Bild: Katerina Janouch

Protesterna fortsatte i Stockholm mot kritiserat FN-avtal – ”Makteliten förstör Sverige”

Delningar

Under söndagen fortsatte författaren och bloggaren Katerina Janouch initiativet att demonstrera i Gamla Stan i Stockholm mot ”makteliten som förstör Sverige”.

Den här helgen blev den tredje i följd för protesterna mot vad man anser vara en ansvarslös migrationspolitik och mot undertecknandet av FN:s migrationsramverk.

LÄS MER: BEKRÄFTAT: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

Posted by Jan C Ivan Sjunnesson on Sunday, December 16, 2018

LÄS MER: LIVE: Protester mot kritiserat FN-avtal i Bryssel

LÄS MER: Jubel när FN:s migrationsramverk klubbades igenom

LÄS MER: Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande

Opolitisk rörelse
I ett blogginlägg under veckan förklarade Janouch tydligt med att förklara att protesterna inte arrangeras av någon politisk gruppering. De här arrangemanget ska handla om folkets gemensamma röst mot makteliten.

– Vi är en opolitisk rörelse som maktens hejdukar gör allt för att splittra. För vi är folkets röst, den våldtagna flickans, den svältande pensionärens, den cancersjukes som inte får vård i tid, den som avskedats och frysts ut för att ha haft “fel” värdegrund. Alla vi som står mot den dysfunktionella makt som självsvådligt förstör vårt land, säger Janouch.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

540 KOMMENTARER

 1. Starkt! Mycket starkt! Tänk att det behövdes en liten kvinna för att få snöbollen i rullning.
  Ge den näring, protestera.
  Låt den växa, demonstrera.
  Se den vinna, rösta rätt!

 2. Jag bor inte i Stockholm annars hade jag varit där. det här behövs för att visa politikeradeln att dom kör landet mot en katastrof. Kan bara önska Katerina ett stort LYCKA TILL !!!

 3. Men medborgerligsamling har tagit avstånd från Janouch -dom tycker hon har blivit för radikaliserad i sitt språk.
  Fy fan vad lågt av dom, en samling nollor helt enkelt!

 4. Bra bra! Glöm inte gula västen bara. Det ger större tyngd om alla bär ”uniform” så det inte blir en anonym folkmassa.

 5. Bananskalmonarkin slår världsrekord i maktfullkomlighet.
  Unviker med alla stående medel ett nyval för att frångå sina vääääääärdegrunder.

 6. Inte ett ord i Aftonbladet ännu om dessa demonstrationer, jag beslutar mig därför att aldrig mera läsa den. Jag håller mina lovord.

  • Nej…men det är för att man inte kan ha löpsedlar med ” NAZISTKAOS ” …och sedan en text som är fullproppade med ; ” den ökända ” expo har klarlagt ” kopplingar till vit makt ” skinheads ” Hets mot folkgrupp ” mordlystna rasister ” , skjutningar ” och Trump !! — Kan man inte få med sånt får det vara !!

  • Expressen har och de gör allt för att koppla samman Janouch med högerextrema. Men hon bryr sig inte, hon låter sig inte tystas.

 7. Ett bra initiativ, men det måste tas till nya nivåer, långt radikalare. Riksdagen ligger ju bara runt hörnet. Varför inte blockera hela byggnaden/broarna istället? Att tala har sina funktioner, men att agera är viktigare. 10000 demonstranter istället och detta är fullt möjligt. Hindra folkförrädarna att ens äntra byggnaden.

  • Lite ”franska metoder” med andra ord….
   Fransmännen agerar rätt omgående….vid hot om indragning från EUs sida av vissa fiskevatten, då körde de omgående upp fiskbilar som öste fisk över maktens torg, …….vad skulle man tänka sig för motsvarande svenska aktioner?
   Vill inte ha några kommentarer om dumma passiva tvtittande svenskar, mello, lets dance and so om….det sänker bara självtilltron. Tänk till, att komma undan skattetrycket vi är utsatta för, kunde dra undan mattan för makten, men hur? Övergå mer och mer till ”byteshandel, tjänsteutbyte kanske….?

 8. Jag gillar de här demonstrationerna de är folkliga. Jag hoppas att de bara växer och växer tills politikerna känner sig manade att ändra sin politik.

  • -Polisen arbetar intensivt med att bryta våldsspiralen-
   personen är straffad för grova brott, har kopplingar till tidigare skjutna, alla är kända av polisen sen tidigare, har problem med impulskontrollen enl frivården.
   låter som de städar internt, låt de städa en tag till, förmodligen har bossarna insett att de inte kan ha rena psykopater i leden, de drar till sej uppmärksamhet..
   samtidigt talar detta om för oss alla andra vilka rövare som är kriminella i samhället, kusingifte i generationer brukar leda till dålig impulskontroll och kognitiv förmåga 😉

  • Läser inte Expressen eller annan PK media men jag antar att det var en nyhet om att socialen i berört område just kan stryka en bidragstagare ur registret ? Dvs en positiv nyhet ?

   • Skönt med en vettig människa som inte läser sådant skräp.
    KLICKA INTE PÅ LÄNKEN OVAN. Svenskfientliga tidningar kan fortsätta existera tack vare klicken.

 9. Kunde tyvärr inte deltaga idag pga sjukdom..hur är det, har SD fortfarande ingen representation där..? Visst ,demonstrationen är opolitisk, men det hindrar väl inte partiföreträdare som vill, att visa vilka som tar ställning för förnuftet .?

   • Nu får det fan vara nog alltså ! Skiten i riksdagen som förstör Sverige måste ut ur landet eller ner i någon riktigt mörk och djup gruvhåla där de kan sitta och begrunda sina synder gentemot landet och folket !

 10. All heder åt Katerina Janouch som vågar utmana etablissemanget med att fortsätta demonstrera mot globalisterna med Macron i spetsen. All skam åt hennes – före detta numera tror jag – parti som tar avstånd från henne. Sedan kan man undra vad de menar som tycker att vi skall skriva på för att det inte är bindande. Vd är det för stollar? Antingen är det ett bra avtal och då skall det genomföras omgående i Sverige eller så är det inte ett bra avtal och då skall vi inte skriva på. Punkt slut!!

  • Vi kan nog inte jämföra politikerlogik med den logik, som vanliga praktiska och resultatinriktade människor måste leva med.

  • Behöver man Inte skriva på så undrar jag varför de vill att länder skriver på? Retoriken är ju korkat och vi vet ju att ett avtal bkur ju bindande om man skriver under det.

  • Det fanns inget om bra eller dåligt i ordern som tant F-z fick för att sätta
   sitt namn på avtalet. Gör som ”vi” beslutat, var orden. Hen danderydarn
   har väl varit med och författat och sedan instruerats av gutterres att
   övertyga svetsarn via margattan.
   Lätt mission – men tack, (kontot krediterat).

   • Gatans parlament leder bara till elände. Vi måste vara betydligt mer organiserade. Hur många är det som ens har läst något av det de protesterar mot? Man kan börja där.

     • Janouch roll är att uppvigla. Demostrationerna skall urarta och bli våldsamma. I det läget kan makten brutalt slå ner all opposition och skylla på ”nazister” eller något annat vanligt epitet. Än så länge är det lugnt för att det är för få. När det blir många fler så finns risken att folkmassan infiltreras av fienden, som kommer att göra allt för att provocera fram våldsamheter. Klassisk metod som kallas att söndra och härska.

     • Rubriker är nödvändiga. Nu är det nästan tyst. Även negativa rubriker kan vara bra. Vad vet du om Katerinas motiv? Denna demonstrationsstart kan leda till fler och med fler deltagare. Varje demonstration kan infiltreras. Så din metod blir: låt bli att dmonstrera.

     • Jag har inte sagt att man inte ska demostrera. Tvärtom. Vi skall demonstrera och protestera men Janouch har inte rent mjöl i påsen. Dessutom måste man faktiskt ta reda på vad man opponerar sig mot. Att stå på pick-upflak och gapa och skrika ut sionistpropaganda när man säger sig vilja Sveriges väl rimmar illa. Hon är först och främst judinna och där finns hennes lojalitet.

     • ???
      Uppvigla ? Att protestera mot allt elände som händer
      VARJE dag i Sverige, är det att UPPVIGLA ???
      Vem är du ?

     • Varför ska jag se på demonstrationerna i Paris? De har ingenting med Sverige att göra, eller hur svenskar fungerar. Hade jag velat påstå att demonstrationer generellt inte påverkar, så hade jag skrivit just det.

      Demokratiska val kan i teorin påverka saker i Sverige, men i praktiken blir det enormt svårt, så nej, det var inte vad jag menade (heller).

      Det svenska folket är det största problemet för Sverige. Kan man väcka tillräckligt många av dem för att ta tillbaka landet? Nej, det kommer inte att ske (och en av anledningarna till varför demonstrationerna inte fungerar).

      Men för att vara lite mer klar (jag kan av vissa skäl inte skriva rakt ut vad jag menar): om man objektivt analyserar problemet så inser man att landet främst (kanske uteslutande) kan räddas på två sätt. 1) Landet raseras. Sker detta snabbt (betydligt snabbare än hittills) så finns det en möjlighet att inkräktarna och förrädarna lämnar landet, och då finns det en liten möjlighet att kompetenta individer kan ta över (och inte släpper in förrädarna/inkräktarna efter landet är uppbyggt igen). Troligt? Bara delen om att landet raseras. 2) Några väldigt kompetenta individer löser problemet genom att göra det klart för förrädarna att de kommer att hållas ansvariga för sitt beteende, och på det sättet tvingar bort dem från politiken/media. Troligt? Att hitta starka, kompetenta män i Sverige? Nej, så alla vakna bör planera för sitt eget väl.

     • Jag tror att det var 55000 svenskar som utvandrade förra året. Har närstående som tänker och planerar detsamma.
      Tilltron till något eller personer som kan förändra är minimal. Jag hoppas demonstrationerna kan fortsätta, bli större och få rubriker i förhoppningen om förändring.

     • Folkliga demonstrationer fick både Ceaușescu och den Tjeckoslovakiska kommunistregimen på fall. Men de var ju förstås inga konflikträdda naiva svenskar, som hellre ser på Let’s Dance, Mello och annan Bollibompa-tv än vågar trotsa ”värdegrunden” och PK-facismen.

     • Och det är exakt min poäng. Jag skiter i hur mycket demonstrationer kan hjälpa i Frankrike, Östtyskland, Tjeckoslovakien, Egypten etc. I Sverige, så fungerar de inte.

     • Ja, du har säkert rätt i din naiva tro,
      Buga och stå med Kepsen i hand !
      Klart det går åt Helv… när man är en fegis !

     • Det är lagligt att använda hjärnan till annat än att ta emot smällar med, Rasmus. Jag är realist och baserar alla mina åsikter på logik och fakta. Det funkar för mig. Känslobaserat trams lämnar jag åt tokkärringar (av båda könen, jag antar att du inte genetiskt är en kvinna).

 11. Jag pratade med en person igår, han visste inte ens om att Global Compact existerade … han sa vad är det för något !!?

 12. Och just i detta nu står tomtefar själv och håller jultal om hur bra Sverige blir om han får fortsätta bestämma. Hur många hästar i hagen har han egentligen som inte fattat att han fått kicken 2 gånger och att vi vill inte ha med honom att göra?? Han har förstört nog!!

  • Att just han dessutom pratar om en handlingskraftig regering blir bara så otroligt patetiskt. Inte under någon annan Svensk regim har samhället rasat ihop så mycket på så kort tid

   • Är nog knappast någon ledare med landet i fred som ställt till så mycket problem som Löfven.

    I krig är det ju en annan sak.

   • Löfven och Reinfeldt delar nog första plats på pallen. De är båda två guldmedaljörer i hur man raserar ett land i raketfart.
    Bägge skulle spärras in i en djup, mörk, kall och fuktig gruvhåla på obestämd tid.

    • Palme är den som har förstaplatsen för det var han som grundlade allt eländet med dom två är absolut nästföljande. Låter som lämplig vistelse för dom….

 13. MED (Medborgerlig samling) hatar Katerina Janouch. Jag gillar henne. All opposition är bra så länge det står på svenskarnas sida och det gör hon. Om inte annat skapar hon debatt och det är alltid bra.

 14. Idag är det svenska folket o svenska medborgare mot det
  politiska/mediala eteblissemanget o islamister.

  Aldrig har Sverige varit utsatt för ett sådant fruktansvärt maktmissbruk som svenska politiker o deras media utsätter landet o samhället för idag, genom en helt konsekvensbefriad islamisering.

  • Det är inte bara politiker och media som missbrukar makten. Det sker även i alla myndigheter och av privata organisationer som genomför en agenda som det får betalat av skattepengar för att utföra. Sverige är så genomkorrumperat att vi bara kan ändra det två två sätt. 1) Antingen kör vi landet totalt i botten, eller 2) måste vi införa ministerstyre så att en vald regering kan gå in och sparka alla olämpliga och korrumperade tjänstemän och ta bort allt totalt onödigt skit i alla myndigheter.

 15. OT: Löfvén håller just nu på med ett ”hatespeech” mot meningsmotståndarna till socialister/ kommunister. Han står i Avesta och påstår att landets opposition kommer att sätta folk i koncentrationsläger och ännu värre.
  Hans framträdanden blir mer och bisarra. Att han håller på att tappa greppet om landet ( i Avesta,som i många andra kommuner gick SD framåt och sossarna bakåt) gör honom uppenbarligen panikslagen….

 16. Tänk om en person i en familj ( far eller mor ) plötsligt bestämmer att : ” vi skall dela med oss ”!!! Bjuder in helt okända att bo & sova , tar in främlingar som är våldsamma och har smittsamma sjukdomar . Ger bort familjens besparingar till främlingarna –men när den vettige maken och barnen/resten av familjen protesterar och påpekar att deras ansvar är endast hos familjen –Så skulle dom mötas av ett besinningslöst våld från ett hänsynslöst gäng som kallar sig ” Dom Goda Poohlisterna ” —

  I en familj hade socialbyrån osv. väl till sist ingripit , den knasige föräldern hade tilldelats God Man .

  Men nu är allt så mycket värre !!

 17. Katerina Janouch

  Tack för ditt agerande! Detta diffusa ramverk skall inte accepteras!

  Vår ”demokrati” tål
  inte att vänstersocialister agerar utan riksdagen har sagt sin ing. -Jag citerar en av de stora ländernas premiärminister, Scott Morrison,
  ”Överenskommelsen misslyckas att på ett adekvat sätt skilja
  mellan personer som kommer in i landet olagligt och de som kommer till landet på
  rätt sätt, särskilt med hänsyn till tillhandahållande av välfärd och andra fördelar”.
  Rurik20181216

 18. Vi har en hel del eldsjälar i vårat land. Dom brinner för oss och vårat land. Jag vill kalla dem hjältar.

 19. Samtidigt står en ickevald ledare för staten och förklarar att andra riksdagspartier måste lyda och anpassa sin politik efter hans åsikter och vilja.

  Löfven håller något som han kallar ett jultal just nu.

  ”Antingen kompromissar ni i sakfrågor. Eller med era grundläggande värderingar.”

 20. Lägg därtill att polisresurserna används till allt annat än att vara till gagn för vanligt folk. Högljudda rop om att vi snart är en DDR stat klingar inte ohört. Vanligt folk måste återfå makten att avgöra vad polisen skall syssla med, ex.v bedrägerier och småstölder i affärer.

  • Folket kommer aldrig att ÅTERFÅ makten den måste ÅTERTAS !
   De desperata despoterna lämnar den aldrig frivilligt ifrån sig.
   Det är själva kärnan av hur en diktatur fungerar.

 21. Idag angriper den politiska makten svenska folket. Ut o demonstrera mot detta vansinne ! Leve demokratin o bort med makteliten, som fullständigt tappat allt omdöme.

 22. En del klagar på att inte SD deltar, jag tycker det är bra. Nu är det en folklig demonstration och inte en politisk och det tror jag behövs för att upproret ska växa. Katarina Janouch är en fantastisk kvinna och hon är rätt person att leda upproret.

  • Tja, går och hoppas på Löfven som statsminister och Lööf eller Björklund som integrationsminister. 150.000 nya ”ingenjörer” från Afrika och muslimska länder. En rejäl lågkonjunktur, börskrasch, höjda räntor och sanningar om vårt ekonomiska läge. Toppat med några terrordåd accelererande brottslighet och nya sommarbränder. Längtar även efter Ygeman och Johanssons lögner. Sarnieckis bortförklaringar, Anders Lindbergs krönikor. Wallströms nya biståndslöften och att Arnstad gör comeback som rådgivare åt regeringen. Några friande domar och obligatoriskt låga straff för nya gängvåldtäkter och skjutningar tar jag för givet.

 23. Sedan kan jag fråga mig varför löven ska hålla jultal till nationen…??..
  ÄR inte det en statsminister gör…??..
  måste han röstas bort en tredje gång innan han fattar att han är passe..??…

   • Säger det en gång till:
    Det som hittills har hänt, är ett spel för Galleriet, nästa
    vecka bildar Löfven regering med L och C
    100 % garanterat !

 24. Den nya världsordningen har bråttom nu men en liten del av folket har sett igenom deras djävulska plan.
  Frågan är…. vem vinner?

  • De har verkligen bråttom.Tack vore Internet har information sprids fort.Och det är en samma trend överallt! De försöker att ta kontroll över människor genom avskaffandet av kontanter, att ”binda” medborgare till bankkort så de kan kontrollera varenda mynt (och därmed ens liv!), att påtvinga till massmigrationen,organiserade terrordåd osv osv osv . Det är deras sataniska ”hjälpmedel” som de uppfinner i mängder!
   Men vem som vinner till slut är det svårt att säga just nu..

  • Sverigevänner måste organisera sig inte enbart via SD.
   Vi måste göra som fransmännen, på med de gula västarna ,
   Folket mot etablissemanget, blir ett bra stöd till SD, bra att SD inte

   är där.
   Sen måste alla Norden vänner snarast möjligt hitta och förenas
   mot globalismen o. PKs mord på vår skandinaviska 1.000 åriga
   kultur och levnadssätt !
   Det är Alvar nu !!!!!!!!!!!!!!

 25. Som vit man och har helt ”fel” värdegrund, så tycker jag att Katerina är en frisk fläkt i Sverige!!!! Hon vågar!!!!

 26. Om vi Svenskar inte hade varit så rädda och bekväma så hade det varit 100 000 sanna hjältar och sverigevänner på plats.

 27. Underbart. Man blir tårögd av glädje och tacksamhet över dessa våra nya folkhjältar och alla som slöt upp. Förhoppningsvis är detta bara början på något riktigt stort.

  • Självklart. Var dag uppdaterar dom sin förmåga att värna sin politiska
   hemhörighet..
   SVT/SR är högborgen för försvar av den politiska vänsteradelns ansträngningar att slutligen frånta svenska folket all politisk
   opposition. Ju mer stressade de nu blir, desto våldsammare blir
   deras reaktioner. PK-fanatikerna bryr sig inte om val – dom bestämmer
   hur det än går. Svenska folket skall inte tillåtas ha åsikter – det är för-
   bjudet. De åsikter som gäller och som folket skall ta till sig, kommer från svetsarn och MSM. Riksdagen är påpassligt förlamad – nu skall det ses
   till att det blir bestående några år, så samhällets kollaps kan tillåtas utan
   störningar från några Sverigevänner.

 28. OT: Den svagbegåvade klyktattaren håller jultal i Avesta, han talar om alla människors lika värde och att han ska göra allt för att stänga ute högerextremismen från inflytande – Lika bisarrt som under A Hitlers sista dagar under ww2.

 29. Det är mycket bra, att inget politiskr parti står bakom demonstrationen. Det gör att vänsterextremister eller
  som media föredrar att kalla dessa gräsrötter till det
  politiska/mediala etablissemanget, nämligen mot-
  demonstranter inte kan aggera mot svenska folket,

 30. Allt har sin tid,men nog vaknar allt fler till samhällets förfall.Det sprids på facebook i snabb takt och folk kan inte blunda så mycket längre.

 31. Inte ett ord om detta i SVT’s rapport, däremot nämnde dom feministernas demonstration mot M+KD’s budget som röstades igenom med hjälp av SD.
  Samtidigt visar SVT play Stefan Löfven’s jultal där han varnar för högerextremisternas framfart, sen fortsätter han med att prata om Tyskland på 30-talet, att han orkar, och att folk köper hans skit!
  Samtidigt bryter sig flera män in i en lägenhet och avrättar en person med flera skott i huvudet i Stockholm.
  Nåt för SVT att ta upp i kvällens agenda som ska handla just om dom ökade dödsskjutningarna.

 32. ”AVESTA. Tonen hårdnar ytterligare i de komplicerade regeringsförhandlingarna.

  Nu tar även Stefan Löfven fram piskan och hotar Annie Lööf och Jan Björklund.

  – Antingen kompromissar ni i sakfrågor. Eller med era grundläggande värderingar.” Aftonbladet

  Haha! nu börjar det bli riktigt roligt! Löfven tror att ilskna Annie böjer sig under hot! Fortsättningen på detta utbrott blir jättekul att följa…

 33. Tyst som i graven i svensk statsmedia om både denna manifestation och massdemonstrationen i Bryssel.
  Däremot ett långt inslag i Ekot om en protestlista mot den hotande nedläggningen av Jämställdhetsmyndigheten och tal av deras egen Jonas Sjöstedt!
  Tack regimmedia för den bensinen till folkets uppblossande brasa mot maktens kreatur.

   • Ja, det kan strida mot den ”rätta värdegrunden”, som är så viktig.
    Och, anammar man inte den ”rätta värdegrunden”, så kan man hamna i Fel-Värdegrunds-Helvetet.

  • Snart blir det löpsedlar med kossor på grönbete..

   Allt för att förflytta fokus .

   Svensken i stugan köper detta utan att ifrågasätta ..

  • FIENDEN propagerar aldrig mot sig själv i krig (eller annars heller), de propagerar alltid mot sina fiender. Statsmedia, etablissemanget, vänstern & muslimerna, är våra fiender och de kommer alltid propagera mot oss till antingen vi försvinner eller de försvinner.

 34. Bra gjort. Dessa mördare som sitter i regeringen ska fan inte komma undan med sitt oerhörda svek och kriminella beteende. På äkta kommunistisk ändå har dom riktat blickarna åt annat håll medans dom inför våld hot censur mord och terrorism

  • Det är samma klientel som börjar posta bilder och GIF-animeringar på katter på Twitter hash-tags i samband med islamistiska terrordåd.

   Det tar bara några tiotals minuter innan de börjar spamma.

   Ofta handlar det om gravt sjuka individer som lider av schizofreni, borderline-relaterad problematik, självskadebeteende och så vidare.

   De som bär gula västar på en marxistisk demonstration uppvisar samma irrationella beteende.

 35. Det politiska o mediala etablissemanget, bedriver en subversiv ideologi. En ideologi som går ut på att förändra eller störa hela eller delar av samhällsordningen.

  O den sista fasen i detta vansinne är ” normalisering”. Där den makt som planerat hela processen ” räddar” landet,

  Detta är en form av krigföring, fast utan vapen ….. Löfvenjuntan bedriver idag denna ideologi.

 36. Opartiska SVT däremot hade hittat en anna demonstration, MP och V, där målet var den borgerliga budgeten. Samt att den stöddes av SD. Var inte Lisbet Åkerman i Rapport sen att framhäva

  • Fel !
   Förra veckan skrev PK Media att det var 200 pers.
   Jag var där då, vi var minst 1.000 pers.
   Hade det däremot varit en demo om öppna gränser, med 200 dem.
   hade det blivit 2.000 deltagare i Ljugpressen, Så funkar Sverige
   i dag ! Hur kan du skriva mindre än 100 ? Troll !

    • Varför ljuger du så uppenbart, vilken lögnare ser ju att
     under 100 pers. är det inte på Mynttorget. Det var din

     första lögn !
     SVT = Sanningens TV ?
     SVT, Invandringen lönar sig på sikt, utan den, stannar
     Sverige, Sverige har aldrig varit tryggare, kriminaliteten
     har minskat, gruppvåldtäkter, bilbränder, skjutningar likaså,
     det är bara anmälningarna som har ökat.
     Är det hat när man tycker att det inte stämmer med din

     verklighet ?
     När den ”Ekonomiska flykting Tsunamin” kostar 200
     miljarder eller mera om året, när dom sänker min
     fattigpension 5 gånger, när man inte vågar gå
     ut efter mörkrets in brott, rädd om livet ,överfall etc.
     Detta är inte hat, men VERKLIGHET !!!

     SVT = Lögnens BB !

 37. Konstigt med MSM, När vänstern demonstrerade mot kärnkraften innan folkomröstningen var de på första parkett och rapporterade om allt. Nu har de tydligen gått i ide fast denna demonstration är mot något som är bra mycket farligare för det Svenska folket än kärnkraften.

 38. Tänk om någon miljon människor i Sverige under några veckor la ner sina arbeten, slutade att tanka bilen och inte åker kollektiv, tåg eller flyg. Det vore civil olydnad i sin bästa form.

 39. Nu har de s.k ”gula västarna” blivit farligt för den egyptiska regeringen. Endast industri företag kan inköpa dessa gula skydds-västar och fordras nu att personer som köper gula västar måste ha polis tillstånd! Det kn ju bli samma grej I Sverige också, så folk får nog vara beredda på att svenska socialist/moderata politiker kommer att kopiera Egypten!

 40. Kommer behövas en stor demostration mot klimatlögnen som globalister, makthavare och media tvingats på oss. När ska våra köpta idioter till makthavare börja lyssna på oköpta och seriösa klimatforskare. Massa äckelkändisar som ska uttala sig, de klarar väl inte ens av att läsa av en termometer.

  • När den dagen kommer att Svensken fått nog…??…
   är mitt svar på när politikerna kommer att lyssna…
   men det är allt dom kommer att göra med,minns hur folkomröstningen

   om vägtullar i Gtb blev….
   den var då bara ”vägledande”..och så röstade dom för den ändå..

 41. Jag har fått en ny idol….
  15-åriga Isabella som rest från Göteborg till Sth
  och talade på mynttorget !!
  Förstår ni hur mycket skit hon fått ta emot och nu ännu mer…??…
  Och inte skolkade hon från skolan heller..som vissa andras döttrar gör…
  Ett stort tack från mig, Isabella !!

 42. Protesterna mot det svenska politiska maktmissbruket, mörkläggs helt i Public service. Ett företag som styrs av anarkister .

 43. Så här kommer den sk makt eliten att agera
  Demonstrationer kommer att förbjudas.
  Vips så har vi inga som protesterar

  • Helt enligt planen….som hon sa chefen…kvinna vad annars…
   för vänsterextrema svt…
   ” ingen ska tro att vi mörkar sanningen”……
   och lite rätt har hon i det…
   SVT VÄLJER att inte visa något alls…så mörkat har man inte…
   och komms man på så råkade man missa det…

 44. DET ÄR INTE KÖRT:

  Medelsvenskens IQ ligger på 101, medelarabens på 80-85 (delvis eftersatt), medelsomalierns på 68 (strax UNDER efterbliven) och många andra afrikaner runt 70.
  Det finns ca 1,9 miljoner muslimer i Sverige plus möjligen uppåt 1 miljon illegala, men ca 7 miljoner etniska svenskar.
  Valfusket var gigantiskt och otillbörlig valpåverkan, röstskolor, att alla myndigheter styrs av vänstern (så även rösträknandet) gav ett fantasiresultat. SD lär ha fått 30-35%, AfS 5-10%, S troligen runt 15-18%. SD kan ligga på närmare 40% idag. Pratar man med människor på tumanhand visar sig väldigt många vara emot mångfald och framför allt muslimer.
  Vänstern styr all media (ej alternativ), myndigheter. 7-klövern styrs till viss del av muslimska deltagare.

  Det har uppstått en bild av att överväldigad majoritet av svenskarna är för mångfald, Islam och mot Sverige, detta är inte sant, det beror på att all media styrs av vänstern, 7-klövern säger samma sak. I verkligheten är vi Sverigevänner sannolikt minst 50% medan mångfaldsvurmare svenskar kan vara neråt 10-20%. Det finns även väldigt många osäkra och sannerligen många utan egentligen uttalad åsikt. VI KAN TA TILLBAKA SVERIGE, vi är tillräckligt många och smarta. 1. Problemet är få bort de som styr median (vänster/PK/feminister) för att Sverigevänner ska inse att vi är i majoritet.
  2. Problemet är även att vi måste agera.
  VI ÄR FLER ÄN MÅNGFALDSVURMARNA OCH MUSLIMERNA, OCH VI ÄR SMARTARE, DET ÄR INTE KÖRT. DET GÄLLER BARA ATT FÅ TUMMEN UR.

 45. Även jag har en dröm. Ett extraval som resulterar i en stark socialkonservativ regering som berättar sanningen om vad som hänt för svenska folket och som första åtgärd lägger ner SVT/SR och bildar en ny politiskt neutral public service.

 46. Nu när julen närmar sig är det fortfarande många svenskar som är hemlösa och många som inte har råd att fira jul. Socialdemokraterna har suttit i riksdagen i 129 år trots detta har de inte lyft ett finger för att hjälpa hemlösa och fattiga folkpensionärer.

  Men när det gäller ”svenskar” finns det inga begränsnigar då ställs grupp mot grupp och vilken grupp som prioriteras har ju tydligt framgått de senaste årtiondena.

  Sosseeliten har bara två agendor: Fylla sin egen plånbok och få ryggdunkar från den utländska globaleliten.

  Att dessa dubbelmoralister klarar av att se sig själva i spegeln varje morgon är en prestation.

  • Det finns inga fina jobb att hämta i Sverige, FN eller EU om du
   hjälper utsatta svenskar !
   Om du däremot är GOD och hjälper ekonomiska ”flyktingar” till
   Put i Sverige, förtjänar du en bra rikligt belönad befattning i

   ovannämnda institutioner.
   Kan du även lura skattebetalarna med 60 Miljarder i U-hjälps bistånd
   då ligger du som politikerräv, ännu bättre till att bli mångmiljonär !

  • Sverige är idag just så som sossarna alltid har varnat för om borgerlig politik får inflytande. Sverige har varit så här i många årtionden. Sossarna skrämmer väljarna. Även andra organisationer kopplade till sossarna skrämmer väljarna. Facket, hyresgästföreningen med flera. Hyckleri på högsta nivå.

   Även i sossarnas Sverige dör folk på jobbet blir hemlösa arbetslösa hamnar utanför försäkringssystemen och lever i missär.

   När ska folket genomskåda sossebluffen??!

 47. Den pågående islamiseringen, som det politiska/mediala etablissemanget har iscensatt, håller på att slå sönder
  samhället o landet fullständigt.

  Man inte ett ljud om detta orsakssamband i Publis service eller i annan MSM.media, eftersom man är högst delaktiga
  i denna samhällsutveckling.

 48. Inte märkligt att dom röd/gröna vill ha Världens högsta skattetryck, eftersom skatter ger politiskt makt, så man kan ignorera folkviljan.

 49. Måste erkänna att jag faktiskt känner lite hopp, tack till alla som protesterar och engagerar sig för ett bättre Sverige. Även om det bara är att kommentera på nätet, alla röster blir tillsammans en storm som till slut kommer driva bort dom falska röster som stulit av sitt folk alldeles för länge.
  Gula västar. Arga kärringar. Arga gubbar. Alla som orkar skriva till politiker och press, ni ska ha heder över viljan att förändra.

 50. MSM har hittills reagerat med att konsekvent försöka tysta ned dessa demonstrationer. Hade det däremot stått fem pers med kommunistbrillor och ryggsäck och skrikit nåt om nåt träd nånstans, så hade MSM ryckt ut mangrannt med hela styrkan….

 51. Inget om detta i vänstervridna SVT.
  Inget heller om demonstrationen i Bryssel.
  Vänsterdemonstrationen om budgeten var det info om och vilken som bakat det bästa pepparkakshuset. Miljöextremisterna och vänsterkommunisterna på SVT förnekar sig inte.

 52. TACK alla ni som ställde upp !

  Som fattigpensionär hade jag bara inte råd att resa upp och delta.Men stort tack att ni för FOLKETS talan !

  Och tack till Jan Sjunnesson.

 53. Inget avtal är hugget i sten. Alla avtal går att säga upp.
  Carl Bildts joller är inte relevant.
  Med rätt regering säger vi upp det mesta, även opassande konventioner av olika slag. En annan värld behövs!

 54. Rensa ut parasiterna och landsförrädarna !
  VI vill bara inte ha er kvar ! Lyssna på folket och avgå !
  Vi hör desperationen från kvinnorna för den rädsla de numera upplever med politikernas absoluta välsignelse .
  Det värmer att så många länder protesterar och problemen är alla de samma. Politikerförakt, deras eviga lögner, kontrollen av media, tystandet av någon opposition, bristen på demokrati,lyssna på OSS …
  Om nu någon av makthavarna ens bryr sig .

 55. Det som är farligast med det här avtalet är att Sverige förmodligen är enda landet på hela jordklotet som bryr sig om vad FN säger.

  • Vi ska kanske vara tacksamma att det inte blev så många som bryr sig! Då blir det ingen enighet och Sverige står där bara som ett ensamt fån i ett hörn och tjurar!

 56. Och?
  Trevligt med mycket ljus på kvällskvisten och då kan man släcka ned gatubelysningen och spara ström, tänker sju-klöver-partiet.

 57. Tack alla närvarade och arrangörer.
  Mycket viktig rörelse det här.
  Folket har fått nog av korrumperat etablisemang i hufvudstaden!

  • Det anses nog inte som en viktig nyhet,eftersom jag inte såg något i kvällens Aktuellt om detta! Eller missade jag det??? Eller betraktades det som en ”oönskad” nyhet???

 58. Tack alla fantastiska människor som talade och kom till Mynttorget. Uppmuntrande att se att det finns så mycket energi kvar, trots att demonstrationen ägt rum några gånger. Hade gärna kommit, men jag är hemskt förkyld. Får satsa på nästa tillfälle.

  Systemmedia ska ta fram skämskudden när de inte rapporterar.

 59. Sverige är förlorat..största delen av befolkningen är indoktrinerade..motståndet är spritt och svagt.
  Det blir inget extra val…det finns så pass mycket intelligens för att inse det spelar SD i händerna..Annie måste bara komma på en bra ursäkt att rösta fram Kristersson
  Jag skiter nu i vilket..bara ser till mig själv och försöker fixa så jag blir nöjd.
  Lycka till motherfuckers 🤪

 60. Katerina Januouch är fantastisk! Från sexolog i insändarspalter till modig opinions-taleskvinna och revolutionär.
  Go Katerina!
  Skulle faktiskt kunna tänka mig att se henne som statsminister

  • Det är ju svårt att tro. Men skulle det mot förmodan vara så, så får väl en massa länder lämna FN för gott, helt enkelt.

   • Läs min uppdatering. Jag fattar inte hur Global Compact ratificeras rent formellt. Det är skandal att ingen debatt har skett i Sverige om pakten. Det räcker inte bara att förstå innehållet i texten, vilket är nog så svårt, utan hur saker funkar i FN. Hur många är insatta?

    • Det finns flera mekanismer att ratificera. Antingen stiftar man en lag som i realiteten gör ett sådant här avtal till en lokal lag som regeringar och myndigheter är bundna till att följa. En annan metod är att stifta en lokal lag som är likalydande som FN avtalet. Det finns gott om dessa konventioner, en typisk är 1949 års väg konvention, alltså att länder som skrivit på accepterar andra länders körkort upp till 12 månader, vilken vi lite slarvigt brukar kalla det internationella körkortet.

  • Kom först ihåg att det finns inget som är ”juridiskt” bindande, det finns helt enkelt inget rättsväsende som står över nationella regeringar, eller EU regeringen i EU. Däremot är det politisk bindande, ett land som inte röstar eller agerar i enlighet med avtalet som dom skrivit på kan utsättas för sanktioner och politiska eller ekonomiska trakasserier från de andra.

 61. Talman Norlen upprepar att han ska göra sitt yttersta att förhindra nyval.
  Varför, det är väl inte hans jobb.

 62. Om det är sant att Sverige skrivit på, så har det avtalet ingåtts av en regering som blivit avsatt av sitt parlament och därmed är illegal!

 63. Stenen är i rullning .

  Nu blir det krismöte mellan Morgan och SÄPO samt rikspolischefen på måndag.

  Folkets uppror måste stoppas..

 64. FN är en politiskt extremistisk organisation. Med de orden sagda så vill jag bara säga att de bör lämnas helt åtsidan utan att någon som helst hänsyn tas till organisationen.
  Sverige skall överhuvudtaget inte ha någon som helst koppling till FN.

  Det är dags att helt klippa banden till FN.

 65. Inga fler AFS talare. Alla utom Wigert hade invandrarbakgrund. Jan CC-EXPO SJunnesson smög runt bland arrangörerna. Sverige istället för svenskarna.
  Tänker inte stå och frysa mer för sånt. Tänker inte stå och bli fotad av Expo mer för sånt. Jag kan visst stå bredvid de som mest verkar vilja ha mer sosseri, även om jag inte tror någontinng på det. Men inte när de portar nationalister. Vill integrations och sverigevänlighetsgänget ha mitt stöd får de ge något tillbaka. Istället för att hjälpa media med beröringsskräck och stigmatisering av nationalister. Det här var särskilt illa efter att Chang Frick och Expo gått ut och begärt veto rätt över vilka som får delta. Vilket de tydligen fått.

  Jag får önska lycka till till Janouch och de övriga lycka till i framtiden. Utan mig. Just att svenskhataren Sjunnesson tydligen infiltrerat arrangörerna var spiken i kistan.

   • På samma sätt som de har skaffat sig Veto rätt i SD. De gräver fram någonting som någon som är med har sagt tidigare. Sen säger de RASIST-NAZIST-OND. OCh sen får den personenen inte vara med längre. Samma gamla sorgliga visa.Expo har fått otaliga SDare uteslutna. Så SD domineras idag av de som Expo valt att inte få uteslutna.

    Jag tyckte de här demonstrationerna var lovande eftersom både Svenskvänner och Sverigevänner fick tala. Men nu fanns bara Sverigevännerna kvar. Och såna uttalade svenskhatare som Sjunnesson var tydligen med bland arrangörerna. Jag får lycka dem lycka till. Men mitt intresse är inte sverige. Mitt intresse är att ge den svenska etniciteten en möjlighet att fortsätta in i framtiden. Så mitt förtroende har de förverkat.

    Jag kommer noga studera talarlistorna i framtiden och ställa krav på att uttalade svenskvänner också förekommer. Gör de det inte så uteblir jag och hänger mig åt någon liten upplysningskampanj i social media.

     • Hån och falska ad hominem. Istället för argument. Är det verkligen så man ska argumetnera? Jag anmälde din kommentar för någon måtta får det ändå vara.

     • Det är faktiskt lite svårt att hitta bra argument mot inga argument och bara svammel. Åtminstone jag har lite svårt att hitta tråden i det.

     • En till. Så jag får upprepa. Hån och personangrepp är inte argument. Och om du inte har argument så är en bra ide att vara tyst. Istället för att välja vad du valde nu. Att göra bort dig.

     • nu vet ju du säkert att det inte var så det var menat..och du tog säkert inte åt dig nämnvärt av min kommentar. den handlade mer om det du skrev att göra och jag kan be om ursäkt för jag är inte den som är den!

      MEN att Expo skulle ha vetorätt i SD verkar inte speciellt verklighetsförankrat.

      har du några vettiga exempel på det?

     • Majoriteten av de hundratals SDare som blivit uteslutna de senaste tio åren. Har blivit så på grund av data hack och mediedrev och smyginspelningar. Som drivits först av Expo. Sedan av övrig media.
      Nå, vilka hemliga uppgifter har Expo kommit över som de inte använt? De har kunnat välja vilka de velat få uteslutna ända sedan Åkessons nolltolreans mejl. Och vilka de ej vill få uteslutna.

 66. Jag deltog i dagens demonstration. När jag var kritisk mot vissa aspekter av demonstrationen i kommentarsfältet här så blev mina kommentarer borttagna och jag blev varnad att ej återstarta konversationen av Samnytts moderatorer.
  Nåväl, jag återstartar inte den konversationen. Men sanning är sanning. Och det var så kritik hanterades här. Det är sant.
  När även den här kommentaren, kritiken av bortrtagningen av kritik, när även denna tas bort. Så infinner sig frågan. Vad har vi vunnit gentemot gammelmedia? När kritik inte tillåts här. Vad var poängen?
  Och våra kära censorer, var var ni idag? Stod ni också med vatten i skorna och blev fotade av Expo?

  • Du framförde en form av kritik och anklagelser mot en namngiven person som bara leder till käbbel om ingenting eftersom personen inte är här och kan bemöta det. Därför togs diskussionen bort.

   • Att vara en offentlig person är roulette. Det leder till kritik. Och det kan också leda till ett liv av överflöd. Såsom historien visat så många gånger. Men att vara en offentlig person, själva grundiden, är att utöva makt över oss andra. Därmed tycker jag att det är legitimt att kritisera offentliga personer.

     • Är huvudpersonen och hjälten i varje bok någon skrivit om sverige en icke Europe? Har någon CC:at en privat konversation till Expo? Har någon sagt sig hata svenskar i Ungersk TV? Har någon i en intervju i Expressen upphöjt afghanska invandrare av oklar juridisk status och i samma andetag utmålat svenskar som tråkiga och undermåliga?
      Finns det ett mönster här? Och är inte en sån här persons involvering i en dissidentrörelse relevant? Särskilt som Chang Frick och Expo under förevarande vecka agerat för att utesluta andra personer ur samma dissidentrörelse? Om det ej går att argumentera detta i Samnytts kommentarsfält. Ja, varför inte då bara copy pasta ”Heja Jimmie” tvåtusengånger i tvåtusen sock puppet konton?

      För övrigt, om min kritik ej varit vass. Så hade den knappast tagits bort. Och ”provokativ”? Vad säger MSM när de censurerar? Det skulle aldrig kunna vara ”provokativ”? Rått maktspråk. Det är vad ni har blivit. Och var var du idag?

  • Riktat din kritik mot svt, Expressen, Aftonbladet istället.. Det är de som ljuger och försöker tysta ner folk..

 67. Fast OM det blir rusning hit upp till Sverige så kommer det ju att bli kris och TOTALT KAOS efter några veckor!? Regeringen kommer då att ha att hantera det och se till att ordna fram boenden för det FÖRSTA och sedan allt annat. Det kommer uppta all deras tid! Visst kan man minska pensionerna ytterligare och höja skatten och ta 42:50 för en liter bensin……………………men hur länge? sen då?

  • Värsta är att fortvarande ca 80% lotsas att allt är bra, och tiger av rädsla även om de ser.bad hände med Sverige , att landet inte är det samma och förvandlas till kriminella och terrorist stat, ingen politiker BRY sig på riktigt.

 68. Vad tusan är ”värdegrund” för hittepåord??? Är det nåt i stil med ”värdegrund vad det snöar”?

  • Värdegrund är påhittat för att man ska kunna kringgå lagar om bl a anställningsskydd och snabbt göra sig av med obekväma personer. Vidare tystas kritiker effektivt på arbetsplatser. Själva definitionen är oskarp och flummig men det viktiga är att ordet kan användas.
   Skutan Moder Svea har kört fast ordentligt på Värdegrundet.
   Numera har man övergått till #metoo eftersom det dels tystar personalen och dels segregerar könen på arbetsplatsen. Ännu effektivare än värdegrund.

 69. Man kan förstå medborgarnas växande oro och att ännu större del av befolkningen börjar se genom dessa konstigheter, vår nations ledarnas totalitära åtgärder. Man se hur globalistiska maktövertagande ser ut lik förre kommunistiska
  och allt sker framför våra ögon.

  Denna kupp över vårt nation visas speciellt när man lyssnar Sveriges Macrons, ”statsministers” jultal. Typisk hur väl han undviker alla viktiga sakfrågor som medborgarna har lyft fram och stora ökande problem i samhället och nonchalerar totalt demokrati, folkstyret.

  Med sin gäng och egen agenda repeterar han bara att det är omöjligt att släppa fram en sådan regering var Sverigedemokraterna är med ens indirekt. Dessa
  makteliten alltså förvägrar folkviljan att kunna manifesteras.

  Tvärtom han visar fullständig ovilja att lämna makt vidare till andra och kallar
  sverigedemokraterna och alla meningsmotståndare högerextremister och vill nu med allt medel med denna politiska teaterspel att bilda sådant ny regering, som
  fortsätter och försäkrar exakt deras globalistiska makt och envälde.

 70. Adolf hade sin värdegrund Stalin hade sin värdegrund. Vad är rätt värdegrund då? Vänsterns tydligen alltså arvet efter Stalin Min värdegrund ser annorlunda ut för min värdegrund vilar på fakta sunt förnuft ärlighet samt att våga kritisera de fakta som jag hör o ser runt om mig alltså ingen förljugen verklighet. Värdegrund kan inte vara något andra bestämmer.

 71. Vilken värdegrund har svenska domare, som helt frikänner muslimska brutala våldtäktsmän och bagatelliserar muslimsk kriminalitet riktad mot svenska medborgare allmänt? SD:s trygga folkhemstanke med bl.a. stoppad invandring och återvandring av kriminella muslimer är faktiskt en god värdegrund!

 72. Tack alla ni som stått upp för demokratin och engagerat er i de tre torgmötena. Det är rena diktaturfasonerna att den bortröstade käbbel-statsministern Stefan Löfven och en icke folk nyvald regering går bakom ryggen på folket och övriga riksdagspartier.

  • Jag önskar att folket i Ö-vik skulle sätta på sig de gula västarna, men i den här socialdemokratiska kommunen finns de nog bara ett parti.
   Tack alla i som demonstrerar.

  • Vi tyvärr lever redan i stasi- världen, och utan alternativa media skulle vi inte ha en aning vad händer nu i Frankrike eller Belgien eller annarstans i verkligheten.

   Därför EU och Sveriges regeringen och riksdag vill nu begränsa internet med EU:s ny filternät direktiv. Regeringen vill styra oss som får; ”Keep dem in dark and give them shit.”

   • Vi skrattade, fördömde och skakade på huvudena, när totalitära Kina införde I-net censur för 10-12 år sedan. Ingen som skrattar längre i Sverige Nu är vi där.

  • Om det inte vore bindande, varför skulle man då skriva på`Och varför står där fler än 60 gånger ”vi förbinder oss” – klart som korvspad att det ärbindande, och det är våra makthavare självklart medvetande om, t o m självaste herr Bildt har ju medgivit detta. Vi kan bara konstatera att vi blir lurade hela tiden.

  • Vad jag kan se så innehåller avtalet heller ingen ”uppsägningsklausul”, När expeditionsregeringen nu överskrider sin behörighet och skriver under, så är Sverige fast för all framtid!
   Nu skall det till ytterligare en omröstning i FN och om det blir 2/3 av nationerna som röstar för, så gäller ”pakten” som konvention för ALLA nationer oavsett vad de har för åsikter om skiten.

   I praktiken handlar pakten om att tvinga länder med Européisk civilisation och ekonomi att ge resten av världen ”bidragsförsörjning” så att dessa lnder störstas ned i u-landsnivå. Notera att islam, de globala storföretagen och det västerländska bank resp finansinstituten inte berörs av några skyldigheter utan flyter ovanpå hela skiten.

  • Jag kan inte läsa artikeln bakom betalväggen. Men så här är det. Merkel har tidigare i olika sammanhang förklarat att migrationspakten inte är bindande. Detta motsägs dock av att en talesperson för den marockanska regeringen har sagt att avtalet är juridiskt bindande, vilket en representant för AfD pressar Merkel med i en utfrågning i Bundestag, som jag tidigare skrev om här.

   https://youtu.be/tejVytp9Rog

  • Lite medborgarjustis verkar vara dags för!

   Stefan få möta samma öde som sin föregångare,
   Benito Mussolini…

   En lyktstolpe möter ett stolpskott…

 73. Jag har väntat på att folk skall reagera i detta land innan det går åt hell med landet och folket, tyvärr har det tagit för lång tid

  • Norlen borde inte snacka om kostnader. Själv kostar han 172000 i mån för att i stort sett sitta och rundsnacka och kaffa med alla nejsägare.

 74. Med alla ”osynliga” medel försöker ”eliten” stoppa folkets röst. Expo skall uppfostra rättsväsendet bl a. Den f d polisen Åberg anmäler äldre människor för rasism etc. Vi går mot en framtid som vill begränsa svenska folket. Maktfullkomlighet och demokratur som med hjälp av ett antal nyttiga idioter försöker lägga munkavle på Sveriges befolkning. Skall de lyckas eller börjar svenskarna tänka och agera?

 75. Det är vad jag har sagt hela tiden, om något kommer att hända där kommer det att bli invandrarna some bor i sverige som vill ha förändringen, en svensk vågar inte, de är konflikt rädda.

 76. Beundrar alla de som fortfarande kämpar mot de korrumperade politikerna i vårt land men det är alldeles för sent. Landet är kört i botten och det har hänt sedan ödesvalet 2006 då landsförr_dare nr.1 alla kategorier blev statsminister. Förfallet fortsätter i oförminskad takt och nu vill man till och med öka takten med fns migrations ramverk. Betänk att 10st Europeiska länder inte skriver under denna pakt med djävulen men Sverige har så klart gjort det.

  Ser mig idag som en passiv åskådare och jag skrattar gott åt alla de som nu plötsligt har ”vaknat upp” och ser invandringen och det politiska korrumperade systemet som ett problem.

 77. Sossarna är vana att bestämma över huvudet på folket. Så har de gjort länge och nu när de inte kan bestämma själva kommer lögnerna och skamgreppen.

  Tydligen är Migrationsavtalet bindande. Man måste ju fråga om politikerna i Riksdagen är medvetna om det eller pm de inte bryr sig?

  Katerina som kämpat för att lyfta frågan får inte medhåll från sitt nya parti, trots att hon kämpar för medborgarnas rättigheter och äkta demokrati.

  SD har begärt att avtalet skall debatteras i Riksdagen och att svenska folket måste få säga sitt utan att bli totalt lurade

  Supersossen Jan Eliasson som häckar i sin flotta villa i en invandrarfri kommun uttalar att hans hund har bättre förstånd än 1,25 miljoner svenskar vilka jämställs med värsta bruningarna i Europa och därför inte skall yttra sig om Migrationsavtalet

  Vanliga svenskar kommer att bli slavar under detta avtal som till och med upphäver äganderätten. Den rätt som redan S och MP medverkat till att nagga i kanten. Demokratin upphör med detta. Demokratin kräver individens frihet och individuella rättigheter, utan detta har vi diktatur!

 78. Snälla ni som fortfarande har Facebook, Twitter denna artikel flera ggr samt andra som har med global compakt.
  Tack!
  (Ser att den är delad 5.5k + det är bra,men behövs nog 30k+ för att snöbollen ska i rullning)

 79. Brasilien har formellt godkänt pakten, men den nyvalda regeringen med president Bolsonaro har redan aviserat att man omedelbart kommer att säga upp avtalet vid tillträdet den 1 januari 2019.

  Jaha, då måste man väl enkelt kunna säga upp detta slavavtal.

LÄMNA ETT SVAR