Linnéa Claeson föreläser för Försvarsmakten – obligatorisk för personalen

Delningar

Aktivisten Linnéa Claeson, som nyligen utsågs till årets jurist trots att hon saknar juristexamen, ska på fredag föreläsa för en enhet på Berga.

”Fredagen bjuder på föreläsning av Linnea Claeson. En obligatorisk föreläsning för samtlig personal på Berga. Jämställdhet javisst, men helt fel person”, twittrar en person med insyn.

”Missförstå mig rätt, jag är som jag skrev ursprungligen för jämställdhet. Det har jag inga problem med. Självklart ska alla oavsett kön ges lika förutsättningar. Dock anser jag Claeson vara extrem i sitt sätt, därav olämplig”, skriver personen vidare.

Samma individ rättar senare uppgiften om att föreläsningen skulle vara obligatorisk för samtlig personal på Berga – den är obligatorisk men bara för en specifik enhet.

LÄS MER: Aktivist utan juristexamen utsedd till årets jurist: ”Det känns roligt och lite busigt”

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

210 KOMMENTARER

  • Det hade varit passande om hon började med att pratat moskéerna om att kvinno och män skall stå på alla 4 i samma rum. Troligtvis hade inte dessa sexgalningar till män klarat av den åsynen.

 1. jisses,, tur att jag avgick i god tid, stakars satar som nu måste genomlida hjärn tvätt efter hjärn tvätt..befarar dok att snart sätter soldaterna pipa i munnen och blåser av.

  • Det är väl planen. Första avskaffar Reinfeldt värnplikten, så att det inte ska finnas vapenföra män i Sverige.
   Sen återinförs en halvmesyr som är så PK att den inte duger något till.
   Så förhindrar man att en stark militär återinför demokrati i ett land som havererat.

 2. Det är väl i linje med ÖB:s Regnbågs-politik.
  Själv var jag i Försvaret innan ÖB var Byxmyndig.
  Från början hette det ”Krigsmakten” , sedan ” Försvaret” och nu
  ” FJOLLMAKTEN !

  • Det ligger mycket i det… ”kapten klänning” på slagfältet, bara tanken får mig att gapskratta.

   Bara för att förtydliga mig själv. Jag har inget emot kvinnliga soldater eller officerare. De fyller en viktig funktion och är oftast goda soldater, men vänster pride hbdq människan, inte allt för sällan en äldre officer som tänder på småpojkar då jävlar.

   När jag var på förband senast, var ”kapten klänning” ett skällsord. Nu norm tydligen…

 3. Det här är vad jag vet en person som håller på att bråka och provocera på internet. Vad i helvete skulle var intressant för försvaret att höra om det?

 4. Klart det är obligatorisk, tvingande närvaro. Hur ska de annars få någon förutom den feministiska vänstersekten att närvara?

 5. Vad ska hon säga ?
  Till soldater som skall döda eller dödas i strid ?
  En rejäl omgång stryk , skulle hon ha , om hon visar sig inför Trupp !

 6. Utse henne som HBTQ Svensk ambassadör Palestina, i det ingår även jämlikhetsfrågor hos IS, BOKO HARAM, Muslimska Brödrasällskapet, även Saudi, m.fl. som visat stort intresse för jämställdhet, HBTQ frågor etc.

 7. Det första den socialdemokratiska försvarsministern Leni Björklund frågade efter när hon besökte den svenska bataljonen i Kosovo: ”Var har ni jämställdhetsplanen”!!!
  Så det är intet nytt om vad som är viktigast för socialdemokraterna, när det gäller försvarsmakten!!!!!!

 8. Nästa obligatoriska föreläsning blir av någon höna som bytt ut sitt ursprungliga kön och med tveksamma vetenskapliga metoder gjort sig till någon form av hybrid. Kanske militären skall göra en actionfilm där en tjej byter kön till man och blir värsta grymmaste soldaten som dödar alla fiender.

 9. Om nu polisen är urusel, vad ska man då säga om försvarsmakten? bara att ens beskriva det som ett försvar är skrattretande.

  Skulle främmande makt vilja anfalla soptippen vi lever i, så skulle det övertagandet handla om timmar.
  Här finns ingen beredskap för några skarpa lägen, bara en massa genusfjolleri på alla plan.

  Bara att bjuda in henne säger allt.

 10. Jämställdhet i all ära men behövs det verkligen föreläsningar om det på Berga, jag menar borde det inte vara mer befogat att hålla denna föreläsning i landets alla muslimska helgedomar och då även göra den obligatorisk för alla som är medlemmar i den berörda församlingen?????
  Men som vanligt så väljer statsmakten att lägga resurserna där risken för att stöta sig med någon eller några grupper i samhället är som minst!

 11. Jag har hittills pläderat för att Försvaret behöver mer pengar för att fungera men nu är det slut med det. Har man pengar till detta trams är det bara att kasta in handduken även när det gäller Försvaret. Pengar som borde användas till att stärka Försvaret spenderas rakt ut i sjön. Att vi har en ÖB som springer och skämmer ut sig i Pride gör inte saken bättre. Är det för övrigt där som ÖB och Linnea funnit varandra?

 12. Det är precis denna typen av obligatorisk hjärntvätt som gjort att jag inte längre är yrkesofficer.

  Skiten började redan 2004 med obligatorisk utbildning i värdegrunden. Jag oponerade mig redan då emot utbildningen. Ingen ska bestämma över min åsikt.

  Jag är trotts min ungdom så gammal att jag lärde mig Voltaires fras, ”jag ogillar din åsikt men är berädd att dö för din rätt att uttrycka den” vilket är precis därför jag hatar åsiktsförtrycket och mobbingen som byggs upp mot oliktänkande (allt för ofta sanningssägare)

 13. Precis sånt här som gör att jag aktivt väljer att inte gå med i hemvärnet. Skiter saker och ting sig så blir det en lokal milis istället för de kommer att uppstå vare sig staten gillar det eller ej.
  Försvarets tjafs om värdegrund och ”allas lika värde” kan de stoppa upp där sol och måne aldrig skiner.

  • Ja 3 av 4 navigatörer på Helge Ingstad var kvinnor 🙂
   Argentinska ubåten som förliste och som dom nyss hittat hade en kvinnlig kapten.
   Jag har inget emot kvinnor, dom kan vara lika bra navigatörer och kaptener som män, men när dom får jobbet endast pga deras kön så är det nått som är helt galet.

   • Kvinner er det eneste kjønnet som kan få barn. Det har alltid vært argumentet for et mannlig forsvar. I dag bestiller homser og enslige kvinner surrogatifødsel fra en tredje kvinne. Jeg regner med at man snart kan føde barn i rugekasser og klone dem. Da blir menn og kvinners plass i samfunnet likestilte .

 14. Nyss åkte en transa ditt för barnporr, över 13000 bilder och 200 filmer. Han var försvarsmaktens representant under homofestivalen Pride.
  Sen kryddar vi med lite tokfeminist.
  Så har vi Sveriges försvarsmakt 2018.
  Folk som är rädda för Putin har fortfarande inte fattat hur sinnessjukt det svenska samhället har blivit.

 15. Vem som helst kan kallas sig polis, advokat eller jurist i Sverige. I dag är jag polis i morgon advokat… Det är en ”mänsklig rättighet” att kalla sig för det man vill.

 16. Svenska feministiska försvaret som kör på en tanker med ett örlogsfartyg bemannat av hens. Säger allt. Lägg ned skiten.

 17. Det finns tydligen hur mycket skit som helst i det svenska värdegrundsträsket, är det inte HBTQ, ”allas lika värde” och ”man ska inte ställa grupper mot grupper” så är det jämställdhet!
  Hur vore det att hel ge faen i tramset och ta tag i riktiga problem som mord, skjutningar, gruppvåldtäkter och islamistiska terrorister som gömmer sig i vårt land istället för detta eviga jävla trams!!!!!!

 18. Allas Lika Värde !
  Det är den falskaste MYT som finns idag !
  Avancerat PK-Svammel !
  På ren Svenska ; SKITPRAT !

 19. ”Obligatorisk”. Så heter det alltid i DDR Norra när man på förhand vet att inte en jäv-l hade dykt upp frivilligt i DDR Norra.

 20. ÖB tramsade bland transor. Vår försvarsmakt och regering anlitar aktivister som denna Linnea, Arnstad och Oksanen. Jag välkomnar någon främmande makt som vill ta över skiten.

 21. Jag undrar vad ÖB håller på med ?
  Uppgiften är att försvara vårt Land.
  Inte att BÖG-Certificera Försvaret, pga sjuka Politiker.

 22. Innan värdegrund-floskeln tog kommando över folks hjärnor kunde en sådan pajas på sin höjd få ställa sig på scen för att roa med sina imbecilla påhitt. Nu har vi i stället en värdegrund-fördummad mångfald av ignoramus upphöjda till experter med kompetens att ”föreläsa”.

  • Enligt Försvarsmakten: ”Alla som är verksamma i Försvarsmakten ska uppfylla kravet på att leva enligt värdegrunden såväl i som utanför tjänsten”.

 23. Vore bättre om försvaret la resurserna på att bygga upp försvaret som idag näst intill är obefintligt.

 24. Feminister ska inte få föreläsa om jämställdhet och lika rättigheter för de är inte för något av detta. Deras mål är att krossa kärnfamiljen och genom det slå sönder det västerländska samhället.

 25. Sverige slutar aldrig att förvåna. Försvaret ska satsa sina små resurser på vapenmakt och högaktligen ge blanka f-n i att vara del av den genusindoktrineringe som pågår i alla delar av det svenska samhället. Det är ytterligare ett
  gravt sjukdomstecken för det svenska samhället, i nivå med statsstödd konst till maskar och skalbaggar. När når dårskapen botten?

 26. Örlogsbasen Berga, eller Helikopterdivisionen som den också kallas har en politisk inriktning åt vänster då de medvetet bjuder in en hårdför vänsteraktivist att tala om jämställdhet.

  Vad vill befälen med detta utom att visa sin egen politiska korrekta svaghet? Vill dom skrämma Putin att inte inta Sverige, som vissa hävdar han har planer på?

  Svenskt försvar är helt i händerna på vänstern genom rödgrön regering och en överbefälhavare som ser försvaret krympa till ett miniförsvar som vid angrepp utifrån kan försvara Sverige på en plats en vecka i taget.

  Men angreppet kommer inifrån landet. Från vänster. Med Linnea Claesson och övrig vänster samt borgerlig ny-vänster. Samt från unga vapenföra män i flyktingströmmarna…

  • Kärring-väldets tillbakagång har börjat. Kolla artikeln om meetoo-rörelsens effekt på Wall Street. Nu undviker männen kvinnor allt mer för att inte riskera att bli falskeligen anklagade.

 27. Ja det är lite busigt att bete sig som en sinnessjuk. Det får man hålla med om, men vad tillför det mänskligheten ?

 28. Aktivisten Linnéa Claeson Kvinnans svar på den tidigare bluffen Refaat El-Sayed som heller inte hade någon examen

  HUR KAN FÖRSVARSMAKTEN BERGA BJUDA IN EN AKTIVIST ????

 29. De unga, erfarna flickorna har svar på alla livets gåtor. Vad vore vi utan dem? De vet och kan bäst, så vi andra tiga i församlingen, eller?

  • Men börjar det blåsa så skriker de gällt och förväntar sig att en gammaldags man (en fadersfigur) skyndar till och ställer allt tillrätta.
   Det finns en bra textstrof i nån låt (tror tyvärr att nån kommunist har skrivit den men den är bra iaf) som definierar mannen enligt: …som håller huvudet kallt och hjärtat varmt… Den tycker jag är sinnebilden av en riktig man och är något man försöker sträva efter så gott det går i detta arma samhälle.

 30. Föreläsare, vänster/liberaljournalist, vänster/liberalpolitiker, jurist och ’expert’ är den sortens flumjobb som vilken idiot somhelst kan tjäna pengar på.
  Enkla jobb för alla nyanlända helt enkelt!

 31. Försvarsmakten är en verksamhet som numer lägger all fokus på värdegrund, genus, Pride-paraden och att rekrytera och behålla personalen. Att utöva extremt våld, insamla information till statsledningen, försvara rikets gränser mot yttre fiender mm kinetiska aktiviteter är en bisak. Det bär mig emot, som patriot och med erfarenhet från Försvarsmakten, att säga, men jag kan inte rekommendera någon tänkande individ att göra lumpen så länge fokus är ur fokus. Men om transsexuslism, värdegrundssamtal och gruppdiskussioner är din grej, kör hårt🙄

 32. Genusförsvar, herregud! Vilken tur att man inte är krigsplacerad längre. Denna halvfigur skulle behöva en vecka i den gamla hederliga försvarsmakten.

 33. Kommer den dubbelkönade pedofilen ifrån försvarsmakten att närvara ? Han som var representant för ”försvaret” vid Pride 2018..

  Linnea har blivit en av etablissemangets utvalda skyltdockor för allmän spridning av politiskt korrekta värderingar.

  Hon kommer att bli stormrik på det här..

 34. Det tragiska med svensk eller europeisk feminism är ju att man uteslutande vurmar för unga testosteronstinna män, från – ur vårt perspektiv – dysfunktionella kulturer. Hur ska man begripa denna perversitet av den ursprungliga feministiska rörelsen.

 35. Men så trevligt för Linnea.
  Vi får väl förvänta oss att Linnea frågar sig hur det ser ut med jämställdhetsplanen hos kustjägarna/ A-dyk för de som rekryteras till de tjänstgöringarna. Kvotering behövs?
  Förväntar mig att Linnea Claesson lämnar rapport efter sin föreläsning vi skattebetalare finansierar.

 36. Feminism = jämställdhet mellan könen = 100% makt till feminister
  Islam = mångfald = 100% islam
  Kommunism = makt till folket = 100% makt till den politiska eliten

  Det finns likheter mellan de totalitära ideologierna

 37. Vet ni vad? Med tanke på dagens försvarsmakt (och polis med för den delen) så tror jag denne ”feminist med den där busiga och roliga hårfärgen och som utsätts för sexuella trakasserier så fort hon lämnar dörren” kommer och bli väldigt uppskattad av de anställda på Berga. Dagens soldater och poliser i Sverige är icke av samma karaktär, maskulinitet och naturliga patriotism som det var för ca 30 år sedan.

  Jag tycker de förtjänar varandra och de kan gott hållas. I det Sverige jag tror på borde Kent Ekeroth eller Gustaf Kasselstrand hålla ett motivationsseminarium. Vi är icke där än. Under tiden kan alla sojapojkar och inkvoterade tjejer i uniform lyssna på sin lilla feministprinsessa. Jag tycker det är ganska naturligt med tanke på dagens Sverige och vad män i uniform har frivilligt valt att bli.

  • Det finns sa fa personer som tanker som dig sa kasta inte skit. De flesta kvinnor som ar soldater ingar nog i den gruppen som had gillat din asikt. Men nu spyr du pa dem. Det ar civilanstallda idioter som bjuder in patrask till talare. Typ Staffan Dopping som var informtionsdirektor pa forsvaret.

   • Då tycker jag du skall studera en pridetåg först. Ta reda på många soldaters åsikter, vad de röstar på osv. Du har fel.

    Men ifall det skulle uppstå spontana protester från många anställda i FM i uniform mot inkvoteringar, genusperspektiv, feministiska föreläsningar, mångfald och avskyn mot patriotism så skulle jag hålla med dig.

    • Jag kan nog halla med om att de ar hjarntvattade, men skulle faktist tro att kvinnor som gor vapentjast ar mer stridisar an ditto man. Men jag kan ha fel.

     • Kvinnor som tillåts göra vapentjänst och vara poliser är starka tecken på en nations förfall, dekadens och manlig feminisering. Män som icke instinktivt reagerar på detta har fel på sina hormoner, dvs majoriteten av polis och försvarsmakt. Jag är ledsen min vän, jag vet att ni är välmenande, men försvarsmakten tillsammans med polis och läraryrket är en Sveriges mest förnedrade och förödmjukade yrken, det som skall vara en nations stolthet och viktigaste spjutspets.

      Ni nämner hjärntvättad. Kanske har ni rätt, men jag tvivlar starkt. En vuxen man av svensk härkomst som försvarar dagens politiskt korrekthet och röstar blått, rött eller grönt samt välkomnar genus och annat dravel inom polis och försvarsmakt är icke hjärntvättade. De vill ha detta och är lojala medlöpare.

     • Jag ogillar genus och identitetsnack. Jag bryr mig on invidivider. Om en tjej eller bog vill bli soldat sa skall hon/han testas pa samma satt. USA har kvinnor i armen och jag hor inte nagon saga att det ar ett tecken pa dekandens och manlig femininisering. Kvinnliga poliser kan ibland klara jobbet battre, tex for att ta hand om valdtaktsoffer. Det ar snarare tecken pa en maskulinisering av en kvinna eller bog om de valjer traditionellt manliga yrken. Jag tycker inte alls att forsvaret skall ga i bogparader. Bogarna skall sjalva inte gora nagon storre grej av det hela. De tjejer som vill bli soldater och de pojkar som vill bli halla pa med smink har sakert andra nivaer pa sina hormoner. Samhallet skall hjalpa dem.

      Sverige. 80% rostar pa 7 klovern. 20% rostar pa SD, som ar nationalism-light. Hur manga rostar pa nagot mer nationalistiskt? Kanske 0.1%. Du maste lagga dig pa en niva sa du kan atminstone fa 33% av svenskarna bakom dig. Sa tagga ned lite. Kompromissa dar det gar att kompromissa.

     • Du tycker väldigt mycket men du har inget fakta alls eller kännedom om verkligheten. Du skriver väldigt ytligt och emotionellt. Du är således en kvinna. Jag skulle kunna övertrassera denna kommentarsfält med källor,vittnesskildringar, statistik, lägre krav, dålig moral, belägg och forskning som bevisar hur mycket misslyckanden, katastrofala resultat, skandaler, miserabla gruppdynamik, ohållbara förhållanden, snusk och dekadens och fjäsk och förmåner som skett inom det militära och framförallt inom det amerikanska just pga av att kvinnor får vara soldater.

      Jag skulle kunna dokumentera så många fall inom polisen vilka förnedrade misslyckanden, gigantiska misstag, gravt livsfarliga beslut och helt pinsamma ingripanden som skett just pga kvinnor får vara poliser samt vilket respektlöshet de bemöts med just för att de är kvinnor. Du har icke hängt med där alls. Du har icke det minsta av elementära kunskaper om biologi, psykologi, subtila signaler och prestationer.

      Gällande våldtäkter. Om det är din enda anledning att kvinnor skall vara poliser så kan man ha en speciell terapitrupp med kvinnor ifall det är ett våldtäktsfall. Men ditt exempel är pinsamt. Om det är starka och kraftiga män som brottslingar ska det då vara män som ingriper? Tyvärr kan man icke skräddarsy brottsliga handlingar eller beställa poliser beroende på situation som man vore på restaurang.

      Som sagt, du har ej en susning. Kvinnor skall jobba på dagis eller inom vården. Soldat och polis är för män. Förstår man icke det har man problem med sin egen osäkerhet, komplex och verklighetsförankring. Pinsamt. Usch.

     • Uppenbarligen är du inte intresserad av att bygga en koalition för ändring. Du kanske har rätt i sak, men du kommer aldrig att övertyga många i Sverige.

     • Jag har rätt i sak och i allt. Det är skillnad mellan män och kvinnor och det är skillnad mellan folkgrupper och etniciteter och kulturer.

      Att hålla en nation trygg och säker. Att gripa in mot brottslingar och vakta nationsgränser eller vara bered på att dra ut i krig är mannens plikt och naturliga ansvar. Måste man behöva övertyga folk det så är det fel på folket och dess hjärntvätt sitter djupt.

      Kvinnor vårdar och tar hand om. Män vaktar, strider och skyddar. Så funkar naturen och man blandar icke kvinnor och män för svåra uppgifter som krävs mankraft, samarbete och styrka.

      ”We sleep soundly in our beds because rough men stand ready in the night to visit violence on those who would do us harm”

     • Naturligtvis finns det skillnader mellan man och kvinnor, men skillnaderna inom respektive grupp ar storre. Platsar inte en kvinna som stridspilot sa har hon inte dar att gora. Vi vill naturligtvis ha rough men i polis och militar. Men du kanske vet att fore identitetsvanstern tog over sa betydde men bade men and women.

      Det finns stora skillnader inom gruppen man. Jag har en elitsoldatutbildning fran min varnplikt och du kanske var infanterisoldat. Vi har alla olika forutsattningar. Ted Gardestad skulle inte ens platsa som kanonmat, men han kunde kanske sjunga for trupperna.

      Du vill skapa konflikt och verkar ha lite samma aggressiva, intelligensbefriade debattstil som manga MENA invandrare, bortsett fran att du kan din svenska. Daremot upprepar du ditt budskap till leda.

     • Som kvinna har du fått din utbildning pga politska påtryckningar, icke pga din kompetens. Så fort man ser en kvinna i en uniform dör hela respekten för enheten och plutonen. Du bidrar till det. Det kallas naturlig instinkt. Du och dina feminiserade manliga kompisar i ditt forna förband är så domesticerade att ni kan icke se skillnad mellan det naturliga eller onaturliga.

      Det finns flera fall av katastrofala landningar inom det amerikanska flygvapnet t.e.x av kvinnliga stridspiloter just för att de icke klarar det emotionella trycket.

      Det finns nioåringar som kan köra bil, ska nioåringar få ta körkort och ge sig ut i trafiken bara för att de klarar uppkörningen? Så resonerar du.

      Inom säkerhet, militär och polis tar man det säkra före det osäkra precis av samma anledning man har åldersgräns för körkort.

      Kanske kan en kvinna klara ett jägartest -dels beror det på att alla krav inom det militära har sänkts till absurdum just pga kvinnor aldrig klarar dem! – men det finns andra faktorer inte bara fysiska. Dessa vägrar du förstå eftersom du är curlad i ett feminiserat och svaghetsdyrkande samhälle. Du är en del av problemet. Män skall vara i manliga miljöer. Kvinnan i kvinnliga.

      Ja, på en punkt har du rätt. Det är nästan bara invandrare som förstår att kvinnor icke hör hemma i uniform. De flesta svenska män har blivit så feminiserade och skrämda av pk-maffian så de vågar inget annat.

      Att se en kvinna i polisuniform är så pinsamt, ännu värre är det när hon skall gripa någon. Kolla alla dessa youtubeklipp som visar hur katastrofalt det är.

      Du kan ju även fråga dig själv varför poliser och soldater i Sverige bemöts med sådan respektlöshet, får icke en krona av sin egen stat samt har så svårt att locka folk att ta anställning? Ingen tror på det längre. Det är en inkvoterad lekstuga för feminister och pk-tomtar.

      Att du ens tilläts göra värnplikt är tragiskt. Du skall jobba på dagis eller inom vården.

     • Du låter som en matros som förläst sig på någon altrightare. Skönt att IS i stort sett är borta. Sluta argumentera anonymt. Det lär finnas 10,000 människor med din syn om man inte räknar unkna invandrare. Du måste ut på barrikaderna och tala. Så bygg lite muskler och gå sedan ut och kungörelse ditt budskap. Vem vet, det kanske går hem

     • Sade den inkvoterade kvinnan i brist på annat som själv sitter anonymt på nätet. Muskler och militär utbildning har jag redan och till skillnad från dig så förtjänade jag det själv utan handikapp från den könslösa staten. Du tog en plats från en man.

      Glöm aldrig att du aldrig varit soldat och kommer aldrig bli. Du fick en uniform pga politiska påtryckningar.

      Till sist (detta skall bli intressant), anser du att transsexuella skall få göra militärtjänst och jobba som polis i Sverige? Om de klarar testerna så att säga? Om en man är polis och bestämmer sig för att göra ett könsbyte och ändock klarar testerna (som redan är så låga för att kvinnor som du skall klara dem) skall han få fortsätta jobba som polis? Svara på båda är du snäll.

 38. Kan tänka mig att det är kustjägarkompaniet på Amf 1 som ska drillas i värdegrund och hur feminism ska tas med i beräkningen vid ett eldöverfall eller plutons strid eller dylikt… Det är modernt och helt moderiktigt i snurr Sverige idag.

 39. Nästa språkrör i MP.
  Varför sabbade du din handbollskarriär i Danmark Linnea ?
  Du hade gjort mera nytta där, än att fixa en massa motståndare här

  i ditt nya kall !
  Linnea, du är en ung vacker intelligent och mycket kompetent
  handbollsspelare !
  Håll dig Långt borta från POLITIKEN !

 40. Linnea ar mer intelligent an hon ser ut. Dock ar hon djavligt sjalvgod. Hon kommer att sno en mille skattepengar pa sina foredrag. Sedan kommer on att falla i glomska. Nagot forsvar finns inte kvar sa det spelar val ingen roll vilka foredragshallare som kommer.

   • Kvinnan har fargat haret och far uppmarksamhet under ett ar eller tva. Hon sager saker som att man skall inte mobba och man skall inte behandla kvinnor som object. Det kan alla stalla upp pa.

    Kritisera henne inte for utseende. Sag att hon har ratt (i stort) och vand argumenten. Anvand hennes argument for att attackera MENA kulturen. Producera memes som har Linnea citat pa bilder av burkakladda kvinnor eller annat kvinnoforakt i MENA.

   • Bland identitetsvanstern sa verkar hon vara mer intelligent an de flesta. Onskar jag skulle kunna saga att hon ar en korkad subba, men det ar hon inte.

  • Det är en sak att vara smart, en annan att vara intelligent, och en tredje att vara klok. Hon må vara smart och kanske också intelligent men KLOK är hon INTE.

   • Ratt. Sverige dyrkar ungdom. En 35 hjarndod Ullenhag vet allt om invandring. En 25 aring som ser harligt lesbisk ut maste ha nagot viktigt att saga om tillit. En 15 aring som ser spannande mongoloid ur maste ha en djup insikt om miljon. Klokhet och ungdom hor inte ihop.

    • 15-åringen är ju Jesus efterträdare! Det har en ”församlingsherde” jonas persson i Limhamn informerat
     Svenska Folket om. Nu lär han vara ute och söka DNA
     för att bekräfta släktskapet. Politikerna väntar otåligt på
     resultatet.

 41. Pansargeneralen och ”historikern” Henrik Arnstad kommer snart att föreläsa om att alla som inte är vänsterblivna är nazister.

 42. Bara att luta sig tillbaka, sätta sig långt bak i föreläsningssalen, stoppa några små lurar i ögonen och lyssna med ett kvarts öra..
  😉

 43. Så avskyvärt…jag skulle vägra…hellre få sluta..//..kanske skulle jag fega ur och skylla på sjukdom…huvudvärk.//..Hur som helst…den personen skulle jag vägra lyssna på .

  • Känner flera som lämnade Försvarsmakten pga konstiga beslut inom utbildningarna. När inget befäl bryter in pga ”rasistångest” när en samling muslimska värnpliktiga lekte Ryska leken” med skarpladdade vapen lämnade två svenskfödda soldater ”lekstugan” samma dag!
   ÖB är utsedd av Sossarna!

 44. Ytterligare ett bra exempel på ’väl använda skattepengar’ i ’det nya kulturberikade och spännande Sverige’ !
  Hur mycket betalar den s.k. Försvarsmakten till den okvalificerade Regnbågsfärgade Feminist-Kommunist-Häxan för att höra på hennes skitprat ??

 45. Medvetet försök från militära ledningen att påverka och indoktrinera svenska militärer till att tänka mer feministiskt och att våra militärer ska bli mer positiv inställda till vänstersocialitiska liberala åsikter och mer negativt inställda till SD.Hjärntvätt är vad detta handlar om. Punkt!
  /CC

 46. Hur ska man kunna ta en sådan person och det hon säger på allvar då hennes enda ”meriter” är att hon är ung, kvinna och att hon inte erkänner att det är invandrarmännens hat och förtryck av kvinnor och flickor som resulterar i våldtäkter och mord?

 47. Linnéa Claeson kanske får erbjudande från den rödgröna regeringen och av C och L att bli Sveriges nästa kulturminister. … eller kanske blir hon försvarsminister?
  /CC

 48. Det känns konstigt att inte veta vad man ska försvara och varför? Före EU-inträdet var det så tydligt… men vad ska man försvara idag?

  Utraderingen av allt svenskt och sina egna barns enorma utmaningar?

  • Gränserna skall vara öppna likaså de kvarvarande välfärdssystemen. Det finns inget mer att inta för en främmande makt. Dessutom kan det bara bli bättre om Putin eller Trump intog tidigare Sverige.

 49. Bara i Sverige kan dåliga frisyrer bli hippa kändisar och ”kloka medmänniskor”!!!!!! Ha,ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 50. Återigen slösas det med skattemedel och i en myndighet som säger sig ha begränsat med medel, Försvarsmakten.

  Fienden får vänta, Försvarsmakten är på kurs.

 51. Linnea Claesson ska föreläsa för försvarsmakten och Ernmans 11-åriga dotter Greta skulle träffa höjdarna i FN och tala om för dem hur de ska sköta sitt jobb.
  Klart det blir mer och mer konstigt i världen.

 52. Att tvinga hela försvarspersonalen att höra på denna fruntimmar är löjligt. Däremot kunde Försvaret hota soldater och personal som är odisciplinerade eller trädskas med en två-timmars föreläsning med henne. Då antar jag att till och med de värsta förbrytarna skulle strax hålla käft och börja följa order….

 53. Skulle tex Kent ekerot beviljas föreläsa ochså? nä knappast. Det handlar om omprogrammering av alla unga människor, ju yngre, ju lättare.

 54. Den här tanten Linnea är en rikslikare i den värdefulla lådan med propaganda-
  verktyg som den vänstersjuka majoriteten av svenska politiker behöver för att
  tala om för Svenska Folket att ni, som inte tycker som vi ,skall läras förstå vem
  det är som bestämmer och vilka som har rätt att yttra sig.
  Först skall vi se till att Svenska Folket lär sig hålla käften. Sen skall vi se till
  att Folket fråntas rätten att rösta. De som är emot denna utveckling skall vi
  se till att straffa hårt, avregistrera som medborgare och inte ha möjlighet att
  överhuvud taget synas som del av samhället.
  Pol Pot, lärde oss metoderna och hur vägen till framgång startar. Nu börjar
  upploppet där segern är vår och våra motståndare tillintetgjorda.
  Våra Nationalhjältar in i framtiden är palme, fredrik och svetsarn samt alla
  deras hängivna soldater i stödet för det lyckosamma utfallet.

 55. Linnea har verkligen katapultats in i maktens finrum. PK- medias favorit verkar hon iallafall vara. Slår vad om att hon läser varenda kommentar under denna artikel. Man kan ju hitta något att lägga ut på sin blogg.

 56. Var hon inte handbollsspelare också? jag menar för att vara riktigt förtroendeingivande har hon hållit på med idrott också.

LÄMNA ETT SVAR