fougberg covid vaccin

Charlotta Fougberg. Foto: Christophe95

Inrikes

Löparstjärna långtidssjuk – misstänker vaccinet

Publicerad 6/9/2022
Annons

Löparstjärnan Charlotta Fougberg slutade den 9 oktober 2021 trea i med tiden 2.31,08. Sedan dess har hon inte synts till i någon tävling. Orsaken är enligt Fougberg själv covid-vaccinet.

Det är till Radiosporten som landslagslöparen avslöjade att hon inte längre känner igen sin egen kropp och att hon har varit sjuk i över ett halvår.

– Min kropp är väldigt trött. Jag kan inte återhämta mig riktigt och kan inte tillfriskna fullt ut. Jag har även haft andra postcovid-symtom såsom yrsel och jag har haft kristallsjukan vid två tillfällen. Det var väldigt obehagligt. Jag blev sängliggande och spydde. Jag klarade inte av att gå till toaletten utan min sambos hjälp, säger Fougberg.

Hon misstänker att det är corona-vaccinet som orsakat problemen. Hon fick en stark reaktion efter första dosen och avvaktade med andra dosen till efter Stockholm Marathon 2021. Men när hon sedan tog andra dosen kom problemen tillbaka. Hon fick förhöjd puls och svettningar om nätterna i flera veckors tid. I februari valde hon att dra ner på träningen men det hjälpte inte. Istället blev det sämre.

– Jag har inte blivit bättre utan snarare sämre och sämre. Jag hoppas verkligen att en vacker dag så kommer det här att släppa. Det är inte roligt, sa hon.

Enligt Fougberg har hon aldrig testat positivt för coronaviruset, trots mängder av tester.

Många andra

Men Fougberg är inte ensam om att uppleva symptom och problem efter covid-vaccinet. Under lång tid nu har det rapporterats mängder med mystiska fall där idrottare på elitnivå dött eller fått allvarliga skador efter att ha tagit vaccinet.

Här är en video som visar på flera fall av hjärtproblem:

Detta blogginlägg tar upp flera fall. Även den kände poddaren Joe Rogan har tagit upp denna problematik, bland annat när han hade de erkända och brett citerade läkarna och forskarna Robert Malone samt Dr. Peter McCullough på hans podd.

Här kan ni höra McCullough säger det på en konferens:

Kopplingarna mellan vaccinet och hjärtproblem förnekas dock av läkemedelsindustrin samt flera myndigheter, som rekommenderar vaccinen.

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
582Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons