LÄS gifte SD-riksdagsmannens SEXCHATT – kritiseras för ”dickpics” till kvinnor
Arkivbild/Faksimil

En riksdagsledamot för Sverigedemokraterna kritiseras för att ha skickat bilder på sitt könsorgan och filmer på sig själv när han onanerar till olika kvinnor. Enligt partiledare Jimmie Åkesson utreds nu händelserna.

SD-politikern valdes in i riksdagen i samband med riksdagsvalet 2018. Enligt uppgift till Samnytt började han nästan direkt när han valts in i riksdagen att sexchatta med olika kvinnor, trots att han är gift och har flera barn.

Bland annat skickade han bilder på sitt könsorgan och filmer när han onanerar till olika kvinnor. En film, som Nyheter idag var först med att uppmärksamma, uppges vara inspelad på partiets riksdagskansli.

Skärmdump

SD-kvinna slog larm

En kvinna som tidigare varit medlem i Sverigedemokraterna berättar för Samnytt att hon slog larm till partiledningen redan i januari förra året, så snart hon fått kännedom om SD-toppens agerande.

– Det är högst olämpligt med tanke på hans maktposition, säger kvinnan till Samnytt.

Men det besked kvinnan fick från partiet var att SD-politikern inte gjort något olagligt.

Minst en kvinna uppges ha fått bilder skickade till sig, trots att hon inte velat ha några. En person beskriver SD-politikern som ”ett äckligt kryp”.

Åkesson: ”Väntar med att tycka”

I andra fall har kvinnorna inte haft något emot att sexchatta med SD-toppen.

Enligt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har ledningen för partiets riksdagsgrupp kontaktat riksdagsmannen för att prata med honom.

– Jag väntar med att tycka någonting tills jag vet mer, säger Åkesson till Aftonbladet.

Samnytt har sökt såväl SD-riksdagsmannen som Sverigedemokraternas presstjänst.

Faksimil
Faksimil

Faksimil

Faksimil
Faksimil
Faksimil

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Mattias Albinsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.