Bild: Katerina Janouch

Protesterna fortsatte i Stockholm mot kritiserat FN-avtal – ”Makteliten förstör Sverige”

7.2K Shares

Under söndagen fortsatte författaren och bloggaren Katerina Janouch initiativet att demonstrera i Gamla Stan i Stockholm mot ”makteliten som förstör Sverige”.

Den här helgen blev den tredje i följd för protesterna mot vad man anser vara en ansvarslös migrationspolitik och mot undertecknandet av FN:s migrationsramverk.

LÄS MER: BEKRÄFTAT: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

Posted by Jan C Ivan Sjunnesson on Sunday, December 16, 2018

LÄS MER: LIVE: Protester mot kritiserat FN-avtal i Bryssel

LÄS MER: Jubel när FN:s migrationsramverk klubbades igenom

LÄS MER: Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande

Opolitisk rörelse
I ett blogginlägg under veckan förklarade Janouch tydligt med att förklara att protesterna inte arrangeras av någon politisk gruppering. De här arrangemanget ska handla om folkets gemensamma röst mot makteliten.

– Vi är en opolitisk rörelse som maktens hejdukar gör allt för att splittra. För vi är folkets röst, den våldtagna flickans, den svältande pensionärens, den cancersjukes som inte får vård i tid, den som avskedats och frysts ut för att ha haft “fel” värdegrund. Alla vi som står mot den dysfunktionella makt som självsvådligt förstör vårt land, säger Janouch.

7.2K Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.