. Du måste dock ha sett att så fort någon drabbas så är det alltid någon på denna site som säger ”Skyll dig självt”, ”du skulle röstat annorlunda” eller liknande. Men de har ingen aning om vad personen som drabbats har som politisk åsikt.

     • Ibland øverreagerar man, det medger jag, men jag måste sæga, att jag inte har något tillfælle præsent, dær man har klandrat en icke-PK:ar att sjælva bæra skulden før ett øverfall.

      Har du exempel, så skriv gærna.

     • Jag tänker inte agera en mänsklig encyklopedia. Läs gamla trådar där gamla blivit överfallna, våldtagna eller Moskeer byggts framför tomtgränser. Det är många som skanderar ”Hade du bara röstat rätt…..”.

     • Det tænker jag inte gøra, då jag inte har sett tillfællen, men jag ska såklart vara observant framøver.

     • Innan kommentaren tas bort som lades in för tre timmar sedan angående far och son som misshandlades. Här är den (och jag letade inte ens),

      ”Ett synnerligen bra råd till familjen – rösta annorlunda så finns det
      åtminstone en chans till att liknade dumheter minskar dramatiskt.
      Svårare än så är det faktiskt inte.

      SD 2018”
      Du och jag är inte fiender och jag är inte ett vänstertroll.

     • Men de har jo rætt!!

      Den famljen RØSTADE FØR MUSLIMSKA INVASIONEN!

      Ær inte de Moderater, mannen, i alla fall, som brinner før multi-kulti!!??

     • Det framgår inte i samnytts artikel. Det finns en del spekulationer i kommentarerna. Vilket bevisar min poäng. Vad som händer är att samnytt tar bort såna kommentarer så jag orkar inte leta efter vad de missat. Du får sista ordet om du tycker att det är viktigt. Ha ögonen öppna när nya kommentarer kommer i artiklar så förstår du hur rätt jag har. Anklagelser om vad offren röstat på utan några bevis.

     • Nej, jag förstår inte din twitterbild. Är detta upplagt av pappan eller sonen? Om så tar jag förstås tillbaka vad jag sagt. Och jag förstår inte din kommentar om att jag är PK. Faktum är att jag tänker rösta på AFS i valet.

     • Sånt tar vi bort och det finns även påpekat i klistrade kommentarer vad som gäller.

     • Tro mig jag önskar också att PK-folket får sina liv berikade. De vaknar ibland upp när så händer.

   • Faktiskt så är det vad valet egentligen handlar om…

    Så man får hoppas alla förstår detta och röstar mot en arabafrikansk invasion.

 170. Kvinnan försvarar sin man med att han brinner för mångfald. Skulle det vara en förmildrande omständighet. Betyder ungefär att klanmänniskorna hellre borde gett sig på en sverigevän.

  • expressen.se

   Sophia Ahlin är engagerad inom hbtq-rörelsen i Karlskrona, och enligt henne har även hennes man engagerat sig i mångfaldsfrågor.
   – Alla som känner mig och Mattias vet att vi jobbar både politiskt och ideellt för mångfald, säger hon.

  • Svenskar ses som svaga och feminina. Invandrare saknar respekt för oss och jag förstår varför. Stambygge eller undergång!

 171. Trist att vissa inte förstår problemen i Sverige förrän det drabbar dem själva. I detta fall på ett grymt sätt. Undrar om pappan skiftar åsikt nu? Hustrun duckar tyvärr problemet med att generalisera. Det finns inga säkra zoner längre. Vardagstryggheten försvinner i rasande takt.

  • Frun går på Facebook och ’konfronterar’ dem…

   Ahaaahhhahh!! Hon vædjar till deras samvete!

   Hur DUM I SKALLEN kan man vara?

   Det ær jo ett skæmt. Hon fattar absolut INGET!

   DE HATAR SVERIGE; FØRFAN!

   • Jag har inte varit inne på hennes fb men om det är som du beskriver så kan jag vara strunta i att. Skrämmande illa av hustrun att vara rädd för att bli utpekad som rasist när ens man blivit slagen sönder och samman inför sina barn.

  • En del förstår nog inte problemen ens efter att det drabbar dem själva. Uppvaknandet och insikten att dom haft fel, kanske hela sitt liv, är alltför smärtsamt att leva med. Därför kommer dom att fortsätta vurma för mångkulturen hela sina liv.

 172. Jag läste på Flashback att mannen som blivit svårt misshandlad av ett invandrargäng är aktiv moderat.

 173. Tror tyvärr inte dom bryr sig om vilka skador dom orsakar offret dom saknar empati och andra grundläggande egenskaper för att passa in i det svenska samhället. Men visa vad vi tycker om sånt här den9/9
  SD 2018

 174. Sätter 1000 kr på att han efter tillfrisknandet sjunger ut i media och tydligt talar om att detta inte har med etnicitet eller invandring att göra.
  Att han själv jobbar med mångfald och att det i 99.9% av alla han möter är flyktingar.
  Därför kan jag inte tycka synd om honom.
  Hade han varit sd are så hade jag själv ställt upp på medborgargarde och jagat ner gm.
  Det är såhär inbördeskriget slutligen kommer starta.

 175. Kämpar för mångfald? Har han lärt sig något nu tror ni? Det tror inte jag, naiviteten och blåögdheten är värre än man tror.
  Och stackars frun som tror muslimerna ska få dåligt samvete! Dom har för helvete inget samvete, dom gapskrattar åt dig för fan!

 176. Vad betyder det ens att kämpa för mångfald, vilken respekt har man gentemot svenska folkets mångfald? Vänstern förespråkar en falsk och ytlig mångfald, att tro att bara för att människor kommer från alla världens hörn, så skulle de erbjuda något unikt och produktivt.

  Nej, de har vänt dessa ord emot svenska folket. Det är ingen mångfald med olika typer av våldsbrott, att såväl unga som 70-åringar blir våltagna. Det är bara en ensidig och brutal assymetrisk terrorism mot svenska folket.

 177. Att bli misshandlad av andra etniciteter är en del av mångkulturen, det fattar vem som helst. Han fick som Han ville, så sluta pip.

 178. I Danmark har vi en skuespiller, Peter mygind, hvis søn er blevet overfaldet og udplyndret 2 gange, begge gange var det unge muslimer. Efterfølgende rejste Peter rundt på skoler og holdt foredrag om at det er synd for muslimerne, at vi ikke må hade dem osv osv.

  Sidste år blev en ung tysk pige voldtaget og dræbt af en såkaldt flygtning, forud for begravelsen opfordrede pigens far til at man donerede penge til en flygtningeorganisation istedet for at sende blomster til begravelsen👍
  Nej, multikulturalisterne kommer aldrig til at indrømme at de har taget fejl, så hellere ofre egne børn!

 179. Fem i tolv rörelsen i Härnösand är ett bevis på mänsklig galenskap. När offrets anhöriga kramar gärningsmannen. Detta lär säkert utmynna i fem femma rörelsen.

 180. Når hustruen hverken kan eller vil forstå, at Muhamedanerne er LIGEGLADE, stemmer hun stadigvæk på Löfven! 🤔

  • Sophia Ahlin är engagerad inom hbtq-rörelsen i Karlskrona, och enligt henne har även hennes man engagerat sig i mångfaldsfrågor.

 181. invandring är ett förlorande koncept när skal folk förstå
  det?? Trump har förstått det men drygdelen svenskar förstår inte!!
  dessa från mena tror att de är bemyndigade vår hjälp och det
  ter sig i denna otacksamhet och illvilja att sköta sig i vårt land!!
  jag anser att de inte är värda nåt överhuvudtaget och borde
  slängas ut från vårt land!!

 182. Dessa jävla kafirs som nu gjorde detta skiter fullständigt i om denna man är för mångfald eller inte han är i deras ögon en svennejävel punkt slut! Kan folk bara fatta att läget är sådant och inte på det sätt som dom vill att det ska vara!

 183. Kvinnan är av förståeliga skäl arg på gärningsmännen. De hon dock borde vara arg på är de som möjliggör att dessa svenskfientliga typer är i Sverige. Återstår att se om mannen fortsatt kommer vara en av dessa medlöpare.

  På tal om mångfald. Vita européer är blåögda, grönögda och brunögda. Vi kan ha blondt, rött, eller brunt hår. Vi har med andra ord en stor mångfald i vårt folk. Ändå ska vi massimportera andra folkslag med uteslutande svart hår och bruna ögon. I mångfaldens namn. Kulturmarxisterna har förvrängt det positiva ordet ”mångfald” och gett det en ny betydelse. Folkutbyte.

  • Säg inte det. Det kan hända att han går ändå hårdare in för mångfald nu. Han tror att han kan förändra genom att vara ännu godare.

   • Ja, Elin Krantz föräldrar tog ju avstånd från ”rasismen” efter att deras dotter lemlestades av en blå-neg. .

 184. Och hur många andra har drabbats av liknande eller värre som ett resultat av hans politik? Grattis, Kapten Sverige.

 185. Då hoppas jag att han slutar arbeta för mångfald nu. Obs. jag blev mycket tagen av nyhetsartikeln igår, lika mycket som den om pojkarna på Emporia. DÄRFÖR hoppas jag han slutar arbeta för mångfald nu (och utsätta andra för fara).

 186. Hoppas att detta olyckliga händelsen gör att mannen vaknar ur sin villfarelse och inse att vad som hände honom är bara är bara försmak av vad SVENSKA folket kommer att uppleva framöver!!

 187. Det jag önskar är att alla dessa människor som gillar invandringen själva träffade alla dessa tjejer och och kvinnor som blivit våldtagna utav just migranter. Så de fick inse vad de medverkar till. Alla migranter våldtar självfallet inte kvinnor. Men om 2 utav 1000 män som kom hit gjorde det, då är det fortfar 2 flickors/kvinnors liv som förstörs. Folk måste inse.

 188. Han kanske vaknar och slutar jobba för ett homo-, jude- och svensk-hatande samhälle nu då.
  Han kanske frisknar till så pass att han t.o.m. blir Sd:are?

 189. Varför tog samnytt bort mina länkar till hennes twitter och Instagram?
  Vill ni ha donationer får ni fan sluta med eran tramscensur

  • är det hon
   Förutom Moderat kommunpolitiker och ordförande för Pride så är Sophia Ahlin även vice ordförande i…

 190. ”en man som till synes dessutom ”brinner för mångfald”
  Nå väl, det man sår får man skörda. Det är inget konstigt med det.
  Detta är ”mångfalden” när den är som bäst.

 191. När fan ska ni svenskar vakna?
  Där ute finns hur många folkslag som helst som hatar svennar!
  Tro inte att er så kallade godhet kommer ge någon avkastning.
  Inom en viss kultur är ni rent utav hatade och anses naiva för att det är så lätt att råna er på era skattepengar.
  Era män anses fjollor och era kvinnor anses byten.
  Vakna för helvete!!! Och ge fan i Snooze-knappen!

  • Ja barnen lär ju få ett och annat att tänka på nu..

   Dom har haft en pappa som har tutat i dom massa dynga om hur bra mångkulturen är för Sverige.

   Han kommer få det svårare i framtiden med hans vurmade om mångkultur inför barnen.

 192. Han har fått det resultat han jobbat för med sitt engagemang för mångfald. Det här visar bara hur korkad genomsnittsvensken är.

 193. Snyft snyft.. Ett jädra gnäll o tycka synd om de när de själva blir drabbade. Annars i vanliga fall försvarar de våldtäcksförbrytare o mördare med näbbar o klor.. Och kallar dessa ”rykten” för fabricerade för att gynna SD. De gillar mångfald och blir helt blinda för verkligheten.

  Jaja.. Nu fick den rike pappan känna på mångkultur som förmodligen bor i ett mycket ”vitt” område och har aldrig sett ett getto eller invandrare. Garanterar tröatarsig själv med .att: ja ja… De är ju fattiga och har det inte så lätt.. .

  Dessa snyftare kommer aldrig att inse hur dessa invandrare njuter av att misshandla och våldta och har överhuvudtaget ingen ånger eller moral.

  Läser de FB inlägget kommer de likt apor att hoppa upp o ner och slå sig själva på bröstet för att sen idka analsex ”broder kärlek” med varandra.
  Det är hur dessa invandrare reagerar på deras snyft historia.

 194. Det var kul och bra med diversety och mångkultur tills det drabbade er själva?

  Snacka om att vara egocentrisk och inte se eller tänka längre än näsan räcker.

 195. Hmm ”Jag vill hata…” Frun har fakta framför näsan men väljer att inte se den. Det är just på grund av den typen av ”godhet” som vi står där vi står idag.

  Jag önskar inte ondska över någon men detta kanske får upp ögonen på PK-eliten

  Stig

 196. Kan det vara så att direkta uppgörelser efter kränkningar och laglöshet ingår i mångkulturen?…

 197. Den misshandlade och hans fru bör nu äntligen begripa vad mångfald innebär. ”Bror Duktig” måste fatta att han som svensk är hatad av invandrarna. Måste han ha mer stryk för att förstå invandrarkultur?

 198. De invandrare som misshandlade mannen utövar ju bara sin kultur och bejakar sina våldsamma instinkter. De var nog kränkta över att se vita svenskar som inte bekänt sig till islam. Vem vet vilken barndom de frustrerade ungdomarna haft? De behöver nu samhällets stöd i sin svåra situation. Det viktigaste är att inte händelsen resulterar i främlingsfientlighet. SD, AfS och NMR måste förbjudas.

  Socialdemokratisk socialarbetare

  • Och dessutom kärleksbomba hela händelsen, ”alla ska med” ”vi bygger inga murar”” man ställer inte grupper mot varandra” Hälsar sosseregeringen!?

 199. Denna pajasen var ju med och satte fröet till det samhälle vi nu har! Nu har han fått skörda! Så njut av skörden i fulla drag! :)))

 200. Är 18-åringen känd av polisen sedan tidigare?
  – Nej det kan jag inte påstå, säger Kjell Olsson.
  Påstå???? Borde vara: Javisst och så fort den jäveln är fast sitter han inlåst i väntan på utvisning på livstid!! Eller?

 201. Kan ju börja med att dra in alla bidrag för den ”familjen som GM tillhör”…. Men inte att tänka på…….. Va fan ska dom här att göra när dom inte ”trivs”…

 202. Deet är sorgligt att detta måste hända för att folk ska öppna ögonen.Likartade brott, våldtäkter, osv händer hela tiden men föresprokare för mångfald vägrar inse detta (”fake news” det där händer nånannastasns, osv) tills de själva eller nära släkting drabbas. Sorgligt som sagt.

 203. Spännblattar som söker bråk är ett jävla otyg. Vad är det för fel på dem? Att lägga pussel tillsammans med någon batikhäxa lär inte ändra deras beteende, det inser nog även brottsoffret/multikultivurmaren som gjorde ett tappert försök med dialog innan knogjärnet träffade nunan. Lärorikt.

   • Jesus ord. Jesus sa också att man ska be för dem som förföljer en, att hämnden är faderns och att man skall se upp för fär falska profeter som kommer efter honom.
    Jag undrar dock vad Jesus hade tyckt om Islam?

 204. Nu börjar det sippra fram mer uppgifter. Tydligen var det ett gäng som ”förbjöd svenskarna (de två pojkarna med respektive flickvänner) att beträda svensk strand. De svarade PK-korrekt att de inte ville ha nåt bråk och avlägsnade sig från stranden. Men det räckte inte med det för gänget förföljde dem. Istället för att ringa efter polis (som förmodligen aldrig hade kommit) ringde de efter sin (!) pappa. Resten står i artikeln. Sverige utan ett SD ser ut så här.

 205. Fjånarna kommer att fortsätta ”kämpa” för mångfald dom är så pass hjärntvättade det ser man på hustruns text

 206. Man kan nok si at han fikk betale for sin uforstand. Man skal være over gjennomsnitts sveiseblind for ikke se hva mangfold fører til, bare det blir mange nok. Dette har vært synlig i mange år i Sverige, så hvorfor noen fortsatt kjemper for et flerkulturelt samfunn kan man spørre seg om? Hvorfor forakte sin egen rase så høyt at man vil utslette den?

 207. kämpar för mångfald?? hahahahah.. tja.. en käftsmäll får honom då att kämpa för sv. ist.. man får väl ta o tacka grabbarna!!!

  1 done 3000000 to go.. hehehehe

LÄMNA ETT SVAR