Man knivskuren till döds i bråk
Foto: faksimil Facebook / Santeri Viinamäki, CC BY-SA 4.0

Tidigt på måndagsmorgonen larmades polis till ett bråk i centrala Halmstad med flera personer inblandade. Två individer fördes till sjukhus varav en sedermera avled av sina skador.

Polisen fick in larmet om ett bråk utanför en restaurang på Karl XI:s väg vid kl 4.25. De två personerna som fördes till sjukhus hade båda knivskurits.

LÄS ÄVEN: Skottlossning i Stockholmsförort – man död

– Vi har haft en grov misshandel gånger två, med tillhygge. Två personer har förts till sjukhus allvarligt skadade, säger Johan Ljung, vakthavande befäl i polisregion Väst, till Hallandsposten.

Vid 12-tiden meddelade polisen att en av de personer som förts till sjukhus har avlidit till följd av skadorna och anhöriga är underrättade.

Tre anhållna

Två personer sitter anhållna misstänkta för mord samt försök till mord. En tredje person är anhållen misstänkt för medhjälp till mord och försök till mord.

– Vi har haft ett omfattande utredningsarbete på plats och nu leds utredningen av åklagare, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson, till statstelevisionen.

LÄS ÄVEN: En död efter skottlossning i Kalmar

Vad som varit orsaken till bråket är polisen förtegen om.

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Andreas Nilsson

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.